/

Galskapen er komplett-pulsen på jorden idag

4.1K visninger
9 minutter lesetid
33

Noen dager, når jeg sitter ved min computer og gjør meg oppdatert på de nyhetene, det vil si det som ikke er en del av den globaliserte massemedia, så virker ”trykket” av avsløringer så stort at jeg føler det som et spark i magen. Denne dagen er en slik dag.

Dersom det bare fortsetter slik er det bare kort tid igjen før dett smeller.

Oljekatastrofen i Gulfen er nettopp blitt til en olje-vulkan!

Først og fremst er nyheten om at olje utslippet i Gulfen synes å være bekreftet at vi nå har en olje vulkan som lever sitt eget liv. Videobilder viser at den enorme ventilen som er avbildet i min første artikkel om oljeulykken er blåst bort. Rører som er ned i bakken har blitt ”slipt” vekk av sand og steiner som skraper veggen. Alle forsøk på å avlaste hullet eller plugge den opp blir forgjeves da det ikke er noen faste vegger som betongen kan virke mot. De har mistet sin sjanse til å lykkes med å få kontroll over problemet.

De første meldinger søkte etter bekreftelser. Disse har kommet i form av videofilmer tatt rundt ventilen. Foreløpig har jeg ikke sett noen ting om dette i massemedia. Det kan virke som om en atombombne for å tette hele området kan være den eneste løsning. Samtidig er det også en ny kilde til problemer ved at gassen kan eksplodere, vannet kan bli også radioaktiv, i tillegg til forgiftet med oppløsningsmidler, og grov oljeblandinger. Jeg gremmes å tenke over hva vil skje med våre hav om denne kommer ut i Gulf strømmen, særlig dersom den ikke kan stoppes.

Nedbør inn over land i sørstatene har åpenbart blitt påvirket av det som skjer i Gulfen. Flere har lagt merke til at vann dammer får en regnbue hinne over seg som tyder på at oljen også kommer ned som nedbør. I så fall vil olje og andre giftig stoffer gå inn i helenæringskjeden som også vi er en del av. Det kan bety at USA kan få et meget stort flyktning problem dersom sørstatene blir forgiftet.

Addendum: Kilde: http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=174000

Det ser ut slik som mange stater har mobilisert “The National Guard” for å delta i kampen mot olje flommen i sør. Vitner har sett FN konvoier på lande veien mot sør, samt helikoptere i full fart på vei nedover. At FN involverer seg er ikke rart da denne saken berører mange nasjoner. Følg med….

Så var det mer om miljøkriminalitet fra luften…

Chemtrails

Følgende link leder til en 10 minutters forfilm om en dokumentar som blir ferdig i løpet av høsten. Her viser det seg at vitenskaps folk har samlet seg for å diskutere ”Stratospheric Arosol Geoengineering” også kjent som Chemtrails – for å dempe strålingen som vi mottar fra solen. Her snakker de om hvordan de ville tenke seg å gjennomføre planen, som forlenge siden har blitt igangsatt. Problemet med det hele er mangfoldig. For det første så forgifter vi luften vi alle puster. Vi forgifter også vannet og jordsmonnet, som blir surere fra dette utslippet. Mengden med metaller i luften etter internasjonale målinger er for lenge siden gått langt over grensen til hva naturen og mennesker tåler. Det andre er at de strålinger fra solen synes ikke å bli så veldig påvirket av menneskets forsøk om å lage et paraply av beskyttelse over våre hoder.

De forstår seg ikke på hvordan universet virker. Den virksomme energien fra Solen er langt mer enn infrarød stråling. Det er også energetiske partikler som tvinger seg ned gjennom hele jorden og møtes i midten via en dobbel vortex som starter over nord og sydpolene. Disse møtes i Jordens midtpunkt og skaper en meget varm ”plasma” kjerene som igjen skaper jordens magnetfelt. Det er en toveis virkning her. Følgelig blir Jorden varmere fra innsiden, noe som har forvirret forskere i mange år. Jeg vet at mine betraktninger er i konflikt med ”mainstream” vitenskap, men så er de konfliktene i deres modeller så latterlig at jeg tilbyr å komme med noe som ikke lager konflikter.

Du har blitt lært til å tro at jordens kjerne består av smeltet jern. Denne angivelig skaper jordens magnetisme. OK- Ta den beste magneten du har og få den rødglødende med en sveiseflamme eller noe annet som er kraftig nok. Du vil merke at din magnet har mistet sin kraft fordi varmen gjør magneter dysfunksjonell. OK- hvordan kan smeltet jern lage magnetiske felt for vår planet? En plasma kule ville derimot gi både varme, og energi i form av elektrisitet og magnetisme – hvilket er derfor vi er en del av et elektrisk univers – ikke et mekanisk dødt univers. Det vil si at chemtrails gjør ikke annet enn det vi kaller for drivhus effekten. Vi lager et lokk over atmosfæren som er giftig og som stenger for at temperaturene endres gjennom natten og dagen slik som det skal Forskning på atmosfæren i tiden etter 11.9. 2001 viser at temperaturene var 2 grader varmere om kvelden og 2 grader kjøligere om dagen – når vi ikke har chemtrails.

På toppen av det hele, prøver de å fortelle oss at vi skal betale miljøskatter som følge av CO2 utslipp. Over mitt lik!

Kom ikke her og opptre som en miljøkriminell, for så å kreve at jeg skal betale for at du forurenser luften, vannet or jorden. Filmen viser også at normale avlinger begynner å svikte som følge av aluminium konsentrasjoner. Gen modifisert mat som tåler forgiftet jord lages for å bøte på problemet – men så vil planten ta opp enda mer aluminium i fra jorden og det kommer i deg når du spiser den. I USA der denne sprøyting er enda mer intens, er det mange dyr i naturen som utvikler kroniske sykdommer der de bare visner vekk. Det vil si det blir snart ingenting å jakte på. De tar kontroll over all maten ved å forgifte alt. Se filmen, gjør deg opp en mening om hva en passende respons burde være!

What in the world are they spraying? 10 min Trailer

Så var det noe gammelt som jeg har visst om i flere år. Kanskje det er nytt for deg

Studie: Mange solskjermingskremer øker kreftfaren

Kilde: http://www.prisonplanet.com/study-many-sunscreens-may-be-accelerating-cancer.html

Nesten halvparten av de 500-mest populære solproduktene kan faktisk øke hastigheten der kreftceller kan utvikle seg og spred hudkreft fordi de inneholder vitamin A eller produkter derfra.

Det viser seg at den Amerikanske FDA har vist om dette i over 10-år uten å melde fra til massene om den potensielle faren.  Bare 39 av de 500 produktene ble erklært ”trygge” til bruk på mennesker.

Da jeg var tenåring i USA, brukte jeg babyolje, i likhet med de fleste andre for å få en fin brun farge. Vitamin D kommer fra solen og det har en kreft fremmende effekt. I India er det en mann som sier han lever av solen. Han drikker ikke og spiser ikke. Tester utført av medisinske forskere har ikke greid å avsløre at han jukser på noen måte. I Russland er det en mann som har levd i 11 år bare på sollys – han påstår det samme som mannen i India.

Kilde: http://209.157.64.200/focus/news/1691322/posts

Akkurat når du trodde at solen var farlig, for deg, viser det seg å være enda en illusjon som må blåses bort. Slik er det, særlig med råd om hva som er sunt og farlig. Vi vet hvordan det gikk med mannen som kurerte kreft med radiostråling for over 60 år siden – Royal Raymond Rife – Han ble korsfestet av AMA – American Medical Assosiation – les Rockefeller Foundation. Det går ikke bedre i disse dagene. Se hvordan deg gikk med Andrew Wakefield, legen som varslet om at MMR vaksinen kan være ansvarlig for autisme blant barn – med kvikksølv forgiftning.

Dr. Andrew Wakefield slettet fra det medisinske registeret – har mistet retten til å praktisere

Kilde: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article7134893.ece

Etter tre år med formell etterforskning fra General Medical Council (GMC) har Dr. WAkefield blitt funnet skyldig i alvorlig brudd på profesjonell oppførsel som følge av ”uetisk” forskning som har skapt unødvendig frykt over vaksiner og forbindelsen til tarmsykdom og autisme. Foreldre ble rådet om at det aldri var for sent å gi sine barn en trippelvaksine som ”beskytter” mot ”measles”, ”mumps” og ”rubella” – dvs. meslinger, kusma og røde hunder.

For en person som tror på at samfunnet gjør så godt den kan til å beskytte oss, står saken i et merkelig lys, særlig når også Robert F. Kennedy, Jr. og David Kirby legger frem evidens for at vaksineprodusenter, FDA og CDC (Center for Disease Control) skjuler informasjon som faktisk bekrefter forbindelsen mellom kvikksølv i vaksiner og autisme.

Kilde: http://www.huffingtonpost.com/robert-f-kennedy-jr-and-david-kirby/vaccine-court-autism-deba_b_169673.html

Film kilde: http://www.youtube.com/watch?v=zrIM2hwrLoc

En skulle tro at våre styresmakter gjorde det de kunne for å beskytte folk fra slike kriminelle misbruk av informasjon og påføring av lidelse og død gjennom bevisst forgifting. Men, akk… Den neste innslaget viser kanskje hvorfor det er slik.

Innsidehandel på aksjemarkedet er helt lovelig, men bare for medlemmer av den amerikanske kongressen

Kilde: http://www.prisonplanet.com/insider-trading-is-perfectly-legal-–-but-only-for-members-of-the-u-s-congress.html

Innside handl med aksjer er strengt forbudt for 99.9% av befolkningen, med unntak av medlemmer i den amerikanske kongressen. En lov som gjør det ulovelig også for disse har vært foreslått, men den har vært satt på is i mange år. Her kan vi se på svart og hvit at det ikke finnes likhet for loven, og hva i alle verden kunne gjøre et medlem av kongressen mer korrupt enn at han eller henne har tilgang til innside informasjon og lov til å utnytte det til egen vinning. En ting er helt sikket. De er der for pengene. Ikke for å tjene folket! Verst av det hele er at nesten ingen synes å bry seg om at det er slik.

Jeg er glad for at karma loven finnes. Da slipper jeg å tenke på at de trenger en eller annen straff. Jeg lurer på hvor mange gange liv de kommer til å leve som utnyttet og fattig under foten til en eller annen tyrann? Før eller senere vil de også lære.

CME –når Jorden i løpet av 26-27 mai – se opp for store jordskjelv.

Kilde: http://www.spaceweather.com/

En magnetisk tråd på solen eksploderte 24.5. og sendte en ”coronal mass ejection” CME i retning jorden. Forskere sier det er 35% sjanse for å se geomagnetisk aktivitet på jorden (nordlys), 27. Mai. Det er også slik at det er en forbindelse mellom CME treff og jordskjelv aktivitet. Denne forbindelsen er ikke anerkjent i hele det vitenskapelig akademiet. Den eksisterer or det. Se opp dersom du er i California, Tyrkia eller annet utsatt område.

Tolkning av ett av årets kornsirkler på CC-Connector

Kilde: http://www.cropcircleconnector.com/2010/Yarnbury/comments.html

“Crop Circle photos and reports courtesy The Crop Circle Connector (cropcircleconnector.com)”.

En som har satt seg inn i geometrien og symbolikken i forhold til disse korn sirkler fra England, den til venstre er ny i år, tyder på at noe kan skje rundt 6. August. Gå til kilde for å sette deg inn i detaljene. Det er verd en titt.

David Cameron avslørt

Se og hør hvordan PM David Cameron har kopiert nesten alt som Tony Blair har brukt av ordvalg, mimikk og tomme ord bare for å få en positiv respons fra tilhengere. Dette korte klippet gir innsikt i hvordan de fungerer på høyt nivå for å fremtre som en illusjon.

CBS Propaganda plassering i CSI-NY

Kilde og film: http://www.infowars.com/cbs-propaganda-placement-conspiracy-theorists-are-anti-american-domestic-terrorists/

En stund tilbake skrev jeg en artikkel om hvordan Obama hadde bestemt seg for at TVunderholdning nå skulle bli gjenstand for bevisst propaganda innslag slik at det skulle virke som en del av ”skriptet” i underholdningen og ikke som et politisk propaganda budskapet. Virkningen er noe av det samme som å drive reklame ved å plassere produkter i underholdning slik at reklamen virker under radaren til kritisk faktor hos betrakteren.

CSI detective: “I have a little intel on Professor Scott; he has a history of espousing various conspiracy theories; sharing them with his students got him into a little trouble.”

Professor’s friend: “Every university has a least one unconventional professor.”

Second CSI detective: “Oh come on Payton, this guys ideas here are totally anti-American. Look at this; water fluoridation, tsunami bombs, chemtrails…

First CSI detective: “What are chemtrails?”

Third CSI detective: “Some people believe that vapor exhaust from aircraft are actually dangerous bio-chemicals dispersed into the air.”

Friend of the professor: “Which only proves that the professor is a little odd.”

CSI Nys episode som heter ”Point of View” viser en skuespiller som forsker i ”konspirasjonsteorier”, slik som bevisst  utslipp av farlig kjemikalier i luften via chemtrails. Først blir personen uttalt som ”rar”, så ”Anti- Amerikansk”, før det avsløres at han er en ”domestic terrorist” som har intensjon om å slippe et virkelig biologisk våpen.  – Slik driver de med global hjernevasking!

Det er kanskje nok for en dag – hva?

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

33 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

UK myndigheter forsøker å eliminere deler av ytringsfriheten på internettet

UK gov’t tries to fine journalists out of existence (UK Column VS ATVOD, Ofcom)

UK Column on youtube https://www.youtube.com/user/ukcolumn/ Site http://www.ukcolumn.org/

Her er imidlertid UK Column igjen på lufta med nyheter

UK Column news 10th July 2014 https://www.youtube.com/watch?v=eTGXea0s_YA

Vandalf
Vandalf
Abonnent
13 år siden

Jeg har en aldri så liten konspirasjonsteori om den pågående oljekatastrofen i Mexicogulfen (som antageligvis vil bli avfeid som gal manns ralling i manges øyne, men men,,,);

http://e24.no/boers-og-finans/article3676542.ece#VG

Her kan vi lese at analytikere venter bud på BP i nærmeste fremtid ettersom aksjekursen til selskapet synker proposjonalt med antall millioner liter olje som strømmer ut i dette sårbare området.

De som spås å kunne “sluke” BP er blant annet Shell og Exxon.

Midt oppe i galskapen står Halliburton, et selskap som burde få nakkehårene til å reise seg hos de fleste, og som har tette bånd til Exxon, et av selskapene som nå kan komme til å kjøpe opp BP.

Halliburton jobbet på oljeplattformen som nå står for kanskje historiens verste miljøkatastrofe;

“The controversial firm, once run by former vice president and Iraq war architect Dick Cheney, had been hired by BP to handle the cementing process on the doomed rig. ”

og videre

“According to Transocean, the operator of the drilling platform, Halliburton workers had just finished pumping cement to fill the space between the pipe and the sides of the hole and had begun temporarily plugging the 18,000 ft well with cement shortly before the explosion that caused the rig to catch fire and ultimately to sink.”

http://www.thefirstpost.co.uk/62899,business,dick-cheney-halliburton-implicated-in-bp-deepwater-horizon-oil-spill

http://www.politicalarticles.net/blog/2010/05/12/oil-slick-politics-the-ghosts-of-cheney-and-halliburton-surface-in-the-gulf-region/

Jeg synes dette lukter svidd…

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Vel! Må gi deg kredit Vandalf, selv om jeg ikke liker det. Her skal du få en link, som jeg ber deg følge litt med på: http://urbansurvival.com/week.htm Her er det konspirasjons teorier, samt økonomisk rådgiving, jeg vil ikke at du skal bruke mye tid på konsp.teorier, men bare lese det du mener er fakta i denne linken. Lat oss si et par måneder, og så ønsker jeg at du henvender deg her på spilet og gir en analyse av hva du mener om denne linken. Er du med ?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Hallo
13 år siden

Det var hyggelig å høre, Hallo!

Jeg ser frem til å lese fra linken din, men det spørs om jeg klarer å vente i 2 mnd før jeg uttaler meg om den;o)

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Hei! Du får uttale deg når du vil! Men jeg mente at du skulle samle litt data før du kommenterer dette! Så bruk den tiden du mener er meningsfull, håper at du gidder å samle litt data først! Mye av det som står på siden her er beregnet på “innsidere” og da er forkortet, men jeg tror du kommer til å skjønne det meste. Lykke til, jeg håper at du får en åpenbaring slik som meg.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

“Skepsis”.no…. hvorfor kommer “skepsis” folka hit med sitt støyende tullprat når fritenkerne umiddelbart blir kastet ut fra skepsisforumet? Dette er ikke rett.

På skepsisforumet får man strenge advarsler for de latterligste småting (før man 10 minutter senere blir kastet ut), men her får folk lov å si meningene sine selvom de bare snakker tull. Veldig hyklerisk av “skeptikerne” å ikke tillate like mye frihet på sitt forum. Hyklerisk, eller kanskje feigt er det rette ordet? Ja, de er noen pyser.

Spise uran…. herregud. “DU” er et kjempeproblem i midt-østen og disse jubelidiotene syns at det viktigste i verden er å kverulere om å frivillig spise uran? Dette viser jo bare hvor utrolig amputerte de er oppe i hodet.

“Skeptikerne” er både intellektuelt og emosjonellt amputerte. Aldri sett et så nitrist og over-regulert nettsted noengang. De er livredde for bilder, farger, videoer, musikk, humor og ukorrekt formatering. Og poster aldri noe spennende. Aldri. Bare ekstrem døllhet, negativitet, meningsløs kverulering og paragrafonanering. Dessverre er jeg redd for at det fins mange som de ansatt i viktige posisjoner i staten, på skoler og andre steder der de kan gjøre maksimal unytte for seg. Jeg tror de passer stereotypen “nyttige idioter”.

kjell108
Abonnent
13 år siden

http://www.worldreports.org/news/291_why_admiral_dennis_c._blair_was_sacked_by_obama
All of which, of course, PROVES that President Obama has been operating as George H. W. Bush’s corrupt poodle, carrying out his instructions to continue the sabotage and blocking of the payouts. Which is precisely what he did at 2:36 p.m. EDT on Thursday 20th May.
• UPDATE. 25th May: The Daily Telegraph reproduces the deliberately diversionary spin report referenced above, on page 15 of the London edition, in an article entitled: ‘US spy chief ‘was forced to quit in row over France”. Thus we have confirmation that The Daily Telegraph newspaper is apt to reproduce American official diversionary propaganda and gross distortions of the truth without investigating what lies behind them.

Sikkert helt uforståelig for 9 av 10 hva Story her sier. Denne ledende spionsjefen i USA konfronterte Obama på at han måtte holde inngått avtale med andre land angående “The Settlement”, en overføring “$ 2 trillions” Obama svarer med å be spionsjefen søke avskjed. Story utleder dette som utvetydig bevis på at Obama samarbeider med George Bush Sr, som prøver å rane beløpet før det blir utbetalt til dem som skulle ha det (10.000’er skulle kompenseres for tap lidd). George Bush Sr styrer en svart utbrytergruppe fra CIA, og er alltids på jakt etter penger å stjele.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Storys rapport om Obama er mindblowing. Vil for alltid være tabu i mainstream media.

http://www.worldreports.org/news/292_obama_confirms_biden_geithner_emanuel_bribery
HOW HAVE PROOF THAT THE OBAMA WHITE HOUSE IS A CRIMINAL ENTERPRISE
Astonishing developments since we last reported have confirmed that the White House is a criminal enterprise. Nothing surprising about that, we hear you respond.

No, nothing surprising at all – except that all related intelligence on this subject to date, while compelling, has been circumstantial.
•We now have the proof.
FURIOUS WHITE HOUSE REACTION TO OUR EXPOSURE
OF THE REAL REASONS FOR ADMIRAL BLAIR’S DISMISSAL
First, in response to our exposure that Vice President Joseph Biden, US Treasury Secretary Timothy Geithner, and White House Chief of Staff Rahm Emanuel have been accepting weekly and monthly Payola bribery checks ordered by the Bush-CIA-DVD Crime Syndicate, the White House exploded in anger.

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

Skepsis.no støtter bruken av utarmet uranium Sjokkert

NTNUforsker sier han kan spise en skje med uranium, kansje trutherbevegelsen skal dukke opp utenfor huset hans og ta han på ordet?

http://skepsis.no/forum/index.php/topic,1298.0.html

Statens kreftspredere(strålevern) er de samme som har blitt nedysset med smøringspakker fra NOKIA og Simens og Motorola til å lure befolkningen og berolige oss med at mobilmastene er hundreprosent trygge….

Hvis utarmet uranium er trygt, så syns jeg strålevern forskern bør ta seg en tur ned til Irak å se på alle barna som blir født som et misfoster.

http://www.thewe.cc/weplanet/news/depleted_uranium_iraq_afghanistan_balkans.html

Skammelig at Skepsis tar en så vennlig tone mot folkemordet i Irak. Eier dere ingen empati, følelser eller skam?

kjell108
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

At Ystenes kans spise en skje med DU i fast form er et triks beregnet for media. Å spise DU i fast form vil verken føre til forgiftning eller radioaktive skader.

DU i fast form vi bli ikke bli tatt opp av tarmene, liksom en gullring. Alt sammen vil bli utskilt med avføring. Har ingenting med Irak å gjøre, hvor DU pulverisering ved anslag og skaper en giftig sky som kan spre seg langt. DU innåndes og havner lungene og der blir det blir værende. Forskjellen i overflaten på 1gram fast stoff og 1 gram pulver er større enn 1 : 1.000.000. Oppløsninghastighet vil stå i forhold overflaten. Radioaktiv stråling vi også stå i forhold til hvor lenge man har DU i kroppen. Det som kommer inn luftveien kommer ikke ut igjen. Her blir forskjellen mellom å spise fast DU og innånde pulverisert DU fort 1000 : 1 i radioaktiv stråling.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

“Skepsis.no støtter bruken av utarmet uranium Sjokkert”
“Skammelig at Skepsis tar en så vennlig tone mot folkemordet i Irak. Eier dere ingen empati, følelser eller skam?”

Og hvor i helv*** er det skepsis.no erklærer at de som organisasjon støtter bruk av utarmet uran og folkemord i Irak?
Leste du artikkelen til Martin Ystenes i det hle tatt? Han innleder med følgende i kursiv:

“Politisk korrekthets-erklæring: Dette er ikke ment som et forsvar for bruk av utarmet uran i krigføring, ei heller som forsvar for krigføring i noen form. I den diskusjonen har jeg ingen speisell kompetanse, der kan jeg uttale meg som privatperson, men ikke som professor. Min faglige kompetanse gir meg bakgrunn for å vurdere påstander om farlighet, og jeg har bakgrunn for å vurdere de påstandene som er kommet angående effekter av uran ulike steder i verden. Derfor er kun de tekniske sidene jeg her kommenterer.”

Snakk om “jumping to conclusions”. At Gary Null diskrediteres som kvakksalver betyr da overhodet ikke at noen støtter bruk av DU.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg oppforderer deg til å komme med sitater fra skepsis.no som underbygger påstanden din.

kjell108
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

“Jeg oppforderer deg til å komme med sitater fra skepsis.no som underbygger påstanden din.”

Sv: Folkemordet i Irak
« Svar #3 på: I går kl. 11:55:23 »
Hei – Jeg vil gjerne be deg gå gjennom følgende informasjon.
http://www.nt.ntnu.no/users/ystenes/vitenskap/uran/
Den inneholder en gjennomgang som Professor Ystenes har gjort på temaet. Og så kan du komme med påpekninger av eventuelle feil i det som står skrevet på den linken, så kan vi diskutere derfra.

Yestenes har i årenes løp skrevet 1000 innlegg, hvor han er mest kjent for å benekte at DU er skadelig. http://www.nt.ntnu.no/users/ystenes/vitenskap/uran/
Norges største idiot etter min mening.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Fail. Du omtaler en REFERANSE til en artikkel, skrevet av en professor som er kjent for å hevde at DU er midre farlig. Hvordan kan du slutte fra dette at skepsis.no støtter folkemordet i Irak?

Forøvrig sier han rett ut at dette er hans FAGLIG vurdering, og IKKE ETISKE, eksplisitt gitt ved “Dette er ikke ment som et forsvar for bruk av utarmet uran i krigføring, ei heller som forsvar for krigføring i noen form”.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

til vrang
Det sitatet du kommer med stammer fra “Politisk korrekthets-erklæring”, som skulle tilsvare en DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE. Altså, i den grad det skulle vise seg at hva Ystenes påstår er feil fraskriver Ystenes seg ethvert ansvar.

Jeg kommenterer punktet “Hvor stor er strålefaren hvis man innånder støv av utarmet uran? ” fra http://www.nt.ntnu.no/users/ystenes/vitenskap/uran/.

Ystenes formidler svært liten risiko.

Direkte feil fra Ystenes
1. Ystenes setter støv til å være likeverdig med gass. Gass som pustes inn kommer stort sett ut. Støv fester seg i lungene. Når støvet har fester seg blir det værende i lungene.
2. At uran er giftig tungmetall forsvinner fra logikken siden Ystenes forutsetteer uranstøv kan likestilles med “gass”.
3. De grenseverdienene for hva Ystenes regner som “farlig” settes til hva som er grenseverdier for ANSATTE i atomanlegg (vissnok 7-10 Sv i Norge og vissnok 15-20 Sv i USA). Grenseverdiene for sivile er ca. 1 Sv over naturlig Sv, arbeidstakere i atomanlegg utsettes for 3-5 ganger høyere verdier i Norge, og 5-10 høyerere verdier i USA. Les dette som at USA regner atomanlegg som så viktig at de ofrer helsa til arbeiderne. Ystenes baserer seg på hva som ER HELSEFARLIGE doser for stråling, og formidler glatt at dette er IKKE HELSEFARLIGE doser.

Skepsis.no hyller Ystenes som endelig en som forteller “sannheten” om DU og Irak.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden
kjell108
Abonnent
13 år siden

Våpenorienterte grupper i USA lukter at Obama vil erklære unntakstilstand. Jeg har sett hva de anfører som tegn og regner ikke tegnene som gode nok. Men hvis de får rett i løpet av sommeren vil det være indikasjon på en større plan. Per idag er det ikke grunnlag for unntakstilstand, derfor vil unntakstilstand mer bety at en “sikkerhetsstat” er planen (fase II eller III i 911-prosjektet).

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

CME=Martial Law :)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Komisk. (Patetisk). Er dette en utsending fra Stalinistforumet til “skepsis”.no? De som aldri er skeptiske til myndighetenes propaganda og løgner? Tror det er mulig. Vel, her har han ihvertfall talefrihet.

Vaksine/autisme debatten er død? Jasså. Har Tarzan kanskje sett denne dokumentarfilmen?
http://video.google.com/videoplay?docid=-6696666502913965744#

Neppe. Han kommer heller aldri til å gjøre det. Eller lese en eneste artikkel om vaksinasjonsproblematikken i et tidskrift, eller på en nettside, som ikke er en del av MSM; mainstream media. Aldri. Ikke plag han med fakta, for han har bestemt seg for hva han skal tro. Dette er en slags sinnslidelse som er vond å kurere.

Dum og uinformert. Har meninger om chemtrails uten å bruke 5 minutter på å lete opp info om saken. Tusenvis av fotografier. Massevis av bra video er laget. Massevis av forskning er gjort. Regnvann har blitt analysert. Flytrafikk har blitt sjekket med luftfarts-myndigheter. CFR har diskutert chemtrailing på sin nettside. Ikke som en konspirasjon, men som et “tiltak mot global oppvarming.”

En tidligere marinesoldat som nå er vær-mann på amerikansk TV fortalte om chemtrails på værmeldingen forleden. Ikke at det var en fantasi, men et virkelig program som han kjente godt til. Men slikt får ikke Tarzan med seg. For han leser bare MSM tullenyheter (og det han leser på NS det tar han aldri ordentlig inn. Setter seg liksom ikke fast).

Propaganda. Tarzan, har du lest historiebøker? Hvem er det som lager propaganda? Som oftest er det regjeringer. Uten propaganda er det vanskelig for de å kunne styre folk. Hvem har midlene til å bedrive propaganda? Hvem eier TV stasjonene, radiokanalene og avisene? Hvem avhenger disse av – og hvem lager reglene de må føye seg etter? Er det sånne som du, meg, Alex Jones, eller noen her på NS? Nei. Det er staten og næringslivet/industrien (de som har penger. Penger=makt.)

Du har tydeligvis blitt hjernevasket, Tarzan. Til å se alt opp/ned. Du kaller rop om oppvåkning “propaganda”, og du kaller propaganda sannhet. Be my guest – bare sprøyt deg selv full av kvikksølv og lat som at alt er helt OK. Men unn oss retten til å mene det vi mener, velge det vi velger, og spre informasjon vi syns er viktig. Heldigvis er det enda ikke helt forbudt. Vi lever ikke i Staliniststaten din. Den du har mellom ørene dine.

Tarzan
Tarzan
Abonnent
13 år siden

Aldri sett en solkrem i Norge med A-vitaminderivater, ihvertfall ikke på apoteket.

Wakefield har desverre tatt livet av barn pga foreldrene ikke ville la dem vaksinere. Vaksine og autisme-debatten er død, det er motbevist. Store gode studier har ikke funnet en sammenheng. Hvor mange ganger må dette repeteres?

Mike, du sitter å gulper opp disse konspirasjonteoriene om og om igjen. Har du noen gang satt deg inn i chemtrails? Har du tenkt over hvor latterlig håpløst det vil være å oppnå en ønsket effekt på denne måten????

I CSI er alle mordere, fra modeller, leger, politikere, prostituerte, prester, osv. Men så fort det er en konspirasjonsteoretiker som tror på chemtrails, nei da er det desinfo og latterliggjøring.

Kom deg mer ut Mike, og lese annet enn prisonplanet.com’s idiotpropaganda.
Du trenger mer enn snodige røykskyer fra fly før du får meg interessert, og det er det eneste chemtrails-konspiratørene har. Finnes det en eneste meterolog blandt disse folka, nei.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Tarzan
13 år siden

faktisk er det flere meterologer som har på direktesending avslørt millitærflyaktivitet over Tyskland og USA. Det er bare å spørre.

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

ANBEFALT LESING!
Usa lyver når de sier de har reist seg opp fra den økonomiske nedgangen. Det har aldri vært så ille før.

25 gode spørsmål om økonomien i Usa som mediene unnlater å snakke åpentlyst om:
http://inteldaily.com/2010/05/25-questions-to-ask-anyone-who-is-delusional-enough-to-believe-that-this-economic-recovery-is-real/

BiggusD
BiggusD
Abonnent
13 år siden

Hjernevaskingsteorien når det gjelder såkalte Chemtrails har vel aldri vært spesielt troverdig. Envher som tar en titt opp på himmelen vil se at det er noe snodig på gang når fly slipper ut/etterlater seg contrails som ikke går bort etter noen sekunder eller minutter men heller brer seg utover i timesvis.

Slik dannes en disig, skyaktig hinne over hodene våre, som kan ligge der hele dagen og enda lengre. Men på værmeldingen sier de skyfri himmel og flott vær.

Dette er observasjoner, ikke konspirasjonsteorier.

Hvorfor dette skjer er det ingen som _vet_… det er mange teorier. Den som Mike kommer med i denne artikkelen er ganske troverdig i mine øyne. Men svaret som disse forskerne vil komme med er å regne som en “debunking” av Chemtrails-konspirasjonsteoriene fra offisielt hold. Det vil, selvfølgelig, si at det de debunker nødvendigvis er sannheten.

Tarzan
Tarzan
Abonnent
Svar til  BiggusD
13 år siden

“Envher som tar en titt opp på himmelen vil se at det er noe snodig på gang når fly slipper ut/etterlater seg contrails som ikke går bort etter noen sekunder eller minutter men heller brer seg utover i timesvis.”

Ta en prat med en pilot eller heller en meterolog så får du fort svaret på det.
Men de er vel alle på lønningslista til NWO………..

Illuminee
Illuminee
Abonnent
13 år siden

Det er litt pussig hvordan effekten av chemtrails virker noe…vikarierende. Nå skal de altså forgifte jordbruket for å hindre deg i å dyrke dine egne tomater? Jeg trodde det var snakk om hjernevasking.

Ene
Ene
Abonnent
13 år siden

Fin artikkel.
Og mye sannhet.

Vil bare påpeke at D-vitamin er IKKE kreft FREMMENDE heller det
motsatte.
Det er kreft HEMMENDE!

Ifall noen hengte seg opp idenne viktige
detaljen…

Nyt solen!

vrang
vrang
Abonnent
13 år siden

Her var det mye rart. Jeg tillater meg noen skeptiske spørsmål:

“Det kan virke som om en atombombne for å tette hele området kan være den eneste løsning.”

Hvor har du dette fra? Høres veldig søkt ut…

“Flere har lagt merke til at vann dammer får en regnbue hinne over seg som tyder på at oljen også kommer ned som nedbør.”

Olje som fordamper inn i atmosfæren og faller ned som regn? Med de temperaturer og atmosfæretrykk vi har på jorda er den klin umulig.

“Jeg vet at mine betraktninger er i konflikt med ”mainstream” vitenskap, men så er de konfliktene i deres modeller så latterlig at jeg tilbyr å komme med noe som ikke lager konflikter. Du har blitt lært til å tro at jordens kjerne består av smeltet jern. Denne angivelig skaper jordens magnetisme. OK- Ta den beste magneten du har og få den rødglødende med en sveiseflamme eller noe annet som er kraftig nok. Du vil merke at din magnet har mistet sin kraft fordi varmen gjør magneter dysfunksjonell. OK- hvordan kan smeltet jern lage magnetiske felt for vår planet?”

Hva er det du finner latterig ved dynamoteorien? Hvordan vil du falsifisere den? Hvis du bruker smeltede magneter som argument, så har du rett og slett ikke forstått den konvensjonelle beskrivelsen overhodet.

“De forstår seg ikke på hvordan universet virker. Den virksomme energien fra Solen er langt mer enn infrarød stråling. Det er også energetiske partikler som tvinger seg ned gjennom hele jorden og møtes i midten via en dobbel vortex som starter over nord og sydpolene. Disse møtes i Jordens midtpunkt og skaper en meget varm ”plasma” kjerene som igjen skaper jordens magnetfelt.”

Hva slags partikler er det du snakker om her?

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
13 år siden

Det høres unektelig ut som nok for en dag. Om vi i tillegg tar med økt spenning i Korea, Thailands regering siktelse av rødskjortelederen for terror (som trolig ikke er noe sjakktrekk ift forsoning) samt Daniel Estulins intervju på Coast 2 Coast am i dag tidlig – mer enn nok.

Så får vi glede oss til årets Bilderbergmøte til uken, og kanskje velge å se Russlands kritikk av USAs opiumsbeskyttelse i Afghanistan i et positivt perspektiv. :-)

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
Svar til  WilhelmG
13 år siden

“Låner” forøvrig tråden for å refere litt fra intervjuet med Daniel Estulin. Han kunngjorde under intervjuet at han faktisk har blitt invitert av en italiensk politiker til EU parlamentet i Brussel, for å snakke om Bilderberg. Begivenheten finner sted tirsdag førstkommende uke, altså i forkant av årets Bilderbergmøte. Estulin er naturlig nok svært fornøyd med og overrasket over muligheten, og mener dette vil bidra til økt offentlighet rundt Bilderbergernes agenda. Han mener selv dette nødvendigvis vil bidra til at pressen ikke lenger like lett kan la dette forbli et ikke-tema.

kjell108
Abonnent
Svar til  WilhelmG
13 år siden

Jeg har sett andre bilder som bekrefter hva vi ser her
http://www.examiner.com/x-37620-Conservative-Examiner~y2010m5d24-AlertCitizens-report-nationwide-mobilization-of-National-Guard?cid=examiner-email

Obamas hår holder på å bli grått (etter 15 mnd i det Hvite Hus). Klart Obama jobber og jobber, men nå tar begivenhetene over. De 30.000 til Afganistan kom etter press, Obama mistet støtten fra fredsbevegelsen. Nasjonalgarden brukes i Irak. Hæren er “overstretched”. Økonomien er ikke blitt bedre, og så oljekatastrofe og Nord-Korea. Iran opplever sine bedre dager, relativt sett.
EU boikott? Som om EU har råd til det også?

« Forrige artikkel

Et åpent brev til opinion og autoriteter

Neste artikkel »

Hva er den nye verdensordenen?

33
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x