Du leser nå
Per-Aslak Ertresvåg anmelder PST og myndighetene

3 minutter lesetidPer-Aslak Ertresvåg anmelder PST og myndighetene

I Norge blir uønskede elementer, politiske dissidenter og globaliseringskritikere utsatt for elektromagnetisk stråling.

Pressekonferanse: Politiske dissidenter blir utsatt for bestråling med dødlig hensikt i det «demokratiske» Norge.

Per-Aslak Ertresvåg skrev 2 bestselgere:  «Makten bak makten» og «SOV, mitt lille Norge». En mann med over 50 år i pressen begynte å bli trakassert av PST og andre hemmelige etterretningstjenester. Han er en av flere dissidenter, skrevet om i boka «SOV, mitt lille Norge», som ble utsatt for tvangsinnleggelse på psykriatisk sykehus. Ertresvåg ble utsatt for hjerneslag for et par år siden, noe han mistenker å være et politisk attentat.

Huset hans har lenge vært under konstant bestråling og verdiene som ble målt var langt over normale grenser. Med seg har han Rauni Lena- Laukannen Kilde som også har vært utsatt for politisk forfølgelse i Norge.

Pressekonferansen befant seg på «stopp pressen» og mainstream media var informert. Medias fraværenhet er et tegn på at slike nyheter ikke er tilpasset dagens samfunn, det vil si at sannheten ikke kan aksepteres.

Se video, del 1:

Se del 2:

Tidligere PST-sjef Jørn Holme:
«Globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet»

Globaliseringskritikere truer riketssikerhet

Per-Aslak Ertresvåg truer rikets sikkerhet da han er en globaliseringskritiker av høyeste kvalitet. Skal man bli stilt en fiende av staten, når man kritiserer private og millitære selskapers interesser? Når ble det staten sin oppgave å beskytte industri? Og når fikk millitæret så mye biologisk våpen? Eller som Per-Aslak nevner i video "Millitær-medisin" Er de forbi forskningstadiet, og vil de en dag bli brukt mot menneskeheten? Eller er det allerede igang.

Daværende statsekretær i justisdepartemenet, Jørn Holme, sa i 2003 at «globaliseringskritikere truer rikets sikerhet».

Altså personer med politiske meninger i et demokrati, med bakgrunn av deres politiske ståsted, vil utgjøre en fare for sikkerheten i landet.  Hvorfor?

Fordi Norges spiller en stor rolle i selve Globaliseringen, et land som gir ut Nobels Fredspris samtidig som det er verdens femte største høyteknologisk våpeneksportør, vil være et land med mange delte meninger. Men skal man bli bestrålt over lengere tid, slik at døden vil intreffe naturlig og alle mulige bevis til drapsmenn går ned i graven med personen?

Per-Aslak Ertresvåg er ikke en voldelig element. Han har heller ikke deltatt på voldsomme demonstrasjoner. Det er bøkene han skriver som avslører makteliten og den mørke skjulte sannheten om hvordan verden egentlig er som gjør han til en trussel.

Jørn Holme aviser tidligere utalelser til Nyhetsspeilet.no

Utklipp fra Dagsavisen

Fra frihet til facisme?

Jeg møtte Jørn Holme i april under et av dialog-møtene til Abid Raja om Radikal Islamisme. Jørn Holme gav klem til sidemannen på debattpanelet som var en imam, han virket som en hyggelig fyr, men mennesker viser bare 5% av seg selv der og da. Her benektet han å ha uttalt dette.

Bildet fra forsiden av Dagsavisen til høyre viser at han enten har særs dårlig hukommelse eller lyver åpenlyst på spørsmålet. Jeg vil tro at de fleste av oss ville husket et slikt forsideoppslag av ens egen uttalelse, spesielt med så klar tale som denne.

Har vi et åpent demokrati i Norge når det finnes 8 etterretningstjenester? Det tvangsinnlegges 10.000 i Norge hvert år, mange av disse har blitt bortglemt og bortgjemt, nedopet på medisin og fått personlighetsforandrende legemedikamenter. Mange av dem er politiske fanger.

Se video her:

I dag er Jørn Holme landets riksantikvar, han gikk fra å være PST sjef til å passe på landets mest hellige og verdifulle artefakter og kunstutstillinger. Er jobben gjort, Jørn? Har dere kastet Norge ned stupet og innført Patriot Act-lignende lover som «OT.prop 60» som krevde grunnlovsendring? 2003 var det samme året når hele Norges gullbeholdning på 123 tonn ble solgt til utlandet og året for invansjonen av Irak.

Det var voldsomme protester og demonstrasjoner utenfor stortinget og som vanlig fikk vi se politistatlignende tendenser. Det var så mange overgrep at amnesty international ble satt på saken. Dette er perioden hvor Norge ble en del av Den Nye Verdensorden.

Norge har blitt imperialistenes venner. Det er derfor globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
83%
Opplysende
17%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

172 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *