Du leser nå
Hvordan motta nyhetsvarsel på Nyhetsspeilet

Under ett minutt lesetid

Budbringeren


Hvordan motta nyhetsvarsel på Nyhetsspeilet

Hold deg oppdatert på verdens store oppvåkning med gratis nyhetsvarsel fra Nyhetsspeilet.no.

Ønsker du å motta Nyhetsspeilets gratis nyhetsvarsel på e-post så snart vi publiserer en ny artikkel på Nyhetsspeilet.no? Du kan raskt og enkelt holde deg oppdatert på alle nyheter i magasinet via vårt nyhetsvarsel.

Vi garanterer ditt personvern 100%

Legg inn e-postadressen din i boksen nedenfor og klikk på knappen Hold meg oppdatert. Dermed er du påmeldt vårt gratis nyhetsvarsel.

Din e-postadresse blir lagret 100% trygt på en dedikert server og vil under ingen omstendigheter bli delt med noen andre.

Enkel avmelding via ett klikk

Å melde deg av er like enkelt. Ved hjelp av et enkelt klikk er du avmeldt nyhetsvarselet hvis du skulle ombestemme deg. Det gjøres via en lenke i nyhetsvarselet du mottar eller ved å klikke på knappen Meld meg av i boksen du ser nedenfor når du allerede er påmeldt.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
92%
Opplysende
3%
Inne på noe
3%
Usikker
3%
Dårlig
0%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og administrator av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

10
Kommentarer

avatar
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
eDag Einar FollestadMariabrit larsenknut Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Vivi-Ann Sandnes Eggum
Abonnent
Vivi-Ann Sandnes Eggum

https://www.google.no/search?q=donald+trump+Soros&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=0J1PVonNMcOuUY-gu4gL Hillary Clinton fjernet som konkurrent etil Donald Trump. Soros og Trump bestekompiser med finansiering av ekstrem høyreradikaler i Ukraina. Krigene i Midt-Østen, samarbeid med ultrarike i Saudi-Arabia – som ikke er muslimer med harde businessfolk – På tide å stoppe all USD handel – Norge kan ikke støtte USA – i noen typer samarbeid. Kan du skrive om dette?

isabel
Anonym
isabel

hei
vet du hvem som har godtatt chemtrails i Norge?
Hvem tar den beslutningen?
Er Norge på noe vis ‘tvunget’ til å tillate chemtrails i form av en slags avtale pga de er med i NATO eller lignende?

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Ja, men det har sannsynlig noe med FN og The Genocide Treaty/Convention å gjøre, der det er ulovlig å utføre folkemord på egen befolkning, men ikke andres: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_parties_to_the_Genocide_Convention

knut
Anonym
knut

Ja mest sannsynlig :D ;)

brit larsen
Anonym
brit larsen

sjuke i hodet `

Maria
Anonym
Maria

Hei! Kunne tenke meg å komme i kontakt med en eller flere av forfatterne som skriver artikler for nyhetsspeilet. Jeg skriver en skoleoppgave som omhandler denne nettavisen og kunne tenke meg å stille noen spørsmål. Alternative nettsteder har lenge facinert meg og hadde vært spennende å høre deres tanker rundt ulike saker! Ta gjerne kontakt på mail: marbje@elev.oeiker.com
Tusen takk på forhånd.

Dag Einar
Abonnent
Dag Einar

Mye bra, og viktig kanal. Jeg savner møtene hos Hans Kristian Gårder i kulturloven. Det er nok mange uvaksinerte som er ensomme og savner sammenkomster.

e
Anonym
e

Jeg savner de også, til tross for at jeg aldri har vært der. Rart å savne noen man aldri har møtt. Kanskje var jeg der i et annet liv, på en annen tidslinje :)

e
Anonym
e