Eksempelets makt

3.3K visninger
1 minutt lesetid
38

Vi må ikke la oss bli forført til å bekjempe det gamle med kamp, det gamle fortjener ikke vår oppmerksomhet. Vi må vise nye veier ved å gå dem selv.

Det er kampen om oppmerksomhet som preger verden i dag, det gir oss den gylne mulighet til å skape noe nytt.

I larmen av jaget etter fokus.

La oss ganske stille og ubemerket bygge verden slik vi ønsker å oppleve den. La oss være eksempelet som stille går foran og viser hvorledes vi vil ha det.

Ingen kraft er mer sann enn eksempelets makt. Ingen makt er mer kraftfull enn den du viser verden ved din gjerning.

I dag står vi ved veiskillet. Et nytt paradigme er i ferd med å bli født. Vis gjerning søster og bror. Tiden for å lage plogjern er kommet.

Lag et lite stille rom i ditt indre. Steng ute galskapen som raser rundt deg, Det er verden slik den var.

Vi er evige aliens på vei inn i neste nivå i Gaias historie, og vi er mange. Velkommen Nyhetsspeilet, velkommen love polis, velkommen Dalai Lama, velkommen stjernebarn, velkommen skapelsen av det vi ikke kjenner.

Vi har aldri vært der før. Vi er på full fart inn i all verdens profetier. De tanker og gjerninger vi manifesterer blir, morgendagens verden. Vi vil lære Allkjærligheten å kjenne. Vi vil skjønne at den største kraft er kjærlighet. Love, love, love.

Vi er kommet i skolemoden alder barn av Gaia. Vi har seilt mot denne havn i historien lenge. De vise har forstått det og informert om det,”lenge”.

Nu er klimaet i den menneskelige bevissthet modent for å ta i mot. Vi skal ”bevist” skape ved tankens kraft. Vi skal manifestere ved ”gjerning”, retningen på vår framtid. Vi skal drømme fram fødselen av en ny verden.

Du, du er kraften som skal få det hele til å skje. Vi er alle barn som skal lære å gå. Vi er alle barn som skal forstå at ”vi er skaperen”. Som vi vil ha det, ”får vi det”. Aladins lampe er sann.

Vi har god tid. Evigheten er en romslig plass å være og stien blir til mens vi går. Terrenget er variert og horisonten er klar.

Johannes åpenbaring, Nostradamus. Den sovende profet Edgar Cayce. Maiakalenderen og Hopienes spådommer. De sier det samme! Gjør nu.

Irak. Afghanistan. Økonomiske kriser og naturkatastrofer. En verden på dop, mennesker uten mat. Størstedelen av den menneskelige familie lider.

Slik kan ikke en familie ha det.

Vi venter ikke på dommedag, men på slutten av dommedagen.

La oss komme i gang.

La oss skape en ny himmel og ny jord.
Rasta den 28-02-2010

Fra hjertet

Tor Andreas LilleVi

LilleVi

Tor Andreas LilleVi er født i 1948 og har tatt livet på pulsen lenge.
Lever et foholdsvis tilbaketrukket liv i Lofoten etter 40 års reisevirksomhet over hele verden.Har arbeidet i mange år som healer og kunstner.
Min store interesse er forandring av strukturene som vi ser styrer verden.
Jeg ser også at det må skje på fredelige premisser.Vi må bruke speilet,så makta får speile seg.
De klarer ikke å la være det.
Fra hjertet
Tor Andreas

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

38 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
o
o
Abonnent
14 år siden

livets valg . . .
http://front.xstream.dk/filmweb/mediamaker_player_scale.php?id=13705&width=640
får lyst til å springe naken ut i gatene og Juble av glede :)

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

Ang Dagbladet trykkerier som du nevner Monica.. jeg stusset og lurte jo.. hvorfor akkurat Dagbladet gjorde det de gjorde enda de viste at det ville provosere. Og så Dagbladet som ligger så dårlig an fra før av økonomisk.
På den annen side… hvis noen vil lage en karikatur av meg og offentlig gjøre det, så værsegod… da må en profet tåle det også for her er det intet forskjell for meg mellom mennesker. Forskjellen blir menneskeskapt og den vet jeg ikke om jeg alltid finner troverdig.

Lise Tollefsen Slembe
Anonym
14 år siden

Tor Andreas LilleVi’s troverdige og viktige budskap burde stå på førstesiden av alle landets aviser fra og meg i dag, for det han skriver er så dypt og realistisk som det kan få blitt.

Vi har ingen tid å miste.

La oss komme oss i gang å skape en ny himmel og jord og frihet for alle.

Roselia
Roselia
Abonnent
14 år siden

Takk takk for disse kloke ord Tor Andreas =)

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

VANDALF! Er det bilde av din katt??? Savner du den?? jeg har nemlig på oppstalling en helt lik en:o) Jeg leter etter eierne før den blir adoptert videre:P

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

LunaLuma;

Det er Nemo som er min katt ja. Ligger her i sofaen og chiller med matfar;o)

Ellers må jeg si at setningen til artikkelforfatter;

“Vi venter ikke på dommedag, men på slutten av dommedagen.”

er noe av det mer treffende jeg har lest på en stund. Nordmenn flest kjenner seg nok ikke igjen i en slik beskrivelse, men for et overveldende flertall av denne verdens befolkning er hverdagen alt annet enn rosenrød, dessverre…

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

“Vi venter ikke på dommedag, men på slutten av dommedagen.”

hmm.. ja.. godt poeng, det er et rent helvete på jord hvordan mennesker har hatt det, har det nå og kommer til å ha det… når tar dette slutt.

Har det egentlig blitt verre eller er det, det smme gode gamle på i enda større format fordi vi er flere og metodene mer ehem.. utviklet?
For all del.. tortur og andre metoder for å straffe, kneble og holde på makten har jo alltid vært en side av menneskeheten… At mer av det foregår subtilt fordi det er ikke så “sivilisert” å bedrive åpen trotur, avstraffelser og knebling betyr ikke at det har blitt bedre eller verre.. bare “more of the same old shit in new wrapping”.

Så når skal dette seriøst ta slutt da når det er så mistenkelig innpodet i det å være menneske… overvekten av mer fredelig og empatiske mennesker må jo da bli påfallende, men hva med at i alle oss ligger det er kjerne, i kampens hete, at vi kan skade andre.? Slenger ut en påstand her, men noen vil nok være enig i den.

Dessuten når du er kvitt den ene dikatoren står det gjerne en klar til å ta over hele showet. Noen ganger blir jeg litt pessimistisk…..

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Vandalf
14 år siden

Nydelig katt du har Vandalf, la oss kose oss med dyrene våre og vise dem mye kjærlighet, den kjærligheten får vi tilbake, en herlig balanse. :-)

Kun uforbeholden kjærlighet er den som lar oss gjøre riktige veivalg fremover, takk din store lille Nemo for at han viser sin matfar rett vei mot dette.

Lykke til videre Nemo, du gjør en god jobb. :-)

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Har du lyst på å adoptere (en helt lik som Nero) en bamse som av en katt Monica??? hehe… Han er helt klar!!!

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

Kan du Tor Andreas definere bedre hva du mener her:

Vi må ikke la oss bli forført til å bekjempe det gamle med kamp, det gamle fortjener ikke vår oppmerksomhet. Vi må vise nye veier ved å gå dem selv.

Jeg er forsåvidt enig hvis jeg forstår det korrekt…. men jeg blir stadig skuffet over mennesker som kaller seg åndelig opplyste lyse av kampvilje og hat/sinne mot bla det de mener er “det gamle”.

Alt det forteller meg er at det fortsatt er en indre kamp som foregår som umulig kan skape fred på utsiden… som jeg føler du omtrent sier: i hjerte bør det være fred og derifra skal vi endre verden?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Jeg tolker den settningen som at vi skal bruke mindre tid på problemene de skaper og bli oppslukt av deres hat, kriger, medesiner, og det vanlige gamle drittet som den nye verdensorden ønsker oss, og istedenfor å rive dem ned, skal vi heller bygge noe nytt som vi står for. Be the change, dont just be in their way..

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

med andre ord.. ikke henge oss oppi sånt småtteri som at Anette sagen ikke fikk hoppe aller først i nye Kollen???

Monica Waade
Forfatter
Svar til  LunaLuma
14 år siden

LunaLuma, du kan kanskje si det enkelt sånn, men husk at mye skjer også for at vi skal få mulighet til å vise/oppleve vårt sanne jeg, står vi for rettferd eller står vi for urett. Kan vi skape balanse inni oss kommer balansen også utenfor i videre hendelser. Vi kan redde verden ved å begynne med oss selv ja. :-)

Ser du hvorfor det blir mer og mer kaos når folket nå våkner, det innvendige kaoset som oppleves skaper kaotiske hendelser utad. Dette blir også elitens og myndighetenes fall, de har mistet kontrollen og føler usikkerhet, de vil selv falle i “eget” kaos. Litt vanskelig å sette de rette ordene på det. :-D

Når det blir for mye av noe så vær obs på at det er et spill for å beholde fokuset vårt vekk fra noe som skjer i kulissene. Mainstream media er bare langere for virkelige agenter bak dem, vi kan sammenligne det med narkohandel, selgeren er løpegutt for noe mye større.

Nå kan du tenke litt på hvorfor trykket Dagbladet grisetegninga, hvem fikk dem til å gjøre det og hvorfor. Jeg fikk vite det straks min far fortalte meg at Dagbladet hadde utført dette bestillingsverket.

Fanken heller, jeg skulle kanskje ha skrevet en artikkel om å gå i modus for å se bak illusjonene.

Jesus fra Bøler
Abonnent
14 år siden

Jeg gir dere dette tegnet. Dere kan meditere for fred så mye dere vil. Det er Share International (FN) agenda å få dere til å sitte passive.

Mens dere mediterer og er passifisert med det, så befester Illuminati sin Makt og sin Kontroll. Før Fariserne og dets ledere Rothschild, Rockefeller, Bush og Gore og deres like har blitt fratatt sine tilranede penger og sine eiendommer som blir gjort om til barnehjem for foreldreløse barn, av foreldre de har drept i sine kriger, så er ingenting av betydning endret.

Jesus fra Bøler

Jesus fra Bøler
Abonnent
Svar til  Jesus fra Bøler
14 år siden

La de som har ører høre, og de som har øyne se, at tegnet er foruten at deres slott har blitt barnehjem, at d’herrer Rothschild, Rockefeller, Bush og Gore og deres like sitter på Guantanamo.

Satyagraha
Satyagraha
Abonnent
Svar til  Jesus fra Bøler
14 år siden

anbefaler deg å lese ‘the intension experiment’ av Lynne McTaggart om du har tid til det. (http://video.google.com/videoplay?docid=7002816838835756204#)

vi fighter for samme sak – men alle har sine måter å gjøre det på. Enlighten yourself before you condemn other methods. Mutual respect.

T
T
Forfatter
Svar til  Jesus fra Bøler
14 år siden

Trykte på navnet ditt (Jesus fra Bøler) og kopierte litt “norsk oversettelse” Jeremia 21 – 24. Starten er bra (det har ikke noe å si hvor hygienisk man er om man ikke steller med innsiden også), men så blir det bare rart:

21 Jeg plantet deg som et edelt vintre,
en helt igjennom ekte plante.
Hvordan er du da blitt forvandlet
til villskudd, et uekte vintre?
22 Om du vasker deg i lut
og ødsler med såpe,
ser jeg likevel din skitne skyld,
lyder ordet fra Herren Gud.
23 Hvordan kan du si: «Jeg er ikke uren,
jeg har ikke løpt etter Ba’al-gudene»?
Se hva du drev med nede i dalen,
og forstå hva du har gjort!
Du ligner en rask kamelhoppe
som renner hit og dit,
24 et villesel, kjent på steppen.
Hun snapper etter været i sin brunst;
hvem kan temme hennes begjær?
De som leter etter henne,
trenger aldri å løpe seg trette;
i paringstiden finner de henne lett.

“Mens dere mediterer”? Hvem er dere? Hvis noen praktiserer kung fu, tai chi, meditasjon, yoga eller noe lignende for å oppnå ro i sinnet så tror jeg verken det skader dem eller passifiserer dem.

gadalileh
gadalileh
Abonnent
14 år siden

Fortsettelsen er nå! Takk for gode ord.

gadalileh
gadalileh
Abonnent
14 år siden

Lais! Når en slags tankens kraft får ta del i dine ord blir vi vise alle som en. Sakte men sikkert øker den etterlengtede sanne bevissthet og våre øyne åpnes.
Fortsettelsen er nå.

Loeg
Loeg
Abonnent
14 år siden

Loeg sier:– I tillegg til den optimisme som lyser ut av denne artikkelen,
må det nevnes at årsaken til dagens negative tanker skyldes at vi blir styrt
av en veldig egoisme. Dersom denne blir avløst av altruisme (menneskekjærlighet)og hver enkelt blir klar over at det er jeg som har
ansvaret for utviklingen– så vil vi oppdage at alle gjør det beste for hver
andre. og for naturen. Og det viktigste vi ser altruisme i virkeligheten er
den beste egoisme !!!!!-

Quark
Quark
Abonnent
14 år siden

Love, love, love, men hvorfor det da så mye hat og frykt på disse sidene?

Det går igjen hele tiden, eliten, jødene, skepsis, våpnene,… fear, fear, fear and mistrust.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Quark
14 år siden

Take a break Quark, all you do is nag. Hvis du har det så jævlig her, hvorfor går du ikke tilbake til dommedagbladet eller VG hvor verden er så mye bedre :D ?

Atleast, were trying to change it…

I wouldent trust a elite, than runs with zionists, who hires public disinfo agents and is taking away the peoples protection and scares their population with swineflu, elephantflu, war, scary immigrants, fear of cancer, fear of higher prices and soaring food prices with lessen quality, if you ask me, fear is being broadcasted from youre parlimentary building.

aurum14
aurum14
Abonnent
14 år siden

Bra skrevet .Å så nye positive og nytenkende frø i andre mennesker er en viktig sak når frøene setter frukt.

o
o
Abonnent
14 år siden

Takk for at du er en bærer av Håpet !
http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c
Tenk at vi allerede har Vunnet !
Gleder meg som et barn, klarer nesten ikke å vente. . .

o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

så gir jeg Oss en gave til:

(2klipp)

Otto
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Det er noe med denne John Hagelin som gir meg kroppsverk. Å lytte til ham føles som å høre en symfoni spilt baklengs ispedd innslag av punk, totalt sett disonans. Kan det være fordi han promoterer new age, som er i smørøyet i new world order agenda propagandaen, John Hagelin, ph.d., speaker at new age expo.

Han burde eksempelvis ta innover seg og nevne at mennesket, inklusive han selv, ikke klarer å lage så mye som en av cellene i vår egen kropp, langt mindre få tusenvis av typer celler og milliarder av celler til å fungere perfekt sammen. Han bør ta inn over seg og nevne at alt er skapt, ikke av mennesket som egner seg best til å spikke trägubbar, men en uendelig intelligens som vi liker å kalle Gud. Debunked! – What the Bleep Do We Know?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

“Å lytte til ham føles som å høre en symfoni spilt baklengs ispedd innslag av punk, totalt sett disonans”

He he, det var dagens setning! Takk for en god latter, Otto;o)

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Vel bekomme. Fawlty Towers gir meg helsebringene latter. Ruller nesten ut av stolen. Konserten One more car, one more rider, Eric Clapton har jeg sett ca 55 ganger, hittil.

Angående tema i forrige post, John Hagelin new age i google => new age new world order i google.

o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

otto hum , enig med at han forvrenger noe .
jeg bare lurer litt. . . denne forklaringsmodellen på “opplevelsen av virkeligheten” som Hagelin m.f. deler synes jeg virker helhetlig.
Men Hagelin sier vel svært lite om hvorfor, og hvordan “virkeligheten” eksisterer ?
skaperkraften ? Kan noen tips om noen andre “videre” forklaringsmodeller?

Otto
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Interessant vinkling, og forhåpentligvis ca 7,500,000,000 personer som kan gi bedre svar enn undertegnede, fersk i gamet. Kanskje er det beste utgangspunktet å se på det og de som lager mest problemer globalt. Da er følgende med sikkerhet et godt alternativ, The Pentagons New Map – Thomas Barnett lecture. Her smøres en tankesmie utover som mener alt skal styres med datamaskiner med regler, algoritmer, modus operadi, teknisk idioti, definert av liten klynge personer, understøttet av entiteter med like mye penger som i bingen til Onkel Skrue, og med sin første as, eventuelt fed $, i eget velv. Noen kaller det marxistleninisme, andre nazisme, fascisme, ekstremisme, og så bortetter. Fellesbetegnelsen synes å krystallisere seg til manglende sjelsevner, ofte totalt eller kun permanent.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Gregg Braden, Magnetic Field, Schuman Resonance, Pole Shift and 2012
http://www.youtube.com/watch?v=NfWomxx_VxA&NR=1

For de som ikke er så stødig i engelsk kan info til videoen oversettes i Google;
http://translate.google.com/?hl=no#

~R
~R
Abonnent
14 år siden

Fint lysglimt Tor… Takk!

Og en velfjortent Takk til Nyhetsspeilet for alt arbeidet dere ligger ned i å videreformidle kunnskap og opplyse befolkningen om en ny dimensjon av vinkler å se `hverdagen` på. Alt fra Armin som jakter sannheten på gaten , til Mike som bruker universet som en `spåkule` på kontoret sitt. Imponerende!

Vi har en spennende tid i vente, og jeg ønsker alle lykke til på reisen sin.

Sees!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Allerede hørt om mange politiske “revolusjoner” i det siste et par hundre år. Noen av dem var direkte konspirert av illuminati-pakka, mens andre ble blåst opp av underklasser mot de øvrigeklassene. Det verden egentlig trenger, er en bevissthetsrevolusjon, hele tiden, noe som varer evig. Fordi det skjer mest innovasjon innen det vitenskapelige feltet, er vi blitt underkuet av det politiske, sosiale og økonomiske-feltene, til å fortsette slik som det er idag. Våkn opp, skap konstante revolusjoner; Veien til sannhet er uendelig… :)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Helt korrekt, det er bevissthets-endring som trengs i dag for å snu faenskap først mot et nullpunkt for så å snakke om bygging av noe positivt.
For å nå nullpunktet, må det onde (negative) brytes ned.
Det er lett å si at “vi har god tid” for dem som selv har det behagelig.

De som pines til døden under tortur rett nå, har ikke så god tid.
De står på terskelen, de har et forferdelig valg – helvete “der” etter selvmord (som de er overbevisst om) eller helvetet her på jorden.

Det er vi, “snille og bevisste”, som tillater at barn kidnappes og parteres, at uskyldige mennesker tortureres til skrekk og advarsel for andre, som en prevensjon mot opprør.
Djevlene burde vite at deres terror fører til det motsatte, til opprør, ikke til kjeft-holding.
Solidaritet med ofrene er totalt fraværende i dag.
Det er derfor faenskap er mulig.
Uten djevlenes PERSONLIG ANSVAR for begåtte forbrytelser blir det ingen endring.
Protest-aksjoner må skje på ikke-djevelens premisser,
Ikke etter propaganda-mediers overskrifter, men etter prioritets-listen:
1. Stopp tortur nå. Frihet til jøde-vestens fanger nå.
2. Stopp sulteblokade av Gaza nå.
3. Palestina for palestinere nå, med kompensasjon for 60-årig jødisk terror.
4. Hjelp NATO-banda hjem.
4. Still bødler Olmert-Bush-Putin-Mossad-CIA-KGB-NATO til internasjonal tribunal nå.
5. Endre grunnloven og gi velgerne rett til å sparke “folkevalgte” broilere for misbruk av stillinger.
osv.
Ellers vil Lillevi&Co vente på slutten av dommedagen lenge nok for å oppleve den.

T
T
Forfatter
14 år siden

Waiting for the World 2 Change

Noen viktige ord fra LilleVi; Vi kommet i skolemoden alder barn av Gaia. Vi har seilt mot denne havn i historien lenge. De vise har forstått det og informert om det,”lenge”.

Noen Vise Ord fra Ian X. Lungold

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Tusen takk for sterke og vekkende ord.. :-)

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Tusen takk Andreas for denne sterke kraftsavlen som gikk rett inn i mitt hjerte. Jeg likte “Vi venter ikke på dommedag, men på slutten av dommedagen.” Det er sant og jeg har sagt det før, hver dag vi våkner opp er den verste dagen i historien, helt til vi bestemmer for å gjøre noe med det. Du kan gjerne fortelle degselv at hver dag du våkner er den beste dagen i historien, kansje du lever lettere da, kansje skrikene fra englene forsvinner, vår verden har aldri vert så kaotisk som den er nå, redd din sjel, ved å gi deg selv til menneskeheten.

« Forrige artikkel

Grunnstoffet for fremtidens liv

Neste artikkel »

Slutt å klage, verden er helt perfekt – det er bare én forandring som teller

38
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x