Nyhetsspeilet http://www.nyhetsspeilet.no Et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket Tue, 22 Sep 2020 11:28:55 +0000 nb-NO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.0.10 98394864 Da Gro Harlem kom på banen…and the good news http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/da-gro-harlem-kom-pa-banenand-the-good-news/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/da-gro-harlem-kom-pa-banenand-the-good-news/#comments Sun, 20 Sep 2020 09:42:46 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67725 Fra NRK 18. september 2020: Hvem ringte til GHB og sa at nå måtte hun komme på banen? Hvem begynte å bli redd for at prosjektet Covid19 kanskje kunne synke ned på havets bunn (fra Nrk, her)?

Hvorfor kom du på banen, akkurat nå, Gro Harlem? Var du redd for å tape på oppløpssiden? Hadde pandemien endelig dødd ut?? Raknet det hele? Gikk det dårlig med Covid19, slo det ikke an slik det var forventet, hadde folk flest skjønt for mye? At det var svindel?? Din svindel, Gro Harlem?

Kunne du ikke lenger styre hva folk skulle få vite? Hadde du mistet kontrollen? Nærmet øyeblikket seg hvor den gamle kommunistiske metoden igjen skulle bli tatt i bruk; en kjent medspiller dukket opp foran inngangsdøren med en ladet pistol og antydet at tiden var kommet?

For Covid19 var ditt prosjekt, Gro Harlem. Om dette går dette ad undas, tror du du klarer å holde deg unna dragsuget? Kanskje hadde du kalkulert inn dette, også? Kan det være slutten på din epoke vi ser? Personlig skal jeg ikke ha det minste imot det, slik en råskap og hensynsløshet som du har utvist, det fortjener ingen annen utgang. Hadde jeg kunnet styre, hadde dette skjedd for lengst. Men folk trodde på deg, Gro Harlem, utsendingen fra den århundregamle familie Harlem i Nederland, det var nok noe av årsaken til at det varte og rakk.

Fra avisen Nationen lørdag den 19. september 2020: «Til tross for alle festtaler om åpenhet, argumenteres det stadig kreativt» (se lederen, her)…Vi merker oss at også riksavisene ikke engang kaller en spade en spade. De spør IKKE hvorfor regjeringen lyver, til tross for at det er åpenbart, men beholder høfligheten helt til siste slutt? Tenk det, en regjering som fører sitt folk bak lyset?? De sager flittig på de grener de sitter på, hva kan være motivet for det? Må bevæpnet politi og militære styrker komme ut i gatene før de aller siste begriper hva som er på gang? (om koronaopprøret i VG, her).

Ikke bare VG, som i slike sammenheng er den siste i rekken, når til og med avisen Nationens lederskrivere mener at det nå var nok, nå hadde det gått for langt, da kan vi andre trygt sette oss på sofaen og si «dette var ikke det de hevdet det skulle være»… Hva kunne vel ligge bak, når Statens indre gemakker hadde gjort seg slik flid med å gå bak ryggen på folk for å skjule tingenes egentlige tilstand for befolkningen? 100 års hemmeligholdelse? Ikke det skal hjelpe, engang.

Hvordan står det egentlig til med det verdensomfattende svindelprosjekt, Covid19?

En vesentlig kilde var i hovedsak i år thehighwire.com som gikk på luften i 2016. Matthew Del Bigtree hadde vidmet sitt liv i kampen mot giftig virkende vaksiner sammen med englenderen Andrew Wakefield og har i flere år hatt ukentlige sendinger gjort kjent på Youtube. Dette tok en rask slutt da han hadde fått for mange seere; Youtube sensurerte hele kanalen i oppdrag av miljøet bak FN og WHO, fjernet alle deres [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/da-gro-harlem-kom-pa-banenand-the-good-news/feed/ 3 67725 Dr. Heiko Schöning i Berlin: «Nei til løgn, ja til sannhet». http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/dr-heiko-schoning-i-berlin-nei-til-logn-ja-til-sannhet/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/dr-heiko-schoning-i-berlin-nei-til-logn-ja-til-sannhet/#comments Mon, 14 Sep 2020 13:14:48 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67699 Intervju på tysk med Dr. med. Heiko Schoening, Berlin 10. september 2020 (se her).

Bakgrunn offiser i det tyske militæret, familiefar og ektemann, arbeider idag som almennmedisinsk lege i en bydel i Hamburg. For noen år siden undersøkte han terroren med miltbrannbakterien i New York i 2001. Da koronviruset dukket opp i 2019 skjønte han sammenhengen. Han gikk ut i den store tyske offentlighet den 29ende august 2020 i Berlin sammen med Robert F. Kenndy Jr. og betegnet både tyske rikspolitikere, Bundestag (tyske storting) og vaksineprodusenter for korruptive, blendet av profittbegjær, kriminelle og løgnaktige. Skikkelig modig mann: Går man hans påstander etter i sømmene, blir konklusjonene de samme som hans, da det han refererer til simpelthen er fakta. Kanskje var det derfor de ansvarlige myndigheter ble så forskrekket at de beordret det tyske politi om å true ulydige borgere som bryter karantenepliktene med å bli skutt (se steigan, her).

For hvem tjener de store penger på «koronapandemien»?

Innkjøp av vaksiner skjer over statsbudsjettene. Vaksinedosene leveres av Astrazeneca, mens produsenten er Emergent BioSolutions. De var allerede dengang i 2001 involvert i kriminelle forretninger, forteller Schoening. For panikken og redselen for virus startet allerede dengang, i 2001, med anthrax (miltbrann). Og det var ingen utenlandske aktører, det var innelandske, kjente, det var de egne US army-laboratorier. Og millioner av mennesker ble vaksinert mot anthrax, omsetningen gikk på høygir, mens tusenvis av statsansatte og militære ble vaksineskadet, noen for livet. De ble vaksineskadet av vaksiner levert av Emergent BioSolutions, akkurat de samme som idag leverer vaksiner mot koronaviruset, «so sind einfach mal die Fakten», understreket Schoening. Dette er organisert kriminalitet. Vi må rett og slett stå opp mot mafiaen, vi må si nei til korrupsjon i politikken, vi må si ja til livet, ja til sunnhet og ja til sannhet.

Har Krudtaa kanskje rett? Ligger terrorens natur også bak koronavirusets skremselskampanje? Kanskje er det verdensomspennende koronavirus en terror-skremsels-aksjon, på linje med anthrax-terroren i New York 2001, bare denne gang i global målestokk (innlegg, se her)?

Aldri før har de innbilte syke hatt det så godt. Vi har smitte bak ethvert hjørne, på ethvert dørhandtak, bak enhver maskedekket person som kommer gående mot oss. Lever vi ikke i hypokonderiets glansdager? Endelig har myndighetene med trompet og fanfare kunne bekrefte at hypokonderen virkelig er syk!

Men lever vi godt? For etter alt å dømme lyver myndighetene. Ikke bare har de forfalsket dødsattester en masse, deres PCR-test som er nøkkelen for å finne ut om noen er smittet, er tvers igjennom ubrukelig. Ikke bare ubrukelig, den er et bedrag. Helsevesenets testtropper, idag de som skal sørge for grunnlaget for den andre bølge, er bokstavelig talt ute i falsk ærend.

Tenk det, så mange flinke, godhjertede og velmenende mennesker, alle ute i løgnens ærend. Tusenvis ute med alvorlige drag i ansiktene for å teste for noe de kaller smitte, men som alle som har hatt influensa eller har blitt vaksinert, har, og ikke minst, geit, sau og frukter, ihvertfall papayafrukten i Tanzania, ifølge analysene til landets President Magufuli.

De tester deg for [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/dr-heiko-schoning-i-berlin-nei-til-logn-ja-til-sannhet/feed/ 10 67699 9/11 og Covid-1984 http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/9-11-og-covid-1984/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/9-11-og-covid-1984/#comments Sat, 12 Sep 2020 13:03:02 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67672 Den dagen fikk vi svaret, the next 9/11 heter Covid 1984. Historiens største falsk flagg aksjon. 9/11 var skapt for å slavebinde menneskeheten og ta fra oss all frihet og elementære menneskerettigheter.

James Corbett har tatt en grundig analyse og laget en dokumentar på hva som skiller disse to hendelsene. Han fant ut at det overhodet ikke er noen forskjell.  Den lille friheten vi satt igjen med etter kuppet 9/11 hvor Bush, Rumsfeld og Cheney kjørte totalt over alt av demokratiske prosesser har forduftet som dugg for solen.

19 år senere har vi blitt hjernevasket til å akseptere den nye normalen etter 9/11, og nå kommer neste og siste fase. For å sitere den avdøde djevelen David Rockefeller:

«Vi trenger en ny stor hendelse for å få folk til å akseptere the New World Order.»

Albert Pike og Giuseppe Mazzini dikterte de 3 kommende verdenkrigene i 1871. Som du ser  står vi med begge føttene godt plantet i den siste, menneskeheten skal utarmes i total elendighet. Den siste krigen mot menneskeheten har startet.

Luceferianerne kjører på med prinsippene sine slik de alltid har gjort. I flere tusen år har de ventet og ventet på at teknologien skulle komme på plass. Nå blir det som i Noahs dager, de skal bruke RNA og DNA vaksiner til å endre vårt DNA for å ødelegge Guds skaperverk.

Slik blir vi en del av Lucifers army. Vaksinen med luciferase og 060606 patent ID2020 vil endre hele skaperverket og slavebinde oss for alltid. De som nekter vil bli presset, forfulgt og så jaktet ned.

Det er heller ingen bombe at det er George Soros, Bill Gates (Bill Gates født 66 år og 6 måneder etter Adolf Hitler) og Rockefellers som står bak. På lenken under forklarer Dr Carrie Madej hva vaksinen gjør med deg og hva den inneholder i videoen  «Human 2.0? A wake-up Call to the world».

Så blir det opp til menneskeheten om de vil underkaste seg Lucifer eller kjempe imot. Her er dokumentaren fra James Corbett og Corbett rapport. COVID-911: From Homeland Security to Biosecurity

Så hva skjer videre nå?

Vil Kill Bill fjerne viruset ingen har sett og redde oss alle og så går vi tilbake til normalen slik det var i 2019 eller 2000? Nei, tvert imot, det vil være enda verre. Dette vil være toppen av globaliseringen, alle nasjonalstater skal bli avskaffet og forenes til ett “land” hvis du kan kalle det slik … ledet av Lucifer selv i noen år. Etter at det er over kommer Jesus tilbake og kaster djevelen i ildsjøen og låser ham opp, og dommedagen vil begynne.

Når det gjelder selve tittelen har Satan vunnet, og han vil vinne, ja, men seieren hans kommer til å bli kortvarig. Han vant kampen, ikke krigen.

]]>
http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/9-11-og-covid-1984/feed/ 12 67672
De ropte ulv, ulv… http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/de-ropte-ulv-ulv/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/de-ropte-ulv-ulv/#comments Fri, 11 Sep 2020 14:07:22 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67630 Ulv, ulv, ropte de, men at smitteøkning var uten betydning, sa de ingenting om (om betydning smitte, her, fra Aftenposten 10.september, her)?

Hva var det egentlig WHO hadde i tankene? Nå roper de ulv, ulv fordi mange er smittet?? Er ikke det rart?? Er Erna Solberg og Camilla Stoltenberg bare deres talerør? For har de ikke allerede erklært unntaktilstand, unntak fra de vanlige lover? Er det bare virus, smitte og pandemi som gjelder nå? En pandemi ingen kan se, men som det skrives om i avisene og snakkes om på NRK? Skal panikk og frykt tvinge folk inn på soverommene og toalettene, hvor de skal måtte låse døren etter seg?

Hva har Solberg i tankene, mon tro? Hvorfor sa hun det ikke rett ut?? Var tiltakene så inngripende at de ikke tålte åpenhet? Her fra Aftenposten 11. september 2020 (her).

Hvem er det som opptrer bak Solbergs store ord? Ser vi noen som er forkledde? Som later som om de opptrer i de godes tjeneste? Men som bare har den egne fortjeneste i penger og ressurser for øyet?

Ser vi en mektig, altoppspisende mørkladen skygge snike seg over oss, med grådige blekksprutarmer som suger seg inn i alle landets ressurser, i våre alles lommer og bankkonti for å suge til seg det de kan få tak i, for siden å utrydde de som ikke kan levere, de som i deres øyne ingen betydning har, de som er verdiløse, de arbeidsløse, de syke og gamle?

Er ikke dette de grådige som snakker om virus, sykdom og smitte? Var ikke de allerede på vikende front da de begynte å telle antall smittede, istedenfor å telle de syke; fordi korona bare var en vanlig forkjølelse? Hadde de for få syke, ikke mange nok til å få dette til å virke troverdig? Testet ikke alle som tidligere har tatt influensavaksine, positivt? Nå har de plutselig bare blitt smittede?? Ser vi svindelen?  Er det ikke tydelig at de pumper opp frykt til og med uten medisinsk grunnlag??

Hvem vil vaksinere seg mot en sykdom som bare finnes på NRK og i riksavisene (Aftenposten 11. september, her)?

De kaller oss smittede, selv om vi ikke er syke? Er ikke det rart?? De kaller oss syke, selv om vi ikke merker det?? Er ikke det rart?? Ser vi ikke noen på scenen som misbruker statsapparatet? Kan de være marxister forkledd som sosialdemokrater?? Og når virusskremselen ikke lenger virker, sier de bare «vi tok visst feil», men beholder så uten å si noe, alle sikkerhetsregler som møte-og bevegelsesforbud, portforbud og hemmelige leire for lite samarbeidsvillige, er det ikke det som er planene? For er det ikke da det virkelige faschistregime skal begynne? Og mens vi tror på dem og klapper begeistret, tømmer de statskassene bak vår rygg og fyller sine private konti. Var det ikke slik også forbilledet Lev Trotsky hadde gjort det?

Hadde vi ikke sett dette, allerede? For lå det ikke syke og døde overalt i deres fotspor der hvor de hadde vært? Var det ikke WHO som sto ansvarlige for [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/de-ropte-ulv-ulv/feed/ 15 67630 De ryggsvake protester i Bergen, men Titanic må senkes http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/de-ryggsvake-protester-i-bergen-men-titanic-ma-senkes/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/de-ryggsvake-protester-i-bergen-men-titanic-ma-senkes/#comments Thu, 10 Sep 2020 09:38:52 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67607 Helsemyndighetene er engstelige for at folk ikke tror på løgnene deres, for da har de ingenting å fare med, lenger. Det er bare derfor de går så forsiktig i dørene, akkurat nå. For er ballongen tom for luft, må de stenge butikken og gå hjem til fjernsynet og barna. Da må de sette seg ned med sitt elendig humør, for da har de mislykkes totalt og skal stilles til ansvar. Det blir meget vanskelig å svelge for noen. Men det fortjener de også, for de har sørget for store ulykker for mange, mitt håp er at vi snart ser slutten på dem. For det er vi som skal sørge for at Titanic synker.

Fra NRK: 11 stykker stiller for det tidligere yrende kulturliv i Bergen, er det bare smulene igjen av en rikdom som tidligere flommet gjennom byens gater (her)?

Det var folk fra Bergens kulturliv som hadde stilt opp til protest, 11 stykker (se NRK, her). Bergen er en by som vanligvis flommer over av kulturtilbud, her bor mange begavede musikere, sangere og dirigenter, kirkemusikere og andre flaggbærere. Selv fikk jeg være med å synge Bachs Påskeoratorier i en av Bergens store kirker, fantastisk. Bergen er byen med nattjazzen i hulen og et stort og fargerikt miljø av jazzmusikere i alle størrelser og farger som strør rundt seg med store og små konserter som perler på en snor. Og ikke minst de storslagne kirkekonserter med et vell av barn og ungdommer som synger og gauler i alle retninger. Bergen er byen som fra tidlig tider bød på festivaler, tiden for de åpne gleder, så vellykket at mange av Norges byer ville gå i samme fotspor, Bergen med sin egen Grieghall, hvor man kan styre akkustikkplatene i taket i konsertsalen elektronisk. Bergen med sine mange kulturinitiativ og kulturskoler, minst 25 000 mennesker skulle stilt opp.

Ser vi allerede her hva som ligger i kortene? Aner vi kanskje hva som skjer bak gardinene hos Helsedirektoratet og Fokehelseinstituttet? Hva slags forbud kommer etter festforbud? Kanskje forbud særlig mot gudstjenester, mot familiesammenkomster og alle slags konserter, hvor tror du det kan ende (Aftenposten, her)?

Hvor ble folket av? De skulle ha vært tusenvis som gikk i tog og viste sine motvilje mot det usle bakholdsangrep fra WHO. De skulle ha vrimlet i gatene med flagg og plakater, slik at også Byrådet ble klar over at de hadde mistet virkeligheten av syne. Men Byrådet vet det ikke ennå og bare 11 stykker kulturpersonligheter stilte, av en befolkning av 279 000 begavede store og små.

For byrådspolitikerne tror på viruset, kulturpersonlighetene åpenbart også, de mener de driver med dugnad. Mens viruset, et skalkeskjul for en ustillelig hunger etter makt, dirrer gjennom luftene og holder folk i lammelse. Men vi skjønner jo at noe er galt, når de lager store overskrifter om at nå er mange flere smittet enn før! De er ikke syke, men de er smittet? Les hva barnelegen Dag Bratlid har å si til det, smittet av et virus ingen personlig har sett noe av, men [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/de-ryggsvake-protester-i-bergen-men-titanic-ma-senkes/feed/ 6 67607 Hva skjer i Bergen, smitte? Er nedtellingen begynt? http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/hva-skjer-i-bergen-smitte-er-nedtellingen-begynt/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/hva-skjer-i-bergen-smitte-er-nedtellingen-begynt/#comments Wed, 09 Sep 2020 11:00:24 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67587 Strammer helsemyndighetene snøret? Er virkelig folk blitt sykere? Får vi flere restriksjoner? Maske i bussene og begrensede antall ved møter? Vakter i gater, foran eneboliger og på torvene? Unntakstilstand? Er dette bare begynnelsen? For advarslene hagler. Folk som har greie på det, stiller spørsmål.

Norge lyser advarende rødt, sier de, har NRKs pekefinger kommet frem?

For å finne smittede, ble ikke PCR-testen brukt? Såvidt jeg hørte hadde den feilmålinger på opptil 50%, falske posivitive måling av en smitte. Hvordan er det mulig å bruke en slik test og på bakgrunn av denne foreta nedstenging som medfører at bedrifter går konkurs, mennesker mister arbeid og familier mister inntekter? Det er jo ikke til å begripe, for det er jo helt unødvendig?

Er ikke det meget mistenkelig?? Det er som om Utrykningspolitiet måler din hastighet til 150 km i timen, mens du kjørte bare i 50 og så setter de deg attpåtil på glattcelle?? Uten mat og drikke en uke?? Hva slags måling er det?? Man kan bare kalle slikt med ett ord og det heter svindel.

Eller for å si det med professor emeritus og barnelege Dr. Dag Bratlid i Aftenposten idag den 9. september 2020: «Stadige rapporter om hvor mange som har fått påvist covid-19 har derfor ingen generell interesse, men fører bare til engstelse i befolkningen»…Han tviler på helsemyndighetene, men vil være høflig og sier ikke det, men han sier: «Dersom nasjonale smitteverntiltak fortsatt skal ha allmenn tilslutning, må myndighetenes informasjon om covid-19 og den kommende influensaepidemien bli mer realistisk.»

Han sier med andre ord at myndighetene er urealistiske og langt ute på glattisen. Kanskje er tiden inne for å slutte med koronsirkuset, Bjørn Guldvog og Espen Nakstad, før det hele blir latterlig? Har dere ikke engang den medisinske kunnskapen på plass?

Fra Albert Park, Melbourne, 5. september 2020: Har man i den gamle forbryterkolonien Australia fullstendig mistet konseptene? Mye tyder på at myndighetene allerede har gått tapt, bare vanlige folk klarer å holde på fornuften.

Og hva skjer i Melbourne, Australia, der kastet 5 politimenn seg, i verste kommuniststil, over en ung kvinne som ikke hadde maske, det kan vel ikke ha med virus å gjøre? For det var meningen at det skulle gå voldsomt for seg, akkurat det skulle ut i media, brutaliteten skulle synes, det var ingen tvil om det.

En annen ung kvinne, denne høygravid ble arrestert og satt inn i fengsel fordi hun hadde meldt sin interesse for en demonstrasjon mot covidreglene i Melbourne. Det har ingen sammenheng med virus, lenger. Det skal ikke mye til for å forstå dette. Vi ser jo at myndighetene i Australia ønsker å statuere eksempel. Meget lite hyggelig syn.

Ser vi historisk på dette, har brutalitet og vold vært et kjennemerke til et bestemt miljø. Det fulgte dem alltid på veien, hvorenn de gikk. Den som har fulgt med i svingene her, har slått fast at det er samme miljøer som står bak dette de kaller virus; WHO, våre helsemyndigheter i Norge representerer disse, Klaus Schwab og hans WEF representerer disse, Bill Gates er deres [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/hva-skjer-i-bergen-smitte-er-nedtellingen-begynt/feed/ 4 67587 Tok du vaksinen? Det var ikke Korona, det var korrupsjon… http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/tok-du-vaksinen-det-var-ikke-korona-det-var-korrupsjon/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/tok-du-vaksinen-det-var-ikke-korona-det-var-korrupsjon/#comments Tue, 08 Sep 2020 13:27:11 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67566 Den som trakk ut proppen i badekaret var Dr. Judy Mikovits. For Mikovits hadde oppdaget ting som ikke var som de skulle, meget ømfindtlige ting. Det fikk hun tilsynelatende svi for, men dermed inspirerte hun tusener på tusener av engasjerte mennesker som også hadde skjønt at under overflaten i det amerikanske helsevesen var det mye korrupsjon, men som ikke kjente detaljene.

Dr. Judy Mikovits has a PhD in Biochemistry and Molecular Biology, doing her thesis on Negative Regulation of HIV Expression in Monocytes.

Beskytt ditt immunsystem, for det er bra. Det kan være en solid beskyttelse mot sykdommer. Som Dr. Judy Mikovits uttrykker det: «We are not at risk, folks, we have a very strong immune system.» Men den som tror at en vaksine beskytter, tar feil. For vaksinen driver en bresje inn i ditt immunforsvar og gjør deg svak. Da er det du som har fått viruset injisert i deg sammen med vaksinen. Derfor kan det være at det er deg som sprer dette fordi du har fått det injisert i deg, «the vaccines are driving the pandemics,» forteller Judy Mikovits.

Dr. Judy Mikovits står ved det hun mener er rett og har ikke solgt seg, ikke latt seg vippe av pinnen av folk som er mektigere enn henne. Hun står på fjellgrunn, fjellstøtt. Ikke alle er særlig begeistret for det, heller tvert imot. Hennes bakgrunn kan sees slik: Judy Mikovits, doktorgrad, fikk sin BA fra University of Virginia og sin doktorgrad i biokjemi og molekylærbiologi fra George Washington University. I sin 35 år lange søken etter å forstå og behandle kroniske sykdommer, har hun studert immunologi, kjemiske naturprodukter, epigenetikk, virologi og medikamentutvikling.

På litt over 20 år gikk hun veien fra å være en en laboratorietekniker på entry-level til å bli direktør for Lab of Antiviral Drug Mechanisms ved National Cancer Institute, før hun begynte å lede programmet Cancer Biology ved EpiGenX Pharmaceuticals i Santa Barbara, California, hvor hun møtte og giftet seg med David Nolde i 2000. I 2006 ble hun tiltrukket av situasjonen til pasienter med kronisk utmattelsessyndrom (ME / CFS) og autisme, og ble hovedansvarlig for å demonstrere sammenhengen mellom immunbasert betennelse og disse sykdommene.

«Når du injiserer alt det DNAet inn i et individ, endrer du mottakeligheten for andre ting fordi immunforsvaret blir invalidisert og dysfunksjonelt; det er som om det «brenner» for fullt, hele tiden. Så menneskene som mest sannsynlig får en alvorlig sykdom gjennom at dette Corona-viruset sprer seg, er de som ble vaksineskadet. Og det er den vaksinerte som sprer viruset fordi deres immunsystem er kompromittert» (fra video tatt ned av youtube, men 22:06 video på Bitchute forsatt på nett, her).

«When you inject all that DNA into an individual, you change their susceptibility to other things because their immune system becomes crippled and dysfunctional and «the fire is always on.» So the people most likely to get severe disease from this Corona virus spreading, are the vaccine injured. And it’s the vaccinated spreading the virus because they are immune compromized.»

US Forsker Judy Mikovits

«Hvis [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/09/tok-du-vaksinen-det-var-ikke-korona-det-var-korrupsjon/feed/ 7 67566 Har de virkelig planlagt hungersnød, også i Norge? http://www.nyhetsspeilet.no/2020/08/har-de-virkelig-planlagt-hungersnod-ogsa-i-norge/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/08/har-de-virkelig-planlagt-hungersnod-ogsa-i-norge/#comments Mon, 31 Aug 2020 16:50:31 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67503 Har du noen gang vært arrestert? Sittet bak lås og slå, innesperret, lenket fast? Har du kanskje også vært syk og sultet, blitt tynn og skranten? Da vet du mere om fremtiden enn de fleste av oss. Norge står idag under angrep av totalitære globalister som har sneket seg inn i styre og stell i det norske statsapparat i ly av mørket og bitt seg fast. De er så og si de gråkledde eminenser i departement og direktorat, men med fotfolk. De vil ikke bare kontrollere oss, arrestere oss og fengsle oss, de har ikke bare planlagt pandemien, men vil også utsette oss for mere: De ønsker å sulte oss ut, gjøre oss svake, syke og medgjørlige, de vil at mange av oss skal dø. I sitt planleggingsdokument for koronapandemien har de også beskrevet en forferdelig hungersnød som skal komme. Og hvordan kunne de gjøre det, spør du kanskje? De vil lyve, sier jeg.

I Tyskland regner man med at 125 000 pasienter døde i påvente av livsnødvendige operasjoner under 3 måneders nedstengning våren 2020, for Norge er det statistisk beregnede tall 7600. Forøvrig stiller jeg meg bak O-J Sagas ord.

De ville bruke løgn for å mørklegge veien dit hen, for å skjule sine egentlige hensikter. Og selv om bevisste folk i mange land har reist seg opp og sagt stopp, har de ansvarlige på langt nær gitt seg. De har detaljerte planer som de har forberedt i mange år. Og slik disse maktfolk er sammenskrudd, gir de seg aldri.

Selv om de har ansvaret for at tusener på tusener av menneskers død fordi disse ble nektet en adekvat medisinsk behandling, for operasjonssaler sto unødvendig tomme (se lenker nederst).

Selv om de har ansvaret for at tusener på tusener gamle som ble skjøvet ut på sidelinjen, mange døde av sult, men særlig tørst, mange ble skjøvet over i døden med sedativ medikamentering, så kommer de ikke til å ta det inn over seg, men vil til siste slutt late som ingenting (se lenker nederst).

Men felles nevneren som kan ta brodden av de planlagt restriksjoner er innsikt, fordi de ønsker å bruke det «farlige» virus som brekkstang; et patogen som forekommer i alle som har vært forkjølet, hatt influensa eller har blitt vaksinert. Og først når de ansvarlige faller, kan vi begynne å rydde opp. Ansvarlige for dette i Norge står Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og Solberg-regjeringen.

Kontroll, arresteringer og fengslinger

Var dette bare forsiktige antydninger på hva som skulle komme, var dette kanskje allerede planlagt? Kanskje hadde vi bare et par måneders tid på oss før restriksjonene skulle være på plass, før portforbudene skulle være innført og store områder med kalde kontainere for annerledestenkende sto der, klargjort? Det gjaldt å ordlegge seg riktig. Hvis man vil bevege noen til å tro på en «skummel sykdom», en sykdom som ikke er noen sykdom i det hele tatt, kan vi høre dette ved overlege Dr. Chris Witty, medisinsk sjef for England, som formidlet den rette tro fra WHO på følgende måte:

David Icke på Trafalgar Sqare i London [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/08/har-de-virkelig-planlagt-hungersnod-ogsa-i-norge/feed/ 3 67503 Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder… http://www.nyhetsspeilet.no/2020/08/kjemp-for-alt-hva-du-har-kjaert-do-om-sa-det-gjelder/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/08/kjemp-for-alt-hva-du-har-kjaert-do-om-sa-det-gjelder/#comments Tue, 25 Aug 2020 16:04:28 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67471 Et faschistregime in spe, Helsedirektoratet og Solbergregjeringen, overraskende ikke sant? De opptrådte som heltene som hadde reddet oss fra et livsfarlig virus. De trengte hele Norges befolkning på sin side i troen på dette, derfor kjørte NRK og noen hovedstadsaviser som de gode hjelpere på fullt trykk i lang tid, for at det skulle virke overveldende for oss andre.

Restriksjonenes tid skal snart begynne, de satser på tvungen maskebæring, portforbud og et omfattende strafferegime, i fravær av en anerkjent, vitenskapelig medisinsk begrunnelse. Lukter ikke dette noe særegent?

Det syntes faktisk som om flertallet frivillig lot seg ta til fange av denne gudsallmektige kampanje. Vi lot seg skremme opp i et hjørne, lot oss overkjøre og ble gjort myke og mottagelige for de gjentagende flodbølger av skremmende nyheter om hvordan døden spredde seg rundt omkring i Norge.

Vi kunne iaktta at samme tiltak ble gjort gjeldende over hele den vestlige verden samtidig, styringen var åpenbar sentral, i informasjonståken skimtet vi FN med sin Agenda 2030, mens WHO og World Economic Forum, ledet av Klaus Schwab, Henry Kissingers svirebror og også eugenetiker, hadde utarbeidet detaljene. Det ser meget alvorlig ut for Solberg-regjeringen og Helsedirektoratets folk, akkurat nå.

For det var deres forordninger som forårsaket at folk døde i operasjonskøer, sykehusene sto tomme, at gamle døde fordi de ble skjøvet ut i glemsel for å dø, uten mat, uten drikke, noen ganger hjulpet inn i døden med medikamenter, fordi man i propagandaen trengte et høyt antall dødsfall. Det var deres forordninger som gjorde at småbedrifter gikk konkurs, at ansatte og deres familier mistet alle sine inntekter, med all fortvilelse og sosiale ødeleggelser dette hadde skapt, alle selvmord, den kolossale økning i alkohol- og stoffmisbruk, men også de gigantisk store statlige utbetalinger, ressurser fra vår felleskasse.

Fra en storby i Nederland: Ung, tynnkledd kvinne slått med kølle av politimann fordi hun ikke reagerte fort nok, rundt den 22.ende august 2020 (fra Max Igans video), er dette begynnelsen på et nytt kapittel av vår historie?

Fordi de visste fra begynnelsen av at dette var løgn. De visste fra første øyeblikk av at helt andre hensikter lå bak historien om det farlige virus som truet befolkningen. De spilte et meget høyt spill, et klassisk bedrageri, foran våre øyne. De mente å kunne løse dette ved å gi seg selv 100 års hemmeligstempling, men de hadde glemt noe, noe langt alvorligere. For langsomt begynner det nå å komme til syne; langsomt ser flere og flere at ikke alt var som det ble fortalt, flere og flere ser nå at sannheten ble tildekket og holdt skjult, skjult bak løgn. Var dette virkelig et bedrag, fra begynnelsen av? Ble den norske befolkning virkelig holdt for narr?

Melbourne i Victoria i Australia skulle bli byen som viste hva som egentlig skjulte seg bak løgnen om «viruset». Det var kontrollstaten, men ingen liten lokal kontrollstat, det var et miljø som hadde latt sine egne folk infiltrere i nesten alle lands statsapparat, særlig helsemyndighetene, fordi de ville overta styringen.

En nødmelding fra Melbourne [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2020/08/kjemp-for-alt-hva-du-har-kjaert-do-om-sa-det-gjelder/feed/ 37 67471 Utenomjordisk weekend med Cosmic Party i KulturLåven 28-29-30 august http://www.nyhetsspeilet.no/2020/08/utenomjordisk-weekend-med-cosmic-party-i-kulturlaven-28-29-30-august/ http://www.nyhetsspeilet.no/2020/08/utenomjordisk-weekend-med-cosmic-party-i-kulturlaven-28-29-30-august/#respond Mon, 24 Aug 2020 12:29:17 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=67459 http://www.nyhetsspeilet.no/2020/08/utenomjordisk-weekend-med-cosmic-party-i-kulturlaven-28-29-30-august/feed/ 0 67459