Dolores Cannon; kvinne med viktig innsikt for vår tid

11K visninger
1 minutt lesetid
29

Amerikanske Dolores Cannon er i besittelse av viktige innsikter som hun gjerne deler.

Allerede for 40 år siden praktiserte hun som hypnoseterapeut. I denne virksomheten

opplevde hun at hun og hennes klienter ”snublet over” erfaringer fra tidligere liv, som ble tilgjengelig gjennom ”regressiv hypnoseterapi”.

Hun begynte å skrive bøker allerede da, men fikk ingen forlag til å utgi dem fordi det den gang ”var få om noen som skjønte hva hun skrev om”.

For 25 år siden begynte hun med UFO-forskning,  som bl.a. medførte at hun fikk en rekke nye kontakter…

Hennes terapipraksis resulterer i stor grad i healing, ofte på ”mirakuløst” vis (alt er naturligvis forklarlig via vitenskap – ekte vitenskap…).

Dolores betoner at det er ikke hun som helbreder, men hun er ”the facilitator”, mao. en katalysator som får i gang prosessene som har medført at mange av hennes klienter er blitt helbredet fra ulike tilstander i løpet av en enkelt session. Dolores er klar på at personer som er i ferd med å underkaste seg en kirurgisk operasjon heller bør ta turen over til henne i Huntsville, Arkansas, hvoretter behovet for operasjon vil falle bort…

Et viktig element i den regressive hypnoterapien er at hun etablerer kontakt med klientens higher self (høyere selv), som hun også kaller ”oversoul” eller ”subconcious”.

 

Dolores Cannon Presents Moving into the New Earth

 

Om Reincarnation, Karma & Law of Attraction

 

Om Nostradamus, Power of Our Minds & Changing Time Lines

 

Om Free Will, Intergalactic Beings & Non-interference

 

 

Project Camelot intervjuer Dolores Cannon

http://www.youtube.com/watch?v=ihH0L_bffAA

 

Awakening to Current Shifts in Consciousness

 

Dolores Cannon revelations New Earth Frequency ET Souls Waves

http://www.youtube.com/watch?v=sIhwsaARuwQ

 

Dolores Cannons budskap til mennesker idag

Her er noen elementer av Dolores Cannons budskap:

  • Tilgi alle for alt – ikke minst deg selv. Lær av negative erfaringer.
  • Frigjør deg fra frykt. Ikke la media eller myndigheter plante frykt i deg – de prøver hele tiden…
  • Det er viktig å forstå dimensjoner – med ulike vibrasjoner. Jordens frekvens endres nå – det er derfor viktig å tilpasse seg ved å heve sine egne vibrasjoner.
  • Drikk mye vann, det er svært viktig, særlig nå.
  • Ta i bruk din egen kraft.

– Your mind is extremely powerful.

Dolores Cannons nettsted: http://www.dolorescannon.com/

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

29 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Dolores cannon :

Amazing person.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Ikke glem at man kan få fatal energi i hodet uten å ha sendt noe som helst av ut av samme, bl.a. tyveri, svindel, tortur, terror og mord, som har blitt dagligdags til og med i verdensmesteren Norge

Obama’s war incited by CNN, Al Jazeera & Co leaves thousands of libyan children handicapped or dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1

Lillian Sivertsen
Forfatter
10 år siden

Ledende spørsmål du stiller mr. Diademas. Du setter meg i en svært utfordrende posisjon. La meg svare på alle dine fire svært så innsiktsfulle spørsmål med to velvalgte ord:

Kvakk Kvakk!

;)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
10 år siden

Interessant er det i så måte at det beste svaret du evner å gi disse innsiktsfulle spørsmålene er “kvakk kvakk”

Jeg forstår at det nok er så mye lettere da spørsmålene berører ved kjernen av det som er alternativbransjens akilleshæl, nemlig mangelen på etterrettelighet og troverdighet.

Du oppsummerer forsåvidt effektivt og presist en kjerneegenskap med alternativkster som livnærer seg på andres gode tro;

Kvakksalvere.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Vandalf
10 år siden

Etterrettelighet og troverdighet Vandalf..Når såkalte “proffesjonelle leger” aldri så å si har gått alternativ medesin etter sømmene for og se om det funker, de TØR ikke rett og slett fordi det funker..Et enkelt svar!! Og flere leger går vekk i fra sin kjemiske legeetikk..Noe så “enkelt” som tobakk kurerer magesår,avhengigheten av tobakk kommer av de kjemiske tilsettningene..de som har prøvd karvablad (ren tobakksblad) vet det…Hvor troverdig er en vaksinesprøyte Vandalf? Og hva tror du en legeutdanning koster..”Diplommessig” som diad sier..? I lange tider har menneskekroppen leget seg selv,før industrirevolusjonen kom,all naturlig medesin som urter/naturlig vann kom lenger og lenger vekk etter intens undergraving av naturlig medesin..En oppfinnelse du bør se på er DR. Royal Rifes kreftcellefjerner, som BLE testet og skrekk og gru den fjernet hvær celle og gjorde folk friske..og det på 40 tallet..Og vips var den borte..Google og se..Både du og diadem har healing evner,bare ta dere tid til og fokusere posetivt og se det an:)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Thor
10 år siden

Man skal ikke undervurdere kroppens evne til å lege seg selv, og det er mye å sette fingeren på innen den moderne medisinen, og da spesielt bindingene mellom legemiddelindustrien og legene.

Men; det er ikke det som diskuteres her.

Ellers synes jeg du bommer rimelig grovt når du, slik jeg tolker deg, påstår at folkehelsen var bedre før den industrielle revolusjonen.

Sjekk ut gjennomsnittlig levealder før og nå, så får du et litt annet perspektiv.

Ble du 40 år i middelalderen var du heldig. På midten av 1800- tallet var du priviligert om du passerte 60. I våre dager er gjennomsnittlig levetid over 80 år.

Forklar meg gjerne hvordan dette kan gå til, dersom vaksiner og moderne medisin generelt er så ille.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Thor
10 år siden

Det historiebøkene forteller deg Vandalf om alder kan man knapt stole på..se på diverse urbefolkninger verden rundt nå..som lever 1600 talls modus og som passer foreldrene sine..de ble eldgamle.:)

Diademas
Diademas
Abonnent
10 år siden

*Gjesp*
Det blir litt i overkant forutsigbart når du anklager meg for personangrep samtidig som du forteller meg at jeg har en bevissthet på størelse med en golfball. Det hele selvfølgelig fullstendig uten å imøtegå den kritikken jeg faktisk kommer med.

Ikke det at jeg forventer et saklig svar av deg, men skulle du mot formodning ønske en reell debatt, skal jeg ta meg bryet med å sette opp min kritikk i punkter som du så kan svare på.
1) Synes du det er greit at personer tar potensielt svært syke og uballanserte mennesker i kur mot betaling etter et lynkurs på internett og presenterer seg med en meningsløs tittel og et fargerikt diplom?
2) Synes du det er greit at noen selger slike titler og diplomer til hvem det skal være bare de betaler? (Jeg nekter å tro at det er menneskelig mulig å stryke på denne “eksamenen”?
3) Kan du forstå at noen vil annse personer som omtalt i punkt 1 og 2 som delaktig i svindel?
4) Er det noen spesiell grunn til at all behandling som kaller seg “alternativ” er fullstendig fritatt offentlig kontroll og etiske retningslinjer?

Venter spent på svar, vell – egentlig ikke…

Diademas
Diademas
Abonnent
10 år siden

Så i løpet av 3 uker etter at denne artikkelen kom ut har du meldt deg på et kurs, gjennomført kurset, viktigst av alt- betalt 700$ til Dolores, avlagt eksamen samt fått denne evaluert og sensurert og kan nå kalle deg “Quantum Healing Hypnosis Therapist”. Imponerende.
Og allikevel kaller de alternativbransjen overfladisk og pengegrisk.
Forstå det den som vil…

PS! Håper diplomet var fint.

Lillian Sivertsen
Forfatter
Svar til  Diademas
10 år siden

Dette er alltid like underholdende. De som kan minst om en ting er dem som tilsynelatende vet mest, og føler seg best egnet til å slå om seg med nådeløs kritikk, ispedd personlige fornærmelser :)

Når du har bevissthet på størrelse med en golfball blir også dine synspunkter på størrelse med en golfball, Diademas, og du vet hva man bruker golfballer til?

Kun golf, og ingenting annet :D

Grattis med eksamen Liv :)

Liv Bjøringsøy
Forfatter
10 år siden

Denne artikkelen inspirerte meg til å ta kurset i Quantum Healing Hypnosis Therapy. Jeg bestod eksamen for 2 dager siden.

Lillian Sivertsen
Forfatter
10 år siden

Kjekt med presentasjon av Dolores.

Likevel må jeg påpeke at beskrivelser som; modig, lynende intelligent, opplyst og forut sin tid, er bedre beskrivelser av henne enn som det som står her: mild og blid kvinne.

Kjekt å se at de pekefingerførende bibelrytterne er på plass i kommentarfeltet også, menneh… dette var kanskje ikke en artikkel til dere?

Med all respekt :)

Peace out
xxx

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Digresivt fra denne artikkel, så må jeg si meg enig med deg, Falcon. Når det gjelder dette med å gjenkjenne ansikter. Og, i tillegg identifisere og gjenkjenne symbolikk, mønstre og arkitektur. Nå er jeg ingen kløpper i forhold til hva katolikkenes symboler heter, og hva det står for. Der er jeg særs elendig. Dog kan jeg ikke lastes for dette. De holder jo alt hemmelig likevel.

Når det gjelder Lade Gård, så ta en kikk:
http://1.bp.blogspot.com/_z1mzLGi2NbQ/Shbza6fVIkI/AAAAAAAAAYI/eCngZmkBG8E/s1600/DSC_6014.JPG

Noen som finner “fem feil” på denne bygningen?
1. Et søtt lite opp-ned triangel over dørkarmen
2. Romersøyler ved siden av portene
3. Den klassiske “frimurersløyfa” over vinduene (over portene)
4. De klassiske romervinduene, med hermetiske vinduskarmer i brunt.
5. Over dørportene kan vi finne et meeeget velbrukt katolsk symbol: Selve appelsinbåten. Vel, det er jo ikke akkurat en appelsinbåt, men den kan jo minne om symbolet til katolske CNBC?

http://www.talkingbiznews.com/wp-content/uploads/2010/12/cnbc.jpg

Så kan alle le meg ut. Dog vil jeg da spotte dem, for både Lade Gård, og CNBC er katolsk eid.

Feil nr. 6 (jeg kan bare ikke dy meg). Tja, spiret er kuttet av på bildet jeg lenket til.

Hva med dette bildet, da?
http://www.handelsbladetfk.no/id/27396

Oops, det var bare en Artikkel om katolske Illuminati- Reitan som koser seg med flesket sitt.

Jeg fant ikke noe bilde av vimpelen som muligvis er festet til spiret på Lade gård.

Denne vimpelen + en del andre interessante effekter kan vi finne på SAMTLIGE norske kirker (maktinstitusjoner) av eldre årgang. De representerer PAVEMAKTEN i Rom. “Alle veier leder til Rom”.

Illuminati har befestet seg godt på Montebello:
https://s4-eu5.ixquick-proxy.com/do/show_picture.pl?l=english&cat=pics&c=pf&q=ullern+kirke&h=382&w=488&th=125&tw=160&fn=651363_6_ullern_kirke_.___&fs=37.3%20k&el=boss_pics_1&tu=http:%2F%2Fts1.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DH.4516313815189988%26pid%3D15.1%26H%3D125%26W%3D160&rl=NONE&u=http:%2F%2Fullernkapell.kirkenorge.no%2F&udata=5005996218ead703a397e68b6a905ab1&rid=LCLNRMRRKMNL&oiu=http:%2F%2Ftpl.asite.no%2Fnewpublic_pictures%2Fsite_generated%2F651363_6_ullern_kirke_.___

Og i Oslo domkirke
http://farm5.staticflickr.com/4076/4931940559_5702151cc0_z.jpg

Finn fem feil. Pickabø, Illuminati?

Hva sier det 2. bud om å ikke lage noe som forestiller noe som er i himmelen, på jorda, eller under havet?

Hva er det den katolske “norske” Statskirken har gjort? Jo, de har prester som skal formane folk om å holde de 10 bud, dog bryter de bud nr. 2 hver eneste gang de preker. Uten å tenke over det en gang. De gjør jo bare jobben sin. Penger er penger, og makt er makt. Jeg anklager de norske proster for å villede urene menigheter, og til å bidra til forfalskninger av Guds ord. Kutt ut å gå i kjerka. Det er bare humbug likevel. Det stinker Illuminati av kirkene i Norge.

Menneske
Menneske
Abonnent
10 år siden

Med all respekt, Hans.
Nyhetsspeilet er et interessant medium for å avsløre lyssky affærer.
Jeg setter pris på mange av dine artikler som omhandler hvilke lumske planer som verdenseliten har for oss “mindreverdige”.

Dog mener jeg at kvinner som Dolores Cannon lever i villfarelse, og villeder andre inn i den katolske kirkes herlige bløtkake. Prydet med de saftigste jordbær, ananas, vaniljekrem og banan. Selvsagt ikke-konvensjonelt.

Spesialoppskriften på denne bløtkaken er ikke unik, og kan finnes i tusenvis, muligvis i hundretusenvis av ulike varianter. Oppskriften heter forøvrig: The new age movement.

http://www.youtube.com/watch?v=HC1Th8IznDM

Bibelen går i motsatt retning, når det gjelder new age.
Den forteller oss at denne jorden skal brennes i svovel og ild, og at alt skal forgå.
Bortsett fra de rettferdige.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
10 år siden

Google { phineas quimby https://www.google.no/search?q=phynnius+quimby }, velg url for bilder, mannen ligner oppsiktsvekkende mye på David Icke, egentlig ganske klin lik, digressivt, jeg oppdaget som barn at min evne til gjenkjenning av ansikter var mye mer utviklet enn de fleste andre i Overhalla, raillerailla, litt sørvest for Høylandet, holoinn, revyriket med bl.a. Lornts Mørkveds toillingforbundet, ikke langt fra høla der Harald, som ikke har etternavn, sannsynligvis også i år har fått laks på kroken

David Icke er i stort monn prima promotør av new age, “icke”?

Angående bl.a. obelisker som bl.a. også Odd Reitan, reitangruppen, rema 1000, har satt opp tronende, truende, bekreftende og freidig midt på tunet utafor Lade gård, se det obligatoriske the pharaoh show i følgende kommentar:

“Brave food sovereignty heroes destroy 6,000 genetically-modified sugar beets in Oregon ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/nytt-eu-direktiv-vil-hindre-fri-tilgang-pa-fro/comment-page-2/#comment-99798

Dag Reidar Bye
Skribent
Svar til  Menneske
10 år siden

En bør da legge til at begrepet jorden, eller “earth” i f.eks KJV, ikke betyr jorden slik begrepet blir brukt i moderne norsk og engelsk.

Psalm 66:4
All the earth shall worship thee, and shall sing unto thee; they shall sing to thy name.

Job 20:27
The heaven shall reveal his iniquity; and the earth shall rise up against him.

Isaiah 10:14
And my hand hath found as a nest the riches of the people: and as one gathereth eggs that are left, have I gathered all the earth…

Det sier seg selv at her betyr ikke “earth” planeten jorden, jordskorpen eller fysisk jord.

Begrepet “earth” kan bety det jordiske mennesket, det ytre menneske, det ufrelste menneske, en mottaker osv, og Apokalypsen kan derfor leses som en endetid for det materielle menneske der kun det indre mennesket, det åndelige, vil overleve, og en vil på den måten gå inn i en “New Age”

At planeten jorden skal forgå er det ikke noe bibelsk grunnlag for å hevde.

Når en i dag snakker om overgangen fra en tredimensjonal virkelighet til en firedimensjonal, ev fem dimensjonal, slik en gjerne gjør i ulike ny-religiøse kretser, så har dette paralleller til Apokalypsen og står ikke i noe grunnlegende motsetnings forhold til Bibelen, slik f.eks satanismen gjør.

I det ny-religiøse kan enkelte nå frem til en fire eller fem dimensjonale virkelighet. De når kanskje ikke frem til Gud, men de kan likevel unngå den totale fortapelse siden de også inneholder noe mer enn det rent ytre og jordiske. De kan også i stor grad leve etter Bibelen ofte uten selv å være klar over det. Det er tross alt det som er viktig, og ikke hva en kaller seg selv eller hva slags begrepsapparat en bruker.

Jens
Jens
Abonnent
10 år siden

I de siste tider skal de ta seg lærere i hopetall. Disse som søker etter meningen med livet, men avviser skaperen av alle ting. Man har bare ett liv her på jorden, og kun i dette livet tar man avgjørelser for evigheter.

De døde vet ingenting i sin søvn, og har ikke muligheter til å kommunisere med oss levende. Dette er åndsmakter med forførende hensikter. Søk heller Gud mens det ennå er mulig. De skal komme tider med ekstrem forførelse og ondskapen skal råde. Men før dette skjer skal Jesus hente sin menighet, de som venter på Ham. De som blir igjen vil oppleve den største trengsel og frykt menneskeheten noen gang har sett.

OOTSP
OOTSP
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Dette er din realitet, og ikke min. Jeg vet vi lever evig og har allerede opplevd å være død og fikk sjansen til å komme tilbake igjen for å være med å hjelpe verden inn i vårt nye paradis.

Aldri frykt, for alt av frykt er en illusjon. Det er intet å frykte. Elsk din neste som deg selv og vis alle at kjærligheten er sterkere enn frykten som strømmer gjennom media..

Jens
Jens
Abonnent
Svar til  OOTSP
10 år siden

For de som tror på den Gud som sier han har skapt alt er sjelevandring et djevelsk bedrag. Ondskapens åndehær søker å villede mennesker ved å opptre som avdøde mennesker med falske budskap. Ved hypnose og andre lignende teknikker faller alle dine åndelige og fysiske forsvar og veien er beredt for å slippe inn noe du ikke aner konsekvensen av. De finnes mengder av litteratur der mennesker høyt oppe i NewAge- systemet har klart å komme seg ut av dette, og det forteller de kunne ikke skjedd uten ved Guds hjelp. Når man har sett forførelsens sanne, grusomme ansikt slik det virkelig er etter at man er åndelig fanget – da først vet man hva dette dreier seg om. Det som kjennetegner disse tilhengere av sjelevandring er at de aldri oppnår hvile og fred i sitt sinn.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Det er noen hypnotiske trekk med menneskeheten jeg ikke liker, uten å være i stand til å sitte ord på det.

OOTSP
OOTSP
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Tror selv på Gud, men ikke slik Bibelen forteller. Selv om mye fra Bibelen kan være sann, så tror jeg at mye av den frykten man har skapt der kommer av mennesker som ønsket å skape makt og herredømme over folket.

Ser selv på Gud som en voldsom energi, som utstråler den kraftigste kjærligheten som kan oppleves. For å kunne tåle denne energiens nærvær, så må man selv erfare og lære seg opp til å elske alt som er, og Jorden er en utrolig lærerik skole, så lenge man lærer å forstå kjærligheten vi alle er en del av.

Det er min sannhet, og du kan holde deg til din sannhet hvis du ønsker det.

Synes Dolores Cannon er en utrolig person som kommer med mye visdom og håper at så mange som mulig finner hennes ord.

.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Takk OOTSP, oppklarende.

Michelle
Skribent
10 år siden

Tilgi Alle for Alt og Frigjøre oss fra Frykt! Helt Nydelig!
Det er dette det handler om, heve frekvensene våre så vi sammen kan heve den felles menneskelige gruppefrekvensen over til neste oktav/ dimensjon.. DNj ♡
☆★♡♡ http://youtube.com/watch?v=a75bVMTA1P0 ♡♡★☆

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
10 år siden

The new Earth:
http://wp.me/p3uvTQ-3

Ellers vil jeg nevne at hypnose terapi for ofte planter falske minner. Det har vist seg å bli et problem i USA, der dette fenomenet har tatt av. Hypnotisøren må være ytterst forsiktig med hva han sier. Fordi han har fullstendig kontroll over klienten. Skummelt, spør du meg.

Ellers er jeg ikke avvisende til at folk har medfødte gaver. Jeg var en av de heldige som på Ringen kino hørte Guds tjener Ludvig Karlsen tale om dette. Han mente på at mange av Rom-folket hadde medfødte gaver, selv om de ikke levde som kristne. For eksempel gaven til å helbrede.

« Forrige artikkel

Fra Gurdjieffs Fjerde vei til Ken Wilbers ILP

Neste artikkel »

Fruktbarhetskult – religionenes idèmessige bakgrunn

29
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x