krigspropaganda
Soldater fra U.S. Army 350th Tactical Psychological Operations slipper sine propagandablader over en landsby ved Hawijah i Irak 6. mars 2008. Det samme gjøres i Syria.

Din daglige hjernevask med medias krigspropaganda

2K visninger
3 minutter lesetid
3

La oss se det i øynene: Norge er en helt ekstrem vasallstat under USA. Når det gjelder media er det for avisenes del slik at de er et slags gjenskinn av hva New York Times, Wall Street Journal og Washington Post markedsfører av amerikansk krigspropaganda.

Aftenposten er i politisk henseende rett og slett et oversettelesebyrå av disse samt at de også kjøper stoff fra nevnte aviser.

Om man ser over det ganske Europa så er det slik at aviser av Aftenpostens type har kjempeproblemer og sparker ansatte i et store antall. Dette er det mange grunner til; de siste årenes hendelseutvikling har ført til at tradisjonelle aviskjøpere overhodet ikke stoler på at avisene framlegger fakta. “Lügenpresse” er nå et etablert ord i Tyskland.

Nå var det slik at Aftenposten kjøpte Frank Rossavik fra Bergens Tidende og helt åpenbart skulle den personen innta en dominerende midtbanerolle (eller spiss?) i Aftenposten. Jeg syns jo dette var en interessant overgang på det norske skrivemarkedet og har lest hver eneste linje Rossavik har skrevet. For et Donald Duck, for en Aftenpostenparodi.

Det man kan lure på: Er folk så kunnskapsløse eller er de bevisste kynikere som skriver som på bestilling av Pentagon? En nylig sak i Aftenposten er den “blodstenkte Assad i Syria“(Rossavik).

Går man inn på internasjonale bokhandel Amazon kan man nå kjøpe bøker om Syria på alle verdens språk bortsett fra norsk. Det aller siste kvalitetsproduktet kommer fra en amerikansk professor som heter Tim Anderson: The dirty war on Syria. Vil den bli anmeldt av Stanghelle eller Rossavik i Aftenposten? Glem det.

Det Aftenposten hevder er at “Saudi-Arabia og Tyrkia vurderer å sette inn bakkestyrker mot IS.»

Til dette sier det russiske UD den 15. februar 2016 at disse statene jobber med å sette inn friske Jihadister for å forsterke islamsk Stat og andre terrorgrupper. Altså det motsatte! Dette overensstemmer med alle andre info-kanaler i Midtøsten og er definitivt sant.

Rossavik skriver om det vestlige nederlaget i Syria som ikke har lykkes med noe: “Ikke med å styrke den moderate opposisjonen til Assad, ikke med noe annet.”

Det er helt riktig det at det omkring 2010-11 fantes moderate middelklasse-demokrater som var med i opprør mot Assad-regimet. Men verken Wahhabi-Statene, SaudiArabia eller Qatar hadde noen interesse av å føre disse pro-vestlige til makta. Heller ikke Nato-Tyrkia som var dypt alliert med Muslim Brotherhood.

Det hadde ikke gått mer enn ett år før de dannede “moderate” var skviset vekk til fordel for Ahrar al-Sham, Farouq Brigadene, Nusra/Qaida, Free Syrian Army og Islamsk Stat som overtok hele butikken og styrt av Special Forces fra Nato-land og Arabia.

Alle disse gruppene er lik leiesoldater fra absolutt hele verden – 60 nasjoner har vært omtalt representert – er alle salafi-wahhabi Jihadister av Shariaslaget, men kanskje med litt nyanser i sadisme. Disse blir da omtalt i propagandapressen som den “moderate opposisjonen”. Jihadister som moderate. Terrorister i Paris.

Dette bildet var en del av propagandabladene som USA slapp over Raqqa i Syria i mars 2015. Bilde hentet fra U.S. Central Command.
Dette bildet var en del av propagandabladene som USA slapp over Raqqa i Syria i mars 2015. Bilde hentet fra U.S. Central Command.

Her skriver Rossavik:

“Russland og Iran driver stedfortrederkriger mot parter som støttes av Vesten. Begge støtter for eksempel blodstenkte Assad i Syria.” – “Men det er ikke mye USA, EU og Nato kan gjøre for å stanse slike stater nå.»

Lenge før Iran og Russland meldte seg på i Syriakrigen, drev USA/Nato på med stedfortrederkrig i Syria – allerede fra krigens første dag faktisk.

Og det som opptar USA/Nato nå er at Russland ikke skal få styrket sin internasjonale posisjon via Syriakrigen, men lider et omfattende nederlag der. Derfor har tyrkiske politikere begynt å true med at Syria blir Russlands neste Afghanistan 1979-89.

Derfor er situasjonen den absolutt motsatte av hva Rossavik og Aftenposten forsøker å innbille norskingene. Og det sies i klartekst av Ashton Carter: Kommandosoldater fra De Arabiske Emirater og Saudi-Arabia er velkomne til Syria.

USA/NATO er livredde for at deres islamistiske stedfortredere skal bli tillintetgjort.

Mange milliarder dollar er allerede investert i avanserte våpen i hendene på Jihadene; Man Pad raketter for å skyte ned fly, TOW- missiler til å ta ut tanks, etc. Det siste våpenet koster en kvart million dollar pr.stykk!

Rossavik tror at krigen allerede er tapt for USA, EU, Nato, men det er nå den trappes opp i større internasjonalt format og som mange analytikere sier: det er fare for at den kan bli innledningen til en tredje verdenskrig.

Den saudiske utenriksminister al-Jubeir sa på fredag: “There wil be no Bashar al-Assad in the future”. Det samme mener også general Breedlove i Nato med en litt annen vektlegging:

“Den russiske revansjismen er en større trussel mot USA-EUs sikkerhet enn både immigrasjonen og Islamsk Stat.”

Langtidsplanleggingen gikk ut på at etter at Jihadistene hadde styrtet Bashar al-Assad skulle de via Tyrkia/Georgia flyttes over til Kaukasus, Krim og Ukraina for å delta i fremste linje i Natokrigen mot Russland i Ukraina/Svartehavet.

Det verdensbildet som Rossavik og Aftenposten presenterer er en form for politisk-ideologisk kriminalitet. Isolert sett er det til å le av, men hvis norskingene kjøper mere tullball av den typen vil det gå nasjonen Norge ille.

Krigspropaganda mot de “blodstenkte”, Bashar og Putin, er nå daglig normal hjernevask. Stakkars norskinger.

Av Jan Hårstad.

Knut Lindtner

Knut Lindtner er pensjonert psykolog og skriver om det som skjer i verden. Slik han oppfatter det, er den informasjonen vi nå får om verdensbegivenhetene så fordreid at det er nødvendig med korrektiver - alternativ informasjon. I virkeligheten er det i dag store mediehus som bestemmer hva som skal skrives og ikke skrives, hvordan det skal skrives, hvilken oppmerksomhet visse begivenheter får og hvilke som ikke får. I vår del av verden eier storkapitalen mediehusene og dermed de «korrekte meningene». Hans artikler er et lite pip i det store koret som må bygges mot trollet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Vi må boikotte Aftenposten og alle andre medier som lyver så konsekvent for oss. Det er de som er blodstenkte da de er medskyldige i Vestens misgjerninger og myrderier. Si opp ditt Aftenposten abonnement i dag. Hvis de ringer deg og spør om du vil fornye, noe de vanligvis gjør, så bare si at du er lei av å bli løyet for! Så enkelt er det.

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
8 år siden

Jeg frykter at dette ender i et oppgjør mellom en forent muslimsk storkoalisjon, ledet av en “Mahdi”, mot vestens “korsfarere”.
Slike leiesoldater bytter lett side. De sloss for de som lover mest penger.

Hvordan vil da den jevne moskegjenger i OSLO forholde seg til en slik krig? Storkalifatet mot Vesten?

Bakkestyrker fra Vesten og mange muslimske land skal kjempe sammen?
Hvor land tid tror du det tar før muslimene ønsker å kjempe sammen mot korsfarerne (Vesten)?

Kalifatet vil forende alle sanne muslimer til kamp mot korsfarerne !!!!
Hvorfor utfører IS (ISIL eller Kalifatet) terroraksjoner i Europa?
Svar: IS ønsker å erte på seg et angrep (bakkestyrker) fra vesten, ”Roma og 80 allierte nasjoner”. For at gamle spådommer skal oppfylles.

Bakgrunn:
Muslimene tror på gamle spådommer i boken Hadith. (Denne boken er ikke med i Koranen).
En invasjon (bakkestyrker) i Syria vil ende i totalt kaos. I dette kaoset vil muslimenes Mahdi (en muslimsk messias-figur) stå fram og forene alle slags muslimer, både sjia og sunni. Mahdi vil lede Kalifatet til seier over invasjonshæren, de vestlige korsfarerne. Det avgjørende slaget vil stå i Dabiq, nord i dagens Syria, på grensen mot Tyrkia.

Deretter vil Kalifatet innta Istanbul og Roma. Kalifatets propaganda magasin, som heter Dabiq, kaller Obama for ”Dog of Rome”, Romas hund. Det er tydelig at de ser USA som en alliert av Roma.

Etter at Roma er invadert vil en ond al-Dajjal (AntiKrist) stå fram som verdens leder. Med sete i Jerusalem. I denne tidsalders siste dager kommer Jesus tilbake til jorda. Han kjemper sammen med Mahdi mot den onde Dajjal, men det er Jesus som dreper den onde. Etter dette kommer en ny tidsalder med fred. Islam vil bli eneste religion. Sharia vil styre verden.

Ifølge muslimenes tro vil Jesus gå over til Islam når Han kommer tilbake. Men vi kjenner Jesus bedre enn som så. Han vil aldri svikte de som tror på Ham:

Jesus Kristus er igår og idag den samme, ja til evig tid. (Hebreerne 13,8)

For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, forat hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv; for Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men forat verden skulde bli frelst ved ham. Den som tror på ham, blir ikke dømt; den som ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn. (John 3, 16-18).

Den som tror på Sønnen, har evig liv; men den som ikke vil tro på Sønnen, skal ikke se livet, men Guds vrede blir over ham. (John 3:36).

Denne verden går mot tredje verdenskrig, men Jesus Kristus kommer snart for å hente sin elskede brud (de sanne kristne). Les mer om dette i følgende artikkel:

https://ord8liv.wordpress.com/2015/05/09/krig-og-bortrykkelse/

Gud velsigne deg!!!

Eva Engh
Eva Engh
Abonnent
8 år siden

Jeg holder en knapp på Rossaviks kommentar om at USA;NATO og EU (NWO) si makt er i ferd med å forsvinne. Men at de vil gjøre mye ugang i sine siste krampetrekninger.

« Forrige artikkel

Krigsindustriens beste kunde: USA

Neste artikkel »

10 hemmelige og ulovlige CIA fengsler avslørt

3
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x