/

Vi opplever tekniske problemer

4.6K visninger
4 minutter lesetid
64

Ta deg et par dagers ferie. La øynene hvile. Se på noe som rører på seg, uten en dataskjerm. Gå ut i skogen, løp med hestene, syng for fuglene, dra på overlevelses-helg – eller en uke om du klarer. Snakk med en nabo og si mer enn bare “hei”. Selv om verden ser ille ut og nyhetene er triste, så betyr ikke det at du ikke kan ha det gøy!

Som du sikkert har lagt merke til tar det noen minutter før sidene lastes opp. Dette gjør vi så du kan skrelle en frukt mens du venter. Det er ikke Cointelpro eller regjeringen som hindrer deg i å se hvordan verden egentlig er, det er Nyhetsspeilet som ønsker at du går og ser verden som den virkelig er.

I vår donasjonskampanje i februar, takket være store og små bidrag fra fattige og rike, samlet vi inn 49.400kr. Det var en “chipin” bøtte på høyre kolonne hvor dere kunne følge med på givergleden. 79 bidragsytere spyttet 21.000kr i bøtta, og vi nådde 4000d ollar, mens målet var 7000.

Jeg beklager sen tilbakemelding, en god del av dere trodde løpet var kjørt, men heldigvis satt vi opp et kontonummer som hjalp oss å nå mållinjen med 10.000 kr i pluss.

Som du sikkert har merket, så sliter serveren vi begynte arbeidet vårt med. Vi var aldri klar over at det ville bli så stor pågang, så mange kommentarer, artikler, og et så stort publikum. Nyhetsspeilet er idag langt ifra en blogg og kan stolt kalle seg en nettavis takket være bidrag fra modige kunnskapsbesittere som setter bitene sammen i form av artikler. Uten dere, ville det bare vært de samme skribentene, takk for at dere gjør Nyhetsspeilet til et bredt malt bilde, ved at dere fyller inn de manglende bitene sånn at Speilet blir fullkomment og kan konkurrere med øvrige norske medier.

Den nye serveren er forsinket i produksjon, men den er på vei og mest sannsynlig på plass hos et nytt hostingfirma vil den være i god behold med en sterk 2Mbit linje og nok prosessorer og minne til å gjeste flere tusen lesere på samme båndbredde. Om noen uker er den på plass, og det gleder vi oss til.

Det betyr at du må hjelpe til. Spre ordet. Heng bannere fra motorveibruer med Nyhetsspeilet.no og et saftig slagord under. Gå til resepsjonen på ditt lokale kjøpesenter og spør om de kan hjelpe deg med å finne ditt savnede barn, når de spør hva som er navnet, si Nyhetsspeilet med ditt seriøse fjes. Skriv på offentlige forumer, snart kan du få T-skjorter med Nyhetsspeilet logo med kule politiske motiver på brystet, eller bumperstickers du kan ha bak på bilen, eller feste på T-banen, vi trenger deg i kampen for folkets bevissthet som er i feil hender, på feil vei og på vei til feil framtid. Vi har bare nådd ut til 250.000 som er omtrent 5% av samfunnet! Sammen kan vi nå ut til alle, for alle kjenner alle, gjennom en eller annen bekjent.

I et demokratisk samfunn kan vi være enige om at vi ikke lever i et demokratisk samfunn, slapp helt av, Nyhetsspeilet kan ikke forsvinne i løse luften, det er altfor mange mainstream journalister som har hørt om oss, redaktører som har sendt meg mail og takket for Moyheldeen intervjuet, om vi forsvant, ville  konspiratørene bekrefte vår sannhet.. Før den tid, er vi så mange at vi kunne stått utenfor Stortinget for å finne hverandre igjen..

I mellomtiden, oversvømmes den kollektive bevissthet med slike bekymringer:

Går det an å være muslim med sine muslimske brødre i en moske og være en europeer med sine europeiske brødre på jobben?

De fleste i samfunnet sitter låst fast i en 2000 år gammel strid som heter religion. Mange av oss, er i konkurransemodus, og er i konflikt med forskjellige raser, trosspørsmål, og mye tid og energi går tapt på å jage feil fiende i samfunnet.

Derfor postet jeg en debatt fra England som vi trenger å høre. Jo oftere vi snakker om dette åpent i debatter hvor vi fokuserer på dialog, jo mindre fremmedfrykt sprer vi i samfunnet. De etniske og religiøse forskjellene mellom oss ikke-religiøse, eller religiøse mot religiøse, er kun enkle rutiner og seremonier i hverdagen! Det er en privat sfære som vi overbryr oss med og bygger vegger foran hverandre for at min livsstil ikke er som din, eller hvorfor er ikke din livsstil som min, din gud er sjalu, min sier alle er gud, jeg ber 5 ganger om dagen, jeg ber nattbønn og bordbønn, og noen av oss gjør ingen ting og tror på ingen ting og krever at andre skal slutte å tro på ting vi ikke selv tror på….

Jeg mener, what the hell are we fighting for?

Vi er, og vi er det sammen. Du er min nabo, la meg snakke med deg, la meg si mer enn hei, fortell meg, venter du på at jeg skal komme bort eller tror du jeg blir fornærmet om du invaderer min personlige sfære? Jo fortere du finner ut, jo mindre trenger vi å tro feil om hverandre.

Det var en som het Tore på facebooken min som stilte meg et spørsmål:

“Går det an å være kristen med sine kristne brødre i en kirke, og være asiat med sine asiatiske brødre på jobben. ( F.eks i ditt hjemland)
Håper på et positivt svar. :))”

Jeg kan ikke svare på spørsmålet om det går an å være kristne brødre i kirken og være asiat med sine asiatiske brødre på jobben i mitt hjemland for jeg har vært borte for lenge… Hvorfor skal du ikke få være den du er ? Hvis du er kristen, betyr det ikke at du ikke kan være muslim? Hvis du er muslim, betyr det ikke at du ikke kan være buddhist? Religion er en mentalitet og levetips for å fungere bedre som et menneske, om du finner det beste i alle religioner så er du som meg, luft… for til syvende og sist handler det om de enkle tingene, å puste, å leve… Vi er mennesker, vi trenger de samme tingene, men vi vil ha dem på forskjellige måter..

Det har jeg ingen problemer med :)

<object width=”640″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/S5axxMnmJ5k&hl=en_US&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/S5axxMnmJ5k&hl=en_US&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”640″ height=”385″></embed></object>

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

64 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
Abonnent
13 år siden

Jeg er spent på hvordan ny server vil fungere. Mitt tips er at bruk av image krever mere selvdisiplin og at php koden for å produsere sidene overbelastes, slik at nettstedet vil forbli tregt, liksom de håpløse kommersielle nettstedene full av flash. Teksten er for liten på min mini-maskin.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
13 år siden

Det er FN, som administrerer flyforbud ved tilfelle av vulkanutbrudd gjennom sine ICAO ( International Civil Aviation Organisation ) og IAVW ( International Airways Volcano Watch ). Norge ( Bodø ) sorterer under VAAC ( Vulcanic Ash Advisory Center ) ved MET OFFICE i London ( det engelske nationale værmeldingssenteret tilsvarende Meteorologisk Institutt ). MET OFFICE er underordnet Ministry of Defence ( det engelske forsvarsministeriet ).
Det finnes 9 VAAC-sentre rundt omkring i verden.

Slik at flyselskapene har ikke en sjanse i havet å oppheve flyforbudet.

http://www.metoffice.gov.uk/aviation/vaac/vaacuk_vag.html

Maarit M. Hanssen
Forfatter
13 år siden

Det ser ut til at nå som den omkomne polske presidenten er begravd så blir flyplassene åpnet. De aller mektiske kunne ikke delta i begravelsen pga. flyforbud. Obama, Merkel, Sarkozy og prins Charles i tillegg til de nordiske kongehusene glimret på sitt fravær. Dette er tydelig signal for at den polske presidenten var ikke så viktig for NWO.

Legg merke til at flyplassene i Russland har vært åpne hele tiden. Ingen flyforbud i Russland, mao. Hele flyforbudet i Nord-Europa er dermed bare et politisk spørsmål og en maktdemonstarsjon. Ikke det, det har vært deilig med frisk luft og blå himmel så langt : )

EISCAT hadde utbrudd i 9-tiden i går kveld. Helt tydelig, Monica, at det er mye elektromagnetisme i luften disse dagene:
http://www.sgo.fi/Data/latest.php

Michelle
Skribent
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

virker som om eliten bare vil glemme det, eller at de vil at vi skal glemme det, eller kan også tenkes at noen av eliten selv er redd hva vil hende de om de drar dit, alt dette lukter demon-rituale-kontroll! minner meg om da Buckingham Palace først ikke ville heise flagget på halv stang engang etter at Diana ble drept..

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

En fersk teaparty-rapport:

“Attended the Greensboro event. It was a very patriotic and beautiful event complete with Prayer (yes, my friends), christian music, no political speeches, the pledge of allegiance (led by a group of sweet faced children), singing of every patriotic song that I know. Truly a nice day. The infiltrator that appeared wasn’t exactly trying to blend into the group with his hooded black sweatshirt and ridiculous sign. His appearance probably lasted about 30 seconds. The Greensboro Police did a swift and excellent job of removing him. God Bless America!”

Maarit M. Hanssen
Forfatter
13 år siden

Takk Monica om denne nyheten om vulkanutbrudd på Grimsvatn på isbreen Vatnajøkul på Island for 5 1/2 år siden:
http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/4225812.html

Altså ingen hysteri og flyforbud for 5 1/2 år siden i en tilsvarende situasjon. Da var det i tillegg voldsomme jordskjelv under breen i forkant av utbrudd, mens det nå er bare noen svake rystelser på 1.0 – 2.0. Men det er klart, hvis disse svake rystelsene pågår hele tiden, så kan det vare tegn på at nabovulkanen Katla får utbrudd. Noe er det i gjære.

Michelle
Skribent
13 år siden

det viktigste er kjærlighet og tilgivelse, jeg tror du aldri kan gi nok kjærlighet og snillhet, uansett hvor mørkge eller negative du tror personene er, bare gi de av lyset og gleden, det er det eneste som kan redde oss, det vi skal passe oss for, er at de ikke lurer oss inn i kriger, spesielt at vi ikke lar oss hypnotisere av folk som selv under nobel-priser forsvarer krigsstyrker og våpen som et gode i “forsvar”/angrep, vi vet at kun kjærligheten og snillheten er det beste, det blir som å slå av stearinlyset i en kjeller, det blir ikke lysere, men om du venter til solen titter fren, da kan du se og du kjenner gleden strømme når våren kommer igjen og alt det vakre våkner til liv, du vil leve, du vil bare være glad i alt og alle og dele og slappe av, du er perfekt.o)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
13 år siden

Bra observert Smurfen. Kanskje flyforbudet er gjort pga. nye HAARP-tester denne og neste uke. I dag var det en småfly som styrtet i England og to personer omkom. Det blir spennendes å se om de skylder på askeskyen:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10000113

I Norge er det ikke mye i media om eventuelle farlige kjemikalier, som fluor i asken, men det står litt om det i Aftenposten i kveld:
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3610821.ece

Det engelske Pravda skriver litt mere om fluor i asken på Island. Det er mest fatalt for husdyrene, som kan få mye giftig fluor i seg på beitene. Fluor er livsfarlig, hvis det finnes 28 mg/kg i asken.:
http://english.pravda.ru/world/europe/15-04-2010/113035-icelandic_ash-0

Vi burde få til en egen artikkel om skjebnen til Island og Nord-Europa i Nyhetsspeilet så fort som mulig. Jeg vil spå at hvis vulkanen på Island blir ” skrudd ned ” neste tirsdag, så er utbruddet forårsaket av HAARP/EISCAT.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Maarit man kan lure på hva de driver med, den paranoiaen vi blir beskyldt for å være i besittelse av, fra kretsene under myndighetene, er visst i høyeste grad tilstede på den kanten nå.

– Det største hysteriet i vårt århundre
http://www.dagbladet.no/2010/04/17/nyheter/innenriks/flysikkerhet/vulkanutbrudd/11325659/

Det er noe galt med hele denne saka, her i nord var det flyforbud også mellom flyplassene nordpå til tross for at det ikke var snev av aske her. Det er andre “syke” energier i lufta, føles som en klam hånd over brystet. Kan skyldes en slags elektromagnetisme, føles litt som man står under ei høyspentlinje. Dette kan være konstruert av HAARP eller kommer det noe utenfra, når jeg føler på energiene slår hjertet ekstra slag og det har jeg aldri opplevd før.

Fluor er utvilsomt giftig, men norske myndigheter vil ikke opplyse om det, helt i tråd med tidligere opptreden når det gjelder kvikksølv, aspartam og annen gift, som eksempelvis farlige legemidler. De vil ha oss syke, så om vi drikker vann fullt av fluor som disse hestene og hundene må vi regne med at de tier om det, er bare når de skal pushe vaksiner media blir brukt for hva de er verdt.

Poisoned Horses Excerpts

Er ikke så enkelt å få til en artikkel nå som Nyhetsspeilet er rammet av tekniske problemer, noe som forresten det internettet vi har over radiolink også er. Ikke spor av aske på antennene, men stadige brudd viser at noe forstyrrer forbindelsen. Er det solstorm nå mon tro?

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Det samme lurer jeg og på Monica, ta f eks: Vatnajøkul som på 70 tallet utvida Island med noen kilometer landmasse,den holdt på en stund(har ikke sjekka fakta helt,tatt det fra det jeg minns) da var det ikke snakk om å stoppe all flytrafikk nei..om noe i hele tatt stoppet opp da,så var det i Island og ikke i hele europa..hmm mystisk..

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Thor
13 år siden

Du har så rett Thor, i “gamle dager” kunne de fly over, under og rundt… og ingen fly med eller uten politikere falt ned fra himmelen. Det er noe muffens med mye av det som skjer for tida, er ikke THEY blitt helt desperate i det siste? De føler presset og vet de er avslørt, og massene våkner, så hva i svarte har de pønsket ut nå? Merk også at antall ulykker i trafikken og ellers øker, akkurat som jeg har sagt det kom til å skje, det er flere enn THEY som er aktive, det skjer ting hos folket for å vekke dem, det er tydelig at tida renner ut fortere og fortere ut nå på slutten av denne virkeligheten.

Vulkanutbrudd på Island
Deler av flytrafikken mellom Europa og USA må omdirigeres på grunn av et vulkanutbrudd på Island. En 13 kilometer høy søyle av aske og røyk står opp fra vulkanen Grimsvatn på isbreen Vatnajøkul.
http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/4225812.html

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Noe skurrer fælt med flyforbudet, flyere og spesialister sier at dette bare er paranoia og tull, det er kun farlig og fly over vulkanene sånn som det flyet i 83
Dem blir og nekta og ta egne målinger
det har vært haarp skyer over her både i går og i dag så det er klart det er noe haarp greier på gang med elektromagnetisme
Selv naboen kom bort og prata med meg og kommentarte hvor rare skyene er om dagen, sånne hadde han aldri sett før..
Han lurte på om det var vulkanaske som gjorde at tynne lange stiper med lett skydekke ble dratt bortover i striper og bølgeformasjoner i stor høyde
Nei det er bare Haarp sa jeg, Harrrp ? ja det er det metrologene kaller dem skyene der sa jeg og lo litt he he

Fluor og kvikksølv er selv drømme stoffene som eliten vil tvinge i oss siden dem begge angriper pinalkjertelen vår den som gir oss magiske krefter
Dem stoffene gjør oss også til zombier mm, ikke rart Hitler var så glad i og tilsette fluor i drikkevannet til dem som satt i fangeleirene
Det var en avisartikkel her i høst som fortalde om kraftig økning av kvikksølv i ferskavnn uten at noen kunne forklare hvorfor
Fluormax reklamen dem sender om og om igjen på radio spyr jeg av snart
Ikke vet jeg om det er naturlig at det er store mengder Fluor i vulkanaske, men jeg vet at nå kan en være sikker på at dem kommer til og tilsette fluor i drikkevannet vårt og når det blir oppdaget så skylder dem på vulkans aske
Har vært ute i dag og kjøpt enda flere vanndunker jeg skal fylle :)
Kommer aldri mer til og drikke vann fra kranen, det går i do der det hører hjemme, drikkevann henter jeg på dunker i et lite tjærn der jeg bor
Ifølge FHI og Mattilsynet så er det livsfarlig med vann som ikke er bestrålet og tilsatt kjemikalier i vannbehandlingsanlegg
Dem glemmer vist at vi har i milllioner av år drukket vann som ikke er bestrålet og kjemikaliebahandlet he he

Ikke noe solstormer i dag, noe utblåsing i går Monica
Jeg sitter og følger med fra SOHO daglig nå siden det ikke er lenge til vi blir rammet av geomagnetiske orkaner fra koronahull på solen :)

http://www.esa.int/esaCP/ASESO2AKOYC_Protecting_0.html

Økningen i vulkanutbudd er og greit og få med seg daglig :)

http://www.iris.edu/seismon/

Dagbladet sier at kosttilskudd gir kreft men aspartam er trygt
Toro som lovet og fjerne MSG smaksforsterker fra nye produkter endret bare navnet til proteinekstrakt av soya og tilsatte litt GMO maismel i produktene istede
Hvem trenger heroin når vi har Toro

http://www.dagbladet.no/2010/04/12/tema/helse/ernering/tilsetningsstoffer/11246883/

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

He he smurfen du får det sagt. :-D Det kan vel være fornuftig å følge med både sola og jordskjelvaktiviteten nå, og ikke minst kikke opp når man er ute, det er jo ikke lenger sånn at alt det gode kommer fra oven. :-(

Fikk mail fra en i California i kveld, han hadde hørt om vulkanutbruddet og kansellering av fly her i Norge, så han var bekymret for meg. Han skrev blant annet følgende da jeg hadde svart ham; Good, I’m glad you are in a safe zone! We deal with floods, fire and the occasional earthquake here. Nothing like a volcano, wow.

De har foreløpig bare sporadiske jordskjelv og jeg er glad du fant ut at THEY mislyktes i å grave ned ei atombombe i California, jeg vil ikke miste en venn der borte. ;-)

Lurer på om disse forbudene mot å fly også kan ha noe å gjøre med at regjeringene vil vise handlekraft, at de liksom skal beskytte folket nå, mens de i bakgrunnen planlegger massemord ved å tie ihjel andre ting? De er utvilsomt falske nok til å gjøre det.

Jeg sjekket en pakke Toro da jeg var på handel sist, så at den fortsatt inneholdt rottegift så det er ikke noe å handle inn til dårligere tider nei. Har nå hønene, så får man kjøpe seg ei ku og noen sauer, heller satse på egenprodusert mat og drikke fremover.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Nederland, Belgia, Tyskland og Frankrike gjennomførte i ettermiddag og kveld noe de kaller for ” testflyinger i askesky “. Det skrives at flyvingene var ” vellykkete “.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10000120

Flyselskapene i disse land kritiserer flyforbudet og de er utålmodige, milliarder av kroner går i dass hver dag som går. Kanskje ” they ” vil luke ut noen av flyselskapene ved å la dem gå konkurs eller tvinge regjeringer å betale selskapene milliarder i støtte med skattebetalernes penger, selvsagt. Kanskje disse ” testflyene ” er med på HAARP-tester og de utsettes i fremtiden for flyulykker fordi de ble utsatt for vulkanaske. Vi får følge nøye med til uka hva som skjer.

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

akk, og jeg som var naiv nok til å tro at vi iallefall ville slippe chemtrailsen dems for en stund..

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Som vel de fleste vet ble teaparty-bevegelsen startet som reaksjon på all sosialiseringen som foregår i økende fart i USA. Igår var deres protest spesielt mot skattene ettersom dette er dagen ligningene skal innleveres, (og protesten startet allerede i 2009).

Her kan leses detaljer om en trøbbelmaker som via blog oppfordret til sabotasje:

http://pajamasmedia.com/blog/whos-behind-the-crash-the tea-party-website/

Ovennevnte teaparty-ere vil også myndighetene skal vise respekt for Konstitusjonen samt at skolene må undervise om Founding Fathers og hvilke (28) fundamentale prinsipper ligger bak forfatningen.

Om samme sak:
http://www.pacinst.com/terrorists/chapter11/wtc.html

Atle Abrahamsen
Forfatter
13 år siden

En ny video til dere.

“April 15, 2010 — Jason Bermas (Loose Change) presents Invisible Empire: A New World Order Defined.

Michelle
Skribent
Svar til  Atle Abrahamsen
13 år siden

TAKK for linken, jeg ELSKER å se på alternative dokumentarer og meninger og nyheter, Dr Rauni Leena Lukanen Kilde, Enigma TV, PrisonPlanet, infowars, David Icke etc, kjempespennende, men jeg har alltid hatet historie og nyheter før, inntil jeg oppdaget at det var noen folk som ga sannhetsinformasjon og avslørte medias samlede agenda om bare mere vaksiner og micro-chips og våpen, men heller avslørte eliten på toppen, det må de tåle på toppen, bli vippet av pinnen så mye makt og penger de har grabbet til seg opp igjennom årene og lurt folk med løgner på løgner, etter alle dokumentarene om at alle på toppen bare driver med ofringer og Aleister Crowley skryter av at han er frimurermester og satanist og det hører i hop perfekt, så har jeg bestemt meg for å prøve å bli frukterianer, å ete blod er ikke naturlig og jeg tror industrien lurer oss til å spise det også, vi får mye mere vitaminer og mineraler med å spise rå økologiske frukter og ren luft og rent vann og glede og frihet for alle..

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Aleister Crowley er da vel død for lengst?

Michelle
Skribent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

ja om jeg husker riktig så døde han som narkoman! men bruker han som eksempel fordi han startet jo den sataniske kirken, var “bestevenn” med han som startet scientologikirken, og han sier rett ut i sine bøker at han er ond og vil være det og viser bilder av at han var frimurermester med massevis av utmerkelser, han ble initierti i Paris og i Londons eldste og sikkert mektigste frimurerlodge/masonic lodge. Aleister Crowley forklarer mye av hva som er ondskap, blant annet om viktigheten av hypnose/mind-control og backward-speech. Man kan si at hans bøker er slags bibler/lærebøker for de som virkelig vil ha makt og være ond, men det bøkene også gjør, er jo å avsløre eliten..

Michelle
Skribent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

jeg tror også vi kan se på Aleicter Crowley som verdens største idiot og looser, hva oppnådde han med alle sine medaljer og ofringer? ikke levde han lengre enn andre, og han ble bare styggere og styggere av utseende også, han var veldig negativ og deprimert, han eksperimenterte med mye narkotika etter det han kaller råd fra demoner, demoner ville jo bare lure ham, og det er det folk husker han som – the Beast, jeg synes faktisk bare synd på den mannen, verdens største looser!

aurum14
aurum14
Abonnent
13 år siden

Ja jeg kan ha tro på at menneskene prøver å hjelpe hverandre og være litt mere snill og forståelsesfull.

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Jeg besøkte 2 teaparty-er i vår omeggn igår. Begge var godt støttet skjønt den ene var midt i arbeidstiden. Imponerende var de mange gode hjemmelagede plakatene samt dyktige talere inkludert kandidater til høstens valg.

Må nevne en nokså morsom episode som jeg først fikk forklart lenge etterpå: Der stod en person med stor plakat og på hver side en annen som holdt opp hjemmelagete “piler” pekende mot mannen i midten!

Forklaringen? Det hadde sirkulert håndfaste rykter at sabotører ville infiltrere tepartyer og gjøre dumme ting for å skade deltagernes rykte. Så hadde noen kommet opp med løsningen–at det skulle lages pil-plakater i tilfelle denslags: “Her ser dere en sabotør”! Ingen aviser vil dermed driste seg til å offentliggjøre dumskapen!

B@D
B@D
Abonnent
13 år siden

Vulkaner nå altså..
Fin artikkel Armin, NS er et friskt pust i en noe ellers “grå” og hektisk hverdag.
Jeg ser debattene på NS har gått over i det mere positive slaget, istedenfor å disse og slite ut hverandres mentale energier.Dette er topp!
Her i stavanger høljer den ned for tiden og i dag har jeg sett mange biler med “askedråper” på utsiden..det gjør at man kanskje får en mer virkelighets følelse av hva som skjer? uansett vil jeg tro det blir tøffere tider fremover, men det gjelder å være positiv og gripe de mulighetene vi har.
Litt “mainstream”?
Times they are tuff:

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Tvilsomt at den lykkeamuletten vil bringe hun noen lykke i tiden vi er inne i nå
Men er ikke overasket, familien hun gifter seg inn i er representert på bilderberger møter, reptilmøter i Davos, frimurerere og mye mer
Det er en synd og skam at den gjengen der lever av og snylte på våre skattepenger
kommer ikke som noen bombe at hun nå står frem som iluminati medlem

Det er en større bombe at du er inne og leser på Se & Hør sine sider Atle :P he he

Atle Abrahamsen
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

He he! ja …
Satt og bladde gjennom mens jeg var på jobb i kveld (ventet på at noen skulle sovne), og gud-bedre for et gudsforlatt blad! Så mye degenert stoff om “kjendiser”, mote og sladder har jeg aldri sett før! (Jo, jeg har sett disse bladene før, men det er en stund siden, og jeg mistenker de har blitt enda verre med tiden).
Da jeg så denne “lykkeamuletten” på trykk, brant det seg fast på netthinnen, og jeg måtte hjem og se om jeg fant tilsvarende på nett. Det gjorde jeg altså, så trykk på lenken alle sammen ;)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Mette Marit vil nok forsvinne i dragsuget deres hun også. Kongen anmodet i sin nyttårstale at vi måtte vise måtehold, og han var nå rette karen til å preke om det med 100 millioner i formue. Kun gullkraner var godt nok for dronningen og Mette Marit reiser med fly til Paris og London for å kjøpe seg klær, hatt, sko og ny veske. De kunne vel for svarte f.. brukt Cubus og Kapp Ahl som oss andre som bør vise måtehold, kan ikke noen be kongen si det til dem også? Man skulle tro nessekongene var historie, men nei de lever fortsatt i beste velgående på skattebetalernes penger, de er snyltere som ikke viser et snev av måtehold. Beklager min manglende respekt for det utvannete blåe blodet.

Michelle
Skribent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

ja, er jo helt sykt at man er så inni granskauen shoppegal, alkohol, narkotika, biler, flyreiser osv, hjernevasket av illuminati’s media’s hypnose reklame for å få de til å bare tenke materielle ting i stedet for å se meningen med livet og prøve å dele og gi og kjenne at den gleden er langt større enn å shoppe! Men snakker om blått blod, jeg tror faktisk litt på det David Icke sier om at de har ikke sånn blod som oss vanlige mennesker, og jo mere blått blod, jo nærmere den britiske dronningfamilien, hvorfor i svarte var Olav så opptatt av at Harald måtte gifte seg med en av blått blod, jo fordi de måtte holde seg innunder det britiske dronninghuset for å beholde æren og makten som suverene over andre, men jeg vet en ting som er sikkert kjære venner, alle som er utenfor illuminati-pyramiden er garantert på høyere frekvenser enn inne i pyramiden, de lar seg styre av mørke energier, krig, kontroll, makt, lureri, svindel, plage andre og drikke blod og annet sykt, vi utenfor, vi som tror vi er ubetydelige på jorden, vi er fri, vi vil seire, men vi kan prøve å få folk som er lurt inn i frimureri og annet negativt, til også å følge oss og bli fri fra pengesystemet og kredittkortene og micro-chip-systemet de lager – alt for å kontrollere og overvåke, makt, makt, makt, sykt sykt sykt, det fører bare til at folk jobber med feile ting: politi, militære, våpenindustri, legemidler, kunstige kjemikalier, forskning på dyr etc. Ingenting av dette har med kjærlighet å gjøre!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Bare erter litt Atle, det var et glimrende funn :)

Nå er du snill med blåblo gjengen Monica
Nyttårs talen til Kongen ble holdt i et rom dekket med gull og silke der han formanet om og ikke bry oss om det matrialistiske he he
Dagens Næringsliv mener han er god for 800 millioner
Klart Mette og dem andre vil havne et sted som er det motsatte av det dem ble lovet
Synd NS ligger nede for telling nå siden ting akslerer fort nå, vi er i en tid der dem fleste ser at 2012 filmen begynner og vise at det ikke er noen film men referat av en profeti
Selv bestemor fra Gjøvik begynner og søke nå
Lokal butikken begynner og gå tom for hermetikk, folk er redde
Synd i grunn, det dø greiene alle snakker om er bare noen kontroll greier som dem 3 verdens relgionene fant på for og kontrolere befolkningene med frykt som våre myndigheter sprer videre: Bruk bilbelte eller kan du Dø, du kan dø, du kan dø du kan dø er budskapet dem hjernevasker oss med hver eneste dag å alle biter på og gir fra seg næring til dem som vil kontrolere dem
Sånn dø ting dem prater om handler ikke om noe mer avansert en det og bytte et rom
Synd NS ligger nede når vi trenger det som mest, det meste skurrer for tiden
Hele den polske elite omkommer der alle er samlet på et fly enda dem vet at både Russere og NWO ønsker dem bort så da kan man anta at dem enten er sucidale eller noe mer ligger bak, Island eksploderer mens NWO eliten er der og himmlen blir tømt for fly, Haarp skyene viser seg som best da vi trodde chemtrail stripene var borte
Haarp skyer er tynne skyer i stor høyde som beveger seg i samme mønster som ørkensand og vanlige krusninger i sjø
Haarp kunne utløst utbruddet på Island og Haarp kan sende askeskyene mot oss og Europa, mye tyder på at dem tømmer luftrommet ove Europa for fly med vilje
Mange flyselskaper begynner nå og protstere mot flyforbudet …
Kan tømmingen av luftrommet ha noe med et Haarp ekspriment og gjøre som ville medført at flyene ville ha falt ned …

Det er mye som lukter ugler for tiden
Vi vet at Zionistene helt fra lenge før vandringene gjennom Egypten har jobbet mot Armageddon i 2060, dem er langt fra ferdige med sine planer, der skal først Stor Israel på plass, bygge Salmons tempel, få NWO og og gå med Antikrist på plass som vi skal slave for og vi skal tyraniserest før det store siste slaget ved Armagddon der den siste kampen mot det onde og det gode skal stå
For dem er bare hele 2012 greia en brikke som skal få NWO opp og gå med Georgia Guidestones sine lover på plass og 90% reduksjon av befolkningen
Blir vi lurt? er hele 2012 greia bare et kjempe hoax og konspirasjon for og få sine syke planer på plass ?
Er det dette alle spådommer og profetier har advart oss mot ?

Ja sier Isaac Newtoon

http://www.youtube.com/watch?v=lTaBdMreQKE&feature=related

Kanskje en får svar på det med og kjøpe en sånn lykke amulett som Metta Marit bærer ;)

Atle Abrahamsen
Forfatter
13 år siden
Monica Waade
Forfatter
Svar til  Atle Abrahamsen
13 år siden

Duh, selv om de hadde betalt meg ville jeg ikke hatt det fæle onde øyet i nærheten. Føler det vil gi mer ulykke enn lykke fremover… THEY innhentes (heldigvis) av tiden snart.

Michelle
Skribent
Svar til  Atle Abrahamsen
13 år siden

hihi, jeg tror ikke hun skjønner greia med øyet og illuminati og dollar og det britiske kongehuset og satanisme, men ironisk nok så vil øyet sikkert gi henne enda mere penger fra frimurerne og kjendis-publisitet i media (eiet av illuminati), de ser hun bærer deres symbol, øyet som de har til å kontrollere og ulovlig overvåke alle slavene under i pyramiden, men heldigvis sånn jeg føler det, er Mette Marit en snill jente som utstråler godhet og vakkerhet, dessverre er hun en del hjernevasket sånn som resten av kongehuset, godt være de har chipet henne, hvorfor klarer ikke hun å gjøre Moder Theresa og Prinsesse Diana gjerninger? Er det viktigere å shoppe nye kostymer hele tiden? Jeg tror nok at Mette Marit blir brukt som et glansbilde for kongehusene på samme måte som Diana ble brukt, men så lenge Mette Marit ikke begynner å tale imot de slik Diana gjorde (Diana skrev håndskrevne brev der hun advarte mot Charles rett før hun døde og ga intervju der hun pratet nedsettende om dronninghuset), så lar de henne leve. Kongehuset i Norge er i slekt med det britiske, hvis ikke hadde de aldri fått den statusen de har i frimurer-landet Norge. Alle må føye seg på en eller annen måte etter e-Liz-a-Birth, hun eier alle pengene, hun trykker alle pengene, det er til og med bilde av henne på pengene og frimerkene, London styrer hele verdens pengemarked, frimurerne er alle underlangt e-Liz-a-Birth og de lager igjen pengene i USA og sørger for blodbadet av kriger/ofringer/ritualer, jeg fatter ikke at folk gidder å være med i en hemmelig sekt som tilber og må avgi løfter og sverge for den gamle “damen”, hva folk ikke gjør for å få ta del i makten og rikdommen den familien hennes har grabbet til seg opp igjennom årene i historien, løgner og masse secret-societies fra ende til annen, bare demon-dyrkelse og svart magi..

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

grunnen til at MM er så populær i media og har så mye penger og klær, vel her er grunnen med BEViS:
http://www.noblesseetroyautes.com/nr01/wp-content/uploads/2009/03/rev1.jpg

Trix
Trix
Abonnent
13 år siden

Husk å kjøp med VG på ferieturen, eller ta med denne geniale lille livsveilederen istedet, som politikerne ikke vil du skal forstå.
http://osoecofond.com/Din_lille_Livsveileder_A6.pdf
http://www.osoecofond.com (flere små lettleste gratishefter)

Her er en artikkel om mannen bak heftene(gjør et unntak selv om denne artikkelen er fra e24) http://e24.no/naeringsliv/article3591873.ece

Vulkanferie? http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home
Jordskjelvaktiviteten øker overalt.

Europas største undersjøiske vulkan rører på seg.
Ikke reis til Italia?
http://www.physorg.com/news189083558.html

God tur, husk munnbind og evt gassmasker.
Nå er flybillettene gunstige!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Ja, vi tar oss en ferie, før problemene løses… Lykke til NS administrasjonen! ;)

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Ler så tårene triller her*
Sektlederene på NTNU klarer jaggu og overgå dem mest skremmende historiene man kan lese på Nyhetsspeilet i Dagbladet i dag
Det er 75% mulighet for at enorme tzunamier og kjempeflodbølger vil skylle bort hele norskekysten og sivilisasjonen der innen dem nærmeste dagen og senest innen 1 eller 2 år

Flott røverhistorie og lese og spise popcorn til..

Fakta er jo at om Katla på Island går i lufta så vil det seff ikke komme noen store tzunamier og super flodbølger, til det er Nordsjøen alt for grunn
Det er kjempe jordskjelv på dypt vann som bygger opp større og større bølger etterhvert som dem nærmer seg land og det blir grunner og grunner som lager store tzunamier, Nordsjøen er grunn hele veien så det er teoretisk umulig at Katla kan produsere kjempe tzunamier som skyller bort alle byene og sivilisasjonen langs med kysten vår …. :)
En kan trygt ta barna med seg på stranda og fange krabber og grille pølser så får dommedagsprofetene på NTNU helle ta seg en tur i barnehagen og se om dem klarer og skremme noen barn til og tro på tulle historiene deres istede :)

http://www.dagbladet.no/2010/04/16/nyheter/vulkan/utenriks/island/vulkanutbrudd/11310951/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Ups.. radarbilde av vulkanen viset er bilde som har slående likhet med Jens Stoltenberg :-|

http://media.aftenposten.no/archive/01250/ICELAND-VOLCANO-AV_1250823x.jpg

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Et godt eksempel på hvordan en fjær kan bli til flere høns…

Når dette:
“Ifølge den islandske vulkanforskeren Magnus Tumi Gudmundsson er det 75 prosent sjanse for at den våkner. Dette kan skape tsunami og enorme flodbølger”
“…Dette vil igjen generere en tsunami som sannsynligvis vil ødelegge de lavereliggende delene av tettstedet Vik på Island.”

Blir til dette:
“Det er 75% mulighet for at enorme tzunamier og kjempeflodbølger vil skylle bort hele norskekysten og sivilisasjonen der innen dem nærmeste dagen og senest innen 1 eller 2 år”

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Terje
13 år siden

Blir det et hovedutbrudd må vi regne med store flommer, enorme flodbølger og tsunamier, sier Tønnes.
75 prosent sjanse for at monstervulkan våkner
– I tre av fire tilfeller når Eyjafjallajökull har fått et utbrudd så har den store naboen Katla også fått et. Forsker advarer mot tsunami og enorme flodbølger

Står det på forsiden og i artiklen og nå kommer det jaggu en ny artikkel øverst i dagblad der WHO sier at alle må holde seg inne he he :)
Vi har levd med vulkaner i milliarder av år uten hus og klart oss og nå vil WHO at hele Europa skal låse seg inne
Nei nå ler jeg sånn at jeg ser knapt tastene HA HA HA gærninger
http://go.dagbladet.no/ego.cgi/dbf_henv/http://www.dagbladet.no/2010/04/16/nyheter/vulkan/aske/11314271/

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

ja, men ikke “Det er 75% mulighet for at enorme tzunamier og kjempeflodbølger vil skylle bort hele norskekysten og sivilisasjonen der innen dem nærmeste dagen og senest innen 1 eller 2 år”!

“Vi har levd med vulkaner i milliarder av år uten hus og klart oss og nå vil WHO at hele Europa skal låse seg inne” WHO tenker på enkeltmennesker, ikke menneskeheten!

Overskrifter overdriver ofte, så det er ingen grunn til å overdrive ytterligere;-)

Otto
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Dagbladet, og de andre av samme løgnaktige og svindlerske byrd, og tall, det har de beviselig ikke greie på. Ta de alltid med 100 % feilmargin. De ble ikke journalister og redaktører på grunn av at de var gode i realfag, matematikk, logikk og god folkeskikk. De ble det beviselig fordi de ikke var gode i minimum ett eller mest sannsynlig alle av nevnte, Selv de mest ambisiøse klimakuttene vil øke havnivået med 75 meter, mener NASA-forsker
—-
Ten years after – I’d love to change to world

MortenB
MortenB
Abonnent
13 år siden

Alle med lave frekvenser i hodet sitt like nok NyhetsSpeilet dårlig. Og siden kan ikke fjernes, da får de publisitet og det blir skriking. Da kan det være en løsning å begrense båndbredden gjennom NIX, eller lage litt morro med DNSer, eller få en hacker i østen til å sende så mange forespørsler at web-serveren har ikke får tid til annet enn hackeren.
Dere vet hvem jeg tenker på.

Det positive om dagen er at flyene er på bakken og asken fra Island i luften ! Heller vulkanaske og svovel en Chemtrails !!!

sjokomelk
Abonnent
Svar til  MortenB
13 år siden

For vulkanaske og svovel kan IKKE være farlig!?

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Sammenlignet med Chemtrails er vulkanaske og svovel for helsekost å regne. Dette er jo grunnstoff som er byggesteiner i kroppen

sjokomelk
Abonnent
Svar til  MortenB
13 år siden

Joda, men man kan dø av ting man er avhengige av for å leve, hvis det kommer i store nok mengder. Ren oksygen i for store mengder kan være livsfarlig. For ikke å snakke om vann. Tror uansett ikke på chemtrails, er nok derfor mer engstelig for vulkanasken ja.

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Mener du at Chemtrails kan være farlig nå da, eller?

– Støv fra vulkanen som kommer ned med regn, er mindre farlig enn veistøv, sier seniorforsker Dag Tønnessen ved Norsk institutt for luftforskning, NILU.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3610202.ece

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Tror ikke på at det ligger noe ondsinnet bak de såkalte chemtrails. Tror derfor helle ikke de er farlige. Tar Tønnesens utsagn til etterretning. :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Neo
13 år siden

Chemtrail er nok veldig bra for oss og blir holdt hemmlig sånn at ikke kosttilskudd industrien skal tape penger siden alt det sunne som kommer med chamtrailen gjør at vi ikke trenger kosttilskudd Sjoko :) he he

Dagbladet la ut en bilde av Jensemann utendørs i en artikkel for 2 dager siden der man så store chremtrailstriper, jeg var seff raskt ute og kommenterte det i bloggen under og da ble bildet tatt bort umidelbart og byttet ut med et annet bilde
Chemtrail er tydligvis tabu for Media

Nå er jeg ikke ute etter og ødlegge verdensbildet ditt og den trygge komfortsonen din, men her kan du jo selv se hvor ufarlig cemtrail er :)

Chemtrail blir pøst ut som påskudd for og stoppe den Globale oppvarmingen men som vi alle vet så er det krig mot befolkningen det er snakk om
En befolking med Alzheimer er ikke akkurat noe trussel for elitens syke planer om en verdensregjering
Sammen med GMO, MSG osv så blir vi mer og mer zombifisert dag for dag
En skal være rimlig naiv for og tro at når psykopater får tilatelse til og spraye befolkningene med en suppe dem får lov og blande selv at det da ikke kommer masse syke ideer om tilsetningstoffer som kan øke deres egen mak og lommebok :)
Men må jo inrømme at misuner deg litt Sjoko, må være deilig og leve i en sånn rose boble med 120% tilit til psykopatene som styrer verden :)

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Hvis du, smurfen, tror at min skepsis til teoriene her inne er ensbetydende med tillit til politikere tar du skammelig feil. Jeg er fullstendig klar over at politikere spesielt og maktsøkende mennesker generelt ikke er til å stole på. Farligst av alle er de blinde idealistene. (Jfr. utsagnet om hva veien til Helvete er brolagt med.) Det beste vi kan håpe på hva angår politikere er pragmatikere med en smule skamvett.

Men å tro på at “THEY”, som dere kaller de her inne, er ute etter å DREPE store deler av jordas befolkning? Den blir for drøy. Jeg kan forstå at det spekuleres i om ulykker er arrangerte, men kan vanskelig se for meg at alt som diskuteres av ulykker her inne er arrangerte ulykker. Likeledes finner jeg bevisførselen for at chemtrails (contrails) er farlige og at HAARP er et jordskjelvvåpen/strålevåpen tendensiøs og slett. Det er klart, det er mye enklere å tro på at alt som skjer henger sammen og er del av en stor konspirasjon, men så enkelt er det neppe. Er enig i at verden pr.i dag ikke ser spesielt bra ut, men det har den heller ikke gjort på en stund. For å si det på engelsk; “There’s no palpable good or evil, just people being people.”

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Så, hva tror du såkalte chemtrails er da, sjoko? Og hva mener du med at chemtrails antakeligvis ikke er farlig, siden DU ikke tror det ligger noe ondsinnet bak?
Merkelig logikk egentlig.

Michelle
Skribent
Svar til  Neo
13 år siden

ja CHEMTRAiLS = REAL og selvagt DANGEROUS!!!! Jeg tror på det Dr Rauni Leena Lukanen Kilde sier, de vil bare ha slaver og satanisk elite, de vil ikke ha en middelklasse som går imot det sataniske, demonene gir eliten fri adgang og oppfordring med å ødelegge alle som ikke følger satanistene, med å spre chemtrails så gjør de folk syke og ute av stand til å bry seg, det fungerer som en drug, du klarer ikke å ta vare på deg selv, du klarer ikke stille spørsmål og du klarer ikke protestere eller tenke, du har mer enn nok med deg selv, du blir bare mere og mere negativ, du blir desperat og glemmer kjærligheten, du blir gammel av chemtrailsen og ser ikke noe lys og håp og drømmer lengre, således får demonene full makt, det er det de vil ha, det er helt sykt, vi vet jo at Aleister Crowley var frimurermester og ble neddrysset med medaljer etter at han ofret 150 barn hvert eneste år over flere år, de kalte ham bare the Beast, hvorfor skulle ikke Crowley få utmerkelser når Bush Senior fikk æresorden av å ha ledet Gulf-krigen som ofret 1,5 millioner.. Men la oss holde fast ved det vakre, et menneske kan gjøre en forskjell, mørket er sjanseløse i forhold til lyset, kjærligheten er uovervinnelig, det eneste mørket tjener på er å overbevise kjærlighetsbarna til å gå over til satanistiske og egoistiske ødeleggende tanker og rus som ødelgger de selv og andre..
http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m=-1&w=4&x=0&p=14

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Neo: Jeg tror ikke det dere kaller chemtrails er noe annet enn vanlig kondens fra jetmotorer. Michelle: real & dangerous? Etter å ha lest et par andre utsagn Dr. Lukanen Kilde har kommet med stiller jeg meg sterkt tvilende til henne som sannhetsvitne for noe som helst. Og folk som blir utsatt for “chemtrails” er altså; ute av stand til å ta vare på seg selv, negativ, desperat og ute av stand til å elske? Javel. Da bor jeg tydeligvis ikke i et område hvor det sprayes, for ingen av disse påstandene stemmer for min del. (Bor innenfor Ring 2 i Oslo, hvis du lurte.)

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

OK. Men hvorfor diskuterer du andres viten, når du bare har din “tro” å slå i bordet med? Hva ellers tror du på da? Julenissen? Gud? Terror? Krig? Al Qaida? Allah? Big Bang? Katolikkene? Tyngdekraften? Stoltenberg?

Alt for mange bygger sin forståelse på tro og antakelser.
Jeg blir nesten fristet til å si:
Farligst av alle er de blinde idealistene. (Jfr. utsagnet om hva veien til Helvete er brolagt med.)

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

“sjokolademelk”, med fare for å gå i fellen som Dilbert snakker om “diskuter med en idiot og han vil ta deg ned på sitt nivå og slå deg med erfaring” oppfordrer jeg deg til å løfte blikket opp på himmelen og se.
Det finnes nettsider som viser flyselskap, flytype og høyde på hvert fly. Da har jeg registrert følgende: Norwegian og SAS passerer med samme flytype og samme høyde, Norwegian har en hale som varer i 20 sekunder, SAS har en hale som er MYE fetere og større og vider seg ut, og varer i minst 4 timer.
Jeg fatter ikke at folk kan stå og se på dette uten å se det i det hele tatt. Så får dere bare unnskylde om jeg har for lav forståelse for andre. (Jeg prøver?)

torkel
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Jeg ser i allefall klare endringer i himmelbildet her i Trondheim nå som flyene står på bakken. Håper folk med gode kamera knipser bilder av denne unike perioden slik at folk kan se før og etter bilder :-) Forøvrig har jeg sett to fly på himmelen i dag så spørs om alt er tilbake som før i løpet av kort tid.

Otto
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Trondheim. Skydekke i dag men tatt bilde av en chemtrail + i gløtt gjennom skyene. Har bilder av chemtrail fra fler dager i april 2010, lagt ut mange på nettsider før så nå lar jeg være. Mye jobb er utført av mange for å forsøke å rydde opp i galskapen, kan ikke godta å leve i dette sølet og heller ei gi dette mafiaveldet av komplette idioter videre i arv til våre barn. Hvor skal vi sende regninga?
—-
Jethro Tull: Ian Anderson ‘s Flute Solo (07/31/1976)

Otto
Abonnent
13 år siden

Takk til NySp, det er ikke alltid like lett å være journalist i røyken, enten den er fra bål eller fra mobilmaster, haarp, radaranlegg eller andre elf-kilder

Litt lesestoff mellom sportsøktene, Bill Clinton is on his way to Japan to try to get money

Topic in previous post, tema i forrige post * Exposing the criminal cabal, opprulling av den kriminelle kabalen. Jeg lover at vesentlige deler av våre historiebøker må skrives om

Womack & Womack – Teardrops (12” Mix) +

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

DE DØR – VI DANSER fordi VI FORTJENER DET:
http://www.youtube.com/watch?v=0t8X_N2pJvQ&feature=related

Hva er forskjellen DE DØR – VI SURFER ETTER MER SLADDER / mer underholdning av “høyere kvalitet” (som VI tror, selvgode som VI er, fordi VI tror at VI er så opplyste intellektuelle)?

Frederik
Frederik
Abonnent
13 år siden

Apropo nettsteder som sliter, hva sjedde med
http://theflucase.com/.

Er helt klart ikke samme sted som før?

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Frederik
13 år siden

Hva skjer?
Bloggen “Norske Forhold” er fjernet
http://norskeforhold.wordpress.com/

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Samle skutene ja…

La NS være skipet, la NS være reder´n,
la skipets styres trykt, gjennom skjær og sjø,
før alle bekker små, til den store leden,
før alle sjeler bort fra frykt og nø´.

Samle alle vaklere, samle alle bundne,
samle alle sammen som har stengt seg inne,
led oss bort fra dyr de gale hunde,
led oss for vi fred og kjærlighet vil finne.

« Forrige artikkel

Politikere faller fra himmelen

Neste artikkel »

Aktivisme i nærmiljøet

64
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x