Den første bølgen

18.2K visninger
6 minutter lesetid
42

Vi går inn i den sjette og siste natten i Mayakalenderens Universal Underworld i dag, 23. september 2011. Dette etterfølges av den sjuende og siste dagen om 18 dager, noe som betyr at hele skapelsesverket som har tatt 16,4 milliarder år å fullføre er ferdigstilt om 36 dager.

Ifølge den svenske Mayaforskeren Carl Johan Calleman vil denne siste perioden innebære en overgang fra polaritet, altså det vi opplever i tredje dimensjon med godt og vondt, over til enhetsbevissthet, en forståelse hvor man “vet” at alt og alle kommer fra en og samme kilde i kosmos.

Verden går inn i en ny tidsperiode

Mayaenes budskap om endetiden er at vi er allerede i den. Det handler ikke om datoer, men om tidsperioder eller rettere sagt sykluser. Ifølge Mayaene er “end of time” perioden mellom 2012 og 2032. Innenfor denne rammen vil vi oppleve den store renselsen.

Det innebærer ikke jordas undergang, men jordas overgang. En overgang til noe nytt og langt bedre. Menneskeheten står på trappene til en ny sivilisasjon.

Alt som er basert på gamle dualitetsenergier vil over tid kollapse og nye enhetsenergier vil komme inn og erstatte disse. Det finnes ingen andre alternativer enn det.

Mayakalenderen er en skisse av den guddommelige plan. Du kan gjerne si den kosmiske plan hvis du har negative tillærte tankemønstre på ordet “guddommelig”. For 26.000 år siden gikk verden inn i en syklus med full bevissthet. For 13.000 år siden kollapset Atlantis og vi gikk inn i en periode med begrenset bevissthet. Nå går vi igjen inn i en ny syklus, en ny tidsperiode hvor vi er garantert en positiv tidsperiode.

Hvor humpete veien frem til dimensjonsskiftet blir er opp til menneskeheten som helhet. På meg føles det som om vi endrer tidslinje flere ganger i uka for tiden og stadig til det mer positive hvor større jordendringer ikke lengre er nødvendig.

Stadig flere sovende sjeler våkner opp og ser gjennom illusjonene. Stadig flere lysarbeidere gjør en fantastisk jobb med planetarisk healing og positiv påvirkning av den kollektive bevisstheten. Slikt gir resultater.

En fremtid med potensiale

En profeti er ikke annet enn en potensiell fremtid. Vi mennesker har evnen til å endre de. Kanskje er det nettopp derfor de blir nedskrevet. Slik at vi blir bevisst på den store planen og får en mulighet til å forme en bedre og mer positiv virkelighet.

Det hadde vi kanskje ikke gjort om vi ikke hadde fått skissert profetiene fra Mayaene, Hopiene, Edgar Cayce, Nostradamus og alle de andre.

Verden stopper ikke opp 28. oktober 2011. Ei heller den 21. desember 2012. Men kanskje skjer det store omveltinger (les renselser) over denne perioden. Kanskje kommer vi helt frem til 2050 før alt er på plass og vi er over i en ny virkelighet som oppstegne mestere?

Hva du tror er ikke så viktig. Hva du føler er derimot essensielt. Det vesentlige er å gjøre et skifte fra frykt over til glede. Jeg kunne ha brukt ordet kjærlighet her, men igjen har mange vranglære på dette ordet. Glede er derimot noe man opplever når man har det gøy, moro, ler eller ellers hever sin frekvens ved å være glad.

Er det bare én ting du skal gjøre for å få et bedre liv så er det ikke å meditere, ikke å spise sunt, ikke å drikke masse vann, men rett og slett bare ha det moro. Når lattertårene triller så er du nærmest følelsen av å være fullt bevisst, av å eksistere i femte dimensjon som en oppstegen mester, som en fysisk engel.

Kall det hva du vil. Poenget er at det er superlett, hvis du vil det selv, å fylle seg selv med høyere frekvenser. Bare le. Masse. Bli som et barn. Da finner du ut at kilden er i deg selv – og er alt du trenger.

Nytt handelssystem

Dualitetsenergier er eksempelvis dagens pengesystem som er basert på at noen få skal bli rike, mens resten av oss skal være låst til å betale gjeld, regninger og for å kunne få mat på bordet. Dette ser vi beviser på hver dag at er i ferd med å kollapse.

Du trenger derimot ikke frykte noe personlig økonomisk krise da det er løsninger som er på trappene for å erstatte dagens pengesystem med en ny løsning som er basert på reelle verdier. Ikke minst vil all gjeld bli slettet slik at vi kan begynne med blanke ark og en rettferdig fordeling.

Dagens penger har sin verdi fordi vi aksepterer å tro at en hundrelapp faktisk er verdt 100 kroner. Det er den ikke i praksis. Spesielt ikke ettersom ingen banker i verden lengre har sikkerhet i pengene de forvalter i reelle verdier.

Eksempelvis kan man starte en bank med 1 million i egenkapital og låne ut 10 millioner. 9 millioner blir bare tatt ut av lufta og lånt ut. Kanskje er det ikke så rart at de fleste vestlige land er konkurs og at dagens pengesystem aldri vil bli friskmeldt igjen.

Nye ledere

Dagens system med politiske ledere vil også dø ut. Hvorfor? Fordi det er basert på makt. Det er basert på at noen få skal bestemme over alle andre. Du kan gjerne si at vi har demokrati og at våre ledere er folkevalgte. På papiret er tanken slik, men i praksis så styrer politikerne sine borgere etter hva pengemakten dikterer de til å gjøre.

Den vanlige borger har ikke vært i sentrum for politikk på mange tiår. I så fall hadde vaksinering blitt avskaffet for lengst, medisinindustrien hadde blitt gjort alternativ og den såkalte alternative medisinen som har eksistert i tusener av år hadde blitt tatt seriøst igjen.

Matvarer hadde blitt sunnere uten tilsetningsstoffer og kunstige søtningsstoffer, det slavebindende pengesystemet med skatter og avgifter hadde blitt avskaffet, overflod hadde blitt distribuert ut til folket, historiebøkene skrevet av seierherrene hadde blitt byttet ut, media hadde fått tilbake sine baller og skrevet sannheten i stedet og vi hadde blitt introdusert til en verden hvor menneskeheten allerede i lang tid har hatt kontakt med utenomjordiske vesener, vår gamle galaktiske familie.

Krig erklæres av ledere og kjempes av de unge. Et kynisk prinsipp basert på et behov for mer makt og penger. Noen få regjerer, mens de store massene lider. Men vent nå litt. Det er jo akkurat dette tredje dimensjon er ment å være. En læregrind for dualitet, for å vokse som sjel via opplevelser av godt og vondt. Alt styrt på høyt plan av vesener i 6. dimensjon og oppover.

Alt faller på plass og føles riktig, i alle fall for meg, om man aksepterer denne tanken og får samtidig en forståelse av at reinkarnasjon og karma er en del av helheten. Av den store planen. Av den guddommelige plan.

Hvor mange liv har du hatt? Trolig tusener om ikke titusener av liv. Blir ikke ditt nåværende liv mer meningsfullt da? Om vi hadde bare hatt ett liv på oss til å gjøre alt riktig, hvor meningsløst blir det ikke å bruke tiden sin foran tv-en hver dag, å sove lenge om morgenen, å bruke tid på å snakke om vær og vind?

Din intuisjon er ditt høyere selv, en del av deg selv som eksisterer i 5. dimensjon, en frekvens uten tid som igjen betyr at du eksisterer allerede i fremtiden. Vi er alle mektige multidimensjonelle vesener, på vei tilbake til full bevissthet. Akkurat det er hele hensikten med profetiene, med tiden vi er inne i, med den store oppvåkningen. Alle endringene er katalysatorer for at vi skal våkne opp til den vi faktisk er. Til et multidimensjonelt vesen med kilden i deg.

Og nå står vi på kanten til det store dimensjonsskiftet, til tiden vi blir oppstegne mestere.

Den første bølgen med ascension

Vi står potensielt overfor den største sekvensen med hendelser som du noensinne har opplevd i hele ditt liv. Det er en alminnelig enighet gjennom dagens urbefolkning og spirituelle ikoner at en kosmisk tidevannsbølge med guddommelig energi straks feier over oss med full kraft.

Denne bringer med seg et potensiale til å utløse store hendelser som gir ringvirkninger over hele vår planet. Dette kan forårsake en reversering av polaritet i vår kollektive bevissthet.

Moder jord og hele menneskeheten bades nå i de høyfrekvente energiene fra fotonbeltet som stråler ut fra galaksens sentrum og over hele vårt solsystem. Vi forberedes den første oppstigningsportalen den 11.11.11 som er en av en serie med aktiveringer som forbereder den lenge foreståtte oppstigningssekvensen for menneskeheten.

Det kan anbefales å gjøre forberedelser til de akselererte endringene som kommer vår vei i tiden fremover.

Er du klar fysisk, mentalt, følelsesmessig og spirituelt for å være med i bølgen av oppstegne mestere?

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

42 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
siv
siv
Abonnent
6 år siden

Jeg er opplyst og en oppstegen mester. Jeg har hatt en tøff læremester her på jorden så det har vært mange år med hardt arbeid. Samtidig har jeg hatt læremestere som ikke er av jordisk art men mestere som er høyere utviklet enn meg. De har gitt meg undervisning telepatisk. frelse skjer gjennom lidelse!.. en livslang kamp med å beholde seg selv og en liten bit av hjerte gir en lidelse og lengsel etter de man er glad i gjør at man aldrig slutter å strekke seg så det de onde prøvde på ga motsatt virkning og det førte meg til himmelens port der jeg slutta meg til evigheten før jeg steg ned til jorden slik at jeg kunne snakke til mennesker på min fars vegne og tjene menneskeheten

Sagitta
Sagitta
Abonnent
12 år siden

Se denne youtube snutten
:http://www.youtube.com/watch?v=zlhMwwVRNBA&feature=related

Dette er konkret og noe å forberede seg på med flintstål, kniv og vannkanne, dersom treffpunktet er i Atlanterhavet og ikke Stillehavet.

Thor
Thor
Abonnent
12 år siden

Rene nordlysstemmning her oppe,smale bånd ,hele 4 stykker av dem over hodet mitt,mot stjernehimmlen..:)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Thor
12 år siden

Den lille CMEen treffer Norge hardt, stadig nye oppdateringer på Spaceweather

http://spaceweather.com/submissions/large_image_popup.php?image_name=Rob-Stammes-CME–Oct.24_1319488555.jpg

http://www.spaceweather.com/

Du får ta noen bilder og legge ut til oss her Thor :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Det er sikkert mange som har et forhold til det, selv vår kronprinsesse Martha Louise har et sterkt forhold til det begrepet, og mener å være et indigo-barn, eller var det krystall-barn, men i meg har du truffet en sann skeptiker til dette..

Jeg har lest prinsessens bok noen ganger og setter stor pris på henne og på mye i hennes bok og annet hun kommer med, jeg forstår at hun og andre føler seg hjemme i beskrivelsene som serveres ang dette, men jeg tror de må relatere seg til noe annet, f eks har barn født i samme årskull eller over en årsperiode, visse astrologiske aspekter og planetplasseringer til felles, som vil påvirke et årskull, eller en hel generasjon eller to, avhengig av hvilke planeter vi snakker om og hvor fort disse beveger seg. Det er også andre ting i tiden, i kostholdet, i verden og annet som endrer seg og påvirker oss..

Hvorfor tror jeg ikke på det som serveres ang indigo-barn? Fordi disse indigo og krystall-barna sies å skulle ha andre chakraer enn de menneskelige, de som gjør oss til mennesker.. dersom disse barna faktisk er mennesker, menneskelige – human beeings, så har de 7 chakraer..

Om de ikke har det er de noe annet, aliens eller noe fremmed. Det er de definitivt ikke.. og det viser seg at folk som har fått beskjed om at de ikke har normale chakraer, har det likevel. Til og med den danske personen som har skrevet en bok om dette og laget business utav det, har måttet innrømme at det er feil, men da var det blitt en business utav det..

Også det at det skulle utvikle seg et chakra i nakken vår nå, ser jeg på som mulig desinfo, da det gjøres eksperimenter som ikke er bra, som rammer mennesker nettopp der og på de andre måter som det beskrives at man skal merke den påvirkningen. Dermed et cover up.. for noe annet, bortforklaring av eksperimenter.. så, vær skeptiske, new age er også en agenda for NWO, et eksperiment i seg selv, bla med mk-teknologi..

Americanbeauty
Americanbeauty
Abonnent
12 år siden

Noen her inne som har et forhold til begrepet “indigobarna”?

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
12 år siden

unnskyld..jeg har fått ord som ikke skal legges ut her…beklager…

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
12 år siden

this is scary,, for jeg la ut en link om overlevelse, og hva som skjer, og jeg legger ut en link på musikk, når jeg satt å hørte på hva som skulle skje…..satt å hørte på dette en time ikveld….not good…this link is not tilgjengelig…nå trenger jeg hjelp…. dette er ikke noe bra

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
12 år siden

Mye som skjer om dagenhttp://www.storm.no/nyheter/en-av-fire-frykter-dommedag-i-2012-3561836.html og jeg opplevde en fornyet opplevelse av plenen og hagen idag..har det noe med http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/film-om-menneskehetens-andelige-utvikling/ what ever..i whish you good luck..

mcfaen
mcfaen
Abonnent
12 år siden

Slapp av, vi er alle dødsdømte… Himmelen kommer til å falle i hodet på oss, og i november vil vi få en nær utslettelsesopplevelse. 8-9 November 2011 passerer Asteroid 2005 YU55 mellom jorden og månen. Den er 400 meter og nesten kuleformet. Om den hadde truffet jorda ville det tilsvare 65.000 Hiroshima bomber. Asteroiden ble oppdaget så sent som i 2005. I følge NASA er vi safe, denne gangen… Hvor mange slike og større objekter er det der ute? Å gjette milliarder er naivt, de er utallige! Så hvorfor bry seg meg kalendere som spår verdens undergang? Den kommer uansett! Lev hver dag som det var den siste! Kjærlighet er viktigere enn frykt!

Impale
Impale
Abonnent
12 år siden

Jeg har kommet frem til en konklusjon! Nyhetsspeilet.no må være Norges største samling av tullinger, hvorfor kan dere ikke bare spille World of Warcraft som vanlige mennesker som faller utenfor, i stedet for å forsøple internett med vås.

For det første er 2012 er bare tall og har ingen tur med naturlover å gjøre. Vi i Norge bruker den kristne kalenderen, mens jøder har sin egen tidsregning og de samme har buddhister. Gjennom tidene er det brukt en drøss med ulike tallsystemer,

Den jødiske kalender 3761 BC. Startet da verden ble skapt.
Den greske kalender 776 BC. Det året da de første olympiske lekene startet.
Den romerske kalender 753 BC. Det året Roma ble opprettet.
Den islamske kalender 622 AD. Det året da Mohammed forlot Mecca.

Dette betyr at dere som tror verden vil gå under i 2012 bør vurdere hva dette tallet betyr relatert i de varierte verdenskalenderne.
Dessuten, hva skjedde med Nostradmus Antichrist som vistnok skulle bringe verdens undergang i 1998?

Jeg personlig gleder meg som et barn til nyttårsaften 2013, jeg håper dere tullinger på dette forumet blir så flaue at dere kreperer.

Michelle
Skribent
Svar til  Impale
12 år siden

Øh, fordi NS ikke har noe til felles med dere som spiller World of Warcraft kanskje?

PS: Hva er greia med bildet Frank?
Er det en tempelridder eller har du blitt konge nå,
eller begge deler? hihi Håper ikke det har noe med ridder å gjøre,
tar man bort sverdet og ordfører/frimurerkjeden, blir alt bedre ;)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Impale
12 år siden

Jeg tror ingen som leser Frank Aunes artikler, tror at verden går under 2012. Det er snakk om et skifte i bevissthet… Redaktøren her jobber for å fjerne frykt rundt “2012” fenomenet. (Mayakalenderen slutter forresten 28.okt 2011) :-)

Øsker deg alt godt, Impale!

ola
ola
Abonnent
Svar til  Impale
12 år siden

Bare til info, så sier ikke Mayaene 2012, men det er regnet om til å bli 2012 med dems kalender i forhold til våres kalender

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Savor life to the fullest. Listen to its messages. Life is supporting you in every way. And when life seems to leave you in the lurch, then it is supporting you most of all. Life is nudging you to get up and out of where you have been sitting.

When life seems to let you down, it is like the way children are sometimes taught to swim. They are tossed into the water, and they learn to swim. They find themselves swimming. You have been tossed into the waters of life and are learning how to swim right now.

Life is not all about lessons, and yet life does teach you how to swim whether you want to or not.

Be grateful to life and all that you learn and all that you give.

You are in a stream of evolution. Best to swim with the tide and not against it.

You do not have to protest against life and its hurdles so much. Best just to swim over the hurdles and not look back. Don’t investigate. Don’t hesitate to leap across deeper waters. Do not hesitate.

What is in front of you is in front of you. You may not like it, yet you are being offered a generous leap in consciousness. Accept it and move on. Move forward. There is nothing else to do. Nothing else to do that serves you.

Whatever obstacle life serves you, it frees you. You are freed from something. It is better to be free than bound. Unbind yourself from whatever has held you back in life.

It is okay to change. Willingly or unwillingly, you have to anyway. Willingly or unwillingly, you have to go along with the changes in life. You cannot change the changes back. This is not a surprise. It was always so. What else is there for you to do but go along? Catch up with life. Don’t drag your feet. Protesting amounts to dragging your feet. Stubbornness avails you not. Be amenable to life.

Say, “Okay, God. I will get on with it. I will walk forward into life. I am enamored with life, and I look forward to the next installment. Thank You for preparing me for what is to come. Thank You for opening my eyes and my heart. Thank You for helping me behold life as the gift You created it to be. I know I am in a play. I am one of the characters in a play. And I play my part. And, yet, my part can change. I can change from a scaredy-cat to a tall hero. I do not always have to play the same character. I can open the windows of my life. I can move from one scene to another. I can slam doors or close them quietly. I can be all You gave me to be. Thank You.”

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Men har man så blot den vished, at dette(mørket) varer ikke evigt, men lyset vil vende tilbage igen, så må de tre døgn(med forutsagt mørke) kunne gennemleves på en positiv måde, uden at der går helt panik i en. Og den morgen, da lyset kommer tilbage, og solen atter sender sine varme, livgivende stråler ned over jorden, da må det føles, som er man kommet ud af en skærsild. Og disse timer er næppe gået sporløst hen over noget menneske.

I Amerika er Mrs. Jeane Dixon i Washington en højt estimeret personlighed, der er kendt for sine tit overraskende, men præcise forudsigelser. Bl.a. så hun, at Gandhi blev myrdet, og til sin forfærdelse så hun også mordet på præsident John F. Kennedy i november 1963 uden at kunne forhindre ham i at tage til Dallas. Og da hun i et diplomat-selskab i 1946 udtalte, at Kina ville blive kommunistisk, anså alle i selskabet det for utænkeligt, men tre år efter var det en kendsgerning.

Hun har set et fremmed himmellegeme komme tæt ind mod jorden, hvilket bevirker jordskælv og oversvømmelser. Men hun ser det hele i et videre perspektiv end de andre seere. Hun siger: “Denne enorme naturkatastrofe vil være af et sådant omfang, at den ikke blot vil standse russernes planer om verdensherredømmet, men den vil også ændre menneskenes livsbetingelser. Den vil ryste menneskeheden dybt og bevirke en åndelig fornyelse. ” (merk at hun er amerikaner – skulle man ikke heller idag – midt under amerikanernes krig mot et u-land – si president Buch’ drømmer om et verdensherredømme?)

Mange vil nok tænke nu: Hvis dette overhovedet passer, er der da nogen forklaring på det? Og dertil må man jo nok sige, at hvad der i disse døgn sker på det åndelige plan, hvor såvel lysets engle som mørkets magter vil være involveret, er det ikke givet noget menneske at se. På det fysiske plan er den mest nærliggende forklaring vel den, at en komet passerer så tæt på, at den får jorden til at ryste. Dens støvmasser vil da dække for solen og henlægge alt i mørke.

Både strømafbrydelse og giftige Svovl- og gasarter vil være en naturlig følge. Det vil også forklare, at det hele finder sted inden for et bestemt afgrænset tidsrum, nemlig indtil dette himmellegeme med dets støvmasser har fortsat sin vej ud i himmelrummet.

Amerikas store profet Edgar Cayce (død 1945) forudser tillige en drejning af jordaksen, som vil bevirke visse geologiske og klimatiske ændringer.

I sin bog “PSI und der dritte Weltkrieg” omtaler Dr. A. Schønhammer en urgammel tibetansk profeti, der stammer fra et lamakloster i Himalaya. Der omtales en stjerne, Smaragdstjernen, der vil stå som et symbol på den nye tid. I profetien berettes der, at midt i en verdensbrand bliver der i den åndelige verden forberedt en stor forandring på jorden. Gennem en kosmisk udrensning vil alt, hvad der er ondt, blive fjernet fra jordens overflade, og de mennesker, der bliver tilbage, vil nu være i stand til at opbygge den nye jord som et fredens rige. Menneskehedens nedtur vil da være endt, og genopstigningen til de højder, hvorfra mennesket engang kom, vil kunne begynde. (også laila minde i norge fikk i -99 endel kanaliseringer om denne Smaragdstjernen. rø-anm)

Der åbnes der unægteligt for store perspektiver. Det samme gør en stor vision, som en amerikansk dame har haft. Hun har i de sidste 20 år af og til haft visioner og har modtaget så vigtige budskaber, at de er blevet oversat til hovedsprogene. Hendes navn er Veronica Lueken, hun er gift med en søofficer og er bosat i New York. Den art visioner, hun har, ligner påfaldende dem, Anton Johansson havde før 1. verdenskrig. Også her er Jesus ved hendes side, forklarer hende billederne og pålægger hende de for hende næsten overmenneskelige opgaver, der knytter sig til det sete.

I marts 1983 havde hun to store visioner. I den første så hun i alle detaljer et nyt attentat mod pave Johannes Paul II i et fremmed land, og hun fik at vide, at dette var et billede af de planer, der blev lagt imod ham. Hendes opgave var at skrive til paven og advare ham mod flere udenlandsrejser i dette år.

I den anden vision så hun et raketangreb på New York, hvor følgerne var så forfærdende, at hun næsten ikke kunne holde ud at se på det. Jesus sagde til hende: “Jeg ved, min datter, at dette er et chok for dig, men du skal sende dette budskab ud i hele verden, at Sovjet planlægger at angribe De forenede Stater med fjemraketter, den mest ødelæggende kraft, som mennesket nogen sinde har frembragt. “Han taler også til hende om den syge verden i dag, der er så helt anderledes, end det var Guds plan, og fortsætte videre ad den vej kan den ikke. “Snart er timeglasset ved at rinde ud, mine børn, og jeg ved, at I vil forstå, hvad det betyder. For når det glas er tomt, da er tiden inde for min genkomst. “Jesus omtaler to gange for hende en kugle, som under næste krig vil komme imod jorden ude fra himmelrummet, men det forunderlige er, at han i begge tilfælde kalder den: “Forløsningens kugle! ” Her står vi overfor en gåde, et mysterium, og det er nærliggende at tænke på det, der engang blev sagt til en seer: “I ethvert fremtidssyn vil der være noget, der forbliver en hemmelighed indtil opfyldelsens dag. ” “Og dermed,” siger Jesus, “vil I være nået til et afgørende vende-punkt i menneskehedens historie, det vil blive afslutningen på det, som I kalder en æra.”

Da Jesus levede herpå jorden, talte han også med sine disciple om disse ting. Markus og Matthæus fortæller næsten enslydende om det. Jeg citerer nogle vers fra Matthæusevangeliet, kapitel 24:

“Da han nu sad på Oliebjerget, kom hans disciple hen til ham, og mens de var alene med ham, sagde de: “Sig os, når skal dette ske? Og hvad er tegnet på dit komme og verdens ende?” Da svarede Jesus og sagde til dem: “Agt vel på, at ikke nogen skal føre jer vild. I skal komme til at høre krigslarm og krigsrygter. Se til, at I ikke lader jer skræmme, thi det må komme således. Dog, det er endnu ikke enden. Thi folk skal rejse sig mod folk, og rige mod rige, og der skal være hungersnød og jordskælv både her og der. Men alt dette er kun veernes begyndelse. … Og fordi lovløsheden tager over-hånd, vil kærligheden blive kold hos de fleste. Men den, som holder ud indtil enden, han skal frelses…. Og der skal komme stor trængsel, hvis lige ikke har været fra verdens begyndelse indtil nu og heller ikke senere skal komme. Og dersom de dage ikke blev afkortet, da blev intet menneske frelst, men for de udvalgtes skyld skal disse dage afkortes. Hvis nogen da siger til jer: “Se, her er Kristus” eller “der”! så skal I ikke tro det. Thi ligesom lynet, der kommer fra øst, lyser helt om i vest, sådan skal Menneskesønnens komme være. Straks efter trængselen i de dage skal solen formørkes og månen ikke skinne, og stjernerne skal falde ned fra himmelen, og himlenes kræfter rystes. Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal alle folkestammer på jorden jamre sig, og de skal se Menneskesønnen komme på himmelens skyer med kraft og megen herlighed. ”

Med denne vældige Kristus-vision slutter de tre dages mørke, og dermed er en hel tidsepoke i jordens og menneskehedens historie afsluttet. Den gamle verden er endt.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Hvor fant du denne testen, maranata?
Jeg likte at Jesus sa “Se til, at I ikke lader jer skræmme, thi det må komme således. Dog, det er endnu ikke enden.”

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

En ny tidsalders fødsel (jeg står ikke inne for, eller er enig med alt om der står):
‘Innledning …………………………………………..side 7

Kap.1 Universet er et levende vesen……………………………………

Kap.2 Jordens Indre Styre………………………………………15

Kap. 3 Om livsbetingelsene på andreplaneter………………………”..28

Kap.4 Litt galaktisk historie………………………………………………”..32

Kap. 5 Besøk av rommet og overflyttninger i fortiden ………….”..38

Kap. 6 Jordmenneskets utvikling gjennom rasene………………….”..40

Kap.7 Romfolkets store come-back i nutiden……………………….”..46

Kap.8 Uavvendelige påvirkninger under begivenhetenes gang..”..51

Kap.9 Vannmannens Tidsalder, Fredsriket…………………………..”..54

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

gudfrid sier:
26. 09. 2011 kl. 16:12

“he he, BB, lurerer på hva vi skal underholde oss med når vi ikke lenger har polariseringen om de snille og slemme.”

Yatzy? Turer i skog og mark og kos foran peisen i ny og ne er også en slager. Selv er jeg glad i dyr og barn og et glass vin. Gjerne samtidig.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jeg er glad i BB

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Skriv et dikt om deg selv til meg, BB?
guridpus@hotmail.com

Instinkt
Instinkt
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Heisan gudfrid. Jeg bare lurte på om du skal høre på mayaene idag? Og hvis du skal det kunne ikke du gitt en liten rapport ? hehe

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Instinkt
12 år siden

Hei Instinkt. Jeg var med på mayasermonien i går. Men jeg har ikke vært med på noen av møtene de har hatt med politikere i flere dager nå. Men jeg kan gi deg en liten rapport fra sermonien.

Fabian Stang ønsket velkommen i hjerteløs og flåsete stil. Jeg følte han lo da han sa: “Hvis vi ikke blir snillere med jorda vår snart, vil den dø”.

Vi skulle ha med blomster og lys i fire farger, fargene representerte våre forskjellige hudfarger. Vi skal nå bli EN felles stamme. Et bål ble tent i midten av en ring med blomster og ca 400 gjester med stearinlys satt ytterst i ringen. Det var vanskelig å høre alt som ble sagt. Men 22/7 tragedien ble nevnt og det ble sagt at slike ting kunne vi lære oss å forebygge dersom vi klarer å gjenopta kontakt med våre forfedre som eksisterer i en annen dimensjon. (Litt vanskelig for oss å forstå siden vi er fullstendig avskåret fra vårt naturlige opphav og deretter grundig hjernevasket) En mengde ritualer ble utført, vi måtte alle sende kjærlighet til moderjord. Til slutt fikk alle som ville, prøve ayahuska og besøke en fremmed og vennlig sivilisasjon i en annen dimensjon. He he, siste var tull, vi hadde trommefest og dans.
Det ble ikke nevnt noen ting om kometer eller brune dverger eller noen annen trussel en oss selv.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Svarer for meg selv, selv om det er i mot regler. Gamma_Scouten min viser i dag høyere værdier av strålingen i solen ( selv om det er gråværet )
Ellers går displayen helt vill, rundt +-100-168 Mikrosievet per time. Har ikke fått enda lest bruksanvisningen på apparatet, men for dem som ønsker å anskaffe en slik apparat, så husk på at det haster veldig. Få opp tempoen i staten, kom i gang !!!

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Ikke alle oppstignings-symptomer er like behagelige, her er noen som hører til “the dark night”.. bare vit at det snart er over! (tror dette allerede er over for de fleste)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

..men her er noen av godbitene..

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Spennende, så kjappt over linken, har ikke fått sett hele. Men de siste dagene har jeg slitt med en vond rygg, helt nederst på søylen. Har vært litt småsyk med influensa lignende symptomer, og igår våknet jeg av at jeg blødde kraftig neseblod.

Kan selvfølgelig være tilfeldigheter, men passet så veldig bra med det som kommer frem i videoen. må sies at jeg er svært sjelden syk og har ikke hatt ryggproblemer tidligere.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  gudfrid
12 år siden

gudfrid, hvis dette er over er jeg uenig med deg. Eller hva du mente, hva er over?
Hvis du kan, så be for den fengslede gjerningsmannen Anders Behreng Breivik. ( Frank, litt på kanten av tema så beklager jeg )

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Da jeg skrev at disse symptomene kanskje var over for de fleste, var det ment som en blanding av trøst og info om å ikke være redd når de kommer, og at det går over!

RawKuz, husker jeg også blødde neseblod og hadde mye annet rart også.

Mye som ikke er over enda ift kriser, men endel kan forebygges og unngås, det er blant annet dette mayaindianerne som er i Oslo nå vil si oss noe om. Håper mange kommer i morgen til middelalderparken kl 17-19.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Det ryktes at politiets innsatsgruppe også kommer. Ikledd cowboydrakt. Slik at det blir cowboyer og indianere. :)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

he he, BB, lurerer på hva vi skal underholde oss med når vi ikke lenger har polariseringen om de snille og slemme. Selvironi hele veien kan jo bli litt kjedelig i lengden :-)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Frank, tenkte å lese bare konklusjonen din, men oppdaget at konklusjonen manglet så jeg må lese artikkelen din, når jeg har tid til det og gjøre mine egne konklusjoner. Var det de du egentlig mente ?
Ser at du er veldig opptatt med mayakalenderen. Ja, hvem egentlig forstår kalenderen ? Kalenderen er hugget i stein og jeg har et bevis om akkurat det( samler på beviser, he – he )
Forresten Norge og hele verden mangler helsepersonell. Et stort mangevare. Det skyldes at det har foregått en kulturrerevolusjon over en tid. Ellers tror jeg på evolusjon på univeret.
Takk for artikkelen, jeg gir noen tommel opper.( når jeg har lest den ) : )

ola
ola
Abonnent
12 år siden

– En profeti er ikke annet enn en potensiell fremtid.-
Jeg er jo forsåvidt enig, men fks Hopiene ser ikke på det som profetier, de har heller ingen ord for profeti, det er gammel almenn vanlig kunnskap om jorden.

-Er det bare én ting du skal gjøre for å få et bedre liv så er det ikke å meditere, ikke å spise sunt, ikke å drikke masse vann, men rett og slett bare ha det moro.-

Godt råd det, men hva med oss som er “fanget”, av forskjellige grunner, undertrykket osv, så er det ikke så lett å bare ha det moro. Jeg har jo masse moro innimellom, når jeg er ute i naturen og slik.
Jeg lar jo ikke være å ha det moro av egen fri vilje, men vil det gå ut over mine muligheter til oppstigning da? Jeg er jo ikke slem, voldelig, urettferdig eller noe slikt, og deler det lille jeg har og hjelper de som trenger det,
selvom jeg selv trenger hjelp. ikke lett med glade tanker heller, men det skal sies at jeg noen ganger den siste
måneden har blitt skikkelig glad innvendig, sommerfugler i magen og smilte som rakkern, og det var ikke engang noen United kamper de dagene +/- 1dag. Så er ikke det heller, jeg har ikke skjønt en dritt, ikke forstått hvorfor jeg skulle være så lykkelig. Men det forsvant i løpet av natta når jeg sov.

-Energien Iliuka har nevnt at vi i 2012 vil drive handel med gull, flaskevann og tjenester. Merk deg spesielt punktet i midten. Tilgang på rent vann kan være noe å tenke på.-

Godt vi bor i Norge som har mye overflate og grunnvann da, men hjelper lite vis det blir istid.

-Er du klar fysisk, mentalt, følelsesmessig og spirituelt for å være med i den første bølgen av oppstegne mestere?-

Jeg er klar fysisk, mentalt, følelsesmessig og jeg håper også spirituelt, hvordan vet jeg det? Jeg gleder meg iallefall, får si som Don Edwards synger

Was a cowboy I knew in south Texas
His face was burnt deep by the sun
Part history, part sage, part mesquit
He was there when Pancho Villa was young

And he’d tell you a tale of the old days
When the country was wild all around
Sit out under the stars of the Milky Way
And listen while the coyotes howl

And they go… poo yip poo yip poo
poodi hoo di yip poo di yip poo
poo yip poo yip poo
poodi hoo di yip poo di yip poo

Now the long horns are gone
And the drovers are gone
The Comanche’s are gone
And the outlaws are gone
Geronimo is gone
And Sam Bass is gone
And the lion is gone
And the Red Wolf is gone

Well he cursed all the roads and the oil men
And he cursed the automobile
Said this is no place for an hombre like I am
In this new world of asphalt and steel

Then he’d look off some place in the distance
At something only he could see
He’d say all that’s left now of the old days
Those damned old coyotes and me

And they go poo yip poo yip poo
poodi hoo di yip poo di yip poo
poo yip poo yip poo
poodi hoo di yip poo di yip poo

Now the long horns are gone
And the drovers are gone
The Comanche’s are gone
And the outlaws are gone
Now Quantro is gone
Stand Watie is gone
And the lion is gone
And the Red Wolf is gone

One morning they searched his adobe
He disappeared without even a word
But that night as the moon crossed the mountain
One more coyote was heard

And he’d go, poo yip poo yip poo
poodi hoo di yip poo di yip poo
poo yip poo yip poo
poodi hoo di yip poo di yip poo

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Jeg er klar! Er på vei til å bli en Jedi Lady master også :-)

How does one enter Jedi Training? Go deep inside your heart. Connect with the Inner Teacher, your Highest Self and with sincerity ask to have your teacher brought to you. This is where you begin, by making a commitment on the Inner. The next step is to pursue unselfish action in all you do. Engage ceaselessly in inquiring, then indeed you will find the real, the reality, which is the means of Mastery.

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Jeg liker at “spekulasjoner” tidfestes, og spesiellt når monumentale datoer ligger like rundt hjørnet slik det hevdes her:-)
Da er dette rimelig kontrollertbart i løpet av kort tid, og vi kan snart avsi dommen: Var dette drømmer og fantasi, eller kloke ord fra en “innvidd”.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Leste et bra innlegg i Dagbladet i dag. Om hva de mange synske spåmenn og spåkoner holdt på med i forkanten av 22/7. Ingen av de kom jo med noe forvarsel om terroren. Bra poeng. Det viser meg at det er rett å være skeptisk til slike folk.

For all del – kan godt være Mike får rett i det han sier. Men så er det han sier ikke så voldsomt konkret da. Eksempel på konkret: 28 oktober kræsjer vi med Niburu og alle dør.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Når det gjelder Niburu vil jeg si som Richard C. Hougland sier, hadde Niburu vært nær nå ville det gitt seg utslag i at alle hobby-astonomer med datastyrte teleskoper ikke ville finne planeten lenger siden Niburu’s gravitasjon ville påvirket banene til alle planete i solsystemet. Svært lite skal til for at et teleskop bommer på planeter og vi snakker om en planet flere ganger Jordas størrelse.
Newton beregnet Niburu å være tilbake i 2130 og utregningen han kan sees i privat visning, de tørr ikke stille den ut…
Nå kan det være slik at HAARP brukes til å trekke inn Niburu raskere, men antakelig ikke på flere år anda, og da vil nok Jordas energi-frekvens (dimensjon) ligge så langt over Niburu’s at vi ikke kan påvirkes lenger.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Om fremtiden er det ikke lett å spå av følgende grunn: Vi selv skaper den både som egen bevisshet og som kollektiv bevisshet for hele kloden. Det fysiske er energi i lav frekvens og våre tanker, bevisshet og hjerte-energi/følelser er ren energi.
Så om menneskeheten kollektivt velger noe annet om 2 uker og legger energi og følelser fra hjertet i det forandres den fremtiden som vi i dag kan spå/se inn i vil skje om 2 uker.

« Forrige artikkel

Anti-krister og djevelbevissthet

Neste artikkel »

Film om menneskehetens åndelige utvikling

42
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x