Dyrets merke i hverdagen

9336 visninger
3 minutter lesetid
138

Symboler er bilder med en egen kraft. Til forskjell fra tegn med en avgrenset betydning, er symboler ubegrensede og sier derfor mer enn de berømte tusen ord.  Symboler vekker følelser, gjenkjennelse, tilknytning og stikker helt ned til grunnfjellet i folks bevissthet. Derfor har også symboler vært i bruk siden tidenes morgen, og brukes den dag i dag i alt fra firmalogoer, politiske partier, religioner og til nasjonalflagget. Rødt, hvitt og blått symboliserer her idealene om frihet, likhet og brorskap fra den franske revolusjonen.  Og korset på en rød bakgrunn viser Norges forankring i en kristen kulturtradisjon.

Forslag til emblem for Norges fotballandslag i moderne tid

I fjor sommer lanserte Norges Fotballforbund en ny landslagstrøye, hvor det  norske flagget ble foreslått skiftet ut med en drage. Reaksjonene på dette ble for sterke, og dette forsøket på å erstatte nasjonalflagget med et mulig symbol fra vikingtiden ble stanset i tilløpet.

Innføring av reptile symboler har vært mer vellykket for Riksvåpenet. Gjennom tidene er dette blitt endret flere ganger, og siste gang så sent som i 1992.  Det som en gang var en naturlig løve, jfr riksvåpenet fra 1844,  er nå blitt til en stilisert versjon. Løvepotene er skiftet ut med klør, halen er ikke lenger en dusk, men en tredelt spiss, og ut av tungen stikker en tynn tunge til forveksling lik en slangetunge.

Bruken av reptiler på sentrale offentlige symboler stanser ikke her. På side to i det norske passet, finnes nå en illustrasjon av et merkelig dyr ukjent i norsk fauna. Det er en slags krysning av en hest og en drage. Halen er like lang som kroppen, snor seg som en slange og ender i en pilspiss. Man undres selvsagt over hvor man har sett slike haler før? Halsen er langstrakt med dragefinner, og hodet og munnen har drageform. Kroppen er buet og slangeaktig. Bildet er også vannmerket på hver eneste side gjennom hele passet.

Slik har hver eneste norske borger fått passet påskrevet med dette merket. Og ikke nok med det. Hver eneste økonomiske transaksjon vi foretar med kontanter

Dyre-symbol fra Urnes stavkirke

skjer også med dette merket, fordi alle pengesedlene er nå preget med det samme bildet, i tillegg til femtiøringen. Helt ukjent i norsk kulturhistorie er dog ikke dette dyret, da det stammer fra en portal fra Urnes stavkirke og tilhører restene av en førkristen tid hvor drager og reptiler ble brukt på vikingskip og i en rekke sammenhenger.

I den grad drager, øgler og slanger inngår i kristendommens symbolverden, trenger man ikke være teologisk utdannet for å forstå at dette er knyttet til djevelen og ondskapens mørke krefter. Og spørsmålet melder seg om dette bare en tilfeldig figur, eller om vi er vitne til en subtil kampanje for å fordrive kristne symboler til fordel for andre ideologier med en særlig forkjærlighet for reptiler?

I ly av Frimurerbevegelsens hemmelighold av sine aktiviteter er det ikke godt for meningsmann å vite hva slags symbolverden som blomstrer bak denne verdensomspennende okkulte organisasjonens lukkede dører.  Men det kan nevnes at i deres egyptiske esoteriske ritualer spiller slanger og reptiler en helt sentral rolle.  Kanskje denne bruken av reptile symboler på makt verden over neppe er helt tilfeldig?

Med hensyn til dragemerket på pass og penger kan det videre hende at assosiasjonene vandrer til et oppsiktsvekkende skriftsted i Johannes Åpenbaring 13,16-17, hvor det blant annet står at «..ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, dyrets navn.» Det står også at dette merket vil bli gitt til alle på pannen eller på høyre hånd. Symbolsk kan pannen representere passet som vårt fremste identifikasjonsdokument, og høyre hånd den vi foretar våre økonomiske transaksjoner med. Er dette med andre ord det såkalte «Dyrets merke», eller «The Mark of the Beast», som det heter litt mer saftig på engelsk?

Det er til å undres over at kristne ser ut til å sove i timen og ikke protesterer mot bruken av for dem svært negative symboler.  Det er videre maktpåliggende å spørre hvorfor myndighetene i Finans- og Justisdepartementet velger å benytte slike ukristelige symboler og gi det en så sentral plassering?

Abonnere
Varsle om
guest

138 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Armin Bahrami
Skribent
12 år siden

Forsvarsministre fra hvert Natoland står samlet mellom 2 satanistiske skulpturer – er vi virkelig så blinde? Nato-toppmøte i Krakow, Polen. Makten er samlet. Blir det noe mer åpenlyst enn dette?

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/nato-toppmøte-pa-et-satanisk-tempel/

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Armin: Så ikke det du refererer til så jeg er vel blind.. er bildet i artikkelen via link? Har du fått med deg nyheten som Nrk dagsnytt bringer i dag som avslører at Benjamin Netanyahu skryter åpent om at han ødela Oslo-prosessen, for fred og at USA er lett å styre? Ikke første gang Israels ledere skryter av det.. det beviser at Israel og status qou kreftene ikke vil ha fred. Gang etter gang torpederer de alle forsøk på fred, de krefter som vil ha krig, maktkamper og våpenindustrien igang. Disse bør vi gjennomskue, belyse og kvitte oss med. Folket overalt vil ha fred, ikke lederne, tydeligvis. Om de bare hadde sluttet med sine kriger og intrigespill, hadde vi fred.

Jeg ville plassere dette i en artikkel om Israel og midtøsten, men fikk ikke opp da jeg søkte, legger det her så kan du ta det videre. Nrk har lydbåndopptak av at Netanyahu skryter av dette og det har de faktisk spilt av på radio i dag og kommer helt sikkert også på Dagsnytt i kveld. Mener det er skrevet at de straffes de som ikke er Israel vennlige i media, men Nrk har da vist at de kan få sannheten ut når de har noe, også mot Israel..

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Singoalla

Sorry, jeg ser statuene nå, men det er mye slikt rundtomkring i ornamenter osv. Ikke bare i Europa, det er også i Nord og Sør Amerika, Østen, ja overalt.

Uenur
Uenur
12 år siden
Svar til  Singoalla

Ja,det er veldig mye av slik symbolikk rundt omkring.Likevel tror jeg ikke det er særlig stor vits i å male fanden på veggen (nesten bokstavelig talt..) Mennesker har i all til strødd rundt seg med dyresymbolikk,og jeg vil nok tro at dette har sin ganske uproblematiske forklaring.
Vi har alltid villet stå fram som sterke,og da særlig den mannlige den av befolkningen.Derfor er symbolikken med typisk sterke dyr,er ganske naturlig del av vårt instinkt. Vi vet jo at indianerne har brukt /bruker dette mye,og hvorfor skal det da være så mye værre at vi gjør det?? Dette er en aldri så liten avsporing,synes jeg,for alle bruker dyr som symbolikk! Også de onde,men igjen;også de gode. Ingen grunn til å legge så veldig mye energi i å finne ut av dette. Det finnes viktigere ting å tenke på for tiden!

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Singoalla

Uenur: Postet dette innlegget i den andre artikkelen der du også kritiserte at vi ikke burde bruke tid på tema, men jeg skrev den egentlig på grunnlag av ting vi diskuterte her, dyrene osv. Den hører vel så mye hjemme her.

Det gjelder å finne ut av tingene, og da trenger vi å samle brikker for å se helheten, akkurat som ørner og fugler ser tingene i perspektiv, de fatter helheten. Måten du snakket på i et innlegg du skrev her nå, får meg til å tenke på sjamanismen, det du snakker om at indianerne gjorde, det er sjamanisme. Det samme praktiserte aboriginals og faktisk alle mulige folk på hele kloden, opprinnelig.. før dogmatisk religion ble innført, bare man går langt nok bakover, da finner man sjamanistisk praksis overalt.. også i Norge, våre egne forfedre, ikke bare samene. Dette kan være viktigere enn du tror, det er slett ikke noe å avfeie. Du tar skammelig feil her!

Vi har mye å lære av dyrene ikke bare symbolsk. Det er spesiell kraft i hvert dyr, og navn som Ulv, Bjørn, Ørnulf, Ulvilde, Stein osv, dette kommer av det kraftdyr eller totem som personen var knyttet til. Vi kjenner til slik praksis gjennom indianerne, men absolutt alle folk inkludert våre forfedre praktiserte det samme og brukte også trommer osv. Det er viktig å forstå sin fortid, sine røtter, symboler og kreftene som virker, for å forstå helheten, det er ikke noe å hoppe bukk over. Tvert om kan vi bruke det vi lærer og også kraften fra dyrene, bevisst. Om det er slik at NWO-kreftene bruker slik, så bør vi også bruke det, men til gode formål.. De bruker kraftfulle metoder, og så holder de oss/folket i taushet. Kunnskap er makt!

Men hvis du mener at dette er bortkastet tid og uviktig, og ikke vil være med på å legge puslespillbitene, hvorfor oppsøker du da denne tråden for å si det?! Det forstår jeg ikke, for det er flere artikler, tråder og debatter her på NS og ellers på nett enn noe menneske kan rekke å lese en brøkdel av. Derfor får vi alle velge strengt etter interesser og hva vi mener det er verdt å bruke tid på. Å gå inn i en debatt for å si at man bør bruke tiden på noe annet, synes jeg ikke om. Enhver må prioritere sin egen tid og gjøre sine valg.

Forøvrig sier Bibelen at helt helt nærmest Guds trone, der står det 4 dyr.. Løve, tyr, ørn og menneske. De står og synger: Hellig, hellig, hellig.
Innen Kabbalah kalles disse hellige skapninger: Hayot Ha kadesh.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kabbalistic_angelic_hierarchy

For dere som ser rødt om man nevner ordet Kabbalah, kan dere egentlig bare glemme å henger dere opp i det her for Den Norske Lutherske Bibel sier det samme.. nærmest Guds trone og høyest av englevesnene er altså disse dyrene som interessant nok, sammenfaller med dyr i den astrologiske Zodiak og også er viktige dyr i historiske kulturer, i symboler og som kraft-dyr.

Dette er altså ikke bare «kveg» vi snakker om, men skapninger som er høyere enn erke-englene og nærmere Gud enn dem, Uenur. Og paralellene er interessante. Interessant er det også at det perfekte menneske, visstnok skal være sammensatt av disse 4.. Jeg sitter og ser på symbolet nå.. og det er mektig.. det er et menneske-hode, det er engle-.vinger, det er løvpkropp og poter og så er bak-kroppen en tyr.. Dette vesen er muligens mennesket en gang i fremtiden når vi er perfekt utviklet.. eller er det symbolsk?

Er litt stolt av at jeg, som jo er menneske, er født i tyrens tegn, jeg har løveascendant og jeg har ørn supersterkt inne som kraft-dyr.. Der er alle 4, utrolig nok. Perfekt er jeg ikke, men de virker i meg, tydelig vis.

Her er et bilde av den utrolig vakre og mektige skapning, alt i ett:

http://www.gnostica.org.br/wp-content/uploads/2008/02/ageac.jpg

Uenur
Uenur
12 år siden
Svar til  Singoalla

Ja bevares Singoalla.Hver sin lyst! :-)

Michelle
12 år siden
Svar til  Singoalla

Kjære alle gode engler av kjærlighet og lys: Det jeg tror, er at de fleste mennesker på jorden er kjempegode mennesker.

Når vi også husker på at det er vel 90% av menneskene på jorden som lever under fattigdomsgrensa eller noe sånt, er det ikke? Men de er iallefall fritatt fra enhver ondskap selvsagt i forhold til at de har det så vanskelig!

Men, når vi snakker om den restrerende delen, ca 10% eller noe liknende kanskje, så er også de fleste der også gode mennesker. Bare at de blir lurt trill rundt inn i religiøse samfunn og ordener og militære osv for å bli brukt!

Jeg tror det er illuminati som lager nesten alt på jorden, mesteparten iallefall, men de vil gjerne ha med snille mennesker med i organisasjonene og jobbe for de osv, fordi det er lettere fordi å kontrollere de da. For da hører folk lettere etter når Paven sier at man ikke skal bruke kondom fordi det er syndig, eller når Obama sier at det er fredens vei å lage våpen og true, eller når presten i kirka velsigner politikerne og sier de er insatt av Gud, eller når legemiddelindustrien sier du må vaksinere deg så du ikke smitter andre som selv er vaksiner liksom.

Prinsesse Diana var et slikt vakkert menneske som ble brukt som et glansbinde for å dekke over det som skjedde innenfor murene. Men Diana sa selv at hva skulle hun gjøre da, hun prøvde å gjøre så godt hun kunne sa hun. Men kunne hun si at de var reptiler da? Selv om hun hadde sett det? Hvem ville trodd henne den gangen? Ville de bare tvangsinnlagt henne på psykiatrisk?

Hør begynnelsen av denne linken:

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Singoalla

Morsomt at man finner noe å utsette på Israels statsminister. Oslo-prosessen var et villspor. Konflikten i Midt-Østen er en religiøs konflikt, og araberene vil aldri gi seg før Israel er slettet fra kartet. Dette står da endatil i Hamas charter, og alle andre propalestinske væpnede aktører hevder det samme. Alle avtaler en Allah-troende inngår med en ikke-troende kan brytes når som helst det tjener saken; etter mønster av Muhammed houdna-avtale. Dette gjør jo konflikten uløselig, og araberene er ikke ute etter fred med Israels utslettelse. Hvis Israel hadde som mål å utvide sitt landområde kunne de ha beholdt Sinai-halvøya som de har erobret i forsvarskrig flere ganger. Under seksdagers krigen i 1967 kunne de ha tatt hele Egypt, om ikke de hadde blitt stoppet av USA som ble truet av Sovjetunionen.
Les og lær fakta før du diskuterer.

Singoalla
Singoalla
12 år siden

Takk for en artikkel som setter fokus på dette som sikkert mange av oss har tenkt på, drager og løver, er på en måte ikke særlig norsk, på den annen side, så var det mye drage-symboler i tidligere tider, vikingskip, portaler og drager på på stavkirker osv. Årsaken til det siste, er antagelig at de gamle hellige kraftstedene, ble sagt å ha «drage-kraft»-.. det ser ut til en del fra den tidligere tro hang igjen i ornamenter osv. Men også i utsmykningene i katedraler osv er det som jeg har nevnt flere ganger, vanlig å illustrere det gode og det onde, dermed er det også utsmyktninger og malerier med djevler og demoner, som illustrasjoner til det onde og kampen mellom det gode og onde.

Nå er det slik at kirken skal være en fallen kirke, i følge Bibelen, en fallen skjøge som driver hor med kongemaktene og forfører hele verden med sin vranglære… sier Bibelen selv.. om vi tenker slik, og vet at de snur det meste på hodet, status qou kreftene.. og at de har hatt bortimot monopol på hva som var korrekt og tillatt å mene, iallfall i nesten 2000 år.. da kan man begynne å lure på hva som egentlig representerer det gode og det onde.. kristendommen ble inført med tvang, blod og drap.. handlinger er hva man skal bedømme å kjenne hva som er godt og ondt på.. kirkens handlinger har ikke vært gode, for å si det mildt.. og de tok alle de tidligere hellige stedene og bygde sine kirker der, kuppet kraft-stedene.

Vikingene hadde således god grunn når de gikk løs på klostre og prester.. det var kan hende rettmessig og ikke primært for å plyndre? Kirken og deres menn var i deres øyne de som plyndret og hadde røvet og okkupert de hellige plassene deres med drage-kraften.. I Kina og en del andre steder er drager noe godt og lykkebringende.. for oss som alltid har lært at de er onde og som har fått dette inn hele veien, gjennom eventyr, legender, filmer osv, for oss er de noe ondt, men det kan også være sverte-kampanjer.. Det er derfor djevelen blir fremstilt med horn, for å stigmatisere og bekjempe den tidligere fruktbarhetguden, som hadde horn. Gnostikerne pleide omgang med sine rådgivere/hjelpere/engler som de kalte «daemons». Det var altså gode krefter.. Platon og andre fikk kunnskapen gjennom sine daemons… Kirken stigmatiserte og brukte ordet i propaganda inntil betydningen ble så negativ som den er i dag. Den kalte de gode kreftene som spirituelle mennesker hadde kontakt med, for onde.. og drev propaganda for dette, kanskje fordi de selv ikke hadde kontakt med spirituelle krefter reelt, eller fordi de ville ha monopol på slik kontakt.. hva skal man med kirken og prestene om alle har direkte kontakt i sitt indre tempel?

Det er viktig å ha med dette perspektivet også. Men gleder meg til å se hva som kommer frem etterhvert i kjølvannet av denne artikkel, jeg vet at det er flere som har noe å bidra med, f eks er det symbolikk i politi og rettsinstansene som er veldig frimurerisk med to søyler osv, uten at jeg har noe av det på hånden her og nå.

Michelle
12 år siden
Svar til  Singoalla

TAKK kjære goe vakre kjærelighetsengel Singoalla for et fantastisk godt innlegg!, elsker det!!!
Jeg har hørt at Jordan Maxwell snakke om at så og si ingenting skjer tilfeldig, for eksempel kappene de bruker i rettssalene og den firkantede lua de får når de har bestått skoler, alt er visst fra mørke krefter. Jeg kom akkurat til å tenke på at kan de mørke kappene symbolisere at det hele skal få kraft fra black rituals? Selv lovboka er jo rød, og i healing har jeg hørt at fargen rødt kan stoppe energi.
♡♡♡♡♡♡♡LiGHT+LOVE4EVER♡♡♡♡♡♡♡
http://www.youtube.com/watch?v=mTa8U0Wa0q8

Ulven
Ulven
12 år siden

Har alltid syntes at riksvåpenet har et temmelig unorsk preg. En løve med en øks ? Noe så smakløst, løver har aldri levd vilt i Norge, og øksa ser ganske aggressiv ut, som om den har til hensikt å hogge hodet av noen.

Synes det nå er på tide å bytte ut hele det u-norske riksvåpenet. Her er noen forslag til nye, reptilfrie og ikke-satanistiske symboler som kan egne seg:

– En elg med en motorsag
– En isbjørn som ser en hvalross i øynene
– En fuglekonge (Norges nasjonalfugl, søt og ikke-aggressiv)
– En bjørn som fisker en fin laks i en foss
– Fire glefsende ulver som jager Gro Harlem Brundtland og Thorvald Stoltenberg…

Det er vel snart på tide å erklære Norge for reptilfri sone…

Michelle
12 år siden
Svar til  Ulven

♡Jeg er så glad det finnes så snille ulver som deg♡

Anna Balsgaard
12 år siden
Svar til  Ulven

» – Fire glefsende ulver som jager Gro Harlem Brundtland og Thorvald Stoltenberg » Tiltredes ! :D

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  Ulven

Veldig bra Ulven :D

På disse 11 åra siden artikkelen ble skrevet, så har mye skjedd.
Og masse avslørt.

Vi har flere reptiler i firmaet STATEN NORGE, enn landet Norge har godt av.

Nå kjempes det en kamp på liv og død bokstavelig talt.

Vi som er våkne burde organiserer oss, raskt.

q-tox og a-tox er greie kanaler å bruke

Mer enn noen gang, så trenger vi å skape positiv energi :

Vi er lys-vesner, så vi kan bruke det i vårt Landsmerke.

Vil gi positiv energi over alt hvor det blir satt opp :D

Nixo
Nixo
12 år siden

Jeg tror jeg vil fortelle om en sannhetsdrøm jeg hadde som lite barn:

Jeg drømte at jeg stod i vinduet i leiligheten vår i 4.etasje og så ned på gata og på porten i gården over gata.

Plutselig kom det en form for tankbil og stoppet foran denne porten. Det kom ut to personer som rullet ut en slange med en dyse ytterst og de sto og ventet.

Det var ikke noen vanlig tankbil, jeg hadde på følelsen at tanken inneholdt dødelig gift og at de skulle sprøyte mennesker med den for å drepe dem.

Jeg spurte moren min hva dette var. Hun kikket ut og sa med begeistret stemme: Å. det er KRONA. Jeg skjønte at KRONA har en slags overordnet myndighetsinstans som dro rundt og drepte mennesker. Men jeg var forundret oer at moren min var så begeistret.

Så kom det en dame oppover fortauet og skulle til å gå inn i gården. Idet hun oppdaget de to personene som sto klare med dysa, spurte hun først forundret og forvirrett: «Hvem er dere?»

Men så skjøte hun hvem det var og stillet seg friillig opp for å bli besprøytet med giften, idet hun begeistret sa: «Å er det KRONA».

Der sluttet drømmen.
——————————————————————————————

Horfor hadde jeg en slik drøm, jo grunnen er nok denne:

– Allerede som barn skjønte jeg at det innen norske myndigheter finnes en ondartet og morderisk kjerne.

– Videre skjønte jeg at myndighetene hadde effektivt hjerneasket flesteparten av landets innbyggere til å passivt godta alt de bestemmer, tilogmed avlivning, og det attpåtil med begeistring

– Jeg føte at jeg var den eneste som ikke var hjerneasket og følte en uimotståelig trang til å vekke øvrige mennesker opp.

—————————————————————————————

Den ekle symbolikken i Norges nasjonalsymboler er også etter min mening et ledd i en form for subtil skremsel og hjernevask for å omgjøre folk til viljeløst kveg.

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Nixo

Nixo: Utrolig sterk drøm du forteller om der, den skulle nok si deg noe ja..
Takk for at du delte :-)

Michelle: Tusen takk for dine vakre ord igjen.. men som du så skrev jeg at jeg ikke er sikker på at dragene bare er onde.. de gode stedene våre forfedre holdt hellig hadde jo «dragekraft» og det hang igjen lenge i kirkedekoren.. det var jo kirken som tok disse stedene fra forfedrene våre med makt.. kuppet og okkuperte dem. Mange kirker er bygget på slike steder og kraften på stedet er blitt enda sterkere år for år, pga alle som ber og deler sine sterke følelser på stedet. Derfor har mange gamle kirker, mye kraft og man merker at nye arbeidskirker bygget vilkårlig mangler noe..

Som jeg har sagt før: “Beauty is in the eye of the beholder» – det er din egen skjønnhet du speiler.. håper at du fikk lest den kommentaren jeg skrev til deg hvor jeg refererte til dette? Beklager at jeg ennå er uten lyd på pc..

Ulven: Den Norske kirkes våpenmerke er ikke noe bedre..
Et kors (Torturinstrument/galge) og 2 økser! Som står som to søyler..
Dette tilhørte opprinnelig Olav den hellige og Trondheims-kirken så det er mye tradisjon i det og husk at tider og samfunnet + vårt syn har endret seg..

MEN de ønsker nye forslag til dette våpenmerket, og legg merke til ordet, våpenmerke.. det var vel slik det var i de tider..

Her kan du eller andre sende deres forslag til nytt kirke-våpenmerke:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2768278.ece

Michelle
12 år siden
Svar til  Singoalla

Bare hyggelig, nei jeg er ikke sikker på om jeg har sett det? Beklager goe Singoalla om det er noe jeg ikke ser og ting jeg ikkke får lest, det gjelder dere andre også.-) EViG TAA!!!!

Jeg har aldri forstått det med våpenskjold, hvorfor må en ha det? Våpen sprer jo ikke akkurat noe positivt. Og hvem bestemte at det skulle være et menneskeetende dyr, ja for løven kan jo i visse tilfeller angripe, og så med en øks da også! Men ikke alle løver er onde nei det tror jeg også.-) Men det jeg la merke til på kirkevåpenet, var at de også hadde økser, brikkene faller mer og mer på plass for meg ja, konspirasjonene blir ikke akkurat motbevist.

Om jeg skulle hatt et symbol, så ville jeg kanskje hatt en lotus, buddhas lukkende øyner, en vakker snøkrystall, en svane, regnbuen, en blomsterbukett, en bekk eller et hjerte.-) -> PS: ikke rart jeg ikke vil ha et kjøttspisende dyr som merke når jeg er en (vegetarisk) kanin da.-)
♡♡♡♡♡♡♡LiGHT+LOVE4EVER♡♡♡♡♡♡♡

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Glemte å minne om at Prins Charles er Prins av Whales, fordi det har DEN røde draken i sitt våpenskjold og på sitt flagg (merk at Kongen har løven med øksen på det norske flagget når det er til tops, men tror ikke han tenker på symbolikken da). Er det bare meg som synes det var sykt at Dronning Elizabeth sa da hun la kronen på Charles, mens han knelte foran DEN røde draken (flagget til Whales i England), at «nå skal DEN røde draken gi deg makt», skummelt og ekkels!!!!

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Sorry igjen, det heter jo Wales (ikke Whales som strengt tatt betyr hvaler), moderator får med glede rette, og slette denne meldingen også, hjerteligst TAKK!!!!

Avregistrert
Avregistrert
12 år siden

Løven er nevnt flere ganger i bibelen,alltid som en positiv ting. Betenkelig at denne riksløven sakte men sikkert er blitt forvandlet til en slags drage. Dragen er alltid ment som djevelen selv eller ondskapen i bibelen.
Ikke tilfeldig dette.

BelzeBob
12 år siden

Løven representerer (minst) 2 ting:

1. «Løven av Judea» fra Gamle Testamentet. Lurer på om det var kong David eller noen annen «kjendis.» Derfor går løven igjen i kristne land.

2. Mot. (Courage.)

http://tarotcanada.org/RWSStrength.jpg

Om dragen:

http://www.fritale.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=72

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  BelzeBob

BB sier:

“Løven av Judea” fra Gamle Testamentet. Lurer på om det var kong David eller noen annen “kjendis.” Derfor går løven igjen i kristne land.»

Å?
Er du så sikker på at det er derfor LOJ dukker opp i «kristne land»?

Hva har det seg at leon of judea hovedsaklig dukker opp i land som har reformkirken som statsreligion, mens i katolske land er den mere fraværende?

Hvorfor er det hovedsaklig land med reformkirken som støtter Israelistenes finanskrig i europa og korstog mot Islam, mens katolske land har holdt seg unna korstoget mot islam?

Hvorfor er løvens positur tilsvarende lik det orginale LOJ emblemet?

De som tror Norge er et kristent land på grunn av en lovparagraf må tro om igjen. Min påstand er at norge har vært under press av Israelister siden korsfarer tiden, og spikeren i kisten ble klasket inn da jøde, og munkeordenforbudet ble opphevet.

At den katolske paven i senere tid ble annerkjent som leder også for den protestantiske kirken, samt at jesuitter fikk tilgang til det norske riket, kan bla. sees i sammenheng med jesuittene og frimurerenes felles prosjekt EU. Men alikevell aner jeg en viss uenighet mellom romerske jesuitter og jødiske frimurere.

NB: Noen som greier å se at den nye utgaven av løven på riksvåpenet også er en jødisk kaballah?

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Glemte bildet av LOJ
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/Jerusalem-coat-of-arms.svg

…ja BB, løven symboliserer David «den rettmessige kongen/leon king».
Han som hatet de svake og hans blodslinje frimurerene mener de er etterkommere av. Murerenes hellige gral som ble fraktet ut av judea under korsfarertiden og hovedsaklig til Frankriket og Stor-BRIT/BRIS-ania.

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Sigr Huginsson sier: NB: Noen som greier å se at den nye utgaven av løven på riksvåpenet også er en jødisk kaballah?

Er dette det nye riksvåpenet for Norge? Kommer et nytt? Med hebraiske bokstaver?! Bokstavene er hebraiske, og kan da ikke være på en Norsk riksvåpen? EN jødisk Kabbalah? Hva mener du med det?

Jeg har studert og praktisert en god del Kabbalah men har aldri hørt ordet brukt slik. Hva er EN jødisk Kabbalah?

Kabbalah betyr overlevering/tradisjon. Det er den muntlige lære. Om man kjenner litt til Kabbalah og setter seg litt inn i det og er moden nok til å forstå, så slipper man alle disse fordommene..

Det er ikke noe galt med Kabbalah! Slutt å tro på propaganda fra Sionist-styrke kristenfundamentalistiske protestantiske samfunn, hvor mye innsikt har de? Ikke engang nok til å forstå at de skyter seg selv i foten når de rakker ned på Kabbalah, det finnes ikke snev av innsikt der om noe som helst.

BelzeBob
12 år siden

Ta en titt på et annet symbol også:

http://www.holocaustinfo.net/fasces.php

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Ojsann.. jeg la inn linken om hvordan kirkens våpenmerke så ut før jeg klikket på din link Belzebob.. din link var om fascisme.. og BINGO..
BEGGE INNEHOLDT TO ØKSER.. DEN NORSKE KIRKE OG FASCISME..
OG de står der som to frimurer-søyler.. det norske politi har det samme..
Det var opprinnelig merket til Olav den såkalt hellige..
En kriger som i følge Snorre Sturlason kriget og krevde inn skatter, stort sett.
Det er ikke hva en hellig mann gjør.. i mine øyne..

Uenur
Uenur
12 år siden

Jada! Olav den «hellige» holdt ikke så mye mer enn seg selv hellig. Det er temmelig eldgammelt nytt Singoalla. Han var en av datidens elite,og brukte det da enkleste middlet til rådighet som symbol for sin framferd;religion,og demonisering av de fiktive Odin og Tor. Dermed favnet han stadig flere nyttige idioter.Samme oppskrift som hitler brukte,bare at han benyttet jødene/bolsjevikene som «tro»/symbol på ondskapen.

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Uenur

Ja men det er ikke så mange som kjenner detaljer fra hans liv, jeg leste Snorre for å få vite litt og ble skuffet, han bare kriget og krevde inn skatt. Det som var det viktigste i den kommentaren min der er den utrolige likheten, ja identisk-heten mellom fascistsymbolet, to økser, og det norske politi, norske kirke osv.
Symboler er ikke bare der for syns skyld, DE VIRKER, det er krefter i dem!
Og de er ikke tilfeldig valgt.

Michelle
12 år siden

Ja uansett hvilke draker, reptiler, gjeiter eller løver det er snakk om, alle dyr og mennesker trenger bare sniilhet selvsagt!!!! (dette er jo ikke bra, så merkelige skumle og groteske greier, men fantastisk positivt at dyrevernalliansen reagerer mot det: http://www.aftenposten.no/kul_und/article3743845.ece)

Askeladden
Askeladden
12 år siden

Tunga og formen ellers tyder vel på at det ikke er en løve vi har med å gjøre, det røde skjoldet sier seg selv.

BelzeBob
12 år siden

Sigr

Interessant, ja. Jeg ser du har forsket. Din teori har absolutt mye for seg.

* «At den katolske paven i senere tid ble annerkjent som leder også for den protestantiske kirken»

Dette visste jeg ikke? Har du mer info om den saken? Jeg trodde paven var ikke-eksisterende i det protestantiske hierarkiet.

* Kong David. Var han nødvendigvis ond? Er ikke sikker på det. Noen hevder også at Kong Salamo var ond, men jeg tror ikke på det. Jeg tror han var en god og meget klok mann.

Vi har symboler overalt. Men den «konspiratoriske» grunnen til at vi har akkurat de symboler vi har i forbindelse med vårt samfunnsstyre er én ting, mens symbolenes mer universale mening er en annen. Det er egentlig denne som interesserer meg mest når det gjelder symboler som løven, dragen, duen, ørnen, svanen, slangen, enhjørningen osv.

Rastafarianerne er også glad i løven. Men jeg tror de forbinder den med Haile Sailasse, den gamle etiopiske keiseren og samtidig en slags inkarnasjon av Gud/Kristus.

Men du har gjerne rett hva angår løven i protestantiske land. Monarkenes makt de siste par hundre årene har nok mye å gjøre med dette. Dronningmoren er også den øverste sjefen og beskytteren («Patronesse») for alle verdens frimurere.

Og frimureriet er mildt sagt veldig jødisk. Altså: de fleste grener av frimureriet baserer seg på et slags drama fra Gamle Testamentet, samt på Kabbala. I tillegg har de litt fra Alkymi-tradisjonen og Rosenkorserne. (Allikevel: det er ekstremt overfladisk og fjollete. Hva angår det mystiske. Ingen indre utvikling eller utvikling av magiske evner der i gården. Maktspill, intriger og skumle konspirasjoner derimot – det er de nok skikkelig flinke med.)

Et spørsmål som jeg gjerne syns er mer interessant er hvordan vikingene så på Dragen. Og hvorfor øst-asiaterne også ornamenterer sine tak osv. med dragehoder. Vel, jeg postet en liten lenke om dette tidligere.

I Russland har man bjørnen..

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  BelzeBob

«Dette visste jeg ikke? Har du mer info om den saken? Jeg trodde paven var ikke-eksisterende i det protestantiske hierarkiet.»

Jeg mener bestemt å ha lest det på en mainstream nettside og jeg trodde det var wikipedia, katolsk.no, eller kirken.no, men finner det ikke igjen.

Kunne i grunn vært spennende å funnet den linken igjen.
Jeg tror ordlyden og kilden kan være vesentlig for å unngå misforståelser.

Angående symbolikk:
Det er kanskje ikke hva som illustreres som er av betydning, men HVEM som gjør det og HVA de mener med det. Dette våpenskjoldet dukket forøvrig opp ETTER munkeordenes infiltrering av Norge.

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Sigr Huginsson sier: Angående symbolikk:
Det er kanskje ikke hva som illustreres som er av betydning, men HVEM som gjør det og HVA de mener med det. Dette våpenskjoldet dukket forøvrig opp ETTER munkeordenes infiltrering av Norge.

EKSAKT.. HELT ENIG, SLIK ER DET OG SLIK MÅ DET SES :-) ALLTID!

Noen tanker og eventuelle brikker til:
—————————————————–

Når det gjeder LØVE, så er det symbol for land også..
Er det noe med Judeas løve eller? England?

Kan noen som har tid sjekke hvilket land NOSTRADAMUS betegnet som løven? Fordi han brukte det ordet og MENTE ET LAND..

Løven og villsvinet skulle møtes på slagmarken, og jeg mener det var Storbritania og Frankrike – Waterloo… kan noen sjekke?

Vår kongefamilie er jo Engelsk og vi har tette bånd dit..
Er vi på noe vis en vasall-stat under England??!!

DET ER I ENGLAND MYNDIGHETEN TIL Å MOBILISERE DET NORSKE FORSVAR LIGGER NÅ… DET ER I ENGLAND EN DEL MYTER FINNES OM GRAL; OG TRONSTOLER OG PAKTENS ARK OG JEG VET IKKE HVA..
JEG HAR MYE MER OM DETTE MEN JEG HAR IKKE MYE TID NÅ.

Trodde dere hadde en del brikker dere antagelig ikke har.
Men jeg har gitt noen nå og så får dere tygge litt videre på dette.
Så kommer jeg med mer en gang jeg har tid om dere ikke finner det selv..
Nå tror jeg tampen brenner og at visse folk følger oss med argusøyne ;-)

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden

Nei, det er ikke noe nytt riksvåpen som kommer.
Jeg snakker om den siste utgaven som er avbildet på toppen av artikkelen.
Dette designet passer perfekt inn i denne kaballaen:
http://i48.photobucket.com/albums/f237/gunner1995_bucket/Kabbalah/TreeofLifeKabbalah.jpg

Alle punktene passer.
Ser du det ikke?

Singoalla
Singoalla
12 år siden

Ok, forstår hva du mener nå, MEN det er ikke noe galt med hverken løver eller Livets tre, livets tre finnes i ALLE kulturer.. ALLE. Søk på det ordet på nett og du finner dem i det Norrøne, i Guatemala, i Egypt, på Arabiske tepper, ja OVERALT. Det ligger noe vesentlig der, men det er IKKE noe mørkt i TREE OF LIFE! Om det er et LIVETS TRE, da er det grunn til å bli GLAD..

Heller ikke LIV eller TRE er det noe galt med. Våre forfedre mente at de første menneskene kom fra trerne, Ask og Embla.
Akkurat dette var gledelig og ikke noe negativt med i så fall.
Veldig BRA! Det er dit vi må, VÆRE et levende livstre, alle sammen.
Det er fint å finne ut av ting sammen, men dere er litt vel mistenksomme mot ting som ikke er negative. Men det er bra å finne ut av ALT, jeg elsker å grave og finne ut av ting. Ser ut til at dere mangler noen brikker, selv om det er ting som har vært nevnt flere ganger her på NS tidligere..

1. Det er riktig at jøder og jesuitter offisielt ikke hadde adgang til Norge inntil forbudet i den opprinnelige grunnloven ble opphevet… MEN.. forbudet kunne lett omgås.. visse hadde tradisjoner med å skifte navn osv.. og det var ingen kontroll på grensene hvor man måtte bevise at man ikke var jøde/jesuitt..
I praksis så var de i landet også FØR forbudet.. og de virket da hovedsakelig gjennom DET MULTILATERALE DIPLOMATI.. de var her heletiden..

2. HVEM er overhode for det Multilaterale diplomati?
SVAR: JESUITTENE. Dvs den Jesuittiske orden og kirken er overhodet for DIPLOMATIET i alle katolske land.. You see?

3. De fleste lakeiene har bak seg et opphold i USA.. bare se bakover, i deres CV, de som får nøkkelposisjoner og oppdrag, har hatt et en periode i USA.. ikke Jonas Gahr Støre.. hans opphold var i Frankrike.. i 6 år tror jeg. Deretter ble den unge jyplingen i tyveårene ! RÅDGIVER FOR STATSMINISTER GRO HARLEM BRUNTLAND.. en mann i 20 årene, Støre.. rett opp..
Han har vært i kulissene lenge, før noen av oss ante hvem han var.

4. Hvordan BLE Norge et selvstendig rike?
VED AT DET BLE OPPRETTET ET EGET KONSULATVESEN, DVS DIPLOMATI, DETTE BLE BRUKT SOM MIDDEL OG BREKKSTANG MOT SVENSKEKONGEN..

5. DA DETTE SKJEDDE, I 1905 HADDE DEN FØRSTE NORSKE STATSMINISTER, CHRISTIAN MIKKELSEN.. HEIMEN SIN FULL AV JESUITTISKE RÅDGIVERE..

http://no.wikipedia.org/wiki/Jesuittordenen

Jesuitter i Norge – Wikipedia:

I Norge ble det i Grunnloven av 1814 fastlått at jesuitter ikke hadde adgang til riket. Etter at Den katolske kirke ble tillatt i Norge i 1843 ble denne bestemmelsen stående; den holdt seg også etter at forbudet mot jøders innvandring og munkeordener ble opphevet senere i det 19. århundre. Først i 1956 ble det offisielt tillatt for jesuitter å reise inn i Norge. Men forbudet i Grunnloven må sees som et forbud mot å utbre den jesuittiske lære i Norge. Det er eksempelvis opplyst at Christian Michelsen i 1905 hadde jesuitter boende hos seg som gjester og rådgivere.

Jeg gjentar: Det er eksempelvis opplyst at Christian Michelsen i 1905 hadde jesuitter boende hos seg som gjester og rådgivere. !!!

HVA rådet de Michelesen til å gjøre? OPPRETTE KONSULATVESEN; DVS DIPLOMATI = DERES GREIE; SOM DE KUNNE VIRKE GJENNOM!

Har nevnt dette noen ganger før her på NS. ER LEI FOR Å OPPDAGE OG SI DETTE.. NORGE BLE SELVSTENDIG SOM FØLGE AV EN ÅPENBAR JESUITTISK KONSPIRASJON.

6. DA OBAMA FIKK FREDSPRISEN I ÅR, GRUNNLA JAGLAND DET I SIN TALE MED AT HAN VILLE GI HAM PRISEN FOR Å STYRKE «DET MULTILATERALE DIPLOMATI». BINGO.. Dvs de kreftene som styrer..

7. VI SER JESUITTISKE FLOTTE KIRKER I KATOLSKE LAND, MEN HVOR MANGE HAR FORSTÅTT DERES SENTRALE OG VIKTIGE ROLLE, OG ALLE DERES LAKEIER OG KONSPIRASJONER I NORSK STYRE OG STELL.. OG UTFORMINGEN AV NORGES RIKE OG HISTORIE?

Trist men sang og dersom man ikke forstår Jesuitterbrikken…
Da faller ikke resten på plass..

MERK DERE DISSE PUNKTENE DE ER VIKTIGE BRIKKER!

BelzeBob
12 år siden

Sigr sa: «Angående symbolikk:
Det er kanskje ikke hva som illustreres som er av betydning, men HVEM som gjør det og HVA de mener med det. »

Ja, eller omvendt. Men vi forstår hverandre her.

Forøvrig er det mye som tyder på at katolikkene/jesuittene og jødene/frimurerne ikke er bestevenner. Tenk på Biskop Williamsons uttalelser om Holocaust f.eks. Jeg tror også det er en rivalisering om makt mellom Vatikanet og Israel/sionistene. Men de har gjerne en gjensidig forståelse om hvem som kan ta hva. På kort sikt, ihvertfall. Litt som når to mafia-familier deler opp en by mellom seg.

Forøvrig syns jeg jesuittene faktisk har veldig mye bra for seg (også); mange av de flinkeste folkene gjennom historien, etter jesuitt-ordenens/hærens opprettelse, har vært jesuitter. Mange fremragende forskere og mystikere blant dem. De samme kan sies om jødene. Så det er ikke svart/hvitt.

Om Athanasius Kircher, en jesuitt:
http://www.outlawjournalism.com/forum/viewtopic.php?p=11627#11627

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  BelzeBob

BB sier:
«Forøvrig er det mye som tyder på at katolikkene/jesuittene og jødene/frimurerne ikke er bestevenner. Tenk på Biskop Williamsons uttalelser om Holocaust f.eks. Jeg tror også det er en rivalisering om makt mellom Vatikanet og Israel/sionistene. Men de har gjerne en gjensidig forståelse om hvem som kan ta hva. På kort sikt, ihvertfall. Litt som når to mafia-familier deler opp en by mellom seg.»

– Det er dette jeg også kan kommet frem til.
Og det er ut i fra det jeg tolker bilderbergermøtene.
Bilderberger er ikke 1 stk elite, men en samling av de 2 nevnte grupperingene hvor de blir enig om hvem som skal ha hva og fremgangsmåter.

Men det kommer til å smelle før eller siden. 1 og 2 verdenskrig er etter min oppfattning en effekt av dette. Jeg tolker derfor nazismen kun som en avtar.
Man må ikke se på lederen, men heller på de som finanserer han/henne.

BB sier:
«Singoalla har forøvrig rett: Kabbala/Livets Tre er ingen konspirasjon»

-Nei, livets tre er ikke problemet her, men ut i fra at vi allerede vet hvem som plantet løven på våpenskjoldet og hva de står for, så er det mildt sagt grunn til å rynke på nesen. Det forteller oss hvor lenge Norge har vært okkupert.
Enig?

BelzeBob
12 år siden

Singoalla har forøvrig rett: Kabbala/Livets Tre er ingen konspirasjon. Kun en esoterisk virkelighetsmodell, eller: en virkelighetsmodell med esoterisk opphav. Folk som er redd for Kabbala skjønner ikke hva Kabbala handler om. Boken Talmud og de skrekkelige rasistiske idéene som henger sammen med den derimot – dette er skumle saker. Sikkert forfattet av noen skikkelige svinepelser.

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  BelzeBob

TAKK for at det iallfall er to som later til å forstå at Kabbalah og Livets tre, handler om helt andre ting enn sekteriske ekstremister svartmaler på veggen, det enese de røper er sin egen totale mangel på innsikt, som er så stor at de kan gjøre noe så blasfemisk mot SIN EGEN TRO og ikke fatter hva de gjør.

De fatter ikke, at dersom de hadde rett, dersom det var noe som helst galt med Kabbalah, så må de samtidig fordømme del B av den historien, som er skriftene.. deres Bibel! Kort fortalt. De er så på viddene at det finnes ikke ord, men er kun til å gråte over. Kabbalah er fantastisk, den muntlige lære beholdt de for seg selv.. det er den ene av de to søyler, skriftene den andre. De er uadskillelige og den ene kan ikke hverken bestå eller forstås uten den andre. Det finnes INTET; INTET konspiratorisk, intet lucifersk eller satanisk, intet mørkt, intet mistenkelig, intet som strider imot den kristne Bibel, tvert om er det del 1 av det som skriften er del 2 av. Om de vil forkaste grunnmuren, henger deres egen tro i løse lufte, og det er trist og ufattelig å være vitne til deres uforstand.

Det var 2 trær i Edens hage, som ikke skulle røres.. Livets tre og kunnskapens tre. Adam og Eva spiste av kunnskapens tre, så de forstod forskjellen på godt og vondt bl a, de måtte jages ut av Paradis, FORDI de IKKE SKULLE SPISE AV LIVETS TRE.. før de var modne, ikke i den tilstand de var da. Man må være rede og åndelig moden for kjøttet.. the real thing, man må lære å fordøye melk først. De fleste kristne foretrekker fremdeles drøvtygging av utvannet melk og dogmatiske fraser. Om dere ser i Johannes åpenbaring, så står det om Livets tre som vi alle skal få del i en gang.. etter katastofene.. noen av oss har bare tjuvstartet litt :-) Det rimer selvsagt ikke at kristne etter alt det vonde er over, skal beskjeftige seg, med noe de fordømmer nå. Det burde de tenke over.

Den geometriske modellen, som Livets tre i dag tegnes opp som, innen Kabbalah.. den kan brukes til mye forskjellig.. som et verktøy til å forstå seg selv, naturen, universet og avansert matematikk og kvantefysikk, det er en genial modell – som gir deg en måte å forstå alt mulig på! For å si det enkelt. Som en mal som kan legges oppå det meste og gi innsikt. Og det ligger uendelig mye i hver Sefiroth, i hver sti..

Dette er IKKE GUD, men snarere en modell som kan hjelpe deg til å forstå hvordan GUD og skaperverket UTFOLDER SEG; virker, fungerer.. Det finnes ikke snev av noe satanisk i det der. Det er vakkert, geometisk, innsiktsfull kvantefysikk for sjelen, og innsikter folk som var kommet langt, har delt :-)
Eldgamle Kabbalah er i tråd med alt de finner ut innen kvantefysikk i dag.

Om de bare gadd, med et åpent sinn å se LITT på hva dette faktisk er, uten å blindes av svertekampanjene fra de som vil ha makt over folk, så ville de fort kunne forstå, hvor latterlig alle deres påstander er. Det må være deres eget mørke de projiserer. Da jeg spure min kabbalah-lærer om disse svertekampanjene svarte ham: Bare la dem være opptatt av mørket. LA OSS KOSE OSS I LYSET :-).

Ja i sannhet er det lys mer enn noe annet sted, innen Kabbalah f eks Zohar – stråleglansens bok…men der det er mest lys, vil også motkreftene virke sterkest for å svartmale.. Talmud derimot, har jeg ikke noe forhold til.

Men jeg vet at det alltid har vært motsetninger mellom Kabbalister og Tamudister.. ja det var faktisk dødsstraff for å være kabbalist til tider, innen jødedom. Jesus var en stor kabbalist, det innrømmer til og med jøder. Fadervår, Bergprekenen og de fleste Bibelversene er kabbalistiske..
De som sverter kabbalah vet ikke nok til å kunne se det engang..
Og det er egentlig bare sin egen manglende forståelse og innsikt de røper.

Men men, tilbake til disse konspiratørene, hvem var de og hva ville de?
ENIG, tenkte samme tanke selv, HVOR LENGE HAR VI VÆRT OKKUPERT?!
Jeg vil gjette på, at det har vart siden den såkalte frigjøring da?
Synnøve Fjellbakk Taftø var kvinnen som fant ut dette med unntakstilstanden og okkupasjonen i kjølvannet av krigen, men hun sa den varte et visst antall dager, var det 90? Skal spørre henne ut litt mer om dette jeg..
Det er hun som har sett klarest ang disse ting..

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Singoalla

Singolla sier:
«Men men, tilbake til disse konspiratørene, hvem var de og hva ville de?
ENIG, tenkte samme tanke selv, HVOR LENGE HAR VI VÆRT OKKUPERT?!
Jeg vil gjette på, at det har vart siden den såkalte frigjøring da?»

Det er sikkert ikke feil.
Norge kapitulerte til tyskland, Norge blir tysk
Tyskland kapitulerte til storBRITania, Tysklands krigsbytte (bla norge) blir BRITisk. Har vi mottatt frigjøringserklæring fra storBRITania?

Men Norge har vært under fremmed statsmakt mange ganger. Og det er middelalderen jeg sikter til. Den første runden var på 1000 tallet under kristningen av Norge, da Nordmenn flyktet til Island. Okkupanten da var jesuiter/romere/katolikker.

Men allerede på 1200-tallet var det en maktkamp i Norge mellom jesuiter/romere og munkeordener/tempelriddere/frimurere/jøder, og den sistnevnte gruppen vant dragkampen. Deres maktinnflytelse har økt med tiden siden den gang. Denne rivaliseringen var grunnlaget for den såkalte jødeparagrafen.

Men jeg vil anbefale deg å se nærmere på sverre sigurdsson. Når man ser nøye etter er han trolig ikke den frigjøringsmann vi liker å huske han som. Og det virker nesten for meg som mye av historien rundt han er en gryterett av krigspropeganda og kopi av genesis og atonistenes/ur-jødenes krig mot kanaanitterene og deres land.

BelzeBob
12 år siden

Sigr

Jepp, skjønner poenget og tror du kan ha ganske rett i dine tanker. Men jeg vil legge til ett aspekt til: rett og slett penger. Krig er et forferdelig tap for 99.9% av befolkningen, men ekstremt lønnsomt for den resterende 0.1%. Og jeg tror ikke nødvendigvis at bankirene som finansierer revolusjoner, kriger og okkupasjoner alltid har en okkult religiøs/sekterisk tilknytning, men at penger og makt i seg selv er deres religion.

Jeg anbefaler alle å se dokumentaren «The Money Masters» som tydelig viser koblingen mellom bankirene og krig. Såvidt jeg husker lånte Rothschild ut penger til begge partene i første verdenskrig f.eks. Rothschild er jødisk, men vi finner nok eksempler på ikke-jøder som også opererer med samme mønster.

Kommer det en tredje verdenskrig? Egentlig kan jeg ikke skjønne hvorfor dette skulle være ønskelig når den globale eliten allerede har styring på 90% av alt som foregår i verden i dag. Påskuddet for krig må i såfall bli Iran, eller en ny konflikt i Palestina forutsatt at man gir Palestinerne sin egen stat og mye mer penger. Noe i den dur. Men noe sier meg at det blir vanskelig å overbevise alle generalene om at vi virkelig trenger en storstilt krig der vi risikerer bruk av atomvåpen. Generalene, og den vestlige befolkningen.

bin Laden
bin Laden
12 år siden

BelzeBob: skal vi grave dypere hvem står bak faenskapet på jorden, er bok av Bernd von Wittenburg «Shah Planet Earth» til hjelp: http://www.vixri.ru/?p=62&lang=en
…He speaks of the earth as a strategic bridgehead, where now many millions of years intersect the interests of extraterrestrial civilizations.

«It appears that humanity is in the early stages of its development is controlled by and directed by external forces. Even in ancient times were references to the celestial bodies, which intervened in the fate of people. The question of how this should be treated – positive or negative – remains open. »

Humanity is increasingly being denied self-determination. Its development is governed, and consciousness control. We are pushing more and more insistently to the degradation to the level of a mere consumer of its products, homogenized and controlled. What had been the subject of personal responsibility of each individual, more and more goes into the hands of the state.

Boka kan lastes ned fra ovennevnte side gratis.

BelzeBob
12 år siden

Takk, Binnie!

Men dessverre så føkker visst nedlastingen seg. Noe med google translate…

Ja… egentlig tillegger jeg ikke konspirasjoner så stor betydelse. Jeg tror hovedproblemet simpelthen er at vi befinner oss på et veldig ugunstig sted på den kosmiske stigen der vi mildt sagt har oddsene mot oss i utgangspunktet. Jeg deler Gurdjieffs syn på dette. (Vi er født inn i et liv av våken søvn. Der vi tror vi er våkne, men vi sover.)

To sitater fra Gurdjieff:

“A considerable percentage of the people we meet on the street are people who are empty inside, that is, they are actually already dead. It is fortunate for us that we do not see and do not know it. If we knew what a number of people are actually dead and what a number of these dead people govern our lives, we should go mad with horror.”

“Without self knowledge, without understanding the working and functions of his machine, man cannot be free, he cannot govern himself and he will always remain a slave.”

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Gurdjiev har sagt mye klokt, dine sitater inkludert, men hans trang (vei å gå?) til å knulle alt som rørte seg, er uforståelig for meg på dette utviklingsstadie.

Angående boka «Sjakk til planet Jord», kan jeg igjen anbefale deg å lese den. Mye dokumentasjon om hemmelige labs og groteske eksperimenter, avtaler med aliens, deres behov i menneske- og dyreblod for egen næring, osv.
Krigs-arrangørenes blodtørst var helt uforståelig for meg før.
Jeg mistenkte blodofring til Mammon, fikk enda en teori hva djevler gjør med blodet.

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  bin Laden

Bin Laden: Syns boka du nevner virket interessant, men det går jo ikke å laste den ned fordi den er for stor for google-translator.
Går det an å få gjort noe med det?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Cosmomind

Hei, Cosmomind.
Prøv andre alternativer for nedlasting på denne siden:
http://www.google.no/search?hl=no&source=hp&q=Shah+Planet+Earth+Bernd+von+Wittenburg&btnG=Google-s%C3%B8k&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Boka kan leses på russisk her: http://bookz.ru/authors/bernd-fon-vittenburg/vittenburg01/1-vittenburg01.html (sider fra 1 til 43).
Kanskje kan oversettes enkelte sider?

Spennende lesing om bl.a. skaping av menneskerasen, sions protokoller, aliens støtte til «israhell», aliens` ran av jordas naturressurser, først og fremst gull og diamanter, planer om reduksjon av populasjon, illuminati, groteske overgrep med implantater i hjerne til intet-anende individer på begge sider av atlanterhavet.
Har lest om mind-control forskning i Sovjet fra andre kilder, info stemmer overens. Boka hevder at pågående 3.verdens krig handler om åndelig kontroll, noe jeg er helt enig i.
Lykke til med nedlastingen og lesing.

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  Cosmomind

Thanks! :)

Zkep
Zkep
12 år siden

Så hva er konsensus her? At man bør forby symboler fordi de på ett eller annet vis kan ha negative konnotasjoner?

Det norske riksvåpnet er en stilisert løve med historie tilbake til 1200-tallet og bildet fra Urnes stavkirke er også en stilisert løve – et symbol på Kristus og ikke helt ulikt grafikken på side to i det norske passet, som denne artikkelen handler om.

Urnes Stavkirke er fra rundt 1130 og den ikonografiske løven er en del av ornamentikken i portalen til kirken. Hvis man ser på kunst og kunsthåndverk fra 1100-tallet vil man se en svært sterk grad av forenkling og fortolkning. I den tiden hadde man ikke internett eller bøker så mye av forestillingene om ulike eksisterende dyr eller beskrivelser av dyr i bibelske tekster eller mytologi eller fabler, var fortolkninger av dise bildene. Før man utviklet fotografiapparatene visste ikke kunstnerne hvordan hestene løp engang, og det er en rekke eksempler på tolkinger av hvordan hestene løp gjennom kunsthistorien.

Jeg tviler på at treskjærerne som utformet den ikonografiske løven på stavkirken i 1130 og som nå er avbildet i norske pass noensinne så en løve, eller en presis tegning av en løve for den saks skyld. Realisme i kunst og kunsthåndverk dukket ikke opp før på 1800-tallet.

Når det gjelder riksvåpnet, så er det en stilisert løve. Å tredele en haletupp for å fremstille en stilisert, buskete hale gjøres også i tegneserier, og øksen som etterhvert ble tegnet inn i det norske riksvåpnet var et forsøk på å vise makt (vi er jo en nasjon) og ikke minst for å skille det fra mange av de andre europeiske kongehusene på den tiden. Det er ikke særlig sannsynlig at det er et uttrykk for facisme, som BelzeBob insinuerer med linken sin.

Mussolinis bruk av øksen som symbol er, på samme måte som Hitlers bruk av swastika – det er misbruk av symboler. Øksen BB har øverst på linken sin er riktignok et romersk maktsymbol, men det er Mussolini som satte det i den konteksten vi tenker på den i dag. Det samme med swasika. Dette er et solsymbol som fortsatt brukes i Hinduismen og Budhismen og etymologien bak navnet har kun positive asosiasjoner. At Hitler misbrukte dette symbolet er en annen historie….

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Zkep

Zkep: Du er inne på noe og forsøker å avkrefte våre funn så godt du kan.. men dine kunnskaper her går ikke så dypt. Du skriver om at svastikaen har kun positive vibrasjoner i østen.. og at Hitler brukte den, men det var ikke samme svastika selv om den ser likedan ut ved et overflødisk øyekast. Det opprinnelige eldgamle og meget kraftige svastika-solsymolet, er tegnet slik at den roterer medsols.. altså i pakt med sol og krefter i naturen.. den utgave som Hitler og nazistene brukte var SPEILVENDT av denne, altså reversert kravt, motsols, bakvent og jeg vet ikke hva. Dette blir da å reversere kraften til noe negativt!

Du sier: Så hva er konsensus her? At man bør forby symboler fordi de på ett eller annet vis kan ha negative konnotasjoner?

NIX, ikke forby symboler, men symboler må man bruke BEVISST og være våken for hva som ligger i de. Det er faktisk kraft i dem i seg selv!

Når det gjelder fascisme-linken til BB, så er det ikke noe som han insinuerer, i dette tilfeller er symbolene bortimot identiske! Det er bare ikke tilfeldig.. de to søylene er sentrale i frimureriet, og symboliseres av skaftene.

Løven er stilisert utformet slik at den markerer sefirotene på Livets tre.. Kabbalistisk sett og dette er bare ikke tilfeldig. Det har ingenting med de stiliserte dyrene på portalen til Urnes stavkirke å gjære. Vi ser det vi ser, og borforklaringene her holdt ikke mål. Spørsmålet vi som ser dette sitter igjen med Zkep, blir hvorfor i all verden gjør du det til din agenda å borforklare det som er helt åpenbart? Det er det eneste jeg lurer på etter å ha lest ditt innlegg, hvorfor på død og liv bortforklare sakens realiteter?
HVORFOR er det viktig for deg?!

Bidalaka
Bidalaka
12 år siden
Svar til  Singoalla

Leter man først etter mønster og symboler kan man finne det mest absurde.

La oss ta ditt nick for eksempel. Da finner vi f.eks et album som heter Singoalla, med låter som:

«Det sjunde inseglet»
«Requiem»
«Demoner i 3D»
«Sorgebarn»
«Psalm 70»

Høres frimurersk og Illuminati ut for meg.
Tilfeldig? Neppe.

Singoalla
Singoalla
12 år siden

Belzebob: Dine sitater her er dype, men jeg tror ikke du selv har brutt ut av denne søvnen? Eller har du? Du virker ikke allverdens spirituell..

Sigr Huginsson: Takker for dine innsikter og kunnskaper her. Verdifullt.
Om vi har mottatt noe frigjøringsbrev vet jeg ikke, men den midlertidige okkupasjonen som i tillegg var hemmelig for folket, opphørte, jeg har dato for begynnelse og slutt skrevet opp et sted. Storbritania er imidlertid fremdels i krig med bl a Finland, om man skal tenke slik. De erklærte krig og trakk det aldri tilbake, erklærte aldri fred.. men tingene går vel sin gang..

Du skriver videre: Men Norge har vært under fremmed statsmakt mange ganger. Og det er middelalderen jeg sikter til. Den første runden var på 1000 tallet under kristningen av Norge, da Nordmenn flyktet til Island.

Okkupanten da var jesuiter/romere/katolikker. (!!!)

De førstnevnte av disse, Jesuittene.. de regjerer her ennå!

OG du vil videre anbefale meg å se nærmere på Sverre Sigurdsson.Mener du kong Sverre? Vet litt om han i så fall men ikke mye, har ikke mye i hodet om han, må innrømme det. Bare en sti på vestlandet som er oppalt etter ham, har visst en del en gang men det har forlatt mitt hode. Og jeg må inrømme at jeg har store mengder av andre ting jeg må prioritere å sette meg inn i før det kan være aktuelt. Du skrev litt her.. skriv gjerne litt mer, et sammendrag av det du har funnet, om du er grei og vil spare oss andre litt for tid. På forhånd takk i så fall.. kananittene var vel ikke her? Jeg tror svært mye er oppdiktet, mye tyder f eks på at legendene rundt Olav den hellige og muligens også Sunniva, på Selje kan være oppdiktet..
De trengte vel noen myter og legener å erstatte de «hedenske» med.. samt steder å bygge helligdommer, valfartsteder osv.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Singoalla

Singoalla sier:
«Om vi har mottatt noe frigjøringsbrev vet jeg ikke, men den midlertidige okkupasjonen som i tillegg var hemmelig for folket, opphørte, jeg har dato for begynnelse og slutt skrevet opp et sted. Storbritania er imidlertid fremdels i krig med bl a Finland, om man skal tenke slik. De erklærte krig og trakk det aldri tilbake, erklærte aldri fred.. men tingene går vel sin gang..»

-Ja, hadde det bare vært på dette grunnlaget, ville min kommentar knapt nok kunnet klassifiseres som en teori. Men ser man dette i sammenheng med britisk imperalismekultur, norges unionsoppløsning, dronning maud, og spesielt hennes frimurerfar, samt norges rolle i og forut 1 og 2 verdenskrig, så stiller det seg litt andeledes. Du har riktignok rett i at jesuitter fremdeles er her, men uansett hvordan jeg vrir og vender på det, så peker det meste mot BRITisk israelisme og sionisme.

Singoalla sier:
«OG du vil videre anbefale meg å se nærmere på Sverre Sigurdsson.Mener du kong Sverre? Vet litt om han i så fall men ikke mye, har ikke mye i hodet om han, må innrømme det.»

Ja, jeg snakker om vår godeste kong sverre.
Det jeg har funnet er hovedsaklig uoverensstemmelser, men jeg sliter med å finne klare svar.

1. Ta feks historien om at han kastet biskopene ut av landet og paven bannlyste norge. Er det sannsynlig at en fattig liten opprørsflokk på 70 mann klarer å kaste ut en stormakt som Rome? En stormakt som både har erobret gamle egypt og store deler av europa?

Denne historien virker på meg som en manifestasjon av jødenes erobring av kanaan. All sund fornuft tilsier at i begge tilfeller så var det snakk om en svært stridsdyktig hær av betydelig størrelse. Eventuelt på samme måte som taliban i afganistan.

2. Kong Sverre skal angivelig være kristen. Den katolske kirke var på denne tiden trolig den eneste kristne alternativet. hvor ligger logikken i å drive krig mot sin egen religion? Hadde han yt et ønske om å gjeninnføre norrøn religion, så hadde det vært mere logisk.

Det er verd å merke seg det at på denne tiden var det div munkeordener/kjettere/jøder som var fiender at den katolske kirke.

3. Sverres flagg var en flue.
I norrøn mytologi var det loke (halvblods) som gjorde seg om til en flue for å sabotere mjølnir (torshammer) skulle smies. De fleste historikere er enige om at sverre ikke var i slekt med noe norsk kongelig og ikke var han Norsk. Det nærmeste man kommer med å dokumentere hans foreldre er hans mor som trolig het gunnhild og trolig kom fra færøyene. Det er altså helt åpent, men i og med at han regnes som seiersherre i en sivil krig i et annenmanns land, er det naturlig at han på ett eller annet vis kommer i fra en mektig familie….eventuelt de britiske øyer.

4. borgerkrigen i norge må også sees i sammenheng med trekant dramaet i jerusalem mellom tempelriddere, korsfarere og muslimer, samt Englands rolle i korsfarertiden og deres daværende konge Rickhard løvehjerte som forøvrig snakket svært lite engelsk.

Det er også flere momenter, men jeg føler det blir bare påpeking av uoverensstemmelser og puslespillbrikker som jeg ikke vet hvor jeg skal legge. Men det er klart…Finnes det uoverensstemmelser, finnes det også svar.

Nei, kanaanittere var ikke her, det jeg prøver i si er at mye av legendene om sverre ligner på en replika av det bibelen sier om ur-jødenes krig i kanaan.

Hva leksikon sier om sverre
http://www.snl.no/.nbl_biografi/Sverre_Sigurdsson/utdypning

« Forrige artikkel

Skrekk og gru i Vigelands reptil-park

Neste artikkel »

Bohemian Grove – hemningsløs herreklubb i skogen