/

Film om menneskehetens åndelige utvikling

7.3K visninger
1 minutt lesetid
3

Filmen “The Quickening” sammenfatter en meningen med det som hittil har foregått og det som vil komme til å skje på Jorden i den nærmeste tiden framover.

Over hele verden går mennesker omkring og venter på hva som vil skje i 2012; men denne filmen spår at allerede i år, sannsynligvis en eller annen gang rundt den 28. oktober 2011, vil det begynne å skje store ting. Den kommer også med noen forslag til hvordan man kan velge å forholde seg til disse tingene.

Personlig synes jeg innholdet i filmen harmonerer veldig bra med de konklusjonene jeg selv har nådd fram til, og vil derfor anbefale den. Særlig synes jeg det er bra at den fokuserer på at det eneste som til syvende og sist kan hjelpe oss gjennom disse vanskelige tidene, må søkes i oss selv. Først og fremst gjennom overgivelsen av vårt lavere selv, egoet, til fordel for kontakten til vårt høyere selv, og dermed også til Altet.

Eller kort sagt: “Skje din vilje, og ikke min vilje.”

Vi må også gi slipp på vår dualistiske oppfatning og fiksering til den ytre verden, og alt det som vårt falske selv tror er så viktig. Det handler dessuten om å gi slipp på frykten, og om å innse at vår fysiske død ikke er noe annet enn den – uansett helt uunngåelige – avslutningen på akkurat denne fysiske kroppen.

Å gjøre dette fullt å helt, er noe de fleste åndelige tradisjoner har beskjeftiget seg med lange tider; og mange mennesker har da også greid det, de såkalte oppstegne mestre. Gjennom påvirkning fra ytre begivenheter i tiden framover vil mange flere mennesker på Jorden få en gyllen sjanse til å ta nettopp dette store skrittet på sin åndelige utviklingsvei.

Det er en stor og vakker forløsning når noe slikt skjer i et menneske. De kristne kaller dette for frelse, andre tradisjoner har andre navn på denne prosessen. Egentlig handler det bare om et valg som hver og en av oss må ta fra hjertet, helt uavhengig av hvilken åndelig tradisjon vi evt måtte bekjenne oss til.

Filmen Revelations finnes i to varianter, “The Quickening” og “Revelations”. Den siste er egentlig bare en litt kortere og noe redigert versjon av originalen.

“Revelations” ligger her: http://vimeo.com/22065401

Dessverre er ingen av filmene tekstet på norsk – ennå. Om noen kunne tenke seg å gjøre denne jobben, så er det muligheter: http://awakeningasone.com/translations/

God fornøyelse – og lykke til med ditt valg! :)

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Monica Waade
Forfatter
12 år siden

Oj, her fant jeg en interessant artikkel publisert mens jeg hadde et opphold fra Nyhetsspeilet for å få unna alt utendørs før vinteren, en vinter som for øvrig har latt vente på seg hos oss her i nord.

Denne artikkelen din er veldig kort, men duverden den sier mye med få ord hvis man har åndelig innsikt, tusen takk Morten. :-)

Har man begrenset tid og må velge mellom filmen i denne artikkelen ‘The Quickening’ og ‘Thrive’ fra en annen artikkel bør man velge denne, ‘The Quickening’ varer ca en time og et kvarter. Filmen The Quickening er vel verdt å se, for meg var den åndelig føde som forsterker håpet, i motsetning til filmen ‘Thrive’ hvor jeg satt igjen med en følelse av håpløshet.

Hvis man ser ‘The Quickening’ bør man ikke henge seg opp i datoer, dette da alt skjer etter valg foretatt underveis og vi har forskjellige fremtider i vente, når tid ting skjer er også avhengig av valgene som tas.

Det er så mye jeg nå skulle likt å fortelle om egne syner fra fremtiden, og hvor mye jeg gjenkjenner fra dem i denne filmen ‘The Quickening’. Det er faktisk så mye her at det er stoff nok til en egen artikkel, så kanskje jeg heller samler opp en del tråder og presenterer de i en artikkel enn å si så mye mer her i kommentarfeltet. Litt har jeg allerede fortalt i microchipartikkelen hvor noe allerede har skjedd, mye ligger i mine kommentarer spredd omkring på hele Nyhetsspeilet, så burde vel samle dette i en artikkel snart for tiden går fort nå.

Nyhetsspeilet har også som oppgave å belyse bevissthet og åndelighet, men dessverre er interessen for disse tema alt for lav hos folket, man ser det jo tydelig her også hvor artikkelen som også inkluderer en høyst aktuell film, ja denne artikkelen hadde så langt fått bare to kommentarer.

Eliten vet de er avslørt, men de kjører nå på mer åpenlyst, men dog likevel så skjult, med sine agendaer for å holde folket fanget, altså opptatt med deres agendaer, så hvis man plasserer mer enn 50 % av vårt fokus på galskapen deres her i verden så har de oppnådd akkurat det de ønsket. Dette er kampen mellom det gode og det onde, den er inni oss, så hvem lytter man til og gir av sin energi?

Gud (kraften) er åndelighet, ondskapen benytter seg av eliten, myndigheter og et hav av lakeier under dem til å fjerne oss fra åndeligheten, altså Gud. Noe å tenke på.

Her er en advarsel til oss fra andre siden:

Et budskap jeg fikk for ei stund siden gikk på at eliten som styrer verden ville bruke nye strategier for å fange oss, de ville nå bruke internett mer, for de vet at vi nå søker etter sannhet utenfor mainstream media. Men hvilken sannhet, dette var et varsku til oss om at dem som kan synes å være med oss på internett slettes ikke behøver å være dem de gir seg ut for å være.

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/thrive-the-movie/comment-page-1/#comment-77590

Americanbeauty
Americanbeauty
Abonnent
12 år siden

To alternativer:
1)tanker som dette er ikke realistisk i det hele tatt.
2) Den “etablerte” tanke som nå ødelegger jorden, vil ikke klare å redde den.

Vi står da overfor et klassisk dilemma.
Da får man bryte ut av det universalt etablerte begrepet “dilemma”, og heller velge alternativ 1. Mye morsommere, og positivt. Hvem vet?

Det er mye mer, mellom himmel og jord, en noe annet sted :-)

XIPE
XIPE
Abonnent
12 år siden

De begivenhetene vi opplever rundt oss nå, henger sammen mad dager og netter i undrverdene i Maya pyramidene. 8 mars gikk vi inn i det siste universet, og fram til kalenderen ender den 28. oktober 2011, er det 234 dager. Hvert univærs er delt inn i såkalte dager og netter, hver på 18 dager.
Det er 7 dager og 6 netter, og hver påbegynt periode danner en overgang.
Jeg gikkgjennom almanakken min for å se om jeg hadde opplevd noe spesielt. Jeg ble nesten sjokkert. Ved hver overgang har det vert en positiv eller negativ hendelse.
Jeg kikket også på nyhetene, og da serlig økonomiske begivenheter, og også dette henger sammen med periodene.
Sjekk din egen amanakk og gå tilbake 18 og 18 dager fra 28. oktober i år.
At vi er under påvirkning av noe utenfor oss selv, er helt tydelig. Dette er så spennende.

Lev i Liv, Lys og Kjerlighet. XIPE

« Forrige artikkel

Den første bølgen

Neste artikkel »

Muslimen Farrakhan lærer kristne om den kristne kjærlighet

3
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x