Muslimen Farrakhan lærer kristne om den kristne kjærlighet

5.3K visninger
5 minutter lesetid
92

Siden de solgte seg selv og sin sjel til Baron Rothschilds sionisme, så falt de fra nåden. De ble lokket i fellen og slukte åtet om G-d’s Utvalgte Folk med snøre, søkke og svenskepilk og det hele. Nå har Rothschilds et al’s synder blitt deres synder.

De står sammen om all ugudelighet, umoral, urett, mord og drap rundt hele kloden, i tillegg i deres egne land.

Etter at de solgte sin sjel så kjenner de ingen annen kjærlighet enn den til Israel og dets for en stor del ateistiske folk, selv ikke Palestinernes kristne har de synderlig omsorg for.

På et visst punkt i historien ble kjærligheten kald for dem, for alle andre enn de som de tror er Guds Utvalgte Folk, G-d’s eiendomsfolk, G-d’s Øyenstener, som de kaller de ateistiske horder i Israel, og jødene forøvrig i diasporanen. Kristus ble glemt. Den politiske sionismen ble viktigere for dem.

Hvorfor er de i diasporaen? Det spør de seg ikke om. Jeg kan svare for dem; av ulydighet til naturlovene; G-d’s Lover, gitt til Moses på fjellet Sinai, og senere opprettholdt av Jesus fra Nasaret, med videre forenkling; “Elsk G-d, og elsk din neste som deg selv, det er hele Loven“. – Etter Kristus.

Som svar på spørsmålet ditt anser jeg at de farene vi står ovenfor, og som vil konfrontere det kommende århundret, vil bli – religion uten Den hellige Ånd, kristendom uten Kristus, tilgivelse uten omvendelse, frelse uten gjenfødelse, politikk uten Gud og Himmel uten helvete.” – William Booth (grunnlegger av Frelsesarmèen)

Og kristensionistene har ved sin falskhets eksempel fått en hel verden til å hate dette enkle bud, og Han som frembar det istedenfor. Folk flest tar avstand fra Kristus på grunn av hykleriet og falskheten til disse, som de identifiserer med Kristus. Så mange mennesker i verden hater G-d, Jesus, kristendommen – på grunn av det elendige eksempel av mangel på rettvishet, sannhet og ærlighet disse har vist. De fremstår rett og slett som hyklere, hvilket de selvfølgelig også er.- Også fordi mange av dem elsker det onde, og be dem om dette, ble et for stort offer.

I politikken bryr de seg ikke noe om de som de representerer, det blir Israel Først også der. Kjærligheten er større til andre lands folks, enn sitt eget folk som de representerer. Det er jødenes tusenårsrike de bygger, det jødiske verdslige sosialistiske utopia, den nye verdensorden, Det Nye Jerusalem, ifølge Arbeiderpartiets Håkon Lie. – Ikke det kristne åndsrike, som ikke er av denne verden. Som ikke søker makt og penger for å tilgodese utvalgte raser og folk.

http://youtu.be/WZ4FDq_jE7o
http://youtu.be/9HNtJxx7j_4
http://youtu.be/GKfWQVUC-gk

Abraham’s sæd og den nye ættetavle er etter Jesus Kristus mer enn de som er omskråret nedentil, som Farakhan helt riktig påpeker i talen nedenfor. Det er hjertets omskjærelse som gjelder.

De har blitt så forført at de ikke engang greier å lese dette rett ut av sin Bibel. Tryggest å holde seg til det rasistiske og krigerske gamle testamente istedenfor å følge den nye pakten; fredsevangeliet, i det nye testamente; “Elsk Gud, og elsk din neste som deg selv“. Så enkelt, men så vanskelig.

For ikke den er jøde som er det i det åpenbare; heller ikke er  det omskjærelse som skjer i det åpenbare, på kjøttet; men den som er jøde i det skjulte, han er jøde, og omskjærelsen er hjertets omskjærelse i Ånden, ikke i bokstaven; en sådan har sin ros, ikke av mennesker, men av Gud. – Romerne 2.28-29.

Åndens kraft og mot

Minister Farrakhan irettesetter Mike Wallace på 60 min

http://youtu.be/lKFugpr4EH0

Det kan synest som kristendommen fikk sin sjanse og feilet, og velsignelsene vil bli dradd fra dem og vesten som G-d’s velsignelser i hine hårde dager ble fratatt jødene for sin obsternasighet til G-d’s uforanderlige Lover; hangen til makt og penger, dansen rundt gullkalven, som herved både kristne og jødiske sionister nok får svare for.

Som jødene ble straffet for sin ulydighet i hine hårde dager, kan det synest som kristne også har falt fra nåden og velsignelsene nå, og at det var muslimene som holdt ut til enden, som holdt ut lengst – og stod imot forførelsene fra Verdens Fyrster; Baron Rothschild et al, og puppet politikerne hans (har dere noen gang sett de gjør noe imot interessene til Rothschild, Soros et al?).

Selv når sionistene i Det Hvite Hus eller andre steder truer med å ta livet av deres kritikere, som Farrakhan hevder de gjør i filmen under, er der ingen av de såkalte kristne som mukker. Det er lenge siden kristne kastet seg for løvene i Rom for å få slutt på barbariet i Colloseum.

De har dessverre blitt for vaset inn i fiskenettet til alle andre enn Jesus Kristus.

As long as God is with me, and I am with God, I am the majority.” – Farrakhan.

Det triste er at de dro ned ikke bare Amerika, ikke bare vårt land, men hele vesten med seg, for urettferdighet, justismord, urettferdige dommer, løgn og grådighet fra lederskapet sin side, har gjennom hele historien blitt dømt hardt.

– Bare så synd at de klarer å dra så mange med seg i fallet fra nåden.

“I har djevelen til far, og I vil gjøre eders fars lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. ” – Johannes 8.44.

Der er ikke lenger noen orden, ingen moral, ingen rett, ingen sannhet, ingen høyere bevissthet enn dansen rundt gullkalven.

Her falt vesten

Ikke bare Libya, men også Irak, Afghanistan, etc.

“Vær derfor Gud undergitt! Men stå djevelen imot, og han skal fly fra eder”. Jakob 4.7

G-d tar vare på sine. De som har underlagt seg andre åndskrefter, gjør disse åndskrefter som de vil med. Fritt valg.

En fantastisk tale til fra Minister Farrakhan om Obama og Libya, og de valgene lederne tar. Uforglemmelig.

En som har sine moralske og åndelige antenner bedre utviklet enn de fleste kjøpte og betalte prester og predikanter forøvrig:

http://youtu.be/yNJrr5-DoeA

Ta derfor Guds fulle rustning på, så I kan gjøre motstand på den onde dag og stå efter å ha overvunnet alt“. – Efeserne 6:13

De tror kanskje det tjener verdensimperiet og vestens hegemoni, men herifra går det bare nedover; fordi de har ikke den moralske og åndelig basis som trenges lenger.

http://youtu.be/uNX-4vEtYcE

You would be wise to see if G-d is with me, and if G-d is with me, you better leave me alone.” – Farrakhan.

Blir det muslimene som arver verden denne gang; som gir god grøde; etter at kristendommen sviktet, som jødedommen sviktet før den?

Hjertets religion trenger ingen søknadsskjema, heller ingen menighet, heller ingen prester, paver eller rabbier.

Den som er omskåret på hjertet er initiert til denne hjertets religion. Ingen andre ting er nødvendig for å redde sin sjel, i en verden av forførelser og ondskap.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

92 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

Hvorfor poster jeg denne under Farrakhanartikkelen? Jo, fordi islam og nazisme desverre har så mange likhetstrekk … Kanskje derfor Hitler var så fazinert av denne ideologien?

Die Weiße Rose (den hvite rose) var en gruppe kristne tyske studenter som – både før og etter nazistenes overtagelse – var sterkt kritiske til nazismen og dens fiosofpolitiske livsanskuelse. Sannheten om nazismens destruktive kraft, drevet fram av en sykelig tro på den ene og endelige sannhet – i likhet med islam og islamistene – en overbevisning som de raskt forsto ville føre Tyskland rake vegen utfor stupet, bekjentgjorde de ved å spre budskapet gjennom løpesedler. http://tinyurl.com/cra3njb

I 1943, ble flere av gruppens medlemmer arrestert og henrettet av Gestapo!

Nitti år gamle Susanne Zeller-Hirzel, den gang medlem av «Den Hvite Rose» ble aktiv i http://tinyurl.com/qcq3u3 på samme måte som hun kjempet mot nazismen, ble hun motstander av et undertrykkende og rasisist islam og islamiseringa av Tyskland og Europa.

I likhet med nazisme og facismen, lærer ikke slam og koranen om kjærlighet, men om vold, hat og forakt for andre og andres meninger som ikke er som deres egen.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  bardun
11 år siden

bardun

Ja, jeg liker den Den hvite rosen. Helt streit.

Du syns det var fælt at de ble henrettet? Ja, selvsagt er slikt fælt. Men det var altså en krig der 60+ millioner ble drept. Håper du syns det var like trist at f.eks. helt vanlige etniske tyskere ble utryddet av “de gode” både før, under og etter krigen.

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Denne må dere lese. Hvorfor? Fordi det er en sjeldent bra artikkel.

Raser, DNA og Rupert Sheldrake: http://gasskammer.blogspot.no/2012/08/raser-dna-og-rupert-sheldrake.html

Hvorfor poster jeg denne på Farrakhan-tråden? Fordi Farrakhan er helt på linje med meg ang. rasespørsmålet og jeg digger ham.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

I lendet av informasjon og desinformasjon er det ikke lett å navigere, f.eks. nesten hele 9/11-sannhetsbevegelsen som poppet opp etter 11. september 2001 var en falsk front. De har stått på stedet hvil i det vesentligste fram til dags dato. Og vårt eget massemedia, nesten man mister matlysten :)

Angående artikkelen om Louis Farrakhan,
04/11/11 New Ager Minister Louis Farrakhan promotes the Aliens/devils to the muslim community http://www.youtube.com/watch?v=-4CMZIC6en8

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
skippern
skippern
Abonnent
12 år siden

Koranen forteller om Gog og Magog.I norsk gjendiktet utgave omtales de slik i kp 21, vers 95: Der hviler et bånd på en by Vi har ødelagt. De skal ikke vende tilbake, 96. før det det åpnes for Gog og Magog, og de strømmer ned fra alle høyder, 97. og det sanne løfte kommer nær. Da blir de vantro ville i blikket,` Trøste oss!
Dette overså vi! Sandelig, vi handlet ondt og urett`.
Den respekterte læreren Imran Nazar Hosein mener den omtalte byen er Jerusalem og at tilbakevendingen handler om forholdene rundt opprettelsen av Israel.
Han har skrevet blant annet Jerusalem in the qur`an og An Islamic view of Gog and Magog in the modern age.
Videre identifiseres Gog til å være den Anglo-Amerikanske-Israelske allianse og Magog Russland. Det pekes på vers fra hadithene som tyder på at disse vil ødelegge hverandre. Bøker, filmer og artikler er tilgjengelig på hans nettside: http://www.imranhosein.org/home.html

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
12 år siden

Angående Veien til lykke-heftet. Det kunne faktisk brukes som et middel i kampen for å få ned voldtektene i Oslo. Det viser seg at der heftet distrubueres i store mengder går kriminaliteten ned, ting roer seg og blir mer anstendig. Man får det man legger vekt på. Så hva får man hvis fokuset er “bekjemp voldtekter”?
http://www.veientillykke.no/home.html

Gaute Borgerud
Skribent
12 år siden

Mr. Farrakhan er inne på et helt sentralt tema når han snakker om kjærlighet og respekt for alle og den enkelte. Hadde alle mennesker på jorden kunnet oppvise dette både over for seg selv og andre hadde vi uten tvil levd i et paradis. Og det viktigste her er faktisk at individet er fornøyd og tilfreds med seg selv. Dermed får det også selvrespekt og derigjennom oppnår det respekt for og kjærlighet til andre mennesker. Det er et falskt datum at kjærlighet til en selv går på bekostning av kjærlighet til andre. Det er faktisk stikk motsatt.
Noe er riv rav rusekende galt i samfunnet vårt i dag. Manglende etikk og moral skaper svært dårlige forhold og ulykkelighet blant mennesker. Dette ser vi med hensyn til destruktive handlinger på alle plan, alt fra generell negativitet og mobbing til menneskeskapte naturkatastrofer, finanskriser, kriger og all annen elendighet. Og det ser ut til å gå i feil retning. Media promoterer i stadig økende grad destruksjon, perversjon og død. I dette kaoset er det ikke lett å oppprettholde respekt og kjærlighet verken overfor en selv eller andre.
Så hva kan man gjøre? Kanskje det er på sin plass med litt kunnskap eller viten eller filosofi? Filosofen L.Ron Hubbard oppdaget da han kikket på disse problemene at begrepene manglet eksakte definisjoner. Ord dom etikk, moral og justis gikk omhverandre og folk visste ikke forskjellen. Han presiserte derfor en nærmere definisjon av disse begrepene:
Etikk er selvpålagt, noe personen gjør som følge av sin viten og forståelse, kall det gjerne også samvittighet. Det viser seg at etikk ikke kan påtvinges personen, men det kan faktisk læres.
Moral er adferd etter pålegg fra omgivelsene, da helst i forbindelse med å sikre former for og nivåer av overlevelse. Justis er hvor omgivelsene kommer inn og gjennomfører en form for korreksjon da personen har overtrådt moral uttrykt i lover eller regler.
Et hovedproblem i dag er at reaksjojen fra dagens justissystem ikke reelt korrigerer individet med hensyn personens oppfatning og forståelse av seg selv og dermed endres ikke atferden.
Man ser av dette at det ville være ideelt om alle hadde god eller høy etikk altså viten og forståelse om hvordan man på en fornuftig og rasjonell måte skal opptre og behandle både seg selv og andre. Viten og forståelse tilføres individet gjennom utdannelse, og dermed var boken “Veien til lykke” født. Den inneholder 21 leveregler som empirisk viste, og viser seg å sette mennesket på veien til bedre liv. Det viser seg for eksempel at når skoleklasser tas gjennom undervisningsopplegget som er nøye utviklet, endrer de atferd fra hva vi kjenner i skolen i dag til respektfull personlig atferd og omgang med medelever, lærere og foreldre. Stiftelsen Veien til lykke er i dag verdensomspennede og er tilstede i mer enn 170 land hvor det bare det siste året er blitt distribuert mer enn 4 millioner eksemplarer av den lille boken. Dette i tillegg til alle de som har besøkt nettsiden http://www.veientillykke.no/home.html

Michelle
Skribent
12 år siden

Jeg hørte noen si, finnes Satan?
Jeg tror at det også er en avledningsmanøver.
Hvorfor sier jeg det? Fordi at de negative kreftene vil at vi skal tro at det er kun 1 negativ pyramide, kun ett negativt vesen som styrer alt negativt. Jeg tror det er MYE mere komplisert. Og da tenker jeg bare for jorden sin del, tenk da på de andre dimensjonene og verdener. For det er akkurat det jeg er bekymret over. Det kan virke som vi har 1 ill-umi-nati-pyramide, en makt-struktur som alle andre pyramider er underlagt. Dette er det vi ser i vesten, og vesten kjemper for å være ledende på penger (London), militære (Washington) og åndelig (Roma), noe de nok er også via FN og NATO etc. Men visse steder er underlagt ill-umi-nati mer enn andre. Og alt er ikke bare svart eller hvitt.
One World Government (FN) er noe de har, men ikke helt vil innføre åpenlyst, for å fortsette å kunne sette land opp mot hverandre. Men jeg tror det er mange pyramider og mange hierarkier på den andre siden altså. Også hierarkier, negative, som er uenige med hverandre og har ulike ledere. Tenker på alle de enorme mengder med Draconians og Greys etc De har ikke 1 felles leder! For å ikke glemme som vi ser at ulike hierarkier krangler mot hverandre her på jorden. Samtidig tror jeg ledere i flere land som virker som de er uenige, har ulik religion og kriger mot hverandre, egentlig jobber “sammen” i det vi kaller ill-umi-nati.

Michelle
Skribent
12 år siden

Jeg hørte noen si, finnes Satan?
Jeg tror at det også er en avledningsmanøver.
Hvorfor sier jeg det? Fordi at de negative kreftene vil at vi skal tro at det er kun 1 negativ pyramide, kun ett negativt vesen som styrer alt negativt. Jeg tror det er MYE mere komplisert. Og da tenker jeg bare for jorden sin del, tenk da på de andre dimensjonene og verdener. For det er akkurat det jeg er bekymret over. Det kan virke som vi har 1 illuminati-pyramide, en makt-struktur som alle andre pyramider er underlagt. Dette er det vi ser i vesten, og vesten kjemper for å være ledende på penger (London), militære (Washington) og åndelig (Roma), noe de nok er også via FN og NATO etc. Men visse steder er underlagt illuminati mer enn andre. Og alt er ikke bare svart eller hvitt.
One World Government (FN) er noe de har, men ikke helt vil innføre åpenlyst, for å fortsette å kunne sette land opp mot hverandre. Men jeg tror det er mange pyramider og mange hierarkier på den andre siden altså. Også hierarkier, negative, som er uenige med hverandre og har ulike ledere. Tenker på alle de enorme mengder med Draconians og Greys etc De har ikke 1 felles leder! For å ikke glemme som vi ser at ulike hierarkier krangler mot hverandre her på jorden. Samtidig tror jeg ledere i flere land som virker som de er uenige, har ulik religion og kriger mot hverandre, egentlig jobber “sammen” i det vi kaller illuminati.

Nobody
Nobody
Abonnent
12 år siden

Jeg prensterer en legendarisk persisk sufi, mystiker Omar Khayam som ofte skildret sitt budskap gjennom mystiske dikter. Denne passer godt nå som det er års-skfite. (forklaring under diktet)

Now the New Year reviving old Desires,
The thoughtful Soul to Solitude retires,
Where the White Hand of Moses on the Bough
Puts out, and Jesus from the Ground suspires.

FORKLARING:
This verse is a recognition of the turning of the wheel of life and what we choose to do with each renewal.

He starts off with, “Now the New Year reviving old Desires.” Why does the New Year revive old desires? The new year is a rebirth of the seasons, signaling a new cycle in our lives. If we don’t apply conscious willpower, however, we instinctively follow the patterns we set in the previous year. So, with the new year, we are reborn, but so too are our old habits and old desires.

But “The thoughtful Soul to Solitude retires.” We always have a choice: We can give in to those old, often limiting patterns, getting caught up in the frantic activity and mental ruts of satisfying those old desires; or we can choose to let go of those compulsions and impulses and, instead, turn inward in contemplation, in meditation, in prayer. We can step out of the hustle and bustle of the hungry mind and retire to peaceful solitude.

Solitude, here, is not necessarily isolation or separation from others. For the mystic, true solitude is oneness, unity, wholeness — whether or not other people are around. In this solitude, we encounter the living presence of the Divine, which Omar Khayyam evokes with the sacred figures of Moses and Jesus.

The “Bough” mentioned is the Tree of Life, which we find growing within us. Here we discover the guiding “White Hand of Moses.” Moses represents awareness of the Divine Law and, although we have turned inward, we are being freed from the captivity of the limited awareness and false identity that had been held in place by those old mental patterns. The journey inward is a journey outward, the true exodus.

The closing line “and Jesus from the Ground suspires” is especially powerful. This breath, this suspiring is significant. In Muslim mystical traditions Jesus is often associated with the breath, healing, life-giving breath. To Muslims, Jesus embodies the breath of life, the breath of God. So, even though Jesus is in the ground, buried in the tomb (or born in the cave), or simply buried within ourselves — we discover that he breathes! After feeling dead, no matter how we have stumbled or struggled, we discover new life buried secretly within us, we discover the Divine is breathing life into us. And we are that breath!

rekeer
rekeer
Abonnent
12 år siden

From the underground!

The End Is Here (We’re Back)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  rekeer
12 år siden

Her ser det ut for at det mangler litt kunnskap om lys og mørke.:
http://www.summituniversitypress.com/chapters/Paths-of-Light-and-Darkness-sample.pdf

Life begets life.:

Ståle Johansen
Abonnent
12 år siden

Farrakhan on “Coalition of Demons” attacking Libya, Africa (June 15, 2011)
http://www.youtube.com/watch?v=qNLqQ2cN-PA

Her er hva jeg ville sagt om jeg fikk gå opp etter Farrakhan, skrev talen 15 Juni 2011.

A powerful speech Mr.Farrakhan, wonderful to hear in many aspects of what you bring forward and point out. It is all true.

However you omit the fact that the Western empire funded Lenin`s Bolshevik revolution against Czar Alexander I who stood up against the criminal Western banking empire. This led to execution and starvation of 147 million Russians.

You also omit the Western empires funding of Mao Zedong`s takeover in China where opium from their colonies in India had dozed large parts of the population into heavy addiction and at the cost 60 million more lives. Maybe you don`t dare speaking of the stealth Communist infiltration into every governmental institution in the Western world and the ideological subversion of their education systems?

You speak of Libya`s “sweet” oil but do not mention assassination of inventors like Stanley Meier who drove his car on pure water. You mention nothing of other suppressed technologies and assassinated free energy inventors or that Japan was tired of this and about to launch several free energy technologies into the world before the tsunami and Fukushima. Look at Japan now, totally destroyed from what evidently is a new kind of stealth warfare.

You speak of Mohammad Khadafi bringing woman into Libya`s armed forces, and that all the Libyan people have access to medicine, and I presume you refer to poisonous “modern medicine” by big pharmaceutical companies of the western empire, and you mention nothing of real discoveries that will bring an end to all diseases and the fear of them.

You preach from the Bible and Koran, how Allah will bring his wrath down on the American people, just like G W Bush spoke of how God would bring his revenge down on CIA`s database Al Quaida. But you do not mention the Roman Catholic Church or the Jesuits who control it. Those who where the real perpetrators of the 9/11 attacks.

You mention nothing of the fully fledged nuclear war unfolding before our very eyes or the depopulation Agenda 21 that is behind it, nothing of the nuclear meltdown in one of the most fertile food production areas in the world, Central North America Nebraska. But you do make this sound like it`s God`s work and mention nothing of Chemtrails, HAARP and LHC`s that are capable of bringing this about. You encourage like the Vatican to seek and pray to forces outside ourselves and thereby invite demons to rule us.

You mention countries fraudulent dept from wars, like it was something real and have anything to do with the “common” people around the world. You praise Nelson Mandela but omit his African blood diamonds.

You speak in condemnation of political leaders that gives you credibility, but from the way they act they seem like clones while their source sit and laugh “up there by the great lakes”

We the people are tired of sleek sharp dressed poppies with ties to the same families and triple crown! But thanks anyway for shedding light on half of our problems. We the people are awake and care not for those who bang the drums for war no matter how well spoken and charismatic!

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

Takker for at du setter skapet på plass her.
Vil tro at du har hørt om begreper som “laggards” i Bibelsk sammenheng. Det finnes betydelig info om dette i de mer esoteriske historiebøker, også om andre og mer negative aspekter. Tørr ikke skrive så mye om dette i denne sammenheng, annet enn at vi er her for å hjelpe hverandre selv om det ser håpløst ut.

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Hovedoppslaget i denne artikkelen er Joh 3:16 – kjærlighet. Jeg tør påstå at det er ganske stor sammenheng mellom kjærlighet og verdighet og den menneskelige egenskapen som vi kaller empati. Vi har sett dette tydelig eksemplifisert i Norge etter hva som skjedde i/på Oslo/Utøya 22. juli i år.

Vi har her på NyS sett flere aktører som gjerne vil linke ABB og sionisme, der den fremste aktøren er Sigr. Han har tydeligvis et meget sterkt behov for å sammenstille ondskap med kristne som støtter Israel. Han kritiserer kun den jødiske siden, mens den arabiske aversjon mot jøder en gjenstand for øredøvende taushet . Forskjellen i den jødiske og den arabiske kulturen og reaksjonsmønster kan man f eks vise med hav som skjedde da den beskjedne korporal Gilad Shalit ble satt fri fra Hamas fangenskap.

Da soldaten Gilad Shalit ble overlevert til Israel etter fem år i fangenskap hos Hamas, var han utsultet, syk og svekket og ble mottatt av israelerne i rolig verdighet og uten overdreven dramatikk. På den arabiske siden derimot, gikk folk mann av huse, væpnet til tennene, med koranvers skrevet i pannen, mens man skjøt i luften og skrek, små så vel som store, for å ta i mot sine ”helter”. Mange av oss var rystet over å se hvordan arabiske terrorister – som har myrdet utallige uskyldige jødiske kvinner, menn og barn – ble mottatt av kvinner og barn i Gaza og i Ramallah. PLO-leder Mahmoud Abbas beskrev terroristene i sin velkomst tale i Ramallah som ”Jihadkrigere på Allahs vei for fedrelandet”. De arabiske barna som var tilstede kom hjem den kvelden med et skremmende budskap skrevet i sine hjerter.
All denne herliggjøringen av vold og intenst hat ble neglisjert av vestlige medier. Terroristene ble omtalt på en måte som gir inntrykk av at de nærmest var politiske fanger som endelig ble løslatt fra israelske hender og inn i armene til sine kjære som hadde ventet på dem i årevis. Slik ble det da også beskrevet av NRK-journalist Sidsel Wold.
Mediene var opptatte av å skjønnmale både terroristene og tilhengerne deres som hyllet dem i Gaza og Ramallah. Ingen kritiske reaksjoner ble formidlet fra verdenssamfunnet om denne ukultur som vi i Vesten forlengst har revet oss løs fra, bekjempet og tatt avstand fra. Til og med Amnesty Internationals stemme var stille, – så stille at man ikke skulle tro det fantes stemmer igjen i verden som våger å ta avstand fra denne volds- og hatkulturen som øver vold på barns evne til å skille mellom rett og galt, og hindrer muligheten for fredelig sameksistens mellom mennesker, – men nei. Hva har skjedd med de kritiske røstene? Har de ikke oppfattet at det som ble vist oss, var et ugjendrivelig bevis for det flerkulturelle samfunns umulighet?

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Sigr Huginsson sier:
23. 10. 2011 kl. 20:48

Blir ikke dere kristensionister lei av å kalle alt og alle jødehater/antisemittisk?
Var du også en av de som boikottet de Norsk Folkehjelp og de fæle antisemittiske minerydderene under TV-aksjonen?

Siterer TV2:
Israel-venner mener Norsk Folkehjelp er antisemittisk, og oppfordrer i en sms-melding folk til ikke å gi penger til årets TV-aksjon som går til arbeid med minerydding. – Jeg fikk meldingen for noen dager siden. Jeg vet ikke hvor den kommer fra, men jeg støtter den. Norsk Folkehjelp er en sosialistisk organisasjon som har kraftig slagside mot Israel og er antisemittisk, sier Oddvar Berge i Grimstad. Han er leder for organisasjonen Noriel som har som mål å fremme det han kaller «Guds sannheter om menneskene og Israel».

———————————————-

Gosj, nå har det altså blitt anti-semittisk å rydde landminer? De små brune barna i Kambodsja er fæle jødehatere som vi like gjerne kan sprenge i luften? Herregud, hva kan man si til sånt?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Norsk Folkehjelp lyger nå de påstår at de ikke er antisionistiske og aldri har vært det. Jeg sitter på 3 magasiner fra dem som alle har det samme budskapet – Israel er en apartheidstat. Alle som har normalt gangsyn kan se at dette ikke stemmer for Israel som endatil har arabere innvalgt i knesset.

Den andre siden med Abbas i spissen bedriver derimot apatheid-politikk, og legger heller ikke skjul på det. Abbas har flere ganger i det siste uttalt at han vil renske den framtidige Palestina-arabiske staten for jøder.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

Maranta
Fikk ikke lagt denne kommentaren rett under din.
Syntes du overdriver nå : )
En trenger ikke så mye kunnskap når en har troen gitt fra Himmelen. Av erfaring vet jeg at en må skrive kjødelig til rent kjødelige, altså spille på samme banehalvdel som dem innimellom for å prøve å få de til å forstå. Og da beklager jeg, selv om jeg har forsøkt å komme ned til det nivået du er på, at det ikke blitt oppfattet.
Noah hadde også problemer med å få folket på den tiden til å fatte hva han sa. Han talte så enkelt, men dog så vanskelig og uoverkommelig at mennesket heller hørte på de store kjempene som hadde ordet i sin makt, de kjødelige store kjemper. Slike kjemper var da av fysisk størrelse. Men i dag er de samme store kjemper blitt kjemper i ord og de taler kjødelig slik at den formørkede menneskelige fornuft skal kunne godta Gud i Hans ord, og mennesket som låner øret til den nye tids kjemper blir like uomvendt fordi de taler etter kjødet og ikke til menneskets sjel og Ånd og som kun kan gripes hvis Gud gir nåde til det.
En slik kjempe er du. Og jeg garanterer deg at du skal ikke sette munnbind på meg med ditt ord! For du taler det din far gir deg i sinne å tale! Og det ord du taler blir kjøpt av mange ubefestede og ulykkelige sjeler siden de bare er i besittelse av de normale kjødelige sanser og har bare det naturlige lys, og når dette lys er mørke, hvor stort er da ikke mørket, som Jesus sier til fariseerne.
Jo, jeg har diskutert med kristensionister. Men de har ennå ikke kommet med noe med substans som har bidratt til å jeg kom på “bedre tanker”. De har ikke vært i stand til å kunne svare på enkle spørsmål for de har vært så opptatt med så slenge domsord over meg.
Men jeg takker dem av den grunn at de har bidratt til at jeg har oppdaget det store bedraget i denne sinistiske forførelse ved at jeg har måttet søke i ordet, og det med oppriktighet. Hadde jeg i ikke havnet i diskusjon med dem og begynt å stille spørsmål til dem, ved at jeg er meget nysgjerrig av natur, da hadde jeg kanskje så umerkelig blitt dratt i den samme fella som du er i.

Bare for å nevne litt av hva skriften sier: – Det som har skjedd, skal skje igjen. Og under Israels fangenskap var Løftets Land bebodd av kjemper og mennesker av andre slekter. Har du tenkt på disse ord? Kan det være et bilde vi kan bruke i dag? Kan disse som bebodde Israel da være av samme slag som bor der i dag, men bare det at kristenheten har opphøyet dem til store kjemper ved å kalle dem for “Guds utvalgte”?
Bare noen refleksjoner jeg kom med her på slutten, som over hodet ikke trenger å bety noe for dette, men som kan være verdet å grunne på.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  kjemisk
12 år siden

Flott kjemisk.
Her er det full fyr ser jeg – hoo hoo. Blir i denne sammenheng fristet til å siter salige Paulus siden han er i skuddet:

Romans 8:7 Gods enemy is identified as the carnal mind. It is not subject to the law of God, it is not capable of obeying the law of God.

Det vil si at om man ønsker følge Guds lov, må man slå av tankene ved hjelp av meditasjon.
Hva skjer så i meditasjon:
Matth 8 28-32 Christ comes into the graveyard of the mind, flushes out the bad thoughts from the deep subconscious and runs them away. Once brought into the light they can no longer hurt you.

Vil man ikke ta fatt på den indre vei vil naturen helbrede seg selv, og 2012 er en glimrende anledning til en slik helbredelse…
Mark 14:58 I will destroy this temple that is made with hands, and in 3 days I will build another made without hands.

Vi misforstår mytologien og skaper et helvete på jord, i realiteten er vi alle et i lyset. Da blir det kort fortalt slik >>>
Galatians 3:28 There is neither Jew, nor Greek, bond nor free. Neither male or female. For you are all one in Christ.

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

:-)
At jeg får deg JJ til å bruke så mye energi på dette tema, tyder vel kanskje på at jeg har sådd en aldri så liten usikkerhet inn i din ellers bastante sikkerhet. Jeg antar at du er oppriktig interessert i sannheten, og at den har førsteprioritet i disse tingene?
Hvis din påstand om at kirken er det “nye åndelige Israel” kan tilbakevises faller hele grunnlaget for ditt kristne ståsted sammen. Jeg er derfor svært interessert i hvor i Bibelen denne åndeliggjøringen foregikk, og hvem som fremsatte den.

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Du står for skjøgekirken, som har åndeliggjort Israel. For deg kirken og kirkens verdenråd er Israel en torn i øyet.

Vi er enige om at jøder stort sett er sekulære,og at de som tror stort sett tilhører den gamle pakt. Dette er helt i tråd med hva Paulus skriver om disse jødiske stabeisene. Men når Gud selv har forblindet dem for å vinne frelse for hele verden, er det lite vi kan gjøre. Men hele Israel skal bli frelst slik det står skrevet. Å ta bort Guds utvelgelse står ikke i menneskers makt, selv for en liberal og erstatningsteologisk kirke. Guds velsignelser står imidlertid ved makt, og uoppfylte profetier der Israel er sentral vil oppfylles for at verden sal se Gud slik Gud selv beskriver GOG-krigens resultater. Det vil i sin tur føre til en storstilt omvendelse av muslimer som vil kjenne den eneste og sanne Gud.

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Du skriver mye om mangt, men jeg kan imøtegå dine ord svært enkelt og med Guds egne ord – disse viser at du tar feil. Guds utvelgelse er betingelsesløs og Gud har selv gitt sitt utvetydige ord på at dette IKKE er noe som skal oppheves:

Så sier HERREN,
han som satte solen til å lyse om dagen
og bestemte månen og stjernene til å lyse om natten,
han som rører opp havet så bølgene drønner,
HERREN over hærskarene er hans navn:

Lar jeg disse ordningene vike,
sier HERREN,
da skal også Israels ætt for alltid
opphøre å være et folk for mitt ansikt.

Så sier HERREN:
Hvis himmelen der oppe kan måles
og jordens grunnvoller der nede kan utforskes,
da vil jeg også forkaste
hele Israels ætt
på grunn av alt de har gjort, sier HERREN.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Mara
Ordene du siterer fra Bibelen er riktig, men jeg gir deg en minustommel fordi du mibruker Herrens ord, og det eneste budet Gud legger ved en trussel er nemlig i det budet – Du skal ikke misbruke Herren din Guds navn, for Herren vil IKKE HOLDE DEN USKYLDIG SOM MISBRUKER HANS NAVN!

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  kjemisk
12 år siden

?????????????????

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

maranata sier:
23. 10. 2011 kl. 19:54
?????????????????

maranata sier:
23. 10. 2011 kl. 13:57
Jeg forstår at du ikke forstår – men det kan jeg desverre ikke hjelpe deg med.
Den Hellige Ånd vil veilede deg til sannheten hvis du søker den.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Hvis det å sitere Bibelen for å vise at jeg hevder det samme som Herren sier at Israel IKKE er forkastet – er å misbruke Hans navn, Ja da må jeg virkelig stille spørsmål ved kjemisk – men jeg trenger forsåvidt ikke å forstå kjemisk, eller andre kverulanter som stadig melder seg på med tullete kommentarer.

Hvis man ikke aksepterer utvetydig dokumentasjon fra Bibelen kan man like godt ti stille, og ikke vise for hele verden at man er en imbesil dilletant

« Forrige artikkel

Film om menneskehetens åndelige utvikling

Neste artikkel »

Kjenn Deg Selv – Nirvana

92
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x