Israelsk general i Irak innrømmer Israel-ISIS samarbeid

20.3K visninger
2 minutter lesetid
21

En israelsk general har innrømmet at Israel samarbeider med ISIS med strategiske planer og leder de på slagmarken.

USA Parlament utenriksminister og sekretær for “Europeisk avdeling for Sikkerhet og Informasjon” generalambassadør Dr. Haissam Bou Said bekrefter til VeteransToday.com at den israelske brigader Yussi Elon Shahak ble fanget av den irakiske hæren og har tilstått under etterforskningen at…

“Det er et tett samarbeid mellom MOSSAD og ISIS øverste militære sjefer,” og hevder at “det er israelske rådgivere som hjelper organisasjonen til å utforme strategiske og militære planer og leder dem på slagmarken.”

Terroristorganisasjonen har også militær konsulenter fra Saudi-Arabia, Qatar, de forente arabiske emirater og Jordan. Saudi-Arabia har så langt gitt ISIS 30.000 kjøretøy, mens Jordan har gitt 4500 kjøretøy. Qatar og de forente arabiske emirater har levert midler for å dekke ISIS samlede utgifter.

Kjempet med ISIL

FARS nyhetsbyrå rapporterer at Irakiske sikkerhetsstyrker fanget den israelsk generalen (rapportert som oberst initielt) fra Golan-brigaden sammen med en rekke ISIL-terrorister.

“Sikkerhetsstyrkene har tatt en israelsk general til fange,” sa en kommandør av Iraks mobiliseringsforsvar torsdag.

“Zionist-offiseren deltok i gruppen Takfiri ISIL terroroperasjoner,” la han til.

Merk deg at han ble arrestert sammen med en rekke ISIL-terrorister. Kommandøren sa videre, “Den israelske generalens navn er Yussi Elon Shahak og er General Brigadier i Golan-brigaden i Zionist-regimets hær med sikkerhets og militær kode Re34356578765az231434.”

Han sa at relevant personell forhører nå den israelske generalen for å forstå årsakene til at han kjemper sammen med ISIL-krefter og tilstedeværelsen av andre sionistiske offiserer blant ISIL-terroristene.

Sjokkerende innrømmelser

De irakiske sikkerhetsstyrkene som fanget generalen sier han allerede har kommet med sjokkerende innrømmelser.

Flere ISIL militante som er blitt arrestert i det siste året har allerede innrømmet at israelske agenter fra Mossad og andre israelske spionasje og etterretningsorganisasjoner var i den første bølgen av ISIL-angrep på Irak og erobringen av Mosul sommeren 2014.

Politiske og militære eksperter fortalte FNA at kapringen av den israelske generalen vil stille et stort spørsmålstegn til strategien bak Irak-krigen inkludert partnerskap med israelske allierte.

Droner fra Israel brukt av ISIL

I en relevant utvikling i juli, kunngjorde irakiske frivillige styrker at de hadde skutt ned en drone som spionerte på det arabiske landets sikkerhetsstyrker i byen Fallujah i vestlige Irak. De sa at vraket av ISIL-spiondronen hadde merker på seg som viste at den var produsert av Israel.

Dette var ikke den første israelskproduserte drone skutt ned i Irak. I august ble en israelsk Hermes-drone skutt ned over Bagdad flyplass.

Sannheten sjokkerer – våkn opp!

For deg som stiller deg skeptisk til denne graverende avsløringen og behagelig antar at det bare er en enkeltstående general som fanatisk har byttet side i krigen så er det bare en komfortabel løgn for å unngå å erkjenne den sviende sannheten om hvordan de fleste kriger startes av de skjulte kreftene i den vestlige verden.

Forvent mange flere slike avsløringer fremover og velg heller den sviende sannheten da den vil sette deg fri fremfor å forbli lurt og tro blindt på at verdens ledere og myndigheter prøver å skape fred de siste 100 årene. Det har de aldri gjort på grunn av den skjulte makten bak makten.

Kilder

http://www.veteranstoday.com/2015/10/19/breaking-israeli-general-commanding-isis-captured-in-iraq/

http://www.veteranstoday.com/2015/10/21/breaking-story-israeli-general-captured-in-iraq-confesses-to-israel-isis-coalition/

http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940730000210

 

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/paris-shooting-10-signs-false-flag/

Paris-angrepet 13.11.15 – juks og bedrag?

Sjekk ut angrepet på Bataclan club – de brukte dukker?
8-tall på gulvet i blod = kode. Øvelse på morgenen der, og sannsyligvis et seminar el lignende i Mossad-regi. De som ble “drept” var utlendinger i stor grad. Strategy of Tension – og sjekker ut mediepåvirkingen.

Mål: Få Frankrike og Vesten til å angripe i Midtøsten. Putin og Russland bombet IS for ekte – og ødela dermed oljetransport til Tyrkia.

Eagles of Death Metal (bandet) er et Mossad-band, med medlemmer fra Queens of Stoneage og en rekke andre – kulturpåvirkning.

Operasjonsansvarlig: Ganske sikkert Mossad i samarbeid med fransk etterretning. Merk at informasjonen nå foreligger om at Mossad har overtatt styringen av britisk etterretningstjeneste.

Bataclan club – fake

http://nodisinfo.com/dead-people-france-concert-theater-dummies-not-real-humans/

smurfen
Redaksjonen
8 år siden

Hvem er dere Lars ? Du er jo her du også så da er jo du og en av «dere» som tror på Zeta Talk.

Du viser snev av psykopatiske symptomer med påstander om at du besitter langt mer kunnskap enn alle amerikanske krigsveteraner.

Jeg leste en artikkel i aftenposten i går, fant ikke et sant ord, alt var løgn, når jeg påpeker det i kommentarfeltet så blir jeg straks sensurert og brukeren min sperret for å kommentere mer på Aftenposten, ifølge ditt rare hode så er jeg da en av «dere» i aftenposten eller er fra Aftenposten siden jeg har lest eller kommentert der.

Hadde Aftenposten hatt en artikkel om Islam så er alle som leser Aftenposten Islamister ?

Nå er ikke jeg psykolog, men allerede utifra den korte kommentaren din så fremstår du som en som har en del alvorlige mentale lidelser som krever profesjonell hjelp.

Nyhetsspeilet har 1 million leser, men bare en eneste en er Zeta Talk tilhenger, mest sannsynlig er du fra den ekstreme overtroisk kunnskapsløse sekten Skepsis som hver gang de blir stilt til veggs så svare de at alt bare blir til helt av seg selv på magisk vis, alt ble til av ingenting, En religion som er så ekstrem at den tror at alt blir til av ingenting må ha litt av noen bra fanatiske disipler og ikke minst så raser de rundt på nett og prøver å prakke tulle religionen sin på alle andre.

Mitt tips er at du får prøve kritisk tenking og sunn skepsis isteden for å tro på alle de latterlige påstandene fra de hjernedøde sektlederne dine ;)

Lars N
Lars N
Anonym
8 år siden

veteranstoday.com er bare en tulleside. Du mente ikke seriøst Frank Aune at finner mange “seriøse” artikler der?
———————–
“Readers Beware! http://www.veteranstoday.com is neither real nor are they satire!
They are alarmist conspiracists
. . . who have been labeled by multiple sources as anti-Semites1, Nazi-Sympathizers2, and all-around jerks3. If this were satire, then one could praise them for having taken Poe’s Law to the Nth level. (But it’s not satire and I doubt they are that clever.)”
http://realorsatire.com/veteranstoday-com/
———————-
“We are posting this because we sometimes get e-mails or comments linking to VeteransToday.com
VeteransToday.com has a sizable following, as many fake websites do. VeteransToday routinely re-prints articles from Pravda, a former Soviet owned mouthpiece, and the Iranian PressTV. Both Pravda and PressTV print so much fake news that they can not be taken seriously.
The owner of VeteransToday.com openly admits that a large portion of the website are fake stories or real stories with fake elements.”
http://conservative-headlines.com/2015/02/veterans-today-is-a-fake-news-website/
———————-
https://youtu.be/3m-ZY0R1HdQ
———–
Frank: din og andres bidragsytere her på NS “graver deres egen grav” ved at dere ikke sjekker skikkelig. Dere farer med så mye usannheter at det er egentlig uforståelig at dere er så lite interessert i å formidle sannheten. Jeg mener; dere tror på Zeta-talk??? Noe som i alle fall ikke kan bevises, likevel tror dere på det?? Jaja..

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Lars N
8 år siden

De to nettsidene du henviser til er jo bare helt bak mål. Et kort blikk og man skjønner at de for enhver pris skal støtte staten Israel, den zionistiske filosofi og de etablerte løgner. Når de ikke kan komme med konkrete eksempler, men vrenge ut av seg oppgulp om antisemittisme og nazisme, har de null troverdighet, og kan kun beskrives som svertekampanje. Hvis du mener at VT sprer antisemittisme og nazi-filosofi, får du vise til tekst og forklare hvorfor, hvis ikke har du selv ingen troverdighet.

VT har sine kilder, som andre nyhetsformidlere. Selv når man er tilstede, er det umulig å få en korrekt beretning om hva som har skjedd og blitt sagt. Så ingen kan garantere at informasjonen er 100 %, men så langt har jeg funnet lite feil, men heller at ting utelates. Slik er det med alle. Selv Alex Jones unnlater å nevne alle negative kreftene som påvirker, men når man vet det, er det lettere å finne det som mangler andre steder. Det som er helt sikkert er at massemedia bare består av løgn, halvsannheter og propaganda, noe folk endelig begynner å forstå, derfor søkes det mot andre kilder for nyheter. Når det er sagt, så har en del av de ”gamle” bidragsyterne til VT trukket seg, blant annet ”Chip” Tatum, da de oppdaget at VT delvis ble grunnlagt og delvis blir finansiert av FBI, i følge Tatum. Hvis dette medfører riktighet er ikke det spesielt positivt.

Når det gjelder ”Zeta-talk”, ”Galaktiske Føderasjon”, ”Pleiadene”, ”Våre utenomjordiske venner” etc., så burde enhver sannhetssøker ha funnet ut at dette er kanalisering med demoner.

Jon Helge Aas
Jon Helge Aas
Anonym
8 år siden

Kjære Frank Aune. Det tok meg 10sekunder å finne et innlegg som hevder at den erværdige generalambassadøren Dr. Hassan Bou Saidr er en forfalskning. Kanskje du kunne fortelle alle oss andre hvilke undersøkelser du har gjort for å avkrefte dette. Hvis ikke du har gjort noe, hva er da din agenda?

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Jon Helge Aas
8 år siden

Hans agenda er å sverte Israel. Med enhver løgn.
Her inne er de pro Palestina. Og jødehatet lever videre.

Skal Israel støtte opp om en organisasjon som har som mål å innta Jerusalem?
Hva blir det neste? At Israel finansierer Hamas? Neida, det er det NORGE som gjør.
Vi er best i klassen når det gjelder å gi penger til Gaza og Vestbredden.

Litt om IS sin ideologi og målsetting:
https://ord8liv.wordpress.com/2015/12/25/is-hvorfor-terror/

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Frank
8 år siden

Er ikke du ansvarlig redaktør her inne?
Jeg sikter spesielt til artiklene om “kol nidre folket”. Er ikke det hat mot et helt folk uten noen form for nyanser? Man skiller ikke på en jøde bosatt i Oslo og en i Knesset. Fordømmer alle som 1.

Ellers er tilgivelse meget bra. Som Jesus sa: Tilgi din neste slik at du selv blir tilgitt.
Eller noe i den duren.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

En mann med åpenbar agenda · 28. 12. 2015 kl 06:33
Hans agenda er å sverte Israel. Med enhver løgn.
Her inne er de pro Palestina. Og jødehatet lever videre. ????

Det var da en merkelig kommentar, Du er jo her du også så da er du også en av de Palestina pro, Det bor en million palestinere i Israel så hvordan i all verden kan en da være Palestina pro vist man sverter Israel. ?
Palestinerene er 100% semitter, zionistene har 0% semitt blod i seg så hvordan i all verden kan en da være antisemitt med å støtte de ekte semittene ?

Har stor sans for kommentarene dine, men denne her virket da bare svært hatefull, vist du mener at du besitter den hele og stor sannhet så står du fritt til å skrive din egen artikkel og publisere her ;)

Vist man seriøst mener at man er jødehater vist man er negativ til å la de regne brannbomber og klasse bomber over 700 000 barn så bør du kanskje sjekke opp med hvem Gud du egentlig tilber ?

Når du skriver jødehat så tror jeg at jeg skjønner hva du mener, man skal lete lenge etter noe mer hatefullt enn dette her ;)

”Jøder skal kalles mennesker. Verdens folk skal ikke kalles mennesker, men kveg.” (Baba bathra 114b).

”Skjønt verdens folk i det ytre ligner jødene, så er de bare aper sammenliknet med mennesker” (d.v.s. jødene).

(Schene luchot haberith 250b).

”Det er tillatt for jøder å gå til akum (ikke-jøder), lede dem, gjøre forretninger med dem, snyte dem og ta pengene deres. For akums (ikke-jøders) rikdom er å betrakte som fri eiendom og tilhører den første (jøde) som får tak i den.”

”Jøden er den levende Gud, Guds inkarnasjon; han er det himmelske menneske, andre er jordiske, av mindreverdige raser. De eksisterer bare for å tjene Jøden. De er av kveg-ætt.”

(Kabbala).

”Redd ikke en goj (ikke-jøde) som er i dødsfare.”

(Hilkkoth Akum XI).

”Å myrde gojim (ikke-jøder) er som å drepe ville dyr.”

(Sanhedrin 59a).

”Selv de beste blant gojim (ikke-jøder) bør bli drept.”

(Abodah Zara 26b).

”En goj (ikke-jøde) som snuser, trenger inn i loven

(Talmud), er skyldig med sitt liv.” (Sanhedrin 59a).

”Å meddele noe til gojim om våre religiøse affærer vil være det samme som å drepe alle jøder, for hvis gojim visste hva vi lærer om dem, ville de drepe oss åpenlyst.” (Libbre David 37).

”Tradisjonen forteller oss at de beste blant gojim (ikke-jøder) fortjener døden.” (Vaikra Rabba 14b).

”Psalmisten sammenlikner akum (ikke-jøder) med urene dyr i skogen.” (Kethuboth 110b).

”Det seksuelle samværet mellom gojim er som mellom dyr.” (Sanhedrin 74b, Tosepoth).

”Gojims (ikke-jøders) sæd har samme verdi som et dyrs.”

(Kethuboth 3b).

Allerede i 1905 skrev de globale mediene om det jødiske holocaust og utryddelsen av 6 millioner jøder. ;)

FACT: 6 Million BEFORE Hitler’s Rise To Power (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=HkPQ4nvLEFE

Zionistene som noen tror er jøder er ikke jøder, men mongoler, de tror like lite på jødenes Gud som Kristne og Muslimske NWO topper. Det er først når de kommer inn i sine mørke losjer at de dyrker sine rettmessige Guder i sataniske ritualer. NWO toppene tilber utelukkende Guden med horn og hale enten de påstår at de er kristne, jødiske, ateister eller muslimer.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  smurfen
8 år siden

Hei Smurf1. Jeg spissformulerer meg ofte for å provosere fram en reaksjon eller et svar.
Det kan jeg innrømme. Og ellers er vi enige om mye, untatt jødene og Israel.

Talmud og Sanhedrin er menneskeverk. Ikke Guds Ord.
Jesus refset også de skriftlærde for å opprette menneskebud.
Eksempelvis “korban” i Markus 7.

Jeg er den første til å innrømme at Israel har gjort mye feil. De er bare mennesker, verdslige mennesker, ikke sanne kristne. Men likevel er det Guds plan at staten ble opprettet. IIIuminatet har også sin agenda i Israel, ingen tvil om det. Men det har også Herren Gud.

Og hvem tror du får sin vilje gjennomført til slutt?
IIIuminatet eller Gud?

Er det Albert Pike og hans kamerater som får sin plan gjennomført eller er det de gamle profeter fra Bibelen?

https://word8life.wordpress.com/2014/10/28/sign-of-the-times/
+

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Hva sa Jesus om jødene? Og hva sa jødene om Jesus?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Vi er nok enige om det aller meste ja, har satt stor pris på dine kommentarer gjennom mange år og innimellom kan det være greit å sette ting på spissen for å få frem poenget. :)

Sikkert ikke lett å drifte speilet når noen kaller det for jødespeilet, zionist speilet, Israel Speilet mens andre kaller det Antisemitt Speilet, jødehat Speilet og holocaust fornekter Speilet.

Mitt inntrykk er at Speilet kanskje er litt vel forsiktig i sin kritikk av Israel i fare for å ble stemplet som antisemittisk.

Angående Holocaust så skjønte jeg allerede i ung alder at det vare var tull, når man lager lover som kan gi de som ønsker å granske påstandene nærmere mange år i fengsel så vet man at det er løgn, Sannheten trenger ikke beskyttelse, det er det kun løgner som gjør!
Bush prøvde også det samme med å få gjennom en lov som vil gi de som var skeptiske til den offisielle versjonen om 9.11 mange år i buret, men heldigvis så fikk han ikke den gjennom.

Mange kristne mener at Israel er Antikrist, Tora jøder sier at Israel ikke skal bli en egen nasjon før etter dommens dag, Jesus advarte på det sterkeste mot de som hevder seg å være jøder men ikke er det, den gule horde fra øst.

De ekte jødene rømte til Afrika i år 70 og unnslapp den etniske rensingen av jøder, de falske jødene i Israel driver etnisk rensing på dem hver eneste dag.

Etiopiske jøder får tvangsprevensjon og fødselstallene blant dem stuper.

http://www.dagbladet.no/2013/01/30/nyheter/utenriks/politikk/rasisme/israel/25521316/

Kristen Zionstene går rett i fella, de tror at jødemorderne også kjent som Khazere som konverterte til Jødedommen på 700 tallet er jøder av rase, noe de så klart ikke er men derimot Mongoler og Hunnere.
Jødene vil ha sin 7 armede lysestake i sitt nye flagg, Khazerne og Rothchilds derimot vill ha Satans mektigste symbol heksagrammet som logo i flagget og da ble de slik.

Mao så tror Kristenzionister at de jobber for Gud, men fakta er at de er lurt til å jobbe for Satan isteden.

Her er en mini dokumentar på 13 min som viser hvordan Khazerne var nær ved å ta verdenherredømme for 1000 år siden, men våre stolte forfedre Vikingene la deres våte drømmer i ruiner, dessverre så la den ene kongen etter den andre seg flat for Khazer pavene i ettertid ..

One ring to rule them all – the tale of a forgotten kingdom

https://www.youtube.com/watch?v=rTjwvAyLCy4

http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

Men men, det er vårt minste problem nå, den nye Khazer kongen Recep Tayyip Erdoğan, omtalt som verden ondeste leder gjennom historien i profetiene er i ferd med å reise seg, han skal gjenreise det Det osmanske rike og sette seg selv opp som en global Kalif/Keiser, hans arme av ISIS terrorister/krigere skal inn i Europa kamuflert som flyktninger og et blodbad og en ondskap som mangler sidestykke i historien skal utfolde seg.
Erdoğan selv hevder at han er den mektige Saladin reinkarnert. Han hevder seg utvalgt til å¨forene muslimene og samle store hærstyrker som skal legge verden i runer og utslette de vantro og ta de overlevende som slaver, som NATO medlem kan han sette Europa og Russland opp mot hverandre og når Europa og Russland gjensidig har utslette hverandre så kan han gå inn og ta over med sine terror arme som allerede er i Europa nå.
Skyter han ned nok et Russisk fly så vil Russland slå tilbake og han kan påberope seg NATOs artikkel 5 så er helvete i gang.

2016 nok dessverre ikke noe godt år for noen av oss, men vi får bite fra oss så godt vi kan :)

Godt nytt år FFT :)

http://www.eutimes.net/2015/12/turkish-leader-declares-himself-ruler-of-islamic-world-warns-world-war-iii-will-soon-begin/

5 Nostradamus Predictions For The Future

Jon Helge Aas
Jon Helge Aas
Anonym
Svar til  Frank
8 år siden

Vel, spørsmålet mitt var om du sjekket dine kilder, og det har du svart nei på. Da er det slik at du finner en artikkel som faller sammen med det synet du selv har og videreformidler dette ukritisk. Så er det altså opp til oss som lesere å sjekke kildene dine.

Etter et søk der jeg tastet inn navnet på denne Halvorsen fant jeg, som ventet, en påstand om at mannen var en falskner. Lenger gidder ikke jeg gå, men andre kan kanskje sjekke denne url’en: https://haissambousaid.wordpress.com. Konklusjonen blir uansett at dine artikler er helt uinteressante.

Trygve Tveit
Trygve Tveit
Anonym
8 år siden

Ha ha ha :)
Herligt :) må muligens være første gang siden 17d århundre at en general er i førstelinje..
Noen andre enn meg som ser galskapen i hele artikkelen?

Arn
Arn
Abonnent
8 år siden

ISIS -leder trent av mossad ifølge denne artikkelen
http://www.globalresearch.ca/isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-trained-by-israeli-mossad-nsa-documents-reveal/5391593

Og Veterans today går enda lenger og sier ISIS-lederen er jødisk:
http://www.veteranstoday.com/2014/08/04/french-report-isil-leader-mossad/

Begge artiklene nevner lekasjoner fra E Snowdon som skal bekrefte dette.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden
Baba Baker
Anonym
8 år siden

ISIS er lavet af USA og Israel med hjælp af nogle arabiske lande som Saudia arabia og dumme “muslimer”…

Jan Haugen
Jan Haugen
Anonym
8 år siden

Likte BEST avsnittet om at en topphemmelig “Israelsk spiondrone” var tydelig merket “MADE IN ISRAEL” – de skal visst begynne å trykke dette på samtlige splinter i granatene, og på alle prosjektiler….. ROFLMAO

« Forrige artikkel

Et fengsel du ikke ser

Neste artikkel »

Flyktningestrømmen som skal bryte ned Europa

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x