Når himmelen faller

7967 visninger
2 minutter lesetid
147

[Oppdatert 19.10.09] Denne artikkelen er hovedsakelig et bildereportasje. Bildene er alle tatt på forskjellige steder i Åros i Røyken kommune syd for Oslo. Det har ikke vært så mye skrevet om «chemtrails» i det siste og da forsvinner bevisstheten om deres eksistens nokså fort fordi vi har annet å tenke på.

Vel på lørdag synes jeg hver gang jeg så opp mot skyene var det nye spor å se som vitner om menneskets innblanding i retten til å puste ren luft. Jeg kaller det miljøkriminalitet av verste sort. Norge er med  på å bære fortsettelsen av løgnene om menneskeskapt global varming samtidig mens de er selv ansvarlig for bevisst å lage et drivhus effekt, uvisst av hvilket grunn. For den som ikke har til vane å se oppover og studere naturfenomener er det fort gjort å tro at disse skyene er høyst naturlig. Det er feil.

Partikkelstrømmen fra fly som slipper ut et ukjent cocktail av for eks. Aluminium oksid, bor oksid, og mikrofibere er det opplagt at disse lager en hvit masse som ikke oppfører seg som en gass men en partikkelsky. Mens intensjonen er kanskje at disse skal gå høyt til værs i jet strømmen, faller de faktisk ned og forårsaker en form for forurensning som påvirker oss alle. Disse kjemikaliene går i luften, vannet  og i matkjeden. Det regner rett og slett på oss. En trenger ikke ha så mye greie på fysikk til å forstå at disse utslipp har en nokså formidabel masse som blir virvlet rundt høyt oppe i atmosfæren og deres ulike vekt og beskaffenhet gjør at de faller og beveger seg på ulike måter. Derfor denne ville effekten som synes på disse bildene. Det er ikke riktig at vi skal tvinges til å leve med denne dritten i luften vår.

1-chem

Naturen liker ikke å lage skyer med rette kanter og striper. Det er det bare mennesket som kan få til.

2-chem

3-chem

4-chem

5-chem

6-chem

8-chem

9-chem

Gå ut og lek, mine barn, men først ta på deg gassmasken din! Husk se aldri opp, du skal bare vite at alt er «normalt» – get back to work!

Spørsmålene er fortsatt de samme gamle:

1.  Om styresmakten virkelig mener drivhus effekten er noe vi skal ta på alvor som en fare for global oppvarming, hvorfor lager de et driv hus effekt med hensikt?

2.  Dersom styresmakten tar forurensning på alvor, hvordan kan det ha det seg at de tillater og kanskje til og med står bak denne formen for forurensning?

3.  Dersom det som vi ser på vår himmel er ufarlig og har en positiv hensikt, hvorfor er det en av de mest super hemmelige agendaer i hele verden? Ja dette foregår nesten overalt!

4.  Fordi de målingene som hittil har blitt tatt viser ekstreme mengder med farlige metaller i vannet og i luften – hvor kommer disse fra om de ikke kommer fra Chemtrails?

5.  Sykdommen Morgellens har blitt assosiert med Chemtrails i lengre tid. Fordi det ikke hittil har kommet til Norge, er det en plan som går ut på å ramme enkelte land og raser først? Når blir det vår tur?

6.  Hvorfor skal vi skattelegges for enhver form for forurensning med C02 kvoter når disse flyene må nødvendigvis slippe enorme mengder med drivstoff C02 mens de også sprer gift til våre lunger?

Oppdatering

Hjemme hos meg er himmelen fullstendig tåkelagt mandag 19, oktober 2009. En leser som heter Steinar har sendt meg bilder fra Krokstadelva i Buskerud. Der er det åpenbart andre forhold. Når fly går i sirkler, vet vi at det ikke kan være annet enn militære fly. Her kan vi se bevis for det – en bevisst nedstrøyting av befolkningen – med hva? Er Norge virkelig opptatt av miljø vern slik som vi hører på TV og i avisen, eller lyver de til oss fordi de har en annen agenda – Dette, mine venner, er ikke miljøvern!

Steinar1

Steinar-2

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Abonnere
Varsle om
guest

147 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
tothestars
tothestars
13 år siden

Ville tro at det nest siste bildet er kun en «sylph» og ikke chemtrail.

Forsker
Forsker
13 år siden

Mike: «Hvis du kan gi meg god evidens for at sylphfer faktisk er noe annet enn gamle chemtrails, vil jeg sette pris på det!»

Den kan jeg skrive under på! Jeg venter fortsatt på at noen som helst innen orgonite miljøet kan sende meg skriftlige resultat av en «Far field» test fra et CISPR godkjent EMC laboratorie som viser at disse plastikk pyramidene med metallskrap og krystaller i påvirker/nøytraliserer høyfrekventstråling fra feks, mobilsendere.

Forsker
Forsker
13 år siden
Svar til  Forsker
Forsker
Forsker
13 år siden

Da bør du forske litt mer på kjemisk/biologisk krigføring.

Terje
13 år siden

Det har vært stille om chemtrails i sommer pga det har vært utrolig liten aktivitet, I dag Søndag 18 Oct ser det ut til at aktiviteten har vært noe høyere. Skyene som var i dag var som og se rett inn i et eventyr. Jeg holder på med og male resten av huset og står på stillasjen og har god oversikt over himmelen. Solen ble dekket av noen av de sløraktige skyene og kunne se mange farger rundt solen. Ja ja tenkte jeg dette er jo normalt for oss i denne uvirkelige verden, gleder meg til jeg våkner og kommer inn i den verden jeg hører til i.

Terje

Forsker
Forsker
13 år siden
Svar til  Terje

Kan ikke si det har vært liten aktivitet, jeg ser så å si hver eneste dag spraying, men de gjør det svært tidlig på morgenen, gjerne mellom 0600 og 0700. På dagtid skal jeg være enig med at det har vært liten aktivitet.

vegar
13 år siden

Så det er altså greit å sensurere andres meninger, bare du kaller det søppel?

Dette er tragisk. Jeg ser jeg nettopp fikk slettet en ny kommentar, bare fordi jeg kaller en spade for en spade

bra jeg tar screen print av alt jeg skriver. Bør enstens ette opp en egen side med bilder over ting som blir sensurert herfra..unnskyld, jeg mener, meninger som ikke aksepteres her

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Jeg ser det har dannet seg en gruppe her som mener chemtrails ikke eksisterer. Javel, vi mener det gjør det, og du finner en haug av artikkler, sjekk mine artikkler, finn feil, gå sammen dere som har holdt på å neglisjere i flere måneder nå, og lag en felles side, hvor dere avkrefter chemtrails teorien, med grunnlag i våre artikkler, jeg vil derretter svare på denne i en egen artikkel, hvor vi kan ta alle spørsmålene, en etter en, om de er seriøse, og ikke gjentatte forsøk på å kverrulere på tidligere påstander, denne debatten har gått i flere år nå, jeg trodde jeg var ferdig med den.

Her er et sted å begynne:

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/hvorfor-klarer-ikke-meterologer-a-spa-hvordan-v%C3%A6ret-blir-imorgen/

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/video-opptak-fra-1958-om-chemtrails/

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/nyhetsspeilet-tv-presenterer-per-aslak-ertresvag/

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/flere-tusen-fugler-faller-som-%E2%80%9Ddead-meat%E2%80%9D-fra-himmelen/

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/chemtrails-hva-stod-det-pa-veggen/

vegar
13 år siden

Imens kan du jo legge ut den artikkelen du skulle skrive for en måned siden. Hvor du debunket skepsis.no sin artikkel om tema. Jeg har ventet spent på den

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Jeg har andre viktigere saker å prioritere nå. Selv mener jeg den artikkelen er debunket for lenge siden, derfor gidder jeg ikke å kaste bort mer tid på Skepsis.no, sånn jeg anser det er de i vår lomme, så de får komme seg ut og motbevise oss feil hvis de er så profesjonelle, de har fulgt med på meg siden januar…

[Diskusjon] Den ultimate kilde
*Armin Bahrami*: Forholdsvis lang presentasjon av fyren på siden. … URL: http://lists.skepsis.no/pipermail/diskusjon/attachments/20090216/62f80d9b/

vegar
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Rart med det, men jeg har ikek sett en ENESTE debunking av den. kan du i så fall ikke vise meg hvor?

Merkelig hvor beleilig du plutselig mener at du har fått viktigere ting å gjøre, og mener at den er blitt debunket for lenge siden, når du for udner en måned siden sa du skulle debunke den en gang for alle.

merkelig beleilig det der ja

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Sånn er det. Du betaler ikke for min tid.

Det sitter politiske fanger i Kongeriket Norge jeg må skrive om, også må jeg dekke iran krigen, og en haug av andre ting jeg må få ut før jeg dør.

smurfen
Moderator
13 år siden

Tror du har missforståt litt Vandalf,
Dette er ikke en debatt om chemtrail fins eller ikke, den er vi ferdig med for lenge siden,
det er en debatt om hvorfor og hva chemtrail gjør med oss og hva det er…
Ha en debatt om det fins eller ikke er jo det samme som og ha debatt om jorda er rund eller om månen er en ost.
Personligt reagerte jeg veldigt på dem rare stripene flyene la fra seg på himmlen lenge lenge før jeg hadde hørt om chemtrail eller lignende fenomen.

joker
joker
13 år siden

Du er ikke nødvendigvis dum, bare lite oppdatert av hva som fins.
Det gikk forørig et program på Discovery channel idag om bønder som sprayet skyene med sølvioner for å skape mer nedbør til åkrene deres i Amerika.

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  joker

smurfen;

Jeg har ikke misforstått. Jeg bare uttrykker at jeg ikke ser beviser i det du med flere tar for å være beviser. Som tidligere sagt, skal dette bevises må man fysisk ta prøver av disse chemtrailene og analysere disse.

Dersom noen kan vise til slik forskning, så kom med den!

joker;

Jeg har aldri benektet at kjemikalier sprayes fra luften til ulike formål, ref innlegget mitt over.

Du mener vel ikke at bøndene du refererer til er en del av elitens påståtte chemtrailskonspirasjon?

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Vandalf

Hey, Mike!

Så ikke dette innlegget ditt før nå.

Her begynner det å ligne på noe. Videoen viser jo med all tydelighet at flyet slipper ut et eller annet med jevne intervall. Flyet ser jo også militært ut.

Finner man slike filmsnutter fra våre dager?

Det virker som om «seansen» fra 1958 rett og slett var et stort eksperiment utført på intetanende mennesker.

Forsåvidt ikke noe uvanlig at uvitende mennesker benyttes i grusomme eksperimenter, i vitenskapens navn (utrolig nok)

http://uit.no/nyheter/tromsoflaket/2436

Legg særlig merke til setningen;

«Mange skandaler angående uetisk forskning på mennesker i etterkrigstiden er blitt avdekket i flere land de siste årene. I Norge ble det nedsatt en komité som skulle granske påstander om at det foregikk uetisk medisinsk forskning med LSD, elektroder og radioaktiv stråling på mennesker i perioden 1945-75. I 2003 forelå rapporten og den konkluderte med at påstandene ikke kunne bekreftes.»

At rapporten fra 2003 konkluderer som den gjør er ikke overraskende, men det betyr ikke at slike eksperimenter ikke fant sted i Norge, noe de antageligvis gjorde i temmelig groteskt omfang også.

Når man tenker over det er det jo nesten genialt å utføre slike eksperimenter på såkalte psykisk syke…

Hvem vil vel tro på en «nutcase»? Påstander om slike overgrep vet man jo ble avfeid som galskap og paranoia, mens vi nå vet at dette var høys reelle skjebner og historier…

joker
joker
13 år siden
Svar til  joker

Vandalf: jeg sier ikke at bøndene er med på «elitens» chemtrailskonspirasjon.
Det har jeg ingen formening om. Men bare det at dette er meget utbredt i forhold til å påvirke været er jo ganske spesielt.
Om bøndene gjør dette for å «bedre» åkrene sine, Så overrasker det meg ikke et sekund om at myndighetene gjør det , Hvis «agendaen» deres er det nyhetsspeilet prøver å fremme og opplyse om.
VI vet jo at det er mye rart som skjer i verden idag.
Jeg synes også skyene på himmelen igår var ganske mot normalen.

Zaryyy
Zaryyy
13 år siden

hva sier dere til at db sin artikkel om at russland skl spraye kjemikaler i lufta for å hindre snø.

Forsker
Forsker
13 år siden
Svar til  Zaryyy

Det er selvølgelig bare konspirasjonsteorier Zaryyy :D

MortenB
MortenB
13 år siden

Her fulgt med på alle flyene som har passert i sommer og funnet ut at av rutefly som passerer her (Vestlandet) er det kun SAS og Iceland Air som slipper ut chemtrails. Andre fly passerer i samme høye med en hale som varer 10-30 sekunder. Likevel, ingen ser dette….
Noen få dager kommer de små hvite flyene inn fra havet og med svært høy fart lager de ekstreme store chamtrailene.

MortenB
MortenB
13 år siden
Svar til  MortenB

Forøvrig er det vel en grunn til at toppsjefen i SAS deltok på Bilderberg år ?

Veteran1
Veteran1
13 år siden
Svar til  MortenB

Hmm..Hvis du kikker litt hva som skjer inne på en flyplass,så vil du fort oppdag at det er de samme tankbilene som fyller alle fly på flyplassene..Jeg har selv kjørt tankbil i min ungdom,så det vet jeg igrunnen alt om..Drivstoffet til oljeselskapene kommer dessuten fra de samme lagertankene enten det står shell,esso eller statoil på bilene..Jeg kan forresten ikke huske at vi blandet hverken barium eller aluminium i drivstoffet.Jeg anser forresten disse chemtrails teoriene som totalt latterlige.Hvem i huleste skulle ville forgifte seg selv og sine med vilje??Det nærmeste man kommer denslags må vel være de idiotiske planene til borgermestern i Moskva som jo ikke er veldig hemmelige,men ikke desto mindre galskap..

MortenB
MortenB
13 år siden
Svar til  Veteran1

Jeg leste for mange år siden om flymekanikere som ble vist bort fra arbeidsplassen og «spesialteknikere» kom og skulle jobbe med flyene. Etterpå fant mekanikerene noen dyser som ikke var der før. Flere flymekanikere gikk ut med dette men plutselig ble det stille om det. Dette var sent 80-tall og jeg husker dessverre ikke noe referanse til dette.

Etter at chemtrail viser på vær-radarer har Tyske myndigheter forøvrig innrømmet at chemtrail finnes, men forklarer det med at det er i forbindelse med militære øvelser og tester. Også værpåvikning har vært inne i bildet, men siden alle land har underskrevet en avtale om forbud mot å påvirke været tviholdes det på militær-forklaringen.
Kutt fra Tysk TV kan sees her : http://www.youtube.com/watch?v=FiUMfsR28SM

Er forøvrig slik at jeg også skulle ønske dette ikke finnes men kan ikke lukke øynene for det jeg ser.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Veteran1

Det er da ikke så merkligt Veteran.
Dem får det lovligt igjennom i alle land kamuflert som noe nødvendigtklima greier, polskifte måling, solstorm stopper eller noe annet forskningsgreier og får dem første lov og spraye noe over alle land så kan du være sikker på at det blir tilsatt mye rart som ikke er bra for oss.
Dem politikerene i landa som har godkjent det er bare lettlurte idioter som løper ærend for dem som står bak.
Man må jo være blind for og ikke se det,
et par dager i mnd så ser himlen ut som et nettings gjere og dekker fulstendigt for solen og du ser dem tyngste delene i kjemikalien faller ut av skyene og ned mot oss og følger vinden.
Resten av mnd er det helt flott, kansje et og annet fly tidligt på morran

Veteran1
Veteran1
13 år siden
Svar til  smurfen

Det finnes en del forskning,forsøk på «modifisering av vær» osv,men noen organisert forgiftning av befolkningen har jeg ingen tro på.Flere av mine beste venner er flyteknikere og et par er piloter/navigatører og ingen av dem har nonesinne hørt om noe slikt.Men de er kanskje med på dette selv???I think not.Hele teorien faller på sin egen urimelighet.jeg slutter meg til Vandalf og har heller ikke sett noe i nærheten av beviser for en slik konspiransjon.

sjarl
sjarl
13 år siden

Etter å ha sett på fenomenet ett års tid, er jeg ikke i tvil om at et eller annet er på gang i forhold til alle stripene som henger der i flere timer etter at flyet har passert:
http://harkiamsuperman.files.wordpress.com/2008/12/chem1.jpg
http://www.silverbearcafe.com/private/01.09/images/chemtrails.jpg
http://www.reformation.org/chemtrails.jpg
http://www.ufodigest.com/news/0109/images/holly-chemtrail.jpg
http://api.ning.com/files/KO8SrLP45ylhbmHwqLZtdJip3uy6CTe9mhPyVatpRW*3wR*CuCla31RrguXX4RbIw02zIPTPpw99JubjvjggUKJliPKk*1Qo/Chemtrails_08.jpg
http://airbase2012.com/word/wp-content/uploads/2008/09/c1.jpg

Etter min mening er ingen av bildene «normale» i forhold til påstand om vanlige kondesstriper som jo forsvinner etter noen minutter.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden

Er det rom for litt adspredelse i galskapen? Freeman-fly, for mange kjent som en betydelig bidragsyter til studier rundt det okkulte….og også chemtrails, har laget en liten cool greie

THEY LIVE,….noen er kanskje kjent med denne kult-horror klassikeren som er blitt nærmest et ikon i sannhets-bevegelsen. Den inneholder kanskje en av de drøyeste, overdrevne og lengste slåss-scener i filmhistorien. Vi kan kanskje se den symbolsk og som en allegori til den kampen vi «truthers» opplever når vi skal åpne øynene på skeptikerne det være seg famile, venner og andre. Ikke ulikt den virksomhet som drives her på speilet.
http://video.google.com/videoplay?docid=-9005367754264973286

Avslutningsvis,….kom jeg til å tenke på denne 80-talls traveren. I gotta wear shades
http://www.youtube.com/watch?v=X20bCWKWNmk

…..put them on

Jeg
Jeg
13 år siden
Svar til  Lynx Veritas

takk for «they live» anbefalingen =) var en bra film

gotta wear shades

…..put them on

Blue
Blue
13 år siden

De har startet morgenen med kraftig spraying over og rundt Sandefjord i dag.
De har lagt flere sirkler og slik er det normalt å fly dere skeptikere?
Viktig og bra som du sier Mike at vi holder fokus på dette slik at bevistheten ikke forsvinner.Takk for at du ikke lar dette gå forbi i stillhet.
Når det gjelder det med bevisstheten fikk jeg et godt eksempel på det i går da jeg snakket med en person som jeg tidligere ga noen orgonite produkter og en zapper som er konstruert med orgonite.Han hadde enda ikke vært syk siden han fikk dette for over et år siden så han hadde virkelig fått troen på dette.
Men da jeg igjen kom innpå dette med stripene som noen av flyene la over oss merket jeg at det hadde han «fortrengt» som normalt.Jeg klandrer ikke han for det, men tror dette har med at folk ikke ønsker å ta dette innover seg og stikker heller hodet i «sanden» for de velger å leve i komfortsonen der alt er som det skal og staten passer på så det kan ikke være mulig.
Det som selvfølgelig er leit er at de som gjør dette kan da fortsette med sin ødeleggende aktivitet i vår atmosfære enn så lenge.
Men en ting jeg er glad for er at jeg sammen med andre startet med å legge ut orgonite for det har vært til stor hjelp og det har vært verdt vær eneste tusenlapp vi har lagt i dette.Jeg ser at det er noen flere her på speilet som gjør dette også og det ser ut til at det begynner å bli dekkning i de fleste landsdeler nå som også er veldig bra.Det er selvfølgelig en del igjen som trenger oppmerksomhet og det kommer stadig opp nye mål.
Til dere som mener at orgonite er «plastikk»motiverer det oss stort til å satse enda sterkere på dette og jeg smiler hele veien hjem fra mastene når jeg ser effekten og for meg har de visuelle bekreftelsene vært nok så vi trenger ikke vente på (u)vitenskapen.

Forsker
Forsker
13 år siden
Svar til  Blue

At noen løper rundt å graver ned plastikk i naturen syns jeg ikke er særlig ærverdig, og effekten av det er så langt jeg kan se fra informasjon man finner på internet psykosomatisk. Denne teknologien passiviserer oss i mot denne krigføringen ved at vi ikke fjerner selve ÅRSAKEN til chemtrails og værmanipuleringen. Du kan jo selv se på ingrediensene man bruker til å lage disse pyramidene feks. Det er rene miljøgifter, plastikk må vel være den 2. værste miljøsynderen vi har her i verden.

Håper alle engasjerer seg i å legge politisk press mot værmanipulering og spraying over hodene våre i stedet for å ty til gammeldagse metoder som lykkeamuletter og annet new age opplegg.

Blue
Blue
13 år siden
Svar til  Forsker

Jeg tror du har misforstått hvis du tror orgonite lages av plastikk som ville vært virkningsløst.
Det hadde jo vært mye billigere, men det støpes sammen av polyester som er organisk og det avgir ikke giftig gass når det er herdet ferdig.Det brukes metall av stål eller alluminium og noen tilsetter litt kobber i det ytre laget.Bergkrystallen eller lignende krystaller som er en viktig del tilsettes i kjernen på en towerbuster.Det er ren fysikk da dette skapes en spesiell svingning/energi i mellom metallet og polyester som krystallen forsterker/retter.Dette har ingenting med new age å gjøre bare så det er helt klart og hvis du ikke viste det så brukes krystaller i klokker og kommunikasjons sendere som krever signal nøyaktighet så ikke undervurder eller avskriv fysiske egenskaper til ting du muligens ser på som «døde».
Hvis du forsker greier å stoppe denne aktiviteten på annen måte så ønsker jeg deg ihvertfall lykke til med det for det har ingen andre greid så langt med forsøk på dialog.

Forsker
Forsker
13 år siden
Svar til  Blue

Du kan jo forsøke å drikke det organiske polyesteret (=plastikk) ditt hvis du tror det er så miljøvennelig. Jeg anbefaler det overhodet ikke. Alt er ikke sunt selv om det er organisk vettu.

bowlsk8
bowlsk8
13 år siden

De lagde sirkler i nedre eiker også.. Jeg tok noen bilder av det og sendte til Armin og Mike. Aldri har jeg sett det slik som rundt kl 0900.. Tror det var samme flyet som kom to ganger.

coolio
coolio
13 år siden

Fordi du bruker offentlige veier, sykehus, kommunale renseanlegg, nytter deg av offentlige tjenester som politi og brannvesen, skole, trygdekassen osv.

En kan stille spørsmålet om hvorfor folk som er så himla misfornøyde med tilværelsen og måten ting skjer på ikke melder seg ut av samfunnet og flytter ut i villmarken hvor man kan meditere i fred og ro.

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  coolio

God tanke. Ser du hvor vanskelig de har gjort det for oss å få til det? Tror du vi får være i fred om vi nekter å sende barna på slolen og ønsker å oppdra og undervise dem selv i villmarka?

smurfen
Moderator
13 år siden

Dem lager store sirkler ove nesøya,Vollen i dag og, første kl 09.00 og andre 10.30 på nyaaktig samme sted.
så kommer fly og lager striper over så ser først ut som en blink så et et jævla pentagram.
Hva er det som skjer..
synd jeg ikke har kamera nå

coolio
coolio
13 år siden
Svar til  smurfen

Du har på mobilen.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  coolio

Jupp og den brukte jeg, men bilder i 47 kb oppløsning blir ikke akkurat så bra, skal legge dem inn på pcen nå og se åssen dem ble.
Akkurat nå ser det helt sykt ut på himmlen over sætre :S

Lars-Roger Moe
13 år siden

Nest nederste bilde er det som kalles for ”sylphs”. Nederste bilde viser en chemtrail med slike ”sylphs” kryssende.

Når det gjelder hva evidens og bevis angår, så tror jeg dere skal lete lenge, lenge, lenge. For det første er dette et område som ikke så lett lar seg verken måle, kutte opp, putte på glass, legge på et prospektglass eller kultiveres i et varmeskap. Legg merke til at de hardeste utfallene mot dette usynlige landskapet kommer fra akademiske kretser, også presumptivt våken og radikale akademiske kretser. Det passer ikke inn i verdensforståelsen (som har blitt strukturert av universitetene siden Paris og Bologna for 1000 år siden og av allmennskolen siden prøysserne grunnla den for å segregere kunnskapen i samfunnet og utdanne kunnskapsløse arbeidsdyktige maur istedenfor kompetente mennesker). Legg også merke til at det er hardnakkede rykter om utstrakt forskning på paranormale fenomener under sorte budsjetter i vest, og utstrakt forskning på bordet i østeuropeisk akademia. Om du kaller det Torson Field, dark matter, Gud eller Uendelig Kjærlighet spiller ingen rolle.

Jeg har arbeidet med dette usynlige landskapet i årevis. Jeg kan kun bidra med min oppfatning av hva det er. Kall det ”sylph” eller ”engel” – begge deler finnes og du kan se begge deler i skyene. Du kan se andre ting i skyene også om du følger med. Er man sensitiv kan man kjenne energiforskjellen på de ulike fenomenene, og noen kan se en eterisk forskjell. Jeg vet ikke hvordan jeg skulle fremskaffe bevis som noen som fortsatt er for fanget i deler av det akademiske fengslet skal kunne forstå. Det som er interessant er at i dette landskapet samsvarer oppfattningene og erfaringene til sensitive mennesker, og den eneste måten å få ”bevis” på er trolig å trene opp egen sensitivitet. Noen påsto at de kunne lære meg healing på et kurs – jeg erfarte nok til at jeg valgte å forfølge det videre. Det er eneste måten.

Når det gjelder orgonitt er det i grunnen samme sak. Det eneste beviset som teller er hvorvidt chemtrails forsvinner når et område er tilstrekkelig dekket eller ikke. Det må bare prøves – hvilket jeg har brukt sommeren på. Det vil si teste ut selv istedenfor å anta noe som helst. Mer om det senere.

tothestars
tothestars
13 år siden

Kanskje på tide å lage noen chembusters så vi får nøytralisert litt?
Har dessverre ikke råd til å lage en helt alene men kanskje hvis man går flere sammen ?

bowlsk8
bowlsk8
13 år siden

http://www.deldet.no/visbilder.php?isid=5958

Det var andre som fikk med seg sprayinga også.. Verste er at de ikke har slutta enda.. nå er det rette striper men i samme område..

Vandalf
Vandalf
13 år siden

Mike sensurerte denne kommentaren også;

«Mike;

Dine kommentarer her taler for seg selv. Om du kaller det usaklig, uintelligent eller søppel, så hjelper ikke det på det faktum at du sensurerte 2 helt kurante kommentarer som jeg skrev hvor jeg stiller meg tvilende til teorien.

Og at du, i kraft av alt du har skrevet på speilet får deg til å gjøre noe så lavpannet og uinteliigent (for å bruke ditt eget uttrykk) som å fjerne kommentarer med motforestillinger gjør meg bare trist! (la meg her legge til at du er den skribenten på speilet jeg kanskje respekterer mest, så er det nok grunnen til at jeg reagerer så sterkt som jeg her gjør.

Speilets skribenter bør virkelig gå noen runder med seg selv og vurdere hvilken retning dere har tenkt å ta. Jeg kommer i hvertfall til å takke for meg for godt her dersom jeg ikke får benytte min grunnlovsfestede rett til å uttryke mine egne meninger i enhver sak dere tillater kommentarer på. Noen vil helt sikkert juble over det, men ikke glem at det vil være et kraftig nederlag for en såkalt frihetselskende nettside med påstatt stor takhøyde og toleranse.

Dessverre viser man her litt for ofte at man faktisk er et tohodet troll som må ty til sensur når meninger blir for tunge å svelge for artikkelforfatterne.
Du kaller det søppel, jeg kaller det sensur, og det vil nok de aller fleste andre mennesker også gjøre.

Armin;

Chemtrailsteoriene er IKKE bevist. At man her på peilet mener noe annet endrer ikke på det faktum. Det er her på sin plass å presisere at jeg da mener chemtrails i konteksten av spraying av kjemikalier med det formål å svekke folkehelsen, mind controll etc iscenesatt av den onde eliten som skal ta knekken på oss alle (påstander som har vært fremsatt både her og andre steder)

Jeg har derimot aldri sagt at det ikke sprayes kjemikalier fra fly med ulike hensikter;

Værmodifisering og kontroll, gjødsling, slukking av branner, ødeleggelse av vegetasjon (feks Vietnamkrigen) osv. Med unntak av slokking av branner som nok vil være en nødvendighet også i fremtiden, så har jeg fint lite til overs for slik bruk av kjemikalier.

Men herfra til den store konpirasjonen hvor Natofly i elitens tjeneste sprayer oss alle, ref dine og andres artikler, er og blir påstander og ikke beviser.
Som jeg sa i et av innleggene Mike utrolig nok fant grunn til å sensurere;
Jeg ble av Forsker bedt om å forske mer på emnet siden jeg uttrykte at dette tror jeg ikke på, ref min påstand om mangel på konkrete beviser. Mitt svar til det var at ekte forskning for meg i denne sammenhengen ville vært å fysisk tatt målinger av en såkalt chemtrail for deretter å anaysere prøvene, hvorpå jeg konkluderte med at det har jeg hverken økonomiske forutsetninger for eller faglige kvalifikasjoner til å gjøre, samt at det er dette som ville være virkelig forskning i sakens anledning, og ikke det å finne mer eller mindre troverdige linker til emnet fra likesinnede nettsider med hang til konspirasjonsteorier. Jeg kan heller ikke se at det å ta bilder av himmelen, som gjort i denne artikkelen, beviser noe som helst i forhold til påstått chemtrailsspraying.

Dersom dette er terskelen for å få et innlegg slettet her på speilet, vel da skal dere få holde på med “frihetskampen” deres uten meg med på laget. Et slikt samfunn som man her ser konturene av, hvor det er “guruenes” meninger som er lov, samt de som deler samme syn, mens kritiske røster skal knebles, vel det klarer vi oss fint uten. Det blir å erstatte ett feilslått system med et nytt, og enda til med et som synes å forakte både skole, utdanning og vitenskap generelt.

Som jeg har sagt mange ganger tidligere; dersom dere kun vil ha hallelujakoret med på laget, vel da kommer dere til å forbli en kuriousitet for spesielt interesserte. Reell innflytelse over samfunnsdebatten kan dere med slik totalitær adferd i saker hvor dere inviterer til debatt og meningsutveksling bare glemme…

Så kjære Mike og andre forfattere med hang til sensur av motforestillinger;
Respekter motforestillinger! Vær glad for at de finnes! Beskytt ytringsfriheten, selv om den går på tvers av deres egne meninger og selv om den noen ganger provoserer dere slik at dere får lyst til å leke sensurpoliti.

Det er ikke Nyhetsspeilet verdig!»

Dette finner Mike grunn til å sensure…

Hater du ytringsfriheten, Mike?

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  Vandalf

Dette er saklig og nøkternt skrevet. På tema. Hvorvidt jeg er enig spiller ingen rolle, og slikt må få stå. Det siste vi har bruk for i verden i dag er mer sensur. La folk heller avkle seg selv så alle kan se det (generellt, uten henblikk på overstående innlegg).

vegar
13 år siden
Svar til  Vandalf

Er helt enig med deg i dette. Men vil bare påpeke en bitteliten ting. Du sier:

«Jeg kommer i hvertfall til å takke for meg for godt her dersom jeg ikke får benytte min grunnlovsfestede rett til å uttryke mine egne meninger i enhver sak dere tillater kommentarer på.»

Det er helt rett at vi har ytringsfrihet i dette landet. MEN, vi har ikke en rett til å faktisk bli hørt på andres «eiendom»(i mangel på bedre ord). De som driver Nyhetsspeilet har ingen plikt til å videreformidle våre meninger på disse sidene. De har rett til å gjerne hvilken som helst av meninger de skulle ønske. Ytringsfriheten sørger kun for at vi kan YTRE det vi vil, uten straffeforfølgelse fra myndighetene (stort sett)

MEN, når flisespikkehånden er lagt bort er jeg enig med deg i at dette er fullstendig lavmål fra en side som etter eget utsagn skal vise oss gjennom løgnene og bli fri. En side som gjør opprør mot «elitens» påståtte undertrykking og sensur.

Dette blir bare for dumt

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Chemtrails-fly observert over Oslo mandag 19.10 kl. 12.00. Etterlater lang, rett, klebrig stripe.

Hva vet vi egentlig om hvem som bemanner disse mystiske flyene ?

Er de ubemannet, flys de av menneskelige piloter eller…?

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden

Jeg har sett nok på himmelen og tatt nok bilder til å forstå at noe stinker.En behøver ikke legge hele puslespillet for å se hva det er bilde av ;)

Vandalf
Vandalf
13 år siden

Jeg må presisere at jeg ikke kategorisk avviser at chemtrailsspraying (i konteksten bevisst forurrensing med hensikt å påføre skade o.l) foregår.

Ser man på historien og hvor mye galskap myndigheter, eliter og skjulte krefter har iverksatt mot både fiender og sine egne, så vil ikke chemtrails være hverken verre, mer ondskapsfullt eller utspekulert enn mye annen djevelskap store befolkningsgrupper er blitt utsatt for, særlig fra 1900-tallet og til i dag (medisinske eksprimenter, våpentesting, radioaktivitet, folkemord osv osv… Listen kan gjøres så lang at man kan få akutt psykose bare av å tenke på det).

Mitt hovedpoeng er at jeg ikke klarer å se bevisene her, fordi jeg mener at beviser i denne sammenhengen er å ta faktiske prøver av en chemtrail og analysere disse. Og så langt, så vidt meg bekjent, er det ikke vist til slike resultater (mulig jeg tar feil her, så korriger meg gjerne)

Dette er ingen umulig oppgave, men den krever betydelige ressurser, ref tidligere innlegg.

Videre er jeg av den oppfatning, og her føler jeg historien underbygger min påstand, at med mindre man klarer å fremskaffe tilnærmede håndfaste beviser på ondskapen som foregår, så forblir det teorier og spekulasjoner som eliten lett kan avfeie som nettopp spekulasjoner. Det er først når det ikke er mulig å gjemme seg for klare fakta at man kommer noen vei (og knapt nok da). Se feks på tobakksindustrien; de klarte i en årrekke å få mennesker til å tro at røyk ikke var skadelig for helsen, og det til tross for klare og entydige beviser på det motsatte. Men, og det er viktig, de måtte bøye seg for bevisene til slutt, og har måtte tåle enorme erstatningsutbetalinger og kraftig tap av omdømme (alt for mildt spør du meg, men men). Denne kampen ville man aldri «vunnet» dersom man ikke hadde klart å stable en årsakssammenheng mellom sykdom og død på den ene siden og innhalering av gifttobakken på den andre.

Med konkrete beviser blir man virkelig farlig, men først da…

coolio
coolio
13 år siden
Svar til  Vandalf

Fysiske beviser vil du ikke finne, fordi fysiske beviser finnes ikke.

Flere universiteter har forsket på dette her og alle konkluderte med det samme; tull og tøys.

coolio
coolio
13 år siden
Svar til  Vandalf

«The variation in presentation is explained by the tropospheric conditions and, to some extent, the positioning of aircraft engines. When the troposphere experiences a relatively stable, supersaturated condition (water vapor in excess of 100% humidity without condensation), then any disturbance that causes formation of ice crystals provides nucleation surfaces for the supersaturated moisture to condense upon. When a jet engine burns its fuel, the major byproduct is water vapor. When the exhaust passes over the rear stabilizer of an aircraft, the tips or ends of the stabilizer cause the exhaust to expand rapidly. When it does, the temperature decreases rapidly within a turbulent flow, and ice crystal formation is forced. Generally, this makes it look as if the jet were spraying a cloud from the ends of the stabilizer. If the atmosphere is not at saturation, the contrail will not persist. The formed ice crystals will sublimate into the surrounding atmosphere. Hence, the appearance of a short, well formed vapor trail. If the water content is very low, then no discernible contrail will form at all. All the exhaust water will be absorbed by the atmosphere before there is time to form ice crystals.

If the atmospheric water content is not consistent with altitude (picture atmospheric «waves» of high water vapor content below a layer of low water vapor content much like waves on the ocean), then a jet will alternately pass through air that allows contrail formation and air that does not. This gives the appearance of a dashed line if the plane is flying at, or near the perpendicular to the waves. If the atmosphere is highly supersaturated, then the formed ice crystals may act as nucleation centers for a continual spreading of the contrail. In other words, the contrail actually causes the supersaturated moisture to condense, spreading out from its original path. This causes the formation of a cirrostratus cloud structure, far in excess of what would occur from a simple contrail.»

http://www.nmsr.org/chemtrls.htm#mkjrept

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  coolio

Tobakksindustrien har forskere som hevder at tobakk ikke er skadelig. De har til og med hevdet at det er godt for lungene dine.

GMO industrien har forskere som sier at GMO mat er trygt, og til og med redningen på verdens hungersproblem.

Farmasiindustrien har forskere som sier vaksiner er trygt, at det kan hjelpe deg mot sykdommer og forsterker immunforsvaret ditt. De har bøttevis med forskere som tror at syntetiske medisiner kan hjelpe deg med helsa di.

Alle tre har herskarer av forskere som hjar det som sin jobb å diskreditere alle yttringer som kommer i konflikt med egne hvitfrakkede legionærer.

Jeg ser her et problem med kunskappsstrukturen, med hvem som er troverdig, og med hvem som har deffinisjonsmakt.

coolio
coolio
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Tobakksindustrien har forskere som hevder at tobakk ikke er skadelig, fullt mulig det. Det er jo et signal om at alle kilder ikke er like troverdige.
Jeg vil likevel spørre om henvisninger til slike påstander, for uten henvisninger som bekrefter slike drøye påstander er det ingenting annet enn spekulasjon.

Heldigvis for meg og deg har vi en hel haug med institusjoner som passer på oss, som feks legemiddelverket, Folkehelseinstituttet, Quackwatch osv som undersøker helserelaterte ting uavhengig av produsentene.

Selvfølgelig antar du sikkert at alle slike institusjoner er kjøpt og betalt og hjernevasket til å si nøyaktig det samme som produsentene av varene, men like selvfølgelig er det jo at en så stor konspirasjon er alt annet enn gjennomførbar.

blobb
blobb
13 år siden
Svar til  coolio

Hei, jeg hiver inn noen kjappe setninger i dette kaoset av kommentarer ( forum FTW! )

For et par uker siden tok jeg buss fra Oslo og nedover til Østfold. Det var en vakker dag med praktisk talt skyfri himmel. Fra setet hadde jeg panoramutsikt over Oslofjorden. Fra sør kunne jeg plutselig se 4 jagerfly på vei norover i formasjon. Disse hadde stor høyde og ga fra seg kondensstriper som ble svært spekulatære grunnet lav sol. Her fikk jeg faktisk mulighet til å følge med på hvordan kondensen oppførte seg etterhvert som flyene skred framover. Jeg vil understreke at jeg her hadde en unik mulighet til å observer 4 fly og 4 parallelle kondensstriper samtidig, som beveget seg gjennom de samme luftmassene. Jeg hadde blikket festet på flyene for å forsikre meg om at ingen av dem «skrudde av» kondensen underveis, noe de (selvsagt) ikke gjorde.
Det jeg imidlertid la merke til var at når det hadde gått ei stund, hadde det oppstått skarpe brudd i stripene enkelte steder, noen steder hadde de «sklidd» ut» mens andre steder igjen så stripene helt ferske ut. Og alt dette stemmer jo perfekt med din beskrivelse over Coolio, ( som jeg forøvrig viste fra før :D ).

Og som kuriositet: akkurat de samme bevegelsene i atmosfæren er opphav til at stjerner blinker. Folkens, atmosfæren den rører faktisk på seg! Når folk har skjønt det, så forstår de kanskje hvorfor kondensstriper oppfører seg som de gjør, at dette ikke er giftskyer, og at blinkende stjerner ikke er besøk fra det ytre rom.

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  Vandalf

Fysiske beviser finnes. Folk har tatt slike prøver. Let. Problemet er som du sier at det kreves store ressurser for å få til dette, og det derfor er et lite omfang av slike beviser. Det finnes også vitneutsagn. Let. Hvem tror du vil finansiere forskning for å få beviser av en type og et omfanng som du kan akseptere? Ser du hvordan kravet som du er trent til å sette for bevisføring gjør det ganske umulig for deg å finne tilstrekkelig med bevis? Det er hensikten med struktureringen av måten det er lov å forstå på.

Her er et klipp fra egen nettside med et par videolenker:
Hauger av mennesker fra hele verden forteller om fugler som detter i bakken (Video 1 )(Video 2), økt sykelighet og dødelighetsepidemier som følge av at allmenntilstanden til mennesker svekkes i kjølvannet av større slike kjemiske flyangrep. Det er ikke tenkelig at fremmede fly stadig vekk flyr over norsk territorium uten at militære myndigheter og luftfartsmyndigheter vet om det.

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Ser lenkene ikke kom med.
Her er koden på 1:

Her er koden på 2: http://www.liveleak.com/view?i=6d4_1177308059
Hvis noen fra admin kan sette de på rett plass overfor er det fint. Takk.

coolio
coolio
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Det er helt korrekt at det ikke er tenkelig at fremmede fly stadig vekk flyr over norsk territorium uten at militære og luftfartsmyndigheter vet om det.
Derfor kan med sikkerhet si at det ikke skjer.

Linken med alle døde fugler forklarte jo fint selv årsaken til dødsfallene; forgiftning for å redusere fugleantallet rundt området, utført av myndighetene.

La du ikke merke til at menneske var oppegående og i live?

Veldig mye av forskning på påstander utføres av universiteter verden over, gjerne i forbindelse med eksamensoppgaver og lignende.
Disse studentene velger ofte selv hvilke tema som man vil undersøke, og dermed undersøkes slike ting som chemtrails, finansiert gjennom skolens universelle forskningsfond som stort sett igjen blir finansiert av forskjellige organisasjoner, enkeltmennesker og foreldre til studentene.

Forsker
Forsker
13 år siden
Svar til  Vandalf

Porton Down, så du den dokumentaren?

coolio
coolio
13 år siden

Chemtrails er selvfølgelig nok en myte her inne.

Ikke konseptet i seg selv, men konspirasjonen og omfanget rundt det.
Helt utrolig at så mange velger å tro på dette!

Nå har man spist mat og drukket vann fra alle områder i hele Norge og ingen faller død om og ingen mister IQ.

sjarl
sjarl
13 år siden
Svar til  coolio

Coolio sier:
«Nå har man spist mat og drukket vann fra alle områder i hele Norge og ingen faller død om og ingen mister IQ. »

Antagelig et postulat med mange forbehold.. Noen er forundret over at irakere, iranenere, afganere, pakistandere som er født og oppvokst i sine hjemland er konskvent bedre på skoler og høyskoler enn etniske nordmenn. Noen skøyere har ment at det må vøre fordi de i oppveksten har vært mindre eksponert for kemikalier i maten, i tanngarden og ikke minst fravære av blyholdige vaksiner sprøytet i spebarn.

For min del kan jeg føye til at de antagelig heller ikke er mettet med sivilisasjonens ulitmate næringstoffer, nemlig cola, sukker, aspartam, fluor, industrielt fremstilt mat som man etter handleturen kan kaste rett i septikken uten veien om svelget.

coolio
coolio
13 år siden
Svar til  sjarl

Eller man kan attribuere slike åpenbare ting til manglende disiplin hos elevene i Norge, et resultat av snillismen vi puster og ånder her til lands.

Selvfølgelig skal det også nevnes at miljøet spiller en veldig stor rolle i slike spørsmål, som i alle spørsmål om tilpasning og oppførselstendenser i gitte geografiske områder.
I Norge har vi det veldig, veldig godt og dermed er fallgruven svært liten uansett hvilken skolegang man velger eller klarer å gjennomføre, og det er derfor ingen nødvendighet for unge mennesker å utdanne seg for å få en akseptabel livskvalitet, i motsetning til de fleste andre land i verden.

Du vil overraske meg stort her om du klarer å vise til at unger som ikke spiser sukker, pusser tennene med fluor, spiser økologisk ubehandlet mat, drikker fjellvann etter oppkok, har null hull i tennene, aldri vært sprøytet med vaksiner- er bedre på skolen enn slabbedasker som er skyldig i alle disse tingene.

«Vi er dårligere på skolen enn irakere, iranere og afghanere. Det må være fordi makteliten sprøyter oss med kjemikalier, vaksiner og sukkerbomber og anbefaler fluor i tannkremen!»

Hvor er sammenhengen i en slik tankegang?

sjarl
sjarl
13 år siden
Svar til  coolio

Til Coolio
«Eller man kan attribuere slike åpenbare ting til manglende disiplin hos elevene i Norge, et resultat av snillismen vi puster og ånder her til lands.»

Du kan ha rett i det du skriver her, jeg aner kort og godt ikke hva årsaken til tingenes tilstand er. Jeg hørte dette av en venn som har det med å sette tingene på spissen.

coolio
coolio
13 år siden
Svar til  coolio

Tendensen begrenser seg ikke til skolebarn, vi ser det også i idrettens verden;

Vi har muligens en eller to verdenstopper i en tilfeldig sport fra tid til annen, men nivået på mangfoldet er svært lavt sammenlignet med mange andre land, gjerne fattige land.
Thomas Alsgaard sa det så fint at her i Norge er det ikke nødvendig å lykkes, så om man ikke helt når opp finner man gjerne seg noe annet å styre med, mens i feks Russland tyr uttøvere til doping for å henge med i toppen- utelukkende fordi det er eneste vei til et bedre liv.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  coolio

Du er nå morsom og Coolio ;)
Hva blir det neste du skal holde foredrag om ??
At Månen er en ost og jorda er flat ??
Personligt begynner jeg og klø når dem sprayer lufta, jeg begynner og klø og når jeg ser opp så er alltid Chemitrailen der.
Sykefraværet gikk opp 7% i fjor og gruppene det økte mest var dem som har yrker utendørs som bønder, bygningsarbeidere og dem som holder på med skogbruk, luftveis sykdommer er det som går igjen hos dem alle.
Konklusjon må da være at enten så får dem noe forurensing i seg fra lufta eller så er alle blitt stor røykere.
Chemtrailen er så overveldende nå at selv Stewie Wonder ser den og ellers alle andre uten nakkeproblemer.
Flyene går i stor høyde og i stor fart så en ser bare stripene lager seg selv nesten og dem kommer fra Storbritania.
Vanlige rutefly flyr mye mye lavere
Vist det er noen som ikke tror på det så må det være at dem er redd og ikke vil tro på det.

tothestars
tothestars
13 år siden

*Bump* Ned på jorda igjen :)

Chembuster anyone? :)

Undertegnede bor i Nedre Eiker

Vemmelig
Vemmelig
13 år siden

Noen andre som har lagt merke til ekstrem øke i chemtrail aktiviteten i det siste? Har ver en periode uten nå, men de siste ukene har vert helt ekstreme, de begynner om morgenen og om kvelden er hele himmelen dekket til.

« Forrige artikkel

HAARP lager “bullseye” i himmelen

Neste artikkel »

En demonstrasjon fra fremtiden