//

En demonstrasjon fra fremtiden

14.3K visninger
7 minutter lesetid
202

Vi forsøkte å se om folk var villige til å la seg vaksinere for en svinedyr svineinfluensa. Enda en redningspakke til det norske folk , hvor staten bruker våre skattepenger på ubrukelig søppel. Vaksineringen har startet. Både i utlandet og i Norge, men hvor er media? Jo, de var der, men noe mediadekkning var det ikke.

Det var en gang i 2009, en sen oktoberdag  og vi fikk se et glimt av solen igjen. Det var som om sommern var der igjen denne lørdagen, en fri dag, som folk bruker på kaste bort penger i et av verdens største bruk og kast samfunn. På gatene i Oslo sentrum var det masse folk som forsøkte og få litt sol på kroppen, så det var ekstra masse folk ute. Godt for oss.

Er det klimaforandringer,  snakker dem om på nyhetene og det var sannelig sant. Ikke bare var det varmt, men det kom et massivt ”chemtrails” angrep på himmelen.  Chemtrails er ingen ninja, men et himmelfenomen som Dagbladet hadde fulgt med på en stund,  men kalte det for ”værmodifikasjon”  og var kun brukt i noen få land i verden, bla. Russland og Kina som utsatte sin egen befolkning for kjemisk angrep, ved å sprøye kjemikalier i luften fra millitærfly ”kunstige skyer” som gikk befolkningens helse på bekostning,  men det ville redde oss fra vår avhengighet av Co-2 forbrenning.

Den industrielle- utsatte den spirituelle revolusjonen,  istedenfor å leve i harmoni med oss selv og naturen, vokste befolkningsantallet på jorden; fra få millioner til flere milliarder hvor en stor arbeidsstyrke måtte slave på maskiner,  som produserte goder i form av teknologi  til menneskehetens beste(i følge noen) og  enda værre det destruktive(ifølge mange).

Men det var ikke derfor vi var der, vi var der for å advare folk mot å ta ikke ta vaksine, dette var enda en vanlig influensa. Så kom det fugleinfluensa og det siste var svineinfluensa. Hva skjedde forrige gang? Myndighetene kjøpte inn flere millioner brukerdoser med bortkastet tamiflu i 2007 på oppfordring fra FHI,  og med den sannsyneligheten at en fugl lettere kan slippe smittefarlige forskjølelsesbomber over oss, enn at sviner løper rundt i byen og nyser på oss, så tror jeg vi overlever denne oppkonstruerte “krisen”, for å kaste bort fokus fra andre viktigere ting som skjer i verden.

Vi møtte på mange mennesker som var enige og på en måte samarbeidsvillige, ingen lett oppgave var det å overbevise en person på 30sekunder at svineinfluensaen inneholder giftige stoffer, og trosse det de tror er helsemyndighetenes anbefalinger og avgjørelser(nasjonalt) og ikke FHI(internasjonalt).  Denne gangen vil de ikke gi seg, det virker som det ikke handler om penger lenger. Tidlig på vår sa de 13.000 nordmenn ville dø innen oktober, og i høst sa dem at det var nå ikke nødvendig med 2 vaksineringer pr person, kun 1 ville holde, og det var bare ”risikogruppene” de eldre, de uførede, de med vanlige symptomer som lignet en vanlig influensa, men alle gikk rundt med en mediaopphypet forskjølelse.

Vi møtte noen soldater i uniform, og de fortalte oss at mange av dem hadde allerede fått svineinfluensavaksinen.
Så det var igang også i Norge.

Min mor var uføretrygdet, da hun hadde små kollidert 3 ganger, ingen av gangene var hennes feil forøvrig, henne har også fått tilbud om vaksinen. Landets svakstilte står først i køen, som om det var en Rockefeller plan, om å ta ut de “verdiløse spiserne” først.  Skal ungdommen ut tidligere i krig var det jeg egentlig lurte på, som i USA, hvor Obama trener opp skolebarn til å bli hans arme. Det var virkelig noen tider vi levde på, samfunnets ungdommer skal sykeligjøres, siden de var som regel oftes de som var først ute og demonstrerte for noe.

Vi delte ut 800 flyers, som det ble oppstyr rundt fordi den var usignert. Jeg svarte bare med å si den var skrevet av en ”fri mann av landet”, den ukjente mannen, det kan være hvem som helst, naboen din også. Da personen ønsker å være anonym.

Men vi gikk god for informasjonen, da den var kryssjekket. Vi kunne ikke redde alle, men vi kunne redde noen, ofte stod flere av oss i mer enn 10 minutter med enkelte, og førte en lange samtaler, noen ville bare være skeptiske, uten å lese bare kverrulere, andre leste faktisk ,og ble sjokkert, for det gikk nemlig opp for dem med engang, som en stemme i bakhodet, om at “hei, noe er galt”.

Vår demonstrasjon nådde ut til mange. Det så ut som de eldre var mest villige til å snakke,  andre ganger var det vanskligere og vi så ut som selgere, og vi måtte ofte gå etter folk i flere titals meter før de ville ta imot det livsviktige infobrevet. De eldre var de som var mest nysgjerrig, og ville lese hva som stod på postersene, etter at de var satt opp.

Det kan nok være noe i grunn de som ringte inn på en søndag ettermiddag? (er FHI døgnåpne?)

En utalelse fra FHI dagen etter demonstrasjonen:

”I hovedstaden det siste døgnet har også ukjente personer hengt opp plakater der det i svært klare og tydelige ordelag advares sterkt mot influensavaksinen. På plakatene hevdes det at et flertall av leger advarer mot vaksinen. Ifølge Folkehelseinstituttet er dette feilinfo”

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=569156

Her er det tydeligvis eldre som har ringt inn, da denne påstanden var kun en av få viktige budskap på plakaten, og var kansje det mest kjente hos dem, siden mange eldre hadde faktisk fått tips fra legen om å holde seg unna vaksiner, da de allerede hadde nedsatt imunforsvar.

Kan dette ha gitt FHI et påskudd til å starte en større kampanje, fordi noen “anti-vaksinering” folk går ut og feilinformerer? det sistenevnte begrepet tror jeg kan komme på sikkerhetsvurderingen til PST til neste år, satt vedsiden av andre begreper som “globaliseringskritikere” som også er på listet som en “fare for rikets sikkerhet”.

Ifølge Verdensbanken eier 257 familier 47% av verden,  det er snakk om halve jordkloden, den andre halvdelen eier Rockefeller familiedynastiet.  Deres årlige bidrag til FHI,  gjør meg svært suspekt, og  litt ekstra nervøs,
ja kall det gjerne for total paranoia, men det er  virkelig bare 100% bevisthet.

David Rockefeller var en kjent globalist, og  utalte seg positivt om en globalbefolkningsredusksjon, ved flere tilfeller.
Han sa: ”en global katastrofe må inntreffe, slik at alle nasjonene vil akseptere deres nye verdensorden”.
Mennesket som en rase ville ikke dø, men det ubrukelige lasset med menneskelig kveg, ”useless eaters”,  som idag er bedre kjent som ”arbeiderklassen”,  og et ganske godt kjent ord siden de fleste av oss lever i ”middelklassen”.

Teknologien er utviklet, jorden er erobret,  og de kan få sitt utopi hvor alle mennesker er frie i et samfunn hvor teknologien er din beste venn, den gjør alt for deg, du trenger ikke å jobbe engang. Men dette gjaldt ikke hele befolkningen, kun 5% ville få leve sånn, eliten og deres lakeiere, men egentlig kunne alle menneskene på jorden leve med energifrihet og selvforsynthet, uten at det ville føre til problemer imellom.

Torbjørn Jagland ble utpekt som europarådets leder. En nordman liksom, da var løpet kjørt, Norge var med i EU, og Lisbon traktaten etter gjenntatte nedstemminger i flere land, ble tilslutt presset igjennom, noe som førte til at  alle EU nasjoners grunnlover var satt ut av spill, hadet bra demokrati – makten var sentralisert, og Tony Blair (en kjent krigsforbryter) var blitt utpekt som de forente EU’s statenes president.  kansje mennesker vil glemme at Blair var en kjent krigsforbryter, helt siden Nato’s krig i Yougoslavia i 1999, og enda nærmere i tiden som var, 2003 når han støtte bush å bombe Irak og utsette hele landet for utarmet uran.

“War can be necessary sometimes to uphold civilisation, and this one was” said Tony Blair. “Nothing we do or say can compensate for the loss of loved ones who died, but we can say they did not die in vain.” (As reported in The Independent, 1999-06-11, page 2.)

Nato mistet ikke en eneste soldat under denne ”teppe-bombingen”, som kun ødela det meste av Yougouslavias infrastruktur, flere hundre sivile drept, sykehus bombet, og vannstasjoner lagt i grus.  Hvordan kan Tony Blair kompensere liv og land, og si at de døde ikke forgjeves, men for at sivilisasjonen skal opprettholdes? Dette er ikke en sivlisisasjon jeg vil se.

Artikkel fem i Nato forhandlingene, står det fortsatt tydelig om at Nato kan ikke brukes så lenge et Nato land ikke var angrepet. Iår feiret Nato 60års bryllup, de startet som en forsvarsalianse, for så å danse i en angrepsromanse.

Thorbjørn Jaglad stilte seg kritisk til bevisene etter 9-11 anrepet i Washington.  Nato avgjørelsene ble tatt 3-4 dager etter angrepet, og han var i sjef for utenrikskomiteen og deltok på haste-avgjørelsene, om å innvandere Afghanistan, et land som ikke stod ansvarlig for angrepet på USA.

Jagldand sa: “bevisene mot Al-CIAda og osama ikke ville holdt i en rettsak, men var overvelmende”. Overvelmende nok til å teppebombe flere tusen uskyldige menneskeliv, som aldri har sett en Tv’ engang.

Våre politkere var den største “risikogruppen”, da vi levde i en tid hvor statsministeren bodde i herskapshus til 350millioner kroner med bemmanet sikkerhet, og norske politikere var mye ute å reiste i verden. Men det var uhørt fks at Kongen som landets viktigste person, og alle de andre politikerne som leder landet, skulle la seg vaksinere først.

Tips til de som setter posters i tbanevogner, sett dem over eksisterende unødvendige reklamer, da dette er langt mer viktig enn at du skal ta deg et forbrukslån på trikken, samtidig som de ikke blir tatt ned fort, folk vil tro det er vanlig reklame, og i noen tilfeller vil de kansje tro det er selve myndighetene som har skrevet dem? Hvem er egentlig myndighetene i dette land idag?

Takk til alle dere som møtte opp.! Takk til Nwo Resitance Norge og Folk for frihet for innitiativet for folkekampanjen mot massevaksinasjon.

Og alle dere som ikke kunne møte opp, ikke bekymre dere, dette er bare begynnelsen på den Norske revolusjonen.

Vil FHI’s Motkampanje spilles på alle landets høytallere? gjennom radio, tv, nyheter, eller har nyhetene sviktet FHI som stod bak denne svineinfluensa hypen?  Vi får håpe de gjorde som oss, og søkte uavhengig informasjon.

Video fra Nyhetsspeilet TV.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

202 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Otto
Abonnent
13 år siden

Det har blitt spredd tusenvis av tonn med chemtrail. Er en av agendaene å gi oss influensasymptomer ved å tilføre oss giftstoffer som eksempelvis barium og aluminium? Chemtrails Trondheim Norway (21-)27 May 2010 * Slideshows, bildeserier

Påvisning av influensa er basert helt eller delvis på bløff og lite eller ingenting på realiteter. Swine Flu Overestimated!

The Swine Flu Vaccination Hoax – Explained

En av de beste indikatorene på svindelen er at produsentene av såkalte vaksiner og andre ansvarlige organer ikke har klart å fremskaffe dokumentasjon på at testene for å påvise h1n1 fungerer, det vil si de har ikke en metode som fungerer, så hvordan teller de antall smittede, ved å kaste terning? Det ser kun slik ut. En demonstrasjon fra fremtiden
.
Falcons’ Thinkbox * Etterretning, skjult sannhet, esoterisme, makt, kriminalitet, frimureri, illusjoner, oa

Det vi ser er etter mitt kvalifiserte syn en kriminell operasjon mot klodens befolkning

—-

It has been spread thousands of tons of chemtrails. Is one of the agendas to give us flu symptoms by providing us toxins such as barium and aluminum? Chemtrails Trondheim Norway (21-)27 May 2010 * Slideshows, bildeserier

Detection of influenza is based wholly or partly on bluff and little or nothing on reality. Swine Flu Overestimated!

The Swine Flu Vaccination Hoax – Explained

One of the best indicators of fraud is that the manufacturers of so-called vaccines and other responsible organizations and institutions have failed to provide documentation that the tests to detect H1N1 works, that is, they do not have a method that works, so how count the number of infected, by throwing dice? It looks just like that. Gt ~ A demonstration from the future
.
Falcons’ Thinkbox * Intelligence, hidden truth, esoterism, power, crime, freemasonry, illusions, etc

What we see is, in my qualified opinion, a criminal operation against the planet’s population

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Rise like Lions after slumber
In unvanquishable number,
Shake your chains to earth like dew
Which in sleep had fallen on you –
Ye are many – they are few.”

Percy Bysshe Shelle http://www.google.no/#hl=no&q=Percy+Bysshe+Shelle

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

* Korreksjon, navn
Percy Bysshe Shelley http://www.google.no/#hl=no&q=Percy+Bysshe+Shelley

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Hvordan ser du for deg denne “organiseringen på Speilet” av holoCA$H-opplysningsarbeid på ungdomstrinn når skoleadministrasjon og besetning i utdanningsetaten er for absolutt det meste etniske jøder, Ergon?

Håkon Lie`s regime har utnyttet holoCA$H-myte for fult.
Styrt av sions djevels protokollers pålegg til å yte hverandre proteksjonisme, plantet de jews i alle nøkkel-posisjoner slik at videre jødisk forplanting i varme stoler begynte å skje nærmest automatisk.

Skolepolitikk er klassepolitikk, har en jødisk APe-broiler sagt.
Tsjekkisk psykiater Stanislav Groff som brukte LSD til fordrivelse av onde ånder ut av pasienter, har hørt mange ganger psienter si:
“ikke prøv, han/hun er min!”
Tror du jøder vil la deg drive med avsløringer av holoCA$H-løgner på skoler?
Eller sende hvite busser til Palestina?

Ergon
Abonnent
13 år siden

Skjoldet til jødene som de beskytter seg bak heter HoloCa$h. Oppfordrer dere som også ser det slik at jødenes verdensmakt er hovedproblemet til å samarbeide om HoloCa$h-infornasjon mot ungdomsskoletrinnet. Jeg deltar med stor glede, men organiseringen bør gjøres i Speilet. Hvis dere da er seriøse NWO-motstandere eller nok en psy-op eller drømmere uten realitetssans som er mere opptatt av karma om tre generasjoner enn krig i dag:) Sagt i beste mening:)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

STOPP DEBIL-PARASITTER!
Gjengens jødebestning og øvrige pro-sionistiske nyttige idioter forsøker å presse de tvilende til å si “ja” til bombing av Iran:
According to Tucker, Bilderberg luminaries are dismayed at the fact that “many important people” are not attending this year because, due to increasing exposure, invitees are “getting in trouble at home” and constituents are embarrassing them by asking irate questions such as “what are you doing with these monsters?”
…but more alarmingly according to Tucker, the majority of Bilderberg members are now in favor of military air strikes on Iran.
(http://www.prisonplanet.com/bilderberg-agenda-revealed-globalists-in-crisis-supportive-of-attack-on-iran.html).

Akademik Levashov som sendte oppskrift til fredelig løsning på alle problemer på jorden til jewropeiske regjeringer og “vitenskapsmen”, har ikke fått noen respons.
Han hevder at denne generasjonen blir den siste på prisonplanet hvis den ikke gjør innsats og stopper jøde-psykopater.

En av desperate jøde-psykopater Brzezinski uttrykte bekymring for massers politiske oppvåking, men klokka tikker og faen jobber med saken på spreng.
Hvis det ikke blir samlet en kritisk masse ute foran lokale broilerhus, så brenner alle sauer sammen med parasittene på atombål.

Otto
Abonnent
13 år siden
Otto
Abonnent
14 år siden

22. 2. 2010. Svar på http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/en-demonstrasjon-fra-fremtiden/comment-page-8/#comment-13875 , til Folkehelseinstituttet:

+{

Til: Nasjonalt Folkehelseinstituttet
Kopi: Helse- og Omsorgsdepartementet, Den Norske Legeforening, Norsk Sykepleierforbund, Statens legemiddelverk
Kopi: Diverse nyhetsmediekanaler, med fler
Dato: 22. februar 2010

Takk for svar.

Det har tilkommet informasjon som entydig tyder på at den såkalte svineinfluensaen og proklamerte pandemi var og er basert på bedrag. Det er også mye som tyder på at de som viser seg å være skyldige i svindelen vil bli etterforsket og behandlet i rettsapparatet, noe vi alle må se som særdeles gledelig og som en nødvendig aktivitet for preventivt å søke å unngå nye bedragerier. Jeg ber alle som leser denne informasjonen og bidra med sitt for enkeltindivitets og alles beste, som en naturlig samfunnsplikt. Takk.

Referanser
Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE
Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine

Fortsatt god vinter.

Med hilsen
Otto Lund
..

PS: Grunnet EDB-tekniske forhold vil dette skjermbrevet bli sendt i fire eksemplarer, kun med differanse i sekundær del av skjermbrev mottaker liste. Dette er eksemplar 3 av 4.

—–

En digresjon, status: Det har så langt vært nødvendig å anmelde tre individer til Politiets sikkerhetstjeneste og Politiet: K. A., tyrkisk dame bosted Trondheim, G. G., anestesisykepleier Trondheim, Sara, trolig en agent, sistnevnte etternavn ukjent. All dokumentasjon om anmeldelser er offentliggjort på internettet, der med fullt navn på alle overgripere. Disse tre personer har henholdsvis utøvd mot undertegnede og trolig også andre: fysisk vold og relativt sterk psykisk terrorisering, sterk psykisk terrorisering, trusler. Undertegnede knytter det til sine nødvendige seriøse aktiviteter i forbindelse med naturlig samfunnsplikt, se også innholdet i denne e-post. Sakene anses som særdeles alvorlige og vil bli fulgt opp i den grad som er nødvendig for å få bukt med dette samfunnsproblemet. Nevnte personer, med fler, vil bli forlangt straffet og saksøkt med hensyn på erstatning o.a.

}+

Jeg ber andre følge opp med det som anses nødvendig ut fra referert dokumentasjon. Takk.

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Polio, JP Morgan, Goldman Sachs and Vaccination Pan Genocide
Profitable Depopulation Plot Links JP Morgan-Chase and Goldman Sachs to Vaccination Contaminations and BigPharma Corruption

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden
Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Navn, angående, tilleggsopplysninger, aksjoner, status

Guri Gisnås

* Særdeles sterkt og uprovosert psykologisk angrep, potensielt farlig, særdeles alvorlig sak
* Vedkommende er visstnok anestesisykepleier ved St Olav hospital Trondheim. Hvis hun angriper en pasient på samme måte, kan pasienten dø av angrepet, situasjonsbetinget. Undertegnede anser derfor, beviselig, vedkommende for fullstendig uegnet for sådant arbeide. De som har kjennskap til mk ultra kan se klare og entydige likhetstegn, også med det klientell som møtte opp i nevnte gruppe før, under og etter konserten. Guri Gisnås ble truffet via moteplassen.no som kan være et nettsted som er infiltrert, eller driftes, av useriøse krefter
* Påtales, erstatningssøksmål
* Anmeldt politi, politiets sikkerthetstjeneste, publisert, CAFE

Agent Sara

* Muntlig trussel, direkte forsøk på å ødelegge undertegnedes liv, således også alle og alt jeg har ansvar for, særdeles alvorlig sak
* Ankom sammen med lyshåret dame, som tilsynelatende var der for å bekrefte at jeg var riktig person som de skulle møte. Sara, som hun sa hun het, holdt i en mann, til dels omslynget, utafor etter stengetid, alle tre tilsynelatende edrue og med fokus på undertegnede, åpenbart grunnen til at de var der. Særdeles ufin oppførsel. Hvordan fant de ut at jeg skulle på dette stedet akkurat den kvelden, trolig via å lese undertegnedes utgående og innkommende e-post og avlytte telefonsamtaler, mobil- og fasttelefon
* Påtales, erstatningssøksmål
* Anmeldt politiet, politiets sikkerhetstjeneste, publisert, CAFE

Otto
Abonnent
14 år siden

Må kutte i vaksine-granskning, sitat: .. I ettertid ville Folkehelseinstituttet bruke 40-50 millioner kroner på en grundig undersøkelse av hvordan influensaen og vaksinen faktisk virket på gravide kvinner og deres barn. ..

Hvorfor skal ikke farmasiindustriens eiere og alle som ellers har tjent enorme beløp på misæren og svindelen, betale for skader forårsaket av deres egne produkter? Er det på grunn av beinhard kontroll med penger og terrorisering via blant annet frimureri, avtaler under bordet, medlemskap i fabian society, thule, bilderberg, imf, fn, who, ipcc, eøs og lignende?

Hvorfor skal folket, hver enkelt, betale for skadevirkninger påført av andre?

En digresjon, men samme sak hva angår årsakssammenhenger, i Adresseavisen i dag står det på første side om 600 millioner i et kraftfond som trolig vil medføre store tap, og banken J.P Morgan er nevnt. Angående J.P. Morgan, og frimureri med mer, se Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE.

« Forrige artikkel

Når himmelen faller

Neste artikkel »

Driver de krig over hodet på oss?

202
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x