Når himmelen faller

8K visninger
2 minutter lesetid
147

[Oppdatert 19.10.09] Denne artikkelen er hovedsakelig et bildereportasje. Bildene er alle tatt på forskjellige steder i Åros i Røyken kommune syd for Oslo. Det har ikke vært så mye skrevet om “chemtrails” i det siste og da forsvinner bevisstheten om deres eksistens nokså fort fordi vi har annet å tenke på.

Vel på lørdag synes jeg hver gang jeg så opp mot skyene var det nye spor å se som vitner om menneskets innblanding i retten til å puste ren luft. Jeg kaller det miljøkriminalitet av verste sort. Norge er med  på å bære fortsettelsen av løgnene om menneskeskapt global varming samtidig mens de er selv ansvarlig for bevisst å lage et drivhus effekt, uvisst av hvilket grunn. For den som ikke har til vane å se oppover og studere naturfenomener er det fort gjort å tro at disse skyene er høyst naturlig. Det er feil.

Partikkelstrømmen fra fly som slipper ut et ukjent cocktail av for eks. Aluminium oksid, bor oksid, og mikrofibere er det opplagt at disse lager en hvit masse som ikke oppfører seg som en gass men en partikkelsky. Mens intensjonen er kanskje at disse skal gå høyt til værs i jet strømmen, faller de faktisk ned og forårsaker en form for forurensning som påvirker oss alle. Disse kjemikaliene går i luften, vannet  og i matkjeden. Det regner rett og slett på oss. En trenger ikke ha så mye greie på fysikk til å forstå at disse utslipp har en nokså formidabel masse som blir virvlet rundt høyt oppe i atmosfæren og deres ulike vekt og beskaffenhet gjør at de faller og beveger seg på ulike måter. Derfor denne ville effekten som synes på disse bildene. Det er ikke riktig at vi skal tvinges til å leve med denne dritten i luften vår.

1-chem

Naturen liker ikke å lage skyer med rette kanter og striper. Det er det bare mennesket som kan få til.

2-chem

3-chem

4-chem

5-chem

6-chem

8-chem

9-chem

Gå ut og lek, mine barn, men først ta på deg gassmasken din! Husk se aldri opp, du skal bare vite at alt er “normalt” – get back to work!

Spørsmålene er fortsatt de samme gamle:

1.  Om styresmakten virkelig mener drivhus effekten er noe vi skal ta på alvor som en fare for global oppvarming, hvorfor lager de et driv hus effekt med hensikt?

2.  Dersom styresmakten tar forurensning på alvor, hvordan kan det ha det seg at de tillater og kanskje til og med står bak denne formen for forurensning?

3.  Dersom det som vi ser på vår himmel er ufarlig og har en positiv hensikt, hvorfor er det en av de mest super hemmelige agendaer i hele verden? Ja dette foregår nesten overalt!

4.  Fordi de målingene som hittil har blitt tatt viser ekstreme mengder med farlige metaller i vannet og i luften – hvor kommer disse fra om de ikke kommer fra Chemtrails?

5.  Sykdommen Morgellens har blitt assosiert med Chemtrails i lengre tid. Fordi det ikke hittil har kommet til Norge, er det en plan som går ut på å ramme enkelte land og raser først? Når blir det vår tur?

6.  Hvorfor skal vi skattelegges for enhver form for forurensning med C02 kvoter når disse flyene må nødvendigvis slippe enorme mengder med drivstoff C02 mens de også sprer gift til våre lunger?

Oppdatering

Hjemme hos meg er himmelen fullstendig tåkelagt mandag 19, oktober 2009. En leser som heter Steinar har sendt meg bilder fra Krokstadelva i Buskerud. Der er det åpenbart andre forhold. Når fly går i sirkler, vet vi at det ikke kan være annet enn militære fly. Her kan vi se bevis for det – en bevisst nedstrøyting av befolkningen – med hva? Er Norge virkelig opptatt av miljø vern slik som vi hører på TV og i avisen, eller lyver de til oss fordi de har en annen agenda – Dette, mine venner, er ikke miljøvern!

Steinar1

Steinar-2

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

147 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrail airplane, Trondheim Norway, February 11 2014 10:42 am, route E to W http://www.youtube.com/watch?v=WO66XuoxWB0

Tre jagerfly, trolig F16, sveipa rundt Trondheim og over fjorden, legger merke til at pilotene og deres overordnende, mimimum sistnevnte er ikke norske, de facto beskytter chemtrail spredninga som det lyves om til folket, dvs ties

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

#1626: Marine Links Sidley’s Signal Systems Cisco Hacks to Jason’s Bombardier Spot-Fixed Racks http://www.abeldanger.net/2013/07/1626-marine-links-sidleys-signal.html

Quote: Plum City – (AbelDanger.net). United States Marine Field McConnell has linked Sidley Austin’s apparent development of a Signal Systems Cisco hacking community for online-games services to clients, to Jason McLean’s alleged bookmaker-agency role in establishing a spot-fixed mass-casualty body count for a Bombardier Alvia Series 730 train as it came off its tracks in Spain at 96-112 mph on July 24, 2013. ..

Fleetwood Mac – Greatest Hits 1988 (full) https://www.youtube.com/watch?v=2w9QM9JmTWQ

“Ny kamera modell under oppseiling med 60*zoom+ og bra video funksjonalitet ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/nar-himmelen-faller/comment-page-10/#comment-100403

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Ny kamera modell under oppseiling med 60*zoom+ og bra video funksjonalitet, avventer tester for kvalitetssikring: Panasonic Lumix DMC-FZ70 http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ntt=Panasonic+Lumix+DMC-FZ70&N=0&InitialSearch=yes&sts=ma&Top+Nav-Search=

“Din kommentar er uten referanse til dokumentasjon og indisier og derfor intetsigende ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/4s-den-umerkelige-trusselen-fra-tv-og-tetra/comment-page-9/#comment-100402 Mulig jeg misforsto kommentaren, skulle heller ha skrevet: Herr Gunnar Tjomlid er ikke rett på en flekk

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Hva sier septikerne om den nye dokumentaren “What in the world are they spraying”?

Eh… septikere: vennligst se filmen før dere kommenterer.

Torrent:
http://btjunkie.org/torrent/What-in-the-World-Are-They-Spraying-DVDRip/4196700dbdddadefe5dd916f8721721a59b6f0d6c026

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Jeg hører mye på Glenn Beck. Men der er jo en del saker han ikke vil komme inn på. Chemtrails, f.eks.

En dag han holdt foredrag lokalt i et sportsstadium laget jeg stor plakat og malte “CHEM -TRAILS” på ene siden og “CHEMTRAILS BEGONE” på den andre!

Noen spurte om betydningen men bedreviterne blunket—.

o
o
Abonnent
13 år siden

2010:06:22 . Aktive dager 0mkrIng HamAr !
http://tinypic.com/m/aw94xv/2
2010:06:29 Forurenset s0lnEdgAng, . . .
http://tinypic.com/m/aw96q8/2

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Lynx, anbefaler å bruke TinyPic http://www.tinypic.com/ for å laste opp bilder for visning på nettforum.

Lynx
Lynx
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Takker, skal gjøre det med en gang og legge ut link ;-)

Lynx
Lynx
Abonnent
13 år siden

Hei, jeg bor i kristiansand og i dag så jeg noe merkelig på himmelen. Jeg satt ute å solte meg og kikket tilfeldigvis opp på et fly som fløy over himmelen og lagde chemtrails, ikke uvanlig egentlig, men da jeg så mer nøye etter så jeg at det allerede var et svakt flyspor i samme spor og retning som det flyet jeg kunne se. Eneste forskjell var at det gamle sporet var som mørk eksosrøyk, mens sporet som ble laget av fly nummer to var kraftig hvitt og sky-aktig.

Noe som også er merkelig var at dette flyet ikke var synlig slik passasjerfly er..

Er dette muligens et militærfly som kjører bak et annet for å spre chemtrails??

Jeg har bilder hvis noen er interessert!
Noen som vet om et sted jeg kan laste dem opp..?

Det er ikke så lett å se det første sporet på bildene, men med litt tukling i fotoshop er det lett å se..

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  Lynx
13 år siden

“Det er ikke så lett å se det første sporet på bildene, men med litt tukling i fotoshop er det lett å se..”

He, he, he, tøft. Du får tommel opp. Humor er det ikkje mykje her inne :D

Lynx
Lynx
Abonnent
Svar til  Jonny
13 år siden

hehe ;-)

Lynx
Lynx
Abonnent
Svar til  Lynx
13 år siden

Ok, her er bildene jeg tok, de er ikke av beste kvalitet og på de originale u-editerte bildene kan ikke den mørke stripen fra fly 1 sees uten å ta de inn i photoshop. Det vises best på den første linken:

Editert i photoshop: http://i49.tinypic.com/2r1zpk8.jpg
Original versjon av bildet over: http://i47.tinypic.com/20sva4k.jpg

Original nr2: http://i49.tinypic.com/fodgnp.jpg
Original3 zoom: http://i47.tinypic.com/ohmqfs.jpg

Hva tenker dere om det?

Otto
Abonnent
Svar til  Lynx
13 år siden

Kan være en mix av fler stoffer, tokompenent som blir aktivt når det blandes, men ikke aktivt hver for seg. Bytt gjerne ut ordet aktivt med giftig. Blir spekulasjoner. Uansett, det er i alle fall snakk om kriminalitet og krig mot oss alle, etter mitt syn skulle alle flya vært tvunget ned med F16, hvis nekt, skutt dem ned umiddelbart

Kan den mørke linjen være optisk eller elektronisk forstyrrelse, speilvendt av den hvite linjen. Vurderer alle alternativer, hvilken kameramodell anvender du? Takk for bildene

Lynx
Lynx
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Ja, godt mulig det du sier Otto, veldig interessant!

Kamera jeg bruker er Panasonic DMC-TZ5, altså et helt vanlig lommekamera, ikke noe proffesjonelt.

Tok forøvrig disse bildene nettop av det jeg vil kalle “normal” flystripe som en sammenligning:

http://i49.tinypic.com/2i91ous.jpg

http://i50.tinypic.com/x3bjwk.jpg

Sammensatte bilder: (legg merke til 4 “eksos”striper i de første bildene, mens det bare er 2 “eksos”spor på det vanlige flyet. Legg også merke til at det vanlige flyet er meget godt synlig, mens flyet i bildene jeg først la opp ikke er synlig..? o.O Det kan ha med høydeforskjeller å gjøre, men det ser ut som om begge flyene er i marsjhøyde… )

http://i48.tinypic.com/263hok1.jpg

nord
nord
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Et er ikke optisk eller elektronisk forstyrrelse det dreier seg om, da jeg kjenner igjen beskrivelsen på en prikk av hva jeg selv har sett med det blotte øye ved ihvertfall to anledninger..

greenbeam528
Abonnent
Svar til  Lynx
13 år siden

Er nok skyggen fra trailen vi kan se, har observert det samme flere ganger.
Med nok chems i atmosferen får vi samme effekt som røyk i en disco, mye
spektakulære lysshow.
Ser ikke friskt ut.

Otto
Abonnent
13 år siden

Massive chemtrail over Trondheim i dag 27 mai 2010, jordskjelv og annen kriminell aktivitet indikeres nært forestående, kan kanskje si om ca en uke +

Chemtrail, location: Trondheim, Norway. Photo: Otto Lund, Navigate3D.com. Pictures, 1: Chemtrails, 27 May 2010 1:48pm, almost whole sky covered with chemtrails during daytime http://i46.tinypic.com/29gd6yp.jpg

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Otto
13 år siden

En uke + he he

Det er allerede over oss med geomagnetiske stormer (CME) som ryster oss nå med det svært svekkede megnetfeltet vårt som akkurat nå utløser kjempe jordskjelv i Santa Crus og andre plasser på jorden :-|

http://www.iris.edu/seismon/zoom/?view=eveday&lon=167&lat=-14

http://www.spaceweather.com/archive.php?view=1&day=26&month=05&year=2010

Det vil bare øke på neste dagene siden det i dag og har vært høy aktivitet på solen og dens coronna hull

Er vi heldig så får vi kanskje med oss mye flott Nordlys på himlen før det roer seg igjen :)

Otto
Abonnent
14 år siden

Chemtrail, location: Trondheim, Norway. Photo: Otto Lund, Navigate3D.com

Pictures
1: Chemtrails, 17 May 2010 5:32am, Trondheim, panorama south

Vedlagt bilde er retning sør for Trondheim. Det var på samme tid massive chemtrails over hele himmelvelvingen. Det er beviselig nye kriminelle handlinger på gang, jordskjelv, pandemi, mind control, 3D mapping, high-tech rfid, krigshandlinger, forurensing av liv og miljø, oa.

Anglo-israelismens tusenårsrike

trackback
14 år siden

[…] Partikkelstrømmen fra fly som slipper ut et ukjent cocktail av for eks. Aluminium oksid, bor oksid, og mikrofibere er det opplagt at disse lager en hvit masse som ikke oppfører seg som en gass men en partikkelsky. Mens intensjonen er kanskje at disse skal gå høyt til værs i jet strømmen, faller de faktisk ned og forårsaker en form for forurensning som påvirker oss alle. Disse kjemikaliene går i luften, vannet  og i matkjeden. Det regner rett og slett på oss. En trenger ikke ha så mye greie på fysikk til å forstå at disse utslipp har en nokså formidabel masse som blir virvlet rundt høyt oppe i atmosfæren og deres ulike vekt og beskaffenhet gjør at de faller og beveger seg på ulike måter. Derfor denne ville effekten som synes på disse bildene. Det er ikke riktig at vi skal tvinges til å leve med denne dritten i luften vår. ( Hentet fra http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/nar-himmelen-faller/ ) […]

Otto
Abonnent
14 år siden
Otto
Abonnent
14 år siden

Chemtrail, contrail eksempler

Picture 1, 2: chemtrail, Trondheim, Norway, December 10 2009 11:40
Picture 3, 4: contrail, Trondheim, Norway, February 9 2010 16:26
Picture 5: two minutes after contrail, clean blue sky, February 9 2010 16:28

I bilde 1 og 2 vises et typisk tilfelle på trail som beskrives som chemtrail, antar en karakteristisk form, i noen tilfeller brer den seg som om den er påvirket av elektrisitet og magnetisme hvorpå den går over i en dis over et relativt stort område. Chemtrail kan, i følge informasjon som finnes, være et resultat av mange agendaer, eksempelvis kombinasjon med haarp, kjemisk og bilologisk innhold, grunnstoffer, eksempelvis barium og aluminium.

I bilde 3 og 4 vises det som allment oppfattes som contrail, det vil se resultat av normal forbrenning av flybensin, innhold hovedsaklig vanndamp, h2o, og karbondioksyd, co2.

I bilde 4 ser vi resultatet ett par minutter etter contrail, herlig ren blå himmel. God tur, gjerne på ski :)

Photo: Otto Lund, Navigate3D.com

Otto
Abonnent
14 år siden

Ikke alle reagerer saklig når de ser ordet chemtrail, Diskusjon: Visuell dokumentasjon, forurensing over Trondheim ;)

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

For ordens skyld, fotografier av chemtrail og påstander om disses eksistens møtte en umiddelbar og formidabel, tildels også ufin og mobbende, motstand på forumet på http://foto.no , minnet ubehagelig mye om Dagbladet og det nå over to år gamle TV2 Nettavisen Veggavisen forum. Forum tråden ble slettet. Hvorfor publiserer ikke pressefotografer bilder om tema som eksempelvis er satt opp i redaktørenes tabu-liste listet her på Nyhetsspeilet?

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Nåja.

Tråden på foto.no ble slettet fordi den ikke dreide seg om fotografi. Ditt “alibi” i form av spørsmål om lange teleobjektiver til lav pris kom først et stykke ut i tråden og argumentene gikk stort sett på det vanlige konspirasjonsteoriene.

Det spørsmålet du ikke svarte på der, og som heller ikke blir svart på her, er uhyre enkelt:
Hvorfor ikke bare måle spekteret til skyene? Når man kan måle den kjemiske sammensetningen av atmosfæren til Saturn, intergalaktiske skyer og fjerne stjerner er det faktisk helt kurant å måle sammensetningen til skyer.

Lån et spektrometer og kom opp med bevisene. Er det gifter i dem så ser du det veldig lett.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Akkurat det samme har jeg tenkt Quark. Hvor er det ingen som studerer spekteret? Skaff dere en billig server for pengene som er samlet inn og bruk resten på et brukbart spektrometer. Enklere og billigere kan det ikke gjøres.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Man unngår det opplagte når man er redd for å ta feil.

Otto
Abonnent
14 år siden

Skjermbrev sendt

—–

Til Miljøverndepartementet, Fylkesmannen i Sør-Trøndelag, Norge
Fra Otto ..
Dato: 27. januar 2010

I løpet av år 2009 er det observet airlinere over norsk luftrom som legger ut noe som kan betegnes som chemtrail. I motseting til vanlig contrail er chemtrail godt synlig og forsvinner ikke men sprer seg i atmosfæren. Denne prosessen er godt synlig. Jeg observerer at dette er vanlig tema i barnehager, hvor ansatte, og foreldre, må forsøke å forklare barna hva dette er, for barna ser det.

Eksempel, Massiv chemtrail spredning i Trondheim 9. desember 2009, fra syv fly , Lysbildeserie , ektern artikkel Når himmelen faller

Jeg ønsker at ansvarlige organer i Norge tar tak i problemet, dokumenterer det og foretar nødvendig behandling for å sikre befolkningas helse og sikkerhet.

På forhånd takk, og god vinter.

With regards from, med hilsen fra
Otto Lund

Otto
Abonnent
14 år siden

Her ser vi samme skyer og mønster som på mange av bildene vi har tatt over norsk territoirum i år 2009, barium blues .com.

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
14 år siden

chemtrail freeman ,denne må bare ses
http://www.youtube.com/watch?v=hUO5PCjfpPI

Otto
Abonnent
14 år siden

Massiv chemtrail spredning i Trondheim 9. desember 2009, imens climate change climategate konferansen gikk av stabelen i København.

Først ble det observert store chemtrail i sør. I løpet av litt over to timer passerte syv fly over byen retning øst-vest. Bildene er tatt i perioden kl 12 til 14:20: http://www.navigate3d.no/album/album003_chemtrail/slides/005.html?show_param=3

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden
Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden

“The heavens are falling down
(What about us)
I can’t even breathe”

Dette skrev Michael Jackson i Earth song fra 1995.

Videoen er sterk og aktuell:
http://www.youtube.com/watch?v=4FZcAzZOyOg&feature=related

Hele teksten:

“Earth Song”

What about sunrise
What about rain
What about all the things
That you said we were to gain…
What about killing fields
Is there a time
What about all the things
That you said was yours and mine…
Did you ever stop to notice
All the blood we’ve shed before
Did you ever stop to notice
The crying Earth the weeping shores?

Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah
Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah

What have we done to the world
Look what we’ve done
What about all the peace
That you pledge your only son…
What about flowering fields
Is there a time
What about all the dreams
That you said was yours and mine…
Did you ever stop to notice
All the children dead from war
Did you ever stop to notice
The crying Earth the weeping shores

Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah
Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah

I used to dream
I used to glance beyond the stars
Now I don’t know where we are
Although I know we’ve drifted far

Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah
Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah
Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah
Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah

Hey, what about yesterday
(What about us)
What about the seas
(What about us)
The heavens are falling down
(What about us)
I can’t even breathe
(What about us)
What about apathy
(What about us)
I need you
(What about us)
What about nature’s worth
(ooo, ooo)
It’s our planet’s womb
(What about us)
What about animals
(What about it)
We’ve turned kingdoms to dust
(What about us)
What about elephants
(What about us)
Have we lost their trust
(What about us)
What about crying whales
(What about us)
We’re ravaging the seas
(What about us)
What about forest trails
(ooo, ooo)
Burnt despite our pleas
(What about us)
What about the holy land
(What about it)
Torn apart by creed
(What about us)
What about the common man
(What about us)
Can’t we set him free
(What about us)
What about children dying
(What about us)
Can’t you hear them cry
(What about us)
Where did we go wrong
(ooo, ooo)
Someone tell me why
(What about us)
What about babies
(What about it)
What about the days
(What about us)
What about all their joy
(What about us)
What about the man
(What about us)
What about the crying man
(What about us)
What about Abraham
(What was us)
What about death again
(ooo, ooo)
Do we give a damn

Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  Helheten
14 år siden

Advart svertet og drept!

Otto
Abonnent
14 år siden

Chemtrail, location: Trondheim, Norway. Photo: Otto Lund, Navigate3D.com

Pictures, Canon photostitch composition
1: Chemtrails, 19th November 2009 9:04, Trondheim, visible part of trail between Fosenhalvøya and Stjørdal http://i45.tinypic.com/wwbsye.gif

1 – 4: Chemtrails, 19th November 2009 morning, Trondheim S http://i46.tinypic.com/4jp7ps.gif

« Forrige artikkel

HAARP lager “bullseye” i himmelen

Neste artikkel »

En demonstrasjon fra fremtiden

147
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x