Dr. Barrie Trower, tidligere Royal Navy Microwave våpenekspert, hevder TETRA-systemer er svært skadelig for helsen. Foto: Bobjork.
/

Ekspert: TETRA nødnett er helseskadelig

2.1K visninger
7 minutter lesetid
6

Kong Harald innvidde og åpnet et TETRA nødnett i Kirkenes 1. desember 2015. En av verdens fremste eksperter på mikrobølgestråling hevder at TETRA vil ta mange liv.

Siden har Dagbladet i en artikkel den 27. desember 2015 og 1. januar 2016 nevnt den nye politireformen som trådte i kraft nylig. Teksten er stort sett en gjentagelse av det som sto i Politiforum. Ordknappheten i Politiforums artikkel er høyst påfallende.

Enhver borger i dette land må jo utvilsomt reagere på Politidirektør Odd Reidar Humlegårds kryptografiske uttalelser i Politiforum, hvor faktisk hver eneste setning er nøye forhåndskonstruert med subliminale meldinger; antageligvis også basert på et skreddersydd intervju ifra journalisten. Det aller merkeligste er likevel hvordan politidistriktene skal kunne reduseres ifra 27 til 12. Det henger ikke på greip i det hele tatt.

Menneskets naturlige spontanitet er oppriktige svar på helt enkle spørsmål slik som utredningen omkring Politireformen burde være. Så hva er det som foregår her? Hva forsøker Humlegård seg på med alle disse høyst merkelige formuleringene omkring de mest enkle fakta? Hva er det han har å skjule og hvorfor?

Heller viser ikke Dagbladet den minste interesse for å be om en detaljert utredning; fordi det normale ville jo vært etter 1.januar å utvide politidistriktene fra 27 til 29 eller mere, befolkningen øker jo. Men her skjer altså det strakt motsatte, en reduksjon fra 27 til 12; altså til langt mindre enn halvparten. Dette er jo høyst mistenkelig; og jeg er langt ifra alene om å tenke slik. Er det Heimevernet som skal ta over for Politiet? Dagbladet sammen med Politidirektøren har jo en samfunnsplikt her å forklare hvordan dette skal organiseres.

En annen detalj som påkaller oppmerksomhet er at hele 10-ti av de nye politsjefene i de nye distriktene er nye. Hvorfor? Enda en høyst mistenkelig detalj. Det må jo være en dypere liggende årsak til så store utskiftninger; vi norske borgere er selvsagt interessert i å få vite grunnen. Humlegård utreder ikke og Dagbladet glimrer med sitt fravær. Etter så mange ikkesvar har jeg spurt mine naboer om de vet noe og alle er like forundret siden her vi bor ligger politistasjonen mindre enn 300m meter borte. Den skal nedlegges og alle spør seg om hva som skal skje nå? Fordi at lovløse tilstander vil slå rot med en gang er det ingen som er i tvil om; ihvertfall ikke hvor jeg bor nå.

“Fordi at vi skal bli et bedre politi rett og slett” sier Humlegård uten noe mere. Og Dagbladet forlanger heller ikke noen flere detaljer.

Jeg siterer: “Inntil 2018 er det tid til å omstille seg for de som ikke blir med videre”. Videre heter det “Det blir langt flere funksjoner og oppgaver. Det blir en helt ny måte å jobbe på”. Enn videre: “Vi får ingen prøveperiode her på en uke eller to. Dette kan ikke feile”.

Hvorfor forklarer ikke dette mennesket i detalj om hvordan dette skal gjennomføres? Det føles som om det henger en trussel i lufta omkring “de som ikke blir med videre”. Det synes som om at ikke engang politifolkene får redegjort for det mest opplagte omkring reformen. Når han videre sier: “Det handler om de underliggende systemer, som understøttes av teknologi som er med på å begrense oss”. Hvorfor kan ikke politidirektøren uten omsvøp nevne hvor stor reduksjonen av politistaben dermed blir? Er det for å forhindre en “masseavmønstring” av politifolk p.g.a. demoralisering og desillusjon før reformen er kommet vel igang?

Når Politidirektøren nevner “underliggende systemer”; vil dette si at politireformen vil innbefatte høyteknologi a la HAARP/EISCAT som vil medføre full hjernekontroll av samtlige innbyggere i Norge mens TETRA tar seg av den oppgaven blant politiet, helsepersonell og andre med aggresiv “Crowd control”? Ingen tvil om at politistaben land og strand rundt dermed kan reduseres kraftig.

Jeg er jevnlig oppdatert gjennom kontakter i USA hvor dette nemlig er et sterkt potensiale iht. timeplanen til NWO (Nye Verdensorden). Fra USA har jeg allerede for lenge siden blitt informert om at antennene for dette formålet allerede er blitt installert som et edderkoppnett. Jeg har til og med fått de aktuelle frekvensene. De sier at alt dette inngår i en samordnet plan mellom NATO, CIA, MI6, Mossad, FBI og de hemmelige tjenester i den amerikanske marine og luftforsvaret; alle har vært på norsk jord i minst 30 år og krenker dermed norsk suverenitet iht. den norske grunnlov.

En av landets viktigste avis, Dagbladet, gjør absolutt ingenting for å få svar på disse merkelige formuleringene til Politidirektøren; og hvorfor skulle de det når de er løpegutter for den samme satansmakta som Politidirektøren. Alle media i landet har mistet sin selvrespekt og de står på randen av stupet.

Alt som mangler integritet i disse tider vil gå ad undas, på samme vis som den  nye politireformen ikke vil lykkes siden den vil virke mot folkets ønske. Var det forresten noen som spurte oss på forhånd?

Jeg har tidligere i 7-sju forskjellige tilfeller avslørt hykleriet til politiet i toppen av hierarkiet på det mest skammeligste. Dette skjer i dag og  i Norge, et land med “verdens mest avanserte demokrati” og med et beleilig skalkeskjul som utdeler av Nobels Fredspris. Hårreisende!

Secret Report On Cell Phone Dangers And Tetra.

Her er en rapport basert på mere enn tusen dokumenter omkring vitenskaplige undersøkelser på skadeeffektene fra mikrobølgestråling og spesielt om TETRAs pulsmodulasjon på 17.6Hz.

Litteraturhuset Oslo, 18. oktober 2012 Barrie Trower: TETRA and health.

 

Her fra Barrie Trowers konferanse i Oslo.

Det som følger har jeg fått fra Idaho hvor de siterer en av verdens fremste eksperter på mikrobølgestråling via TETRA nødsystem, Barrie Trowers:

Effekten av senderne, som fullstendig dupliserer CIA’s undersøkelser for optimal hjernekontrollteknologi, er:

  1. Ødeleggelse av kort- og langtidshukommelse ved å avbryte kalsium refluks i nervesystemet forårsaket av 17.6Hz ELF (extreme low frequency).
  2. Frakobling ifra knutepunktene i nervenettverket som medfører oppførsels- og karakterskiftninger.
  3. Manisk oppførsel, etterfulgt av nervøs utmattelse etter bruk eller stråleeksponert for (fra basestasjon).
  4. Frakobling av de høyere hjernefunksjoner som medfører zombieoppførsel.
  5. Økt påvirkelighet
  6. Endring i det “limbiske system” som leder til emosjonelle- og oppførselsendringer.
  7. Utvikling av kreftceller som kan føre til langtids kreftutvikling.
  8. ELF (ekstra lave frekvenser) i TETRA påvirker i større grad kalsium ioner, noe som fører til utstrømning fra hjernecellene pga. psykotronisk resonans.

Siden disse ionene er hovedfaktoren i lang- og korttidsforsterkning av hjernefunksjonene, hjernecellefunksjonene, og basiske for minne og gjenkjennelse, vil bruk av TETRA-systemet i en slik stor skala kunne forårsake irreversibel hjerneskade ved å forstyrre ikke bare kalsiumionene, men også natrium- og kaliumionene som alle er vitale i nerve- og hjernefunksjonene.

TETRA-systemet vil også oversvømme New York og London undergrunnsbane slik at reisende vil jevnlig bli eksponert for oppførselsendringer i rushtiden.

TETRA-systemet sender pulser på 17.6Hz på 400MHz som i hovedsak inngår i Pandora prosjekt finansiert av CIA (NATO) i slutten av 60- og begynnelsen på 70-tallet.

Ikke bare forårsaker TETRA ELF (ekstremt lave frekvens) zombifisering ved massiv utsondring av kalsium ioner i hjernestammen og i nervesystemet, men de utsondrede kalsiumionene vil også forårsake store hormonelle forstyrrelser som fører til raseriutbrudd og emosjonelle- og fysiske sjokk.

Soldiers kill wives after serving in Afghanistan with Tetra Headsets.

Les denne forferdelige rapporten fra mai 2013 etter at soldater kom hjem fra Afganistan etter langtidsbruk av TETRA hodesett der borte.

Med alle disse innlegg er det jo også noe som heter “Bedre føre var enn etter snar”. Bare sånn i alle tilfelles skyld.

Vi vil ikke at norsk politi skal være forsøkskaniner for de onde makter utenifra! Vi vil ha de sunne og oppriktige politikvinner og menn som vi alltid har hatt! Vi vil ikke ha løpegutter fra jævelsmakta (Humlegård) som fordreier det sunne folkevettet for våre politifolk. Det norske folk har alltid tatt vare på våre politifolk og de har svart på samme vis tilbake. Vi trenger flere politifolk i stedet for færre og i mindre enheter i spredt bebyggelse.

På grunn av min spontane og sterke reaksjon på uttalelsene hentet fra Politiforum og Dagbladet sender jeg dette over for å vise at en stadig økende del av Norges befolkning ikke lengre tar for gitt det som kommer frem i media samt løgnene ifra våre folkevalgte.

Hvor er den berømte norske staheta som trenges så sårt i disse dager? Våkn opp!

Anders Pedersen
Nordkyn

Flere uttalelser fra Barrie Trower:

During the 1950s and 1960s during the Cold War, it was realized both by accident that microwaves could be used as stealth weapons against the Russians beamed the American embassy during the Cold War and it gave everybody working in the embassy cancer, breast cancers, leukemia’s whatever, and it was realized then that low level microwaves were the perfect stealth weapon to be used on dissident groups around the world, because you could make dissident groups sick, give them cancer, change their mental outlook on life without them even knowing they were being radiated, and one of my particular tasks… I spent eleven years questioning captured spies… one of my particular tasks was to learn the particular frequencies of microwaves that they used on which particular victims, if I may use that word, and what the outcome was, and I built up a dossier…

I’m probably the only person in the world with the complete list. I built up a dossier of what pulse frequencies of microwaves will cause what psychological or physiological damage to a person.

As author of the Tetra Report for the Police Federation, I predicted the illnesses, which the officers now complain of. I predicted the illness’s the residents now complain of. These are illness’s that occurred before my report was published and cannot be psychosomatic.

At a conference in Birmingham I said: ” This government, industry and government scientists will be responsible for more deaths (of civilians) in peace time than all the terrorist organizations ever.” The evidence I have is showing this is correct. I put my money where my mouth is and stand my ground. It is easy to prove TETRA is not safe.

Barrie Trower

Leserinnlegg

Dette er forfattet som et anonymt leserinnlegg. Har du en egen blogg fra før av og ønsker å nå ut til flere lesere? Visdom har først sin verdi når den deles. La Nyhetsspeilets 60.000 månedlige lesere få glede av dine tanker og innsikt. Hva venter du på?

Skriv en artikkel »

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

TABU nr. 63. for norske media: Nytt nødnett gir ny nød
Såkalt nødkommunikasjon har i Norge sjelden vært noe problem, særlig ikke etter at mobiltelefonen kom og ble praktisk talt landsdekkende. Personer som er i nød eller varsler om nød ringer fra sine mobiltelefoner til aktuelle nødnumre. ”Nødnettet” dvs. det ordinære mobilnettet driftes av mobilselskapene, kostnadsfritt for det offentlige og med lav driftsrisiko og høy servicegrad.

Så enkelt og så velfungerende.
Men i de senere årene har en mastodont på larveføtter gjort sitt inntog på den norske nødnett-arenaen: TETRA (TETRA står for Terrestrial Trunked Radio og er en teknologistandard).
TETRA; ”nytt nødnett” er en gedigen trojansk hest som ikke fyller noe reelt behov, men som vil skape en rekke nye problemer, mao. fungere som ”nettet som gir ny nød”…
For å legitimere TETRA er et eget byråkratiorgan opprettet; Direktoratet for Nødkommunikasjon.

Uansett hvor mye baluba som skapes rundt TETRA, inkl. spin-videoer med action-terror scener som innledning, så forblir TETRA en perfid og helseskadelig gjøkunge som ikke fyller noe reelt behov; nødnett-behovet er allerede ivaretatt av mobilnettet.

TETRA-bølgene interfererer med (dvs. forstyrrer) ulike kroppsfunksjoner, bl.a. hjernens beta-bølger. TETRA er allerede tatt i bruk i Storbritannia, og mange brukere har klaget over ulike former for kroppslig og mentalt ubehag etter at de ble utstyrt med TETRA-senderne.

TETRA er planlagt brukt blant ambulanse-, brann og politipersonell, som må bære egne trådløse sendere på kroppen, noe som bl.a. gir en betydelig strålingseksponering.
Helseplagene blant det britiske nødpersonellet har vært så omfattende at det ble bestilt en rapport om TETRAs helse-effekter; The Trower Report. Denne hemmelige rapporten ligger her.
I rapporten gis det vitenskapelige forklaringer på det erfarte ubehaget, samt det faktum at TETRA-strålingen gir nødpersonalet nedsatt funksjonsevne:
”Pulse radiation from TETRA at 17.6 Hz (waves per second) is known to interfere with our natural brains rhythm. Our brains generate their own waves within our head. One of these waves, called beta waves is on a very similar frequency to the TETRA handsets…”

TETRA affects the beta rhythm of the brain it will affect what the beta rhythm is responsible for; namely sounds judgement in emergency situations.”
Aftenposten hadde nylig dette nette lille spin-oppslaget for å bidra til å skape aksept for TETRA.

Her hopper «agendaavisen» Aftenposten («Agendaposten ?») uelegant over alle de negative sidene ved TETRA, inkludert at nødpersonell i Storbritannia og Danmark har dødd av det som anses å være TETRA-relatert kreft, at TETRA-kommunikasjon har en tendens til å falle ut under høye hastigheter (litt upraktisk for ambulanser, politi og brannbiler under utrykning, liksom) og at mange norske kommuner vil måtte slite med drifts- og vedlikeholdskostnadene, hvilket øker risikoen for svikt i TETRA-kommunikasjonen når uhellet er ute.

Er det ikke litt vel merkelig at Norge er «forpliktet» til å etablere «nødnett-standarden» TETRA fordi det er nedfelt i EØS-avtalen ? Hvordan Norge velger å håndtere sin nødkommunikasjon til beste for sine innbyggere inkludert nødpersonellet må vel anses for å være et høyst internt norsk anliggende ?

http://www.hansgaarder.info/tabu-listen-for-norske-media/

Maarit M. Hanssen
Forfatter
8 år siden

Her er en liste for et utvalg av frekvenser:
motor Control cortex 10Hz
hørsel Control cortex 15Hz
Visual Control cortex 25Hz
thought 20Hz
phantom touch 9Hz
syncronis. impuls 440Hz
cancer, paranoia 4.5Hz
depression 6.66Hz
manic race 11.3Hz
Project Blue Beam NASA:
1. jordskjelv
2. Space show, laser holografi
3. elektronisk telepati
ELF, VLF, LF
4. elektronisk supernatural manifestasjon:
* alien invasjon illusjon
* SATAN gjennom elektronisk anlegg
Takk for denne viktige og opplysende artikkel!

Agendadetektiven
Agendadetektiven
Abonnent
8 år siden

Det er en skremmende utvikling vi bevitner. Dette er en snikende og ekstremt ondskapsfull måte å få kontroll over Norges befolkning på. Ingenting sjokkerer dessverre lenger, vi vet jo alle hvor korrupte og svikefulle norske statsmakter er, med AP i spissen. Det du beskriver er et senario som helt klart sammenfaller med globalistenes strategier for verdensdominans og avbefolkning. Vi må alle ha dette i tankene i tiden fremover og være forberedt på å gjøre nødvendige tiltak, for det er mulig. I forbindelse med temaet vil jeg passe på å nevne at det er svært mye aktivitet mht store droner som svever rundt over bolighus og befolkede områder i eiker bygdene, senest i går kveld observerte jeg 3 stk som svirret rundt i Øvre Eiker.
Jeg tanker stadig på hva i huleste de holder på med, men jeg ser ikke bort ifra at det kan være noe av eksperimentell art eller om det bare er snakk om ren overvåkning og avlytting. Dette har for øvrig pågått i noen måneder minimum. Noen som har gjort tilsvarende observasjoner fra andre steder?

anders
anders
Anonym
Svar til  Agendadetektiven
8 år siden

Ja, situasjonen er prekær. Det er ikke lengre snakk om 11te time, klokka er allerede flere minutter over 12. Jeg har allerede for lenge siden også konstatert at statsinstitutsjonene er paralysert, d.v.s. de holdes så vidt i livet igjennom noen oppriktige, ærlige og hardtarbeidene mennesker; mens basisk sett fungerer de ikke for å tjene landet men arbeider for satanist-agendaen. Dronene vi ser er jeg helt overbevist om at de brukes til overvåkning og avlytting, og hvem vet om de er utstyrt med dødelige strålevåpen i tillegg. Virkeligheten overgår fantasien her hundre ganger siden teknologien som brukes mener de er utenomjordisk. Smartphones f.eks. har mye utenomjordisk teknologi sies det.

Agendadetektiven
Agendadetektiven
Abonnent
Svar til  anders
8 år siden

Ja, tiden er så altfor langt forbi overtid som det går an. Satanistene har posisjonert seg på alle de strategiske plassene og fortsetter å dysse massene til søvn. Vi må sette inn en offensiv fremover, tror virkelig vi alliere oss å legge en strategi for hvordan vi skal få flest mulig rundt oss til å våkne på kortest mulig tid, om mulig… Nå blir for mye av det at vi sitter på hver vår tue og forsøker å nå til noen her og noen der. Hvor i landet sitter du for eksempel? jeg bor i Nedre Eiker.

Mvh

Joakim

« Forrige artikkel

Forbereder seg til krig mot arbeiderklassen

Neste artikkel »

Ble 9 leger drept fordi de fant en kur mot kreft?

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x