10 grunner til å ta Nyhetsspeilet.no på alvor

7.2K visninger
6 minutter lesetid
3

Nyhetsspeilet.no når i aller høyeste grad ut til folket. Vår statistikk og produksjon viser at vi har publisert over 1000 artikler og har nådd ut til 1,9 millioner unike lesere siden oppstarten i 2009.

10 grunner til å ta Nyhetsspeilet.no på alvor

Nyhetsspeilet.no når i aller høyeste grad ut til folket. Vår statistikk og produksjon sier det meste:

  1. Nyhetsspeilet.no har publisert over 1000 artikler hvor de aller fleste av de kan leses med like høy verdi i dag som for 6 år siden.
  2. Vår mest leste artikkel 22. juli avslørt har over 266.000 visninger.
  3. Dere lesere har kommentert artiklene over 95.000 ganger.
  4. Vi har nylig fått på plass et forum som du kan diskutere fritt i på Nyhetsspeilet.no/Forum.
  5. Google Analytics viser oss at siden oppstarten i 2009 så har vi nådd ut til 1,9 millioner unike lesere.
  6. Nettmagasinets sider har blitt sett 15 millioner ganger.
  7. Over 100 forfattere har publisert artikler på Nyhetsspeilet som få andre journalister tør å skrive om.
  8. Nyhetsspeilet har ingen vinning på å publisere artiklene ut til folket utenom å spre sannheten slik hver enkelt forfatter ser det.
  9. Nyhetsspeilet.no drives av folket for folket.
  10. Nyhetsspeilet.no lar deg se gjennom illusjonene og bli fri.

Maskinvareutfordringer

Nyhetsspeilet.no kom online igjen etter å ha vært nede på grunn av maskinvareproblemer.
Det viste seg å være hovedkortet på vår server som hadde fått en fysisk feil. Dette medfører at alt slutter å fungere. IT-leverandøren som drifter vår server responderte raskt og bestilte en diganose av HP. De kom med en anbefaling på å bytte prosessorer og eventuelt hovedkort med en prislapp på kr 28.426,-.

Som kjent har Nyhetsspeilet ingen inntekter og drives utelukket basert på donasjoner fra dere leserne. På donasjonskontoen var vi rundt halvveis til å dekke den neste kvartalsvise faktura på kr 5625,- så vi hadde begrenset med midler til å gjennomføre reparasjonen. Vi annonserte så behovet for donasjoner på vår Facebook-side som fikk ballen til å rulle.

En imponerende innsats fra mange av dere lesere gjorde at vi i løpet av kort tid fikk inn nok midler til å komme oss videre. Mange gode tips kom også inn til å bytte til billigere leverandør, benytte sin løsning eller kjøpe maskinvare via eBay. Vår IT-leverandør fant en Norsk leverandør med to nye “refurbished” prosessorer som de skaffet oss til kostpris for kr 1750,- eks. mva x 2 + kr 200 i frakt som ble totalt kr 4575,-. Dette var en langt lavere pris enn hva HP hadde tilbudt samt at prosessorene kunne leveres på 2 dager. Ut fra at vi ønsket serveren så raskt opp som mulig så var det verdt et forsøk på dette.

Når prosessorene ble levert og installert så viste det seg at (også) hovedkortet var gått. Dermed måtte vi finne en ny løsning. Hovedkortet ble funnet på blant annet eBay, men mange leverandører her sender ikke til Norge. For de som gjør det så kan det raskt ta flere uker før kortet er kommet gjennom tollen med sine avgifter og mva på både verdi av produktet samt porto som ofte er svært høy fra USA.

Den rimeligste og raskeste løsningen ble funnet på Finn.no hvor vi fant en identisk brukt server stående i Stavanger. Vi fikk avtalt kjøpet og en noe bedre pris slik at vi havnet ut med en “ny” server til kr 4450,- inkludert frakt til Oslo. Ut fra at selger var på ferie så tok det igjen tid før den ble sendt og levert til vår IT-leverandør i Oslo.

Så snart den var mottatt i går tok det vår IT-leverandør kort tid før ny server var på lufta uten tap av data.

Så her er Nyhetsspeilet.no online igjen, “gjenfødt” etter 13 dagers nedetid. Alt takket være støtte og donasjoner fra dere leserne og solid hjelp fra vår IT-leverandør eMG.AS. Vi er svært takknemlig for de bidragene som er kommet inn. Uten denne vesentlige hjelpen hadde ikke Nyhetsspeilet vært tilgjengelig igjen i dag.

Grep for å unngå fremtidig nedetid

Ekstra maskinvare vi har nå vil bli beholdt som reservedeler slik at vi unngår tilsvarende situasjoner i fremtiden. Vi trenger derimot midler til å ha et ekstra hovedkort liggende tilgjengelig. Her trenger vi da estimert rundt kr 5000,- for å sikre oss på dette området for fremtiden.

I tillegg trenger vi en bedre løsning for fjernbackup. Hva dette koster har vi ikke beregnet ennå, men alle donasjoner som mottas går utelukket til drift av server, enten for å dekke serverhostingfaktura eller for å forbedre og sikre serveren teknisk sett. Sistnevnte har vi ikke hatt nok midler til på lang tid. Har du mulighet til å støtte oss ekstra for å sikre vår oppetid og tilgjengelighet for folket så setter vi svært stor pris på ditt bidrag.

Finnes det ikke billigere hostingløsninger?

Finnes det ikke billigere løsninger i dag for drifting av en webside?

Jo, det gjør det og vi takker for alle velmente tips vi mottar fra dere lesere. Vi har derimot valgt egen server for å oppnå 100% kontroll på serveren. Sikkerhetsmessig sett så er det ikke bra å dele en server med andre kunder. I tillegg har vi alltid 100% av ytelsen på serveren. En delt løsning garanterer aldri god ytelse og er som regel bare ment for kunder med lave besøksmasser.

Det som skjer i praksis hos alle hostingfirma som tilbyr delt løsning med andre kunder er at når den økte belastningen fra ditt nettsted går ut over de andre kundene på samme server (eller omvendt), får du kneblet eller redusert ytelsen som da går ut over leserne. I visse tilfeller får du tilbud om å oppgradere din pakke til å kjøres på dedikert server som da er det vi gjør i dag, bortsett fra at det er oss selv som har sikret serveren på vår måte og har full kontroll på tilgangen.

Så det aller beste – og eneste løsning i mine øyne – for et nettsted som Nyhetsspeilet som er utsatt slik den er, er å eie egen server og la den stå i et profesjonelt sikret og dedikert datarom med kontrollert kjøling, plassert i Norge med solid og pålitelig tilgang til internett. Ut fra mine 15 år som nettredaktør og IT-konsulent så har jeg ikke funnet noe billigere eller bedre enn hva vi har i dag. Løsningen vi har valgt er optimal og et naturlig valg for profesjonelle firma som ønsker alltid garantert høy ytelse for sine lesere. Med vårt volum på lesermassen så har vi i praksis intet annet valg som er bedre eller billigere enn dagens løsning.

Om vi skulle bytte serverhostingfirma så må det være vesentlig billigere enn kr 1500,- pluss mva. i måneden med en alltid garantert dedikert minimumsbåndbredde på linjen inkludert serverdrift og maskinvarekonfigurasjoner vi har i dag. Supporten vi mottar fra dagens hostingfirma er upåklagelig og tidvis yter de mye uten å ta noe fakturert for jobbene de gjør samt at responsen og kompetansen deres er meget bra. Da er det definitivt verdt pengene vi bruker på denne optimale løsningen.

Hvordan donere til Nyhetsspeilet

Nyhetsspeilet er helt reklamefri. Ønsker du at Nyhetsspeilet.no fortsatt skal være tilgjengelig på internett for folket så er vi avhengig av din hjelp.

Donasjoner kan gis ved å overføre et valgfritt beløp fra din nettbank til konto 97101692187.

Eventuelt kan du benytte Paypal ved å donere ved å klikke på knappen nedenfor.

Donasjon via Paypal: Merk deg at Paypal tar et prosentvis gebyr av det du gir på mellom 4% til 6% som da blir trukket fra ditt donasjonsbeløp før det havner til Nyhetsspeilets samme konto.

[Red. kommentar: Vi bruker ikke lengre Paypal på grunn av policyendringer hos de, som de fjernet og gjeninnførte to uker senere igjen i stillhet, hvor de kan bøtelegge sine brukere med $2,500 for “feilinformasjon”. Det vil si du kan få et krav på rundt kr 25.000,- hvis de er uenig i det du sier når du praktiserer ytringsfriheten din. Derfor har vi slettet vår Paypal-konto og anbefaler alle å gjøre det samme.]

Nyhetsspeilet på Facebook

Om du ikke var klar over det så finner du Nyhetsspeilet på Facebook. Eventuelle driftsmeldinger om nettstedets oppetid, donasjonsbehov og teasere til artikler m.m. blir lagt ut der.

Takk for din støtte og hjelp!

Alle donasjoner går uavkortet til drift av Nyhetsspeilet.no. Ingen i redaksjonen eller forfattere på Nyhetsspeilet.no mottar vederlag for sin innsats. En stor takk rettes til deg som støtter driften av nettmagasinet og holder det online for folket – av folket!

I kjærlighet, takknemlighet og glede.

Frank Aune
Ansvarlig redaktør, på vegne av hele redaksjonen.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Kenneth Fjeld
Abonnent
8 år siden

Takk til Nyhetsspeilet! Uendelig med takk!!!

Alvoret utenfor alvoret leser du om her… Til ALLE lesere på Nyhetsspeilet. Alt for mange lider av kognitiv dissonans, det vil si at man finner det vanskelig å godta nye konsepter og idéer som går utenfor det de er kjent med. Selv har jeg hatt utallige med søvnløse netter i anledning å søke etter sannheten her inne på Nyhetsspeilet. Det er meget deprimerende å innse at noen få menneker på denne jord leker med oss som om vi er marionetter, puppets, you name it. At alt handler om penger, at alt handler om mørkets herredømme (les; DJEVELEN)

Takk til ALLE her som bidrar med å dele sannheten! Og takket være følgende nettsted har jeg fått sjelero som aldri før…! http://www.galacticchannelings.com For mitt vedkommende har jeg hatt spesielt nytte av å lese fra Matthew, sønnen til Suzy/Suzanne Ward. Jeg vil ikke gå i detalj, men oppforde deg til å utforske selv. Garanterer at du kommer til å få en naturlig og overbevisende opplevelse i håpets forstand, samt at du kommer til å føle et behov for å bringe budskapet videre. Dette nettstedet er oversatt til over tyve språk (inkl. NORSK).

Så eksempelvis kan du på hjemmesiden klikke “norsk” oversettelse for deretter å klikke på “våre channelers” og lese om Suzy Ward og hennes sønn Matthew for deretter å gå tilbake til forsiden og lese Matthews innlegg under “SUZY” i venstre marg.
Dette kommer til å lette hjertet ditt… Kos deg, nyt og se frem til at denne fantastiske potensielle verden vil seire over “mørket” brått en dag nærmere enn du aner! Jeg tenker ikke på fremtiden “en gang”, men måneder. Prosessen er i gang mens du leser dette!

Ta del i livets skole og bidra til positiv energi!

NightHawk
NightHawk
Abonnent
9 år siden

28.000,- for nytt hovedkort og prosessor var noe drøyt. Ellers har dere mye interessant :)

Sven-Inge Johansen
Redaksjonen
9 år siden

Ingen tvil om at Nyhetsspeilet har bidratt til mang en refleksjon, samtale og endringer…

« Forrige artikkel

Nyhetsspeilets artikkel nr. 1000

Neste artikkel »

Liv – En lysende sjel har forlatt oss

3
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x