/

Mennesker uten rettigheter

5979 visninger
10 minutter lesetid
70

Lev fritt eller sitt stille ned i en politistat med portforbud og «anti-sosial oppførsel»-skilt på veggene i Oslos sentrumsgater i år 2012, på et sitteunderlag i en protest som heter «Hva har jeg  vært med på?» som følge av manglende ansvar for fremtiden i et sofapasifistisk samfunn. 

Datalagringsdirektivet er et brudd på retten til privatliv, ifølge FN. EUs kosttilskudssdirektiv er et brudd på din rett til å velge sunn mat. Norges delaktighet i NATO-krigføringen er i strid mot folkeretten, og dine sparepenger investeres i uetiske selskaper som misbruker den tredje verden. Loven om massetvangsvaksinering for ikke-eksisterende pandemier er også et brudd på menneskerettighetene.

Kan vi si at menneskerettigheter ikke eksisterer? Så hvorfor ikke kalle det «mennesker-uten-rettigheter» loven?

Du i Norge er med på å lage en fengselsplanet for deg selv og millioner av mennesker rundt om i verden, enten ved at du bevisst unnlater å stille opp, eller for at du ikke vet om Norges forbindelser til de gale globale som bruker Norge som et internasjonalt drapsvåpen. Norge er kapret. Si det til alle du kjenner.

Denne artikkelen vil vise deg flere demokratiske overgrep, kollektiv undertrykkelse, og en rekke frigjøringskamper den siste tiden, hvor mennesker er uten rettigheter og ganske ofte utsatt for politivold og gassangrep, fengsling og bøtelegging for demokratiske sammenmønstringer på offentlig sted.

Hvorfor gidder de, tenker du?  Bli bitt av politihunder, klubbet i hodet, få en halvliter med pepperspray tømt i ansiktet, bli kvalt av CS -gass du ikke kan løpe fra, få skadet lungene for livet og feilaktig bli hengt ut i media som en voldelig demonstrant så de samtidig kan rose politiets innsats og fordømme deg som faktisk gjør noe når alle andre sitter stille; for demokratiet sover aldri og er alltid i forandring. Derfor demonstrerer vi og derfor risikerer vi livet vårt ute i det store gateslaget så du skal slippe å våkne opp i en politistat.

Den viktigste loven i et åpent og fritt samfunn er retten til å demonstrere. Uten denne er vi like verdiløse som innbyggerne i Nord-Korea. Retten til å demonstrere for nye ideer, friheten til å velge tanker, utfordre autoritetene, kreve svar fra politikere og forlange at din stemme faktisk skal bli hørt, er en rettighet verdt å dø for. Uten frihet, uten respekt for dine meninger og valgmuligheter for ditt eget liv, er du bare en adlydende robot med en chip i armen og en strek-kode i pannen. Derfor må vi gjøre opprør alle sammen når vi er kollektivt undertrykket. Du har hørt om frosken i vannkjelen som langsomt varmes opp; du vet ikke hva du har havnet i før det er for sent.

Du har lov til å ha din egen lov, uten at noen andre skal fortelle deg hva du skal gjøre, så lenge vedkommende, enten som en enkeltperson eller som en myndighet i flertall, ikke kan gi deg en tjeneste uten bruk av tvang, så er din  kropp ditt tempel.

Om det så skulle være, at staten invaderte mitt hjem, så har jeg min familie og mine venner som blir min nye lille regjering, og jeg får ferdes fritt uten forstyrrelser, så lenge jeg respekterer den sosiale orden og ikke skader noen med min frie ferdsel.

Staten må respektere mine menneskerettigheter som ble skrevet for 2600 år siden; hvis ikke beviser de hvilken  middelalder-mentalitet de besitter og hersker med i det nye milleniet.

Menneskerettighetserklæringen må printes ut i millioner av eksemplarer og lamineres, ditt nye pass trenger ikke bilde; skriften på papiret er gjeldende i alle land og er din legitimasjon til livet; staten eier ikke din eksistens. Du trenger ikke vognkort, betale årsavgift, eller ha å skilter på bilen din; det er faktisk sant: ifølge FNs menneskerettighetserklæring har du lov til å ferdes på veiene uforhindret i et passende transportmiddel enten det er sykkel, ola-kjerre, tog, eller bil.

Lær mer om dine rettigheter i denne videosnutten på 4.31 minutter og forstå at mennesker er født fritt, men er overalt i lenker.

Fredsaktivist Cindy Sheehan angrepet

De fleste frihetssøkende fredselskende mennesker kjenner til Cindy. Hun var i Oslo under Nobels fredsprisutdeling, som en motstander selvfølgelig, og hun deltok på Tabloid Tv2, der hun var sterkt kritisk til USA og Norges krigføring mot land som ikke kan beskytte seg. Denne gangen blir hun angripet utenfor en protest til et av lagerhusene hvor unge hjernevaskede soldater har gått fra Playstation 3 til å drepe sivilbefolkningen i Pakistan og Afghanistan med ubemannede drapsdroner.

VideoLenke: http://www.youtube.com/watch?v=40girV8fmLw

Klima-aktivister i København hodeklubbet i sittende aksjoner

Hvorfor skriver ingen i norske media om voldsmisbruket mot uskyldige mennesker under klimamøtet? Er det vanskelig for journalister å skrive nedvergende ord mot sine politikere? Er det vanskelig å sammenligne globalistene med nazistene i år 2010? Dette er bildene du aldri fikk se i Dagbladet,VG eller Aftenposten, takket være Youtube lever sannheten fortsatt her på Nyhetsspeilet.no

NB: Sterke bilder! Her blir demonstranter slått for ikke å tro på Al-Gore og klimaprofetiene til FN’s klimapanel. Med slik oppførsel som politiet viser her mot fredelig innstilte mennesker som har gjennomskuet «Co2 bløffen» er det ikke rart at jeg sier vi lever i farlige tider med psykopater som verdensledere. Det er media sin oppgave å være samfunnets voktere, å passe på at broen mellom regjeringen og folket holdes åpen for flyt av usensurert og fri informasjon, de skal ikke tie statens eller de multinasjonale selskapenes overgrep mot menneskeheten. Journalister er tross alt mennesker med følelser og ansvar, hvis de ikke får alderspensjon etter 12 års tjenestegjøring i Stortinget som den fjerde statsmakt.


Videolenke: http://www.youtube.com/watch?v=zKQ8Vsjhl1E

FN’s Klimapanel sensurerer ytringsfriheten til en journalist som spør kritiske spørsmål

Journalisten Phelim McAleer fra (»Not Evil Just Wrong’) stiller et ubehagelig spørsmål til Stephen Schneider fra Stanford University. Han ville ha en kommentar til de hackede epostene mellom klimapanelet som sirkulerte på nettet, hvor de skrev klart og tydelig til hverandre om hvordan de må manipulere tall, temperaturer og fakta for å bekrefte Al Gores ubehagelige løgn.

Sikkerhetsvakt ble tilkalt og FN brøt FN’s menneskerettighetserklæring. Det blir ikke mer åpenlyst enn dette. Når noen forsøker å kverke ytringsfriheten din, da vet du at du snakker sant.

Videolenke: http://www.youtube.com/watch?v=aUtzMBfDrpI

USA fremmer demokrati i verden men skambanker sine egne borgere

G-20 møtet i Pittsburgh i oktober beviste det vi alle egentlig visste, at USA har ikke demokrati, derfor kan de ikke «demokratisere» andre nasjoner før de står fram som et godt eksempel. Politiet bruker rå makt, vold, og lydbølgevåpen mot uskyldige mennesker, for å skremme befolkningen fra å delta på fremtidlige aksjoner for å fremme direkte demokrati. Ekte makt er folkemakt, og løsningen til Obama er å insette paramilitære styrker mot mennesker med plakater som bærer slagord for fred og forandring. Her er en video du aldri får se i norske medier, fordi NTB og REUTERS eier virkeligheten din, og viser deg et forhåndsprogramert nyhetsbilde som passer globalistenes agenda.

Ungdommer i Israel blir fengslet for å nekte å delta i millitæret og okkupasjonen av Gaza

Dette er mennesker uten rettigheter. Ingen kan tvinge deg til å gå å drepe mennesker eller okkupere et annet land. Her har flere ungdommer blitt fengslet i ukesvis og måneder, de vet at den israelske stat bryter folkeretten, og vil ikke være med på det. Hva er forskjellen fra en imam som hjernevasker sin selvmordsbomber til å drepe sivile, og en millitær-general som sender flere tusen soldater ut i krig? Ingen forskjell, den ene er bare mer akseptert enn den andre.

Menneskerettigheter eksisterer kun på papiret, det er på tide at alle stater og nasjoner begynner å ta dem på alvor.

Anti-Zionist synagoge blir angrepet av Israelske stat

Zionisme er en menneskefiendtlig ideologi, hvor vanlige mennesker som ikke er jøder blir ansett som «Goyim» med andre ord «verdiløst kveg» som kan utryddes.

«The difference between the Jewish soul … and the soul of all the Gentiles … is greater and deeper than the difference between the soul of a man and the soul of an animal.» — Rabbi Avraham Yitzhak HaCohen Kook (1865-1935)

Idag blir israelere banket opp, selvom de er prester, for at de står opp mot denne fascismen kalt «zionisme», og blir fengslet for anti-semittisme. Kritiserer du den Israelske stat, som er styrt av Zionister, så er du en anti-semitt og en fiende av den jødiske stat.

Det er mange «anti-Zionist» bevegelser i Israel og rundt om i verden. Iran’s president Ahmedinedjad er ikke den eneste som snakker dritt om Zionister som søker verdensherredømme.

Ifølge Zionister, skal det komme et Stor-Israel som består av Libanon, Jordan, Palestina, litt av Egypt og noe av Irak. Deres mål er å oppfylle deres guds ønske (JHWH) om å returnere alle jøder tilbake til det hellige land, og på 1920-30tallet brukte de terrororganisasjoner som «Irgun» og «Sternbanden» for å sprenge kafeer og moskeer, sånn at muslimer og jøder som bodde side om side med hverandre i flere hundre år begynte en konflikt som ikke skulle bli ferdig før alt som var arabernes var falt i hendene på Zionistene.

Melding fra Nyhetsspeilet’s faste skribent og historiker  J. Johansen:

JHWE er ikke sionistenes gud, og det er ikke YAHWE’s ønske å returnere alle jøder tilbake til det hellige land. De skikkelige jøder, nkusa.org og jewsagainszionism.org osv, sier at Israel er ulovlig ifølge deres religion, fordi etter deres Torah skal ikke Israel opprettes før etter deres Messias’ komme.Det er Rothschild som er deres gud, og han ønsker å returnere dem til ‘det hellige land’.

FN signerer blasfemi-paragrafen og begrenser ytringsfriheten

En ny lov vil forby publisering av filmer, bøker, eller karikaturtegninger som kritiserer religion. Dette strider mot FN’s egne husregler, retten til å ytre frie meninger uansett hvem du retter dem mot. Islam spesielt er hovedmålet med denne lovens innføring, men gjør de det for Islam? Eller er hensikten å ytterliggjøre hatet mot Islam? 98% i CNN stemte nei til denne loven, og når den blir implementert, vil nye verbale angrep komme mot muslimene for å vise avsky til blasfemiloven og muslimene som krevde den. Selvsagt vet vi at denne loven kun er lagt opp for å provosere og demonisere «dem» mot «oss» ytterligere, slik at nye opptøyer og konfrontasjoner kan oppstå. Et klart eksempel på «Problem-reaksjon-løsning»

Denne loven kan muligens bli misbrukt i andre sammenhenger også. Hva hvis konspirasjonsanklagelser mot frimureriet blir til et globalt problem? Vil de også fredes av blasfemiparagrafen? Hva hvis staten definerer seg selv som en religion, siden de gang på gang har forlangt av vi «må tro» på dem, når det kommer til vaksiner, eller krigspropaganda, de som ikke tror på statens råd, er blasfemikere!

Pels-aktivister blir nektet å dele ut flyers av politiet i Oslo

Aktivister som deler ut løpesedler foran pelsbutikker i Oslo har nå ikke lov å gjøre dette nærmere enn 250 meter fra butikken. Aktivister har allerede blitt arrestert for å dele ut løpesedler. Hva skjedde med ytringsfriheten i Norge?

Tragisk at man må søke om tillatelse hvis du er en vennegjeng på 5-6 stk som fikk lyst til å dele ut flyers på åpen gate. Folk kan takke ja til informasjonen, eller gå videre, hva og hvem skades her slik at politiet har en grunn til intervensjon?

Politiet skal tjenestegjøre, ikke fiendtliggjøre. Politiet nevner i del 1 at «dette er en ny lov ledelsen på politistasjonen i Oslo vedtok tidligere idag»

Når ble politiet den lovgivende makt ? dømmende, eller regjerende? De lager sine regler mens de går.

Pels-aktivister blir fengslet for å dele ut løpeseddler

Lørdag 6. februar ble tre aktivister fra Nettverk for dyrs frihet arrestert for å bruke en rettighet andre tar for gitt.

De delte ut løpesedler utenfor pelsforretningen Brødrene Thorkildsen i Oslo da politiet ankom og ba dem forlate området. Ettersom fredelig meningsytring i det offentlige rom er beskyttet av ytringsfriheten, nektet de å etterkomme politiets pålegg. Dette førte til at aktivistene ble satt i håndjern og sendt på glattcelle i fire timer. Deretter ble aktivistene forelagt en bot på 10800 kr hver, eller fengsel i 22 dager. Aktivistene anser straffereaksjonene fra politiet som et alvorlig angrep på ytringsfriheten og valgte derfor å ikke vedta bøtene. Les mer her.

Gatepredikanter arrestert utenfor nobelsfredskonserten

Noen amerikanske gatepredikanter snakket til mennesker om Obama og hvem han virkelig er, hvem som står bak han, og at hele nobelsfredsprisen er en vits.

Det tok ikke lang tid før politiet ble tilkalt og beordret talerne til å holde kjeft eller bli fengslet. De brukte ikke megafon engang, men kun sin egen stemme. Tydeligvis ikke nok for Oslo poilitet som elsker Obama bomber barna.

Det er ulovlig å bruke megafon i Oslos gater

Mann ble arrestert og fengslet for å bruke en ropert utenfor Grandhotel under Obama seremonien. Ytringsfriheten ble nok engang krenket, men ville han blitt arrestert eller avbrutt om han snakket om «Obamas strålende innsats i Afghanistan og Irak?»  Vi opplever stadig større innskrenkelser av ytringsfriheten, snart blir det opprettet «ingen ytringsfrihet soner» hvor anti-krigs demonstranter kan stå å rope så mye de vil, bare 3 kilometer unna krigsprofitørene.

Skolebarn utvist fra skolen for å spre alternativ informasjon om H1N1 vaksinen

Det er flere ungdommer som har mailet meg og sagt at de ble truet med å bli utestengt fra skolen om de fortsatte å dele ut flyers fra Vaksineaksjon.no i kantinen og utenfor helsesøsteren.

Artikkel 19

Enhver har rett til menings- og ytringsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å hevde meninger uten innblanding og til å søke, motta og meddele opplysninger og ideer gjennom ethvert meddelelsesmiddel og uten hensyn til landegrenser.

Mennesker uten rettigheter er verdiløs kveg. Hver dag du våkner opp er den verste dagen i historien, tilstanden til planeten har aldri vært så ille som nå, sult, katastrofer, krig, og aviser som skriver 90% løgner er med på å skrive historie hver eneste dag, og du kommer ikke til å like hva du har i vente hvis du mislikte det du så her idag.

Her er historien om Menneskerettigheter, en lov som ble skrevet for 2600 år siden og har aldri vært respektert siden. Før du legger deg inatt, tenk på hva du har gjort for å gjøre verden til et bedre sted? Gjør noe for det er nå det skjer.

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

70 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden

WeAreChange i de forskjellige statene er virkelig helter,-de jobber på samme måte som du gjør Armin. Er så stolt over at vi har et så bra WeAreChange Norge også. Vi får jo aldri noe bilde av hvor sterk aktivismen er i USA, men den er helt utrolig. I Canada også, og det er viktig å forstå at ingen av oss jobber alene-vi har fått til vår egen globalisering, fundert på den enkle ideen at vi er brødre&søstre:)

Otto
13 år siden

I London har noen tatt til motmæle og sier Everything is OK

Lars Rønbeck
13 år siden

Hei Ingunn!
Jeg synes denne videoen er viktig å få frem i lyset.
Den handler om nettopp «Mennesker uten rettigheter».

Så hvis dere tror at de ikke vil Micro Chippe oss alle så se denne videoen:

Lars Rønbeck

silje
silje
13 år siden
Neo
Neo
13 år siden

Aaaah, herlig!
Fredag, og fersk artikkel fra Armin Bahrami.
Armin, jeg må si jeg er imponert over utviklinga di som journalist. Jeg har fulgt NyhetsSpeilet i relativt lang tid, og må innrømme at jeg i tidlig fase så deg som en liten terrier, som gapet og glefset mot autoriteter og andre undertrykkere. Mike Cechanowicz var vel den jeg fulgte med iver de første månedene, og dine stunts og artikler var for meg et «krydder» som gjorde smaken av det hele komplett på en måte. «Maset» ditt om chemtrails alene har vel vekket flere folk fra dvalen enn det Katolismen kan vise til.

Det er med stor, stor glede jeg leser dine artikler i dag. De er sammensatte, godt dokumenterte og så til de grader samfunnsnyttige! Pluss at skriveteknikken din bare blir bedre hele tiden. Overbevisninga ligger i seriøsiteten som har vokst frem, og at du har begynt å snakke varmt om hvordan vi mennesker bør forholde oss til hverandre. Du har etterhvert utviklet en løsningsorientert journalistikk, i stedet for å sparke «oppover» i rekkene. Kudos!

Jeg fikk med meg i kommentarfeltet til en av dine tidligere artikler, at det var snakk om å få i gang en massemeditasjon i Oslo et sted. Tror, og håper, det var snakk om utenfor stortinget. Denne ideen har jeg et stort håp om å få til. Gjerne under en eller annen større politisk avgjørelse, sammenkomst eller agendautførelse. Er vi mange nok, setter vi fyr på ideene deres med bare tankene våre. Bruker du meditasjon, vet du sikkert hva jeg snakker om.
Trenger du hjelp til markedsføring, tar jeg gjerne tak i min egen hjemby Fredrikstad. Ta gjerne kontakt, Armin.

Min E-post: Gledeskanalen@gmail.com

o
o
13 år siden
Svar til  Neo

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/er-du-nøytral-pa-et-tog-i-bevegelse/
17 & 18 juli er Dagen ! Selv om jeg ikke mediterer å mye skal jeg bidra disse dagene !
Bravo Ar-Min :) takker for dette bidraget! Satt å kjempet mot tårene / i glede og vrede ! Heldigvis tapte jeg !
Det er VI som skal sette jorden på rett kurs ! Jeg oppfordrer alle som leser dette til å gjøre en forandring denne dag !
Peace n Love :) :) :) :) :)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Ingen tvil om at du er unik og ditt rykte vokser fortere en det noen politiker kan drømme om Armin :D
Her er en snutt som ikke CIA klarte og beslaglegge fra Pentagon
Dette er da fan ikke noe fly :-|

Jesse woodrow forteller om Haarp og Haiti.. er det lenger noen tvil ?

http://www.youtube.com/user/jessewoodrow

Hva kjemper vi mot ? vel vist en vil ha en koslig søndag i komfortsonen så for all del ikke klikk denne her

RFID er nå omdøpt til Posetiv ID, Posetiv ID skal få menneskeheten inn i et utiopia, en verden uten krig og krimanalitet, uten forurensing og klimaproblemer, uten hat, frykt og redsel og sykdommer, en ny verden basert på kjærlighet, leve med naturen, 1 leder, 1 relgion, 1 bank
Bush, Gorden Brown og Obama lover oss nettop dette i deres nye verdensorden
Skal vi tvile på deres fagre løfter ? kan det være at dem kun vil sikre sin egen makt og velstand og samtidig holde verdens befolkning under kontroll ?
Alle dem tusner av gangen før når eliten har kommet med fagre løfter så er det akkurat det motsatte dem har ment og det kan vi være helt sikker på at det er denne gangen også!

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden

Flott artikkel ,denne verden utfolder seg rett foran våre øyne, er det en tilfeldighet at Hausmanierne blir kastet ut av sine boliger, dagen før demonstrasjonen mot karikaturtegningene? Hva bruker PST med sine 10 000 kvadratmeter i nydalen dagen til?Ville vært mere naturlig å utsette utkastelsen et par uker, så det blir minst uroligheter?Hvorfor gidder vi å være med på å sponse vårt lands drap av andre mennesker.Det er helt sant vi er en gjeng med passive sofaslaver.Må vi vente til dem henter sofaen før vi reagerer?

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Det er viktig å ikke spille på faens premisser eller la seg provosere.
En østlig ordtak sier: «Bikkja bjeffer, og karavanen går».
Det ville være klokt å overse jøde-FrPs provokasjoner med stupid tegninger fra begynnelsen av, da ville de slutte å bjeffe for lengst.
Beste taktikken i dagens situasjon er å snu debatt og rette søkelyset mot jøde-vestlig terror verden over.
Du har perfekte argumenter bare i denne artikkelen.
Still et speil foran faens tryne, la ham se seg selv.
Fortsetter bikkja å bjeffe – begynn et mantra eller Fader vår, men ikke la dem styre og påtvinge sitt.
Utryddelse av indianerne viser at Jesus` oppskrift med vending av andre kinnet fungerer ikke etter hensikten i dag.
Spør karate-mestere hvordan slite ut fienden ved å vike unna deres slag samtidig som dødelige slag blir påført dem der de venter minst.
Lykke til!

hippokraten
hippokraten
13 år siden
Svar til  bin Laden

«Utryddelse av indianerne viser at Jesus` oppskrift med vending av andre kinnet fungerer ikke etter hensikten i dag.»

Men det er jo flere hundre år siden. Derimot har Gandhi og Mandela i vår egen tid vist at å vende det andre kinn til fungerer utmerket…uten bruk av karate.

moha
moha
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Lykke til med en fredelig markering.
Uansett hvilke ulike meninger vi måtte ha er det fredelig kommunikation, ikke konfrontasjon som kan gi varige positive resultat

Ergon
13 år siden
Svar til  Thunderdahl

Hei Thunderdahl. Hvis du kjenner noen vanlige nordmenn som ville reise seg til kamp mot tyranniet bare fordi de tar bort soffaen hans så er du heldig. Jeg kjenner dem ikke. Jeg tror de/vi bare setter oss i hjørnet på en pute og sutrer i stedet:) Eller skriver en kommentar på Internett pm hvor færlt det kommer til å bli. Men tar de puten min ja da reagerer jeg altså!!! Er glad vi har fått en Armin som tør der vi tier.

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden
Svar til  Ergon

Putekrig? Ja når det ikke finnes noe mere å slå i hodet på hverandre, er jeg sikker vi kan alle være på lag :)

moha
moha
13 år siden

Din inkonsekvens har tydeligvis ingen grenser.
Ett lite eksempel fra din tekst
Du skriver: «EU’s Kosttilskudsdirektiv er et brudd på din rett til å velge sunn mat».
Hvilken rett har du til å definere hva som er sunn mat for meg?

Du sier att det er galt att EU har regler for kosttillskudd. Om du mener att hva som får selges av mat og kosttillskudd ikke skall reguleres må jo reglerne for maksimal dosering av tillsettninger , og hva som får tillsettes også tas bort om man skall väre konsekvent.

Når du en plass mener att visse tillsettninger må forbys og en annen plass klager på att andre stoffer ikke er tillatt gjör du jo akkurat det samme som de du kritiserer; du forsöker å bestemme hva som er ok og hva som ikke er ok for andre mennesker.

Om det er en menneskerett å spise/drikke hva man vil hvorfor vil du da hindre meg i innta så mye f.eks. sucralose jeg vil om jeg skulle mene att det var bra?
Allt du skriver blir jo bare latterlig og irrasjonellt når du noen ganger skriker forby, forby og i denne artikkelen klager på att det finns reguleringer for mat og kosttilskudd.

Den eneste konklusjonen man kan dra av din inkonsekvens er at du synes regler om hva som skall väre tillatt og hva som skall väre forbudt er greit så lenge det er Armin som bestemmer dem. Du har sikkert mange bra egenskaper Armin, men når det gjelder hva jag skall spise eller ikke spise så finns det andre jeg stoler mere på. Ett eksempel den svenske kosttillskuddsbransjen som syns EU reglene er helt ok.

Det finns helt sikkert viktigere ting og kommentere i din tekst, og det kommer sikkert, men i stort kan man si att å forkynne budskapet om att man er fri og får tenke og si hva man vill på samme tid som man presenterer ensidige meninger som en absolutt sannhet ikke henger på greip i det hele tatt.

moha
moha
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Gojobär selges fritt i Sverige
Den er riktignok fortsatt ikke godkjent som «Novel foood» i hele EU men det betyr ikke att den ikke kan omsettes. Kosttillskuddsdirektivet hindrer ikke att den selges
Sjekk fakta för du uttaler deg.

Klart du har rett til å mene hva du synes er sunt, men ikke hva andre skall mene er sunt og det er det du forsöker.

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

La bikkja bjeffe, ignorer den, bror!

ReXoR
ReXoR
13 år siden
Svar til  bin Laden

Ja, Ikke mat trollet.

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  moha

Du velger hva du vil spise. Jeg velger hva jeg vil spise. Det er ikke likhet for loven når jeg blir forbudt den maten og de medisinene jeg vil putte i min kropp og forsøkes tvunget til å spise det du vil ha. Det er diktatur og en slik lov er ikke gyldig uansett hvor lovllig den måtte være i et mer eller midre despotisk regime.

moha
moha
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Armin Bahrami sier:
12. 02. 2010 klokken 13:38
Den 25. januar startet rettssaken mot kosttilskuddsdirektivet i EU-domstolen. Forbrukere, terapeuter og deler av helsekostbransjen har gjennom Alliance for Natural Health – ANH saksøkt EU over kosttilskuddsdirektivet som den 1. august i år vil fjerne
ca 5000 produkter fra butikkhyllene.

Men herrugud Armin. Les artikkelen för du poster. Den rettsaken var i 2005!

Til Lars Roger.
Jeg tror vi er ganske enige om hva som er sunt og ikke sunt. (Stevia er sannsynligvis bedre en aspartam osv). Det er den inkonsekvente argumentasjonen som skulle illustreres.
Men om noen synes att Sucralose er det beste alternativet om man har f.eks. diabetes så mener «dere» att det skall forbys
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/stevia-vs-aspartame-%E2%80%93-en-folkeoppstandelse-den-20-august-09/
eller var dere (Lars-Roger og Armin) imot målet om at Aspartam, Sucralose og MSG skulle forbys?

moha
moha
13 år siden
Svar til  moha

Du skriver at 5000 varer forsvinner den 1 August i år.
I artikkelen står det att det forsvinner 5000 varer i August 2005.
Forsvant dem?

Og nei, jeg bruker ikke aspartam eller MSG men kanske noen vil, og var ikke ditt/deres poeng at man skulle få velge selv hva man spiser?

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  moha

«eller var dere (Lars-Roger og Armin) imot målet om at Aspartam, Sucralose og MSG skulle forbys?»

Siden vi her har to paradigmer som er uenige kan jeg gå for merking. Jeg kan ikke kreve forbud uten selv å gota forbud. For øyeblikket er det jeg vil ha forbudt, og jeg er uennig i både den offentlige begrunnelsen og den bakenforliggende grunnen.

Hva med å merke omstridte varer med: «Omstridt. Ta ansvar og sjekk informasjon fra flere kilder. Bruk av dette produktet skjer på eget ansvar.» Merk aspartam, merk MSG merk Paracet, merk Vitamin DE3 50.000 IE og gram tabletter med C vitamin. Men jeg har rett til å velge om jeg tar sjansen på å drepe meg selv med røyk, farmaka, vitaminer eller et par meter med tau!

moha
moha
13 år siden
Svar til  moha

Armin Bahrami sier:
12. 02. 2010 klokken 14:40
Men herregud, herregud, direktivet ble innført i Norge 31.desember 2009, herregud.
MSG og Aspratram fører til diabetes, skal du bruke en gift mot en gift Moha? herregud, herregud

Jeg foretrekker naturlige gode råvarer isteden for «kemikalier» og har aldrig sagt at jag vil bruke MSG og Aspartam mot diabetes.
Rettsaken var som jeg sa i 2005, ikke i år som du sa. Det går ann å si «ojda var den i 2005, det så jeg ikke» i stedet for en flåsete bemerkning.

Spörsmålet om de 5000 varene som forsvant/skulle forsvinne svarte du ikke på. Forsvant dem?
Att det finns regler for hva som skall väre tillatt og ikke tillatt er stort sett en fordel for oss som vil ha bra råvarer og et så naturlig kosthold som mulig. Att noen produkter man vil ha blir borte og att noen produkt man skulle önske var borte ikke blir forbudt er prisen man får betale for å bli kvitt de mest useriöse.
For nesten alle produkter var direktivet ikke et problem.
Alle produkter som har/hadde dokumentasjon på at de er/var sikker får selges.

Siden jeg bor i EU og du skriver om EU-direktivet er det det jeg kommenterer, ikke de norske reglene. Att Norge er mye mer restriktiv enn EU er ikke EU direktivets feil.
Min förste kommentar var for å illustrere ting jeg oppfatter som inkonsekvent,Mat, kosttillskudd og tillsettninger passer sikkert bedre under andre artikler.
Desverre virker det ofte som om artikkelforfattere på NS har ”alle pigger ute” i forsvar om det kommer en kommentar som oppfattes som negativ og under slike forutsettninger er det ingen vits å delta i diskusjonen.
Det er mulig å väre litt mer reflektert. For eksempel liker ikke jeg å bruke aspartam og har selv fått bort det fra produkter som det selges noen millioner av per år, men på tross av att jeg ikke syns aspartam er bra kommer jeg til å argumentere mot ”feile” argument mot aspartam til tross for att det ”feile” argumentet stötter min sak.
Det kalles redelighet og integritet.

Lars-Roger Moe
13 år siden

Glimrende reportasje Armin.
Får ikke til en bedre og mer relevant samling om jeg legger sammen alt det meste fra alt jeg har sett av norsk kringkasting. Hvorfor det mon tro? Glittende jobb

ReXoR
ReXoR
13 år siden

Dette var noe av det beste og viktigste jeg har lest på NS.
Stolt av deg Armin.

keep up the good work.

UbesvarteSp
UbesvarteSp
13 år siden

Stå på! :-)

Otto
13 år siden

Her var det mye interessent og aktuelt, skal vi se ..

Menneskerettigheter, en noe oppgitt men målbevisst røst fra Israel, Greg Szymanski Interviews Doreen Dotan, Mother of Institutionalized Child Threatened w/ Being Finished Off, SOS Israel Attacks Internet Activists Worldwide

Change agents, forandringsagenter, man skal vurdere hver enkelts agenda, Sovereign Solutions: Charlotte Thomson Iserbyt

Climategate, klimagate, og den nye diktatoren, Global oppvarming aksjonen avblåst, senk skuldrene, gå på tur og kos dere

Vaksiner, såkalte, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine

RonY
RonY
13 år siden

En ting jeg funderer på, hvis at et menneske kan se på f.eks videoen som innebærer politivold, fra köben møtet. Og det florerer lignende videoer på nettet. Og det blir sett at hundre tusenvis, hvorfor sitter vi da fortsatt tilbake lent i god stolen, og slapper av med kim’s i fanget å dahls i hånda?

Innerst inne veit en stor prosent av «mainstream» people, at verden er fuck’d. Men egoismen som er bygget opp, samt ignoransen som holder den vedlike er faretruende stor hos de fleste som lever i en «moderne» verden.

Ingen grunn til å være redd for monster under senga som barn, når det finnes mennesker som thorvald, jens, siv, støre, bush, clinton, rockefeller, rothschild, gates å hele gjengen som lurker rundt i sine palasser og dyrker allskens ondskap.

Kjempe jobb Armin!

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  RonY

Det var godt spørsmål – hvorfor sitter mette sauer i godstoler og tygger fôret sitt så lenge faenskap angår andres skinn.
Det var en til som lurte på det samme en gang før i historien.
Fordi de ikke forstår sammenhengen, kanskje. De tror sikkert at ulven blir mett etter å ha spist en nabosau.

I tillegg jobber faen med saken og splitter for å herske.
TV-zombiapparat klistrer på hjernen på sofa`n konkurranseinstinkt via robinson- og øvrig drittekspedisjoner. Sladre, manipuler andre eller bli spist.
Selv vet faen solidaritetens makt.
Uansett hva faen fra deres rekker blir tatt for, så har Broilerhuset tillit til dem likevel. En for alle og alle for en.
De ville være maktesløse om 100 tusen gikk fredelig med hver sitt råttent egg og mistet det ved forbipassering av Broilerhuset eller synagogen som huser sionist-formannen og lobbyist for sionistisk misdannelse «israel».
Dette i protest mot mishandling av demonstranter i Køben, i Tyskland m.m.

Det må opparbeides varslingssystem for synkronisering av slike aksjoner.
Yankees lærte ukrainere under oransje-revolusjonen å bruke varsling ved organisering i grupper på 10 personer som sendte hverandre SMS.
Husker dere hvordan 40 tusen ungdommer ble samlet til demonstrasjon som stoppet Kjell-Magnes planer om norsk Irak-invasjon?

Quark
Quark
13 år siden

Jeg ser at i ditt idealsamfunn kan man si hva man vil om de man er uenig med. Unge soldater er hjernevasket bare fordi de er uenig med deg? Motparten kunne med like stor troverdighet si det samme om disse ungene som skulle dele ut antivaksinefoldere.

Ydmykhet er å innse at folk kan komme frem til andre konklusjoner uten at det er noe galt med dem.

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  Quark

ikke «om de man er uenig med», men om den saken man er uenig i.
Hjernevasking er det dødeligste våpenet faen har.
Når en blir ferdig hjernevasket, vil en dø og drepe for faen og hans ideer, uten betenkeligheter.
Ideelt samfunn burde tillate alle å komme med sine argumenter og FAKTA, burde tillate åpen debatt.
I dagen verden eier jøden 95% av massepropaganda-medier og har full kontroll over påfyll i sauhode.
KGB forsket på og fant ut at 80% (!) av tobent populasjon er potensielle zombier som svelger enhver propaganda. 15% vurderer andres påstander med en viss skepsis, og kun 5% er umulig å hjernevaske.
De unge kvinne- og barnemorderne du prøver å ta under din beskyttelse, er ikke nødvendigvis lurte stakkarer, mange er kyniske lykkejegere på jakt etter lettjente blodpenger.
Bare kom med hvilke som helst konklusjoner hvis de ikke skader andre. Jeg klarer å se over deg om du er en homse, f.eks., men du må ikke påtvinge din sykelige legning på førte sider av propagandamedier. Hjemme kan du gjøre hva du vil hvis det er frivillig fra den andre sykes side.
Men hvis du krever at jeg må ydmykt akseptere jøde-vestlige drap og terror, tortur, plyndring og ødeleggelse av jordkloden min, så skal jeg prøve å vise deg din plass under himmelen.

Quark
Quark
13 år siden
Svar til  bin Laden

Jeg orker ikke å ta inn over meg et innlegg som er til de grader preget av hat. Det er ikke hat det er snakk om, det er å kunne overbevise andre.

Jeg tviler ikke på at det er godt å få skrevet det, men det du skriver overbeviser ingen. Du bruker ordet «jøde», men hadde jeg byttet ut det med noe annet hadde du kanskje hoppet i stolen og vært enig. Likevel hadde ingenblitt klokere av det, for hatet er det samme

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Quark

Helt enig med deg her, Quark.

bin ladens innlegg fremstår for meg som usammenhengende babbel, men jeg vil likevel bemerke følgende;

Om jeg forstår deg rett vel og merke (ikke lett når du skriver som du gjør, men men);

Mener du homofil legning er sykelig?

Sorry bin laden, men vi lever ikke i middelalderen nå lenger. Du må gjerne mislike at mennesker av samme kønn velger å leve sammen, men å trekke inn sykdomsbegreper her… SHAME ON YOU!

Videre er det sludder og pølsevev at

«80% (!) av tobent populasjon er potensielle zombier som svelger enhver propaganda. 15% vurderer andres påstander med en viss skepsis, og kun 5% er umulig å hjernevaske.»

Derson du setter deg inn i CIA’s mindcontroll programmer (som fortsatt pågår om enn i mer sofistikerte former enn på 60 – 70tallet), så vil du se at det er EKSTREMT krevende å hjernevaske eller zombiefisere et menenske. Selv ikke massiv bruk av medikamenter, elektrosjokk, sanseberøving osv viser seg å gjøre nytten.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

VELDIG BRA ARTIKKEL MED DETALJERT INFORMASJON Armin!

Selv har jeg bare dette å si, AT DET IKKE FINNES NOEN MENNESKRETTIGHETER IGJEN FOR FOLKET HER HJEMME ELLER I ANDRE UNDERTRYKTE LAND SOM BLANT ANNET AFGHANISTAN.

De menneskerettighetene som finnes for deg og meg og resten av våre medmennesker som inntil nå har vært slaver under både Stoltenbergregjeringen, regjeringer før han (her i landet) under Bush, Obama og en rekke andre UDEMOKRATISKE regjeringsmakter i denne korrupte og onde verden, er svært begrensede rettigheter som først og fremst tilfaller de som nøyer seg med mindre, de som burde hatt mye mer i både erstatning og oppreising for de grove krenkelsene de har vært utsatt for men som gir opp og istedet har går med på at ondskapens elite (de som sitter bak og styrer sine egne rettigheter som blant annet er regjeringen og frimurerfolk) kan skalte og valte med lovfestede menneskeretigheter som de vil!

Jeg har et Borgerrettighetsparti som du vet Armin og iblant har jeg problemer med å fortelle folk om hva dette partiet virkelig står for og vil gå frem mot!
Mange mennesker der ute ønsker store forandringer i vårt samfunn men skepsisen er der fortsatt , der jeg stadig vekk får spørsmål som: » Men hvordan skal vi klare å stoppe faenskapen og urtettferdigheten som rammer så mange av landets borgere da? Så lenge Stoltenberg har makt, har vi jo lite vi skulle ha sagt!!!» Men folk har jo selv gitt han makt og fyrer fortsatt oppunder han, som han skulle være den største guruen av dem alle!

Jeg selv prøver selvsagt å ytre meg forsiktig til disse menneskene som så gjerne vil inn i BRP som medlemmer og samtidig være med på å skape forandringer til det bedre for folket og samfunnet vi lever i. Det er bare det, at kjører man ikke et knallhardt løp mot disse partiene og den politikken som har vært med på å drive Norge inn i den eneste stor ruinhaugen som det vi ser vårt land om kort tid vil bli, gjør vi ikke noe mer isammen om å STOPPE Jens og hans udemokratiske kontrollpolitikk, vel så har man bare seg selv å takke den dagen de fleste av oss står på gata , uten noen rettigheter i det hele tatt, uten noen som bryr seg. og uten at vi noensinne vil klare å karre oss opp på et nogenlundeoverlevelsesdyktig nivå igjen!

Er det slik vi skal fortsett å sitte med hendene i kors og bare vente på at Stoltenberg og hans disipler tilintetgjør vårt land og landets befolkning?

Folk kan kalle meg for utålmodig og agressiv med hensyn til min motstand til Stoltenberg regjering-. TAKK sier jeg til dere som har kalt meg det. Jeg har grunn god nok på vegne av svært mange forsømte av mine medmennesker her i landet og min egen familie å rette KRAFTIG KRITIKK mot Jens Stoltenberg , mot Siv Jensen og hennes politikk, for det hun selv er opptatt av og for den menneskegruppen som faller henne best om hjertet! Og Høyre, Krf, SP og Venstre. Hva har de fått til «så bra» på disse årene som godtlønnede politikere at det ikke finnes stor fattigdom, stor stoffmisbruk, stort sykdomsantall og store psykiske lidelser her i landet???? Har de klart å gi mennesker den backupen og de rettigheten de har krav på for å føle seg lykkelige, frisk og oppegående i dette såkalte «velferdssamfunnet og «demokratiet!!!!»

Og nå snakker Stoltenberg og kompani om deres nye helsereform som er lagt ut som deres neste plan og «taktiske lurendreier trekk» langt , langt ut i tid, helt frem til 2012??? Han smiler og de smiler stort denne Stoltenberg og disse regjeringskollegaene hans på Dagblad – bidet! Folk tenker igjen. «Han er jo så sympatisk denne karen Stoltenberg da, og de løftene han kommer med kommer han sikkert også til å holde!» Har han holdt så mange av hans valgløfter dere påstår dette?

Svært få har skjønt hvorfor han igjen trekker ut tiden og nå nevner år 2012?

Stoltenberg har igjen sikret seg god tid til å å gjøre andre ting enn å bry seg om landets fremtid og befolkningens liv, helse og overlevelsesmulighet – i fremtiden!

La oss få i sving en stor menneskerretighetsdemonstrasjon Armin!

Jeg kan forkynne mye gjennom partisiden og HULK sin hjemmeside og også appellere til folk jeg fra før av kjenner om at disse stiller opp med sine innslag-. Mange vil nok være skeptiske til en demonstrasjon men dette må til skal vi alle besteforeldre, mødre, fedre, unge, barn .- ja til og med dyrene i vårt samfunn gå i møte en fremtid der vi får tilbake våre rettmessige rettigheter, vår frihet, vår rett til å kunne eie en bolig og klare oss nogenlunde økonomisk bra uten å slite oss ihjel og vår rett til å være medeiere av denne jorden vi trår og står på.

Jeg oppfordrer alle der ute til å komme inn her og fortelle at dere er leie av å slite vettet av dere økonomisk og sosialt for å klare å overleve mentalt! At dere også er FOR at vi alle går igang med en landsomfattende meneskerettighetsaksjon med alle type bidrag, om det så er gateteater, spiler inge rolle. Det viktigste er at våre stortingspolitiker og regjering nå en gang for alle FORSTÅR at de har SVIKTET landets befolkning STORT med dere feilpolitikk og usynliggjørelse av alvorlig problematikk i dette norske samfunn i en årrekke!

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP
http://www.borgerretighetspartiet.no
og HULK (help for youth in serious lifecrises)
http://www.hulk.no

Quark
Quark
13 år siden

Jeg tror du skal være klar over at du uansett har en rettighet igjen her i landet. Du fikk lov til å skrive det du gjorde, og du fikk lov til å google det du ville.

Jeg tror også du skal være klar over at en av de mest effektive taktikkene for å kontrollere en befolkning er å gi dem så lite mat at de sliter seg ut på å skaffe det. I Norge har vi så mye ressurser at folk kan skrive hva de vil på internett. Det er en ganske forskjellig situasjon fra de som aldri har sett en PC og ikke kan skrive i det hele tatt.

Gi PCen din til en person på Haiti, og la ham skrive hva han vil.

Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden
Svar til  Quark

Hei Quark,-jeg tror diu skriver fra «den andre siden», det ståstedet vi alle hadde før vi begynte denne ferden ned i kaninhullet. Jeg trodde også at jeg bodde i verdens beste land, -og dengang ville jeg tenkt at Nyhetsspeilet står for den mest ekstreme fantaisme ever. Men, det var før jeg så Zeitgeist, og Endgame og Loose Change og alle disse filmene. Før det hadde jeg alltid vært opptatt av historie, særlig i Latin Amerika, og jeg visste mye om CIAs engasjement-og jeg var alltid frustrert over at så få andre kjente til den vanvittige kynismen som styrer USAs utenrikspolitikk-men, jeg tenkte ikke så mye over det. Nå derimot føler jeg at jorda brenner uten oss; flagget brenner-og det haster. Når du først har fått den aha-opplevelsen de fleste som skriver her inne har fått, så vil du se strukturer og sammenhenger du ikke hadde en anelse om at fantes-for hvordan skulle du kunne vite det. I avisene står det jo ikke noe om disse tingene overhodet. Jeg vil derfor utfordre deg til følgende: se Zeitgeist er du snill, og kom så tilbake etter det. Og ja, jeg har gått på universitetet i syv år,-jeg tror ikke at alle sannheter finnes på YouTube. Jeg håper du forstår at jeg kommer i fred:)), ikke for å vinne en diskusjon eller liknende:)

Uenur
Uenur
13 år siden

Jeg er svært så enig med deg Ingunn,med det forbeholdet at når vi begynner å undersøke,og vi begynner å forske,så har dette stoffet sin egen akselerrasjon.Dette betyr at det ofte synes å være slik at det er akkurat NÅ det gjelder,fordi det er like før noe skal skje.Jeg må si;at heldigvis så er det skjelden slik.Det vi frykter mest,skjer ikke øyeblikkelig bare fordi vi har blitt klar over at faren er der.»Noe» skjer hele tiden,og det er vel de små skrittene som blir tatt,nærmest umerkelig for oss «dødelige»,vi må være mest på vakt over for.Sluttsummen kan bli skremmende,og det er akkurat den vi frykter skal inntreffe,men som nevnt,ikke alt vil skje på en dag,og i nær framtid-nødvendigvis..
Om vi leser den alternative presse fra 30 år tilbake,så hadde de det like travelt de også.Alle skribenter og kommentatorer var nærmest unisont enige om at «they» ville lede oss rett i fortapelsen i nær framtid.Altså dager og mnd fra utgivelsesdato.Dette skjedde ikke den gangen heller,men alt gikk sakte den gale veien,og gjør det enda.Det haster med å stoppe dette langsomme toget av udemokratiske elementer,men det har det gjort i 100 år allerede,og det vil også haste om enda 100 år,men det er egentlig et spørsmål om hva vi er villige til å gå med på av samfunnsutvikling i de landene vi skal bo i.-Og det er ikke så uvesentlig det da..

Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden

Uenur, jeg er så enig med deg i mye, og jeg tror også at vi må passe oss for å integrere uroen og feberen i våre egne sinn. Det er like viktig å finne og beholde vår egen ro oppi alt dette. Men, jeg tror det haster på en annen måte enn før. Mye skjer i annen skala, og de store strukturene er mye, mye tydeligere enn før. Vi har hatt kataklysmiske kriger før, men ikke med det samme potensialet som nå-og ikke med et så utbredt forsøk på mind control og overvåkning som nå. Jeg tror en av de største farene er «the electronic cage» som de har tenkt å senke ned over tankene våre-det må vi unngå. Noe om hastigheten: bare i fjor skjedde dette: opprulling rundt The Feds underslag av 9 (?) trillioner dollar,-de ble bare borte, vaksineskandalen som påviste massiv korrupsjon på et nivå vi ikke har kunnet forestille oss (og da snakker jeg ikke om innkjøp av vaksiner og at farmasiindustrien tjener penger, men om det faktum at enkelte stillinger i sentrale posisjoner rett og slett har blitt annektert av Illuminati. Det er umulig å se det på annen måte), en klimaskandale av et uforståelig omfang og med implikasjoner som er hinsides det de fleste vil kunne forestille seg, invasjon av Afghanistan, nå Haiti med et militært formål, Europa har blitt ett land og alle land her har overdratt sin nasjonale suverenitet gjennom Lisboaavtalen-selv om ikke så mange ennå vet at det er det som har skjedd-og EU forsøker nå å gjøre det som har vært målet i lang tid: bygge opp sin egen hær. land og stater går spå p si konkurs, california, hellas, og mange er på vei mot det samme,-USA er på vei. Vi ser uforklarlige fenomen i universet,-det mest spektakulære så nær jorden var lysfenomenet i Nord Norge. Men ellers så skjer det mye rundt demagnetisering av planeter, mm. Jeg tror vi lever i en helt annerledes tid.

sjokomelk
13 år siden

Selv vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte når jeg ser at du sammenligner Norge med Afghanistan. Prøv å leve en uke som kvinne i Afghanistan. Etter to dager kommer du til å gråte blod og ofre barn for å komme hjem til Norge.

bin Laden
bin Laden
13 år siden

Du kaller marionett-broilerregime «våre stortingspolitikere og regjering».
Du prøver å lure populasjon under ditt partis banner med nye fine ord.
Så lenge du ønsker å samarbeide med systemet, er du avslørt.
Du forstår utmerket godt at uansett hvem stupid-velgere stemmer på, så gir de makta til djevelen. De legitimerer faenskap på Jorda ved å gi sin mandat til Røde hunder eller besatte FrPère. Pest er ikke bedre enn kolera.
Alle dere som støtter systemet med deres deltakelse, er av samme stamme.

Det er mange PST- og synagoges agenter som prøver å plante falske ideer og villede diskusjon på tullete spor her på forumet.
Ignorer fandens anstrengelser, men tenk på effektive måter motarbeide faen på. Avsløringer av fakta faen prøver å feie under teppe, er veldig bra.
Underskriftskampanjer «Norge ut av NATO, NATO ut på månen» og «Staten Palestina nå!» med streikevakter rundt Broilerhuset kunne tvinge faen til handling om det ble samlet noen hundretusener av underskrifter.

sjokomelk
13 år siden
Svar til  bin Laden

Så demokrati er djevelens verk? Er det det du sier?

Hermis
Hermis
13 år siden
Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  Hermis

Har vært inne å sett dette TV 2 innslaget om denne kvinnen med hennes dyktige advokat som vant frem mot grove menneskekrenkelser utført av psykiatrien.

Og selvsagt vil ikke denne regjeringen åpne munnen for å fastslå at alle disse menneskene som forteller at de har vært utsatt for psykiatriens grove maktovegrep har rett! De er rett og slett for feige til å innrømme at slik skjer i dagens Norge og alltid har skjedd!

Jeg har vært i møte med denne regjeringens disipler i helsedepartementet før, i 2007, isammen Paal Fuglevaag – leder for CCHR – Citizen Commision on Human Rights og jeg kunne like godt spart meg for å gå i et møte med denne tafatte og lite imøtekomne Statsekretæren – Kari Henriksen. Vel, Fuglevaag satte dem alle på plass, fra Kari Henriksen til de psykiatridamene som fantes der! Og de vil selvsagt ikke si noe, for her er det STORE penger å tjene på medisinindustrien i fremtiden er tanken til Stoltenberg & co!

Og jeg trenger ikke å være utdannet psykolog for å danne meg et klart bilde om at disse politikerne av Stoltenbergklanen bevisst bortforklarer sannhetene om alle de menneskekrenkelser som foregår innen vår norske psykiatri.

Måtte mange mennesker nå REISE SEG I PROTEST MOT PSYKIATRIENS MANGE GRUSOMME OG MENNESKETILINTETGJØRENDE SÅKALTE BEHANDLINGSMETODER!

Og jeg ble så glad, så glad når jeg hørte denne dyktige og medmenneskelige advokaten snakke på vegne av ikke bare denne kvinnen som TV 2 presenterte men også tusenvis av andre ofre for psykiatriens manipulasjon og personforfølgelse der ute – gjennom en årrekke!

Måtte flere advokater tenke og handle som denne advokaten.

Lise

moha
moha
13 år siden
Svar til  Hermis

Som beviser to ting:
Att menneskerettigheterne blir brutt i Norge og att vi har et fungerende rettssystem der de ansvarlige blir straffet

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  moha

Hvor godt er du oppdatert om vårt norske rettsvesen Moha?
Om hvor mange voldsoffere, offere for psykiatrien, barnevernet og andre offere av ondskapsfulle handlinger utført av mennesker som taper sine saker i retten?

http://www.mintankesmie.no/dommere_og_domstoler.php

http://www.aftenbladet.no/lokalt/jaeren/971701/ndash_Rettssystemet_glemmer_ofrene.html

http://bousnett.com/rune/webBooks/synn%C3%B8vetaft%C3%B8shistorie.pdf

http://stomm-blog.blogspot.com/2008/05/psykiatri-og-menneskerettigheter.html

http://agderavisen.com/article.php?story=20090113085628203

http://www.barnasrett.no/tema/barne_ungdomshjem.htm

http://debatt.sol.no/content/barnevaernet-odelegger-ungene

http://www.hvamenerpartiene.com/saker/kemnerpraksis.htm

Skal jeg ramse opp flere linker inn til «sannhetene i et nøtteskall» Moha vil jeg bli sittendes her resten av natten og dagene fremover! Det har jeg ikke tid til.

Lise

Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden
Svar til  moha

Nei Moha, det gjør de ikke. de ansvarlige blir på ingen måte straffet, det er hele poroblemet. I enkelte tilfeller ja, men ofte ikke.

smurfen
Moderator
13 år siden

Hill The Devil, Price The Devil, Gud er død, Halleluja Halleluja synger millioner av nordmenn hypnotisk til 25 demoner
En flokk demoner fra helvette med fanatiske blikk roper ut sin hyllest til Djevlen og motar stor applaus fra over 1 mill Nordmenn

http://www.youtube.com/watch?v=glVhg6LVQjc

Da kan man kanskje ikke forvente så mye mer en det vi ser rundt oss nå

Quark
Quark
13 år siden
Svar til  smurfen

Hmmm, teksten i Which Witch er bra den, den handler om å stå imot autoriteter av den religiøse typen (den som påstår at det finnes en djevel). Suggerende og meget bra fremført.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Quark

ja …. jo… det var jo ikke det jeg ville frem til da kvark
meget bra og massesugesjonen er der uten tvil….
Tenkte mere på blikkene til «demonene»…….. dem lyser galskap, tomhet og ondskap, men du har sikkert rett, der er normalt og vakkert :)

PS. er det sant at Quarker består av subatomære partikler ?

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  Quark

Trøbblet er at det går troll i ord. Ord er makt. Underbevisstheten forstår ikke spøk og teksten går rett inn «as is». All ironi stopper i hodet. Musikalsk sett er det knallbra men det hjelper så lite fordi at den kraften musikken maner opp går rett i målet på feil side av banen, og bra musikk kan generere masse energi – vi vet det, THEY vet det og andre aner ikke hva de holder på med uansett hvor bra musikken er.

o
o
13 år siden

Vi som ønsker en total forandring fra denne globale psykotiske karusellen har Vår plikt, og Vi må og skal absolutt bidra til vise for de utallige veiene som faktisk Xisterer, for de mange andre som ønsker å Forandre. Vi skal vise nettopp hvordan disse Selv kan bidra til endre opplevelsen av Jorden til en likeverdig erfaring !

Dessverre, er svært mange låst fast i et sammensurium av diverse moralske motsetninger. Alle som har evnen til refleksjon vet godt at vi i Norge er delaktige i imperialismens faenskap. Mangelfull kunnskap blant Norges borgere ang. de strukturelle overliggende systemmekanismene som verdens makt regjeres av, er rett og slett; Regjerende! Dessverre . . .
De fleste mennesker i Norge har pr. idag en viss intelektuell frihet. Brudd på de Universielle MenneskeRettighetene forekommer konstant i Norge, samt i resten av verden.
Vi borgere av Norge som tilsynelatende har vår personlige frihet, blir illusjonert av nettopp vår «frihet». P.g.a. vårt «tross alt bedre enn endre andres» livssituasjon er det nærmest litt for lett å stole på vårt Norske politiske system.
= Som medfører samvittighets- / ansvarsfraskrivelse . Jeg har det vel godt nok, våre politikerne skal påta seg, og løse våre samvittighetsproblemer. I den globale maktkampen blir Norge holdt som et terorrmistekt gissel. For å tilfredstille sine velger må våre regjeringer vise økonomiske resultater. Spiller ikke regjeringen med de globale maktstrukturene, får den en svekket økonomisk makt i verden. Sanksjoner kommer, og potensielle materalistiske verdier går tapt for gjennomsnittsmannen i Norge. Derfor vil økonomene ha mer troverdig økonomisk makt enn idealistene.
Men å rette bevisstheten vår bort fra egoet er for mange en voldsom omveltning.

Vær være de som kan si de Totalt lever parallelt med «systemet» Norge. Klart er en total løsrivning fra Staten den mest effektive metoden for å fristille seg fra maktens vrede. Har du muligheten og en fiks plan, gjennomfør den nå !

For min egen del har jeg barn å ta meg av ! Mitt barn er like mye statens eiendom som mitt egent! Dermed blir jeg et gissel i denne karusellen. Hvis jeg ikke tilsynelatende spiller med statens regler, risikerer jeg å ødelegge denne relasjonen.
Hva kan jeg gjøre, hvordan, når, ? ?
Mange av oss har meningsfulle arbeidsoppgaver å uttfylle i «systemet». Bruk disse posisjonene til å påvirke. Vekk flere, diskuter, utfordre tabuer.
Fortell at faktisk Du kan bidra til å endre! Det globale politiske sytemet er blitt formet for å beskytte corpirasjonene. Mye vil ha mer!
Husk at selv om du sitter fast og føler du ikke klarer å gjøre noe konkret finnes det utallige andre som har kunnskap og muligheter til å hjelpe deg i å forandre noe:
Jeg velger å presentere et alternativ her ? Ingen ansvars-fraskrivelse/ letter, er 100 % perfekte. Likevel kan f.eks denne linken være et «produkt» som man vet retter argusøyne mot Menneskerettighetsbrudd! Organisasjoner som er uavhenginge av stats eller næringslivtlskudd er viktige. Her er enkeltindivetes bidrag og engasjement drivkraften ! DU .
https://no.amnesty.org/web/stotte.nsf/pages/innmelding?edit
Samme hvem, hva du velger å støtte, eller gjøre, så er det bare Du som kan bidra til å hjelpe Tellus på en Rett kurs. Bli en del av forandringen !
Så ut av so-Faen Nå ! for F»#& !

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Moha sier:

«Og nei, jeg bruker ikke aspartam eller MSG men kanske noen vil, og var ikke ditt/deres poeng at man skulle få velge selv hva man spiser? »

Kan små barn få velge hva de spiser Moha? Hva med alle de barna her i landet som ikke har noen valgmuligheter Moha! Skal det ikke da være en selvfølge at vi som ansvarsfulle voksne mennesker (for de som ER ansvarsfulle!) sørger for at de butikkvarene som selges ikke inneholder giftstoffer som kan redusere våre barns levealder eller medvirke til at de i ung alder ender opp med enten kreft, epilepsi, muskel- og skjelettlidelser, forskjellige nervesykdommer og sterke allergi reaksjoner eller andre psykosomatiske lidelser???

http://hulk.no/TOMSIDE/APARTAM.html

http://www.borgerrettighetspartiet.no/Aspartamgiften%20%20skal%20stoppes!.html

http://www.borgerrettighetspartiet.no/Lederens%20meninger%20-%20helse.html

Skal ikke vi som foreldre og besteforeldre få lov til å reagere over giftsstoffer som lengst skulle vært fjernet fra maten vi spiser og visst vi hadde hatt et mattilsyn med en regjering som hadde brydd seg om sine medmennesker, noe de ikke gjør!

Lise Tollefsen Slembe
http://www.hulk.no

ReXoR
ReXoR
13 år siden

George Carlin on human rights:

http://www.youtube.com/watch?v=e3qqhJfcShA

R.I.P.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Har sett denne realistiske videoen du har lagt ut link på ReXor og når vi snakker om alla disse synderne som sverger falsk ved å legge hånden på bibelen fikk jeg plutselig denne KJEMPEIDEEN!

Hva med at alle stortingspolitikere før de tiltrer sin godtlønnede stilling må stille seg offentlig frem foran de norske TV kameraene, med den røde norske grunnlovsboka i venstre hånd og sin høyre hånd oppå den igjen for å så sverge følgende:

«Jeg sverger tre ganger ved våre norske grunnlover å aldri noensinne bryte disse lovene men følge dem trofast som en ansvarlig politiker med stort ansvar for mitt eget land og folk inntil den dagen jeg ikke lengre er politiker med ansvar for mine egne landsmenn.

Dette må jeg notere selv ned, for slik må det bli!

Hilsen Lise

« Forrige artikkel

Krenkelser av menneskerettigheter i Norge

Neste artikkel »

Journalister – maktens sprellemenn