Vi er i krig

8.4K visninger
4 minutter lesetid
123

På en bakketopp i Elbert County i delstaten Georgia i USA er det reist et stort granittmonument med 10 setninger skrevet på flere forskjellige språk. Monumentet blir omtalt som «The Georgia Guidestones» eller det amerikanske Stonehenge. Hvem som står bak reisingen er ukjent. Her finnes retningslinjer skrevet i stein for en fremtidig verden med ett språk, felles globale lover, kontroll av reproduksjon og en befolkning begrenset til 500 millioner.

Budskapet på the Georgia guidestones: Står ikke lenger uimotsagt
Budskapet på the Georgia guidestones: Står ikke lenger uimotsagt

Skjult makt
Noen har tydeligvis planer for å løse mange av verdens problemer, og en av dem er en dramatisk reduksjon av folketallet. Takket være internett og stor tilgang på informasjon våkner stadig flere til en annen forståelse av virkeligheten enn konsesuskulturens og massemedias godtatte sannheter. Under røykteppet av en falsk virkelighetsforståelse er det tydelig at makten i verden ikke befinner seg der den burde, i demokratisk valgte institusjoner. Isteden står vi overfor en godt dokumentert makt organisert gjennom skjulte nettverk knyttet til internasjonal finans, etterretningsorganisasjoner og multinasjonale selskaper. Her finnes en elite med ekstrem rikdom og innflytelse, og som er beskyttet mot innsyn og politisk kontroll.

Eksponent for den skjulte makteliten: David Rockefeller
Eksponent for den skjulte makteliten: David Rockefeller

I deres øyne er menneskeheten en flokk med dyr, og utryddelse i tusener eller millioner skaper ikke nevneverdige  samvittighetskvaler. Kanskje like lite som vi bryr oss om at 12 millioner dyr dør hver eneste dag på samlebåndene i Europas kjøttindustri?

Unndratt fra offentligheten
Tidligere FBI sjef J. Edgar Hoover sa det slik; «Menneskets største handikapp er at det står overfor en konspirasjon som er så monsteraktig, at det nekter å tro at det eksisterer.»

Konspirasjonsteorier er per definisjon selvekskluderende i en seriøs debatt, som om beslutninger aldri blir tatt i hemmelighet.  Politiske begivenheter skjer ikke tilfeldig. At noen snakker sammen på bakrommet utenfor offentlig innsyn har vært en del av den politiske virkeligheten fra Babylons dager og over alt hvor det finnes makt. The Manhattan Project som utviklet og fremstilte den første atombomben under annen verdenskrig pågikk i to år. Selv med tusenvis av ansatte og over to milliarder dollar betalt av offentlige midler, forble denne virksomheten ukjent for samtlige representanter i Kongressen.  Det er ikke bare statsminister Per Borten som har erfart at politi, militæret og overvåkingstjenesten driver med aktiviteter «av hensyn til rikets sikkerhet», som er utilgjengelig selv for landets politiske ledere.

Tidligere statsminister Per Borten ble klar over aktiviteter som pågikk i Norge utenfor demokratisk kontroll. Borten er den eneste norske topp-politiker som har takket nei til invitasjon om å delta på et Bilderbergmøte (den skjulte maktens møte), som ledes av David Rockefeller.
Tidligere statsminister Per Borten ble klar over aktiviteter som pågikk i Norge utenfor demokratisk kontroll. Borten er den eneste norske topp-politiker som har takket nei til invitasjon om å delta på et Bilderbergmøte (den skjulte maktens møte), som ledes av David Rockefeller.

I følge Rima Laibow inneholder svineinfluensavaksinen to DNA modifiserende komponenter som øker dramatisk mottakeligheten for fugleinfluensa. Det vil kunne bli  den virkelige pandemien, og kan komme til å utrydde millioner av mennesker i nærstående fremtid.  

 
Vil titusener av Pandemrix-injeksjoner som settes på godtroende mennesker være det som kommer til å fremprovosere en virkelig pandemi ? Selv navnet på "vaksinen" kan tolkes som en indikasjon i dette henseende...
Vil titusener av Pandemrix-injeksjoner som settes på godtroende mennesker være det som kommer til å fremprovosere en virkelig pandemi ? Selv navnet på "vaksinen" kan tolkes som en indikasjon i dette henseende...

Forutsetningen er at så mange som mulig blir vaksinert, med god hjelp av en massiv skremselspropaganda fra myndigheter og media, velmenende  helsepersonell og Folkehelseinstituttets nyttige idioter.

Svinsk vaksineringspropaganda fra VG lørdag 31. oktober. Personen på bildet lider av en alvorlig spesiell binyrebarksvikt som underliggende sykdom.
Svinsk vaksineringspropaganda fra VG lørdag 31. oktober. Personen på bildet lider av en alvorlig spesiell binyrebarksvikt som underliggende sykdom.

Se videoer for mer informasjon om:

Rima Laibow
http://www.youtube.com/watch?v=cCAIW5OgdN0

Jane Bürgermeister
http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

Rauni-Leena Luukanen Kilde
http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM

 

Hvem er gale?
Selvsagt må man være gal for å tro noe slikt, for ingen kan være så diabolske og umenneskelige? Skal vi tro J. Edgar Hoover, er slike tanker nettopp vårt største handikapp. I vår bloddryppende verdenshistorie finnes det nok av eksempler på at en slik ondskap finnes, og alt for mange psykopater har iscenesatt ufattelige orgier av bestialiteter, ødeleggelser og kriger.  Krig føres i mange former. Dette er den biologiske varianten. Skuddene kommer ikke fra bomber, kanoner eller geværer, men skytes på ditt nærmeste legekontor.

Skuddene i dagens krig settes med vaksiner.
Skuddene i dagens krig settes med vaksiner.

En ny verdensorden ?
Denne formen for biologisk krigføring og omfattende folkemord er en del av en nøye planlagt strategi for å innføre en ny verdensorden, New World Order. Finanskrisen var en begynnelse og vil kunne bli etterfulgt av pandemiens millioner av ofre. Samtlige nasjoner vil bli sendt ut i uoverskuelige kriser og kaos, og med et sterkt rop om styring og kontroll. De mørke makter håper at opplevelsen av kaos og desperasjon vil føre til at de siste rester av demokratiske rettigheter og nasjonal suverenitet vil bli gitt opp frivillig i bytte for et verdensomspennende diktatur styrt av verdens skjulte maktelite.

En saueflokk ?
11.september katastrofen viste med all tydelighet at uansett hvor mye dokumentasjon, fakta eller bevis som legges på bordet av selv fremstående fagfolk, eksperter og høytstående politikere, så vil den overveiende majoritet uansett stole på den offisielle forklaringen.

For offentlige personer og for folk flest er trygghet viktigere enn sannhet. Redaktører og journalister burde være et unntak, men er det sjelden. «Jeg tror ikke på konspirasjonsteorier,» er en annen måte å si at myndighetene vet best. Sannhet og normalitet er hva makthavere og myndigheter  definerer det å være. Makt er kunnskap.

Derfor vil stemmene til modige kvinner som Rima Laibow, Jane Bürgermeister og Rauni-Leena Luukanen Kilde drukne i flodbølgen av propaganda som nå treffer oss med orkan styrke.

3_ladies
Vil deres modige stemmer med deres klare budskap drukne i massemedia's hodeløse propagandalarm ? Fra v. Dr. Rima Laibow, medisinsk journalist Jane Bürgermeister og Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde.

Foregangspersoner har kjempet mot makthaverne før, og slik har verden oppdaget at jorden er rund og blitt skjenket en rekke revolusjonerende oppfinnelser og oppdagelser. Taktikken mot disse pionerene er alltid den samme, først ignorering, deretter latterliggjøring og så aktiv bekjempelse.

Hvis vi ikke bryter den inngrodde vanen av flokkmentalitet og blind adlydelse overfor autoriteter og eksperter og gjennomskuer hva som foregår, er dette siste sjanse til å stanse denne utviklingen.  Sammensvergelsen og forbrytelsene mot menneskeheten må avsløres og de ansvarelige må settes bak lås og slå hvor de hører hjemme.

Hvis ikke vil menneskeheten fortsette sin taktfaste vandring som en blindt adlydende saueflokk på vei mot samlebåndene av masseutryddelse og undergang.

På vei mot undergangen som en saueflokk ? Den enkelte har enda muligheten for å stoppe opp og tenke og gjøre sine egne valg.
På vei mot undergangen som en saueflokk ? Den enkelte har ennå muligheten for å stoppe opp og tenke og gjøre sine egne valg.
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

123 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
erms
erms
Abonnent
13 år siden

Utsagnet fra J. Edgar Hoover kan ikke tas til inntekt for Bilderbergernes konspirasjon, selv om dette hadde vært ønskelig i dag. Han snakket om kommunismen i 1956 da han kom med denne kjente frasen. Link: http://www.mega.nu/ampp/intro4.html

Ellers vil jeg takke for en interessant artikkel, og jeg mener absolutt at vi må være på vakt overfor en mulig kommende krise for menneskeheten. Mange kjente personligheter støtter en kraftig befolkningsreduksjon i tråd med inskripsjonen i steinene i Georgia. Disse personene har reell makt, og er medlemmer i Bilderberg, så det er all mulig grunn til skepsis.

Alex M. Teveai
Alex M. Teveai
Abonnent
Svar til  erms
13 år siden

Vell da er det bare å knulle mer, om vi skal vinne krigen, de dreper vi skaper liv. Folk dømmer meg for å være kåt, men heck i am superman ;);)

Høres useriøst ut? men det ligger et poeng.

Anyway.

Tilbake til SWINEFLU

Har en god nyhet, vi trenger noen ja!

I følge mine observasjoner som mindreårige elev på videregående, har jeg takket min store sossiale sirkler fått spurte litt rundt om «ønsker du å ta denne vaksinen» 90% så langt svarte nei. Men jeg spurte mine lærere, og de er desperate på vaksinen. Alle eldre, untatt helsesøster (hint hint) ønsker å ta vaksinen. Sålangt hyper ikke helsesøster om vaksinen takket være praten jeg tok med henne. Jeg er flink til å overtale takket være mine kunnskaper innen nlp.

Så det jeg tror, er at unge mennesker ikke har levd lenge nok til å få en såpass stor inflytelse fra «society». De har enda ikke blitt overtalt takket være massemedia og manipulasjon til å vinne «trust».

Unge mennesker, er kansje usikkre, jeg er ikke fyllt 18 engang så jeg vet hvordan de fleste på min alder er. Folk har ikke skapt sin realitet enda. På engelsk ville dette defineres som «the reality determines the way you perceive things».
Eneste måten å skape en realitet er opplevelser og erfaring, og jo mere …. erfaringen blir gjentatt… jo sterkere blir den.

Eldre mennesker har hatt mye erfaringer med massemedias manipulasjon osv… DERFOR, er realiteten deres, som bygger på at «myndigheten er på vår side, vi lever bra med mye frihet» bli mye sterkere enn unge menneskers.

-Alex

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  erms
13 år siden

Er ikke helt sikker på om du har rett it det her. Kommunismen ble jo også utviklet av engelskmennene, og både Marx og Lenin hadde `handlere` fra britisk etterretning.
Planen var å destablisere rivaler til det Britiske imperiet gjennom kriger og sosio-økonomisk kollaps. Dette skulle gjøre disse landene mindre motstandsdyktige mot irrasjonelle kollektivistiske systemer som fascisme og kommunisme. Det alt dette har til felles er globalisme, og det er akkurat det Bildeberg har jobbet for siden andre verdenskrig. Fordi de samme menneskene stod bak kommunismen og fascismen; mens de denne gang bruker miljøargumenter og syntetisk terror.

Dersom man trenger en felles betegnelse på alle disse globaliseringsbevegelsene er nyføydalisme et godt alternativ. De samme familiene som holdt Europa undertrykt i hundrevis av år er fremdeles ved makten, og de har ikke forandret melidoen en eneste note.

Otto
Abonnent
Svar til  erms
13 år siden
Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Ja, det er ingen tvil om Ernst Parells overskrift : «Vi er i krig.» med alle sanne og klare fakta han her legger frem.

VI ER I KRIG og krigføringen er skapt av den øverste ondskapens maktelite, deriblant myndigheter i flere land som fra før av har tegnet sitt eget dødsstempel, om det så er bak i nakken, i rompa eller andre steder på kroppen!

Disse vil ikke slippe unna deres iherdige forsøk på å skape stor splid mellom befolkningen, «hersk og splid» som det heter, med deres giftpropaganda, der de gjør alt de kan for å oppfordre mennskeheten å ta avstand fra mennesker som vil sine medmennesker godt, ta avstand fra alternative behandlere, til og med D vitaminer og ta avstand fra de som med et GODT MEDMENNESKELIG HJERTE råder sine medmennesker å ikke ta GlaxoSmithKlines giftvaksine.

Jeg er allerede godt foreberdt til krigføring mot ondskapen der ute, er du?

Hva venter vi på, la oss samle oss nå for denne gangen er det ikke snakk om noe som vil løse seg selv til mennskehetens beste!!!

For de som vil kalle dette konspirasjonsteorier, vel så kall det det. Jeg betrakter meg ikke som en konspirasjonsteoretiker men som et samvittighetsfullt menneske men stor nestekjærlighet for mine medmennesker. Slik er jeg skapt og slik vil jeg forbli og så kan folk sitte der ute og dømme som de vil!

Jeg skal ihvertfall kjempe for de jeg har kjær og det er mange, mange mennesker i tillegg til min egen lille familie.

arctica86
arctica86
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Ja, det er virkelig utrolig…de siste dagene har jeg sett flere artikler i de fremste mediene som svartmaler alternativ medisin og vitaminer…det er virkelig helt utrolig. Jeg tenker som så, tenk hvor mye friskere mennesker det kunne ha vært om skolemedisin og alternative behandlingsformer gikk hånd i hånd, og produkter som er forbudt, ble gjeninnført. Vel…jeg har bare en følese på at fler våkner opp nå, generelt så ser det ut at fler blir skeptiske eller kanskje i det minste tenker seg en gang til om det de blir fortalt er sannheten… kanskje er det et resultat av «trenden» de siste årene med å utvikle seg selv og dermed utvikle sine klarsynte evner også.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Lise, jeg er ikke bare godt forberedt til å kjempe mot ondskapen der ute, har allerede gjort det i flere år!

Hadde flere visst hva som egentlig foregår hadde myndighetene over hele verden vært kuppet for lenge siden. Sannheten er at også vi norske statsborgere lever under diktatur som er godt kamuflert i større nettverk. De har opprettet mange instanser og tilsyn, som under dekke at de er til for oss og våre rettigheter, egentlig er til for at disse diktatorene kan fortsette sin nådeløse agenda mot folket. Dette er til å spy av, jeg har i likhet med deg Lise sett mange tragedier i kjølvannet av dette maktmisbruket. Det som er beklagelig er at så mange enda ikke vet hva som foregår i kulissene og i vanlig media er det omtrent umulig å få fram sannheten.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Rumsfeld,

Siden du åpenbart synes kommentarene her er så underholdende/komiske, foreslår jeg du skriver en kommentar der DU forteller hvordan du ser på verden. Urettferdig at bare du som får deg en god latter.

(NB: Av erfaring vet jeg at du ikke kommer til å skrive noe om ditt syn på verden. Bare følte jeg måtte utfordre deg til å gjøre det. Nesten litt sånn pliktfølelse kan du si. Surprise me!)

Otto
Abonnent
13 år siden

Skumlest artikkelen, kjent stoff. Innholdet stemmer overens med informasjon fra en stort antall andre kilder. Disse kildene er referert direkte og indirekte i det følgende, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 , 911 the criminal enterprise and its pattern, Dr. Joe Hawkins interviews David Hawkins http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=301#M4847 . Takk for artikkelen.

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Da har jeg postet denne sida inn på facebooksida mi så folk får lese og gjøre seg opp en mening,men mitt motto er: Om dere viste hvor rett dette er,det skjer nå…!! Og utvikler seg….

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Ernst Parell har skrevet en knallgod artikkel hvor han også sier; I følge Rima Laibow inneholder svineinfluensavaksinen to DNA modifiserende komponenter som øker dramatisk mottakeligheten for fugleinfluensa. Det vil kunne bli den virkelige pandemien, og kan komme til å utrydde millioner av mennesker i nærstående fremtid.

Ja dette forklarer vel hvordan det i Tromsø kunne eksplodere med svineinfluensa da vaksineringen startet. Var 2 smittede som hadde vært på ferie i sommer, og det ble med dem inntil nå hvor antallet plutselig spratt opp til 107 i løpet av en uke.

Litt for tilfeldig at griseviruset kunne opptre slikt uten hjelp utenfra, det kom i sprøyte kamuflert som en velsignet gave fra våre egenoppnevnte «frelsere» i FHI og Statens legemiddelverk. Hva kommer i neste runde? Spanskesyken som har gjenoppstått fra de døde uten at noen skjønner hvordan det var mulig?

Hvorfor har amerikanske forskere vært i permafrosten i Alaska og på Svalbard for å ta prøver av ofre for spanskesyken? Jeg er redd svinefluviruset er bare begynnelsen på de store utryddingsplanene til NWO. For eliten er vi tydeligvis noen ekle kravstore rotter man ganske enkelt utrydder med rottegift. De har jo allerede drevet på noen år, erstattet næringsstoffer med giftstoffer og naturmidler med legemidler, men dette gikk sannsynligvis ikke fort nok, så nå må det sterkere lut til.

Folkeforgiftningsinstituttet hevder at det vil komme en bølge to med et farligere virus, kyss meg der jeg er høyest under bærplukking, er de klarsynte eller vet de det samme som oss? Er temmelig sikker på at klarsynte er de ikke for denne evnen tildeles ikke ondskapens lakeier.

Jeg gjør selv store tiltak for å styrke immunforsvaret og noen vaksiner blir over mitt lik. Stikker til skogs om de kommer med giftsprøyta, og for meg er det bare helt ubegripelig at folk står i kø for å få dette djevelserumet.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Hei Monica. Blir alltid så glad for å se deg dukke opp her, for da er vi hvertfall noen kvinner blant alle disse gutta da! Når jeg ser på bildet av deg, får jeg følelsen av at du jobber med noe viktig innen helse- og omsorg. Stemmer det?

Et hjertevarmt medmennske ser du ihvertfall ut til å være. Ja, vi, kjemper og vi kjemper mot denne ondskapens maktdiktatur og det som holder meg gående er vel min gamle bestemors salme: «kjemp for alt som du har kjær, død om så det gjelder!»

og det har jeg tenkt til Monica. Kjempe med «nebb og klør» mot bermen der ute som sikkert vil gjøre et forsøk på å tvinge mine barn og barnebarn til å ta denne mennesketilintetgjørende vaksinen.

Hodet mitt jobber omtrent 24 timer i døgnet, der jeg i tillegg til å ta telefoner fra angstfulle unge som nå er redde for hva som vil skje med dem etter alt svinehysteriet i media også legger opp mine stategier om hva jeg selv kan bidra mer med for å være til støtte for menneskeheten der ute i «lidelsens tid» som desverre er «rett rundt hjørnet!» Men det er mer jeg skal gjøre enn bare å være tilstede for andre, og det blir ikke å sitte å skrive på min egen hjemmeside om alt jeg tidligere har advart folk om når det gjelder giftmedisiner og giftvaksiner.

Folk har nå valget selv, de som har øyne å se med, munn til å snakke med, sanser til å føle seg fram med og hode til å tenke med. Ja, også de som ikke kan snakke eller se. Ofte er det den siste gruppen som både ser, bruker sansene sine og oppfanger det meste. Skulle vært omvendt ikke sant?

Ønsker deg en flott uke Monica. Selv skal jeg inn til Oslo en tur noen dager og får prøve å holde meg på «armelengst» avstand fra stortinget ellers vil jeg nok koke over sinne av å tenke på maktkverulantene som sitter der!!!

For sint er jeg virkelig men for meg er dette bare positivt, da klarne tankene mine enda mer og jeg får enda mer guts til å kjempe en HARD KAMP mot dette diktatur styre vi lever under.

For jeg vet så absolutt at det er nettopp det jeg kommer til å gjøre, bare på en litt annerleds måte.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Hei Lise, takk for mange fine ord og ja selvfølgelig trenger de oss, vi må være noen høner også i denne haneflokken her på speilet. :)

Ja følelsen din er riktig, jeg jobber faktisk mye med pasienter, de som har vært og blir feilbehandlet, samt de som ikke får hjelp i det offentlige helsevesenet. Jeg er altså en av de alternativere som det nå drives heksejakt på, men de får aldri ta fra meg min vilje og evne til å hjelpe. Jeg forlanger aldri betaling, så dette gjør jeg utelukkende av kjærlighet og omtanke både til mennesker og dyr.

God tur til Oslo og ikke kom for nær makthaverne på løvebakken, vi vil helst ha deg tilbake hit.

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Ja vi er i krig og som også godt kjent, er krigens første offer alltid sannheten. DEt er betimelig at enkelte journalister stiller spørsmål til regjeringens bruk av PR agenter for å fordreie deres budskap åg gjør de mer akseptabel (les løgn) mens det samtid pågår tv debatter på kvelden om hvordan svingdørs politikken funger mellom regjeringen og toppstillinger i næringslivet og da nevner jeg også Karita Bekkemellom som nå fungerer som sjefen for legemiddel industrien som også skilter bed politisk bok om sin tid i stortinget og kritikk mot Jens (reklame betalt av avisen), hvordan tidligere fremskritts politiets leder er nå PR rådgiver et stort byrå i Oso…….Mens Dagblad forsøker å svarte Nyhtsspeilet som konspirasjons orientert, mens de skriker at kvikksølv er bra, vaksiner er bra, mens VG forsøker å slakte alternativ medisin – til forsvar for alopatisk medisin som faktisk står til ansvar for tusenvis av dødsfall hvert år.

Det er en ting vi kan finne som er sant i avisen og det er at sannheten har blitt forvrengt, twistet, utelat, fordrieid og fragmentert.

Den dagen det store flertallet forstår hvor mange løgner som masse media har servert, vi de bli like mye mål for folkets vrede som politikkerene og næringslivsledere i bankvesenet og legemiddelindustrien.

Sannheten kommer alltid frem før eller senere. I dette tilfelle spår jeg før. Det blir ikke noe pent syn.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Mike her er noe av det du beskriver;

http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/4560139.html

Ballo sier videre i NRKs artikkel: «…det viser at den kunnskap legemiddelverkansatte sitter på ønsker industrien å nyttiggjøre seg av.»

Ja, det er nok kun kunnskapene, for ingen kan vel få seg til å tro at det er noen økonomiske koblinger mellom enkelte ansatte hos SLV og legemiddelindustrien?

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Krig ja, det var ordet. Nå er det krig !

Har litt krigskommentarer, bl.a. om dette:
1. Chemtrails-påført sykdom som forsøkes stemplet som ”svineinfluensa”.

2. Media og myndigheters psykologiske krigføring mot Norges befolkning .

3. David Rockefellers norske våpendragere i den gamle mannens skitne krig mot verdens befolkning.

Chemtrails-påført sykdom som forsøkes stemplet som ”svineinfluensa”. (De andre temaene blir kommentert i senere kommentarer).

Nå som stadig flere er blitt vant til å stoppe opp og se flysprayingen som pågår over hodene våre praktisk talt daglig er det viktig å være bevisst at disse kjemisk-biologiske flyangrepene er et viktig element i krigen som THEY fører mot oss: http://i35.tinypic.com/nf1a1e.jpg

Det er viktig at hver og en av oss blir bevisst sammenhengen mellom chemtrails-forårsakede tilstander (typisk: lungetrøbbel forårsaket av mykoplasma-partiker som har dalt ned fra fly) og hva som er reell svineinfluensa. Vi må ta høyde for at slange-pakket i Folkehelseinstituttet er veldig klare for å stemple enhver chemtrails-forårsaket tilstand som «et nytt alvorlig tilfelle av svineinfluensa».

Flere norske byer, bl.a. Kristiansand (og Tromsø ?) har hatt markant økning av chemtrails-spraying samtidig med oppstart av hoax-vaksinasjoner mot hoax-flu.

Klarer vi å avskjære dem denne muligheten ved å bevise at tilfeller som kalles ”svineinfluensa” faktisk dreier seg om noe annet, vil det være et viktig fremskritt i kampen mot alt det løgn og svik som nå tyter ut på alle kanter, særlig fra media. Flyspray-influensa kjennetegnes av at det setter seg i lungene.

En leksjon for å bli bevisst dette er å følge med på og lære av det som har skjedd i Ukraina de siste dagene:

«The editors of local newspapers in Kiev received dozens of phone calls from concerned residents and shop owners in the Forest market area of the city reporting they had observed several light airplanes circling in the sky during the day spraying an unidentified aerosol into the atmosphere.»

http://dprogram.net/2009/11/01/panic-in-ukraine-authorities-deny-aircraft-are-spraying-aerosols-over-cities-martial-law-expected/

Det medisinske «fallout» av de biologiske flyangrepene på Ukrainas befolkning har vært svært merkbare:

“Reports of helicopters and light airplanes spraying aerosols over Kiev, Lviv, Ternopil, and other cities throughout Ukraine are tonight flooding online forums and websites, hundreds of people have verified the reports with their own eye-witness accounts.
An order from President Yushchenko is expected soon that will effectively place Ukraine under ‘martial law’.

Due to the complex epidemiological situation in the western regions of Ukraine, where tens of thousands of people have become ill, thousands are in hospital, and dozens have died.”

Earlier, health authorities in western Ukraine reported a ‘severe outbreak of UNIDENTIFIED Influenza, suspected by doctors to be a form of viral pneumonia’. The disease has already claimed a number of lives in the region.”

http://info-wars.org/2009/10/31/panic-in-ukraine-authorities-deny-aircraft-spraying-aerosols-over-cities-martial-law-expected/

Forøvrig er Ukraina’s president Yushc henko en del av den globale ”tegnspråk-eliten”, her sammen med NATO’s chemtrails-general gjennom flere år, Xavier Solana:
http://i38.tinypic.com/omwec.jpg (Bildet er hentet fra
http://www.scribd.com/doc/3056906/chapter-7-of-Worldwide-Evil-and-Misery-by-Robin-de-Ruiter )

Legg merke til at flyspray-forårsaket ”influensa” setter seg i lungene. Hvilke symptomer er beskrevet i de ferske norske rapportene om «nye tilfeller av svineinfluensa» ?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Hei Hans, ja i Tromsø kom det fra oven noe som minnet om utvannet melk samtidig som vaksineringen startet. Denne nedbøren var ikke naturlig, hvis ikke noe har endret seg radikalt, for det har aldri kommet noe sånt fra oven før. Det sies at alt det gode kommer ovenfra, jeg er nå ikke så sikker på det nå lenger.

I forbindelse med grisesyka da jeg var i Bergen i august fikk jeg lungebetennelse etterpå, men til synderen «Big Pharmas» fortvilelse fikset jeg problemet med kolloidalt sølv istedenfor deres antibiotika.
Jeg var på vestlandet i fjor også, det merkelige er at da fikk jeg ikke influensa, men jeg fikk lungebetennelse. Hva i huleste er det som skjer?

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Det var en melding fra USA om samtidig chemtrails-spraying og massevaksinasjons-oppstart som gjorde at jeg festet meg ved denne tvilsomme «synkronisiteten».

Nå har vi fått inn 2 rapporter fra Norge (Meråker og Tromsø) om at det forholder seg nettopp slik også her, og dette begynner nå å bli et så påfallende mønster at det snart kan kalles statistisk signifikant.

Husker dere sykdommen TWAR – fra ca. 10 år tilbake ? Det var en lungelidelse som rammet aktive orienteringsløpere i Sverige (og noen få norske). Nå har ingen hørt om det på mange år, som om «sykdommen» forsvant like fort som den kom.

Jeg anser at TWAR ble forårsaket av testing av mykoplasma-utslipp som ble sprayet over tynt befolkede områder (skogsområder osv.). Gjennom TWAR-ofrene så ble det bekreftet at det funket; at partiklene som falt ut av flyene ble inhalert av mennesker på bakken, og at de var aktive nok til å ha den ønskede effekt som «biologisk våpen» (dødelighet).

Så nå har de vel bare holdt på med masseproduksjon av mykoplasma i det skjulte i årevis, som nå sprayes utover USA, Ukraina, Italia, Norge osv.

Og midt oppe i denne «interessante hypotesen» har vi norske journalister som er pålagt eller programmert til å gå rundt med bind for øynene slik at de er ute av stand til å observere de lange ekle stripene som flyene etterlater.

Hvordan er det mulig ?! Skjønner de ikke at grunnen snart begynner å brenne under føttene på dem også, og at de har en mulighet for å gjøre noe med det ?

Hvis ikke pressens journalister våkner i tide, er det bare å fortsette å følge med på Nyhetsspeilets artikler og kommentarer; Norges viktigste nyhetsnettsted for det som skjer nettopp nå…

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Min komentar om e-mail var rettet til Hans Gaarder

Otto
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Jeg har, som naturlig og nødvendig er, sendt forespørsler til Folkehelseinstituttet, Helse- og Omsorgsdepartementet, Den Norske Legeforening, Norsk Sykepleierforbund, med blant annet krav om bevis og dokumentasjon som bekrefter at testene de anvender med sikkerhet kan påvise såkalt svineinfluensa. Svarene jeg har fått hittil er kun fra fhi og er preget av unnvikelse, uprofesjonalitet og fravær av bevis og dokumentasjon. Som en nødvendig følge av dette, har jeg erklært tillitsbrudd i siste korrespondanse, og det er alvorlig. Jeg tolker det dithen at de ikke har bevis og at de ikke kjenner produktene de markedsfører og anbefaler helsevesenet og alle å anvende. Angående A(H1N1), smitte, vaksiner, tester, påstander, dokumentasjon, beviser http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/en-demonstrasjon-fra-fremtiden/comment-page-8/#comment-8723 .

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Hallo

Min kone er fra Ukraina og vi kom nettopp hjem fra høstferien som vi la til Ukraina,samme helg som vi reiste der fra 23 oktober, hadde så å si alle innbyggerne i Ternopil munnbind og jeg tenkte nå er det noe som skjer?
Det er mye snakk om det som foregår m.h.t svineinnfluensaen,og de fleste leger anbefaler folk å ikke ta vaksinen til motsetning av hva dem anbefaler her hjemme,det som er det rare er at media i Ukraina ikke er sikkre på om det er svineinfluensa,men alikevel har de vaksine for det,utrolig men sant,skoler og barnehager er stengt 3 uker frem i tid og de fleste holder seg hjemme i Lvov,Ternopil,Khmelnitskiy og Vinitsa
Har du en privat e-mail jeg kan nå deg på?

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  M.JOHAN
13 år siden

Så plutselig er det dukket opp fullt av vaksiner i det skjønne Ukraina, ingen vet helt hvor de kommer fra eller hvilken «sykdom» det sies at vaksinene vil kunne forebygge. Det er vel fare for at Ukraina’s president snart vil prøve å pushe «vaksinene» på egen befolkning med hård hånd, for å yte sitt bidrag i den store globalist-kabalen som hans tegnspråk foran kamera viser at han er en del av.

Det smaker av gruffens. Det ukrainske folket er vel ikke ukjent med muligheten for at det ennå finnes ondskap i denne verden, etter Illuminati-Stalins man-made ukrainske hungersnød i 30-årene og Illuminati-Hitlers militære folkemord på ukrainerne i 1940-årene.

Ting tyder på at ukrainernes vaksiner er produsert på ukrainsk jord, nærmere bestemt i det Illuminati-Rockefeller-kontrollerte farmasiselskapet Baxters fabrikk (det var som kjent Baxter som leverte et giga-parti med vanlige vaksiner stinne av fugleinfluensavirus til 18 europeiske land i vinter, noe som ble oppdaget).

Ifølge en fløyteblåser fra Mossad som er mikrobiolog så er Baxters Ukraina-anlegg en regelrett biovåpen-fabrikk:

«Joseph Moshe (MOSSAD Microbiologist): ‘Swine flu vaccine is bioweapon’.
Professor Moshe had called into a live radio show by Dr. A. True Ott, broadcast on Republic Broadcasting claiming to be a microbiologist who wanted to supply evidence to a States Attorney regarding tainted H1N1 Swine flu vaccines being produced by Baxter BioPharma Solutions.

He said that Baxter’s Ukrainian lab was in fact producing a bioweapon disguised as a vaccine. He claimed that the vaccine contained an adjuvant (additive) designed to weaken the immune system, and replicated RNA from the virus responsible for the 1918 pandemic Spanish flu, causing global sickness and mass death.

Baxter International Inc. had mixed live, genetically engineered avian flue viruses in vaccine material shipped to 18 countries. Only by sheer luck, a Czech laboratory decided to test the vaccine on a dozen ferrets, which all died in days. The World Health Organization was notified and catastrophe was averted. This was clearly a deliberate act on Baxter’s part, because they adhere to BS3, bio-safety level three. Baxter admitted a “mistake”.

Such monumental screwups are totally impossible at that level. Many safety systems would have needed to be sabotaged, many key personell would have needed to be bribed. It simply can’t be done without direction from the inside. They did not send out the wrong vial – they produced dozens of gallons of biological-weapon agent (genetically engineered live H5N1 / Bird flu virus), then sent it out as a “vaccine”.

Baxter knew full well that their vaccine was lethal, because the year before they had tested it on a few hundred homeless Polish people – dozens died as a result.

Baxter is now being sued for the deliberate, repeated contamination of vaccines with biological weapons designed – by them – to mass-murder people. Here is the complaint (PDF). By some kook nutcase? Not likely – Jane Burgermeister is an experienced, respected journalist. She is not the only one suing Baxter for planning and executing a plan for global genocide.

Motive? The latter complaint alludes to it. Have you heard of the Georgia Guidestones? An enormous monument loaded with Masonic symbolism costing millions of dollars, it has been erected by unknown, powerful elites (multimillionaires with the clout to erect monuments wherever they please, obviously) around 30 years ago. It gives an “alternative ten commandments”, of which the first is the extermination of six and a half billion people from the face of the Earth. Half a billion will remain. This is the number of people the planet can sustain indefinitely, so that the descendents of the Rothschilds and Rockefellers can live in peace and affluence indefinitely. Slaves are needed to produce that luxury, but 500 million will do just fine. But how does one go about killing off most of the world?

“Vaccinating” the planet with a bioweapon with near-100% mortality would do the trick. Baxter would provide both the bioweapon as well as the vaccine against it to “civilized” Western peoples.»

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=700%3Amicrobiologist-alleges-baxter-qswine-fluq-vaccine-is-a-bioweapon&Itemid=64

M. JOHAN – epostadressen min finner du under en av mine artikler, f.eks. i TABU-oversikten i kolonnen til høyre.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Hans nå ga du meg et skikkelig støkk…

He said that Baxter’s Ukrainian lab was in fact producing a bioweapon disguised as a vaccine. He claimed that the vaccine contained an adjuvant (additive) designed to weaken the immune system, and replicated RNA from the virus responsible for the 1918 pandemic Spanish flu, causing global sickness and mass death.

Er det dette som har gitt meg så sterk følelse for at det var en kobling mellom denne pandemien og spanskesyken skal tro. En kveld jeg var forbannet og lei av å høre på propagandaen for svinefluvaksinen, satte jeg meg ned og tømte hodet for tanker. Fikk da plutselig en visjon hvor jeg så for meg noen gamle artikler i Nordlys om gravåpning/prøver fra ofrene til spanskesyken begravd i permafrosten. Det var amerikanske forskere som utførte dette på Svalbard og i Alaska.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Hvor dumme er vel disse idiotene som har oppfunnet vaksine-navnet » Pandemrix» når de like gjerne kunne kalt den for «pande-mix» (uten r’n)!
Hele vaksinen er jo en «miks og triks» med forskjellige giftstoffer som er ment til å skape en pandemi i lang tid fremover!

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

THEY har en hang til å «hiding it out in the open».

Ved å vise folk ting slik de er rett opp i ansiktet uten at de selv da er i nærheten av å lukte lunta så får THEY liksom legitimert sine onde hensikter: «Menneskene er jo så håpløst dumme, så de fortjener vel ikke bedre. Når de oppfører seg som sauer blir de behandlet som sauer (av THEY)».

Enig med deg Lise i at r-en i Pandemrix er malplasert. (Tipper reklamebyrået som kom opp med r-en i navnet allerede har fått sparken for slinger i valsen, eller var r-en et slags forsøk på kamuflasje, liksom for sikkerhets skyld ?)

PANDEMRIX = PANDEM-MIX = PANDEMI – MIX = PANDEMISKAPENDE MIXTUR (også kalt djevel-serum).

Se på bildet av gamle David «devil» Rockefeller i artikkelen og studer øynene hans. Skikkelig onde øyne. Hva er det egentlig vi ser der, om vi ser gamle-David dypt inn i øynene ?

Otto
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

På Gaulish, Babylon english: rix > konge, slå opp i http://www.babylon.com/define/106/Hebrew-Dictionary.html . Pandemrix > Pandemi-konge.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Otto
13 år siden

Der har du den Otto, r-en skulle være med ! Jeg stusset litt selv, ettersom Illuminati er slike hyper-perfeksjonister i alt de gjør at en unødig og malplasert bokstav ville være noe helt uhørt, særlig i et så viktig og langsiktig prosjekt som «pandemiseringen» er for THEY.

Jeg mistenker at f.eks. hele opplegget med «årlig influensavaksinering» bare har vært en form for mental kondisjonering av folk flest for å bryte ned motforetstillinger mot «flu shots» frem til «The Real Killer Shot» var tiltenkt de brede lag. Både i amerikanske media og norske media har jeg sett begrepet «flu shot» / «influensavaksine» benyttet om Pandemrix. Det får det liksom til å virke tilforlatelig og uskyldig og lettere å hoppe på uten motforestillinger slik den djevelske planen har vært.

Hvor surrealistisk det enn kan virke så står går jo nordmenn nå mann av huse for å oppleve det samme som den stakkars eldre kvinnen i motivet øverst. Siden folk stiller opp bare så frivillig er ingen trusler eller strålevåpen nødvendig for å oppnå «vaksine-villighet». Et smil er nok, så stikket og sekundene mens serumet presset inn i kroppen og så er det gjort. Nok en dose djevelserum, «levert» der hvor David Rockefeller helst vil ha det.

Det bør kanskje vurderes å sende en epost til helseministeren, nå som vi har knekket Pandemrix-koden, og med illuminatiskk presisjon simpelthen kan fastslå at Pandemrix er en pandemi-skaper, «Pandemienes konge». Hvordan vi fant dette ut ? Vi bare tygget litt på navnet og sjekket hva det kunne tenkes å bety…

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

…det der med øynene, var faktisk det første jeg også la merke til ved mannen…

Killuminati
Killuminati
Abonnent
Svar til  hanze
13 år siden

Øynene til en psykopat. Ingen kjærlighet eller andre menneskelige følelser.
Han er ikke den eneste med slike skumle og kalde øyne..Bush, Dronningen av Storbritannia, Paven, Sarkozy, Merkel, Bill O’Reilly og flere av deres psykopat/illuminati venner.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  hanze
13 år siden

Huff og dobbelt huff, øynene er jo sjelens speil, så hva og hvem finnes egentlig inne i denne Rockefeller? Hvem tok sjelen fra denne mannen og alle hans likemenn (kvinner) og stemmer det virkelig at ondskapen kan komme forkledd i en hver form og skikkelse? Da har man jo bare seg selv å stole på! For hvem står egentlig bak alle «velmenende» råd som hagler fra FHI og andre aktører som kanskje har mistet sin sjel på veien mot makt og grådighet?

Historien om Eva som lot seg friste av slangen, er det kanskje nå det skjer, slangen Rockefeller leder menneskeheten bort fra alle muligheter til å leve i fred og harmoni.

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Vel, jeg jobber på en psykiatrisk avdeling der ledelsen nå har hengt opp en liste for de som «ønsker» svineinfluensavaksinen. For øyeblikket er det kun meg og en annen person som ikke har skrevet seg på denne listen, det enda mine kolleger ikke ellers gir intrykk av å være uintelligente.
Sjefen har sogar vært rundt og`»anbefalt» vaksinen i miljøet, enda han er vernepleier og ganske sikkert ikke det minste kompetent til å gjøre dette. Jeg har allerede vært på kontoret hans etter masse press og latterliggjøring, for å melde fra om at dersom han får ordre om at alle ansatte må ta svineriet kommer jeg til å slutte på dagen.

Jeg foretrekker langt å være arbeidsledig fremfor å gå med på alt faenskapet til totalitære institusjoner som WHO og Folkehelseinstituttet.
Det latterlige er hvor inngrodd forestillingen om at vi lever i et fritt samfunn er, til tross for den hysteriske propagandaen vi blir utsatt for, som ikke har det minste med sannhet eller vitenskapelighet å gjøre.
Den helvetes vaksinen er jo til og med utestet og har ingen dokumentert helbredende effekt. Likevel stiller tusenvis av nordmenn seg i kø med oppbrettede ermer for å forgiftes.

Det var sikkert en spøk fra din side at de fortjener det de får, men når man har prøvd og prøvd å advare dem i månedsvis og bare blir latterliggjort og sjikanert begynner det å skorte på sympatien.

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Chemtrailfly flyver høyt over Meråker der jeg bor..og massevakseringen startet her Fredag 30/09,ser rett og slett ikke bort fra at Svineinfluensaviruset sprayes ifra fly nei..eller noe annet av værre karakter..isåfall må vi som vet at vi blir chemtrailet,varsle el si ifra om sykdomsbildet plutselig blir endret på det stedet det skjer…Værnes flystasjon MÅ ha chemtrailsfly,også militærleir der..Hva om et chemtrailfly fly styrtet? Hvordan ville reaksjonen ha vært? Militæret/myndigheten eller sivil beredskap?Hvordan få en fra innsiden til å snakke ut? Og Lise og Monika har helt rett,flere kvinner hit i Nyhetsspeilet!!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Thor
13 år siden

Penger, hjernevasking og tap av sin gode sjel får folk til å utføre djevelske handlinger. Slike mennesker drives av frykt og tror du de da tør gå mot sine oppdragsgivere og fortelle sannheten om hva de gjør, ikke en gang sikkert at utøverne egentlig vet hva de driver med heller.

Så har vi media da, de lar ikke alle slippe til med sin versjon av sannheten.

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Er det ikke bedre om du prøver å møte argumenter istedet for å angripe folk?

Til opplysning er chemtrails velkjent fra bla USA der folk har klaget o0ver dette i lang tid. Som i din `argumentasjon` ble disse påstandene møtt med beskyldninger om konspirasjonsteorier og lignende.

Det er interressant i dett perspektiv at kongressmannent Dennis Kucinich foreslo å forby nettopp chemtrails i et lovforslag i 2001. Dette er det jo merkelig at han gjorde dersom chemtrails ikke finnes. I det samme lovforslaget foreslo han å forby en lang rekke eksotiske våpentyper som:

» electronic, psychotronic, or information weapons, chemtrails, high altitude ultra low frequency weapons systems, plasma, electromagnetic, sonic, or ultrasonic weapons, laser weapons systems, strategic, theater, tactical, or extraterrestrial weapons; and chemical, biological, environmental, climate, or tectonic weapons»

Det kan selvfølgelig hende at Kucinich også er en sinnsyk konspirasjonsteoretiker, spesiellt siden flere av disse våpentypene ikke offisielt finnes. Jeg kan likevel ikke fri meg helt fra mistanken om at han som erfaren politisk ringrev i Wahington vet litt mer om hva som foregår enn en ureflektert VG-lesende nordmann som deg.

For de som vil lese hele dette lovforslaget (som ble nedstemt selvfølgelig) finnes det her: http://www.carnicom.com/hr2977.htm

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Thor
13 år siden

Hei.
Litt basic info angående piloter:
«Pilotene som sprayer denne såkalte giften» sitter inne i disse flyvemaskinene og styrer flyet: Akkurat som pappan’ din når han kjører bil; da er det han styrer bilen vet’u. På en måte sånn.

Og nei, disse «Pilotene som sprayer denne såkalte giften» lekker aldri info. ALDRI! Du får ikke engang vite hvem de er. Akkurat som det er med julenissen. Vet du hvem det er’a? Ikke? Ikke sant?

Disse vesenene føler ikke anger! De eier ikke ampati, skjønner du. Tror du Julius Schreck, Heinrich Himmler og Herbert Otto Gille, angret midt i drapsgildet? Neppe. Disse LAKK IKKE INFO heller!

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Havnet feil den her…

Var til «Rumsfeld».

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Forøvrig er det som regel ikke folk som har en avvikende mening fra myndighetene som er hjernevasket, men de som til enhver tid tror på det myndigetene og prpagandamaskineriet forteller dem.
Hele veien til gasskammeret i enkelte tilfeller.

Otto
Abonnent
13 år siden

Aktuelt i forbindelse med tema, Pandemrix (Polysorbate 80) not to be used in Europe + list of pandemics caused by vaccinations http://doctorno.blogetery.com/2009/10/06/focetria-squalene-pandemrix-polysorbate-80-not-to-be-used-in-europe-okay-nay/ , kilde doctorno blog http://doctorno.blogetery.com/ .

Kjetil Dreyer
Skribent
13 år siden

Det er leit å samtykke til at det er en krig der ute, vi kan godt kalle det 3 verdenskrig, krigen mellom det gode og det onde etc, men det er desverre ikke dekkende nok.

Dette er det kollektive egoets krig mot evolusjonen i mine øyne. Naturen vil gå sin gang, men menneskeheten vil ikke følge med. Istedenfor å lære seg å leve i harmoni med naturen så forsøker visse eliter og entitetet å drepe tilstrekkelig antall mennesker til at de selv kan fortsette som herrer. Men i naturen er det ingen herskere, kun balanse, ubetinget kjærlighet og harmoni.

Denne eliten vil sannelig tape kampen storslagent, alle deler av universet jobber imot dem, selv ikke den sterkeste entitet vil kunne stå imot.

Derimot må hele menneskeheten lære av dette.

Otto
Abonnent
Svar til  Kjetil Dreyer
13 år siden

Svineinfluensa illusjonen er en del av en større agenda. En av agendaens planlagte milepæler skal skje i København 7. til 18. desember 2009 http://en.cop15.dk/ , Has Anyone Read the Copenhagen Agreement? http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=351#M4928 .

Kjetil Dreyer
Skribent
13 år siden

By the way, fikk beskjed fra en av mine kontakter som har testet vannet i det siste. Det var 21 mikro gram med barium i vannet.

Sikkert andre stoffer og.

Det betyr kun en ting, chemtrails har inneholdt barium, dette daler ikke ned fra himmelen gjennom ordinær forurensning, men må slippes ned over hodene våre eller helles i vannet.

Jeg tror vi vil se mye mer av planting av virus og grov forurensning av vann og luft for så å skylde på et virus.

Dette er nå for meg en soleklar ting da jeg vet at det er en umulighet fra naturens side å spre H1N1 influensavirus slik de sier det spres fra menneske til menneske. Viruset vil aldri forekomme fra naturens side, dette er en umulighet. Dette er den største helsesvindelen verden har sett til nå og uheldigvis biter enormt mange på.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Kjetil Dreyer
13 år siden

grenseverdien på baruium på drikkevann er på Barium (Ba) 1,0 mg/l så 21 mg/l ligger jo 2100% over tillat grenseverdi.

Innholdet av barium i norske vannforekomster ligger i området < 25-300 µg/l, og skriver seg primært fra naturlige kilder. Barium har alvorlige toksiske effekter på hjerte, blodkar og nerver. Barium felles i forbindelse med sulfat ut som et tilnærmet uløselig salt.

Innholdet av Ba i norsk drikkevann anses ikke å ha noen helsemessig betydning.
Ba inngår av den grunn ikke i vannkvalitetstester

Fluorid (F) 5,0 (gjelder fra 1. januar 2008)
Fra 1 jan 2008 ble fluor grensa satt opp fra 01mg/l til 05mg/l i norge etter nye EØS regler på drikkevannet.

Her ser en hva vikipedia skriver.

Nesten alle stoffer som inneholder fluor er giftige, men benbygningen til mennesker og alle andre pattedyr, avhenger av en liten dose fluor. For mye fluor (fluorforgiftning, fluorose) kan gjøre benbygningen og tennene skjøre og deformere knoklene. Fluor som finnes i drikkevann (estimert konsentrasjon på 1mg per liter) styrkere tannemaljen og hindrer tannråte.

En kinesisk studie i 2003 indikerte at et fluorinntak som samsvarer med den mengden fluor en person får i seg fra drikkevann i USA, senket IQ'en til personene som var med i studiet.[3]

Fluor ble brukt i konsentrasjonsleirer under 2. verdenskrig, ettersom det ble hevdet at fangene ble lettere å kontrollere ved fluortilsetning i drikkevannet

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

David Rockefeller’s Trust er anmeldt for forsøk på pandemi og forsøk på massemord av Len Horowitz !

” World leading drug-industry investigators have uncovered stunning documents proving an international drug ring, operating from New York City, is behind the H1N1 swine flu fright and vaccination preparations.
Dr. Leonard G. Horowitz, America’s leading consumer health expert, and Sherri Kane, an investigative journalist, have released shocking proof in legal affidavits that leaders of a private global biotechnology “trust” are behind everything you ever heard about pandemic flu, including its origin and alleged prevention via vaccination.”

http://justgetthere.us/blog/archives/Len-Horowitz-Pandemic-Charges-Filed-With-FBI-In-NYC-Against-David-Rockefellers-Trust.html

Tenkte vi det ikke, at det var gamle djevel-David på 94 år som stod bak alt svineriet. Og denne mannen har norske bilderbergere slikket skoene til i årevis: Gro Harlem Brundtland, Arne Olav Brundtland, Thorvald Stoltenberg, Jens Stoltenberg, Jan Petersen, Egil Myklebust, Eivind Reiten og en hel del andre lydige Rockefeller-disipler.

Folkeforgiftningsinstittutet (Rockefellernes Rottegiftinstitutt) stod som kontraktør da det ble bestilt to doser livsødeleggende pandemi-vaksine til hver nordmann allerede i juni i fjor, lenge før ordet pandemi var blitt dagligdags og før noen i det hele tatt hadde hørt om svineinfluensa.

Et viktig spørsmål som nå må avklares er dette: Kan det være noen sammenheng mellom David Rockefeller’s Trust sine planer for folkemord via pandemi-vaksiner og det faktum at Folkehelseinstituttet (FHI) har hatt intim samrøre med Rockefeller Foundation i nesten 80 år ? Så sent som idag kom det en beklagelse fra Berit Feiring ved FHI som reaksjon på at 170.000 Pandemrix-injeksjoner som var tiltenkt deler av Norges befolkning var blitt «ødelagt» under mystiske omstendigheter ved GSK-fabrikken i Belgia:

«– Vi forventet 370.000 doser med vaksine i neste uke, men vi er blitt informert om at det har skjedd et uhell hos produsenten, sier avdelingsleder Berit Feiring i folkehelseinstituttet til Dagbladet. Uhellet skjedde ved produksjonsanlegget i Belgia og medfører at færre enn planlagt vil få vaksine i uke 46. – Det vil bare komme 200.000 doser i neste uke. Dette er svært uheldig og vil gå ut over risikogruppene, sier Feiring. Hun understreker at de 370.000 vaksinedosene var beregnet på folk i svært utsatte grupper.»

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/170000-vaksinedoser-oedelagt-2984940.html

Ifølge vaksinedynamikkens ABC er det personer «i risikogrupper» som tåler vaksiner dårligst. Dette er gjerne personer med nedsatt immunforsvarsfunksjon. Erfaringene fra de første dødsfallene i Sverige er at alle som ble rapportert døde kort tid etter vaksinering tilhørte «risikogrupper».

Her er noen bilder som kaster lys over hva FHI er beskjeftiget med:

http://i26.tinypic.com/98y1di.jpg
http://i28.tinypic.com/1zduiwk.jpg
http://i27.tinypic.com/jpkcy0.jpg

Nå som djevel-David er anmeldt for forsøk på folkemord og pandemi-vaksinene er tatt i bruk i Norge, reiser spørsmålet seg: Kan dette kanskje være noe som norsk presse kan ha interesse å skrive om?

Er det noen som har tanker om dette ? Blir det snart journalistenes tur til å stille seg i Pandemrix-køen ? Håper de kanskje på VIP-behandling slik at de skal få giftsprøyta i armen før det egentlig ville ha vært deres tur ? Noen journalister har jo allerede laget oppslag om at sniking i Pandemrix-køer har forekommet.

Er det ikke et uttrykk som heter noe sånt som at ”Informasjon er den eneste verdi av betydning for en journalist” ?

Hallo, journalister: Her er et stykke viktig informasjon som kan kryssjekkes via en rekke kilder: ”Pandemrix-sprøyta er giftig !”

Please lag et ALARM-oppslag om dette til de brede lag av folket før halve Norge har fått svine-sprøyta og det vil ha gått prestisje i saken og det ikke vil være annet å gjøre enn å sette seg ned og vente på de snikende bivirkningene som (det er tiltenkt av de som designet serum-mixen, trolig på ordre fra djevel-David at) gradvis vil kunne komme til å melde seg”…

Killuminati
Killuminati
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Ble vaksinen bestilt Juni ifjor?
Det sjokkerer meg ikke akkurat, med tanke på hva de har planlagt.

Har du en eller annen artikkel som belyser dette? Tenker å vise det til en jeg argumenterte mot igår angående vaksiner.

Mvh
Killuminati

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Hei igjen søte deg Monica! Ja, nå har du virkelig fått meg til å le!

Løvebakken og maktkverulantene der, bør nok heller passe seg for meg! Jeg kan være temmelig stor i kjeften og hissig prøver mine fiender seg på noe mikkmakk!!

Som min far sa da han levde og som jeg sier til mine barn og andre unge der ute:

«vær forsiktig å undervurder noen!»

Og det skal disse manipulatorene av politiske kverulanter på stortinget få merke seg etter hvert!

Like lite som de vet hvor mange jeg har rundt meg, du har rundt deg og de andre her har rundt seg som allianse, like lite burde de «bruse med fjærende» og føle seg på den trygge side fremover.

det kommer som sagt en dag om ikke lenge der disse maktkverulantene skal få merke seg en stor harme mot dem fra menneskeheten der ute. Ingen samvittighetsfulle og gode mennesker finner seg i og bli tråkket ned for fote av ondskapen der ute!

Det er på tide at folk manner seg opp til kamp mot den mennsketilintetgjørelsen og GROVE menneskekrenkelsen som skjer pr. dags dato. Vi har alle nok av innebygd styrke og reservestyrke i oss uansett hvor svake vi kan føle oss i perioder. Og det er den styrken vi nå alle bør sørge for å bruke mer flittig med tanke på vår fremtid, de barn som skal vokse opp og den jorden vi har krav på å leve på i frihet og fred.

Tusen takk for brev Monica.

Vi holder kontakten du og jeg.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Historien viser at enhver type «makt» ble korruptert mot slutten… Fra Babylons tid til dagens avanserte maktsystemer, har vi enda ikke fått laget et styringssystem som representerte «folket». Demokratiet på annen side er et skjult forsøk, skapt for å lure oss til å «tro» at det er majoriteten som bestemmer, uten å sette spørsmål tegn om hva som skal skje hvis «majoriteten» tar feil?… :D

I dag har demokratisk majoritet tatt «feil» ved å la sine folkevalgte styre samfunnet. Men dette demokratiske systemet har ingen modeller som baner vei for minoriteten å si sin mening, og få tillit fra majoriteten til å stanse massemordsplaner av NWO-arkitektene. Når systemet har innebygd svakheter fra begynnelsen av, er det null grunn til å klage på menneskene som styrer oss idag ved å misbruke «systemet».

Det som burde klages på er de som i sin tid grunnla fundamenter, der samfunnet vår står idag. De klarte ikke «forutse» menneskelige egenskaper som maktsøkende skapning, og dermed lot huller bli igjen i systemet. Eneste som kan redde oss er et nytt styringssystem, basert på fornuft og kjærlighet til alle organismer på jorden. Et slik system burde ikke ha huller som kunne misbrukes av fremtidige mennesker til å få seg så enorm makt at de eventuell kunne bli uovervinnelige.

Som forfatteren sier: «Makt er kunnskap», er et levende bevis på at majoriteten styres av en liten elit, som sitter på toppen av pyramiden. Og hvem tillot en slik organisering av mennesker gjennom pyramiden?! Nettop, våre forfedre som hedret demokrati som da tidens beste styringssystemet! ;)

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

Amerikanske kreftforskere har funnet virus hos ME-pasienter. Mener sykdommen kan være smittsom!

Nye vaksiner i startgropen???

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

Vi er i krig ja.
Vaksinering og en finanskrise som alikevel ikke var over…

http://www.abcnyheter.no/node/98686

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Jeg fikk høre i går at David Rockefeller var nå nylig på privat visit til Kongehuset. Jeg tror sikkert også Stoltenberg fam. fin noen minutter med ham også. Er det noen som har mer info om det?

millicent
millicent
Abonnent
13 år siden

Dere får velge selv.
Gambler dere på at nyhetsspeilet vet best, eller
at media bare lurer dere.
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2746784.ece

millicent
millicent
Abonnent
Svar til  millicent
13 år siden

Var dette ironi ?

« Forrige artikkel

Levende virus i vaksinen

Neste artikkel »

Norge har kjøpt en mindreverdig Svinefluvaksine

123
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x