Putin forteller alle nøyaktig hvem som skapte ISIS

11.7K visninger
1 minutt lesetid
11

Her er noe du sannsynligvis aldri har sett eller hørt i vestlige medier. Dette er Putin som svarer på spørsmål fra en amerikansk journalist om ISIS på Valdai International Discussion Club.

Putin: Forstår du virkelig ikke hvem som kjemper i Syria?

Det er betalte leiesoldater.

Folk i Norge, vesten og USA lytter sjelden til Putins taler. Det er få muligheter til å gjøre det med mindre man spesifikt går ut for å finne informasjonen. Folk flest bare antar at deres massemedia har rett og at Putin er den “brutale diktatoren” som “prøver å reetablere det sovjetiske imperiet”. Sånn er det bare. En ferdig talt “sannhet”.

I vestlige medier kan Putin raskt bli tegnet opp som den nye kombinasjonen av Hitler og Stalin i en truende 3. verdenskrig, en annen såkalt “rettferdig krig” som USA inkludert NATO og Norge vil være “moralsk tvunget til å kjempe” og “redde verden fra tyranni”. Kristne vil kalle det Armageddon, den siste kampen mellom det gode og det onde før kongen returnerer!

Hvorfor, etter alt som er skjedd gjennom mange tiår, hvorfor velger fremdeles nordmenn og vestlige borgere fortsatt og stole på regjeringen (som folk flest sier de ikke stoler på) og media (som de også sier de ikke stoler på)?

Putin: Forstår dere virkelig ikke hvem det er som sloss i Syria?

Begge parter er blitt avslørt om og om igjen i å lyve til folket om viktige ting, men de beholder fortsatt sin respekt fra folket. Vi kan “mistro” dem, men vi vil alltid mistro i enda større grad de ledere og land de forteller oss vi skal mistro. Som en lydig liten saueflokk.

Statsministeren leverer gode taler, men ord er bare ord. Det er handlinger som teller. Det regjeringen leverer av resultater. Er du virkelig fornøyd med å blir lurt om og om igjen for å se at krigene og løgnene på høyt plan kun gagner de som sitter øverst på pyramiden med alle pengene?

Kilder

Veterans News Now
Truthstream Media
Russia Today

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

11 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
steinar grønås
steinar grønås
Abonnent
8 år siden

Statsministeren med gode taler?
Det bør de være, til den kostnaden talen beløpet seg til.
Våre folkevalgte sper taleskriverens ord, og ikke sine egne ord.
Mitt syn på norske politikere at de gjør en elendig jobb for folket de er valt til å arbeide for.
Jeg er glag vihar Putin og andre sterke land.
Med deres støtte kjempes en kamp mot usa sin polarisering.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

ISIS DRIVES TEXAS-MADE TOYOTA TRUCKS APPARENTLY MODIFIED FOR U.S. SPECIAL FORCES

http://www.infowars.com/isis-drives-texas-made-toyota-trucks-apparently-modified-for-u-s-special-forces/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

ISIS is CIA false flag op, pretext for war inside Syria & Iraq

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

ISIS-lederen al-Bahgdadi tilbrakte 4 år i et fengsel i Irak før han ble hentet ut av fangehullet og valgt ut til teaterrollen som “kalif”…

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

News clips of Hillary, Obama and McCain openly admitting that the US armed, funded and trained ISIS, who they are now “fighting”.

http://www.zengardner.com/admit-refuse-hear-problem/

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Mange kilder hevder det er mange vitner som forteller at USA og Israel har bombet mange sykehus i Syria, før Russand i det hele tatt kom til Syria.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  MortenB
8 år siden

Ironisk nok kunne en vel av og til ønske at noen bombet våre egne sykehus som nesten utelukkende drive allopatisk behandling av alvorlig syke folk istedet for å behandle årsaken til sykdommen. Men i Norge er faktisk det i mange tilfeller forbudt…

smurfen
Redaksjonen
8 år siden

Pentagon kunngjorde i forrige uke at de ville sende opp til et dusin F-15Cs til Incirlik flybase i Tyrkia for operasjoner over Syria. F-15Cs er kun bevæpnet med luft-til-luft våpen, noe som gjør flyet unødvendig i operasjoner mot ISIS, som ikke har noe fungerende flyvåpen.

Russlands president Vladimir Putin har beordret sitt sikkerhetsråd om å vurdere Russlands beredskap til å overleve en kjernefysisk, kjemisk eller biologisk katastrofe og har bedt dem til hamstre nødvendig verneutstyr. Den russiske presidenten har også foreslått overfor rådet at Russland bør begynne å utvikle og produsere personlig verneutstyr mot kjernefysiske, biologiske eller kjemiske trusler. I tillegg til dette er det rapportert at USA sender 20 nye atombomber til Tyskland. Atombomber som hver har fire ganger den destruktive kraften som ble brukt i Hiroshima. Kreml sier Russland vil treffe mottiltak hvis USA sender nye atomvåpen til Tyskland.

Da USA sprengte det Russiske passasjerflyet i luften over Egypt så gikk Dommedags-flyet til Putin rett i luften og sirklet over Moskva i flere timer, de trodde at NATO/US hadde satt i gang et storstilt angrep på dem. ser ikke ut til at man trenger å kjøpe julegaver i år…………………….

http://ny1.no/2015/11/03/usa-sender-kampfly-til-syria-putin-klargjor-russlands-forsvar-i-tilfelle-atomkrig/

ola
ola
Anonym
Svar til  smurfen
8 år siden

Det er riktig at F-15C er bestykket med luft til luft våpen, men det er også utstyrt med en 20mm Gatling gun i tillegg til at det har mulighet for å ta med seg konvensjonelle bomber. husk at A10 Warthog gjør suksess mot Daesh, denne har også gatling gun (30mm). så å si at F15Cer unødvendig mot Daesh er vel å ta i.

MortenB
MortenB
Abonnent
8 år siden

Om noen hadde fortalt med for 30 år siden at i 2015 stod Russland for frihet og en positiv fremtid for alle, og i en allianse i Asia med blant annet Kina, og, USA og (Vest) Europa stod for det motsatte, slaveri, fascisme og satanisme der mennesket blir ofret på økonomiens alter av Baal tilbedere, så hadde jeg sagt at det var en sinnsvak uttalelse. Kanskje ville jeg gå så langt at jeg mente vedkommende var syk i hodet sitt. Like fullt, dette er realiteten i dag.

I virkelighetens verden har Red Dragon familien i Kina vert en av pådragerne for å hjelpe verden mot cabalen (Khazarian mafia med deres undersåtter, Khazarian mob). De har offisielt bedt det Kinesiske folk om unnskyldning for sine gamle synder, som deres Ambassadør som deltar i mange youtube videoer med informasjon sier, “Familien har alltid tatt det ønsket, uten å spørre”. Red Dragon familien har stilt sitt gull-lager av ukjent størrelse som garanti for en ny valuta kalt BRICK som skal bane vei for å fjerne de tidligere nevnte familiers Baal pengesystem og bane vei for et verdens-system med mindre behov for penger og på lengre sikt uten. Vi snakker om gull tilsvarende opp mot 1,5 tonn pr. innbygger på planeten…

Etter min mening er det tydelig at Red Dragon familien har alliert seg med alle/noen av vår felles slekt som er kommet lenger enn oss og som vokter over jorden. Nå er tydeligvis ikke familiesymbolet til Red Dragon familien særlig kjent rundt om i verden. Kornsirkelen som dukket opp i Silbury Hill i 2009 er nemlig en nøyaktig kopi av grunnlaget for familiesymbolet deres http://www.lucypringle.co.uk/photos/2009/uk2009bu.shtml

Ifølge blant annet David Wilcock er Red Dragen familien av “asiatisk” utseende, de lever i 200-300 år og har medbragt mye teknologi fra sin hjemplanet, blant annet antigravitasjon romskip som de har skjult. De reiser hele tiden frem og tilbake til sin hjem-verden. Og her snakker vi om en av Putin’s allierte.

Når det gjelder cabalen, Khazarian mafia om vi skal sette et mer korrekt navn på dem, så har de sikkert allianser som helt eller delvis dominerer dem, men i så fall ikke særlig positive, kanskje Hydra eller Trilotev reptiler og “Grey’s” som kanskje uansett bare er biologiske reptil roboter. Mye typer på at reptilene har avtaler fra den gang de tapte “den store Orion krigen” som varte i 600.000 år, de elsker lidelse og krig, men de ønsker ikke dra det så langt at den gamle avtalen de har blir brutt, og da er det grenser for hvor mye hjelp cabalen får… Tror jeg da :)

« Forrige artikkel

Aksjon Spurven – en satirisk thriller fra virkeligheten

Neste artikkel »

Wikipedia ubrukelig som pålitelig oppslagsverk

11
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x