Vil den gyldne tidsalder returnere til jorden? I så fall når?

Hva vil skje i denne sannhetens tidsalder?

20.2K visninger
14 minutter lesetid
77

Vil vi til slutt se den store sannhetens tidsalder med offentlige avsløringer om at verden har vært styrt av ekstremt ondsinnede fraksjoner med påfølgende massearrestasjoner eller blir det «business as usual»?

Sann frihet

Vil endelig verdens befolkning omsider bli tillatt å våkne opp for å kunne se gjennom illusjonene vi lever i og endelig bli fri? Altså ikke fri som du tror du føler deg nå. Jeg mener ekte frihet til å utfolde din kreativitet og inspirasjon uten at noen eksterne faktorer styrer dine lidenskapelige valg.

At det ikke er behovet for penger for å dekke dine lån og utgifter som styrer ditt liv, at du ikke lengre blir sløvet ned av de fire velsmurte M-ene; myndigheter, media, mat og medisiner som benyttes som effektive verktøy for å manipulere befolkningsmassene og holde de sovende.

Fri vilje overstyrt

Fraksjonene har gjort en så god jobb at menneskets frie vilje er blitt overstyrt. De fleste er blitt frarøvet muligheten til å våkne opp og se virkeligheten slik den egentlig er, hvor det er du som er den kraftfulle sjelen og har alt du trenger i deg, og at vi i sannhet ikke trenger noen ledere lengre.

Heldigvis får vi solid drahjelp i denne nye tiden. Det som skjer av drama ser ut til å være styrt på et høyere kosmisk plan hvor lange mørke og lyse perioder er sykluser som påvirker alle levende vesener, planeter, solsystemer og galakser til å utspille et spill som vi velger å gå inn i for å lære oss alt om kjærlighet via verktøyet dualitet.

Dine følelser skaper din hverdag

Universet responderer, eller mer håndfast sagt; ditt liv formes av dine følelser. Dine tanker skaper følelsene og disse følelsene former din hverdag. Den dagen du innser dette på et eller annet plan så har du en åpning for en positiv endring om du velger å endre dine tanker.

Fokuserer man på det man ikke vil ha, så får man ironisk nok mer av det. Føler du deg blakk hele tiden så opprettholdes gjerne denne troen. Greier man å være takknemlig for det man har så kommer mer av det du er takknemlig for.

Utrolig irriterende å høre? Lett å si? Livet mitt virker å være et speil av denne filosofien og jeg observerer hvordan mine negative tanker, og derfor mine ubehagelige følelser, skaper ulike former for drama, høye regninger og uønskede hendelser.

Jeg ser også tydelig når mine handlinger basert på mine positive tanker skaper verden rundt meg slik jeg ønsker. Jeg har i senere tid fokusert på familien og å gjøre det mer hyggelig rundt meg. Resultatet er en følelse av takknemlighet for idyllen som er oppnådd og de spennende mulighetene som sendes min vei.

Kanskje har du selv lagt merke til at du har fokusert mer på de nære forhold og tingene rundt deg selv og ditt eget hjem i det siste? Det føles godt. Det er en god ide å ta vare på seg selv.

Når du oppnår full kraft så vil denne styrken kunne benyttes til å forme verden og hjelpe andre rundt deg i langt større grad enn om du ikke tar vare på deg selv. Bekymrer du deg over kroppen din så gå til legen. Det vil kunne gi deg ro i skolten til å fokusere på andre ting som betyr mye for deg.

Fra et høyere perspektiv

Fra et høyere perspektiv er det vesentlig for meg å kunne se det som utspiller seg fra et kosmisk ståsted for å få en forståelse av hvorfor all lidelse og ondskap utspiller seg her på planeten vår. Mayaene mener vi lever i en oppadgående spiralsyklus på 26.000 år og at vi nå er godt inne i soloppgangen.

Det er lett å se at det stemmer om man ser endringene i samfunnet over de siste 10-20 årene. Vi alle har blitt mer grønne, økologiske, miljøbevisste og kanskje litt mer omtenksomme for hverandre enn før. Det er langt færre mennesker nå som mener bruk av krig som et politisk verktøy er riktig løsning for, ironisk nok, å oppnå fred. Det er som å tro at å slå til den strie naboen i trynet vil føre til at du endelig får fred dere imellom ettersom det ikke hjalp å snakke til han.

Dog har politikere og myndigheter andre agendaer enn å oppnå fred. Mer makt og kontroll over ressurser er som regel deres agenda. Det ligger i deres energi og i ordet maktapparat og at dette dramaet er styrt fra et høyere plan. Akkurat som når du sitter og spiller The Sims og styrer dine karakterer.

«Maktapparatet» trenger i denne nye tiden å omdøpes til «folketjenere». Mange personer som er på statslønn har glemt at de faktisk er folkets tjenere og har falt inn i en maktrolle som utøves på befolkningen. Men dette er bare fra egoets ståsted. Det større bildet for hva som skjer overordnet på planeten vår er langt mer interessant og vesentlig for oss alle.

De manipulerte

Jeg sier ikke at alle politikere har solgt sjelen sin til djevelen. De fleste lever i hver sin boble av løgner uten å vite det. De som er på toppen derimot, er klar over hvem de har med å gjøre og lar seg manipulere uten skrupler for tusener av menneskers villedelser, lidelser og død.

Presidenter, statsministere, utenriksministre, FNs generalsekretær, direktør for verdensfondet, leder av verdensbanken, direktører for multinasjonale banker, redaktører, oppadgående journalister, sikkerhetstjenester, etterretningsvesener, sentrale historikere, ledere for utdanningsprogrammer, ledere innenfor oljeindustrien, krigsindustrien og farmasøytisk industri er bare noen deler av alt som er blitt korruptert av denne skjulte døende makten.

Så vil vi omsider bli satt fri fra dette slaveriet og illusjonen de fleste mennesker ikke ser er der?

Fraksjonene

Det finnes en rekke fraksjoner verden over som i hundrevis av år, eller rettere sagt 13.000 år, har manipulert verdens menneskehet i det skjulte for å oppnå makt og rikdom.

Alle disse fraksjonene består av de satanistiske Khazarene med sitt Mossad, blodslinjefamiliene som Bush, Clinton, Rothschild, Rockefeller, europeiske kongefamilier som Nederland og England, Vatikanet med sin Opus Dei med flere (fyll inn de som mangler) har hatt kvelertak på de fleste politikere, myndigheter og presse verden over som på sin side har hjulpet denne ondskapen til å vokse og holde seg skjult for oss folket.

Fra et galaktisk ståsted er disse fraksjonene tidligere styrt av Anchara alliansen med sine Annunaki reptiler og de grå utsendinger. Denne alliansen gikk over i nyere tid til lysets side for å bli en del av blant annet The Galactic Federation of Light.

Alt skjedde som en del av den guddommelige planen som Mayaene beskriver som en galaktisk syklus som har en natt som varer i 13.000 år, og en dag som varer i 13.000 år som vi så vidt har gått inn i nå. Det som er igjen på planeten er bare tilfeldige avløpere fra den gamle alliansen.

Og vi har levd «lykkelig» uvitende om dette hele veien. Bortsett fra en mindre gruppe med kritisk tenkende vesener som stadig vokser i antall, men akkurat som i filmen The Matrix så var ikke sannheten det som alle ønsket seg.

Er du en våken sjel så har du to muligheter. Du kan velge å overbevise folk eller du kan velge å inspirere folk. Forskjellen er kilden til intensjonen. Egoet eller sjelen.

The good guys

Skal man tro en rekke uavhengige kilder så har det i flere tiår vært gode krefter som har jobbet i det stille med å forberede en global nedbrytning av disse gamle, skjulte fraksjonene. Blant disse «good guys» så finner man White Dragon Society (WDS) som har samarbeidet med kilder i Pentagon, the Gnostic Illuminati og Asian Secret Societies som ønsker en positiv endring for menneskeheten som helhet.

Verden er ikke sort-hvit, men i gråtoner. Det betyr at om man eksempelvis er en del av Bush-familien så er ikke absolutt samtlige i denne blodslinjen såkalt onde. Det vil alltid være individer som ønsker positive endringer i enhver gruppering som ellers i samfunnet.

Selv om du har en i slekta di som ikke er «helt god» så er dere ikke alle «gærninger» selv om mange utenforstående vil automatisk generalisere ved å dømme hele slekten/gruppen. Integriteten havner til syvende og sist ut i personlig ansvar og personlige handlinger. Det er gjerne på vegne av en gruppe, men intet kan generaliseres til å gjelde alle i en gruppe uten å bryte med sannheten.

Det hevdes fra en rekke kanter at WDS over en lang tidsperiode har samlet enorme mengder med gull som er klar for å bli benyttet som fundament for et nytt banksystem basert på dets reelle verdier. Disse verdiene skal fordeles ut til verdens befolkning samtidig som nasjonal og personlig gjeld blir slettet.

Om så skjer så er dette et stort skritt i å forflytte den gamle strukturen av makt fra våre ledere og over til hvert enkelt menneske.

Alle banktransaksjoner hos stat og myndigheter skal være transparente i det nye systemet slik at vi slipper korrupte politikere og statsansatte.

Jeg håper at de nye strukturene blir basert på de tre fundamentale verdiene som myndigheter og politikere i dag helt mangler og som er det eneste som virkelig kan medføre fred og overflod verden over; Kjærlighet, sannhet og visdom.

Sannhetens tidsalder

Tiden vi lever i er starten på sannhetens tidsalder. Folkets revolusjon er for lengst startet. Årene foran oss er folkets (r)evolusjon! Hele verdens maktapparat er i ferd med å smuldre opp og bli byttet ut til noe nytt og bedre for menneskeheten. Khazar-mafiaens lange liste med forbrytelser mot menneskeheten er endelig i ferd med å bli stoppet fra å vokse seg lengre.

Fraksjoner som vil se sin undergang er Rockefeller, Bush, Clinton og håndlangere som Barack Obama. Allerede har vi sett opprør som medfører et steg nærmere slutten for Khazar-kontrollerte regimer i England (Brexit) og valget i USA med Donald Trumps kommende militære regjering.

Ser man blant Trumps utvalgte støttespillere så finner man tidligere Navy Seal Commander Ryan Zinke som ble valgt til innenriksdepartementet mens tidligere generalløytnant Keith Kellogg ble valgt som Chief of Staff i det nasjonale sikkerhetsrådet.

Marinegeneral John Kelly vil bli sjef for Department of Homeland Security som ifølge Pentagon-kilder vil tømme avdelingen for Khazar-mafiaen før han starter en kampanje for å stenge grensen i USA for «narkotikakarteller og ISIS».

Trumps utvalgte National Security Advisor er Lt. Gen. Michael T. Flynn, som har uttalt at Hillary Clinton bør fengsles og har sagt at president Obama er en løgner uten noen planer om å stoppe ISIS. Flynn måtte gå av som sjef for Defense Intelligence Agency (DIA) i 2014. Ifølge tidligere DIA-talsmann W. Patrick Lang, lagde Flynn kaos i de øverste rekker:

«Flynn incurred the wrath of the White House by insisting on telling the truth about Syria… They shoved him out. He wouldn’t shut up.»

Fremtidige utdanningssekretær Betsy Devos vil bli «another general in the Trump cabinet» ettersom hun har sin egen hær drevet av sin bror Erik Prince som grunnla Blackwater med hennes penger. Dette betyr at leiesoldatene vil ikke lengre ta på seg oppdrag for Khazar-mafiaen.

Spesialstyrker ble nylig sendt til the Getty Center i California for å renske ut satanister som bor under senteret, ifølge WDS. Museet ble bygget med en kostnad på $6 milliarder på et tidspunkt hvor et 1000 roms casino kunne bli bygd for $500 millioner, ettersom mesteparten av arbeidet ble gjort i undergrunnen. Operasjonen førte til at «children and sex slaves were liberated from the underground bases of the Getty Center in LA,» hevder kilden i Pentagon.

Det har vært gjennomført en anstrengende kampanje fra Khazar-mafiaen sin side for å benekte envher tilknytning til satanisme, men stadig flere innsidere sier det er svært reelt. Bildene fra et kannibalistisk rituale på en elitefest ledet av Marina Ambramovic hvor kakene er utformet som mennesker i full størrelse med blodrød farge på innsiden, er en refleksjon på de svært så ekte kannibalistiske orgiene som faktisk finner sted, ifølge kilder i blodslinjefamiliene.

Kilder i WDS lover at gjerningsmennene bak 9/11, den ulovlige Irak-invasjonen, Fukushima-tsunamien og andre forbrytelser mot menneskeheten vil bli tatt og det vil bli en offentlig avsløring av dette.

Undergrunnsbaser i Denver, Nevada, New Zealand i tillegg til klonebasen under Camp David er blitt ødelagt og flere baser i Australia, San Diego, Hawaii og Arkansas kan være utvalgte mål. «As Cabalists seek to escape to New Zealand, Congo, Brazil, or Paraguay, there may be more kinetic actions to stop them», lover kilden i Pentagon.

I et forsøk på motangrep, har krigsforbryter Netanyahu sendt sjefen for Mossad på besøk til Donald Trump for å få han til å utstede en uttalelse som sier at han ville motsatt seg en anti-Israel holdning. Derimot med Khazar-basen i Denver utryddet, har ikke Khazarene lengre en militær mulighet til å påtvinge sin vilje på den amerikanske regjering, sier Pentagon-kilden.

Ekstra sikkerhetstiltak er blitt gjennomført for Donald Trump med russiske leiesoldater og spesialsoldater sent ut for å desarmere kjernefysiske våpen i New York og nær det hvite hus, sier kilder i Pentagon. Et kjernefysisk våpen under Washington er allerede blitt desarmert, føyer kilden til.

Gjenværende Khazar-agenter i CIA vil bli rensket ut av Trump i Bush-fraksjonen, hevder kilder i CIA. Det reformerte CIA vil avslutte alle droneangrep og narkotikafly, og vil fokusere på «human intelligence» (humint) så vel som «open source intelligence» (osint).

Den store testen vil bli å se om den Japanske regjering har mot nok til å frigi opptakene de har på krigsforbryter og Israels statsminister Benyamin Netanyahu som ringte den japanske statsministeren Naoto Kan den 12. mars 2011 og truet med massemord på befolkningen i Tokyo hvis ikke den japanske regjeringen overførte sin valutabeholdning til Khazar-mafiaen.

«[Nåværende statsminister] Abe er så redd for Netanyahu at han heller vil gå av enn å konfrontere han», hevder kilder i Japan. Selv om Abe ikke tør, så er Netanyahus dager talte. Abe vil bli tvunget til å tre av hvis han nekter å følge opp 3/11, sier kilden. De er også blitt informert av det gnostiske Illuminati at ethvert videre angrep fra Israel eller Khazarene mot Japan vil bli møtt med hevn i form av en 500 megatonn atombombe, nok til, eksempelvis, å utslette Israel.

Det viktige å innse for Israelske tjenestemenn, etter hvert som de presser kriminelle forhold på ham, er at Netanyahu er ikke en jøde, han er en satanist og en svoren fiende av det jødiske folk.

Netanyahu, sammen med Tysklands Angela Merkel, er nå de to øverste senior Khazar-agentene som er i maktposisjon, og er således høyprioritetsmål, ifølge kilder hos Pentagon og det gnostiske Illuminati.

Det kan videre komme et tidspunkt hvor det hemmelige romfartsprogrammet og de utenomjordiske får sine lenge etterlengtede offisielle avsløringer. Følgende sitat er fra en kilde på den Antarktiske basen og krever flere bevis før vi kan tro det, men uansett her er det:

«The cabal are all freaked out by what they found in Antarticia – It gave Buzz a heart attack. Very large “pods” with beings inside. That is why John Kerry was there Election Day. Animals and people frozen in time. 12 – 14 foot humans (ca 3,5 meter) in the pods who were in stasis, are now awakening.»

En ting vi kan bekrefte om Antarktis er at mens nordpolen ser ut til å være en del av Google Earth så er sydpolen ikke tilstede. Man kan bare spekulere på hvorfor det er slik.

Alt i alt ser vi en stor utrenskningsoperasjon hvor seier og frihet for menneskeheten allerede er sikret, sier kilder i White Dragon Society. Når utrenskningen er over, sier Benjamin Fulford, kan vi starte med et mer positivt og konstruktivt arbeid. Hvis alt går bra i tiden fremover, vil det bety verdensfred og begynnelsen på en massiv kampanje for å få slutt på fattigdom, stoppe miljøforurensningene og starte en ny gylden tidsalder.

Dette er derimot renspikket løgn. Benjamin Fulford og hans fiktive White Dragon Society er bare en slu avledningsmanøver fra kabalen for å få oss til å gjøre ingenting. Fulford sier bare ting vi gjerne vil høre og vi blir derfor enkelt lurt av «hopium» ved å bli sittende på gjerdet inntil planene deres er fullførte og det er for sent å reagere.

Tilgivelse

Vi mennesker, eller rettere sagt vår egobevissthet, elsker å benytte sinne ovenfor det som har vært, hat over det som er og frykt for det som kommer.

Dette er nøyaktig de verktøyene som disse skjulte kreftene har benyttet mot menneskeheten hele veien for å ta fra oss vår personlige kraft og gjøre oss maktesløse. Dermed lar vi oss lede som sauer og aksepterer det lederne har av «løsninger» på «problemer» som oppstår i verden. Vil det hjelpe å legge til mer sinne, hat og frykt ved å sende ut de samme energiene til verden som er nøyaktig det du forakter?

Velger vi å være primært i disse følelsene så forblir vi i egoets fryktbaserte tankegang og skaper mer av det vi ikke vil ha. Den alternative veien er å plassere fokuset vårt på et høyere plan og se at alt som har vært, er en del av et spill som er designet til å medføre en større forståelse gjennom lidelse som resulterer i at vi til slutt kan høste visdom av opplevelsene og observasjonene.

Det er lett å bli sint på eksempelvis Jens Stoltenberg og alt han har latt skje mot vår befolkning under sin maktposisjon. Når de store offisielle avsløringene en vakker dag kommer, om det blir 2017, 2037 eller en gang i mitt neste liv, må vi ta et personlig valg om hatet skal ødelegge for vår egen del eller om vi skal ta kontroll over våre tanker og bli mester over våre egne sinn.

Den du skader ved å hate er deg selv. Det er du som fyller deg selv med disse følelsene.

La oss se for oss at du er i et normalt, godt humør. Så plutselig penser du dine tanker inn på en person du er sint på. Hva skjer? Uten at noen rundt deg har gjort deg noe som helst galt, sitter du plutselig der i dårlig humør. Intet har endret seg eksternt rundt deg. Kun på grunn av dine egne indre tanker sitter du nå med ubehagelige følelser i kroppen som ikke var der for et øyeblikk siden.

En tanke du trolig har spilt av i hodet ditt hundrevis av ganger allerede. Og hver gang blir du i dårlig humør. Du gjør deg selv i dårlig humør.

Greier man å tilgi det som er gjort via forståelsen av at vi mennesker er her nede på jorden i 3. dimensjon for å lære om kjærlighet via dualitet, så setter man seg selv fri fra alle disse ubehagelige følelsene som følger med sinne, hat og frykt.

Man skal ikke akseptere handlinger som folk gjør galt, men man trenger å skille handling fra person. Om man ikke gjorde det så ville det være umulig å elske sine barn etter at de har gjort krøll, men akkurat det klarer du allerede. Så du vet hvordan.

Begynn tilgivelsen med å gi en rosende tanke til personen eller gruppen du bærer nag til. «Jeg er sikker på at Jens er hyggelig mot sin egen familie og kolleger og at dette er storparten av det han tilfører verden i sin eksistens.»

Oppi alt av det store spillet og den kosmiske planen, ta vare på deg selv ved å fylle deg selv med gode tanker. Tilgivelse er noe som gjøres i dine tanker. Du er mesteren over dine tanker.

Tusen takk for alt. Jeg har ingenting å klage over.
Jeg er takknemlig for alt som sendes min vei.
Alt har sin hensikt.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

77 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Linda
Linda
Anonym
6 år siden

Måtte det skje! Takk for positiv informasjon, det varmet.

Mad Scientist
Mad Scientist
Abonnent
6 år siden

Selv om jeg ser at flere og flere stiller spørsmålstegn ved hele vår eksistens, enten på facebook, twitter, eller i andre sosiale sammenhenger, så er størstedelen av befolkningen enda fullstendig hjernevasket og uten evne til stille disse spørsmålene! De reagerer med sinne når man prøver å hinte frempå med smått subtile kommentarer angående den falske realiteten vår, og da tenker jeg på at uttrykket til Nietzsche; “Sometimes people don’t want to hear the truth because they don’t want their illusions destroyed.” er så spot-on som mulig!

Jeg tror at det største paradigmeskiftet i verdens historie vil åpenbare seg ila. de neste årene, og kanskje allerede i år, men inntil den tid må vi bare stå på for å vekke opp flest mulig av verdens befolkning, for det tror jeg trengs når den tid kommer.

«For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.»
– Ephesians 6:12

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
6 år siden

Tusen takk for din opplysende godhet og kjærlighet!

Lillian
Lillian
Abonnent
6 år siden

Veldig opplysende og informativt! Konstruktivt! Takk for denne artikkelen! :)

Russia Today
Russia Today
Abonnent
6 år siden

ikke bekymre deg for khazarene, de får all støtte og asyl av krigsforbryter og tyv Putin.

P.S. Betyr det at sefard-banden får monopol til å herje på Jorden nå?

Papsen
Papsen
Anonym
6 år siden

>> Uten at noen rundt deg har gjort deg noe som helst galt, sitter du plutselig der i dårlig humør.

Din påminnelse om at hat hovedsaklig rammer en selv burde gjentas oftere.
Jeg har tro på 2017.
Takk for et tankevekkende innlegg.

Bernt
Bernt
Abonnent
6 år siden

Kjærlighet er energi.
Dette er ikke forstått av dagens vanlige mennesker. Det er dessverre forstått av en ondskapsfull maktelite. Kjærlighet er en energi som er frambrakt, en konsekvens av, to enkle ting : Oppmerksomhet , på den ene side- Loyalitet på den andre. Dette er som to poler ( på et batteri) og som kan frembringe en energi. Dette er et prinsipp som kan lede mennesker til innsikt og til nærhet til den energi som har frembrakt oss. Når Oppmerksomhet og Loyalitet rettes mot det gode – så er konsekvensen en kjærlighetens energi. Det er slik kjærlighet skapes.
Men det er en bakside ved dette prinsipp som Faen selv har forstått å utnytte. Ved å påkalle menneskers Oppmerksomhet og Loyalitet på det Faen selv ønsker at vi skal rette Oppmerksomhet og Loyalitet mot , bringes vi inn i en kortvarig glede ved at den verste frykten forlater oss for en stakket stund. Så er vi snart bragt inn i det reneste slaveri under krefter som ikke vil oss vanlige , vel .
Ca 50 % av briter og amerikanere har forstått at vi er under kontroll av krefter som ikke vil oss vel. Spørsmålet er hvem som kommer til å overta ?. At verdens maktelite har skiftet fra den ene mafiagjeng til den andre – er det utallige eksempler på. Vi får bare håpe på et gudommelig fokus denne gang, og at menneskers Oppmerksomhet og Loyalitet rettes mot den kraft som har skapt oss. Da vil naturens egne lover tre i kraft, og vi er i nærheten av» Himmel på Jord».

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Bernt
6 år siden

Hvor tid er Gud rett over meg som det står i bibelen? Som i samme bok samling sier at vi bor på en flat jord? Han som sitter øve sirkelen på vår jord? Hvor tid ble sirkel til ball? Ordet ball visste dei ikke om på den tida sier folk da! Men da kan eg opplyse om at i samme bok og samme vers blir opplyst om at folk ble spent på av andre som en ball. Så ordet ball står i bibelen men ikke en gang angående jorden☺️ Har dere sett film på YouTube av folk som zoomer inn på Saturn sitt belte med ett Nikon coolpix p900? Da kan dere tenke dere hva NASA burde klart med sine kameraer når ett kamera til 5900 kr kan zoome inn på Saturns belte. Men neida NASA kan ikke engang zoome inn for å gi oss bilde av månelanding fartøyet. . Våkn opp nå kjære godt folk. Ikke la dere lure av ondskapen.
Mvh

Yngve
Yngve
Anonym
6 år siden

«Fra et galaktisk ståsted er disse fraksjonene tidligere styrt av Anchara alliansen med sine Annunaki reptiler og de grå utsendinger.»

– Elaborate please. da er det jo mot disse man skal rette sinne og eventuelle mottiltak, og ikke mot dem her på jorden? Og en annen ting, hvis dette bare er i nærheten av å være sant, hvorfor ser vi ikke bevis på annuakier, reptilfolk etc? Det må jo være en jævlig enkel måte å snu massene på?

Herr Rubedo Grønn
Herr Rubedo Grønn
Anonym
Svar til  Yngve
6 år siden

Idéen om reptiler, gråinger osv som fysiske romvesener fra andre planeter er gedigen desinformasjon som skal distrahere oss fra den tradisjonelle okkulte og esoteriske kunnskap som har alltid har hatt korrekt innsikt i disse fenomener.

Jeg foreslår at du leser Charles Upton’s “Cracks in the Great Wall: UFOs and Traditional Metaphysics” for en glimrende forklaring, samt Upton’s oppfølger fra “Vectors of the Counter-Initiation”, som kan leses her:

http://www.sophiaperennis.com/uncategorized/ufos-mass-mind-control-and-the-awliya-al-shaytan-by-charles-upton-an-update-of-cracks-in-the-great-wall-ufos-and-traditional-metaphysics-sophia-perennis-2005/

På toppen av konspirasjonspyramiden finner du den okkulte eliten av svarte magikere. Disse har opprinnelig (som barn) vært virkelige mennesker, om enn kanskje med litt spesielt arvemateriale som gir sterkere tilbøyeligheter enn vanlig i retning av psykiske evner (da dette dreier seg om gamle okkulte blodlinjer). En eller annen gang i oldtiden inngikk deres menneskelige forfedre en pakt med angeliske intelligenser som tilhører den mørke siden (de såkalte falne englene). Alle esoteriske tradisjoner og okkulte vitenskaper vet at kommunikasjon med subtile ikke-menneskelige intelligenser er mulig—det er bare matrix-individer som er blitt programmert av et materialistisk paradigme oppfunnet av mørkets makter for å villede oss som har problemer med å tro på dette, og som altså må redusere alle ikke-menneskelige influenser til å dreie seg om fysiske, materialistiske ”aliens“. I alle fall: denne uhellige alliansen i oldtiden opprettet en ubrutt kjede av okkulte innvielsen av den mørke sorten, som fører til at den innvidde blir demonkontrollert. På toppen av ”Illuminati“, i mangel på et bedre samlebegrep, har du rene demoner og falne, svarte engler eller ”arkonter” I menneskekropp. Disse menneskekroppene er ikke genetisk «reptilske», men bevisstheten er demonbesatt. Om disse får barn, vil også avkommet bli hurtig demonbesatt. Slik blir agendaen videreført. De høyeste svarte magikere i menneskeform står i aktiv forbindelse og kommunikasjon med ikke-menneskelige intelligenser på det du kan kalle ‘astral-planet’. Den intelligensen som står bak hele faenskapen kan du kalle Lucifer og andre tilsvarende navn fra våre mytologiske systemer.

Gråingene er en slags form for Djinn-vesener, som de kalles i islam. Svarte magikere omkring slutten av andre verdenskrig greide å skape en inter-dimensjonal portal til dem, godt hjulpet av krigens massive menneskeoffer samt kjernefysiske eksplosjoner. De er ikke fullstendig fysiske slik som oss, men ble dermed i stand til å materialisere delvis på vårt plan. En av de første tegningene av en gråing kom fra magikeren Aleister Crowley som fikk den til å materialisere i et rituale.

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Herr Rubedo Grønn
6 år siden

Forsatt ingen som har svart deg på dette ypperlige innlegget ditt. Hmmm eg tror eg skjønner hvorfor. Artikkel forfatter tør ikke å gå inn i en diskusjon med deg.. Da du har så rett så rett. Takk.

Mvh

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Herr Rubedo Grønn
6 år siden

Herr Rubedo Grønn… Du nevner kun «mørket»? 2 meget bra kommentarer du har her, men hvorfor så svart/hvitt? Hva med Lyset? Spesielt i en verden hvor vi nå forstår mer og mer at alle verdens hellige skrifter er skapt av den «okkulte eliten» for at vi skal te oss vel for «dem» samt sette menneskeheten opp mot hverandre og skape kaos når vi uskyldige slaver har prestert nok til at de ikke har bruk for oss lenger hvorpå de kan utslette flesteparten.

Jeg foreslår at du leser http://www.thegreaterpicture.com for en glimrende forklaring;

«Allting är skapat av Skaparen, som inte är detsamma som Gud. Det finns flera Gudar, åtminstone en för varje Universum. Man kan säga att en Gud är chefen för ett Universum som tillsammans med Skaparen har skapat detta Universum och tar hand om det. Varje Universum har sina egna naturlagar, universella lagar och regler. Universella lagar är gudomliga lagar som alltid gäller. Universella regler har dock invånarna kommit överens om. Vissa viktiga, universella lagar är Lagen om Attraktion, Lagen om Nåd och Lagen om Harmoni. Dessutom är vårt Universum specifikt genom Lagen om Fri Vilja, vilket betyder att alla kan göra vad de vill.

En viktig universell regel är Lagen om icke-inblandning. Denna regel betyder att en högre civilisation inte ingriper i utvecklingen av en lägre civilisation såvida det inte är nödvändigt eller en order från Gud.»

Så gjenstår det å se om det evnt vil skje før eller etter planlagte «antikrist» (i regi av det avslørte verdensteateret).

Man kan anta at det for øyeblikket pågår en kamp mellom de siste gjenværende av de mørke lakeiene og dem som representerer Lysets styrker. Dette står i all vesentlighet mellom at vi skal få vår fulle frihet tilbake og dem som ønsker at denne nye virkeligheten skal være en slags bisarr videreføring av det gamle. Denne maktkampen eksisterer nok kun fordi Lysets styrker fortsatt er i tvil om det profetiene har beskrevet som deres skjebne.

Lys og kjærlighet

Rubedo Grønn
Rubedo Grønn
Anonym
Svar til  Ken
6 år siden

Hei Ken!

Det uskapte Lyset står i forhold til mørket og ondskapen som sannhet står i forhold til ignoranse (som går forut for løgnens prinsipp) og virkelighet til illusjon. Kort sagt har vi ikke å gjøre med en dualistisk motsetning mellom to likestilte prinsipper. Bare Lyset er virkelig selv-eksisterende, mens mørket er som en skygge, kun virkelig på et relativt nivå. Mitt innlegg kan kanskje leses slik at mørket og ondskap blir gitt en overdrevent stor betydning, men det var ikke min hensikt; nå er det likevel slik at mørket innenfor vår lille menneskelige ramme i den nåværende tidsalder er i en tilsynelatende dominerende posisjon. Det er viktig å innse dette for å forstå hvorfor vi som individuelle sjeler på vår kosmiske reise er havnet i nettopp denne situasjonen, av alle mulige manifestasjoner i det guddommelige sinn! Det ytre mørket må altså overvinnes gjennom en indre åndelig transformasjon. DU er kallet til å utspille lyskrigerens rolle med Gud’s hjelp, så vent ikke på at noe skal skje i den ytre verden.

Jeg er helt uenig i forestillingen om at «alle verdens hellige skrifter» er “skapt” av den demoniske okkulte elite. Dette er en farlig teori som gir dem fortjeneste for selv de mest opphøyde åndelige budskap. Menneskets åndelige kilde har opp gjennom vår historie kommunisert gjennom rene og opplyste menneskelige kanaler som lamper for å vise vei gjennom den labyrint vi befinner oss tilbake til menneskets paradisiske idealtilstand eller til og med den fullstendige frigjøring i den absolutte essens. Om vi nå kaller det guddommelig åpenbaring eller noe annet: fenomenet er virkelig, og har i utgangspunktet ingenting å gjøre med mørkets makter. De senere ville ha hindret det om de kunne, men de er ikke allmektige—en slik absolutt isolering av jorden fra transcendent kommunikasjon har vært hinsides deres makt å oppnå på en fullstendig skala, selv om de har til tider lyktes på en mindre kulturskala i begrensede perioder. Om de kan få mennesker til å TRO at alt fra Buddha til Jesus edle, frigjørende budskap i virkeligheten er et produkt av mørkets makter, er det en betydelig triumf for dem. Slike tanker er blitt plantet i sannhetssøkende miljøer som villedende og kaotiserende desinformasjon. Verdensreligionene og vår tradisjonelle esoteriske visdomsarv har i utgangspunktet sin opprinnelse i virkelig åndelig åpenbaring, en kontakt med Lyset, og mørkets makter har først senere konspirert for å svekke, korrumpere eller infisere formene som har oppstått fra de essensielle eller prinsipielle åpenbaringene fra høyere hold. For å ta kristendommen som eksempel: de kan oppnå stor makt over den institusjonelle katolisismen, men religionens essens forblir en uberørt og gyldig vei.

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Yngve
6 år siden

Hei. Det er falne engler som er dei små grå. Samme med dei andre. Det er falne engler. Jorda ser ut slik den ser ut for øyne dine. Visst du ikke da trur på vitenskapen sine teorier om at jorda skal være rund som en ball For det er det det er. Altså en teori som ikke er bevist. Parabol= landbasert. GPS= landbasert mobil antenner. Våkne opp. Mvj

Ken
Ken
Anonym
6 år siden

«Kalenderåret 2017 gir løfte om å bli et særdeles spennende og frydefullt år ettersom planeten rir på mektige energibølger på sin vei mot oppstigningen. Disse bølgene er energifelter av lys, og ettersom lys og kjærlighet er samme energi, så kan dere betrakte som om hvert eneste menneske i deres verden flyter i et uendelig hav av kjærlighet. Vi tilbyr dere en meditasjon som vil gjøre at dere kan føle dere ett med denne energien: Se for deg et panorama av overdådig skjønnhet, se deg selv mykt svevende over denne idylliske scenen og føl nå at du smelter sammen med den og nyter til fulle den følelsen av ytterste lykke som oppstår ved at Alle Er Ett.

Og nå, kjære familie, vil vi svare på spørsmål. Vi begynner med det oftest stilte spørsmålet, kort sagt, hva med presidentskiftet i USA? Jordens energifelt av potensial befinner seg i en tilstand som vi aldri har sett maken til, når det gjelder denne saken. Vibrasjonene omkring den innkommende president Trump er enda lavere enn tidligere, vibrasjonene omkring de fleste av hans valg for topp-posisjoner er lave, og vibrasjonene har kontinuerlig vært høye omkring senator Bernie Sanders. Dersom vi visste hvordan dette vil spille seg ut, ville vi gladelig fortalt dere det, men denne unike situasjonen med høye og lave vibrasjoner i vill bevegelse, men likevel samtidig nærmest i baklås, gir ingen som helst indikasjoner om det endelige utfallet. Det vi kan fortelle dere er dette: med stadig høyere vibrasjoner på Jorden, så vil den endelige løsningen, uansett hva den måtte bli, være til det beste for alle.

Vi ber dere legge vekk all frykt for at Russland eller Kina vil starte en væpnet konflikt med de Forente Stater, som raskt kunne utvikle seg til en atomkrig. Til tross for eplekjekk retorikk, som enkelte analytikere ser på som bekymringsfull, så er det ingen av disse landenes ledere som ønsker å bli virvlet inn i en krig som kunne sette hele verden i fare. Og dersom et land eller en lovløs gruppe skulle komme til å sende opp et missil med atomstridshode, så ville de evig årvåkne mannskapene på romskip som omgir Jorden, forhindre at den kunne detonere. Og her kan det være passende å svare på et annet spørsmål: Nei, det foregår ingen hemmelig utvikling av atomvåpen i Iran.

Vi betrakter avstemningen i FNs sikkerhetsråd, som fordømmer Israels boligbygging på Vestbredden, et regelrett brudd på internasjonal lov, som et realt nederlag for Illuminatiene. Målet til statsminister Benjamin Netanyahu, som er en av topplederne i dette hemmelige samfunnet, har aldri vært å arbeide til beste for sitt folk eller å oppnå fred med Palestina. I tillegg til å sørge for destabilisering av regionen, slik at pengene fosser inn til de israelske forsvarsstyrkene, så ønsker han å etablere en Illuminati maktbase i Jerusalem, hvorfra de kan spre sin makt over hele Midtøsten. Dette kommer ikke til å skje.

Stormer og rekordtemperaturer skyldes til dels værkontroll-teknologi; chemtrails og spredning av andre giftstoffer i atmosfæren har også en rolle i dette. Så det er riktig når dere tenker at det er Illuminati, ikke Moder Jord, som skaper disse helt unormale værforholdene, ettersom de er ansvarlige for alle de bidragende faktorene, faktorer som forsinker planetens tilbakevenden til moderat klima globalt. De mange geofysiske hendelser i denne perioden har sitt opphav i to kilder: Gruvedrift, oljeboring og fracking for å hente ut fossilt brennstoff er det ene; det andre er Moder Jords egen forløsning og eliminasjon av negative energier som til dels er skapt av disse miljøødeleggende operasjonene.

Vi har blitt spurt om kilden til vår informasjon om at Russlands president Vladimir Putin har rett når han benekter at hans land har vært involvert i hackingen av det Demokratiske Partiets Valgkomités e-poster, samt de fra en personlig datamaskin, hvilket er helt motsatt av etterretningsorganisasjonene i USA som konkluderer med at Russland er den skyldige. En del representanter for vår universelle familie, som lever blant dere, arbeider i de store etterretningsorganisasjonene rundt om på kloden – det var dem fra de amerikanske organisasjonene som fortalte oss at de hacket og frislapp disse e-postene – og andre, medlemmer har ekspertise i å følge hackernes «fotspor».

Våre kilder er vel kjent med at disse ulike etterretningsorganisasjonene rapporterer usann informasjon for å gi næring til konflikt. Rapportene som ble avgitt til USA’ president Barack Obama, la skylden på Russland, hvilket førte til ytterligere sanksjoner mot dette landet – dette var helt i tråd med Illuminatis tendens til å ta hevn når de ikke får det som de vil – de ledet Obama på ville veier og skapte enda flere økonomiske problemer for Putin fordi begge lederne nektet å slå seg sammen med dem. FBI direktør James Comey vet hvem hackerne er, hvorfor de frislapp e-postene og er fullt klar over bevisene på kriminell virksomhet de inneholder. Han unnlot å avsløre denne informasjonen på grunn av press og trusler fra Illuminati-fraksjonen bak Hillary Clinton.

Så Illuminatis nærvær har fortsatt innflytelse på hva som skjer i deres verden. Imidlertid har deres globale nettverk blitt rykket opp med roten, deres innflytelse blir stadig mindre og deres diabolske aktiviteter har kommet frem i lyset, selv om de kaller dem «fake news» (bare noe konspirasjonsteoretikere har drømt frem). Individer i topp posisjoner i mange land blir arrestert for tiden, de taper politiske valg eller trekker seg; flere vil følge og mange i de lavere rekkene forlater det synkende skipet. Illuminatis kontroll over Wall Street og europeiske og asiatiske aksjemarkeder er i ferd med å rakne og det er likeledes deres bankimperium. De vil ikke kunne få beholde sine enorme formuer, som de har ervervet på umoralsk eller kriminelt vi, stort lenger – det godes krefter vil overta disse og bruke pengene til å få slutt på all fattigdom.

Fremveksten av nye teknologier basert på fornybar energi, vil fase ut industriene deres knyttet til fossilt brennstoff, og fri energi innretninger, som Illuminati har holdt skjult for dere, vil komme frem og tas i bruk og til slutt vil hensynet til naturmiljøet gjøre endelig slutt på disse hensynsløse og umoralske ødeleggelsene. De urettferdige lov- og rettssystemene deres vil bli reformert, fengselsdrift for profitt vil opphøre og deres kontroll over massemediene i nasjoner med «fri presse» vil også møte sitt endelikt.

Helsesektoren – en labyrint av global medvirkning i løgn, svik og svindel for profitt, som involverer farmasøytiske selskaper og forsikring, produsenter av vaksiner og medisinsk utstyr og Verdens Helseorganisasjon (WHO), så vel som FDA, CDC, NIH, AMA, AHA¹ og beslektete «alafabetsuppe»-grupper i USA – vil vriste seg fri fra disse Illuminati-eide eller Illuminati-infiltrerte organisasjonene. Toksiske terapier vil bli erstattet av trygge, naturlige remedier og helbredelsesmetoder som har vært undertrykt i lange tider og et ordentlig helsetilbud vil bli tilgjengelig for alle.

Enda så signifikant Illuminatis maktgrep på disse kritiske områdene har påvirket livet på Jorden på ødeleggende vis, så er det mest effektive middelet de har benyttet til å undertrykke generasjon etter generasjon etter generasjon vært ved å utnytte alle slags ulikheter mellom folk til å skape fiendtligheter, splittelse og starte krig. Folk over alt i verden hungrer etter fred. Energien som oppstår av deres kollektive, inderlige ønsker har bygget opp et ustoppelig momentum og har overtaket over beseiringsenergien, så krigshandlinger vil gradvis avta og forsvinne. Industriene som i dag produserer krigsmateriell, vil gå over til å produsere det en samarbeidende, progressiv sivilisasjon trenger. Bygningskompanier med en hederlig ledelse, vil bygge opp igjen ødelagte byer. Penger som tidligere ble brukt på krigføring vil i stedet investeres i prosjekter og programmer som oppløfter og styrker alt liv.

En del av disse aktivitetene er allerede underveis, mens andre er i ferd med å begynne. Atter andre er på planleggingsstadiet og de økende vibrasjonene vil bygge oppunder alle slik forehavender. Dere vil snart begynne å se beviser for dette, men vi ber dere å ikke forvente at den fortsatte utfoldelsen av verdensforvandlingen vil være helt uten motstand på enkelte felter. Dere er vel forberedt til å takle disse etter hvert som de dukker opp og hjelpe andre å gjøre det samme – kjære brødre og søstre, dere har gjort dere vel fortjent til bestått hovedfagseksamen i genialitet, utholdenhet og overvinnelse av alle utfordringer!

Mange av dem som skriver inn til min mor nevner at de er i 60, 70 og 80-årene. Dersom du tilhører en av disse aldersgruppene, tenk over hvilke enorme forandringer du har vært vitne til etter hvert som teknologien har eksplodert i produksjon, kommunikasjon, energi, transport, datamaskiner, fjernsyn, helsefag, utforskning av rommet, underholdning, sosiale medier – og ja, innen våpenteknologi også. Det er likevel ikke nødvendig å ha levd gjennom disse tiårene med innovasjon og modernisering for å innse at teknologiens rolle i dagens samfunn nesten kan få det til å gå trill rundt i hodet på en.

La dette være en slags innledning, for å si det slik, til vårt svar på følgende spørsmål: «Når vibrasjonene på planeten er så høye og stadig økende, hvorfor er det da så mye vold, fastlåste holdninger og grådighet i verden?» Dette er fordi teknologien har kommet mye lenger enn samfunnets utvikling med hensyn til bevissthetsnivå og åndelig oppvåkning. Dette er på ingen måte noen kritikk – mange sjeler har gjort enorme fremskritt og det er grunner til at mange andre ikke har det.

Det er med sterk medfølelse og kjærlighet vi tenker på vår familie på Jorden som lever i områder med uopphørlige krigshandlinger eller i overfylte flyktningeleirer og sørger over tapet av mange av sine kjære; vi tenker på alle dem som lever i konstant frykt under tyranni eller sulter eller er hjemløse i land som har mer enn nok til alle – ikke alle disse sjelene valgte å gjennomgå en slik grad av smerte eller prøvelser. Det er med dyp sorg vi tenker på vår familie som forårsaker denne lidelsen – nemlig de som styrer med jernhånd eller føler seg langt overlegne dem som er «annerledes», eller føler at de har rett til å drepe «fienden», samt dem som sitter dønn fast i grådighet uten å ofre en tanke på de mange, mange millioner som knapt har det de trenger for å overleve.

De lave vibrasjonene som utstråles fra disse sjelenes talløse tanker, følelser og handlinger, er også en del av det kollektive bevissthetsfeltet; og fordi det er den kollektive bevisstheten som manifesterer alt som eksisterer på Jorden, så har denne overfloden av lave vibrasjoner redusert hastigheten på samfunnet utvikling bevissthetsmessig og åndelig. Dette er i ferd med å forandre seg – bølgene av lys som feier over Jorden åpner flere og flere sinn og hjerter, og alt som er av lavere vibrasjon vil tilslutt høre historien til.

«Du sa at andre sivilisasjoner hjelper oss. Jeg forstår ikke hvordan. De har ikke kvittet seg med den mektige farmasøytiske industrien, den mektige oljeindustrien, den mektige bankindustrien, Big Brother (overvåkningen) og resten av de Store Onder.» Andre sivilisasjoner hjelper dere på alle de måter som Universets Lover tillater. De kan sørge for at atomstridshoder ikke fungerer fordi Skaperen gav dekret om at det aldri mer skulle forekomme kjerneeksplosjoner i rommet. De tok på fullt alvor Gaias fri-vilje-valg om at hennes planetkropp og hennes befolkning skulle være beskyttet, de bygget et tett nettverk av lys rundt Jorden for å forhindre at lavere vesener fra andre verdener skulle kunne komme til planeten og de styrer astrale legemer og andre himmellegemer unna for å hindre at de kolliderer med planeten. I tillegg til å stråle inn massive mengder av lys til Jorden, balanserer de geofysiske hendelser uten å redusere mengden negativ energi som blir transmutert, de reduserer den toksiske effekten av forurensende stoffer i atmosfæren deres, i vannet og på landjorden, samtidig som de nøytraliserer toksiner i vaksiner som er designet til å skape pandemier.

Selv om deres familie fra «verdensrommet» har tillatelse til å hjelpe dere på områder dere ikke kunne klare å løse selv, så kan de ikke interferere med de frie valg sjeler på Jorden gjør, med dette ene unntaket – dersom et eller annet menneske skulle velge å skyte opp raketter med atomstridshoder, så vil de ikke lykkes med det. Ei heller kan medlemmer av vår familie fra universet pådytte dere sine idéer, selv om det kunne vært til stor fordel for dere; i samsvar med Universets Lover bestemmer hver sivilisasjon hva slags verden de ønsker og må gjøre det som kreves for å gjøre den til virkelighet.

Imidlertid er det slik, i denne tiden som aldri har sett sitt sidestykke, at sjeler har anledning til å fullføre alle tredje dimensjons karmiske leksjoner i løpet av ett liv, slik at de kan komme videre i sin utvikling, og andre sivilisasjoner har tillatelse til å dele deres tunge karmiske byrder. Mange ekstraterrestrielle ønsket å delta i dette «eventyret» og de som ble utvalgt av det høyeste planleggingsnivå for Jordens Gyldne Tidsalder, hjelper personer på Jorden på denne måten og ved å opp-lyse folks vei fremover mot den fredelige verden de ønsker seg.»

http://www.galacticchannelings.com/norske/matthew08-01-17.html

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Ken
6 år siden

Pisser snart i buksa nå
Hva går du på? Kan anbefale hasj som ett bedre rusmiddel. Kanskje du får øynene opp for sannheten ☺️ Gud være med deg. Mvh

Eg skal forresten opplyse deg om at ca 99% av befolkningen er hele tiden ute etter å leve i fred med naboen og nabolandet. Og uansett hvor lenge vi har bedt om fred på jord så skjer det ingen ting! Etter dittutsagn så mener du at disse 99% har ønsket krig? Hva feiler det folk for tiden? Les innleget til rubedo grønn! Mvh en person som bor på guds flate plane ☺️ Eg har ikke lest bibelen da eg trur det er en samling som inneholder ord fra ekte budbringere fra Gud i lag med sataniske elementer fra prester og andre makt folk. Som jobber for Satan. Enten bevisst eller ubevisst. Men det er over 160 tekster i bibelen som forklarer meg godt hvordan jorda ser ut og hvordan den ble laget og ordet ball, rund eller pære blir ikke brukt en plass i den boka angående jorda si utseende. Derimot blir alle disse ordene brukt i andre sammenhenger i bibelen så ordene eksisterte på den tiden og. Mvh

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Frank Aune
6 år siden

Ja mener du Trump skulle slutte å gjøre som forgjengere sine? Altså å prøve å sprenge glass taket vårt? Eg kan ikke skjønne at du ikke ser at Trump er en mann som var tiltenkt den rollen han spiller i dag allerede i 1987 Kjære Frank Aune? Hvorfor har du så voldsom lit til mannen som ansette svigersønnen som eier eigendommen med adresse 666 i Jew York?
Har du sett videoen hvor D. T ligger naken i senga med alle dei største artistene i USA og sover? Den videoen eg såg var det noen som mente dei var kloner som ble filmet på klonesenteret. Men det har eg ikke sittet meg inni enda. Men personen som filmet må ha ihvertfall ha svært godt kjent personene som låg i sengene(senga) Folk har i etter tid gått ut å sagt at det bare er woksdukker. Men ett stort men her. Vet du om woksdukker puster som en vanlig dame eller mann? Nei eg tenkte meg det. P. S du som tydeligvis liker trompeten godt. Ser du noe forskjellig på trumpen med rødt slips og trumpen med blått slips? Ryktene skal ha det til at han med blått slips er den syntetiske Barbie Trump klonen☺️
Ønsker deg en fin dag videre. Og er du en åpen fyr ute etter sannhet så tar du deg en gjennomgang med bevisene for at jorda liksom skal være en rund ball Hallo rund? Fly fra Norge til Australia spør så piloten om hvor tid dere snur dere opp ned

Ole
Ole
Anonym
Svar til  Radiv
3 år siden

Du burde sjekke din egen sinnstilstand, før du kommer med all den dritt kritikken. Både Trump og Putin er bra ledere. Det finnes veldig mange som er mye verre! Det er også en mentalitet i midt østen som skaper krig og elendighet. Se til Saud Arabia og Emiratene. De er stinne av rikdom og stormannsgalskap, samt at de starter konflikter til sine mindre velbeslåtte naboer. Godt hjulpet av vesten. Derfor flommer det over av flyktninger til Europa, både i fra Midt østen og det Afrikanske kontinent. Problemet ligger i maktsyke og korrupsjon, samt en enorm overbefolkning, hvor selve livsgrunnlaget ikke er i stand til å takle det! Det krever en helt annen grunnleggene tankegang i fra individene i disse områdene, for at ting skal bli til det bedre.
La det være klart at det nytter ikke å legge skylden bare på vesten, det må legges inn en ny kollektiv bevissthet i hele befolkningsgrupper, slik at muligheter for en bedre framtid trer fram! Det nytter ikke å leve etter gamle ritualer.

ken
ken
Anonym
Svar til  Ole
3 år siden

«Sinnstilstand»? Fortell meg om din tilstand etter du har sett denne; TRUMP HAS GIVEN THE REIGNS TO F.E.M.A.: https://www.youtube.com/watch?v=NXX2ZFNBUdc

Herr Rubedo Grønn
Herr Rubedo Grønn
Anonym
6 år siden

Åpenbar desinformasjon. Tror dere virkelig at de siste tider nevnt av Kristus samt i Johannes Åpenbaringer—som tilsvarer slutten på en hel menneskelig manifestasjonssyklus (en ‘manvantara’; se René Guénon: “The Reign of Quantity and the Signes of the Times”)—kommer til å bli tryller bort av diverse konspiratører i en “White Dragon Society” hvis egentlige natur og agenda vi utenforstående bare kan løst spekulere omkring? Men profetiene sier at Antikrist, eller al-Dajjal, kommer til å friste hele menneskeheten med en illusjon som til og med kan villede enkelte av de utvalgte. Nyhetsspeilet bør utvise en ekstrem forsiktighet om dere ikke vil risikere å være en del av det store bedraget. Før den virkelige Kristus, Maitreya, den siste avataren Kalki osv kommer Antikrist, og de aller, aller fleste vil tro at han er av lyset. Dette er nøye planlagt. For å være troverdig må det arrangeres slik at Antikrist gir et skinn av å motsette seg mørkets makter. Men mørkets natur—Satan er løgnenes far—er genialt subtil i en grad som overgår de fleste menneskers fatteevne idag. Det venter oss ingen lett seier: de største ofre kreves av oss og kampens verste fase gjenstår fortsatt. Den ultimate testen vi må bestå kommer når Antikrist vil gi oss sjansen til å sovne inn i hans behagelige og nytelsesfulle, false fremtidsparadis. Det finnes ingen lett vei ut: vi skal gjennom ilden først, alle sammen, og bare de av oss med en kjerne av diamant kommer inn i den nye gylne tidsalder. Ha ingen tro på utvendige aktører i denne tid, men sett hele din lit til den allmektige Gudsrealitet, og vær beredt til å betale den høyeste pris i lojalitet til sannheten. Frykt ingenting annet enn konsekvensene av ditt eget svik! Kapp alle identifikasjonsbånd til denne verden, til din forgjengelige natur etc, og sentret deg i den udedølige essens.

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Herr Rubedo Grønn
6 år siden

Mange sier antikrist vil tale til folket via tv. Men mener den ekte vil vise sine tegn via skyene. Som kan være logisk med tanke på at det er ikke alle som har tv. Noe er sikkert noe er på gang. I den siste tid så skulle vi få beskjed fra himmelen (tegn) men hvordan skal vi få til det når dei sprayer himmelen full av falske skyer? Mvh

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Radiv
6 år siden

Radiv… Syng med: «Det er høl i gjerdet på lier, høl i gjerdet på lier, høøøl i gjerdet på liiiiiiiiiieeeeeeeeeeeer…» Er det derfor du er her? Makan til nedlatende kommentarer fra deg skal man lete lenge etter, med unntak av i VG etc. Apropos «hasj» du har nevnt lenger oppe i kommentarfeltet, så passer det ikke å blande forumet her med for mye inntak av hasj… Om sistnevnte er tilfelle for deg, så røyk litt på denne ang ANTIKRIST foruten(!) (for øvrig en «saklig» og «respektfull» kommentar din siste):

«Now the lid is blown off the forbidden, secret powderkeg of the Masonic Jews who run Israel and, by extension, the United States and the world. The goal of the Jewish Masonic elite is to establish dictatorial Illuministic Communism and to enslave all of mankind under the thumb of a Jewish master race led by a world messiah who is to rule from Jerusalem.

An essential element in this grandiose plan is the Masonic plot to blow up and destroy Islam’s golden-domed monument now sitting on the Temple Mount in Jerusalem, despised by Orthodox Jewish rabbis and the secularist Masonic Illuminists alike.

On the heap of its ruins, the Masons intend to build a Jewish Masonic temple where they and their satanically energized messiah shall worship and pay homage to the Egyptian double-headed eagle deity, Mammon-Ra, the god of money and prosperity (Daniel 11:37-39).

The Jews are beset with an unbridled ambition—a consuming desire to acquire global power and establish once and for all their long-delayed Zionist Kingdom on planet earth.

One of the unheralded and least known facts about Freemasonry and the Masonic Lodge is its Jewish origins and nature. The religion of Judaism, based on the Babylonian Talmud, and the Jewish Cabala (or, Kabala), an alchemical system of magic and deviltry, form the basis for the Scottish Rite’s 33 ritual degree ceremonies.

Thus, The Jewish Tribune of New York, on October 28, 1927, stated; «Masonry is based on Judaism. Eliminate the teachings of Judaism from the Masonic Ritual and what is left?»

The well known rabbi, Isaac Wise, was emphatic when he concluded: «Freemasonry is a Jewish establishment, whose history, grades, official appointments, passwords, and explanations are Jewish from beginning to end.»

The Jewish cabalistic nature of Masonry is demonstrated by the Lodge’s odd view of evil. Pike writes: «The true name of Satan, the Kabalists say, is that of Yahweh reversed; for Satan is not a black god, but the negation of God…For the Initiates, this is not a Person, but a Force, created for good, but which may serve for evil. It is the instrument of Liberty and Free Will.»

As for Lucifer, the alternate name for the Devil, the former Sovereign Grand Commander frankly admits that he, Lucifer, is a good angel, and a divine god worthy of our esteemed worship. «Doubt it not!,» Pike commands.

Intimating that the ANTICHRIST, the one whom the Bible warns shall have the unholy, combined triple number 666, is the one whom the Masons (Jews) await and shall recognize as their Messiah, Pike cryptically refers to the «Triple Secret of the Great Work.»» Resten kan leses her: http://www.texemarrs.com/042003/masonic_jews_plot_world_control.htm

GÅTE: Du nevner «falne engler»… MENS du tar 9 «falne engler» og multipliserer med hver av bokstavtallene tilhørende J E S U S og M E S S I A H (J er lik 10, E er lik 5, 9×10, 5×10 osv) hver for seg og summerer, så sitter de mektigste herrer på Jorden og tørker seg bak med hellige skrifter og ler av «oss» fordi…!!! Hva fikk du?

Rdiv
Rdiv
Abonnent
Svar til  Ken
6 år siden

Hei du lille barn Ken
☺️. Eg har funnet sannheten. Hva var nedlatende med min kommentar? Såret deg kanskje? Er ikke min feil at du betaler staten penger så dei kan lage bombet for å drepe små barn til sjefene sine! Røyker forøvrig ikke hasj noe særlig. Holder meg til guds Blom som han plantet her på dennd realm slik at vi kan bruke den når den trengs. Skjerp deg og våkn opp lille gutt ☺️

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Rdiv
6 år siden

“Dom som sier dom er domme, dom er domme, dom”. Angrer på at jeg i det hele tatt gadd å bruke energi på å «kommentere» DEG, slik ingen andre her inne gidder… Lykke til med «sannheten» din. Skal tenke på deg neste gang jeg leser Donald Duck, for siste gang, LOL P.S. Om du har funnet «sannheten», burde du være såpass elskverdig å dele den med andre, for sammen i Lysets forstand er vi sterkere enn mørket. Venter spent!

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
6 år siden

«Benjamin Fulford rapporterte den 20. november 2016 at erkefienden George Soros var blitt «taken out» ifølge hans kilder i Pentagon.» Hvis det ikke er en «look-a-like», så er monsteret fremdeles i live og going strong, her fra siste Davos-møte: http://www.aftenposten.no/okonomi/George-Soros-om-Trump—En-bedrager_-skoyer-og-bondefanger-Han-kommer-til-a-mislykkes-613465b.html

Det Fulford skriver må taes med en klype salt, ikke minst fordi mye av informasjonen han kommer med er fra kilder innen CIA, NSA og Pentagon, og informasjonen derfor må taes med en god dose salt.

Sven-Inge Johansen
Redaksjonen
Svar til  Frank Aune
6 dager siden

Israels sionister, dvs stats- og finansfolket bak Netanyahu, ikke Israels jøder, har vist seg å opptre svært intelligent når det gjelder å legge forlokkende, avledende løgner på scenegulvet. Kjennetegnet på dem er at de er infame, de treffer de mange dypt i sjela. Jeg mener det er de som står bak «white hats».

nevermind
nevermind
Anonym
6 år siden

Tilgivelse? Aldri. Det er snak om et ødelagt liv, det er snak om lovlig trakassering og forfølgelse, det er snak om tunge traumaer,det er snak om traumerte barn. Aldri kan tilgi hver eneste tåre,mine egne eller mine bans.

Ken
Ken
Anonym
Svar til  nevermind
6 år siden

Til nevermind: Juks og bedrag er hva du er besatt av! Jeg forstår veldig godt hva du mener, men nå er det på tide å våkne opp til en sannhet utenom ditt «dagligdagse» makkverk etablert av «eliten» (les; de mørke som livnærer seg av en slik energi som din (for øyeblikket)).

Det kan virke som om det motsatte av kjærlighet er hat, men slik er det ikke. Det motsatte er fravær av kjærlighet. Frykt og hat er også fravær av kjærlighet, men selv om frykt- og hatenergi aldri kan ha den kraften som ligger iboende i kjærligheten, kan den være sterk nok til å «føde» hensynsløshet, grådighet, brutalitet, svik, svindel, og begjær for makt og kontroll. Folk som lever i frykt og hat «befinner seg i mørket» når det gjelder åndelig bevissthet og bevissthetsnivå, samt mennesker som skaper frykt- og hatfylte omstendigheter er gisler av mørket. Dette er årsaken til at det ofte oppfordres så innstendig til å sende lys til alle på Jorden, for bare når mennesker «ser lyset», kan deres hjerter og sinn åpne seg for det og la kjærlighet erstatte frykt og hat. Ergo; ditt HAT bidrar til at «styggedommen» vedvarer… Tenk litt på det, kjære deg!

Venter på tilbakemelding :-)

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
6 år siden

Tankens kraft: Er den negativ – ja vel, så tiltrekkes du negative handlinger og resultater … Er din tanke positiv – ja vel, så tiltrekker du deg positive handlinger og resultater …!
Et problem kan omformet i dine tanker til en utfordring!

Så hva vi velger og tenke, er et valg vi alle har – uansett situasjon …!

bernt
bernt
Abonnent
6 år siden

Rubedo Grønn 15.03.17
Bra innlegg. Jeg oppfordrer alle til å følge med på hva Sadhguru Vasudev har å meddele – det er mye .

odd arild hellvik
odd arild hellvik
Abonnent
6 år siden

Anmoder folk som skriver lange innlegg om å skrive mest mulig på norsk for oss som ikke har nødvendoge kunnskaper i engelsk.

« Forrige artikkel

Hvorfor og hvordan heve sine personlige vibrasjoner

Neste artikkel »

Oppdag Gnosis

77
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x