Svineinfluensa
/

Svineinfluensa skapt med baktanker?

4.3K visninger
3 minutter lesetid
30

Er svineinfluensaen skapt med vilje av mennesker? Det finnes ingen beviser for denne påstanden, men internett vrimler av slike teorier, og indikasjonene er der. Virus krysser generelt ikke artsbarrierer. Grensen mellom svin og mennesker er unntaket som bekrefter regelen. Dette unntaket gjør også at svineorganer kan implanteres i mennesker. Tilsvarende kan menneskevirus infisere svin. Ønsker du å gå i dybden på hva et virus er og hvordan virus formerer seg, anbefaler jeg artikkelen The Tamiflu Myth av Marshall Smith.

Denne artikkelen forklarer hvorfor et fuglevirus ikke på naturlig vis kan lykkes i å infisere svin eller mennesker. En logisk forklaring på hvordan viruset H1N1 har oppstått, vil da være at svin ble injisert med både fugleinfluensavirus og menneskeinfluensavirus slik at disse to virustypene muterte. I neste omgang kan mutasjonen infisere mennesker.

Det er gjort før

Er denne påstanden korrekt? Er den ikke for fæl til å være sann? Kanskje ikke. I vinter ble det kjent at det kanadiske legemiddelfirmaet Baxter hadde sendt ut influensavaksine som var infisert med fugleinfluensavirus til 18 land. Om Baxter følger sine sikkerhetsprotokoller, er det en umulighet at slikt kan skje vilkårlig og uten forsett. Hvis Baxter ikke følger disse sikkerhetsprotokollene, har de ikke lisensene som er nødvendige for å produsere vaksinene. Vær trygg på at Baxter har sine lisenser i orden.

Ofte forteller pengesporet sannheten. De som tjener mest på en hendelse, står gjerne bak den. Helt sikkert er det at legemiddelselskapene som produserer og selger Tamiflu, og deres eiere, tjener på svineinfluensaen. I tillegg summer internett av rykter om at denne og andre pandemier er ledd i Illuminatis depopulasjonsplan. En tredje mulighet er at man ønsker å teste folks hysteri i et skrekk-scenario. Et av alternativene utelukker ikke de andre.

Stammer fra spanskesyken

Den menneskelige viruskomponenten i svineinfluensaen er viruset fra spanskesyken. Spanskesyken oppstod i amerikanske militærleirer. I sin artikkel Important for Swine Flu Epidemic: Homeopathy Successfully Treated Flu Epidemic of 1918, skriver Melanie Grimes at mange tror det viruset oppstod som en vaksinereaksjon. Bakgrunnen var at amerikanske soldater ble vaksinert mot gul feber. 19.608 menn ble innlagt på militærsykehus på grunn av tyfus-reaksjoner på vaksinen. Når legene forsøkte å kurere tyfusen med en sterkere vaksine, forårsaket det en verre form for tyfoid paratyfus. Når de så ga en enda sterkere vaksine for å undertrykke den, ble spanskesyken resultatet.

Ifølge amerikanske helsemyndigheter dukket spanskesyken opp igjen i 1976. Også denne gang i en militærleir blant nyvaksinerte soldater. I 1976 fikk den ingen videre utbredelse, og det er ikke rapportert om tilfeller senere.

Hvor alvorlig er svineinfluensaen?

Det ser ut til at den stort sett forløper relativt mildt. Det er mulig at vi i ettertid vil se på det hele som en stor hype.

Bør man vaksinere seg for å være på den sikre siden?

Det er neppe noen god ide. For det første er dette et nytt virus som det ikke finnes noen vaksine for. Tamiflu er utviklet for fugleinfluensaen, ikke svineinfluensaen. For det andre har meksikanske sykehusleger rapportert at deres kolleger som var de første som døde av svineinfluensaen, også var de første som ble vaksinert.

Finnes det muligheter for å beskytte oss mot dette viruset?

Det gjør det. Tamiflu er basert på kinesisk stjerneanis, skriver Mike Adams i artikkelen What’s Missing From Every Media Story about H1N1 Influenza. Videre nevner han timian, salvie, rosmarin, bær, spirer, hvitløk, løk og ingefær blant titusener av naturlige antivirusmedisiner.

Finnes det noen kur hvis man blir smittet?

Først og fremst øker kroppen temperaturen for å kvitte seg med virus. Virus overlever ikke en temperatur på mer enn 38C. Ved 39C dør viruset. Feber opp til 39C bør derfor ikke behandles med febernedsettende medikamenter.

Siden dette er et nytt virus, finnes det ingen empiri for vellykket behandling. Amerikanske erfaringer fra spanskesyken tyder imidlertid på at homeopati er vellykket i virusbehandling. Selv om homeopati er forholdsvis nytt i Norge, har det vært utbredt i den engelsktalende delen av verden i mer enn 100 år.

I 1918 ble 24.000 tilfeller av spanskesyken i Ohio behandlet med tradisjonell medisin. Dødsraten var 28,2 %. Samme sted ble 26.000 tilfeller behandlet homeopatisk. Dødsraten blant dem var 1,05 %. Remediene som ble brukt var utelukkende de homeopatiske midlene Gelsemium og Bryonia. Dette skriver Melanie Grimes i sin artikkel Important for Swine Flu Epidemic: Homeopathy Successfully Treated Flu Epidemic of 1918.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

30 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Sofie (4) faller i søvn overalt – mangler medisin som kan gjøre henne frisk http://www.nrk.no/nordnytt/sofie-_4_-sover-hele-tiden-1.11650645

Sitat: Fire år gamle Sofie Jakobsen fra Harstad er blant 70 barn som sliter med narkolepsi som følge av vaksinen de fikk mot svineinfluensa. På fire år har det ikke lyktes å utvikle medisiner som kan gjøre dem friske. Nå går foreldrene sammen og ber helseministeren om hjelp. ..

Medisin som skal gjøre henne frisk?, vanvidd, slike skader kan være permanente og er helt sikkert ment å være det; spør helseministeteren om hjelp, dvs mafiaen som godt informert om de reelle forhold sto bak denne terroren, kardemomme by er en suksess hva angår hjernevask av befolkninga

Media inklusive nrk ble tilsendt informasjon, både før og under svinesprøyte terroren i år 2009, med beviser og sterke indisier på at svinesprøyta var en svindel og kun farlig. De ignorerte dette fullstendig og ignorerer fremdeles det samme men kommer som her kun med små drypp av artikler som viser terrorregimet. Når jeg skulle si opp nrk-lisensen, viste det seg at de hadde blokkert for mottak av e-post fra meg for hele nrk internett-domenet, og det tok meg ca ett år med gjentatte e-post og henvendelser pr telefon før de slettet min lisens, mitt abonnement, beviselig en nazi-marx bedrift

Jeg oppfordrer alle til å si opp alle lisensavtaler og abonnementer i massemedia og ikke kjøpe produkter fra de, fordi de beviselig er våre, inklusive barns, fiender

Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

Livet efter sprutan, -PANDEMRIX! http://liveteftersprutan.blogspot.no/

Pandemrix gav 100,000-tals svenskar immunologiska och neurologiska skador – Läkemedelsindustrin är vinnaren http://vaccin.me/2012/02/12/pandemrix-gav-100000-tals-svenskar-immunologiska-och-neurologiska-skador-lakemedelsindustrin-ar-vinnaren/

9 Andrew Moulden, Les vaccins causent des accidents microvasculaires, des dommages neurologiques et de nombreuses maladies (Présenté en anglais) + http://www.youtube.com/watch?v=32D_nIGtSnw&list=PLqQQFOVUZBLgCk_HNVd70i0z222OsNr

Forøvrig, skal ikke en konge og monarkiet beskytte sine innbyggere?

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

The Great TV Licence Scam – Reloaded

Quote: The return of one of my most successful films. Please share far and wide :)

TV License – Database

Otto
Abonnent
13 år siden

Mike Adams’ internet site Natural news, News target, not available (from Norway) http://www.naturalnews.com/ Msg: ‘Server not found’, i.e. domain not found, hacked or accidental downtime? Watch his information in youtube http://www.youtube.com/user/TheHealthRanger

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Mottok melding: Otto I’m a NatNews subs, haven’t had an update today tho main site still accessible from UK for now

http://www.naturalnews.com/ er tilgjengelig fra UK, men ikke fra Norge
.
For ordens skyld, siste nytt fra nettstedet, som trolig vi nordmenn med fler ikke får tilgang til, i skrivende stund:

Read more in my story:
http://www.naturalnews.com/029750_Gwyneth_Paltrow_vitamin_D.html

In a related story, new research shows that virtually all babies need a vitamin D supplement:
http://www.naturalnews.com/029745_vitamin_D_babies.html

Now that High Fructose Corn Syrup is being avoided by virtually everyone, the corn industry wants to change the name to “corn sugar.” That way, people won’t recognize it on the label:
http://www.naturalnews.com/029748_high_fructose_corn_syrup_sugar.html

It’s a global revolt! Find out why Chinese citizens are opposing vaccines:
http://www.naturalnews.com/029739_chinese_opposition_mass_vaccination.html

P.S. You can listen to today’s news stories with this downloadable MP3 file:
[audio src="http://www.naturalnews.com/NNHeadlineReport/NNHR-9142010.mp3" /]

… or check the audio archives each day at: http://www.naturalnews.com/Index-HeadlineReports.html

This research on vitamin D vs. vaccines was published in the American Journal of Clinical Nutrition, and it’s a fascinating read. Check out the full details in my article:
http://www.naturalnews.com/029760_vitamin_D_influenza.html

Looking for a safe stainless steel water bottle? Read my review and recommendation:
http://www.naturalnews.com/029758_stainless_steel_water_bottles.html

A natural medicine found in vegetables may treat arthritis. Get the details:
http://www.naturalnews.com/029757_sulforaphane_arthritis.html

Why can’t cancer be cured? Check out the real reasons behind the cancer industry’s failure:
http://www.naturalnews.com/029754_cancer_cure.html

P.S. You can listen to each day’s news stories as a downloadable MP3 file here:
http://www.naturalnews.com/Index-HeadlineReports.html

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Hvis man ikke får tilgang til et nettsted, prøv via PHProxy http://leather-bg.com/

Ser ut som direkte aksess til http://www.naturalnews.com/ også fungerer nå , i alle fall fra min PC, men var en underlig hendelse at nettstedet tilsynelatende var stengt for enkelte regioner

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Rekonstruksjon av H1N1 viruset startet for lenge siden. Merk datoen dette ble skrevet:

February 22, 2005 – 10:23
Armed Forces Institute of Pathology

The Institute is currently reconstructing the 1918 Spanish Flu, inserting it into contemporary flu strains and enhancing its lethality.

Les mer interessant info om linken mellom chemtrails og vaksine her:

http://100777.com/node/1191

Kjetil Dreyer
Skribent
14 år siden

Sendt ut fra Vaksinegruppen – Vaksiner – vi vil ikke ha dem – vi tror ikke på dem (facebook)
_______________________________________________________
Emne:
Vi trenger 2 personer til som kan lese korrektur av Jane Brugermeister dokumentet

Dette foreligger klart med unntak av 10 sider som er under oversetting as we speak.

Dette haster, vi har revidert de første 60 sidene, gjenstår 111 sider å revidere,
det skal gå greit tror jeg, men må gjøres grundig.

Send email til kjetdrey@start.no om du vet du kan bidra og er flink nok i engelsk-norsk.

Utenom dette har vi nå ca 200 sider med norsk dokumentasjon. Til sammen sitter vi da
med 371 – 400 sider dok. Og det kan sies, her er det mye som avsløres.

Neste steg er å la 2 advokater gå over dokumentasjonen så hurtig som mulig, samt en
juridisk kyndig. Disse stoler vi på.

Deretter vil vi samle en liste på alle som vil være med å anmelde saken. Om du vil
være med på anmeldelsen med din signatur, jo flere jo bedre,
så send en email med overkrift “Anmeldelse vaksine” til kjetdrey@start.no
med fullt navn, email og tlf, vi vil trenge din signatur, nøyaktig hvordan det er
best å gjøre dette er ikke avklart enda.

Vi vil nok ikke legge ut dokumentene offentlig før anmeldelsen er levert.
Dette må vi gjøre for å sikre bevisene og at de det gjelder ikke får for god
til å forberede seg. Anmeldelsen i seg selv vil være relativt enkel og oversiktlig.

Stå på alle sammen! Sammen er vi sterke, og sammen vinner vi ALLTID!!!

MVH
Kjetil Dreyer

trackback
14 år siden

[…] Les mer … […]

Kjetil Dreyer
Skribent
14 år siden

Sendt ut på mail til flere tusen og på Vaksinegruppen på Facebook;
Vaksiner – vi vil ikke ha dem – vi tror ikke på dem

____________________________________________________________

Våre sterkeste misstanker er bekreftet – Nano Chips(RFID/smartdust) plantes i vaksinene

Våre sterkeste misstanker er nå bekreftet, i alle fall med stor sannsynlighet, Nano chips(RFID/smartdust) vil plasseres i hver vaksinedose, artiklene under vil gi bedre informasjon rundt dette. Dette er som å snakke om sci fi, men dessverre har jeg personlig gjort en for dyp research til at jeg kan tro dette er en teori lenger, dette er så virkelig som det kan bli i mine øyne, derfor anbefaler jeg dere alle nå til å gå hardt ut til alle venner og kjente for å advare dem mot å ta vaksinen.

Artikkel på engelsk:
http://www.fourwinds10.com/siterun_data/health/vaccinations/news.php?q=1252603660

En tysk artikkel:
http://welt-blog.ch/chip-sitzt-in-der-spritzen-spitze/

Mer om RFID chips, dette er ikke konspirasjonsteorier, dette er fakta, disse er produsert og testet ut!
http://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=464%3Amicrochip-implants-ready-for-use-with-swine-flu-vaccine&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=de#josc724

(Og en haug andre artikler og lenker rundt dette. Det er på tide at du ser dette nå:(se disse)

Alarmerende filmsnutt (KANSKJE DEN VIKTGISTE DU SER HER):
http://www.youtube.com/watch?v=fIX7wCKDuZE

Zeitgeist klipp:

Reklame for IBM e- business(chip):
http://www.youtube.com/watch?v=QTx19MDE5XA

Smartdust(I chemtrails, vaksiner, og kanskje også i mat, verdt å se)
http://www.youtube.com/watch?v=lAXMJCn0mWw&feature=related (reklame)
http://www.youtube.com/watch?v=DQMj-v5f4m0 (reklame)

http://www.youtube.com/watch?v=-6U3HY8wVV0&feature=related (smartdust i chemtrails? Biene forsvinner…eller dør ut?)

Rockefellers kartell og forskningsbaser(FHI er den norske avdelingen sponset av Rockefeller foundation(trust))
http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=618%3Arockefeller-manager-in-mysterious-suicide-also-involved-with-biochips&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en

NB! For dere som ikke kjenner til NWO planene så er chippen et av deres ypperste hovedmål, mange kaller det dyrets merke, andre med andre navn, det er uansett de siste innledende fasene mot et mål de har hatt i mange, mange år nå, totalitær kontroll over menneskene i verden. Tidligere for noen titalls år siden var dette kun spekulasjoner og tankespill, nå er det en realitet…

Mange kristne(og andre religioner) er programmert til å akseptere at dette er endetiden da jesus eller “frelseren” skal komme tilbake ned på jorden, men dette er kun en ytterligere illusjon skapt for kontroll av befolkningsmassene, religioner brukes aktivt for å kontrollere og styre menneskemassene, inklusiv massemedia og TV. Det er ytterst viktig å tenke klart og samles under slike omstendigheter som vi nå er i ferd med å tre inn i, vi aner ikke 100 % hva som vil forsøkes gjennomført, men vet at hvis ikke menneskehetens bevissthet når et kritisk punkt innen rimelig tid nå så vil vi gå mange år med tunge tider i møte.

Jeg tror sterkt på at vi kan avverge mange katastrofer om vi handler nå, men om vi sitter og venter på frelseren eller ufoer etc er jeg sikker på at vi kun i bestefall kun utsetter smertene og blir grådig skuffet. Vi kan i sannhet ikke håpe på slike ting, og vi MÅ forberede oss på hva som kan skje fremmover.

Vi har som nevnt samlet flere hundre sider med dokumentasjon mot FHI(Folkehelseinstituttet), og andre, korrupsjon, løgner, grove overtredelser mm er bildet der, jeg oppmuntrer alle til å søke dypt i krokene rundt FHI og rapportere tilbake om du finner noe, det er der jeg tror neste steg i kampen vil ligge, vi må avvæpne disse, og dette kan kun et samlet folk klare…Vi vet med 100 % sikkerhet nå at disse sette den norske mann, kvinne og barns helse i fare, og må stoppes… Vi vet med 100 % sikkerhet at dette kan gjøres, og at vi er sterke nok til å gjøre dette.

Så la oss sette i gang umiddelbart alle sammen!!! Ikke nøl, ikke tvil, sett action!!! Sannheten vil sette oss fri, og sammen er vi uovervinnelige…

trackback
15 år siden

[…] Nyhetsspeilet | 4. mai 2009 […]

smurfen
Redaksjonen
15 år siden

Noe som skurrer litt………..
Hvorfor prøvde dem på død og liv og hindre at den milde influensaen blir spredd og at dem som blir smitta må behandlest med Tamiflu…….
Er det ikke bedre og bare la den spre seg mens den er mild da og at folk blir imune på den naturlige måten?, men staten skal på død og liv tvangsvasinere oss alle med vaksiner fulle av kvikksølv og alminium osv…
Lukter litt ugler av dette her og helt sikkert noen som tener en formue på at folk ikke klarer og tenke selv og stoler på staten…
Camilla Stoltenbergfondet blir nok fylt på med en god del millioner igjen tenker jeg ….

R.Rahl
R.Rahl
Abonnent
15 år siden

Til Martin:

Dette du spør om, om ikke de som styrer skuta faktisk tenker på menneskehetens beste, er noe jeg har fundert mye på. Utrolig mange virker jo “dumme”, selvdesktruktive, uproduktive, egoistiske, late, sløsende med ressurser osv. Slik at hvis målet helliger midlet, kan en forstå til dels tankegangen med å gjøre masse faenskap for å redde fremtiden for menneskeheten.

Men, som en annen skrev her nylig i en annen diskusjon, “sannhetene er ulike på hvert nivå”. Dette er nok “sannheten” mange i de nest øverste ledd blir fremstilt for, for å få dem til å f.eks. beordre bombing av mål hvor uskyldige sivile vil dø, eller fabrikere en pandemi. “Collateral damage” kalles dette. Dette er mennesker som er forgiftet av troen på at alt er så elendig stilt at eneste løsning er å glemme alle de forferdelige midlene de må bruke for å nå sitt utopiske mål.

Men det finnes de over dem som har konstruert veldig mye av denne elendighet, til hvilken ende det nok ikke finnes mange sider her på nettet (om noen) som har klart å finne den fulle sannheten i.

Min teori, selvfølgelig uten mulighet til noen form for fellende “bevis”, er at de helt på toppen har (og har hatt gjennom historien) tilgang på kunnskaper om menneskets og/eller universets natur vitenskapsmenn av i dag bare drømmer om. Dette har de jobbet veldig hardt for å skjule for oss i veldig lang tid, kan det virke som.

Det kan også virke som deres “gjennombrudd”, hvor de kom ordentlig til makta, skjedde på 1700-tallet en gang. Som sagt, hva agendaen deres var den gang er ikke lett å forstå eller se, gitt alle de historiske forskjeller på alle plan mellom vår tid og deres. Men de jobbet med å forandre verden, spesielt enkeltmenneskers oppfatning av verden. Mest sannsynlig så disse lærde menn seg rundt i en verden hvor de fleste mennesker levde enkelt, tenkte enkelt og hadde gjennom historien lært seg til å bli ledet rundt av noen “bedre” enn dem selv, og tenkte at det var deres oppgave å vekke potensialet ethvert individ har boende i seg.

På et tidspunkt (sent på 1800-tallet mest sannsynlig) så de hvilket monster de hadde skapt ved å vekke individualismen. Det egoistiske mennesket, det farligste dyr på planeten – Darwins teori var et eksempel på hvor det ville bære med hans “survival of the fittest”. Dermed måtte de gjøre grep igjen, men allerede her var vel disse grupper av inflytelsesrike menn forgiftet av sine egne grep.

Resultatet kulminerte i 2. verdenskrig, og menneskeheten har levd i redsel siden. Redsel for alt som er ukjent og annerledes, redsel for dem selv og deres indre (Freud), redsel for sterke ledere som tar virkelige grep (Hitler), redsel for å ta inn over seg hvor forskjellige vi er (rasisme, kommunisme) osv. Og deres etterfølgere har selv blitt forgiftet av dette, noe som gjør at de selv lider av de vrangforestillinger de innførte for å kontrollere den farlige masse, og er mest sannsynlig blitt de psykopater som blir beskrevet i boken sitat er fra ovenfor (Lobaczewski – Political Ponerology: A science on the nature of evil adjusted for political purposes). Mao har systemet tatt kontroll på kontrollørene av det, og de er blitt de monstre de innførte systemet for å kontrollere i første omgang. Som igjen er forbilder for neste trinn, våre ledere. Som igjen er forbilder for neste trinn osv.

Den egentlige fiende der ute er altså egoet og frykten – og i hvilken grad denne har tatt tak i enkeltmennesker og grupper, stadig på leting etter den fiende utenfor seg selv som gjør at ikke ting er slik de vil de skal være. Jeg tror denne grad av vrangsyn går proposjonalt med i hvilken grad man får makt, status og penger i denne verden.

Dette er da helt forferdelig hvis man ikke tror at det finnes noen større kraft enn disse kalde og manipulative sinn der ute. Men kanskje disse manipulatorene selv er en brikke i et større spill som de har glemt (eller prøver å bekjempe)? Jeg tror det, og finner stadig nye biter av dette enorme puslespillet som ikke ville passet inn, hadde det ikke vært så. Det system de jobber innenfor er et selvdestruktivt et, hvor de aldri vil finne fred uansett hvor mange de “nøytraliserer”, før de til slutt tar sitt eget liv. Det er universets natur å alltid finne en vei til frihet for naturlig utvikling, uansett hvor umulig det kan virke.

Og således kan disse ord, sagt for hundrevis av år siden av en kar som sto på et berg og prekte (av mangel på internett :)), bli sanne på en måte ingen har forestilt seg gjennom to tusen år med tolkninger: “Blessed are the meek: for they shall inherit the earth” (Matthew 5:5)

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
15 år siden

De kjører samme propaganda i dag som de gjorde på 70-tallet:

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Jeg tror man skal være særdeles naiv for ikke å se at “svineinfluensa pandemien” er et narrespill. Om viruset er kunstig fremstilt eller ikke er egentlig underordnet. Det som er sikkert er at det ikke er mer smittsomt enn vanlig influensa, ikke er mer dødlig enn vanlig influensa og følgelig ikke fortjener mer oppmerksomhet enn vanlig influensa.

Men når det blir slikt et oppstuss rundt dette i media og hos myndighetene bør enhver med evne til å tenke selv begynne å stille spørsmål med det som blir fortalt. Spørsmålene jeg stiller meg er: Hvor har man det fra at dette viruset er spesielt farlig/dødlig? ER det spesielt dødlig sammenlignet med “vanlig” influensa? Hvordan kan man på bakgrunn av noen få døde (i et slumstrøk i Mexico City) av et infuensavirus oppskalere dette til å bli en pandemi? Hvem har ressursene til å få media med på dette og hvorfor stiller ikke norsk media kritiske spørsmål til det de blir fortalt? Feks slik CNN har gjort: http://edition.cnn.com/2009/HEALTH/04/28/regular.flu/

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
15 år siden

Svineinfluensaen er ikke farlig, dette har jeg fra bioingeniører.

Det som er sikkert er at det er bra for salg av tamiflu og andre influensa medisiner.

Armin Bahrami
Forfatter
15 år siden
patryk
patryk
Abonnent
15 år siden

Interesant artikkel.

Jeg har faktisk “outsourcet” forsking på dette tema til Obama administrasjonen (for å sette ett fint ord på det)

Det jeg mener med det er at det er litt mistenkelig å lese at det var/er/blir en bill som vil innføre restriksjoner på matproduksjon i USA, jeg husker ikke alle detaljene, men utfra det jeg husker vil dette ramme hardt alle “småbøndene”. Politisk sett, vil ett sånt virus som dette bidra til demokratisk støtte ikke bare i Congressen men også blant folk i USA for denne billen, så vel som i europa (vi vil jo ikke bli smittet, vi vil stole på at restriksjoner vil gjøre maten vår sunnere, og vi vil vaksinere ungene våre, right ? Selvsagt ikke, men Sov mitt lille norge. ).
Økonomisk sett, burde dette bidra til en bedre fortjeneste marginer for de største genemanipulerte farmer, “medisin”-sektoren åpner veier for nye vaksiner.

På toppen av dette kommer jo dette sinnsvake kombinasjonen av virus. Prøv å overbevis degselv at ingen planla dette ;)

PS: en kommentar til kommentar ang NWO/etc… jeg aksepterer ikke teorien at det er en “depopulation” plan, istedet velger jeg å tro at planen er tilsvarende som den var under kommunismen i USSR&det’s “alierte”. Når folk ble for organiserte og kommunistene så risiko, var det en generell praksis å “manipulere” vannkvaliteten og andre ting til å gjøre folk mer “sløve”, sløve nok til å ikke gjøre opprør men våkne nok til å gå på jobb, eneste forskjellen på “oss” og de som levde under kommunsimen er at der borte var det mangel på “livskvalitet” (ikke overraskende var alkohol ekstremt misbrukt pga denne mangel), i vårt tilfelle manipuleres vi på en omvendt måte vi blir bombardert med “ting å gjøre”, vi blir bare mer sultne nå styringsrenten går ned, og vi låner oss helt blakke for å øke livskvaliteten vår, generelt sett er denne demokratiske modellen langt mer effektiv form for “mind-control” enn den kommunistiske, ikke minst den er lang mer produktiv for industrien. Det er ingen kunst å “ha kontroll over” en verden med kun noen millioner mennesker, men det å ha kontroll over milliarder mennesker er det som er den ultimate orgasmen til de som leder, det er min mening om det. Det “anti-NWO” bevegelsen er nå, er noe skummelt for lederne våre. Jeg tror ikke vi er langt unna kollapsen av NWO, det er når lederne blir desperate er når de blir mer aktive med manipulering, og ikke omvendt, tid er deres største fiende, og det vet de. De har også en annen risiko, og det er det at de kan ikke stole på hverandre fordi de vet at alle av dem er like grådige, med andre om vi så velger å tro at NWO kommer og vil bli, er det bare ett spørsmål om tid før en av dem eller flere skaper en ny NWO på toppen av NWO’en for å få større bit av kaka. Det er jo helt latterlig privitiv tankegang, men grådighet er ikke kjent å være populær hobby blant intelligente mennesker. For å være helt ærlig synes jeg synd på dem, så mye arbeid for ingening.

ArneLo
Abonnent
15 år siden

Pathocracy is a disease of great social movements followed by entire societies, nations, and empires. In the course of human history, it has affected social, political, and religious movements as well as the accompanying ideologies… and turned them into caricatures of themselves…. This occurred as a result of the … participation of pathological agents in a pathodynamically similar process. That explains why all the pathocracies of the world are, and have been, so similar in their essential properties.

…Identifying these phenomena through history and properly qualifying them according to their true nature and contents – not according to the ideology in question, which succumbed to the process of caricaturization – is a job for historians. […]

The actions of [pathocracy] affect an entire society, starting with the leaders and infiltrating every town, business, and institution. The pathological social structure gradually covers the entire country creating a “new class” within that nation. This privileged class [of pathocrats] feels permanently threatened by the “others”, i.e. by the majority of normal people. Neither do the pathocrats entertain any illusions about their personal fate should there be a return to the system of normal man. [Andrew M. Lobaczewski Political Ponerology: A science on the nature of evil adjusted for political purposes]

ArneLo
Abonnent
15 år siden

Hei Martin

Det er ingenting som tyder på at de 4% på toppen har noen form for altuisme eller empati i det de gjør. Her er det igjen nyttig å lese seg opp på psykologi og spesielt psykopati. Hos psykopatene og sosiopatene er IQ prosentvis likt fordelt som hos resten av befolkningen. De mindre begavede befinner seg stort sett i fengsel eller trakaserer sine nærmeste. Mens de smarte, hvor er de?

På min ferd gjennom livet har jeg truffet mange mennesker og det er svært få av dem som har noe annet ønske om å ha et fint liv sammen med sine nærmeste, Jeg finner ikke her så mye spor av ønsker om å ødelegge jorda. Det blir helt feil å tillegge menneskene denne dumheten. Selv om vi ikke er SÅ smarte. Menneskepsyke er bare så lett å manipulere. Vi tror jo at alle har stortsett det samme motivet som oss.

The Trick of the Psychopath’s Trade: Make Us Believe that Evil Comes from Others
http://ponerology.blogspot.com/2008/02/trick-of-psychopath-trade-make-us.html

Political Ponerology: Psychopathic Elite & ‘Evil’
http://www.whale.to/b/psy1.html

Political Ponerology: A Science on The Nature of Evil adjusted for Political Purposes
http://www.cassiopaea.org/cass/political_ponerology_lobaczewski.htm

Videre lesning
Mask of Sanity – Hervey Cleckley
Trapped in the Mirror – Elan Golomb
Unholy Hungers – Barbara E. Hort
In Sheep’s Clothing – George K. Simon
Operators and Things – Barbara O’Brien
Myth of Sanity – Martha Stout
Sociopath Next Door – Martha Stout
Without Conscience – Robert Hare
Snakes in Suits – Robert Hare and Paul Babiak
Predators – Anna Salter
Drama of the Gifted Child – Alice Miller
Political Ponerology – Andrzej Lobaczewski
In Broad Daylight – Harry N. MacLean
The Narcissistic Family – Stephanie Donaldson-Pressman and Robert M.
Pressman
*Psychology of Intelligence Analysis – Richards J. Heuer, Jr.

« Forrige artikkel

Bør infrastruktur privatiseres?

Neste artikkel »

Hamp kan redde verden

30
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x