Nyhetsspeilet http://www.nyhetsspeilet.no Et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket Sun, 22 Nov 2020 10:20:08 +0000 nb-NO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.0.11 98394864 Kommunismen, Georg Floyd og opptøyene i USA, 1 av 4 http://www.nyhetsspeilet.no/2020/11/kommunismen-georg-floyd-og-opptoyene-i-usa-1-av-4/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/11/kommunismen-georg-floyd-og-opptoyene-i-usa-1-av-4/#comments Sun, 22 Nov 2020 10:20:07 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67861 Kommer guillotinen tilbake?

Guillotine øredobber 1790

Å kjenne historien er avgjørende. Det gjelder å ha orden på tingene, betydningen av å kalle et avkom med sitt rette navn, i dette tilfelle den fascistiske kommunisme, er vidtrekkende. Kommunistene skjulte seg bak slagord om sosiale forbedringer, vakre fortellinger og glanspapir i mange år, mens det i virkeligheten var et ekstremt brutalt tyranni.

Var ikke de fulle fengsler og mange konsentrasjonsleire, den utstrakte bruk av tortur og utenomrettslige henrettelser tegn på at noe var forskrekkelig galt? For kommunistene hadde en stri strøm av død og fordervelse i sine fotspor, store utryddelser. Men det sto det ingenting om i skolebøkene, ingen hadde sagt noe og lærebøkene hadde blitt omskrevet for å skjule sannheten.

Kommunismen er statssystemet som er iferd med å bli tredd nedover våre hoder, akkurat nå. Et statssystem med fine skuffer, blanke skap og dype arkiv. Men det de byr på er maktmisbruk og løgn. Dette ble satt ut i livet av folk helt uten skrupler; de samme står nå utenfor og banker på våre dører.

Lovløse, ukristelige tilstander er det de bringer med seg. Får vi innsikt i dette og begriper alvoret, forstår vi at Georg Floyd-opptøyene i USA, men også Lockdown og Covid19-virus-affæren sprang ut fra det samme miljø. Hadde kommunistene fått blod på tann?

Faschistene, Georg Floyd og opptøyene i USA

VG 18/1-2017: Gates og Erna satser milliarder på epidemi-vaksine, her.

Covid19, har kommet, har den kommet for å bli? Nedstengning har kostet milliarder. Et stort antall små og mellomstore bedrifter balanserer økonomisk på en knivsegg. En rekke har allerede falt utfor kanten og har låst dørene, er dette bare begynnelsen? Vår generasjon har alltid opplevd en rik stat, Norge hadde flust med penger, oljen strømmet opp og pengene strømmet inn i statskassen. Det speilet seg i de mange sosiale goder våre landsmenn kunne nyte godt av. Men var det ikke mange årene siden Norge var et av de fattigste land i Europa? Kan det hende vi kommer dit igjen? Kan det hende at statskassen blir tom igjen (Oljefondet i praksis brukt opp, Nettavisen, her)?

Er vi vitne til at noen vil kjøre Norge ned på sine knær? Så langt ned at det ikke lenger kan reise seg opp igjen ved egen hjelp?? Ingen penger igjen til kommunene, ingen penger til lærerne, ingen penger til sykepleierne, leger og sykehus? Ingen lånekasse for studentene. Kanskje kan det hende at de arbeidsløse og deres familier må sulte? Kan det hende at NAV må lukke dørene? Kan det hende at pensjonistene ikke lenger får sine månedlige utbetalinger?

Steigan 27/2-20: Erna Solbergs lemfeldige omgang med det norske folks skattemidler, foto, her?

For så vi ikke at Erna Solberg strødde omkring seg med milliarder fra felleskassen både til mangemilliardæren Bill Gates og hans mange, store vaksinefabrikker og skrøt av det i offentligheten? For var det ikke FN og WHO som hadde makten i Norge nå, via de medisinske unntakslovene? Var det ikke WHO som i realiteten sørget for nedlukningene av Norge? Selv om det ikke fantes medisinske grunner for dette, fantes [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/11/kommunismen-georg-floyd-og-opptoyene-i-usa-1-av-4/feed/ 8 67861 Nytt livsfarlig virus COVID21, rett rundt hjørnet, ifølge statsminister Justin Trudeaus kontor i Kanada. http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/nytt-livsfarlig-virus-covid21-rett-rundt-hjornet-ifolge-statsminister-justin-trudeaus-kontor-i-kanada/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/nytt-livsfarlig-virus-covid21-rett-rundt-hjornet-ifolge-statsminister-justin-trudeaus-kontor-i-kanada/#comments Mon, 19 Oct 2020 09:56:00 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67823 Kary Mullis 1944-2019, he even said his PCR test were not made to detect any kind of infectious disease. It’s just there to pick up your signature of your DNA and RNA.

Utdraget bekrefter det vi allerede hadde skjønt måtte ligge mellom linjene, da globalistene manøvrerte stygt og uvørent mellom de mange holmer, fjellknauser og undervannsskjær med et utall av urimeligheter, halvsannheter og ofte regelrette løgner; en av disse var den utstrakte bruken av PCR-testen til Kary Mullis, en test som uttalt ikke skulle brukes til å diagnostisere infeksjoner, men som alikevel utgjorde hovedterskelen inn til troen på virus COVID19, godt støttet av angstpiskende og skrekkinngytende overskrifter fra et lydig NRK og en lydig rikspresse. Dette epost-notat bekrefter for mitt vedkommende at koronaviruset har vært et politisk brekkjern; at det ikke dreide seg om en alvorlig sykdom, men om noe helt annet, for i det følgende notat blir også et nytt viruset, COVID21 presentert, som skal resultere i langt flere infeksjoner, mange dødsfall og nye og strengere nedlukninger.

Det følger innholdet av et epost-notat skrevet av et medlem the Strategic Planning Committee, også medlem av The Liberal Party, Canada, statsminister Justin Trudeaus politiske parti. Vedkommende ønsker av gode grunner å være anonym, da det han offentliggjør er kriminelle handlinger planlagt av den kanadiske regjering, forteller kanadieren og finansrådgiver Jeff Berwick, innholdet virker troverdig etter alt å dømme av det som er tilgjengelig av fakta; dette kan faktisk være de neste skrittene de har tenkt å ta, derfor velger han å gjengi epostens innhold:

«Jeg har noen meget viktige opplysninger å gi deg. Jeg er et komitémedlem (innen Kanadas regjering, min tilføyelse), og medlem av Liberal Party of Canada. Jeg sitter i flere komitéer, men den informasjonen jeg gir her, kommer fra Strategisk planleggingskomité (som styres av PMO, min tilføyelse). Jeg må begynne med å si at jeg ikke er glad for å gjøre dette, men jeg er dessverre tvunget. Som kanadier og enda viktigere som forelder ønsker jeg å gi en bedre fremtid ikke bare for mine egne barn, men også for andres barn. Den andre grunnen til at jeg gjør dette er at omtrent 30% av komiteens medlemmer ikke er fornøyd med den retning dette vil gi Kanada, men våre meninger ble ignorert; de planlegger å gå videre og følge sin plan. De har også gjort det veldig klart at ingenting kan stoppe de planlagte resultater.

Veikartet og målet ble satt opp av PMO (statministerens kontor) og er som følger:

Den kanadiske finansrådgiver Jeff Berwick (foto fra video).

– Fase inn sekundære lockdown-restriksjoner på rullerende basis, begynnende med større storbyområder først og utvides utover. Forventes innen november 2020.

– Daglige nye tilfeller av COVID-19 vil øke utover testingskapasiteten, inkludert økning i COVID-dødsfall etter samme vekstkurver. Forventet innen utgangen av november 2020.

– Komplett og total lockdown (mye strengere enn den første og andre begrensningen i rullerende fase). Forventet innen utgangen av desember 2020 – begynnelsen av januar 2021.

– Rask [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/nytt-livsfarlig-virus-covid21-rett-rundt-hjornet-ifolge-statsminister-justin-trudeaus-kontor-i-kanada/feed/ 19 67823 Hvor er koronaviruset? CDC sier at det ikke er tilgjengelig. http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/hvor-er-koronaviruset-cdc-sier-at-det-ikke-er-tilgjengelig/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/hvor-er-koronaviruset-cdc-sier-at-det-ikke-er-tilgjengelig/#comments Fri, 09 Oct 2020 10:55:44 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67812 Av Jon Rappoport, oversatt fra hans blogg 8. oktober 2020: Det amerikanske Helsedirektorat (CDC) innrømmer at de ikke har klart å isolere koronaviruset. Det betyr i klartekst at de ikke har kunnet finne det. Det betyr videre at det ikke finnes.

Dypt begravet, langt inne i CDCs dokument, på side 39 (se lenke nederst), inne i siste avsnitt under tittelen, “Performance Characteristics,” kan vi lese dette: “Siden intet kvantifisert og isolert virus under navnet 2019-nCoV var tilgjengelig på det nåværende tidspunkt, brukte vi tester konstruert for å oppdage 2019-nCoV RNA for å identifisere RNA’et…” (min oversettelse avvikende fra original tekst; assays [diagnostic tests] designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA…”).

Nøkkelfrasen var denne: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available»…

Ethvert objekt som eksisterer kan måles og veies (kan kvantifiseres). CDCs bruk av begrepet kvantifisert, betyr: CDC har ingen målbar mengde av viruset, fordi det ikke er tilgjengelig, med andre ord; CDC har intet korona-virus.

Rappoport skriver videre: Ingen har isolert viruset. Derfor har heller ingen kunnet påvise at viruset eksisterer. Når nå CDC hevder at de har en diagnostisk PCR-test som kan oppdage et virus-som-ingen-har-kunnet-påvise-eksisterer, og at testen ser etter RNA som man antar kommer fra et virus-hvis eksistens-ikke-er bevist, så har CDC mistet orienteringen. I tillegg har de begrunnet i denne testen, likeledes helsedirektorat over hele verden, telt koronasmittede og koronadøde, lukket ned samfunn og institusjoner, forårsaket helt unødvendige ødeleggelser, konkurser og dødsfall.

Hvis folk tror at «du har viruset, men dessverre er det ikke tilgjengelig ennå», eller «du har viruset, men det er begravd i masse ugjennomsiktelig genmateriale og enn så lenge har vi ikke klart å rengjøre og isolere det», så er det det samme som at folk tror at månen er lagd en av grønn ost. Dette er det samme som å si, «vi har 20 trillion dollar som befinner seg et eller annet sted gjemt på en av våre mange konti, men vi vet ikke helt sikkert hvor»; hvis du ikke vet hvor, så har du faktisk ikke penger å disponere.

Jon Rappoport

Eller: «Bilnøklene er et eller annet sted i huset, men vi vet ikke sikkert hvor». Nå, hvis du ikke vet hvor, så vet du ikke om bilnøklene er i huset eller ikke. «Den manglende krysserrakett er et eller annet sted i vårt arsenal, men vi vet ikke hvor»: Nei, hvis du ikke vet hvor, så vet du faktisk ikke om raketten virkelig er i våpenarsenalet. «Koronaviruset er et eller annet sted i det materialet vi har, men vi har ikke klart å fjerne denne ennå fra dette materiale. Men vi vet at den er der, vi har identifisert den og kjenner strukturen»: Nei, det gjør du ikke, du antar bare at du kjenner den. Vitenskap ble IKKE bygd på antagelser. Science is not assumptions.

“Men…men…det finnes visstnok en vitenskapelig rapport som sier at noen forskere i et laboratorium har isolert viruset…”

De bare sa at de hadde gjort det. Men nå i juli [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/hvor-er-koronaviruset-cdc-sier-at-det-ikke-er-tilgjengelig/feed/ 79 67812 Konkurs som følge av koronapandemi (?), et gruppesøksmål av tyske Dr. Reiner Fuellmich http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/konkurs-som-folge-av-koronapandemi-et-gruppesoksmal-av-tyske-dr-reiner-fuellmich/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/konkurs-som-folge-av-koronapandemi-et-gruppesoksmal-av-tyske-dr-reiner-fuellmich/#comments Sat, 03 Oct 2020 10:50:06 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67799 Gikk din bedrift konkurs pga koronaviruset? Tapte du på kort tid så mange penger at du måtte melde din bedrift til skifteretten? Kanskje mistet du hus og bil fordi du ikke kunne betjene lånene? Huset som du, din kone og dine barn bodde i, bilen som alle ble transportert med, sykler, leker og trillebår? Kanskje hadde du ansatte som måtte gå? Ansatte som hadde bygd hus og skaffet mat til sine familier over mange år, som plutselig og uforberedt ble stående igjen uten penger til verken mat, lån eller strøm? Og akkurat samtidig som NAV var overarbeidet og ikke klarte å betjene alle som trengte hjelp? Alt sammen pga noe som kanskje ikke var sant? For eksempel PCR testen, den som bekreftet om du var smittet eller om du var syk; testen var jo helt avgjørende, uten PCR-testen ingen karantene, understreket intervjueren i Berlin. Dr. Reiner Fuellmich kunne fortelle mere om PCR-testen:

Dr. Fuellmich intervjues i Berlin, fra tidligere, intervju på tysk, se her.

«Denne PCR-testen er det eneste grunnlaget for, i Tyskland, men også over hele verden, for å fastslå at vi har med en pandemi å gjøre. PCR-testene kan ikke og får heller ikke lov til å brukes for å avgjøre om vi har med en infeksjon å gjøre. De er ikke godkjent for diagnostiske formål, og det kan de heller ikke. De kan ikke finne noen infeksjon, de kan bare fastslå at et bestemt fragment av et molekyl ble funnet i kroppen, men det kan være hva som helst, det kan også være rester, for eksempel fra prosessene i kroppens eget immunsystems kamp mot forkjølelse og/eller noe mer ufarlig. Testene kan også slå positivt ut på papaya og andre ting, som det i mellomtiden også har blitt skrevet om i media. Dette betyr at selve grunnlaget, det faktiske grunnlag for å fastslå at en pandemi finnes, ikke eksisterer i det hele tatt» (utsagn Dr. Fuellmich, her, 12:52-13:55).

Vil det koste for mye å få bedriften på beina igjen? Ifølge advokat Reiner Fuellmich har du rett til å saksøke de som forårsaket skaden. I dette tilfellet produsenten av PCR testen som var brekkstangen i koronvirus-pandemien. Men også de som brukte testen til å spre panikk vidt og bredt, i dette tilfelle regjeringen Solberg, Helsedirektoratet og FHI og i siste instans WHO. At den kjente kanadisk-italienske advokat Rocco Galati ikke bare saksøker den kanadiske statsminister Trudeau og hans regjering, men også presse og media, i dette tilfelle CBC-Canada, betyr at NRK, riksavisene Aftenposten, Dagbladet og VG også kan stilles økonomisk og juridisk ansvarlige for ubegrunnet spredning av usannheter og panikk.

Lenker: Toppfoto, her, Dr. Fuellmich forteller, video på engelsk, her, på tysk, her, informasjoner på tysk om gruppesøksmålet, her, Dr. Fuellmich taler på demonstrasjonen i Berlin den 29. august 2020, med engelsk oversettelse, her, Langemann Medien intervjuer Dr. Fuellmich, her, (12:52-13:55 oversatt sitat), Dr. Fuellmich intervjues i Berlin, på tysk, se her, Money Talks V, sammenfatning av sakskomplekset Covid19, Herr Fuellmich (på tysk, [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/konkurs-som-folge-av-koronapandemi-et-gruppesoksmal-av-tyske-dr-reiner-fuellmich/feed/ 9 67799 President Alexandr Lukashenko tilbudt nesten 1 mrd US$ i bestikkelse fra IMF og Verdensbanken http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/president-alexandr-lukashenko-tilbudt-nesten-1-mrd-us-i-bestikkelse-fra-imf-og-verdensbanken/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/president-alexandr-lukashenko-tilbudt-nesten-1-mrd-us-i-bestikkelse-fra-imf-og-verdensbanken/#comments Wed, 30 Sep 2020 13:30:11 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67777 Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko sa i forrige måned via hviterussisk telegrafbyrå, BelTA, at Verdensbanken og IMF tilbød ham en bestikkelse på 940 millioner US dollar i form av «Covid Relief Aid.» I bytte mot US$ 940 millioner dollar krevde Verdensbanken og IMF at Hviterusslands president skulle gjennomføre følgende:

Innføre ekstrem «lockdown» av sitt eget folk Tvinge folk til å bruke ansiktsmasker Pålegge svært strenge portforbud Pålegge folk en politistat Kræsje økonomien

Arrangerte maktmiljøet bak IMF, Verdensbanken, FN og WHO  demonstrasjonene i Hviterussland fordi Lukashenko sa nei takk til deres flotte tilbud (se her)?

Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko nektet å godta tilbudet og uttalte at han ikke kunne akseptere et slikt tilbud og ønsket å utsette sitt folk for ønskene til IMF og Verdensbanken. Dette faktum kan bekreftes ved hjelp av de fleste søkemotorer.

Nå redder IMF og Verdensbanken sviktende flyselskaper med milliarder dollar, og til gjengjeld tvinger de flyselskapssjefer til å implementere veldig streng politikk som for eksempel tvunget ansiktsmasker på alle passasjerer, inkludert små barn, hvis helse vil lide som følge av disse retningslinjene. Og hvis dette er sant for Hviterussland, så er det sant for resten av verden. IMF og Verdensbanken ønsker å kræsje alle større økonomier med den hensikt å kjøpe opp alle lands infrastruktur for en billig penge (original tekst; «with the intent of buying over every nation’s infrastructure at cents on the dollar»).

Lenker: Topp-foto, her, tekst oversatt fra Armstrong Economics, her, Fort-Russ, her.

Artikkel-forfatter

Ser vi ikke her Norges fremtid? 1 mrd US dollar er mye penger. Hvorfor er en lockdown, politistat og portforbud så mye verdt for IMF og Verdensbanken?? Hvorfor lot den norske regjering seg lede til å ville utsette sitt folk for restriksjoner og en kommende politistat? Hadde den norske regjering også mottatt bestikkelser?? Kanskje hadde Bent Høie aldri tenkt å slippe taket i tvangsmetodene, selv om det var det de sa? Hadde vi verre ting i vente?

Hører vi ikke at Høie så gjerne vil tvinge folk til å bruke ansiktsmasker? Og portforbudene, er de rett rundt hjørnet? Kommer da siden bevæpnet vakthold? Ser vi ikke dette allerede fortette seg i land som Australia og New Zealand? Så skulle  altså økonomien kræsjes, hva skulle det bety, egentlig? Hadde vi ikke med de mektigste superkommunister å gjøre? Og hadde ikke alle sin akilleshæl? Hvor var egentlig superkommunistenes akilleshæl, deres svake punkt?

Hvem var egentlig spøkelses-kladden som alltid opererte fra det skjulte i sin evige tjuvjakt etter andres verdier (foto, her)?

Skal eiendomsverdiene falle, slik som i 1990-92, skal også den norske krona falle? Slik at alt av verdi skal bli billig? Billig for oppkjøp for IMFs og Verdensbankens bakmenn?? Hvis IMF og Verdensbanken frembrakte forslaget ovenfor Lukashenko, står heller ikke FN og WHO langt borte, hvem er de egentlig? Var de tyver som kom snikende i skjul av mørket? Er det disse som nå gjør det politiske liv vanskelig for Lukashenko? Og siden voldelige demonstrasjoner er Georg Soros spesialitet, hvor befinner han seg [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/president-alexandr-lukashenko-tilbudt-nesten-1-mrd-us-i-bestikkelse-fra-imf-og-verdensbanken/feed/ 25 67777 Advokat Rocco Galati saksøker statsminister Justin Trudeau og helsemyndighetene i Kanada. http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/advokat-rocco-galati-saksoker-statsminister-justin-trudeau-og-helsemyndighetene-i-kanada/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/advokat-rocco-galati-saksoker-statsminister-justin-trudeau-og-helsemyndighetene-i-kanada/#comments Sun, 27 Sep 2020 09:00:29 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67752 NRK melder 21. september 2020: APs Raymond Johansen i Oslo Byråd innfører forbud mot private samlinger på flere enn 10 personer… hadde han en vitenskapelig medisinsk begrunnelser for det, eller var det venstre-ekstrem kvasivitenskap?

(toppfoto, her, søksmålsdokumentet til nedlasting, her).

Pandemien var falsk, tiltakene var bygd på bedrag, designet og implementert for upassende og skjulte formål, på oppdrag fra WHO, kontrollert og ledet av en milliardær, en oligark, heter det i påstanden i søksmålet. Saksøkerne oppgir at langt flere mennesker har dødd som et resultat av forholdsreglene enn av pandemien selv.

Søksmålet ble levert den 6. juli ved Ontario Superior Court of Justice i Toronto av den Ontario-baserte Vaccine Choice Canada (her) og syv personer. Den rettslige handlingen er en utfordring under Canadas charter om rettigheter og friheter mot landets pandemiske tiltak, inkludert obligatoriske ansiktsmasker, nedleggelse av virksomheter i næringslivet og håndheving av fysisk distansering.

Fra avisen CBC news: Søksmål mot den kandiske stat, statsminister Trudeau, Torontos regjering , Mayor av Toronto, Chief medical officer Theresa Tam, forskjellige off. helsemyndigheter, men også CBC-presse og fjernsyn for å ha villedet befolkningen (her).

Saksøkerne saksøker regjeringene i Canada og Ontario, Toronto by, seniorpolitikere, en rekke lokale helsemyndigheter i Ontario, helsemyndigheter og CBC for deres svar på pandemien. I søksmålet heter det at nedleggelsen av virksomheter for å forhindre spredning av viruset var «ekstreme, uberettiget og unødvendige».

Selvisolasjonstiltak pålagt enkeltpersoner var «uvitenskapelige, ikke medisinsk basert og heller ikke bevist nødvendige» og at obligatorisk bruk av ansiktmasker i offentlige rom resulterte i «fysisk og psykisk skade.» Søksmålet hevder at tiltakene bryter med seksjon 2 (foreningsrett), 7 (liv, frihet og sikkerhet for personen), 8 (ulovlig ransaking og beslag), 9 (vilkårlig forvaring av håndhevelsesoffiserer) og 15 (likhet før og under loven) i charteret.

Vaccine Choice Canada beskriver seg selv som en vakthund hvis mandat er «å styrke familier til å ta frivillig, informert og gjennomtenkte beslutninger om vaksinering,» men folkehelsemyndighetene har kritisert gruppen for å spre falsk eller villedende informasjon om vaksiner og vaksinering (tekst fra CBC, oversatt av undertegnede, hentet her).

Intervjuer med advokat Rocco Galati, med Ezra Levant i Rebel News, her, Press For Truth, her, med House Rajie, her, med Sacha Stone og Ted Kuntz, her.

artikkel-forfatter

Er tiden inne for advokater i Norge å saksøke regjeringen Solberg, statens helsemyndigheter, Folkehelseinstituttet og den norske riksmedia (NRK, TV2, Dagbladet og VG) for vill-leding av befolkningen basert på synsing og antagelser og ikke på medisinsk vitenskap? Er tiden inne for å saksøke regjeringen Solberg og helsemyndighetene for unødvendige ødeleggelser av småbedrifter?

Fra dansk straffelov § 114, om det ikke finnes lignende formuleringer i den norske? For heller ikke myndighetene kan gjøre hva de vil.

For forårsaking av unødvendige dødsfall ved utsetting av livsnødvendige operasjoner selv om sykehusene sto tomme, for alle selvmordene som skjedde pga unødvendig selvisolasjon og unødvendig spredning av frykt?

For gamle og invalide menneskers død av ensomhet pga unødvendig isolasjon, for forårsaking av «palliative dødshjelp» av eldre på institusjoner, alt basert på kvasi-vitenskapelige medisinske beslutninger?

At regjeringen Solberg og våre helsemyndigheter var [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/advokat-rocco-galati-saksoker-statsminister-justin-trudeau-og-helsemyndighetene-i-kanada/feed/ 9 67752 Da Gro Harlem kom på banen…and the good news http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/da-gro-harlem-kom-pa-banenand-the-good-news/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/da-gro-harlem-kom-pa-banenand-the-good-news/#comments Sun, 20 Sep 2020 09:42:46 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67725 Fra NRK 18. september 2020: Hvem ringte til GHB og sa at nå måtte hun komme på banen? Hvem begynte å bli redd for at prosjektet Covid19 kanskje kunne synke ned på havets bunn (fra Nrk, her)?

Hvorfor kom du på banen, akkurat nå, Gro Harlem? Var du redd for å tape på oppløpssiden? Hadde pandemien endelig dødd ut?? Raknet det hele? Gikk det dårlig med Covid19, slo det ikke an slik det var forventet, hadde folk flest skjønt for mye? At det var svindel?? Din svindel, Gro Harlem?

Kunne du ikke lenger styre hva folk skulle få vite? Hadde du mistet kontrollen? Nærmet øyeblikket seg hvor den gamle kommunistiske metoden igjen skulle bli tatt i bruk; en kjent medspiller dukket opp foran inngangsdøren med en ladet pistol og antydet at tiden var kommet?

For Covid19 var ditt prosjekt, Gro Harlem. Om dette går dette ad undas, tror du du klarer å holde deg unna dragsuget? Kanskje hadde du kalkulert inn dette, også? Kan det være slutten på din epoke vi ser? Personlig skal jeg ikke ha det minste imot det, slik en råskap og hensynsløshet som du har utvist, det fortjener ingen annen utgang. Hadde jeg kunnet styre, hadde dette skjedd for lengst. Men folk trodde på deg, Gro Harlem, utsendingen fra den århundregamle familie Harlem i Nederland, det var nok noe av årsaken til at det varte og rakk.

Fra avisen Nationen lørdag den 19. september 2020: «Til tross for alle festtaler om åpenhet, argumenteres det stadig kreativt» (se lederen, her)…Vi merker oss at også riksavisene ikke engang kaller en spade en spade. De spør IKKE hvorfor regjeringen lyver, til tross for at det er åpenbart, men beholder høfligheten helt til siste slutt? Tenk det, en regjering som fører sitt folk bak lyset?? De sager flittig på de grener de sitter på, hva kan være motivet for det? Må bevæpnet politi og militære styrker komme ut i gatene før de aller siste begriper hva som er på gang? (om koronaopprøret i VG, her).

Ikke bare VG, som i slike sammenheng er den siste i rekken, når til og med avisen Nationens lederskrivere mener at det nå var nok, nå hadde det gått for langt, da kan vi andre trygt sette oss på sofaen og si «dette var ikke det de hevdet det skulle være»… Hva kunne vel ligge bak, når Statens indre gemakker hadde gjort seg slik flid med å gå bak ryggen på folk for å skjule tingenes egentlige tilstand for befolkningen? 100 års hemmeligholdelse? Ikke det skal hjelpe, engang.

Hvordan står det egentlig til med det verdensomfattende svindelprosjekt, Covid19?

En vesentlig kilde var i hovedsak i år thehighwire.com som gikk på luften i 2016. Matthew Del Bigtree hadde vidmet sitt liv i kampen mot giftig virkende vaksiner sammen med englenderen Andrew Wakefield og har i flere år hatt ukentlige sendinger gjort kjent på Youtube. Dette tok en rask slutt da han hadde fått for mange seere; Youtube sensurerte hele kanalen i oppdrag av miljøet bak FN og WHO, fjernet alle deres [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/da-gro-harlem-kom-pa-banenand-the-good-news/feed/ 7 67725 Dr. Heiko Schöning i Berlin: «Nei til løgn, ja til sannhet». http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/dr-heiko-schoning-i-berlin-nei-til-logn-ja-til-sannhet/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/dr-heiko-schoning-i-berlin-nei-til-logn-ja-til-sannhet/#comments Mon, 14 Sep 2020 13:14:48 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67699 Intervju på tysk med Dr. med. Heiko Schoening, Berlin 10. september 2020 (se her).

Bakgrunn offiser i det tyske militæret, familiefar og ektemann, arbeider idag som almennmedisinsk lege i en bydel i Hamburg. For noen år siden undersøkte han terroren med miltbrannbakterien i New York i 2001. Da koronviruset dukket opp i 2019 skjønte han sammenhengen. Han gikk ut i den store tyske offentlighet den 29ende august 2020 i Berlin sammen med Robert F. Kenndy Jr. og betegnet både tyske rikspolitikere, Bundestag (tyske storting) og vaksineprodusenter for korruptive, blendet av profittbegjær, kriminelle og løgnaktige. Skikkelig modig mann: Går man hans påstander etter i sømmene, blir konklusjonene de samme som hans, da det han refererer til simpelthen er fakta. Kanskje var det derfor de ansvarlige myndigheter ble så forskrekket at de beordret det tyske politi om å true ulydige borgere som bryter karantenepliktene med å bli skutt (se steigan, her).

For hvem tjener de store penger på «koronapandemien»?

Innkjøp av vaksiner skjer over statsbudsjettene. Vaksinedosene leveres av Astrazeneca, mens produsenten er Emergent BioSolutions. De var allerede dengang i 2001 involvert i kriminelle forretninger, forteller Schoening. For panikken og redselen for virus startet allerede dengang, i 2001, med anthrax (miltbrann). Og det var ingen utenlandske aktører, det var innelandske, kjente, det var de egne US army-laboratorier. Og millioner av mennesker ble vaksinert mot anthrax, omsetningen gikk på høygir, mens tusenvis av statsansatte og militære ble vaksineskadet, noen for livet. De ble vaksineskadet av vaksiner levert av Emergent BioSolutions, akkurat de samme som idag leverer vaksiner mot koronaviruset, «so sind einfach mal die Fakten», understreket Schoening. Dette er organisert kriminalitet. Vi må rett og slett stå opp mot mafiaen, vi må si nei til korrupsjon i politikken, vi må si ja til livet, ja til sunnhet og ja til sannhet.

Har Krudtaa kanskje rett? Ligger terrorens natur også bak koronavirusets skremselskampanje? Kanskje er det verdensomspennende koronavirus en terror-skremsels-aksjon, på linje med anthrax-terroren i New York 2001, bare denne gang i global målestokk (innlegg, se her)?

Aldri før har de innbilte syke hatt det så godt. Vi har smitte bak ethvert hjørne, på ethvert dørhandtak, bak enhver maskedekket person som kommer gående mot oss. Lever vi ikke i hypokonderiets glansdager? Endelig har myndighetene med trompet og fanfare kunne bekrefte at hypokonderen virkelig er syk!

Men lever vi godt? For etter alt å dømme lyver myndighetene. Ikke bare har de forfalsket dødsattester en masse, deres PCR-test som er nøkkelen for å finne ut om noen er smittet, er tvers igjennom ubrukelig. Ikke bare ubrukelig, den er et bedrag. Helsevesenets testtropper, idag de som skal sørge for grunnlaget for den andre bølge, er bokstavelig talt ute i falsk ærend.

Tenk det, så mange flinke, godhjertede og velmenende mennesker, alle ute i løgnens ærend. Tusenvis ute med alvorlige drag i ansiktene for å teste for noe de kaller smitte, men som alle som har hatt influensa eller har blitt vaksinert, har, og ikke minst, geit, sau og frukter, ihvertfall papayafrukten i Tanzania, ifølge analysene til landets President Magufuli.

De tester deg for [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/dr-heiko-schoning-i-berlin-nei-til-logn-ja-til-sannhet/feed/ 22 67699 9/11 og Covid-1984 http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/9-11-og-covid-1984/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/9-11-og-covid-1984/#comments Sat, 12 Sep 2020 13:03:02 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67672 Den dagen fikk vi svaret, the next 9/11 heter Covid 1984. Historiens største falsk flagg aksjon. 9/11 var skapt for å slavebinde menneskeheten og ta fra oss all frihet og elementære menneskerettigheter.

James Corbett har tatt en grundig analyse og laget en dokumentar på hva som skiller disse to hendelsene. Han fant ut at det overhodet ikke er noen forskjell.  Den lille friheten vi satt igjen med etter kuppet 9/11 hvor Bush, Rumsfeld og Cheney kjørte totalt over alt av demokratiske prosesser har forduftet som dugg for solen.

19 år senere har vi blitt hjernevasket til å akseptere den nye normalen etter 9/11, og nå kommer neste og siste fase. For å sitere den avdøde djevelen David Rockefeller:

«Vi trenger en ny stor hendelse for å få folk til å akseptere the New World Order.»

Albert Pike og Giuseppe Mazzini dikterte de 3 kommende verdenkrigene i 1871. Som du ser  står vi med begge føttene godt plantet i den siste, menneskeheten skal utarmes i total elendighet. Den siste krigen mot menneskeheten har startet.

Luceferianerne kjører på med prinsippene sine slik de alltid har gjort. I flere tusen år har de ventet og ventet på at teknologien skulle komme på plass. Nå blir det som i Noahs dager, de skal bruke RNA og DNA vaksiner til å endre vårt DNA for å ødelegge Guds skaperverk.

Slik blir vi en del av Lucifers army. Vaksinen med luciferase og 060606 patent ID2020 vil endre hele skaperverket og slavebinde oss for alltid. De som nekter vil bli presset, forfulgt og så jaktet ned.

Det er heller ingen bombe at det er George Soros, Bill Gates (Bill Gates født 66 år og 6 måneder etter Adolf Hitler) og Rockefellers som står bak. På lenken under forklarer Dr Carrie Madej hva vaksinen gjør med deg og hva den inneholder i videoen  «Human 2.0? A wake-up Call to the world».

Så blir det opp til menneskeheten om de vil underkaste seg Lucifer eller kjempe imot. Her er dokumentaren fra James Corbett og Corbett rapport. COVID-911: From Homeland Security to Biosecurity

Så hva skjer videre nå?

Vil Kill Bill fjerne viruset ingen har sett og redde oss alle og så går vi tilbake til normalen slik det var i 2019 eller 2000? Nei, tvert imot, det vil være enda verre. Dette vil være toppen av globaliseringen, alle nasjonalstater skal bli avskaffet og forenes til ett “land” hvis du kan kalle det slik … ledet av Lucifer selv i noen år. Etter at det er over kommer Jesus tilbake og kaster djevelen i ildsjøen og låser ham opp, og dommedagen vil begynne.

Når det gjelder selve tittelen har Satan vunnet, og han vil vinne, ja, men seieren hans kommer til å bli kortvarig. Han vant kampen, ikke krigen.

]]>
http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/9-11-og-covid-1984/feed/ 12 67672
De ropte ulv, ulv… http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/de-ropte-ulv-ulv/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/de-ropte-ulv-ulv/#comments Fri, 11 Sep 2020 14:07:22 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67630 Ulv, ulv, ropte de, men at smitteøkning var uten betydning, sa de ingenting om (om betydning smitte, her, fra Aftenposten 10.september, her)?

Hva var det egentlig WHO hadde i tankene? Nå roper de ulv, ulv fordi mange er smittet?? Er ikke det rart?? Er Erna Solberg og Camilla Stoltenberg bare deres talerør? For har de ikke allerede erklært unntaktilstand, unntak fra de vanlige lover? Er det bare virus, smitte og pandemi som gjelder nå? En pandemi ingen kan se, men som det skrives om i avisene og snakkes om på NRK? Skal panikk og frykt tvinge folk inn på soverommene og toalettene, hvor de skal måtte låse døren etter seg?

Hva har Solberg i tankene, mon tro? Hvorfor sa hun det ikke rett ut?? Var tiltakene så inngripende at de ikke tålte åpenhet? Her fra Aftenposten 11. september 2020 (her).

Hvem er det som opptrer bak Solbergs store ord? Ser vi noen som er forkledde? Som later som om de opptrer i de godes tjeneste? Men som bare har den egne fortjeneste i penger og ressurser for øyet?

Ser vi en mektig, altoppspisende mørkladen skygge snike seg over oss, med grådige blekksprutarmer som suger seg inn i alle landets ressurser, i våre alles lommer og bankkonti for å suge til seg det de kan få tak i, for siden å utrydde de som ikke kan levere, de som i deres øyne ingen betydning har, de som er verdiløse, de arbeidsløse, de syke og gamle?

Er ikke dette de grådige som snakker om virus, sykdom og smitte? Var ikke de allerede på vikende front da de begynte å telle antall smittede, istedenfor å telle de syke; fordi korona bare var en vanlig forkjølelse? Hadde de for få syke, ikke mange nok til å få dette til å virke troverdig? Testet ikke alle som tidligere har tatt influensavaksine, positivt? Nå har de plutselig bare blitt smittede?? Ser vi svindelen?  Er det ikke tydelig at de pumper opp frykt til og med uten medisinsk grunnlag??

Hvem vil vaksinere seg mot en sykdom som bare finnes på NRK og i riksavisene (Aftenposten 11. september, her)?

De kaller oss smittede, selv om vi ikke er syke? Er ikke det rart?? De kaller oss syke, selv om vi ikke merker det?? Er ikke det rart?? Ser vi ikke noen på scenen som misbruker statsapparatet? Kan de være marxister forkledd som sosialdemokrater?? Og når virusskremselen ikke lenger virker, sier de bare «vi tok visst feil», men beholder så uten å si noe, alle sikkerhetsregler som møte-og bevegelsesforbud, portforbud og hemmelige leire for lite samarbeidsvillige, er det ikke det som er planene? For er det ikke da det virkelige faschistregime skal begynne? Og mens vi tror på dem og klapper begeistret, tømmer de statskassene bak vår rygg og fyller sine private konti. Var det ikke slik også forbilledet Lev Trotsky hadde gjort det?

Hadde vi ikke sett dette, allerede? For lå det ikke syke og døde overalt i deres fotspor der hvor de hadde vært? Var det ikke WHO som sto ansvarlige for [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/de-ropte-ulv-ulv/feed/ 58 67630