Dyrets merke i hverdagen

9.4K visninger
3 minutter lesetid
138

Symboler er bilder med en egen kraft. Til forskjell fra tegn med en avgrenset betydning, er symboler ubegrensede og sier derfor mer enn de berømte tusen ord.  Symboler vekker følelser, gjenkjennelse, tilknytning og stikker helt ned til grunnfjellet i folks bevissthet. Derfor har også symboler vært i bruk siden tidenes morgen, og brukes den dag i dag i alt fra firmalogoer, politiske partier, religioner og til nasjonalflagget. Rødt, hvitt og blått symboliserer her idealene om frihet, likhet og brorskap fra den franske revolusjonen.  Og korset på en rød bakgrunn viser Norges forankring i en kristen kulturtradisjon.

Forslag til emblem for Norges fotballandslag i moderne tid

I fjor sommer lanserte Norges Fotballforbund en ny landslagstrøye, hvor det  norske flagget ble foreslått skiftet ut med en drage. Reaksjonene på dette ble for sterke, og dette forsøket på å erstatte nasjonalflagget med et mulig symbol fra vikingtiden ble stanset i tilløpet.

Innføring av reptile symboler har vært mer vellykket for Riksvåpenet. Gjennom tidene er dette blitt endret flere ganger, og siste gang så sent som i 1992.  Det som en gang var en naturlig løve, jfr riksvåpenet fra 1844,  er nå blitt til en stilisert versjon. Løvepotene er skiftet ut med klør, halen er ikke lenger en dusk, men en tredelt spiss, og ut av tungen stikker en tynn tunge til forveksling lik en slangetunge.

Bruken av reptiler på sentrale offentlige symboler stanser ikke her. På side to i det norske passet, finnes nå en illustrasjon av et merkelig dyr ukjent i norsk fauna. Det er en slags krysning av en hest og en drage. Halen er like lang som kroppen, snor seg som en slange og ender i en pilspiss. Man undres selvsagt over hvor man har sett slike haler før? Halsen er langstrakt med dragefinner, og hodet og munnen har drageform. Kroppen er buet og slangeaktig. Bildet er også vannmerket på hver eneste side gjennom hele passet.

Slik har hver eneste norske borger fått passet påskrevet med dette merket. Og ikke nok med det. Hver eneste økonomiske transaksjon vi foretar med kontanter

Dyre-symbol fra Urnes stavkirke

skjer også med dette merket, fordi alle pengesedlene er nå preget med det samme bildet, i tillegg til femtiøringen. Helt ukjent i norsk kulturhistorie er dog ikke dette dyret, da det stammer fra en portal fra Urnes stavkirke og tilhører restene av en førkristen tid hvor drager og reptiler ble brukt på vikingskip og i en rekke sammenhenger.

I den grad drager, øgler og slanger inngår i kristendommens symbolverden, trenger man ikke være teologisk utdannet for å forstå at dette er knyttet til djevelen og ondskapens mørke krefter. Og spørsmålet melder seg om dette bare en tilfeldig figur, eller om vi er vitne til en subtil kampanje for å fordrive kristne symboler til fordel for andre ideologier med en særlig forkjærlighet for reptiler?

I ly av Frimurerbevegelsens hemmelighold av sine aktiviteter er det ikke godt for meningsmann å vite hva slags symbolverden som blomstrer bak denne verdensomspennende okkulte organisasjonens lukkede dører.  Men det kan nevnes at i deres egyptiske esoteriske ritualer spiller slanger og reptiler en helt sentral rolle.  Kanskje denne bruken av reptile symboler på makt verden over neppe er helt tilfeldig?

Med hensyn til dragemerket på pass og penger kan det videre hende at assosiasjonene vandrer til et oppsiktsvekkende skriftsted i Johannes Åpenbaring 13,16-17, hvor det blant annet står at «..ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, dyrets navn.» Det står også at dette merket vil bli gitt til alle på pannen eller på høyre hånd. Symbolsk kan pannen representere passet som vårt fremste identifikasjonsdokument, og høyre hånd den vi foretar våre økonomiske transaksjoner med. Er dette med andre ord det såkalte «Dyrets merke», eller «The Mark of the Beast», som det heter litt mer saftig på engelsk?

Det er til å undres over at kristne ser ut til å sove i timen og ikke protesterer mot bruken av for dem svært negative symboler.  Det er videre maktpåliggende å spørre hvorfor myndighetene i Finans- og Justisdepartementet velger å benytte slike ukristelige symboler og gi det en så sentral plassering?

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

138 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Géri Müller Swiss Senator on Int.Terror List, One Eyed Odin-Dajal, Islam, Gog & Magog, Hugin & Munin +

Quote: OCTOGON HAS INFILTRATED ISLAM

Swiss Mr Huber 1, 2 and 3, Ahmed Huber Al-Swissri, Avalon Gemeinschaft & Amin Al-Husseini, and islam + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1950&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Swiss Reptilians, Greys, Aliens and Templar`s Octogon Alignment on Switzerland`s Nazi Money http://www.youtube.com/watch?v=Wwe2yIWz2sI&list=PLqQQFOVUZBLjWJDGeT4pmuxVYh9iqr5US

Quote: WHY DO YOU THINK, THESE SWISSIES SHOW REPTILIANS, GREYS AND ALIENS ON THEIR TEMPLAR MONEY? MIGHT THIS LINK BE THE TRUE REASON FOR THEIR HATRED AGAINST HUMANITY THROUGH THEIR TEMPLAR BANKS AND THEIR COLLABORATION WITH THE NAZIS? THEY`RE AS COLD AS REPTILIANS, THAT`S FOR SURE, AND THEY PROBABLY HAVE MORE IN COMMON WITH REPTILIANS, AS THEY ARE SO CLOSE TO THEM

The pharaoh lineage, the priest of Amon Ra and the connection to Switzerland, QL Tv, Santos Bonacci + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1886&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“McDonald’s closing all restaurants in Bolivia as nation rejects fast food ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/usa-har-vedtatt-fns-mat-tyranni-codex-alimentarius/comment-page-12/#comment-101000

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Men bildet over er faktisk hentet fra en av Forsvarets nervegassforsøk på 1980-tallet.

Det skal også ha blitt utført forsøk med stridsgasser vintrene 1981/82 og 1982/83, viser FFIs egne rapporter fra tidsrommet august 1982 til juli 1985.

Testet i friluft
10. og 11. april 1984 ble doser på ett milligram av nervegassen sarin og sennepsgass lagt ut i snøen i militærleiren Hvalsmoen.

Et inntak gjennom huden, munnen eller lungen av 0,01 mg/kg kroppsvekt saringass fører til rennende nese, brystsmerter, utvidede pupiller og åndenød.

Prøvene ble samlet inn neste dag, og fraktet med bil gjennom østlandsområdet til FFIs lokaler på Kjeller.

Det samme forsøket ble gjentatt to uker senere på Banak flystasjon i Finnmark. Prøvene fra dette forsøket ble sendt sørover med et av luftforsvarets jetfly.

Det skal også ha blitt utført forsøk med stridsgasser vintrene 1981/82 og 1982/83, viser FFIs egne rapporter fra tidsrommet august 1982 til juli 1985.

Forsøkene viste forskerne at bruk av kjemiske våpen kunne oppdages i snøen fire uker etter et angrep.

– Hvis et målområde på 100.000 kvadratmeter ble rammet av 40 bomber som hver var lastet med tre kilo kjemiske våpen, vil det være nærmere 100 prosent sikkert at prøvene fra dette området kan bekrefte et angrep med kjemiske våpen, skriver FFI i en rapport fra 1985.

Det trengs bare ett til tre milligram av disse nervegassene for å ta livet av et menneske.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/her-utfoerer-forsvaret-nervegassforsoek-paa-norsk-jord-3066917.html

Vi får HÅPE de har sluttet med dette.

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Det norske riksvåpenet må ha verdensrekord med hensyn til dødssymbolikk og døsdtrusler som slenges rett i ansiktet på samtlige innbyggere og ofte er plasser på en slik måte at spesielt barn lett kan se ufyseligheten.

Ikke engang USA eller Sovjetunionen hold seg med et så motbydelig riksvåpen. Disse stormaktene hadde/har riktignok symbolikk som symboliserte makt, men trusselene i symbolikken til disse er rettet utover mot felles fiender.

Truslene i det norske riksvåpenet derimot er laget på en slik måte og brukes på en slik måte at de oppfattes som rettet mot det enkelte individ.

En kan spørre seg hvorfor norske styresmakter holder seg med et symbol spekket med så mange dødstrusler og ettpåtil sprader med den ekle symbolikken på alle politibiler, offentlige bygninger å offentlige dokumenter slik at enhver innbygger får det slengt i ansiktet hver dag.

Jeg tror det først og frems er ment til å skremme barn med, og spesielt små barn og til å installere en underbevisst skremsel til lydighet mot autoritetene som vil vare livet ut.

Det som symbolet faktisk sier både direkte og på mange indirekte måter er som følger: Er ikke du lydig, ja da kommer vi å stkker hull på deg, klipper deg opp i biter eller brenner deg fordervet.

Hvert eneste norske barn får disse truslene slengt i ansiktet vær bidige dag når de for eksempel ser en politibil.

Det ser ut som om oppgradering av det norske riksvåpenet til en høyere trusselssymbolikk er ment for å psyke ned den norske befolkningen og spesielt den oppvoksende slekt slik at de ikke tør å protestere når en setter iverk planlagte fremtidige frihetsbegrensende tiltak.

Og jeg tror at disse tiltakene særlig vil befinne seg i aksen psykiatri-helsevesen-barnevern-skole-NAV.

Michelle
Skribent
Svar til  Nixo
13 år siden

Helt enig Nixo, du har virkelig forstått sannheten!

Det merkelig er at dyrene på riksvåpenet vårt, reptil-“løven” er i slekt med den røde draken av Wales for the British Empire, og begge disse vesenene, lever i høyeste grad på jorden fysiskt. Fra informanter vet vi at også at de draconians med lengst hale, er ansett for å være kongelige, altså derfor den norske versjonen er tegnet med ekstra lang hale.

Det er et kraftfull negativt makt-hersk-splitt-døds-symbol, som også fungerer okkult mot åndeverdenen og andre dimensjoner. Det styrer vår underbevisthet og fungerer som en form av mind-control.

Linker som vedrører emnet, fra informanter:
Jordan Maxwell

Alex Collier
http://video.google.com/videoplay?docid=-8316692185126189734#
Peggy Cane
http://video.google.com/videoplay?docid=692524212659068187#
Chris Everard
http://www.youtube.com/user/urthnet#p/c/0/0Zcq23ECJqE
Arizona Wilder

James Casbolt
1 http://www.youtube.com/watch?v=6CJ1YIb0HWQ
2 http://www.livevideo.com/video/Tony-Stark/3F05502AE07A45B6BEF216E83F572809/james-casbolt-interview-with-d.aspx
3 http://www.livevideo.com/video/Tony-Stark/5FB1420C0FC24EBAA728076A9AD794B5/james-casbolt-interview-with-d.aspx
Phil Schneider
http://video.google.com/videoplay?docid=-9042499324182317197#
Bill Schnoebelen
http://video.google.com/videoplay?docid=-1823357843960522042#
Stewart Swerdlow
1 http://www.youtube.com/watch?v=gT9omnc7lWQ
2 http://www.journeyswithrebecca.com/Current_Archives.html
Amenstop Productions
http://video.google.com/videoplay?docid=4675077383139148549#
Val Valerian
http://www.youtube.com/user/DDDDGJ#p/c/D8D42CF145E6590A/0/Y2V0f2vZK7o
Advarer mot at overnevnte linker (bortsett fra den siste linken, intervjuet med Valdemar Valerian) inneholder masse negativ informasjon og skremmende ting.
Om det er sant eller ei, det viktigste er ikke hva den norske staten gjør og andre gjør, men hva en selv gjør, bare seg selv har man kontroll over, hva du velger å ha i ditt hjerte og hvilke tanker du velger å holde fast ved (vi blir såklart styrt på ulike måter og visse er under ekstra tung mind-control, så det er ikke like lett for alle). Bruk ren kjærlighet og kraftfullt lys til å fylle deg selv, verden, materien og dine omgivelser opp på en høyere, vakrere energi av glede, tilgivelse og omsorg for absolutt alle, og de som trenger det mest, er faktisk de som er fanget i mørket♡

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Vi burde drite i livet, fordi det driter i deg og meg!
Dette var humor! (Fant på nå, ha ha!)
Innskrift på gravsten: Jeg hadde rett!
Helt klart ironi!
Mannen er ikke sta, har et stort hjerte, en genial hjerne, og humoristisk sans!
Jeg er forresten agnostiker. Det ærligste jeg har hørt fra en kristen, var at han mente at så lenge hans tro ikke kunne bevises vitenskapelig, så måtte han erkjenne at andre også kunne ha rett.
Det er forresten uhyre sleipt og nesten ondskapsfullt at staten tvinger folk som melder seg ut av statskirken til å melde seg inn i et trossamfunn for at kirkeskatten skal bortfalle. Det har irritert meg kraftig siden jeg som tenåring meldte meg ut sammen med en jevnaldret. Presten gråt! Nå var det imidlertid ikke meningen å forlate prestens øverstkommanderende, men snarere prestens arbeidsgiver. He he! Dog, noen av oss finner det svært unaturlig å tro, sånn helt bombastisk.
ORDSPRÅK
Salig er de som ser
Men ikke tror
Tror jeg det var
(meg selv)
Dette var humor :D
Jeg har ofte tenkt at siden jeg ikke finner det naturlig å gå inn i noe trosamfunn, men likevel ikke ønsker å gi penger til statskirkens sløve dominans. Så skulle jeg kanskje ha fått satt i gang et eget trossamfunn.
Inntekten kunne jo f.eks kanaliseres til TURBOHJERNEN Nyhetsspeilet!
Har tenkt på alt fra Kaotisk Kirke, Profetiske Pietister, Frisnekkernes frihetskirke, Satirens Røvere, ja sågar Protesisk Trosamfunn! Til forsvar for krig og ytterligere bruk av landmin(n)er, slik at vi får et folk med proteser! Som ikke protesterer! Dette er ironi! HUMOR er et viktig virkemiddel for å få fram menininger. Jeg syns forresten dere skal støtte oss agnostikere, la oss kalle det for Agnostisk Trosamfunn, kan ikke dere støtte oss slik at vi kan gifte oss med egne paganistiske ritualer, og tro på at vi ikke tror.
Sammen skal vi tømme kirkekassen,
og bringe ånd og glede ut til massen.!
:D
Etter nøye overveielse har jeg kommet frem til at det er mere mellom himmel og jord, og mere mellom ørene enn vi egentlig tror!
By the way:
Et spes dikt, ja.
Hvem kan vite hva evigheten skjuler for oss jordbundne slaver?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Det er mulig at Nyhetsspeilet kunne vært registrert som trossamfunn med litt arbeid.. og det er et stykke vei å gå, men vi har faktisk et litt gjennomgående livssyn her selv om ikke alle er enige i alt, slik er det også andre steder hvor det er lov å tenke selv. Du kan sikkert gi pengene til et eller annet sted du sympatiserer med, ganske mye forskjellig er godkjent og det finnes sikkert en liste en sted, noen kommer kanskje med en link om det..

Det med å ha rett og ikke gi seg på tørre møkka, selv ikke etter døden, det minner meg om psykiateren som nylig skrev bok hvor han hengte ut og satte diagnoser på Arnold Juklerød som nå har ligget i graven en del år..

Har ikke lest boka, men de som har det sier at det er svært stemplende og stigmatiserende diagnoser bla kverulant.. snakk om å sitte i glasshus! Forfatteren av den boka burde kåres til verdens mest kverulante person som ikke gir seg på tørre møkka og lar en stakkars mann få fred i graven engang, så lenge etterpå, for diagnostiserende psykiatere som åpenbart speiler sin egen kverulans og andre egne problemer over på pasientene i diagnoser..
Så følte han vel at han vant da, nå som Juklerøds munn er brakt til taushet og han ikke kan svare for seg. Han innrømte at Juklerød hadde rett ang saken han protesterte mot.. likevel begikk han den boka.. og fikk den gitt ut..

Michelle
Skribent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

LOL
Ja her var det som alltid herlige idèer og kommenarer både fra goe Cosmomind og Singoalla – FANTASTiSKE♡

Jeg tror jo også på kjærligheten og elsker at Buddha sa en gang at det var ikke noe med religion å gjøre, det handlet bare om kærlighet – love it!!!!

Og så liker jeg så godt når de spør Buddha:
-er du en profet Buddha? -> nei svarte han
-er du en lærer? -> nei
-er du en healer? -> nei
-men hva er du da Buddha? -> jeg er våken=o)
Er det ikke vidunderlig?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Hm.. jeg har hørt at han ble spurt hvem han var, og svarte: “I`m awake”..
Fantastisk det også og kanskje kortversjonen, Cosmomind..

Det finnes da mange kortversjoner, lettvinte versjoner.
Det kalles New age, Cosmomind.
Der er lettvinte kortversjoner i fleng, men dog,
ikke alltid like etterettelige.

Ja vi er utrettelige, natteravner og morgenfugler..
Døden angår oss ikke.. var det noen som sa,
og det var mye mer der.. men jeg husker ikke alt.
Men når vi er døde da er vi ikke tilstede, eller noe slikt,
problemet er bare at det er FEIL, hvor vittig og kuult det enn var.
For når vi er døde er vi enda mer tilstede…

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

♡http://www.youtube.com/watch?v=LTsb-woP3jI♡

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Amendment: Setningen “Stakkars gnostikere, det må jo være trist å leve med forkynnelsen om at livet er en lidelse”
Var en lettere ironisk, humoristisk, og med et lett drag av sarkasme for de som oppfattet det,
FØRSTE BUD for å forstå humor er å lære seg til å ikke tilegge avsenderen dårlige egenskaper.
Til og med galgenhumor kan være god humor. SOM humor. vel o merke:
Liker ikke når andre ler av andres misstag eller ulykker. Dårlig egenskap.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Buddha er helt toppers! Men Buddas Samtaler. Her burde Reader Digest gått inn og redigert bort de fleste gjentagelser. :)
LENGE LEVE DE VIGILANTE; KLOKKEN ER FEM OM NATTEN! :D

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Kan ikke noen lage et nettsted for ånd svake, for de som fort trøtner på religion, og lesesvake! Slik at de kan tilbys en kortversjon av alle religiøse og estoeriske skrifter, og hva enn det måtte våre av troer og filosofier. ;)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Fant et merkelig dikt som jeg stusser over og gjerne vil dele med dere:

Universets mangekantede stjerner:

Demiurgen satte oss ut som øgler
på universets mangekantede stjerner.
I polyedrenes fullkomne former fikk guden bekreftet
at det var bare han (og bare han!) som hadde rett.
Faen heller, pleide Demiurgen å brøle,
“på kaos er det bare terror som biter”.
Dette var altets begynnelse.
En gretten skaper, en stygg meteoritt og reptiler som sutret om et hjem..
—————————————————————

Litt av et dikt folkens, hva synes dere og hvordan tolke dette?
Synes at det hørte til her i denne settingen :-)

By the way, demi-urgen er den onde skaperguden..
Etter en del gnostikeres syn er han ond,
han som blandet ånd og materie = lidelse

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Stakkars gnostikere, det må jo være trist å leve med forkynnelsen om at livet er en lidelse. Syns jeg har det rimelig bra, untatt når jeg tenker på alle andres lidelse! Forstår det slik at gnostikerne likte å bruke fantasifulle og høystemte betraktninger for sin filosofi. Tror de var inne på noe uansett:
– Veien til Gud går ikke gjennom kirkedøren! Folk er jaget inn i en tro som blir til et slaveri, og en ansvarfraskrivelse. Derfor ble de som søkte sannheten direkte og utenfor dogmene også jaget av de som ville ha monopol på sannheten for å opprettholde sin makt. Makt, høres for meg veldig kjedelig ut. Hva skal man med den egenlig?
“at det var bare han (og bare han) som hadde rett” sier diktet.
En nær venn av meg bruker å si at når han vandrer skal det stå på hans gravsten: Jeg hadde rett! :D

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Cosmomind: Din venn høres svært sta ut, eller han er ironisk..

Det er ikke synd på gnostikere generelt, jeg er også gnostiker og du snakker som en gnostiker selv nesten, i din kommentar ovenfor her. Tidligere var det synd på gnostikerne, for de døde og ble brent av kirkens menn for å ha slike ketterske oppfatninger.. nå vel.. og det var mange forskjellige retninger der også, noen av dem mente at Gud i GT var “Denne verdens Gud, Satan” – og akkurat de ordene står da vitterlig i NT Norsk utgave også..
Å blande ånd og materie var kanskje ikke så lurt.. det blir mye lidelser utav det og det er fordi vi har en kropp at vi lider, er syke, blir gamle osv..
Vi slipper det om ikke materien ble blandet inn.. våre ånder er således i fengsel i materien inntil vi får vår gnosis og klarer å frigjøre oss fra materien og gjenfødelsen, du finner akkurat det samme i buddisme blant annet.

Bøker har jeg store mengder av og ikke alle har jeg fått lest..
Tiden strekker ikke til, dette diktet var fra en bok jeg kjøpte tilfeldig eller av en grunn, og ikke har rukket å se nærmere på heter:

Fagernorn (Skrevet med runeskrift) Undertittel: Quadra Natura 0111
Skrevet av Cornelius Jakhellen..

Boken ser litt merkelig ut.. unektelig og jeg har ikke kikket nye på den.
Men noe a fikk meg til å kjøpe den, antagelig fordi det var om runer,
og det er ikke mye info om dem å få.
Plutselig lå den og slang her og tilfeldigvis fikk jeg se et dikt på side 65,
som jeg delte med dere. Og diktet da, var det ikke artig? :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Michelle: Takk for alt du bidrar med.. du trenger ikke møte opp for å melde deg ut av kirken, det finnes et eget skjema for slikt, og det kan du sikkert laste ned fra nett ellers deler mange organisasjoner dem ut, de som håper å overta deg som medlem.. husk, at dine skattepenger går til å støtte kirken så lenge du ikke er utmeldt. Når du melder deg ut går pengene rett i statskassa, med mindre du melder deg inn i et annet trossamfunn, da får de pengene.. Det råder jeg deg til å gjøre, så kan du støtte noen som står for noe alternativt, f eks http://www.kosmologisklivstro.no

Kosmologisk livstro. Der kan du egentlig tro akkurat hva du vil, tro er en privatssak :-) Men healing av Moder jord og universet osv, og samarbeid med kreftene i naturen er det folk der har felles.. Bare et forslag, men la pengene dine gå til noe.. ikke bare i statskassa. Medlemsskapet i Kosmologisk livstro er for tiden gratis, tror jeg.. Der er det høyt under taket og lite fordommer, mange sjamaner der.. Men selve tros-samfunnet er ikke sjamanistisk, men lærer av mange retninger.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Glemte å si at det du må melde deg inn i for å gi pengene må være et godkjent TROSSAMFUNN, med alle rettigheter til å konfirmere, gifte folk, begrave osv.

Og Kosmologisk livstro kan gjøre alt dette, om du trenger noe av det :-)
F eks kan Eirik Myrhaug gifte deg og din kjære, i same drakt og mens han kaller på alle kraft-dyrene med sjaman-trommen sin, ute i Guds egen katedral :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

White Time Healing er jo meg da.-) Dette høres veldig bra ut, ellers så liker jeg jo zen buddhismen. Men for all del ja, ikke la pengene gå inn i våpenproduksjonen til Norge eller mere sikkerhetsopplegg til nye maktpersoner som kommer for å motta prisene sine, skrekk og gru! Hva med å ha et trossamfunn der pengene gikk direkte til gatebarn eller dyrevern?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Det er det som ikke går, kjære Michelle. Tror jeg iallfall. Tros-samfunn er en egen post, en egen kategori.
Men du kan la pengene gå til Art of living – http://www.artofliving.no
F eks, de er godkjente tror jeg, og de driver nettopp med masse slike aktiviteter for å hjelpe gatebarn, de som har traumer pga krig, sitter i fengsel osv.
Og de har flotte flotte kurs også for å gi en ny start for vanlige folk også :-)
Dette finner du ut av. Poenget er at om du ikke vil støtte kirken,
så melder du deg aktivt ut. Mange gjør feilen å ikke melde seg inn i noe annet, da går pengene rett i statskassa til Jens og co. Alle bevisste bør vite dette..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

FANTASTiSK at du kjære goe vakre Singoalla opplyser om dette, dette visste jeg ingenting om, folk er under MK til å ikke bry seg videre, jeg skal definitivt la pengene gå ut av staten igjen til noe bedre, stoler ikke på at staten kan forvalte noe som helst egenlig, masse snille mennesker der, men alt for mye MK dessverre, jeg føler jeg selv er under konstant hypnose til å ikke bry meg nok, til å ikke si ifra tydeligere, til å ha redsel for å si sannheten, til å være lat osv, vekk med redsel og frykt, frem med sannhet – DET FiNNES iNGEN DØD (sitat: Rauni Kilde)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Michelle: Men du sier fra da, kjære, og er våken og med et hjerte som ennå er varmt.. om alle bare var som deg, du søte empatiske kanin :-)

Ja uvitenheten er stor, om mange ting også om dette. De fleste nøyer seg med å melde seg ut av statskirken og tenker ikke på at pengene bare går til statskassen. Man må aktivt gi dem et annet sted, men trossamfunn trenger ikke være religiøst, jeg tror at f eks human-etisk forbund og hedningesamfunnet er godkjent, men jeg vil ikke anbefale ateisme.. for det knebler åndelighet og kontakt med egen sjel, og er agenda det også.

Art of living som jeg nevnte er et trossamfunn som har en sunn lære når det gjeldre helse, kosthold, yoga og etisk adferd og de har en guru som grunnlegger som heter Sri Sri Ravi Shankar, han er fra India, og han er faktisk en utrolig kuul guru, kalt : “The guru of Joy” altså gledens guru..

Var kritisk til slikt, men jeg og andre kritiske personer har ikke funnet noen feil eller skjeletter i skapet. Guruen lever som han lerer og er utrolig full av lys og kjærlighet, organisasjonen gjør fantastisk mye godt og hjelper så mange at de på sitt vis er i ferd med å endre verden til det bedre :-)

Miljøet der er fantastisk, guruen hjelper oss til å finne tilbake til vår uskyld. til barnet i oss og jeg vil anbefale deres kurser på det aller varmeste. Jeg ville med glede kunne donert de skattepengene mine til disse..

Ja min gode venninne Rauni-Leena Luukanen Kilde skrev en fantastisk bok der, men da hun skrev den het hun kun Rauni-Leena Luukanen. Så det er forfatternavnet på alle de bøkene der, som kun kan skaffes på bruktmarkedet og loppiser i dag om man er heldig, eller lånes via Bibliotek fjernlån osv.
At det ikke finnes noen død, er helt sant, kun kroppen må skiftes ut iblant..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Christian Paaske: Passet påskrevet ja.. sjekket akkurat passet mitt og fant den heste-dragefiguren ikke bare på side 2, men som vannmerke på alle passets sider.. jeg har tidligere spurt hvem som styrer og bestemmer hva som skal være motivet på vannmerker og disse tråd-tegningene på pass, penger osv, noen som vet eller kan finne ut? Hvem gir instruksene?

Når det er sagt, så hadde våre forfedre vikingene mye drager på sine skip, ornamenter osv, og de gamle kraftsteder ble kalt “dragesteder”. Kirken kapret og kuppet disse “hedenske” steder og bygde kirker der.. så fulgte vel dragene med i ornamentene på de gamle kirkene, kanskje på trass?! For det var drage-stedene og drager ble den gang sett på som positivt, kanskje derfor, for å konkurrere og utrydde den gamle tro ble de stemplet som onde?
Det har i så fall mange paraleller, innen kristendommens kamp-historie..
Gnostikerne hadde gode krefter med seg de kalte daemons, de ble stemplet til å være negative av kirken, og ordet har negativ klang i dag, men Platon f eks lærte alt han kunne av sin daemon..

Det var også en hornet fruktbarhetsgud.. dermed satte de horn på djevelen og sa det var djevelen for å kunne bekjempe den gamle tro og inn med kirkens tro. og lære.. dette må vi også huske på..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Uff ja kirken, makt, mind-control og penger, hånd i hånd med Dronning Elizabeth, Paven, Den Norske Statsreligionen, døping av BARN (!!!!) under Jesus henger blodig på et kors (hint ikke rart barna skriker vel), brenning av “hekser”/naturfolk, Slaget på Stiklestad, Nidarosdomen/ NidarosDOMMEN, biskoper på kjøttmiddager ved de rikes bord (ja helt sant, middager med Konger og Vikinger).. skrekk og gru! Minn meg gjerne på at jeg MÅ melde meg ut av statskirken, og det MÅ jeg gjøre FORT!!!! Bare synd at man ikke kan gjøre det via brev, må visst møte i kirken for å gjøre det også? Tenk om man måtte møte i satanistkirken da for å melde seg ut, de godter seg vel godt satanistene siden det er bare de som VET sikkert hvem som står bak kirken = DE!

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Wow – Repvik bor i Trondheim… Hva bedriver han innen NTNU ?

Go, Repvik, go !

Det er vel snart på tide med en rundtur med tommel-ned harving av skepis-skeptiske kommentarer her inne på Speilet, for Repvik, Freppvik og Dyredal. Come om in here, så får dere i skepsis.no gjort noe som setter merkbare spor også i dag…

Definisjonen av en skepsis-skeptiker er en som blindt godtar alle løgner og desinformasjoner fra myndigheter og mainstream media, og ser det som sin misjon å frelse alle andre for disse “sannheter” som godtas helt uten noen form for skepsis.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Her er den typiske “reptil-looken” ! http://www.youtube.com/watch?v=jyN1O-GwALI

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

bin Laden la ut denne skremmende linken om 2012 og elitens gigantiske undergrunnsbaser bl.a. under Denver Colorado Airport

http://www.youtube.com/watch?v=A4IHPmtJXo0&feature=related

og der er det jo noen symboler å titte på.

For de som ikke har tid/orker å se videoene har jeg funnet fram disse bildene.
Legg spesielt merke til uhyret som kommer ut av en stresskoffert!

http://theageofdesolation.com/images/contents/Denver-1.jpg

http://arcticbeacon.com/images/Denver_Airport_NWO.jpg

http://farm1.static.flickr.com/30/89884022_4a0f6dce7f.jpg

http://i.ytimg.com/vi/HcDbms881Ws/0.jpg

http://farm1.static.flickr.com/56/137110741_0c69b237bd.jpg

Vi burde faktisk alle begynne å se litt mer omkring oss. Rett og slett gå på symboljakt. Minst like spennende som skattejakt.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Cosmomind: jo noen ganger henger du med i imponerende grad, andre ganger ser vi ting forskjellig, det er også greit. Ingen kan lese alt som skrives på NS, nei, helst bør man lese tidligere kommentarer i debatten som man svarer i, men noen ganger kan det være 1600 kommentarer, så..

Om løven går tilbake til Johannes åpenbaring som symbol på jødene er jeg temmelig sikker på at det går tilbake til GT også, men det er noe med planetene.. som har med dette å gjøre, det er enten Jupiter eller Saturn som er representerer jødene.. de holder jo Saturns dag hellig, er det da Saturn?

Spørsmålet stiller jeg til alle som kan svare, men jeg ønsker også at Christian Paaske kan i noe om dette..

Han er en dyktig astrolog og har skrevet denne artikkelen som vi diskuterer.

Christian Paaske: Hva har du å si til dette som er kommet frem av debattantene her? Er vi inne på noe eller helt på jordet synes du?
Du kan sikkert mye om symboler..
Om du er med på videre belysning ville det vært kjærkomment.. Har du svarene eller ønsket du bare fokus på dette slik at vi finner dem sammen? Det er jo mange hoder som settes i sving og bidrar med info når noe legges ut som er artikkel på NS.. :-)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Ok, man kan jo ikke få med seg alt heller. Ser jo ut som denne løven av Judea går helt tilbake til Johannes Åpenbaring, men jeg er helt grønnsak når det gjelder religion, he he!
(Men ser jo helt klart at trossystemer er en del av vår historie, så jeg prøver jo å henge litt med i svingene da)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Cosmomind: Dette bildet har vært diskutert tidligere. Det finner du i artikkelen som ble skrevet om riksvåpnet. Tror det er en egen diskusjon/artikkel med dette som tema. Om noen har tid å lete, legg en link. Men det er selvsagt av interesse å få vite mer om dette symbol. Om du ikk har sett/lest tidligere de kommentarene og artikkelen jeg refererer til, vil du nok finne det svært interessant..

Det er hebraiske bokstaver over løven, ja. Det ligner det norske riksvåpen, ja. Løve er visst et symbol på Israel/Juda.. men hvorfor for Norge?

Var vi så infiltrert fra starten av på tross av forbudet i grunnloven?
Skal si det forbudet var på sin plass.. de klarte det likevel..
Og det kommer klarere og klarere frem hvilke krefter vi snakker om..
Det er bare så totalt tabu å si det. Så massivt hjernevasket er vi..
Det var en del av opplegget.. tabu.. martyr-rolle osv.
Man kritiserer ikke martyrer..
Men HVA brukes dette skjold/symbol/bilde til i Israel? Hvilken rolle har det?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

SORRY: Jeg har gjort en feil, ingen trenger å lete etter artikkelen, den er HER. Den linken det var snakk om ligger her tidligere i samme tråd og er diskutert lengre bakover her.. cosmomind. Utrolig viktig dette..

Tusen takk for dette fokuset og nok en kjempe-artikkel, Christian Paaske :-)
Symboler er så utrolig viktige, både fordi de ofte forteller og viser oss ting, som ikke sies med ord og energi-messig.. og på en del andre måter.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Fant denne i en link som bin Laden la ut. Dette er vistnok et jødisk symbol, slående likhet med vårt riksvåpen.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Jerusalem-coat-of-arms.svg

Michelle
Skribent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Ja der også, OMG!!!! Den er et slags symbol på makt og kontroll av NWO!!!!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Ja og viser hvem som er bak da.. bare ikke si det, søte kanin.
Da blir du stemplet som alt mulig stygt, og sporenstreks blir kommentaren din hentet inn og lagt på skepsis og sensurspeilet..
Der vil de latterliggjøre deg. Det er forbudt forstår du, og de har sine folk som vil latterliggjøre alle som våger å stille spørsmål ved en folkegruppe. Men om du vil kritisere og rakke ned på kinesere, eskimoer, negre og arabere, er det fritt frem, spesielt sistnevnte, er helt ok om du vil hetse..
De er skurkene i dette dramaet martyr-rollen er opptatt.
Bjørn Afselius sa at alle som kritiserer sionistene dør av det.
Og så døde han rett etterpå av kreft..

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Skjønne deg♡, ja ikke sant, jeg tror også “reptilfamiliene”/maktfamiliene er opptatt å sette raser opp mot hverandre, samtidig er de opptatt at vi ikke skal være rasistisk, de forvirrer, hvor vil de henne, hva mener de? Jeg føler de vil at vi skal tro at det handler om rasisme, men jeg tror det handler om “reptilfamiliene”, men reptiler eller ei, det er ikke det viktigste tror jeg, det er de 13 familiene som har alle pengene, men å være i den familien eller ei, er heller ikke det viktigste, det viktigste er om du er i frimureri, under Paven, i Scull&Bones etc eller om du er gift med noen som er det, det viser høy grad av lojalitet til NWO, eller egentlig til satanismen. Lojaliteten til faenskapen som foregår virker det som er det viktigste, hva er du egentlig villig til å gjøre for demonene, kan de stole på deg, eller at du iallefall er likegyldig til at THEY rule the world, at du ikke protesterer eller sier ifra at du er imot NWO, så man har ulike nivåer hvor man befinner seg i illuminati-pyramiden. Bare at du tar imot penger beviser for satan(ismen) osv at du synes at det systemet er ok, det ER jo en del av satanismen, pengesystemet, en start på NWO, makt over andre, eie, hierarki, ikke alle skal dele alt, du vil ikke gi noe gratis eller gjøre noe gratis, de tar beslag på natur og dyrene og ressurser som er ment å være gratis for alle, det er deres, de eier plutselig jorden, så allerede der er du blitt en slags del av illuminati ved å ta del i pengesystemet, kanskje har du en jobb du ikke synes noe om, men du har den for å få penger, men kanskje er du avhengig av litt penger også da fordi det ikke er noen regnskog der du kan plukke gratis frukt, så det er mange måter å være en del av det, men det viktigste er bevisstgjøring og ta klart standpunt til at du er imot dette pengesystemet og militæret overvåkning kontroll makt osv, si ifra at det er feil iallefall, gi dele hjelpe andre så godt man kan, tilgi og sende kjærlighet♡

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Litt mer om symbolets tolkningsmuligheter:

Symbolet inneholder så mange truende aspekter at det er vanskelig å liste dem opp utførlig. Bena til skapningen er utformet som skarpe sabelegger og er i tillegg holdt i en stilling som bringer tankene hen på en skarp og kraftig saks. Armene er likeledes utformet og stillet slik at de sammen kan symbolisere en skarp saks.

Skjoldet som omrammer symbolet bringer tankene hen på en pilspiss.

Selvom symbolet med all tydlighet sier ganske meget om at våre myndighetsinstanser styres av farlige indiider, er det viktig ikke å la seg skremme til underdanighet eller la seg psyke ned av dette og ørige symbolske attributter som møter en når en kommer i oppsoisjon til myndighetsinstanser av forskjellig slag.

Symbolet forteller en imidlertid at en selv må ære smart og slu som en drage, samt holde seg i toppform pykisk og fysisk for å kunne parere på en intelligent måte.

Med andre ord møt den norske dragen med å ta frem din indre ildsprutende drage.

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Kanskje har dete rikssymbolet en lang historisk forankring og er utformet i henhold til godkjente heraldiske prinsipper. Men det viser bare at skremselssymboler av denne sort har en lang tradisjon innen det ledende skikt i landet. Dessuten kan en også innenfor en slik tradisjon utforme symbolet mer eller mindre truende for folk som ser det brukt av myndighetsinstanser.

Slik det nå er utformet er det på alle måter utformet for å gi en maksimal skremselseffekt og for maksimalt å kunne nedpsyke folk. Det er spekket med truende attributter og dødssymboler som sammen med disse attributtene lett tolkes som drapstrusler.

For eksempel er symbolet fullt av kors som jo er et symbol på døden. Tilogmed potene til kreaturet er utformet som kors med skarpe klør i spissene.

Bakgrunnsfargen er en gyselig rødfarge som bringer en til å tenke på brann og farlig varme, mens den gamle utformingen hadde en rødfarge som brakte tankene hen mot en god og sensuell varme.

Tunga til kreaturet kan tolkes som en flamme med betydningen: “Gjør ikke du som i vil, kommer i å snitter deg opp med vår skljærebrennerflamme”

Konturene på halen og diverse andre konturer kan dels tolkes som ildsluer eller som en sag, eller kanskje kombinert som en flammende sag.

Uttrykket i kreaturets ansikt er utelukkende truende og nådeløst.

Halespissen har en tredobbelt symbolikk, nemlig kors(død), ild og spydspiss med tolkningen: “Gjør som vi sier, ellers gjennomborer i deg med et brennende varmt spyd”.

Det som også karakteriserer symbolet er dets gjennomførte anti-seksualle innhold. Den tidligere løven hadde visse antydninger til seksuelle atributter. Det nåærende abildete kreaturet er helt blottet for slike antydninger, for eksempel mangelr det rumpe og genitalekurer.

Også dette er i overensstemmelse med norske myndigheters stadig tiltakende anti-seksuelle holdning og i oerensstemmelse med øneket om å gi symbolet en utforming blottet for noe som er godt – for det er jo seksualiteten i de aller fleste tilfelle.

——————————————————————

Den som er klok kan imidlertid av dette symbolet lese ganske mye om hvaslags psykologiske tendenser som rører seg på øverste plan i landets departementer og myndighetsinstanser samt i vår nasjonalforsamling og rojale elite som nødvendingis må ha godkjent symbolets utforming.

Tolkningen kan ikke være annet enn at dette er mennesker en bør passe seg for og holde på en armlengdes astand, samt aldri komme i et fortrolig forhold til.

Michelle
Skribent
13 år siden

OMG google bilder/images “coin + dragon” og “coin + dragon + elizabeth” og så “coin + serpent”, gurimalla hvor mange mynter man får opp, mynter med satanistiske tegn osv osv http://www.guardiansofdarkness.com/GoD/god-pythagorean-pentacle.html , en helt ny verden(sorden) av mynter med symboler av makt, fant også en sølvmynt med Dronning Elizabeth på ene siden og en drake på den andre, det som var ekstra spesielt er at draken er i midten av alle stjernetegnene, som om at den er viktigst, i tillegg så er ikke Dronning Elizabirth lagt i gull, men det er derimot draken, hva vil de si med dette?: se midt på siden -> http://lainson.eu/1ozsilver.htm

misterbrillo
misterbrillo
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Hei, Beklager at jeg ikke kan skrive godt norsk. Du så en interessant ting. MEN …. Visste du ser hva som er skrevet som “alt” tekst på bildet. (Hvis du vil se, høyreklikk på bildet, velg deretter “egenskaper” og du vil kunne se alt-tekst). Jeg tror at du har funnet noe dypt. Men vær forsiktig, kanskje disse menneskene er ikke hyggelig. Beste ønsker, Mister Brillo.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Ja, hvis man gjør det som misterbrillo her sier, høyreklikker med musa over den mynten med draken i gull her på http://lainson.eu/1ozsilver.htm, og velger “egenskaper”, får man opp denne alt teksten:

“Queen Elizabeth II is not the true Monarch – hail the Cult of the Golden Dragon! All power is with the Cult of the Dragon. From our power-base in Norway, we shall dominate!”

Bare prøv, djevelsk skummelt sier nå jeg.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

PS: Når man skal få frem hele teksten, siden det bare er sistedelen som vises, dobbelklikker man bare på den synlige delen slik at hele teksten blir merket. Så velger man kopier og limer teksten inn i et tomt dokument i en tekstbehandler. Da får man alt sammen frem.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

FY FAAAEN! Men den teksten kommer ikke opp hver gang!
DEEP SHIT! KAN DET SIES KLARERE?
Jeg finner ikke ord!
Men tar en dette på alvor så kommer det vel noen “skeptikere” og sier at noen bare driver ap med folk.
Thanks! Misterbrillog og Hermis!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Jeg tør nesten ikke si det, men jeg har lenge hatt mistanke om at det faktisk kan være baser under Oslo, uten at jeg skal gå nærmere inn på det her, fordi det tar for lang tid.

Michelle
Skribent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

det tror jeg fortsatt på, så det kan du godt få lov til å gå nærmere inn på her kjære deg, takk Cosmomind, det er kjempespennende akkurat det, Norge sover, mens militæret gjør hva de vil i all hemmelighet, de kaller det bare sikkerhet, det ble jo offentlig bekreftet for ikke så lenge siden at til og med Kongen ble over lengre tid avlyttet uten at han selv visste det, avlyttet av sikkerhetsstjeneste, private brev osv åpnet UTEN at Kongen selv var klar over det da, tenk det da, og så er det fortsatt noen som tror du er gal om du sier vanlige folk blir overvåket? hallo!

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Men likevel, det kan selvsagt være noen som fleiper av en eller idiotisk grunn, høres litt tvilsomt ut med “from our power-base in Norway, we shall dominate!” som det står. Hvorfor pokkern oppgir dem Norge i denne sammenhengen? I så fall må det være noen i forbindelse med det nettstedet som driver gjøn. Misterbrillo beklaget jo sin dårlige norskkunnskaper, hmmm..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Nei, det er ikke lett å være sannhetssøker i disse dager. Man kan jo ikke stole på noe lengre. Men en ting er nå sikkert, og det er at det altseende øye, og dragen/slangen finnes praktisk talt over hele kloden. Det er tydelig at de som styrer liker å eksponere sin makt, selv om noen symboler skjuler seg i halvmørket.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Ja, frimureriet er jo internasjonalt, samarbeider over landegrensene mm. Det er også mulig at noen har hacket seg inn og forandret teksten. Noen i redaksjonen her kan jo sjekke ip-adressen til misterbrillo for å se om det er noen slags sammenheng med nettstedet. (http://lainson.eu/1ozsilver.htm) . I tillegg kunne man jo også sendt en mail for å spørre hva som menes med den teksten der. Selv om det bare er en slags fleip så er det jo greit å få vite mest mulig om hva som har skjedd.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hermis
13 år siden

He he jaggu kaster satanistene i NTNU miljøet bort mye tid og energi på og prøve og latterliggjøre NS og brukerene
Dette er en skepsis.no spøk som vi har sett før der dem bruker det i ettertid for og gjøre nar av NS her og brukerene, siden oprettet for 3 dager siden

Misterbrillo er nok frekkvik he he

URL: http://lainson.eu/1ozsilver.htm CharacterSet ISO-8859-1 Content-Length 37413 Content-Type text/html IsFromCache False Last-Modified 8/13/2010 5:05:21 PM ProtocolVersion 1.1 ResponseUri http://lainson.eu/1ozsilver.htm Server Apache StatusCode 200 StatusDescription OK Keep-Alive timeout=1, max=100 Connection Keep-Alive Accept-Ranges bytes Date Fri, 13 Aug 2010 22:07:49 GMT ETag “a74425-9225-48dbbadcaea40”

Går Armin inn og henter ut ip og tracker den så havner han nok her

http://kart.gulesider.no/query?advert_code=0000777550000000000&mop=wp&what=map&profile=no

Her kan en spore IP adressen :)

http://www.whatismyip.com/tools/ip-whois-lookup.asp

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

HEI Cosmomind OG ALLE SAMMEN, bildet av den ovennevnte mynten er nettopp skiftet ut med et nytt bilde av en ILLUMINATITREKANT MED EN NY TEKST (http://lainson.eu/1ozsilver.htm) . Den lyder som følgende:

“On the North wind, we sense suspicion and interest into our affairs. The Golden Dragon calls our Viking brothers: we need your help and support.”

Kanskje det bygger opp til storm?! Høyreklikk på bildet, velg egenskaper, dobbeltklikk teksten og kopier teksten over til et åpent dokument i en tekstbehandler. Da får dere se alt. Kanskje det ikke var en spøk likevel? Språket som brukes hørtes litt vel frimurerisk ut…

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Bildet er nå byttet ut med et grønt bilde, og teksten er forandret til:

“Thank you to our Viking brothers, your help and promise is appreciated. We shall continue to sleep until you tell us that we may safely awake.”

De gjør nok lurt i å finne en mer diskré måte å kommunisere på ja. Noe med innlogging… disse “the Cult of the Dragon”. Det forrige bildet med trekanten var faktisk omkranset med det berømte slangedyret som biter seg sjøl bak.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Javist, så det var en spøk (som jeg først trodde). Ja, man ble nesten mer enn 50% lurt gitt. Som å lese de sære frimurerkodene man kan komme over rundt omkring. :)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Hermis
13 år siden

“jeg snakker ikke godt Norsk” minner meg om Captain Frekke når han kontaktet meg på MSN med en Whitewesir@gov.no adresse og sa “my english not good very” :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hermis
13 år siden

Ja en god spøk er alltid morro :)

Siden er også bygd opp med Apache som er som blir mye brukt i forsker miljøer til og sette opp webservere
iis blir for komplisert for dem he he

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Jeg blir så forbannet på folk som spøker med allvorlige ting, og kaster bort tiden til folk. Har jeg muligheten bruker jeg f.eks å sende SINTE meldinger til pappskaller som legger ut fjollete “UFO”-videor. Det verste er at det ofte er “voksne” folk.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Hermis
13 år siden

Jeg så en Ufo video engang av et lys omringet av mørke som beveget seg sakte til høyre. Etter 2minutter så traff båten havna. aaaaah!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hermis
13 år siden

Ha ha ha Armin

Er ikke rart at den gjengen der sliter med depresjoner og høy selvmordsrate
Kjerringene deres er ute og har seg med andre og bruker pengene deres siden sånne fantasiløse vesen er dønn kjedlige i køyen
Vi andre tar oss en blås, nyter livet og ser på alt det vakre og magske som omgir oss, men Captn og & sitter og bruker masse tid på og bygge webservere og kjøper domener he he

Man trenger ikke akkurat være raketforsker for og se at dem lurer ingen andre en seg selv :-D

Michelle
Skribent
Svar til  Hermis
13 år siden

Først tenkte jeg guriamall nå. Men som jeg leser videre av deres innlegg kjære venner, så tror jeg også ja at noen som eier nettstedet eller kan endre ting der, er inne og kødder med oss nå? Jeg tror mynten er ekte likevel i seg selv da, men at noen endrer bildet nå og tenkst fordi de vil at vi skal tenke OMG, og så skal de si etterpå bare kødda, og så skal vi slutte å tro på at noen familier i verden med Dronning Elizabeth ikke eier og styrer alt, akkurat som at hun ikke har noe makt og penger likevel da, yeah right!

Michelle
Skribent
Svar til  Hermis
13 år siden

Dro spøken litt for langt, om FBi/CiA/British “intelligence” ikke hadde dratt spøken så langt, så kunne man trodd på det faktisk, jeg fikk sjokk først, men når de endrer tekts og bilde mens vi diskuterer, så skjønner man at noen er der og kødder.-) Men nå bør ikke jeg gi de flere tips til hvordan de skal prøve å lure oss neste gang. Vi vet at THEY rule the world, men de får ikke oss inn 100& i satanistritualene sine og vaksinene og til å ofre og vøre slem og bære våpen for dem likevel lenger, too late, hurra for oss! Men om det er en guttunge som ville lure oss, så var det godt ment og morsomt da!

Michelle
Skribent
Svar til  Hermis
13 år siden

Spørsmålet vi bør stille oss er, hvor sannsynlig er det at jeg søker opp hundrevis av mynter internasjonalt og finner mynter med satanistiske teng og draker og så plukker ut en og omtaler og ligger link på, fra et firma i Belgia, og så er det noen som er inne der og endrer på bildet og teksten? Kan dette være dobbeltagenter som er inne på NS og som har slik makt og internasjonalt nettverk til å kødde med oss slik?
Gi dere til kjenne takk!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

He he! Her det nok mange muligheter. Det kan jo f.eks være aliens som sitter der oppe (eller nede) og kødder med alle, mens de ler. Eller så har det sensasjonelle skjedd at NS har blitt så skeptisk at de ikke lenger tror på noe! Eller så var det hele bare en mindcontroll test, slik at det egentlig ikke skjedde. Noen flere?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Jeg fikk ikke opp valget egenskaper, men det høres utrolig ut.
Så hvem er da the Cult of the Golden Dragon – hva kan vi finne ut om dem?
Det er makt de er ute etter, høres det ut til av teksten der, en makt-kult..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kanskje gullet symboliserer alle pengene siden pengene i seg selv blir verdiløse og bare gullet beholder verdien? Diamanter er bra også da, og eiendommer. Men hvem er berettiget til å eie og styre over diamanter og eiendommer? Det tilhører jo egentlig vår kjære moder jord selv, ingen har egentlig rett til å ødelegge eller bestemme over hverken henne eller noen dyr. Det er bare satanistiske bibler som gir oss slike “rettigheter” (inklusiv den satanistiske NORSKE løveboka!!!). Draken er jo for makt, huff og huff. Symboler er så viktige for THEM, de kontrollerer oss også via symbolene, som hypnose! Hva skal vi med penger egentlig? Er det ikke meningen at vi ALLE skal dele ALL mat og vann og luft FELLES? Det er ikke meningen vi skal holde dyrene som slaver under oss, det har aldri vært meningen, det er bare noe satan kom med, mind-control..
TAKK kjære Singoalla for dine vakre innlegg og fine bevisstgjørende spørsmål, spm er viktige for de får oss til å tenke, stille spm ved alt, det er lov, det skal være lov, det er fri vilje – kjærlighet, intensjonene er gode!!!!

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Det var nok skepsisgjengen som sto bak fleipen, se forklaring fra Smurfen og Armin lenger opp i tråden. Skal si de har mye tid til sånn tullball. Og drage i gull kan muligens være uttrykk for den kinesiske dragens år, hvis det matcher med år 2000 som mynten er fra.

DocTore
DocTore
Abonnent
13 år siden

Løva med St Olavs øks, ble brukt på norske mynter allerede på slutten av 1200-tallet.
Den eldste Nord-Europeiske mynten, jeg har sett, har et bilde av en maskert gud (Odin), på den ene siden – og en drage/fabeldyr på den andre.

Enda jeg kanskje er en utflippa psykedeliker (har spist sopper osv flere ganger) og har studert sjamanisme, og virkelighetens irrganger i 30år nå, siden jeg var ganske tidlig ute med å tvile på den “normale” oppfatningen av “virkeligheten”, syns jeg likevel flere av dere er litt vel paranoide. Man får ikke skikk på virkeligheten, før man har ryddet opp i sitt eget sinn.
Symboler kan brukes til å manipulere folk med, hvis de ikke er bevisste på det…
Man, de hjelper oss også til erkjennelse av ting,
Noen av dere virker ikke som dere har skjønt at sannheten ligger i lyset og gudenes kjærlighet til oss. Hvis dere trenger beviser, se på alt det vakre som finnes i naturen. De onde vil ikke seire, -og dere trenger ikke å vrøvle om alt dere ikke har skjønt. Livet er en god gave, og de som konspirerer kan kun ta fra dem som lar seg manipulere frivillig.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  DocTore
13 år siden

Doc Tore: Det er ingen individer eller virkelighet som er lik. Andre mennesker har hatt andre erfaringer og har helt andre kunnskaper enn deg, det er viktig å vise forståelse og toleranse for dette og ikke si tro at andre ikke har orden på seg selv, selv om de har andre opplevelser og kunnskaper enn du selv :-)
Det skal en del brikker til for å se hele bildet, eller mer av bildet og om man ikke har det høres det helt på jordet ut, om de som ser det de ser, snakkes.
Det er kulturkonflikt kan man si.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Peugeot-logoen er da slående lik riksvåpenet ! Se Peugeot-logoen her:
http://2.bp.blogspot.com/_tl9Q4kjCBtc/S9Bog1RQhaI/AAAAAAAAAAU/LxqDRaXxU3c/S660/Peugeot.Logo_.JPG

Noen som kjenner forhistorien her ? Bør det ikke innledes en rettssak om plagiat; hvem kom først, og har Norge kopiert Peugeot eller omvendt ?

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

He he! Hvis du tar bort halen på Peugot-logoen kan det jo minne om det jeg alltid har ønsket meg i riksvåpenet, en isbjørn!
Både ulv, gaupe, jerv, fossekall, hval, måke, havørn, sel, og sågar torsken, ville vært bedre enn en helt unorsk løve, spør du meg.

« Forrige artikkel

Skrekk og gru i Vigelands reptil-park

Neste artikkel »

Bohemian Grove – hemningsløs herreklubb i skogen

138
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x