Hvor mange deltok i terrorangrepet på Norge? Hvem var de egentlig? Vi gjennomgår en større mengde observasjoner for å vise deg det media ellers tier om eller ikke setter sammen til en helhet.

22. juli avslørt

423.5K visninger
35 minutter lesetid
426

Filmopptak fra regjeringskvartalet viser tre ukjente menn i militære uniformer med røde bereter, oppbrettede skjorteermer og hansker som fjerner en kabel minutter etter bombeeksplosjonen. Til 22. juli-kommisjonen sier visepolitimesteren i Oslo at vitner fra Utøya fortalte om flere skyttere samme kveld som massakren fant sted.

Hvor mange deltok i terrorangrepet på Norge? Hvem var de egentlig? Vi gjennomgår en større mengde observasjoner for å vise deg det media ellers tier om eller ikke setter sammen til en helhet. Her har du 22. juli avslørt.

Den originale videoen er dessverre blitt fjernet da YouTube-kontoen tilknyttet denne videoen er sagt opp: http://www.youtube.com/watch?v=1BWFYfMRk0w. Ny video er derimot funnet her:

Rettssaken som omhandler terrorangrepet 22. juli offisielt er avsluttet. Anders Behring Breivik har innrømmet at han stod bak både bombingen av regjeringskvartalet og massakren på Utøya som fant sted i tidsrommet fra klokken 15.25 til klokka 18.34 den 22. juli 2011. Vitner har talt, eksperter likså, og retten har kommet fram til en enstemmig dom. Anders Behring Breivik har gjort det, og han har gjort det alene.

Men rettssaken ble avsluttet før 22. juli-kommisjonen kom med sin rapport. Og her blir alle sårene fra en av de frykteligste dager i norsk historie revet opp igjen. Kommisjonen viser at politiet sviktet fatalt på en rekke punkter. Det er en så omfattende og grundig dokumentasjon at spørsmålet henger i luften: Kan dette virkelig ha vært tilfeldig?

Her må vi skynde oss å legge til at det finnes flere teorier på hvorfor terrorisme oppstår. NRK/VG-versjonen er at terrorisme oppstår fordi personer er frustrerte på grunn av fattigdom eller er fylt opp av politisk  ekstremisme. Et annet syn er at terrorisme er krig mellom nasjoner i fredstid eller utføres av de vestlige eliter som en form for kontroll over befolkningen eller en stats politikk. For å illustrere forskjellen med et konkret eksempel, drapet på John F. Kennedy i 1963.

NRK/VGs versjon er at det skjedde fordi Lee Harvey Oswald, den offisielle drapsmannen, drepte den amerikanske presidenten fordi han hatet det amerikanske samfunnet. Den andre teorien er at Kennedy ble skutt fordi den amerikanske makteliten mente presidenten ønsket for stor makt og ikke lot seg kontrollere og fordi han sannsynligvis ikke ville trappe opp stridighetene i Vietnam. En etterretningsoperasjon ble rigget, hvor presidenten ble skutt av flere skyttere. Oswald var bare en syndebukk. Versjon én er soloterrorisme, versjon to er en kriminell konspirasjon.

Fører vi de to nevnte eksemplene til Norge 22.7. 2011, står vi overfor dette:

A. Anders Behring Breivik gjennomførte to terrorangrep fordi han ville slåss mot et flerkulturelt samfunn der muslimer har en betydelig innflytelse.

B. Terroren skyldtes en elite eller et land som ønsket å sette Norge på plass, etterretningstjenester sørget for det.

Befolkningen, det politiske Norge og mediene har slått seg til ro med at punkt A er det rette, også de etterlatte etter de 77 som ble drept (en druknet).  Her er kort noen av argumentene for dette syn.

 1. Anders Behring Breivik har erkjent at han stod bak alt.
 2. Politiets etterforskning har ikke avdekket at andre var med på aksjonen.
 3. Vitner på Utøya er sikre på at det var Anders Behring Breivik som skjøt.

Spesielt de to siste punktene er sterke indikasjoner. Thomas Quick-saken viser derimot at en tilståelse ikke trenger å være reell.

Så til punkt B, hva er viktige indiserer på at 22/7 ikke var en soloterrorisme, men en større aksjon med mange involverte?

 1. Ukjente soldater plukket opp kabel/detonator minutter etter eksplosjonen.
 2. Vitner meldte om flere skyttere, beredskapstroppen fikk informasjon om det, lydopptak viser det.
 3. Nyhetsbyrået Associated Press la ut store flyfoto fra Utøya den 21.7. 2011.
 4. Lanseringen av hvit al-Qaida av sikkerhetsdepartementet i USA 21.7. 2011.
 5. Politiet gjorde en rekke utforklarlige feil, Forsvaret og regjering var passive.
 6. Politiets løgner og selvmotsigelser.
 7. NRK-bildet av gjerningsmannen på Utøya.
 8. En ukjent varebil kjørte i land på Utøya klokken 16.05.
 9. Vitner sa gjerningsmannen speidet ut mot fjorden og ble plukket opp av båt.
 10. Anti-terror øvelse fra 18. juni til 22. juli var identisk med det som faktisk skjedde.
 11. Vitnebeskrivelse av bombemann på 170 centimeter fra Midtøsten.
 12. Breivik ble observert flere steder på samme tid.
 13. Breiviks Facebook-profil ble endret på kvelden 22.7. 2011.
 14. Brevik og myndighetenes koblinger til Mossad.

Problemet i slike saker er at de store mediene og deres eksperter underslår at punkt B, en kriminell konspirasjon eller ”falsk flagg-operasjon”, faktisk eksisterer som en mulighet og som et historisk faktum. Ytterligere et eksempel på dette er riksdagsbrannen i Tyskland i 1933. En venstreradikal, Marinus van der Lubbe, fikk skylden, og det ga nazistene under Hitler en gylden anledning til å fengsle kommunister og andre politiske motstandere. Men mange mener at det var nazistene selv som tente på riksdagsbygningen for å få en begrunnelse til å innføre en politikk som ga dem mer makt.

Van der Lubbe ble stilt for retten på grunn av egen tilståelse og dømt som eneste gjerningsmann selv om det var klart at flere må ha vært med på brannstiftelsen. Han var som Lee Harvey Oswald (slik de fleste bevis tyder på) en som var forutbestemt til å få skylden, en syndebukk, en lokkedue, en ”patsy”.  Lee Harvey Oswald sa det jo selv da han ble arrestert for mordet på presidenten: ”I’m just a patsy”.  Det ligner på det den eneste som har blitt arrestert for Mumbai-terroren i 2008 har uttalt.

Nyhetsspeilet er et av de få steder her til lands som har presentert alternativer til at Breivik står bak alene, en rekke utenlandske eksperter er i tillegg av en helt annen oppfatning enn våre “eksperter”, medier, politi og dommere.

Vi  går her inn på hvert enkelt av de 14 punktene

1. Ukjente soldater ved regjeringskvartalet minutter etter at bomben gikk av

En link på Nyhetsspeilet viser til et opptak gjort av TV2s Nyhetskanalen (se videoen over) tatt i krysset Apotekergata-Grubbegata i regjeringskvartalet rett etter at bomben gikk av 22. juli. To hvite varebiler står parkert i Apotekergata med uleselige skilter. En av dem har døren åpen.

To hvite varebiler står parkert i Apotekergata med uleselige skilter. En av dem har døren åpen.

Tre menn kledd i uniform og røde bereter kommer småløpende, nærmest dansende, nedover mot Grubbegata.  De har på seg uniformene til norsk militærpoliti. En av dem tar hånden i været som om han fjerner noe, han har hansker.

Tre menn som har på seg uniformene til norsk militærpoliti. Hvem er de, og hvorfor fjerner de ledninger fra gata like etter bombe-smellet?

Den andre kommer bak i blå gummihansker. Han bøyer seg ned ved Grubbegata uten å nøle. Og hva ligger der? Jo, en kabel, ledning eller en detonator.

SOLDATER FJERNER DETONATOR: Tre menn i militæruniform og røde bereter plukker opp en ledning/kabel/detonator rett ved Grubbegata noen minutter etter at bomben har gått av i regjeringskvartalet. Er dette norske militære eller utenlandske agenter som har kledd seg ut?

Hvem er disse mennene? Er de ekte norske militærpolitisoldater? Er de utenlandske agenter? Hvorfor kjører de i så fall hvite varebiler med ugjenkjennelige skilt? Hvordan vet de at kabel/ledning/detonator er på stedet? Hvorfor har ingen meldt i fra at de var der? Hvorfor er alle ca. 170 cm med mørkt hår?

2. Flere skyttere

I nettavisene 22. juli og papiravisene 23. juli meldte flere av ungdommene på Utøya om at det var flere skyttere i sving fra klokka 17.21 til 18.34. En av skytterne er beskrevet som en mann i sivilt på 180 centimeter med mørkt hår og nordisk utseende. TV8 Buskerud intervjuet en av de unge fra Utøya på kvelden 22. juli:
Ung mann sier: – Det var tre stykker.
Reporteren: – Tre stykker som skjøt?
Ung mann svarer: – Tre stykker, ja.

Visepolitimesteren i Oslo uttrykker det samme til 22. juli-kommisjonen, og aksjonslederen i Beredskapstroppen bekreftet dette i rettssaken denne våren, han fikk beskjed på vei til Utøya at det var fra tre til fem skyttere i sving.

Kripos avviste muligheten for flere skyttere allerede 25. juli. Grunnen som ble oppgitt var at det måtte bare være én skytter siden det kun var funnet to typer ammunisjon. Men det var da merkelig, to eller flere skyttere kan da fint bruke samme type ammunisjon.

Lytter en til filmopptakene som finnes, høres ulike typer skudd i løpet av noen sekunders mellomrom, spesielt om en sammenligner VGs versjon av naboers opptak med TV2s versjon omkring klokken 17.50 da rød røyk stiger opp ved det hvite hovedhuset. I NRKs opptak fra Utøya tatt ca. 18.30 da Beredskapstroppen går i land (opptaket varer i ett minutt og 43 sekunder) høres det ulike skuddserier 15-20 sekunder inn i opptaket. Det er sannsynlig ut i fra opptakene at det er flere som skyter. Hvem vil foreta den første vitenskaplige analysen?

3. Luftfoto av Utøya hos Associated Press lastet opp 21. juli

Terrorangrepet på Norge 22. juli var en verdensbegivenhet. Medier over en hele verden skrev om hendelsen, også nyhetsbyrået Associated Press som forer hundrevis av medier med stoff og kjøper inn bilder fra alle land.

Men byrået har ingen flyfotografier fra Norge med dette unntaket: fire høyoppløslige fotografier av Utøya i skinnende sol, tatt og lastet opp i byråets arkiv 21. juli 2011. Visste personer i byrået at noe ville skje på øya som ville påkalle hele verdens oppmerksomhet? Hvem tipset dem? Associated Press foret den tyske nyhetskanalen N24 og andre med levende bilder 22. juli og en falsk bombeeksplosjon vises blant annet.

4. Lansering av “hvit al-Qaida lignende trussel” av Homeland Security i USA

Første juli lanserte Homeland Security, det amerikanske sikkerhetsdepartementet, en video hvor hvite terrorister opererer.  Vi merker oss at det skjer på samme tid som Associated Press laster opp Utøya-bildene. Det er en klar dreining fra det bildet som har vært de siste årene om at det framfor alt er muslimske menn som er farlige.

Den omstridte radioverten Alex Jones uttaler 21. juli at et terrorangrep er nært forestående. 24 timer etterpå smeller det i Norge.

5. Politiet gjør en rekke uforklarlige feil, Forsvaret og regjeringen er passive

Ved alle aksjoner må en spørre om det har skjedd noe unormalt i responsen fra politiet og militære? Hvis det ikke skjer, hvis for eksempel responstiden er innenfor de vanlige rammene, er det en god indikasjon på at det ikke ligger noe bak.  Men 22/7 var ikke normalt. Politiet brukte lang tid og gjorde mange feil som aviser og spesielt 22. juli-kommisjonen har avdekket.

Forsvaret har sluppet unna kritikken og et kritisk søkelys. Kort nevnes her: Massakren starter i perioden klokken 17.15 til 17.21, den avsluttes i perioden 18.32 til 19.01. Offisielt er tallene 17.21 til 18.32-34, men her må det bemerkes at det i flere medier den 22. juli og 23. juli kom fram, politiet var kilder, at Breivik ble pågrepet omkring klokken 19.00. Uansett tar det lang tid før politiet aksjonerer på Utøya, selv om de første politimennene ankom ved landsiden klokken 17.50 og det ligger en rekke båter i nærheten.

I politiinstruksen skal politiet i slike tilfeller komme seg over med det samme og utfordre gjerningsmannen. Det gjorde ikke de to politimennene selv om de hørte skuddserier og så de unge kaste seg i sjøen. Politimennene ble stående å speide og dirigere trafikken mens de unge ble slaktet ned. Et skammens øyeblikk i norsk historie. De var sannsynligvis under ordre om å gjøre det siden Beredskapstroppen var underveis.

Hvorfor? Var grunnen at politiet tok meldingene om flere gjerningsmenn så alvorlig at de visste de ville bli skutt selv med det samme de entret øya og at det derfor var riktig å vente til de hadde stor nok tropp? Eller fantes det en hemmelig ordre om at de ikke under noen omstendighet måtte entre øya før klokken 18.25? Leser en om såkalte ”man-in-the-middle-attack”, er det ikke utelukket at angriperne manipulerte kommunikasjonen til politiet.

10 minutter etter bombeaksjonen kommer det inn tips om utseende på bombemannen og registreringsnummeret på bilen han kjørte. Tipset ble skrevet ned på en gul lapp av en operatør ved Oslo-politiet. Operasjonslederen gjorde ingenting med tipset før det var gått 20 minutter og gjerningsmannen var halvveis til Utøya. Ikke nok med det, han hadde politieskorte fram til Sandvika!

Rett etter bombeeksplosjonen meldte flygerne som hadde ansvaret for politihelikopteret at de kunne komme på jobb og få helikopteret opp i luften. Det var ikke nødvendig, sa Oslo-politiet. Og det til tross for at Norge var under angrep for første gang på 70 år, regjeringskvartalet var bombet, et terrorangrep uten tvil og et nytt var på vei – noe Beredskapstroppens leder bekrefter at han visste (se Der Spiegel i august 2011).

Forsvaret gjør, med ett unntak, ingen ting annet enn å vente på politiets initiativ. Hvordan vet Forsvaret klokken 15.30 at angrepet ikke er militært eller at en annen nasjon står bak? Noen informerer dem, noen de stoler 100 prosent på. Det må være etterretningstjenester i NATO. Likevel mobiliserer Forsvaret på ett sted øyeblikkelig, Sentralanlegget, tilfeldigvis noen kilometer fra Utøya.

6. Politiets løgner og selvmotsigelser

Beredskapstroppens leder Anders Snortheimsmoen sier i Der Spiegel at han gikk opp på kontoret til Johan Fredriksen, stabssjefen i Oslo-politiet, rett etter bombeangrepet. Snortheimsmoen forteller at han advarte Fredriksen om at et nytt angrep var underveis, a la tidligere terrorangrep som det i Mumbai i 2008, og som de hadde øvd på hele uken.

Han uttalte dessuten at det ble funnet bensinkanner hengt opp i trærne på Utøya. Det er bare det at politiet i etterkant benekter at disse kannene fantes. Fredriksen sier at han ikke var på sitt på kontor på ettermiddagen 22. juli. Han var i Sverige på ferie med sin hustru.

Johan Fredriksen benektet i dagene etter 22. juli at politihelikoptre kunne bemannes med en skarpskytter som kunne skyte ned gjerningsmannen på Utøya. Det kom fram seinere at nettopp dette var gjort under øvelser tidligere, skarpskytter om bord i helikopteret. Leder for Politidirektoratets evalueringsutvalg, Olav Sønderland, nektet i desember 2011 for at politiet kunne ha vært raskere på Utøya.

22. juli-kommisjonen avkler denne løgnen i sin rapport. Politidirektør Øystein Mæland uttalte i august 2012 på sin side at GPS-data om patruljebilene ikke var tilgjengelig for Sønderland-utvalget. Ett døgn etterpå innrømte Mæland at han hadde gitt feilinformasjon.

7. Bildet av gjerningsmannen på sydspissen

NRKs fotograf som var i et helikopter tok bilder av gjerningsmannen da han skjøt ofre på sydspissen av Utøya. Som Nyhetsspeilet har påpekt tidligere, det er noe rart med bildet. Sammenligner en mannen som skyter på sydspissen med politiets bilder i retten og Breivik, er det forskjell. Mannen på sydspissen virker å ha måne, Breivik er tynn i håret – men har ikke måne.

HVIT FLEKK NEDERST OG HODE SOM IKKE MATCHER BREIVIKS: Gjerningsmannen på sydspissen, Utøya omkring klokken 18.30 den 22. juli. Han har to hvite merker på ryggen, men politiet bilder fra rettssaken viste at gjerningsmannen hadde kun ett slikt merke på ryggen. Hvordan henger dette sammen? Hodet til gjerningsmannen virker ikke helt tilpasset resten av kroppen. Er det et mispass fra en siliconmaske? Han virker å ha en måne. Det har ikke Anders Behring Breivik.

Han som skyter har en refleks eller hvitt felt nederst på ryggen. Politiets gjengivelse av hvordan gjerningsmannen var kledd på øya viser kun et hvitt felt øverst på ryggen (hvor det stod ”politi” og i overensstemmelse med uniformen til Beredskapstroppen). I tillegg når en ser bildet av gjerningsmannens hode fra siden, ser det ikke proporsjonalt ut sammenlignet med resten av kroppen.  Dette gir oss grunner til å tro at gjerningsmannen som skjøt ikke er Breivik, men en annen som ligner Breivik, en dobbeltgjenger, eller en bruker av avansert siliconmaske – som kan gi uproporsjonale utslag.

8. Ukjent varebil i land på Utøya

Det har vært mye fokus på gjerningsmannen, beskrevet som Breivik, som går i land på Utøya, naturlig nok. Klokken 17.10 ca. skjer det. Ingen biler var med på den turen. Men Arbeiderparti-politikeren Are Tomasgard oppgir i et intervju at det var med en varebil over til Utøya klokken 16.05. Hvis dette er en riktig observasjon, er det påfallende at ingen virker å vite hvor den kjørte og parkerte. Hvem kjørte den? Hva var inne i bilen?

Politiet lukket øya etter at massakren var over og Breivik var arrestert. Bilder fra massakren eller fra timen rett før massakren inne på Utøya finnes ikke, selv om det var over 500 unge med mobiler på øya. Ikke rart all den tid politiet konfiskerte alle mobiltelefoner. NRK var imidlertid på plass med sitt helikopter over øya under massakren, i motsetning til politiet og Forsvaret.

Helikopterbildene virker å vise at en parkert bil, mørk, mellom teltene til Norsk Folkehjelp ved skolestua. De viser også en hvit bil bak den mørke og en bil inne i skogen rett ved. En eller to av disse er det ikke gjort rede for, vi kjenner bare en hvit bil fra Norsk Folkehjelp som ble brukt til å frakte skadde etter massakren.

Dessuten kjenner vi til en hvit varebil fra Bislet Bilutleie som står ved kaien når massakren finner sted. Men altså: en eller to varebiler er det ikke gjort rede for og en ble kjørte i land 16.05, rett før informasjonsmøte startet.

9. Vitner sier gjerningsmannen skiftet til sivilt og gikk om bord i en båt

Flere ungdommer sa i dagene etter massakren at gjerningsmannen på Utøya hadde skiftet fra politiuniform til andre klær og gått om bord i en båt. Det framkommer blant annet i et intervju i svenske Aftonbladet og norske Aftenposten.

Verken politiet eller 22. juli-kommisjonen har nevnt dette med ett ord. Fordi det ikke var viktig eller fordi det ville velte politiets forklaring?

10. Antiterror-øvelse fra 18.7. til 22.7, Mumbai-scenario (flere angrep)

Aftenposten avslører 26. august 2011 at det var en antiterror-øvelse som pågikk i Oslo fra 18. juli til 22. juli klokken 15.00, bomben gikk av 15.25.

Beredskapstroppen var sentral i øvelsen som var i full gang da bombebilene og fluktbilen ble kjørt fra Rena til Oslo. TV2 meldte på kvelden 21. juli at det var observert menn i mørke uniformer som gikk igjennom regjeringskvartalet, en del av øvelsen? Øvelser henger med de store terroraksjonene.

Myndighetene sier det er tilfeldig, men kritikere sier at det ikke er tilfeldig. Antiterror-øvelser gir de som står bak terroraksjonene mulighet til å infiltrere sikkerhets- og regjeringsapparatet, og med ett få øvelsen til å gå over til virkelighet. Dette er det flere historiske eksempler på. Bare se på filmen ”Valkyrie” med Tom Cruise.

Kuppmakerne skal drepe Hitler. For å klare det skriver de om en øvelse slik at den kan brukes til å skape en virkelig hendelse. Under terroraksjonen i London 7. juli 2005 gikk bombene av midt under en antiterror-øvelse.

http://www.youtube.com/watch?v=YrRXWmk49vU

Tidligere agent i det britiske etterretningsorganet MI5, Annie Machon, forteller i denne videoen at hun “fra innsiden” var vitne til hvordan noen av hennes kolleger utførte falsk flagg terror. Hun redegjør også for hvordan det i forkant av London-terroren 7/7 2005 pågikk en antiterrorøvelse, som midtveis i øvelsen gikk over i virkelig terror, hvor det var de samme 4 stedene punktene i London by (3 T-banestasjoner og en buss) som var plottet inn som “øvingsmål” som ble rammet av virkelig terror før øvelsen var over…

Ingen medier i Norge har fulgt opp øvelsen, bortsett fra en kort omtale i Dagbladet, og ingen i politiet har snakket om den siden. 22. juli-kommisjonen nevner ikke øvelsen med ett ord, heller ikke i rettssaken ble den brakt på bane. Stillhet.

Hvorfor det, fordi den er uvesentlig eller fordi øvelsen som lignet på den virkelige terroren like etterpå bærer et illevarslende vitnesbyrd om at det dreide seg om nok en falsk flagg terroraksjon som statlige myndigheter var med på?

11. Bombemannen ble oppgitt å være 170 cm fra Midtøsten

Når mediene viser et bilde av bombemannen på vei fra regjeringskvartalet, skriver de at her går Breivik. Men det vi ser er en mann i politiuniform med hjelm og visiret nede, en mann ser vi – ikke Breivik.

Vakten i regjeringskvartalet beskriver bombemannen å være ca. 170 centimeter og fra Midtøsten. Interessant, for Breivik er 183 centimeter og fra Skøyen.

Her ser er en mann i politiuniform med hjelm og visiret nede, en mann ser vi – ikke Breivik

12. Breivik var flere steder på en gang

Kan Breivik ha en dobbeltgjenger? Hvis det er tilfelle er ikke det noe nytt. Lee Harvey Oswald ble i sin tid opplyst å være to eller tre steder på samme tid og følgelig ha en eller to dobbeltgjengere. Er det tilfelle for Breivik også? Vitner opplyser at Breivik var i sin mors hjemby, Kragerø, i perioden 18. juli til 21. juli, han skal ha besøkt en forretning i byen og spøkt med innehaveren som kjente ham godt fra tidligere.

På utsiden stod to menn som var med Breivik og observerte trafikken. Men på dette tidspunktet opplyser politiet at Breivik var på Rena, det er også vitner på at han er der. Hvor var han, Kragerø eller Rena?

På kvelden 21.7. oppgir en bartender at Breivik drakk en søt drink på en bar på Oslo vest. Men denne kvelden, klokken 22.30, ser vitner ham øverst oppe i Tyrifjorden i en båt sammen med en annen mann. I tillegg har mor til Breivik sagt at han var hjemme klokka 22.30 den 21. juli og så på krim fram til 23.30.

Som om dette ikke er nok, fluktbilen kjøres inn til Oslo og registreres i en bomstasjon ca. klokka 23.00. Så hvor var Breivik på kvelden 21. juli? Ved Utøya? Hos sin mor? På bar? Eller kjørte han fluktbilen? Hvem er mannen han var sammen med? Hvem er mennene som var med Breivik i Kragerø?

13. Facebook-siden til Breivik skiftes ut på kvelden 22. juli

Breivik ble offisielt arrestert på Utøya klokken 18.32-18.34 den 22. juli. Tidspunktet ble av Beredskapstroppen først oppgitt å være 18.27. I Aftenposten og på NRK heter det 23. juli at han ble arrestert omkring klokka 19.00. Men sent på kvelden 22. juli ble Facebook-siden hans endret.

Den første profilen viste han som privatperson og var på norsk, den andre profilen på engelsk kom ved midnatt, og her framstod han som konservativ kristen og leder av Geofarm. Den nye siden passet til profilen gjerningsmannen hadde i manifestet. Siden ble tatt ned utpå natten av Facebook.

Hvem forandret siden hans før det, slik at den passet til forbrytelsen? Han kunne ikke gjøre det selv for han satt i avhør i hovedhuset på Utøya.

14. Breiviks og Norges koblinger til Mossad

Aftenposten oppgir i et intervju at en mann koblet til Mossad oppgis å være i Oslo noen måneder før 22. juli. Samme mann er knyttet til prosjektet SAFE-COMMS (utgår fra det israelske universitet Bar Ilan) som har gitt norske myndigheter PR-råd etter 22/7.

Den tidligere etterretningsanalytikeren i den amerikanske hæren Trowbridge Ford oppgir at Breivik var med på Mossad-aksjoner i Sverige. Nettstedet Hawk of Pandora oppgir at det var en rekke Mossad-agenter i Oslo sommeren og høsten 2011. Flere av disse hadde vært med i drapsteamet som tok livet av en Hamas-leder i Dubai i 2010.

En liten digresjon er at politiet i Oslo rett etter at bomben gikk av opplyste om en utenlandsk parkert bil med bagasje påført klistremerker fra flyplassen i Dubai, det var her Mossad-agentene landet før aksjonen i 2010.

Det nevnte nettstedet oppgir at den legendariske Mossad-sjefen Mike Harari var på bar i Oslo under et tysk alias den 22. juli. Hvis dette er riktig så ville han være der for å sikre aksjonen, eventuelt avbryte den, hvis noe utforusett skjedde.

En slik sikkerhet innførte Mossad etter det skandaløse Lillehammer-drapet i 1973, som tidligere Mossad-agent Victor Ostrovsky har fortalt i et intervju. En av de siste som forlater aksjonsområdet er lederen for aksjonen. Baren var noen hundre meter fra der bomben gikk av.

MOSSAD PÅ BAR I OSLO: En nettside påstår at dette er Mossads legendariske Mike Harare, mannen bak Lillehammer-drapet fra 1973. Bildet er tatt på en bar i Oslo 22. juli 2011. Hvis dette er korrekt, er det grunn til å tro at Harare ledet terroraksjonen mot Norge. Aksjonslederen er ifølge tidligere Mossad-agent Victor Ostravsky en av de siste som forlater aksjonsområdet.

Mike Harari ledet for øvrig Lillehammer-aksjonen og fikk sannsynligvis hjelp av norske myndigheter og politi den gangen. Vi kan bare spekulere her: var Mossads Mike Harari i Norge 22. juli for å ta et endelig oppgjør med sin nemesis og revansjere fiaskoen på Lillehammer?

Igjen går vi tilbake til spørsmålene våre:
Var Breivik alene om 22/7.-angrepet?
Var Breivik bare en syndebukk mens andre stod bak?

Det er på tide med

Den alternative forklaringen på 22/7

Anders Behring Breivik var ikke alene om terroraksjonen 22/7. Han hadde profesjonell hjelp. Det er en god sjanse for at han ikke fyrte av et eneste skudd eller var ansvarlig for bomben.

22/7 inntraff fordi noen mislikte politikken Norge stod for, det være seg i forhold til Palestina, Russland, Libya, EU, oljefondet, global oppvarming eller krigen mot terror. Norge trengte en terrorlekse. Det kan også tenkes at noen mente verden trengte en hvit al-Qaida, som kunne gjøre det lettere å danne en ”spenningsstrategi” der den kristne del av befolkningen spilles ut mot den muslimske, hvit mot mørk. En slik strategi kan gjøre det lettere å kontrollere innbyggerne og få gjennomført en ønsket utvikling.

Vi legger merke til at fra 2006 oppholdt Breivik seg stort sett i leiligheten på Skøyen med en mor som virker forvirret. Var mor og sønn underlagt en form for hypnose eller tungt medisinert? Vi merker oss  i tillegg at de første psykiaterne mener Breivik har en funksjonsevne som gjør at han ikke en gang kan knyte skolissene selv.

Planleggingen av 22/7 startet i 2009, slik norske påtalemyndigheter legger til grunn, likevel kan det ikke utelukkes at aksjonen først ble bestemt høsten 2010, det var fra dette tidspunktet gevær og pistol ble bestilt og innkjøpt.

Det kom lekkasjer fra Wikileaks i britiske Daily Telegraph 22. juli. Her blir det klart, via Wikileaks-lekkasjer, at amerikanske og britiske myndigheter i lang tid, helt tilbake til 2007, hadde foraktet den norske regjeringen fordi den var svak i krigen mot terror, blant annet nektet Norge å ta imot 24 britiske agenter for å overvåke terrormistenkte.

Et interessant aspekt ved den britiske avisen er at omkring klokken 19.30 norsk tid 22. juli la den ut en artikkel på nettsidene hvor det ble anslått at gjerningsmannen var nordmann og høyrevridd. Bra gjettet så tidlig eller hadde avisens skribent informasjon fra innsiden? Avisa skal ha gode kontakter med etterretningstjenestene som inngår i NATO.

Det er også grunn til å bite seg merke i at finansminister Kristin Halvorsen gikk i tog i januar 2009 i protest mot Israels krigføring i Gaza. På samme tid samlet AUF og Arbeiderpartiet seg om en aksjon mot denne krigen.  De norske legene Mads Gilbert og Erik Fosse ødela på toppen av dette mye på PR-fronten for et Israel i krig.  I desember 2008 og januar 2009 var det store anti-israelske demonstrasjoner i Oslo. Muslimer var aktive.

Firmaet Geofarm ble stiftet av Breivik mai 2009, og innkjøpene kunne etter hvert starte.  Manifestet var i produksjon, men her er oppfatningen at Breivik ble styrt eller samarbeidet med andre.  Hvem var mentoren til Breivik?

En av dem som er foreslått er Alan Lake i London, en rik mann som jobber i European Bank for Reconstruction and Development og som skal ha finansiert European Defence League (EDL), som interessant nok startet på omtrent samme tidspunkt som Breivik dannet selskapet Geofarm.

At Breiviks mentor skal være koblet til en gigantisk bank kan gå sammen med at en angivelig russisk etterretningsrapport fortalte at aksjonen i Norge var et komplott satt i scene av britiske etterretning (MI5) og amerikansk etterretning (CIA).

Målet var å få kontroll over det norske oljefondet. EDL er sannsynligvis infiltrert av etterretningsvesenet, og Alan Lake har opptrådt på møter med Jewish Defence League i Canada. Denne organisasjonen regnes av FBI å være en terrororganisasjon.

En ting er en mentor i London, en annen ting er om det er en mentor i Norge.  I en artikkel skriver den tidligere etterretningsoffiseren i den amerikanske hæren, Trowbridge Ford, at Breivik er koblet til Mossad-operasjoner i Sverige og Polen. Kan Mossad ha styrt Breivik både i disse landene og i Norge?

Mossad er for øvrig ikke bare koblet til Israel, men samarbeider med CIA og MI6. Og Mossad jobber tett med fransk, dansk og norsk etterretning.  Mossad beskyldes av noen for å ha gode kontakter med bankvesenet på absolutt høyeste hold i den vestlige verden, på lik linje med amerikansk og britisk etterretning.

Å få det norske politiet til ”å gå sakte” eller ”snuble i egne bein”, slik 22. juli-kommisjonen så nådeløst dokumenterer, er det ingen hvem som helst som kan få til, derfor er det mye som tyder på at NATOs etterretning er i bildet når det gjelder dette. Det vil i praksis være amerikanske CIA og britiske MI6.

Sistnevnte organisasjon er kjent for å sitte på kodene til det norske stay behind-nettverket. Det kan være at dette ikke lenger er i funksjon, det kan være at nettverket er høyst aktivt i hemmelighet.

Vi kan heller ikke utelukke at en organisasjon som Mossad kan ta over styringen av norsk politi og militære, men da må NATO være informert. Mossad, MI6 og CIA er verdens farligste organisasjoner – delvis kontrollert av private grupper. Når disse er i sving, er det meste mulig.

Overstyringen av norske myndigheter kan skje via kryptering, digitale sertifikater og egne nettverk, mulig via et selskap som PWC, selskapets representanter var med på samtlige intervjuer gjort av 22. juli-kommisjonen og lagrer dem, det er forresten godt inne i norsk forvaltning.

En antiterror-øvelse er viktig for aktører som vil skape en terroraksjon, og øvelse var det altså i perioden 18. juli til 22. juli fram til klokken 15.00. Fornyingsdepartementet øvde dessuten på nødevakuering og makulering i 2011 med utgangspunkt i den norske sikkerhetsloven.

Under antiterror-øvelsen raidet en rekke menn i svarte uniformer regjeringskvartalet kveld og natt til 22. juli. Hvis bomber skulle plantes i bakken ved regjeringskvartalet, eller i Olje- og energidepartementet, var dette en gylden mulighet. Uansett klokken 14.18 den 22. juli gikk en bil over ende på E18 på Bygdøylokket og lange køer danner seg inn- og ut av Oslo. Dette skjedde innfor tidsrommet for antiterror-øvelsen. ”Mohamed” het sjåføren i VG uker etterpå.

Denne velten førte til at Breivik eller gjerningsmannen ble forsinket på vei ut av Oslo, og flere mediene skrev at det kunne ha reddet liv, inkludert selveste Gro Harlem Brundtland som var på øya om formiddagen 22. juli.

Det er sannsynlig at ”Mohamed” jobbet for de som planla aksjonen, og at ulykken ble arrangert for at de skulle ha mer kontroll på fluktbilen fra Oslo til Utøya. Lite trafikk på E18 i retning Sandvika ville gjøre turen sikrere. Naturligvis hjalp det også at en politibil eskorterte fluktbilen, slik 22. juli-kommisjonen fikk fram.

En annen side ved dette er at hadde ikke trafikkulykken inntruffet, er det en sjanse for at gjerningsmannen kunne ha rukket 16.05-ferja til Utøya. Men da var det en varebil som skulle over, en ukjent varebil med ukjent innhold.

Gjerningsmannen kom fram til Utvika ca. klokka 16.40 etter en stans litt lenger unna. Om dette faktisk kan være en annen enn Anders Behring Breivik har det aldri vært stilt spørsmål ved. Men her tar vi høyde for at mannen som kom til ferjeleiet ikke var Anders Behring Breivik fra Skøyen, han bare så slik ut.

Mannen som gikk om bord i MS Thorbjørn var en profesjonell elitesoldat og drapsmann med Breiviks ansikt. Vi snakker om en dobbeltgjenger eller en kar med en siliconmaske. Bruk av dobbelgjengere er helt vanlig i etterretningsbransjen.

Nevnte Lee Harvey Oswald hadde en eller to dobbeltgjengere som ble observert på ulike steder på samme tid. Siliconmasker har blant annet vært brukt av amerikanske bankranere, og Tom Cruise bruker en slik i filmen ”Mission Impossible 2”.

Hvis det var Breiviks dobbeltgjenger som gikk i land på Utøya ca. klokka 17.10/17.15, hvor var så den ekte Breivik? Det vet ingen med sikkerhet. Han kan ha blitt fraktet over i båt og gjemt i skogen mens de unge blir beordret til informasjonsmøte i kafébygningen, ca. klokka 16.30. Men basert på informasjon i boka ”Ved hjelp av bedrag”, skrevet av tidligere Mossad-agent Victor Ostrovsky, tipper vi at Breivik ble kjørt til Utøya gjemt i en varebil klokken 16.05.

Arbeiderpolitiker Are Tomasgard uttaler i et intervju at en slik varebil ble fraktet over til Utøya klokken 16.05 på MS Thorbjørn. Breivik og ekstraskyttere kan ha vært om bord i denne. På samme måte som Mossad i en lastebil smuglet et sabotasjeteam inn på fabrikkanlegget i La Seyne-sur-Mer i 1979, som gjengitt i boka til Ostrovsky. Kort og godt en trojansk hest.

Dobbelgjengeren til Breivik, han som er profesjonell skytter, blir fraktet til Utøya med ferjen ca. 17.15. Fra klokka 17.15/17.21 til klokka 18.32/19.00 går han på øya og dreper med målrettede skudd. De andre skytterne er med for å forvirre, for å passe på hovedskytter og for å holde for tidlig ankomne politifolk eller andre unna.

Skuddene disse skyter fanges opp av hylsefangere, noe som forklarer hvorfor det er avfyrt 297 skudd og bare 189 av hylsene er funnet.  Ofrene er i alt truffet av 247 skudd, hvilket gir en treffprosent på 83, veldig høyt på en regnfull øy, noe som vitner om profesjonalitet.

Det samme gjelder det faktum at 68 unge blir drept av skuddene, mens 33 blir hardt skadd. Forholdet døde til skadde blir to til en. Var skytteren en amatør ville det ha vært langt flere skadde enn døde. Han skyter dessuten til tider fra hoften.

Sannsynligvis henges det opp eksplosiver, for å forvirre ved et uforutsett angrep fra sivile eller selvstendige offentlige tjenestemenn, selv om det norske politiet benekter det i ettertid.

Da siste skudd avfyres på sydspissen, går hovedskytter opp mot skolestua. I dette området står varebilen parkert. Anders Behring Breivik fra Skøyen har gått ut av bilen rett i forkant og møter den profesjonelle drapsmannen i ly av tett skog og tar i mot pistolen som denne har benyttet og stiller seg i krattet, geværet ligger 10 meter unna.

Den profesjonelle går til rocketeltet og stiller seg foran dette noen hundre meter unna krattet, der Janne Hovland observerer ham i tre minutter, noe hun vitner om i rettssaken og har fortalt til media. Anders Behring Breivik står i skogkrattet til Beredskapstroppen tar ham minutter etterpå.

Den profesjonelle skytteren, med Breiviks ansikt, tar av seg uniformen og skifter til sivile klær, slik vitner har observert. Han går om bord i en båt og forsvinner mot den andre siden av øya og blir borte, slik også vitner har fått med seg.

De andre skytterne stikker av, en står muligens igjen ved eller i varebilen og skifter der for seinere å kjøre varebilen tilbake til land under dekke av en formell funksjon, og en svømmer bort.

Anders Behring Breivik, uten blod fra offer, verken på uniform eller sko, babler i vei i avhør med politiet. Han var med i Knights Templar og skulle vise Arbeiderpartinet. I tillegg nevner han i sitt første avhør nesten ikke ugjerningene på øya. Det eneste han er konkret på er oppringing med en telefon han ikke eide og at en annen kjørte ammunisjonen i land med en bil.

Dette vet vi nå at gjerningsmannen som gikk i land ba spesielt om og dermed er det en god mulighet for at dette har vært nøye planlagt på forhånd for å gjøre Breiviks utsagn i avhør mer troverdig.

Siden ble det ganske mange forvirrende detaljer fra Utøya som kommer fra Breiviks munn. Han innrømmer til og med i rettssaken at han har lest seg til mye av det som skjedde på øya. Hukommelsen svikter flere ganger, ikke rart hvis det er en annen som faktisk har skutt.

Som det står i VG:
Aktor Inga Bejer Engh: – Husker du noe som helst av disse personene?
Anders Behring Breivik:  – Nei.
Husker du hva slags våpen du brukte?
Anders Behring Breivik:  – Jeg husker ikke, men basert på andre ting, så er det lett å resonnere seg til hva jeg brukte.
Aktor Inga Bejer Engh:  – Det du forklarte fredag, det var til dels basert på saksdokumentene?
Anders Behring Breivik bekrefter det.
Aktor Inga Bejer Engh: – På fredag sa du… Du sa du ser de når du går på Kjærlighetsstien på nytt. Er dette noe du husker?
Anders Behring Breivik: – Det er ikke noe jeg husker.
Aktor Inga Bejer Engh:  – Du husker ikke om du skjøt de flere ganger første gangen du var der?
Anders Behring Breivik: – Nei.

Det er heller neppe Breivik som har skapt bomben. De tre, nærmest dansende, mennene i militærpolitiuniformer, hadde sannsynligvis brukt militært sprengstoff og detonator for å sprenge bomben eller bombene, en muligens under bilen som blir kjørt inn klokken 15.17 og en i Olje-og energidepartementet.

Bombene var synkroniserte og går av nesten på samme tiendedel (vitner har nevnt at de hørte to eksplosjoner). Det luktet ikke diesel slik det burde gjøre hvis det var en gjødselbombe, det luktet svovel. Disse uniformerte mennene, soldater eller agenter, var med å hjelpe ofrene rett etter at bomben var gått av.

En uhyggelig tanke er at de gjør at det for å få oversikt over antall døde. Dermed vet de hvor mange som må dø på Utøya for at de skal nå tallet 77. Et tall de fikk på trykk i VG samme dag.

En nærmere undersøkelse av filmopptakene ved regjeringskvartalet viser dessuten flere sivile med walkie talkie og en skallet mann med briller og identitetskort som behandler skadde sammen med to andre mens en eller to andre i sivilt holder vakt. Det ser koordinert og planlagt ut, og mannen er ikke ulik en av personene i Mossads angivelige drapsteam i Dubai.

En grå varebil sperrer av en gate og to menn går omkring i noe som ser ut som tvilsomme politiuniformer. Associated Press forer den tyske tv-kanalen N24 med underlige bilder fra Grubbegata, blant annet vises en falsk bombeeksplosjon.

Politietterforskningen gjennomføres og framstår grundig. Men Kripos sin melding om at det ikke var flere skyttere bare tre dager etter massakren bærer bud om at noe skal dekkes over. Bedre er det neppe at politiet i Londons hovedstad, Metropolitan Police, er tungt inne i etterforskningen, de oppretter til og med et eget kodenavn på terroraksjonen i Norge, ”Operasjon Esplanade”.

Hvis britisk etterretning er med på operasjonen, via et samarbeid med amerikansk og israelsk etterretning, så er det bukken som passer havresekken. De ansvarlige for udåden etterforsker seg selv.

Resultatet blir ganske enkelt: patsy/syndebukk Breivik har gjort alt sammen. Mediene hopper på, blendet av all informasjon som er gjort klar på forhånd, og de fleste er tilfredse med løsningen.

Det er flere huller i etterforskningen enn avvisningen av muligheten for flere skyttere. Vi kan ta med her at mange av Breiviks e-postkonti er ikke funnet. Over 100 tomhylser på Utøya er det ikke gjort rede for. Facebook har merkelig nok ikke utlevert informasjon om Breiviks nettsider.

Det er ikke bekreftet at det var Breivik som ringte regjeringens sentralbord i mars 2011 og truet med å skyte AUF’ere. Reisene til utlandet og kontakter der er mangelfulle.  Politiet påstår at Knights Templar-netterverket ikke finnes, men organisasjonen eksisterer, midt i London.

Politiet i Norge klarte heller ikke å iverksette grensekontroll før etter flere timer denne regntunge fredag kvelden, så den virkelige gjerningsmannen eller mennene hadde mulighet til å reise ut av landet. ABC Nyheter har interessant nok funnet ut at det var en svart BMW ved Sentralanlegget noen kilometer fra Utøya omkring 17.30 den 22. juli. Hvem som kjørte den vet ingen.

Klokken 19.50 kom meldingen til politiet om at fire bevæpnede menn i en svart BMW i Oslo sentrum var observert mens de flytter seg over til en Opel. Da politiet kom, hadde mennene forduftet. Var det gjerningsmennene fra Utøya?

Sentralanlegget er Norges krigshovedkvarter. Hvorfor ble det mobilisert når statsministeren klokken 16.13 i telefon til Grete Faremo definerte aksjonen som sivil og ergo at det var politiet som skulle stå for alle initiativ? Forsvaret fikk i alle fall Sentralanlegget i gang, så det stod klart til klokken 17.00, 15-20 minutter før gjerningsmannen startet sitt drapsraid, men spesialsoldater og helikopter eller fly klarte de ikke å få opp før Breivik var arrestert i skogkrattet.

Var Sentralanlegget bemannet med utenlandspersonell for å observere og sikre? Eller hang Sentralanlegget sammen med øvelsen tidligere på dagen, de øvde på en situasjon der regjeringen settes ut av spill i Oslo og et interimstyre fortsetter ledelsen av landet i fjellet i Hole?

Jens Stoltenberg holdt en tale på kvelden 22. juli der han sa at de som står bak ikke skal skremme oss fra å være Norge, talen ble ferdigskrevet rett før sommeren 2011!

Men har dette blitt en realitet? Hvis vi følger opp motivet om at det var Norges forhold til Russland noen ville påvirke, ser vi at Norge i november 2011 inngikk en gassavtale med Storbritannia verdt 100 milliarder kroner, noe som binder de to landene sammen og som betyr mye for britiske selskaper. I år trakk Statoil seg ut av Stockman-samarbeidet med russerne.

AUF var Norges mest offensive organisasjon i forhold til en boikott av Israel fram til 22/7, Arbeiderpartiet var positive til en palestinsk stat. Hva har skjedd i ettertid når det gjelder dette? Lite eller ingenting. Det hele er pulverisert.

Og det må også nevnes at Jens Stoltenberg hadde en samtale med Russlands Putin 20. juli 2011. Var det bare drøftelse om et videre samarbeid som ble nevnt der? Eller måtte Stoltenberg informere Putin om at det ville skje noe Norge på bakgrunn av rapporter han hadde fått fra E-tjenesten?

Det er et psykologisk/religiøst aspekt over 22. juli-angrepet på Norge som vi tar med i slutten av denne artikkelen.

I Det gamle testamentent, 1. Mosebok kapitel 4, kan vi lese om Kain og Abel. Et av Kains avkom er overmodige Lamek, vers 23 og 24 står det om Lamek og hevn:
“Og Lamek sa til sine sine hustruer: Ada og Silla, hør mine ord. Lameks hustruer, merk min tale! En mann jeg dreper for hvert sår jeg får, og en gutt for hver skramme jeg får.
For hevnes Kain syv ganger, da skal Lamek hevnes syv og syttiganger.”

Hvis du åpner VG 22. juli 2011 og slår opp på side fem på siden etter en sak om kronpriser i Arbeiderpartiet og foran siden om finanskrisen i EU, så ser du en annonse for bussreiser hvor tallene er langt større enn bokstavene, hvilket tall? 77. Hvor mange døde av terroren i Norge? 77.

 1. juli 2011 var 65-årsdagen for bombingen av King David Hotel i Jerusalem. Det er også datoen for nazistenes oppstart av jødeutryddelsen i Warszawa-gettoen under 2. verdenskrig (22. juli 1942). Grunnen til at det bør nevnes er at flere av de unge oppfattet gjerningsmannen på Utøya ikke bare som en politimann, men også som en nazist. Selv sa Breivik etter at han var pågrepet at han var det største monsteret siden Quisling. Ser vi en historisk parallell i at en ny Quisling utrydder nordmenn og europeere på samme dato som europeere utryddet jøder?

Kanskje er det i stedet en ny ”Strategy of Tension”, en spenningsstrategi, det legges opp til for å styre befolkningen mot mer sikkerhetskontroll og forbud mot våpen slik 22. juli-kommisjonen ber om.  ”Strategy of Tension” har dype røtter i Europa og henger sammen med NATOs Gladio/stay behind-nettverk etter krigen. Vi vet ikke sikkert.

Så langt virker nøkkelen til 22. juli-angrepet å være: ”Ved hjelp av bedrag skal du føre din krig”.

I et lite etterord tar vi med dette fra boka til Ostrovsky, hentet fra etterdønningene av operasjonen i La Seyne-sur-Mer i 1979. Politiet mørkla etterforskningen, og avisene begynte å trykke spekulative artikler om hvem som var ansvarlig. En avis sa politiet hadde mistanke om at det var ”ytterliggående venstrekrefter” som stod bak, en sa det var palestinere som hadde gjort det på vegne av Libya. Le Point gikk for FBI. ”Andre anklaget Mossad, men en israelsk regjeringstjenestemann aviste anklagen som antisemittisme”.

Men det er et historisk faktum at det var Mossad som utførte terror på fransk jord, dengang i 1979.

Kildehenvisninger:
Intervjuer gjort av 22. juli-kommisjonen, inkludert visepolitimesteren:
http://arkivverket.no/arkivverket/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Riksarkivet-offentliggjoer-referater

Intervju med Grete Faremo finnes på Regjeringen.no.

 1. juli-kommisjonen:
  http://22julikommisjonen.no/Rapport

Lee Harvey Oswald:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lee_Harvey_Oswald

Mumbai-terroristen ble arrestert før angrepet han angivelig var med på:
http://www.thelondonpost.net/July16201100092.html

Riksdagsbrannen:
http://no.wikipedia.org/wiki/Riksdagsbrannen

Eksempel på en tidlig utlandsk artikkel om terroren i Norge:
http://rivr.sulekha.com/after-oslo-time-to-crack-down-on-mossad-terrorism-by-wayne-madsen_534015_blog

Agenter eller soldater i Grubbegata:
http://www.youtube.com/watch?v=1BWFYfMRk0w

Menn i sivilt med walkie talkie ved regjeringskvartalet 22. juli:
http://www.youtube.com/watch?v=y-Nf00fbHt4&list=UUV_J8–LzIOSSH5nkW06WSQ&index=10&feature=plcp

Homeland Security i USA med video rett før angrepet i Oslo, ”hvit al-Qaida”:
http://www.youtube.com/watch?v=Wk-BX4rqK8U

Et av flyfotoene av Utøya lastet opp av Associted Press 21.7. 2011og brukt av verdenspressen dagen etterpå, blant annet i Daily Telegraph:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/8656380/Utoya-Island-Shooting-in-pictures.html?image=2

Alex Jones forutser angrepet på Norge:
http://www.youtube.com/watch?v=y3pnPu0OwUU

Man-in-the-middle attack:
http://en.wikipedia.org/wiki/Man-in-the-middle_attack

Politihelikopteret og flyger som meldte seg fort:
http://www.dagsavisen.no/samfunn/helikopteret-floy-over-utoya-dagen-for/

Intervju med leder av Beredskapstroppen i Der Spiegel august 2011:
http://www.spiegel.de/international/europe/norwegian-delta-force-protocol-elite-police-retrace-steps-to-breivik-a-778026.html

Generelt om Mossad:
http://www.whale.to/b/mossad_h.html

CIA:
http://no.wikipedia.org/wiki/Central_Intelligence_Agency

MI6:
http://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Intelligence_Service

Bok ”Ved hjelp av bedrag” av Victor Ostrovsky og Claire Hoy.

Bok ”Da terroren rammet Norge” av Kjetil Stormark.

Kjørt ombord en varebil 16.05:
http://www.rb.no/lokale_nyheter/article5828333.ece

Vitne om at han tok av seg uniformen:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/brottstraff/article13368033.ab

Breiviks koblinger til Mossad:
http://flyingcuttlefish.wordpress.com/2011/12/13/breivikrampage/

Norske myndigher med råd fra Mossad-forfatter:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/–Sendte-PR-rad-om-terror-til-politiet-6784347.html

Norge og Danmarks koblinger til Mossad når det gjelder asylsøkere:
http://marxisme.no/index.php/2009/nr-3-2009/36-nr-3-2009/509-torkil-lauesen-2.html

AUF og Arbeiderpartiet går for Gaza-aksjon januar 2009:
http://arbeiderpartiet.no/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Internasjonale-spoersmaal/Arbeiderbevegelsen-stoetter-sivilbefolkningen-paa-Gaza

EDL og Alan Lakes kontaktnett.
http://arbeiderpartiet.no/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Internasjonale-spoersmaal/Arbeiderbevegelsen-stoetter-sivilbefolkningen-paa-Gaza

EDL og Jewish Defence League:
http://rabble.ca/babble/activism/urgent-action-stop-jdl-adls-islamaphobic-hate-fest-rally-planned-january-11

FBI anser Jewish Decence League som en terroristorganisasjon:
http://no.wikipedia.org/wiki/Jewish_Defense_League

Silikonmaske og bytte av identitet:
http://49th-parallel.blogspot.no/2010/12/robber-using-silicon-mask-leads-to.html

Silikonmaske i Mission Impossible 2:
http://www.youtube.com/watch?v=AJJK8AB5Hpw

Vitner beskriver gjerningsmann to på Utøya og hvordan han stakk av:
http://www.dagbladet.no/2011/09/02/nyheter/innenriks/terror/anders_behring_breivik/utoya/17942302/

Mossad i Oslo 22. juli og sommer og høst 2011, mulig Mike Harari var på bar i Oslo sentrum:
http://hawkofpandora.com/MossadvsIran.php

Politiets lydlogger slettet:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10067328

Om fire bevæpnede menn i Oslo ca. 19.50 den 22. juli:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Politiet-ble-varslet-om-11-falske-bomber-22-juli-6754131.html

Vaktførstebetjententen i regjeringskvartalet melder om bombemann på 170 cm fra Midtøsten:
http://touch.abcnyheter.no/nyheter/2011/10/19/telefonavhoer-av-regjeringsvakt

Breivik i Kragerø 18.7. til 21.7.
ww.tv2.no/nyheter/innenriks/hevder-breivik-var-i-krageroe-i-dagene-foer-3550765.html

Breivik observert i Tyrifjorden kl 21.30 den 21. juli:
vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10080741

Tidslinje og satellittfoto som bevis:
http://prosjekt.tv2.no/22-juli/tidslinjer/terrordognet-22-juli

Fluktbilen kjørt inn til Oslo 21. juli klokken 23.00:
http://www.dagbladet.no/2011/11/13/nyheter/innenriks/terror/anders_behring_breivik/19005627/

Festet på kjendisbar 21. juli:
http://www.dagbladet.no/2011/08/19/nyheter/anders_behring_breivik/innenriks/terror/terrorangrepet/17724429/

Facebooksiden som ble forandret sent på kvelden 22.7:
http://www.jihadwatch.org/2011/07/who-added-christian-and-conservative-to-norway-shooters-facebook-page-yesterday.html

Rapport om telefonsamtale mellom Jens Stoltenberg og Putin 20. juli 2011 og at CIA og MI5 står bak:
http://www.whatdoesitmean.com/index1506.htm

Fornyingsdepartementet informerer om sine øvelser og Grubbegata:
http://www.regjeringen.no/nb/dep/fad/dok/andre-dokumenter/brev/brev_til_stortinget/redegjorelsene-om-regjeringens-oppfolgin.htm

Sjåføren ”Mohamed” i bilen som gikk rundt på Bygdøylokket 22. juli klokken 14.18:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10081565

Operation Esplanada, Metropolitan police i London:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/rettssaken/artikkel.php?artid=10062015

Mystisk BMW og politimann ved Sentralanlegget:
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/08/22/hvem-kjoerte-den-mystiske-bilen

Øvde på et identisk scenario med det som faktisk skjedde 22. juli:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4208952.ece

Tidligere Mossad-agent forteller om operasjoner i felten, spesielt mordet på et medlem av Hamas:
http://www.wired.com/threatlevel/2010/02/dubai-assassination-has-hallmarks-of-mossad/

Strategy of Tension:
http://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_of_tension

Rettpsykiatriske erklæring med avhør av Breivik 22. juli:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/psykiatrisk_vurdering/

Sentralanlegget:
http://no.wikipedia.org/wiki/Sentralanlegget

Om skudd Utøya og at gjerningsmannen skjøt fra hoftene:
Bok ”En norsk tragedie” av Aage Storm Borchgrevink

Aksjonen i Norge ligner Port Arthur-massakeren i 1996 og Oklahoma city-bombingen i 1995:
http://www.whale.to/b/viallspam.html
http://www.opednews.com/Diary/Oklahoma-City-Bombing-Link-by-Richard-Volaar-090326-720.html

Daily Telegraph den 22. juli om at Norge ikke er forberedt på terror:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8655964/WikiLeaks-files-show-Norway-unprepared-for-terror-attack.html

Janne Hovland så gjerningsmannen på Utøya speide utover vannet i tre minutter:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/–Jeg-tenkte-Jeg-skal-vite-hvordan-han-ser-ut_-slik-at-jeg-kan-vitne-mot-ham-6794781.html

Naboen filmet dramaet på Utøya, sammenlign skuddlyder fra VG og TV2:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/tidslinje/#art=99999998
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/22-juli-terror-oslo-og-utoya/lydloggene-fra-utoeya-hoer-politiets-forvirring-3731959.html

Demonstrasjon mot Gaza-krigen i Oslo:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=546260
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.6428223

Norske politikere uttaler seg kritisk til Israel i forbindelse med Gaza-krigen:
http://no.wikipedia.org/wiki/Gaza-krigen

Gassavtale verdt 100 milliarder med britisk selskap:
http://www.dagbladet.no/2011/11/21/nyheter/innenriks/statoil/19102758/

Ut av Stockman-feltet:
http://www.rb.no/naringsliv/article6179046.ece

Warszawa-gettoen med oppstart 22.7. 1942:
http://en.wikipedia.org/wiki/Grossaktion_Warsaw_%281942%29

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

426 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Roger Næss
Roger Næss
Abonnent
1 år siden

Har skrevet dette flere ganger før, men snøsokkene bl.a s4nd3r fantaserer videre om disse „ukjente soldatene” . Ukjente soldater fra MP rekrutt på Sessvollmoen, stasjonert på Akershus Festning, deriblant min sønn t.h på bildet

Tom Roger Lilleby
Tom Roger Lilleby
Anonym
2 år siden

Bildene av Mike Harari viser ikke samme mann.
Om man googler ham på Google Images så kan vi se hvordan han beholdt stort sett det samme ansiktet fram til han døde. Han ble bare eldre av utseende.

Tom Roger Lilleby
Tom Roger Lilleby
Anonym
2 år siden

Husker at jeg stusset på tallet 77 drepte tilsammen – og at jeg “følte” at det lå noe bak.
Husker at jeg nevnte det for folk og at jeg syntes det var en mistenkelig tilfeldighet.
Følte det som om det lå et skjult budskap bak. Gud ?

ken
ken
Anonym
3 år siden

Troll ombord? Hvem faen bryr seg om “22. juli” i dette falske korona-hysteriet!!! Jo, Troll!!!

KTA
KTA
Abonnent
3 år siden

Husker dere Adrian Pracon ? En av de overlende fra Utøya. Han ble skutt i skulderen av Breivik. Pracon ba Breivik om å ikke skyte ham da han sto med vann opp til kneet. Breivik sparte livet hans ved første møtet med den forklaring om at Pracon så ut som en høyreekstremist. Breivik kunne selv identifisere seg med ham utifra utseendet. Breivik sparte livet hans og snudde og gikk. Litt seinere sier Pracon at han kom tilbake. Da spilte Pracon død ved å legge seg delvis under en annen døds kropp. Han lukket øynene og så derfor ikke skytteren. Da ble han skutt i skulderen av Breivik som skulle sjekke om han var død. Pracon har seinere skrevet bok om dette. Han sliter med å forstå hvorfor han ble spart og overlevde.

Jeg skjønner ingenting av dette. Hvis Breivik hadde møtt Pracon noen minutter tidligere og kom tilbake for å skyte ham. Han ville vel kjent ham igjen ? Hvorfor kom han så fort tilbake til stedet han akkurat hadde forlatt ? Breivik husker ikke Pracon da han forklarte seg i retten. Han trodde han hadde møtt på ham et helt annet sted på Utøya. Kanskje det var fordi Pracon møtte den andre ukjente skytteren ved møtet der han ble skutt i skulderen ? Det er masse som ikke stemmer med historien til Pracon. Mulig han snakker sant men Breivik husket ikke å ha snakket med ham. Historien gir ingen mening, men den kan gi mening hvis Pracon møtte på en annen skytter enn Breivik. Mulig Breivik bar lyver i retten men merkelig at han ikke husket 1 avde 2 personene hadde sparte livet på. Den andre var jo 11 åringen

Daniel
Daniel
Anonym
3 år siden

Hei. God bless all.
Rundt sensommeren eller høsten 2011 traff jeg ei jente på psykiatrisk i Skien som sa at om morgenen 22.juli satt det en på et tog fra Porsgrunn til Oslo, hun mente en av skytterne tror jeg. Hun var 3.menning eller 4.menning med B. hvis jeg husker riktig, og hun hadde såklart blitt lagt inn på psyk for at hun pratet åpent om slike ting. Jeg var selv innlagt på psyk den sensommeren for jeg var ganske hyper den sommeren.nå jobber jeg i butikk.
bare ville nevne det da jeg kom på det mens jeg leste i artikkelen.
vh Daniel Rønjom

Leif Fjeldberg
Leif Fjeldberg
Abonnent
4 år siden

Vi for håpe at alt kommer frem i lyset. Men jeg tror det blir meget vanskelig.

Geir Tore Christiansen
Geir Tore Christiansen
Anonym
5 år siden

Rølpe artikkel… haha… ubegrunnet sensasjonsmakeri !

P.Dahlgren
P.Dahlgren
Anonym
Svar til  Geir Tore Christiansen
5 år siden

Poenget er vel hva er sant og ikke sant? Hva er fakta? Kan en mann ha gjort alt dette alene? Nei. I så fall hvordan ble operasjonen satt sammen og hvem var med?

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
Svar til  P.Dahlgren
5 år siden

Etterretningsorganisasjoner og selskaper som Serco jobber de også. De styres av en elite. Sjekk denne artikkelen, la oss ikke være naive: http://www.whatdoesitmean.com/index1506.htm

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
Svar til  P. Dahlgren
5 år siden

Merk kommentar ovenfor finnes ikke på Google. Bare via Duck Duck Go. Tenke litt.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  P. Dahlgren
5 år siden

Jeg så meg nødt til å faktasjekke den påstanden i artikkel din Dahlgren, vel artikkel din er 100% korrekt, se dato her.

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/stoltenberg-diskuterte-utvikling-med-put/id651742/

Gooogle er bare å drite i vist du er ute etter sannheten, de skjuler alt som kan avsløre eller sette eliten i et negativt søkelys ..

Svinefadesen prøver de å skjule, et søk på google på 9.4 millioner doser vaksine i Norge så får du null treff, et søk på Duckduckgo får du opp tusenvis av treff.

Mange år siden jeg sluttet å bruke de sterkt kontrollerte og sensurerte søkemoterorene til eliten.

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Du smurf, vår kjære konspivenn, er flink når det gjelder å linke til nettsteder som underbygger de villeste løgner og påstander som du sysler med. Men virkeligheta har du (som vanlig) problemer med.

Du sier du ikke finner noe om svineinfluensa (H1N1) på google? Du må jo nesten skjønne at det ikke går an komme med slikt tøv og samtidig kreve å være troverdig!

Prøv igjen du!

ken
ken
Anonym
Svar til  fjellknut
5 år siden

Virkeligheta, fjellknut? «Makten bak makten» og «Sov, mitt lille Norge» av Per-Aslak Ertresvåg bidrar med virkelighet så det monner. Men du må gidde å lese samt tenke selv… «Intervjuet med Ertrevsvåg som norske aviser ikke ville trykke» gir en pekepinn på førstnevnte: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/ertresvag-intervjuet-som-norske-aviser-ikke-ville-trykke/

Prøv det, du!

Per-Aslak Ertresvåg (født 24. november 1931) er en norsk sakprosaforfatter og pensjonert journalist. Han har tilsammen 18 år på Stortinget, vært leder av Venstres pressekontor, journalist i Sunnmørsposten og presseansvarlig ved Riksteatret. Ertresvåg startet ukeavisen Vår Framtid og bygde opp og ble sjefredaktør for den norske avdelingen av nyhetsbyrået Inter Press Service (IPS). Han har videre vært politisk medarbeider i VG og korrespondent i Brussel. Han var også medlem av Korvald-regjeringens infogruppe.

Eller er ikke Ertresvåg troverdig nok for deg? «De villeste løgner og påstander» som du mener «smurfen» sysler med, blir for dumt å skrive ut i løse lufta! Realitetene lar seg ikke tilbakevise…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellknut
5 år siden

Så vår søte kjære debunker har snudd helt om og innsett at makta bare lyver, du brukte lang tid på å skjønne det, men velkommen etter.

Du har så klart rett når du sier at man ikke kan stole regjeringen sine egne nettsider, men akkurat denne her som også er bekreftet av Russiske medier er nok ekte selv om du kaller statens egne nettsider for villeste løgner og påstander . :)

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/stoltenberg-diskuterte-utvikling-med-put/id651742/

Her er et google søk på $vinefadesen.

https://www.google.com/search?hl=no&ei=YiWGXIqpD-v2qwGQgbWwCA&q=9.4+millioner+doser&oq=9.4+millioner+doser&gs_l=psy-ab.3..33i160.26159.26159..26352…0.0..0.52.52.1……0….1..gws-wiz.39Le4tfECGg

Her er et Duckduckgo søk på det samme.

https://duckduckgo.com/?q=9.4+millioner+doser+vaksine&t=h_&ia=web

0 treff på google, tusenvis på Duckduckgo …

Regner med at selv du er ikke så hjernedød at du ikke ser at noe er feil når man kjøper inn 9.4 millioner doser til en befolkning på 5 millioner der de fleste vil takke nei til giften?

Men dette gjelder jo alt, du vil aldri finne noe som makta prøver å skjule på de kontrollerte søkemotorene, da må du over på de frie.

Samme med Wikipedia, det er strengt forbudt å skrive noe som er sant der, så på siden om Nyhetsspeilet, der prøvde jeg å rette opp med hvem som faktisk sitter i redaksjonen og hvem som ikke er det siden det står 2 navn som overhodet ikke er i redaksjonen, men da gikk det 2 sekunder så var siden forfalsket igjen.

For all del, google er helt grei og fin søkemotor vist du søker etter main stream ting, samme med wikipedia, vil du vite hvor mange innbyggere en kommune har og lignende så Wikipedia helt greit, men den brukes vel først og frem til å skrive hat artikler om folk en ikke liker, ja selv bestemor og barnehagebarn kan skrive på Wikipedia. Bruker du en wikipedia artikkel som kilde ja så bare skriver du den selv slik du vil ha den.

Facebook det samme, nazi sensuren er mer ekstrem enn i Nord Korea. alt som kan sette eliten i et negativt søkelys er forbudt, alt som kan sette ekstreme politiske vedtak i et negativt søkelys er forbudt, alt som kan sette muslimske terrorister og innvandring i et negativt søkelys er forbudt ++++
Selv så ble jeg sensurert nå for at jeg skrev at Bilderberg-gruppen møtes i Sierra City i 2019, det skulle vist liksom være hemmelig.

Av denne grunn så har de fleste flyttet over til fri sosiale medier som Minds og VK som er konkurrentene til Facistboka.

Folk over hele verden nå vet den regime kontrollerte pressen bare er fake og løgner, i Frankrike og en rekke andre land så går innbyggerne til angrep på de falske mediahusene.

Var vel en del millioner Franskmenn som fikk sjokk da de tok på seg gule vester og demonstrerte mot Macron bare for å bli skutt på og gasset og grisebanket med batonger, de som ble skutt ble skutt i øyner og i underliv av Macrons skarpskyttere.
I media var alt snudd opp ned, ingen demonstranter var skadet, bare politi og de enorme demonstrasjonene ble omtalt av fake news media som noen få demonstranter som stort sett består av antisemitter, terrorister og homohatere.

De gule vestene har spredd seg til resten av Europa og vokser og vokser, det er denne folkebevegelsen som vil ta ned hele eliten, men det vil bli blodig før folket har fått nasjonene og friheten tilbake.

Så prøv igjen du søte regime troll :)

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
Svar til  smurfen
4 år siden

Ny terror i USA i disse dager, juks igjen? Hvis det er juks er målet å få vekk våpnene blant innbyggerne i USA. Først skapes en krise og deretter kommer løsingen (gal hvit terrorist = alle våpen må forbys).

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
Svar til  P. Dahlgren
4 år siden

Spørsmål El Paso-terror følger – som ingen av våre medier orker å stille som VG, Dagbladet, Aftenposten, NRK osv. Hjernedødt.

Som 22. juli 2011 – meldinger om flere skyttere. Tipper et stort selskap i det militær industriell-kompleks (overstyrer USA forsvaret som det norske 22.7.2011 – sjekk NATO-struktur og etterretningsorganers egentlig virksomhet…)

Se i alle fall denne: https://www.naturalnews.com/2019-08-03-five-questions-blow-apart-the-official-fake-news-narrative-el-paso-walmart-shooting.html

Tobias Rogn
Tobias Rogn
Anonym
5 år siden

Hele artikkelen faller sammen på ett enkelt punkt. Innholdet blir helt uvesentlig på grunn av en manisk trang til å trekke i tvil detaljer:
“også de etterlatte etter de 77 som ble drept (en druknet)”. Forfatteren finner det her vesentlig å skille mellom de som ble skutt ihjel, og den ene personen som etter å ha blitt jaget til sjøs av automatgeværild, druknet. Mener du, Bjørn Hansen, virkelig at det ikke kvalifiserer som et drap? Hva er agendaen din når du bruker energi på trekke dette ene dødsfallet ut av drapstotalen?

Imøteser ditt svar.

Gubben
Gubben
Abonnent
5 år siden

Flere av videoene er borte fra YOUTUBE??

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
6 år siden

22. juli 2011 er et klassisk eksempel på falsk flagg-terrorisme, med røtter tilbake til 1700-tallet. Det er styrt av eliter for å kontrollere befolkningen a la Gladio-operasjoner på 1970-tallet. 22. juli ble Norges forsvar og politi overstyrt fra utlandet, Serco, PWC, Nato, Stay Behind med medhjelpere i Justisdepartementet, UD osv… Derfor alt tullet denne dagen. Her er med informasjon: https://www.organicconsumers.org/news/global-elite-and-false-flag-terrorism#close

Breivik ser ut til å være en patsy – syndebukk.

Dessverre en av dem som har gjennomgått MK-ultrabehandling på Gaustad sykehus eller andre.

Mange i styre og stell er styrt via okkulte samfunn som frimurere (jødisk babylonsk mystisisme = vi skaper Gud), OTO, Knights Templar. De store mediene tør ikke gjøre noe med det.

Breivik var frimurer, 3. grad.

Var terroren 22. juli en okkult offerhandling forkledd som terror?

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
6 år siden

MP-gutta var hjelpsomme? Sannsynligvis var det det minst to team med MP’er den 22.7.2011. Et team fra hvite varebiler – som i artikkelen og et team tilfeldig fra festningen.

Sistnevnte var vanlige norske gutter, de førstnevnte var fra de som arrangerte terroren, kan det virke som.

Altså minst to team med MP’er.

Pluss skuespillere som spilte skadde + ekte skadde.

Pluss to eller tre utgaver av Breivik – en profesjonell skytter og drapsmann og den idioten vi møtte i rettssaken.

Selskaper og etterretningstjenester som er med: Serco, GS4, britisk etterretning og Mossad og norske Stay Behind, Nato-nettverk, White Club i London.

Sven Åke Svensson
Sven Åke Svensson
Abonnent
6 år siden

Jeg er øyenvitne til disse kara. Millitærpoliti ifra festningen. De kom rett etter at ambulanse ankom. Politi 5-10 min etter dette igjen.
Ingenting unaturlig med de gutta der. Faktisk veldig hjelpsomme.

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
6 år siden

Las Vegas-terror 1.10. har mye av det samme som Oslo 22.7.2011, blant annet:

Selskapet G4S med begge steder, i Oslo minst med vakter i sentrum terrordagen – men kan ha vært involvert i antiterror-øvelsen fra 18. juli til 22. juli kl.15.00, terrorangrepet startet kl. 15.25.

En fortellingen om en ikke-skytter eller elendigskytter som med ett blir verdens beste skytter (betyr som regel at de som skyter er profesjonelle og de bytter inn syndebukkene etter at aksjonen er ferdig, eller de skyter vedkommende, døde menn snakker ikke.

Flere skyttere ble det meldt om på Utøya, det høres også slik ut på opptak, og flere skyttere meldt om i Las Vegas.

Forklaringen er at etterretningsorganisasjoner og selskaper trenger terror for å skremme innbyggerne til mer overvåkning og for å tjene en haug med penger og nye kontrakter på sikkerhetsutstyr.

Mediene klarer ikke oppgaven med å avdekke det, fordi har ikke ressurser og blir presset av “deep state”.

Hvor i Norge apparatet befinner seg er ikke sikkert, med et tips er: UD + E-tjenesten + okkultistene i frimurerlosjen og OTO + NATO-struktur osv.

Selskap som tippet å være med på Oslo-terror 22.7.2011 er Serco, G4S, PWC + Mossad

siv
siv
Abonnent
6 år siden

Jeg tror Breivik står bak aksjonen ene og alene. det er mange som ser på Breivik som en massemorder selv om det er helt tydelig at det er politisk retta. breivik legger til grunn et flerkulturelt samfunn men jeg er ganske sikker på at han har oversikt om hvorfor det blir sånn og hvilke andre konsekvenser som rammer samfunnet og ute i verden som de han retter angrepet mot står bak. det er en grunn til at han blir holdt isolert. det er interesser som ikke ønsker at viktig informasjon han muligens sitter på skal nå ut til folk og det passer ikke inn i planen som noen vil ha gjennomført. de som dette atentatet var retta mot driver grusomheter mot samfunn og enkeltmennesker daglig og hvert minutt slik at breiviks gjerning er som en dråpe i havetj

Torbjørn
Torbjørn
Abonnent
Svar til  siv
5 år siden

Si din mening…Det er lenge siden jeg sluttet å fornye mitt sprengningssertifikat. Men det som skjer når man bringer noe til å eksplodere er har neppe forandret særlig mye. En sprengladning lagt oppå fjell og satt av vil skape et stort trykk opp og rundt. Men detonasjonen velger minste motstands vei.Det vil synes på fjellet at noe har skjedd, ikke mer. Skal man få sprengladningen til å slå ned må den dekkes til med f.eks. leire og mye tungt materiale. En hjemmelaget kunstgjødselbombe plassert i en varebil har samme “behov” for å kunne slå nedover. Men i en varebil har den nærmest fritt leide både opp og til sidene. Den vil aldri kunne slå hull i fast, armert dekke under bilen. I dag har man utstyr til å sprenge hull i hva som helst. Men det er en annen sak.

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
7 år siden

Aftenposten avslørte terroren 22.7.2011 allerede i august samme år.

Fantastisk. Og ingen skjønte det. Les artikkelen:

http://www.aftenposten.no/norge/Trente-pa-Utoya-scenario-22-juli-179790b.html

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
7 år siden

Link følger om falsk flagg-aksjoner som er avslørt og som er offisiell godtatt. Ja, historien viser at svarte operasjoner skjer: http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/42falseflags.php#axzz4Mxpymp5A

Poenget framover er at vi må se etter øvelser som skal finne sted. Det er metoden de ofte kamuflerer slike aksjoner på.

18. juli 2011 startet Beredskapstroppen med en øvelse, den sluttet klokken 15.00 den 22.7.2011. Terroraksjonen startet 15.25. Et klart tegn på falsk flagg.

Så spørsmål hvem styrte det norske politiet og forsvaret denne dagen?

Svaret er nok den organisasjonen som ledet øvelsen. Da står vi over selskapet Serco i London som også leder an i Homeland of Security i USA – som sendt ut advarsel om hvit Al-Qaida 21.7. 2011.

Merk i VG den 22.7.2011 står det annonse med to store tall: 77. Serco og White Club i London driver med veddemål ved katastrofer og terror. Den som tipper nærmest tar potten.

77 som framheves i artikkelen her er som hevnens tall.

De som står bak 22.7.2011 i Norge blir da: Serco, Mossad, den hemmelig strukturen til NATO, hemmelig politi/militær struktur i Norge (sionstkontroll, kabbala, frimurere, okkultister) osv.

Tilsynelatende slapp de unna denne gangen. Vi får se…

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
7 år siden

Falsk flagg i Frankrike i Nice tidligere i år. Årsak kan være den samme som i Norge i 2011. Norge ville anerkjenne Palestina.

Sionister likte ikke dette. Vi snakker i så fall om sionister i Norge, USA, England og Israel osv. I USA doble statsborgerskap. Men for at dette skal holde som hypotese må disse sionistene være forent via hemmelig samfunn, de er okkultister og ser på Kabbala som rettesnor, derfor alle disse tallkombinasjoner, 22.7.2011 = 29 + 4 = 33 som deles på tre blir 11.

Breivik var frimurer. Frimurere dyrker kabbala. Jødisk/babylonsk mystikk. Pluss dimensjonen om Operation Gladio koblet til NATO = spenningsstrategi og ønske om mer overvåking + Serco eid av verdens mektigste banker. Terrorisme er nødvendig for å holde befolkningen i tømme. Synd at norske politikere ikke skjønner noe. Folk må altså forsvare seg selv.

Men mest sannsynlig var det ikke Breivik som utførte bombeattentat og massakre på øya, det er for presist utført, det må være profesjonelle som har gjort dette. Breivik ble byttet inn da selve terroren var over. Et klassisk etterretningstriks. Les om Lee Harvey Oswald. Mossad leser seg skakke hver gang de på sine skoler øver på presidentdrapet, det er umulig å utføre etter den offisielle versjonen.

Sjekk link om Nice-terror og Frankrike:
http://yournewswire.com/false-flag-terror-attack-in-france-sees-harsh-military-rules-imposed/

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
7 år siden

22. juli-aksjonen i Norge har en rekke kjennetegn på en falsk flagg-operasjon. Her følger en link – slik avslører du dem:

Vi tipper at Serco + Mossad stod bak 22. juli, hjulpet av NATOs Stay Behind-apparat og hemmelige organisasjoner. Breivik var en dekonstruert syndebukk. Dekonstruert på Gaustad sykehus 3-4 år gammel. De virkelige gjerningsmenn og gjerningsmann slapp unna (byttet ut på øya?)

Hvor mange av Oslo-terroristene og Syria-farerne har gjennomgått samme behandling på institusjoner i London eller Oslo?

Hva driver PST egentlig med? E-tjenesten? Styrt av okkultister?

http://www.thesleuthjournal.com/the-false-flag-formula-15-ways-to-detect-a-false-flag-operation/

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
7 år siden

Falsk flagg-aksjoner – vil du lære hvordan slike gjøres?

Totalt tabu i Norge, naturligvis.

Her er det en rekke linker:
http://www.falseflag.news/

« Forrige artikkel

Human-etisk Forbunds og Foreningen Skepsis interesse for okkulte sexovergrep mot barn

Neste artikkel »

Barometere for nasjoners helhetlige trivsel og utvikling. Lykkeforskning

426
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x