Nyhetsspeilet http://www.nyhetsspeilet.no Et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket Wed, 01 Jan 2020 10:51:58 +0000 nb-NO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.0.8 98394864 Mattilsynet: Kontrollstatens brutale ansikt? http://www.nyhetsspeilet.no/2019/12/mattilsynet-kontrollstatens-brutale-ansikt/ http://www.nyhetsspeilet.no/2019/12/mattilsynet-kontrollstatens-brutale-ansikt/#comments Mon, 09 Dec 2019 23:00:09 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65154 Da mange hendelser tydet på at Mattilsynet ikke var det de selv hevdet å være, begynte jeg å studere dem og deres aksjoner nærmere. Det var underlig å måtte slå fast at et statlig tilsyn så ofte tok i bruk løgn, bedrag og forfalskninger for å få det resultat de ønsket. De sjenerte seg heller ikke et øyeblikk for å bruke hersketeknikker av verste sort, fordi de ville oppnå noe de hadde bestemt seg for på forhånd.

Jeg kunne først ikke tro det jeg hørte, men bøndene jeg snakker med, fortalte alle det samme. Det som sto i avisene syntes også å bekrefte dette. Mens det sto på oppdaget jeg en underliggende rød tråd som kom til syne; det så ut som om Mattilsynet lot seg misbruke av utenforstående til å likvidere husdyrgårder.

Undersøkelsens konklusjon; grønn kommunisme

Resultatet av mine undersøkelser er at Mattilsynet må nedlegges. Konklusjonen er helt klar. Mattilsynet er og har vært en sosial katastrofe som allerede har berørt flere tusen nordmenn på verste måte. I denne sammenheng har embedsmenn og -kvinner i både Landbruks- og Næringsdepartementet som eiere av Mattilsynet gjort seg skyldige i lovbrudd og må straffeforfølges, men også ledende skikkelser i Politidirektoratet. Det har vært både overraskende, forbløffende og sjokkerende å finne ut hva som kunne ligge bak Mattilsynets tyranniske oppførsel. Trådene går bakover til Sovjet 1917 og kan karakteriseres som «grønn kommunisme». Det er som i krigen: Først når tåka letter, er det lettere å se hvor fienden kommer fra, man slipper å kaste bort tid og kraft på unyttige ting. Lenker til avisartikler og andre referanser er lagt inn underveis i artikkelen.

Tilsyn, hvem er de og hva ser de etter?

Mattilsynet sikrer bonden, gården, dyrevelferden og forbrukerens matsikkerhet med trygge, velkjente og utprøvde metoder.

«Mattilsynet er på tilsyn i alle typer dyrehold, med både produksjonsdyr, sportsdyr og kjæledyr. Vi prioriterer å inspisere dyrehold der vi mener det er risiko for brudd på regelverket» (fra Mattilsynets årsrapport 2016, se her).

Var ikke Mattilsynet et vanlig kontrollerende statstilsyn for å bedre kvaliteten på dyrevelferd og matproduksjon? Men hva var da forklaringen på de mange uforståelig avviklinger av gårdsbruk utført av Mattilsynet, brutale og blodige aksjoner, oppkonstruerte beskyldninger, bruk av tendensiøse foto i avisene, falske rykter og åpenbart egenproduserte bekymringsmeldinger? Var vi iferd med å få kontrollstaten inn bakveien, forkledd som det gode arbeid med dyrevelferd? Det virket som en slu plan og en stygg måte å føre folk bak lyset på. Mattilsynet var bekymret på vegne av alle dyrs ve og vel, sa de; kunne det kanskje være floskler og svada? Kanskje var dyrevelferd bare et påskudd? Så jeg leste meg opp på aksjonene til Mattilsynet og slo fast at når det kommer til stykket hadde lovene om dyrevelferd ikke så stor betydning, ikke for Mattilsynet. Kan dette bety at dyrevelferdslovene ble utviklet som et instrument for Mattilsynet til å ta kontroll? At Mattilsynet selv kunne se bort ifra dem når det måtte trengs? De er nyttige idioter, mente bonde Kristen Birkemo, husdyrbonde i 32 år på Sola i [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2019/12/mattilsynet-kontrollstatens-brutale-ansikt/feed/ 15 65154 UTENOMJORDISK konferanser i november i Bergen og Nittedal http://www.nyhetsspeilet.no/2019/11/utenomjordisk-konferanser-i-november-i-bergen-og-nittedal/ http://www.nyhetsspeilet.no/2019/11/utenomjordisk-konferanser-i-november-i-bergen-og-nittedal/#comments Tue, 05 Nov 2019 18:16:58 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65139 http://www.nyhetsspeilet.no/2019/11/utenomjordisk-konferanser-i-november-i-bergen-og-nittedal/feed/ 13 65139 Mattilsynet slår til, igjen http://www.nyhetsspeilet.no/2019/11/mattilsynet-slar-til-igjen/ http://www.nyhetsspeilet.no/2019/11/mattilsynet-slar-til-igjen/#comments Mon, 04 Nov 2019 11:51:12 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65039 Liv er det som preger en bondegård. En gårdskatt eller ti som jager mus. Musene springer rundt fordi det er så mye rart å se, så mange halvmørke ganger, kroker og kriker.

Også en gårdshund som jager kattene og gjerne mange barn, mange familiemedlemmer og kanskje et kårshus med besteforeldre. I stallen står hest og ponni, hos noen til og med et esel, inne i en usynlig eim av livet selv. Sikkert også et hønsehus hvor man kan snakke lenge med hønsen. Hønsen elsker å bli snakket med og går aldri tom for begeistrede svar. I fjøs er det gjerne store, dampende melkekyr og kanskje en prustende okse. Blant jordens første mennesker forsamlet om livets arnested var bøndene, av Kains slekt (kilde Mosebøkene).

 

Bonden, vårt hjerte nærmest

Hva bonden får ut av jorden, gjør han til begavet for oss alle, hvilken rikdom og fylde, og våre mager ble fulle, det var en fryd og det var varmt; vi struttet av energi, vi gledet oss.

Bøndene er nærværende mennesker. Fordi de lever så tett med dyrene. Og de kaster ikke bort tiden, men bruker ressursene som de kommer. Bondegården er alle bedrifters mor. Det store varme kjøkken er det bankende hjerte. Der møtes alle, store og små til alle måltider. Der blir det bakt brød, der blir det syltet og der blir slakt skåret opp og pakket. Men finstua står avlukket og er ikke oppvarmet om vinteren. Den blir spart til høytidene og festlighetene. Men ikke bare høystemte fester foregår der, også når døden har inntrådt blir den døde, pent kledd som til fest, lagt i åpen kiste til den siste avskjed. Da kommer slekt og venner fra fjernt og nær for å ta avskjed. Da kommer presten med de siste ord og velsignelse.

For bøndene er døden er en del av livet. Det har ikke alltid vært selvfølgelig å ha kålrabi og poteter på matbordene. Vi har ikke alltid hatt mel å bake brød av. Det er ikke lenge siden selv i det fruktbare Sørtyskland at Schwabenfolket sultet. Da hadde de ikke gulrøtter, melk og ost, da hadde de ikke engang poteter, da hadde de ingenting; det var tomt; og dengang døde mange av sult. Ingenting er så forferdelig som å dø av sult. Schwabenfolket husker det ennå med forferdelse. Folk sultet og døde her til lands, også. Men noen kunne ihvertfall glede seg over fattigmannskost, salt sild. Derfor er det egentlig en fest hver gang bøndene tilbyr sine matvarer på torvet. For da er det gode tider. Grønnsaker, frukt og andre matvarer i hver en liten og stor by.

 

Men da det var uår, da var det tomt i kjeller og fjøs, da var vi alle fattige og ribbet, da var det så usigelig kaldt, vi ble syke, tynne og bleke, det var det smalhans. Da sørget vi over de dårlige tider.

Det har ikke alltid vært selvfølgelig å ha kålrabi og poteter på matbordene. Vi har ikke alltid hatt mel å bake brød av. Det er ikke lenge siden selv i det fruktbare [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2019/11/mattilsynet-slar-til-igjen/feed/ 20 65039 Fra 3D til 5D WorkShop 3 november http://www.nyhetsspeilet.no/2019/10/fra-3d-til-5d-workshop-3-november/ http://www.nyhetsspeilet.no/2019/10/fra-3d-til-5d-workshop-3-november/#comments Thu, 17 Oct 2019 22:16:27 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=65007 http://www.nyhetsspeilet.no/2019/10/fra-3d-til-5d-workshop-3-november/feed/ 3 65007 De forente nasjoners store konspirasjon http://www.nyhetsspeilet.no/2019/09/forente-nasjoners-store-konspirasjon/ http://www.nyhetsspeilet.no/2019/09/forente-nasjoners-store-konspirasjon/#comments Wed, 11 Sep 2019 05:40:27 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=64833 Var det ekstremvær de snakket om, var det folkevandringer og terrorister, var det villbranner, jordskjelv og flodbølger? Kanskje sto det noen i bakgrunnen og holdt oss i sjakk ved hjelp av teknikker de aldri snakket om? Kanskje gikk de veien som skulle gi dem uinnskrenket makt? Ett skritt av gangen, mens vi sov.

Kanskje var de eksperter på redsel, frykt og angst? Og blottet for moral? Bare den som er orientert, vet hvorfra vinden blåser.

Forord

I den følgende artikkel brukes betegnelsen jøde. Men også judaitt, talmudist (inspirert av deres hellige bok, Talmud) eller sionist, den gruppe som sto bak etableringen av Israel. Hvis det ikke er nevnt, har jeg ment østjødene, de bosatt i  Østeuropa, Ukraina og Russland. Den andre hovedgruppe har jeg omtalt som sefardiske (fra Spania). Den tredje gruppe er Sabbatai Zevi-jødene som aldri nevner sitt opphav, de ser ut som europeere, har kristne navn og virker i det skjulte. Først i etterkant av det brutale overfallet på Utøya den 22. juli 2011 begynte min beskjeftigelse med dette tema.

I den følgende tekst om FNs store konspirasjon viser jeg til tingenes tildragelser og deres forskjellig forgreninger, og til de som står bak og trekker i trådene, i form av skisser. Teksten bygger på mitt nuværende kunnskapsnivå og er fortsatt et ufullstendige innblikk i et komplisert landskap, men hvor jeg alikevel tror jeg har funnet et spor. Det er ikke snakk om jødene som sådanne, men om deres rabbier, i dette tilfelle, om rabbiene fra Østeuropa, som i virkeligheten visstnok ikke engang var jøder.

De var konvertitter. Khazarene konverterte til jødedommen som et helt folk i sin tid, sies det. Personlig er jeg skeptisk til alle forklaringer de selv varter opp med; denne ble etablert av forfatter Arthur Koestler (1905-1983) gjennom hans bok The Thirteenth Tribe (1976). Men den er nevnt i den russiske forfatter Aleksandr Solzjenitsyns (1918-2008) bok om jødene i Russland (Zwei hundert Jahre zusammen; finnes fullstendig i tysk oversettelse), i så tilfelle har han gått god for den.

Men det var den samme vi så under den første Irakkrigen, the Gulf War, beordret av jødiske krigshauker i Pentagon, og som vi også idag ser igjen i IDF-soldatenes behandling av palestinske barn og ungdommer. En forbløffende brutalitet.

Khazarene går under navnet slangefolket (her). Men de oppviste mot i kamp bare hvis de var sikre på å vinne. De skal ha blitt slått sønder og sammen av nordiske vikinger på reisefot omkring år 900 e.Kr.; der hvor det ikke var elver å reise på, måtte vikingene skyve sine flatbunnede skip over land og strand. Da de kom til Khazaria forlangte khazarene tollavgift for å la de nordiske handelsmenn passere deres grenser. Det skulle de ikke ha gjort, for det var grunn nok til at vikingene trakk våpen (se her, her og her). Navnet slangefolket er beskrivende for deres list, sluhet og løgnaktighet som er det de omgir seg med, også idag (se her). Det er deres rase som er herrefolket, et tyrkisk folkeslag, opprinnelig. De kalte seg jøder, men var det ikke. Idag vil [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2019/09/forente-nasjoners-store-konspirasjon/feed/ 28 64833 Intensiv bevissthetsheving? http://www.nyhetsspeilet.no/2019/07/intensiv-bevissthetsheving/ http://www.nyhetsspeilet.no/2019/07/intensiv-bevissthetsheving/#comments Sun, 07 Jul 2019 10:08:05 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=63930 Utenomjordiske guider og mestrene i vår planets åndelige hierarki arbeider både fra kulissene og gjennom enkelte personer som formidler deres informasjon. Denne artikkelen vil ha særlig fokus på Luis Fernando Mostajo Maertens(LFMM) og hans oppdrag. Se også: Utenomjordisk kontakt i Sør Amerika, del 1.

Bakgrunn

Her er et intervju med ham, tekstet på norsk:

Hjelp for planeten jorden

I følge de utenomjordiske guidene som Luis Fernando har kontakt med, har de i over 4000 år hatt hjelpeprosjekter for vår planet. En viktig del av dette er energetisering av ley-line nettverket. På samme måte som vår kropp har meridianer med akupunktur punkter som kan behandles, har moder jord et energetisk nettverk kalt ley-lines. Krysspunktene har stor betydning, de er nemlig moder jords ’akupunktur punkter’. På samme måte som på menneskekroppen kan de ‘behandles’ med andre ord tilføres energi, for på den måten påvirke og utvikle all bevissthet, inkludert vår.

Ley-line energetisering

I tidligere tider ble dette gjort ved at steinsirkler og pyramider ble plassert på slike strategiske steder. Kirker og katedraler ble også bygd på slike kraftsteder gjerne ved hjelp av hellig geometri. På den måten blir den positive effekten disse stedene har på vår bevissthet forsterket. En av de som har brukt mye tid og energi på å finne ut av dette, er forfatteren og foredragsholderen  Freddy Silva. I dette svært interessante foredraget som i stor grad handler om kornsirkler, forklarer han blant annet om denne sammenhengen, samt om healing effekten av kornsirkler:

På samme måte som steinsirkler, klostre og katedraler, har Silva oppdaget at alle ekte kornsirkler plasseres på krysspunkter på det globale ley-line nettverket. De har altså samme formål, nemlig å fremme utvikling av bevissthet.

 

Selje kloster i Nordfjord. Viktig norsk kraftsted (5)

 

Ildlinjen gjennom Europa

I juli 2011 da Luis Fernando var foredragsholder på en konferanse i Glastonbury, England, fikk han tidlig om morgenen beskjed om at en kornsirkel var kommet like ved. Den hadde form som en slangeformet drage med to planeter ut fra senteret av dragens kropp. Den mest sannsynlige tolkningen er at dette illustrerer Jorda og Venus med Solen i senter, samt drage-kraftlinjen også kalt Mikael linjen. Luis Fernando fikk så en telepatisk beskjed om at det var guider fra Venus som stod bak og at det var starten på et nytt oppdrag for ham.

Hans nyeste bok med bilde av  kornsirkelen

Mikael linjen slik den går gjennom Storbritannia. Legg merke til stedene den passerer som Glastonbury, Avebury, etc.

Mikael linjen gjennom Storbritannia

Her er kartet som befinner seg i klosteret Sacra de San Michelle i Italia. Det viser denne drage-kraftlinjen (ildlinjen) slik den går gjennom flere europeiske land.

Hele Mikael/drage-kraft linjen

Som det fremgår av kartet, har den syv sentrale kraftsentre hvor det er plassert kirker og klostre. Alle disse er knyttet til erkeengelen Mikael.

De ligger på følgende steder:

Skelligøyene, Irland (Skelling Micheal) Skillyøyene utenfor kysten av Cornwall, England (St. Micheal’s Mount) Normandie, Frankrike (Mt. Saint Michel) Piemonte, Torino, Italia (Sacra di San Michelle), Foggia, Nord Apulia,Italia (Sanctuary of Monte Saint’Angelo) Symi-øya, Hellas (Panormitis klosteret) Karmelberget, Haifa, Israel (Karmel klosteret som er dedikert til St. Michael)

For å aktivere alle [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2019/07/intensiv-bevissthetsheving/feed/ 5 63930 Blir feminine verdier redningen? http://www.nyhetsspeilet.no/2019/05/blir-feminine-verdier-redningen/ http://www.nyhetsspeilet.no/2019/05/blir-feminine-verdier-redningen/#comments Sun, 19 May 2019 07:47:14 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=63847 Her omtales tre modige kvinner som alle har bidratt til å avdekke meget viktige, men skjulte årsaker til dagens kraftige miljøforringelse og masseutryddelse av insekter, fugler og dyr.  

 

Rosalie Bertell(1929 – 2012)

Rosalie Bertell

Bertell var en amerikansk økofeminist og pasifist som hadde en unik evne til å avdekke skjult informasjon, samt formidle det hun oppdaget. Hun var utdannet lege med ni æres doktorgrader og stiftet blant annet organisasjonene “International Institute of Concern for Public Health” og “International Physicians for Humanitarian Medicine. Hun arbeidet for FN i over 60 land og i 1986 ble hun tildelt æresprisen “Right Livelihood Award” for sin innsats.

Hva fant hun ut?

Her er de viktigste oppdagelsene, beskrevet i boka: ”Planet earth, the latest weapon of war og i hennes artikkel: ”Slowly wrecking the planet”.

 

Den ødeleggelsen av planeten som nå pågår, er skapt av militæret i samarbeid med multinasjonale selskap, sammen med en viss gren av vitenskapen. Kommentar: Sjekk navn som David Keith og Ken Caldera. Det er ikke bare USA som er involvert i dette høyteknologiske angrepet på moder jord. Andre land som deltar er Russland, Kina, Storbritannia, Australia, Canada og Japan. I følge Bertell, gjorde Russland og USA i 1974 en hemmelig avtale om å starte tining av Arktis ved hjelp av lavfrekvent EM stråling. Hensikten er å bedre tilgang for både russiske og amerikanske oljeselskap. I 1958 sprengte USA sin første atombombe i verdensrommet i det som ble kalt Project Argus. Den 9. juli 1962 (Project Starfish),  sprengte USA tre atombomber og samme året Sovjet (Russland) en. Alle disse detonasjonene fant sted i det som kalles Van Allen beltet som blant annet beskytter vår planet mot kosmisk stråling. Skadene er trolig uopprettelige. Mye av den teknologien som nå brukes av militæret, er hentet fra Nikola Tesla. Da han døde i 1943, ble hans papirer konfiskert av FBI og i følge Elana Freeland(les videre), fikk president Trumps onkel John Trump, hovedansvaret for disse dokumentene. Som følge av HAARP og lignende teknologier, skjer det en oppvarming av øvre luftlag (stratosfæren). Det har altså ingenting med CO2 å gjøre! Hullene i ozonlaget er ikke kun skapt av drivgasser som KFK, men overlydsfly, aerosoler av barium, tiår med testing av atomvåpen samt rakettoppskytninger. Golfstrømmen er svekket med 1/3 del. Som følge av dette kan det bli en ny istid i Europa. Mye tyder på at både det store jordskjelvet på Haiti og det som satte Fukushima reaktorene ut av spill i Japan i 2011, var fremprovosert av HAARP teknologi. Hvert 5. år minker atmosfæren med 1 km. Det innebærer mindre beskyttelse mot kosmisk stråling som gamma, UVB og UVC. Definisjonen på geoengineering er påvirkning av atmosfæren i globalt omfang, med andre ord manipulering av vårt vær, våre hav og selve planeten vi bor på. Metodene har blitt tatt i bruk uten noen debatt, offentliggjøring eller demokratisk avgjørelse. De er basert på romforskning og forståelse av hvordan planeten jorden fungerer. Antallet og omfanget av disse operasjonene er overveldende. Jorda har blitt et offer for militær forskning og det er på tide å stanse geoengineering som er en ond farse og [...]]]>
http://www.nyhetsspeilet.no/2019/05/blir-feminine-verdier-redningen/feed/ 4 63847
Tror jeg på chemtrails fortsatt? http://www.nyhetsspeilet.no/2019/05/tror-jeg-pa-chemtrails-fortsatt/ http://www.nyhetsspeilet.no/2019/05/tror-jeg-pa-chemtrails-fortsatt/#comments Thu, 09 May 2019 13:51:27 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=63840 Hvor kommer all eksosen fra i bildet ovenfor? Når flystripene er like lange som flyet er det lav luftfuktighet. Flymotorer når temperaturer på 1800 grader. Bak flymotorene er det ekstremt kraftig varm luft som skyter ut.

Fuktighet er alltid tilstedeværende i troposfæren. 0% luftfuktighet er umulig. Det vi ser av tykke hvite striper er omliggende luftfuktighet som flyet passerer i gjennom.

Flybensin består av hydrokarboner, 99.8% av utslippet består av vanndamp, resten er karbondioksid(10kg per flytur), sulfitter og metaller. Fly forurenser. Biodrivstoff forurenser mindre, men brenner svakere enn vanlig flybensin, som reduserer styrken til flymotorene og senker hastigheten.

Tror jeg fortsatt på chemtrails? Eller er det en «cover up story» for at vanlig flytrafikk forurenser og skaper voksende flystriper som skaper global oppvarming som tvinger oss til å bruke lyntog?

Etter 10 år har jeg fortsatt ikke sett en Youtube-video hvor flystripene sprøytes ut av dyser montert på vingene. Stripene dannes alltid et stykke lenger bak flyet. Videokameraene zoomer godt inn på flyene fra bakken. Selv brukte jeg 60X zoom. Her trenger du ikke zoom.

Påstått flybensin blandet med vannløselige reaktive metaller vil danne hydrogengass lenge før bensinen ankommer flyplassen fra fabrikken. Det er umulig å lage skyer mange steder med for lav luftfuktighet, som ikke vil sette i gang de vannløselige metallene til å reagere voldsomt og spre seg som skyer, og steder med lav luftfuktighet er steder som trenger skyer mest.

Hvis det vi ser på bildet er kjemikalier blandet inn i flybensinen som flyr rundt verden, ville tanken blitt tom lenge før landing så mye som slippes ut. Enda verre, kjemikaliene hadde begynt å danne flystriper med en gang piloten skrur på motorene på bakken alle på flyplassen og i flyene ville sett det. Påstander om at aluminium er blandet inn i flybensinen høres fornuftig ut for noen som vil tenke at aluminium reflekterer sollyset best, men aluminium er tyngre enn luft og vil synke raskt. Noen har til og med gått så langt og sagt at vindmøller har hemmelig teknologi som stråler elektromagnetisk felt som holder utslippet oppe i luften. Hvorfor er det ikke vindmøller overalt der det sprayes mest?

Hva hvis de blander det ut med vann i tanker ombord militærfly, der seter er byttet ut med kjemiske tanker, og derfor blir det ikke nødvendig med luftfuktighet i luften for å starte en kjemisk reaksjon som lager skyer? Da ville vi fortsatt se stripene forme fra vingene og ikke lenger bak flyet som indikerer på at det er vanndamp som bruker et par sekunder på fryse fast.

Hva hvis kommersielle fly har flere tanker ombord så takeoff og landing har egne tanker for ublandet bensin? Det er mange fly som vender tilbake på grunn av fulle passasjerer, chemtrailsene hadde sprutet ut mens flyet stod på bakken. Hva hvis de har en knapp som skifter bensintanker, som innta landing? Da hadde vi fortsatt sett stripene slippes ut fra vingene og ikke avstander bak.

Jetstrømmer er noen få hundre kilometer brede, begynner fra 9000 – 16000 meter,  har en hastighet opptil 443 kilometer i timen. Om det var en [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2019/05/tror-jeg-pa-chemtrails-fortsatt/feed/ 121 63840 Spennende konferanse på Sola Helsefarm, 15.-16. juni! http://www.nyhetsspeilet.no/2019/05/spennende-konferanse-pa-sola-helsefarm-15-16-juni/ http://www.nyhetsspeilet.no/2019/05/spennende-konferanse-pa-sola-helsefarm-15-16-juni/#comments Sun, 05 May 2019 14:34:13 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=63798 Vi har vært så heldige å få en av verdens mest kjente kontaktpersoner for utenomjordiske til Norge. I tillegg har vi også tre norske foredragsholdere som alle vil bidra til at dette blir en unik og inspirerende helg!

Luis Fernando Mostajo Maertens

Luis Fernando Mostajo Maertens

Regnes som en av de viktigste nålevende ET-kontaktene, og hadde sin første kontakt-opplevelse som tretten åring(1977).  Siden har han hatt mange fysiske møter med sine utenomjordiske guider og har også ved to anledninger blitt transportert til Venus og Jupiters måne Ganymede, gjennom det som kalles en Xendra. Se artikkelen Utenomjordisk kontakt i Sør Amerika, del 1. Her er et fordrag han holdt i Mexico i 2017, hvor han forteller om sin bakgrunn, hvordan det hele startet, mm. Takk til Bent Michaelsen for teksting til norsk:

 

Luis Fernando var for øvrig en av foredragsholderne på den internasjonale UFO konferansen som ble holdt i Bergen i 2014. Her er foredragene fra den gang:

 

 

Initieringsreiser

Luis Fernando deler sin kunnskap og erfaring både i form av foredrag og workshops. I tillegg er han instruktør innen teknikker som fremmer ens bevissthetsmessige utvikling og dette tar han i bruk i fullt monn på det som kalles initieringsreiser. De foretas i små grupper på maksimum 12 personer, som gjennomgår et helt spesielt program som utvikler deltakernes bevissthet. Gjennom sin direkte kontakt med guidene, har Luis Fernando lært hvordan hver enkelt kan bidra til menneskehetens kollektive bevissthetsoppvåkning. Se artikkelen: E.T. kontakt i Bolivia. I løpet av en initieringsreise er det svært vanlig at gruppen observerer fartøy på himmelen, som en slags hilsen fra de utenomjordiske guidene om at de er i kontakt. Luis Fernando har også skrevet flere bøker hvor han deler erfaringer og informasjon både fra sine ET-kontakter og Det store hvite brorskap. Han er for øvrig en av få kontaktpersoner som har tatt med journalister til det som kalles ‘forhåndsvarslede kontakter’. Dette består av observasjon av fartøy hvor Luis Fernando som regel også får en telepatisk melding som han overbringer til de tilstedeværende.

Programmed sighting, 2004

LF har også blitt tatt med til et sted under Titicacasjøen som kalles Winyamarka, hvor Mestre fra Det store hvite brorskap har en base. I følge Luis Fernando har det store hvite brorskap siden april 2016, representert vår planet i De galaktiske verdeners konføderasjon. Luis Fernando har blitt fortalt at det er viktig at vi på et solid grunnlag skaper en ny tid med en forbedret menneskehet. Hver enkelt av oss er nå både øyevitner og bidragsytere til jordens transformasjon, en forvandling som for 40 år siden ville ha virket utenkelig. Se ellers www.lfmm.info for norsk informasjon om Luis Fernando Mostajo og hans virke.

 

Norske foredragsholdere

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg

driver som homeopat i Bergen og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i mange år arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. Han har også studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Fra 2012 til 2017 arrangerte han sammen [...]]]> http://www.nyhetsspeilet.no/2019/05/spennende-konferanse-pa-sola-helsefarm-15-16-juni/feed/ 1 63798 Utenomjordisk-konferanse i Nittedal 28 april http://www.nyhetsspeilet.no/2019/04/utenomjordisk-konferanse-i-nittedal-28-april/ http://www.nyhetsspeilet.no/2019/04/utenomjordisk-konferanse-i-nittedal-28-april/#comments Sun, 07 Apr 2019 18:45:36 +0000 http://www.nyhetsspeilet.no/?p=63760 http://www.nyhetsspeilet.no/2019/04/utenomjordisk-konferanse-i-nittedal-28-april/feed/ 3 63760