Muslimen Farrakhan lærer kristne om den kristne kjærlighet

5325 visninger
5 minutter lesetid
92

Siden de solgte seg selv og sin sjel til Baron Rothschilds sionisme, så falt de fra nåden. De ble lokket i fellen og slukte åtet om G-d’s Utvalgte Folk med snøre, søkke og svenskepilk og det hele. Nå har Rothschilds et al’s synder blitt deres synder.

De står sammen om all ugudelighet, umoral, urett, mord og drap rundt hele kloden, i tillegg i deres egne land.

Etter at de solgte sin sjel så kjenner de ingen annen kjærlighet enn den til Israel og dets for en stor del ateistiske folk, selv ikke Palestinernes kristne har de synderlig omsorg for.

På et visst punkt i historien ble kjærligheten kald for dem, for alle andre enn de som de tror er Guds Utvalgte Folk, G-d’s eiendomsfolk, G-d’s Øyenstener, som de kaller de ateistiske horder i Israel, og jødene forøvrig i diasporanen. Kristus ble glemt. Den politiske sionismen ble viktigere for dem.

Hvorfor er de i diasporaen? Det spør de seg ikke om. Jeg kan svare for dem; av ulydighet til naturlovene; G-d’s Lover, gitt til Moses på fjellet Sinai, og senere opprettholdt av Jesus fra Nasaret, med videre forenkling; «Elsk G-d, og elsk din neste som deg selv, det er hele Loven«. – Etter Kristus.

«Som svar på spørsmålet ditt anser jeg at de farene vi står ovenfor, og som vil konfrontere det kommende århundret, vil bli – religion uten Den hellige Ånd, kristendom uten Kristus, tilgivelse uten omvendelse, frelse uten gjenfødelse, politikk uten Gud og Himmel uten helvete.» – William Booth (grunnlegger av Frelsesarmèen)

Og kristensionistene har ved sin falskhets eksempel fått en hel verden til å hate dette enkle bud, og Han som frembar det istedenfor. Folk flest tar avstand fra Kristus på grunn av hykleriet og falskheten til disse, som de identifiserer med Kristus. Så mange mennesker i verden hater G-d, Jesus, kristendommen – på grunn av det elendige eksempel av mangel på rettvishet, sannhet og ærlighet disse har vist. De fremstår rett og slett som hyklere, hvilket de selvfølgelig også er.- Også fordi mange av dem elsker det onde, og be dem om dette, ble et for stort offer.

I politikken bryr de seg ikke noe om de som de representerer, det blir Israel Først også der. Kjærligheten er større til andre lands folks, enn sitt eget folk som de representerer. Det er jødenes tusenårsrike de bygger, det jødiske verdslige sosialistiske utopia, den nye verdensorden, Det Nye Jerusalem, ifølge Arbeiderpartiets Håkon Lie. – Ikke det kristne åndsrike, som ikke er av denne verden. Som ikke søker makt og penger for å tilgodese utvalgte raser og folk.

http://youtu.be/WZ4FDq_jE7o
http://youtu.be/9HNtJxx7j_4
http://youtu.be/GKfWQVUC-gk

Abraham’s sæd og den nye ættetavle er etter Jesus Kristus mer enn de som er omskråret nedentil, som Farakhan helt riktig påpeker i talen nedenfor. Det er hjertets omskjærelse som gjelder.

De har blitt så forført at de ikke engang greier å lese dette rett ut av sin Bibel. Tryggest å holde seg til det rasistiske og krigerske gamle testamente istedenfor å følge den nye pakten; fredsevangeliet, i det nye testamente; «Elsk Gud, og elsk din neste som deg selv«. Så enkelt, men så vanskelig.

For ikke den er jøde som er det i det åpenbare; heller ikke er  det omskjærelse som skjer i det åpenbare, på kjøttet; men den som er jøde i det skjulte, han er jøde, og omskjærelsen er hjertets omskjærelse i Ånden, ikke i bokstaven; en sådan har sin ros, ikke av mennesker, men av Gud. – Romerne 2.28-29.

Åndens kraft og mot

Minister Farrakhan irettesetter Mike Wallace på 60 min

http://youtu.be/lKFugpr4EH0

Det kan synest som kristendommen fikk sin sjanse og feilet, og velsignelsene vil bli dradd fra dem og vesten som G-d’s velsignelser i hine hårde dager ble fratatt jødene for sin obsternasighet til G-d’s uforanderlige Lover; hangen til makt og penger, dansen rundt gullkalven, som herved både kristne og jødiske sionister nok får svare for.

Som jødene ble straffet for sin ulydighet i hine hårde dager, kan det synest som kristne også har falt fra nåden og velsignelsene nå, og at det var muslimene som holdt ut til enden, som holdt ut lengst – og stod imot forførelsene fra Verdens Fyrster; Baron Rothschild et al, og puppet politikerne hans (har dere noen gang sett de gjør noe imot interessene til Rothschild, Soros et al?).

Selv når sionistene i Det Hvite Hus eller andre steder truer med å ta livet av deres kritikere, som Farrakhan hevder de gjør i filmen under, er der ingen av de såkalte kristne som mukker. Det er lenge siden kristne kastet seg for løvene i Rom for å få slutt på barbariet i Colloseum.

De har dessverre blitt for vaset inn i fiskenettet til alle andre enn Jesus Kristus.

«As long as God is with me, and I am with God, I am the majority.» – Farrakhan.

Det triste er at de dro ned ikke bare Amerika, ikke bare vårt land, men hele vesten med seg, for urettferdighet, justismord, urettferdige dommer, løgn og grådighet fra lederskapet sin side, har gjennom hele historien blitt dømt hardt.

– Bare så synd at de klarer å dra så mange med seg i fallet fra nåden.

«I har djevelen til far, og I vil gjøre eders fars lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. » – Johannes 8.44.

Der er ikke lenger noen orden, ingen moral, ingen rett, ingen sannhet, ingen høyere bevissthet enn dansen rundt gullkalven.

Her falt vesten

Ikke bare Libya, men også Irak, Afghanistan, etc.

«Vær derfor Gud undergitt! Men stå djevelen imot, og han skal fly fra eder». Jakob 4.7

G-d tar vare på sine. De som har underlagt seg andre åndskrefter, gjør disse åndskrefter som de vil med. Fritt valg.

En fantastisk tale til fra Minister Farrakhan om Obama og Libya, og de valgene lederne tar. Uforglemmelig.

En som har sine moralske og åndelige antenner bedre utviklet enn de fleste kjøpte og betalte prester og predikanter forøvrig:

http://youtu.be/yNJrr5-DoeA

«Ta derfor Guds fulle rustning på, så I kan gjøre motstand på den onde dag og stå efter å ha overvunnet alt«. – Efeserne 6:13

De tror kanskje det tjener verdensimperiet og vestens hegemoni, men herifra går det bare nedover; fordi de har ikke den moralske og åndelig basis som trenges lenger.

http://youtu.be/uNX-4vEtYcE

«You would be wise to see if G-d is with me, and if G-d is with me, you better leave me alone.» – Farrakhan.

Blir det muslimene som arver verden denne gang; som gir god grøde; etter at kristendommen sviktet, som jødedommen sviktet før den?

Hjertets religion trenger ingen søknadsskjema, heller ingen menighet, heller ingen prester, paver eller rabbier.

Den som er omskåret på hjertet er initiert til denne hjertets religion. Ingen andre ting er nødvendig for å redde sin sjel, i en verden av forførelser og ondskap.

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

92 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
ye
ye
11 år siden

«Muslims, Christians and Jews are present here today…

….None of us want to be wrong. Neither Jews, nor Christians, nor Muslims. We want to be right. So when God sends a Prophet into the world to point out where we went wrong, we don’t ordinarily say, «You’re right, thank you so much.»

You say you aren’t wrong and you try to defend yourself. Then you want to knock down the man that’s pointing out your wrongs. That’s why Prophets have been killed and beaten and sent to prison.

I am not the enemy of Jewish people. I’m not the enemy of white people, I’m not the enemy of black people.

I am the enemy of sin. Whether that sin is in myself or in others, I have to stand against it because it is the sin that keeps me estranged from reconciliation with God.

..When you come into the Will of God and you surrender and do His Will, we don’t talk colour anymore, we don’t talk national identity anymore.

…Jesus said: «My brother is he who doeth the Will of My Father.» »

Louis Farrakhan i en tale til en forsamling 19.mai 1999

http://jahtruth.net/louis.htm

arifkarim
arifkarim
11 år siden

Power of Love is Stronger than the Power of Hate. Therefore is the motto of Ahmadiyya Muslim Jamaat:
«Kjærlighat til alle, ikke-hat mot noen»
http://www.muslimerforfred.no/
http://www.ahmadiyya.no/

Hat er destruktiv. Elsk dine fiender som du elsker deg selv. De er jo bare mennesker av kjøtt og blod med en ideologi som er annerledes enn din egen. Drap er ikke løsning på noenting. Livet er godt men kortvarigt. La det leve og dø naturlig. Menneskelig innblanding i naturens frie utvikling var, er og skal alltid være roten til all vondt på moderjorden. Din intelligens er en gave, bruk den til noe fornunftig ;)

bardun
bardun
11 år siden
Svar til  arifkarim

arifkarim sier:

”Menneskelig innblanding i naturens frie utvikling var, er og skal alltid være roten til all vondt på moderjorden.”

Ja, og det er det som er den frie viljes forbannelse når vi – på tross av vår intelligens – er en motspiller og ikke på lag med naturen. Menneskets kolossale inngripen – manipulering, eksperimentering – kanskje med ukjente følger, kan være så forstyrrende og ødeleggende at det hele kan, etter hvert, få uante konsekvenser.

Og så høyt hever vi oss selv at vi til og med har påtatt oss rollen som herre og mester over Naturen og det naturlige og vil – med en menneskelige arroganse – forbedre og manipulere dens ulike bestanddeler.
Det går ikke. Da går det gjerne andre veien, fordi det som vi tror er en forbedring – og det kan jo se sånn ut på kort sikt – vil vise seg, i det lange løp, å være en forverring og en betydelig forstyrrelse i naturens orden. Det er blant annet der, på dette området at menneskene feiler. Vi forstår verken vår eller naturens beste, og vil ikke innse at vi er en del av det hele og ta følgene av dette.

Men vi bryr oss ikke. I jakten på makt og rikdom er menneskene forblindet og satser alt.

En dag kan det være for sent å tråkke in bremsa. Vi så ikke langt nok fram i beruselsens tåke.

Uffda
Uffda
11 år siden

The 6 killer apps of prosperity.

maranata
maranata
11 år siden

For et makkverk av en artikkel.
Et hat mot jøder, en forvrengning av Guds budskap og klassisk erstatningsteologi. Jeg regner med du har hetet inspirasjon fra din læremester Marin Luther – både han og Muhammed også han ble jødehatere da jødene ikke ville leke med dem.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

For å utdype dette litt nærmere, for å klargjøre og ikke minst for å motbevise det skriver med den Bibels ord du mener du går god for.

Les hele Paulus sitt brev til Romerene 11 kapitel, gjenta gjerne vers 1 helt til det har gått opp for deg hva som virkelig står der – fortsett så og se hvordan Paulus forklarer at det hele henger sammen – hvorfor de fleste jøder idag er sekulære jøder:

Frelse for hedningene – frelse for Israel
11Jeg spør så: Har Gud forkastet sitt folk? Slett ikke! For også jeg er israelitt, av Abrahams ætt og Benjamins stamme. 2 Gud har ikke forkastet sitt folk, det folket han hadde vedkjent seg. Vet dere ikke hva Skriften sier i fortellingen om Elia, der han anklager Israel overfor Gud? 3 «Herre, dine profeter har de drept, og dine altere har de revet ned. Jeg er den eneste som er igjen, og nå står de meg etter livet.» 4 Men hva er det guddommelige svaret han får? « Jeg har holdt sju tusen mann igjen som ikke har bøyd kne for Baal.» 5 På samme måte er det også i vår tid blitt en rest igjen som Gud i sin nåde har utvalgt. 6 Og er det av nåde, er det ikke på grunn av gjerninger. Ellers var ikke nåden lenger nåde. 7 Hva så? Det Israel søker, har de ikke oppnådd, men de utvalgte har oppnådd det. De andre er blitt forherdet, 8 slik det står skrevet:
Gud har gitt dem en sløvet ånd,
øyne som ikke ser, og ører som ikke hører,
helt til denne dag.
9 Og David sier:
La bordet deres bli en snare og en felle,
en snublestokk og en straff for dem.

10 La øynene deres bli formørket
så de ikke kan se,
og bøy deres rygg for alltid.
11 Så spør jeg: Snublet de for at de skulle falle? Slett ikke! Nei, deres fall gjorde at frelsen kom til de andre folkene, og så skulle jødene bli misunnelige på dem. 12 Når deres fall har ført til rikdom for verden og deres tap til rikdom for de andre folkene, hvor mye mer skal det ikke da bety at de kommer med i fullt tall?
13 Jeg sier dette til dere som tilhører hedningfolkene. Så sant som jeg er hedningenes apostel, setter jeg min tjeneste høyt, 14 i håp om å kunne egge mitt eget folk til misunnelse og frelse noen av dem. 15 Er det blitt til forsoning for verden at de ble forkastet, hva må det ikke da føre til at de blir godtatt? Jo, liv av død! 16 Er det første brødet hellig, er hele deigen hellig. Er roten hellig, er greinene det også. 17 Noen av greinene er nå brukket av, og du som var en vill oljekvist, er blitt podet inn blant greinene og har fått sevje fra roten sammen med dem. 18 Men innbill deg ikke at du er bedre enn greinene! Gjør du det, så husk at det ikke er du som bærer roten, men roten som bærer deg. 19 Kanskje du vil si: «Greinene ble brukket av for at jeg skulle bli podet inn.» 20 Ja vel, men det var deres vantro som gjorde at de ble brukket av, og det er din tro som gjør at du blir stående. Vær ikke overmodig, men frykt Gud! 21 Sparte han ikke de naturlige greinene, skal han heller ikke spare deg.
22 Så ser du at Gud er både god og streng – streng mot dem som er falt, men god mot deg dersom du holder fast på hans godhet. Ellers blir også du hugget av. 23 Men også de andre skal bli podet inn dersom de ikke holder fast på sin vantro. For Gud har makt til å pode dem inn igjen. 24 Du ble hugget av fra et vilt oliventre og mot naturen podet inn på et godt tre. Hvor mye mer skal ikke da de naturlige greinene kunne bli podet tilbake på sitt eget oliventre?
25 Jeg vil at dere skal kjenne til en hemmelighet, søsken, så dere ikke skal ha for høye tanker om dere selv: En del av Israel er blitt forherdet, inntil hedningene er kommet inn i fullt tall. 26 På denne måten skal hele Israel bli frelst, slik det står skrevet:
Fra Sion skal redningsmannen komme,
han skal ta bort gudløsheten fra Jakob.

27 Dette er min pakt med dem
når jeg tar bort syndene deres.
28 På grunn av evangeliet er de blitt Guds fiender, for at dere skal få frelsen. Men på grunn av utvelgelsen er de elsket av Gud, for fedrenes skyld. 29 For Gud angrer ikke sine nådegaver og sitt kall. 30 Dere var en gang ulydige mot Gud, men nå har dere fått barmhjertighet fordi de andre var ulydige. 31 På samme måte har de nå vært ulydige, men den barmhjertighet dere har fått, skal føre til at også de nå får barmhjertighet. 32 Gud lukket alle inne i ulydigheten for å kunne forbarme seg over alle.

33 Å, dyp av rikdom
og visdom og kunnskap hos Gud!
Hvor uransakelige hans dommer er,
hvor ufattelige hans veier!

34 Hvem kjente Herrens sinn,
og hvem var hans rådgiver?

35 Hvem ga ham noe først
så han skulle få noe igjen?

36 For fra ham og ved ham og til ham er alle ting.
Ham være ære i all evighet! Amen.

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  maranata

Dersom du definerer virkeligheten ut fra det du kan se og høre – er du en fallen. Eller med andre ord tolker du Bibelen bokstavlig, er du også en fallen.

Instruksjoner av denne type kommer gjerne også fra de fallne utfra motiver om kontroll og profit. Samme som menneskerettighet som i praksis blir det motsatte.

Faller man for langt ned i det eteriske mørke og mister kontakt med moderlyset, blir det vanskelig å være bevisst noe utover det fysiske.
Det blir da satt en livstandard utfra de laveste eksistenskriterier, og skrekkscenario blir hverdagslig kost.
Det vil i klartekst si Maranata at Jesus lys i oss all, ble til en fysisk man som Gud måtte torturere til døde for at du skulle bli frelst. Gosjj!

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Uffda

OK Uffda:
Hvis du mener at Paulus mente det motsatte av hva han skriver her, så er jeg – og helt sikkert mange med meg veldig interessert i å høre hvordan du klarer å bortfortolke disse særdeles klare ord.

Værsågod:…………………………

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Uffda

Utfordringen går selvsagt også til artikkelforfatteren her.

Hvis ingen her klarer å imøtegå Paulus ord i Romerene 11:1 regner jeg det for bevist at artikkelforfatteren tar feil i sin påstand om at Gud har forkastet jødene.

Værsogod JJ:…………………………………

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  Uffda

Paulus bidro sterkt til å nedgradere kvinners rolle i samfunnet, fordi han ikke forsto de gamle skrifter som refererte til de lavere emosjoner både i kvinner og menn. Pga også de som skrev nytestamentet ikke forsto skriften, har det ført til flere tusen år med diskriminering av kvinner, og at kvinner er mindre verd enn menn.
Paulus forstod ikke de mytologiske skrifter og at det var den emosjonelle natur som måtte overvinnes i meditasjon, man anklaget isteden kvinnen uriktig som opphav til synden.
Paulus var en dermed en løgner, og jeg fester ikke lit til noe av det han har skrevet. Jeg kan påvise direkte feil i skriften, men det kan vel bli for sterk kost alt på en gang.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Uffda

RO, RO TIL FISKESKJÆR – HVOR MANGE FISKER FIKK VI DER……..

Paulus var en løgner sier du – og hvem er du til å nedgradere Bibelens ord til løgn? Det du skriver her er så infantilt dumt at har ikke ord.

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  Uffda

«Paulus var en løgner sier du – og hvem er du til å nedgradere Bibelens ord til løgn?»

Det er Paulus egen ord. Infantil kan pryde deg selv med. :

2 Corinthians 12:16
16 But be that as it may, I did not burden you myself; nevertheless, crafty fellow that I am, I took you in by deceit.

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Uffda

Uffda/maranata: Det er ingen tvil om at tradisjonell kristendom bygger på Paulus mer enn på Jesus, og det er en av de sentrale feilene!

Det ville være omfattene om vi skulle løfte alle de steinene, ja.

Enig med deg der, Uffda, man kan bare ikke legge bort hodet og kritisk sans, selv om Konstantin og noen andre satte en del brev inn i en Bibel og holdt andre ute. Noen av brevene er påviselig ikke av Paulus, selv om de kalles det, husker ikke hvem det gjelder. Paulus var en glags gnostiker, og kan dermed kun forstås slik, altså er han misforstått også til de grader.

Paulus ble ALDRI godtatt av Jesu ekte disipler som han lå i strid med.

Paulus dyrket Mithras-kulten tidligere og det ser ut til at nattverden og en del annet faktisk kan være hentet dit av Paulus.. han mente vel å vite best. Jeg sier ikke at det ER slik, men det kan se slik ut, ut fra en del granskere. Mitrhas-kulten inneholdt akkurat det samme iallfall, på mange punkter!

Paulus og hans disippel Lukas, som altså var Pauli disippel ikke Jesu disippel, er den Lucas som forfattet Apostlenes gjerninger og antagelig de 3 synotpiske evangeliene, mens Johannes evangeliet er enda yngre.

Er lei for å si det, men dette er fakta.

Dersom våre brev eller kommentarer skrevet i affekt skulle opphøyes til bibel, ville det kanskje ikke vært så bra..

Her kan dere se hva Paulus mener om ALLE KRETERE! (Fra Kreta)

KOPIERT PAULI ORD FRA BREV TIL TITUS KAP 1:

Falske lærere

10 For det finnes mange gjenstridige pratmakere som forvirrer andre, særlig blant de omskårne. 11 Du må stoppe munnen på dem, for de fører ulykke over hele familier når de sprer sin forkastelige lære for skammelig vinnings skyld. 12 En av deres egne, en profet, har sagt: «Kreterne er alltid løgnere, onde villdyr, glupske og late!» 13 Dette vitnesbyrdet er sant. Derfor skal du vise dem strengt til rette, så de kan bli sunne i troen. 14 De må ikke holde seg til jødiske myter og bud, gitt av mennesker som har vendt seg bort fra sannheten. 15 Alt er rent for de rene, men for de urene og vantro er ingen ting rent. Nei, de er urene både i sinn og i samvittighet. 16 De erklærer at de kjenner Gud, men fornekter ham med det de gjør. De er avskyelige og ulydige, ute av stand til å gjøre noe godt.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Uffda

Singoalle:
Nå forstår jeg hvorfor du ikke skjønner Paulus – hedningenes apostel.

Jesus preket KUN for jødene – dette sier han selv og det går klart fram i hans budskap. Du må huske på at Jesus var UNDER LOVEN i hele sitt liv, en lov han kom for å oppfylle en gang for alle. Han oppfylte loven og døde en forsonende død for ALLE, slik at loven ikke skulle hindre menneskene å komme til Gud. Nå var det også slutt på ofringer og blod som soning for synder. Da Jesus døde revnet forhenget mellom det allmenne og det aller helligste i tempelet, som et symbol på at dette hadde akjedd.

Etter Jesus død var det kun en vei til frelse for de som hadde fått budskapet – tilgivelse og frelse ved kun nåde og ikke egne gjerneinger. Dette er Paulus budskap og dette er den store forskjellen mellom Jesus lære under loven (han kunne jo ikke ta nådebudskapet på forskudd før han hadde sonet for menneskene!). Det er mange med deg som ikke skjønner dette og derfor får Bibelen til å komme i konflikt med seg selv. Mange av Jesus disipler skjønte ikke noe annet enn det Jesus hadde lært dem, og det var således ikke noe merkelig at de tok avstand fra Paulus. Johannes var den disippelen Jesus «elsket» (fremfor noen av de andre?) – han skjønte det og han fikk også æren av å nedskrive Jesus åpenbaring om de ting som skulle skje i fremtiden (også kalt Johannes åpenbaring – men de tre første ord i denne Bibelen siste bok er Jesu Kristi åpenbaring – noe som klart forteller hvem som er kilden).

Du skriver at noen av Paulus brev ikke er ekte eller fra ham, men du husker ikke hvem og hvorfor. Det er særdeles dårlig gjort av deg å komme med slikt. Enten underbygger du dine påstander med dokumentasjon, eller så lar du det ligge.

Lefor
Lefor
11 år siden
Svar til  Uffda

Men sannheten er vel at alle tar feil om sannheten?

Dere er mange som ser ut til å sitte med kunnskap om den eneste og sanne rett. Som forfekter hver sin overbevisning med bastant syn på alt fra jøder til kristne og muslimer og ulike verdslige styreformer – og jeg begynner å forstå at dere sikkert alle har guddommelig inspirasjon.

Hvem er dere guddommelige som dømmer deres neste og bruker ukvemsord om med- og motstandere? Taler nedsettende om Paulus og Luther? Er det ikke slik at det er opptil Gud å dømme? Ikke engang Jesus tok seg friheten til å dømme Satan selv, men sa «Gud dømme deg». Jeg blir da veldig full av respekt over å se så mange på dette forumet som er større enn Jesus.

Og dere som følger profeten, men oppfører dere som om gud ikke er gud for alle mennesker? Hvem er dere som grer alle jøder under en kam, og forfekter at alle muslimer mener samme sak? Elsker Allah muslimer mer enn andre? Er det derfor muslimske land har så lykkelige innbyggere med frihet til å glede seg over livet man har fått tildelt den lille tiden man er på jorden?

Og elsker Gud de kristne – som bomber hvilket land som helst for å stjele ressurser og verdier? Som misbruker barn og enker og lar soldater tvinge tro på mennesker gjennom vold og drap? Og som skremmer folk fra gård og grunn ved stadige spådommer om dommedag! Skal ikke alle brenne i helvete, da vi alle er født syndere og ikke klarer la være å synde uansett hva vi tror på?

Enn si Israelittene – hvilken gud kan vel elske dem, som ligger på kne og ber til Lucifer med sine herrer i Illuminati som yppersteprester? Min jødiske søte og snille venninde fra New York/USA må være et skikkelig svin! Tenk at jeg ikke visste at hun er satanist før dere fortalte meg dette! Skal jeg takke dere?

Jeg velger meg ingen av deres «gud», ingen av deres ideologi, ingen av deres hat til bror og søster. Det finnes nok en gud, og han virker heller gjennom kjærlighet. Prøv gleden og kjærligheten, og se om ikke verden blir et lysere og triveligere sted. I dag allered?

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Uffda skriver:
2 Corinthians 12:16
16 But be that as it may, I did not burden you myself; nevertheless, crafty fellow that I am, I took you in by deceit.

Når du først skal ta ting ut av sin sammenheng burde du skrive: kun «I took you by deceit», og kanskje legge til et utropstegn til slutt.

Men du er så infantilt utspekulert at du med hensikt utelater spørsmålstegnet i Paulus sitt ord her. Det riktige skal være: «La så være at jeg ikke var dre til byrde, men var jeg listig og fanget dere med svik?»

Dette var mitt siste ord til deg i denne sammenheng. Det har ingen hensikt å diskutere Bibel med hedninger – for dem er Bibelen løgn alt sammen.

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  maranata

Du må gjerne få det siste ord, men ikke beskyld meg for å utelate eller legge til tegn. Jeg har kopiert direkte fra oversetter, noen bruker spørsmålstegn andre utropstegn ukjent av hvilken grunn.
Kan godt forstå det er ubehagelig når bobla de sprekker maranata, men håper vi kan fortsette en koselig dialog.

Norsk (1930)
Men la så være at jeg ikke var eder til byrde, men jeg var listig og fanget eder med svik!

New International Version (©1984)
Be that as it may, I have not been a burden to you. Yet, crafty fellow that I am, I caught you by trickery!
New Living Translation (©2007)
Some of you admit I was not a burden to you. But others still think I was sneaky and took advantage of you by trickery.

English Standard Version (©2001)
But granting that I myself did not burden you, I was crafty, you say, and got the better of you by deceit.

New American Standard Bible (©1995)
But be that as it may, I did not burden you myself; nevertheless, crafty fellow that I am, I took you in by deceit.

King James Bible (Cambridge Ed.)
But be it so, I did not burden you: nevertheless, being crafty, I caught you with guile.

International Standard Version (©2008)
Granting that I have not been a burden to you, was I a clever schemer who trapped you by some trick?

Aramaic Bible in Plain English (©2010)
And perhaps I was not a burden to you, but as a crafty man I robbed you by treachery.

GOD’S WORD® Translation (©1995)
You agree, then, that I haven’t been a burden to you. Was I a clever person who trapped you by some trick?

King James 2000 Bible (©2003)
But be it so, I did not burden you: nevertheless, being crafty, I took you with guile.

American King James Version
But be it so, I did not burden you: nevertheless, being crafty, I caught you with guile.

American Standard Version
But be it so, I did not myself burden you; but, being crafty, I caught you with guile.

Bible in Basic English
But let it be so, that I was not a trouble to you myself; but (someone may say) being false, I took you with deceit.

Douay-Rheims Bible
But be it so: I did not burthen you: but being crafty, I caught you by guile.

Darby Bible Translation
But be it so. I did not burden you, but being crafty I took you by guile.

English Revised Version
But be it so, I did not myself burden you; but, being crafty, I caught you with guile.

Webster’s Bible Translation
But be it so, I did not burden you: nevertheless, being crafty, I caught you with guile.

Weymouth New Testament
If I love you so intensely, am I the less to be loved? Be that as it may: I was not a burden to you. But being by no means scrupulous, I entrapped you, they say!

World English Bible
But be it so, I did not myself burden you. But, being crafty, I caught you with deception.

Young’s Literal Translation
And be it so, I — I did not burden you, but being crafty, with guile I did take you;

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  J.Johansen

Dette har du nok helt rett i JJ, vit at jeg setter utrolig pris på ditt arbeid. :-)

Det hjelper lite hva Paulus har skrevet når han likevel ikke blir forstått av kristendommen. Eks. hvordan tolker de kristne dette:

1 Thessalonians 4:17
17 Then we which are alive and remain shall be caught up together with them in the clouds, to meet the Lord in the air: and so shall we ever be with the Lord.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  maranata

Ja tenk deg det, Martin Luther, en man som ville at mannen i gata skulle kunne lese bibelen på sitt eget språk.
For en hykler han var.

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  maranata

Blir ikke dere kristensionister lei av å kalle alt og alle jødehater/antisemittisk?
Var du også en av de som boikottet de Norsk Folkehjelp og de fæle antisemittiske minerydderene under TV-aksjonen?

Siterer TV2:
Israel-venner mener Norsk Folkehjelp er antisemittisk, og oppfordrer i en sms-melding folk til ikke å gi penger til årets TV-aksjon som går til arbeid med minerydding. – Jeg fikk meldingen for noen dager siden. Jeg vet ikke hvor den kommer fra, men jeg støtter den. Norsk Folkehjelp er en sosialistisk organisasjon som har kraftig slagside mot Israel og er antisemittisk, sier Oddvar Berge i Grimstad. Han er leder for organisasjonen Noriel som har som mål å fremme det han kaller «Guds sannheter om menneskene og Israel».

– «Det handler om at den som forbanner Israel, selv skal forbannes. Den som velsigner Israel, skal selv velsignes», sier han og legger til at han mener det er en voldsomt antisemittisk dreining av Midtøsten-konflikten i Norge.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/israelvenner-oppfordrer-til-boikott-av-tvaksjonen-3618521.html

Det siste oppgulpet er verd å bemerke seg, fordi dette er ikke noe han selv har funnet på, men en del av en internasjonal og offesiell troskapsed til israel som også innebærer landsforæderi.

Siterer Proklamasjon fra den tredje internasjonale kristne sionist kongress:
8. I sin nidkjære kjærlighet til Israel og det jødiske folk velsigner og forbanner Herren folk og nasjoner basert på deres behandling av det Utvalgte Folket Israel.
http://www.icej.no/content/proklamasjon-fra-den-tredje-internasjonale-kristne-sionist-kongress

Så her snakker vi om et internasjonalt nettverk som forkynner og ånder Schizofren misantropi. Problemet er imidlertid at dette har for lengst nådd verdens elitepolitikk. Vi kan bla. se på Michele Bachmann.

At a Republican Jewish Coalition event in Los Angeles last week, Rep. Michele Bachmann offered a candid view of her positions on Israel:

Support for Israel is handed down by God and if the United States pulls back its support, America will cease to exist.
http://minnesotaindependent.com/55061/bachmann-america-cursed-by-god-if-we-reject-israel

Ifølge en utøya dokumentar på NRK kunne de også spore ABB til EDL, som de igjen sporet til den «kristne konservative høyrefløyen» i USA. Så kristensionistproblemet må taes på alvor. Uansett om målet er harmageddon eller nye korstog i Europa.

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Mole: Om han var hykler vet jeg ikke, men han var definitivt ikke spirituell – dvs hadde ikke gnosis eller spirituell innsikt/forståelse, men gikk etter sitt eget tyske hode. Han er dessverre ikke verdig til å være åndelig guru for millioner av mennesker! Kjenn på ånden og se på fruktene, gjerningene! Og velg deres guruer og læremestere med stor omhu! Liv og lære..

maranata: Er ikke Martin Luther også din læremester? Du fremstår definitivt som lutheraner, ikke katolsk eller de ortodokse retninger, du er svært luthersk. Så dersom du vil ta avstand fra det han kom med bør du i sannhet revurdere din lære! Ang Luther og Muhammeds jødehat har du nok rett. Men noen liker spesielt godt å fri til muslimene og overser det som ikke passer.

Er vokst opp med vanlig statskirke og lutheranisme samt søndagsskole i det Lutherske misjons-samband fra jeg var liten. Dette var også min tro i ca 30 år, og jeg var sterkt troende, frelst og hele pakka, inntil en dyp transformasjon kom i August 1998. Etter det ble jeg vist direkte i min sjel, alt det som var feil, ved den tro jeg var opplært i – den lutherske.

Har selv gått på knærne opp den trappen i Roma der Martin Luther så lyset.. fikk sitt eureka eller hva man skal si. La Scala Sancta.

Den trappen hadde en helt annen virkning på meg og andre. Det var trappen fra Pontius Pilatus palass.. hvor Jesus gikk for 2000 år siden.. og det var ment som en botsøvelse. Det virker svært svært dypt på mange av oss, men Martin Luther ble istedet grepet av harme og trass.. og uformet sin lære. Han sluttet halvveis og gikk ned igjen på sine føtter noe som er å vanære den hellige trapp! Han var nok ingen ydmyk mann!

Og NÅ forstår jeg, hvorfor vaktene faktisk stanset meg! Jeg.. følte meg ikke verdig, jeg stod på knærne på de første trinnene og bad, og følte meg ikke verdig til å gå hele trappen opp, men da jeg forsøkte å snu, etter å ha knelt og bedt på de nederste trinnene, kom vaktene og min daværende ektemann som ikke følte seg verdig til å nærme seg trappen engang, smilte til meg og gav tegn til at nå var det bare å gå helt opp.. på knærne. Forsøkte selvsagt aldri å tråkke på trappen! Å gå denne trappen på knærne var en helt fantastisk opplevelse.. som jeg kan anbefale alle..

Dette har alle lutheranere godt av, se om dere er enige med Luther..
her han fikk sitt eureka..

“Deeply moving and profound experience”

http://no.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g187791-d2300109-r118657652-La_Scala_Sancta-Rome_Lazio.html#REVIEWS

http://www.timeout.com/rome/attractions/venue/1%3A6633/scala-santa-holy-stairs-sancta-sanctorum

http://en.wikipedia.org/wiki/Scala_Sancta

http://www.italyheaven.co.uk/rome/scalasanta.html

maranata
maranata
11 år siden

Singoalla:
Luther er definitift IKKE min læremester.

kjemisk
kjemisk
11 år siden

Maranata skrev: «Luther er definitift IKKE min læremester»

Det er derfor du er sionist. De fleste sionister hater Luther. Hvorfor det? Jo, hovedgrunnen er at han kom med noen sannhetsord om «jødene».
Norge hadde forbud mot innvandring av jøder fram til slutten av 1800-tallet, tror jeg det var. Men etterhvert fikk de dessverre lov å flytte hit, noe som har bidratt til at de etterhvert fikk infisere hele samfunnet med sin gift, og i tillegg åpnet det mulighetene for å drive videre på med sin agenda mot verdensherredømme. De gjorde storfangst da de tilranet seg Israel, ikke bare pga. landtyveriet, men også ved at de klarte å forføre nesten hele kristenheten ved at de påsto at de var Guds utvalgte og at Bibelen skrev at Landeløftet er en bibelsk profeti, noe som er å lyve på Gud; en gjør altså åndelig voldtekt på Gud og Hans ord.
Forøvrig er jeg 100% lutheraner!

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  kjemisk

Du bør sette deg mer inn i de reelle forhold før du uttaler deg så bombastisk. Disse «sannhetsord» Luther kom med ETTER AT de ikke ville legge seg under hans regime LEVNER LUTHER LITEN ÆRE, og han fremstår selv som en forsmådd beiler som ikke oppnådde det han ønsket

kjemisk
kjemisk
11 år siden
Svar til  maranata

Maranata
Kan si deg at jeg har lest Lutherske skrifter i mange år, også historien rundt dette med jødene og deres løgner. Stort sett hver dag leser jeg lutherske skrifter, og det er ikke få bøker jeg har og som jeg leser!
Kan bare nevne rundt dette med at dette skriv om jødene som skal være skrevet på hans gamle dager av han, at mange mener det er en forfalskning og at Luther, etter at hans åndskrefter ble svekket, ble infiltrert av jesuitter som misbrukte hans navn.
Det er mange svermerånder og onde mennesker som har misbrukt Luthers navn for å fremme agendaer. Den mest kjente er Hitler.
Luther hjalp jødene de første årene rundt reformasjonstiden, og han sørget for at mange av dem fikk statsborgerskap i Tyskland, og sørget for mat og hus til dem.
Men det er ikke å legge skjul på at Luther mottok mye ondskap fra jødene på den tid. Dette medførte at han etterhvert tok avstand fra dem.
Forøvrig klarte han å omvende en del jøder til kristendommen, noe som kristensionistene i dag ikke klarer. Dette medførte at jødenes hat til Luther økte ytterligere.
At du kaller deg maranata, er vel ikke merkelig når en kommer i hu at den største hat-sekten i Norge er maranata. Da tenker jeg på deres hat mot Luther som de jevnlig holder tungebabbel-møter rundt. Denne åndelige galskap ble spesielt rotfestet og indoktrinert under Age Samuelsens virke

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Ok, maranata. Da tror jeg du bli bevisst hva det er som stammer fra Luther, hva som er Luthersk lære – se kritisk på mangt og mye, og rense ut en god del.. Det har jeg måttet gjøre.. Han hatet kvinner også, ikke bare jøder. Kvinner skulle kun brukes til å ha seg med og til å føde barn, noen annen funsksjon hadde de ikke og han rapet og prompet til bords..

Det siste Luther gjorde var visstnok å skrive en meget hatefull bok, om jødene og alle deres onde gjerninger, kanskje JJ kan fortelle om den boka?
Ja jeg har ikke lest den, men jeg har lest en annen,
om Luthers jødehat. Uansett om vi ikke vil at de skal styre verden,
så skal vi vel ikke nære hat og fordømmelse?

Det som nazistene gjennomførte var egentlig bare praksis, av Luthers ord, de brente synagoger på bursdagen til Martin Luther! Det er sannheten!

Kabbalister og jøder har blitt henrettet og måttet dø for sin tro, gnostikerne, de som hadde sin gnosis/viten/innsikt, ble slaktet ned deres bøker brent.. Hekser ble slaktet ned.. alle som trodde og mente noe annet, HVEM gjorde dette? jo, det er fruktene av den tradisjonelt kristne tro.

Det er ikke sant at det var den katolske kirke som var verst, ang heksebrenning det er LØGN, de nøyde seg med botsgang og noen bønner, som regel. Det var Luther og lutheranerne som drepte haugevis av kvinner og menn og jaget andre på flukt, med anklager om kjetteri og hekseri!

Dette er fruktene av den lutherske tro, jeg er lei for det.
For det var min barnetro, men jeg fant ut av det og tok et oppgjør.

Vi har altså blitt servert løgner om dette..

Vi har stort sett alle blitt indoktinert med den lutherske lære,
om vi er vokst opp i dette landet, iallfall for noen år tilbake.
Det er vel mindre av forkynnelse i skoler osv nå.

Hvor mange muslimer og jøder omvendes til kristendommen?
Ytterst få, om noen i det hele tatt, hvorfor ikke?
Det burde være lett nå som man kunne misjonere i eget land her.
Nei, det nytter ikke med noen sjarmoffensiv ovenfor muslimer og jøder.
De gjennomskuer da såpass. Verre med oss som var oppvokst i det.

Tenk at det hele startet med at han skulle gjøre en botsøvelse på et så hellig sted, hvor andre føler seg ydmyke, uverdige.. gå den tunge trappen på knærne som førte til dom, smerte og lidelse for vår herre og mester Jesus..

Og så stopper han midt i, trassig og obsternasig finner han ut oppi hodet sitt, at dette behøver han ikke drive med, dette kan han slippe unna! Og lager en hel religion som går på at man skal slippe unna! Konsekvensene av egen synd, urett og synd! Det er selvsagt slangelære.

Og så snur han midt i og går ned trappen, vanhelliger trappen!

Pater Pollestad har sagt mye fornuftig, bl a påpekt at ingen helgen innen den katolske kirke har tilnærmet slik status, som Luther har for lutheranere. Og jeg husker også hvordan vi lærte på skolen, at han var så from en munk!

Aldri lærte vi om denne trappen og hva som konkret skjedde..

Her er noen bilder om det går an å poste, hvis ikke, brare slett link, og så kan dere søke selv. Sannhetens time er kommet, ang mange ting nå.

http://www.google.no/search?q=La+Scala+Sancta&hl=no&client=firefox-a&hs=kkI&rls=org.mozilla:nb-NO:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=q9CiToSKFND34QTt8rjnBA&ved=0CEwQsAQ&biw=1366&bih=623

Jeg så med stor interesse programserien Kristendommens historie som ble vist på Nrk for en tid siden. Kristendommens forhold til andre religioner osv. Det var sjokkerende, dypt sjokkerende, alt hatet og krigføringen til Lutheranerne. Nedslaktning av katolikker og andre trosfeller, fordømmelse, hat, vold og nedslakting. Fordi man mener Å HA RETT og stempler alt og alle andre som SATAN. Samme ånd rår ennå, neppe Jesu ånd!

Og meget relevant for denne artikkel, var hva muslimene fortalte. Hva korsfarerne hadde gjort, det var REN NEDSLAKTING av uskyldige mange steder. Og det bringte nytt lys over hvor skrekk-inngytende det var for alle muslimer å høre ordet «crusade» fra George Bush sin munn og så kom bombene og drapene igjen, moderne korstog i muslimske land..
Det var ordene til George Bush da han satte igang, KORSTOG!
Var ikke det da også holocaust?! Er vel på tide å innse det..

Cavalli
Cavalli
11 år siden
Svar til  Singoalla

Spørsmål: HVIS det nå skulle være sånn, at jødene styrer verden, hva så?

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Nilscava, jødene som styrer kunne i det minste sende noe bedre på TV enn «jew-ro-vi-sion» dritt? Hvis vi også kunne få tillatelse til å få utvikle oss som mennesker hadde det vært helt greit å bli styrt av jøder.

BelzeBob
11 år siden
Svar til  gudfrid

Jew-ro-vision. :) ha ha! Ja, Jewropa stemmer nok bedre med virkeligheten enn Eurabia. Men aldri tenkt på dette navnet før.

Solskinn
Solskinn
11 år siden

PST bør holde et øye med ekstremsionister i kristen norge som ABB . der finnes mange .

EU vil trappe opp kampen mot anti-islamsk terror
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7745081

Western media hides Norwegian Terrorist Anders Breivik Zionist links to Israel

22. juli 2011 sprengte israelvennen Anders Behring Breivik regjeringskontorene og Olje- og energidepartementet på Einar Gerhardsens Plass i Oslo sentrum, der 7 mennesker ble drept, før han dro videre til AUFs sommerleir på Utøya og meiet ned og drepte oppunder 90 sosialdemokratiske tenåringer. Disse hadde blant annet brukt leiroppholdet til å prøve å påvirke moderpartiet til fordel for en boikott av Israel på grunn av landets mange menneskerettighetsbrudd.

Terroristen og massemorderen Anders Behring Breivik valgte seg 65-årsdagen for den zionistiske terrorgruppen Irguns terrorbombing av King David Hotel i Jerusalem for sine ideologisk forkvaklede aksjoner mot det regjerende norske Arbeiderpartiet. Bombene den 22. juli 1946 drepte 91 mennesker og såret 46. Hotellet var hovedvarteret for de britiske mandatmyndighetene i Palestina, deriblant de britiske militære styrkene.

Gitt Behrings erklærte støtte til den zionistiske høyreekstreme ideologi, hans valg av kampform – terrorisme og massedrap – samt hans valg av dato for den dødelige aksjonen, finner jeg det rimelig å si at Behring kjemper en unorsk kamp, med unorske midler på vegne av en fremmed makt. Anders Behring Breivik er vår første Quisling siden den 2. verdenskrig.

Denne ynkelige landsforræderens valgspråk må være «Alt for Israel!».

http://viddal.wordpress.com/2011/07/25/alt-for-israel/

Michelle
11 år siden
Svar til  Solskinn

Nå er jeg helt sikker på at ABB ikke var alene, men hadde med seg supersoldiers under oppdraget. Flere vitner har tross alt bekreftet på tv til og med, at de såg flere gjerningspersoner. I tillegg vet jeg at gjerningspersonene var under tung okkult og militær mind-control. Kall det gjerne besatt!

Det interessante er hvordan ugjerningen vil få helt motsatt effekt av det manifestet ønsket selvsagt. Men er ABB & Co virkelig så dum og hjernevasket at de ikke skjønte dette? Eller de som står bak de?

Dette handler om å innføre mer overvåkning og kontroll, for nå kan visst hvem som helst være terrorister. Order out of Chaos!

Selvsagt handler det om ofringer til negative ånder, et okkult rituale.
Datoen for gjerningen passer perfekt med menneskeofringene i Bohemian Grove, også et sted i en skog.

I stedet for at de pårørende kan tenke positivt og se frem til å manifistere DNJ,
så blir de nå, om ikke DNJ kommer først selvsagt, lurt til å dras ned i frekvens med et sirkus av en rettssak neste år dessverre.

Jeg er glad for de pårørende som klarer å gi slipp på negative tanker og heller se at stakkars ABB er et Offer, for internasjonal terror, i form av okkult magi og annen avansert mind-control.

Jeg liker tittelen på artikkelen her, Gud er Kjærlighet ♡
Og når du velger selv å være Kjærlighet, da er du som Gud ♡

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  Solskinn

PST følger helt sikkert med ekstremsionistiske miljøer og individer, og PST vet om linken mellom abb og enkelte krefter i israel. Av den enkle grunn at vet vi det, så vet også de det. Hvorfor holder de kjeft?. Det kan være mange grunner. Den ene er at de ikke tør å konfrontere israel, og dersom de innrømmer link, vil folket gjøre det. Det andre kan være at de ikke vil innrømme offentlig av norge er et splittet land, men innbyggere som føler en sterkere lojalitet til israel og usa enn norge. En slik offentliggjørelse kan føre til mere splittelse, men samtidig vil de skape den samme splittelsen, samt mistenkeliggjørelse av seg selv ved å legge lokk på saken.

Abb var heller ingen nasjonalist, men en sionistfacistisk imperalist. Han snakket om vesten, europa og israel, ikke norge.

Solskinn
Solskinn
11 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Det kunne sikkert være lurt av sionist radarpar maranata og singoalla og ligge litt lavt med sitt hat mot andre reliogioner ja ikke kaste for mye sten i glasshuset sitt de virker for ekstrem hatefull stakkars barnedomstraumer

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Solskinn

Solskinn: ER DETTE REDELIG ADFERD?!
Ikke i min bok!

Jeg skrev mer, mye mer men ser at jeg ikke kan poste det her..
At det går AN å være så FALSK.. er ufattelig for oss vanlige folk..
Snakker om glasshus ja.. vel bekomme.

Hatet her på NS er DITT og bare ditt..
Og det er hva som har nesten ødelagt NS.

Pakket inn i falsk rosa glanset papir..
kalt kjærlighet..

Utkledd i stjålne fjær..

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Søte søte Nilscava! Du er da faktisk en SØT skeptiker!
Kunne du oppfylle mitt ønske å legge inn et profilbilde som står i stil med det? Du er antagelig et bedre menneske enn en viss annen her..

Du stiller spørsmål om et farlig farlig tema, her Nilscava..

Du skjønner, det å ytre sin mening om dette, er farlig. Jeg mener at et folkeslag bør få lov til å styre seg SELV, være herre i eget hus liksom.

At ikke et folkeslag skal styre over alle andre folkeslag, for det fører til overgrep. Men når det nå er blitt slik, så fører det til harde og farlige represalier om man våger å kalle en spade for en spade..

Interesserte kan lese fra min kommentar: SIKKERHETSMELDING, ang hva som skjede og limer inn her en lydfil også slik at dere kan bevitne det selv:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/comment-page-24/#comments

Her er opptak av overgrep begått mot meg 23 nov 2010

Vær obs helt i begynnelsen – DU SKAL FÅ JULING..
Blir det sagt så det er ingen tvil om hva som skjer.

Det var planlagt og overlagt, to menn gjøv løs på meg, jeg sier gang på gang: “Jeg har rett til å gå” – men ble holdt fast og herjet med..
De var tydeligvis “inne” med stoltenberg og samarbeider med politiet.

Dette har vært planlagt i 12 år, blir det sagt.. politiet og det hele.

Det er som en del av dere vet her eksakt like lenge som jeg har levd som dissident.. Men hva skulle egentlig gjøres med meg?
Juling var neppe det som har vært planlagt i 12 år.. Så hva om jeg ikke hadde klart å kjempe meg løs og løpe fra bilen som ville kjøre på meg..?

Det refereres til at jeg skal ha snakket stygt om Stoltenberg, det har jeg aldri gjort! Faktisk har jeg snakket mye pent, kun hentydet til hans avstamming og det fikk altså følger som dette – å NEVNE noe om det du her spør om, og jeg orker rett og slett ikke mer represalier det var en aksjon for bare dager siden også og jeg kan ikke risikere noe mer:

http://www.youtube.com/watch?v=hn8HGVSSd1Q

maranata
maranata
11 år siden

Til artikkelforfatteren gjentar jeg følgende:

Utfordringen går selvsagt også til artikkelforfatteren her.

Hvis ingen her klarer å imøtegå Paulus ord i Romerene 11:1 regner jeg det for bevist at artikkelforfatteren tar feil i sin påstand om at Gud har forkastet jødene.

Værsogod JJ:…………………………………

De som ikke vedkjenner seg Bibelen trenger ikke kommentere, for dem er dette ikke relevant. Men artikkelforfatteren bør være grei å gjøre rede for sine påstander, og mitt bevis for at han tar feil.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  maranata

Nå må du slukke lys og låse dører Maranata

Grusomme jødehatende antisemetistiske terrorister kommer snart hjem til deg

Israel-venner mener Norsk Folkehjelp er antisemittisk, og oppfordrer i en sms-melding folk til ikke å gi penger til årets TV-aksjon.

– Det handler om at den som forbanner Israel, selv skal forbannes. Den som velsigner Israel, skal selv velsignes, sier han og legger til at han mener det er en voldsomt antisemittisk dreining av Midtøsten-konflikten i Norge.

Slik ser meldingen ut.
I sms-meldingen heter det at venner av jødene kommer til å vende ryggen til det som kalles SV-organisasjonen Norsk Folkehjelp på grunn av angivelige antisemittiske holdninger og løgner

http://www.abcnyheter.no/nyheter/kultur/2011/10/23/israel-venner-oppfordrer-til-boikott-av-tv-aksjonen#comments

maranata
maranata
11 år siden

Ja, selv med teskje kan man ikke få deg til å forstå – fordi din uvilje mot jødene stikke så dypt at du rett og slett nekter å akseptere Guds ord:

Den pakten som kom med bud og forskrifter er opphevet, men ikke jødenes utvelgelse, for den var faktisk betingelsesløs fra Guds side.

Få med den hva det har medført at jødene er satt på et sidespor slik Paulus skriver – NETTOPP FORDI EVANGELIET SKULLE GÅ UT TIL HEDNINGENE OG VEKKE NIDKJERHET HOS JØDENE.
ETTER AT HEDNINGENE HAR KOMMET INN I FULLT TALL , SKAL GUD IGJEN VENDE SEG TIL JØDENE OG BYGGE OPP IGJEN DAVIDS FALNE HYTTE SLIK DET STÅR SKREVET.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  maranata

Hva er det DU ikke forstår maranata, med jesus`sin nye pakt?

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Mole

Mole:
Jeg forstår faktisk alt. Men du har faktisk hele tiden spørsmål til meg, og jeg antar at du ikke er uvitende om orden, men makter ikke å forstå fordi du har lagt noen antisionistiske teser i bunn som stenger for utsikten. Jeg tror faktisk at du kun ønsker å arrestere meg for min uenighet med deg selv.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  maranata

Neida, jeg bare klarer ikke se sammenhengen med dagens kristne og kjærligheten til et verdslig/jordisk jerusalem der jøder skal bo i henhold til bibelen.

Jesus answered, My kingdom is not of this world: if my kingdom were of this world, then would my servants fight, that I should not be delivered to the Jews: but now is my kingdom not from hence.
Iesus answered, My kingdome is not of this world: if my kingdome were of this world, then would my seruants fight, that I should not be deliuered to the Iewes: but now is my kingdome not from hence.
– King James Version (1611)

Jesus answered, «My kingdom is not of this world. If My kingdom were of this world, then My servants would be fighting so that I would not be handed over to the Jews; but as it is, My kingdom is not of this realm.»
– New American Standard Version (1995)

Jesus answered, My kingdom is not of this world: if my kingdom were of this world, then would my servants fight, that I should not be delivered to the Jews: but now is my kingdom not from hence.
– American Standard Version (1901)

Jesus said in answer, My kingdom is not of this world: if my kingdom was of this world, my disciples would have made a good fight to keep me out of the hands of the Jews: but my kingdom is not here.
– Basic English Bible

Jesus said in answer, My kingdom is not of this world: if my kingdom was of this world, my disciples would have made a good fight to keep me out of the hands of the Jews: but my kingdom is not here.
– Darby Bible

Jesus answered: My kingdom is not of this world. If my kingdom were of this world, my servants would certainly strive that I should not be delivered to the Jews: but now my kingdom is not from hence.
– Douay Rheims Bible

Joh 18:36 My kingdom is not of this world. It would be hard for Pilate to form any conception of a kingdom not of this world, a kingdom of which the subjects did not fight with carnal weapons to defend its king, or to extend its borders. He was a soldier and the representative of a monarch whose power rested on the sword. But such a kingdom was Christ’s. It was not of this world, did not spring from it, was heavenly in its origin, and hence his servants would not fight that he should not be delivered to the Jews. (1) Christ’s kingdom is supernatural, not of human origin. It is in the world, but not worldly. (2) It is maintained, not by carnal weapons, but by spiritual and moral means.
– People’s Bible

Jesus answered, My kingdom is not of this world: if my kingdom were of this world, then would my servants fight, that I should not be delivered to the Jews: but now is my kingdom not from hence.
– Webster’s Bible

My kingdom, replied Jesus, «does not belong to this world. If my kingdom did belong to this world, my subjects would have resolutely fought to save me from being delivered up to the Jews. But, as a matter of fact, my kingdom has not this origin.»
– Weymouth Bible

Jesus answered, «My Kingdom is not of this world. If my Kingdom were of this world, then my servants would fight, that I wouldn’t be delivered to the Jews. But now my Kingdom is not from here.»
– World English Bible

Jhesus answeride, My kingdom is not of this world; if my kingdom were of this world, my mynystris schulden stryue, that Y schulde not be takun to the Jewis; but now my kingdom is not here.
– Wycliffe Bible

Jesus answered, `My kingdom is not of this world; if my kingdom were of this world, my officers had struggled that I might not be delivered up to Jews; but now my kingdom is not from hence.’
– Youngs Literal Bible
http://www.kingjamesbibleonline.org/John-18-36/

Ser du at riket som jesus forteller om ikke er av denne verden?
Jerusalems jordiske virke har gjort sin jobb, som JJ skrev, den nye pakt tredde inn, fysiske jøder der en kutter av forhuden er en saga blott, alle kan bli åndelige jøder, altså i hjertet.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Sagt om Israel av Gud:
Jeg vil velsigne dem som velsigner deg,
men den som forbanner deg, skal jeg forbanne.
I deg skal alle slekter på jorden velsignes

Mener du at dette er feil?

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  maranata

Etter å ha lest svarene dine her på sidene så skjønner jeg ikke hvorfor du ikke har konvertert til jødedommen.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Jeg forstår at du ikke forstår – men det kan jeg desverre ikke hjelpe deg med. Jeg foreslår derfor at du leser Bibelen med et åpent sinn – hvis du er nysgjerrig på hva dens budskap er. Den Hellige Ånd vil veilede deg til sannheten hvis du søker den.
Lykke til – og det var godt ment.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  maranata

Galaterne 5.

2 Hør hva jeg, Paulus, sier dere: Hvis dere lar dere omskjære,

«»»vil ikke Kristus være til minste hjelp for dere.»»»

3 Jeg erklærer igjen: Hver den som lar seg omskjære, er forpliktet til å holde hele loven.

4 Dere som vil bli rettferdige ved loven, er skilt fra Kristus; dere er falt ut av nåden.

5 Men vi venter i Ånden, ved tro, på den rettferdigheten som er vårt håp.

6 For i Kristus Jesus kommer det ikke an på om en er omskåret eller uomskåret; her gjelder bare tro som er virksom i kjærlighet.

7 Dere begynte løpet godt. Hvem er det som har hindret dere i å være lydige mot sannheten?

8 Hvem har overtalt dere? Ikke han som kalte dere!

9 Litt surdeig gjennomsyrer hele deigen!

11 Hvis jeg fremdeles forkynner omskjærelsen, søsken, hvorfor blir jeg da forfulgt? Da er jo det anstøtelige ved korset tatt bort.

14 For hele loven blir oppfylt i dette ene budet: Du skal elske din neste som deg selv.

15 Men når dere biter og glefser etter hverandre, så pass dere, så dere ikke eter hverandre opp!

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  J.Johansen

Jeg er ikke under loven (den gamle pakt), men under nåden (den nye pakt).

Men jeg har forstått forskjellen og hvorfor den er der – mellom hva Jesus og Paulus forkynte. Jeg har også forstått Guds utvelgelse og handling med jødene, hvorfor de er utvalgt og hva de har måttet gjennomgå. Hvorfor kirken hevder at de har tatt deres plass, hvorfor kirken må åndeliggjøre enkelte tekster i Bibelen for å få dette til og hvorfor Gud derfor kaller kirken en skjøgekirke.

Jeg ser også oppfyllelsen av Israels gjenopprettelse til forferdelse for kirken, som ALLTID har påstått at jødene ikke skal få sitt land tilbake fordi de ikke lenger er Guds utvalgte folk. For kirken har alltid påstått at først omvendelse og så velsignelse – men de har tatt feil slik alle nå kan se.

Man bruker ordet sionist her på NyS som et skjellsord, til tross for at Gud er den største og mest ekte sionist som har eksistert. Det gjenstår en hel del profetier i Åpenbaringsboken og der spiller Israel og Antikrist hovedrollene. Denne boken er fullstendig lukket for dem som ikke skjønner at Gud bruker jødene i sitt arbeid for å frelse alle som vil tro på han sønn Jesus Kristus og vinne frelse gjennom Ham.

Jesus Kristus skal komme tilbake til jorden og stå på Sions fjell sammen med alle sine hellige, slik det står skrevet. Hvem er så alle disse hellige – jo det er de som ble bortrykket til Ham slik Paulus skriver og Åpenbaringsboken sier: Fordi du har tatt vare på mitt ord om tålmodighet, VIL JEG FRI DEG UT FRA DEN PRØVELSENS TID SOM SKAL KOMME OVER HELE VERDEN, FOR Å PRØVE DEM SOM BOR PÅ JORDEN.

maranata
maranata
11 år siden

Spar deg for dins sarkastiske utspill. Prøve å fokusere på sak og ikke person.

Du kan ikke redde min sjel for Jesus Kristus har ordnet dette for lenge siden. Jeg spør deg i fullt alvor: Har du ikke forstått hva den nye pakt innebærer. Frelst av tro og nåde, og ingenting annet – aller minst gjerninger.

Jødene er satt på et sidespor, og at de er enige meg deg bekrefter bare det jeg prøver å forklare deg, men som du ikke vil forstå uten å kaste ut alle dine forutinntatte meninger om Israel og jøder:
Jeg ber deg derfor enda en gang om å lese Paulus brev til Romerene kapitel 11 for at du skal forstå:

25 Jeg vil at dere skal kjenne til en hemmelighet, søsken, så dere ikke skal ha for høye tanker om dere selv: En del av Israel er blitt forherdet, inntil hedningene er kommet inn i fullt tall. 26 På denne måten skal hele Israel bli frelst, slik det står skrevet:
Fra Sion skal redningsmannen komme,
han skal ta bort gudløsheten fra Jakob.

27 Dette er min pakt med dem
når jeg tar bort syndene deres.
28 På grunn av evangeliet er de blitt Guds fiender, for at dere skal få frelsen. Men på grunn av utvelgelsen er de elsket av Gud, for fedrenes skyld. 29 For Gud angrer ikke sine nådegaver og sitt kall. 30 Dere var en gang ulydige mot Gud, men nå har dere fått barmhjertighet fordi de andre var ulydige. 31 På samme måte har de nå vært ulydige, men den barmhjertighet dere har fått, skal føre til at også de nå får barmhjertighet. 32 Gud lukket alle inne i ulydigheten for å kunne forbarme seg over alle.

kjemisk
kjemisk
11 år siden
Svar til  maranata

Maranata
Når du leser Bibelen er det viktig å fatte hva den skriver om. Også det når den snakker om den gamle pakt og den nye. Spesielt Paulus i Rom. 11 skriver om den gamle pakt for å vise overgangen til en ny pakt. D a kan det lett bli surr hvis en ikke ser hva han skriver om og hva som gjelder den nye og hva som gjelder den gamle. For Paulus hadde en klar oversikt over denne overgangen og som mange ubefestede på den tid ikke forsto. Hvis en da skal føre dette fram til dagens situasjon kan det gå riktig galt!
I tillegg skriver Bibelen, som er inspirert av Dn Hellige Ånd,om «Israel», «Jøder», «Jacob», «Jacobs hus», osv. Den tilkjenngir også de som er av kjødelig avkom og de som ikke er det.
Den skriver også om de som kaller seg jøder, men ikke er det.
Hvis en i dag skal bruke disse høyverdige ord på dagens såkalte jøder, som sannsyligvis ikke er avstammere av det kjødelige Israel, kan dette føre en ut i mørket og forførelse. Dere sier at fikentreet er dagens Israel. Jesus sier at aldri i evigheten skal dette tre mer bære frukt. Dette gjør Han for å vise at Israels land har utspilt sin rolle som en del av frelsesverket, og slik har det vært og slik kommer det til å bli.
Man kan ikke kaste noe av det Paulus skriver om fram i tid, noe til datiden og noe bakover etter som det passer sin egen fortolkning. Dette er å gjøre vold mot ordet!

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  kjemisk

Jeg tror du skal overlate til Gud å dømme hvem som fortjener betegnelsen jøder – der teller ikke ditt ord i det hele tatt. Jeg har ALDRI vært inne på dette siden hverken jeg aller de fleste andre mennesker trenger å være hverken opptatt eller fordømmende i så henseende. Jeg omtaler jøder og Israel på generellt grunnlag.

At du blander sitater uten sammenheng for å diskreditere Israel teller heller ikke til fordel for dine ønsker og synspunkter angående Israel. F eks denne:

18 Da han tidlig neste morgen var på vei inn til byen, ble han sulten. 19 Han fikk se et fikentre ved veien og gikk bort til det, men fant ikke annet enn blad. Da sa han til treet: «Aldri mer skal du bære frukt.» Med det samme visnet treet. 20 Disiplene undret seg da de så det, og spurte: «Hvordan kunne treet visne så brått?» 21 Jesus svarte dem: «Sannelig, jeg sier dere: Dersom dere har tro og ikke tviler, skal dere ikke bare kunne gjøre det som jeg gjorde med fikentreet. Også om dere sier til dette fjellet: ‘Løft deg og kast deg i havet’, så skal det skje. 22 Og alt dere ber om i bønnene deres, skal dere få når dere ber med tro.»

Dett gjør han for å vise Israels land har utspilt sin rolle skriver du. Jesus hverken sier aller antyder noe som helst i den retningen du påstår her. Jeg mer enn tror dine ord er ønsketenkning utfra dine personlige preferanser.

Hvis du vil diskutere Bibelen og sitater meg meg må du ikke prøve deg på sitatfusk slik du gjør her. Da blir du bare avkledd og står igjen uten hverken argumenter eller ære.

kjemisk
kjemisk
11 år siden
Svar til  maranata

Maranata
Ja, jeg overlater til Gud å dømme, noe ikke dere sionister gjør.
Men jeg har lov å tilrettevise ved Guds eget ord!
Hvis jeg tolker deg rett her, benekter du nå at du forsvarer at Israels opprettelse er etter Guds ord, eller misforstår jeg deg?
I såfall er du også havnet i den babels forvirring som råder hjertet til israelvenner etter å ha vært i diskusjoner med de på andre nettsteder.
I tillegg sier du i denne kommetaren at fikentreet ikke er Israel/jødene, noe som motsier en av grunnvollene dere selv har vygd deres telologi på! At det går an!
Som sagt, tror jeg det går an når villfarelsen hersker.
Jesus taler i Åndelige bilder, selv om dere hater ordet Åndelig mister det ikke sin betydning av den grunn. Jesus snakker også om dette fjell i dette bildet. Hva tror du dette fjell er. Selv tror jeg han snakker om sions bokstavelige fjell, den grunn Israel bygde sitt fjell på i gammel tid. Men når den nye tid startet, blir disse fysiske/kjødelige forbildene forkastet av noe bedre – hjertets tro ved Den Hellige Ånds tempel tar bilig i enhver som har grepet Kristus rett og som også Kristus har grepet rett. At slike høye stykker ikke fattes av kjødet er jeg helt enig med deg i, siden du stadfester din egen villfarelse i det du skriver.
Jeg skal ikke gå noe lengre i dette, siden jeg har vært i diskusjon med mange sionister og vet av erfaring at dette ikke bærer frukt, men det jeg blir å gjøre er nesten det samme som Jesus gjorde med fikentreet, nemlig når ordet kommer i veien, forherder sjelen seg til de forførte og de visner og faller, og fallet er stort!

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  maranata

maranata sier:
Dett gjør han for å vise Israels land har utspilt sin rolle skriver du. Jesus hverken sier aller antyder noe som helst i den retningen du påstår her.

Mole.

7 For hadde det ikke vært noe å utsette på den første pakt, hadde det ikke vært grunn til å sette en annen i stedet.

8 Men Gud har noe å utsette på den når han sier til folket:

Se, dager skal komme, sier Herren,
da jeg oppretter en ny pakt
med Israels ætt og Judas ætt,

9 en pakt som er annerledes
enn den jeg sluttet med deres fedre
den gang jeg tok dem i hånden
og førte dem ut av Egypt.
For de ble ikke stående i min pakt,
og jeg brydde meg ikke om dem, sier Herren.

10 Nei, slik er den pakten jeg vil slutte
med Israels ætt i de dager, sier Herren:
Jeg vil legge mine lovbud i deres sinn
og skrive dem i deres hjerter.
Jeg vil være deres Gud,
og de skal være mitt folk.

11 Da skal ingen lenger lære sin landsmann
eller sin bror og si: «Kjenn Herren!»
For de skal alle kjenne meg,
fra den minste til den største blant dem.

12 For jeg vil se på deres urett med miskunn
og ikke mer komme i hu deres synder.

13 Når Gud taler om en ny pakt, har han dermed sagt at den første er foreldet.

Men det som holder på å bli gammelt og foreldet, vil snart være borte.

Denne pakten ble oppløst når jesus fullbyrdet formålet med sitt liv her på jorden.

Apostlenes gjerninger
Kapittel 13
23 Av hans ætt lot Gud en frelser for Israel stå fram, slik han hadde lovt, og det er Jesus.

Hebreerne 9.
15 Så er da Kristus mellommann for en ny pakt. Han døde, og det ble til forløsning fra overtredelsene under den første pakt, for at de som er kalt, skal få den evige arv som var lovt.

16 Det er med pakten som med et testamente: det må godtgjøres at den som har opprettet det, er død.

«»»»»17 Først når han er død, er det gyldig; det trer ikke i kraft så lenge han lever.»»»»»

24 For Kristus gikk ikke inn i en helligdom som er gjort av menneskehånd og bare er et bilde av den sanne helligdom. Han gikk inn i selve himmelen; nå skulle han for vår skyld tre fram for Guds ansikt.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Forkjellen mellom den gamle og den nye pakt er loven og dens anvendelse, og Jesus Kristus utgjør hele forskjellen. I begge pakter er jødene Guds utvalgte folk, for den utvelgelsen står ved lag så lenge solen skinner (slik jeg rererer i innlegg mot JJ her). Solen skinner fremdeles i dag heldigvis, så Guds utvelgelse står ved lag.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  maranata

Jeg forstår veldig godt at du gjerne ønsker at det var slik.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Israels gjenopprettelse etter profetert for lenge siden i Bibelen og det er helt og fullt Guds verk – Gud er en ekte og den største sionist. Dere som ikke kan erkjenne dette faktum har enten ikke lest eller ikke skjønt hva Bibelen uttrykkelig formidler.

Du slikter med å tolke og mistolker Bibelen med overlegg – tror jeg. Fikentreets blomstring har Jesus brukt som bilde på Israels gjenopprettelse, men at fikentreet deretter i alle sammenhenger skulle bety Israel blir å dra dette lenger enn langt. En slik påstand er uetterrettelig, ulogisk og svært tendensiøs. Hvis du mener dette, mener du samtidig at jesus motsier seg selv, for han kan ikke mene Israels gjenopprettelse og utelukkelse på samme tid. Hvis man får Bibelen ord til å motsi hverandre slik du her gjør – da beror det på at DU tar feil og Bibelen har rett. Litt logikk og fornuft må man da bruke. Ellers blir du selv et offer for den babelske villfarelse du prøver å overføre på meg.

Kjemisk – du har rett og slett for liten kunnskap og ballast innabords til å diskutere dette med meg. Det du skriver tilkjennegir i fullt monn at din agenda er kverulerende og ikke sannhetssøkende. Hvis du har diskutert på dette nivået på andre nettsider med bibeltroende kunnskapsrike mennesker har du nok opplevd å komme til kort hver eneste gang.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  maranata

Maranata skrev.
Dere som ikke kan erkjenne dette faktum har enten ikke lest eller ikke skjønt hva Bibelen uttrykkelig formidler.

Du slikter med å tolke og mistolker Bibelen med overlegg – tror jeg.

…..da beror det på at DU tar feil og Bibelen har rett.

Ellers blir du selv et offer for den babelske villfarelse du prøver å overføre på meg.

Kjemisk – du har rett og slett for liten kunnskap og ballast innabords til å diskutere dette med meg.

Hvis du har diskutert på dette nivået på andre nettsider med bibeltroende kunnskapsrike mennesker har du nok opplevd å komme til kort hver eneste gang.

Mole.
Jeg håper for din del at du har rett maranata.

Matteus 7.
13 Gå inn gjennom den trange port! For vid er den port og bred er den vei som fører til fortapelsen, og mange er de som går inn gjennom den. 14 Men trang er den port og smal er den vei som fører til livet, og få er de som finner den.

Noen vil kalle dine sitater over hovmodige, eller stolthet.
Jakob 4.
6 Derfor heter det: Gud står de stolte imot, men de ydmyke gir han nåde.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Mine innlegg speiler ofte kritikken jeg får. Man legger seg på ulike nivå etter motdebattanten

maranata
maranata
11 år siden

Du skriver mye om mangt, men jeg kan imøtegå dine ord svært enkelt og med Guds egne ord – disse viser at du tar feil. Guds utvelgelse er betingelsesløs og Gud har selv gitt sitt utvetydige ord på at dette IKKE er noe som skal oppheves:

Så sier HERREN,
han som satte solen til å lyse om dagen
og bestemte månen og stjernene til å lyse om natten,
han som rører opp havet så bølgene drønner,
HERREN over hærskarene er hans navn:

Lar jeg disse ordningene vike,
sier HERREN,
da skal også Israels ætt for alltid
opphøre å være et folk for mitt ansikt.

Så sier HERREN:
Hvis himmelen der oppe kan måles
og jordens grunnvoller der nede kan utforskes,
da vil jeg også forkaste
hele Israels ætt
på grunn av alt de har gjort, sier HERREN.

kjemisk
kjemisk
11 år siden
Svar til  maranata

Mara
Ordene du siterer fra Bibelen er riktig, men jeg gir deg en minustommel fordi du mibruker Herrens ord, og det eneste budet Gud legger ved en trussel er nemlig i det budet – Du skal ikke misbruke Herren din Guds navn, for Herren vil IKKE HOLDE DEN USKYLDIG SOM MISBRUKER HANS NAVN!

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  kjemisk

?????????????????

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  maranata

maranata sier:
23. 10. 2011 kl. 19:54
?????????????????

maranata sier:
23. 10. 2011 kl. 13:57
Jeg forstår at du ikke forstår – men det kan jeg desverre ikke hjelpe deg med.
Den Hellige Ånd vil veilede deg til sannheten hvis du søker den.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Hvis det å sitere Bibelen for å vise at jeg hevder det samme som Herren sier at Israel IKKE er forkastet – er å misbruke Hans navn, Ja da må jeg virkelig stille spørsmål ved kjemisk – men jeg trenger forsåvidt ikke å forstå kjemisk, eller andre kverulanter som stadig melder seg på med tullete kommentarer.

Hvis man ikke aksepterer utvetydig dokumentasjon fra Bibelen kan man like godt ti stille, og ikke vise for hele verden at man er en imbesil dilletant

maranata
maranata
11 år siden

Du står for skjøgekirken, som har åndeliggjort Israel. For deg kirken og kirkens verdenråd er Israel en torn i øyet.

Vi er enige om at jøder stort sett er sekulære,og at de som tror stort sett tilhører den gamle pakt. Dette er helt i tråd med hva Paulus skriver om disse jødiske stabeisene. Men når Gud selv har forblindet dem for å vinne frelse for hele verden, er det lite vi kan gjøre. Men hele Israel skal bli frelst slik det står skrevet. Å ta bort Guds utvelgelse står ikke i menneskers makt, selv for en liberal og erstatningsteologisk kirke. Guds velsignelser står imidlertid ved makt, og uoppfylte profetier der Israel er sentral vil oppfylles for at verden sal se Gud slik Gud selv beskriver GOG-krigens resultater. Det vil i sin tur føre til en storstilt omvendelse av muslimer som vil kjenne den eneste og sanne Gud.

maranata
maranata
11 år siden

:-)
At jeg får deg JJ til å bruke så mye energi på dette tema, tyder vel kanskje på at jeg har sådd en aldri så liten usikkerhet inn i din ellers bastante sikkerhet. Jeg antar at du er oppriktig interessert i sannheten, og at den har førsteprioritet i disse tingene?
Hvis din påstand om at kirken er det «nye åndelige Israel» kan tilbakevises faller hele grunnlaget for ditt kristne ståsted sammen. Jeg er derfor svært interessert i hvor i Bibelen denne åndeliggjøringen foregikk, og hvem som fremsatte den.

« Forrige artikkel

Film om menneskehetens åndelige utvikling

Neste artikkel »

Kjenn Deg Selv – Nirvana