Du leser nå
Når himmelen faller

3 minutter lesetidNår himmelen faller

Denne artikkelen er hovedsakelig et bildereportasje. Bildene er alle tatt på forskjellige steder i Åros i Røyken kommune syd for Oslo.

[Oppdatert 19.10.09] Denne artikkelen er hovedsakelig et bildereportasje. Bildene er alle tatt på forskjellige steder i Åros i Røyken kommune syd for Oslo. Det har ikke vært så mye skrevet om «chemtrails» i det siste og da forsvinner bevisstheten om deres eksistens nokså fort fordi vi har annet å tenke på.

Vel på lørdag synes jeg hver gang jeg så opp mot skyene var det nye spor å se som vitner om menneskets innblanding i retten til å puste ren luft. Jeg kaller det miljøkriminalitet av verste sort. Norge er med  på å bære fortsettelsen av løgnene om menneskeskapt global varming samtidig mens de er selv ansvarlig for bevisst å lage et drivhus effekt, uvisst av hvilket grunn. For den som ikke har til vane å se oppover og studere naturfenomener er det fort gjort å tro at disse skyene er høyst naturlig. Det er feil.

Partikkelstrømmen fra fly som slipper ut et ukjent cocktail av for eks. Aluminium oksid, bor oksid, og mikrofibere er det opplagt at disse lager en hvit masse som ikke oppfører seg som en gass men en partikkelsky. Mens intensjonen er kanskje at disse skal gå høyt til værs i jet strømmen, faller de faktisk ned og forårsaker en form for forurensning som påvirker oss alle. Disse kjemikaliene går i luften, vannet  og i matkjeden. Det regner rett og slett på oss. En trenger ikke ha så mye greie på fysikk til å forstå at disse utslipp har en nokså formidabel masse som blir virvlet rundt høyt oppe i atmosfæren og deres ulike vekt og beskaffenhet gjør at de faller og beveger seg på ulike måter. Derfor denne ville effekten som synes på disse bildene. Det er ikke riktig at vi skal tvinges til å leve med denne dritten i luften vår.

1-chem

Naturen liker ikke å lage skyer med rette kanter og striper. Det er det bare mennesket som kan få til.

2-chem

3-chem

4-chem

5-chem

6-chem

8-chem

9-chem

Gå ut og lek, mine barn, men først ta på deg gassmasken din! Husk se aldri opp, du skal bare vite at alt er «normalt» – get back to work!

Spørsmålene er fortsatt de samme gamle:

1.  Om styresmakten virkelig mener drivhus effekten er noe vi skal ta på alvor som en fare for global oppvarming, hvorfor lager de et driv hus effekt med hensikt?

2.  Dersom styresmakten tar forurensning på alvor, hvordan kan det ha det seg at de tillater og kanskje til og med står bak denne formen for forurensning?

3.  Dersom det som vi ser på vår himmel er ufarlig og har en positiv hensikt, hvorfor er det en av de mest super hemmelige agendaer i hele verden? Ja dette foregår nesten overalt!

4.  Fordi de målingene som hittil har blitt tatt viser ekstreme mengder med farlige metaller i vannet og i luften – hvor kommer disse fra om de ikke kommer fra Chemtrails?

5.  Sykdommen Morgellens har blitt assosiert med Chemtrails i lengre tid. Fordi det ikke hittil har kommet til Norge, er det en plan som går ut på å ramme enkelte land og raser først? Når blir det vår tur?

6.  Hvorfor skal vi skattelegges for enhver form for forurensning med C02 kvoter når disse flyene må nødvendigvis slippe enorme mengder med drivstoff C02 mens de også sprer gift til våre lunger?

Oppdatering

Hjemme hos meg er himmelen fullstendig tåkelagt mandag 19, oktober 2009. En leser som heter Steinar har sendt meg bilder fra Krokstadelva i Buskerud. Der er det åpenbart andre forhold. Når fly går i sirkler, vet vi at det ikke kan være annet enn militære fly. Her kan vi se bevis for det – en bevisst nedstrøyting av befolkningen – med hva? Er Norge virkelig opptatt av miljø vern slik som vi hører på TV og i avisen, eller lyver de til oss fordi de har en annen agenda – Dette, mine venner, er ikke miljøvern!

Steinar1

Steinar-2

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
29%
Opplysende
29%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
43%
Om forfatter
Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” – 2008.

Kommentarer

147 kommentarer på "Når himmelen faller"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste