Driver de krig over hodet på oss?

12413 visninger
3 minutter lesetid
267

Oppdatert 27.10.09: I tre døgn har jeg og andre lesere rapportert om stor chemtrails-aktivitet i Buskerud og Sandefjord-området. Da tåken lettet i går var jeg ute et ærend. Jeg kunne se flere enn 7 fly i aktivitet på samme tid.

Dessverre fikk jeg tekniske problemer med min data minne brikke og mange bilder gikk tapt. Jeg gikk tilbake til skrivearbeid og ble så fokusert at jeg glemte å se ut av vinduet. Ot slutten av dagen var jeg ute og ble så paff da så å si hele himmelen var nå dekket av et tykt slør. Dette er intet annet enn en krigserklæring mot det Norske folket. Øynene mine renner så å si hele tiden. Det er på tide at vi krever de kriminelle elementene som står bak denne vederstyggeligheten bli sporet opp, arrestert for grov miljøkriminalitet at deres sak går for offentlig rettergang slik at vi er sikker på de får sin straff.

Jeg er lei av å bli gasset!

Alle bilder er tatt 19. oktober – på mandag til tross for at de er merket med 20.10.09.

1-20chem

2-20-chem

3-20chem

Når de legger så tett som dette oppnår de massive virkninger i dag er det lag på lag, på lag.

5-20chem

Landskapet mot Fagerstrand på Nesoddlandet. Stripen på venstre side  må være flere kilometer bred. Den til høyre er enda større, men ikke like «tett».

6-20chem

Nå mot slutten av dagen er det ikke mye her som faktisk ikke er skapt av mennesker – og det er gjort bevisst!

9-20chem

10-2+chem

11-20chemMot Drøbak

12-20chem

Dette bildet viser 5 tette striper etter hverandre.

13-20chem

Vakre høst farger, bare synd at himmelen ikke er blå!

I dag-tirsdag er himmelen en grå, tett masse.

Jeg har blitt bedt om å legge ved dokumentasjon for måling av metaller i jorden eller vannet eller luften. Et kort lite søk ga meg dette:

BARIUM AND ALUMINUM CONFIRMED

Assuming that unusual metal content in the soil could be causing the high electrical conductivity readings, Dickie collected samples of a fresh snowfall for the city, and took them to Edmonton’s NorWest Labs for analysis.

This reporter has obtained copies of lab tests conducted on snow samples collected by the city of Edmonton, Alberta between Nov. 8 – 12, 2002.  The tests show unaccountably elevated levels of aluminum and barium.  Norwest Labs lab report #336566, dated Nov. 14 2002 found:

* aluminum levels: 0.148 milligrams/litre

* barium levels:    0.006 milligrams/litre

Acting like the electrolyte in a car battery, barium chemtrails developed at Ohio’s Wright Patterson Air Force Base are routinely sprayed into the atmosphere to «duct» or bend military radio and radar waves over-the-horizon, instead of continuing straight beyond the Earth’s curvature into space.  «Wright Pat» is also closely connected to HAARP Experiments employing tightly focused, extremely high-energy radio frequency beams to alter the weather, disrupt communications and «X-ray» bunkers deep underground thousands of miles away the transmitter array in Gakon, Alaska.

Aluminum stunts plant growth by sucking nutrients from the soil.

Dave Dickie told me, «Our most recent snowfall was tested for aluminum and barium and we were not surprised with the results. You’ve said it all along and this just substantiates some of your claims.»

But the soil expert cautioned that because the chemistry of unrefined aluminum oxide often found in the environment depends on soil acidity and the presence of other minerals, it is difficult to estimate «natural» background concentrations.  Even so, NorWest Lab techs told Dickie that the elevated levels of aluminum and barium they were finding are not usually found in Alberta precipitation.

Concerned city officials ordered more tests made on precipitation falling within a 40 mile radius of Edmonton.  A second series of lab tests has now confirmed high levels of barium and aluminum in snow Dickie thinks fell through chemtrails.  So far, he says, there is no other explanation for the high-levels of each chemical compound in city soils.

Dickie says it’s so simple to test for aluminum and barium, labs typically charge $10 to $15 for this analysis.  He is adding quartz to the list of possible fallout components after tiny quartz particles dominated lab tests of rain falling through heavy chemtrails over Espanola, Ontario in the summer of 1999.  Levels of aluminum analyzed in the Ontario samples were up to seven-times higher than provincial permissible safety limits.

Kilde: http://www.holmestead.ca/chemtrails/soilradar.html

Her er en annen link: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread468185/pg1
www.ksla.com…
click on chemtrail story.

«KSLA News 12 had the sample tested at a lab. The results: A high level of barium, 6.8 parts per million, (ppm). That’s more than three times the toxic level set by the Environmental Protection Agency, or EPA.
Armed with these lab results about the high levels of barium found in our sample, we decided to contact the Louisiana Department of Environmental Quality. They told us that, ‘yes,’ these levels are very unusual. But at the same time they added the caveat that proving the source is a whole ‘nother matter.»

Stikkordet er Bevis – Kanskje en dag kommer en eller annen positiv polarisert og informert flyplass medarbeider eller ansatt i militæret som kommer frem – jeg venter i spenning.

Leser fra Bergen rapporterer om stor chemtrails aktivitet på søndag 26.10

Shot-26-Oct-11

Dette er et sykt himmel landskap!

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Abonnere
Varsle om
guest

267 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Jungelape
Jungelape
13 år siden

Hei! Bra artikkel.. Jeg har tatt noen bilder de siste dagene jeg også, stripene begynner å ligne mer og mer på de vi ser i USA, sjekk ut facebook profilen min…¨
http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=1843132276&ref=name

GoodVibe
GoodVibe
13 år siden

Hei Mike, takk for alt du gjør for å spre viktig informasjon. Jeg har filmet mange chemtrails i det siste, men sliter litt med å få lagt det ut. Kan jeg sende deg eller noen andre materiale for å få hjelp til å få det ut? Jeg har merket meg at utslippene nå om dagen er mer massive ig hyppigere…

Roger H
Roger H
13 år siden

Jeg som bor og jobber i Sandefjord la og merke til igår et fly som fløy i ring og lagde store sammenhengende ringer, fra ca 0850- 0930.
Så deretter i Tønsbergs blad, en liten artikkel om dette.
Det skulle være et fly som ventet på landingstillatelse på Gardemoen, måtte vente pga tåke.
http://tb.no/article/20091019/NYHETER/707667508/1011/NYHETER

Rufus
Rufus
13 år siden

Gardermoen. Det står at de ventet på å lande på Gardermoen (pga tåke).

Thomasb
Thomasb
13 år siden
Svar til  Roger H

Jeg tror den artikkelen var en genial anledning for Eliten og stille spørsmålet om hva den hvite stripen er til seg selv. For og så bortforklare alt som kondensstriper. Så hvilke følger vil den artikkelen få?
Jo, de som ikke har forståelse av hva chemtrails er, vil bruke den artikkelen som bevis når de vil overbevise andre om hvordan det er harmløst.

«Flykunst» heh.. Blir mer «Art of death»

vegar
13 år siden
Svar til  Thomasb

«Jo, de som ikke har forståelse av hva chemtrails er, vil bruke den artikkelen som bevis når de vil overbevise andre om hvordan det er harmløst.»

På samme måte som de som TROR på det vil bruke enhver uttalelse til å si de har rett, fordi de mener at alt er en løgn uansett?

Like tåpelig det

Thomasb
Thomasb
13 år siden
Svar til  vegar

Kjære Vegar

Jeg vet ikke helt hva du mener med «enhver uttalelse», for vi har vel egentlig ingen beviser for at chemtrail er reelt, for ingen bevis aksepteres. Men du har forsåvidt rett, vi som TROR vil en nok finne det umulig og overbevise om at det er vi som tar feil.

Men vi går altså imot mengden sin mening, «status quo» Uten backup. Da er du åpen for kritikk fra alle. Til tider kommer de som til føler seg såpass truet av dine meninger, at de bare må bryte inn. Vanligvis er det da at de først tar seg ut for og være seriøs, derfra gå videre til å bli mer og useriøs, til slutt gjør man bare åpenlyst narr av andre. En sjelden gang slutter de av med og gå i offer rolle.

Jeg har vært en av de selv, det er overraskende lett og latterliggjøre en person som har spesielle meninger. Spesielt når det gjelder en konspirasjonsteori, de har tross alt millioner visst ikke milliarder som mener det samme som dem selv. Det kreves null intelligens, og de vil få sine «5 min of fame» visst det er noe publikum til stede.

Det er ingen problem at du er uenig angående chemtrail, men i forhold til din aktivitet på siden, ser det ikke ut som at du er ute etter en seriøs diskusjon.
En litt annen holdning vil nok gjøre underverker du;o)

tankegang
13 år siden

Det er ikke bare sør i landet det har vært massiv chemtrails spraying i det siste, også her i nord-norge har vi lagt merke til det. Det har vært massiv spraying i Sør-Troms og nordre del av Nordland. Spesielt i Evenes området. Stripene ligger på himmelen i flere timer.

Det er vel svineinfluensa viruset som blir spredd utover, siden mange plutselig har blitt så syk i det siste, ifølge media.

Otto
13 år siden

Det er mange agendaer innbygd i chemtrail. En av de som er observert tidligere, er spredning av tungmetaller, eksempelvis barium. Kort sagt, hvis vår kropps ordinære funksjoner for å skille ut tungmetaller ikke klarer å ta unna tilstrekkelig, begynner den å produsere virus som fungerer som løsemiddel, altså en naturlig prosess som kroppen, våre gener, starter opp for å rense seg selv og således unngå skadelige sykdommer. Som kjent er det vanlig at man får feber, forhøyet kroppstemperatur, og andre merkbare symptomer når denne prosessen foregår.

Se The Swine Flu Vaccination Hoax Explained http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1#M4667 , kilde Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 .

Quark
Quark
13 år siden
Svar til  Otto

Gratulerer Otto, ditt spørsmål om dette ble nettopp slettet som irrelevant på http://www.foto.no De vil nok ha ting som er relevant for fotografi, og startsinnlegget nevnte ikke noe sånnt.

Av de konkrete forslagene noterer jeg at du var interessert i spektrometere for å måle innholdet av disse sporene. Fotografi er altså ikke nok. Alle kjemikalier synes ved at de har et eget absorbsjons-spektrum, så eventuelle gifter er lette å detektere.

Martin
Martin
13 år siden
Svar til  Quark

Hei Otto.
Jeg skulle til å svare deg på spørsmålet ditt ang. kraftig teleobjektiv da tråden din ble slettet. Mulig at svaret blir stående her:)
Hvis du ønsker et kraftig teleobjektiv til under 10,000 kr, så er vel dette et av de bedre alternativene;
http://www.scandinavianphoto.no/product/item.aspx?iid=7500088
Det er også fint med en god vidvinkel for å få bilder av hele himmelen. En anbefaling er noe ala dette; http://www.scandinavianphoto.no/product/item.aspx?iid=3827397
Hvis du skal få frem skarpe detaljer i bildene er det viktig at kameraet er stabilt. Spesiellt med lang tele trenger du et kraftig stativ.

Håper du finner svaret mitt…

Keep up the good work!

Otto
13 år siden
Svar til  Martin

Identifisering av objekter på lang avstand, f.eks. 1 km, uavhengig av formål, realt verktøy. Takk, skal se nærmere på objektivet, relativ lav kostnad på det du viser. Innlegget burde ikke ha blitt slettet, alltid noe å lære. Det var noe der som var nyttig, sletting betyr bortkastet arbeid.

Spektrometer, bra, det var nytt for meg og trolig for mange. Informasjonen om det ligger nå her, og de sletta den på foto.no, synd.

Martin
Martin
13 år siden
Svar til  Martin

Det er mulig at dette objektivet ikke forstørrer nok til å se supre detaljer på en km, men hvis du får montert kameraet stabilt så burde du kunne forstørre en del mer på bildefilen i photoshop. Det blir fort veldig dyrt med lange brennvidder. Hvis du trenger mer så kan du jo også bruke en telekonverter i tillegg selv om dette senker kvaliteten på den optiske gjenngivelsen av motivet. En 1,4x konverter burde gi greie resultater.

Tråden burde ikke blitt slettet, men den utartet seg ganske så ufint. Folk har mye motstand i seg når det kommer til å tenke anderledes.

Otto
13 år siden
Svar til  Martin

Martin, ja, det er vårt felles hovedproblem, vanskelig å tenke annerledes. Vet heldigvis det når jeg skriver noe i et nytt miljø, utfordrer også litt for å aksellerere. Motstanden krever at også jeg må tvinge meg selv til å tenke annerledes, og det er tungt hvis man er ute av trening, men nødvendig. Det var også andre som fikk trent seg, og det har de godt av. Det ufine må man notere bak øret.

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Kan folk fortsette å sende inn bilder til Armin@nyhetsspeilet.no med chemtrails, men skriv gjerne på selve bildet, dato og sted, slik at man kan begynne å kartlegge et mønster.

http://tinypic.com/r/2cykwhy/4

Dette bildet er tatt fra Strømmen, mandag 19 oktober. Oslo har gjennomgått et helvette de siste dager.. Igår følte jeg haarp jobbe litt med de menneskelige frekvensene… Det er nå de virkelig prøver å holde oss nede, be strong! mediter for å finne roen og tøm hodet for negativitet.

I igår gikk jeg ut av huset med gensern dratt over munn. Ikke lenge igjen før jeg kjøper et munnbind..

Otto
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Fra slutten av juli 2009, en vindstille skyfri morgen, en perfekt chemtrail dag som etter noen timer la en dis over hele byen: Jeg undrer på hva som var i chemtrailen som ble lagt over Trondheim for noen uker siden og spredde seg raskt til en ca 5 km bred sylinderformet sky som fortsatte å oppløse seg http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=10&ThreadID=257785&page=45#item4364122 .

vegar
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hva er de menneskelige frekvensene? Hvordan følte du nettopp dette?

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  vegar

Du må lytte til, være oppmerksom på subtile følelser, i kroppen din. (lytte til hjertet ditt, alltid ha en flik av oppmerksomheten der.) Dette er en treningssak. Jeg har trent opp alle de evner jeg har, jeg hadde ingenting «oppe i dagen» da jeg begynte å utforske dette landskapet. De ulike følelsene og fornemmelsene kan ulike mennesker oppleve noe forskjellig selv om det er fellestrekk som ofte går igjen.

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  vegar

«youre not a human beeing in search for a spiritual experience, youre a spiritual beeing imersed in a human experience.» Vær klar over din bevisthet, kjenn deg selv, og du vil være klar over alt som skjer rundt deg.

Ursus
Ursus
13 år siden

Når det gjelder spredning av barium i atmosfæren; NASA har drevet med slike eksperimenter i lang tid, og dokumentasjon er lett å finne.

http://ntrs.nasa.gov/archive/nasa/casi.ntrs.nasa.gov/19710014041_1971014041.pdf

http://ntrs.nasa.gov/search.jsp?R=315391&id=9&as=false&or=false&qs=Ns%3DArchiveName%257c1%26N%3D223

Detaljert forklares det blant annet at «16 kg of Ba CuO mixture» (Bariumkobberoksyd?) ble sluppet ut av flyene, for å studere «the interaction of the ionized barium cloud with the ambient medium and to deduce the properties of electric fields in the proximity of the release».

(Key words: ARTIFICIAL CLOUDS; ELECTRIC FIELDS; MAGNETIC FIELDS; OUTER RADIATION BELT; EARTH MAGNETOSPHERE; IMAGE INTENSIFIERS; OPTICAL MEASURING INSTRUMENTS; WEATHER FORECASTING).

Fra et dokument:

The purpose of t h e experiment is to s t u d y t h e b e h a v i o r
o f a b a r i u m i o n cloud a t h i g h a l t i t u d e s . At lower a l t i t u d e s ,
t h e c l o u d i s moved b y e l e c t r i c and magnetic f i e l d s and can
be used to map them i n much t h e same way as i r o n f i l i n g s a r e
used t o map t h e magnetic f i e l d l i n e s around a magnet. At
h i g h e r a l t i t u d e s i t i s b e l i e v e d t h a t t h i s can a l s o be done
i f t h e c l o u d can b e observed f o r l o n g enough to » s e t t l e down’:
after the i n i t i a l explosive release.

Aisha
Aisha
13 år siden

jeg undres over en ting..cemtrail blir jo spredd på himmelen i lufta.. og vi alle blir berørt av den.. også eliten, eller disse menneskene som står bak den. vi er jo under samme himmel..
så kan noen forklare meg hvordan de som står bak cemtrails ikke blir rammet av det selv ?
takker for svar

EnterpriseCorruption.com
EnterpriseCorruption.com
13 år siden
Svar til  Aisha

Kan jo hende at primary objective med å dekke himmelen er å lage drivhuseffekt slik at temperaturen på jorda øker. Solstrålene som normalt sett skal reflekteres fra jordoverflaten og tilbake ut i verdensrommet reflekteres heller tilbake til jorda pga aluminiumet i chemtrailsene. Jeg har lagt merke til at dager med tung spraying veldig ofte utvikler seg til å bli klamme og varme.

På denne måten kan Al Gore og hans «klimavenner» «bevise» at temeraturen på jorda øker, og eliten kan innføre en global klimaskatt. Det handler nemlig om noe så enkelt som penger.

Follow the money.

EnterpriseCorruption.com
EnterpriseCorruption.com
13 år siden

uten chemtrails hadde det muligens vært enda kaldere…

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Aisha

Mange stiller seg kritisk til mine artikler om chemtrails. Spørsmålet jeg har fått høre flest ganger gjennom tiden er: “Hvordan skal de som står bak dette beskytte seg mot dette når de gjør det over seg selv”? Det er ikke så mange som vet “alt”. Chemtrails er regnet som det svarteste og mørkeste prosjektet. De involvert holdes på et “need-to-know”-basis og der er millitæret best trent på dette.

Nato-millitærflybaser gjør jobben, mens Bilderbergerne bader i luksus og er fullt klar over hva de påfører verden. De har ingen frykt og er ikke redd for virus, bakterier eller hva det nå enn skulle være. Hvorfor skulle de være det?

Elektro-magnetisk pulsering
kan helberede kroppen din fra alle sykdommer

United States Patent 5,139,684
Kaali , et al. August 18, 1992

tothestars
tothestars
13 år siden
Svar til  Aisha

Jeg vet at det er steder i USA hvorden ypperste eliten bor hvor det aldri forekommer chemtrails. Du vil aldri finne chemtrails over husene til de store gutta (Rockefeller, Rotschilds, Murdoch, etc…)

vegar
13 år siden
Svar til  tothestars

Hvor er disse stedene?

vegar
13 år siden
Svar til  tothestars

Og så lurer jeg på en ting til. Det hevdes jo her at myndighetene er med påd ette. Altså norske myndigheter. Men så vidt jeg vet bor jo statsrådene våre i Oslo, midt blant oss andre. hvordan forklarer du da at de på den ene siden VET om dette og ergo er med bland elite, samtidig som de fortsatt velger å bo i blant oss som de sprayer?

MortenB
MortenB
13 år siden
Svar til  vegar

Det er ok å være skeptisk, MEN når du ser det med egne øyne, når SAS kommer fra USA og skal til København, kommer inn fra havet UTEN annet en contrail (altså damp som varer i max 30 sekunder) og så snart det nærmer seg Fedje slikker det ut en feit hvit-svakrosa hale som sakte brer seg utover. I et av tilfellene var den fortsatt synlig når flyet landet på Kastrup.

Så kommer Kuwait airlines, samme høyde, kun contrail, og flere som skal til midtøsten, Russland osv.

Det er tydelig at du ikke ønsker å se dette, men du blir faktisk sprayet du med.

Min mening om dette er at det sprayes for å motvirke skadevirkningen HAARP har på atmosfæren, virus og andre skadelige ting er bare en kjekk bonus.

Aisha
Aisha
13 år siden
Svar til  vegar

enig med vegar her.. jeg undrer over det samme. jeg har forstått at ting ikke henger på greip og MYE er et spill for galleri fra myndighetene /eliten.
tviler ikke på at cemtrails inneholder giftige stoffer som spres via himmelen. MEN,hvis stoltenberg vet det,jensen dama vet, og alle andre, hvordan kan de bare gå med på at oslos himmel blir forgiftet? de puster jo inn samme dritten.?! de har jo familie,barn, osv.. og hva sier de til dem ? » her ta disse pillene, de gjør at du ikke vil puste inn «cemtrailsforgiftet oksygen»?
håper folk forstår at jeg er litt forvirret angående dette!!

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  vegar

Du får ikke akkutt død av chemtrails. Men du blir svekket over lengere perioder. Ikke er det alltid nedfallet treffer riktig heller, men nå har de holdt på i 4år som jeg kan huske, snart fem. Man kan enkelt og greit rense kroppen for tungmetallforgiftning, søk «chemtrails detox»

Som sagt, dette er «stråmenns» oppgave å innføre i landet, ikke selve stortinget, ei heller har det vært et vedtak for dette i Stortinget. De fleste politikere aner ikke en dritt, de bare blir fortalt hva de skal fortelle deg. Men nå driver de å snakker om dette her på høyere planer, CFR gruppen som utdannet Obama, har utalt seg positivt for å bekjeme denne globale «hoax» klimaendringen, ved å bruke kjemikalier, det ser ut som vi skal offres for moder jord her.

Det er noen, men ikke mange som vet. Kåre Willoch fks, jeg har en bekjent som møtte på han ute i byen sånn tilfeldig og spurte han om «stripene som aldri forsvinner fra himmelen» Det får være det samme om du tror meg eller ikke, men han sa ja.

EnterpriseCorruption.com
EnterpriseCorruption.com
13 år siden

Stor aktivitet over Trondheim i morgentimene i dag. Ved lunchtid var nesten hele himmelen dekt av et tynt lag dis.

White Rose
White Rose
13 år siden

Stor aktivitet over Bergen og, flere dager på rad.
Tjukkeste stripen jeg noen gang har sett rett over huset mitt.
Jeg var slapp i flere dager, Renate, min mor og Happyslappy hadde enorme hodepiner.
Vidar fra Boilingforg (BF) fikk for første gang i livet sitt hodepine.
Sikkert bare paranoia, sant??
Dagen før sprayingen skjedde dekorerte vi Bergen og Askøy med «Chemtrails info»
Sprayer de influensaen over oss?
De har ihvertfall de fleste ess på hånden.
Vi har massene og sannheten og ballene.
Vi er oppimot bortskjemte drittunger som har valgt den brede stien fremfor den smale.
Men det er ikke for sent å snu for noen.
Vi må tilgi de, for de er også offer av manipuleringen.
Ingen bør jages til fjells eller henges fra lyktestolper, mener jeg.

http://www.youtube.com/watch?v=BEDneAWA4YA&feature=player_embedded

http://boilingfrog.ning.com/forum/topics/boilingfrog-trenger-flere

White Rose
White Rose
13 år siden
Svar til  White Rose

Muse, Uprising lyrics:

Paranoia is in bloom,
The PR transmissions will resume,
They’ll try to push drugs that keep us all dumbed down,
And hope that we will never see the truth around
(So come on)
Another promise, another scene,
Another packaged lie to keep us trapped in greed,
And all the green belts wrapped around our minds,
And endless red tape to keep the truth confined
(So come on)

They will not force us,
They will stop degrading us,
They will not control us,
We will be victorious
(So come on)

Interchanging mind control,
Come let the revolution take it’s toll,
If you could flick a switch and open your third eye,
You’d see that
We should never be afraid to die
(So come on)

Rise up and take the power back,
It’s time the fat cats had a heart attack,
You know that their time’s coming to an end,
We have to unify and watch our flag ascend

They will not force us,
They will stop degrading us,
They will not control us,
We will be victorious

Otto
13 år siden

Inntil jula år 2006 var jeg i stort i samme søvnen som de aller fleste, det vil si naiv og uvitende om hvordan vi er og blir utnyttet og utsatt for overgrep som de aller fleste tror er til vårt beste. Jeg har alltid hatt en fornemmelse av at mye ikke stemte men har aldri klart å sette fingeren på de reelle årsakene. Det er imidlertid mye mer å oppdage og arbeide med.

Nylig oppdaget jeg at Bob Marley visste mye mer om det samme uten at han klarte å formidle det slik at alle forsto. Lytt til og se dette, Bob Marley – Top Rankin http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1320&posts=17#M4398 . Ta bilder av alle chemtrail. Ta vare på de, og legg ut de beste med logg sted, dato, klokkeslett, ev.

Otto
13 år siden
Svar til  Otto
greenbeam528
13 år siden

Bra det fokuseres på dette svineriet. Her er angrepene 19.10.09 sett fra mitt
observatorium i sarpsborg.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Leder for Borgerrettighetspartiet (BRP)
og org.HULK
http://www.hulk.no

Til dere som befinner dere som bloggere og kommentatorer i andre av landets aviser, dere som mener Nyhetsspeilet med deres skribenter ikke har dekning eller bevis for de groteske fakta/sannheter som legges frem her, og du som kalte meg paranoid gjennom din VG blogg (http://10min.no/samfunn/er-det-trygt-a-ta-vaksine), der du lurte på om du skulle kontakte psykiatrisk helsevern grunnet at jeg skriver MIN FRIE OPPRIKTIGE mening og denne GIFT – influensavaksinen i det vår regjering kaller «et fritt demokratisk land!!!»

«HER HAR DU/DERE BEVISER NOK, PÅ HVA SOM SKJER AV MENNESKETILINTETGJØRELSE SOM INGEN AVISER BORTSETT FRA NYHETSSPEILET SNAKKER ÅPENT UT OM! TIL OG MED LEGGES DET HER UT BEVISER I FORM AV BILDER MED DOKUMENTERTE MÅLINGER AV DE GIFTSTOFFENE SOM SLIPPES UT I LUFTEN, LIKE MYE SOM AT DET FINNES DOKUMENTERTE BEVISER PÅ ALLE DE LIVSFARLIGE GIFTSTOFFER SOM FINNES I DENNE SVINEINFLUENSA VAKSINEN!

Men det er opp til det å bestemme deg om hvorvidt du fortsatt vil velge å gå med skylapper foran øynene eller fjerne dem for å istedet bestemme deg for å bli bevisst på hva som er rene sannheter og ikke konspirasjonsteorier som dere våre myndigheter og tradisjonelle aviser kaller det!

Takk for at du finnes Mike, for såvisst er du et menneske med stor bakgrunnserfaring og kunnskap om det som i sannheten ligger bak den glatte og løgnaktige sannheten våre myndigheter legger opp til!

ReXoR
ReXoR
13 år siden

Hvorfor gir deg tommler ned for at du spør om bevis på en påstand.?
( er forøvrig helt enig med Lise, men påstand er en påstand)
Trodde det var «sheeple» som slukte alle påstander uten å sjekke fakta/bevis!. .
Det virker for meg at det finnes 2 typer «sheeple»-
1: De som har sin komforsone utenfor konpirasjonsteorier og liker ikke å bli minnet på disse teoriene. og,-
2: De som har sin komforsone innenfor konspirasjonsteorier og liker ikke at disse teoriene blir satt spørsmål ved.
Synd å si det, men begge typer «sheeple» er etter min mening like trangsynte/dumme.

Jeg, som mange andre konspirasjonsanalytikere, elsker når folk spør meg om bevis på mine tanker innen det konspiratoriske. Da får jeg mulighet til å vise dem «døren», men det opp til dem om de vil velge å gå gjennom den.

-Tommel opp til deg for å spørre om bevis når du føler du trenger det.. :)

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  ReXoR

Resten av debatten ble slettet grunnet personangrep

ReXoR
ReXoR
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Ærlig talt Armin.-

Du driver med sensur i enhver form av ordets betydning.

du skriver: «Resten av debatten ble slettet grunnet personangrep»
Det kan kansje være, selv om personangrepene gikk meg hus forbi. ( jeg ønsker ikke å diskutere om det var kommentarer som kvalifiserte seg til personangrep eller ikke. )

MEN: min kommentar ovenfor var ett svar på kommentaren til coolio. grunnen til at at jeg svarte var at jeg la meke til at han fikk mange tommler ned pga sin kommentar.

Coolio sin kommentar: Kan jeg be om bevis på dine påstander, frue?

Hvis slike ærlige og høflige spørsmål blir slettet og senurert mener jeg du og eventuelt andre moderatorer på NS har en dobbelmoral forbi det hinsidige.
( -legg merke til at jeg IKKE kom med en påstand om at dere har dobbelmoral, men kom med en PERSONLIG MENING angående ka/hvis/hva. )

Jeg lurer også på om NS har utarbeidet en prosedyre som inneholder regler for sensur og krav for at sensur kan bli iverksatt?. I så fall hadde det vært fint om denne kunne blitt lagt ut til lesing for oss alle.

Til Mike :

Hva synes du om sensuren som har blitt utvist her i din artikkel. ?

_

Jeg kan iallefall konkludere med at etter å ha fulgt debatten på denne artikkelen, og sett med egne øyne at det drives sensur av uenigheter og kritiske spørsmål, så¨har min respekt for nyhetsspeilet sunket drastisk. Det synes jeg er meget trist da jeg så på NS som ett lys i mørke.

ha en fenamenal kveld alle sammen.

mvh martin

ye
ye
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

ReXoR, jeg legger merke til at endel «høflige, ærlige spørsmål» fremstår som alt annet enn det…hvis en har fulgt innleggene til visse nick over tid over flere artikler. Plutselig er det en annen «hyggelig» tone nettopp for å kunne få slik støtte du utviser. Ironien (les:sarkasmen) er ikke lett å se da.
Forøvrig er det synd at en diskusjon om dette skal forpeste den gode intensjonen initiativtagerne for Nyhetsspeilet har. Provokasjon om temaet sensur tjener bare de som godter seg over denne debatten om sensur. En viss nick innrømte at han er her kun for å le (les:lage kvalm)…men det fikk ikke du med deg for det stod et annet sted. Moderator er i sin fulle rett mener jeg til å bære ut søppelet.

vegar
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Mitt navn er ikke et nick. Jeg er her under følt ærlig navn. Det er mer enn jeg kan si om deg, Ye.

Og den kommentaren du refererer til var sagt halvt på spøk. Det var en tydelig «:D» etter det utsagnet.

Når det er sagt, JA, jeg synes det er mye å le av her.Ville spekulasjoner og sammensurium av teorier som bygger hverandre opp ut av ingenting.

Og ja, jeg er krass til tider. Absolutt. Men at jeg er ufin eller kommer med personangrep skjer ikke. Iallfall ikke etter normale folks definisjon. Og har du et problem med ironi så sliter du litt, da vi lever i ironiens tidsalder.

Og hva har det med at jeg humrer litt av noen ville spekulasjoner med kvalme å gjøre? Jeg kan dessverre ikke holde meg helt seriøs når jeg leser om beviser for utenomjordiske vesener fordi månen er laget av titan og egentlig er en kampplanet. Eller om at Mennesker har besøk mars (men MÅNEN, nei…det har man IKKE), Eller om et mystisk objekt på stjernehimmelen, som etter alle bevis er fremlagt er Jupiter, folk fremdeles hardnakket påstår er en UFO. Om Vandrere , Ra og Planet X

SLIKE ting humrer jeg av. Og det er dessverre slike ting som ødelegger for dette steder. I tillegg til den senere tids sensurering.

Kom med bevis på disse tingene, og jeg skal ikke humre over det.

EN gang har jeg vært direkte ufin og kommet med et personangrep. Og det innså jeg selv og, og postet en uforbeholden unnskyldning 5 minutter etterpå. Tok det som en mann

Men det har du «sikkert ikke fått med deg»

Kjetil S
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

vegar

Du er her fordi du er like mye en «søker» som oss andre her. Du er velkommen fra min side iallefall :)

vegar
13 år siden

«TIL OG MED LEGGES DET HER UT BEVISER I FORM AV BILDER MED DOKUMENTERTE MÅLINGER AV DE GIFTSTOFFENE SOM SLIPPES UT I LUFTEN»

De har gått meg hus forbi. Jeg har ikke funnet de.

Kan noen hjelpe meg?

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Og her noen beviser på hvordan våre norske myndigheter går inn for å føre landets befolkning bak lyset og hva vi kan vente oss av miljø og naturforurensing i tiden som kommer! Og fortsatt sitter det en stor prosent mennesker og tror på det godt betalte forskere forteller gjennom mediakanalene, at det er vi, du og jeg som enkeltmenneske som er hovedårsaken til at luften, vannet og naturen ødelegges, ikke ondskapens maktelite som faktisk er de ansvarlige for at alle helsekadelige giftutslippene inntil i dag!

http://www.abcnyheter.no/node/97632

http://www.abcnyheter.no/node/92568

Og her et bevis på galskapens forskere i USA ! Og alt som skjer i USA vil også skje her hjemme – desverre! Og slike uintelligente mennesker av forskere blir altså svingodt betalt av uintelligente mennesker av politikere???

http://www.abcnyheter.no/node/94559

ReXoR
ReXoR
13 år siden

Hei Lise.
Jeg er enig i det meste du poster her på NS, men jeg tenkte jeg ville komme med ett tips:
-Når folk og personer spør om fakta/bevis på «våre» påstander burde det vært en hovedregel at de ble servert minimum 3 uavhengige kilder som dokumenterer «våre» påstander.

Husk: det er de intelligente som trenger mer enn en påstand for å tro, og det er dem som vil ha størst smitteeffekt på andre ved å «omvende» dem.

mvh martin.

vegar
13 år siden
Svar til  ReXoR

Litt ironisk at en som er enig i det som blir sagt her på speilet får MINUS når han påpeker at folk bør komme med dokumentasjon.

Det viser vel litt om folket her?

Bra, ReXoR

Thomasb
Thomasb
13 år siden
Svar til  vegar

Det gir ett dårlig inntrykk ja, uten tvil.

Men angående chemtrail temaet, blant alle konspirasjonsteoriene som er der ute, så vil det nok være veldig liten sannsynlighet for at de velger og tro på chemtrail først, for og så gå videre til og tro på new world order, politistat, vaksine = gift.

Du må nesten ha ett grunnlag før man slenger seg innpå slik informasjon:p
visst du fortsatt har tro på at staten vil det beste for folket, så vil jo alt dette bare være tull uansett…

Men det er da bare min mening:)

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  vegar

Thomasb sa

«Det gir ett dårlig inntrykk ja, uten tvil.»

Dette var et tilsvar til vegars kommentar

«Litt ironisk at en som er enig i det som blir sagt her på speilet får MINUS når han påpeker at folk bør komme med dokumentasjon.»

Jeg kan ikke annet enn si meg helt enig. Jeg har tipset de fleste jeg kjenner om denne siden, fordi jeg i all min skepsis ser viktigheten av det som skjer her (minus de galaktiske føderasjoner etc, der er jeg ikke helt enda).

Tilbakemeldingene jeg får går ikke på at innholdet i artiklene er så mye å si på, tvert imot, det har vært tankevekkende for mange av de jeg kjenner. Det de reagerer på, og som gjør de skeptiske til seriøsiteten her er derimot nivået på debattene. Tilløp til relevant og saklig kritikk tomles ned for harde livet, mens de drøyeste påstander hylles, såfremt de er kritiske til myndigheter, etablert vitenskap, skole eller noe som er mainstream. Dokumentasjon trengs ikke, og ber man om det er man en personhetsende kverulant. Det holder med et Fuck Obama, Fuck science, så er vi der.

Så når man først diskuterer sensur, så bør kanskje moderator ta dette til etterretning også? Armin sier jo lenger nede at han sensurerer for å få en god og saklig debatt.

Da må jeg nesten spørre; God for hvem? Saklig for hvem?

Skjønner du problemstillingen? Tror dere det føles godt å få fjernet saklige kommentarer fordi de strider mot artikkelforfatters syn? Eller fordi den ikke samsvarer med moderators subjektive definisjon av god og saklig debatt?

Dette må dere, speilets skribenter altså, snart få inn i hodene deres; Sensur er ut… Avvikende meninger må tolereres og respekteres skal dere eie noen som helst form for troverdighet i den offentlige debatt.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Til Vegar!

Jeg synes inderlig synd på deg som har den «store evnen» til å forgjeves prøve å skape uhyggestemning her på Nyhetsspeilet. Jeg har lagt til en blogg i mitt kommentatorfelt over som kanskje ville være noe for deg istedet for å sitte her og vrenge og vri på alle realistiske fakta som blir presentert av ren nestekjærlighet for våre medmennesker der ute.

Lise Tollefsen Slembe

ReXoR
ReXoR
13 år siden

Takk «kritiske vegard».
Trodde også at nyhetsspeilet var en plass hvor man kunne spørre om bevis og fakta på diverse spørsmål som blir diskutert her inne på NS.
At man blir svart med personangrep som » jeg synes inderlig synd på deg» etter å ha spurt ærlige spørsmål er under enhver kritikk.

Liker dine spørsmål. –
Da må de som kommer med påstander forsvare dem.- eller i det minste forsøke.

:)

vegar
13 år siden

Ser at mitt svar til dette innlegget ble slettet, selv no jeg brukte nøyaktig hennes ord som tilsvar. Så hvorfor får dette stå igjen? Bra jeg tok skjermbilde av dette. Administratorer, dere fremstår som en gjeng ryggradløse tapere. Dette er ikke et personangrep. Det er et fakta. Dessverre. Dette var bare trist. Veldig trist

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  vegar

Jeg slettet noe av det men lot mye også stå for å få flyt i debatten, det er ikke særlig pent eller ønskelig å se dine personangrep og usakligheter overalt. Det ødelleger debatten, det kalles ikke sensurering, det er moderering og det gjøres overalt for å gjøre det mer interesant for leserne, slik at alle kan diskutere, og vi slipper å bare lese Vegar sine innlegg.

Frihetskjemper
Frihetskjemper
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

La oss kalle en spade for en spade Armin:

-Censor: to delete (a word or passage of text) in one’s capacity as a censor.
-Moderate: to act as moderator; preside. to preside over or at (a public forum, meeting, discussion, etc.).
-Preside: 1. to occupy the place of authority or control, as in an assembly or meeting; act as president or chairperson.
2. to exercise management or control (usually fol. by over): The lawyer presided over the estate.
(Kilde: dictionary.com)

Sensur er med andre ord ensbetydende med fjerning eller endring av informasjon. Hvorvidt personangrep ødelegger debatten eller ikke blir så klart en helt annen greie, men et av nyhetsspeilets hovedbudskap er jo frihet (referer til overskriften «se gjennom illusjonene og bli fri» på hovedsiden), og fjerning av informasjon som er godt innenfor loven, grenser jo til det selvmotsigende?

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Mike gjør en veldig viktig jobb, og jeg syns han fortjener mer enn å bli snakket til på en så lav og uinteligent måte som han gjør til Forfatteren. Husk at vi leverer mer enn vanlige journalister gjør, og langt mer viktigere innhold, enn puppeslipp og lusne mediatriks. Hvor mange journalister debatterer med leserne? Det skjer aldri! Kun her på nyhetsspeilet.no, our work is as voulunatrily as blåkors soup kitchen – so give us a break sometimes.

Det står desuten før du poster:

MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.

Det er en hett debatt, de fleste som kommer inn her bruker et gjennomsnitt på 10minutter. Artikkel blir lest iløpet av et par minutter, før leseren går videre. Vi ønsker å ha innhold, derfor modererer vi, slik at det kan bli en god og saklig debatt.

Gratulerer med artikkel nummer 50, mike!

TH
TH
13 år siden

Hør Armin snakke om Chemtrails på juntafil, P3 nå; http://nettradio.nrk.no/default.php?kanal=p3

vegar
13 år siden
Svar til  TH

Bra de fikk en oppegående fyr til å svare på det etterpå da ;)

TH
TH
13 år siden
Svar til  vegar

Uff, at du orker :)

http://vgd.no/ ?

vegar
13 år siden
Svar til  TH

liker meg her jeg. ;)

raptus
raptus
13 år siden

Jeg er fra Sandefjord, og jeg så også masse Chemtrails over Sandefjord, Jeg tok masse bilder, Dessuten så jeg 4 fly i lufta.
Så det var litt artig at det er flere en meg som har sett dette.
Hvis dere vil ha flere bilder på denne siden , fra Sandefjord så gi meg en mail adr. Så skal jeg sende dem over.

Richard
Richard
13 år siden
Svar til  raptus

Ingen betviler at flystripene er der……. det er noe alle ser ,nesten hver dag, inkludert meg…tilogmed de som blir bredere og bredere over timer… De ses over hele verden… så du får ingen diplom for du også har sett dem..
Det som er så latterlig, det er at noen enkelte paranoide sjeler som har sett the matrix 13 ganger for mye tror at dr.evil(Rockefeller osv) trekker i tråder over hele verden og får tusenvis av fly til å spraye ut hva enn de måtte tro. Noen tror de sprayer ut svineinfluensa tilogmed… hvor mange 10000 folk tror du ikke må holde tett for å dekke over dette skulle det være sant? noen hadde plapret såklart, ikke alle er massemordere og psykopater som liker å gasse folk ihjel sakte men sikkert.
Alle er ikke onde, og alt er ikke en stor konspirasjon, verden er stort sett slik du ser den og myndighetene er der for å hjelpe oss.
Det du ser på himmelen er contrails og er helt ufarlig. gå ut å pust inn den gode luften, det gjør deg godt.
jo større en konspirasjonsteori er, jo mer sannsynlig er det at den er usann.
Ikke tro på alt du leser på internett

Veteran1
Veteran1
13 år siden
Svar til  Richard

Helt enig her.Konspirasjoner av et sånt omfang som skisseres her er komplett umulig å holde hemmelig.Min Onkel sa det så godt en gang..Det en vet,det vet ingen,men det to vet,det vet «alle».

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Veteran1

«EVEN IF YOURE A MINORITY OF ONE, THE TRUTH IS STILL THE TRUTH»

Mahatma Ghandi

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Til Vegar.

Først og fremst så vil jeg fortelle deg at er det noen jeg har STOR TILTRO til her på Nyhetsspeilet ved alle detaljerte fakta denne skribenten alltid legger ut, så er det Mike Cechanowicz men også alle de andre faste skribentene selvsagt. Hvis du har giddet å fordype deg i det Mike Cechanowicz her har skrevet, vil du HVIS DU SER, se at han skriver følgende:

Jeg har blitt bedt om å legge ved dokumentasjon for måling av metaller i jorden eller vannet eller luften. Et kort lite søk ga meg dette:

BARIUM AND ALUMINUM CONFIRMED

Videre skriiver han:

tre døgn har jeg og andre lesere rapportert om stor chemtrails aktivitet i Buskerud og Sandefjord området.

Med andre ord HAR Mike Cechanowicz rapportert om stor chemitrails aktivitet i Buskerud og Sandefjord området.

Og når du først er her som flittig kritiker av de fleste kommentarene Vegar, så kan du jo spørre Mike Cechanowicz selv som sitter noen «hoder» lengre opppe, over deg, om han kan redegjøre litt mer om denne rapporten`!

Å GUD HJELPE MEG så lite oppdatert og engasjert du er for å finne ut noe selv!

vegar
13 år siden

Jeg har enda til gode å finne noe troverdig i det Mike har «dokumentert». Detaljerte fakta?? Hvor? Hver gang dere sier at dere har detaljerte fakta, så er det kun ville spekulasjoner og fantasier basert på andre sider og suspekte youtubevideoer. Come on!

Bilder av flyspor? Som en annen her sa, man får ikke diplom for å se disse. Det kan alle se. Spar meg.

«BARIUM AND ALUMINUM CONFIRMED»? selvsagt vil du kunne søke og finne dette. Men hva er SAMMENHENGEN? Ja, de to stoffene finnes. Daktisk finnes barium i steinarter rundt oss også. Så om man finner dette i lufta kand et like gjerne være støv fra korrosjon.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Skal hjelpe deg litt med klare beviser på luft,vann og naturforgiftning som våre myndigheter står ansvarlig for siden du vet så lite!

http://www.nyapolitiken.biz/haarp_echelon/haarp-i-norge.html

(pluss et haugetals andre lignende videoer som bildene Mike Cechanowicz viser Vegar!)

Her en link der beboere i Drammen kommune reagerer over svært helsskadelige forhold skapt av øverste maktelite!
http://masteprotest.dk/tolerud.htm

Og her et haugetals mennesker i atter en protest mot våre myndigheters giftutslipp! Tror du alle disse menneske sitter og lyver om noe de selv er vitne til skjer Vegar?

http://www.opprop.no/opprop.php?id=stopchemtrails

og her en blogg fyldt til randen av mennesker som reagerer på den drittluften og drittvannet de må puste inn og drikke og det triste synet som møter dem i skogområder, der den tidligere grønne naturen etterhvert har blitt brun som årsak av giftstoffer/avfall!

http://oyvinds.trykker.com/2007/04/14/chemtrails-over-malmo/comment-page-1/

http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=8&ThreadID=255801

http://www.willthomas.net/Chemtrails/index.htm
http://www.carnicom.com/
http://www.carnicom.com/morgvid1.htm
http://www.carnicom.com/contrails.htm

http://educate-yourself.org/ct/index.shtml#intro
http://www.youtube.com/watch?v=HftiKKsJyak&eurl=http://altnett….
http://www.youtube.com/watch?v=X4JS_2UbAj0&eurl=http://altnett….
http://www.youtube.com/watch?v=e2DAWWugFd4&eurl=http://altnett….
http://www.rense.com/general82/chemit.htm
http://www.chemtrails911.com/index.htm
http://www.chemtrails911.com/in_the_media.htm
http://www.youtube.com/watch?v=E2N60cVU3ZM&eurl=http://altnett….
http://www.owsweather.com/contrailreport.html

http://altnett.ning.com/video/video/show?id=2109341%3AVideo%3A351197
http://www.riksavisen.no/?p=578
https://en.xiandos.info/WHAT_CHEMTRAILS_REALLY_ARE_-_The_Short_Scoop
http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html
http://www.rense.com/general79/chem.htm
http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html
http://www.carnicom.com http://www.oneworldorder.org
http://www.cheniere.org http://www.freepressinternational.com
http://www.steamshovelpress.com http://www.raven1.net
http://www.educate-yourself.org, http://www.radarmatrix.com
http://www.enterprisemission.com http://www.voxnyc.com, http://www.mt.net
http://www.datafilter.com
http://www.texemarrs.com/concentration_camps_in_america.htm
http://www.greaterthings.com/News.Concentration_Camps/
http://www.guerrillanews.com, http://www.home.earthlink.net
http://www.trunkerton.fsnet.co.uk/Links.htm
http://www.monsanto.vigil.net, http://www.outlands.org
http://www.inforamp.net http://www.drday.com,
http://www.whatreallyhappened.com http://www.tetrahedron.org
http://www.guerrillanews.com http://www.rense.com
http://www.abovetopsecret.com
http://www.infowars.com
http://www.hardtruth.topcities.com http://www.equip.org
http://www.trw.com http://www.asil.org http://www.smdc.army.mil
http://www.afa.org http://www.icrc.org http://www.softwar.net
http://www.anomalous-images.com http://www.earthops.org
http://www.willthomas.net/Books_Videos/Chemtrails_Confirmed_Book_Ex

http://www.orgonelab.org/chemtrails.htm Denne linken går mot at chem-trails er en realitet.

Helt til slutt Vegar!

Hvis det IKKE hadde vært så mange og store reaksjoner blant så mennesker angående det de både selv har opplevd av miljø- og naturforurensing og det de inntil i dag har både lest og hørt om av livsfarlige giftstoffer som vi både får gjennom drikkevannet og som vi puster inn fra luften, vel så hva sitter vi her du og jeg og mange andre å diskuterer da? Skulle det ikke være bevis godt nok det svært mange mennesker i dette landet blir utsatt for av helseskadelig giftutslipp våre myndigheter står ansvarlige for? Gå inn på internett og skriv stikkordene: Sykdommer forårsaket av giftutslipp, forurenst vann og andre livsfarlige kjemiske stoffer. Jeg kan sende deg mange linker om temaet jeg har lastet ned her hvis du vil! Ta deg en tur til Norheimsund, for der foregår det visst litt av hvert av livsfarlig forurensing og bestråling som har skapt store helseskader for noen! Jeg har hatt kontakt med en av dem og det jeg fikk høre fikk meg til å STORGRÅTE!

MVH
Lise Tollefsen Slembe

Richard
Richard
13 år siden

ye ye ye…. masse troverdige kilder det der……..VÅKN OPP!!!! du er et offer for alt sprøytet som står på internett… må ikke tro at alt du leser er sant… bruk sunn fornuft heller og tenk selv. lev livet, ikke sitt å grin og vær redd.

tankegang
13 år siden
Svar til  Richard

Richard: Syns virkelig at du selv skal våkne opp.

Richard
Richard
13 år siden
Svar til  tankegang

våkne opp fra «the matrix»? hehehe. neida jeg sitter heller her i «komfortsonen» og er en «zombie» enn å springe inn i huset hver gang det kommer et fly forbi… og jeg pusser tennene med fluor og drikker det gode rene vannet rett fra kranen. livet er herlig. Det må være fryktelig slitsomt å gå rundt å kikke seg over skulderen hele tiden og ellers bruke mesteparten av tiden på internett for å google etter «evidenser» som dere så pent kaller det. Dere sår frykt i folk også, det er jo faktisk noen her som tror på alt våset dere serverer. og noen blir sikker redde også..
Dere bor i et av verdens rikeste og beste land og dere har det kjempegodt, likevel er dere imot alt som heter stat og regjering ,kontroll og styring.
google «konspirasjonsteoretiker» så vil du få deg en vekker..

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  tankegang

Hva slags tull er dette Richard?

Siden jeg bor i verdens beste land(tilsyneslatende) som egentlig er verdens mest depressive land hvor antidepressive piller selger mest i hele verden er faen meg ikke no verdens beste land. Det er korrupsjon så det holder her, norge som en fredsnasjon tjener seg søkk rike på å bombe uskyldige mennesker, og som en oljenasjon tjener seg søkkrike på at det er ustabilitet i verden, ja NORGE er flott, og vi har vann i springen, men mennesker her aner ikke hva som skjer bak kulissene og det som du ikke vet kan faktisk skade deg.

Om du har det så bra, hvorfor er du her og overbeviser oss om at du har det så bra? :)

Egoistisk tankegang, «vi bor i verdens rikeste land» DU SKAL IKKE Kritisere stat eller myndighet? Vi er 4 millioner, av 7milliarder FUCK deg og dine egositiske tanker.. gå tilbake til konfortsonen din og lat som ingen ting. livet er herlig!

Om et par år så er norge et U-land, utenlandske selskaper skal ta over landet ditt, men neida Norge er verdens rikeste land og her kan ingen ting gå galt :)

Jeg må bare le….

Live and let live, du har ditt liv og bry deg om, jeg har mitt og andre sine liv å bry meg om…

Thats life..

vegar
13 år siden
Svar til  tankegang

«Om du har det så bra, hvorfor er du her og overbeviser oss om at du har det så bra? :)»

kanskje fordi det er viktig å vise et BALANSERT bilde. Kan vi redde noen få stakkars sjeler fra speilets ofte forvridde syn, uten bevise annet enn syke mennesker på noen videoer, ja da har vi gjort noe rett

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  tankegang

Om du har det så bra, hvorfor er du her og overbeviser oss om at du har det så bra? :) ”

kanskje fordi det er viktig å vise et BALANSERT bilde. Kan vi redde noen få stakkars sjeler fra speilets ofte forvridde syn, uten bevise annet enn syke mennesker på noen videoer, ja da har vi gjort noe rett

Så du mener vi er stakkarslige ? Og du mener du er overordnet til å avgjøre andre personers skjebne eller valg, eller hva de skal tenke for du vet hva som er rett eller galt? Så nå er vegar med gitaren en slags jesus som skal redde lesere fra nyhetsspeilet.no til å ?Du er jo nesten på samme oppdrag som meg ! hehe Men mine meninger krever ikke at du tror på dem, imotsettning til din autoritære holdning, uten noen form for evidensføring eller saklig debattføring, debatten blir forsøplet, og folk går igjennom en haug av dritt og de gode debattene i artikkelen, blir lagt bakerst i køen.

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  tankegang

Armin;

Dersom du synes Norge er så fælt, så er det fritt frem for å stikke herifra. Du kan jo feks prøve å drive «frihetskampen» din fra Iran, som du forsvarer ved enhver anledning du har, med den fredselskende presidenten du mener burde vunnet fredsprisen fremfor Obama (he he, jeg må le).

Jeg tror ikke du hadde rukket å sette megafonen til kjeften en gang før gestapoene hadde buret deg inne…

Du viser i beste fall manglende innsikt i hvor godt dette landet faktisk er å bo i sammenlignet med stort sett hvert eneste land på denne kloden.

Dette er sutring uten innhold, hverken mer eller mindre, mener jeg ihvertfall…

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  tankegang

Der dreit du deg ut Vandalf. Du beskylder meg for Sensur(når jeg rydder oppi debatten) mens du selv ber meg stikke fra landet fordi jeg har et forskjellig syn på verden enn deg..

Takk.

Fortsett å forsøpl debatten og jeg vil fortsette å kaste ut søppla.

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  tankegang

Armin;

Du trenger ikke koble min kritikk av sensurtrangen din mot min uttalelse om at du kan stikke fra landet dersom du synes det er så fælt her. Disse har intet med hverandre å gjøre, og det skjønner du dersom du tenker deg om. Jeg understreker bare et poeng, verre er det ikke. Og poenget er at Norge er et særdeles bra land å bo i sammenlignet med hva som helst på denne jorden. Jeg ønsker deg selvsgt ikke ut av landet, og jeg respekterer både deg og dine meninger, selv om jeg ikke deler alt du sier og står for. Og dersom vi hadde tilbragt en kveld over en flaske rødvin eller en rev eller to, så ville du sett at våre syn ligger VESENTLIG nærmere hverandre enn det man kan få inntrykk av gjennom mine kritiske og skeptiske innlegg.

Hvem vet, kanskje vi får anledning til det før eller siden! Det hadde vært hyggelig, synes nå jeg ihvertfall.

Så er jeg uenig med deg i at du rydder i debattene. Slik jeg ser det sensurerer du debattanter du ikke liker, mens all verdens sjikane mot feks meg, vegar og andre debattanter får leve videre. Og som jeg har sagt før, la det stå, men da bør også våre innlegg få stå ellers mister dere ALL troverdighet utad.

Dere bør også se hva denne sensureringen fører med seg, total avsporing av debattene, fordi folk blir forbannet, og det med rette.

Så fra dypet av mitt hjerte, og for endte gang; Ikke sensurer! La terskelen være høy, og tål krevende debattanter. Jeg er overbevist at det på sikt gir dere både større troverdighet, samt at nye debattanter etterhvert tilpasser seg debattklima på forumet.

Og til skeptikerne;

Be gjerne om beviser, kilder, men gi også noe tilbake. Ikke bare krev, kritiser og «le». Disse spørsmålene som her tas opp er for viktige til det. Selv prøver jeg å underbygge kritiske innvendinger med argumenter. Og innleggene trenger ikke være så fryktelig laaaange av den grunn.

PEACE!

vegar
13 år siden
Svar til  tankegang

«Og til skeptikerne;

Be gjerne om beviser, kilder, men gi også noe tilbake. Ikke bare krev, kritiser og “le”. Disse spørsmålene som her tas opp er for viktige til det. Selv prøver jeg å underbygge kritiske innvendinger med argumenter. Og innleggene trenger ikke være så fryktelig laaaange av den grunn.»

Du har absolutt rett i dette Vandalf. Skal prøve så godt jeg kan å være flinkere

vegar
13 år siden
Svar til  tankegang

Jeg blir slettet og slettet her jeg. TRE ganger har denne posten blitt slettet. Vil du ikke at sannheten skal frem Armin? Hvordan nettopp DU Oppfører deg?

Først Skrev jeg denne posten:
http://csistersmusic.com/blog/no/wp-content/gallery/usynlig/eksempel.jpg

Så ble jeg slettet og jeg lagde denne (som er ganske lik den du leser nå):
http://csistersmusic.com/blog/no/wp-content/gallery/usynlig/eksempel3.jpg

Og du, mens vi holder på, jeg ser du fikk kalde føtter og slettet ditt personangrep mot meg, og mitt tilsvar?

http://csistersmusic.com/blog/no/wp-content/gallery/usynlig/personangreparmin.jpg

Jeg kom med et personangrep for en måned siden. Men jeg skjønte det selv etter 5 minutter og kom med en uforbeholden unnskyldning og tok det som en mann. Kanskje du og skulle forsøke det?

Og ja, jeg kommer til å fortsette å poste denne her, uansett hvor mange ganger du sletter den. Jeg bare adder en ny link til den hver gang. Ikke for å være drittsekk, men for å vise at dere tydeligvis ikke er noe bedre enn andre selv.

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  vegar

Som assisterende redaktør på nyhetsspeilet har jeg motatt flere klager fra skribenter på forsøpling av debatt,(SPAM) og usakligheter og personangrep. Dette er over en lengere periode. Om du nå ikke behersker deg og oppfører deg i tråd med hva som er ønsket i kommentarfeltene som nevnt før du poster under MERK: Kun saklige innlegg relevant , eller delvis relevant til artikkelen får stå.

Det er nå siste advarsel før permanent utestengelse. Jeg syns vi har vært kul mot deg, og ønsker ikke å holde personer ute fra speilet. Kun 1 person har blitt utestengt før, du kan nå bli nummer to, så terskelen er ganske høy her hos oss for å si det sånn, men nivået ditt er veldig lavt…

om du er uenig og mener jeg gjør feil, så kan du gjerne møte meg på en kopp te i byen.. så kan du komme med så mye personangrep du vil :)

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  tankegang

TIL VANDALF: Jeg vet hvordan situasjonen er i mange andre land, det gjelder ikke bare iran. Men Norge er faktisk på vei til å bli like nedgradert og udemokratisk som de landende vi fordømmer idag. Les min artikkel :Norske Verdier «kjøpt og betalt»

Hvorfor skal jeg dra til Iran, når jeg har vokst opp i Norge? Og hva kan jeg utrette der nede for Norge, hvis jeg nå satt i Tehran? Det jeg gjør , gjør jeg for lokalsamfunnet mitt, og landet jeg anser som mitt eget..

Det norske samfunn er i ferd med å ødelleges, pga innvandring! Men ikke i form av ikke-vestlige, men iform av private selskap, hemmelige grupper som bilderbergerne, og den internasjonale globalist agendaen, det er disse vi må stoppe, de som ønsker verden mer ustabilitet og krig. Det er en usynlig krig som foregår i Norge ingen menn er trygge fra, strålenivåene som er målt rundt om kring byene er langt høyere enn de tillate grenseverdiene satt av statens strålevern, og det i tilleg til at Norge er det landet som har høyest stråleverdi grenser i hele Europa. Men dette er ting media ikke ønsker stor fokus på, og da håper jeg du ser viktigheten i moderering av debattene, da informasjon blir byttet ut med gjenntatte forsøk på latterligjøring og bortforklaringer fra enkelte personer.

Selv syns jeg du også spammer mye Vandalf og du er uenig, men imotsettning til andre gjør du dette på en litt mer saklig måte. Om du spanderer, så tar jeg gjerne litt grønn te :)

VEGAR:

Som assisterende redaktør på nyhetsspeilet har jeg motatt flere klager fra skribenter på forsøpling av debatt,(SPAM) og usakligheter og personangrep. Dette er over en lengere periode. Om du nå ikke behersker deg og oppfører deg i tråd med hva som er ønsket i kommentarfeltene som nevnt før du poster under MERK: Kun saklige innlegg relevant , eller delvis relevant til artikkelen får stå.

Det er nå siste advarsel før permanent utestengelse. Jeg syns vi har vært kul mot deg, og ønsker ikke å holde personer ute fra speilet. Kun 1 person har blitt utestengt før, du kan nå bli nummer to, så terskelen er ganske høy her hos oss for å si det sånn, men nivået ditt er veldig lavt…

Jeg hørte på musikken din og syns det var talentløs og høres bare ut som «støy» men det er min mening, Om du er uenig og mener jeg gjør feil, så kan du gjerne møte meg på en kopp te i byen.så kan du komme med så mye personangrep du vil :)

vegar
13 år siden
Svar til  tankegang

«Jeg hørte på musikken din og syns det var talentløs og høres bare ut som “støy” men det er min mening, Om du er uenig og mener jeg gjør feil, så kan du gjerne møte meg på en kopp te i byen.så kan du komme med så mye personangrep du vil :)»

Og har du all ett til å mene, og jeg tar meg ikke nær av dette. MEN, når du bruker dette i en debatt så er det for å angripe meg som person.; noe DU sier du vil ha deg frabedt. Altså synes jeg det er riktig å dra frem at du ikke er noe bedre selv

Det der du prøver på nå er bare et skikkelig dårlig forsøk på å dekke til faktum at du dro den LANGT over streken selv. Og du skal liksom være administrator?

«Det er nå siste advarsel før permanent utestengelse. Jeg syns vi har vært kul mot deg, og ønsker ikke å holde personer ute fra speilet. Kun 1 person har blitt utestengt før, du kan nå bli nummer to, så terskelen er ganske høy her hos oss for å si det sånn, men nivået ditt er veldig lavt…»

At du synes det er lavt nivå at jeg ber om bevis, og ikek blir omvendt av deres forsøk på «bevis», ja da står det dårlig til

vegar
13 år siden
Svar til  tankegang

«Hvorfor skal jeg dra til Iran, når jeg har vokst opp i Norge? Og hva kan jeg utrette der nede for Norge, hvis jeg nå satt i Tehran? Det jeg gjør , gjør jeg for lokalsamfunnet mitt, og landet jeg anser som mitt eget..»

-Virker fremdeles ikke som om du skjønte hans poeng Armin. Hadde, altså dersomatte vissomatte som et tankespill, skrevet alt det dere skriver på denne siden i Iran, hadde den blitt stengt for lenge siden. Det var Vandalf sitt poeng.

«Selv syns jeg du også spammer mye Vandalf »
-Hadde vært fint å visst hva din definisjon på spamming er. Jeg har nemlig ikek sett at han har spammet et eneste sted.

vegar
13 år siden
Svar til  tankegang

«Som assisterende redaktør på nyhetsspeilet har jeg motatt flere klager fra skribenter på forsøpling av debatt,(SPAM) og usakligheter og personangrep.»

-Hva er usakligheter? Og hva er spam? personangrep gidder jeg ikek spørre om lengre…dere har jo et veldig rart forhold til dette.

Men.SPAM? At jeg spør om det samme flere ganger når jeg aldri for et tilfredsstillende svar? Usakligheter? ER det ikke lov å være uenig?

«Om du nå ikke behersker deg og oppfører deg i tråd med hva som er ønsket i kommentarfeltene som nevnt før du poster »

Ønsket? Du mener at jeg skal falle på kne og henrykt tilbe den OH store forfatter av artikkelen? Holde kjeft om ting som ikke holder mål av argumenter og heller ikke stille spørsmål?

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  tankegang

Armin;

Er det spam å formulere egne meninger og argumentere for disse (i motsetning til å bare reprodusere andres syn)? Jeg kan ikke se at jeg gjør stort annet enn nettopp dette, uttrykke mine EGNE resonnementer altså. Jeg synes det er synd dersom du ser slik på meg som debattant, og det føler jeg ikke du har noen som helst grunn til å gjøre. Tvert imot, jeg tilstreber å være både saklig og grundig i mine kommentarer (let og du skal finne)

Ja, jeg blir fyrt når jeg og andre blir sensurert, men den følelsen kjenner du nok minst like godt som meg;o)

Det jeg IKKE gjør er å angripe personer, men meninger og standpunkter. Det er viktig å utfordre både teorier og meninger, og jeg liker selv når mine synspunkter blir utfordret, for som jeg har sagt mange ganger før; jeg sitter ikke på svarene (hvem gjør vel det?)

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  tankegang

I forlengelsen av mitt forrige innlegg vil jeg legge til følgende;

Du sier;

«Selv syns jeg du også spammer mye Vandalf OG DU ER UENIG (min utheving), men imotsettning til andre gjør du dette på en litt mer saklig måte»

Skal dette forstås dit hen at uenighet er sensur/moderingsgrunnlag?

Vennligst svar meg på dette, for dersom så er tilfellet, så har jeg skrevet min siste kommentar på speilet, for da er dere VERRE enn de dere «kjemper mot» for der godtas nemlig avvikende meninger, selv om de ikke nødvendigvis vinner frem i samfunnsdebatten.

Du er helt på kanten til det fascistiske dersom du faktisk står for den kommentaren, Armin.

vidar
vidar
13 år siden

Lise: Du kaster vekk tiden din på å svare disse «debunkerne». Dems manglende vilje til å undersøke ting på egenhånd er så åpenbar. ikke kast bort energi på dems negative agenda og dems emosjonelle angrep. La dem beholde deres syre og galle for dem selv. Det beste er å ignorere dem. det er enkelt å «debunke» ting når man ikke trenger å ta hensyn til sunn fornuft. om jeg skulle hatt dems holdning kunne jeg for ekesempel stilt meg tvilende til at vi nettopp hadde et stortingsvalg. ved å bruke nøyatkig samme type argumenter som dem er jeg sikker på at jeg enkelt kan «debunke» ethvert bevis de måtte komme med. men nyhetsspeilet er ikke verdig slikt lavmål. la dem spre så mye syre og galle dem bare vil for det er jo opp til oss om vi velger å ta imot det.:)

ps: en ignorer bruker funksjone eller et system der innlegg med mange minuspoeng blir skjult hadde vært kjekt.

vegar
13 år siden
Svar til  vidar

«Det beste er å ignorere dem. det er enkelt å “debunke” ting når man ikke trenger å ta hensyn til sunn fornuft.»

SÅ SUNN FORNUFT tilsier at det å spraye hele verden med gift fra flyene, en operasjon som krever 10 000vis av mennesker rundt omkring, fra bakkemannskap til piloter, til myndigheter og leverandører – SUNN FORNUFT tilsier at alle disse skulle klare å holde munn lukket?

Sunn fornuft?

Kom igjen da…du klarer bedre enn dette!

OG..la oss si, som mange bruker som en forklaring på dette, at de fleste ikek vet hva de gjør…EHH..tror du ikke at etter all den oppmerksomheten som finnes om dette, de hadde skjønt hva de egentlig gjorde?

«ps: en ignorer bruker funksjone eller et system der innlegg med mange minuspoeng blir skjult hadde vært kjekt. »

Ja, nok en Speiletbruker som vil ignorere og sensurere upopulære (med andre ord KRITISKE) røster her inne.

I rest my briefcase

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  vegar

Ikke hele verden. Men den siviliserte verden. Nwo har ikke behov for å drepe den allerede utsultede tredje verden hvor et barn før hvert femte sekund av sult eller menneskeskapte sykdommer.
Ja vi har det bra i Norge, men det betyr ikke at vi skal slutte å følge med på de som vil oss vondt, for om 3 år , så er norge like jævlig som et U-land om vi ikke våkner opp nå og gjør noe med det.

Du har rett i en ting Vegar, det er mange som må være involvert da det er registrert flere hundre fly, kansje tusen fly som slipper ut disse stoffene på verdensbasis. Jeg vet at det er null problem for millitæret med all den hemmelige teknologien de har, at de kan sende opp «ubemannede fly» såkalte remote airplanes som gjør jobben for dem. Alt som trengs er bakkemannskap på millitærflyplassene som fyller opp tankene, og hvor vansklig tror du det virkelig er for en general og be sine soldater holde kjeft å gjøre jobben sin? Jeg VET det finnes mange ondsinnede mennesker der ute, frimureriet er vår tids værste plage og mange av de øverste lederne tilhører de øverste losjene, så ikke vær så skråsikker du vegar med gitaren.

Myndighetene ANER ikke en dritt, siden dette aldri har blitt tatt opp i det norske storting som et vedtak. Det er snakk om stråmenn fra skyggeregjeringen som infiltrerer, og gjør jobben uten at de folkevalgte engang aner hva som skjer. De er uvitne de også, og de som «vet» har sikkert en «antivirus» eller en Magic potion bestående av detox middler for å avruse seg fra tungmetallforgiftning som vi blir utsatt for nå.

Det er helt klart at militæret har forsket på dette med «kunstige skyer» siden 50tallet, og de som har litt «SUNN FORNUFT» og ikke bare Claimer de har det, vet at Millitærets hensikt og motiv, er som regel dødelig.

Gå tilbake til der du kom fra troll, du bringer ingen fornuft her inne Vegar, eneste du gjør er å gjøre folk skeptiske til bevisene som blir presentert her, med vanlige latterligjøringsteknikker som å bruke ordet «konspirasjonsteoretiker» og stemple folk etter hva de tror på , ikke hva de presenterer..

Go rest youre HEADcase, because youre just banging youre head against the wall… Damn troll…

vegar
13 år siden
Svar til  vegar

«Gå tilbake til der du kom fra troll, du bringer ingen fornuft her inne Vegar, eneste du gjør er å gjøre folk skeptiske til bevisene som blir presentert her, med vanlige latterligjøringsteknikker som å bruke ordet “konspirasjonsteoretiker” og stemple folk etter hva de tror på , ikke hva de presenterer..»

Men å kalle noen for TROLL, når de ber om BEVIS, det er en helt akseptabel teknikk her på speilet.

Aha, så nå er det kun droner som gir ut chemtrails? Hvor ble det av alle fly fra SAS, Kuwait Air osv osv? Forandres teorier konstant for å passe til det som blir sagt?

Slapp av, jeg har ingen planer om å stikke herfra. Da må dere heller slette min profil og alle mine innlegg. Altså sensurere. Slik dere mener media og mybdighetene gjør

*host*

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  vegar

Vegar du har vært her lenge nok til å få bli kalt et troll.
Du er kun skeptisk til det vi presenterer og klarer ikke å akseptere at verden er sånn, derfor bare henger du her og forsøpler debatten som vanlig som du har gjort i flere måneder nå.

Jeg har aldri sagt det er komersielle fly, kan du bevise påstanden din ?

Om du nå skulle forsvinne fra nyhetsspeilet, så har det ingen ting med sensur og gjøre. Det er tolleranse og respekt for andres meninger vi krever her, utstøtte som vi allerede er fra før av, ønskes det ikke personangrep og «aluminiumsfolie» argumenter.

vegar
13 år siden
Svar til  vegar

AHA..jeg forstår. Så siden jeg har vært her «lenge nok», og FREMDELES ikke har falt for deres manglende bevis og henfaller meg henrykt for deres ville påstander og spekulasjoner; men FREMDELES ber om bevis: DA BLIR JEG ET TROLL!!

Takk for oppklaringen.

Ellers har jeg ikke sagt at DU har snakket om kommersiell flytrafikk, men veldig mange andre. OG da legger jeg sammen 2 og 2. Altså, det florerer av SPEKULASJONER, men de henger ikke sammen. Allikevel brukes det som et «bevis» på at det er sant. Selv om det motsier hverandre

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  vegar

AHA..jeg forstår. Så siden jeg har vært her “lenge nok”, og FREMDELES ikke har falt for deres manglende bevis og henfaller meg henrykt for deres ville påstander og spekulasjoner; men FREMDELES ber om bevis: DA BLIR JEG ET TROLL!!

Takk for oppklaringen.

Ellers har jeg ikke sagt at DU har snakket om kommersiell flytrafikk, men veldig mange andre. OG da legger jeg sammen 2 og 2. Altså, det florerer av SPEKULASJONER, men de henger ikke sammen. Allikevel brukes det som et “bevis” på at det er sant. Selv om det motsier hverandre

Du er skikklig troll.. Denne samtalen har vi hatt tusen ganger.. jeg har sagt til deg gang på gang, sett deg ned, gå igjennom alle «chemtrails» arikklene jeg har skrevet, der er det NOK av bevis for deg å se på, om du fortsatt er uenig, sett deg ned igjen og skriv hva du er uenig med. Nyhetene i Usa har vist lokale aktivisters regnprøver, og aluminium og barium ble funnet. 1975 kom nasa ut med et pattent hvor det ble påvist at Barium kunne påvirke verden. Meterologer i Tyskland har anmeldt millitæret for værmodifikasjon, LEGG SAMMEN TO OG TO da for guds skyld og forstå at det er noe som skjer her!

Gidder ikke å bruke mer tid på deg nå. Som sagt, etter så mange måneder så må man gi opp på enkelte mennesker, jeg kan ikke vekke alle.

Og en annen ting, når du debatterer med en person, så ikke kom med det at ja men noen av «deere» sa noe annet. Jeg er ikke «dere»

Richard
Richard
13 år siden
Svar til  vidar

Jasså, du sitter der med foliehatten på og ser nedlatende på oss «zombier» og vil ignorere oss?
du som er «våken» , hva er det du har oppnådd? er du blitt et slags overmenneske som ser ned på alle andre som du tror lever i «the matrix» og tror du vil finne nirvana når du dør ?
The matrix er en spillefilm, ikke en dokumentar..

Richard
Richard
13 år siden
Svar til  Richard

detter er ikke ment til deg vegar, men til vidar

vegar
13 år siden
Svar til  Richard

Det skjønte jeg :D

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Richard

Aluminiums folie argumenter er utbrukt.. Og Zzzzzombier vil ikke slutte å følge etter deg om du skyter av dem armen og benet..Beste mann kan gjøre er å finne en kur til dem. Jeg anbefaler deg å lese de anbefalte artikklene nederst på siden.. Kom tilbake etter en ukes tid, kansje vi kan hjelpe deg :)

Ingen overmenneske, vi er regnbuens barn alle sammen, men noen av oss har gått seg vill..

vegar
13 år siden
Svar til  Richard

«Ingen overmenneske, vi er regnbuens barn alle sammen, men noen av oss har gått seg vill.. »

helt riktig, og derfor er vi her for å vise dere veien tilbake ;)

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Richard

helt riktig, og derfor er vi her for å vise dere veien tilbake ;)

Once you wake up, theres no going back :)

Hvis du skal vise meg veien til bake må du komme med bevis for at chemtrails ikke eksisterer, send opp en værballong og ta direkte prøver fra stripene, Da vil jeg takke deg :)

vegar
13 år siden
Svar til  Richard

«Hvis du skal vise meg veien til bake må du komme med bevis for at chemtrails ikke eksisterer, send opp en værballong og ta direkte prøver fra stripene, Da vil jeg takke deg :)

Og igjen beviser du at du ikke skjønner hvordan vitenskap begynner.

Du vil jeg skal BEVISE at chemtrails IKKE finnes? Det kan jeg ikke. Det er umulig, fordi MAN KAN IKKE BEVISE EN NEGATIV.

La oss si at jeg påpeker at det FINNES faktisk enhjørninger. Enhver oppegående person ville avvise dette og si at dette er kun noe som finnes i science ficction, fantasy-bøker og gamle myter.

Men hvordan MOTBEVISER du at de ikke finnes?

Det går nemlig ikke. Derimot kan man slå fast at pga av FRAVÆR av bevis, er sjansen MEGET stor for at de ikke finnes

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Richard

“Hvis du skal vise meg veien til bake må du komme med bevis for at chemtrails ikke eksisterer, send opp en værballong og ta direkte prøver fra stripene, Da vil jeg takke deg :)

Vegar sier:
Og igjen beviser du at du ikke skjønner hvordan vitenskap begynner.

Du vil jeg skal BEVISE at chemtrails IKKE finnes? Det kan jeg ikke. Det er umulig, fordi MAN KAN IKKE BEVISE EN NEGATIV.

Vitenskap begynner med enkle observasjoner, man bruker øynene og ser opp mot himmelen, noen titter, andre kartlegger og følger med på utviklingen, noen ser på stripene og tenker «fly» og ser videre. Et veldig mistenktsomt tilfelle er; hvorfor det oppstår langvarige kondenssasjonstriper på dager med veldig lav luftfuktighet/mettning i luften. På samme dypblåe himmeldager fungerer naturen som den skal, du ser fly i marsjhøyder, med små, bitte små haler, noe som antyder på at det er veldig kaldt og nesten ingen luftmettning eller fuktighet i luften, og har du et 60ganger optisk zoom kamera som meg, med heftig stativ, så kan man også filme hvor store avstander det er fra, jetmotoren og hvor «contrail» oppstår. Det er skrevet i meterologiens navn at det skal være en avstand, da det tar et sekund eller to for at det skal bli omdannet til is. Se på det som en ekstremkald vintersdag på finnmarksvidda, du har en varm rykende kopp kaffe, og du kaster den opp i luften,; HVOR MANGE SEKUNDER TAR DET FØR DEN BLIR OMDANNET TIL IS? det er små enkle vitenskapelige observasjoner og utrprøvninger man kan foreta ved å bruke hodet, så der har du en vitenskapelig forklaring.

Jeg har filmet en video hvor du ser hvor nærme «contrail» (som jeg mener er chemtrails), oppstår fra vingene, det er en enda en negativ for deg. et fly kjører i 1000km/h i marsjhøyder hvor contrails kan oppstå, dvs en ganske god avstand fra halen og ut mot luften før vanndampen blir gjort til is. På denne video kan du se selv, dette er over gardermoen,

Nyhetsspeilet TV:
http://www.youtube.com/watch?v=XsG55ucYYyk

NB: Det er ikke kjemikalier i vanlige kondensasjonstriper. Flybensin består av hydrokarboner, kun 0.2% av karbonet kommer igjennom «combustion filteret» resten er vanndamp. H2O.

Det er til han Meterologen på Juntafil på torsdagen, som mener det er kjemikalier i vanlige kondensstriper.!

Video du vil se her har ikke blitt endret på, stripene er oransje her fordi det er sola på horisonten som treffer dem grytidlig på morningen :)

La oss si at jeg påpeker at det FINNES faktisk enhjørninger. Enhver oppegående person ville avvise dette og si at dette er kun noe som finnes i science ficction, fantasy-bøker og gamle myter.

Men hvordan MOTBEVISER du at de ikke finnes?

Det går nemlig ikke. Derimot kan man slå fast at pga av FRAVÆR av bevis, er sjansen MEGET stor for at de ikke finnes

Jeg har fortiden ikke tid til å snakke om enehjørninger, beklager det for vi ta en annen gang. Enehjørninger er en myte og er et fabeldyr, jeg tror de trommene du spiller på har kjørt huet ditt litt, dette er noe millioner av mennesker har observert nå, folk som har fulgt med litt på himmelen , meterologer som blåser i fløyta, tilgomed han på raido P3 når jeg var der eksluderte ikke at det faktisk skjer, han sa det finnes det mange andre som kan svare bedre på det spørsmålet, som har etterforsket det lengere. Der har du svaret ditt, her kommer du og begynner din argumentasjon på latterlige vitser uten noen form for kunnskap, vitenskap eller en god forklaring på hvorfor det ikke eksisterer, hvorfor kaster du bort tiden din hvis du vet det ikke eksisterer? Hvis du er så sikker, så vil jo dette før eller senere bli avklart , så langt har det ikke vært så mange offentlige debatter her i Norge, første gang var nå for et par dager siden, mens debatten raser på offentlig nivå i flere andre land i europa. Hvis jeg tar feil, så har ingen skade skjedd og alt var bare en spøk, men hva hvis DU tar feil Vegar?

vegar
13 år siden
Svar til  Richard

«Jeg har fortiden ikke tid til å snakke om enehjørninger, beklager det for vi ta en annen gang. Enehjørninger er en myte og er et fabeldyr, jeg tror de trommene du spiller på har kjørt huet ditt litt, dette er noe millioner av mennesker har observert nå, folk som har fulgt med litt på himmelen ,»

Innerst inne hper jeg at dette svaret var en spøk, og at du skjønte ligningen min med enhjørningen. Dessverre peker vel alt på at du faktisk ikke «tog’ an», som reklamen sa.

Jeg er litt usikker på om jeg gidder å dra den en gang til og fore det inn med t-skje for deg, eller om jeg bare skal be deg lese den en gang til

HINT: jeg TROR ikke på enhjørninger—det var et eksempel for å få frem poenget med at «you can’t prove a negative»

vegar
13 år siden
Svar til  vidar

«Du er skikklig troll.. Denne samtalen har vi hatt tusen ganger.. jeg har sagt til deg gang på gang, sett deg ned, gå igjennom alle “chemtrails” arikklene jeg har skrevet, der er det NOK av bevis for deg å se på, om du fortsatt er uenig, sett deg ned igjen og skriv hva du er uenig med»

-Og det har jeg gjort. Jeg har lest alt du har skrevet, og det er fremdeles ikke et bevis for det. IKKE ETT. Det er kun spekulasjoner. Ingenting vitenskapelig. Derimot har jeg dratt frem skepsis.no men denne har du sagt er debunket. Jeg venter fremdeles på det.

Kan jeg kalle DEG et trol også, siden vi har hatt denne diskusjonen flere ganger og du ikke har blitt enig med meg? eller fungerer dette kun en vei?

«Og en annen ting, når du debatterer med en person, så ikke kom med det at ja men noen av “deere” sa noe annet. Jeg er ikke “dere” »

-riktig det, men det viser meg at alt er en salig suppe som er spekulasjoner. Dersom det hadde vært en sannhet, burde vel folk ha kommet sammen om å bli enig i HVA det var. Eneste likheten er jo navnet

Veteran1
Veteran1
13 år siden
Svar til  vegar

Helt enig med Vegard her.Så lenge man er mot det bestående og de etablerte sannheter så hyller man hverandres innlegg og kommentarer,men når man blir bedt om å bevise påstandene så har man plutselig ikke sagt noe som helst,evt det var noen andre som sa osv..Ser dere ikke selv galskapen i måten å argumentere på?Hvorfor føler dere det som personangrep når noen angriper en påstand?Bevis heller påstanden enn å sutre!

Ingen her benekter at det er gjort forsøk på værmodifiksjon og annen forskning der kjemikalier er blitt sprayet fra fly.Det vi derimot IKKE kjøper er påstanden om at disse onde «noen» prøver å forgifte oss alle.En slik konspirasjon må nødvendigvis implisere tusenvis av mennesker.Tror dere ikke at minst EN av disse ville plages av dårlig samvittighet og avsløre hele greia?Bare EN??En som ville stå fram og som vi alle kunne verifisere påstandene til?Grunnen til at så IKKE skjer er selvfølgelig fordi dette bare er tull og oppspinn..

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  vegar

Veteranen. Hvis du enig med at det blir gjort værmodifikasjon og kjemikalier sprøytet i luften for å påvirke været, så hvordan kan du være uenig med at det ikke er skadelig for oss? Barium og Aluminium er to svæært skadelige stoffer!
Det går på vår helses bekostning, og når vi vet at global oppvarming er en hoax, så er det for å svekke vårt imunforsvar slik at en liten forskjølelse kan være nok til å ta et liv. DETTE SA JEG I 2008 DA JEG SKREV «CHEMTRAILS HVA STOD DET PÅ VEGGEN, OG I APRIL, KOM SVINEINFLUENSAEN OG FOLK DØR SOM FØLGE AV TUNGMETALLFORGIFTNING, IKKE SVINEFORSKJØLELSE..

ReXoR
ReXoR
13 år siden
Svar til  vegar

For å si det på en annen måte :

To repeat what others have said,
requires education.
To challange it,
requires brain.

-M.P.Poole

Veteran1
Veteran1
13 år siden
Svar til  vegar

Armin!Jeg har aldeles ikke påstått at disse forsøkene er bra for oss,men det er en himmelvid forskjell på diverse forsøk og det dere forsøker å overbevise oss om.Nemlig at myndigheten prøver å drepe oss med Chemtrails(det vi andre mener er Contrails).

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  vegar

Ikke drepe, men svekkeligjøre… Sakte men sikkert, Hadde de ønsket å drepe oss momentant hadde de brukt drikkevannet. Men hvor mange hadde ikke sluttet å drikke fra springen på kort tid? Men her bruker de fly, og gjør rett over hodet på deg uten at vi aner noe som helst, siden det allerede tilsyneslatende «ser ut» som om det er noe normalt i underbevistheten.

Du kan ta regnvannsprøver etter dager med mye chemtrails spraying, også kan du sende den til EUROFINS, for analyse.

Wunjo
Wunjo
13 år siden

Var det ikke snakk om at en eller annen hadde målt høye verdier av aluminium i områder med mye kondensstriper?

Vel, det kan skyldes forurensning. Sur nedbør løser opp aluminium som finnes i bergarter overalt.

«Forurensning

Årsaken til at spiss giftslørsopp er blitt den vanligste giftsoppen i Norge, kan være sur nedbør.

– Ting tyder på at soppen er blitt vanligere på grunn av forurensningen. Det ser ut til at tyngden av utbredelsen er konsentrert i indre kyststrøk på Sørlandet, områder som er utsatt for forurenset nedbør, høy konsentrasjon av aluminium og fiskedød. Men selv om aluminium lekker ut ved sur nedbør, kan soppen også forekomme i store mengder på naturlig måte. Aluminium finnes i alle bergarter og lekker fort ut når det blir surt. Og det kan ofte bli naturlig surt i både løvskog, granskog, torv og mose, påpeker professor Klaus Høiland.

[Publisert 12.10.2009 ]»

http://www.apollon.uio.no/vis/art/2009_3/artikler/giftsopp

« Forrige artikkel

Det vi prøver å oppnå

Neste artikkel »

Fengslet av tyranni, løgn og forfall