Er alle høyrefolk potensielle terrorister nå?

36.7K visninger
4 minutter lesetid
725

Hendelsen i Oslo er ikke noe engangsfenomen. Dette har skjedd flere ganger. Alex Jones sier at det som har skjedd er standard modus operandi for en falsk flagg operasjon.

Det synest verst for nordmenn når det skjer i Norge. Like galt er det alle andre gangene dette har skjedd.

July 22 2011: Anders Behring. Oslo-terror. 84 children dead. 7 adults. 1 killer confirmed (no team). (Initially reported, Illuminati signature; 84+7=91+1 = 9/11. Norges 9/11?)
January 8 2011: Jared Loughner shootings — political hit pieces attempting link the shooter to enemies of the Left.
March 11 2009: Winnenden school shooting, Germany. 16 killed.
April 16 2007: Seung-Hui Cho, 23, kills 32 people and himself on Virginia Tech campus in the US
September 1 2004Beslan school hostage massacre, 380 kids and adults died at he hands of alleged Ingush and Chechen Islamic militants.
April 26 2002: Robert Steinhaeuser, 19, kills 16 people before killing himself in Erfurt, Germany
April 20 1999: Students Eric Harris, 18, and Dylan Klebold, 17, open fire at Columbine High School in Littleton, Colorado killing 13 people before taking their own lives
April 28 1996: Martin Bryant, 29, kills 35 people in the seaside resort of Port Arthur in Tasmania, Australia
March 13 1996: Thomas Hamilton, Dunblane shooter, 16 children and 1 adult killed. The Dunblane shooter, Thomas Hamilton, allegedly committed suicide, but there were two shots on the wall behind his shattered skull. How can you shoot yourself twice, with a gun rammed into your mouth?
April 19 1995: Timothy McVeigh, Oklahoma City Bombing, kills 168 people (19 children).
August 1 1966: Charles Whitman opened fire from the clock tower at the University of Texas at Austin, killing 16 people and wounding 31

Vanligvis barn er de foretrukne ofre. Strengere lover, inskrenkning av folks friheter, blir resultat etter hver gang av disse hendelser.

En verden av sosialister?

Vi må advare mot at denne uhyggelige hendelse blir brukt politisk i ettertid. Vi kan ikke ha et land kun for internasjonale sosialister (kommunister) og nasjonal-sosialister (nazister). De har en rett de som ikke bryr seg om politikk også, eller som ikke er sosialister, eller ikke deltar i noen av disse.

Er Den Nye Verdensordens politiske agenda sosialisme, FN-utopia; En Verden, En Jord, Ett Folk, En Tanke, En Politikk, En Tro, En Leder?

Ny Verden bygget på drap og terror?

Omdefinisjon av krigen mot terror – alle er en potensiell trussel mot rikets sikkerhet
(MSN: «politiet hadde ingen file på mannen, han kom ut av det blå’), altså hvemsomhelst.

Venstre-ekstremister er utenfor fare ser det ut til så langt. I Jared Loughner saken nylig så en også at dette var argumentene fra ekspertene, hva som skal bli ‘farlige’  ideer og oppfatninger.

Norske myndigheter har kalt inn CIA/MOSSAD/MI5 for å ‘hjelpe’ Norge. Saken er oppklart, hva trenger Stoltenberg hjelp til?

LONDON (AP) — In the wake of Norway’s terrorist attack, the European police agency is setting up a task force of more than 50 experts to help northern European countries investigate terrorism, its spokesman told The Associated
http://news.yahoo.com/apnewsbreak-europol-plans-task-force-norway-154842380.html

Er Norge modell for resten av verden? Imot Illuminati skapt migrasjon kriminalisert?

I fremtiden, vil Oslo 7/22-2011 (7.22.1944 IMF etablert. Oslo – 7/22. 7 +2 +2 = 11) bli husket med hendelsen hvor verden endret seg radikalt, til det verre, mens de som styrer verden gjør selskapsleker i Bohemien Grove?

Alle er terrorister?

Høyreekstremister som truer samfunnets sikkerhet er innlemmet i terror-bevegelsen. Er det de eneste som kan bli rammet?

Fokuset er nå ikke bare mot muslimer som terrorrister, men ALLE, sier Alex Jones.

http://youtu.be/kQdBjix5NBE

Alle er nå en potensiell terrorist, sier Alex Jones.
Alex Jones forutså Oslo-drapene i sin sending dagen før, torsdag 21. juli.
Dette er verktøyet, sier Alex Jones, for å ta kontroll over verden.

Har vi nettopp sett Den Nye Verdensordens Reichdags-brann?

Er Anders Behring (tysk hærkomst?) en god mann og verktøy for Den Nye Verdensordens agenda?
Hans engelske Facebook & Twitter ble opprettet bare fire dager før, den 17. Juli. Den ble opprettet i USA.
Den ble lagt til informasjon etter at Hr. Behring ble arrestert, før den ble tatt ned av myndighetene. Det samme som skjedde i Jared Loughner saken nylig. Søk det opp.

Selektiv informasjon lekkes

Behring fikk skyte 1,5 timer før politiet stoppet han. Heldig at Arbeiderpartiets Øystein Mæland nylig er utnevnt til politidirektør, om Killengren hadde fått være direktør hadde det vel tatt ennå mer tid. Vi legger merke til hva slags informasjon politiet velger å gå ut med, og hvilken de tilbakeholder, samt at de bruker informasjon fra hans engelske (fake?) FB-profil, hvor ingenting var skrevet på norsk, og ingen venner.

Var Anders Behring på noen slags psykofarma? Kan dette være en årsak?

Her er hans norske FB:

Demokratiets fall?

Vi må for enhver pris forhindre at det norske samfunn med dette går i en totalitær retning, og se til at ingen bruker dette politisk.

Rulleringen av dramatiske scener på alle TV kanaler > traumatiserende og suggestible.
Ethvert forslag nå vil gå gjennom, under dekke å forhindre dette i fremtiden.
Demokratiet kan stå på spill. Folk flest vil ikke våge å uttale seg for ikke å bli satt i bås med Anders Behring. Alt han var for vil bli politisk ukorrekt.

De som er trent til å gjennomskue media propaganda, hører hvilken punkter som dras frem, som de som vil bli i faresonen, i det nye samfunnet som skal komme etter Oslo-terroren.
Punktene programmeres inn fortløpende nå. Lett mottagelig i sorgen.
Masse-programmering pågår. Anbefales å holde seg borte fra TV, spesielt digitalt HDTV.

Vi minner om: Etter ‘Reichdag-fire Decree’, ingen trygge i Nazi-Tyskland.

‘Enabling Act’ gjorde det mulig å internere jøder, frimurere, akademikere, politikere, alle som truet Hitlers og maktapparatets makt.

«Når de først hadde kontrollen, kastet ikke nazistene bort noen tid på innføringen av sitt diktatur. Mindre enn en måned etter fikk de Patriot Act – Oops, jeg beklager, nazistene kalte sin lovgivning «Aktiverings Loven» (Enabling Act».  Uansett tittelen, loven tillot Hitler og hans regjering å vedta lover uten samtykke fra parlamentet.»

Nazi propaganda minister Josef Goebbels skrev:

«Nå vil det være lett å føre denne kampen videre, for vi kan kalle på alle statens ressurser. Radio og presse står til vår rådighet. Vi skal iverksette et mesterverk av propaganda.»

Og det gjorde de.

(Note, for insiders, Illuminati signatures: 7-22-2011 7+2+2=11 so 11:11?  Alltid 11’ere.  7+2+2=11/2+0+1+1=3 så 11/3 eller bakvendt får du 3/11 3/11/2011 = Japan disaster)

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

725 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

Et lite spørsmål;

Hvordan er det mulig å koke sammen et makkverk som dette?

Her er så mange faktafeil at det nesten ikke er til å tro.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
12 år siden

Kjenner du fakta Vandalf ? fortell ?

Fakta er at folk vil ikke vite fakta

Fakta er at vi aldri vil få vite fakta

Men det nærmeste fakta en kommer er å se tilbake på lignende hendelser i tiden etter WW2 og frem til i dag

Da ser man at NATOS Stay Behind nettverk i samtlige Europeiske land har utført hundrevis av terroraksjoner mot egen befolkning, mange av dem nesten identiske med denne her

Som de sier selv så er målet og skape skrekk, et folk i frykt aksepterer hva som helst sier dem og det stemmer sikkert

Det som også styrker fakta er at samtlige topper i det hemmelige militære Stay Behind nettverket er besatt frimurere

NATO rekruterte en rekke ledende nazister grunnet deres enorme eksprtise på sabotasje og terorkompetanse til sine hemmelige arme i Europa

Det er også interisant og se på datoene for alle terroraksjonene til NATO mot uskyldige borgere i vesten der datoen 9/11 går igjen hele veien

Etterforskningen av de hundrevis av terroraksjonene til NATO er samtlige blitt sabotert, politi og retsvesen har i samtlige saker fjener alle beviser og dekket over de skyldige men som sagt så er det velkjent at politi og retsvesen er infisert av frimurerene og videre helt til tops

Men som de fleste vet så dyrker frimurerene/tempelridderene Baphomet som uvitende kan se her

http://www.youtube.com/watch?v=gKjp9dodGQM

NATO ble oprettet like etter WW2 som en del av Marshal planen og styrt av USA og CIA, CIA/Mossad forsynte NATOs terror nettverk med våpen og kapital, CIA og Mossad er i bunn og grunn samme organsasjon og som egentlig ikke er noe annet en Rotschils private hær

Som sagt så vil vi aldri få vite sannheten siden etterforskningen vil bli sabotert fra de som er satt til å etterforske

Dette er det nærmeste vi kommer fakta

Vi står ovenfor 2 valg

1. Godta at myndighetene nå vil frata oss en rekke borgerrettigheter og den friheten våre forfedre ga oss i 1814 eller 2: vente på nye terrorakjsjoner som vil få oss til å skrike på mer sikkerhet eller få oss til å søke sannheten og sette en stopper for statsterrorismen

Den som bytter frihet mot sikkerhet fortjener ingen av delene

Skal det nå komme noe godt ut av denne kjempe tragedien så er det at folk våkner litt og åpner øynene sine for hvordan andre har det også

Faktra er at terroristen Jens Stoltenberg hver eneste dag slipper en rekke terrobomber over Libyas kvinner og barn uten at folk blunker med øynene engang

Det norske terrosistene i flyene har sluppet over 600 terror bomber som til nå har ført til over 40 000 drepte i Libya, mange drepte er nok soldater men også dem er vanlige folk med familie og barn

Det er ikke bedre i Afghanistan som også er et land som aldri har gjort oss noe men som vi har valgt¨å ærklære krig mot men det grusommeste gjenstår, ved bruken av utarmet utan så vil de Norske terrobombene drepe folk i landene hver eneste dag fremover i mange millioner år ( DU har en halveringstid på 4.5 milliarder år)

Hva er det som gjør at Jensemann utfører terrorangrep hver eneste dag mot uskyldige mens han bare flier og ler ?

Er det bare arisk hvite som er noe verdt ?

Siden befolkningen i Libya og Afghanistan er litt mørkere i huden så er det fritt frem og for slakte dem i hopetall hver eneste dag og bare le og flire av det ?

Foresten er du frimurer Vandalf ?

NATO’s Secret Armies

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Masse preik, smurfen. Ingen substans…

Nei, jeg er ikke frimurer hva enn relevans du måtte mene det skulle ha.

Det fascinerende er at mens mainstreammediene gjør en kjempejobb med å bringe oss detaljer, historier og vitnesbyrd fra det som har skjedd synes KT’media å famle fullstendig i blinde, ref blant annet denne artikkelen.

leeha
leeha
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Sitat: Det fascinerende er at mens mainstreammediene gjør en kjempejobb med å bringe oss detaljer, historier og vitnesbyrd fra det som har skjedd synes KT’media å famle …

Vandalf, Du må vel skjønne det at HVa som har skjedd og HVORFOR noe har skjedd er to ulike ting. Mainstream media gir oss kun detaljer om hva som har skjedd fordi de kan ikke eller vil ikke se de store linjene. Takk g.. For alternative nyhetskanaler som dette. Selvfølgelig må man jo bruke sin sunne fornuft når man leser alternative media.
«redselen» for konspirasjonsteorier kan gjøre at man ikke finner sannheten …

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Er det noen som ikke har fått med seg hvorfor han gjorde dette?

SkyRocket
SkyRocket
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Støtter Smurfen fullt og helt

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  SkyRocket
12 år siden

Når bjellesauen bræker følger sauene etter.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  SkyRocket
12 år siden

Ja dette kan du tydeligvis alt om maranata.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  SkyRocket
12 år siden

Bæææææææææ

Ragnarocknroll
Ragnarocknroll
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

‘Smurfen’:
Når Jens sier han møter terror med mer demokrati, er det bare tøys?
Når Jens hyller en AUF-overlevende som på spørsmål fra CNN om hva hun tenker, svarer: «Når en person kan utvise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet mange kan vise sammen», er det bare spill for galleriet??

Åssen er det mulig å bli så trangsynt og forutinntatt uansett hva som blir presentert?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ragnarocknroll
12 år siden

Det er nok bare tull og tøys og det vet du innerst inne selv også Ragnar

Går ut fra at du har fått med deg talene til Freds prinsen og 32 graders frimureren Obama ?

Vi skal stenge Guanatanamo, soldatene skal ut av Irak og Afghanistan, vi må kjempe for demokrati og frihet og fred på jorden

Hva har skjedd ?
Joda nyaktig det motsatte av det han lovet

Hvorfor mener du at terror mot arisk hvite er en grusom handling mens Jensemans terrororbomber over Libya som dreper tusenvis daglig er helt OK

Er det ikke litt hykleriske og rasistisk og støtte terrorisme utført av eget regime mot sånne som du sikkert mener er undermennesker grunnet sin hudfarge

Du bidrar faktisk til å finansiere terror over skattesedlen så mao er du også en terrorist ifølge våre ledere

Hvorfor går ikke folk i fakkeltog for å vise empati med terrorofrene i Libya ?

Det og slippe bomber fra 50 000 fot over barnesykehus er ikke så ille for det er ikke i Norge ikke sant ?
Du så hvordan byggene rundt så ut i Oslo av en liten bombe, hvordan tror du byggene rundt ser ut i Libya etter super bombene til Jens ?

Det dem aller fleste spør seg nå er hvordan er det mulig for et menneske å være så grusom som han Albert Breivik

Dem får ringe til de Norske flygerene som utfører sånne handlinger daglig å spørre

Eller de kan ringe til soldatene våre i Afghanistan og spørre som sier det er en mye større nytelse enn en orgasme å drepe sine medmennesker, drepe er bedre en sex

Fakta er at om det var Norske bombefly som bombet barna på Utøya så ville flygerene blitt æret og hedret av konge og ministre med det flottest medajer og ordner

Ja vist Utøya lå i Libya eller Afghanistan da

AUF lederen fra Hordaland som ble drept var sterkt hatet av AP toppene og en trussel for makten deres

AUF lederen gikk rett mot sine egne fikk hele årsmøtet med seg og fikk lagt ned veto mot det aller første EU-direktivet ( Post-direktivet) , en veto rett som ikke var til for å brukes

Dette var en stor hån mot Jesuitt Jonas, Losje Jens og Losje Barosso i EU komisjonen og ikke minst mot Gro sine løfter til EU

Et sånt enormt svik mot NWO eliten pleier å bli straffet hardt, I Polen ble hele eliten utslettet siden de nektet og injisere folket med en okult vaksine

For det andre så er satanismen i NATO, Vatikanet, CIA og Losje borskapet ikke noe teori men ren main stream fakta

http://no.wikipedia.org/wiki/Organizzazione_Gladio

Det er jo heller ikke mer en enn 10-12 år siden at en ex AP skrev en bok om sitt liv i AP der medlemmene gikk på kurs for å lære seg å gråte og lære seg når dem skulle gråte og hvordan vinne folks tilit med å gråte i rette øyeblikk

Det er heller ikke noe hemmelighet at hele makteliten nesten utelukkende består av psykopater, de pleier å gå veldig dårlig med de få som ikke er psykopater og som kjemper for folket og mot globalist eliten som du selv kan lese her

PSYKOPATER i politikk og ledelse
De er politikere, myndighetspersoner, ledere. De er sterke, fremgangsrike, sjarmerende.. og ..livsfarlige

http://www.abcnyheter.no/node/91628

Stilken
Stilken
Abonnent
Svar til  Ragnarocknroll
12 år siden

Når jeg blir stor, skal jeg bli som de konspirasjonsteoretikerne som er rikelig representert på NS. Samme hva som sies / bevises, er det bare tull og vas, for de
vet best. Synes det virker spennende å bare ha min egen tolkning, som ikke de resterende 99, 9999% av det norske folk har fattet. Samme hva som skjer, kan jeg bare skylde på konspirasjoner og bevisst manipulering fra våre ledere. Virker lettvint og greit.

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Man burde kanskje være redd for folk som Karlstad, men jeg tror ikke han er intelligent nok til å utgjøre noen fare. Heldigvis. Maken til smakløst sludder har jeg aldri lest. Og for en sinnsyk dårlig timing!
Hans gud (Alex Jones) tjener millioner av dollar på dette meningsløse vrøvlet. Han ler hele veien til banken på grunn av nyttige idioter som er så dumme at man kan ta dem på øyet uten at de skjønner noe før dagen etterpå.
Så vanvittig å komme med dette sprøytet midt i en tragedie som hele verden føler.
En total mangel på respekt for hele menneskeheten. Til slutt fyrer han av en velkjent «tallmagi» som sønnen min på 14 år kunne for tre år siden.
Fysj. Skam deg!
Karlstad er en skavank, ikke bare for menneskeheten, men for hele universet. Æsj.

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Sverke Bolme
12 år siden

Nå er du slem. Karlstad er minst like intelligent som resten av NS-folket. Du har bare ikke skjønt noenting. Du må da skjønne at Karl(stad) & Co har skjønt det. I motsetning til oss to og de resternede 99.999% av befolkningen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Bambus
12 år siden

Dere må ikke ha så lave tanker om dere selv Bamus og Alphonze
Såvidt jeg kan se så er dere her og da er vel dere også NS folka eller hva ?

Det er seff helt fritt å flytte over til et annet main strem forum der alle er enig med dere

Skal vi være navie og tro det er over ?

I manifestet sier han at han og gruppen hans skal drepe Israrel ganger 2 nordmenn, 4848 stykker

Skulle drepe 4848 nordmenn

http://www.dagbladet.no/2011/07/24/nyheter/utoya/innenriks/17437552/

Jeg vet ikke fakta enda men en ting er sikkert og det er at vil aldri vil få noen fakta fra regimets propagandaapperat

Av respekt til de pårørerende og ofrene så skal ikke denne saken få hvile før de skyldige er avslørt

Eneste måten og finne ut hvem som står bak er å se på hvem som tjener på det og se tilbake på historien

Begynner regimet å innskrenke frihet og fjerne borgerrettigheter samtidig som de bruker dette til sin egen vinning så vet vi også hvem som står bak

Sånn som alltid!

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

Ja nå beskylder Smurfen oss for å være Nazister også! Morsomt. Jeg mener jeg stemte AP ved sist valg, men det kan jo hende jeg husker feil.

ReXoR
ReXoR
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Jeg synes synd på dere som ikke kan forstå at andre enn staten med illummenati i ryggen kan utføre groteske handlinger og avgjørelser.
Jeg synes synd på dere som ikke ser det utrolige potensialet for forandring når du ser det utrolige samholdet i det norske folk.
Jeg synes synd på dere som må svelge oppgulp – kun på det basis at det ikke samsvarer med «main stream media» og er diskrediterende for staten.
Jeg synes synd på dere som ikke ser hvor en utrolig dyktig leder Stoltenberg fremsto som under denne katastrofen.
Jeg synes synd på dere som har: «den hele og fulle sannhet» -og derfor er ikke åpen for spørsmål og kritikk, men svarer med person-angrep pga kognitiv dissonans.
Jeg synes synd på dere som kun må fokusere på negativitet og elendighet, og ikke ser kjærlighetens dag når den oppstår i all sin prakt.
Jeg synes synd på dere som ikke ser hva jeg ser: Ett land – Ett folk – Samlet

«Tilgi dem , de vet ikke hva de gjør»

> Stolt av å være Norsk <

Nixo
Nixo
Abonnent
Svar til  ReXoR
12 år siden

ETT FOLK – SAMLET – Som en Saueflokk – På vei til slakehuset.

Ok – Jeg er selv skeptisk til de mest vidtgående konspirasjonsteoriene som presenteres her.

Men den måten det norske folket lar seg samles på er farlig for den enkeltes frihet, liv, helse og økonomi.

Nordmenn er et altfor lett offer for manipulerende etater og forretningsforetak som utnytter oss og tyner oss.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Nyhetsspeilet er vel ikke akkurat kjent for seriøse, veldokumenterte artikler! eller?

Velskrevne er de oftest riktignok, og det var ikke denne.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Syns artikkelen er bra jeg.

Joda, praktisk at gjerningsmannen er «typisk norsk», blond og hvit og konservativ. Uttrykket «høyre-ekstremisme» repeteres som et mantra av massemedia. Altså: er du norsk og hvit og konservativ/innvandringsmotstander er du sikkert ekstremist og potensiell massemorder. Akkurat som massemorderen ABB.

Og alle må overvåkes nå. Ikke bare de som er brune i huden. Den neste terroristen kan være hvem som helst. Det nytter ikke å bare være redd Al Queida nå. Alle er potensielle terrorister.

AP og globalist-agendaen kommer til å få enda mer støtte i befolkningen etter denne hendelsen. «Vi må alle holde sammen og bekjempe ekstremister.» Vi må alle forsvare «vårt demokrati» osv.

Selv ser jeg på dette som et okkult ritualmord. Der man slakter uskyldige for en satanistisk agenda. Under den blodrøde kommunist-fanen, til og med. Akkurat som man gjorde i Sovjet.

Sovjet var styrt av frimurere. Og Norge er styrt av frimurere. Var bildet av ABB i frimurerdrakt en beskjed til oss om hvem som stod bak terror-handlingene? Frimurer+nasjonalistisk rimer forresten ikke. Frimurerne er internasjonalister og nasjonalistenes fiende.

Forøvrig er jeg åpen for at det også kan ha vært Israel/Mossad som stod bak.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Like barn leker absolutt best – både du og artikkelforfatteren er helt skrudd.

Han regnferdigheter er kanskje imponerende for syvåringer, eller andre som ikke har skjønt noe mattematikk. Triksing med tall er det mange som kan, men dette blir bare patetisk. Det minner meg sterkt om uttrykket «Som man roper i skogen, får man svar»:

(Note, for insiders, Illuminati signatures: 7-22-2011 7+2+2=11 so 11:11? Alltid 11′ere. 7+2+2=11/2+0+1+1=3 så 11/3 eller bakvendt får du 3/11 3/11/2011 = Japan disaster)

***********
Tor = 20+15+18 = 53 =5+3 = 8
Karlstad= 11+1+18+12+19+20+1+4 = 86 =8 +6 = 14

8 +14 = 22 so 11 + 11
Oooooooooooops: Fanget av Illuminatet :-)

Yes, yes, yes
Jeg kan også trylle med tall, eller var det kanskje innviet det var?

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Tor Karlstad, eller skal vi si hr. Illuminati? En kommentar fra din side takk.

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

Må si at jeg ikke liker helt tanken på at CIA/MOSSAD/MI5 kanskje skal komme for å «hjelpe» politiet og PST. ABB gis jo inntrykk av å være en ultraekstrem dommedagssionist, og da kan etterforskningen lett bli påvirket bort fra sionistperspektivet (av disse sionistvennlige etterretningsorganisasjonene).

Flere vitner har jo observert at det var mer enn bare en enkelt drapsmann, og det ble kommunisert med headset. Dette styrker teorien om at det kan være en politisk eller religiøs organisasjon som står bak, altså ikke nødvendigvis bare en enkelt gal person.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

– Enten har han klippet og limt, eller så har han samarbeidet med noen
– Han har umulig skrevet manifestet selv, sier forsker. Anders Behring Breivik kopierte fra UNA-bomberen.
http://www.dagbladet.no/2011/07/24/nyheter/terror/innenriks/anders_behring_breivik/utoya/17437749/

Dsigurd
Dsigurd
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Og han er kanskje en like stor ekspert som den svenske eksperten Magnus Ranstorp eller rådgiver Helge Lurås ved NUPI som gikk skyhøyt ut fredag og erklærte med brask og bram at det var Al-Qaida som sto bak bomben og drapene?

Sumo
Sumo
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

UNA-bomberen Ted Kaczynski var av jødisk opphav (far+mor), Anders Behring har jødisk-klingende etternavn. Har Sions vise protokoller nå fått et appendix, hvis formål er å effektivt splitte opposisjonen mot internasjonal sosialisme? Kan ABB`s «mission completed»-kroppspråk da politiet kom føye seg inn i et mønster som artikkelforfatter skildrer?

Eller skal vi bare si som «alle» andre, at han er en mega-ultra-ond høyreekstremist og bør tortureres og fengsles forever, og, og…

Rød eller blå pille..?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Headsett eller ørepropper?

Ulike observasjoner. Ikke uvanlig i en kaotisk situasjon.

Videre; når det skytes med automatvåpen kan det lett høres ut som flere skyttere. Det betyr ikke at det var det.

Dette er med andre ord ikke fakta som er registrert, men derimot subjektive vitnesbyrd.

Tiden vil vise hva av dette som er fakta.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Det er jo helt vanlig med propper i ørene på skytebanen, men ikke i «felten». Her har man tross alt behov for litt fungerende hørsel, skulle man tro.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Selvsagt ønsker jeg å se den eller de skyldige straffet.

Det er besyndlerlig hvordan du klarer å blamere deg selv hver eneste gang du ytrer deg.

Det finnes også de som er sikre på at det kun var én skytter.

Altså, sprikende vitnesbyrd. Ergo, ikke fakta registert.

Presisjon er ikke akkurat av dine fremtredende kvaliteter, noe jeg forøvrig har påpekt tidligere.

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Og der har vi djevelens narr, Tor Karlstad. Hvorfor kan du ikke bare godta at dette er en enkelt gal manns verk?

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Så fint at du har etterforsket dette. Det letter jo Politiarbeidet enormt i disse vanskelige tider. Tusen takk Karlstad.

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Hermis
12 år siden

Du trenger ikke være redd for det. Det går nok bra skal du se. Anbefaler en god dose realitet minst tre ganger daglig.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
12 år siden

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på IDIOTI.

Du vet ikke hva som foregikk på Utøya. Bare traumatiserte ungdommer. Du sitter ikke på fakta, og denne artikkelen er spekulativ og kvalmende. Fatter ikke at ALT må være en konspirasjon.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
12 år siden

Massemedia og politikerne sier jo selv at det var en konspirasjon: forstyrret høyreekstremist ville gjøre politisk revolusjon i samarbeid med det internasjonale anti-jihad miljøet. Og det er uvisst om han hadde folk som fysisk hjalp han på 22/7. De sier kanskje at han handlet alene, men samtidig legger de jo stor vekt på denne «anti-muslimske konspirasjonen.»

Nyhetsspeilet bare presenterer alternative konspirasjonsteorier. Med utgangspunkt i det gamle velkjente mønsteret med falskt flagg operasjoner og MK-operasjoner. Altså, andre synvinkler enn de massemedia presenterer: slemme arabere, slemme hvite ekstremister som handler alene osv.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Greit nok, BelzeBob.

Det er imidlertid en vesentlig forskjell mellom myndighetenes «konspirasjonsteori» som etterhvert begynner å få god substans hva angår bevismateriale, og det til tross for at det tidlig i etterforskningen.

Konspirasjonsteoriene her er så langt kun underbygget av retorikk og synsing. Ingen substans, kun preik…

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Bææææ.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Vi har motiv: økt frykt og traumatisering av befolkningen, stigmatisering av alle motstandere av globalismen, og en god mulighet til å øke overvåkingen og kontrollen av det norske folk. Samtidig som globalistene (AP m. venner) får økt sympati og popularitet.

Vi har en anelse om at denne operasjonen, i likhet med alle de andre lignende tragediene de siste 10 årene, er en «inside job.» Flere vitner forteller om at det var mer enn én gjerningsmann, og det er mistenkelig hvordan politiuniform, skuddsikker vest og headset ble brukt, og hvordan ABB gikk tom for kuler akkurat når politiet kom – en og en halv time etter at de fikk beskjed om massakren. Også mistenkelig: at vi har sett null beviser for at det var en bilbombe. Og mistenkelig at det, som alltid, var null VIPer som ble rammet. Bare vanlige mennesker.

Også mistenkelig: at media ikke snakker om Oslopolitiets bombeøvelse to dager før 22/7. Og hvorfor lette politiet etter «to bomber til» like etter at den første (eneste) smalt?

Vi legger også merke til at denne ABB er en fyr som ingen noensinne hadde hørt om før det smalt. Han dukket opp ut av løse luften. Og nå er han bak lås og slå. Eksisterer han i det hele tatt? Noe «høyreekstremt», «anti-jihadistisk» miljø eksisterer ihvertfall ikke i Norge. En «nasjonalistisk frimurer» er også en absurditet.

Har du sett filmen «Wag the dog»? Lest «1984»? Pointet er at media kan produsere enhver busemann de vil – slik at menneskemassene kan ha et sted å rette sin frustrasjon mot. Istedet for å stille kritiske spørsmål ved ledernes versjon av hva som skjedde.

Ingen kan forsvare ABB – eller fremstille han på en annen måte enn det massemedia gjør. Fordi ingen har jo noensinne visst om denne fyren. Totalt ukjent for alle bortsett fra hans mor og noen gamle klassekamerater…

Så det er ikke vanskelig for myndighetene å lansere akkurat hvilken historie de ønsker.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Preik preik og atter preik.

Sorry, men det oser ikke akkurat troverdighet av disse teoriene.

Kan ikke akkurat si at myndighetene så langt har spredd frykt, ei heller stigmatisert.

Hva var det Stoltenberg sa i dag;

Vi skal møte hat med kjærlighet…

Konspirasjonsteorien din synker, BelzeBob.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Belzebob,

Du burde sette deg ned og lese i det såkalte «manifestet» drapsmannen la ut på nett. Det har nemlig jeg, og det er svært vanskelig å se at dette på noen måte skulle være en «false flag». Selv om deler av manifestet er kopiert fra UNA bomberen, er åpenbart at dette er ikke er fake. Tvert om er det særs detaljrikt og utfyllende, og bærer vitne om en meget belest, intellektuell, kald og rasjonell person som ser handlingen sin som den eneste utvei. Feks:
Hadde du lest manifestet ville du ha visst at politiuniform og «armour» var noe av det første han gikk til anskaffelse av. I stedet bruker du din uvitenhet om dette som et argument FOR en «false flag»…

De såkalte «motivene» du legger frem er svært tynne og spekulative.
– Man trenger ikke slakte ned 90+ personer for å skape økt frykt og traumatisering av befolkningen. Noen truende brev, et par skadede personer, et par mindre bilbomber og frykt og trauma er oppnådd.
– Mener du man slakter ned folk med kaldt blod for å øke oppslutningen om globalisering? Kan du ikke tenke deg en bedre metode?
– Igjen, trenger man å slakte ned 90+ personer for å rettferdiggjøre økt overvåkning ETTER at datalagringsdirektivet er hamret igjennom? Give me a break…

Til de som mener dette er en «false flag»: Hvor er indikasjonene på dette? At noen av ungdommene på Utøya, i det øyeblikk de gjennomgår den mest traumatiske episoden i sitt liv, hevder at det muligens var flere skyttere?At noen mente han hadde propper i ørene? Hva beviser dette? Absolutt intet! Selv i bilulykker med kun 2 involverte personer har disse som regel motstridende forklaringer. Man kan med andre ord ikke trekke konklusjoner av dette.

Det er lett å sitte i sin lune stue og fantasere frem den ene substansløse konpirasjonsteorien etter den andre. Jeg mener det vitner om særs mangelfulle sjelsevner når man ikke klarer å ta inn fakta, men avviser absolutt alt som kommer fra offisielt hold som et ledd i konspirasjonen.

Beatrix
Beatrix
Abonnent
12 år siden

Annet.. det sirklet tunge militærhelikoptere i området rundt Oslo torsdag ettermiddag og kveld (rundt Drammensområde deriblant, som flere var vitner til.. det var plagsomt støyende.. skulle tro de letet etter «noe».. men bombingen skjedde jo først fredag ettermiddag.. mulig dette ikke hadde noen sammenheng.. tør vedde på at gjerningsmannen er en som er «ansatt» av staten.. hele saken lukter «svidd muffins»..

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Beatrix
12 år siden

Hvordan fikk han tak i politiuniformen?
Kan man kjøpe en skuddsikker vest på postordre uten problemer, og uten at myndighetene registrerer det?
Hvorfor tar man ikke vitnene som sier det var flere gjerningsmenn på alvor?
Hvorfor får vi ikke se bevisene for at det var en bilbombe?
Hvorfor lette politiet etter to bomber til like etter at bomben smalt?
Hvorfor hadde politiet en bombeøvelse to dager før det smalt?
Hvorfor gikk ABB tom for kuler akkurat når politiet kom?
Hva trengte han den skuddsikre vesten til?
Hvordan kan man være både frimurer og nasjonalist?
Hvorfor gjøre et attentat mot AP som kun resulterer i økt sympati for nettopp AP – og som ikke direkte rammer APs ledere?
Hvorfor er en frimurer AP-motstander? AP og frimureriet går jo hånd i hånd.
Hvordan kom ABB seg så kjapt fra Oslo til Utøya?
Hvorfor brukte politiet så lang tid?
Hvorfor var det først 1.5 time, og så ble det 1 time?
Hva vet vi om bilvrakene og savnede/ødelagte biler i Oslo på 22/7?
For å bli frimurer må man anbefales av to (eller er det tre?) menn som allerede er frimurere. Hvem anbefalte ABB?
Hvor øvde ABB med våpnene sine? Har man våpen vil man selvsagt ha et område der man øver seg, samt gjerne også noen skytekompiser.

…Norges land er fullt av videokameraer. Hvor og når ble ABBs ansikt filmet? Hvor og når ble hans bil observert/registrert? Vi vet at alle mobiltelefonsamtaler kan spores. Hvem snakket ABB med når og hvor? Når og hvor brukte han bankkort? Alt slikt kan spores.

Men fokus i media er ikke på disse tingene. Neida. Slike unødvendige detaljer skal vi ikke bry oss med.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jeg føler meg rimelig sikker på at de kommende ukene vil ta for seg de fleste av disse problemstillingene.

Det ville vel vært mer oppsiktsvekkende dersom alt dette var belyst allerede. Og da ville innlegget ditt hatt en helt annen vinkling;

«Hvordan kan de vite alt dette så tidlig???

Konspirasjon!!!»

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

– Uniform: Hvem sier at den er ekte? Man kan få kopier av det meste. Eller man kan lage noe som ligner.
– Skuddsikker vest: Ja, det er ikke registreringssplikt på slikt
– Vitner om flere gjerningsmenn: Nettopp ved å gjøre grundige avhør av de som var tilstede vil sannheten komme frem. Med 500 overlevende vil dette nødvendigvis ta litt tid.
– Bevis for bilbombe: Etterforskningen pågår.
– Flere bomber: Det kan skyldes rykter, misforståelser, feilinformasjon… I en slik situasjon må man sjekke opp i alle muligheter.
-Bombeøvelse: Hva om det hadde vært en uke før, eller 11 dager, eller 11 uker? Enkelte hadde allikevel sett forbindelser uansett når en rutineøvelse hadde blitt avholdt.
– Tom for kuler: Hvem har sagt at han var tom for ammunisjon? Det er fullt mulig å overgi seg selv om man ikke er tom. ABB har et sterkt ønske om å komme i media med sitt budskap. Det ville vært litt vanskelig om han var død…
– Trengte skuddsikker vest: Han ville vel se ut som en ekte politi. Politiet bevæpner seg ikke uten samtidig å ikle seg vest. Våkn opp!
– Frimurer og nasjonalist: Hvordan kan man være både skrivefør og en tilhenger av NS? Hvordan kan man være både vegeterianer og gå i skinnsko?…
– Reisetid: Det var halvannen time mellom eksplosjonen og de først skuddene. Utøya ligger 30-40km unna. Har du hørt om bil? fantastisk oppfinnelse…
– Først 1.5t så 1t: Det tar tid å få oversikt i en slik situasjon
– Hva vet vi om bilvrakene?: Etterfosrkningen pågår. Det vil helt sikkert komme svar etterhvert.
– Våpenøving: Om han var en registrert skytter, og det var hans egne våpen ville han ha hatt god tilgang på skytebaner.

Når det gjelder den siste delen: For å ta det sakte slik at du får det med deg: E T T E R F O R S K N I N G E N P Å G Å R F O R T S A T T. D E T V I L T A T I D F Ø R A L L E D E T A L J E R E R P Å P L A S S

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

Jeg ser essensen i det du sier: myndighetene og media er 100% ærlige og vi har ingen grunn til å ikke stole på dem. Ja ja, den holdningen må du gjerne få ha om du vil. Men det er en irrasjonell holdning. Vi vet jo av erfaring at myndighetene og media er patologisk uærlige.

Det store Jackpot-spørsmålet: Bambus, hvorfor skjer det aldri at en eneste VIP får så mye som et skrubbsår i slike terror-handlinger?

ares
ares
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

FIn oppsumering. Hadde tenkt å lage et liknende svar, men nå har du jo allerede laget et godt svar til Belzebob. Jeg tillater meg å komme med noen tilleggskommentarer. Skuddsikker vest kan kjøpes i Oslo på spyshop, som vel var butikken Nokasranerene handlet. Et legitim vare for f.eks for vakter i utlivsbransjen.
Flere gjerningsmenn? Senest i dag aksjonerte politi mot det de trodde kunne være personer tilknyttet saken. De har med andre ord ikke lagt denne teorien på hylla selvom gjerningsmannen påstår han var alene.
Tom for ammo? Nei. Våpenet han hadde «tilgjengelig» var tom for kuler. Kanskje derfor saken endte som den endte. Det står så langt jeg vet ikke noe om status for de andre våpenene.
Bombeøvelse dagen før? Dette er løgn, noe jeg har påpekt før. Videoen som blant annet er brukt på sidene til alex jones er hentet fra en artikkel i aftenposten 17. mars i år.
Tilknytning til frimureriet: Min egen teori her er at dette er noe som har kommet til etterhvert og som gjerningspersonen har bakt inn i sitt eget lille forvrengte virkelighetsbilde. Det kan jo se ut som han ønsker å fremstille seg som en korsfarer mot de ville hordene fra midtøsten. Jeg har ikke lest alle artikler rundt dette, men det er jo en intesant detalj om når han ble medlem i frimurerlosjen kontra starten på planlegging av fredagens hendelse. En annen interessant brikke er jo også hans hat mot «internasjonalistene» og «stoltenberg-jugend». Dette blir kanskje for nærme retorikken til flere deltagere her på forumet til at det er sturent å diskutere nettopp dette. Tryggest å prate om gamle kjenninger som frimurere og manchurian candidates.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

Oki-doki, Bambus. La oss ta enda en titt:

1. Uniform: hvorfor vises ikke denne fram i media? Da vet vi i det minste om det er en ekte politi-uniform eller ikke.

2. Hvorfor hadde han skuddsikker vest? Det var aldri noen som skjøt mot han. Og når politiet endelig kom i land med den båten, noe han helt klart kunne se på god avstand, så «klarte han ikke» å lade om våpenet sitt, og la det ned. Slik at politiet ikke trengte skyte anyway. Så hva skulle han med vesten? Bare spør fordi jeg ser ikke hvorfor den var nødvendig. Var poenget at han skulle se ut som en ekte politimann? Hadde han vesten utenpå jakka? Hvorfor ikke noe fotografi av den pågrepne iført det han hadde på seg, så kan vi se selv?

3. Vitner fortalte klart og tydelig om flere gjerningsmenn på fredag. I dag er det søndag og media kjører «lone gunman» historien for fulle mugger. Hvordan har dette seg?

4. Dette med bombeøvelsen er viktig. 7/7 i London hadde bombeøvelse på nøyaktig de 3 T-bane stasjonene som ble andgrepet. Så og si samtidig som øvelsen foregikk. Men i Oslo var det altså 2 dager før. 9/11: rare ting skjedde i WTC-bygningene et par uker før de falt ned.

5. Politiet sa omtrent umiddelbart etter detonasjonen at det var en bilbombe. Hvordan «visste» de dette? Og hvordan «visste» de at det var to bomber til? Dette er mistenkelig.

6. Nei, man kan ikke være både frimurer og nasjonalist. Aldri i livet. frimurerne er internasjonalister og nasjonalistenes fiende.

7. OK, så ABB kan ha rukket å kjøre til Utøya rett etter bomben. Men er det ikke noe med en båt som tar litt tid osv? Polisen brukte jo en evighet på å komme seg ut dit. Hvor dro polisen fra, egentlig? Kom de også fra Oslo?

8. Dette med at 1.5 time blir «forvandlet» til 1 time er for meg et helt typisk eksempel på direkte virkelighetsforfalsking av vår statskontrollerte media.

9. Greit: etterforskning pågår. Men hvorfor kan ikke media engang servere en saklig oppsummering av hendelsene steg for steg? Alt de serverer er jo denne «følelsesmessige røra» og propagandaen om den fæle nasjonalist-ekstremisten og hans syke ideologi. Altså – en masse snakk uten substans, mens fakta kommer helt i skyggen.

10. Våpen: for meg virker det ikke logisk at ABB, om han virkelig var så oppsatt på å drepe så mange som mulig, ikke rett og slett brukte *ett* automatvåpen med en hel masse ammunisjon. Eller to – slik at han alltid hadde én med fullt magasin. Maskingevær/maskinpistol. Da kan du «spraye» inn i folkemengden og drepe mer effektivt. En Uzi eller lignende. Forøvrig er jeg overbevist om at det var minst to skytere. No way at én skyter fikk dette til. Ikke på den måten vitnene beskriver. Absolutt ikke.

Overlevende fra Columbine-massakren forteller akkurat det samme: det var flere skytere. Ikke bare én. Og den offisielle historien … sier selvsagt at det bare var én skyter. Vitnene blir ignorert av den stats-styrte media.

—————–

Nei, ABB kommer ikke ut med noe budskap. Vi får nok aldri se og høre han in-person. Vi får bare høre det advokaten/politiet sier. Dessuten: hadde han ønske om å bli martyr hadde han sørget for å bli skutt av politiet. Ingen vits i at han sitter og råtner i fengslet, er det vel? Fra ABBs synspunkt altså.

Budskapet i disse latterlige skribleriene og filmklippene er uansett tullete og har ingen betydning for noen som helst. Annet enn for regjeringen som bruker det som anti-nasjonalistisk propaganda for å fremme globalismen.

Hadde ABB virkelig vært interessert i å få ut noe budskap hadde vi visst om han for lengst. Ingen kjenner denne fyren. Jeg er helt overbevist at den ABB media presenterer egentlig ikke eksisterer. Han var bare en hjernevasket løpegutt som ble brukt og kastet. Og en utmerket syndebukk for en forbrytelse jeg er helt sikker på ble planlagt av andre. Ikke nerder og tullinger som sitter på nettet, men folk som går med dress og slips, eller uniform. Veldig seriøse folk. Profesjonelle folk. Samme type folk som planla og arrangerte 9/11 og 7/7. Og det er nettopp disse folkene som tjener på denne tragedien.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

Gish gallop, BelzeBob.

Hvor har du det fra at det var en bombeøvelse for 2 dager siden?

Svar meg her, så tar vi resten av spørsmålene dine etterhvert.

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

BelzeBob:
1. Om det er en ekte uniform eller ikke: Et bilde avslører ikke nødvendigvis om uniformen er ekte eller ikke. Jeg kan vise deg et bilde av en ekte og en falsk Louis Vutton veske og de vil se helt like ut. Det er først «close-up» at man vil kunne se forskjellen. Dessuten: Hva beviser det egentlig om uniformen er ekte? Er myndighetene så dumme at de utruster en galning fra eget lager?
2. Skuddsikker vest: Bevæpnet politi går alltid med skuddsikker vest. Det er en del av prosedyren for bevæpning. http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/dok/regpubl/stmeld/20042005/stmeld-nr-42-2004-2005-/6/7/2.html?id=199316
3. Det er og mange vitner som kun forteller, klart og tydelig om en gjerningsmann. Politiet har ikke konkludert men fortsetter med vitneavhør.
4. Kjenner ikke til 7/7. Men leser gjerne om det om du kan vise til noen linker om temaet. Og gjerne fra både mine og dine type kilder.
5. Bilvrak+krater i bakken+sprengningsmønster+erfarne politifolk… Når det gjelder de to bombene så leser jeg gjerne dine kilder her og. Det har blitt litt mye info de siste dagene.
6. Må bare innrømme at jeg ikke kan mye om frimurere.
7. Om du sjekker Google Maps så ser du at det er en 5-600m ut til Utøya. Dessuten gikk det fast båt for alle som ville ut og inn. http://www.auf.no/organisasjon/sommerleir
Beredskapstroppen kom fra Oslo ja.
8. Eller bare et eksempel på at det tar litt tid å få oversikt…
9. Men hvorfor kan ikke dere NS folk engang servere en saklig oppsummering av hendelsene steg for steg? Alt dere serverer er jo denne “følelsesmessige røra” og propagandaen om de fæle konspirasjonene og dets syke ideologi. Altså – en masse snakk uten substans, mens fakta kommer helt i skyggen…
10. Jeg regner med at du aldri har skutt med et automatvåpen på full auto. Da vil du nemlig vite at treffsikkerheten blir bortimot ikke eksisterende; første skuddet ditt går rett frem og det siste går rett opp i verste fall. Og at man kan tømme et magasin med 30 skudd på noen sekunder. Om du «sprayer» så har du lite/ingen kontroll på om du treffer hode, skulder legg, lår, mage, dødelig, overfladisk… Om du derimot skyter enkeltskudd er det enklere: 1-2 skudd i kroppen slik at de slutter å løpe, og så 1-2 i hodet. http://en.wikipedia.org/wiki/Double_tap

Columbine: Du skriver: «Overlevende fra Columbine-massakren forteller akkurat det samme: det var flere skytere. Ikke bare én. Og den offisielle historien … sier selvsagt at det bare var én skyter. Vitnene blir ignorert av den stats-styrte media.»

Er dette stats-styrt media som:
http://en.wikipedia.org/wiki/Columbine_High_School_massacre
http://www.foxnews.com/story/0,2933,516936,00.html
http://www.google.no/search?hl=no&q=columbine+high+school+massacre+facts&oq=columbine+high+school+massacre&aq=7&aqi=g10&aql=&gs_sm=e&gs_upl=23564l23804l0l30067l2l2l0l0l0l0l155l229l1.1l2
osv osv

Det endelige beviset på at du helt ukritisk har godtatt hva konspirasjonsteoretiker skriver uten faktisk å sjekke selv? Jeg bare spør

mentalbeing
mentalbeing
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Er det andre enn jeg som har gjort seg opp tanker om en sammenhengen mellom jordskjelvet med episenter i nærheten av Åsta og ABB’s tilholdssted?

MB

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  mentalbeing
12 år siden

Jeg ville ikke lagt så stor vekt på å spekulere i en slik sammenheng. Det er like blodfattig som de fleste andre spekulasjoner som skjemmer speilet i disse triste tider.

Å lese gjennom kommentarene i disse 3 artiklene som på hvert sitt snodige vis tar for segvkatastrofen er faktisk en prøvelse.

Jeg kan forstå at det går galt for noen når jeg ser hvilket tankegods enkelte bærer med seg.

mentalbeing
mentalbeing
Abonnent
Svar til  mentalbeing
12 år siden

Og hvilke andre fenomen har vært til stede i ABB’s omgivelser?

Og til Vandalf: Du blir ikke et bedre menneske av å rakke ned på andre mennesker. Mange i de alternative miljøene (inkl NS) har en opplevelse av hva døden innebærer utover det å se smerten det skaper for pårørende og traumene de skaper for de som har vært involvert. Noen av oss har utviklet eller er i ferd med å utvikle medfølelse som langt overgår sentimentale følelser. Det som har skjedd i helgen har fått lidelse opp til overflaten. Dette er lidelse som har ett opphav. Noen ser dette uten at denne typen hendelser skjer. Vi i Norge har hatt mulighet til å distansere oss fra denne lidelsen, da den enen er svært subtil eller geografisk distant. Den eksisterer like fullt. Det er ikke respektløst å stille spørsmål. Det er ikke respektløst ovenfor noen å være kritisk. Jeg kan ikke se at din holdning er på noen måte mer respekterende enn noen andre her inne. Man kan stille seg spørsmål og i ettertid få besvart dette med at dette var et helt feil spor. Det er denne måten opplyste vesner får sin kunnskap. Ikke gjennom å godta det man får servert fra hvilken som hellst skole – uansett hvor riktig det som blir segt er.
Jeg kjøper ikke alle toriene til Tor Karlstad. Det tror jeg ikke han gjør selv heller. Han har alikevel rett til å stille spørsmål. Du har også rett til å mene hva du vil om Tor Karlstad, megselv eller hvemsomhelst, men for din egen del; Hva ønsker du å oppnå. Mennesker med kritisk holdning blir ikke såret av anonym kommentar på et forum. Det nærer bare hat i deg selv. Når det gjelder din innsikt om jordskjelvet på Åsta, blir det ikke mer enn enn et hatsk uttrykk.
Du får spørre deg selv hvor du vil med dette hatet. Jeg tror ikke du rammer noen her inne. Du får heller ingen sympati fra noen, så lenge du er annonym.
Ta deg ett minutt til å være oppriktig med deg selv om motivet – Kanskje vil det gi deg ny innsikt som du faktisk kan bruke til noe nyttig for deg selv?

Lykke til!
MB

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  mentalbeing
12 år siden

mentalbeing:

Jeg gidder ikke diskutere «jordskjelvteorien» da den er hinsides enhver fornuft.

Utover det har du mange gode poenger i det du skriver. Jeg er rasende forbannet over ville spekulasjoner som i beste fall kan karakteriseres som sprøyt. Og jeg benytter min stemme til å uttrykke min avsky mot den respektløsheten som legges for dagen i en nasjonal tragedie. I håp om at man stopper opp og reflekterer over hva man holder på med.

De første spekulasjonene her var false flag, og det før terrorangrepet var over.

Hva sier dette oss? Er dette rasjonelt? Er man så lukket inn i sitt eget konspiratoriske tankegods at man kan trekke slike konklusjoner før man egentlig vet hva i huleste det er som foregår?

Folow the money ble det sagt, hvem tjener på dette. Javel, hvordan kan man gjøre det da? Spamme hverandre med linker fra likesinnede forum? Tror man virkelig ikke det blir en sentral del av etterforskningen?

Å nei, stemmer det. etterforskerne er jo sikkert med på det hele. Sukk…

Av de mer absurde spekulasjonene kan nevnes; kloner har gjort det, aliens er involvert, synske har visst om dette lenge, jordskjelv, haarp, tallmagi etc etc.

Spør deg selv;

Er dette rasjonelt?

At vi har ytringsfrihet i dette landet innebærer ingen plikt til å ytre seg. Det kan være på sin plass å minne om det.

Det er heldigvis også teorier/spekulasjoner som har noe for seg, selv om jeg mener det er altfor tidlig å trekke noen som helst konklusjoner;

Nå skal det spilles på frykt ble det sagt. Stigmatisering og stempling av hele grupperinger forventes. Nå blir friheten vår ytterligere innskrenket. Man var raskt ute med slike konklusjoner

Saken er den at så langt har vi sett myndigheter som har opptrådt verdig med stor omsorg og omtanke i en aldeles forferdelig situasjon. De samme myndigheter som av mange her blir beskyldt for å enten stå bak, eller være involvert.

I dagens VG kan man lese at det ikke var noen ekstraordinære sikkerhetstiltak i Oslo domkrike i forbindelse med minnegudstjenesten som var åpen for alle, jeg gjentar åpen for alle. Ingen metaldetektorer, ingen kroppsvisitering, og det med hele den politiske eliten tilstede, samt kongehuset.

Hva sier det oss?

Er det frykt våre myndigheter har pøst utover oss de siste dagene?

Det har vært mye snakk om kjærlighet, lite om hat og hevn.

Har du hørt ene eneste politiker si at nå må vi stramme til? Innskrenke frihet? Mer overvåkning?

Det er selvsagt for tidlig å se hvordan dette vil utvikle seg, men så langt er det lite som tyder på at det er noen som helst form for substans i spekulasjonene som raser her inne nå.

Jeg leser også mye hat til våre myndigheter. Her er mye retorikk ute og går som ikke står tilbake for ABB’s retorikk.

Det skremmer meg, og det burde bekymre flere.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  mentalbeing
12 år siden

Du er ikke så ulik en kjent personlighet fra 30-40 tallet Vadalf

Også han ble rasende og hatet alle som ikke hadde samme tanker og meninger som seg selv

Du har vel også vist at du vil være den første til å hylle en plasering av norges sannhetssøkere i konsentrasjonsleirer

Jeg hater deg ikke Vandalf, jeg syns bare fryktlig synd på deg :( klemz

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  mentalbeing
12 år siden

Usammenhengende babbel, smurfen. Som alltid… Du er en klovn uten noen form for injurierende kraft, derfor lar jeg meg ikke hisse opp over din hitlersammenligning, hvor enn usmakelig den er.

Jeg hater heller ikke deg, men forakter ditt forkvaklede menneskesyn som du demonstrerer her, og ikke minst ditt syn på samfunnet forøvrig.

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  mentalbeing
12 år siden

Man lager ikke et jorskjelv på 4.8 med kunstgjødsel.

Darth Reidar
Darth Reidar
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

For det første synes jeg det er totalt respektløst ovenfor de drepte og de etterlatte å komme med en slik artikkel så tildlig etter denne tragedien.
For det endre BelzeBob, alle de punktene du her ramser opp vil 99% av dem være enkel å gjennomføre/bevise.
Det er rett og slett absurde og kvalmende påstander du og din «meningsfrender» kommer med her inne.
Det viser kanskje bare hvilke verdier og menneskesyn dere har.
AVSKYELIG!

ReXoR
ReXoR
Abonnent
Svar til  Darth Reidar
12 år siden

Det er skremmende – har ikke forstått galskapen før nå – Håper inderlig at alt her blir lagret av PST – noe jeg er sikker på når jeg tenker meg om-

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Darth Reidar
12 år siden

Det hadde vel vært mest oppsiktsvekkende hvis de ikke hadde gjort det ReXoR.

StarFleetCommand
StarFleetCommand
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Hvordan fikk han tak i politiuniformen?
Skreddersydd i Praha. Les manifestet hans. Han fikk også laget merkene der.

Kan man kjøpe en skuddsikker vest på postordre uten problemer, og uten at myndighetene registrerer det?
Praha. Kjøpt kontant.

Hvorfor tar man ikke vitnene som sier det var flere gjerningsmenn på alvor?
Det blir de. Derfor etterforsker politiet disse påstandene.

Hvorfor får vi ikke se bevisene for at det var en bilbombe?
Hva slags bevis er du ute etter? Vet du noe om bomber? Vet du hvor mye som blir igjen av en bil etter en slik smell? Tror du politiet har full oversikt med en gang? Du framstår som en person som har meget liten kunnskap om politi og redningsarbeid.

Hvorfor lette politiet etter to bomber til like etter at bomben smalt?
Fordi de tok alle forhåndsregler. Fordi de fikk inn et tips kanskje.

Hvorfor hadde politiet en bombeøvelse to dager før det smalt?
Tilfeldig. Du vet ikke hvor ofte politiet har øvelser. Visste du alle brannstasjoner i Norge har øvelse hver eneste dag året rundt? Bombegruppa til politiet har nok også øvelser ganske ofte.

Hvorfor gikk ABB tom for kuler akkurat når politiet kom?
Han gikk ikke tom for kuler. Han hadde masse amo igjen når han ble tatt.

Hva trengte han den skuddsikre vesten til? Hva tror du? Han planla å overleve.

Hvordan kan man være både frimurer og nasjonalist?
Det er fullt mulig. Hva som foregår inne hodet til ABB aner du ingenting om.

Hvorfor gjøre et attentat mot AP som kun resulterer i økt sympati for nettopp AP – og som ikke direkte rammer APs ledere?
Fordi han ville ramme den oppvoksende generasjonen. Han ville skremme ungdom bort fra AP og politikk.

Hvorfor er en frimurer AP-motstander? AP og frimureriet går jo hånd i hånd. Sikker på det? Aner du egentlig hva du snakker om?

Hvordan kom ABB seg så kjapt fra Oslo til Utøya? Han kjørte bil.

Hvorfor brukte politiet så lang tid? De brukte ikke lang tid. De kjørte dit på 40 minutter. En strekning på ca 5 mil. Prøv selv.

Hvorfor var det først 1.5 time, og så ble det 1 time?
Fra politiet fikk melding, til han ble pågrepet gikk det 57 minutter. Men politiet fikk ikke melding med en gang skytingen startet.

Hva vet vi om bilvrakene og savnede/ødelagte biler i Oslo på 22/7?
Foreløpig ganske lite. Bilen han plasserte bomben i hadde han leid. Bilen han kjørte til Utøya var også sannsynligvis leid.

For å bli frimurer må man anbefales av to (eller er det tre?) menn som allerede er frimurere. Hvem anbefalte ABB? Det må du nesten spørre frimurerene om.

Hvor øvde ABB med våpnene sine? Har man våpen vil man selvsagt ha et område der man øver seg, samt gjerne også noen skytekompiser.
Han har vært medlem i Oslo pistolklubb i en årrekke.

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Hvorfor stiller du alle disse spørsmålene 3 dager etter hendelsen?
Tror du ikke at politi, myndigheter, presse og rettsvesen stiller de samme spørsmålene når det er naturlig å gjøre det? Foreløpig har de nok med å berge liv, finne savnede etc. Jeg blir mektig provosert av dere konspirasjonsteoretikere som ikke på noen måte viser respekt for ofrene og deres familier. Kan dere ikke ta en pause?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Sverke Bolme
12 år siden

Hvorfor tar ikke DU en pause? Hvorfor er du din broders vokter?

Men men, Darth og Alphonze, nå når jeg har dere her, hva betyr egentlig «høyreekstrem»? Jeg regner med at dere som har konspirasjonsteorier om «høyreekstremitet» kan oppklare dette mysteriet for meg.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Beatrix
12 år siden
Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Beatrix
12 år siden

BelzeBob: Du stilte en del betimelige spørsmål som jeg gav en mulig, nøktern forklaring på. Hadde satt pris på noen kommentarer rundt de svarene du fikk. Og gjerne noe mer saklig enn at jeg er blitt hjernevasket.

Når det gjelder Jackpoten kommer jeg tilbake til den.

Monica Waade
Forfatter
12 år siden

Herr Karlstad spør: Er alle høyrefolk potensielle terrorister nå? Jeg vil si nei, vi er alle potensielle terrorister for å få gjennomført inndragning av våpen, mer overvåkning og kontroll… inkl. microchip!

Bra artikkel Tor og hvorfor er så mange redde for denne opposisjon til statsstøttet (og styrt) media? Tar frykten overhånd når de innerst inne begynner å se at myndighetene, militæret og politiet kanskje ikke er det man tror de er?

Bare tenk på hvordan Stoltenberg og mange av hans disipler forgifter folket gjennom mat, vaksiner og medisiner, altså deres skjulte våpen, så hvorfor bli forbauset når andre våpen også tas i bruk?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Bra artikkel Karlstad. Er det nevnt at shooteren i Dunblane Scotland i 1996 var en frimurer! http://www.cremationofcare.com/the_nwo_dunblane_masonstorevealsecr.htm

Vil vi oppleve at hans frimurer-kretser distanserrer seg på samme vis som ovenfor. Er du frimurer er du underlagt lojalitet til NWO. Viten eller ikke. I det øvre echelon kan de organisere og implementere operasjoner som, lette frimurerbytter kan bli brainwashed, mind-controlled inn i. Vi har eksempel på dedt i denne saken.

Jeg vil anbefale nye lesere, og andre å se leksjonen av Jordan Maxwell om, «The dawn of a new day» http://www.youtube.com/watch?v=07REkvATHb8

Med denne operasjonen har de eliminert hele høyre-siden og lagt åpen vei for global-sosialisme/Fascisme.

Vandalf, du er som en spiss-syklist i hovedfeltet som bremser farten for de andre syklistene. Når noen stikker i brudd, henter du dem inn og reverserer farten igjen. Det har du vært hele tiden. Om du ikke våkner nå, vet jeg ikke. Men du må stoppe å hindre folk å finne sannheten. Vi kan ikke vente på offisiselle uttalelser og annet. Vi må undersøke ut fra vår kunnskap, intuisjon og rammebetingelser. Rammene er ikke som du får det servert i media.

MODembed:

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

LynxV: Apropos sykling: Dere er dopet, på konspirasjonsteorier!

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

Du har pratet bambus siden din ankomst. Vi har ikke tid å deale med dere skeptikere. Vi VET hva som nå foregår. *Beklager. Truth hurts

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Vil anbefale deg å prøve litt skepsis, fremfor å blindt å godta alt dine meningsfeller sier. Hvem vet hvilken agenda DE har?

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Det ønskes å legge hovedvekt på hans påståtte nasjonalistiske holdninger fremfor hans deltagelse i frimureriet, men problemet ligger vel i at de fleste nasjonalister har gjennomskuet frimureriet og heller ikke ønsker å drepe sine landsmenn så det spørs om den illusjonen lar seg bite fast i befolkningen.

Så man kan si det slik: Han er frimurer, men ikke nasjonalist, frimureriet er internasjonalt.

Jeg tror også at denne hendelsen vil få flere yngre mennesker til å få øynene opp for frimureriets overdrevne makt i det norske samfunnet og at eventuelle represalier mot det kan komme i kjølvannet av alt dette.

Vi skal ikke bare være pessimistiske og si at dette er noe de kun tjener på. Ut i fra reaksjonene til visse utsendinger her og på andre forum så tror jeg de holder på å drite i buksa.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Askeladden
12 år siden

Askeladden sier: «Ut i fra reaksjonene til visse utsendinger her og på andre forum så tror jeg de holder på å drite i buksa.»

Ja de driter så det spruter langt oppover nakken på dem…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Helt grei analogi, Lynx.

Ser absolutt intet galt i å bremse galoperende galskap…

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

ABB hadde sterke sympatier for EDL, English Defense League.
Og han hadde kontakter der.

Les glimrende artikkel om EDL:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/stopp-israeliseringa-av-norge/

Ingen må tro at Frimurerne har noe med sann kristendom å gjøre.
Det er de samme ritualer/doktriner i Losjen som hos satanistene.
EDL og alle losjer er bare små steiner i den store pyramiden,
pyramiden styrt av Illuminatet. Dessverre.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/illuminati-for-folk-flest/

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Publisert: 22.07.2011 kl. 18:14
Storberget: – Den pågrepne er norsk
http://www.t-a.no/nyheter/article171086.ece?service=iphone

Kl. 18.27: Anders Behring Breivik pågripes.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Publisert 22.07.2011 18.01
En mann arrestert på Utøya
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/en-mann-arrestert-paa-utoeya-3544418.html

Kl. 18.27: Anders Behring Breivik pågripes.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

22. juli ved 1530-tiden, skjedde det en kraftig eksplosjon i Oslo sentrum ved Regjeringskvartalet.

Kort tid etter

ble det avfyrt skudd og drept flere personer på AUFs sommerleir på Utøya. En etnisk norsk mann på 32 år er pågrepet og mistenkt for å stå bak begge handlingene.
http://www.pst.politiet.no/PST/Templates/Article____948.aspx

Mole sier:
24. 07. 2011 kl. 11:10
Ca kl. 17.27: De første skuddene blir avfyrt på Utøya.
Cirka to minutter senere får operasjonssentralen i Nordre Buskerud de første illevarslende meldingene.

KORT TID, nesten to timer er vel ikke kort tid?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Ca kl. 17.27: De første skuddene blir avfyrt på Utøya.

Cirka to minutter senere får operasjonssentralen i Nordre Buskerud de første illevarslende meldingene.

Skrevet 22. juli 2011 – 17:05
Flere uavhengige kilder melder om skyting mot AUFs sommeleir på Utøya. Faen, kjenner en AUFer på Utøya nå
http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1360645&st=480

Helt klart at politiet har somlet bort en halvtime.

Trix
Trix
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Det tar vel ca 10? minutter med politihelikopter fra oslo til sundvollen og 6? minutter fra sandvika/asker.

Bil fra oslo(1881 sier 42 min. uten å bryte fartsgrensen) og ca 27? min. fra sandvika.
Sykler man derimot sandvika/sundvollen så bruker en person i god form rundt 1.5 timer?
Hønefoss-sundvollen tar ifølge opplysningen 1881 16 min. å kjøre uten sirener.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Forklaring på hvorfor helikopter ikke er brukt på tv2 nå

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Om dere sjekker denne siden så vil dere se at logg-klokken der ligger en time etter norsk sommertid.

ares
ares
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Her ser vi hvordan usannheter såes slik at det hele kan se ut som en konspirasjon. Om du blar til nederst på siden du linker til Mole så ser du diskusjonssidens eget stemplingsur. Klokka er ikke stilt, og ligger dermed en time etter riktig tid. Innleggene er skrevet kl. 1805, noe innlegget 1707 bekrefter da det linker til en sak i dagbladet.

Det er også gjort et poeng her om at det var bombeøvelse to dager før hendelsen. Dette er også bare oppspinn hentet fra alex jones. øvelsen det er en en filmsnutt fra er fra aftenposten 17 mars. Husker ikke hvem som sådde denne, men den er brukt om og om igjen her på siden, bla a. fra belzebob.

Dette er ikke connecting the dots, det er å lage sine egne.

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Originalartikkelen ble publisert 18:14. Den er senere blitt oppdatert flere ganger:

STIG KRISTIANSEN
Publisert: 22.07.2011 kl. 18:14
Oppdatert: 23.07.2011 kl. 02:09

Man oppdaterer når man ikke vil skrive teksten på nytt hver eneste gang. Litt som på denne siden her. Og det er vel ikke så skummelt vel.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden
Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Historien viser at det alltid er mer enn én gjerningsmann. Det sier Stephen Jones, advokaten til Oklahoma City-bomberen Timothy McVeigh.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7725193

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Synes Tv2 var lovlig tidlig på plass «etter» eksplosjonen i videoen over, du kan høre han prate i bakgrunnen der på slutten av videoen.

Bambus
Bambus
Abonnent
12 år siden

Til BelzeBob:

«Flere vitner forteller om at det var mer enn én gjerningsmann, og det er mistenkelig hvordan politiuniform, skuddsikker vest og headset ble brukt, og hvordan ABB gikk tom for kuler akkurat når politiet kom – en og en halv time »

– Flere vitner har bare sett en gjerningsmann!…
– Hvorfor er det mistenkelig at en politiuniform blir brukt? Gi meg et eksempel på en annen bekledning som som gjør at du kan bevege deg rundt bevæpnet, uten at noen ringer politiet…

– Hvor står det at han gikk tom for kuler? Kilde takk.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden
Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Stoler du på VG??

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Hvem stoler du på, jeg dissekerer nyheter i etterkant, derfor linkes det.

24. 07. 2011 kl. 15:27
22. juli ved 1530-tiden, skjedde det en kraftig eksplosjon i Oslo sentrum ved Regjeringskvartalet.

Kort tid etter

ble det avfyrt skudd og drept flere personer på AUFs sommerleir på Utøya. En etnisk norsk mann på 32 år er pågrepet og mistenkt for å stå bak begge handlingene.
http://www.pst.politiet.no/PST/Templates/Article____948.aspx

Mole sier:
24. 07. 2011 kl. 11:10
Ca kl. 17.27: De første skuddene blir avfyrt på Utøya.
Cirka to minutter senere får operasjonssentralen i Nordre Buskerud de første illevarslende meldingene.

KORT TID, nesten to timer er vel ikke kort tid?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

– Politiets aksjon hindret videre drapshandlinger.

Behring Breivik hadde ammunisjon igjen da han ble tatt
http://www.dagbladet.no/2011/07/24/nyheter/innenriks/terror/17439935/

Mole sier:
24. 07. 2011 kl. 15:35
Breivik gikk tom for skudd på Utøya
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080687

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

To ulike våpen: Et tomt, og et med ammo igjen…

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

Har jo også sett et bilde hvor denne morderen har på seg gassmaske og holder på å klargjøre noen kjemikalier. Dette kan tyde på at de som står bak denne terrorhandlingen også har planer om andre typer terrorangrep som er nær forestående. Froskemanndrakten han har på seg på et annet bilde, henviser nok til Utøya-aksjonen.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hermis
12 år siden

– Jernbanestasjonen i Kristiansand blir evakuert
Skal være på grunn av mistenkelig koffer. Dagbladet kommer med mer.
http://www.dagbladet.no/

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
12 år siden

Tror tittelen på den lefsa han skal ha lagt ut på nettet hadde tallet «2083», hvis jeg husker rett. Eeeh, rett meg hvis jeg husker feil. Kanskje ikke et årstall siden jeg tviler på at de vil vente så lenge til neste gang de slår til. Noe for kodeknekkerne… 20/8 blir nesten litt for enkelt…

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
12 år siden

Her kan man lese litt om årstallet 2083. Faktisk flere interessante momenter:

http://www.side3.no/article3196805.ece

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
12 år siden

Her er han avbildet med gassmaske. Er det lagt planer om gass-/giftangrep også?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080671

SkyRocket
SkyRocket
Abonnent
12 år siden

Bra artikkel. Gjerningsmannen har en perfekt profil som passer alle de klassiske Manchurian- profiler. Norge er et perfekt «offer» for en destabiliserende aksjon som denne iom at vi til nå har vert et av de mest stabile og fredelige landene på planeten, ++ vår rikdon. Alex jones har rett. Vandalf og andre skeptikere er grunnen til at oppvekkingen av vanlige folk går tregere enn nødvendig. For ikke på nevne alt det Norge står for; et fritt Paestina, tilbaketrekning av våre styrker i Libanon og Afghanistan, nasjonal enighet om uteblivelse fra EU, frysning av økonomiske middler tilhørende Hellas. Vi har irritert elitenes skyggemenn nok til at vi fortjente en smekk.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  SkyRocket
12 år siden

Hvordan kan Alex Jones ha rett?

Hvilken tilgang til informasjon sitter han på som etterforskerne i Norge ikke har?

Fikk du med deg at Jones hevdet det var en bombeøvelse 2 dager før angrepet, og linket til en 3 måneder gammel video?

Jones er en løgnaktig sensasjonshungrig undermåler som har tjent seg søkrik på intellektuelle lettvektere ute av stand til å skille fakta fra fiksjon.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

OPERASJON OSLO er CIA verk. Det opprinnelige og biologiske Anders Behring Breivik ble mind controllert som 16-åring. Han ba da sin biologiske far bryte kontakten med ham fordi Anders skulle da å flytte til USA. Bare etter noen dager i USA eller i Norge med » informert samtykke » ble han drept og det ble laget en biologisk klone av ham ved hjelp av teknologien, som CIA har byttet til seg fra negative aliens. Klonen, med Anders´sitt utseende og minnebank etablerte seg i Norge i Anders`sin familie, som egentlig ikke kjente ham igjen helt, men aksepterte ham som Anders. Anders-klonen, som utførte sprengningen av regjeringsbyggene og utførte massakren på Utøya er en robott. Han er uhyre farlig mens han lever ( jeg synes virkelig synd på politifolk ). Hans gjerning i Norge , i Europa og i hele verden er ikke over enda, siden han ble ikke skutt og drept av beredskapstroppen på Utøya fredag ettermiddag.
Annen skyter på Utøya som ble sett av noen få andre vitnere var egentlig en alienshologram, en uhyre som benyttet helt utrolig komplisert biologisk teknologi. Han kom som fra løse luften, skjøt nøkkelvitnene og bare forsvant i løse luften.
OPERASJON OSLO var/er ( det er ikke avsluttet enda siden » Anders » lever enda ) CIAs startskudd på en ny fase i » krigen mot terror/islam «.
Bare en håndfull av norske tjenestemenn er klar over sannheten. Nåværende justisminister Knut Storberget er et av dem. Statsminister Stoltenberg vet bare om noen få detaljer i need to know – basis.
Denne informasjonen er fra ytterst hemmelig kilde. Jeg ønsker å gjenta og si fra til norsk politi og påtalemyndighet/ hans forsvarer at » Anders » er uhyre farlig mens han er i livet.
Please, translate this to english !!!

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Hvor har du disse opplysningene fra. Kilder takk.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

Dette er ikke outlandish. Vi må få anskueliggjort muligheten for at Breivik er en arificial-intelligence/hybrid. Teknologien eksisterer. Hvem kontrollerer teknologien? HVa f.eks med de kjente institusjoner som DARPA.
http://truthsurvival.com/2011/02/25/darpa-the-epicenter-of-the-military-industrial-complex/

Hvem eller hva er Anders Breivik;
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/mindcontrol2/appendix03.htm
http://truthsurvival.com/2011/02/16/synthetic-biology-humans-playing-god/

Om han så er resultat av et hybrid-program, er det ikke i tvil om hvilken genetisk komposisjon eieren ønsker. Han er som tatt ut av en Nazi-propaganda plakat fra 30-tallet

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Hvem eller hva er Lynx Veritas? Om han så er resultat av et hybrid-program, er det ikke i tvil om hvilken genetisk komposisjon eieren ønsker. Han er som tatt ut av en NS-propaganda plakat fra 2000-tallet

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Lebensborn, http://en.wikipedia.org/wiki/Lebensborn

«Norway’s Hiddens History – «Aryan» Children Subjected to LSD Experiments, Sexual Abuse & Mass Rape»

http://www.redicecreations.com/article.php?id=16206

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Du fikk vel med deg at kilden var superhemmelig??

Vel, Marit skal ha kred for å prøve. Blant de bedre konspirasjonsteoriene som er lansert her inne so far.

Og det sier vel strengt tatt det meste…

Beatrix
Beatrix
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Informasjon kan komme fra mange kanter, og det er ganske vanlig å beskytte kilder, ikke sant?

Mediene oppgir ikke alltid kilder i sine innlegg. Får man inside-info, får man ALDRI vite hvem som er kilden, og det er forståelig at kan virke frustrerende og noen ganger irriterende, og dermed er det lett å beskylde den som kommer med påstander, om å lyve-fantasere osv.

Man kan mene mangt om mye, og vi alle har våre egen kilder og meninger om ting. Om man leser og tar det for det det er der ogda, og heller gjør en egen research på ting, ville spare en selv og andre for unødvendige og usaklige kommentarer, som igjen fyller opp plassen og avleder fra teamet som taes opp.

Marit har som mange av oss andre sine egen kilder, helt sikkert:-) Er vi heldige, så kommer sannheten opp for dagen om vi vil eller ikke, også via mainstream, en, om de ikke liker det eller ei.

Jizuz
Jizuz
Abonnent
Svar til  Beatrix
12 år siden

Ja, ikke sant.. du som såå intenst mente at det her var staten sitt verk, utøya og regjeringsbomba. så en kommentar du la ut som gjorde meg litt irritert og oppgitt over situasjonen og noen personer her inne som ikke tenker.
Det var jo veldig mye som ga mening i Marit sitt innlegg, jeg må le.
du og marit er ett flott team beatrix. forever alone@tvangsinnlagt. :D

Ragnarocknroll
Ragnarocknroll
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Eh…
1. Breivik er en robot, en farlig sådan.
2. Hans medsammensvorne på øya var et hologram.
3. Storberget vet hele sannheten.
4. Stoltenberg vet ikke hele sannheten.
5. Maarit M. Hanssen vet sannheten.

Foreslår at Maarit og Storberget kontakter Stoltenberg og forteller han sannheten før det er for sent. Hvis ikke gjør jeg det.
Du må huske på Maarit, det er straffbart å holde inne informasjon som kan true rikets sikkerhet.
Jeg lurer på hva som er verst av hologrammer og skumle roboter.

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Ja, særlig… Duh!

Det får da være grenser for galskap. Selv her inne på NS!

Bubba
Bubba
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

Nei, Bambus. Her på NS er det takhøyde – og det er absolutt ingen grenser for galskap.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

De ordene der kunne du ikke skrevet uten hjelp av IT teknologi Dart

Det er et faktum at mye av teknologien vi har i dag kommer fra skipet som styrtet i Roswell i 1947
Kretskort, opiske fibre, laserlesing av info og mye mye mer som alt er bekreftet av offisereri militæret som jobbet i prosjektet på den tid

Det er da blitt bevist en gjentatte ganger i en rekke dokumentarer på History Channel og NG mm

Ups ..det har ikke stått i VG da er det nok ikke sant Dart ;)

Selv våre utenomjordiske venner advarte mot en hendelse den 22/7-11 som du kan se her

http://www.cropcircleconnector.com/2011/eastkennett2/comments.html

Neste kommer vist 16.8-11

Harry Potter advarer mot et megajordskjelv i California 9/9-11

V for Vandetta advarer mot en angrep på undergrunnen i Englang, en Skoleskyting i England og forgifting av et vannverk i England, siden 2 ting er oppfylt så gjenstår virusplanting i vannverket

Remember remember den 5 november sier han som også er dagen Russiske klarynte som aldri har feilet har advart stekt mot
På Big Ben ser vi også at klokka viser 5 på 11
Mye av menneskeheten vil dø i år men den 5 november blir dagen der de aller fleste vil dø ifølge dem

Ser man på Enlils bane så er det dagen jorden glir inn i dens hale

9/11 er den på sitt nærmeste solen og 11/9 kan YU55 treffe jorden på sitt nærmeste

26 sep er også en dag hvor store katastofer vil ramme jorden og ekstremkulde rammer oss når vi blir liggende 3 dager i mørke

NAZA har for mange uker siden advart alle sine ansatte mot kommende katastofer og bedt dem forbrede seg

En rekke øvelser er holdt av eliten senere tid i hele verden, her i landet begynte det med øvelse vannland i Oslofjorden, så kom flomøvelsen uten komunikasjon dem la til pinsen, så kom øvelsen med tunell brannen i Bergen og Oslofjordtunell øvelsen

Hele stor Oslo står på hodet nå med arbeid på hvert eneste gatehjørne, mye må bli ferdig før eliten kryper ned i hulene sine
Ingen vil reagere på at dem kryper ned i huler nå som regjeringsbygget er ødlagt og dem bruker bunkersene sine å jobbe fra til nytt bygg er kommet på plass

Spis maten din fra andre plasser en MS propaganda, forberde deg og plant noe mat så du er klar vist du mangler bilett Reidar :)

Her er en IT som advarte for mange mange år siden om kommende katatrofer denne høsten, allerede i aug/sep vil ekstremvær øke så kaftig at folk vil ikke lenger være i tvil om at noe er fryktlig galt

256 sider og kose deg med

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread476788/pg1

Jizuz
Jizuz
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

OMG. så du mener ulykker som har skjedd er planlagt altså, som øvelser? der menneskliv gikk tapt. alt for en skjult maktelite liksom? du tror ikke at det kan være naturlige, og andre forklaringer som bygningsmessig svikt?

STIKK EN FINGER I JORDA..

Jizuz
Jizuz
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Kan dere virkelig kalle det her saklig å la det stå? hahaha. dere fjerner andre kommentarer som er mer vesentlige, det her blir villere og villere.

ABB er gal, sinnsyk. kanskje var han innom her, leste om haarp,nwo,og mange andre teorier. blei enda værre, supergæren! ville fjerne hele regjeringa. det er en gal manns handling, ikke noe mer enn det enda. ikke spekuler dere hinsides all fornuft, det sier jeg.
ta litt hensyn.

Jizuz
Jizuz
Abonnent
Svar til  Jizuz
12 år siden

Det her var ett svar til Maarit..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Jizuz
12 år siden

Så så gå …inn på ditt eget forum nå og lek med de andre psykopat vennene dine :)

Det er også merklig å registrere at dagen i forkant av store katastofer alltid dukker opp rare synkehull, også denne gangen dukket det opp synkehull i et Frimurergulv

http://www.gp.se/gptv?path=gptv.abcdn.net/TV-ARKIV/Varlden&playfile=18870_Slukhal_oppnade_sig_under_sangen_135296.pls&autostart=1

http://www.dagbladet.no/2011/07/21/nyheter/synkehull/guatemala/17395659/

Alt skal være så jævli symbolsk for de svina der

ABB var også opphengt i et spill som sier at den 11.11.11 vil en rød drage brenne jorden med ild
Den røde drage symboliserer Satan og Nibiru, Nibiru er Satan

Satan er ofte avbildet med Nibiru på hodet, den vingede planet som er nyaktig identisk med samme ordner og symboler eliten pynter seg med, spess dem de med blått blod i UK

Se 3 min ut i frimurer musikkvidoen her

Septic Moon – The Darkest Fullmoon Rise Above the Throne of Satan

Man trenger ikke være rakettforsker for skjønne at ABB var svært opptatt av det okulte og og under streng MC i det sataniske frimurer brorskapet

Som de flest vet så er det det første som skjer en murerlærling er å gå gjennom skrekknevroser der de blir drept og gjenfødt for så og sverg sin troskap til en grusom ed som gjør dem til totalt kontrolerte slaver for de høye Bahopmet dyrkerene

http://forbyfrimurerietsnasjonalelosjerpgaderesondeskjul.origo.no/-/bulletin/show/552865_frimureriet-og-de-hemmelige-selskap-det-moderne-frimureriets

Jizuz
Jizuz
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Han forklarer jo at hele byen ligger på vulkansk jord, og at det har skjedd før-..
så det er jo en naturlig forklaring på det. trenger det være noe mer? det kan finnes mange tilfeldigheter..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

ABB var medlem av den første Norske losje stiftet i 1947, ”St Olaus til den hvite Leopard

Høymesteren av den hvite leopard juger så det renner av han når han påstår at ABB ikke var noe opptatt av Frimureriet som du sikkert har fått med deg allerede ….så hva prøver dem å skjule ?

St Olaus til den hvite Leopard er med i den store Johanns ordnen som aldri har lagt skjul på at dem il kaste verden ut i kaos for å oprette en ny verdensorden og en ny æra

Det er nyaktig det ABB har gjort nå

Et folk i fryk godtar hva som helst

Når frimurere blir spurt sier de alltid at Den Norske Frimurerorden er en selvstendig norsk orden som ikke er avhengig av, eller som styres av utenlandske krefter.

Frimureriet og de hemmelige selskap.
Det moderne frimureriets opprinnelse.

Det frimureriske system som i hovedsak benyttes i dag, kan føres tilbake til 24. juni 1717, da fire osjer i London dannet en storlosje og valgte en stormester. Det var på dette møtet den skotske presbyterianske presten og frimureren James Anderson fikk godtatt et forslag til ny konstitusjon. Den ble trykket og solgt i bok-handelen 1723. I konstitusjonen står det:

”Vi frimurere støtter deg ikke om du deltar i aktiv opposisjon, men du blir ikke utstøtt av vårt broderskap. Det skal vare til døden avslutter det”.

I Frankrike ble frimureriet etablert i 1733, og den spredde seg fra Frankrike til Sverige i 1735. Dette fikk stor betydning fordi det svenske systemet etter hvert spredde seg til Norge, Danmark, Finland og Tyskland. I 1749 ble den første norske losje stiftet, ”St Olaus til den hvite Leopard”. Først i 1836, 87 år senere, ble den neste levedyktige losje dannet. Det var en St. Andreas losje, ”Oscar til den flammende Stjerne”. Den svensk-norske kongen, Oscar II sørget for at de norske losjene ble lagt under Svenska Stora Landslogen, hvor han selv var stormester. Rett før unions-oppløsningen med Sverige i 1905, sørget han for at de norske frimurerne ble hans støttespillere, da nordmenn i frimureriet avla en lydighetsed til kongen, som var svensk.

I Norge ble det en politisk strid mellom høyre- og venstresiden, hvor det konservative Høyre hadde støtte fra de etablerte institusjoner, embetsverket, hæren, kirken, universitetet og Høyesterett. Losjebrødrene var svenskekongens håndplukkede menn, rekruttert fra den konservative krets som sto på kongens side i politikken. Oscar II bygget frimurernes ”Stamhus” i Nedre Vollgate 19 i Oslo, og bygget sto ferdig 1894. Her kunne han huse deler av sitt maktapparat i Norge. Frimurerlosjen ble en pompøs bygning som var noe større enn det daværende Storting som lå et steinkast unna. Fordi svenskekongen i 1881 forlangte norske frimurernes underkastelse og lydighet, ble en del frimurere redde for å bli en slags 5. kolonister, som kunne havne i situasjoner hvor de ble tvunget til å gå imot Norges interesser. Det førte etter hvert til en splittelse i Frimurerlosjen som skulle vare i 70 år.

I 1881 ble St. Johanneslosjen ”St. Olav til det gjenreiste Tempel” dannet uavhengig av losjene i Sverige, noe som først ikke ble godtatt av de øvrige losjer. Ved forhandlinger i 1898 ble de nye norske Johanneslosjene anerkjent som likeverdige med den Svenska Stora Landslogen. Men det var ikke rart at en del norske frimurere var bekymret for svenskenes hegemoni innen frimureriet. For en del norske frimurere hadde flere ganger foretatt seg handlinger som var svikefulle overfor Norge, til fordel for Sverige. Rudstrøm skriver følgende i boken ”Frimureriet og de skjulte makteliter”:

”Kong Oscar II utnevnte sin frimurerbroder Selmer som regjeringssjef i Norge, 4
av Selmers statsråder var også frimurere. Det ble reist riksrettssak mot Selmer. Da
dommen falt i februar 1884 ble Selmer og de fleste av hans statsråder fradømt sine
embeter. Situasjonen var spent og man fryktet svensk innmarsj i landet. I denne
kritiske situasjonen ga Armedepartementets sjef, statsråd oberst-løytnant Munthe
ordre til alle bataljonsjefer på Østlandet og i Trøndelag om å gjøre geværene

ubrukelige ved å skru av en del av geværmekanismen. Kommandanten på Akershus Festning, N.Storm-Wergeland sørget for å bringe ammunisjonslageret fra Hovedøya inn til Akershus Festning så han selv hadde det under kontroll. Han var provinsialmester for frimurerne i Norge og kommandør av Det Røde Kors.

Siden de som sto bak hadde avlagt lydighetsed til Kong Oscar II ble handlingene betraktet som landsforræderi. Stortinget krevde en forklaring. Den ansvarlige statsråd Munthe, nektet av helbredsgrunner å møte i Stortinget. Han erklærte skriftlig at han hadde handlet på eget initiativ, og ikke mottatt ordre fra Kongen. Striden førte til at Norge mobiliserte sine militære styrker som ble forlagt langs svenskegrensen.

Ved unionsoppløsningen krevde Christian Michelsen og Fridtjof Nansen at Norges nye konge ikke måtte være frimurer. Hans Majestet Kong Haakon VII og Kronprins Gustav måtte forlate norsk frimureri. Svenskekongens maktapparat gikk over til lege Johan Gottlieb Conradi som ble valgt til stormester etter 1905. Dette må ha vært en improvisert løsning som nok ville vært brukbar dersom frimureriet hadde bestått av tre grader og alle brødre hadde vært like. I det svenske system krevde stormesteren lydighet av sine brødre. Det kunne han gjøre fordi han tilhørte kongehuset og var landets mektigste mann. Johan Conradi hadde ikke tilsvarende rang, han hadde selv forpliktet seg til lydighet. Hvem var den norske frimureriets leder? Besto frimureriet nå av en rekke menn som hadde avlagt lydighetsed til hverandre? En umulig situasjon. Det svenske system forutsetter en autoritær leder. Hvem var denne leder etter at Kong Oscar måtte trekke seg ut?”

Selv om Norge fikk sin frihet fra Sverige i 1905, ble ikke Den Norske Frimurerorden
en selvstendig og uavhengig organisasjon. Den ble fortsatt styrt av overordnede krefter som også den nyvalgte Stormester måtte adlyde. For etter hvert måtte Stormester Færden, endre sine planer da han skulle delta på et innvielsesmøte for den nye storlosjen ”Polarstjernen” i Trondheim – og det var etter ordre fra overordnede som han var pliktig til å adlyde.

Dette tyder på at Stormesteren sto under kontroll fra en større internasjonal moderlosje som knyttet frimureriet sammen til et verdensomfattende hele. Fra 1904 til 1939 ble antall frimurere tredoblet, og Den Norske Frimurerorden opprettet nye internasjonale forbindelser. I løpet av denne perioden ble frimureriet til en verdensomspennende organisasjon, og særlig ble forbindelsene til USA styrket.

Jeg vil i den sammenheng nevne at den engelske konge George VI, som regjerte fra 1936 til 1952, samt Winston Churchill og USAs president Franklin D. Roosevelt, var frimurere. Roosevelt var til og med frimurer av 33. grad, som tilsvarer den 11 grad i det svenske systemet. I dag er det ca. 6 millioner frimurere over hele verden, mot ca. 4,5 millioner frimurere i årene før den annen verdenskrig.

Når frimurere blir spurt sier de alltid at Den Norske Frimurerorden er en selvstendig norsk orden som ikke er avhengig av, eller som styres av utenlandske krefter. De vet jo ikke at noen av de øverste brødrene er medlem av New Palladium Rite. Men også fordi Den Norske Frimurerorden mottok konstitusjonspatenter,først fra England i 1749 og deretter fra Sverige i 1891, er det tydelig at det finnes en tradisjon hvor storlosjene underskriver underkastelseserklæringer som knytter frimureriet sammen til et verdensomspennende nett. Innenfor dette fellesskapet kan medlemmene fritt besøke utenlandske losjer dersom de er utstyrt med frimurerpass.

Det er vanskelig for en utenforstående å komme inn i frimurerlosjens lokaler, og da kan man jo også tenke seg hvor vanskelig det måtte være å kunne besøke utenlandske losjer hvis ikke frimureriet er et sammenknyttet system med en overordnet leder, et system som har internasjonal makt og indre styrke. For hver fremmed storlosje som Den Norske Frimurerorden har forbindelse med, oppnevnes det i begge landene,representanter som skal knytte forbindelse med og representere hverandres losjer.Til og med noen av våre øverste militære ledere er oppnevnt som herværende representanter for utenlandske storlosjer. Fordi jeg ikke vil henge ut nålevende frimurere, vil jeg vise til frimurernes matrikkel for 1939:

– Generalmajor Ivar Aavatsmark, Stormesterens Prokurator, statsråd, kommandant på Akershus festning, repr. For The Supreme Counsil 33 and last Degree Scotish Rite for the Northern Masonic Jurisdiction, Boston, USA, og representant for The Grand Lodge of Montana, Hellena, USA.
– Major O. Brinchmann Hansen, repr. For Grande Lodge of Utah, Salt Lake City, USA.
– Generalmajor Gustav Grüner, repr. for The Grand Lodge of Utah, Salt Lake City, USA.
– Generalmajor Jacob Hvinden Haug, repr. for Grand Lodge of Virginia, Richmond,
USA, og Grand Lodge of Soberana, de Porto Rica, San Juan.
– Oberst Marcus Pettersen repr. for Grand Loggia de Chile, Santiago

Etter hvert begynner det å tegne seg ett mønster som viser at norges maktelite knytter bånd til internasjonale organisasjoner. Ikke minst knyttes det bånd mellom det norske og utenlandske militære og etterretning. Også en del av stortingsrepresentantene og lokalpolitikerne har vært frimurere og de har hatt bånd til utenlandske losjer. Norske frimurere har også vært ledere av og organisert paramilitære grupper som Stay-behindgruppen.

Stay-behind-nettverket, ved Alf Martens Meyer hadde forbindelser til det engelske MI 5 og CIA’s representanter ved den amerikanske ambassade. Stay-behinds depoter ble lagt ut i åpent terreng til bruk for de organiserte enheter. De inneholdt sambandsutstyr, klær, sprengstoff, våpen, ammunisjon, stridsrasjoner og tobakk. Utstyret kom fra Alf Martens Meyers kontor og utstyret og finansieringen kom fra England og USA. I en matrikkel for frimurerlosjen hadde Meyer IX grad i logen ”St. Olaus til de tre Søyler” i Oslo, hvor han var vikar for Første Bevoktende Broder.

Finn Sjue og Ronald Bye, oppgir i boken ”Norges hemmelige hær” at Stay-behind på sitt sterkeste disponerte fra 1-2000 mann i Norge og at den sorterte under etterretningstjenesten. Over hele Europa skall til sammen 50 000 mann være tilsluttet slike grupper, en maktoppbygging som CIA sto bak, uten at kongressen eller de respektive lands nasjonalforsamlinger var orientert. Fra Erik Rudstrøms bok om frimureriet har jeg funnet følgende avisartikkel fra VG (Verdens Gang), som har skrevet at Meyer hadde tilhørt en ”CIA-celle”:

”En del av våpnene som er beslaglagt hos Meyer stammer trolig fra CIA-cellersom ble opprettet over hele Skandinavia i begynnelsen av 1950-årene. Det var den tidligere CIA-sjef, William Colby som ledet arbeidet med å opprette geriljagrupper som skulle settes inn i sabotasje- og motstandskamp dersom Sovjetunionen
okkuperte Norge. Etter det VG har grunn til å tro, var Meyer – med bakgrunn i motstandsbevegelsen under krigen og kjent som en glødende antikommunist –medlem av en slik motstandsgruppe. Meyer som disponerte en rekke eiendommer hadde ansvaret for å oppbevare et stort våpenarsenal. Da CIA-operasjonen ble avblåst av norske myndigheter, leverte Meyer inn mesteparten av våpnene. Han beholdt en god del av ammunisjonen og automat-våpnene. Det er disse våpen som er stammen i det arsenal politiet beslagla i det hemmelige rom i Meyers villa…Politiet mistenker Meyer for å ha innført enkelte våpen ulovlig fra utlandet. Noen av våpnene er av nyere dato, og stammer med sikkerhet ikke fra forsvarets lagre. Meyer var bl.a. i besittelse av et rakettgevær av helt ny dato. Våpenet er forbudt brukt i krig, ifølge Genevekonvensjonen. Det er lydløst og har en enorm slagkraft pga. prosjektilets ekstremt høye hastighet”…

Som en kuriositet vil jeg nevne at CIA-sjefen William Colby ble direktør i Coca Cola, for deretter å bli CIA-sjef en gang til, og derfor kan det være forbindelser mellom CIA og Coca Cola. Hvis man f.eks. antar at CIA eier andeler i Coca Cola, vil Cola-drikkende mennesker over hele verden kunne være med på å finansiere CIA’s
etterretning og aktiviteter.

Ifølge Rudstrøm besluttet imidlertid Stortinget våren 1996 at bevilgninger til e-tjenesten skal legges under Stortingets bevilgningssystem da ca. 100 norske etterretningsfolk er blitt betalt av utenlandske krefter og derfor har vært utenfor reglene for norske pensjonsutbetalinger. Men heretter skal også tilskudd fra utlandet trekkes inn i bevilgningssystemet og bringes under kontroll. Da Staybehind og Alf Martens Meyer ble avslørt, meldte Aftenposten at Meyer hadde sagt seg villig til å gi en fullstendig forklaring om alle forhold, dersom han fikk lov til å konferere med sin forsvarer høyesterettsadvokat Olav Hestenes og ”noen andre”. Olav Hestenes hadde X grad i Den Norske Store Landsloge og tilhørte ”St. Olaus til den hvite Leopard” i Oslo.

frimurerlosjene er nazi ideens vugge- på linje med katolikkene, jesuittene og Vatikanet, hvor hemmelighetskremmeri, kameraderi og skjult agenda er dagsorden.
I norsk ordbok finner du hva en jesuitt er for noe. Djevelen selv vil ha det til å likne på noe vi tillegger kristus, men nei det motsatte er hva det står for.
Definisjon på en jesuitt: medlem av jesuitterordenen, et katolsk brorskap stiftet av Ignatius Loyola (d. 1556) og stadfestet av paven i 1540 person som gjerne bruker moralsk forkastelige midler for å nå et mål «Statskuppet og hvem som stod bak»:

http://detsomstatennorgeskjuler.origo.no/-/bulletin/show/545430_statskuppet-og-hvem-som-stod-bak)

Bubba
Bubba
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Fantastisk. Tatt helt på kornet.

Maarit M. Hanssen, – du mestrer ironien med finslepen teknikk og kirurgisk presisjon. Regner med at alle konspirasjonsekstremister føler seg ganske avkledd nå. Jeg bøyer meg i støvet.

LOL

Beatrix
Beatrix
Abonnent
12 år siden

MK ULTRA-offere, de som er «utdannet» for å drepe, til å utføre slike handlinger, ER farlige!!! Før en slik prosess begynner, MÅ man bryte ned sinnet, for å kunne modelere-bearbeide hjernen og sinnet til å være mottakelige for triggere, som skal utløse en handling. Denne nedbrytingen kan skje over mange år, men også på kort tid om teknologien virker godt nok. Alle er ikke like mottakelige for slik type «behandling».

Dette er eksperimenter som gjøres for å kunne utvikle kunstig intelligens.

Noen ganger skjer dette uten mål og mening, og andre ganger kobler man dette til et mål om å utføre en spesiell handling, som igjen skal føre til en type reaksjon blant publikum, samfunnet.

Man må kunne spørre seg HVORFOR han ikke skjøt politiet. En «normal» galning hadde skutt villt rundt seg og skutt politiet. Dette var kontrollert og målretta.

Til Marit M. Hansen: Hva tenker du om jeg sier at Utøya er et MK ULTRA-prosjekt? KAN gjerningsmannen ha vært en del av DETTE prosjektet?

Bombingen i Oslo avledet og sinket hjelpen til ungdommene på Utøya.
Det var til og med en politimann der.. hadde han sovet???

Dsigurd
Dsigurd
Abonnent
Svar til  Beatrix
12 år siden

Det er ETT poeng i denne artikkelen jeg også vil ha svar på: Det ble opplyst av ferjeskipperen i et intervju på radioen i dag at det på fredag var en sivil politimann tilstede, «slik det pleier å være» som vedkommende sa, hvor hvar han/hun mens dette pågikk? Hvorfor har vi ikke blitt opplyst om dette fra mediene de 2 døgnene som har gått siden hendelsen? Har politiet lagt denne personen «på is» fordi han ikke har utført jobben sin etter instruksen, eller er vedkommende blant de drepte?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Dsigurd
12 år siden

Politimann drept på Utøya
Var på privat vaktoppdrag for AUF-leiren.
http://www.dagbladet.no/2011/07/24/nyheter/massedrap/drap/utoya/17440719/

Dsigurd
Dsigurd
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Takk Mole, det er ikke alt man rekker gjennom av alle nyhetene som postes i disse dagene. Men det tok 2 døgn før dette ble kjent? Trudde journalister var noen ordentlige «gravere» jeg…

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Dsigurd
12 år siden

Politiet i Norge er ikke bevæpnet unntatt i spesielle tilfeller. En politisk speiderleir er vanligvis ikke noe spesielt. Vedkommende ble «lagt på is» av drapsmannen. Han ble drept mens han ubevæpnet prøvde å forhindre tragedien.

Vis respekt for de døde, din galning.

Dsigurd
Dsigurd
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

Jeg håper ikke det er meg du betegner som galning, jeg stilte bare et spørsmål som hadde svirret rundt i hodet mitt siden dette intervjuet gikk på nyhetene klokken 10.30 søndag. Og som jeg skrev i svaret til Mole, jeg hadde ikke fått med meg Dagbladets artikkel. Jeg viser respekt for de døde, jeg har selv vært på leir der og har barn av venner som var tilstede under tragedien. Om dette spørsmålet ble betraktet som respektløst beklager jeg dette sterkt.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
12 år siden

Er gjerningsmannen en robot? Maarit, har du selv lest innlegget ditt? skjerp deg? Dette er for alvorlig til at du skal komme med slike latterlige innlegg!

Beatrix
Beatrix
Abonnent
12 år siden

Det som er vanlig i debatter i Norge, er at det blir foretatt en «lynsjestemning» mot de som drister seg til fritttalende meninger, som strider imot det man har lært så strengt gjennom mediene og oppveksten. Litt Nissementaliet:-) En sånn mobbeklan står alltid klar når man skal ytre sine frittalende meninger:-) Og dette teamet om bombingen er særdeles et ømfintig område.. Min teori i dette teamet stinker av MK ULTRA-prosjekt.. dessverre…

Ragnarocknroll
Ragnarocknroll
Abonnent
Svar til  Beatrix
12 år siden

Her har nærmere 100 uskyldige mennesker blitt henrettet. Du greier å forklare hendelsen med MK ULTRA-vås, før politiet i det hele tatt er ferdig med etterforskningen. Du bor i verdens beste land. Det har ikke kommet dalende ned fra himmelen.
Har du medfølelse?
Har du empati?
Har du hjerne?
Kall meg ‘skeptiker’, men det kan man vel trygt si at du også er.

Michelle
Skribent
12 år siden
Dsigurd
Dsigurd
Abonnent
12 år siden

En annen ting jeg lurer på: Hvorfor har ikke Tor Karlstad med episoden ved Jokela skole i Finnland der 8 ble drept og mange skadet i oversikten sin? Passet ikke datoen 23.09.08.inn i Illuminati-teorien hans?

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Noen ganger er det best å ikke si noe. Mens dødstallene enda stiger og det hele fremdeles er et uvirkelig tragisk sjokk for alle koker Nyhetsspeilet sammen 3 artikler som alle er makkverk satt i sammen i hui og hast før de myrdede i det hele tatt er fraktet bort fra utøya. Skal man spekulere så gjør man det ETTER en hendelse. Ikke midt oppi det. Jeg personlig kan faktisk ikke se at hendelsen er noe annet enn hva det er. En drapsmann skyter og dreper barn på sommerleir i en eller annen tåke av en ide om at han er noe middelaldersk tempelridder av et eller annet slag og terroriserer landet. Det er bare tragisk og kvalmende og vondt for alle. Og det helikopterbildet er også høyst sannsynlig faktisk KUN Nrk som flyr mot oslo og IKKE noe annet, noenganger er det faktisk BARE et sammentreff og intet annet, tenk litt på det også. Skal man spekulere i det, gjør man dette i ettertid.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Vandalf sier:
24. 07. 2011 kl. 18:46

«Gish gallop, BelzeBob.

Hvor har du det fra at det var en bombeøvelse for 2 dager siden?

Svar meg her, så tar vi resten av spørsmålene dine etterhvert.»

—————

Ingen gish gallop. Bare en liste med spørsmål som vår statskontrollerte media ikke stiller.

Men du har faktisk rett når det gjelder bombeøvelsen: den var i fjor, og ikke i år.

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article3569108.ece

Takk for hjelpen, egentlig. For nå ser vi at Infowars ikke er helt pålitelig: http://www.infowars.com/oslo-police-conducted-bombing-exercise-days-before-terrorist-blast/

Viser oss at vi må være like skeptiske til alternativmedia som til Rotschild-mediaen. Og særlig Alex Jones er en fyr som er litt for glad i å «hype.»

Jeg tar selvkritikk for å ha referert til en artikkel som viste seg å presentere ting som ikke er fakta.

Anyway, vi har flere andre spørsmål som enda er ubesvarte. Hvor er for eksempel bevisene for at det var en bilbombe? Stemmer bilbombe-teorien med skadene i regjeringskvartalet, eller kan det ha vært plassert sprengladninger inne i bygningen(e)? (Oklahoma City..)

————————–

Denne artikkelen ser bra ut: http://tarpley.net/2011/07/24/norway-terror-attacks-a-false-flag/

men jeg ser at det må være noen misforståelse med den Aftenposten-artikkelen. Noen har lest mobilutgaven, og på et eller annet vis har datoen forandret seg fra 17. Mars 2010 til 20. Juli 2011. Overhodet ikke bra. Dårlig kildesjekking som igjen blir til dårlig reklame for BBs seriøsitet.

tim osman
tim osman
Abonnent
12 år siden

tor karlsad, hvordan i all verden forventer du noen som helst kredibiltet med signaturen din?

hva vet alex jones om norge? uansett ikke rart han slenger seg på da ha selv er konservativ kristen.

mens ting tar fullestendig av her nå er det tusener i norge som er berørt og i sjokktilstand. jeg vil tro at svært få av de har tilbragt de siste årene på nettet og lest og diskutert om de mørkeste temaene som finner sted. det er sunt å tenke selv og følge med på alternativ media, men fråtsingen som foregår her nå er like ille som massemedia på sitt verste.

det kan være greit å la ting synke in litt, men vi vil aldri forstå frykten som vår ungdom nå har opplevd, de forstår det heller ikke selv. jeg er selv i sjokk, selv om jeg ikke kjenner noen pårørerende og de fleste her viser også teng på sjokktilstand.

vi var flere kolleger som sto sammen og fjaset da bomba smalt ikke langt unna og siden da har tilværelsen vært helt ubegripelig trist og skremmende.

politiet i norge opplever nå den verste episoden noen sinne og det er svært avgjørende at de ikke slipper all informasjon de kommer over til et fråtsende media. mens vi prater her nå og folk kjemper for livet på sykehusene rundt om kring, letes det etter opp til 2,5 tonn med kunstgjødsel som potensielt kan gjøre enorm skade og som selvsat kan være plassert av en enkelt mann i forkant av hans egne umenneskelige gjerninger.

vi er i en forferdelig situasjon nå og det hjelper ikke å dra inn mossad og aliens, dette er alvor, det er virkelighet og det skjer nå. sammensurier av teorier distanserer en fra det som virkelig har skjedd, ha det i bakhodet før neste innlegg om hvem om tjener hva og hvordan nummerne går opp.

vær så snill

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  tim osman
12 år siden

Føleri.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  tim osman
12 år siden

tim osman

Problemet er at utviklingen i media går så fort at vi er nødt til å gripe tak i ting mens vi har sjansen. Smi mens jernet er vamt, som en annen sa her på NS.

På fredag ble det rapportert mange vesentlige ting, men nå er disse allerede begravd i media og i folks bevissthet. Noen må allikevel ta tak i disse tingene. Massemedia gjør det ikke – for de har allerede fått en historie de er fornøyd med.

Ja, vi vet at befolkningen er traumatisert. Vi vet at det er blodig alvor. Og flere av oss var enten i Oslo sentrum på fredag, eller kjente folk som var der, eller t.o.m. på Utøya. Og det er dramatisk og forferdelig. Men det betyr ikke at vi skal slå av tenkeboksen.

Slå av tenkeboksen – det er akkurat det de som er bak terroren vil vi skal gjøre. Vi skylder oss selv og våre landsmenn å ikke gjøre dette.

Og som sagt tidligere: ingen tvinger noen til å være her på NS. Liker du ikke det som sies her, så er det din sak – men du kan ikke komme og legge munnkurv på andre.

Stats-sponset terrorisme har foregått i så mange år nå. Grunnen til at det får fortsette er at folk slår av tenkeboksen pga all traumatiseringen. Altså – gjennom å la vær å være kritiske og stille spørsmål inviterer vi til enda flere stats-sponsede terrorhandlinger. Og du kan vedde på at dette ikke var noe som var planlagt og utført av en «lone gunman.»

Eller var det det? Da får vi spørre oss selv: hvilke krefter i samfunnet vårt er det som skaper et slikt menneske?

Men for all del – å stille spørsmål er frivillig. Og det er neppe til plage for de sørgende at noen på et nettforum viser interesse for å finne ut nøyaktig hva som skjedde. De er nok uansett for opptatt med andre ting som er viktigere for dem enn å sitte foran en datamaskin. Noe jeg så absolutt har forståelse for.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

De som blir så krenket av at undrende sjeler stiller spørsmål er selv delaktige i denne forbrytelsen.

tim osman
tim osman
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

takk for redelig svar bob, hele saken er uforståelig og den har alle ellementer av konspirasjon, firmureri, olje, finans, folk observert på stedet kvelden før, brann i en eneklt etasje osv.

jeg stiller også spørsmål til dette, men man kommer ingen vei med å dra inn mk-ultra, aliens osv. har jeg ikke ønsket debatt har jeg ikke deltatt heller, prøver bare å rasjonalisere litte grann her i den grad det er mulig.

jeg er vedlig ofte uenig i hva autorietene står for, men imo har de rett i at dette er helt nytt for oss her i norge, det er lettere å se konsp i store hendelser langt unna og det er kanskje derfor de drøyeste teoriene rundt dette nå har opphav på icke og jones forumene..

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  tim osman
12 år siden

Tro du meg… Det vil i allefall IKKE hjelpe om vi alle hold kjeft og automatisk trodde på det vi ble fortalt gjennom media.
For, imens folk helt legitimt sørger, bedriver media og »myker opp» folket til en fremtid INGEN av oss kan leve i. I morgen Mandag samles politikerne atter igjen for å få has på den siste rest av den »fordømte» yttringsfriheten vår de hater så infernalskt.

Dessuten fornærmer du meg på det ypperste, når du nå sier at vi skal holde kjeft, OG DET VAR NEPPE DET OFRENE HADDE ØNSKET.
Snakker du med familiene, tør jeg nesten vedde på at de står bak oss.
Dette »hold-kjeft»-trikset har man forsøkt før, med lite hell.

tim osman
tim osman
Abonnent
Svar til  evilbug
12 år siden

bug, ingen skal eller bør holde kjeft, men jeg kan i liket med alle andre yttre at enkelte utsang her i kveld blir i drøyeste laget og absolutt ikke tjener saken med å få frem sannheten.

« Forrige artikkel

Ekte terror og ikke falsk flagg denne gang?

Neste artikkel »

Angrepet på nasjonens sjel

725
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x