/

La folket velge kompetente politikere og sparke de udugelige

557 visninger
1 minutt lesetid
18

Inntil nylig visste jeg ikke hva parlamentarisme er og levde lenge i tro på at for å bli yrkespolitiker må man være høyt utdannet og et moralsk individ. Jeg har tatt veldig feil, veldig lenge.

Da jeg leste meg opp på parlamentarisme søkte jeg på land uten dette styresett og havnet på Sveits. De fikk sitt folkedemokrati i 1848 og systemet er en suksess!

Uten inntekter fra olje og fisk har de likevel skattesatser ned mot 5%, momsen er på 7,5% og for få år siden var for eksempel årsavgift på bil omregnet til norsk valuta kr 333,-.

Det beste er likevel systemet med juridisk bindende folkeavstemninger. Her stemmer man ikke på partier, ideologier og ismer, men på kompetente personer som stiller til valg slik at folket selv velger statsminister, helseminister, forsvarsminister osv.

Systemet er også grunnen til at Sveits aldri deltar i kriger da folkets valg alltid blir nei. Folket kjenner selv hvor skoen trykker og kan fra sak til sak gi sine ja eller nei stemmer i store og mindre saker.

Vil man ikke delta ved valg er man også fri til det.

Våre politikere påminner oss til stadighet om at Norge er et av verdens beste land å bo i, men faktum er at Norge faktisk ligger langt bak Sveits på offentlige internasjonale lister og meningsmålinger. Krefter i flere Europeiske land og mange stater i USA arbeider for innføring av demokrati og folkestyre ala Sveitsisk modell.

Med dette systemet har vi ikke høyre/venstre-aksen i politikken. Vi har kvittet oss med partipisken som svinges i alle partier og partiene forvandles til interesseorganisasjoner på linje med et lokalt fotballag.

De siste år er det dannet partier i Norge med systemskifte fra parlamentarisme til demokrati og folkestyre som eneste formål. Norgespartiet ble dannet i 2007 og har kommet lengst ved og kunne stille til valg i Hedmark som det første fylke. Oppnås 500 stemmer er et parti automatisk godkjent i alle fylker ved neste valg.

Jeg sier ikke hvis, jeg sier når, systemet er oppe og fungerer skal også Norgespartiet fases ut.

Da sitter vi igjen med et demokratisk styresett der vi, folket, stemmer kompetente folk inn og udugelige sjarlataner ut av politikken.

I parlamentarismen fungerer partiene mest som en vernet bedrift slik at politikerne sitter periode etter periode uansett hvor mye vedkommende arbeider mot folkets interesser.

Da jeg hørte om muligheten for folkestyre i Norge tenkte jeg først at dette må være en døgnflue, men ser nå hvordan snøballen ruller og ser frem mot et nytt og godt Norge!

Geir Bekken

Leserinnlegg

Dette er forfattet som et anonymt leserinnlegg. Har du en egen blogg fra før av og ønsker å nå ut til flere lesere? Visdom har først sin verdi når den deles. La Nyhetsspeilets 60.000 månedlige lesere få glede av dine tanker og innsikt. Hva venter du på?

Skriv en artikkel »

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

18 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lise Skaalerud
Lise Skaalerud
Abonnent
1 år siden

Helt enig, vi må lage direkte demokrati og skifte ut parlamentarismen som skaper korrupsjon og uansvarlige politikere

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Lise Skaalerud
1 år siden

Takk for innspill. Hvordan ser du for deg at et slikt system skal kunne fungere, slik at vi får sannferdige og reelle vag, – og dermed unngår valg- fusk?
Mvh

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Vi må bli ett, for å bli fri

Sannheten, er veien til livet, for levende kvinne og mann.

Vår bevissthet må bli ett.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

Takk for innspill, men jeg ser ikke hvordan det er svar på mitt spørsmål?
Mvh

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
1 år siden

Nordmenn er forøvrig i sin fulle rett til å sparke hele regjeringen på dagen; se sedvaneretten, og den eminente artikkelen om dette, hos Howard’s opinion.

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Elementer i regjeringen og Forsvaret er jo nettopp avslørt med fakta i terrorhandlinger på Nord Stream og det er indisier på at Norge har vært med på geofysiske angrep på Tyrkia med vårt HAARP-anlegg så det burde vært automatikk i at de fikk sparken.

Ikke minst er alle politikere i Stortinget enig i å gi en kriminell, korrupt statsleder 75 milliarder kroner med Støre i spissen.

Når Støre sier: “Jeg ønsker at vi i denne saken kan samle oss på tvers av partiene” så sier han kanskje egentlig at “våre overherrer ber oss om å sende penger til Ukraina slik at krigen kan opprettholdes til enhver pris, for å gjennomføre deres store mål i å svekke Russland så mye som mulig på bekostning av Ukrainas folk”.

Dette er korrupsjon på verst tenkelige måte rett i ansiktene på hele det Norske folk. Helt åpenbart bør det vært folkestyre i Norge og alle andre vestlige land slik at disse forræderene kan fjernes umiddelbart på lovlig vis.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Frank
1 år siden

Det er mange som ikke skjønner helt hvordan ting fungerer. De er ikke de lokale myndighetene som bestemmer, heller ikke de nasjonale, men derimot de globale mydighetene som bestemmer alt og de kan du ikke stemme på.

Mange tror vi har demokrati i Norge, men det er så feil som det kan bli.
Demokrati betyr folkestyre og når bestemte folk i dette landet noe ? Jo i 1972 fikk vi velge, men da folket valgte feil så prøvde de på nytt i 1994 og da folket stemte feil igjen så bare innførte de fult medlemskap allikevel og trodde at bare de endret bokstavene fra EU til EØS så ville ikke folk protestere på medlemskapet.

Folk er jo rare da. Vi er alle født med makt og fri vilje. 2 fantastiske gaver som vi gir bort til psykopater med første anledning.
Når man blir 18 så går man ut og gir fra seg makten sin til psykopater så de kan herske over deg og de første de gjør med makten du har gitt dem er å ta fra deg den frie vilje så de kan bestemme hva du skal gjøre, mene, tenke osv.

I krig har du kun tapere så hadde folket bestemt selv så ville vi aldri hatt krig og terror.

Vi ble aldri skapt for å være slaver for en psykopatisk maktelite. Vi ble skapt som frie individer.

Anarki betyr folkestyre/demokrati der alle har ansvar og alle bestemmer. Anarki betyr at folket tar alle beslutninger.
Anarki betyr ikke et styresett uten regler og lover der alle løper rundt og sette fyr.
Anarki betyr enkelt og greit et styresett uten herskere. Ikke et styresett uten lover og regler.
Hvorfor i all verden skal herskerne leve i overdådig luksus på våre penger ?

Det er ingen, absolutt ingen ting som skremmer makteliten mer enn at vi skal finne ut at vi ikke trenger dem og av den grunn så er anarki demonisert til det ekstreme av makteliten og de dummeste av oss tror at vi er for dumme til å ta vare på oss selv og må ha slavedrivere til å kontrollere oss.

75 milliarder til nazistene og satanistene i vest Ukraina for å starte WW3? WTF ? 55 000 kr på hver eneste nordmann. ?
De har også gitt 17 milliarder til IS og Al Qaeda i Syria og mye mer.

Alle vet at dette ALDRI ville skjedd om vi hadde hatt folkestyre der folket fikk velge.

Volodymyr Zelenskyy avslørte selv hva krigen handler om da han gikk ut og sa at Ukraina skal bli det nye stor-Israel.

Ukraina het Khazaria før, men samme Khazar logo brukes fortsatt i det Ukrainske flagget. De var satanister og har alltid vært det, de utførte grusomme ofringer, terror og faenskap så nabolandene inkludert Norge gikk til krig mot Khazaria og utslettet hele nasjonen og de som overlevde fikk valget mellom å konvertere til jødedommen, kristendommen eller Islam eller dø. Dette er kjent under navnet Vikingtiden. De valgte jødedommen der 98% av jødene i Is Ra Hell i dag er satanister fra Khazaria og har null so ever med Israels folk å gjøre. Derfor er også logoen på flagget deres Satans mektigste symbol, heksagrammet. De ekte jødene ville ha det jødiske symbolet på flagget, den 7 armede lysestaken.

Khazarerne var kjent som snik mordere og innfilatører. De satte sine under og drepte de over og tok over maktstillingene. Pave Leo var Khazarer og alle etter han der alt av konger og adel gikk på kne og underkastet seg Khazaria og Vatikanet.

Satanistene vil ha landet sitt tilbake og det er de som eier hele verden og besitter minst 95% av alle maktposisjoner samt eier stort sett hele verden som media, olje, pharma, gull, diamanter … ja alt som er verdt å eie.

De har en profeti om at når 6 millioner jøder er drept så skal de ta over verden og gjøre alle folkeslag til slaver for seg. For min del så ser det ut til at de allerede har tatt over verden og har du et eller flere lån så er du en slave til beløpet er betalt tilbake.

Så da forsetter de å pøse inn våpen til Ukraina for å få enten alle ukrainere drept eller få dem til å flykte så satanistene kan få landet sitt tilbake og gjøre det til hovedstaden for NWO. Som lederen av det Ukrainske parlamentet sa : Alle må komme hit og kjempe for oss og alle må huske at de kjemper ikke bare for Ukraina, men også for NWO for å få verden til å underkaste seg NWO.

Neste hendelse blir en skitten bombe som USA skal sprenge, men skylde på Russland for å dra NATO og resten av verden inn i krigen.

USA og Storbritannia jobber med to storstilte provokasjoner for å trekke Europa inn i fiendtligheter mot den russiske føderasjonen. Den første av dem er et terrorangrep med bruk av en “skitten bombe” på territoriet til Russland eller Ukraina. Den andre handler om et angrep på Transnistria.

Ankomsten av radioaktivt avfall fra USA til havnen i Ilyichevsk ankom 15.-16. februar på natten. Det er rundt seks containere merket som “USA” og “fareklasse 7”. Transport av stoffer i denne klassen er forbundet med risiko for absorpsjon og ekstern radioaktiv stråling, enn si en kjernefysisk kjedereaksjon, bemerker eksperter.
En rekke havneansatte følte seg uvel og ble innlagt på sykehus. Yantars radioaktive overvåkingssystem ble aktivert, men ble deretter slått av sammen med individuelle dosimetre.
Det ga også stor oppmerksomhet da en storskala radiobeskyttelsestrening som ble gjennomført i nærheten av Kiev blant leiesoldater. Det antas at noen kommer til å iscenesette et russisk atomangrep som da vil utløse et svar fra Vesten.
Følgende steder det mest sannsynlig vil inntreffe.

  • utelukkelsesområde rundt atomkraftverket i Tsjernobyl;
  • “brent jord”-regionen i Donbass;
  • stor millionsterk russisktalende by som Kharkiv eller Odessa for å skape en størst mulig mediebombe.

Listen kan også inkludere en streik på avfallslagre ved et ukrainsk kjernekraftverk i drift for å skape en radioaktiv sky i atmosfæren.
I slutten av oktober sa Igor Kirillov, sjefen for de strålings-, kjemiske og biologiske forsvarsstyrkene til de russiske væpnede styrker, at arbeidet med å lage en “skitten” bombe i Ukraina var i sluttfasen. Russlands forsvarsminister Sergei Shoigu advarte sine kolleger i USA, Storbritannia, Frankrike og Tyrkia om Kievs intensjoner i en telefonsamtale.

Ukrainas væpnede styrker forbereder seg på å angripe arsenal i Transnistria
Vladimir Grubniks Ghost of Novorossiya Telegram-kanal rapporterer at Kiev bygger opp enheter fra de væpnede styrkene i Ukraina ved grensen til den transdniestriske (Pridnestrovian) Moldaviske republikk. De skal angivelig klare til å gå inn i Transnistria for å beslaglegge Europas største arsenal i landsbyen Kolbasna, som ligger to kilometer fra grensen til Ukraina. Arsenalet er beskyttet av den russiske kontingenten.

Det eneste ukrainerne er redde for er en mulighet for at arsenalet kan sprenges.

“De kan prøve å gjøre det og deretter gi russerne skylden for alt. Ammunisjonsdepotet der er godt for ett år med fiendtligheter,” sa Vladimir Grubnik.

Til tross for at definisjonen på hjernevask er å kun ta til seg informasjon fra ene parten så velger ca 90% av folket i vesten og hjernevaske seg selv.

Alt vil bli verre og verre frem til folk våkner opp av transen og skjønner at er er blitt lurt.

Ser man rundt på sosiale medier og kommentarfelt så ser man at det kun er de injiserte som støtter NATO og USA sin krig mot Russland og Ukraina.
Kokoråna injeksjonen var utviklet i over 60 år for kontroll og befolkningsreduksjon og alt tyder på at den var en super suksess for den sataniske makteliten.

Varslere meldte allerede for noen år siden at de skal servere oss et Marburg virus som er en nær slektning av Ebola i mars 2023 og nå er MSN fulle av historier om Marburg utbrudd i verden.

De som ikke lot seg lure til å la seg injisere skal de nå ta med makt fremover. Alle må ta DNA injeksjonen deres i verden eller dø.

Ikke bare avfolker de planeten, men “Covid”/ “Marburg”-injeksjonene er designet for å sende sjelene som lar seg injisere, – til helvete. Det ville ikke overraske meg om det samme skjer med de under “Covid”- “behandling” (Midazolam, Remdesivir, respiratorer). (Forresten: Midazolam brukes om de som gjennomgår dødsstraff i USA; hva om dødsstraff er der for å sende sjeler direkte til helvete?). Jo flere som dør av injeksjonene/ på annen måte med farmasi, jo sterkere blir den mørke siden. Det er derfor viktig at alle som gjennomgår “Covid”- “behandlinger”, eller som tar injeksjonene, sørger for å omvende seg, – for å sette seg fri; På denne måten, hvis de skulle dø, vil de ikke gå til helvete, – og den mørke siden vil bli svekket. Alle legemidler ser ut til å være designet for å vende folk bort fra seg selv, i ulik grad. Det er – virkelig – en djevelsk kamp vi møter her…

Om 2 dager den 22.2 så er det 9 årsdagen for NATO kuppet i Kiev den 22.2-2014. På 8 årsdagen startet de WW3 og nå er Onkel Joe i Kiev på 9 års dagen. lukter falsk flagg lang vei fra okkultistene.

https://www.cbc.ca/news/health/who-marburg-virus-outbreak-1.6751113

etyueturiytuyiouetywrew.jpg
kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
1 år siden

Bravo. Det er fullt mulig at “nettverket” er khazarisk mafia.
Boris Johnson har aner i Georgia – les khazarisk mafia. Zelensky er verifisert khazarisk mafia. Hillary er khazarisk mafia. Soros er khazarisk mafia. Zuckerberg er khazarisk mafia.
De vil alle understreke:

  • som nordmann
  • som brite
  • som amerikaner

altså alt annet enn hva som betyr noe for dem
Å ta ned USA er målet for Biden, ikke å forsvare USA. Å ta ned Tyskland er også mål. For khazarisk mafia er tyskere, hvite europeere, russere, kinesere, japanere … fiender? Alle konkurrenter er fiender.

Ørjan Kvalsvik
Ørjan Kvalsvik
Abonnent
Svar til  smurfen
1 år siden

Helt enig. Trenger dem ikke. Får vi nok underskrifter på denne kampanjen, gjør vi det ikke lengre..
http://www.folketdirekte.com

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Ørjan Kvalsvik
1 år siden

https://www.clc17.no

REGISTRER DEG

Skaff Deg Common Law Norge Pass

Sveits er hovedsetet til verdens verste kriminelle. Milliardærene samles Der. Der de utdanner satanistene.

Først må VI, SOM FOLK BLI ETT.

VÅR UNDERBEVISTHET MÅ BLI SAMKJØRT, DA KAN VI SOM KEVENDE KVINNE OG MANN, LEVE I FRIHET.

VI, SOM LEVENDE KVINNE OG MANN TRENGER IKKE NOE STYRE.

VI LEVER I HARMONI MED PLANTER, DYR OG LEVENDE KVINNE OG MANN.

DEMOKRATI, FUNGERER IKKE, DIREKTE STYRE, FUNGERER IKKE.

MEDITER, MEDITER…….. MEDITER,

BLI ETT MED DITT HØYERE-SELV.
DA BLIR DU, ETT MED ALT RUNDT DEG.

VÅR BEVISSTHET VIL BLI ETT

DA ER VI FRIE LEVENDE KVINNE OG MANN IGJEN

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Frank
1 år siden

Takk for godt innspill, Frank.
Ja, er det noe “COVID”- BEDRAGET har vist oss, er det at vi IKKE har selvstyre (og aldri har hatt det, heller: vi har gått fra å leve i undertrykkelse under diverse “konger”, til å fortsette å leve i undertrykkelse av kongehus, men i våre dager i fordekte former, – og under illusjonen “demokrati”).

Jeg finner det svært interessant, at man på et tidspunkt “sluttet” helt å kjempe om konge- kronen; når tok det slutt, og HVORFOR?

Fra et historisk perspektiv, burde enhver innbygger i landet med ryggrad nok til oppgaven, utfordre det rådende kongehuset, slik at vi i det minste fikk litt GJENNOMSTRØMNING, i “makt”- strukturen! Hahaha.

Noen som føler seg kallet…? ;)

Alternativt kan man jo la norske innbyggere få et år hver, på konge- tronen, slik at vi alle får vår tur! Hahhahahh.

Vi må også huske på, at styringen av et land er noe enhver “husmor” med letthet kan klare; alt som trengs, er å sørge for at alle har det de trenger.
CHEERs! :)

Ørjan Kvalsvik
Ørjan Kvalsvik
Abonnent
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Og kongen er underlagt Paven..

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Ørjan Kvalsvik
1 år siden

og paven er i dag lille luzie ( lusifer)​

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Ørjan Kvalsvik
1 år siden

Ja, det er jo en tanke…vi får slåss om å bli den neste Paven, da? Eller??? Hhahah. ;)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Frank
1 år siden

Når det gjelder det du skriver om at målet er å svekke Russland; målet er å svekke hele verden, til de har fått på plass tvangstrøyen vår.

Årstallet 2030 dukker opp i alle sammenhenger, i disse tider; “krigen” er i så måte der for å holde folket så opptatt som overhodet mulig, slik at de får gjort ting i det stille, bak ryggen vår.

Derfor er det så viktig at folk forstår at dette ikke handler om Russland, eller Ukraina; det handler om oss alle.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
1 år siden

Tusen takk for viktig artikkel! Ja, Sveits har et bra system, – men de har også CERN, og Gotthard- tunnellen; man kan undre seg på om de graver et hull ned til Helvette bare på gjørs, eller om det er strategisk plassert i Sveits fordi de skal implementere “Thou kan gjøre hva f… du vil!” (den Sataniske Frihets- loven, som er over oss, – om vi tillater (mer av) den).

Men altså; du har helt rett: ethvert vettugt firma drives av folk som må til intervju og ansettes på kompetanse, og ikke bare på snakke- tøyet sitt, og høy score fra Løgndetektor- høyskolen… heh.

Fortsett å skriv; dette vil vi høre mer om!
Mvh :)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Hege Fredriksen
1 år siden

Hva som er formålet med utdannelse er jeg fortsatt ikke sikker på.
La oss regne det som innlysende at et velutviklet snakketøy ikke skaper bruer som ikke ramler ned. Noen må konstruere bruer også, og da er det matematikk som gjelder. De med kremmerånd blir butikkgrundere. De på sin side vil ha fagfolk, ikke masse andre med kremmerånd. Skolen skal differensiere folk ut fra talenter? De med velutviklet snakketøy blir lærere og hallodamer, ikke leger. Moralen er at hvis man hater språkundervisning da gjelder det å demonstrere det, ikke å demonstrere det motsatte.
Hvis man har et talent, som kan være så enkelt som snekring, da trenger man et velutstyrt verksted, ikke en skole.

Her et talent for “wood”

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

“Formålet” med “utdanning” (utVANNing), er å FORHINDRE at folk blir utdannet! Hahahhah.

« Forrige artikkel

Senator: Globalistene brukte geologiske våpen som hevn mot Tyrkia

Neste artikkel »

Google lanserer desperat kampanje

18
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x