Nyhetsspeilet http://www.nyhetsspeilet.no Et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket Sat, 06 Mar 2021 23:04:51 +0000 nb-NO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.0.11 98394864 Noen spørsmål om koronahysteriet http://www.nyhetsspeilet.no/2021/03/noen-sporsmal-om-koronahysteriet/ http://www.nyhetsspeilet.no/2021/03/noen-sporsmal-om-koronahysteriet/#respond Sat, 06 Mar 2021 23:04:51 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=68679 Våkne opp! COVID 1984 (årstallet er hentet fra George Orwells roman «1984») – Foto: Thomas Brække

Er koronahysteriet en bløff? Stikker det noe annet under enn det vi er blitt fortalt? All logikk og sunn fornuft tyder nemlig på det; så hva er det dette egentlig handler om?

Jeg er vel ikke den eneste som har fundert over dette i den senere tid, vil jeg tro. Det må være mange, mange flere enn jeg som stiller et stadig større spørsmålstegn ved hele greia; og dette etterhvert enorme spørsmåltegnet, kan i sin tur deles inn i en hel rekke mindre og mer konkrete spørsmål. For eksempel:

Hvor er logikken?

Hvor er logikken i at man skal stenge ned et helt samfunn, ja en hel verden, for muligens å redde noen få eldre og sykelige? Hvordan kan dette forsvares? Det kan det selvsagt ikke. Folk har blitt syke og dødd her på jorda siden uminnelige tider, det er en helt naturlig ting, som livet selv. Og så skal man plutselig sette himmel og jord i bevegelse for å bekjempe en stakkars influensa som ikke engang er særlig verre enn gjennomsnittet? Idioti, spør du meg. Eller kanskje det er «Den nye tid», «The New World Order», der staten «passer» på deg og storebror ser deg, som er kommet på besøk hit til oss? Snarere det, ja. Men vi skal vente litt med å forfølge denne tråden. Det kunne jo nemlig også hende at de som styrer rett og slett ER så dumme? I så fall mener jeg de burde fjernes fra sine nåværende stillinger og erstattes med mer oppegående folk, snarest.

Og la det være sagt med en gang: Jeg ønsker ikke livet av noen, hverken eldre eller sykelige; og flere av dem som står meg nærmest er nettopp dette, og dermed i faresonen. Men som før nevnt: det er naturlig å bli syk, det er naturlig å dø; det er bare et tidsspørsmål. Så, hvor lenge skal man holde liv i noen bare fordi man kan? Og til hvilken pris? På bekostning av hvem? Hvis et helt samfunn, en hel verden, lider under dette, så kan man jo spørre seg: er det verdt det? Og er det fornuftig å tukle med naturen i det hele tatt? All erfaring, i hvert fall hittil, tilsier at det straffer seg – i det lange løp.

Hva så med økonomien? Å kjøre en hel – eller i alle fall en halv – økonomi i grøfta bare for muligens å redde noen få eldre og sykelige? Kan det forsvares? Neppe. Her har man i årevis beklaget seg over «eldrebølgen» og uttrykt dyp bekymring over det stadig økende antallet gamle mennesker i dagens og morgendagens samfunn; og nå, når det endelig kan ligge an til en reduksjon av antallet eldre, da er det også galt. Hvor er logikken her?

«Statistikken» og «dødstallene»

En annen ting er disse «dødstallene» som presenteres. Hvilken garanti har noen av oss for at disse tallene faktisk stemmer, og at det virkelig er det berømmelige viruset som er den egentlige dødsårsaken [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2021/03/noen-sporsmal-om-koronahysteriet/feed/ 0 68679 Spre kjærlighet, ikke frykt, sa engelen fra nord http://www.nyhetsspeilet.no/2021/03/spre-kjaerlighet-ikke-frykt-sa-engelen-fra-nord/ http://www.nyhetsspeilet.no/2021/03/spre-kjaerlighet-ikke-frykt-sa-engelen-fra-nord/#comments Tue, 02 Mar 2021 10:37:45 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=68662 Den hjertevarme engelen fra nord

Ann Helen, foto: Thomas Brække

I en tid hvor pandemien vil isolere oss alle, hvor de som bryter noen tabuer blir gjort til kjeltringer, hvor omstendighetene hadde gjort oss fremmede for hverandre, trådte en fager kvinne frem midt iblant oss. Hun gav oss trøst, hun gav oss håp, midt i storbyen var hun. Hun hadde stilt seg opp under skiltet free hugs; med budskapet; kom å få en klem, for det hadde du fortjent, nettopp du! Og menn og kvinner, barn og unge som kom forbi skjønte at henne ville de gjerne få en klem av og gi en klem til. Noen var så små at de ikke engang rakk henne lenger enn til livet, men en klem ville de ha!

Nettopp i tiden hvor en klem var forbudt, hvor vi allle skulle maskeres, stenges inne i vår egen oppbrukte luft. For var ikke det nettopp å få møte den andre, som frisket opp den egne luften? Og omkring 3/4-hundre gikk bort til henne og omfavnet henne i løpet av en times tid. Hadde ikke engelen nettopp kommet til hovedstaden for å gi oss noe av det vi trengte aller mest, da det var så ufyselig kaldt, oss imellom, vi var så fulle av frykt og ekstremt redde for virus og for død.

Engelen fra nord, foto fra video, deler blindt ut varme klemmer til alle som vil ha (video, 26T visninger pr 1. mars, delt over 500 ganger, se her)

Hennes budskap var: Vis kjærlighet, ikke være redde. Hennes livsvei har lært henne å stole på sin egen intuisjon og det hennes eget hjerte sa henne. Underveis hadde hun lært læstadianerne og pinsevennene godt å kjenne, slik at hun idag står på en egendefinert kristen idé-grunn og synes Nord-Norges lemfeldige omgang med alkohol og moral er trist. Ann Helen startet sitt engasjement mot koronarestriksjonene ved å ta initiativ til å arrangere markering foran Stortinget 19. desember i fjor.

Det begynte med at hun og et par andre mennesker dannet gruppen Røde luer og bar fakkelen videre etter at en annen gruppe, Stop lockdown, kansellerte. Totalt åtte lørdager inviterte hun appellanter og artister, og avsluttet epoken med Røde luer ved å toppe det med en stor markering med flere hundre oppmøtte og et spekket program, den 13. februar. Hun står nå i fronten for gruppen Markeringer for frihet (se her), en protestgruppe mot koronarestriksjonene. Bak henne står våkne, engasjerte og trofaste unge, voksne og eldre. Hun og de som står rundt henne samler folk for å reflektere over det som skjer i disse tider, og møtes nå månedlig på Eidsvolls plass foran Stortinget.

Hun har engasjert folk som Pål Steigan, Kari Angelique Jaquesson og også Kjetil Dreyer som alle har holdt appell. Artistene Martin Aakervik, Miriam Mercedes og Sakte flyt har bidratt med det musikalske og ettertenksomme element. I tiden hvor trusselen om tvangsmaskering og tvangsvaksinering svever gjennom luften, er tiden snart inne for den enkelte å ta en beslutning hva man ønsker og hva man ikke ønsker å gjøre. [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2021/03/spre-kjaerlighet-ikke-frykt-sa-engelen-fra-nord/feed/ 6 68662 Bygdedyret og Mattilsynet http://www.nyhetsspeilet.no/2021/02/bygdedyret-og-mattilsynet/ http://www.nyhetsspeilet.no/2021/02/bygdedyret-og-mattilsynet/#comments Thu, 25 Feb 2021 08:38:17 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=68652 Saken mot bonden fra Ler i Trøndelags Tingrett, var rar. Hva hadde skjedd? Dreide det seg om et skjult straffetog, skjult bak forordninger og dyrevelferdsregler? Det gikk slike rykter, for både aktor, prosessfullmektig Hammersvik og regionsdirektør i Mattilsynet (MT), Røthe Knudtsen hadde innledningsvis uttalt at dyrene ikke led noen nød hos bonden, alikevel ble bonden fradømt å ha dyr (toppfoto fra bygdebok, Bygd i forvandling, 1946, se Nasjonalbiblioteket, her).

Fra bygdebok, bondekvinner fra Melhus, Bygd i forvandling, 1946, se Nasjonalbiblioteket (her),

Var beskrivelsene i domskjennelsen fra 22. juli 2019 overdrevne nettopp for å kunne gi en veterinærutdannet og erfaren gårdbruker yrkesforbud? Hadde det kanskje hatt betydning at hun tenkte alternativ husdyrdrift og var engasjert for villreinen på Hardangervidda? En venn skrev: «I forbindelse med saken der hele villreinstammen i Nordfjella ble besluttet utryddet på ordre fra Mattilsynet, sendte hun en anmeldelse av Mattilsynet på vegne av Miljøvernforbundet. Dette var i 2017.» Satt det noen i de bakre departementskontorer som ønsket å straffe bonden, så det hørtes vidt og bredt?

De hadde satt inn en knipetangsmanøver. Den skulle gripe offeret fra to sider samtidig; ett var yrkesforbudet, gjeldende for evig og alltid. Det som skulle svi dypt nede, var total-regningen. Normalt var det både uhøflig og skammelig å sende en regning til et offer for en redningsoperasjon, for vi hjelper hverandre i våre samfunn. Alikevel hadde MT stampet opp denne underlige ordning; lønn så det monnet hadde de fra statskassen, nå skulle de ha godtgjørelser, kost og losji fra bonden, i tillegg, slik at de satt igjen med overskudd. Dyrevelferd? Seilte de under falsk flagg? Var dette stenhjertene som ville skvise så mye som mulig ut av en bondes siste åndedrag? Og samtidig knekke en gjenstridig negl, en gang for alle?

Bonden ble ilagt en regning på nærmere syvhundretusen, inkludert moms til statskassen; mer enn nok til å slå gårdsdriften konkurs. En av de mindre postene var oppsiktsvekkende; tyve matpakker hadde MT kjøpt på veien, tre enkeltskiver i hver, fint pålegg. I tillegg hadde de samme kveld unnet seg store velduftende pizzaer med godt drikke, for tilsammen over to tusen kroner. Slakthuset Eidsmo Dullum ville også tjene på elendigheten, som åtselgribber svevet de over vannene, forlangte nesten en halv million for nedslaktning av de ca tohundre dyrene, deriblant 16 utrydningstruede rørosfe. Gikk noe av det med til hundemat?

Tittel fra Adresseavisa 24. oktober 2019 ved journalist Kine Tømmerdal (her).

Var ikke dette å ligne med dengang de hogde ut gullet av de ihjelgassedes tenner? Den hensynsløst tilintetgjørende grådighet? Men ikke bare statstilsynet hadde satt bonden i klemme. Også kommunens landbrukskontor hadde bidratt; de hadde fjernet produksjonstilskudd for beitebruk og husdyr. I tillegg som stikkende smådrypp hadde noen regelmessig tjuvåpnet gjerdeportene da kuene var på vei hjem; slik at dyrene hadde havnet på annen manns eiendom, det finnes fastholdt på film; «politi og Mattilsyn hadde blitt varslet,» skrev journalisten; gjaldt det å grave en grav for bonden? Var det dette Adresse-avisa i utgave 24/10-19 så treffende kalte bygdedyret?

Var det overraskende [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2021/02/bygdedyret-og-mattilsynet/feed/ 11 68652 Ta livet tilbake, Eidsvolls plass, Oslo http://www.nyhetsspeilet.no/2021/02/ta-livet-tilbake-eidsvolls-plass-oslo/ http://www.nyhetsspeilet.no/2021/02/ta-livet-tilbake-eidsvolls-plass-oslo/#respond Fri, 12 Feb 2021 11:17:21 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=68631 Det er en dag igjen til den store markeringen for frihet med fakkeltog! Se video (her).

Har helsemyndighetene tatt livet fra oss? Siden høsten 2020 har en gruppe engasjerte mennesker i Oslo arrangert møter på Eidsvolls Plass foran Stortinget. Møter om korona-restriksjonene som hadde mistet fotfestet i virkeligheten og est utover oss alle, helt ute av proposjoner. Folk hadde mistet jobbene sine, restauranter og kafeer hadde måttet stenge dørene, familier og venner ble nektet å møte hverandre, vi skulle helt uten grunn tvinges til å gå rundt med munnbind av våre egne helsemyndigheter (topp-foto, her).

Kari Angelique Jaquesson har i månedsvis stått på med full kraft for å vekke opp folk til det som egentlig er iferd med å skje, her fra 28/11-20, her.

Gamle mennesker ble lagt inn i noe de kalte palliativ behandling, for å dø, for ingenting. Operasjonstrengende syke ble lagt i ventekø, mange døde. De testet det de kalte sykdom med en test som kunne vries og vendes i alle retninger. Her så det ut til å være noe som ikke stemte. Vårt samfunn er iferd med å bli skjøvet utfor kanten. Vi vil ikke ha det slik, vi må stoppe dette.

Folk som er bekymret over den alvorlige situasjonen har møttes hver lørdag på Eidsvolls plass til appeller og samtaler. I snart ett år er Norge styrt av unntakslover. Grunnloven og menneskerettighetene er satt til side. I fjor het det «bli med på dugnaden», etter hvert har tonen vært: «vent til dette er over», «så snart vaksinen kommer», «etter jul», «til våren», om «100-150 dager». Dette er illusjoner. Det koronadiktaturet vi nå opplever vil ikke ta slutt så lenge vi godtar det. Normalen kommer ikke tilbake. Dette er politisk. Våre rettigheter kommer ikke tilbake, hvis vi ikke tar dem tilbake». Delta i Røde Luers fakkeltog foran Stortinget den 13. februar (se video opptog fra 23. januar, her).

]]>
http://www.nyhetsspeilet.no/2021/02/ta-livet-tilbake-eidsvolls-plass-oslo/feed/ 0 68631
Virus, Folkehelseinstituttet og CEPI på Torshov http://www.nyhetsspeilet.no/2021/01/virus-folkehelseinstituttet-og-cepi-pa-torshov/ http://www.nyhetsspeilet.no/2021/01/virus-folkehelseinstituttet-og-cepi-pa-torshov/#comments Sat, 30 Jan 2021 10:40:41 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=68522 «Folk blir nå bedt om å adlyde de anbefalte regler (ikke lover) som skal komme til å ødelegge deres helse, formuer og deres liv. Dette kalles double bind (dobbeltknute) hjernekontroll. Double Bind betyr at du er fortapt hvis du gjør det, men like fortapt hvis du ikke gjør det. Det hele er grunnlagt på løgn, men det er det som skjer akkurat nå » (Jason Christoff, her).

At det er en gigantisk avstand mellom de «helsemessige trusler» og restriksjoner, viser at historien om et mutert virus ikke er troverdig, men at den blir brukt som brekkstang nettopp for restriksjonene; myndighetene balanserer på en syltynn grense hvor de er svært nært ved å latterliggjøre seg selv. Dette er et nytt tydelig tegn på at dette dreier seg om makt og kontroll og ikke om helse.

At Stortinget har lukket, forteller at også politikerne er maktesløse, at det egentlige maktsentrum sitter høyere enn dem. Vi ser at et «virus» blir brukt som et påskudd, vi har med folk å gjøre som bevisst skader vårt samfunn, de skal ha oss alle til å ligge på knærne og de forventer at de skal komme unna med det uten å måtte stå til ansvar. Veien videre? Vi må bli flere. Slutt dere til De røde luer (Oslo Journalen, her, Facebook, her), de er flinke. Vi må få opp antall deltagere i protestene mot regjering og helsemyndigheter; få med Oslos uteliv, de arbeidsløse, la oss ihvertfall bli opp til 50 000 deltagere, leger og sykepleiere, helsearbeidere og mange andre. Ikke uten grunn åpnet de polet igjen, og grunnen var enkel nok: Folk fant seg rett og slett ikke i at polet skulle bli stengt. 1000 hytteeiere ligger allerede i søksmål mot staten, her begynner det virkelig å monne, de 1000 skulle også vært med i gatene å demonstrere. For hva får myndighetene til å reagere?

Kanskje kan det forholde seg slik? Helsemyndighetene kjører på der hvor folk tier og samtykker, men der hvor åpen motstand kommer tilsyne, der holder myndighetene sine restriksjoner tilbake, nettopp fordi dette ikke handler om virus, men om makt. De kjører bare der hvor folk gjør plass, hvor veien så og si er «ryddet». Mottoet må være: Gjør motstand, ikke vær redd for å vise det!

Er Solberg i skyttergraven for å bli akseptert og beundret; har hun kanskje gitt avkall på sin personlighet og blitt et redskap? Satt bryteren på gjennomtrekk (foto fra Facebook, her)?

For faktum er: Går myndighetene for langt, kan de miste all makt på en gang, helt plutselig. Og det er folk flest som kan sørge for det. Prosjektet Covid19 er så stort og så risikabelt for planleggerne at de skjelver 24/7 ved tanken på alt som kan gå galt. Og nettopp det er iferd med å skje. Det er iferd med å rakne; det er iferd med å gå galt. Men det lå mye mer bak kortene; det var dette som fikk flere interesserte til å spørre hva dette egentlig var? Mange følte det, [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2021/01/virus-folkehelseinstituttet-og-cepi-pa-torshov/feed/ 19 68522 Mutert virus, varsko her… http://www.nyhetsspeilet.no/2021/01/mutert-virus-varsko-her/ http://www.nyhetsspeilet.no/2021/01/mutert-virus-varsko-her/#comments Sat, 23 Jan 2021 11:55:57 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=68497 Kommer normalen tilbake? Kan vi stole på helsemyndighetene?

Var vi overrasket, skal de prakke på oss flere vaksiner? Ser det ikke unektelig sånn ut? Kan det være vaksineindustrien selv som driver viruspandemien fremover mens våre helsemyndigheter og regjering er i deres hender (fra nrk.no)?

Gikk ikke helsemyndighetenes ut i offentligheten med fete overskrifter? Uten vitenskapelig begrunnelse? Har vi sett vitenskapelig rapporter som bekrefter muterte virus? Finnes det muterte virus bare i avisene, fjernsyn og radio? Hva er våre helsemyndigheter opptatt av? Tror vi at det er borgernes sikkerhet? Jeg tror ikke det; de svarer ikke på spørsmål fra landets borgere. De holder bare pressekonferanser og meddeler restriksjoner de har bestemt. Da de kun skremmer og skaper frykt er det klart at de ønsker å skape panikk, hvorfor? De ønsker ikke fundert kunnskap blant folk om virus, hvorfor?

Har de vitenskapelig redegjort for noen mutert virus? Nei. Har de vitenskapelig redegjort og isolert SarsCov2-viruset? Nei, ikke det heller! En gruppe engasjerte mennesker i Telemark hadde allerede i juni 2020 sent inn spørsmål om dette til Helsedirektoratet, vi purret på dette i oktober 2020, men vi har fortsatt ikke fått svar; vi ser følgespørsmålet som relevant; kanskje har de ikke et virus i det hele tatt (toppfoto, her)?

Har ikke Silla Holm rett, lar vi oss forføre av herskesyke folk (innlegg fra Facebook)?

Margrethe Salvesen Zivic skriver: «Det er for eksempel ikke redegjort for hvordan stengning av skoler og barnehager skal ha noen som helst betydning etter at det er funnet et virus på et sjukehjem. Den måten regjering og kommunale myndigheter nå herjer med barn og ungdom på er brudd på barnekonvensjonen og alle lover om barns rettigheter. Hvert eneste år har det kommet bølger av virus til Norge, og noen år med større antall innlagte og døde enn denne gangen. Men dette er første gang i norgeshistorien at landet styres på denne hysteriske måten. Den store illusjonen: «Når dette går over»…

I snart ett år er Norge styrt av unntakslover. Grunnloven og en serie med andre lover og menneskerettigheter er satt til side. I fjor het det «bli med på dugnaden» og «ta en for laget», etter hvert har tonen vært: «vent til dette er over», «så snart vaksinen kommer», «etter jul», «til våren» og så videre. Beklager å måtte si det, men dette er illusjoner. Det koronadiktaturet vi nå opplever vil ikke ta slutt så lenge vi godtar det. Normalen kommer ikke tilbake. Rettighetene våre kommer ikke tilbake. Hvis vi ikke tar dem tilbake» (se Røde Luers demonstrasjon, Oslo sentrum 23. januar, her).

Margrethe Salvesen Zivic har etter min mening rett.

]]>
http://www.nyhetsspeilet.no/2021/01/mutert-virus-varsko-her/feed/ 100 68497
Vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner http://www.nyhetsspeilet.no/2021/01/vi-trenger-ikke-direktorer-som-vil-tvinge-pa-oss-eksperimentelle-vaksiner/ http://www.nyhetsspeilet.no/2021/01/vi-trenger-ikke-direktorer-som-vil-tvinge-pa-oss-eksperimentelle-vaksiner/#comments Fri, 15 Jan 2021 10:01:54 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=68482 52:23: «we dont need the CEO of big companies forcing experimental biological agents on anyone…»

Dr. Simone Gold, grunnlegger av America’s Frontline Doctors, her.

Fra hennes innledning: Vi kjenner sannheten i hjertet. Vi kan ikke akseptere så mye løgn. Det er sannheten som gjelder og vi må kjempe for å få den frem. En doktor ville ikke tvinge sine ansatte å bruke masker og myndighetene i Oregon tok fra han lisensen til å kunne praktisere. Vi skal kjempe for ham. Han sa at han var så glad for at han gjorde dette. For å leve i løgnen var ikke godt. Hydroxychloroquine er en medisin som må kunne selges fritt over disken. Det kjemper vi også for. Den store kampen er ikke mot viruset, men mot frykt. Folk flest vil ha sitt normale liv tilbake. Men det kommer ikke til å skje ved vaksinen. Derfor må vi ta tak i dette fra en helt annen kant. Se og hør hennes foredrag, lastet opp den 14. januar 2021 (her).

«Og vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner for at vi skal kunne fly til Washington for å demonstrere vår mening. Vi vil kjempe for at alle skal kunne fly uten bli påtvunget noen eksperimentell vaksine. Vi skal snakke med de største flyselskapene og ett av våre våpen skal være en liste med minst 1 mio underskrifter; vær snill å gå til nettstedet stopmedicaldiscrimination.org, og skriv under, her (også internasjonale underskrifter),» forteller Simone Gold.

Om Frontline doctors: «Mindre enn 24 timer etter at Frontline Doctors første pressekonferanse i Washington DC ble de sensurert og fjernet fra Facebook, YouTube og Twitter. Etter at deres egen nettside ble sensurert ut av nettet i et forsøk på å kvele dem, var legene tilbake foran trinnene av høyesterettsbygningen for deres andre pressekonferanse, og risikerte liv, familie og jobb, fordi de hadde bestemt seg for å bringe sannheten direkte til det amerikanske folk om at det finnes en kur mot COVID, og at publikum ikke lenger trengte å være redde.»

Dr. Simone Gold var den første legen som snakket i dag, og hun sa: «Vi kommer endelig ut i offentligheten, noe som har kostet mye både personlig og profesjonelt. Vi er lei av å se pasienter dø foran oss, og vi er enda mer opprørte over å se edderkoppnettet av frykt som omslutter den amerikanske offentligheten. Når det finnes en behandling, finnes det en helbredelse. Folk har vært redde for å si det. Men hva mer kan du kalle det hvis du gir noen medisiner tidlig, og det avbryter sykdomsprosessen? Vi kommer etter deg, Big Pharma. Vi kommer etter deg og vi forblir ikke tause. Det første grunnlovstillegget om ytringsfrihet er der av en grunn. Det er tusenvis av oss» (tekst oversatt herfra).

]]>
http://www.nyhetsspeilet.no/2021/01/vi-trenger-ikke-direktorer-som-vil-tvinge-pa-oss-eksperimentelle-vaksiner/feed/ 242 68482
Vaksine eller ikke vaksine http://www.nyhetsspeilet.no/2020/12/vaksine-eller-ikke-vaksine/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/12/vaksine-eller-ikke-vaksine/#comments Tue, 29 Dec 2020 09:58:24 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=68448 Dr. Andrew Wakefield (foto fra video, her)

Jeg visste ingenting før det begynte å komme opp til overflaten i februar måned 2020. Siden har jeg har fulgt med på utviklingen av det de har kalt koronavirus; mye har jeg lært underveis, sålangt har ingen utspill i media (fra WHO, FN, våre helsemyndigheter) gitt meg noen grunn til å ha tillit til det de holder på med. Avgjørende for min mistillit har først og fremst vært den pompøse bruk av media om smittede, døde og kommende vaksiner, i mine øyne åpenbart i hensikt for å vekke frykt. Ja, så ville de få meg til å tro at jeg var syk (smittet), selv om jeg var frisk, hva var det egentlig for slags bedrageriforsøk, og det fra våre egne helsemyndigheter?

Jeg tror denne damen har rett: Catherine Austin Fitts is an American investment banker and former public official who served as managing director of Dillon, Read & Co. and as United States Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Housing during the Presidency of George H.W. Bush (se video intervju, her).

Men også den løgnaktige bruk av PCR-testen som brekkstang, den var ment å bli brukt til noe helt annet. Og den rigorøse sensur av andre meninger enn «den politisk korrekte» (WHO), som hos Youtube, Facebook og Twitter, var på et helt latterlig lavt nivå. Høye tanker om sine brukere og kunder hadde de ikke. De som daglig ser på NRK og tror på det de ser og hører på TV, i tillegg leser dagsaviser uten kritisk sans, er flertallet. Jeg aksepterer at det er flertallet som styrer.

Film Vaxxed, en oppskakende, hjerteskjærende og gripende film, åpnet for meg døren til en virkelighet om vaksiner jeg ikke kjente til, original (her), på tysk (her). Salgsrepresentant Merck, Brandy Vaughan: «Hvis et legemiddelfirma bare får én vaksine ferdig innenfor tidsplanen, kan de tjene opp til $30 milliarder på ett år» (48:04).

At noen blir alvorlig syke av det de kaller SarsCov2-viruset, er et faktum. Men var det virkelig et virus som forårsaket det? Jeg lurte på om det kunne være bakteriell forgiftning, for folkene bak koronaviruset hadde erfaringen med miltbrann-bakterier, visste jeg. Det beste middel for stabil sunnhet var sunn mat og drikke; hadde man et svakt immunsystem, hadde jeg tillit til zink og d-vitamin, god søvn og nyte det vakre ute i naturen. Folk som har betydd mye i min forståelse av temaet vaksinering var folk som Matthew Del Bigtree, Robert F. Kennedy Jr. og forskeren Dr. Judy Mikovits, men også Andrew Wakefield. Alle ærlige og oppriktige folk. Dessverre ikke våre egne helsemyndigheter eller regjering som tilsynelatende ikke la merke til det, de hoppet bukk over løgnene.

Dette er bakgrunnen for at jeg ikke vil la meg vaksinere: CDC i USA har innrømmet ikke å ha kunnet isolere det de kaller for SarsCov2-virus. Det er da korrekt å spørre seg om historien om coronaviruset og vaksine mot koronavirus kan være sann? Fordi man kan ikke utvikle en vaksine mot et virus de ikke har funnet. [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/12/vaksine-eller-ikke-vaksine/feed/ 103 68448 COUNTDOWN weekend i KulturLåven på Gran 18-19-20-21 desember http://www.nyhetsspeilet.no/2020/12/countdown-weekend-i-kulturlaven-pa-gran-18-19-20-21-desember/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/12/countdown-weekend-i-kulturlaven-pa-gran-18-19-20-21-desember/#respond Wed, 16 Dec 2020 17:41:23 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=68437 http://www.nyhetsspeilet.no/2020/12/countdown-weekend-i-kulturlaven-pa-gran-18-19-20-21-desember/feed/ 0 68437 Kommer det et stort skifte den 21. desember 2020? http://www.nyhetsspeilet.no/2020/12/kommer-det-et-stort-skifte-den-21-desember-2020/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/12/kommer-det-et-stort-skifte-den-21-desember-2020/#comments Wed, 16 Dec 2020 08:26:26 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=68399 I den senere tid har det fra flere hold kommet informasjon om  at menneskeheten i nær fremtid vil påvirkes av kraftfulle energier. Det hevdes også at deres virkning vil bringe oss nærmere Vannmannens tidsalder. 

Starten på Vannmannen?

Bakgrunnsinformasjon fra astrologen Pam Gregory:

Her er en video som forklarer litt om den forestående begivenheten:

Konjunksjonen mellom Jupiter og Saturn

Den 21. desember vil vi få muligheten til å å se en konstellasjon som ikke har vært observert på mange hundre år. Jupiter og Saturn vil komme så nærme hverandre at de vil se ut som EN planet!

Konjunksjonen mellom Saturn og Jupiter

Hva har kornsirkler med dette å gjøre?

Den 5. september kom formasjonen som vises på hovedbildet til syne i Wiltshire i England. Kornsirkel spesialisten Horace Drew(Red Collie), tolker dette som et tegn på at svært betydningsfulle endringer vil finne sted i forbindelse med vintersolverv den 21.12, på grunn av gravitasjons bølgene som da vil treffe jorda. Her er hans forklaring.

Hva kan den enkelte gjøre?

Ved vintersolverv blir det gjennomført en fellesmeditasjon hvor tusenvis av mennesker vil delta. Det hevdes at 144.000 utgjør den kritiske masse som skal til for å få i gang en større og meget viktig forandring til alt og alles beste. Jo flere som deltar, jo større virkning vil denne meditasjonen kunne ha. Her er et intervju med Cobra som omhandler denne forestående begivenheten. Denne oversikten viser når denne meditasjonen finner sted i de ulike tidssoner. I Norge vil den starte mandag 21. desember kl. 19.22 og vare i ca 20 minutter. Ønsker du å bidra til at den positive effekten blir så stor som mulig? Da har du muligheten nå.

Fremgangsmåten:

1. Use your own technique to bring you to a relaxed state of consciousness. 2. State your intent to use this meditation as a tool to co-create the trigger that will start the Age of Aquarius. 3. Invoke the Violet Flame from its primary source to place a circle of protection around you during and after the meditation. Ask it to transmute anything that does not serve the Light. 4. Visualize a pillar of brilliant white Light emanating from the Cosmic Central Sun, then being distributed to Central Suns of all galaxies in this universe. Then visualize this light flowing through the M87 galaxy and then entering through the Galactic Central Sun, then going through our Galaxy, then entering our Solar System and going through all beings of Light inside our Solar System, then through the sublunar space and then through all beings on planet Earth and also through your body to the center of the Earth. 5. Visualize this Light transmuting all remaining darkness on Earth, healing all inequalities, erasing all poverty and bringing abundance to all humanity. Visualize soft pink Light of the Goddess embracing all beings on planet Earth and healing their emotional bodies. Visualize a new grand cosmic cycle of the Age of Aquarius beginning, bringing pure Light, Love and Happiness to all beings on Earth. Visualize your perfect life in the new Age of Aquarius.

 

Etterord

Etter all sannsylighet er det slik at når vi handler [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/12/kommer-det-et-stort-skifte-den-21-desember-2020/feed/ 22 68399