Du leser nå
Film om menneskehetens åndelige utvikling

2 minutter lesetid

"Revelations" er en bra film med interessante perspektiver på våre muligheter for åndelig utvikling i nær framtid.

Filmen «The Quickening» sammenfatter en meningen med det som hittil har foregått og det som vil komme til å skje på Jorden i den nærmeste tiden framover.

Over hele verden går mennesker omkring og venter på hva som vil skje i 2012; men denne filmen spår at allerede i år, sannsynligvis en eller annen gang rundt den 28. oktober 2011, vil det begynne å skje store ting. Den kommer også med noen forslag til hvordan man kan velge å forholde seg til disse tingene.

Personlig synes jeg innholdet i filmen harmonerer veldig bra med de konklusjonene jeg selv har nådd fram til, og vil derfor anbefale den. Særlig synes jeg det er bra at den fokuserer på at det eneste som til syvende og sist kan hjelpe oss gjennom disse vanskelige tidene, må søkes i oss selv. Først og fremst gjennom overgivelsen av vårt lavere selv, egoet, til fordel for kontakten til vårt høyere selv, og dermed også til Altet.

Eller kort sagt: «Skje din vilje, og ikke min vilje.»

Vi må også gi slipp på vår dualistiske oppfatning og fiksering til den ytre verden, og alt det som vårt falske selv tror er så viktig. Det handler dessuten om å gi slipp på frykten, og om å innse at vår fysiske død ikke er noe annet enn den – uansett helt uunngåelige – avslutningen på akkurat denne fysiske kroppen.

Å gjøre dette fullt å helt, er noe de fleste åndelige tradisjoner har beskjeftiget seg med lange tider; og mange mennesker har da også greid det, de såkalte oppstegne mestre. Gjennom påvirkning fra ytre begivenheter i tiden framover vil mange flere mennesker på Jorden få en gyllen sjanse til å ta nettopp dette store skrittet på sin åndelige utviklingsvei.

Det er en stor og vakker forløsning når noe slikt skjer i et menneske. De kristne kaller dette for frelse, andre tradisjoner har andre navn på denne prosessen. Egentlig handler det bare om et valg som hver og en av oss må ta fra hjertet, helt uavhengig av hvilken åndelig tradisjon vi evt måtte bekjenne oss til.

Filmen Revelations finnes i to varianter, «The Quickening» og «Revelations». Den siste er egentlig bare en litt kortere og noe redigert versjon av originalen.

«Revelations» ligger her: http://vimeo.com/22065401

Dessverre er ingen av filmene tekstet på norsk – ennå. Om noen kunne tenke seg å gjøre denne jobben, så er det muligheter: http://awakeningasone.com/translations/

God fornøyelse – og lykke til med ditt valg! :)

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Morten Kielland
Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som de kraftfulle åndsvesener vi er. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

Kommentarer

3 kommentarer på "Film om menneskehetens åndelige utvikling"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste