/

Hamp kan redde verden

19K visninger
9 minutter lesetid
95

Hamp kan være en fredlig løsning til den globale mat- og drivstoffkrisen. Regjeringer verden over snakker om en grønn revolusjon, men ingen tør å snakke om hamp.

Den amerikanske revolusjonen

Oppbyggingen av de tidligste koloniene hadde ikke vært mulig om det ikke var for en svært spesiell plante. Amerikanerne hadde aldri klart å løsdrive seg fra britenes varer om det ikke var for hamp.

Cannabis/hamp ble brukt over hele verden siden begynnelsen av menneskets tid som et behov for menneskeheten. Papir laget av hamp ble brukt til bøker, bibler, kart og penger. Du kan produsere 4 ganger så mye papir fra et mål med hamp som du kan fra et mål trær til 1/4-del av kostnadene, 1/5-del av forurensning, det er 10 ganger sterkere og varer opptil 1000 år istedenfor 50 hos de mer tradisjonelle vekstene. Det kan resirkuleres 4 ganger så mange ganger som papir fra tremasse.

Den amerikanske grunnloven ble skrevet på hamp-papir, samt de første 3 utkast av uavhengighetserklæringen. Selv store seilskuter som U.S.S. Constitution, hadde sine seil laget av hamp. Hamp er den sterkeste naturlige fiberen på planeten. Hamp er 26 ganger sterkere enn bomull og har 10 ganger lengre varighet. Den første Levis jeans ble laget av hamp samt alle soldatenes klær for den revolusjonære krigen. Den krever ingen kjemikalier for å vokse, har svært få naturlige fiender og vokser i et bredt spekter av ulike klima.

Det er også den raskest voksende planten på planeten. Den vokser 4 ganger raskere enn korn. Frøene fra hamp gir den høyeste kilden til komplett vegetabilsk protein, mer enn hvilken som helst annen matkilde på jorden. Enda høyere enn soyabønner. Det har også vært re-realisert at hampfrø er den høyeste kilden til essensielle fettsyrer i verden. Essensielt betyr nødvendig for liv. Fettsyrer er nødvendige for oss og gunstig for å rense kolesterol ut av arteries på en naturlig måte.

Alle oljer i supermarked er dårlig ettersom de er plassert i klar plast emballasjeglassvarer og utsettes for direkte sollys. De blir like ille som mettet fett. Hampfrøolje kan også brukes som en maskinbasert smøreolje for motorer og andre maskiner og erstatte etterspørsel for oljeutvinning fra bakken.

1914_federal_reserve_note_2

Henry Ford bygget sin Ford modell T med hamp

Han brukte hamp til å styrke sidepanelene på dørene. Virkningens styrke var 10 ganger sterkere enn stål alene. Dette vil eliminere mange kjøretøydødsfall i dag. Modell T ble også laget for å kjøres på hampbasert drivstoff som Henry Ford grodde. Dette ble vist i Popular Mechanics i februar 1938.

Grunnen til at hamp er ulovlig i Amerika i dag er at de viktigste familier i Amerika (Frimurere),  Harrimans og Rockefellers (Standard Oil), Whitneys (Eli Whitney-Cotton Gin), Dupont (Kjemikalier i tremasse prosessering og bomull plantevernmidler) og Hearst (Aviser, Media) finner det mer lønnsomt å selge oss unødvendige kjemikalier, unødvendig oppgravd petroleumsolje, immunsystemødeleggende legemidler og nedkuttede trær i tynne skiver, alle på kunstig høye priser på bekostning av våre helse, og livsmiljøet.

For disse bedriftene er det virkelige problemet at man ikke kan patentere en  frittvoksende plante. Nesten alt produsert i Amerika av store selskaper som er eksportert for salg på verdensmarkedet er patentert. Den totale verdien av olje, petrokjemi og farmasøytiske salg er hundrevis av milliarder dollar. Med tilgjengeligheten av over 50.000 nye produkter og behovet for å produsere dem,  ville Amerika vært en mye rikere nasjon hvis bøndene og gjennomsnittlig statsborger ble tillatt å vokse denne verdifulle planten.

Gamle tradisjoner i Norge

Det er fortsatt norske bønder som søker om tillatelse for å dyrke industriell hamp i Trøndelag. Grunnen til at de søker er kun på grunn av alle bruksområdene til planten. Helseminister Sylvia Brustad og Statens legemiddelverk vil ikke gi bøndene, eller noen andre for den saks skyld, tillatelse til å dyrke industriell hamp i Norge.

Helseministeren sitt argument er: “Det er en risiko for at opphevelse av forbudet kan bli oppfattet som starten på en liberalisering av norsk narkotikapolitikk og et første skritt i retning av legalisering av cannabis.”

Med dette blir Norge ett av de eneste europeiske land hvor bønder ikke har lov til å dyrke industriell hamp til tross for gamle tradisjoner. 5 år før andre verdenskrig, importerte Norge over 20 tusen tonn hamp og eksporterte over 3 tusen tonn ferdig tauverk. Den gangen Norge var underlagt Danmark satte kong Christian V til og med et påbud til bøndene om å dyrke hamp.

Unødvendig bruk av miljøskadelige sprøytemidler

I en sammenligning av forskjellige tekstilfibre gjort av Forum for utvikling og miljø, utpeker nylon, akryl, bomull og blandingen bomull/polyester seg som miljøverstinger. Her ser vi at bruk av sprøytemidler som globalt brukes i dyrkning av bomull er klassifisert blant de mest giftigste sprøytemiddelene blant mennesker. Dette har faktisk ført til episoder hvor mennesker og dyr har fått alvorlige helseskader.

De som kom seg best ut var hamp, alpakka, kashmir, saueull og lin. Hampen kan dyrkes uten noe form for sprøytemiddeler og den er kjent for å vokse i en ekstrem fart.

Biodrivstoff sulter ut den tredje verden

En rekke fattige land i verden har i dag store problemer med matmangel. Bøndene blir tilbydt å få fem ganger mer for å dyrke biodisel fremfor mat. Om bøndene hadde satt igang hampproduksjon ville man fått 3 ekstra avlinger i året, og en betydelig større avling pr høsting. Man kunne faktisk kuttet ned på jordbruksområdene, og gitt dem til fattige folk i en allerede overbefolket del av verden. Klimakrisen kunne også vært sterkt forbedret.

Kunne du tenke deg å dyrke ditt egen drivstoff? Det er nettopp det noen ikke ønsker. Du skal ikke bli selvforsynt. Henry Ford dyrket sitt eget drivstoff via en lokal hampbonde. Forretningsmoguler som J.P Morgan og Rockefeller tenkte umiddelbart på de store tapene om alle kunne være selvforsynt med drivstoff.

Nikola Tesla var en vitenskapsmann som ble utsatt for sabotasje. Han hadde en revolusjonerende kunnskap som i 100 år har vært tilbakeholdt fra oss. Han hadde en maskin som genererte elektrisitet fra jordens magnetiske felt. Altså en ekte evighetsmaskin. 100 år senere høres idéen nesten like gal ut, men det er sant.

Igjen tenkte Rockefeller; “Hvor skal man da putte kwh-måleren?” Energikrisen er en av grunnene til at vi har hatt så mange kriger rundt om i verden de siste 100 år. Olje er jo det sorte gull. Noen har melkebart, andre har oljebart.Vi trenger ikke deres kriger når vi har energifrihet.

Hvorfor ble det ulovlig?

Hamp var lovlig fram til slutten av 1800-tallet. Det kom til vesten som en plante som bygget samfunn, verktøy, næring og fordeler. Under første verdenskrig ble marihuanasigaretter “joints” gitt ut til soldatene, for å holde motet og engasjemente oppe.

Dette stammer egentlig fra en tidligere periode på 500-tallet i Persia hvor en konge hadde en skvadron som han kalte “the hasshishians” . De røyket hasjis for å komme i en “transe-tilstand” for å finne sitt indre dyr. De mente de fikk styrkene til de forskjellige egenskapene til dyrene.

Det kan virke som krigsførerne på denne tiden tok feil, for hasj og marihuana er to forskellige ting. Under første verdenskrig sviktet dette, soldatene ble “passive” og nektet å sloss.

Hemp for victory” er en kort dokumentar på 20 minutter som er verdt å få med seg.

En kort kronologisk tilbakeblikk på hemplovgivningen og forbudet (på venstre side).

Cannabis: Medisinen som ble brukt lenge før paracet kom

Killer Drug - Marihuana dreper!
Propaganda mot Cannabis på 30tallet.

Konsentrerte ekstrakter av cannabis fra blomster var den mest brukte medisinen i Amerika i 150 år for over 100 separate medisinske sykdommer. Det er trolig den beste naturlige medisinen for Glaucoma, stress og kontrollerende kvalme, og det fungerer svært godt for leddgikt, astma og epilepsi. Det er anslått at hamp ville ha minst 50.000 kommersiell bruksområder om det var lovlig i Amerika i dag.

Norge er et av de land i verden som konsumerer mest lykkepiller selv om vi bor i et av verdens rikeste land. Cannabis er en utmerket medisin mot depresjoner. Røyk tjall så lærer man seg å leve i nuet.

Folk flest lever i en slags “ventetilstand” der man må oppnå noe før man kan bli lykkelig. Man må bli ferdig med utdannelsen, må finne den rette partneren, må få en jobb, må få en bedre jobb, må kjøpe en ny bil, må gjøre ditt, må gjøre datt…

Alle disse bildene vi har i hodene våre angående ting vi må få gjort eller skaffet oss er fantasi og svada. Gjør det du skal i løpet av dagen, deretter gjør du det du trenger for å bevare den mentale helsa di midt i alt kaoset som omgir oss. Om det betyr at du røyker en joint, fint! Sett deg ned, røyk det beste naturen har å tilby og nyt tilværelsen nå! Så skal du se hvor morsomt det plutselig blir å henge med deg selv.

The Rick Simpson Story handler om en mann som lager hempolje og kurerer kreft med den. Se hans utrolige historier i The Rick Simpson story – Run from the Cure.

Hever knyttneven for individuell frihet

Det er her aktivisten i meg hopper ut. Det er mitt avsnitt hvor jeg klager over behandlingen jeg får av politiet.

Cannabis. hunn-planter er planten som gir deg en "høy" rus.
Dette er “buds” det er dette som røykes på planten.

Mitt kropp er mitt tempel; ønsker jeg å nyte marihuana når jeg måtte ønske det må jeg få lov til det, uten å bli mobbet og trakassert av politi på noen måte så lenge det jeg gjør ikke skader andre. Vi bor i et såpass stresset og prestasjonskrevende sammfunn at mange trenger en form for rus for å unslippe og koble av fra virkligheten. Noen røyker tobakk, noen drikker alkohol, noen praktiserer Yoga, noen drikker kaffe, noen er adrenalinjunkier mens andre røyker marihuana.

Hvis marihuanabrukere skal føle seg kriminaliserte, bør alkohol bli forbudt umiddelbart da det dreper en million mennesker årlig i verden. Marihuana har så langt ikke drept et eneste enkeltindivid. Om man skal få overdose av marihuana må man røyke 4 kg på en dag. Selv Cheech and Chong klarer ikke mer enn 200 gram på én dag. I verste fall hvis du røyker for mye vil du sovne. Hvis jeg og noen kamerater tar oss en blås i helgen hjemme hos meg, ser på film, spiller playstation og gambler litt poker og stemmningen er latter, hvorfor skal da staten eller politimannen nekte oss friheten til glede? Jævlig facistisk spør du meg. Nesten like ille som prestestyret i Iran!

Folket har talt. 95% svarte ja på en spørreundersøkelse hos CNN.

Få med deg Dr. Ron Paul.  En republikaner fra Texas som har vært pro-marihuana i flere tiår. Han var forøvrig den kandidaten som samlet mest penger på nettet. 7 millioner på en dag. Se videoen på 2 minutter.

I Norge er 42% av befolkningen kriminalisert

Det er på tide å revurdere narkotikalovgivningen for dette skaper bare større problemer. Vi trenger en Rev’lusjon!

Jo flere som røyker, desto større vil markedet bli. Kan dette være en av grunnene til at politiet i Norge trenger flere ansatte? Det blir brukt enorme ressurser på å jakte uskyldige mennesker som ikke har skadet flua på veggen, men har røyket en joint. Avkriminaliser disse og bruk heller ressursene på fornuftige ting.

cannabis politiet
Hvem har rettigheter over naturen?

Vi kan skape velferd og velstand i lokalmiljøene. Dette kan skape flere arbeidsplasser. Coffeeshops slik det er i Amsterdam hvor du bare kan nyte marihuana og ikke alkohol. Det er faktisk en sunn livstil, marihuana og ferskpresset appelsinjuice. Det er lørdagskvelden min og jeg har det like gøy som personen som sitter i en bar og må kaste i seg 10 halvlitere som koster uendelig mye mer i det lange løp.

I Amsterdam har hver innbygger lov til å ha fem planter hjemme. Dette er noe av det smarteste de kunne finne på. Her kan du dyrke din egen marihuana og ha det gøy i helgene uten å måtte betale noe for det. Man trenger bare en lampe, noe jord, vann og næring og mye kjærlighet. Prøv å si ordet selvforsynt og føl hvor godt det føles. Det er nettopp dette de store selskapene ikke ønsker at du skal føle.

I USA sitter det 2,5 millioner i fengselsystemet. Å bure inn mennesker har blitt en industri i statene. 900.000 av dem er ikke-voldelige som marihuana-lovbrytere. Fengselsystemet har blitt privatisert og politistaten har blitt reist. Hvis det er et marked for å sette mennesker i fengsel, da vil det også være et marked for innsatte. Og med noen “gavepakker” og bruk av lobbyister blant politikere, vil det være lett å påvirke lovene i landet ved å innføre strengere restriksjoner. I USA blir du fengslet for livet om du gjør tre lovbrudd.  Cannabisdyrking eller oppbevaring er et lovbrudd og kan straffes.

Dette skaper bare større problemer. Lovgivingen er uhensiktsmessig. I Norge kan man få hjelp til å sette en heroinsprøyte i armen. Vi har egne statsfinansierte sprøyterom, men å røyke en joint er ulovlig og bøtelegges. Det er noe fryktelig galt med systemet vårt.

2. mai ble marihuanamarsjen avholdt med tog i Trondheim og Oslo hvor flere hundre deltok. Det var lignende aksjoner flere steder i verden. Det var kun én avis som skrev om det i Norge blant de store, og det var VG.

Krigen mot Cannabis er en krig mot menneskeheten og naturen. Hamp er bra både for planeten og helsen.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

95 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Idag går MARIHUANAMARSJEN i Oslo sentrum…

https://www.facebook.com/events/237836173235921/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Italia tillater dyrking av cannabis for medisinske formål:

Medical Cannabis Cultivation Officially Decriminalized In Italy

http://www.the-open-mind.com/medical-cannabis-cultivation-officially-decriminalized-in-italy/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Nyhetsspeilet har mange ganger vært først ute med artikler om aktuelle temaer.

Denne artikkelen om helse-effektene av cannabis og om hamp er fra 2009.

Det fremstår nå som rimelig klart at statlige forbud mot cannabis og hamp har blitt innført for at fordelene ved bruk av dette ikke skulle bli tilgjengelig for folk flest.

Spørsmålet bør nå stilles med stadig større tyngde: HVEM beordret dette og hva har vært deres motiver…?!

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Minnesota mum Angela Brown faces prison, for treating her son with Cannabis oil….that worked! https://www.youtube.com/watch?v=pplenfLiguk

Quote: Please Help Support The Richie Allen Show https://www.indiegogo.com/projects/the-richie-allen-radio-show https://www.facebook.com/richieallenshow Tune in at 8pm GMT http://www.davidicke.com/radio/player.html http://www.FabRadioInternational.com

The hemp revolution, cannabis is the most important, applicable, nutritional and medical vegetable http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1405&start=1

Angela Brown legal fund by David Brown http://www.gofundme.com/8rog50

Quote: Our 15 year old son suffers from a traumatic brain injury from just over 3 years ago. He has episodes of tremors and most importantly self harm. We chose to treat him with medicinal cannabis oil, which saved his life, after all doctors failed him. We were turned in .. Update: The judge has dropped the 1st charge, however we are headed to trial on the 2nd. We had to hire another attorney for Trey, as the DA is attempting to put him on the stand. Thank you all for your continued support

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Marihuanaplantasjer en risiko for uerfarne politifolk…

http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article10087019.ece

Onkel norsk nisse-politi påtar seg villig stadig flere nye nazi-aktige oppdrag for New World Order; å bistå under BARNEKIDNAPPINGER (barne-fjerninger i regi av det halv-private og profitt-drevne barnevernet), ULOVLIG fengsling av oppegående borgere (kjent som tvangsinnleggelse i psykiatrien), pågripelse av flinke og friske leger ved middagsbordet med bruk av helikopter og anti-terrorpoliti osv…

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Florida Seniors Are Among Medical Marijuana’s Biggest Supporters http://www.alternet.org/drugs/florida-seniors-are-among-medical-marijuanas-biggest-supporters

Quote: This November, Floridians will decide whether to legalize the medical use of marijuana in the Sunshine State. As both sides of the debate gear up for election day, a seemingly unexpected demographic has revealed itself as one of legalization’s biggest supporters—seniors. ..

Interessant debatt ->

The hemp revolution, cannabis is the most important, applicable, nutritional and medical vegetable http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1405&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Kampen om hampen +

SItat: Dokumentar om hamp i danmark

Kloden regjeres beviselig hovedsaklig av idioter og kriminelle

«Pyramid with all-seeing eye and/or grail and satan faces on Trøndelag teater building fasade, Trondheim Norway, the swiss nazi templars, url: octogon.falconscafe.com ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/comment-page-16/#comment-103129

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Kampen om hampen +

SItat: Dokumentar om hamp i danmark

Kloden regjeres beviselig hovedsaklig av idioter og kriminelle

“yramid with all-seeing eye and/or grail and satan faces on Trøndelag teater building fasade, Trondheim Norway, the swiss nazi templars, url: octogon.falconscafe.com ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/comment-page-16/#comment-103129

daniel_ravic
daniel_ravic
Abonnent
10 år siden

Hamp olje og materialer for å gjøre dem, kan bli funnet på nettsiden til Mediccanna

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Interessant presentasjon og debatt, både med og uten desinformanter
https://www.facebook.com/groups/345128938854121/permalink/579668245400188/

Budvar Kilmister, sitat:
+{
Analyser ordene cellegift og strålebehandling. Bare navnet på kurene sier “gift” og “stråling”. Disse medisinene forårsaker forferdelige bieffekter. En av dem er manglende apetitt. Cannabis gjør det stikk motsatte og får deg til å bli kjempesulten. Her er det noe som ikke stemmer…

Harvard Study says Marijuana Cures Cancer – EndAllDisease.com http://www.endalldisease.com/harvard-study-says-marijuana-cures-cancer/
}+

Google { harvard study cures cancer https://www.google.no/search?q=harvard+study+cures+cancer }, youtube { harvard study cures cancer https://www.youtube.com/results?search_query=harvard+study+cures+cancer }

“Statlig kriminalitet; et kjempeproblem i dagens samfunn + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/statlig-kriminalitet-et-kjempeproblem-i-dagens-samfunn/#comment-98829

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Hmm, hvorfor tenker jeg på AUF?

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Nazi-tvillingene oppdaget marijuana og ble hippier.

http://www.dagbladet.no/2012/06/28/nyheter/usa/nazister/nasjonalisme/marijuana/22325496/

Er som Bill Hicks sier, det skulle vært obligatorisk å røyke marijuana.

Kim Gebecke
Kim Gebecke
Abonnent
12 år siden

Ny Sverigetur 01.09.2012!

FNH. Foreningen for Norske hampebønder inviterer for tredje år på rad:

• Bønder
• Norsk næringsliv
• Landbruksorganisasjoner
• Miljøorganisasjoner
• Politikere
• Media
• Politi

til å bli med på en innovativ og spennende felttur til Sverige der vi ser på metoder for dyrking og produksjon av hamp.

Vi skal se hvordan man med kun to personer kan brekke hampen med maskiner som allerede finnes og som ikke koster all verdens “to eldre modifiserte treskere”, og vi får se et utvalg hampeprodukter.

Vi ønsker også at næringslivet skal ha den mulighet til å profilere bedriftens planer og samtidig skape nye forbindelser og ideer.

Turen går fra Oslo “Operaen” og 280 km inn i Sverige til et sted som heter Grästorp.
Der dyrker Roger Olofsson industriell hamp og produserer:

• olje
• mel
• biobrensel
• dyrestrø
• naturisolering av hamp til kommersielt formål.

Roger Olofssen er prosjektleder i flere prosjekter og han kommer til å vise oss:

• hampeprodukter
• flere hampfelt
• maskiner

Roger Olofsson har nylig også startert med salg av Hemcrete som brukes når man støper hampvegger, så vi får trolig se noe eksempel på dette også. Separering av fibrene blir gjort utendørs pga. det støver voldsomt, så kryss fingrene for fint vær så får vi kanskje se dette også.

FNH har tidligere å få til en busstur men det har blitt til at vi bruker privat bil pga. lav interesse, men er oppslutningen større tar vi buss!
Prisen vil være kr 450 per person. På. Påmeldingen skjer ved betaling, kontakt og er bindende. Forbehold om stor nok interesse.
Kontonummer FNH: 9100.37.01536 Meld ifra om betaling på mail eller telefon!

Program for dagen:

08:45 Oppmøte ved operaen.
09:00 Avreise.
Underveis presenteres et foredrag av FNH og vi
deler ideér og kompetanse.
Ta med nistemat og drikke, da lunch ikke inngår i prisen, kun middag.
12:00 Ankomst.
Omvisning, maskiner som tresker, ballpresse, hvordan separere tørr stilk.
Se produkter som briketter, hestestrø, mel, felt med hamp mm.
15:00 Middag
For- og hovedrett med hamp blandet inn i menyen. Råvarene kommer fra lokale bønder .
17:00 Hjemreise
20:00 Fremme ved Oslo S.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Hamp kan redde verden :)

Se hvem som er mest oppegående på 9/11 etterforskning og interesse http://whos.amung.us/pro/stats/maps/cqt2/ Zoom inn på kartet og beveg deg rundt

Det er Nederland, der de har lov til å røyke marijuana og anvende cannabis til alt mulig annet nyttig. De som ble direkte rammet, USA, kommer på andreplass sammen med UK hvor mye av banden bak har sitt reir. Norge med usosiale TV-tittende hjernevasket befolkning er knapt interessert og våken

9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

This is the House That Hemp Built http://gizmodo.com/5703081/this-is-the-house-that-hemp-built

Pot Smoking Not Linked To Breathing Problems; May Help Lungs http://www.tokeofthetown.com/2012/01/pot_smoking_not_linked_to_breathing_problems_may_h.php

Marijuana cuts lung cancer tumor growth in half, Harvard study shows http://current.com/community/89799784_marijuana-cuts-lung-cancer-tumor-growth-in-half-harvard-study-shows.htm

Ill-Gotten Gains, The Rockefeller War on Drugs http://www.rockefellerdrugwars.com/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

5 Years After: Portugal’s Drug Decriminalization Policy Shows Positive Results http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=portugal-drug-decriminalization

G. Edward Griffin – A World Without Cancer – The Story Of Vitamin B17

Cannabis does not kill brain cells http://truthaboutcannabis.org/cannabis-does-not-kill-brain-cells

MARIJUANA STOPS THE MINDCONTROL PROGRAMING http://www.myspace.com/video/truenorthmtl/marijuana-stops-the-mindcontrol-programing/28170259

Kim Gebecke
Kim Gebecke
Abonnent
13 år siden

Ny busstur!

FNH. Foreningen for Norske hampebønder

inviterer:

Bønder

Næringsliv

Landbruksorganisasjoner

Miljøorganisasjoner

Politikere

Media
til å bli med på en innovativ og spennende felttur til Sverige der vi ser på metoder for dyrking og produksjon av hamp. Vi skal se hvordan man med kun to personer kan brekke hampen med maskiner som allerede finnes og som ikke koster all verdens, og vi får se et utvalg hampeprodukter. Vi ønsker også at næringslivet skal ha den mulighet til å profilere bedriftens planer og samtidig skape nye forbindelser og ideer.

Helse- og omsorgsdepartementet samt Landbruks- og matdepartementet har fra Statens legemiddelverk og Mattilsynet mottatt forslag til nødvendige regelverksendringer for dyrkning av industriell hamp i Norge.
(Denne vurderingen og annen dokumentasjon kan lastes ned fra hjemmesidene til F.N.H: http://www.hemp.no under linken offentlige rapporter).
Det ser altså ut som at myndighetene endelig gjør seg klar for at det igjen kan dyrkes industriell hamp i Norge. Derfor ønsker vi dere velkommen til å bli med på felttur til Sverige for å se på metoder for slik dyrking og produksjon.

Bussturen går fra den nye operaen i Oslo og 280 km inn i Sverige til et sted som heter Grästorp. Der dyrker Roger Olofsson 17 hektar industriell hamp og produserer av dette olje, mel, biobrensel, dyrestrø og naturisolering av hamp til kommersielt formål. Roger Olofssen er prosjektleder og han kommer til å vise oss produksjon av diverse hampeprodukter, et hampfelt, maskiner som brukes i felt og i produksjon, og mye av produksjonen. Separering av fibrene blir gjort utendørs pga. det støver voldsomt, så vi får håpe på fint vær.

Vi har med oss Jan Bojer Vindheim (norges største hampeekspert, forfatter av boken “inn i hampen” og sitter i bystyret i Tronheim), Sondre Båtstrand (talsperson for Miljøpartiet de grønne og forfatter av boken “hamp”) og Mats Olsen (representant fra Norges Bondelag). Disse personene vil fortelle litt om historie og fremtid for hamp i Norge.

Med tanke på eventuelle som ikke har mulighet til å være med på feltturen sender vi også med en dyrkerguide og søknad som et vedlegg. Søknaden kan fint deles ut til alle bønder og forsøksringer. Søknaden sendes ferdig utfylt til FNH innen 30 november slik at vi kan sende en samlet søknad til myndighetene, som er det vi trenger for at hampen skal kunne se dagslys på norske åkre igjen.

Prisen vil være kr 450 per person. Påmeldingen skjer ved betaling, kontakt og er bindende. Forbehold om stor nok interesse.

Endelig satt dato for avreise må planlegges og kommer som e-post og på hjemmesiden iløpet av noen mnd.

Kontonummer FNH: 9100.37.01536 Meld ifra om betaling på mail eller telefon!

Program for dagen:

08:45 Oppmøte ved operaen.

09:00 Avreise.
Avreise med Askeladden reiser, med en bussjåfør som selv driver jordbruk og er interessert i hamp.
Underveis presenteres 2 svenske filmer om hamp.
(Green4u Hampa)(hampa2 Videreutvikling).
Under turen blir det fortalt litt historie fra forfatterene. Ellers kan de som
ønsker uttale seg, fortelle om ideér eller kompetanse
de muligens kunne dele eller ønske.
Ta med nistemat og drikke, da lunch ikke inngår i prisen.

12:00 Ankomst.
Omvisning, maskiner som tresker, ballpresse, hvordan separere tørr stilk.
Se produkter som briketter, hestestrø, mel, og et 14 hektar stort felt med hamp mm.

15:00 Middag
For- og hovedrett med hamp blandet inn i menyen. Råvarene kommer fra lokale bønder .

17:00 Hjemreise
Vi ser videoen “Hemp for victory”

20:00 Fremme ved Operaen

Mvh. Kim Gebecke

FNH Foreningen for norske hampebønder.
Formann Kim Gebecke
Selvbyggerveien 133, 0591 Oslo
phone: +47 98861288
http://www.hemp.no/ facebook; “hamp http://www.hemp.no

Otto
Abonnent
13 år siden
« Forrige artikkel

Svineinfluensa skapt med baktanker?

Neste artikkel »

Homofili: Kåtskap eller kjærlighet?

95
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x