Hvor mange deltok i terrorangrepet på Norge? Hvem var de egentlig? Vi gjennomgår en større mengde observasjoner for å vise deg det media ellers tier om eller ikke setter sammen til en helhet.

22. juli avslørt

422.4K visninger
35 minutter lesetid
426

Filmopptak fra regjeringskvartalet viser tre ukjente menn i militære uniformer med røde bereter, oppbrettede skjorteermer og hansker som fjerner en kabel minutter etter bombeeksplosjonen. Til 22. juli-kommisjonen sier visepolitimesteren i Oslo at vitner fra Utøya fortalte om flere skyttere samme kveld som massakren fant sted.

Hvor mange deltok i terrorangrepet på Norge? Hvem var de egentlig? Vi gjennomgår en større mengde observasjoner for å vise deg det media ellers tier om eller ikke setter sammen til en helhet. Her har du 22. juli avslørt.

Den originale videoen er dessverre blitt fjernet da YouTube-kontoen tilknyttet denne videoen er sagt opp: http://www.youtube.com/watch?v=1BWFYfMRk0w. Ny video er derimot funnet her:

Rettssaken som omhandler terrorangrepet 22. juli offisielt er avsluttet. Anders Behring Breivik har innrømmet at han stod bak både bombingen av regjeringskvartalet og massakren på Utøya som fant sted i tidsrommet fra klokken 15.25 til klokka 18.34 den 22. juli 2011. Vitner har talt, eksperter likså, og retten har kommet fram til en enstemmig dom. Anders Behring Breivik har gjort det, og han har gjort det alene.

Men rettssaken ble avsluttet før 22. juli-kommisjonen kom med sin rapport. Og her blir alle sårene fra en av de frykteligste dager i norsk historie revet opp igjen. Kommisjonen viser at politiet sviktet fatalt på en rekke punkter. Det er en så omfattende og grundig dokumentasjon at spørsmålet henger i luften: Kan dette virkelig ha vært tilfeldig?

Her må vi skynde oss å legge til at det finnes flere teorier på hvorfor terrorisme oppstår. NRK/VG-versjonen er at terrorisme oppstår fordi personer er frustrerte på grunn av fattigdom eller er fylt opp av politisk  ekstremisme. Et annet syn er at terrorisme er krig mellom nasjoner i fredstid eller utføres av de vestlige eliter som en form for kontroll over befolkningen eller en stats politikk. For å illustrere forskjellen med et konkret eksempel, drapet på John F. Kennedy i 1963.

NRK/VGs versjon er at det skjedde fordi Lee Harvey Oswald, den offisielle drapsmannen, drepte den amerikanske presidenten fordi han hatet det amerikanske samfunnet. Den andre teorien er at Kennedy ble skutt fordi den amerikanske makteliten mente presidenten ønsket for stor makt og ikke lot seg kontrollere og fordi han sannsynligvis ikke ville trappe opp stridighetene i Vietnam. En etterretningsoperasjon ble rigget, hvor presidenten ble skutt av flere skyttere. Oswald var bare en syndebukk. Versjon én er soloterrorisme, versjon to er en kriminell konspirasjon.

Fører vi de to nevnte eksemplene til Norge 22.7. 2011, står vi overfor dette:

A. Anders Behring Breivik gjennomførte to terrorangrep fordi han ville slåss mot et flerkulturelt samfunn der muslimer har en betydelig innflytelse.

B. Terroren skyldtes en elite eller et land som ønsket å sette Norge på plass, etterretningstjenester sørget for det.

Befolkningen, det politiske Norge og mediene har slått seg til ro med at punkt A er det rette, også de etterlatte etter de 77 som ble drept (en druknet).  Her er kort noen av argumentene for dette syn.

 1. Anders Behring Breivik har erkjent at han stod bak alt.
 2. Politiets etterforskning har ikke avdekket at andre var med på aksjonen.
 3. Vitner på Utøya er sikre på at det var Anders Behring Breivik som skjøt.

Spesielt de to siste punktene er sterke indikasjoner. Thomas Quick-saken viser derimot at en tilståelse ikke trenger å være reell.

Så til punkt B, hva er viktige indiserer på at 22/7 ikke var en soloterrorisme, men en større aksjon med mange involverte?

 1. Ukjente soldater plukket opp kabel/detonator minutter etter eksplosjonen.
 2. Vitner meldte om flere skyttere, beredskapstroppen fikk informasjon om det, lydopptak viser det.
 3. Nyhetsbyrået Associated Press la ut store flyfoto fra Utøya den 21.7. 2011.
 4. Lanseringen av hvit al-Qaida av sikkerhetsdepartementet i USA 21.7. 2011.
 5. Politiet gjorde en rekke utforklarlige feil, Forsvaret og regjering var passive.
 6. Politiets løgner og selvmotsigelser.
 7. NRK-bildet av gjerningsmannen på Utøya.
 8. En ukjent varebil kjørte i land på Utøya klokken 16.05.
 9. Vitner sa gjerningsmannen speidet ut mot fjorden og ble plukket opp av båt.
 10. Anti-terror øvelse fra 18. juni til 22. juli var identisk med det som faktisk skjedde.
 11. Vitnebeskrivelse av bombemann på 170 centimeter fra Midtøsten.
 12. Breivik ble observert flere steder på samme tid.
 13. Breiviks Facebook-profil ble endret på kvelden 22.7. 2011.
 14. Brevik og myndighetenes koblinger til Mossad.

Problemet i slike saker er at de store mediene og deres eksperter underslår at punkt B, en kriminell konspirasjon eller ”falsk flagg-operasjon”, faktisk eksisterer som en mulighet og som et historisk faktum. Ytterligere et eksempel på dette er riksdagsbrannen i Tyskland i 1933. En venstreradikal, Marinus van der Lubbe, fikk skylden, og det ga nazistene under Hitler en gylden anledning til å fengsle kommunister og andre politiske motstandere. Men mange mener at det var nazistene selv som tente på riksdagsbygningen for å få en begrunnelse til å innføre en politikk som ga dem mer makt.

Van der Lubbe ble stilt for retten på grunn av egen tilståelse og dømt som eneste gjerningsmann selv om det var klart at flere må ha vært med på brannstiftelsen. Han var som Lee Harvey Oswald (slik de fleste bevis tyder på) en som var forutbestemt til å få skylden, en syndebukk, en lokkedue, en ”patsy”.  Lee Harvey Oswald sa det jo selv da han ble arrestert for mordet på presidenten: ”I’m just a patsy”.  Det ligner på det den eneste som har blitt arrestert for Mumbai-terroren i 2008 har uttalt.

Nyhetsspeilet er et av de få steder her til lands som har presentert alternativer til at Breivik står bak alene, en rekke utenlandske eksperter er i tillegg av en helt annen oppfatning enn våre «eksperter», medier, politi og dommere.

Vi  går her inn på hvert enkelt av de 14 punktene

1. Ukjente soldater ved regjeringskvartalet minutter etter at bomben gikk av

En link på Nyhetsspeilet viser til et opptak gjort av TV2s Nyhetskanalen (se videoen over) tatt i krysset Apotekergata-Grubbegata i regjeringskvartalet rett etter at bomben gikk av 22. juli. To hvite varebiler står parkert i Apotekergata med uleselige skilter. En av dem har døren åpen.

To hvite varebiler står parkert i Apotekergata med uleselige skilter. En av dem har døren åpen.

Tre menn kledd i uniform og røde bereter kommer småløpende, nærmest dansende, nedover mot Grubbegata.  De har på seg uniformene til norsk militærpoliti. En av dem tar hånden i været som om han fjerner noe, han har hansker.

Tre menn som har på seg uniformene til norsk militærpoliti. Hvem er de, og hvorfor fjerner de ledninger fra gata like etter bombe-smellet?

Den andre kommer bak i blå gummihansker. Han bøyer seg ned ved Grubbegata uten å nøle. Og hva ligger der? Jo, en kabel, ledning eller en detonator.

SOLDATER FJERNER DETONATOR: Tre menn i militæruniform og røde bereter plukker opp en ledning/kabel/detonator rett ved Grubbegata noen minutter etter at bomben har gått av i regjeringskvartalet. Er dette norske militære eller utenlandske agenter som har kledd seg ut?

Hvem er disse mennene? Er de ekte norske militærpolitisoldater? Er de utenlandske agenter? Hvorfor kjører de i så fall hvite varebiler med ugjenkjennelige skilt? Hvordan vet de at kabel/ledning/detonator er på stedet? Hvorfor har ingen meldt i fra at de var der? Hvorfor er alle ca. 170 cm med mørkt hår?

2. Flere skyttere

I nettavisene 22. juli og papiravisene 23. juli meldte flere av ungdommene på Utøya om at det var flere skyttere i sving fra klokka 17.21 til 18.34. En av skytterne er beskrevet som en mann i sivilt på 180 centimeter med mørkt hår og nordisk utseende. TV8 Buskerud intervjuet en av de unge fra Utøya på kvelden 22. juli:
Ung mann sier: – Det var tre stykker.
Reporteren: – Tre stykker som skjøt?
Ung mann svarer: – Tre stykker, ja.

Visepolitimesteren i Oslo uttrykker det samme til 22. juli-kommisjonen, og aksjonslederen i Beredskapstroppen bekreftet dette i rettssaken denne våren, han fikk beskjed på vei til Utøya at det var fra tre til fem skyttere i sving.

Kripos avviste muligheten for flere skyttere allerede 25. juli. Grunnen som ble oppgitt var at det måtte bare være én skytter siden det kun var funnet to typer ammunisjon. Men det var da merkelig, to eller flere skyttere kan da fint bruke samme type ammunisjon.

Lytter en til filmopptakene som finnes, høres ulike typer skudd i løpet av noen sekunders mellomrom, spesielt om en sammenligner VGs versjon av naboers opptak med TV2s versjon omkring klokken 17.50 da rød røyk stiger opp ved det hvite hovedhuset. I NRKs opptak fra Utøya tatt ca. 18.30 da Beredskapstroppen går i land (opptaket varer i ett minutt og 43 sekunder) høres det ulike skuddserier 15-20 sekunder inn i opptaket. Det er sannsynlig ut i fra opptakene at det er flere som skyter. Hvem vil foreta den første vitenskaplige analysen?

3. Luftfoto av Utøya hos Associated Press lastet opp 21. juli

Terrorangrepet på Norge 22. juli var en verdensbegivenhet. Medier over en hele verden skrev om hendelsen, også nyhetsbyrået Associated Press som forer hundrevis av medier med stoff og kjøper inn bilder fra alle land.

Men byrået har ingen flyfotografier fra Norge med dette unntaket: fire høyoppløslige fotografier av Utøya i skinnende sol, tatt og lastet opp i byråets arkiv 21. juli 2011. Visste personer i byrået at noe ville skje på øya som ville påkalle hele verdens oppmerksomhet? Hvem tipset dem? Associated Press foret den tyske nyhetskanalen N24 og andre med levende bilder 22. juli og en falsk bombeeksplosjon vises blant annet.

4. Lansering av «hvit al-Qaida lignende trussel» av Homeland Security i USA

Første juli lanserte Homeland Security, det amerikanske sikkerhetsdepartementet, en video hvor hvite terrorister opererer.  Vi merker oss at det skjer på samme tid som Associated Press laster opp Utøya-bildene. Det er en klar dreining fra det bildet som har vært de siste årene om at det framfor alt er muslimske menn som er farlige.

Den omstridte radioverten Alex Jones uttaler 21. juli at et terrorangrep er nært forestående. 24 timer etterpå smeller det i Norge.

5. Politiet gjør en rekke uforklarlige feil, Forsvaret og regjeringen er passive

Ved alle aksjoner må en spørre om det har skjedd noe unormalt i responsen fra politiet og militære? Hvis det ikke skjer, hvis for eksempel responstiden er innenfor de vanlige rammene, er det en god indikasjon på at det ikke ligger noe bak.  Men 22/7 var ikke normalt. Politiet brukte lang tid og gjorde mange feil som aviser og spesielt 22. juli-kommisjonen har avdekket.

Forsvaret har sluppet unna kritikken og et kritisk søkelys. Kort nevnes her: Massakren starter i perioden klokken 17.15 til 17.21, den avsluttes i perioden 18.32 til 19.01. Offisielt er tallene 17.21 til 18.32-34, men her må det bemerkes at det i flere medier den 22. juli og 23. juli kom fram, politiet var kilder, at Breivik ble pågrepet omkring klokken 19.00. Uansett tar det lang tid før politiet aksjonerer på Utøya, selv om de første politimennene ankom ved landsiden klokken 17.50 og det ligger en rekke båter i nærheten.

I politiinstruksen skal politiet i slike tilfeller komme seg over med det samme og utfordre gjerningsmannen. Det gjorde ikke de to politimennene selv om de hørte skuddserier og så de unge kaste seg i sjøen. Politimennene ble stående å speide og dirigere trafikken mens de unge ble slaktet ned. Et skammens øyeblikk i norsk historie. De var sannsynligvis under ordre om å gjøre det siden Beredskapstroppen var underveis.

Hvorfor? Var grunnen at politiet tok meldingene om flere gjerningsmenn så alvorlig at de visste de ville bli skutt selv med det samme de entret øya og at det derfor var riktig å vente til de hadde stor nok tropp? Eller fantes det en hemmelig ordre om at de ikke under noen omstendighet måtte entre øya før klokken 18.25? Leser en om såkalte ”man-in-the-middle-attack”, er det ikke utelukket at angriperne manipulerte kommunikasjonen til politiet.

10 minutter etter bombeaksjonen kommer det inn tips om utseende på bombemannen og registreringsnummeret på bilen han kjørte. Tipset ble skrevet ned på en gul lapp av en operatør ved Oslo-politiet. Operasjonslederen gjorde ingenting med tipset før det var gått 20 minutter og gjerningsmannen var halvveis til Utøya. Ikke nok med det, han hadde politieskorte fram til Sandvika!

Rett etter bombeeksplosjonen meldte flygerne som hadde ansvaret for politihelikopteret at de kunne komme på jobb og få helikopteret opp i luften. Det var ikke nødvendig, sa Oslo-politiet. Og det til tross for at Norge var under angrep for første gang på 70 år, regjeringskvartalet var bombet, et terrorangrep uten tvil og et nytt var på vei – noe Beredskapstroppens leder bekrefter at han visste (se Der Spiegel i august 2011).

Forsvaret gjør, med ett unntak, ingen ting annet enn å vente på politiets initiativ. Hvordan vet Forsvaret klokken 15.30 at angrepet ikke er militært eller at en annen nasjon står bak? Noen informerer dem, noen de stoler 100 prosent på. Det må være etterretningstjenester i NATO. Likevel mobiliserer Forsvaret på ett sted øyeblikkelig, Sentralanlegget, tilfeldigvis noen kilometer fra Utøya.

6. Politiets løgner og selvmotsigelser

Beredskapstroppens leder Anders Snortheimsmoen sier i Der Spiegel at han gikk opp på kontoret til Johan Fredriksen, stabssjefen i Oslo-politiet, rett etter bombeangrepet. Snortheimsmoen forteller at han advarte Fredriksen om at et nytt angrep var underveis, a la tidligere terrorangrep som det i Mumbai i 2008, og som de hadde øvd på hele uken.

Han uttalte dessuten at det ble funnet bensinkanner hengt opp i trærne på Utøya. Det er bare det at politiet i etterkant benekter at disse kannene fantes. Fredriksen sier at han ikke var på sitt på kontor på ettermiddagen 22. juli. Han var i Sverige på ferie med sin hustru.

Johan Fredriksen benektet i dagene etter 22. juli at politihelikoptre kunne bemannes med en skarpskytter som kunne skyte ned gjerningsmannen på Utøya. Det kom fram seinere at nettopp dette var gjort under øvelser tidligere, skarpskytter om bord i helikopteret. Leder for Politidirektoratets evalueringsutvalg, Olav Sønderland, nektet i desember 2011 for at politiet kunne ha vært raskere på Utøya.

22. juli-kommisjonen avkler denne løgnen i sin rapport. Politidirektør Øystein Mæland uttalte i august 2012 på sin side at GPS-data om patruljebilene ikke var tilgjengelig for Sønderland-utvalget. Ett døgn etterpå innrømte Mæland at han hadde gitt feilinformasjon.

7. Bildet av gjerningsmannen på sydspissen

NRKs fotograf som var i et helikopter tok bilder av gjerningsmannen da han skjøt ofre på sydspissen av Utøya. Som Nyhetsspeilet har påpekt tidligere, det er noe rart med bildet. Sammenligner en mannen som skyter på sydspissen med politiets bilder i retten og Breivik, er det forskjell. Mannen på sydspissen virker å ha måne, Breivik er tynn i håret – men har ikke måne.

HVIT FLEKK NEDERST OG HODE SOM IKKE MATCHER BREIVIKS: Gjerningsmannen på sydspissen, Utøya omkring klokken 18.30 den 22. juli. Han har to hvite merker på ryggen, men politiet bilder fra rettssaken viste at gjerningsmannen hadde kun ett slikt merke på ryggen. Hvordan henger dette sammen? Hodet til gjerningsmannen virker ikke helt tilpasset resten av kroppen. Er det et mispass fra en siliconmaske? Han virker å ha en måne. Det har ikke Anders Behring Breivik.

Han som skyter har en refleks eller hvitt felt nederst på ryggen. Politiets gjengivelse av hvordan gjerningsmannen var kledd på øya viser kun et hvitt felt øverst på ryggen (hvor det stod ”politi” og i overensstemmelse med uniformen til Beredskapstroppen). I tillegg når en ser bildet av gjerningsmannens hode fra siden, ser det ikke proporsjonalt ut sammenlignet med resten av kroppen.  Dette gir oss grunner til å tro at gjerningsmannen som skjøt ikke er Breivik, men en annen som ligner Breivik, en dobbeltgjenger, eller en bruker av avansert siliconmaske – som kan gi uproporsjonale utslag.

8. Ukjent varebil i land på Utøya

Det har vært mye fokus på gjerningsmannen, beskrevet som Breivik, som går i land på Utøya, naturlig nok. Klokken 17.10 ca. skjer det. Ingen biler var med på den turen. Men Arbeiderparti-politikeren Are Tomasgard oppgir i et intervju at det var med en varebil over til Utøya klokken 16.05. Hvis dette er en riktig observasjon, er det påfallende at ingen virker å vite hvor den kjørte og parkerte. Hvem kjørte den? Hva var inne i bilen?

Politiet lukket øya etter at massakren var over og Breivik var arrestert. Bilder fra massakren eller fra timen rett før massakren inne på Utøya finnes ikke, selv om det var over 500 unge med mobiler på øya. Ikke rart all den tid politiet konfiskerte alle mobiltelefoner. NRK var imidlertid på plass med sitt helikopter over øya under massakren, i motsetning til politiet og Forsvaret.

Helikopterbildene virker å vise at en parkert bil, mørk, mellom teltene til Norsk Folkehjelp ved skolestua. De viser også en hvit bil bak den mørke og en bil inne i skogen rett ved. En eller to av disse er det ikke gjort rede for, vi kjenner bare en hvit bil fra Norsk Folkehjelp som ble brukt til å frakte skadde etter massakren.

Dessuten kjenner vi til en hvit varebil fra Bislet Bilutleie som står ved kaien når massakren finner sted. Men altså: en eller to varebiler er det ikke gjort rede for og en ble kjørte i land 16.05, rett før informasjonsmøte startet.

9. Vitner sier gjerningsmannen skiftet til sivilt og gikk om bord i en båt

Flere ungdommer sa i dagene etter massakren at gjerningsmannen på Utøya hadde skiftet fra politiuniform til andre klær og gått om bord i en båt. Det framkommer blant annet i et intervju i svenske Aftonbladet og norske Aftenposten.

Verken politiet eller 22. juli-kommisjonen har nevnt dette med ett ord. Fordi det ikke var viktig eller fordi det ville velte politiets forklaring?

10. Antiterror-øvelse fra 18.7. til 22.7, Mumbai-scenario (flere angrep)

Aftenposten avslører 26. august 2011 at det var en antiterror-øvelse som pågikk i Oslo fra 18. juli til 22. juli klokken 15.00, bomben gikk av 15.25.

Beredskapstroppen var sentral i øvelsen som var i full gang da bombebilene og fluktbilen ble kjørt fra Rena til Oslo. TV2 meldte på kvelden 21. juli at det var observert menn i mørke uniformer som gikk igjennom regjeringskvartalet, en del av øvelsen? Øvelser henger med de store terroraksjonene.

Myndighetene sier det er tilfeldig, men kritikere sier at det ikke er tilfeldig. Antiterror-øvelser gir de som står bak terroraksjonene mulighet til å infiltrere sikkerhets- og regjeringsapparatet, og med ett få øvelsen til å gå over til virkelighet. Dette er det flere historiske eksempler på. Bare se på filmen ”Valkyrie” med Tom Cruise.

Kuppmakerne skal drepe Hitler. For å klare det skriver de om en øvelse slik at den kan brukes til å skape en virkelig hendelse. Under terroraksjonen i London 7. juli 2005 gikk bombene av midt under en antiterror-øvelse.

http://www.youtube.com/watch?v=YrRXWmk49vU

Tidligere agent i det britiske etterretningsorganet MI5, Annie Machon, forteller i denne videoen at hun «fra innsiden» var vitne til hvordan noen av hennes kolleger utførte falsk flagg terror. Hun redegjør også for hvordan det i forkant av London-terroren 7/7 2005 pågikk en antiterrorøvelse, som midtveis i øvelsen gikk over i virkelig terror, hvor det var de samme 4 stedene punktene i London by (3 T-banestasjoner og en buss) som var plottet inn som «øvingsmål» som ble rammet av virkelig terror før øvelsen var over…

Ingen medier i Norge har fulgt opp øvelsen, bortsett fra en kort omtale i Dagbladet, og ingen i politiet har snakket om den siden. 22. juli-kommisjonen nevner ikke øvelsen med ett ord, heller ikke i rettssaken ble den brakt på bane. Stillhet.

Hvorfor det, fordi den er uvesentlig eller fordi øvelsen som lignet på den virkelige terroren like etterpå bærer et illevarslende vitnesbyrd om at det dreide seg om nok en falsk flagg terroraksjon som statlige myndigheter var med på?

11. Bombemannen ble oppgitt å være 170 cm fra Midtøsten

Når mediene viser et bilde av bombemannen på vei fra regjeringskvartalet, skriver de at her går Breivik. Men det vi ser er en mann i politiuniform med hjelm og visiret nede, en mann ser vi – ikke Breivik.

Vakten i regjeringskvartalet beskriver bombemannen å være ca. 170 centimeter og fra Midtøsten. Interessant, for Breivik er 183 centimeter og fra Skøyen.

Her ser er en mann i politiuniform med hjelm og visiret nede, en mann ser vi – ikke Breivik

12. Breivik var flere steder på en gang

Kan Breivik ha en dobbeltgjenger? Hvis det er tilfelle er ikke det noe nytt. Lee Harvey Oswald ble i sin tid opplyst å være to eller tre steder på samme tid og følgelig ha en eller to dobbeltgjengere. Er det tilfelle for Breivik også? Vitner opplyser at Breivik var i sin mors hjemby, Kragerø, i perioden 18. juli til 21. juli, han skal ha besøkt en forretning i byen og spøkt med innehaveren som kjente ham godt fra tidligere.

På utsiden stod to menn som var med Breivik og observerte trafikken. Men på dette tidspunktet opplyser politiet at Breivik var på Rena, det er også vitner på at han er der. Hvor var han, Kragerø eller Rena?

På kvelden 21.7. oppgir en bartender at Breivik drakk en søt drink på en bar på Oslo vest. Men denne kvelden, klokken 22.30, ser vitner ham øverst oppe i Tyrifjorden i en båt sammen med en annen mann. I tillegg har mor til Breivik sagt at han var hjemme klokka 22.30 den 21. juli og så på krim fram til 23.30.

Som om dette ikke er nok, fluktbilen kjøres inn til Oslo og registreres i en bomstasjon ca. klokka 23.00. Så hvor var Breivik på kvelden 21. juli? Ved Utøya? Hos sin mor? På bar? Eller kjørte han fluktbilen? Hvem er mannen han var sammen med? Hvem er mennene som var med Breivik i Kragerø?

13. Facebook-siden til Breivik skiftes ut på kvelden 22. juli

Breivik ble offisielt arrestert på Utøya klokken 18.32-18.34 den 22. juli. Tidspunktet ble av Beredskapstroppen først oppgitt å være 18.27. I Aftenposten og på NRK heter det 23. juli at han ble arrestert omkring klokka 19.00. Men sent på kvelden 22. juli ble Facebook-siden hans endret.

Den første profilen viste han som privatperson og var på norsk, den andre profilen på engelsk kom ved midnatt, og her framstod han som konservativ kristen og leder av Geofarm. Den nye siden passet til profilen gjerningsmannen hadde i manifestet. Siden ble tatt ned utpå natten av Facebook.

Hvem forandret siden hans før det, slik at den passet til forbrytelsen? Han kunne ikke gjøre det selv for han satt i avhør i hovedhuset på Utøya.

14. Breiviks og Norges koblinger til Mossad

Aftenposten oppgir i et intervju at en mann koblet til Mossad oppgis å være i Oslo noen måneder før 22. juli. Samme mann er knyttet til prosjektet SAFE-COMMS (utgår fra det israelske universitet Bar Ilan) som har gitt norske myndigheter PR-råd etter 22/7.

Den tidligere etterretningsanalytikeren i den amerikanske hæren Trowbridge Ford oppgir at Breivik var med på Mossad-aksjoner i Sverige. Nettstedet Hawk of Pandora oppgir at det var en rekke Mossad-agenter i Oslo sommeren og høsten 2011. Flere av disse hadde vært med i drapsteamet som tok livet av en Hamas-leder i Dubai i 2010.

En liten digresjon er at politiet i Oslo rett etter at bomben gikk av opplyste om en utenlandsk parkert bil med bagasje påført klistremerker fra flyplassen i Dubai, det var her Mossad-agentene landet før aksjonen i 2010.

Det nevnte nettstedet oppgir at den legendariske Mossad-sjefen Mike Harari var på bar i Oslo under et tysk alias den 22. juli. Hvis dette er riktig så ville han være der for å sikre aksjonen, eventuelt avbryte den, hvis noe utforusett skjedde.

En slik sikkerhet innførte Mossad etter det skandaløse Lillehammer-drapet i 1973, som tidligere Mossad-agent Victor Ostrovsky har fortalt i et intervju. En av de siste som forlater aksjonsområdet er lederen for aksjonen. Baren var noen hundre meter fra der bomben gikk av.

MOSSAD PÅ BAR I OSLO: En nettside påstår at dette er Mossads legendariske Mike Harare, mannen bak Lillehammer-drapet fra 1973. Bildet er tatt på en bar i Oslo 22. juli 2011. Hvis dette er korrekt, er det grunn til å tro at Harare ledet terroraksjonen mot Norge. Aksjonslederen er ifølge tidligere Mossad-agent Victor Ostravsky en av de siste som forlater aksjonsområdet.

Mike Harari ledet for øvrig Lillehammer-aksjonen og fikk sannsynligvis hjelp av norske myndigheter og politi den gangen. Vi kan bare spekulere her: var Mossads Mike Harari i Norge 22. juli for å ta et endelig oppgjør med sin nemesis og revansjere fiaskoen på Lillehammer?

Igjen går vi tilbake til spørsmålene våre:
Var Breivik alene om 22/7.-angrepet?
Var Breivik bare en syndebukk mens andre stod bak?

Det er på tide med

Den alternative forklaringen på 22/7

Anders Behring Breivik var ikke alene om terroraksjonen 22/7. Han hadde profesjonell hjelp. Det er en god sjanse for at han ikke fyrte av et eneste skudd eller var ansvarlig for bomben.

22/7 inntraff fordi noen mislikte politikken Norge stod for, det være seg i forhold til Palestina, Russland, Libya, EU, oljefondet, global oppvarming eller krigen mot terror. Norge trengte en terrorlekse. Det kan også tenkes at noen mente verden trengte en hvit al-Qaida, som kunne gjøre det lettere å danne en ”spenningsstrategi” der den kristne del av befolkningen spilles ut mot den muslimske, hvit mot mørk. En slik strategi kan gjøre det lettere å kontrollere innbyggerne og få gjennomført en ønsket utvikling.

Vi legger merke til at fra 2006 oppholdt Breivik seg stort sett i leiligheten på Skøyen med en mor som virker forvirret. Var mor og sønn underlagt en form for hypnose eller tungt medisinert? Vi merker oss  i tillegg at de første psykiaterne mener Breivik har en funksjonsevne som gjør at han ikke en gang kan knyte skolissene selv.

Planleggingen av 22/7 startet i 2009, slik norske påtalemyndigheter legger til grunn, likevel kan det ikke utelukkes at aksjonen først ble bestemt høsten 2010, det var fra dette tidspunktet gevær og pistol ble bestilt og innkjøpt.

Det kom lekkasjer fra Wikileaks i britiske Daily Telegraph 22. juli. Her blir det klart, via Wikileaks-lekkasjer, at amerikanske og britiske myndigheter i lang tid, helt tilbake til 2007, hadde foraktet den norske regjeringen fordi den var svak i krigen mot terror, blant annet nektet Norge å ta imot 24 britiske agenter for å overvåke terrormistenkte.

Et interessant aspekt ved den britiske avisen er at omkring klokken 19.30 norsk tid 22. juli la den ut en artikkel på nettsidene hvor det ble anslått at gjerningsmannen var nordmann og høyrevridd. Bra gjettet så tidlig eller hadde avisens skribent informasjon fra innsiden? Avisa skal ha gode kontakter med etterretningstjenestene som inngår i NATO.

Det er også grunn til å bite seg merke i at finansminister Kristin Halvorsen gikk i tog i januar 2009 i protest mot Israels krigføring i Gaza. På samme tid samlet AUF og Arbeiderpartiet seg om en aksjon mot denne krigen.  De norske legene Mads Gilbert og Erik Fosse ødela på toppen av dette mye på PR-fronten for et Israel i krig.  I desember 2008 og januar 2009 var det store anti-israelske demonstrasjoner i Oslo. Muslimer var aktive.

Firmaet Geofarm ble stiftet av Breivik mai 2009, og innkjøpene kunne etter hvert starte.  Manifestet var i produksjon, men her er oppfatningen at Breivik ble styrt eller samarbeidet med andre.  Hvem var mentoren til Breivik?

En av dem som er foreslått er Alan Lake i London, en rik mann som jobber i European Bank for Reconstruction and Development og som skal ha finansiert European Defence League (EDL), som interessant nok startet på omtrent samme tidspunkt som Breivik dannet selskapet Geofarm.

At Breiviks mentor skal være koblet til en gigantisk bank kan gå sammen med at en angivelig russisk etterretningsrapport fortalte at aksjonen i Norge var et komplott satt i scene av britiske etterretning (MI5) og amerikansk etterretning (CIA).

Målet var å få kontroll over det norske oljefondet. EDL er sannsynligvis infiltrert av etterretningsvesenet, og Alan Lake har opptrådt på møter med Jewish Defence League i Canada. Denne organisasjonen regnes av FBI å være en terrororganisasjon.

En ting er en mentor i London, en annen ting er om det er en mentor i Norge.  I en artikkel skriver den tidligere etterretningsoffiseren i den amerikanske hæren, Trowbridge Ford, at Breivik er koblet til Mossad-operasjoner i Sverige og Polen. Kan Mossad ha styrt Breivik både i disse landene og i Norge?

Mossad er for øvrig ikke bare koblet til Israel, men samarbeider med CIA og MI6. Og Mossad jobber tett med fransk, dansk og norsk etterretning.  Mossad beskyldes av noen for å ha gode kontakter med bankvesenet på absolutt høyeste hold i den vestlige verden, på lik linje med amerikansk og britisk etterretning.

Å få det norske politiet til ”å gå sakte” eller ”snuble i egne bein”, slik 22. juli-kommisjonen så nådeløst dokumenterer, er det ingen hvem som helst som kan få til, derfor er det mye som tyder på at NATOs etterretning er i bildet når det gjelder dette. Det vil i praksis være amerikanske CIA og britiske MI6.

Sistnevnte organisasjon er kjent for å sitte på kodene til det norske stay behind-nettverket. Det kan være at dette ikke lenger er i funksjon, det kan være at nettverket er høyst aktivt i hemmelighet.

Vi kan heller ikke utelukke at en organisasjon som Mossad kan ta over styringen av norsk politi og militære, men da må NATO være informert. Mossad, MI6 og CIA er verdens farligste organisasjoner – delvis kontrollert av private grupper. Når disse er i sving, er det meste mulig.

Overstyringen av norske myndigheter kan skje via kryptering, digitale sertifikater og egne nettverk, mulig via et selskap som PWC, selskapets representanter var med på samtlige intervjuer gjort av 22. juli-kommisjonen og lagrer dem, det er forresten godt inne i norsk forvaltning.

En antiterror-øvelse er viktig for aktører som vil skape en terroraksjon, og øvelse var det altså i perioden 18. juli til 22. juli fram til klokken 15.00. Fornyingsdepartementet øvde dessuten på nødevakuering og makulering i 2011 med utgangspunkt i den norske sikkerhetsloven.

Under antiterror-øvelsen raidet en rekke menn i svarte uniformer regjeringskvartalet kveld og natt til 22. juli. Hvis bomber skulle plantes i bakken ved regjeringskvartalet, eller i Olje- og energidepartementet, var dette en gylden mulighet. Uansett klokken 14.18 den 22. juli gikk en bil over ende på E18 på Bygdøylokket og lange køer danner seg inn- og ut av Oslo. Dette skjedde innfor tidsrommet for antiterror-øvelsen. ”Mohamed” het sjåføren i VG uker etterpå.

Denne velten førte til at Breivik eller gjerningsmannen ble forsinket på vei ut av Oslo, og flere mediene skrev at det kunne ha reddet liv, inkludert selveste Gro Harlem Brundtland som var på øya om formiddagen 22. juli.

Det er sannsynlig at ”Mohamed” jobbet for de som planla aksjonen, og at ulykken ble arrangert for at de skulle ha mer kontroll på fluktbilen fra Oslo til Utøya. Lite trafikk på E18 i retning Sandvika ville gjøre turen sikrere. Naturligvis hjalp det også at en politibil eskorterte fluktbilen, slik 22. juli-kommisjonen fikk fram.

En annen side ved dette er at hadde ikke trafikkulykken inntruffet, er det en sjanse for at gjerningsmannen kunne ha rukket 16.05-ferja til Utøya. Men da var det en varebil som skulle over, en ukjent varebil med ukjent innhold.

Gjerningsmannen kom fram til Utvika ca. klokka 16.40 etter en stans litt lenger unna. Om dette faktisk kan være en annen enn Anders Behring Breivik har det aldri vært stilt spørsmål ved. Men her tar vi høyde for at mannen som kom til ferjeleiet ikke var Anders Behring Breivik fra Skøyen, han bare så slik ut.

Mannen som gikk om bord i MS Thorbjørn var en profesjonell elitesoldat og drapsmann med Breiviks ansikt. Vi snakker om en dobbeltgjenger eller en kar med en siliconmaske. Bruk av dobbelgjengere er helt vanlig i etterretningsbransjen.

Nevnte Lee Harvey Oswald hadde en eller to dobbeltgjengere som ble observert på ulike steder på samme tid. Siliconmasker har blant annet vært brukt av amerikanske bankranere, og Tom Cruise bruker en slik i filmen ”Mission Impossible 2”.

Hvis det var Breiviks dobbeltgjenger som gikk i land på Utøya ca. klokka 17.10/17.15, hvor var så den ekte Breivik? Det vet ingen med sikkerhet. Han kan ha blitt fraktet over i båt og gjemt i skogen mens de unge blir beordret til informasjonsmøte i kafébygningen, ca. klokka 16.30. Men basert på informasjon i boka ”Ved hjelp av bedrag”, skrevet av tidligere Mossad-agent Victor Ostrovsky, tipper vi at Breivik ble kjørt til Utøya gjemt i en varebil klokken 16.05.

Arbeiderpolitiker Are Tomasgard uttaler i et intervju at en slik varebil ble fraktet over til Utøya klokken 16.05 på MS Thorbjørn. Breivik og ekstraskyttere kan ha vært om bord i denne. På samme måte som Mossad i en lastebil smuglet et sabotasjeteam inn på fabrikkanlegget i La Seyne-sur-Mer i 1979, som gjengitt i boka til Ostrovsky. Kort og godt en trojansk hest.

Dobbelgjengeren til Breivik, han som er profesjonell skytter, blir fraktet til Utøya med ferjen ca. 17.15. Fra klokka 17.15/17.21 til klokka 18.32/19.00 går han på øya og dreper med målrettede skudd. De andre skytterne er med for å forvirre, for å passe på hovedskytter og for å holde for tidlig ankomne politifolk eller andre unna.

Skuddene disse skyter fanges opp av hylsefangere, noe som forklarer hvorfor det er avfyrt 297 skudd og bare 189 av hylsene er funnet.  Ofrene er i alt truffet av 247 skudd, hvilket gir en treffprosent på 83, veldig høyt på en regnfull øy, noe som vitner om profesjonalitet.

Det samme gjelder det faktum at 68 unge blir drept av skuddene, mens 33 blir hardt skadd. Forholdet døde til skadde blir to til en. Var skytteren en amatør ville det ha vært langt flere skadde enn døde. Han skyter dessuten til tider fra hoften.

Sannsynligvis henges det opp eksplosiver, for å forvirre ved et uforutsett angrep fra sivile eller selvstendige offentlige tjenestemenn, selv om det norske politiet benekter det i ettertid.

Da siste skudd avfyres på sydspissen, går hovedskytter opp mot skolestua. I dette området står varebilen parkert. Anders Behring Breivik fra Skøyen har gått ut av bilen rett i forkant og møter den profesjonelle drapsmannen i ly av tett skog og tar i mot pistolen som denne har benyttet og stiller seg i krattet, geværet ligger 10 meter unna.

Den profesjonelle går til rocketeltet og stiller seg foran dette noen hundre meter unna krattet, der Janne Hovland observerer ham i tre minutter, noe hun vitner om i rettssaken og har fortalt til media. Anders Behring Breivik står i skogkrattet til Beredskapstroppen tar ham minutter etterpå.

Den profesjonelle skytteren, med Breiviks ansikt, tar av seg uniformen og skifter til sivile klær, slik vitner har observert. Han går om bord i en båt og forsvinner mot den andre siden av øya og blir borte, slik også vitner har fått med seg.

De andre skytterne stikker av, en står muligens igjen ved eller i varebilen og skifter der for seinere å kjøre varebilen tilbake til land under dekke av en formell funksjon, og en svømmer bort.

Anders Behring Breivik, uten blod fra offer, verken på uniform eller sko, babler i vei i avhør med politiet. Han var med i Knights Templar og skulle vise Arbeiderpartinet. I tillegg nevner han i sitt første avhør nesten ikke ugjerningene på øya. Det eneste han er konkret på er oppringing med en telefon han ikke eide og at en annen kjørte ammunisjonen i land med en bil.

Dette vet vi nå at gjerningsmannen som gikk i land ba spesielt om og dermed er det en god mulighet for at dette har vært nøye planlagt på forhånd for å gjøre Breiviks utsagn i avhør mer troverdig.

Siden ble det ganske mange forvirrende detaljer fra Utøya som kommer fra Breiviks munn. Han innrømmer til og med i rettssaken at han har lest seg til mye av det som skjedde på øya. Hukommelsen svikter flere ganger, ikke rart hvis det er en annen som faktisk har skutt.

Som det står i VG:
Aktor Inga Bejer Engh: – Husker du noe som helst av disse personene?
Anders Behring Breivik:  – Nei.
Husker du hva slags våpen du brukte?
Anders Behring Breivik:  – Jeg husker ikke, men basert på andre ting, så er det lett å resonnere seg til hva jeg brukte.
Aktor Inga Bejer Engh:  – Det du forklarte fredag, det var til dels basert på saksdokumentene?
Anders Behring Breivik bekrefter det.
Aktor Inga Bejer Engh: – På fredag sa du… Du sa du ser de når du går på Kjærlighetsstien på nytt. Er dette noe du husker?
Anders Behring Breivik: – Det er ikke noe jeg husker.
Aktor Inga Bejer Engh:  – Du husker ikke om du skjøt de flere ganger første gangen du var der?
Anders Behring Breivik: – Nei.

Det er heller neppe Breivik som har skapt bomben. De tre, nærmest dansende, mennene i militærpolitiuniformer, hadde sannsynligvis brukt militært sprengstoff og detonator for å sprenge bomben eller bombene, en muligens under bilen som blir kjørt inn klokken 15.17 og en i Olje-og energidepartementet.

Bombene var synkroniserte og går av nesten på samme tiendedel (vitner har nevnt at de hørte to eksplosjoner). Det luktet ikke diesel slik det burde gjøre hvis det var en gjødselbombe, det luktet svovel. Disse uniformerte mennene, soldater eller agenter, var med å hjelpe ofrene rett etter at bomben var gått av.

En uhyggelig tanke er at de gjør at det for å få oversikt over antall døde. Dermed vet de hvor mange som må dø på Utøya for at de skal nå tallet 77. Et tall de fikk på trykk i VG samme dag.

En nærmere undersøkelse av filmopptakene ved regjeringskvartalet viser dessuten flere sivile med walkie talkie og en skallet mann med briller og identitetskort som behandler skadde sammen med to andre mens en eller to andre i sivilt holder vakt. Det ser koordinert og planlagt ut, og mannen er ikke ulik en av personene i Mossads angivelige drapsteam i Dubai.

En grå varebil sperrer av en gate og to menn går omkring i noe som ser ut som tvilsomme politiuniformer. Associated Press forer den tyske tv-kanalen N24 med underlige bilder fra Grubbegata, blant annet vises en falsk bombeeksplosjon.

Politietterforskningen gjennomføres og framstår grundig. Men Kripos sin melding om at det ikke var flere skyttere bare tre dager etter massakren bærer bud om at noe skal dekkes over. Bedre er det neppe at politiet i Londons hovedstad, Metropolitan Police, er tungt inne i etterforskningen, de oppretter til og med et eget kodenavn på terroraksjonen i Norge, ”Operasjon Esplanade”.

Hvis britisk etterretning er med på operasjonen, via et samarbeid med amerikansk og israelsk etterretning, så er det bukken som passer havresekken. De ansvarlige for udåden etterforsker seg selv.

Resultatet blir ganske enkelt: patsy/syndebukk Breivik har gjort alt sammen. Mediene hopper på, blendet av all informasjon som er gjort klar på forhånd, og de fleste er tilfredse med løsningen.

Det er flere huller i etterforskningen enn avvisningen av muligheten for flere skyttere. Vi kan ta med her at mange av Breiviks e-postkonti er ikke funnet. Over 100 tomhylser på Utøya er det ikke gjort rede for. Facebook har merkelig nok ikke utlevert informasjon om Breiviks nettsider.

Det er ikke bekreftet at det var Breivik som ringte regjeringens sentralbord i mars 2011 og truet med å skyte AUF’ere. Reisene til utlandet og kontakter der er mangelfulle.  Politiet påstår at Knights Templar-netterverket ikke finnes, men organisasjonen eksisterer, midt i London.

Politiet i Norge klarte heller ikke å iverksette grensekontroll før etter flere timer denne regntunge fredag kvelden, så den virkelige gjerningsmannen eller mennene hadde mulighet til å reise ut av landet. ABC Nyheter har interessant nok funnet ut at det var en svart BMW ved Sentralanlegget noen kilometer fra Utøya omkring 17.30 den 22. juli. Hvem som kjørte den vet ingen.

Klokken 19.50 kom meldingen til politiet om at fire bevæpnede menn i en svart BMW i Oslo sentrum var observert mens de flytter seg over til en Opel. Da politiet kom, hadde mennene forduftet. Var det gjerningsmennene fra Utøya?

Sentralanlegget er Norges krigshovedkvarter. Hvorfor ble det mobilisert når statsministeren klokken 16.13 i telefon til Grete Faremo definerte aksjonen som sivil og ergo at det var politiet som skulle stå for alle initiativ? Forsvaret fikk i alle fall Sentralanlegget i gang, så det stod klart til klokken 17.00, 15-20 minutter før gjerningsmannen startet sitt drapsraid, men spesialsoldater og helikopter eller fly klarte de ikke å få opp før Breivik var arrestert i skogkrattet.

Var Sentralanlegget bemannet med utenlandspersonell for å observere og sikre? Eller hang Sentralanlegget sammen med øvelsen tidligere på dagen, de øvde på en situasjon der regjeringen settes ut av spill i Oslo og et interimstyre fortsetter ledelsen av landet i fjellet i Hole?

Jens Stoltenberg holdt en tale på kvelden 22. juli der han sa at de som står bak ikke skal skremme oss fra å være Norge, talen ble ferdigskrevet rett før sommeren 2011!

Men har dette blitt en realitet? Hvis vi følger opp motivet om at det var Norges forhold til Russland noen ville påvirke, ser vi at Norge i november 2011 inngikk en gassavtale med Storbritannia verdt 100 milliarder kroner, noe som binder de to landene sammen og som betyr mye for britiske selskaper. I år trakk Statoil seg ut av Stockman-samarbeidet med russerne.

AUF var Norges mest offensive organisasjon i forhold til en boikott av Israel fram til 22/7, Arbeiderpartiet var positive til en palestinsk stat. Hva har skjedd i ettertid når det gjelder dette? Lite eller ingenting. Det hele er pulverisert.

Og det må også nevnes at Jens Stoltenberg hadde en samtale med Russlands Putin 20. juli 2011. Var det bare drøftelse om et videre samarbeid som ble nevnt der? Eller måtte Stoltenberg informere Putin om at det ville skje noe Norge på bakgrunn av rapporter han hadde fått fra E-tjenesten?

Det er et psykologisk/religiøst aspekt over 22. juli-angrepet på Norge som vi tar med i slutten av denne artikkelen.

I Det gamle testamentent, 1. Mosebok kapitel 4, kan vi lese om Kain og Abel. Et av Kains avkom er overmodige Lamek, vers 23 og 24 står det om Lamek og hevn:
«Og Lamek sa til sine sine hustruer: Ada og Silla, hør mine ord. Lameks hustruer, merk min tale! En mann jeg dreper for hvert sår jeg får, og en gutt for hver skramme jeg får.
For hevnes Kain syv ganger, da skal Lamek hevnes syv og syttiganger.»

Hvis du åpner VG 22. juli 2011 og slår opp på side fem på siden etter en sak om kronpriser i Arbeiderpartiet og foran siden om finanskrisen i EU, så ser du en annonse for bussreiser hvor tallene er langt større enn bokstavene, hvilket tall? 77. Hvor mange døde av terroren i Norge? 77.

 1. juli 2011 var 65-årsdagen for bombingen av King David Hotel i Jerusalem. Det er også datoen for nazistenes oppstart av jødeutryddelsen i Warszawa-gettoen under 2. verdenskrig (22. juli 1942). Grunnen til at det bør nevnes er at flere av de unge oppfattet gjerningsmannen på Utøya ikke bare som en politimann, men også som en nazist. Selv sa Breivik etter at han var pågrepet at han var det største monsteret siden Quisling. Ser vi en historisk parallell i at en ny Quisling utrydder nordmenn og europeere på samme dato som europeere utryddet jøder?

Kanskje er det i stedet en ny ”Strategy of Tension”, en spenningsstrategi, det legges opp til for å styre befolkningen mot mer sikkerhetskontroll og forbud mot våpen slik 22. juli-kommisjonen ber om.  ”Strategy of Tension” har dype røtter i Europa og henger sammen med NATOs Gladio/stay behind-nettverk etter krigen. Vi vet ikke sikkert.

Så langt virker nøkkelen til 22. juli-angrepet å være: ”Ved hjelp av bedrag skal du føre din krig”.

I et lite etterord tar vi med dette fra boka til Ostrovsky, hentet fra etterdønningene av operasjonen i La Seyne-sur-Mer i 1979. Politiet mørkla etterforskningen, og avisene begynte å trykke spekulative artikler om hvem som var ansvarlig. En avis sa politiet hadde mistanke om at det var ”ytterliggående venstrekrefter” som stod bak, en sa det var palestinere som hadde gjort det på vegne av Libya. Le Point gikk for FBI. ”Andre anklaget Mossad, men en israelsk regjeringstjenestemann aviste anklagen som antisemittisme”.

Men det er et historisk faktum at det var Mossad som utførte terror på fransk jord, dengang i 1979.

Kildehenvisninger:
Intervjuer gjort av 22. juli-kommisjonen, inkludert visepolitimesteren:
http://arkivverket.no/arkivverket/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Riksarkivet-offentliggjoer-referater

Intervju med Grete Faremo finnes på Regjeringen.no.

 1. juli-kommisjonen:
  http://22julikommisjonen.no/Rapport

Lee Harvey Oswald:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lee_Harvey_Oswald

Mumbai-terroristen ble arrestert før angrepet han angivelig var med på:
http://www.thelondonpost.net/July16201100092.html

Riksdagsbrannen:
http://no.wikipedia.org/wiki/Riksdagsbrannen

Eksempel på en tidlig utlandsk artikkel om terroren i Norge:
http://rivr.sulekha.com/after-oslo-time-to-crack-down-on-mossad-terrorism-by-wayne-madsen_534015_blog

Agenter eller soldater i Grubbegata:
http://www.youtube.com/watch?v=1BWFYfMRk0w

Menn i sivilt med walkie talkie ved regjeringskvartalet 22. juli:
http://www.youtube.com/watch?v=y-Nf00fbHt4&list=UUV_J8–LzIOSSH5nkW06WSQ&index=10&feature=plcp

Homeland Security i USA med video rett før angrepet i Oslo, ”hvit al-Qaida”:
http://www.youtube.com/watch?v=Wk-BX4rqK8U

Et av flyfotoene av Utøya lastet opp av Associted Press 21.7. 2011og brukt av verdenspressen dagen etterpå, blant annet i Daily Telegraph:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/8656380/Utoya-Island-Shooting-in-pictures.html?image=2

Alex Jones forutser angrepet på Norge:
http://www.youtube.com/watch?v=y3pnPu0OwUU

Man-in-the-middle attack:
http://en.wikipedia.org/wiki/Man-in-the-middle_attack

Politihelikopteret og flyger som meldte seg fort:
http://www.dagsavisen.no/samfunn/helikopteret-floy-over-utoya-dagen-for/

Intervju med leder av Beredskapstroppen i Der Spiegel august 2011:
http://www.spiegel.de/international/europe/norwegian-delta-force-protocol-elite-police-retrace-steps-to-breivik-a-778026.html

Generelt om Mossad:
http://www.whale.to/b/mossad_h.html

CIA:
http://no.wikipedia.org/wiki/Central_Intelligence_Agency

MI6:
http://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Intelligence_Service

Bok ”Ved hjelp av bedrag” av Victor Ostrovsky og Claire Hoy.

Bok ”Da terroren rammet Norge” av Kjetil Stormark.

Kjørt ombord en varebil 16.05:
http://www.rb.no/lokale_nyheter/article5828333.ece

Vitne om at han tok av seg uniformen:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/brottstraff/article13368033.ab

Breiviks koblinger til Mossad:
http://flyingcuttlefish.wordpress.com/2011/12/13/breivikrampage/

Norske myndigher med råd fra Mossad-forfatter:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/–Sendte-PR-rad-om-terror-til-politiet-6784347.html

Norge og Danmarks koblinger til Mossad når det gjelder asylsøkere:
http://marxisme.no/index.php/2009/nr-3-2009/36-nr-3-2009/509-torkil-lauesen-2.html

AUF og Arbeiderpartiet går for Gaza-aksjon januar 2009:
http://arbeiderpartiet.no/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Internasjonale-spoersmaal/Arbeiderbevegelsen-stoetter-sivilbefolkningen-paa-Gaza

EDL og Alan Lakes kontaktnett.
http://arbeiderpartiet.no/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Internasjonale-spoersmaal/Arbeiderbevegelsen-stoetter-sivilbefolkningen-paa-Gaza

EDL og Jewish Defence League:
http://rabble.ca/babble/activism/urgent-action-stop-jdl-adls-islamaphobic-hate-fest-rally-planned-january-11

FBI anser Jewish Decence League som en terroristorganisasjon:
http://no.wikipedia.org/wiki/Jewish_Defense_League

Silikonmaske og bytte av identitet:
http://49th-parallel.blogspot.no/2010/12/robber-using-silicon-mask-leads-to.html

Silikonmaske i Mission Impossible 2:
http://www.youtube.com/watch?v=AJJK8AB5Hpw

Vitner beskriver gjerningsmann to på Utøya og hvordan han stakk av:
http://www.dagbladet.no/2011/09/02/nyheter/innenriks/terror/anders_behring_breivik/utoya/17942302/

Mossad i Oslo 22. juli og sommer og høst 2011, mulig Mike Harari var på bar i Oslo sentrum:
http://hawkofpandora.com/MossadvsIran.php

Politiets lydlogger slettet:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10067328

Om fire bevæpnede menn i Oslo ca. 19.50 den 22. juli:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Politiet-ble-varslet-om-11-falske-bomber-22-juli-6754131.html

Vaktførstebetjententen i regjeringskvartalet melder om bombemann på 170 cm fra Midtøsten:
http://touch.abcnyheter.no/nyheter/2011/10/19/telefonavhoer-av-regjeringsvakt

Breivik i Kragerø 18.7. til 21.7.
ww.tv2.no/nyheter/innenriks/hevder-breivik-var-i-krageroe-i-dagene-foer-3550765.html

Breivik observert i Tyrifjorden kl 21.30 den 21. juli:
vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10080741

Tidslinje og satellittfoto som bevis:
http://prosjekt.tv2.no/22-juli/tidslinjer/terrordognet-22-juli

Fluktbilen kjørt inn til Oslo 21. juli klokken 23.00:
http://www.dagbladet.no/2011/11/13/nyheter/innenriks/terror/anders_behring_breivik/19005627/

Festet på kjendisbar 21. juli:
http://www.dagbladet.no/2011/08/19/nyheter/anders_behring_breivik/innenriks/terror/terrorangrepet/17724429/

Facebooksiden som ble forandret sent på kvelden 22.7:
http://www.jihadwatch.org/2011/07/who-added-christian-and-conservative-to-norway-shooters-facebook-page-yesterday.html

Rapport om telefonsamtale mellom Jens Stoltenberg og Putin 20. juli 2011 og at CIA og MI5 står bak:
http://www.whatdoesitmean.com/index1506.htm

Fornyingsdepartementet informerer om sine øvelser og Grubbegata:
http://www.regjeringen.no/nb/dep/fad/dok/andre-dokumenter/brev/brev_til_stortinget/redegjorelsene-om-regjeringens-oppfolgin.htm

Sjåføren ”Mohamed” i bilen som gikk rundt på Bygdøylokket 22. juli klokken 14.18:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10081565

Operation Esplanada, Metropolitan police i London:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/rettssaken/artikkel.php?artid=10062015

Mystisk BMW og politimann ved Sentralanlegget:
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/08/22/hvem-kjoerte-den-mystiske-bilen

Øvde på et identisk scenario med det som faktisk skjedde 22. juli:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4208952.ece

Tidligere Mossad-agent forteller om operasjoner i felten, spesielt mordet på et medlem av Hamas:
http://www.wired.com/threatlevel/2010/02/dubai-assassination-has-hallmarks-of-mossad/

Strategy of Tension:
http://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_of_tension

Rettpsykiatriske erklæring med avhør av Breivik 22. juli:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/psykiatrisk_vurdering/

Sentralanlegget:
http://no.wikipedia.org/wiki/Sentralanlegget

Om skudd Utøya og at gjerningsmannen skjøt fra hoftene:
Bok ”En norsk tragedie” av Aage Storm Borchgrevink

Aksjonen i Norge ligner Port Arthur-massakeren i 1996 og Oklahoma city-bombingen i 1995:
http://www.whale.to/b/viallspam.html
http://www.opednews.com/Diary/Oklahoma-City-Bombing-Link-by-Richard-Volaar-090326-720.html

Daily Telegraph den 22. juli om at Norge ikke er forberedt på terror:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8655964/WikiLeaks-files-show-Norway-unprepared-for-terror-attack.html

Janne Hovland så gjerningsmannen på Utøya speide utover vannet i tre minutter:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/–Jeg-tenkte-Jeg-skal-vite-hvordan-han-ser-ut_-slik-at-jeg-kan-vitne-mot-ham-6794781.html

Naboen filmet dramaet på Utøya, sammenlign skuddlyder fra VG og TV2:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/tidslinje/#art=99999998
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/22-juli-terror-oslo-og-utoya/lydloggene-fra-utoeya-hoer-politiets-forvirring-3731959.html

Demonstrasjon mot Gaza-krigen i Oslo:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=546260
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.6428223

Norske politikere uttaler seg kritisk til Israel i forbindelse med Gaza-krigen:
http://no.wikipedia.org/wiki/Gaza-krigen

Gassavtale verdt 100 milliarder med britisk selskap:
http://www.dagbladet.no/2011/11/21/nyheter/innenriks/statoil/19102758/

Ut av Stockman-feltet:
http://www.rb.no/naringsliv/article6179046.ece

Warszawa-gettoen med oppstart 22.7. 1942:
http://en.wikipedia.org/wiki/Grossaktion_Warsaw_%281942%29

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

426 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
s4nd3r
s4nd3r
Abonnent
10 år siden

eg syns det ser ut som en kabel som tilhører fotografens kamera.
0.12: ser det ut som soldaten jager bort fotografen. ser også kabelen følger etter fotografen, ser den beveger seg over fotgjenger stripene.
0.22: Tar soldaten opp kabelen, og den blir stramm på lik høyde med kamera.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  s4nd3r
10 år siden

Det må da være minst 20 år siden de sluttet med kamerakabler for skulderholdte kameraer? Hvorfor går soldatene med hansker?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
10 år siden

blå hansker => radioaktivt.

blues
blues
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

de blå hanskene er helt vanlige latexhansker som ligger i de fleste førstehjelpsskrin.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  s4nd3r
10 år siden

observasjonen er +++, men hva sier du til Balle Clorin sin kommentar og hvem tror du filmet 2,3 minutter etter?

Øyvind Aarsnes
Øyvind Aarsnes
Abonnent
Svar til  s4nd3r
4 år siden

Den var «god»

Daniel
Daniel
Anonym
Svar til  s4nd3r
3 år siden

s4nd3r FØKK DEG ILLUMINATI,

Daniel Rønjom
Daniel Rønjom
Anonym
Svar til  s4nd3r
3 år siden

DET VAR SIKKERT s4nd3r SOM GJORDE DET !!!!!!!! OG NÅ GJØR HAN ALT HAN KAN FOR Å SKJULE EGNE SPOR!!!!! TA HAN !!!

Eddvin
Eddvin
Abonnent
10 år siden

Når man leser dette, så stemmer det godt med bildet tatt 21. juli på Utøya. Hvor mange AUFère demonstrerte med bannere «Boikott Israel» som vist på denne siden:
http://brabosh.com/2011/07/25/pqpct-csd/

For mye som ikke stemmer i den offisielle versonen…..
Anbefaler også:
http://royvega.blogspot.no/2012/08/ms-thorbjrn-og-auf-leder-eskil-pedersen.html

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Eddvin
10 år siden

Jeg prøvde å komme inn på Roy Vegas blogg,
http://royvega.blogspot.no/2012/08/ms-thorbjrn-og-auf-leder-eskil-pedersen.html
men denne var blokkert. Har hørt at han også tidligere har opplevd alvorlig sabotasje mot sine grundige og ærlige forsøk på simpelthen å kartlegge hva som skjedde 22. juli.

Legg merke til at Roy Vega kun er fokusert på en enkelt del av det store puslespillet: Eskil Pedersen og hva han foretok seg om ettermiddagen 22. juli.

Det faktum at «noen» ønsker å tåkelegge sannheten om hvorfor Eskil Pedersen gjorde som han gjorde den skjebnesvangre terrordagen kan bare tolkes på en måte: Eskil Pedersen hadde fått utdelt en rolle å spille da skytingen begynte. Det bør tas høyde for at Eskil Pedersen var og er under MIND CONTROL. Det vil langt på vei kunne forklare hans komplett uforståelige og uansvarlige handlinger ombord i Utøya-ferga. Det er like uforståelig og uansvarlig at APe-partiet «hyller» Eskil Pedersen for hans grove svik 22. juli og pusher han fremover mot nye posisjoner, både utad i media og innad i partiet. Det er så sinnssykt usmakelig at det i nyere tid vel bare er blitt toppet av Hitler.

Legg også merke til at Nyhetsspeilet ble utsatt for et hyper-profesjonelt og svært ondsinnet virus-angrep kort tid etter publiseringen av denne SVIK(T)-oversikten for 22. juli:
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/27-svikter-i-den-offentlige-innsatsen-for-og-under-22-juli-terroren/

«Noen» ønsker å holde viktige deler av sannheten om terrordagen 22. juli skjult, og dette er ikke Breivik (han sitter i cella uten internett og hacker-infrastruktur), men SVÆRT RESSURSSTERKE ORGANISASJONER, som disponerer statlige ressurser (sic).

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Hans, jeg kom meg inn uten problemer på Vegas blogg.
Intereessant og uhyre viktig tema han tar opp, men blir litt tørt når han bare skriver om Eskilds flukt

Gubbeguy
Gubbeguy
Anonym
Svar til  kjemisk
2 år siden

Siden finnes ikke

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Hans er det bare meg, eller minner ikke den latterlige uniformen til Breivik …

http://betraktningar.origo.no/-/bulletin/show/702679_vaar-herre-jesu-kristi-tempelriddere

…. om en variant av US Marine?
http://activerain.com/image_store/up…2136364756.jpg

Den mailen jeg fikk kopi av, ja det stemmer og jeg reagerte på at Breivik hadde den drakten under uniformen i likhet med han som var så lik Breivik at han kunne vært tvillingbroren, han var bare litt eldre med mindre hår som jeg har sagt i tidligere kommentarer.

Jeg har også fortalt at kvelden før sto Breivik og en annen og trippet utålmodig i fjæra ved en båt, de ventet på en som skulle komme med noe. Tenker de skulle til Utøya for jeg så samme båt ved Utøya. Men politiet vil at det skal være bare en gjerningsmann, det er vel enklest sånn eller så mangler de totalt evnen til å etterforske en så omfattende sak.

At Breivik skulle kjøre til Kautokeino tror jeg var et kodeord, føler ikke han var på noen langtur.

Men det er litt pussig at det ble funnet en sådan stein i Kautokeino…

Mystisk inskripsjon
En mystisk inskripsjon med tekst og kors med en runding over, er nylig funnet på en stein nedenfor hotellet i Kautokeino.
http://www.altaposten.no/lokalt/nyheter/article472831.ece

2Q11 hvor er du, hva betyr det som står på denne steinen?

Kanskje den Breivik de så i Kautokeino var «tvillingen» hans som deltok på Utøya. Derfor Breivik skrev at han skulle dit mon tro, mens det var han andre som skulle oppover for å hente noe?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
10 år siden

Skjedde noe galt med ene linken, prøver på nytt.

http://activerain.com/image_store/uploads/6/5/7/4/6/ar122882136364756.jpg

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Monica Waade
10 år siden

Hei Monica, her har du noen hint:

A-Alfa:
Forskningen omkring caenor har tatt helt av, og det var her jeg for første gang støtte på ord som matrix, og alfa-, beta-, delta-,gamma programmering…., som jeg kjenner igjen ifra mindcontrol-prosjektet som heter «Project Monarch« som begynte på 1950-tallet…
http://psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no/1288011238_det_er_systemer_i_nor.html

A-Amor-Ild-Luft
http://www.smokepit.net/~theemperor/viking/sator.gif

Forsvarsstaben ga kl. 17.46 ordre til alle Forsvarets avdelinger om å iverksette «Terrorberedskap ALFA», som definert i Beredskapssystem for forsvarssektoren (BFF). 6 Dette beredskapstrinnet iverksettes som et generelt varsel om mulig terroraktivitet av uforutsigbar type og omfang.
http://www.regjeringen.no/nb/dep/smk/dok/nou-er/2012/nou-2012-14/12/5.html?id=697336

I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end, who is and who was and who is coming». The first and last letters of the Greek alphabet are chosen to denote the Lord God, who is the First, because there is no God before him, and the Last, because there is no God after him. The symbolism of the first and the last letter of the alphabet is, in all probability, of Jewish origin.
http://www.library.nd.edu/about/symbols_of_christ/alpha_omega.shtml

“To the Vril we give ourselves. Our body and our soul
To the Vril we sacrifice our flesh and our blood.
To the Vril we deliver chaos so that we may be reborn.

We make war. We make peace. But everything one day will cease.
There is one power that destiny cannot overtake.
We are the Brotherhood of the Snake.”
http://thebrotherhoodofthesnake.com/

The Transformation of the Morning Star into the Evening Star (Venus)

(alt henger sammen med alt:
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/10/kilometerlangt-objekt-falt-ned-i-vulkan-i-mexico/comment-page-2/#comment-91777 )

“The ankh, or key of life, frequently appears in Egyptian tomb paintings and other art, and is depicted grasped in the hands of a god or goddess of the afterlife, like Osiris. Perhaps it is no accident that the ankh is still used today as the symbol for Venus.”
http://3.bp.blogspot.com/-wtJ6-Eas4pw/TjF15Uja5CI/AAAAAAAADH4/qAM5R2DLdCE/s200/ank.JPG

Kristen tekst
”Inskripsjonen kan være referanse til en kristen tekst, opplyser en kvinne som har bodd i Sør-Amerika, og henviser til et ordtak brukt der, som sier at “El burro murio, por ser burro”. Hun sender over link til en nettside på spansk, og oversetter selv med:
“Eieren av et esel, så bedrøvet på sitt døde dyr. Forbipasserende spurte ham: – Hvorfor døde eselet? Han svarte, – Fordi det er et esel ”
– Dette betyr også: fordi det var sta, oppklarer hun. ”Inntil noen stoppet og sa: – Hva mener du?
Han svarte: – Den hadde en munnkurv, og hver gang han tråkket på tauet til munnkurven,klemte den rundt snuten mer og mer.Jeg ønsket å hjelpe den, men den løp og løp, til den tilslutt endte opp med å kveles. Mitt esel døde, fordi det var et esel.”
– Fordi det var sta, gjentar kvinnen.
”- Venn, hvor mange mennesker kveles åndelig, fordi de ikke lar seg hjelpe. Kristus ønsker å hjelpe, men de går på flukt, som eselet. Håp til Gud at dere våkner opp før det er for sent. Få hjelp av Herren: Be om tilgivelse. Han vil komme og hjelpe dem akkurat nå.”

Kvinnen synes selv hele saken er ekkel.
– Om det er bombemannen som har skrevet dette, så er det vel en slags metafor i om hvem som er eselet, tror hun.”
http://www.altaposten.no/lokalt/nyheter/article473351.ece

Helt klart en Tempelridder-signatur,
alt henger sammen med alt:
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/22-juli-avslort/comment-page-2/#comment-91919

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Monica Waade
10 år siden

Spansk, esel, død, ridder, møller..
Don Quixote, «ridderen av den bedrøvelige skikkelse»
Virkelighet vs. diktning
Galskap vs. forstand
Krig vs. fred
http://no.wikipedia.org/wiki/Don_Quijote

Grønt:
Den 7. sephira Netzach betyr seier og evighet. Denne sephira avbildes med en rose og fargen er grønn, den representerer naturen og dens seier over den døde materien som kommer til sitt ypperste utrykk i rosen
http://www.kabbalah.no/subpage11.html

Sirkel/kors:
http://www.historicimpressions.com/Scottish.htm

Dag Reidar Bye
Skribent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Jeg har også problemer med å komme inn på Roy Vegas blogg. Det gikk etter at jeg restartet PCen.

Problemet med den bloggen er at det ligger alt for mye informasjon på samme siden. Den burde vært delt opp i mindre enheter, f.eks der hvert innlegg har sin egen side. En kan ikke forvente at alle til enhver tid har PCer som er 100% feilfrie, med 100% kapasitet, som alltid har de siste programmene og oppdateringene. Det er ikke noe poeng i å gjøre det mer vanskelig enn hva det behøver å være, og da bør en heller ikke ha så mye informasjon på en siden som det Roy Vega har på sin blogg.

Hver gang jeg skal inn på sider med abnorme mengder med informasjon så stopper det opp. og det er helt ukontroversielle sider.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Det med grunnstøtingen i bloggen hans virker forvirrende ser ikke ut som en grunnstøting for meg. Delta kjører jo pent forbi fergen se 2:55 inn i videoen

Hvis noe vil sjekke, tror jeg ikke det er noen sand-grunner på det stedet (er jo en brygge ved siden av). (uansett de må ha vært lett å få båten fra «grunnen» siden den ble brukt senere).

MrKennedy
MrKennedy
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

En annen forklaring på Eskil Pedersens handlinger er at han var en redd ung mann/gutt som rømte for livet. Politiske ledere er trent i å argumentere og debattere bistand og alkoholavgifter. De er ikke trent i å være militære ledere.
En annen ting å tenke på er at politiske leder vil være et mål ved en terroraksjon, de skal føres i sikkerhet. Ingen klandrer konge og regjering for å flykte 9. April 1940, og E.P. bør heller ikke klandres for at han rømte. Selvfølgelig kan man argumentere for at han overreagerte, det var unødvendig å ta båten 30 min. oppover fjorden.
Jeg liker ikke Eskil Pedersen noe spesielt (misliker han heller ikke), men han fortjener ikke kritikk for å ha rømt for livet. Det er likevel på sin plass å påpeke at han gjorde noen tragiske feilvurderinger, men «mindcontrol» og andre eventyr er å gå litt vel langt.

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  MrKennedy
10 år siden

Hei!, Mr K.

Det E. P. vert «kritisert for» er i hovudsak det at ungdomane på Utøya vert fråtekne den einaste rømingsvegen dei hadde: Ferja MF Torbjørn.

Mvh, A.

Laila Sivertertsen
Svar til  Hans Gaarder
7 år siden

Har fått med meg at også at den Israelske sikkerhetsbyrået mossad har en finger med i det som har skjedd de som ikke var på utøya denne dagen det er en virkelig ond mann som er Zientonist og jobbert i forenningen for asylsøkere elller noe i den duren disse driver mye mere enn hva som tilatt er og derfor er det til å spy av de er så nære på å ligne SS under krigen trenk at vi har pur onde politikere i makten nå og de eier ikke skam engang hva skal vi si da når de er slettet for følerser som andre psykopater er

Eddvin
Eddvin
Abonnent
10 år siden

Dette er INFOWARS.COM 3 dager etter hendelsen.

25 juli 2011 de sier akkurat det samme som kommer frem i denne artikkelen:
http://www.youtube.com/watch?v=jvdpeLBq63Q

rihno
rihno
Abonnent
10 år siden

Mitt liv har blitt så mye mer spennende etter å ha lest litt inne på Nyhetsspeilet!
@Bjørn Hansen
Litt av en jobb du har gjort – har nok gått med noen timer.
Men poenget? Her sopes det sammen mye rart fra mange kilder og settes sammen med et formål – så tvil om hva som skjedde 22/7.
Utifra denne artikkelen har du ikke klart å overbevise meg om at det er flere gjerningsmenn enn 1 og heller ikke at det er noe «stort» som sitter og drar i snorene…

MI maske!? Fantastisk!

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
10 år siden

Det er mulig jeg ikke har lest artikkelen nøye nok, men ang. «de tre ukjente menn i militære uniformer med røde bereter»:
* Er de «ukjente» fordi de ikke går med navneskilt på uniformen?
* Er de «suspekte» fordi de ikke går med et skilt på uniformen som forklarer deres arbeidsoppgaver?
* Er det noen i det offentlige/miitære som BENEKTER disse tre personenes tilstedeværelse eller funksjon?
* Hva er resultatet av forfatterens personlige RESEARCH, som f.eks. å ta en telefon til rette instans for å spørre hva de tre gjorde der og hvem som hadde sendt dem dit?

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

Rolf Kenneth, hvorfor må folket selv trekke de tyngste lassene når det gjelder etterforskningen av norges verste forbrytelse? Har vi ikke politi og KRIPOS til å ta seg av denslags?

Det må legges til grunn at politiet under sin etterforskning har gransket grundig dette videoklippet, kartlagt hvilke militære / paramilitære / utenlandske / BLACK OPS enheter som befant seg ved regjeringsbygget da det smalt.

Det må legges til grunn at hver av de 3 personene i videoen, som så veldig uberørt ut av det fryktelige smellet de må ha hørt noen sekunder eller minutter før, er blitt identifisert og forhørt av norsk politi.

Om så ikke er tilfelle, og de 3 uniformerte IKKE er blitt identifisert og forhørt av norsk politi, må det anses som en alvorlig glipp i etterforskningen.

Informasjon om identiteten til de 3 uniformerte mennene på terror-åstedet bør forlengst ha blitt offentlig, dersom de var blitt sjekket ut av saken. Jeg kjenner ikke til at så er tilfelle.

Det er et faktum at størstedelen av jordens kriminalitet gjennom historien har vært STATLIG KRIMINALITET, og svært mye har vært utført av menn i uniform. Det fritar ikke for mistanke å ha vært på et oppdrag iført uniform på en crime scene umiddelbart etter at en forbrytelse er blitt utført. Om historien har lært oss noe så er det at det må slås hardt ned på STATLIG KRIMINALITET og mistanke om statlig kriminalitet (som i dette tilfellet), hvis ikke har historien en lei tendens til å gjenta seg…

Jeg merket meg særlig da jeg så klippet at de ikke hadde noe instinkt i retning av å løpe i retning av smell-stedet for å hjelpe dem som hadde kommet til skade. Som om de var der de var da de var der med HELT SPESIELLE INSTRUKSER om hva de skulle foreta seg – som om de ikke var det døtt overrasket over at det var kommet et høyst uvanlig giga-smell i det ellers så fredelige gatebildet…

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Først bør Bjørn Hansen gjøre rede for sin egen research ang. disse tre personene, ved å kontakte diverse kontorer og etater. Det er ikke nok å bare stille spørsmål. De tre personene er jo ikke et mysterium før vi VET at de norske myndigheter nekter å uttale seg om dem.

Gnilre
Gnilre
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

Veldig enig med Myhre her. Researchen til denne artikkelen er ikke videre imponerende når man i kommentarfeltet lett klarer å spore opp identiiteten til MP-soldatene, og det også viser seg at de har stått frem med sin historie tidlig etter 22.juli

http://soldaten.no/articles/view/239/0

Regner nesten med at de blir tipset om at de er satt under søkelys på Nyhetsspeilet, som innblandet i den store 22/7-konspirasjonen. Tror neppe de vil synes det er spesielt morsomt.

Jeg finner det også litt merkelig at det er Hans Gaarder som stepper inn og forsvarer artikkelforfatteren her. Hvor er denne Bjørn Hanssen?

Eller er det kanskje slik at han ikke finnes? Artikkelen minner jo mistenkelig om Gaarders egne 22/7-artikler, og så vidt jeg vet skal han holde Unity-foredrag om emnet til neste uke. Slikt sett kommer den veldig beleilig. Men hva skulle grunnen være til et sådant «falsk flagg-forfatterskap»? Vel, ikke vet jeg, og husk: jeg stiller bare spørsmål.

At personer i redaksjonen skriver artikler under andre navn er jo heller ikke et ukjent fenomen her inne. Vi husker jo alle denne «Tor Karlstad» som på mirakuløst vis klarte å få ut sin falsk flagg-artikkel minutter etter at bomba smalt i Oslo. Mirakuløst, siden jeg nesten regner med at det bare er redaksjonen som har direkte tilgang til publiseringsverktøyene. Dessuten skrev/skriver han skremmende likt en annen profilert artikkelforfatter her inne, og har til og med stått som forfatter på artikler som stammer fra dette redaksjonsmedlemmets private nettsted.

Vel, er det rart man blir konspiratorisk, men sannheten bør komme fram, samme hvor smertefull den er.

Kanskje vi burde få ansvarlig redaktør Frank Aune inn og bekrefte eller avkrefte disse spekulasjonene?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

.
Fint at du får frem fakta når det er feil i storyen. Seriøst. Da er det bare 13 punkter anmerkninger til i denne artikkelen vedrørende den andre storyen. Så kan vi legge til det billedmaterialet fra umiddelbart etter eksplosjonen i Oslo som viser at det umiddelbart etter at bomben smalt IKKE var noe hull i bakken utenfor regjeringsbygget, og at det derfor later til at det hullet har kommet til etterpå. Det er ikke noe poeng å sakpe en konspirasjonsteori der en slik ikke finnes, men det er et poeng å stille seriøse spørsmål der slike finnes. Historien viser at i slike tilfeller finner man ofte falske flagg og konspirasjoner. Riksdagsbrannen, Gulf of Tonkin, JFK, 911 osv…

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

Til Lars Roger Moe!
Her kan du få bekreftet påstanden om at det ikke var noe hull utenfor høyblokka FØR gravemaskinene kom på mandag og vi tirsdag på en pressekonferanse fikk se «hullet». Ca 2:14 inn i filmen ser du noen personer spasere over asfalten der de borret frem hullet noen dager senere. Noen sekunder tidligere ser du bildet av den VW Golf som står på egne hjul med inntakt frontrute. Kopier filmen slik at vi kan ta vare på bevisene før de blir fjernet.
http://www.youtube.com/watch?v=O5nLtQcGgU4&feature=fvwrel

z69
z69
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Hei.

Jeg har sansen for etterforskning, grundig sådan. Men dette lukter langt på vei av konspirasjonteorier. Jeg har selv i ung alder vært i uniform – og således rimelig godt trent til mange formål – men noe som skjer når du tar på deg uniformen, er at du reagerer omtrent stikk motsatt av hva du gjør når du er i sivilt. Smeller det, så reagerer du med å nærme deg åstedet – finne ut hva det er som skjer.
Punktene som blir ramset opp i begynnelsen av artikkelen er av en slik art at mange av dem kan stemme, om noen av de ovenfor kan bevises å være sanne. Noe de ikke er blitt. Det jeg savner her er EVIDENSbasert kritikk, ikke synsing og antakelser. Det står også at disse soldatene med røde bereter kommer fra de hvite bilene. Noe vi ikke ser. Men altså: Om det hadde vært utenlandske eller norske agenter, SÅ RUSLER DU IKKE RUNDT I UKJENTE UNIFORMER. Såpass mye har jeg vært med på. Jeg har vært med i treffninger i uniform. Jeg har også truffet flere agenter som har vært med på såkalte svarte operasjoner, og de jeg snakket med var aldri i annet enn sivilt. Når vi om til det tidligere Jugoslavia, hadde mange av dem allerede jobbet der nede (svart) i over 6 mnd. I kun sivil.
Min mening, etter å ha vurdert Breiviks kroppspråk og mimikk og setningsoppbygging, sier meg at dette er en «Wannabe». Jeg er utdannet i det han gjorde, forskjellen er at jeg møtte menn med våpen. Noe han ikke turde. Han ville aldri klart påkjenningen det medfører å bli trenet til dette. Jeg tror at han er ensom, faktisk. Bildene sier ingenting. Mann med tynt hår/måne? Hva med refleks? De fleste med kamera vet at bilder ljuger så det holder. Biler på utøya som det ikke gjøres rede for…politi som lar andre slippe gjennom. Dette er sånt som skjer på loftet til teoretikere, ikke i felt – der kan jeg snakke ut fra erfaring. Og en ting til – det er HELT normalt at det kommer versjoner om at det mange skyttere når det virkelig smeller og blodet spruter. Når sidemannen snur seg mot deg og flirer for så plutselig å stupe rett ned – så smeller det fra alle kanter. Mens du etterpå ser at sannheten var en Taliban soldat med automatrifle 20 meter rett frem.

Nyhetsspeilet trenges. Men be om at forfatterne gjør en ordentlig research, ikke synsing og antakelser. Hadde vi drevet med det i felt, hadde mange av oss vært døde i dag.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  z69
10 år siden

Hei z69, hvis du ledet et motangrepet på Utø. ville du ha angrepet fra tre sider samtidig eller kun kjørt med en båt rett mot ?

z69
z69
Abonnent
Svar til  z69
10 år siden

Seitasis: Om jeg ledet motangrepet på Utøya, ville jeg foretrukket å ha brukt et helikopter pluss båt. Tre båter samtidig er IKKE å anbefale, da de tre båtene kunne gått i land på tre forskjellige steder, og dermed kunne utløst skyting MOT hverandre. I et slikt scenario, med ukjent antall fi, burde helikopter med skarpskytter kunne vært brukt som observatør og ledet deler av angrepet. Men gitt det som skjedde med at det ikke var tilgjengelig, gjorde DELTA det eneste rette. Vi har trent sammen med DELTA, og de er svært dyktige på det de gjør. Måten de gikk i land på, viser at de er svært, svært usikre på hvor mange de møter. At de på noen som helst måte var delaktig i dette, er useriøst bableri. Da ville motangrepet vært et helt annet bilde. Det er for mye tull, når man prater om Mind Control i dette tilfellet, som er resultatet av en stabil mann med et vridd bilde av verden. På 70 tallet eksprimenterte man med astral reiser for å spionere. Det var lenge etter mind control forsøkene var strandet. I dag brukes det langt mer raffinerte metoder enn Mind Control, som var altfor ustabilt og ga høyst usikre utfall.

Laila Sivertertsen
Svar til  z69
7 år siden

Men om du ikke hvet hva mind kontroll er så har jeg snakket med to av klassekameratene til Breivik de gikk i klasse med han fra 1 til 9 og de sa at han overhode ikke var intressert i Politikk men at han var tagger og at han tagget over alt og at vi alle har sett hans tagge navn i byen, så da er det jo lett å forså litt mere eller de offret ett frimurer barn en annen pappa ville ha protestert med jeg kjenner ikke sønnen min igjen men ikke pappaen eller moren har sagt noe om at han hadde forandret seg totalt på kort tid, det fordi de visste hva konsikvensene ville bli om de gjorde og en ting til jeg dør for mitt fedreland og har en medfødt IQ PÅ 135,og jeg har løst flere mysterier i nyere tid og denne er så stygg og direkte nasistisk om du vil ha den fulle sannhet det er barn som har overlevet og det var barn som ikke var på utøya den dagen og vit at dette ikke er over her skal det granskes helt ned til sømmene, og det er ikke tvil om at dette er noe stygt som vi er vitne til alle mann også kommer fra vårt storting vi har mørke krefter i vår nærhet og du vil ikke innrømme dette fordi du har laget et forsvar for disse som gjorde alt feil om det var 20 eller 1 som skjøt så er det hva deltagruppen som skal stoppe og dere hadde skuddsikre vester og hjelmer og da er man tøffe nok til å gå fort inn i skytingene det er det dere er trent til,men det er lett å regne ut at Breivik ikke på noen måte var i stand til å skyte alle 69 så fort, så da får det bli en konspirasjons og det fordi denne diskusjonen med så mange tilstedet i dette forumet blir kanskje litt i drøyeste laget men om du ikke hvet det velkommen til 3 verdenskrig slik ser den foreløpig ut og snart kan jeg spå enda værre oppgaver for dere og siden dere har tatt parti så vender dere ryggen til folket og det er vel vi som vinner eller ++++

Darious Pajeski
Darious Pajeski
Anonym
Svar til  z69
2 år siden

Denne delta gjengen må ha strøket på båtførerprøven, er ikke det litt veldig merkelig z69 ? hvorfor kjørte de på tomgang mot øya når de endelig fikk fatt på en brukbar båt, som var planende og kunne hold en mye større fart ? det virker for meg som de ventet på klarsignal, og så ga gass på båten rett før de nådde utøya. hva mener du om at en slik Mammadalt som Breivik kunne utføre en slik aksjon alene ? Rambo blir jo en smågutt i forhold til de påståtte handlinger fra Breivik, Hvorfor var det ikke en rettsak og noen etterforskning ? Det de kalte rettsak omhandlet jo ikke noen fakta om alle disse observasjonene ,som feks at en av skytterne hadde måne, og en annen uniform ? Breivik hadde jo heller ikke noen forsvarer, det virket for meg som han jobbet for påtalemakten og påpekte ikke alle disse ubesvarte spørsmål i retten. Hvordan klarte han og forandre sin internett side etter han var arrestert ? Hvor mange frimurere vitnet i retten om Breiviks påståtte frimureri ? Hvorfor er fengselet hvor det påståes Breivik sitter i , bygd rett ved en flyplass ? kan det være at hele aksjonen var for å få stoppet Norge fra å trekke seg ut av Nato ? hva med krigsforbrytelsene og bombingen av Libya i etterkant av utøya ? Norge var jo offisielt en fredsnasjon som har brukt milliarder av skattepenger på fredsarbeid. Hvorfor er ingen straffet for denne forbrytelsen, som jo handlet om tusenvis av drepte Libyere ? Jeg synes ikke denne saken lukter, men den stinker noe helt enormt.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  z69
10 år siden

z69: Først, jeg sitter utrolig pris på kommentarer fra de som har erfaring, jeg kan godt forstå hvorfor folk med militæret bakgrunn, ikke fikk lov å delta for mye i saken.
Delta – ”At de på noen som helst måte var delaktig i dette, er useriøst bableri. ”
Det har du rett i, men da kunne de få lov til å vitne om sine observasjoner i rettsaken.
sjefens ytringer derimot henger ikke på greip, mer en nok til å skape grobunn for konspirasjon.
Også POT kan en vel bruke begrepet useriøst bableri – eksisterte for få data der, urettferdig ja.
Urettferdig også å få en sjef som kun er advokat utdannet.
” I dag brukes det langt mer raffinerte metoder enn Mind Control, som var altfor ustabilt og ga høyst usikre utfall.”
Du har rett i ”metodene er for ustabile”, ja på noen ja, men andre personligheter virker det helt utmerket på, som ABB, i motsetning til Delta.
Å la en psykiater lede politiet er også galskap, han bør heller lede et ”galehus” ikke politiet – urettferdig ja.
Å ansette 100 aspiranter til å løse saken og samtidig å ha de helt store forventningene er vel også urettferdig.
At forfatteren reagerer på kabler kan jeg forstå, NRK og NTB bruker røde kabler, kabelen som løftes opp er grå.
At forfatteren nevner ”Blå hansker” er også forståelig. De Blå hanskene til den gående sivilpersonen, med mobil er etter min mening for tykke ligner den kjemiske typen mer enn førstehjelp (mulig tilfeldig).
De norske MP ungdommene er også urettferdig behandlet, har ingenting med saken å gjøre, som du sikkert vet, en bruker ikke ”ferskt kjøtt” det er for ustabilt/ukontrollerbart.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
10 år siden

Interessant artikkel. Hvis det var flere som sto bak, kan vi regne med at det ligger en storpolitisk agenda grunn, og at man blant annet ville sverte personer med samme politiske holdning som den ABB utgir seg for å ha. Vi kan også anta at skrekkeffekten er viktig – «vi lager hælvete om dere ikke gjør som vi sier og vi er villige til å ta i bruk ekstreme virkemidler».

Vil legge til at på Breviks egne bilder holder han riflen som en høyrehendt, mens NRK-bildet av Breivik på Utøya virker det som om skytteren er links.

En jente, med etternavn Butenschøn (husker ikke fornavn), var på Utøya, og da hun ble intervjuet i Dagens Næringsliv kunne hun fortelle om tekstmedlinger hun mottok, der det sto at det ble skutt fra land.

Er det ikke slik at det lukter ammuniakk av en gjødselsbombe, ikke diesel? Uansett ble det ikke rapportert om spesiell lukt i byen rett etter på.

Uansett hvem som sto bak et terroranslag er resultatet det samme: befolkningen blir nærvøse og oppgir frihet for trygghet – og myndighetene griper alltid muligheten. Vi ser det allerede: økte budsjetter til politi og overvåkning, flere våpenrestriksjoner og linsenser for «kjøp av mistenkelige produkter eller produkter som kan fremstille våpen», som f.eks gummihansker. Politiet kjører nå rundt med skiltleser i bilen, der samtlige biler som passerer blir lest, sjekket i et register, og biler med skilt tilhørende eier med f.esk tvilsom rushistorie vil bli stoppet. Jeg kaller slikt politistat.

Mossad er nok ikke israelernes etterretningstjeneste, men Rothschilds.

konspidiot
konspidiot
Anonym
10 år siden

Jeg fant dette: http://soldaten.no/articles/view/239/0
Sjekk datoen. Helt åpenbart en «plant» for å dekke til.. Kommer som første resultat på google.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  konspidiot
10 år siden

For det første synes jeg ikke de personene på videoen har samme hårfarge som de i artikkelen, men artikkelen er skrevet senere, og folk kan ha klippet seg eller farget håret etter 22. juli..

» så du løp rundt og tenkte bare på å begynne med grunnleggende førstehjelp.» Synes ikke videoklippet viser noe som helst som har med førstehjelp å gjøre. I artikkelen nevnes det at de var i Akersgaten, rundt VG-bygget, men ingen av soldatene sier at de var i Grubbegaten, der videoen ble tatt.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  konspidiot
10 år siden

Hvordan kunne denne karen fra forsvarsdepartementet vite at det var en bilbombe som hadde gått av like etter eksplosjonen da alt var i kaos, panikk og full forvirring og ingen hadde oversikt over noe som helst?
Hvorfor luktet det krutt, slik som disse soldatene sier, når det skal være en gjødselbombe? Har ikke kunnskaper om sprengstoff, men får det ikke å henge på greip at dette lukter krutt.
I forsvaret gjør en bare det en fr beskjed om. Mon tro om disse soldatene kunne ha en finger med i spillet? Ikke vet jeg

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
10 år siden

«Dermed vet de hvor mange som må dø på Utøya for at de skal nå tallet 77.» Hvorfor skulle tallet opp i 77?

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
10 år siden

Hei Balle, kikk litt lenger ned på siden:
«Og Lamek sa til sine sine hustruer: Ada og Silla, hør mine ord. Lameks hustruer, merk min tale! En mann jeg dreper for hvert sår jeg får, og en gutt for hver skramme jeg får.
For hevnes Kain syv ganger, da skal Lamek hevnes syv og syttiganger.»

77. Helt klart en Knight Templar signatur. Som i London..

Det er forøvrig ganske utrolig hvor treige folk er til å ta innover seg at vi står over for en bløff. «Eyes Wide Shut». Alt er jo utført for å bli avslørt. (Som 911).

Slik sett har de mislyktes, for fortsatt vil 99,x % av den norske befolkningen si:
«Gee, we didn’t know» dersom nyheten om at den offisielle historien er mytespinneri og helt usann kom på dagsrevyen i kveld.

«They are deliberately clumsy because they want our complicity. They don’t want us to say, «Gee, we didn’t know.»

They have a wager with God. They can win us over to Lucifer. But they have to give us free will, the ability to make a choice.
http://www.henrymakow.com/devils_advocate.html

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

Vel jeg får spørre deg også. Hvordan visste de at tallet skulle stoppe på 77? Mange døde lenge etter at massakren var over. Tallet kunne likså godt ha vært mye høyere om ikke så mange hadde blitt reddet. Det kunne også vært færre om førstehjelpen hadde komme tidligere. Det finnes ingen ting som tilser at noen andre enn gud kunne vite hvor mange som kom til å dø, i hvert fall ikke Knight Templar. For meg så er det helt greit at dere har en mening om at Utøya tragedien inneholder fakta som kanskje aldri kommer på bordet. Men dette er renspikka galskap. Jeg tror jeg kommer til å ha store vanskeligheter med å forholde meg til Nyhetsspeilet videre så lenge slike tåpligheter blir hilset velkommene i forumet. Dette er pokker meg mer enn noen er tjent med, det er avskylig! Dere kan i det minste fjerne de tingene som er umulige å heller legge vekt på de tingene som er kritikkverdige. Konspirer gjerne, kanskje dere har rett i noe. Men skjerp dere når det kommer til ting som dere alle vet bare er oppspinn! Snakk om å male fanden på veggen. Helsiken har dere en egen klubb her inne heller? En av Nyhetsspeilets mentorer oppforderer hos alle til å bruke hodet, i stedet så stikker dere en finger opp i ræva på side mann. Dere graver jo i hverandres møkk! Skam dere.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  LeifRino
10 år siden

Hei LeifRino, beklager at jeg ikke så spørsmålet ditt før nå. Jeg er ydmyk nok til å ta i mot skiten du serverer meg her, fordi dette er selvfølgelig vanskelig å fatte, spesielt for de som kun tror på det de selv er i stand til å fatte.

Svaret ligger i at krystallkulen(e)/skallen(e) finnes og virker etter hensikten, og det er nettopp det Tempelridderne vet å utnytte. Take it, or leave it…

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/oslo-terror-i-illuminati-kort/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  LeifRino
10 år siden

Mye av virkeligheten ligger bakenfor den horisonten de fleste ser.
Forsøk å se litt forbi, på denne siden kan du blant annet lese om å se både fram og tilbake i tid, og historieforståelsen er jo som vi vet vidt forskjellig:

The “Satanic Principle”, the JOKER and the Knights of the Black Sun-
The best political weapon is the weapon of terror. Cruelty commands respect. Men may hate us. But, we don’t ask for their love; only for their fear. –Reichsfuhrer SS Heinrich Himmler[13]

The JOKER, CIA, Scientology, Remote Viewing and the Temporal Lobe
The JOKER, Jacobson and Dr. Sejnowski share the same strange preoccupation with Temporal Lobe Illusion manipulation research and development with Strange Clandestine and Dangerous Bedfellows, and piggyback directly into the CIA, L. Ron Hubbard and SRI’s secret VRIL STARGATE TECHNOLOGIES’ “spatial temporal remote viewing” projects during the 1970s and 80s.

In 2010, Dr. Michael Persinger (et al.) published a report of his work with the psychic Sean Harribance, above, reporting that blind-rated accuracies in his psychic insights correlated with specific Quantitative Electroencephalography profiles; specifically, congruence between activity over the left temporal lobe of those being ‘read’ by Mr. Harribance and his right temporal lobe. “[40]
It is now understood that remote viewing involves perceptions from the right temporal lobe feeding into already existing sensory neurobiological systems to create visual and emotional perceptions using the same mechanisms we use in ordinary perceptions.[41]
RAND and Stanford Research Institute (SRI), two of the CIA’s top west coast research centers, were heavily involved in temporal illusion research that included “Time Travel.”
Physicist Russell Targ, Scientologists OT VII Hal E. Puthoff, [42] OT VII Ingo Swann, and OT VII Pat Price [43] of SRI were heavily specifically involved in “spatial temporal remote viewing” [44] research and development for the CIA.[45] Spatio-temporal relates to, or existing in both space and time.[46]
The CIA and Defense Intelligence Agency (DIA) secret remote viewing projects went under various code-names such as GRILL FLAME, SCANGATE and STAR GATE.
Remote Viewing is now under the supervision of the National Security Agency (NSA) in Fort Meade, Maryland, has dealt on numerous occasions with temporal remote viewing, i.e., remote viewing of past and future events. The NSA program involves Johns Hopkins University in Baltimore and the Monroe Institute in Faber, Virginia, according to the NSA source.[47]

“James Holmes and the JOKER was what the Salk Temple believed to be the manifested- ALIEN that can be revealed by the manipulation of the Temporal Lobes.

You don’t have to believe me, but there is a method to this MADNESS. There wer 12 dead and 50 maimed innocent people in Aurora, CO within seconds that can very well happen anyplace on the globe, and you have the mass murder JOKERS like Holmes, Anders Behring Breivik[69] and Seung Hui Cho,[70] etc., that just aren’t making any conventional sense, logic; and defies basic common human decency and respect for mankind.

They are decades ahead in research and development of a prototype-clones of hundreds and even thousands of the JOKER, TRANS-HUMAN creatures part more terrible, frightening and vicious than you can ever imagine, and we are so far behind.
Jim Garrison: We’re talking about a crime. You must think on a different level, like the CIA does. We’re through the looking glass. White is black. And black is white.”
http://mindcontrolblackassassins.com/

Tenk noen nivåer høyere: vi er heldigvis i en drømmetilstand(til tider mareritt,) som vi snart skal våkne opp fra..

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
10 år siden

Det hadde vært umulig å styre tallet til 77. Faktisk så var det så mange overlevende med livstruende skader som likså godt kunne ha død på Utøya, i vannet, på stranda, i ambulansene eller på sykehusene at det hadde vært umulig å klokke inn nøyaktig 77 dødsofre. Ferdig snakket! Enhver som drar den diskusjonen videre må jo være dum?

joaf
joaf
Abonnent
10 år siden

Litt angående de tre militærpolitisoldatene..

«Hvem er disse mennene? Er de ekte norske militærpolitisoldater? Er de utenlandske agenter?»
Ja, de er (var) ekte militærpolitisoldater som tjenestegjorde sin førstegangstjeneste.. Nei, de er ikke utenlandske agenter.. Jeg har møtt dem selv, og de er alle norske. De dimitterte ved juletider 2011.

«Hvorfor kjører de i så fall hvite varebiler med ugjenkjennelige skilt?»
Har du sett at de kjørte disse hvite varebilene? MP i Oslo har ikke vite varebiler.. Jeg tjenestegjorde der selv og dimitterte ca 1 måned før denne hendelsen.

«Hvordan vet de at kabel/ledning/detonator er på stedet?»
Det vet jeg ikke, men mest sannsynligvis fikk de ordre om hva de skulle gjøre – slik som det vanligvis gjøres i forsvaret.

«Hvorfor er alle ca. 170 cm med mørkt hår?»
Bildene og videoen(e) er ikke så veldig tydelige, men han ene var blond.
Nei, de er ikke utenlandske.

Hermis
Hermis
Abonnent
10 år siden

Det som med 100 prosent sikkerhet viser at dette var en form for falsk flagg- eller gladioaksjon, er det såkalte bombekrateret. Kort tid etter eksplosjonen(e) i regjeringskvartalet, så viser bilder og filmer som er tatt at det ikke fantes noe krater etter eksplosjonen. Det luktet heller ikke dieselbombe. Mange personer som var like i nærheten tok bilder eller filmet, men det fins ingenting fra dette tidspunktet som viser krateret. Spesielt en film av god kvalitet som var lastet ned til vgtv.no (tror jeg det het) viser tydelig at det foran høyblokka ikke fantes noe krater på dette tidspunktet!

Mangel på et slikt bilde førte faktisk til at media begynte å kreve å få et bilde av krateret. (Men det hadde vært massevis av folk der og tatt bilder.) Så ca 1-2 dager senere ble det offentliggjort et nå kjent bilde fra etterforskerne som viser et slags krater foran inngangspartiet til høyblokka. Dette bildet har blitt vist i omtrent samtlige aviser, og krateret er akkurat der hvor det tidligere nevnte filmopptaket viser at det ikke fantes et krater. På høyresiden av krateret som alle kan se, er det en tydelig en helt rett kraterkant, som om noen har saget gjennom asfalten. Noe som selvsagt er helt unaturlig og skyldes at krateret er blitt laget om natta i ettertid ved hjelp av maskiner og utstyr. De kunne selvfølgelig ikke bruke sprengstoff, for det hadde laget for mye lyd. Jeg antar derfor at eksplosjonen(e) 22.7. skyldtes bruk av mer moderne militært sprengstoff som kunne gjøre stor skade i ønsket retning uten at det nødvendigvis førte til et stort krater.

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

Dette er 5 meget gode filmsnutter på at det IKKE FINNES NOE HULL foran høyblokka den 22.juli 2011! Dette er en ren falskflagg-operasjon!

Her er Dagsrevyen kl 19 den 22 juli 2011. Meget informativ. Ingen bilder av HULL foran høyblokka. Ingen rapportering av diesellukt, men «brent»-lukt.
Kl 1908 rapporterer NRK Dagsrevyen at en person er pågrepet.

Terror in Oslo First Broadcast del 1

NRK

Bomb attack in Oslo (22.07.2011)

http://www.youtube.com/watch?v=wQspbIA5i3U
Terrorangrepet 22 juli – begynelse til slutt

Rapport från Norge 22/7 2011 kl. 22:25

http://www.youtube.com/watch?v=XjLXxMiqNz4
fra nyhetene direkte ang terrorhandlingen i oslo del 2

Mandag 25.juli 2011 sto det 2 gravemaskiner foran høyblokka. Dette viste NRK Dagsrevyen samme dag. Tirsdag 26.juli 2011 hadde politiet en pressekonferanse hvor bildet av avkuttede armeringer og hull gjennom 2 etasjer ble vist.

hagbart
hagbart
Abonnent
Svar til  Sagitta
10 år siden

Jeg håper du skjønner den logiske feilen det er å bruke mange filmer med dårlig kvalitet, filmet fra lang avstand og flat vinkel, for å «bevise» at det IKKE er et hull. Skal man bevise noe slikt med en video, må man gå nærmere, og undersøke bakken skikkelig. Ingen av disse videoene motbeviser noe hull. Ikke i nærheten.

Hermis: Den rette kraterkanten skyldes nok veggen rett under. Eksplosjonen følger naturlig nok minste motstands vei og utvider seg i de tomme gangene under, i stedet for å knuse veggen på høykant. DET ville vært rart.

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  hagbart
10 år siden

hagbart sier: «Jeg håper du skjønner den logiske feilen det er å bruke mange filmer med dårlig kvalitet, filmet fra lang avstand og flat vinkel, for å «bevise» at det IKKE er et hull. Skal man bevise noe slikt med en video, må man gå nærmere, og undersøke bakken skikkelig. Ingen av disse videoene motbeviser noe hull. Ikke i nærheten.»

Ja jeg forstår at filmer/fotografier med større vinkel til objektet gir et mer riktig inntrykk! Poenget er at jeg ikke var der og må nøye meg med det NRK Dagsrevyen formidler (Jeg satt foran tv-en fra eksplosjonen første gang ble nevnt på nyhetene og utover kvelden, så jeg fikk med meg ALLE sendingene på ekstrasendingene, østlandssendingen, ettermiddagsnytt og Dagsrevyen). Dagsrevyen kl 19 den 22.juli 2011

viser oss bilder med kommentarer som fokuserer på en eller to bomber fra Olje- og energidepartementet. Dersom det allerede 22.juli 2011 eksisterte et hull (som vist i avisa den 27.juli 2011 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10080904 ) ville det være ganske sansynlig at NRK Dagsrevyen ville nevnt dette som en mulig konsekvens av en bombe, men det var ikke tilfelle. Hvorfor? Kan årsaken til den manglende fokus være at det ikke fantes noe hull der?

hagbart sier: «Eksplosjonen følger naturlig nok minste motstands vei og utvider seg»

Hva er sansynligheten for at gjødselsbomben skulle konsentrere sin sprengkraft gjennom dørken på kassebilen, videre gjennom armert betong under asfalten og videre gjennom den underjordiske gangen og videre gjennom armert betong i gulvet på gangen, men ikke være i stand til å rive ned det ikke-armerte betongtaket? Kan årsaken være at sprengkraften har fordelt seg LIKT ut fra bomben, uten noen spesiell retning og snarere velge retninger uten noen motstand i det hele tatt? Kan det ha vært flere bomber? (Hør de 3 kamuflerte smellene 3 sekunder etter hoved-drønnet http://www.youtube.com/watch?v=2vPDjSTAOn0)

Jeg vet bare en ting og det er at jeg intet vet, derfor må jeg stille spørsmål!

Illusions
Illusions
Abonnent
Svar til  Sagitta
10 år siden

Denne videoen fra 1:11 og utover filmer der krateret skulle ha vært? Den ligger under overskriften Bomba går av http://prosjekt.tv2.no/22-juli/tidslinjer/terrordognet-22-juli

Dette er en av de første stillbildene fra regjeringskvartalet 22. juli? http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10066065

Høyblokka i Regjeringskvartalet sett fra Olje- og energidepartementet. Bildet er tatt 23.juli, http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00931/regjeringskvartalet_931630a.jpg

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Sagitta
10 år siden

Det som er interessant er å se bilder og filmer som er tatt bare minutter etter eksplosjonen. Har sett en film av bedre kvalitet som viser at det ikke fantes noe slikt krater rett etter eksplosjonen. Hvis den filmen enda ligger ute på nettet, skal jeg prøve å finne den, men kan naturligvis ta noe tid. Det tok tross alt flere døgn før avisene klarte å få tak i et bilde som viser krateret, noe som dette er et eksempel på:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10080904

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

Som vi ser av dette bildet som Illusions viser over, så er krateret såpass stort at det for meg er utenkelig at det ikke ble tatt bilde av , bevisst eller ubevisst, kort tid etter eksplosjonen.

http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00931/regjeringskvartalet_931630a.jpg

Krateret er jo like foran hovedinngangen hvor det naturligvis ville strømme forbi mange folk. Sikkert ikke tilfeldig at de i ettertid laget krateret rett over en av de underjordiske gangene – ganske lettvint løsning.

Viktig å få laget krateret siden folk ønsket å se det, men også som bevis i rettssaken mot ABB da det var tegn som tydet på eksplosjoner innenfra bygningene også. Men vi får fortsette å grave etter flere filmer og bilder omkring dette krateret, folkens, så får vi se på hva konklusjonen blir til slutt.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

Dette er kanskje filmen jeg så da den ligner veldig, men nå virker det som om flere minutter ser ut til å være redigert bort. Den brytes/kuttes knapt en meter eller to fra der krateret skulle være. Snodig.

http://www.vgtv.no/#!/video/42404/havnet-midt-i-bombekaoset-hallo-er-det-noen-som-trenger-hjelp

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
10 år siden

Denne snutten av samme film varer noen sekunder lenger, og her kan man tydelig se at krateret ikke eksisterer:

http://www.youtube.com/watch?v=_1barHYa5e0

Da får man bare konkludere med at det er 100% sikkert en falsk flagg-aksjon eller stay behind som står bak. Da er det bare å laste ned filmen før den blir fjernet :)

Kalle
Kalle
Abonnent
Svar til  Sagitta
7 år siden

Akkurat 4.28 ut i denne dokumentaren så ser man krateret ganske tydelig da.

Michelle
Skribent
10 år siden

10års markeringen fra 9/11 til 7/22
Mere «NEW» WORLD ORDER:

Mere Kontroll, Overvåking, Lover, Regler, Kaos, FN, USA, EU, UK..
http://youtube.com/watch?v=hL60C1hcZZk
Var ikke Mi6 og CiA de første på Utøya for å sikre (les fjerne) spor?

I siste 007 James Bond filmen ‘Skyfall’ ser vi ren reklame-propaganda
fra Mi6 og CiA, der til og med en innad i etterretningen blir «terrorist»,
så hvem som helst må overvåkes og YT og internett må sensureres etc.
Ikke vanskelig å forstå at Mi6/CiA etc. styres av okkulte ånde-krefter..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Michelle
10 år siden

British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1 * Hvorfor ble de viktigste bevisene ikke presentert i rettssaken mot Anders Behring Breivik { anders breivik site:nyhetsspeilet.no https://www.google.no/search?q=anders+breivik+site%3Anyhetsspeilet.no } * Norges monstermafia { stay behind hans gaarder https://www.google.no/search?q=stay+behind+hans+gaarder } * Åpenbart tverrpolitisk svindel mot det norske folk med fler, Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1 * Jens Stoltenberg, PM Norway, Breivik massacre, false flag terror attacks 7 22 2011 on Utøya, in Oslo http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1823&start=1

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Hvis en følger pengene ender en opp med Homeland Security, et paradoks,ca et år etter opplever lille Norge besøk fra dem,
http://www.monticello.no/2011/11/11/justis-og-berdskapsdepartementet-homeland-security/ . Sjekker en videre har de et program som kalles «jødisk læring» En konsekvens vurdering av dette programmet, fra noen fra NS hadde jeg satt pris på.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Joe Lieberman og vår nye «bleieminister», her er mannen :
Chairman of the Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs.
Vi husker vel hans entusiastiske taler for invadering av Libya og nå Syria.
Støre kom med noen uttalelser om at det kanskje ikke var lurt å angripe, antar derfor at Støre også ville vise lite entusiasme vedr. en mulig konflikt i Syria og Palestina.
og vips sitter han som «bleieminister» , Eide snakker vel mer korrekt.
Noen kjepper i feile hjul AUF?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

«Ja vi skal hjelpe dere vi» konstaterer at de fleste på NS kjøpte den (flott navn å skule seg bak) , samme skjedde i USA Organisasjonen ble bygget opp ETTER 911, med et astronomisk budsjett, (Tror bare psyko-filmen kostet 50 mill $ ).
Før blomstene har spiret ferdig på gravene, kommer blekksprut armene til Norge (grotesk frekkhet). Vi får håpe Grete sitter foten ned. Om ikke kan vi i det minste forlange at hul-spiss-kulene produserer på Gjøvik og at plastikk kistene ligges ut på offentlig anbud. (en 10 årsplan?)

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Er redd det er for sent, kistene i Norge er av pizza-eske-typen og oppbevares flatpakket, i en stor fjellhall, på østlandet. Norge er flinkest i klassen, til og med på ski.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Eddvin
10 år siden

Jeg tenker på den siste utgave, HS – FEMA utgaven (0:58 inn i videoen)

Sikkert mange arbeidsplasser som Grete bør si tusen takk, men nei takk.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Pussig makt flytting, hvis det som er skrevet tidligere på NS , besitter Bilderb. Justis, utenriks og statsminsteren. (Selv tor/håper jeg at de kan tenke selv og dermed nytter godt av den viten de får fra medlemskapet). Men ok å notere seg bak øret, Støre fikk ikke være med.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
10 år siden

Norge under angrep utenfra, med hjelp fra innsiden
Ny forstanderen Ervin Kohn fra det mosaiske trossamfunn som ble satt inn etter 22/7 er mye mer agresiv enn den forrige forstander Anne Sender. Alan Dersowitz sa i mars 2011 at jødene i Norge måtte få hjelp utenfra. 22/7 fikk de den hjelpen utenfra med denne Mossad operasjon. I forbindelse med Kongens Fortjenestemedalje, er Norge etter 22/7 jødenes land helt åpent, har vært det i skjult lenge. Om ikke myndighetene går med på alle demmes krav, så blir det nye terroraksjoner. Dette er en test på om folk protesterer på jødenes økte innflytelse eller ikke. Kohn gikk hardt ut med en gang. Det er for mye antisemittisme her sier de, så Kohn har kommet for å rydde opp. Han blir veldig profilert og veldig agresiv i «oppdragelsen» av nordmenn. 22/7 var et ledd i dette. Mosaiske Trossamfunn har egen fast politibil utenfor sitt menighetshus, hva er de redd for om de ikke har gjort noe galt? Farvel oljefond, ulvene og terroristene er allerede inne i sauegården.

http://lubavitch.com/news/article/2030677/Professor-Dershowitz-To-Norway-s-Jews-Take-Courage.html

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Solskinn
10 år siden

Vedr. oljefondet tenker du på George Soros møte med Giske?

«- Kan lære vilje til å ta risiko – Makro og politikk – E24
e24.no/makro-og-politikk/kan-laere-vilje-til-aa-ta…/20068697?…
14. jun 2011 – Nærings- og handelsminister Trond Giske tror også Soros vil få personlig utbytte av besøket. – Vi spurte han om han ville komme, og han sa ja. »

Mannen som irriterer livet av seg for at han ikke lenger kan investere i miner.
(Besøkte han ikke også Egypt før det brakte løs der ?)

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Erik Solheim trodde vel at Soros, var på leting etter norges skulte finansgeni, og at det var derfor han måtte snakke med han og vips mistet han jobben.
«- Soros har et sterkt personlig engasjement – DN.no
http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2161665.ece14. jun 2011 – En av verdens rikeste menn er på Norges-besøk. … Investor-legenden George Soros møtte Erik Solheim og Trond Giske i morgentimene …», Stakkar Erik han skjønner jo ikke hvorfor han fikk sparken enda. For at dette skal henge på greip må Erik Solhem ha noen meninger som ikke passer invadering av Syria og Pallistina.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Google { soros site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=soros+site%3Aabeldanger.net }

«British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/22-juli-avslort/comment-page-2/#comment-91926

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Solskinn
10 år siden

«har vært det i skjult lenge» , Jo Benkow er vel medlem, Hans drøm var jo «Fargerikt Fellesskap» (fikk masse NRK sendetid), men han glemte å si at han kom til å trenge en politibil.

«– Grotesk kunnskapsløshet om jøder – Dagen
http://www.dagen.no/Nyheter/Innenriks/tabid/248/Default.aspx?…true…30. mai 2012 – KUNNSKAPSLØSE OM JØDER: Nordmenns kunnskapsnivå er sjokkerende lavt, mener tidligere stortingspresident Jo Benkow, selv jøde.»

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Hei Solskinn, her er den foreslåtte løsningen:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=36m9qzqEPbI&NR=1

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Multikulturalisme blir planlagt brukt som et våpen som ledd i en dessverre vanlig hegelian dialectic strategi

Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1810&start=1

«Brian Gerrish, Blowing the whistle conference 23rd October 2011, Child stealing by the state, crime ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-92102

Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1762&start=1

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Ja, så dukket herremannen i dag på nytt opp på NRK, hadde vært litt mer spennende om han hadde husket å tatt med de u-slipte diamantene, ikke lurt nei, kunne jo hende kongen eller en annen våken nordmann kom til å spørre hvem han fikk dem fra.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Seitasis
10 år siden

Mye kan sies om nordmenns kunnskapsnivå, og mye er jeg enig i. Men ikke alt er like viktig…

Det som derimot er «groteskt» (et ord jeg ikke pleier å benytte) er JØDERS MANGLENDE KUNNSKAP OM MOSSAD.

Kunnskapsrike som de fleste jøder er, er det nå på tide at de fyller opp sine huller om hva MOSSAD er og hvilke verdier som MOSSAD egentlig representerer.

Her er en innføring for Jo Benkow og andre jøder som er på etterskudd på terror-fronten:

1. MOSSAD ble grunnlagt på nazistisk tankegods like etter andre verdenskrig.
(CIA ble grunnlagt av paperclip-nazister. CIA skapte så MOSSAD på
nazi-grunnlag). Dette faktum kan jeg ikke skjønne at moderne jøder kan
være komfortable med.

2. MOSSAD er IKKE under kontroll av Israels regjering.

3. MOSSAD bidrar IKKE til å trygge vanlige israeleres sikkerhet.

4. MOSSAD er en «nyttig» utførende agent for storebror CIA, og har på nazi-vis
rammet uskyldige med terrordrap i mange ulike land (bl.a. Kenya/England/USA/Frankrike). Dette er aksjoner som ikke har hatt noen som helst betydning for israeleres sikkerhet, eller for jøder i ethvert annet land for den saks skyld.

Jeg vil be tidl. stortingspresident Jo Benkow om via sine kontakter å få brakt på det rene om MOSSADs super-terrorist Mike Harari var i Oslo om kvelden 22. juli. Harari stod som kjent bak MOSSADs terrordrap på Lillehammer i 1973, og ifølge fløyteblåser Dimitri Khalezov så jublet Mike Harari, som dengang befant seg i Thailand, da WTC-tårnene falt til jorden i september 2001. Svært mange jøder var rystet over denne ugjerningen, ikke minst fordi det var mange jøder blant de omkomne i 911-terroren.

Vil herr Benkow please klargjøre sitt forhold til Mike Harari og terroragenturet MOSSAD som Harari har arbeidet for i en årrekke?

Jeg anser det faktisk som mer viktig hvilken posisjon jøder har til MOSSAD (mange tar jo avstand fra terror på prinsipelt grunnlag, inkludert MOSSAD-terror) enn hva tilfeldige nordmenn måtte ha av tilfeldig kunnskap om et så sammensatt og variert folk som det jødiske.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Mike Harari, har et meget spesielt arr på magen (etter en blindtarm operasjon)
hvis det kan hjelpe.

pelle....
pelle....
Abonnent
10 år siden

Ang videoen… Hvorfor var TV2 der allerede når «soldatene»kom løpende?

For meg er det meget rart…

Storm
Storm
Abonnent
10 år siden

Hmm, Hvem eier TV2? Merkelig, den samme makteliten som står bak ABB, har vel også kontakter der? alt er ett stort skuespill, som Ola/Kari Normann naivt tror er sant, ta feks, såpeopera serier, noen lever seg inn i de, og snakker om tvserie favoritten sin som om det er skjer i virkeligheten.
Poenget er klarer A4 mennesket å skille virkelighet og film.
I detter tilfellet det media serverer,hva de vil vi skal tro.
Jeg er glad for at jeg surfet meg inn på NS, der det stilles spørsmål, og ikke tror blindt på det som serveres her og der…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Storm
10 år siden

«Tv2 nettavisen veggavisen debattforum, google { tv2 nettavisen veggavisen rasisme https://www.google.com/search?q=tv2+nettavisen+veggavisen+rasisme }, var en ren og relativt kostbar psyop, psykologisk operasjon, som etter manges oppdagelse omsider ble nødvendig og rettmessig nedlagt. To tema var hovedsak på nettstedet, forbud mot 9/11 falskflagg terror aksjoner etterforskning, og relaterte hendelser og terroraksjoner, intens hets av muslimer og islam, begge useriøse og selvfølgelig uten grunnlag i fakta og realisme. Forumet hadde egen ungdomsseksjon, forumseksjoner som tiltrakk ungdommer og barn, med tydelig formål å indoktrinere, i realiteten ødelegge barns og ungdommers positive persepsjon av virkeligheten, lignet mye på følgende beskrevne agendaer angående utdannelse og indoktrinering: ..» http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8083

Digressivt, to saker i utvikling, «Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-90836 & «Hanne Nabintu Herland viser omsider krystallklart sin svikefulle agenda ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/foredrag-om-verdier-hanne-nabintu-herland/comment-page-4/#comment-91942 Ekstrem løgnaktig krigshissing i bl..a. dagbabbelet.nuh’s (dagbladet.no’s) papir- og nettutgaver av 17. november 2012, bl.a. ved bevielig APekatten og landssvikeren Espen Barth Eide http://www.dagbladet.no/2012/11/17/nyheter/utenriks/gaza/israel/palestina/24421659/ Få også den mannen snarest bak lås og slå med brev og besøksforbud imens akutt nødvendig etterforskning foregår

Eddvin
Eddvin
Abonnent
10 år siden

VG sensurerte bort lyden av skytingen. Hvorfor? Jeg mener bestemt at lyden var av to forskjellige våpen, pga skuddtakten. De ble avfyrt rett etter hverandre, på flerskudd/automat. Er den noen som har kopi av originalen ?
Stemmer dette, så faller korthuset….Da var det flere.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/tidslinje/#art=99999998

Eddvin
Eddvin
Abonnent
10 år siden

Tilbakeblikk:
Hvordan etterforskningen av Orderudsaken og 22.juli ligner på hverandre, og er stoppet av politiet….
http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/189533/

Eddvin
Eddvin
Abonnent
10 år siden

Siden de ikke vil si det under høringen, og hele tiden dekker over det, så var det ikke Hammer som hadde kontrollen i Nordre Buskerud Politidistrikt.22. Juli. Det var Bjørn Erik Sem-Jacobsen. (sønn av Carl Wilhelm Sem-Jacobsen («doktor død» på Gaustad))
(Her er doktor død: http://www.youtube.com/watch?v=K8dSYYQkzQU)

Klipt fra TV2:
– Det er i en tidlig fase ennå, men vi har styrker på vei dit nå. Men foreløpig er det ikke så mye vi vet, sier konstituert politimester i Nordre Buskerud politidistrikt, Bjørn Erik Sem-Jackobsen til TV2.no.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/en-mann-arrestert-paa-utoeya-3544418.html

pelle....
pelle....
Abonnent
Svar til  Eddvin
10 år siden

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/en-mann-arrestert-paa-utoeya-3544418.html

Video nr 2, Lavrans Kierulf Sier i en direktesending fra kl 1932 at han kjørte kjæresten sin til Utøya, for litt over en time siden, for å delta på sommerleir.

1 time senere er han på TV2, for han skulle hente henne igjen? (Kort sommerleir?)

Han får og beskjed fra kjæresten sin at hun er trygg 1933.

Jeg skjønte ikke helt settingen her, han kjørte kjæresten sin til Utøya rundt 1830, for å delta på AUF sommerleir?

Hvordan kom hun seg over etter kl 1730?

Mulig jeg har misforstått hele intervjuet og tidslinjen??

Sagitta
Sagitta
Abonnent
10 år siden

Kan den ledningen som de tre «uniformerte» herremennene løftet opp fra bakken like etter detonasjonene være utløseren til de 3 smellene som ligger kamuflert i det store drønnet av «bilbomben» 3 sekunder etter drønnet startet på dette opptaket?

Det er lettest å høre tilleggs-smellene dersom du har på høretelefoner og de starter ca lengden på et menneskes reaksjonstid etter at «bilbombe»-drønnet har startet. Kan noen ha hjulpet til for å utvide skadeomfanget med vanlig sprengemner? Kan dette være forklaringen på at det luktet krutt og ikke diesel?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Sagitta
10 år siden

Sagitta, i videoen du linker til, jeg hører bare to drønn og det var sånn som i den videoen jeg også hadde oppfanget dette når det skjedde, se denne kommentaren.

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kan-vi-fa-se-de-levende-overvakingskamera-bildene-na/comment-page-1/#comment-76497

Jeg vet ikke om ledningene har noe med det å gjøre, men hvem vet hva som mentes med HAARP-teknologi som var ordet jeg satte på bombeeksplosjon i mangel på et bedre ord. Det var noe som skulle kommet fra oven ifl. det telepatiske budskapet, derfor noterte jeg HAARP.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
10 år siden

Det var åpenbart også løgn inne i bildet for å forsvare hvorfor bygningen på andre siden av gata ble rammet som den ble av denne «gjødselbomba». Jeg orker ikke skrive alt på nytt, se derfor denne kommentaren …

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kan-vi-fa-se-de-levende-overvakingskamera-bildene-na/comment-page-1/#comment-76645

… samt kommentaren nedenfor og kommentarene det linkes til i dem. :-)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
10 år siden

Ser ikke ut til at det vil linkes rett til kommentaren, må være en feil her, men scroll ned på den siden til…
Monica Waade sier: 20. 11. 2011, kl. 16:54

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Monica Waade
10 år siden

Tror du mikser litt Monica, 911 ble Tesla-teknologi brukt (min hjemmebane),det kan du se på mengden av massen ikke stemmer med mengden som ligger igjen. Tesla-teknologi (ikke HAARP) ble IKKE brukt i Oslo, Angående den uforklarlige brannen i Oljedep, kan en dra analogien til bygning 7, med den forskjell at 5000 NY brannfolk klarte ikke å slukke den, mens 1 norsk brannmann (noen få) klarte å slukke Oljedep . (Symbolikk, ikke mitt felt mer ditt)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

11. september 2001 falskflagg terror med bl.a. fast rakettbrennstoff, google { rocket fuel site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=rocket+fuel+site%3Aabeldanger.net , smacsonic site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=smacsonic+site%3Aabeldanger.net }, youtube { rocket booster test http://www.youtube.com/results?search_query=rocket+booster+test }

«Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/22-juli-avslort/comment-page-3/#comment-91980

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Seitasis
10 år siden

Seitatis det er ikke alltid en sak er svart eller hvit, det finnes gråsoner, altså mer enn en ting kan ha blitt benyttet i 911 angrepet. Særlig under å prøve ut diverse nye «våpen» i praksis kan man vel tenke seg at de samtidig benytter noen mer velbrukte og sikre metoder. Dette tenker jeg kan være aktuelt i Oslo også, hvor endatil en gjødselbombe kan ha blitt benyttet i tillegg for å stemme med den offisielle forklaringen, men at denne bomben ikke forårsaket de største skadene, som sagt det finnes gråsoner mellom svart og hvitt.

Brannene, det at de ikke greide å slukke i bygning 7 kan være forårsaket av at den på forhånd var blitt innsatt med et brennbart (muligens nyutviklet) stoff hvor brannen ikke lar seg slukke med vann. I Oljedep. ble ikke dette stoffet benyttet så der lot brannen seg enkelt slukke på vanlig måte.

Uansett har det vært meget profesjonelle bakmenn i både 911 og 227 sakene og at disse bakmennene lurer dem som har etterforsket forholdene også er det ingen tvil om. Særlig med tanke på at etterforskerne er like uvitende om diverse militære hemmeligheter som den øvrige befolkningen.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Min kritiske kommentar vedr. Monica Waade ønskes slettet, siden kommentaren ikke var utdypende og Monica beskriver det mer nøyaktig, det var flere teknologier brukt, ja.

AndreasAbelsson
AndreasAbelsson
Anonym
Svar til  Seitasis
1 år siden

Jag har en fråga som du säkert gav svar till i artikeln men som jag fortfarande inte riktigt förstår. Själv grejen när man ska lära muskeln att aktivera https://pullahiiri.no flera snabba muskelfibrer är att ligga så nära sitt 1RM som möjligt när man tränar maxstyrka. Det är därför det är så viktigt att köra få reps med lång vila. Hur kan då ocklusionsträning öka maxstyrkan när man tränar så långt från sitt 1RM? AndreasAbelsson@gmail.com

« Forrige artikkel

Human-etisk Forbunds og Foreningen Skepsis interesse for okkulte sexovergrep mot barn

Neste artikkel »

Barometere for nasjoners helhetlige trivsel og utvikling. Lykkeforskning

426
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x