Nyhetsspeilet http://www.nyhetsspeilet.no Et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket Wed, 01 Apr 2020 14:24:23 +0000 nb-NO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.0.8 98394864 Skapte WHO en kunstig pandemi? http://www.nyhetsspeilet.no/2020/03/skapte-who-en-kunstig-pandemi/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/03/skapte-who-en-kunstig-pandemi/#comments Sun, 29 Mar 2020 17:27:57 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=66058 «There is a great deal of fear of further chaos. TPLF will not stop killing. People’s restraint is being exhausted. Disagreement within the army and police, along ethnic lines, is potentially the greatest source of chaos» (foto her, artikler her og her).

WHO ledes av en marxistisk ex-terrorist. Amazing Polly fra Kanada, kjent for sine politiske betraktninger, betegner ham som en fullstendig gal psykopat, a maniac, noe hun nok har rett i. Men han har hatt hjelp. Det står mektige folk skjult i skyggen bak ham. Han ble valgt i mai 2017 for en periode på 5 år. Hans navn er Tedros Adhanom Ghebreyesus, født i byen Asmara 1965. Hans terrorgruppe Tigrayan People’s Liberation Front (TPLF) sto oppført i USAs register over terrorgrupper i 1990-årene og står fortsatt oppført som terrorister i den globale terrordatabase. Hvorfor ble nettopp en mann som han valgt, akkurat i denne tid, hvor det spisser seg til?

Han var terrorist i Etiopia på linje med Trotsky i Russland, Castro på Cuba og Nelson Mandela i SørAfrika, alle rikelig glorifisert og helteforklarte, til tross for en hensynsløshet og brutalitet som savner sitt sidestykke, særlig utvist i behandling av opposisjonelle med voldtekt, fengsling, juling og omfattende tortur med dødelig utgang. Kommunistene tålte aldri at noen sa dem imot.

Ved søknaden til stillingen som generalsekretær ved WHO unnlot han å nevne at han hadde vært i ledelsen av TPLF, av gode grunner, da terroristene fra TPLF var: «en brutal og korrupt etno-fascistisk politisk gruppe som hovedsakelig var ansvarlig for grove menneskerettighetsbrudd og forbrytelser mot menneskeheten i Etiopia». Svindel ved unnlatelse, kalte skribenten Abebe Gellaw, det (her): «The gang is ultimately responsible: for korrupsjon, drap, tortur, masse-fengsling, tyveri av andres eiendom og tvangsflytting av folk. Adhanom er blant de øverste tre ledere.» Han skriver videre: «Splitt- og hersksystemet har gitt dem en sterkt diskriminerende politisk og økonomisk struktur som har gjort det mulig å dominere og underlegge seg flertallet» (her).

Gellaw beskriver en omfattende bruk av terror. Bare ett land i verden bruker terror systematisk og det er synlig i Gaza, verdens største konsentrasjonsleir for palestinere. Bare ett land i verden skrøt av å bruke terror; det gjorde Meachim Begin, rett før han ble statsminister av Israel. Ser vi ikke samme systematiske bruk av terror i Etiopia, strikket over den samme lest? Var det ikke til og med meget sansynlighet at rådgiverne for TPFL kom fra Israels Mossad, terrorens eget hjemland? For bare med spesialister i bakgrunnen hadde de kunnet bygge opp et regime som var istand til å tyrannisere en hel nasjon, et folk med 105 mio, for man trengte et omfattende fengsels- og tortursystem, slik det var rundt Ljublankafengslet i Moskva 1917; man trengte folk som torturist Andrei Y. Sverdlov (1911-1969). Gellaw beskrev med sine ord et «divide and rule system», en hersketeknikk brukt gjennom generasjoner, kjent som sionistenes viktigste verktøy. Var det disse folkene som hadde dyrket frem Tedros Adhanom Ghebreyesus slik han var blitt; var han fra begynnelsen av deres ektefødte barn? 

«African nations have agreed [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/03/skapte-who-en-kunstig-pandemi/feed/ 42 66058 Virus, unntakstilstand og Jane Burgermeister http://www.nyhetsspeilet.no/2020/03/virus-unntakstilstand-og-jane-burgermeister/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/03/virus-unntakstilstand-og-jane-burgermeister/#comments Sun, 15 Mar 2020 12:40:54 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65975 Unntakstilstand inntreffer når vanlige samfunnslover blir opphevet og ‘martial law’ blir gjort gjeldende. Under krig kan man tillate seg hva som helst. Likedan under krig mot usynlige fiender, som et virus (toppfoto, se her). Også å fengsle og fjerne opposisjonelle; slik det gikk sterke rykter at kinesiske myndigheter hadde gjort i anledning påståtte masseinfeksjoner av den såkalte corona virus-influensaen. Både vestlige , men også kinesiske media fremstilte den dramatiske situasjonen at folk ble syke og døde som fluer, understreket av gripende vidosnutter og foto. Her er det er viktig å understreke at WHO, Verdens Helseorganisasjon, gjennom International Health Regulations av 2005, ved utbrudd av virussykdom klassifisert som en pandemi nivå 6, kan gripe inn i de enkelte nasjoner med diktatoriske metoder. Kan det være dette de planlegger? At vårt lands regjering skal bli skjaltet ut og stortingspolitikerne skal bli til den reneste staffasje og teaterkulisse? Og landets lover blir satt ut av kraft og WHO kan gripe inn med det de måtte finne tjenlig (om medical martial law, corbett report, se her). Hva kan vi forvente oss? Vet vår statsminister allerede noe som vi ikke vet? Er det derfor statsminister Erna Solberg mener vi skal forberede oss på å se bevæpnet miltære i gatene? Er det derfor statsminister Erna Solberg ber folk reise hjem fra hyttene og inn til byene? Blir snart alle som peker på korrupsjon og løgn arrestert, internert og tvangsvaksinert? Er det dette vi ser begynnelsen av i Danmark (se her) og i Sverige (se her)?

Jane Burgermeister, en ung dame fra Østerrike (se her), beskriver i følgende video hva motivene bak influensaviruset var i 2009. Mitt inntrykk er at hun var den som grep saken ved roten: Hun tok firmaet Baxter (her) på fersk gjerning i å forgifte 72 tonn vaksiner mot influensa med levende virus fra dødelig fugleinfluensaen (bird flu, se her) og fikk Member of Parliament Paul Flynn (her) til å undersøke dette. Hun ble tipset av en våken laboratoriumstekniker i Tsjekkia som hadde testet ut leveransen på ildere, en slektning av røyskatt og snømus. Så begynte ballen å rulle med at politiet i Wien tok opp etterforskning (se avisoverskrift her).

«At svineinfluensaviruset ble sjokkartet oppblåst av WHO og farmasøytiske selskaper for profitt, er i mellomtiden bekreftet av bevis som ble presentert i rapporter fra Europarådet og i studier som har dukket opp i British Medical Journal» (egen overs. fra hennes egen notis etter rettsmøtet i Wien, her).

Jane is a young woman living in Vienna who, while working as a medical editor, was horrified to learn in early 2009 of the fiasco in which a Baxter International research facility in Orth-Donau, Austria, sent a quantity of human H3N2 viral material to 18 European laboratories. Such a supply of experimental material would have been totally normal – except that in this instance the H3N2 had been somehow contaminated with live H5N1… the far more lethal Avian Flu (tekst fra Youtube, her).

«Fordi det dødelige fugleinfluensa-viruset må oppbevares i et biosikkerhetsnivå 3-laboratorium, kan en utilsiktet forurensning praktisk talt utelukkes» [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/03/virus-unntakstilstand-og-jane-burgermeister/feed/ 45 65975 Fall of the Cabal http://www.nyhetsspeilet.no/2020/03/fall-of-the-cabal/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/03/fall-of-the-cabal/#comments Tue, 03 Mar 2020 22:34:03 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65957 Kall  dem hva du vil, ordene beskriver akkurat det samme.

I videoene nedenfor får du svar på alt du har lurt på hele livet. Makteliten og deres agenda blir så til de grader avkledd, og med en grundighet du aldri før har sett! Aldri mer kan du lese eller høre på informasjonskanalene deres uten å spy.

Sannheten setter deg fri!

Hele kabalen er i ferd med å falle og Menneskeheten er i ferd med å få tilbake friheten!

Last ned og last opp på andre plattformer og del, del del. Nå har du muligheten til å være med på å redde verden før FNs Agenda 21 trer i kraft. Kabalen vil som kjent kun ha 500 millioner mennesker på kloden. Det betyr at de vil ha 7.2 milliarder av oss bort, og det skal de selv sørge for.

Nå er det håp fordi det er makteliten som er i ferd med å gå under, ikke oss! Del med barn og barnbarn, del med foreldre, besteforeldre og oldeforeldre og med venner og slekt.

Fall of the Cabal part 1-5 compiled Fall of the Cabal part 6-10 compiled Ikke bry deg om at filmene er  litt lang. Etter to minutter klarer du ikke å rive deg løs før du har sett hele uansett :)

]]>
http://www.nyhetsspeilet.no/2020/03/fall-of-the-cabal/feed/ 5 65957
Global oppvarming med flygeaske http://www.nyhetsspeilet.no/2020/02/global-oppvarming-med-flygeaske/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/02/global-oppvarming-med-flygeaske/#comments Tue, 25 Feb 2020 08:47:03 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65920 Dimme for sollyset pga global oppvarming, hevdet de. Var det derfor de satte inn løgnen, var det for å få spillerom til å gjøre hva de ville; var flygeasken en av årsakene til temperaturstigningen; var ikke det kunstige skydekket over oss som en glassklokke? Skiheisene sto stille i vintermånedene, skibakkene fikk ikke snø og måtte stenge, langrenn og bruke av lysløyper var ikke lenger mulig. Hva var deres egentlige motiv, var det klimaendring? Var det global oppvarming? Vi har i Telemark siden 2015 analysert regnvann og har funnet et økende nedfall de følgende årene av de giftige metallforbindelsene aluminium, barium og strontium. Vi skjønte at dette kom ned med nedbøren og stammet fra metallsaltene i flygeaske (se her, se topp foto her).

I løpet av noen få timer forvandlet himmelhvelvet seg. Dagen den 21. februar 2020 startet med skyfri himmel og kl. 1600 var den fullstendig dekket av kunstige flyge-aske-skyer. Dette var forskeren som sto frem som ansiktet utad: David Keith fra Harvard University. De forårsaket dette i vitenskapens navn, sa de. Ihvertfall over USA, Europa og mange andre land. De stengte sollyset ute med flygeaske og folk i USA hvor dette ble kjørt ut i ekstreme mengder fikk i løpet av noen år D-vitaminmangel og pustevanskeligheter (respiratory diseases, her).

Klar morgenhimmel den 21. februar 2020

1,5 timer senere på samme himmelhvelv, Grenland i Telemark

2,5 timer senere samme dag over Grenland i Telemark

 

 

 

 

 

 

 

 

Flygeaske-skyene dekker hele himmelen kl. 1600 samme dag

Har du sett de hvit-, grå og mørkfarvede flygeaske-skyer dekke til himmelen? Noen vil at den skal hete contrails fra fly, andre caller den chemtrails; spor fra kjemi, US forskeren Marvin J. Herndon skjønte at dette var prosessert flygeaske; han leverte en rekke vitenskapelige og medisinsk humanitære studier om dette, om behandlet flygeaske fra kulldrevne kraftverk, på engelsk gikk dette under navnet ‘coal fly ash’ (se her, her og studier; her).

En av våre ungdommelige folkevalgte på Stortinget fra et tidligere regjeringsparti, mente eplekjekt at dette bare var konspirasjonsteori: «Takk for epost. Nei, dette vil vi ikke undersøke. Dette er en klassisk konspirasjonsteori, uten rot i virkeligheten,» skrev han. Det positive var at han forholdt seg til begrepet virkeligheten. Men var det nok? Var han ikke vitebegjærlig? Hadde han gått glipp av viktige opplysninger? Kanskje kjente han ikke til høringsnotatet fra et utvalg oppnevnt av kongen i statsråd i 2008. Det gjaldt en rapport om bærekraftig utvikling og klima som skulle til finansdepartementet. De mange flygeaske-stripene på himmelen gikk under navnet ‘geoengineering’. Sitat side 116 fra NOU 2009: «Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO²-ekvivalenter i atmosfæren fortsetter å øke. Geoengineering har den fordel at det tilsynelatende er billig, kanskje så billig at det kan svare seg for en nasjon å gjennomføre geoengineering alene (se rapport her, nedlastning rapport her).» Så finansierer kanskje vårt eget finansdepartement værmanipulasjonene over Norge? Kanskje visste verken den unge stortingspolitiker, minister eller byråkratene i finansdepartementet at flygeasken var ekstremt giftig? Eller visste de det?

USA har over 9700 kraftverk som bruker kull som [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/02/global-oppvarming-med-flygeaske/feed/ 10 65920 Bevis for ekstrem miljøkriminalitet på himmelen? http://www.nyhetsspeilet.no/2020/02/bevis-for-ekstrem-miljokriminalitet-pa-himmelen/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/02/bevis-for-ekstrem-miljokriminalitet-pa-himmelen/#comments Sun, 16 Feb 2020 10:52:38 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65893 Ny forskning gjort av Marvin Herndon et al, peker mot at klimaendringer og global oppvarming ikke skyldes CO2, men at hovedsynderen er svært omfattende og intensiv geoengineering. Se også: Den store kondensstripe bløffen, Hva har skjedd med været del 1 og 2, samt Blir feminine verdier redningen?

Radiometric Evidence that Chemtrails are not Contrails

ABSTRACT. Concerted efforts are made to deceive the public into falsely believing the jet-emplaced tropospheric aerosol trails, called chemtrails by some, are harmless ice-crystal contrails from aircraft engine exhaust-moisture. Our objective is to use radiometric measurements in the range 250-300 nm to show that a typical chemtrail is not a contrail, and to generalize that finding with additional data. Methods: We utilized International Light Technologies ILT950UV Spectral Radiometer mounted on a Meade LXD55 auto guider telescope tripod and mount assembly. Results: Radiometric solar irradiance spectra data that included the transit of a typical tropospheric aerosol trail between radiometer-sensor and the solar disc showed significant absorption during the transit period. The during-transit absorption is wholly inconsistent with the almost negligible absorption by ice, but is wholly consistent with absorption by aerosolize particulates, including coal fly ash. This result is consistent with other aerosol-trail physical phenomena observations. Conclusions: The public and the scientific community have been systematically deceived into falsely believing that the pervasive, jet-sprayed ‘chemtrails’ are harmless ice-crystal contrails. We have presented radiometric measurements which unambiguously prove the falsity of that characterization for one specific, but typical instance. We show in a more general framework that the physical manifestations of the aerial trails are inconsistent with ice-crystal contrails, but entirely consistent with aerosol particulate trails. We describe potential reasons for the deception, and cite the extremely adverse consequences of the aerial particulate spraying on human and environmental health. For the sake of life on Earth, the modification of the natural environment by aerial particulate spraying and other methodologies must immediately and permanently end. Keywords: Contrail, chemtrail, chemtrail conspiracy theory, disinformation, contrail science. Link: http://nuclearplanet.com/hhw.pdf

Bilde hentet fra artikkelen

Unacknowledged Potential Factors in Catastrophic Bat Die-off Arising from Coal Fly Ash Geoengineering. Publisert 19. januar 2020 i Asian Journal of Biology.

ABSTRACT. Bats have great economic and environmental importance, including nocturnal insect control, pollination, seed dispersal and forest regeneration. Bats, however, like insects and birds are suffering a precipitous global decline due to anthropogenic causes. Deliberate air pollution in the form of undisclosed tropospheric aerosol geoengineering(TAG)has extremely damaging effects throughout the biosphere. Forensic scientific evidence implicates coalflyash(CFA),the toxic waste product of coal-burning, as the main constituent of the jet-sprayed particulate trails seen around the world. Coal fly ash is a primary source of the ultrafine and nano-sized particulate fraction of air that adversely impacts human and environmental health. Recently,countless exogenous magnetic pollution particles from combustion sources were found in human brains and heart  tissue. Previous studies reveal that aerosolized CFA is a significant factor in the catastrophic globaldecline of birds and insects. Insects can accumulate aerosolized CFA on their body surface sand/or ingest CFA particulates that insectivorous bats then consume. Bats [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/02/bevis-for-ekstrem-miljokriminalitet-pa-himmelen/feed/ 2 65893 Viruset og den nye verdensorden http://www.nyhetsspeilet.no/2020/02/viruset-og-den-nye-verdensorden/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/02/viruset-og-den-nye-verdensorden/#comments Sun, 09 Feb 2020 23:39:44 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65853 Viruset eliten vil ta bort er ikke det ikke-eksisterende Coronaviruset, men derimot mennesker de ser på som virus. Det er medisinen som skal redde verden, deres sataniske nye verdenorden. The New World Order.

Historien du nå blir fortalt, vil du aldri få høre om i NWO kontrollerte informasjonkanaler, du vil derimot bli en del av denne historien i nær fremtid.

Det som skjer i Kina har ingenting med noe virus å gjøre. Det kalles derimot utrensking. Sykehusene er ikke sykehus. Det er fengsler og dødsleirer , utrydningsleirer om du vil. Ser du på innsiden så er det lik Amerikanske høyrisikofengsler.

Spesialgrupper fra myndighetene går fra dør til dør og sparker inn dører. Folk blir dratt skrikende ut av sine hus og satt i bur for så å bli der kjørt til nærmeste leir. De plukker dem opp på gata og kaster dem i kasser.  Store folkemengder blir brent for at man ikke skal finne ut at de ikke var  virussmittet.

49 krematorier som brenner like dag og natt, det overgår jo selv konsentrasjonsleirene til Nazistene.

1,5 millioner smittet, 250 millioner i karantene.

Det på bare 17 dager og kurvene går rett opp.

Når er det vår tur ? Se pressekonferansen på Twitter under.

https://twitter.com/i/status/1226498109506605056

https://www.express.co.uk/news/world/1239582/Coronavirus-virus-latest-China-quarantine-global-recession-Shanghai

Coronavirus: Suspected infected residents dragged from homes – China declares war on virus

https://www.express.co.uk/news/world/1239479/Coronavirus-news-China-latest-news-update-outbreak-police

Hvem er det som blir tatt ?

I flere år har det vært massedemonstrasjoner i Kina mot totalitære tiltak som masseovervåking, sosiale poeng, pressefrihet samt generell frihet.

Menneskene som blir tatt er alle personer med lave sosiale poeng i overvåkingssystemet de kaller Social Credit System.  Personer som blir sett på som en fare for regimet eller ikke er til nytte lenger,  folk  som har deltatt i demonstrasjoner, funksjonshemmede, eldre osv., stort sett samme mennesker nazistene renset ut i sine leirer.

400 millioner er til nå satt i «karantene». By for by bli renset for opposisjonelle og andre regimet ser på som en trussel. Det er like mange mennesker som det bor i hele Europa.

Kinesiske myndigheter har gitt ordre om at alle omkomne skal kremeres «like i nærheten og umiddelbart» etter hvert som infeksjonsraten øker.

Den nasjonale helsekommisjonen forbyr også begravelser for å forhindre spredning av «viruset».

 

Som jeg har sagt før startet FNs agenda 2030 ved nyttår. Fra nå av vil alt bare eskalere. Snart er det vi som får sparket inn våre dører og våre familier blir dratt skrikende ut. Først innfører de unntakstilstand, så tar de kontroll over all informasjon, så blir byene isolert som i Kina, deretter tar spesialgrupper i politi og militæret på seg hvite drakter og går fra hus til hus og plukker opp de som har havnet på listen.» Militæret omringer byene der og alle som prøver å ta seg inn eller ut blir skutt, dette for å forhindre smitte.

Slik vil folk med fastbundne hender blir ført opp til en giljotin i lange køer der de blir halshogd en etter en.

I USA har det i mange år vært kjent at militæret har kjøpt [...]]]>
http://www.nyhetsspeilet.no/2020/02/viruset-og-den-nye-verdensorden/feed/ 109 65853
Satans disipler, speiderne http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/satans-disipler-speiderne/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/satans-disipler-speiderne/#comments Fri, 31 Jan 2020 17:33:12 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65781 La oss se litt på hva det faktisk er og organisasjonen bak. Jeg var selv speider engang, det var lærerikt og gøy.

Når speidere marsjerer på leirer og konkurranser, bærer de alltid logoen fremst på en stang og på speiderskjortene. Liljen er selve speidersymbolet som du ser på  bildet under. Få, eller ingen vet hva logoen betyr, hva det symboliserer eller hvor det kommer fra. Det er makten i symboler skal jeg prøve å forklare i denne artikkelen.

Folk flest tror speiderne er barn og ungdom som liker å hjelpe gamle damer over veien, komme seg ut i frisk luft, være sosiale med likesinnede,  lage knuter osv., og det er faktisk så og si 100% korrekt.

Men, bytt liljen ut med et hakekors. Du utløser raseri og sjokk, men speiderne er nøyaktig det samme? Barn og ungdom som liker å hjelpe gamle damer over veien og som liker å være ute i frisk luft. La oss si at de fremst veivet med et IS flagg. Alle barn har IS-logo på skjortene sine. Det er forsatt det samme. Folk hadde kjeppjaget dem. De hjelper ikke at de  forsatt er barn og ungdom som liker å hjelpe gamle damer over veien. Som sagt, makten ligger i symbolene, IS flagg og hakekors er ikke i nærheten av den vannvittige ondskapen som liljesymbolet representerer.

Speiderne er en kristen organisasjon og i speiderne synger man kristne sanger og leser kristne historier. Man må også  være kristen for å bli medlem i Frimurersekten.

Så hvordan i all verden kan noe kristent tilhøre noe så vannvittig djevelsk som jeg nå skal forklare? Hva er motstykket til Gud? Det er Satan som alle vet. Hva er Satans oppgave her på jord ? Det er å samle flest mulig tilhengere og sjeler. Og hva spotter Gud mest av alt ? Det er å dra de kristne over på sin side.

Om du hjelper gamle damer over veien 24 timer i døgnet, synger kristne sanger så hjelper det ingenting, du spotter bare Gud enda mer så lenge du bærer Satans logo. Da tilhører du han og det er overhodet ikke noe du kan gjøre for å endre det, på samme måte som om du bærer Hakekors eller IS logo.

Det er ene og alene grunnen til at Satan alltid jakter kristne. De er 10 ganger mer verdt en en hedning, kriminell eller en psykopat.

Marsjerer du med hans logo, tilhører du han uansett – hvor snill du er eller hvor mye du ber.  Alle megakirker er grunnlagt av Frimurere, alle biskoper er Frimurere, 50% av alle prester er Frimurere, samme er de fleste predikanter og pastorer og forkynnere.

Hva selger han da?

Samme som Greta Thunberg. Frykt, skam, panikk og synd. Dette er en lojalitets-erklæring, du viser hvilken Gud du tjener. Samme lilje-symbol finner man også i en rekke andre steder som i kirken og hos de store NWO familiedynastiene osv.

Hva er Frimureri? Før måtte man være kristen, nå har enkelte losjer gått over til å tro på en høyere skaperkraft. Losjene er dekket [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/satans-disipler-speiderne/feed/ 17 65781 NASA bekrefter møtet med fotonbeltet http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/nasa-bekrefter-motet-med-fotonbeltet/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/nasa-bekrefter-motet-med-fotonbeltet/#comments Fri, 31 Jan 2020 12:41:45 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65771 Hva er denne elektromagnetiske skyen? Den blir kalt fotonbeltet og skal visstnok ha stor åndelig betydning og påvirkning på menneskers utvikling i følge forfatteren.

(Kilde).

Oppdatering 28/1-2020!  Artikkelen ble skrevet i 2010. Nederst nevner jeg at Fotonenergi blir fremtidens nye energikilde og vil erstatte elektrisitet, olje og gass. Nå kan det bli en realitet fordi forskere har utviklet en ny metode. De skal bruke Fotoneneri som de omdanner til hydrogen. Funnet kan hjelpe oss å gå over fra fossile brensler til energikilder som ikke bidrar til klimaendringer 🙂 Kilde 

«Solsystemet passerer gjennom en interstellar sky  nåværende fysikere ikke trodde eksisterte». Den gode nyheten er at vi nå er på vei tilbake i denne lysskyen og skal bli værende i den i ca. 2160 år.

Hva er Fotonbeltet?

Fotonbeltet ble oppdaget nær Pleiadene allerede i 1961 ved hjelp av satellitt. På begynnelsen av 80- tallet ble det kunngjort på radio i USA at solsystemet vårt kom til å kollidere med en ”elektromagnetisk sky” i en ikke altfor fjern fremtid.

Dessverre ble informasjonen som var av stor astronomisk og historisk betydning ikke lagt særlig merke til og oppfølgingsdata ble selvfølgelig undertrykt.

Hva er den elektromagnetiske skyen?

Skyen er mer universelt kjent som fotonbeltet og skal visstnok ha stor åndelig betydning og påvirkning på menneskers utvikling. Fotonbeltet er et stort område i verdensrommet som sender ut intens elektromagnetisk stråling og energien har siden 1987 strålt gjennom hullene i ozonlaget i visse regioner på planeten vår.

 

Eter = Foton

Alle kjenner til de fire tradisjonelle elementene jord, luft, ild og vann. Et femte element har dukket opp. Eter.

Eter er et medium som gjennomsyrer verdensrommet og sender bølger av energi i et vidt spekter av frekvenser, fra mobiltelefoner til menneskelige auraer.

Et foton er i kvantemekanikken et energikvant av elektromagnetisk stråling, en «lyspartikkel». I vakuum beveger fotoner seg alltid med konstant fart lik lysets hastighet. Navnet kommer fra gresk phos, «lys».

Carlos Barrios er en kjent historiker, antropolog og mayaprest. Han mener den kommende sols epoke ville gjøre oss oppmerksomme på et mye oversett element i tilværelsen. Det som er “eterisk” er relatert til regioner utenfor Jorden – himlene.

“I konteksten av eter kan polariteter forenes. Ikke lenger mørke eller lys i menneskene, men en oppløftet forening. Men akkurat nå er ikke mørkets rike interessert i dette. De er organiserte og blokkerer for det. De forsøker å skape ubalanse på jorden for å hindre oss fra å være klare for hendelsene vi har foran oss. Vi må arbeide sammen for fred og balanse med den andre siden. Vi må ta vare på jorden som gir oss mat og tak over hodet. ”

En ny tidsalder er underveis.

Mayakalendernes beskrivelser av tid, årstider og sykluser har vist seg å være både omfattende og sofistikert. Kalenderen som har vakt størst oppmerksomhet er den såkalte Tzolk’in som bygger på Pleiade-syklusen. Den femte sol er Alcyone som er den mest lyssterke stjernen i stjernehopen Pleiadene.

Fotonbeltet fungerer som en regulator for galaktisk forandring, frekvensbåndet koordinerer sine bevegelser i henhold til den galaktiske kjerne som slipper ut energi som varierer i intensitet og spredningsmønster og påvirker hver eneste del av galaksen på [...]]]>
http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/nasa-bekrefter-motet-med-fotonbeltet/feed/ 2 65771
Coronaviruset, et helt ufarlige virus eller noe langt verre? http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/coronaviruset-et-helt-ufarlige-virus-eller-noe-langt-verre/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/coronaviruset-et-helt-ufarlige-virus-eller-noe-langt-verre/#comments Fri, 31 Jan 2020 11:47:06 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65764

Som sikkert de fleste har fått med seg så kommer viruset fra det eneste biovåpen lab i Kina like ved fiskemarkedet, Wuhan National Biosafety Laboratoryt som forsker på nettopp Coronavirus, SARS og Ebola, bare få dager før smitten ble kjent hadde de en stor øvelse der. 2+2=4. Dette er et spesialdesignet patogen som skal ta livet av så mange som mulig. Det vil komme i 2 bølger som spanskesyken og svartedøden. første bølgen tar nok bare 12% av oss, ca 500 000 nordmenn, neste om ca 6 mnd til 1 år vil ta 30%-50%.

Bill Gates som holder fine foredrag over hele verden om hvor viktig det er å redusere menneskeheten er også sammen mann som har patent på Coronaviruset. Forsatt blir 2+2=4

WHO og FHI sier det bare gir lett feber og er langt mildere enn en lett fyllesyke, det er ikke  sikkert man merket det engang.

Noen som ser noe som skurrer ? Dette viruset tar livet av 12% av de som er smittet og de nærmest latterliggjør det. Meslinger som tar livet av 0.000000000001 % er livsfarlig og tar du ikke vaksinen så er du en ekkel barnemorder som bør miste barna dine.

Selv om viruset ikke kan påvises før etter 2 uker så smitter det hele tiden under de 2 ukene, en av 50 utvikler feber, mao så hjelper screening på fly ingenting. Allikevel så sender Kina tusenvis fly hver eneste dag rundt hele verden. Dette høres jo ut som godt organisert folkemord og kvekker det som en and og vagger som en and ja så er det en and.

Så kommer det interessante her, på WEF, CFR, FC, Pentagon, CIA, Rockefeller og mange flere sin analyse side der eksperter analyserer verdens befolkningstall  viser at frem mot 2025 så skal vi i Norge halveres, verst i USA der de skal ned til 85 millioner innen 2025. Dette er FNs Agenda 2030, 5 år til og vi er nede i 500 mill på kloden.

http://www.deagel.com/country/

https://human-synthesis.ghost.io/2019/03/14/deagel-predictions/

Velkommen til deres grønne nye verdensorden. Halleluja.

Du uten kunnskap tenker sikkert at dette må være konspirasjonsteorier ? Ja så klart er det det, alt som avviker fra elitens løgner er klassifisert som konspirasjonsteorier, alle som ikke tror på elitens løgner enten det er Kinas Myndigheter eller makteliten er konspirasjonsteoretikere, teller ca 97% av folket, de 3% som tror på alt fra makteliten har et annet navn.

Dette er også en konspirasjonsteori eller profeti som det kalles fra 1995.

Corona Virus Epidemic Predicted in 1995…by Billy Meier Now will people listen and heed the warnings…while there’s still time?

As clearly and unambiguously as possible, the following was stated by Billy Meier in 1995:

“A lung disease will also break out in humans through the guilt of China, where bioweapons are being researched and a carelessness is releasing pathogens.“ ( det er faktasjekket at det er fra 1995 )

Du kan velge å le så tårene triller eller du kan velge å ta det seriøst og redde livet til deg og familien din.

Jeg prøvde på mandagen å kjøpe meg munnbind på apoteket, men det fantes ikke, farmasøyten ringte rundt og det var [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/coronaviruset-et-helt-ufarlige-virus-eller-noe-langt-verre/feed/ 97 65764 Klimamanipulasjon – fredelig teknologi eller hemmelig våpen? http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/klimamanipulasjon-fredelig-teknologi-eller-hemmelig-vapen/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/klimamanipulasjon-fredelig-teknologi-eller-hemmelig-vapen/#comments Thu, 30 Jan 2020 22:21:08 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65754 Et søkelys på brannene i Australia

Forfatter Sigurd Jordal

Klimaaktivist Greta Thunberg har etterlyst handling i forbindelse med de katastrofale Australia-brannene. Andre mener det pågår en global geofysisk krig. Hvordan skal vi Norge forholde oss til slike ulike påstander?

Vi får først lete fram fakta om situasjonen i Australia. Så stille oss spørsmålet: Kan slike branner og lignende katastrofer ramme oss i Norge og Europa? Hvis svaret er ja på det, kommer den naturlige oppfølging: Hva skal vi gjøre for å forsvare oss?

NRK oppsummerte situasjonen slik for kort tid siden: «27 mennesker er bekreftet omkommet i de voldsomme skogbrannene i Australia. Over 2000 bolighus har brent ned, og over 500 millioner dyr er døde. Knusktørr vegetasjon og vind gjør at det er vanskelig å få kontroll over flammene.»

I desember 2019 kom denne meldingen: 200 skogbranner raser i Australia.

Teknisk ukeblad hadde 10. januar forklaringen: «KLIMAENDRINGER OG SKOGBRANN.12 år gammel klimarapport: I 2020 begynner massive skogbranner i Australia… En rapport fra 2008, bestilt av den australske regjeringen, advarte om at 2020 ville bli året med de første mer intense brannene på grunn av global oppvarming.»

VG 13. Januar: «Sterk vind, varme og tørke har forsterket skogbrann­sesongen i Australia. Landet satte varmerekord to ganger i desember: Sist den 17. desember med en gjennomsnittstemperatur på 41,9°C. Aldri tidligere har det vært registrert et varmere eller tørrere år i Australia enn i 2019.»

Samtidig kritiseres den australske statsministeren for sin klimapolitikk.

Generalsekretæren i FN sa på sin måte 2. desember 2019 da brannene var i gang i Australia:

«Do we really want to be remembered as the generation that buried its head in the sand, that fiddled while the planet burned?”

En advarsel, vi må ikke hjemme oss bort og tulle mens planeten brenner, i neste omgang pekte han på konsentrasjonen av CO2 som ville gjøre jorda varmere.

Selv paven ber for det australske folk som en følge av brannene, og 5. desember 2019 uttalte han: «Klimakrise er en utfordring for sivilisasjonen».

Oppsummert: Greta Thunberg, paven, FN, NRK og andre norske medier synes å peke på hovedårsaken til brannene i Australia: Det handler om klimakrise og global oppvarming.

Informasjon som ikke kommer frem

Men så kommer andre rapporter, kilder og dokumentasjon. Hva forteller de:

Brannene er påsatt Det benyttes laservåpen og droner til å starte brannene Fly sprayer metallpartikler som aluminium og barium som gir ekstra liv til flammene

Punkt 1 – at brannen skyldes brannstiftere:

«Politiet i New South Wales har pågrepet 24 personer som mistenkes for brannstiftelser i Australia,» var meldingen fra Resett.no 7. januar. Resett uttrykte dette samtidig: «NRK har valgt å peke på klimaendringer som årsak til brannene.» Andre steder melder om 183 arresterte, men det skal ikke bare gjelde for brannstifting.

Punkt 2 – lasevåpen og droner i bruk:

På Facebook skal det ha kommet en kort artikkel/informasjonsskriv som etter kort tid fjernet (Hvem står bak Facebook?). I denne var det bilder av personell fra militærselskapet Rathyeon som lastet opp direkte energi laservåpen i jetfly på flyplassen nær den australske byen Geelong. Flyets bevegelser ble deretter sporet opp, og det viste seg at fly hadde beveget seg i området på [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/01/klimamanipulasjon-fredelig-teknologi-eller-hemmelig-vapen/feed/ 4 65754