Flyktningestrømmen som skal bryte ned Europa

14.6K visninger
5 minutter lesetid
16

Den kunstige flyktningestrømmen til Europa omhandler Kalergiplanen. Dette er et manifest som beskriver hvordan man i praksis skal bryte ned og overta Europa i sin helhet.

Ingen egenart, enkeltlands kulturer skal brytes ned og nasjoners suverenitet skal utslettes i tråd med NWO, Bilderberg Group sine visjoner. Dette er planlagt i lang tid og er ingen tilfeldighet. Nok et skremmende eksempel på despotenes planer.

Coudenhove-Kalergis grunnarbeide forberedte EU på hva mange kristne er kjent med fra «Johannes åpenbaring» og oppfatter det som det»Nye Romerriket”. Den sosialistiske eliten i Europa er født inn i Coudenhove-Kalergi sin plan for et forent Europa, støttet av Vatikanet, under en sentralisert regjering, et system som faktisk blir prototypen for USA og resten av verden når den nye verdensordenen er ved makten. I mellomtiden stiger spenningen etter som den muslimske befolkningen blir presset mot Europa for å oppfylle «Kalergi planen». Dette vil skape uroligheter og kriger i de fleste områder i Europa, som et ledd i NWOs planlagte befolkningsreduksjon utover 2020-tallet.

Den pågående illegale smuglingen av muslimske flyktninger til Europa skaper kaos ved grenseovergangene. Den konstante strømmen av båter fra Libya til sør-europa synes ustoppelig, og avslører et nettverk som genererer inntekter til mafiaen og terroristorganisasjoner som IS.

Dette scenariet synes å passe som hånd i hanske med en hemmelig plan utviklet av NWO, Den Nye Verdensordenen, kjent som Coudenhove-Kalergi planen, som blant mennesker i europeiske høyreorienterte sirkler regnes som en plan som ble opprettet for å systematisere folkemordet av det europeiske folk. Denne planen ble angivelig utarbeidet av en østerriksk diplomat og frimurer ved navn Richard Coudenhove-Kalergi (1894-1972). Kalergi familiens røttene kan spores tilbake til bysantinske kongelige via det venetianske aristokratiet. Allerede fra 1920-tallet var Coudenhove-Kalergi en av de første tilhengerne av et samlet Europa,  og derfor er Coudenhove-Kalergi kjent som grunnleggeren av den første folkebevegelse for et forent Europa.

Den Coudenhove-Kalergi europeiske prisen deles ut hvert annet år til europeiske ledere som har utmerket seg i å fremme hva som er utenfor enhver politiske eller religiøse ideologi. Angela Merkel og Herman Van Rompuy, to fremstående medlemmer av Bilderberg Gruppen (NWO), har mottatt denne prisen de siste årene. Coudenhove-Kalergis far, tidlig ansett som antisemitt, ble senere en nær venn av Theodor Herzl, grunnleggeren av sionismen, og hans sønn, Richard Coudenhove-Kalergi, med sterke forbindelser til den katolske eliten grunnet sin aristokratisk status, ble også venner.

I 1922 grunnla han den vesteuropeiske Union (PEU) sammen med erkehertug Otto von Habsburg, en trofast katolikk, overhode for Habsburg dynastiet og tidligere kronprins av Østerrike-Ungarn. Han ble involvert med den vesteuropeiske Union etter at han ble stormester i den mektige og svært innflytelsesrike ordenen Golden Fleece i 1922. von Habsburg ble Internasjonal President i PEU i 1973, etter Coudenhoves død.

Ifølge Coudenhove-Kalergis selvbiografi, var det i begynnelsen av 1924, gjennom Baron Louis de Rothschild, at han kom i kontakt med Max Warburg, som tilbød å finansiere hans bevegelse for de neste 3 år med 60.000 gullmark.

lklkklkllk

“Coudenhove-Kalergi Planen” blir publisert i 1925 når han skriver i “praktisk idealisme” (Praktischer Idealismus): «mannen i fremtiden vil være av blandet rase. Dagens raser og klasser forsvinner gradvis på grunn av den forsvinnende plass, tid og fordommer. Den Eurasiske-Negroid rase av fremtiden, ligner på utseendet til de gamle egypterne, erstatter mangfoldet av folk med et mangfold av personer.» Denne boken er svært vanskelig å få tak i dag. I Tyskland er boken praktisk talt sensurert, selv om det ikke finnes på den offisielle listen over bøker sensurert av den tyske regjeringen. I 1990, publiserte forlaget, «Uavhengige nyheter» [Unabhängige Nachrichten], et sammendrag av boken og vurderte å publisere den i sin helhet, men etter initiativ av regjeringen foretok politiet en razzia og konfiskerte den eneste kopien av Praktischer Idealismus. Boken er ikke nevnt på offisielle Internett-sidene til Den Vesteuropeiske Bevegelse , som er forståelig fordi innholdet er direkte i opposisjon med bevegelsens offisielle program.

Coudenhove-Kalergi foreslo Beethovens “hymne” som EUs nasjonalsangen, og var svært aktiv i forbindelse med utformingen av EU-logoen, som inneholder frimurer-symboler. Han ble innviet til Frimureriet ved Humanitas Lodge i Wien i begynnelsen av 1920, men forlot losjen i 1926 for å unngå den kraftige kritikken, som følge av forholdet mellom den Pan-europeisk bevegelse og frimureriet. Etter sigende grunnlag han, i 1947, den mektige Ur-Lodge Pan-Europa, som fortsatt er aktive i dag, og tiltrekker seg medlemmer fra den politiske og økonomiske eliten i Europa.

Medlem av Europaparlamentet Nicholas John «Nick» Griffin, som også er utdannet jurist fra University of Cambridge med æres-grad av andre klasse, forteller her hva den kunstige flyktningkatastrofen handler om.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MpXJnVC2Mew

Europa hamstrer nå våpen for å beskytte seg mot “flyktningene” etter massive voldtekts-bølger i Europa, som massemedia nekter å skrive om, da det kan skape negativ innstilling til immigranter, og det er 3-4 uker ventetid på asyl i flere europeiske land.

Europe Now Scrambles for Guns After Staged Islamic Invasion Hits Home

https://www.youtube.com/watch?v=JX9hAHxitH0

Vi ser også hvordan George Soros organisasjoner, en løpegutt av NWO, deler ut falske syriske pass til millioner av flyktninger, sammen med en flyktning-håndbok, som forteller alt en flyktning på vei til Europa trenger å vite.

Eneste som kan redde Europa nå er at Putin rydder opp i Midt Østen. Folkene i NWO er rasende, og bruker sine media-imperium i vesten for alt det er verdt til å demonisere Russland gjennom ekstrem propaganda: Den blodtørstige diktatoren i det syriske regimet bruker russiske bomber, russiske våpen, russiske fly og dreper barn i Syria.

Også interessent er at de kun bruker Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) som kilde i massemedia. SOHR («eksilgruppa») er “en gruppe” bestående av én person, Rambu Abdul Rahman, som flyktet fra Syria for 15 år siden, bor i Coventry (England), og opprettet dette «Syrian Observatory for Human Rights» i 2005! Rambu Abdul Rahman (Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)) blir finansiert gjennom CIA.

Vi ser også hvordan Jemen skal gi vesten 24 nye millioner av flyktninger, der 80% av innbyggerne sulter etter skrekkregimet Saudi Arabia sin teppebombing  – med Europas velsignelse.

Neste punkt på programmet blir for CIA nok en gang å prøve og ta livet av Vladimir Putin, som er folkene bak NWO sin største trussel.

Flight 17 ble skutt ned i samme luftrom som  president Putins fly (trippel-777) befant seg i, da han var på vei hjem fra Sør-Amerika og BRICS-konferansen. 

Presidentens fly og Malaysia-Airline-flyet hadde like konturer, og på fjern avstand så de ganske identisk ut. Begge flyene befant seg i samme luftrom med få minutters mellomrom. 

putin sitt fly
Putin sitt fly.

Militæret har noe som kalles for ECM (elektroniske mottiltak), som skal beskytte presidenten, og dermed så ble det malaysiske passasjerflyet elektronisk forfalsket av russisk ECM, som gav dette flyet samme ID som Putins fly.

cbbgcgdsgs

https://www.youtube.com/watch?v=wRZhD8S6o5s

Det man nå vil se videre er at Obama vil sende tropper til Syria, som skal operere sammen med FSA, og deretter kommer det et stort slag ved Aleppo mellom USA og Russland, som Russland vil vinne. Damaskus vil vil bli lagt i grus, og Obama vil stille til valg for en 3 periode, men på grunn av katastrofen så vil Obama bli sittende, en grusom tid begynner for menneskeheten…

Gjennom Russland kommer det håp til verden. Ikke i forhold til det som noen ganger kalles kommunisme eller bolsjevismen – nei! Men frihet – frihet! At hvert menneske vil leve for sine medmennesker. Prinsippet er født der. Det vil ta år for at det skal bli krystallisert: »   – Edgar Cayce

800.000 flyktninger har vendt tilbake siden russiske luftangrep mot terrormål i Syria begynte 30. september.

http://sputniknews.com/middleeast/20151024/1029058632/syria-refugees-airstrikes.html

http://www.redicecreations.com/article.php?id=32145

http://www.bakom-kulisserna.biz/news/coudenhove-kalergi%3As-plan-folkmordet-p%C3%A5-europas-folk/

BOOM! George Soros W2EU Group Is Giving Handbooks to Fake Refugee Invaders

http://freemasoninformation.com/2014/06/the-golden-fleece/

http://steigan.no/2015/10/21/mer-enn-en-halv-million-barn-i-jemen-trues-av-alvorlig-underernaering/

http://www.numerologensverden.no/president-vladimir-putin-hva-avslorer-tallene/

http://news.sky.com/story/1551853/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants

Forfattere Joakim Karlsen/Smurfen.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ye
ye
Abonnent
8 år siden

Idéen til den paneuropeiske superstaten og nasjonenes oppløsning finnes i Kalergis maifest Pan-Europa fra 1922.

”I början av 1924 fick vi ett telefonsamtal från baron Louis de Rothschild. En vän till honom, Max Warburg i Hamburg, hade läst min bok och ville lära känna oss. Till min stora förvåning erbjöd sig Warburg på stående fot att skänka oss 60 000 guldmark för att finansiera rörelsen de första tre åren…”

I den Svenske Riksdagen sitter datteren til Otto von Habsburg, sønnen til Østerrikes siste keiser, Karl I.
Walburga Habsburg-Douglas har en plan som knapt noen svenske har hørt om. I 1973 var hun med å stifte Paneuropa-Jugend Deutschland (paneuropeiska ungdomsforbundet) i Tyskland.

http://www.nyatider.nu/forintelsen-av-europa-om-greve-kalergis-paneuropeiska-vision/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Soros er ikke bare den som betaler pass til “flykninger”, men er også mesterhjernen bak dette: http://juanmatus.com/unmasked-the-mastermind-behind-the-mass-invasion-of-europe-and-his-plan-in-8-steps/
Noen som sa khazarjøde?

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Burde varsellampene blinke? “Kommisjonen foreslår at styrken skal kunne sendes uten invitasjon eller tillatelse fra landene.” sier en artikkel fra ukritiske Norsk Rikssvinkasting. EUs grensepoliti FRONTEX ble formelt opprettet 26.oktober 2004 (operativ i 2005) av EU-Kommisjonen i 2004 etter et initiativ fra Tyskland og Italia. Seriøs omtale (om ikke akkurat kritisk) av FRONTEX finnes her: http://www.jcer.net/index.php/jcer/article/view/239/164
Det ble finansiert gjennom EU programmet Odysseus, opprettet 1998, som avløste Sherlock fra 1996, trenings-, utvekslings- og samarbeidsprogrammet mellom EU-landene når det gjaldt ID-dokumenter. Asyl, immigrasjon og kryssing av ytre grenser er grunnen som ble gitt for å utvide Sherlock-programmet. http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=URISERV:l33050
Vet du hvor mange komitéer, programmer og grupper som finnes under EU? – Nei, ikke jeg heller.
EU-monsteret blir aldri mett og gir seg ikke før det har slukt alle europeiske land og innbyggere og tredd sine paragrafer nedover oss.
Norge UT av EU NÅ!

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  ye
8 år siden

For å se sammenhengen, dette startet for 30 år siden, av hvem, og hvorfor. Litt back track gjør vel godt inn imellom :) En med utrolig spalteplass og hvem var det?

ye
ye
Abonnent
Svar til  ye
8 år siden

teller…44,..45,..46 byråer i EU + 19 institusjoner = 65! Her kan dere telle selv og så finne ut hvor mange ansatte det er tilsammen: http://europa.eu/contact/institutions-bodies/index_en.htm Er folk klar over at de over skatteseddelen har finansiert sin egen tvangstrøye?
Ja, Seitasis, hvem mener du det var, mon tro? Skal vi holde oss innenlands eller må vi ut?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  ye
8 år siden

Hvilken politikere har vert mest på NRK, over lang tid med et budskap hvis vi holder oss innland ?

ye
ye
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

30år + minst 25år, i politikken, for EU, med utrolig spalteplass, vært mest på NRK (der må jeg melde pass da jeg de siste årene ikke ser eller hører jevnlig på NRK). Kan det være en annen kandidat du sikter til enn den norske politikeren som støttet
Commission on Global Governance?: International commissions and the power of ideas
– Bringing in the mind of global governance
http://archive.unu.edu/unupress/sample-chapters/internationalcommissions.pdf

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Kalergi Planen – boken om en hemmelig overtagelse av Europa kan lastes ned her: https://ia802608.us.archive.org/10/items/PraktischerIdealismus1925/PraktischerIdealismus.pdf Det 191 siders dokumentet ser autentisk ut:
R. N. COUDENHOVE KALERGI
PRAKTISCHER IDEALISMUS
ADEL – TECHNIK – PAZIFISMUS
1925
PANEUROPA – VERLAG
WIEN-LEIPZIG
UBR069031840355
Alle Rechte Vorbehalten
Copyright 1925 by Pan-Europa-Verlag
Druck der Elbemühl Papierfabriken und
Graphische Industrie A. G., Wien VI.

Klamtask
Klamtask
Abonnent
8 år siden

Å hildrane du! Hvorfor gidder folk å skrive sånn tull og svada. Og hvem i himmelens navn tror på sånt?
Vær så snill og bli voksne da folkens.

Ole Blente
Abonnent
Svar til  Klamtask
8 år siden

Ja man kan undre seg. Men skrev det, det gjorde han jo. Hvorfor han skrev slikt tull, det er det for seint å spørre om. Men hva mener du Klamtask med å “tro på sånt”? Blir du overrasket over at det fins folk som Kalergi, som forsøker å styre verdens gang til sin egen fordel?

Ole Blente
Abonnent
8 år siden

Boken som det henvises til er på tysk. Men her er et langt sammendrag i tre deler på dansk: http://da.metapedia.org/wiki/Praktischer_Idealismus

Ole Blente
Abonnent
8 år siden
Agendadetektiven
Agendadetektiven
Abonnent
8 år siden

Dette er noe folk virkelig må forstå en gang for alle; EU har siden sin begynnelse alltid hatt dette for øye, nemlig å ta ifra hvert enkelt medlemsland sin suverenitet og selvråderett, for så og å skape en regjering som styrer hele Europa og, optimalt sett, hele verden. Det begynner å manifestere seg særdeles tydelig nå, se på Tyskland; der kan man knapt vise det tyske flagget, ytre et eneste ord imot innvandringen, ikke kle seg usømmelig iht flyktningenes verdier og religion, ikke vise det kristne korset på kirker osv osv, det hele er galskap av en annen verden. Hvilken statsminister eller president av en nasjon er det som ville funnet seg i dette normalt sett? Dette er en gjenganger i mange europeiske land om dagen og Eu sentralt rasler med sabelen mot de landene som nå, enn så lenge, har stengt sine grenser. Snart vil de bli utsatt for kraftig diplomatisk og økonomisk press, sanksjoner etc. om de ikke gir etter. Dette er tydelig organisert. Sverige er dessverre blitt et av de landene som er hardest rammet, hvor politiske korrekthet og konformitet misbrukes på groveste vis. Uttrykker du frykt eller engstelse for denne invasjonen er du automatisk rasist. Statsministeren burde dømmes for landssvik for den måten han kjører landet i senk på. Dette kan vi ikke se på også skjer her. Vi nordmenn må stå sammen og si nei til dette nå!

ola norman
Anonym
8 år siden

Det er synd og se alle disse folk paa vandring, men enda verre og se despot leaders create a greate land with denumbering population this way – this people must never succide in the way of deal with population numbers and leave problems to the neighbour.

ola norman
Anonym
8 år siden

med alle nesten muligheter til full krig er det rart vi fremdeles fungerer som en stat – Norge. Om alle oljepengene er vel investert og Europa er bomba sunder og sammen er det bare og bli oppfinsom til og finne mat…fondet er gjevna med jorda…..

« Forrige artikkel

Israelsk general i Irak innrømmer Israel-ISIS samarbeid

Neste artikkel »

Norges skyggeregjering og de virkelige terroristene

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x