Vil den gyldne tidsalder returnere til jorden? I så fall når?

Hva vil skje i denne sannhetens tidsalder?

20.3K visninger
14 minutter lesetid
77

Vil vi til slutt se den store sannhetens tidsalder med offentlige avsløringer om at verden har vært styrt av ekstremt ondsinnede fraksjoner med påfølgende massearrestasjoner eller blir det “business as usual”?

Sann frihet

Vil endelig verdens befolkning omsider bli tillatt å våkne opp for å kunne se gjennom illusjonene vi lever i og endelig bli fri? Altså ikke fri som du tror du føler deg nå. Jeg mener ekte frihet til å utfolde din kreativitet og inspirasjon uten at noen eksterne faktorer styrer dine lidenskapelige valg.

At det ikke er behovet for penger for å dekke dine lån og utgifter som styrer ditt liv, at du ikke lengre blir sløvet ned av de fire velsmurte M-ene; myndigheter, media, mat og medisiner som benyttes som effektive verktøy for å manipulere befolkningsmassene og holde de sovende.

Fri vilje overstyrt

Fraksjonene har gjort en så god jobb at menneskets frie vilje er blitt overstyrt. De fleste er blitt frarøvet muligheten til å våkne opp og se virkeligheten slik den egentlig er, hvor det er du som er den kraftfulle sjelen og har alt du trenger i deg, og at vi i sannhet ikke trenger noen ledere lengre.

Heldigvis får vi solid drahjelp i denne nye tiden. Det som skjer av drama ser ut til å være styrt på et høyere kosmisk plan hvor lange mørke og lyse perioder er sykluser som påvirker alle levende vesener, planeter, solsystemer og galakser til å utspille et spill som vi velger å gå inn i for å lære oss alt om kjærlighet via verktøyet dualitet.

Dine følelser skaper din hverdag

Universet responderer, eller mer håndfast sagt; ditt liv formes av dine følelser. Dine tanker skaper følelsene og disse følelsene former din hverdag. Den dagen du innser dette på et eller annet plan så har du en åpning for en positiv endring om du velger å endre dine tanker.

Fokuserer man på det man ikke vil ha, så får man ironisk nok mer av det. Føler du deg blakk hele tiden så opprettholdes gjerne denne troen. Greier man å være takknemlig for det man har så kommer mer av det du er takknemlig for.

Utrolig irriterende å høre? Lett å si? Livet mitt virker å være et speil av denne filosofien og jeg observerer hvordan mine negative tanker, og derfor mine ubehagelige følelser, skaper ulike former for drama, høye regninger og uønskede hendelser.

Jeg ser også tydelig når mine handlinger basert på mine positive tanker skaper verden rundt meg slik jeg ønsker. Jeg har i senere tid fokusert på familien og å gjøre det mer hyggelig rundt meg. Resultatet er en følelse av takknemlighet for idyllen som er oppnådd og de spennende mulighetene som sendes min vei.

Kanskje har du selv lagt merke til at du har fokusert mer på de nære forhold og tingene rundt deg selv og ditt eget hjem i det siste? Det føles godt. Det er en god ide å ta vare på seg selv.

Når du oppnår full kraft så vil denne styrken kunne benyttes til å forme verden og hjelpe andre rundt deg i langt større grad enn om du ikke tar vare på deg selv. Bekymrer du deg over kroppen din så gå til legen. Det vil kunne gi deg ro i skolten til å fokusere på andre ting som betyr mye for deg.

Fra et høyere perspektiv

Fra et høyere perspektiv er det vesentlig for meg å kunne se det som utspiller seg fra et kosmisk ståsted for å få en forståelse av hvorfor all lidelse og ondskap utspiller seg her på planeten vår. Mayaene mener vi lever i en oppadgående spiralsyklus på 26.000 år og at vi nå er godt inne i soloppgangen.

Det er lett å se at det stemmer om man ser endringene i samfunnet over de siste 10-20 årene. Vi alle har blitt mer grønne, økologiske, miljøbevisste og kanskje litt mer omtenksomme for hverandre enn før. Det er langt færre mennesker nå som mener bruk av krig som et politisk verktøy er riktig løsning for, ironisk nok, å oppnå fred. Det er som å tro at å slå til den strie naboen i trynet vil føre til at du endelig får fred dere imellom ettersom det ikke hjalp å snakke til han.

Dog har politikere og myndigheter andre agendaer enn å oppnå fred. Mer makt og kontroll over ressurser er som regel deres agenda. Det ligger i deres energi og i ordet maktapparat og at dette dramaet er styrt fra et høyere plan. Akkurat som når du sitter og spiller The Sims og styrer dine karakterer.

“Maktapparatet” trenger i denne nye tiden å omdøpes til “folketjenere”. Mange personer som er på statslønn har glemt at de faktisk er folkets tjenere og har falt inn i en maktrolle som utøves på befolkningen. Men dette er bare fra egoets ståsted. Det større bildet for hva som skjer overordnet på planeten vår er langt mer interessant og vesentlig for oss alle.

De manipulerte

Jeg sier ikke at alle politikere har solgt sjelen sin til djevelen. De fleste lever i hver sin boble av løgner uten å vite det. De som er på toppen derimot, er klar over hvem de har med å gjøre og lar seg manipulere uten skrupler for tusener av menneskers villedelser, lidelser og død.

Presidenter, statsministere, utenriksministre, FNs generalsekretær, direktør for verdensfondet, leder av verdensbanken, direktører for multinasjonale banker, redaktører, oppadgående journalister, sikkerhetstjenester, etterretningsvesener, sentrale historikere, ledere for utdanningsprogrammer, ledere innenfor oljeindustrien, krigsindustrien og farmasøytisk industri er bare noen deler av alt som er blitt korruptert av denne skjulte døende makten.

Så vil vi omsider bli satt fri fra dette slaveriet og illusjonen de fleste mennesker ikke ser er der?

Fraksjonene

Det finnes en rekke fraksjoner verden over som i hundrevis av år, eller rettere sagt 13.000 år, har manipulert verdens menneskehet i det skjulte for å oppnå makt og rikdom.

Alle disse fraksjonene består av de satanistiske Khazarene med sitt Mossad, blodslinjefamiliene som Bush, Clinton, Rothschild, Rockefeller, europeiske kongefamilier som Nederland og England, Vatikanet med sin Opus Dei med flere (fyll inn de som mangler) har hatt kvelertak på de fleste politikere, myndigheter og presse verden over som på sin side har hjulpet denne ondskapen til å vokse og holde seg skjult for oss folket.

Fra et galaktisk ståsted er disse fraksjonene tidligere styrt av Anchara alliansen med sine Annunaki reptiler og de grå utsendinger. Denne alliansen gikk over i nyere tid til lysets side for å bli en del av blant annet The Galactic Federation of Light.

Alt skjedde som en del av den guddommelige planen som Mayaene beskriver som en galaktisk syklus som har en natt som varer i 13.000 år, og en dag som varer i 13.000 år som vi så vidt har gått inn i nå. Det som er igjen på planeten er bare tilfeldige avløpere fra den gamle alliansen.

Og vi har levd “lykkelig” uvitende om dette hele veien. Bortsett fra en mindre gruppe med kritisk tenkende vesener som stadig vokser i antall, men akkurat som i filmen The Matrix så var ikke sannheten det som alle ønsket seg.

Er du en våken sjel så har du to muligheter. Du kan velge å overbevise folk eller du kan velge å inspirere folk. Forskjellen er kilden til intensjonen. Egoet eller sjelen.

The good guys

Skal man tro en rekke uavhengige kilder så har det i flere tiår vært gode krefter som har jobbet i det stille med å forberede en global nedbrytning av disse gamle, skjulte fraksjonene. Blant disse “good guys” så finner man White Dragon Society (WDS) som har samarbeidet med kilder i Pentagon, the Gnostic Illuminati og Asian Secret Societies som ønsker en positiv endring for menneskeheten som helhet.

Verden er ikke sort-hvit, men i gråtoner. Det betyr at om man eksempelvis er en del av Bush-familien så er ikke absolutt samtlige i denne blodslinjen såkalt onde. Det vil alltid være individer som ønsker positive endringer i enhver gruppering som ellers i samfunnet.

Selv om du har en i slekta di som ikke er “helt god” så er dere ikke alle “gærninger” selv om mange utenforstående vil automatisk generalisere ved å dømme hele slekten/gruppen. Integriteten havner til syvende og sist ut i personlig ansvar og personlige handlinger. Det er gjerne på vegne av en gruppe, men intet kan generaliseres til å gjelde alle i en gruppe uten å bryte med sannheten.

Det hevdes fra en rekke kanter at WDS over en lang tidsperiode har samlet enorme mengder med gull som er klar for å bli benyttet som fundament for et nytt banksystem basert på dets reelle verdier. Disse verdiene skal fordeles ut til verdens befolkning samtidig som nasjonal og personlig gjeld blir slettet.

Om så skjer så er dette et stort skritt i å forflytte den gamle strukturen av makt fra våre ledere og over til hvert enkelt menneske.

Alle banktransaksjoner hos stat og myndigheter skal være transparente i det nye systemet slik at vi slipper korrupte politikere og statsansatte.

Jeg håper at de nye strukturene blir basert på de tre fundamentale verdiene som myndigheter og politikere i dag helt mangler og som er det eneste som virkelig kan medføre fred og overflod verden over; Kjærlighet, sannhet og visdom.

Sannhetens tidsalder

Tiden vi lever i er starten på sannhetens tidsalder. Folkets revolusjon er for lengst startet. Årene foran oss er folkets (r)evolusjon! Hele verdens maktapparat er i ferd med å smuldre opp og bli byttet ut til noe nytt og bedre for menneskeheten. Khazar-mafiaens lange liste med forbrytelser mot menneskeheten er endelig i ferd med å bli stoppet fra å vokse seg lengre.

Fraksjoner som vil se sin undergang er Rockefeller, Bush, Clinton og håndlangere som Barack Obama. Allerede har vi sett opprør som medfører et steg nærmere slutten for Khazar-kontrollerte regimer i England (Brexit) og valget i USA med Donald Trumps kommende militære regjering.

Ser man blant Trumps utvalgte støttespillere så finner man tidligere Navy Seal Commander Ryan Zinke som ble valgt til innenriksdepartementet mens tidligere generalløytnant Keith Kellogg ble valgt som Chief of Staff i det nasjonale sikkerhetsrådet.

Marinegeneral John Kelly vil bli sjef for Department of Homeland Security som ifølge Pentagon-kilder vil tømme avdelingen for Khazar-mafiaen før han starter en kampanje for å stenge grensen i USA for “narkotikakarteller og ISIS”.

Trumps utvalgte National Security Advisor er Lt. Gen. Michael T. Flynn, som har uttalt at Hillary Clinton bør fengsles og har sagt at president Obama er en løgner uten noen planer om å stoppe ISIS. Flynn måtte gå av som sjef for Defense Intelligence Agency (DIA) i 2014. Ifølge tidligere DIA-talsmann W. Patrick Lang, lagde Flynn kaos i de øverste rekker:

“Flynn incurred the wrath of the White House by insisting on telling the truth about Syria… They shoved him out. He wouldn’t shut up.”

Fremtidige utdanningssekretær Betsy Devos vil bli “another general in the Trump cabinet” ettersom hun har sin egen hær drevet av sin bror Erik Prince som grunnla Blackwater med hennes penger. Dette betyr at leiesoldatene vil ikke lengre ta på seg oppdrag for Khazar-mafiaen.

Spesialstyrker ble nylig sendt til the Getty Center i California for å renske ut satanister som bor under senteret, ifølge WDS. Museet ble bygget med en kostnad på $6 milliarder på et tidspunkt hvor et 1000 roms casino kunne bli bygd for $500 millioner, ettersom mesteparten av arbeidet ble gjort i undergrunnen. Operasjonen førte til at “children and sex slaves were liberated from the underground bases of the Getty Center in LA,” hevder kilden i Pentagon.

Det har vært gjennomført en anstrengende kampanje fra Khazar-mafiaen sin side for å benekte envher tilknytning til satanisme, men stadig flere innsidere sier det er svært reelt. Bildene fra et kannibalistisk rituale på en elitefest ledet av Marina Ambramovic hvor kakene er utformet som mennesker i full størrelse med blodrød farge på innsiden, er en refleksjon på de svært så ekte kannibalistiske orgiene som faktisk finner sted, ifølge kilder i blodslinjefamiliene.

Kilder i WDS lover at gjerningsmennene bak 9/11, den ulovlige Irak-invasjonen, Fukushima-tsunamien og andre forbrytelser mot menneskeheten vil bli tatt og det vil bli en offentlig avsløring av dette.

Undergrunnsbaser i Denver, Nevada, New Zealand i tillegg til klonebasen under Camp David er blitt ødelagt og flere baser i Australia, San Diego, Hawaii og Arkansas kan være utvalgte mål. “As Cabalists seek to escape to New Zealand, Congo, Brazil, or Paraguay, there may be more kinetic actions to stop them”, lover kilden i Pentagon.

I et forsøk på motangrep, har krigsforbryter Netanyahu sendt sjefen for Mossad på besøk til Donald Trump for å få han til å utstede en uttalelse som sier at han ville motsatt seg en anti-Israel holdning. Derimot med Khazar-basen i Denver utryddet, har ikke Khazarene lengre en militær mulighet til å påtvinge sin vilje på den amerikanske regjering, sier Pentagon-kilden.

Ekstra sikkerhetstiltak er blitt gjennomført for Donald Trump med russiske leiesoldater og spesialsoldater sent ut for å desarmere kjernefysiske våpen i New York og nær det hvite hus, sier kilder i Pentagon. Et kjernefysisk våpen under Washington er allerede blitt desarmert, føyer kilden til.

Gjenværende Khazar-agenter i CIA vil bli rensket ut av Trump i Bush-fraksjonen, hevder kilder i CIA. Det reformerte CIA vil avslutte alle droneangrep og narkotikafly, og vil fokusere på “human intelligence” (humint) så vel som “open source intelligence” (osint).

Den store testen vil bli å se om den Japanske regjering har mot nok til å frigi opptakene de har på krigsforbryter og Israels statsminister Benyamin Netanyahu som ringte den japanske statsministeren Naoto Kan den 12. mars 2011 og truet med massemord på befolkningen i Tokyo hvis ikke den japanske regjeringen overførte sin valutabeholdning til Khazar-mafiaen.

“[Nåværende statsminister] Abe er så redd for Netanyahu at han heller vil gå av enn å konfrontere han”, hevder kilder i Japan. Selv om Abe ikke tør, så er Netanyahus dager talte. Abe vil bli tvunget til å tre av hvis han nekter å følge opp 3/11, sier kilden. De er også blitt informert av det gnostiske Illuminati at ethvert videre angrep fra Israel eller Khazarene mot Japan vil bli møtt med hevn i form av en 500 megatonn atombombe, nok til, eksempelvis, å utslette Israel.

Det viktige å innse for Israelske tjenestemenn, etter hvert som de presser kriminelle forhold på ham, er at Netanyahu er ikke en jøde, han er en satanist og en svoren fiende av det jødiske folk.

Netanyahu, sammen med Tysklands Angela Merkel, er nå de to øverste senior Khazar-agentene som er i maktposisjon, og er således høyprioritetsmål, ifølge kilder hos Pentagon og det gnostiske Illuminati.

Det kan videre komme et tidspunkt hvor det hemmelige romfartsprogrammet og de utenomjordiske får sine lenge etterlengtede offisielle avsløringer. Følgende sitat er fra en kilde på den Antarktiske basen og krever flere bevis før vi kan tro det, men uansett her er det:

“The cabal are all freaked out by what they found in Antarticia – It gave Buzz a heart attack. Very large “pods” with beings inside. That is why John Kerry was there Election Day. Animals and people frozen in time. 12 – 14 foot humans (ca 3,5 meter) in the pods who were in stasis, are now awakening.”

En ting vi kan bekrefte om Antarktis er at mens nordpolen ser ut til å være en del av Google Earth så er sydpolen ikke tilstede. Man kan bare spekulere på hvorfor det er slik.

Alt i alt ser vi en stor utrenskningsoperasjon hvor seier og frihet for menneskeheten allerede er sikret, sier kilder i White Dragon Society. Når utrenskningen er over, sier Benjamin Fulford, kan vi starte med et mer positivt og konstruktivt arbeid. Hvis alt går bra i tiden fremover, vil det bety verdensfred og begynnelsen på en massiv kampanje for å få slutt på fattigdom, stoppe miljøforurensningene og starte en ny gylden tidsalder.

Dette er derimot renspikket løgn. Benjamin Fulford og hans fiktive White Dragon Society er bare en slu avledningsmanøver fra kabalen for å få oss til å gjøre ingenting. Fulford sier bare ting vi gjerne vil høre og vi blir derfor enkelt lurt av “hopium” ved å bli sittende på gjerdet inntil planene deres er fullførte og det er for sent å reagere.

Tilgivelse

Vi mennesker, eller rettere sagt vår egobevissthet, elsker å benytte sinne ovenfor det som har vært, hat over det som er og frykt for det som kommer.

Dette er nøyaktig de verktøyene som disse skjulte kreftene har benyttet mot menneskeheten hele veien for å ta fra oss vår personlige kraft og gjøre oss maktesløse. Dermed lar vi oss lede som sauer og aksepterer det lederne har av “løsninger” på “problemer” som oppstår i verden. Vil det hjelpe å legge til mer sinne, hat og frykt ved å sende ut de samme energiene til verden som er nøyaktig det du forakter?

Velger vi å være primært i disse følelsene så forblir vi i egoets fryktbaserte tankegang og skaper mer av det vi ikke vil ha. Den alternative veien er å plassere fokuset vårt på et høyere plan og se at alt som har vært, er en del av et spill som er designet til å medføre en større forståelse gjennom lidelse som resulterer i at vi til slutt kan høste visdom av opplevelsene og observasjonene.

Det er lett å bli sint på eksempelvis Jens Stoltenberg og alt han har latt skje mot vår befolkning under sin maktposisjon. Når de store offisielle avsløringene en vakker dag kommer, om det blir 2017, 2037 eller en gang i mitt neste liv, må vi ta et personlig valg om hatet skal ødelegge for vår egen del eller om vi skal ta kontroll over våre tanker og bli mester over våre egne sinn.

Den du skader ved å hate er deg selv. Det er du som fyller deg selv med disse følelsene.

La oss se for oss at du er i et normalt, godt humør. Så plutselig penser du dine tanker inn på en person du er sint på. Hva skjer? Uten at noen rundt deg har gjort deg noe som helst galt, sitter du plutselig der i dårlig humør. Intet har endret seg eksternt rundt deg. Kun på grunn av dine egne indre tanker sitter du nå med ubehagelige følelser i kroppen som ikke var der for et øyeblikk siden.

En tanke du trolig har spilt av i hodet ditt hundrevis av ganger allerede. Og hver gang blir du i dårlig humør. Du gjør deg selv i dårlig humør.

Greier man å tilgi det som er gjort via forståelsen av at vi mennesker er her nede på jorden i 3. dimensjon for å lære om kjærlighet via dualitet, så setter man seg selv fri fra alle disse ubehagelige følelsene som følger med sinne, hat og frykt.

Man skal ikke akseptere handlinger som folk gjør galt, men man trenger å skille handling fra person. Om man ikke gjorde det så ville det være umulig å elske sine barn etter at de har gjort krøll, men akkurat det klarer du allerede. Så du vet hvordan.

Begynn tilgivelsen med å gi en rosende tanke til personen eller gruppen du bærer nag til. “Jeg er sikker på at Jens er hyggelig mot sin egen familie og kolleger og at dette er storparten av det han tilfører verden i sin eksistens.”

Oppi alt av det store spillet og den kosmiske planen, ta vare på deg selv ved å fylle deg selv med gode tanker. Tilgivelse er noe som gjøres i dine tanker. Du er mesteren over dine tanker.

Tusen takk for alt. Jeg har ingenting å klage over.
Jeg er takknemlig for alt som sendes min vei.
Alt har sin hensikt.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

77 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
Svar til  Frank
4 år siden

Frank Aune – Q? “Q is the symbol of the “hangman” in freemasonry; Trump is a Scottish Rights of Freemasonry; the “hangman” is ensnared. Freemasonry has its origin in Babylon. It is another “off shoot” of jewry (kenite jews) who control the “secret societies” every branch of it.”

Hva tenker du om det?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Frank
4 år siden

Frank Aune – hvordan du fremsnakker og bagatelliserer frimurerne er skremmende og gir en virkelig flau smak i munnen. Dette er en gjeng satanister, feige som faen, da de trenger en gjeng bak seg ettersom de ikke har ryggrad nok til å stå på egne ben. Er man medlem av denne gjengen er det ikke slik at man kan plukke ut hva man finner for godt selv. Det er en total pakkeløsning hvilket betyr at samtlige, uavhengig av grad, er satanister.

Sannheten er sikkert nok at flere av disse guttene, for de er vitterlig ikke menn, ikke var klar over den sataniske trosretningen ved “innvielsen”. Derimot krever det ikke mer enn ryggrad for en mann at man melder seg ut. Og Kol Nidrei da dette annulerer medlemsskapet om man vil være virkelig formell. Selv vil jeg synes langfingeren er tilstrekkelig.

Aldri i verden om Trump jobber for ta ned de okkulte kreftene. Han er jo gift med en transvesitt selv. Slik Jurgen Klopp (i Liverpool) er det. Klopp har vel uttalt at Jesus var historiens viktigste person, men aldri begrunnet hvorfor… Skulle det derimot skje et under at Trump sin narsissistiske personlighet blir utstyrt med bade turbo og compressor, samt at han skifter fra vanlig 95 blyfri til flybensin, kan det hende han vil bli husket som USA’s beste president. Derimot er muligheten for at dette skjer på promillenivå. Sjekk alt hva av lover han har signert bare siden nyttår. Dette er tilstrekkelig bevis. Videre har han ikke fungert som president i USA siden 13.03.20 da makten ble gitt FEMA, hvilket bekrefter at du ikke helt følger med i timen.

Derimot har det kommet et par skiftnøkler kastet inn i maskineriet fra uventet hold. Det finnes en gruppe mennesker som kan kaste guvernører ut av kontoret om de begynner gå imot loven. Ja, ikke Mikke Mus loven selv om den også er inkludert, men loven over alle lover. Skriften! Våre rettigheter gitt av Yahweh. La oss introduserer sheriffene. Hva som skiller dem fra djevelpakket i politiet som ved få unntak består av guttunger fra F-gjengen, er at de ikke har behov for en gjeng bak dem. Dette er ordentlige menn med skikkelig ryggrad. Videoen under snakker for seg selv.

Er det ikke herlig når Yahweh hører våre bønner og har alt forberedt løsninger vi ikke har tenkt over? Dermed blir det neste spørsmålet; hvem i det norske politiet, sivilforsvaret, heimevernet eller forsvaret vil stoppe Stortinget og deres psykopatiske politikere. De er alle av samme ulla. Her kreves det menn!

Hva Norge trenger er at man stanser Erna Solberg da hun er ute av kontroll på alle tenkelige måter. Man må stanse barnevernet og mattilsynet i tillegg. Samtlige aktører innenfor disse to bransjene er såpass moralsk forkastelige at hva jeg egentlig synes om de kan kun oppsummeres som kloakk. Fullstendig konkurs etisk og moralsk.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

MrSixxthsense – Du er inne på “mye”. TRUMP: “I want 5G, and even 6G, technology in the United States as soon as possible. It is far more powerful, faster, and smarter than the current standard. American companies must step up their efforts, or get left behind. There is no reason that we should be lagging behind on……..”

Hva svarer du nå, Aune? Hørt om Einar Flydal? Hørt om forskning som overgår “konspirasjonsteorier”? Hvilket har blitt typisk for dagens samfunn, mao sannheten er brått endret til konspirasjonsteorier. Bakvendt, opp ned. “DEN NYE NORMALEN” (les: NWO, den nye verdensorden!)

Korona – 5G – Korona – Vaksine – ID2020… GOT IT?

Hør på disse:
Slettet på Youtube etter 9 millioner seere:

For første gang i historien, LIVE i går på LONDONREAL: https://londonreal.tv/digital-freedom-platform-interview-1-dr-rashid-buttar/

PS! Blir jeg anmeldt nå? Hehe, frykter ingenting! Ofrer alt for barn/barnebarn og allverdens elskverdige sjeler. VI er de mange og DE er de få!

JEG ER IKKE SINT, BARE VELDIG SKUFFET!

SE HER!
SE HER!
Anonym
Svar til  ken
4 år siden

De av som oss som vet sanneheten må bli ORGANISERT! Det er ikke nok å spre sannheten på nett, vi må faktisk komme sammen som en gruppe og snakke med folk, våre naboer, folk ute på gata, f.eks, snakke med politiet, militæret og få de på FOLKETS side!

Hvordan kan vi ta makten vår tilbake hvis vi ikke kjemper på alle tenkelige måter?

Tiden er i ferd med å gå ut, mens folk sitter hjemme!

Vi må begynne lage planer for hvordan vi kan AKTIVT vekke folk og for å gå videre!

Jeg vil gi dere kontakt informasjonen min, er dere villige til å bli organisert og kjempe for friheten vår, friheten til deres kjære og friheten til hele menneskeheten?

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  SE HER!
4 år siden

Riktig tenkt, men feil fremgangsmåte. Systemets løpegutter følger med forslaget. De blir glad for å få en ferdig utfylt liste av dem som skal tas først.
Til alle nøkkelposisjoner er det håndplukket lojale personer med oppblåst ego, riktig genetikk, pervers legning eller de som har gjort en feil som ble dokumentert og omhyggelig bevart som pressmiddel.
Folk flest i vesten er dypt fornøyd med sin situasjon per i dag. De vil ikke ha noen endringer inntil de blir nødt.
De vil modne etterhvert og komme til NS på egen hånd.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Russia Today
4 år siden

bin Laden – helt korrekt. F-gjengens gutter forsøker piske opp stemningen overalt hvor man snur seg. De trenger kaos for at det skal bli “orden”. Organisering har aldri og vil aldri fungere. Bare se hvordan LO har “hjulpet” de på gulvet, som et eksempel.

Begynner virkelig se ut som om de har tenkt utslette Europa og Nord-Amerika på et eller annet tidspunkt. Kloakken skal vel da sette kurs for Kina hvor deres system allerede er i full drift. De har flere byer som allerede er ferdig bygget og uten befolkning.

Folket vil ta seg av styrende makter når strikken er trukket for langt. Dette er det automatikk i. Spørsmålet er om dette vil skje tidsnok eller om de rekker forpeste landarealet og luften. Erna og Jens er kanskje sosialistenes jihadister, da de “ser det store bildet”, slikt tøv F-gjengen hjernevasker sine medlemmer med.

Hvordan innlegget du svarte på kan få seks støtteerklæringer viser at det iallefall er seks som har sovet i timen, syv om du inkluderer han som postet. Ser ikke ut som om nyhetsspeilet fungerer (annet fra F-gjengens perspektiv med villedelse), dessverre. 80% rett er 100% feil! Man må korrigere for de siste 20% også ellers skyter man bare på naboblinken som i skiskyting.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Jeg tror Satans disipler Frimurerne har full kontroll, de fleste klarer ikke å planlegge noen timer frem engang, satanistene planlegger flere tusen år frem i tid.
De har ventet og ventet på at teknologien skulle komme langt nok til at de kan ta over verden og sende menneskeheten i armene på Satan.

Se bare på åpningsshowet under London OL, hele Korona krisen ble lagt frem der sammen med Greta Thunberg mm.

På filmen her kan du se hva de selv sier vil skje fremover.
Med en verden som består av 90% amøber som tilber toppeliten på samme måte som Hitler Jugend tilba Hitler så er nok løpet kjørt, Satan vil ha hele verden i sin makt og folket jubler i gledesrus. selv når vi skal merkes som dyr på identisk samme måte som jødene i konsentrasjonsleirene så jubler folk.

1911 eller 911 ble denne Katedralen satt opp i NY, som sikkert alle vet så er alle Katedraler i verden bygd av Frimurere. Selv en 3 åring vet hva alle symbolene de har satt opp betyr, men så klart ikke en hjernedød skepper.

THIS Luciferian-Church Hides Many ‘End-Times’ SECRETS (2020)

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Hitlers regime ble dømt under Nürnbergs prosess for bl.a. tildeling av numre til levende mennesker.
Dette er en forbrytelse ifølge Satans system selv.
Hvorfor tillater vi det samme på oss og våre barn i dag?
5G er psyko-våpen. Den nedtrykker viljen for ikke å snakke om helseskader.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
4 år siden

Si din mening…Sovet i timen ?.Ja,mulig det,men er det noen her inne som tror de ikke er på en eller annen liste ?.Ja det måtte i tilfelle være noen såkalte betalte provokatører/troll/kontrollert opposisjon,de havner på klapp på ryggen listen og de finnes det mange av her inne.Mange ganger undrer jeg meg,hvor tror disse provokatørene de skal når dette er over.De verste scenarioene sier jo at 500 millioner skal arve jorden.Hva tenker disse Trollprovoene om det ?.Er de lovet en plass i det nye paradiset,der blir det sikkert fint.Fylt opp med de mest vanvittige psykopatene som finnes.

ken
ken
Anonym
4 år siden

ken
ken
Anonym
4 år siden

Det som skjer nå! Gledelige nyheter!

ken
ken
Anonym
4 år siden

Dette skjer nå! En av de mest kjente legene i USA er forbanna!:

ken
ken
Anonym
4 år siden

Dette skjer nå!

Tove Jensen
Tove Jensen
Anonym
4 år siden

Mennesker lever på løgner til det sier stopp av seg selv. De er innhyllet i løgn. Stats hemmeligheter og annet

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
Svar til  Tove Jensen
4 år siden

Det er sant som det er sagt Tove – Men alle som har blitt klar over dette nå har blitt preget og til vent seg dette som vaner, som alle andre – som igjen blir den enkeltes “sannhet” – fordi alle vil vi overleve …

Dette er en planlagt manipulering fra dag en, og får og få bukt med disse løgner må de som har forstått dette forkaste sin selvhøytidelige Ego og grådighet og lære seg og bli mest mulig selvstendig, nøktern, sparsommelig, og ta ansvar ovenfor alt man sier og gjør! Det betyr blant annet at i isteden for og overstyre hverandre, må åpenheten og oppriktigheten florere sammen med giverglede og samarbeid! Og der starter det med deg og meg, fordi veldesystemene er avhengige av vårt engasjement for selv og kunne leve sitt liv! Så uansett Tove er empathetic viktig her, selv om man ikke nødvendigvis er enig …

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
4 år siden

Dette burde vekke folket! Her fra seremonien under olympiaden i 2012, UN-ited KING’s dome.

Foreldre, besteforeldre og alle beskyttere av de små og uskyldige vil trenge mobilisere da barnevernet med deres despoter av ansatte via fosterforeldre fra LBGQT-miljøet og barnevernsinstitusjoner drevet av ikke annet enn djevler, skoleverket og politiet, vil angripe barna. Var noen som nevnte man ikke trenger våpen. Vel, jeg er sterkt uenig! Som mann er man pliktig til å legge ned livet for beskytte kvinnen og barna. Dermed kan man ta liv om det er i selvforsvar. Yahweh kaster feiginger i skjærsilden, ikke de som forsvarer hans døtre.

Jeg blir fysisk uvel av psykopatene.

https://www.youtube.com/watch?v=kAPMUEe21_A

ken
ken
Anonym
4 år siden

Hva skjer? Danmark har fått en ny lov om at “det er forbudt med informasjon som går imot myndighetenes coroanapolicy”. Det samme med Sverige nå! Norge neste osv! Svensk tale: https://www.youtube.com/watch?v=ehNVe941lOU

WakeUpFriends består av likesinnede grupper som søker/innehar sannheten:

Nedan finns länkar till alla grupper samt kontaktuppgifter om ni vill starta en grupp där ni bor:

Starta grupp: joanna@wakeupglobe.com

Befintliga grupper:

Norge:
Oslo – https://www.facebook.com/groups/WakeU
Sarpsborg – https://www.facebook.com/groups/28970
Drammen – https://www.facebook.com/groups/61842

Sverige:
Arvika – https://www.facebook.com/groups/72511
Avesta – https://www.facebook.com/groups/11635
Boden – https://www.facebook.com/groups/56754
Copenhagen – https://www.facebook.com/groups/56537
Falkenberg – https://www.facebook.com/groups/23980
Gällivare – https://www.facebook.com/groups/81769
Göteborg – https://www.facebook.com/groups/99521
Hallaryd – https://www.facebook.com/groups/26156
Halmstad – https://www.facebook.com/groups/50786
Hästveda – https://www.facebook.com/groups/52996
Hässleholm – https://www.facebook.com/groups/53678
Hörby – https://www.facebook.com/groups/43768
Jönköping – https://www.facebook.com/groups/10104
Kalmar – https://www.facebook.com/groups/95302
Karlstad – https://www.facebook.com/groups/46626
Kungsbacka – https://www.facebook.com/groups/81260
Köping – https://www.facebook.com/groups/17461
Luleå – https://www.facebook.com/groups/24651
Lund – https://www.facebook.com/groups/42198
Malmö – https://www.facebook.com/groups/54015
Nora – https://www.facebook.com/groups/12266
Norrköping – https://www.facebook.com/groups/67053
Nyköping – https://www.facebook.com/groups/49367
Sigtuna – https://www.facebook.com/groups/44621
Sjöbo – https://www.facebook.com/groups/25302
Skövde – https://www.facebook.com/groups/WakeU
Stockholm – https://www.facebook.com/groups/80669
Stockholm Nord – https://www.facebook.com/groups/10745
Sundsvall – https://www.facebook.com/groups/24624
Torsby – https://www.facebook.com/groups/24303
Ulricehamn – https://www.facebook.com/groups/97170
Umeå – https://www.facebook.com/groups/75474
Uppsala – https://www.facebook.com/groups/10213
Värmland – https://www.facebook.com/groups/41511
Västerås – https://www.facebook.com/groups/49284
Ängelholm – https://www.facebook.com/groups/27281
Örebro – https://www.facebook.com/groups/72706

Danmark:
København – https://www.facebook.com/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgroups%2F565373714227898%2F

Frankrike:
Paris – https://www.facebook.com/groups/83714

Portugal – https://www.facebook.com/groups/49581

ken
ken
Anonym
4 år siden

Oppsagt i Trondheim kommune for å fortelle sannheten: https://www.youtube.com/watch?v=kGEyWvbRL5E
Det gleder å høre det positive som kommer frem her!

ken
ken
Anonym
4 år siden

Takk kjære psykopater for dere viser meg veien…

Press

Takk kjære psykopater for at dere presser meg. Det blir så lett å forstå at det er feil når jeg blir stressa. Ser jeg dere, eller hører dere snakke, holder jeg meg unna for jeg vet dere prøver å lure meg. Jeg ser på hva dere gjør og vet at sannheten er nærmere det motsatte. Dere forstår ikke hvordan verden fungerer. Alle krefter som dytter har en like sterk kraft som dytter tilbake. Presser dere meg hardere, så presser jeg hardere tilbake. Det er en kamp dere ikke kan vinne, for vi er de mange, og dere er så få.

Mat

Takk kjære psykopater for at dere forgifter min mat. Det blir så lett å for meg å forstå at jeg må passe på hva jeg spiser. Ser dere ikke at flere og flere spiser økologisk mat? Jeg får lyst til å slippe å handle i butikkene deres og heller dyrke selv. Naturlig og vilt er alltid bedre.

Medisiner

Takk kjære psykopater for at dere dreper oss med medisiner. Det blir så enkelt for meg å se at dere ikke kan gjøre oss friske, og at jeg må ta ansvar for meg selv. Med sunn mat og lite stress blir vi ikke syke, og trenger ikke legene deres. Uten frykt for døden kan vi endelig slappe av.

Distraksjon

Takk kjære psykopater for at dere distraherer meg. Det er så lett å unngå, for jeg bare deltar ikke. Jeg har ikke facebook, jeg spiser sunt. Jeg ser ikke på TV, jeg drikker ikke alkohol. Jeg tar ikke medisiner, jeg har ikke telefon. Jeg følger ikke sport eller nyheter, jeg kjøper ikke maten deres, drikker ikke vannet, jeg gjør det jeg selv føler er riktig. Takk for at dere hjelper meg å fokusere på det som er viktig.

Utdanning

Takk kjære psykopater for at vi ikke lærer noe på skolen. Det skaper et tomrom i meg som må fylles. Jeg leser om alt dere vil at jeg ikke skal vite, og er helt våken. Det jeg selv lærer meg deler jeg videre med andre, og vi snakker sammen. Vi ser hvordan dere jobber, og har fått nok.

Forandring

Takk kjære psykopater for at dere hjelper meg å se. Jeg ser hva dere gjør, og vil ikke ha det. Alt dere tar på er feil, uten empati, uten følelser og sjel. Det dere lager er bare ekkelt, stygt og lukter vondt. Magien deres feiler, og dere taper, dere får ikke bruke oss lenger. Jeg vet dere ikke sover og prøver så hardt dere kan, men vi er ustoppelige, vi de mange, og vil trampe på dere få.

Fred

Takk kjære psykopater for at dere viser vei. Vi er ikke som dere. Vår religion er ikke penger, ikke status, ikke makt. Vi er fredelige, kjærlige, og ønsker ikke noen noe vondt. Men dere forstår ikke det, og hater oss, for dere er så syke. Dere prøver så inderlig hardt å gjøre oss som dere, men får det ikke til. Men ikke gi opp, psykopater, vi er våkne, og ser hva dere vil. http://www.nyttnorge.com/takk-kjære-psykopater-for-dere-viser-meg-vei.html

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

Kjære Ken – Du er en sterk og fantastisk person som har forstått sannheten – Tusen takk!

ken
ken
Anonym
Svar til  Erik Wilton
4 år siden

Kjære Naturloven – Tusen takk for det! Det varmer hjertet og skaper styrke og energi. Ditt innspill tyder på at også du har forstått sannheten. Vet ikke hvor du står være seg evnt tap av nære venner og familie som er nokså vanlig for oss “politisk ubekvemme”. Skulle du føle på ensomhet grunnet sistnevnte, vil jeg anbefale å ta en nærmere titt på WakeUpFriends med et fantastisk nettverk av likesinnede som er etablert i Sverige, men også på full fart i Norge (alternativt anbefal til andre):

Oslo – https://www.facebook.com/groups/WakeU
Sarpsborg – https://www.facebook.com/groups/28970
Drammen – https://www.facebook.com/groups/61842

“Tanker og refleksjoner” i denne tiden fra et herlig par som startet WakeUpFriends: https://www.youtube.com/watch?v=f10JRbmL0t8 Samt oversikt over samtlige WakeUpFriends kontaktsteder i Sverige, Frankrike og Portugal. Om man ønsker å starte opp en lignende gruppe andre steder, ta kontakt med joanna@wakeupglobe.com

Ha en god dag videre, dag for dag :-)

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
Svar til  ken
4 år siden

Tusen takk for din informerende tilbakemelding og refleksjon!

Å ja – Sannheten bak “sannheter er det ikke mange som hverken vil, tørr det, eller ønsker og forholde seg til!
Jeg har studert Privat – fysisk fostring, ernæring, og forebyggende helse i over 60 år og samfunnstruktur i nærmere 30 år.

Så gjennom denne tiden har det utviklet seg en forankret paranoid innstilling til samfunnet kommersielle spill hvor overstyrende manipulering og spekulasjon har florert! Det er jo nettopp det spillet som har gjort menneskeheten naiv, og til vent seg vaner (pregning) som da blir “sannheten” for livet. Dessuten har denne utviklingen ikke bare ført til naivitet, sykdommer, vrangforestillinger, oppfatninger av usannheter som sannheter, men har parallelt utviklet en stormannsgal grådig høytidelighet, og egoisme – egoisme som i dagens situasjon ser ut til og avta noe i styrke.

La meg presentere meg – som også er et resultat …: jeg går aldri på kommersielle tilstelninger … Jeg går aldri ut for og spise – jeg spiser bare levende mat – jeg lever nøkternt – jeg tar ansvar ovenfor alt jeg sier og gjør – Jeg har ikke TV i huset, har kun en sikkerhets telefon og bruker data (studier) som den “eneste kontakt med verden forøvrig – jeg trener ukentlig regelmessig mer eller mindre hver dag – Har valgt og ha få men gode venner fremfor mange dårlige. Dette igjen føles som frihet!

Som du skjønner utifra denne refleksjonen til deg, er jeg en godt voksen mann, med høy vitalitet, styrke, og med sterke følelser for kjærlighetens kraft ved og alltid vise empathetic (respekt) uavhengig av hva jeg måtte mene, og fordømmer aldri noen, men er alltid åpen for og GI gjennom kjærlighetens kraft! Så redsel er noe jeg alltid har vært i stand til og legge bak meg!

Tusen takk Ken – her har du min e-mail: e-wilton@online.no

Susanne
Susanne
Anonym
Svar til  Frank
4 år siden

Er der nyt omkring disse ting?
Der er kaos lige nu. Coronavirus. Europa lukker ned. Amerikanske soldater sendt til Europa.
Hvad sker der?

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Frank
6 år siden

“A major peace deal was reached last week in negotiations that took place literally under the light of the blue-blood super moon in a certain Asian country last week, according to sources who were present. As are result of this, the Nazi faction of the world military-industrial complex has agreed to align itself with the light side of the force. Thus in the near future, Nazi technology, notably anti-gravity and hypersonic (Mach 20+) air travel, will be made available to the “surface population,” of the planet, the sources say. One of the participants in the negotiations was a close relative of Admiral Richard Byrd, of Antarctic exploration fame, who has frequently visited Nazi Antarctic bases, so this is the real deal, folks. ”

“A member of the White Dragon Society (WDS) was stabbed with a poison needle and given a cancer-causing virus recently. When he went to consult with doctors, was told he would have to start chemotherapy and radiation immediately by Canadian doctors who were probably unwitting stooges. Instead, he used nutritional therapy and Rife machines to completely eliminate the cancer, much to the surprise of the doctors who thought they would be “buying time” for him with radiation and chemicals.”

“This source, who is senior CIA in Asia, also confirms Chinese government allegations that North Korea is a secret U.S. colony. ”

Frank Aune – dette tror du, som en voksen mann, på? Er det det at de skriver “this is the real deal folks” som tipper deg over? Eller velger du bare å tro på en enslig eksentrisk sjel som Benjamin Fulford?

siv
siv
Abonnent
6 år siden

Jeg vet ikke hva jeg skal tro. Jeg trodde først det ville gå ihvertfall to hundre år før vi fikk noen endringer som er synlig ut i fra de kreftene som rettes mot jorden. noe fikk meg til å tro at det stod rett foran døren. Jeg hører om massearrestasjoner og at en oppvåkning skal skje. Jeg kan ikke si at jeg har på følelsen at jeg kan se et lyspunkt noe sted. når Guds plan er å innføre kristusenergien som tilhører den nye tidsalderen og jeg opplever at de som styrer denne verden har kontroll over omtrent alle hjerner og en ny makt er i ferd med å ta over jorden da må jeg undre meg. en ny jord og en ny makt som har et ønske om å tjene alle så er det for meg helt vesentlig at disse maktovertakerne bærer kristusenergien vis det skal bli en endring som det sies. verden blir styrt med læren bak alle religioner og tilslørt i den grad i religionene slik at religion skaper mer solid enn forening til glede for de som sitter med hemmelighetene for splid skaper hat og mennesker retter blikket mot hverandre for samlet ville de lettere sett de det gjelder

« Forrige artikkel

Hvorfor og hvordan heve sine personlige vibrasjoner

Neste artikkel »

Oppdag Gnosis

77
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x