/

Senator: Globalistene brukte geologiske våpen som hevn mot Tyrkia

1.2K visninger
8 minutter lesetid
10

Som første politiker i verden med nok mot til å si det som det er; Den romanske senatoren Diana Șoșoacă sier at kriminelle globalister står bak jordskjelvet i Tyrkia med geologiske våpen. Det var en gjengjeldelse av at den Tyrkiske presidenten viste fingeren til lakeien Klaus Schwab og hans onde overherrer.

Mer enn 47.000 mennesker er drept og titusener er skadd etter 7,8 jordskjelvet sør i Tyrkia den 6. februar 2023. Over 50.000 bygninger og hus har kollapset i Tyrkia og i Syria og svært mange mennesker er blitt husløse.

Noe unikt: En uredd og sannferdig politiker

Under en tale i det Romanske parlamentet på onsdag, tok senator Diana Iovanovici Șoșoacă til orde for folket. Hun talte uredd på menneskehetens vegne og kalte en spade for en spade ved å avsløre hvordan vestlige og norske politikere og statsministre kontrolleres. En frisk bris å se fra en politiker, en unik og sjelden bragd i disse tider.

Hun skjelte ut globalistene for deres rolle i å gjennomføre folkemord på verdens befolkning via en planlagt pandemi og dødelige vaksiner. I tillegg beviser hun bruk av geologiske våpen for å produsere jordskjelvene i Tyrkia.

Ikke minst forteller hun videre i sin tale hvordan president Erdoğan har provosert globalistene ved å holde seg nøytral i forhold til Ukraina og Russland, spesielt med tanke på at Tyrkia har den nest største hæren i NATO.

Signaturen for et HAARP-generert jordskjelv er at dybden på skjelvene er på 10 km. Det er det her. Illustrasjonen hentet fra United States Geological Survey (USGS) via WikiMedia.
Etterskjelv på 5.0 eller høyere. Merk at de fleste er på 10.0 km dybde. USGS sier dette tallet benyttes når de ikke har et sikkert mål på dybden, men det er allikevel nøyaktige dybdemål før og etter 10.0 km-målingene. Du får avgjøre selv hva du legger i dette. Illustrasjon: Wikipedia

USA og Europeiske ambassadører rømmer fra Tyrkia

For å følge tråden så tar vi aller først og ser på videoen som er en tydelig advarsel til Tyrkia fra de psykopatiske globalistene som gjorde at Tyrkia reagerte. Tyrkias innenriksminister Suleyman Soylu kritiserte blant annet USA’s ambassadør Jeffry Flake i Tyrkias hovedstad Ankara fredag 4. februar 2023.

Årsaken var at innenriksministeren i Tyrkia kalte inn den Amerikanske ambassadøren Jeffry L. Flake og ambassadører fra åtte andre Europeiske land etter at de midlertidig stengte ned og utstedte advarsler om “økt risiko for angrep“.

Hvilken angrep var det de mente? Det var ingen god grunn til å gjøre dette. Allikevel var det en rekke land i Europa inkludert Frankrike og Tyskland som hadde fått advarsel på forhånd.

Norge og UD var tidlig uten med å advare om at noe kan skje. Norge er med på spillet. Den norske ambassadøren Erling Skjønsberg i Tyrkia var også med på møtet til innenriksministeren.

Kun 24 timer før jordskjelvet slår inn så forlot 10 ambassader Tyrkia og rømmer landet. Det er uavklart om Skjønsberg dro fra Tyrkia den 5.2. Det står på den Norske ambassadens nettside at “Konsulatet er stengt mellom 23. januar og 7. februar 2023“. Det var jo en veldig heldig timing.

Tyrkias innenriksminister med klar tale til globalistene

Tyrkia visste derimot meget godt hvilke angrep det egentlig var snakk om. Nemlig groteske trusler fra de kriminelle globalistene som Tyrkia gjentatte ganger har trosset. Eksempelvis ved å nekte Sverige og Finland å bli en del av NATO.

Take your dirty hands off Turkey.

Tyrkias innenriksminister Suleyman Soylu, fredag 4. februar 2023

Det som er helt spesielt denne gangen er at det historisk sett er unikt å se globalistenes agenda utspille seg så tydelig i klartekst og fortløpende mens ting skjer – og så kommer den grusomme smellen. For deretter å trigge en Romansk politikers vrede til å si sannheten om hvor gal verden har blitt.

Helt fantastisk og se og noe som lover godt for fremtiden. Svært så dårlige nyheter for de kriminelle milliardærglobalistene og alle deres lakeier. Dere vet hvem dere er.

Nedenfor ser du hele innslaget til innenriksministeren i Tyrkia.

Turkey: ‘Take your dirty hands off Turkey’ – Interior minister to US ambassador:

“Every US ambassador who comes to Turkey is in a hurry about … how I will make a coup d’etat. … What can I do, how can I harm Turkey, how can I help my superiors? … He gathers other ambassadors, he whispers furtively with them,” Soylu claimed.

“I say to the American ambassador here: I know which journalists you use to write articles, take your dirty hands off Turkey,” he continued. “We know what you are doing, what steps you have taken, how much you want to stir up Turkey.”

2 dager senere ble Tyrkia utsatt for jordskjelv

Mandag 6. februar 2023 ble Tyrkia rammet av flere jordskjelv sørøst i landet, sentrert i Kahramanmaras. Dette er et mønster som har gjentatt seg en rekke ganger historisk sett som Nyhetsspeilets faste lesere kjenner godt til. Dette er en av metodene som benyttes for å få alle involverte til å ti stille og gjøre som de sier.

Det benyttes tektoniske våpen for å tvinge land i å følge deres agenda. Vi har de norske HAARP-installasjonene som kan ha blitt benyttet som geofysiske våpen. Der er flere som hevder at USA står bak et HAARP-angrep på Tyrkia.

Uansett årsak, den romanske senatoren hadde fått nok av hvordan verden styres av kriminelle milliardærer og tok til ordet.

Den Romanske senatoren Diana Iovanovici Sosoaca viser styrke og mot som ingen Norske politikere kan vise til. Så langt.

Den historiske talen

Her er gjengivelsen av den historiske talen av senator Diana Iovanovici Șoșoacă, en politiker som vil gå inn i historien som de få som kjempet for menneskeheten, men som faktisk gjorde noe og som utgjorde en forskjell:

Thank you. The title of my political statement: 
People Had to Die, and It’s Not Over Yet”

Dear Fellow Senators, For three years we have been experiencing a real campaign of masks killing worldwide, either through alleged pandemics and the imminent need to inject untested vaccines that kill people, or through wars that reduce the world’s population, but rearrange international politics, realigns power poles and alters borders. We have lived to witness the production of earthquakes on command, which is actually an attack on turkey by the greatest of the world who totally disliked being set up by Recep Tayyip Erdoğan, the President of Turkey.

Moreover, his position of neutrality and mediator in the Ukrainian-Russian war deeply disturbed them, especially since Turkey is the second great power from a military point of view within NATO.

His position to block Sweden’s accession to NATO, his speech in Davos, as well as the gesture of leaving in the middle of the press conference, defying Schwab, did not remain without an echo in the cold world of leaders.

But, no one thought that people would have to die, so many people, and in such a terrible way. And it’s just a warning because it wasn’t the most populated area of Turkey. 150 aftershocks of a devastating earthquake, the second larger than the first, without the existence of an epicenter the area being artificially stimulated, geological weapons having existed for a very long time, being used so far without causing too many casualties, probably for experiments.

Now, it has been put into practice.

If we look carefully at the map of Turkey, we will see that it is furrowed by gas and oil pipelines, this being actually one of the goals:….. (this is the only piece of the translation I could not transcribe. Anyone speak Romanian to help with this? It’s an important piece!)

But, 10 seconds before the occurrence of the so-called earthquake, the Turks closed the pipelines.

In addition, 24 hours before the earthquake, 10 countries withdrew their ambassadors from Turkey.

5 days before its occurrence, the Romanian Ministry of Foreign Affairs issues a travel warning for Romanian citizens in Turkey although there was no danger, as did other countries. By killing people, they served their interests.

The maps shown on all the television channels show that there was no epicenter, but a line with thousands of earthquakes. The Turkish secret services are investigating a possible “criminal intervention,” — read an involvement of another state in triggering the first earthquake— what followed later being a chain reaction after the destabilization of tectonic plates in the region, It’s very clear that President Erdoğan was punished for his courage, dignity and honor and for his closeness to the Russian Federation, in fact, a position of neutrality and mediation for peace.

In addition, it is desired to divert people’s attention from Ukraine, where representatives of many countries have already begun to shout against the despotism and orders given by President Zelensky as if he is ruling the world and someone is obliged to send weapons and participate in his war, a war where he sacrificed his own people and destroyed his entire country.

Anyone who speaks of peace is put on the pole of infamy and attache from all sides. This is what happened in Romania when I started the unique initiative” “neutrality for Romania,”  The Peace of Bucharest.” They all rushed at me, although now, after one year of war, almost all of them say everything that I said and supported from the beginning, claiming now they are the owners of these ideas. Plagiarists! Pharisees!! Judas! Because of you, people have died and continue to die, you all have hands stained with the blood of millions of people killed door the interests of some madmen who wish to rule the world. Unfortunately, at the Romanian leadership level, we only have incompetents, idiots, plagiarists, thieves, robbers, criminals, cowards, traitors, and the list goes on. These incompetents, awarded by foreign countries for special merits in their support, but at the expense of Romania are trying at this moment to turn Romanian from a neutral, sovereign state into a servile and offensive state through which some great powers can exercise their warlike actions and turn Romanians into cannon for the benefit of others. Judas, we will stop you at any risk and at any cost. Leave Romania to be sovereign and neutral.

We are not interested in anyone’s wars. We have always defended our nation and land, and we have not attacked Europe. You should know, we have always been in the losing camp, even when the camp won. We have always paid.

ENOUGH! STOP HERE! ROMANIA WILL KEEP ITS NEUTRALITY, NO MATTER WHAT YOU PROMISED TO OTHERS, YOU TRAITORS! WE HAVE AN OBLIGATION TO KEEP GOOD NEIGHBORHOOD RELATIONS IN THE REGION, WHATEVER OTHERS ASK YOU. IF YOU ARE NOT ABLE TO DEFEND OUR PEACE, AND YOU ARE NOT, THE LEAVES OR WE WILL TAKE YOU DOWN!

It is very clear to me that at this point things at the internal level have gotten out of hand, the fools are playing as God and they think they have won the game. Because of these demented and psychopathic people who cause wars and cataclysms using unconventional weapons, we, humans are just numbers they can get rid of.

It is imperative that all the nations, the peoples of the world, rise together, wake up from the daily comfort and carelessness and just like in 1848 we’ll begin the struggle for liberation from the yoke of psychopaths, of demented people who steal our happiness and the beautiful world that we live in. That’s why I use all of you who still want to live in a world of God, and not Satan, I urge you to rise up to fight, to a world revolt to free us all and to destroy these enemies, because in this moment we are in LEGITIMATE DEFENSE. TAKE THE CLAWS OFF TURKEY! TAKE THE CLAWS OFF ROMANIA! TAKE THE CLAWS OFF GOD’S PEOPLE!

Warning to the psychopaths of the world: If you need people to die, we need you to perish too! It’s all or nothing! An eye for an eye and a tooth for a tooth! Talion’s law!

Finnes det virkelige helter på Stortinget?

Vi kan jo naivt håpe at en eller flere Norske politikere tør å gjøre det samme for å forhindre at flere verdensborgeres liv går tapt. De kriminelle globalistene må stoppes. Det er nå det må gjøres før disse psykopatenes agenda går for langt.

Finnes det overhode noen modige helter på Stortinget, dere vet sannheten som den er, som har mot til å stå frem på vegne av det Norske folk og menneskeheten?

Eller for å benytte ordene til senatoren; er dere politikere inkompetente idioter, tyver, ranere, kriminelle, feiginger og forrædere som ikke vil gjøre noe annet enn å vente til det er for sent og i stedet oppleve folkets vrede på feil side av historien?

Oppgjørets time kommer. Sannheten vil seire til slutt.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Wulfsberg
Forfatter
1 år siden

“Much of what the Turks have now said corresponds to this. Turkish officials have said there was a light effect just before the earthquake. They also said that Americans with portable radar systems were in the area and are to be blamed for it”.
https://www.globalresearch.ca/was-earthquake-turkey-syria-man-made/5810999

smurfen
Redaksjonen
1 år siden

Det kommer mer. 

Forskere spår store jordskjelv de neste dagene, Frank Hoogerbeets, en seismolog fra Nederland, spår kraftigere jordskjelv i mars 2023.

Ifølge SSGEOS vitenskapelige institutt, hvor forskeren jobber, kan seismisk aktivitet intensiveres betraktelig fra 3. mars til 7. mars på bakgrunn av planetarisk nærhet. Skjelving kan forekomme i 12 områder av planeten med en styrke som når 8,5 og høyere.

Den sørlige delen av Japan, Indonesia, Portugal, Hellas, Pakistan, en del av Nord-Amerika og Kuriløyene er den farligste sonen, bemerket Hoogerbeets.

“Jeg overdriver ikke eller prøver å spre frykt. Dette er bare en advarsel,” sa forskeren.
Hoogerbeets er kjent som en “amatørjordskjelventusiast” og “skjelvmystiker” som tror at planetenes bevegelser i solsystemet vårt kan hjelpe oss med å forutsi jordskjelv.

Terje Wulfsberg
Forfatter
1 år siden

The head of the Turkish Space Agency, Serdar Hussein Yildirim, on weapons capable of causing earthquakes:

You know those power poles on the streets. They are similar to these pillars, about 8-10 meters high. Metal rods.

There is nothing inside the rod, no explosives, nothing, but it’s a metal rod made of a hard titanium alloy material.

They put them in a satellite. And then they aim and launch them to Earth. It’s like a stick with a sharp point. For example, God forbid, it falls somewhere, we will not name the disaster scenario now, but as soon as it falls to the ground, it penetrates up to 5 km deep into the earth.  

This happens very quickly and creates an earthquake of magnitude 7-8.

As a result of the impact, everything that is there will be destroyed. Look, there are no weapons here, no explosives, no bombs, nothing like that. Simple sticks [rods]. But there is such a force that comes from outer space, and you have no chance to see it, stop it, or defend yourself.” (emphasis added)

https://www.globalresearch.ca/environmental-modification-techniques-enmod-and-the-turkey-syria-earthquake-an-expert-investigation-is-required/5808207

smurfen
Redaksjonen
1 år siden

Et mer soleklart HAARP skjelv skal man lete lenge etter. 

Et NATO skjelv for å straffe Tyrkia så får vi se om Erdogan lar seg presse til å gi Sverige og Finland NATO medlemskap og at Tyrkia blir med i krigen mot Russland. 

10 sekunder før det såkalte jordskjelvet inntraff, stengte tyrkerne rørledningene. I tillegg, 24 timer før jordskjelvet, trakk 10 lands ambassadørene sine fra Tyrkia. 5 dager før det skjedde, utstedte det rumenske utenriksdepartementet et reisevarsel for rumenske statsborgere i Tyrkia, selv om det ikke var noen fare, som andre land. Ved å drepe mennesker tjente de deres interesser. Kartene som vises på alle TV-kanalene viser at det ikke var noe episenter, men en linje med tusenvis av jordskjelv.

Så hva er HAARP ? Allerede på 60 tallet så bygde Sovjet HAARP anlegg ved hjelp av sine 100 000 beste forskere og vitenskapsmenn. De sender elektromagnetiske bølger ned i forskningssenter for utløse skjelv, med teknologien kan de sende hele kontinenter ned i havet uten en lyd eller lys på få minutter. Da USA så hva de holdt på med så byde de også HAARP anlegg, bare mye bedre ifølge dem selv. Siden har flere land bygd sine egne HAARP våpen. 

Første skjelv var på 18 km dybde ( 18= 6+6+6 ) Andre skjelv var på 10 km dybde.

Hvis president Erdogan har rett, at dette er en av verdens største katastrofer noensinne – og det ser veldig ut som om han har rett – kriger til tross, er dette en terrorhandling?

Hva har Tyrkia gjort for å fremkalle en så ødeleggende reaksjon – av hvem?

Noen få nyere initiativ fra Tyrkia – et sentralt medlem og tungvekt av NATO for hennes strategiske geografiske plassering mellom øst og vest – kan ha provosert vreden til hennes NATO-allierte.

1. Tyrkia har inngått en allianse med Russland – som for et NATO-medlem er som å ” sove med fienden” . (Michel Chossudovsky) Se dette og dette . Et slikt partnerskap med en NATO-fiende er virkelig et absolutt no-go for vesten. Under denne alliansen har Tyrkia besluttet å kjøpe

2. Russisk S-400 luftforsvarssystem , i stedet for US Patriot-systemet, slik det ville passet for et NATO-medlem, spesielt et som er så avgjørende som Tyrkia. Patriot (står for Phased Array Tracking Radar for Intercept on Target ) er et overflate-til-luft missil og anti-ballistisk system. Det er NATOs luftvernsystem. I stedet er Tyrkias beslutning om den mer sofistikerte, mer presise og effektive russiske S-400 en sterk ryggrad for hennes allianse med Russland.

3. President Erdogan meglet i 2017 en avtale på USD 2,5 milliarder med president Putin for S-400. De første leveransene av S-400-missilbatteriene kom i 2019.

4. S-400-systemet sies å utgjøre en risiko for NATO-alliansen så vel som F-35 , USAs dyreste våpenplattform. Tyrkia ble strengt sanksjonert på den tiden av president Trump, spesielt av en utenlandsk manipulert valutadevaluering av den tyrkiske liraen – som hadde en ødeleggende innvirkning på Tyrkias økonomi.

Det er uvanlig, nesten uhørt, at Washington «straffer» et NATO-medlem for dårlig oppførsel. 

5. Det amerikanske krigsskipet USS Nitze sperret inn i Svartehavet gjennom den tyrkisk kontrollerte Bosporus . Ifølge USNI News ble det amerikanske krigsskipet USS Nitze, en amerikansk destroyer, oppdaget i begynnelsen av februar 2023, som opererer nær Svartehavet. Det sies å være det nærmeste et amerikansk krigsskip har kommet Russland siden Putins invasjon av Ukraina startet.

6. Den 3. februar ble Nitze sett ved den nedre kanten av Bosporos-stredet, på vei til et havneanløp i Tyrkia. Det siste amerikanske krigsskipet som passerte gjennom sundet var USS Arleigh Burke (DDG-51), som forlot Svartehavet 15. desember 2021.

7. I februar 2022 stengte Tyrkia Bosporos-passasjen fra Middelhavet til Svartehavet for alle fartøyer som ikke har en nasjonal havn innenfor Svartehavet. Dette betyr at amerikanske krigsskip ikke har lov til å krysse fra Middelhavet gjennom Bosporos til Svartehavet, hvorfra Russland kan være sårbart for kryssermissiler fra amerikanske destroyere, for eksempel USS Nitze. I mellomtiden har Nitze planlagt et havneanløp ved Gölcük marinebase, i Marmarahavet.
8. Tyrkia, et viktig NATO-land, mellom øst og vest, med det avgjørende Bosporos som skillelinje, lukker en kritisk strategisk passasje til sin NATO-allierte – NATO-sjefen – som beskytter Russland, den amerikanske fienden – kanskje ikke sett med glede av Washington.

9. Tyrkisk – syrisk tilnærming , er absolutt ikke hva Washington ønsker. Det er den siste utviklingen innen regionale overraskelser, som rapportert av Arab Center Washington DC .

10. Tyrkias president Recep Tayyip Erdogans interesse for en tilnærming til Syrias president Bashar al-Assad er det siste kapittelet i hans delikate nasjonale og regionale balansegang, og det har både vennene og fiendene hans, spesielt USA, som strever etter hvordan denne utviklingen kan påvirke dem. Tilnærmingen, hvis den lykkes, vil ytterligere komplisere den innenlandske og regionale dynamikken i Nord-Syria uten å sikre noen klar fordel for Erdogan utover, kanskje, i det kommende tyrkiske valget.

11. Husker du den russiske involveringen i Syria – da USA ble jaget ut av Syria? På forespørsel fra president Bashar al-Assad – var russisk militær, for det meste luftvåpeninnblanding fra september 2015 til slutten av 2017, i stor grad ansvarlig for Washingtons betydelige tilbaketrekning, om enn ikke fullstendig, fra Syria. I 2017, da «oppdraget var fullført», ble russiske kamptropper trukket tilbake, men Russland har en nominell militærpoliti tilstedeværelse i Nord-Syria.

12. Tyrkias bombe – for noen dager siden, avvisningen av Sverige som NATO-medlem , kan ha vært det velkjente halmstrået som brakk kamelens rygg. For at et nytt land skal bli NATO-medlem, må ALLE NATO-nasjoner godkjenne den nye kandidaten.

13. Sverige sier at de ikke kan oppfylle noen av de tyrkiske betingelsene . Blant dem er Tyrkias anklager om at Sverige støtter medlemmer av den kurdiske arbeidsgruppen – PKK, erkefiender av Erdogan.

14. I følge en tyrkisk krisegruppe anslås rundt 30 000 til 40 000 mennesker å ha omkommet i kamper mellom PKK og tyrkiske myndigheter siden 1984.

15. Kanskje var det også noen russiske interesser på spill i Tyrkias avvisning av Sverige som NATO-medlem. Selv om det har vært fred mellom Sverige og Russland, har de to landene siden 1809 aldri oppnådd et nært forhold, i motsetning til situasjonen med andre naboer. Dette er spesielt tilfelle med den nåværende svenske regjeringen.

Tyrkisk stortingsvalg 14. mai 2023 .
Hvis tidspunktet for jordskjelvet var en del av en plan, ville det passet perfekt inn i det kommende stortingsvalget 14. mai 2023. President Erdogan og hans rettferdighets- og utviklingsparti (AK-partiet) gjør det for øyeblikket ikke bra i popularitetsmålinger.

Avhengig av hvordan han håndterer konsekvensene av jordskjelvet, kan han og hans parti få eller tape i godkjenningsvurderinger. Vanligvis lover ikke «naturkatastrofer» godt for myndighetene på plass, uavhengig av om de har noe ansvar.

Uansett gir nyvalg nye «muligheter». I mellomtiden er det klart for de fleste analytikere at ingen valg er virkelig “demokratiske” – at det bokstavelig talt ikke er noe valg i verden der den avgjørende stemmen – den avgjørende innflytelsen – ikke utøves av det anglosaksiske vestlige imperiet.

Å erstatte Erdogan med en amerikansk soldat, kan bringe Tyrkia tilbake som det ønskede alle lydige NATO-landet, ingen allianse med Russland, slutte å “sove med fienden”.

Er det en tilfeldighet at bare noen få dager etter at Tyrkia avviste Sveriges kandidatur for NATO-medlemskap, rammet et massivt, dødelig og altødeleggende jordskjelv Tyrkia, med alvorlige konsekvenser for Syria, og til og med innvirkning på Kypros og Libanon.

Var jordskjelvet konsekvensen av et terrorangrep? 
Kunstige jordskjelv har vært forårsaket før. For eksempel er jordskjelvet 12. januar 2010 utenfor Port-au-Prince, hovedstaden i Haiti, mistenkt for å ha blitt forårsaket av undervanns-/underjordiske eksplosjoner, for å bringe enorme oljereserver som stort sett ligger rundt kysten av Det karibiske hav, nærmere overflaten for å være lettere tilgjengelig og utnyttbar. William Engdahls “Strategisk fornektelse av olje i Haiti?” peker tydelig i denne retningen.

F. William Engdahl sier at geofysikk antyder at det kan være massive olje- og mineralforekomster i og utenfor Haiti. Se denne 9-minutters videoen fra 30. januar 2010.

 Det amerikanske flyvåpenets værkrigføring. 

Værendringer, ifølge US Air Force-dokumentet AF 2025 Final Report,  ” tilbyr krigsjageren et bredt spekter av mulige alternativer for å beseire eller tvinge en motstander”:

«Værendring vil bli en del av nasjonal og internasjonal sikkerhet og kan gjøres ensidig… Det kan ha offensive og defensive applikasjoner og til og med brukes i avskrekkingsformål. Evnen til å generere nedbør, tåke og stormer på jorden eller å modifisere romværet … og produksjonen av kunstig vær er alle en del av et integrert sett med [militære] teknologier.”

The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP)
Det amerikanske luftvåpenets “Weather Warfare” er relatert til The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) som ble utviklet på begynnelsen av 1960-tallet.

En vitenskapelig rapport ( HAL Id: hal-01082992 ) angående HAARP (2011, 2014) forklarer at ELF-stråling med høy effekt generert av modulert HF-oppvarming av ionosfæren kan forårsake jordskjelv, sykloner og lokal oppvarming. Artikkelen av Fran De Aquino Maranhao oppsummerte de vitenskapelige funnene som følger:

“HAARP er for øyeblikket, [prosjektet ble stengt i Gakona, Alaska og overført i 2014] det viktigste anlegget som brukes til å generere ekstremt lavfrekvent (ELF) elektromagnetisk stråling i ionosfæren. For å produsere denne ELF-strålingen, utstråler HAARP-senderen en sterk stråle av høyfrekvente (HF) bølger modulert ved ELF.

Denne HF-oppvarmingen modulerer elektronenes temperatur i D-regionens ionosfære og fører til modulert ledningsevne og en tidsvarierende strøm som deretter utstråler ved modulasjonsfrekvensen. Nylig opererte HAARP HF-senderen med 3,6 GW effektiv utstrålt effekt modulert med en frekvens på 2,5 Hz. Det er vist at ELF-stråling med høy effekt generert av HF-ionosfæriske varmeovner, slik som den nåværende HAARP-varmeren, kan forårsake jordskjelv, sykloner og sterk lokal oppvarming.»

Patentene som brukes til å utvikle HAARP-programmet eies av Raytheon gjennom datterselskapet E-Systems.

Det skal bemerkes at med nedleggelsen av The High-frequency Active Auroral Research Program ( HAARP)-programmet i Gakona, Alaska i 2014 for et annet sted, har Pentagon’s Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) vært aktivt involvert i ENMOD-forskning, det meste er klassifisert.

Så får vi se da om Russerne svarer med samme mynt. 

https://www.globalresearch.ca/video-say-no-to-world-war-iii-abolish-nato-michel-chossudovsky/5807224

https://www.globalresearch.ca/unspoken-divisions-within-nato-sleeping-with-enemy/5805828

US Destroyer “Operates Closest To Russia-Ukraine War” | Nitze Port Call In Turkey Message To Putin?

https://arabcenterdc.org/resource/erdogans-rapprochement-with-assad-spells-trouble-for-syrian-refugees/

https://www.science.org/content/article/darpa-explore-geoengineering

https://www.geoengineeringwatch.org/documents/vol3ch15.pdf

https://www.thebigwobble.org/2023/01/a-letter-from-hawkeye-if-you-still-have.html

Haggaren
Haggaren
Abonnent
1 år siden

Hva skal man si? Helt utrolig. At det finnes slike mennesker gir meg et lite håp. Tar det som en selvfølge at dette blir forbigått i stillhet av Løvebakken og NRK.

Seitzern
Seitzern
Abonnent
1 år siden

Norges rolle i forbindelse med Nord Stream sabotasjen er dokumentert fra flere hold.
Russerne har kalt inn til møte i FNs sikkerhetsråd 22. februar for å legge frem sine bevis i saken.
Vi kan vel regne med at Norge også er involvert i jordskjelvene i Tyrkia/Syria, gjennom EISCAT anlegget i Tromsdalen. Regner med at Tyrkia snarlig vil trekke seg ut av terrororganisasjonen NATO.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Executive summary —– In 2025, US aerospace forces can “own the weather” by capitalizing on emerging technologies and focusing development of those technologies to war-fighting applications. Such a capability offers the war fighter tools to shape the battlespace in ways never before possible. It provides opportunities to impact operations across the full spectrum of conflict and is pertinent to all possible futures. The purpose of this paper is to outline a strategy for the use of a future weather-modification system to achieve military objectives rather than to provide a detailed technical road map.

A high-risk, high-reward endeavor, weather-modification offers a dilemma not unlike the splitting of the atom. While some segments of society will always be reluctant to examine controversial issues such as weather-modification, the tremendous military capabilities that could result from this field are ignored at our own peril. From enhancing friendly operations or disrupting those of the enemy via small-scale tailoring of natural weather patterns to complete dominance of global communications and counterspace control, weather-modification offers the war fighter a wide-range of possible options to defeat or coerce an adversary. Some ofthe potential capabilities a weather-modification system could provide to a war-fighting commander in chief (CINC) are listed in table

https://apps.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a333462.pdf

Bare fantasien setter grenser for hva man kan oppnå med vær-våpen heter det.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

HAARP

2010 Over five months, the Bureau of Meteorology’s weather radar recorded a number of very strange patterns – rings, loops, starbursts – at a number of places, including Melbourne, Broome and central Queensland, suggestive of some sort of massive interference.

comment image?w=649

https://uncensored.co.nz/2021/09/25/whats-shaking-down-under-haarp-australia-the-elon-musk-connection-paint-it-black/?v=6cc98ba2045f

Her lærer vi at en HAARP installasjon “bare har effekt i lokalmiljøet”. Det er “fakta” (?)
Det er opplagt at MSM France24 prøver å disinformere oss om HAARP. Vi skal vite minst mulig om HAARP, og det lille vi skal vite vil være feil.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden
« Forrige artikkel

USA og Norge sprengte Nord Stream-gassledningene

Neste artikkel »

La folket velge kompetente politikere og sparke de udugelige

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x