/

Mennesker uten rettigheter

6K visninger
10 minutter lesetid
70

Lev fritt eller sitt stille ned i en politistat med portforbud og “anti-sosial oppførsel”-skilt på veggene i Oslos sentrumsgater i år 2012, på et sitteunderlag i en protest som heter “Hva har jeg  vært med på?” som følge av manglende ansvar for fremtiden i et sofapasifistisk samfunn. 

Datalagringsdirektivet er et brudd på retten til privatliv, ifølge FN. EUs kosttilskudssdirektiv er et brudd på din rett til å velge sunn mat. Norges delaktighet i NATO-krigføringen er i strid mot folkeretten, og dine sparepenger investeres i uetiske selskaper som misbruker den tredje verden. Loven om massetvangsvaksinering for ikke-eksisterende pandemier er også et brudd på menneskerettighetene.

Kan vi si at menneskerettigheter ikke eksisterer? Så hvorfor ikke kalle det “mennesker-uten-rettigheter” loven?

Du i Norge er med på å lage en fengselsplanet for deg selv og millioner av mennesker rundt om i verden, enten ved at du bevisst unnlater å stille opp, eller for at du ikke vet om Norges forbindelser til de gale globale som bruker Norge som et internasjonalt drapsvåpen. Norge er kapret. Si det til alle du kjenner.

Denne artikkelen vil vise deg flere demokratiske overgrep, kollektiv undertrykkelse, og en rekke frigjøringskamper den siste tiden, hvor mennesker er uten rettigheter og ganske ofte utsatt for politivold og gassangrep, fengsling og bøtelegging for demokratiske sammenmønstringer på offentlig sted.

Hvorfor gidder de, tenker du?  Bli bitt av politihunder, klubbet i hodet, få en halvliter med pepperspray tømt i ansiktet, bli kvalt av CS -gass du ikke kan løpe fra, få skadet lungene for livet og feilaktig bli hengt ut i media som en voldelig demonstrant så de samtidig kan rose politiets innsats og fordømme deg som faktisk gjør noe når alle andre sitter stille; for demokratiet sover aldri og er alltid i forandring. Derfor demonstrerer vi og derfor risikerer vi livet vårt ute i det store gateslaget så du skal slippe å våkne opp i en politistat.

Den viktigste loven i et åpent og fritt samfunn er retten til å demonstrere. Uten denne er vi like verdiløse som innbyggerne i Nord-Korea. Retten til å demonstrere for nye ideer, friheten til å velge tanker, utfordre autoritetene, kreve svar fra politikere og forlange at din stemme faktisk skal bli hørt, er en rettighet verdt å dø for. Uten frihet, uten respekt for dine meninger og valgmuligheter for ditt eget liv, er du bare en adlydende robot med en chip i armen og en strek-kode i pannen. Derfor må vi gjøre opprør alle sammen når vi er kollektivt undertrykket. Du har hørt om frosken i vannkjelen som langsomt varmes opp; du vet ikke hva du har havnet i før det er for sent.

Du har lov til å ha din egen lov, uten at noen andre skal fortelle deg hva du skal gjøre, så lenge vedkommende, enten som en enkeltperson eller som en myndighet i flertall, ikke kan gi deg en tjeneste uten bruk av tvang, så er din  kropp ditt tempel.

Om det så skulle være, at staten invaderte mitt hjem, så har jeg min familie og mine venner som blir min nye lille regjering, og jeg får ferdes fritt uten forstyrrelser, så lenge jeg respekterer den sosiale orden og ikke skader noen med min frie ferdsel.

Staten må respektere mine menneskerettigheter som ble skrevet for 2600 år siden; hvis ikke beviser de hvilken  middelalder-mentalitet de besitter og hersker med i det nye milleniet.

Menneskerettighetserklæringen må printes ut i millioner av eksemplarer og lamineres, ditt nye pass trenger ikke bilde; skriften på papiret er gjeldende i alle land og er din legitimasjon til livet; staten eier ikke din eksistens. Du trenger ikke vognkort, betale årsavgift, eller ha å skilter på bilen din; det er faktisk sant: ifølge FNs menneskerettighetserklæring har du lov til å ferdes på veiene uforhindret i et passende transportmiddel enten det er sykkel, ola-kjerre, tog, eller bil.

Lær mer om dine rettigheter i denne videosnutten på 4.31 minutter og forstå at mennesker er født fritt, men er overalt i lenker.

Fredsaktivist Cindy Sheehan angrepet

De fleste frihetssøkende fredselskende mennesker kjenner til Cindy. Hun var i Oslo under Nobels fredsprisutdeling, som en motstander selvfølgelig, og hun deltok på Tabloid Tv2, der hun var sterkt kritisk til USA og Norges krigføring mot land som ikke kan beskytte seg. Denne gangen blir hun angripet utenfor en protest til et av lagerhusene hvor unge hjernevaskede soldater har gått fra Playstation 3 til å drepe sivilbefolkningen i Pakistan og Afghanistan med ubemannede drapsdroner.

VideoLenke: http://www.youtube.com/watch?v=40girV8fmLw

Klima-aktivister i København hodeklubbet i sittende aksjoner

Hvorfor skriver ingen i norske media om voldsmisbruket mot uskyldige mennesker under klimamøtet? Er det vanskelig for journalister å skrive nedvergende ord mot sine politikere? Er det vanskelig å sammenligne globalistene med nazistene i år 2010? Dette er bildene du aldri fikk se i Dagbladet,VG eller Aftenposten, takket være Youtube lever sannheten fortsatt her på Nyhetsspeilet.no

NB: Sterke bilder! Her blir demonstranter slått for ikke å tro på Al-Gore og klimaprofetiene til FN’s klimapanel. Med slik oppførsel som politiet viser her mot fredelig innstilte mennesker som har gjennomskuet “Co2 bløffen” er det ikke rart at jeg sier vi lever i farlige tider med psykopater som verdensledere. Det er media sin oppgave å være samfunnets voktere, å passe på at broen mellom regjeringen og folket holdes åpen for flyt av usensurert og fri informasjon, de skal ikke tie statens eller de multinasjonale selskapenes overgrep mot menneskeheten. Journalister er tross alt mennesker med følelser og ansvar, hvis de ikke får alderspensjon etter 12 års tjenestegjøring i Stortinget som den fjerde statsmakt.


Videolenke: http://www.youtube.com/watch?v=zKQ8Vsjhl1E

FN’s Klimapanel sensurerer ytringsfriheten til en journalist som spør kritiske spørsmål

Journalisten Phelim McAleer fra (”Not Evil Just Wrong’) stiller et ubehagelig spørsmål til Stephen Schneider fra Stanford University. Han ville ha en kommentar til de hackede epostene mellom klimapanelet som sirkulerte på nettet, hvor de skrev klart og tydelig til hverandre om hvordan de må manipulere tall, temperaturer og fakta for å bekrefte Al Gores ubehagelige løgn.

Sikkerhetsvakt ble tilkalt og FN brøt FN’s menneskerettighetserklæring. Det blir ikke mer åpenlyst enn dette. Når noen forsøker å kverke ytringsfriheten din, da vet du at du snakker sant.

Videolenke: http://www.youtube.com/watch?v=aUtzMBfDrpI

USA fremmer demokrati i verden men skambanker sine egne borgere

G-20 møtet i Pittsburgh i oktober beviste det vi alle egentlig visste, at USA har ikke demokrati, derfor kan de ikke “demokratisere” andre nasjoner før de står fram som et godt eksempel. Politiet bruker rå makt, vold, og lydbølgevåpen mot uskyldige mennesker, for å skremme befolkningen fra å delta på fremtidlige aksjoner for å fremme direkte demokrati. Ekte makt er folkemakt, og løsningen til Obama er å insette paramilitære styrker mot mennesker med plakater som bærer slagord for fred og forandring. Her er en video du aldri får se i norske medier, fordi NTB og REUTERS eier virkeligheten din, og viser deg et forhåndsprogramert nyhetsbilde som passer globalistenes agenda.

Ungdommer i Israel blir fengslet for å nekte å delta i millitæret og okkupasjonen av Gaza

Dette er mennesker uten rettigheter. Ingen kan tvinge deg til å gå å drepe mennesker eller okkupere et annet land. Her har flere ungdommer blitt fengslet i ukesvis og måneder, de vet at den israelske stat bryter folkeretten, og vil ikke være med på det. Hva er forskjellen fra en imam som hjernevasker sin selvmordsbomber til å drepe sivile, og en millitær-general som sender flere tusen soldater ut i krig? Ingen forskjell, den ene er bare mer akseptert enn den andre.

Menneskerettigheter eksisterer kun på papiret, det er på tide at alle stater og nasjoner begynner å ta dem på alvor.

Anti-Zionist synagoge blir angrepet av Israelske stat

Zionisme er en menneskefiendtlig ideologi, hvor vanlige mennesker som ikke er jøder blir ansett som “Goyim” med andre ord “verdiløst kveg” som kan utryddes.

“The difference between the Jewish soul … and the soul of all the Gentiles … is greater and deeper than the difference between the soul of a man and the soul of an animal.” — Rabbi Avraham Yitzhak HaCohen Kook (1865-1935)

Idag blir israelere banket opp, selvom de er prester, for at de står opp mot denne fascismen kalt “zionisme”, og blir fengslet for anti-semittisme. Kritiserer du den Israelske stat, som er styrt av Zionister, så er du en anti-semitt og en fiende av den jødiske stat.

Det er mange “anti-Zionist” bevegelser i Israel og rundt om i verden. Iran’s president Ahmedinedjad er ikke den eneste som snakker dritt om Zionister som søker verdensherredømme.

Ifølge Zionister, skal det komme et Stor-Israel som består av Libanon, Jordan, Palestina, litt av Egypt og noe av Irak. Deres mål er å oppfylle deres guds ønske (JHWH) om å returnere alle jøder tilbake til det hellige land, og på 1920-30tallet brukte de terrororganisasjoner som “Irgun” og “Sternbanden” for å sprenge kafeer og moskeer, sånn at muslimer og jøder som bodde side om side med hverandre i flere hundre år begynte en konflikt som ikke skulle bli ferdig før alt som var arabernes var falt i hendene på Zionistene.

Melding fra Nyhetsspeilet’s faste skribent og historiker  J. Johansen:

JHWE er ikke sionistenes gud, og det er ikke YAHWE’s ønske å returnere alle jøder tilbake til det hellige land. De skikkelige jøder, nkusa.org og jewsagainszionism.org osv, sier at Israel er ulovlig ifølge deres religion, fordi etter deres Torah skal ikke Israel opprettes før etter deres Messias’ komme.Det er Rothschild som er deres gud, og han ønsker å returnere dem til ‘det hellige land’.

FN signerer blasfemi-paragrafen og begrenser ytringsfriheten

En ny lov vil forby publisering av filmer, bøker, eller karikaturtegninger som kritiserer religion. Dette strider mot FN’s egne husregler, retten til å ytre frie meninger uansett hvem du retter dem mot. Islam spesielt er hovedmålet med denne lovens innføring, men gjør de det for Islam? Eller er hensikten å ytterliggjøre hatet mot Islam? 98% i CNN stemte nei til denne loven, og når den blir implementert, vil nye verbale angrep komme mot muslimene for å vise avsky til blasfemiloven og muslimene som krevde den. Selvsagt vet vi at denne loven kun er lagt opp for å provosere og demonisere “dem” mot “oss” ytterligere, slik at nye opptøyer og konfrontasjoner kan oppstå. Et klart eksempel på “Problem-reaksjon-løsning”

Denne loven kan muligens bli misbrukt i andre sammenhenger også. Hva hvis konspirasjonsanklagelser mot frimureriet blir til et globalt problem? Vil de også fredes av blasfemiparagrafen? Hva hvis staten definerer seg selv som en religion, siden de gang på gang har forlangt av vi “må tro” på dem, når det kommer til vaksiner, eller krigspropaganda, de som ikke tror på statens råd, er blasfemikere!

Pels-aktivister blir nektet å dele ut flyers av politiet i Oslo

Aktivister som deler ut løpesedler foran pelsbutikker i Oslo har nå ikke lov å gjøre dette nærmere enn 250 meter fra butikken. Aktivister har allerede blitt arrestert for å dele ut løpesedler. Hva skjedde med ytringsfriheten i Norge?

Tragisk at man må søke om tillatelse hvis du er en vennegjeng på 5-6 stk som fikk lyst til å dele ut flyers på åpen gate. Folk kan takke ja til informasjonen, eller gå videre, hva og hvem skades her slik at politiet har en grunn til intervensjon?

Politiet skal tjenestegjøre, ikke fiendtliggjøre. Politiet nevner i del 1 at “dette er en ny lov ledelsen på politistasjonen i Oslo vedtok tidligere idag”

Når ble politiet den lovgivende makt ? dømmende, eller regjerende? De lager sine regler mens de går.

Pels-aktivister blir fengslet for å dele ut løpeseddler

Lørdag 6. februar ble tre aktivister fra Nettverk for dyrs frihet arrestert for å bruke en rettighet andre tar for gitt.

De delte ut løpesedler utenfor pelsforretningen Brødrene Thorkildsen i Oslo da politiet ankom og ba dem forlate området. Ettersom fredelig meningsytring i det offentlige rom er beskyttet av ytringsfriheten, nektet de å etterkomme politiets pålegg. Dette førte til at aktivistene ble satt i håndjern og sendt på glattcelle i fire timer. Deretter ble aktivistene forelagt en bot på 10800 kr hver, eller fengsel i 22 dager. Aktivistene anser straffereaksjonene fra politiet som et alvorlig angrep på ytringsfriheten og valgte derfor å ikke vedta bøtene. Les mer her.

Gatepredikanter arrestert utenfor nobelsfredskonserten

Noen amerikanske gatepredikanter snakket til mennesker om Obama og hvem han virkelig er, hvem som står bak han, og at hele nobelsfredsprisen er en vits.

Det tok ikke lang tid før politiet ble tilkalt og beordret talerne til å holde kjeft eller bli fengslet. De brukte ikke megafon engang, men kun sin egen stemme. Tydeligvis ikke nok for Oslo poilitet som elsker Obama bomber barna.

Det er ulovlig å bruke megafon i Oslos gater

Mann ble arrestert og fengslet for å bruke en ropert utenfor Grandhotel under Obama seremonien. Ytringsfriheten ble nok engang krenket, men ville han blitt arrestert eller avbrutt om han snakket om “Obamas strålende innsats i Afghanistan og Irak?”  Vi opplever stadig større innskrenkelser av ytringsfriheten, snart blir det opprettet “ingen ytringsfrihet soner” hvor anti-krigs demonstranter kan stå å rope så mye de vil, bare 3 kilometer unna krigsprofitørene.

Skolebarn utvist fra skolen for å spre alternativ informasjon om H1N1 vaksinen

Det er flere ungdommer som har mailet meg og sagt at de ble truet med å bli utestengt fra skolen om de fortsatte å dele ut flyers fra Vaksineaksjon.no i kantinen og utenfor helsesøsteren.

Artikkel 19

Enhver har rett til menings- og ytringsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å hevde meninger uten innblanding og til å søke, motta og meddele opplysninger og ideer gjennom ethvert meddelelsesmiddel og uten hensyn til landegrenser.

Mennesker uten rettigheter er verdiløs kveg. Hver dag du våkner opp er den verste dagen i historien, tilstanden til planeten har aldri vært så ille som nå, sult, katastrofer, krig, og aviser som skriver 90% løgner er med på å skrive historie hver eneste dag, og du kommer ikke til å like hva du har i vente hvis du mislikte det du så her idag.

Her er historien om Menneskerettigheter, en lov som ble skrevet for 2600 år siden og har aldri vært respektert siden. Før du legger deg inatt, tenk på hva du har gjort for å gjøre verden til et bedre sted? Gjør noe for det er nå det skjer.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

70 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Swiss Terror, Police Violence, Sean Hross Political Prisoner Switzerland & Behördenterror CH 1″22 + https://www.youtube.com/watch?v=a2CbLxtUfYA&list=PLqQQFOVUZBLgKJUBcu_XA_uJZ1ZskX_49&index=4

Quote: NO HUMAN RIGHTS IN SWITZERLAND – JUST SWISS NAZI RULE

Direct democracy through crown of Bern of pharaoh aristocracy and home of financial nobility in Alps + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1959&start=1

Alle bes distribuere denne videoen. Så langt ser det ut som så og si alle rundt meg er blinde, døve og stumme, fordi jeg har knapt sett noen distribuere Mr Sean Hross sine videoer som inneholder viktige fakta om alle personers og lands skjebne, samt alt liv og miljø. Norge skal liksom være en fredsnasjon med en befolkning som er opptatt av menneskerettigheter, men det ser forløbig ut som vi kan telle slike innbyggere på en til to hender. Som man reder, så ligger man. Forøvrig ser man idag klart at Norge er en notorisk krigsnasjon. Jeg må ha misforstått noe vesentlig iløpet av den tiden jeg har vært her

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Nå kan barn få flere rettigheter i foreldretvister http://www.dagbladet.no/2013/03/21/nyheter/politikk/barn/26325957/ Sitat: – I dag beskytter vi barn for dårlig, mener Inga Marte Thorkildsen. Barneminister Inga Marte Thorkildsen (SV) legger fredag fram flere endringer i barneloven for å styrke barns rettssikkerhet på bekostning av foreldrenes rettigheter. Sentralt i forslaget, som kommer i statsråd, er barnas posisjon i vanskelige barnefordelingssaker hvor det er risiko for vold eller overgrep. – Vi hører ikke godt nok på hva barna selv forteller. I dag beskytter vi barn for dårlig, og vi glemmer dem ofte helt i foreldretvister, sier Thorkildsen til NTB. For mye enighet ..

Kan ikke noen spleise på enveis billett, førerhund, høreapparat og rehabilitering til Inga Marthe Thorkildsen slik at hun kan reise til Orkdal og ta et studieår der for å se på hva SV og resten av regjeringa har stelt istand i det ganske land, for personen er åpenbart både døv, blind, dysfunksjonell og desorientert, gjelder også dagbabbelets redaksjon

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-90836

“Sjekk om Jonas Gahr Støre samarbeider med eller motarbeider EU-kommisjonen, samt fremmer eller går imot norsk EU-medlemskap, så har man svar godt nok, uavhengig av eventuelt avlagt jesuitt-ed. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/vatikanets-tempelriddere-er-tilbake-i-norge/#comment-96505

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

UN General Assembly Votes To Allow Gays To Be Executed Without Cause.
Gay, lesbian, bisexual, and transgender people were once again subject to the whims of homophobia and religious and cultural extremism this week, thanks to a United Nations vote that removed “sexual orientation” from a resolution that protects people from arbitrary executions. In other words, the UN General Assembly this week voted to allow LGBT people to be executed without cause.

http://thenewcivilrightsmovement.com/un-general-assembly-votes-to-allow-gays-to-be-executed-without-cause/politics/2010/11/20/15449

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Ny lov mot trakassering/forfølgelse i Norge:

Det er uvisst hvor mange som rammes av stalking i Norge, men tall fra Sverige viser at 100.000 personer opplever at de blir forfulgt i løpet av ett år. For 15.000 går det så langt at de ser seg nødt til å flytte.

For med dagens lover har verken politiet eller domstolene noen myndighet til å straffe systematisk forfølgelse, ifølge justisminister Knut Storberget.
Derfor vil regjeringen ha en ny stalking-lov.

Det kan være enkelte deler av forfølgelsen som allerede er straffbar, som vold, trusler og trakassering. Men det er jo totalbildet som skremmer og plager, det er så vedvarende. Det bør være et straffeskjerpende moment, sier Knut Storberget (A) til NRK Puls.

Han har i lengre tid ønsket et sterkere vern om de som blir forfulgt. Studier fra USA tyder på at de fleste av dem er kvinner.

Dette tema ble tatt opp i Nrk Puls tidligere i kveld og reprise kommer på Nrk 2 om litt, kl 00 20.

http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.7109654

Her er tips og råd om hva du kan gjøre og hvor du kan få hjelp:

http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.7096876

Her kan programmet ses på nett når du vil:

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/635396

o
o
Abonnent
14 år siden
BioNiC
BioNiC
Abonnent
14 år siden

“A serf is the most productive when he imagines he is free.”

Statism is not a philosophy

Statism does not originate from historical evidence or rational principels

Statism is an ex-post facto justification for human ownership

Statism is an excuse for violence

Statism is an ideology, and all ideologies are variations on human livestock management practices

Religion is pimped-out superstition, designed to drug children with fears that they will endlessly pay to have “alleviated”

Nationalism is pimped-out bigotry, designed to provoke a Stockholm Syndrome in the livestock

The opposite of superstition is not another superstition, but the truth

The opposite of ideology is not a different ideology, but clear evidence and rational principles

The opposite of superstition and ideology – of statism – is philosophy

Reason and courage will set us free

You do not have to be livestock

Take the red pill

Wake up!

skulb
skulb
Abonnent
14 år siden

Jeg leste at tyske journalister som prøvde å advare mot Hitler ble avfeid med at de bare var alarmister. I Sovjetunionen var politiske motstandere avvikere mens de nå stort sett kalles terrorister eller konspirasjonsteoretikere.

Alt dette er egentlig ikke annet enn ulike måter å definere en politisk korrekthet som er ønskelig for den totalitære statsmakten. Hvis folk mister tillitten til de allvise lederne blir det vanskelig å få ting gjennomført, selv i en politistat som Norge.
At Norge er en politistat ble nylig bekreftet i en undersøkelse der Norge ble regnet som verdens 22 verste politistat.

https://secure.cryptohippie.com/pubs/EPS-2008.pdf

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Her er to ALVORLIGE eksempler på MENNESKERETTIGHETER UTEN RETTIGHETER som jeg håper en advokat eller annen med stort innblikk i menneskers rettigheter her i landet kan svare meg på (fort) og fordi spesielt et ungt menneskenes og en baby’s liv og helse står i stor fare!

Det første sak gjelder en ung kvinne som har av NAV blitt fratatt sine rettigheter til å få utbetalt noen flere dagpenger! Grunnen er at dette NAV kontorets ansatte her i Bergen mener den unge har med å ta deres jobbetilbud på en vernet bedrift som denne unge kvinnen på 22 år har jobbet før og mistrives sterkt i!

Videre er denne bedriften spesielt tilrettelagt psykisk utviklingshemmede., noe den unge kvinnen ikke er men har blitt stigmatisert som gjennom NAV ansatte på dette NAV kontoret. Misforstå meg ikke, jeg har verken noe imot psykisk utviklingshemmede eller at et finnes vernede bedrifter som gir psykisk utviklingshemmede et godt og trygt jobbemiljø.

Men nå er det snakk om denne unge kvinnen som IKKE har en psykisk utviklingshemmed diagnose verken i dataregistret eller på papiret og som har ytret et stort ønske om å få jobbe i en barnehave men som NAV’s “hyggelige” ansatte sier plent NEI til!!!

Den unge kvinnen kommer ned til meg en av dagene. Hun har ingen penger til mat eller råd til å leie noe leilighet og bor midlertidig hos sin mor som fra før av har dårlig råd!

Av sosialkontoret får hun ingen penger men det er jo fordi sosialkontoret og NAV er slått sammen!

Så Jens Stoltenberg! Hvordan skal denne unge kvinnen overleve nå og hva skal jeg kunne gi henne råd om gjennom HULK (hjelp til unge i alvorlige livskrise), som et medmenneske som bryr seg om denne unge kvinnen?

Skal jeg be henne om å gå ut å lete etter panteflasker for at hun ihvertfall skal ha nok til et brød – for noen dager…???
Skal jeg be henne om å gå gatelangs rundt å tigge om penger???
Skal jeg be henne om å smøre seg med tålmodighet i tilfelle det skulle dukke opp et “mirakel” under veis???
Eller skal jeg gjøre som deg og din regjering; bare feie henne av og fortsette min politiske aktivitet/karriære som om ingenting har hendt og at hun er like usynlig for meg som alle andre fortvilede og fattigstilte landsborgere der ute???

Vil bli takknemlig hvis ihvertfall én av dere regjeringspolitikere kan gå inn her på nyhetsspeilet å svare meg på dette alvorlige tilfelle av GROV SVIKT ovenfor et forsvarsløst ungt menneske som egentlig burde være deres ansvar og ikke mitt.

Forstår dere som regjering hva en slik avvisning fra NAV ansatte kan medføre for denne unge kvinnen?

Forstår dere at disse type arrogante og manipulerende holningene fra noen NAV – statsansatte kan være en stor medvirkende årsak til at unge ringer meg og forteller at de har slukt 80 sovetabletter for å ta livet av seg???

Sak nummer to gjelder en enslig ung kvinne og GOD mor til tre skjønne små barn, der hennes tre måneders gml. baby i lang, lang tid har slitt med sterk forkjølelse, høy feber i perioder og pustvansker. Moren med hennes barn bor også i en helsefarlig og trekkfull rekkehusbolig som er bygget av et userieøst bygningsfirma som har lurt henne opp i stry, noe som har medført at kvinnen ikke bare sliter med å betale ned et stort boliglån (til banken) men også sliter med å måtte ta seg ekstra dette urolige og stadig vekk syke barnet som selv ikke barnets lege eller sykehuset her i Bergen vil ta seg av! Kommunen vil ikke hjelpe denne moren med hennes barn til å få tak i et mer helsevennlig hjem å bo i! De vil ikke dekke noe til hjelp for denne kvinnen i hennes vanskeligstilte økonomisk livssituasjon har de sagt, til og med til meg pr. telefon!

Det lille barnet har vært akutt innlagt på et sykehus i Bergen flere ganger denne vinteren men blitt sendt ut igjen etter én eller to dager der! Moren har tryglet til sykehuspersonalet om at hennes tre mnd. gml. datter får bli der litt lengre men det skulle hun visst ikke gjort for nå har hun blitt truet av en av sykepleierne der med: “Hvis du ikke kan reise hjem med ditt barn etter at vi har sagt at hun ikke kan bli her så må jeg kanskje melde dette inn til barnevernet!”

Den unge kvinnen/moren ringte meg helt fortvilet denne mandagen for å fortelle meg at hennes syke datter som har fått diagnosene: ERES virus (et førkjølelsesvirus), bronkitt og infeksjon. Barnet mistet pusten for to dager siden og måtte fraktes til dette sykehuset i ambulanse! Men sykehuset vil ikke ha det lille barnet der til observasjon etter flere “bønner” fra det syke barnets mor!!

Barnets fastlege (som også er barnets mors fastlege) har også truet moren etter at moren tok sitt syke barn ditt for undersøkelse. “Hvis det fortsetter sånn at barnet ditt er konstant forkjølet, kan du miste alle dine tre barn! Da tar jeg kontakt med barnevernet!” var denne legens trussler til den ansvarfulle moren jeg har kjent i tilsammen fire år.

Og trebarnsmoren jeg her snakker om, frykter nå at hennes lille barns helse vil forverre seg betraktelig der hjemme og fordi barnet ikke fikk bli på observasjon på dette lite imøtekommende sykehuset!

Så Jens Stoltenberg. Hva mener du jeg kan jeg råde denne moren til å gjøre?

Be moren om å ta opp ytterligere en advokat som sender inn ytterligere klager på dette sykeshuset ansatte, denne uopdragne legen og sykepleieren på sykehuset, klager om ikke overhodet fører frem som andre dusinvis av klagesaker som blir henlagt og avvist her i dette papirmøllebyråkratiet?

Skal jeg ringe barnevernet og fortelle om denne fortvilte moren med hennes syke barn og fortelle dem hva denne legen og sykepleieren truet denne moren med til tross for at denne moren er en god mor som bryr seg om hennes barn slik jeg har kjenner henne?? Vet du da Jens Stoltenberg hva som eventuelt kan komme til å skje med barna til denne moren? Jeg vet. Og fordi jeg sitter med nok skriftelige dokumenter på at barnevernet bare kan gå in å ta barn fra foreldre også foreldre som har syke barn eller barn med et eller annet handikap de ikke får god nok utenforstående hjelp til!

Kan jeg ringe til denne lege og be han be om unnskyldning ovenfor denne moren? Hva tror du vil skje med denne moren da?

Jeg hørte engang ordene: ” Hvis du går videre med denne saken vil pasienten du er fullmektig for få det komplisert!” En indirekte trussel fra en lege.

Så hva slags rettigheter har disse to kvinnene jeg her har nevnt i dette urettferdige systemet du har ansvar for Jens Stoltenberg? Har de egentlig noen rettigheter i det hele tatt? Dette har jo gjentatt seg gang på gang her, at unge og pårørene ikke kommer noe vei med de grove krenkelsene de har vært/er utsatt for! Hva må man egentlig gjøre for å bli tatt alvorlig som den “lille borger her i landet Jens Stoltenberg?” Gå til stor aksjon med knyttet neve, brannbomber og det som verre er – FOR Å EN GANG FOR ALLE BLI SETT OG HØRT? Er det slik dette landet du selv forkynner som et “demokratisk velferdsland” skal fungere? At vi må SLÅSS med oppbrettede ermer som sinte menn/kvinner som i en “brutal slåsskamp” for å bli tatt seriøst og behandlet med verdighet og respekt som de verdifullle menneskene vi alle er i vårt samfunn – Norge?

Jeg takker og venter på svar da dette er hastesaker og store menneskekrenkelser ovefor enkeltindividet.

Lise Tollefsen Slembe

Tlf.: 55 29 03 84 / 97 13 65 15 (hvis noen gode mennesker kan gi meg råd i disse sakene og andre alvorlige saker jeg har liggendes som handler om GROVE menenskekrenkelser)

Otto
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Takk. De store pengene har gått og går utenlands, Journalister – maktens sprellemenn

Vi er nødt til å få mer fokus på våre barn og ungdommers sikkerhet og velstand. De er også ofre for mye planlagt kriminalitet. Begrepet stille krig er relativt kjent. Det handler om stille kriminalitet, overgrep, tyveri, mishandel, utføres komfortabelt av relativt ressursterke entiteter og de kollektive prosessene de har mest kontroll over.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Har sett denne realistiske videoen du har lagt ut link på ReXor og når vi snakker om alla disse synderne som sverger falsk ved å legge hånden på bibelen fikk jeg plutselig denne KJEMPEIDEEN!

Hva med at alle stortingspolitikere før de tiltrer sin godtlønnede stilling må stille seg offentlig frem foran de norske TV kameraene, med den røde norske grunnlovsboka i venstre hånd og sin høyre hånd oppå den igjen for å så sverge følgende:

“Jeg sverger tre ganger ved våre norske grunnlover å aldri noensinne bryte disse lovene men følge dem trofast som en ansvarlig politiker med stort ansvar for mitt eget land og folk inntil den dagen jeg ikke lengre er politiker med ansvar for mine egne landsmenn.

Dette må jeg notere selv ned, for slik må det bli!

Hilsen Lise

ReXoR
ReXoR
Abonnent
14 år siden

George Carlin on human rights:

http://www.youtube.com/watch?v=e3qqhJfcShA

R.I.P.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Moha sier:

“Og nei, jeg bruker ikke aspartam eller MSG men kanske noen vil, og var ikke ditt/deres poeng at man skulle få velge selv hva man spiser? ”

Kan små barn få velge hva de spiser Moha? Hva med alle de barna her i landet som ikke har noen valgmuligheter Moha! Skal det ikke da være en selvfølge at vi som ansvarsfulle voksne mennesker (for de som ER ansvarsfulle!) sørger for at de butikkvarene som selges ikke inneholder giftstoffer som kan redusere våre barns levealder eller medvirke til at de i ung alder ender opp med enten kreft, epilepsi, muskel- og skjelettlidelser, forskjellige nervesykdommer og sterke allergi reaksjoner eller andre psykosomatiske lidelser???

http://hulk.no/TOMSIDE/APARTAM.html

http://www.borgerrettighetspartiet.no/Aspartamgiften%20%20skal%20stoppes!.html

http://www.borgerrettighetspartiet.no/Lederens%20meninger%20-%20helse.html

Skal ikke vi som foreldre og besteforeldre få lov til å reagere over giftsstoffer som lengst skulle vært fjernet fra maten vi spiser og visst vi hadde hatt et mattilsyn med en regjering som hadde brydd seg om sine medmennesker, noe de ikke gjør!

Lise Tollefsen Slembe
http://www.hulk.no

o
o
Abonnent
14 år siden

Vi som ønsker en total forandring fra denne globale psykotiske karusellen har Vår plikt, og Vi må og skal absolutt bidra til vise for de utallige veiene som faktisk Xisterer, for de mange andre som ønsker å Forandre. Vi skal vise nettopp hvordan disse Selv kan bidra til endre opplevelsen av Jorden til en likeverdig erfaring !

Dessverre, er svært mange låst fast i et sammensurium av diverse moralske motsetninger. Alle som har evnen til refleksjon vet godt at vi i Norge er delaktige i imperialismens faenskap. Mangelfull kunnskap blant Norges borgere ang. de strukturelle overliggende systemmekanismene som verdens makt regjeres av, er rett og slett; Regjerende! Dessverre . . .
De fleste mennesker i Norge har pr. idag en viss intelektuell frihet. Brudd på de Universielle MenneskeRettighetene forekommer konstant i Norge, samt i resten av verden.
Vi borgere av Norge som tilsynelatende har vår personlige frihet, blir illusjonert av nettopp vår “frihet”. P.g.a. vårt “tross alt bedre enn endre andres” livssituasjon er det nærmest litt for lett å stole på vårt Norske politiske system.
= Som medfører samvittighets- / ansvarsfraskrivelse . Jeg har det vel godt nok, våre politikerne skal påta seg, og løse våre samvittighetsproblemer. I den globale maktkampen blir Norge holdt som et terorrmistekt gissel. For å tilfredstille sine velger må våre regjeringer vise økonomiske resultater. Spiller ikke regjeringen med de globale maktstrukturene, får den en svekket økonomisk makt i verden. Sanksjoner kommer, og potensielle materalistiske verdier går tapt for gjennomsnittsmannen i Norge. Derfor vil økonomene ha mer troverdig økonomisk makt enn idealistene.
Men å rette bevisstheten vår bort fra egoet er for mange en voldsom omveltning.

Vær være de som kan si de Totalt lever parallelt med “systemet” Norge. Klart er en total løsrivning fra Staten den mest effektive metoden for å fristille seg fra maktens vrede. Har du muligheten og en fiks plan, gjennomfør den nå !

For min egen del har jeg barn å ta meg av ! Mitt barn er like mye statens eiendom som mitt egent! Dermed blir jeg et gissel i denne karusellen. Hvis jeg ikke tilsynelatende spiller med statens regler, risikerer jeg å ødelegge denne relasjonen.
Hva kan jeg gjøre, hvordan, når, ? ?
Mange av oss har meningsfulle arbeidsoppgaver å uttfylle i “systemet”. Bruk disse posisjonene til å påvirke. Vekk flere, diskuter, utfordre tabuer.
Fortell at faktisk Du kan bidra til å endre! Det globale politiske sytemet er blitt formet for å beskytte corpirasjonene. Mye vil ha mer!
Husk at selv om du sitter fast og føler du ikke klarer å gjøre noe konkret finnes det utallige andre som har kunnskap og muligheter til å hjelpe deg i å forandre noe:
Jeg velger å presentere et alternativ her ? Ingen ansvars-fraskrivelse/ letter, er 100 % perfekte. Likevel kan f.eks denne linken være et “produkt” som man vet retter argusøyne mot Menneskerettighetsbrudd! Organisasjoner som er uavhenginge av stats eller næringslivtlskudd er viktige. Her er enkeltindivetes bidrag og engasjement drivkraften ! DU .
https://no.amnesty.org/web/stotte.nsf/pages/innmelding?edit
Samme hvem, hva du velger å støtte, eller gjøre, så er det bare Du som kan bidra til å hjelpe Tellus på en Rett kurs. Bli en del av forandringen !
Så ut av so-Faen Nå ! for F”#& !

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Hill The Devil, Price The Devil, Gud er død, Halleluja Halleluja synger millioner av nordmenn hypnotisk til 25 demoner
En flokk demoner fra helvette med fanatiske blikk roper ut sin hyllest til Djevlen og motar stor applaus fra over 1 mill Nordmenn

http://www.youtube.com/watch?v=glVhg6LVQjc

Da kan man kanskje ikke forvente så mye mer en det vi ser rundt oss nå

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hmmm, teksten i Which Witch er bra den, den handler om å stå imot autoriteter av den religiøse typen (den som påstår at det finnes en djevel). Suggerende og meget bra fremført.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Quark
14 år siden

ja …. jo… det var jo ikke det jeg ville frem til da kvark
meget bra og massesugesjonen er der uten tvil….
Tenkte mere på blikkene til “demonene”…….. dem lyser galskap, tomhet og ondskap, men du har sikkert rett, der er normalt og vakkert :)

PS. er det sant at Quarker består av subatomære partikler ?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Quark
14 år siden

Trøbblet er at det går troll i ord. Ord er makt. Underbevisstheten forstår ikke spøk og teksten går rett inn “as is”. All ironi stopper i hodet. Musikalsk sett er det knallbra men det hjelper så lite fordi at den kraften musikken maner opp går rett i målet på feil side av banen, og bra musikk kan generere masse energi – vi vet det, THEY vet det og andre aner ikke hva de holder på med uansett hvor bra musikken er.

Hermis
Hermis
Abonnent
14 år siden
Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Hermis
14 år siden

Har vært inne å sett dette TV 2 innslaget om denne kvinnen med hennes dyktige advokat som vant frem mot grove menneskekrenkelser utført av psykiatrien.

Og selvsagt vil ikke denne regjeringen åpne munnen for å fastslå at alle disse menneskene som forteller at de har vært utsatt for psykiatriens grove maktovegrep har rett! De er rett og slett for feige til å innrømme at slik skjer i dagens Norge og alltid har skjedd!

Jeg har vært i møte med denne regjeringens disipler i helsedepartementet før, i 2007, isammen Paal Fuglevaag – leder for CCHR – Citizen Commision on Human Rights og jeg kunne like godt spart meg for å gå i et møte med denne tafatte og lite imøtekomne Statsekretæren – Kari Henriksen. Vel, Fuglevaag satte dem alle på plass, fra Kari Henriksen til de psykiatridamene som fantes der! Og de vil selvsagt ikke si noe, for her er det STORE penger å tjene på medisinindustrien i fremtiden er tanken til Stoltenberg & co!

Og jeg trenger ikke å være utdannet psykolog for å danne meg et klart bilde om at disse politikerne av Stoltenbergklanen bevisst bortforklarer sannhetene om alle de menneskekrenkelser som foregår innen vår norske psykiatri.

Måtte mange mennesker nå REISE SEG I PROTEST MOT PSYKIATRIENS MANGE GRUSOMME OG MENNESKETILINTETGJØRENDE SÅKALTE BEHANDLINGSMETODER!

Og jeg ble så glad, så glad når jeg hørte denne dyktige og medmenneskelige advokaten snakke på vegne av ikke bare denne kvinnen som TV 2 presenterte men også tusenvis av andre ofre for psykiatriens manipulasjon og personforfølgelse der ute – gjennom en årrekke!

Måtte flere advokater tenke og handle som denne advokaten.

Lise

moha
moha
Abonnent
Svar til  Hermis
14 år siden

Som beviser to ting:
Att menneskerettigheterne blir brutt i Norge og att vi har et fungerende rettssystem der de ansvarlige blir straffet

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  moha
14 år siden

Hvor godt er du oppdatert om vårt norske rettsvesen Moha?
Om hvor mange voldsoffere, offere for psykiatrien, barnevernet og andre offere av ondskapsfulle handlinger utført av mennesker som taper sine saker i retten?

http://www.mintankesmie.no/dommere_og_domstoler.php

http://www.aftenbladet.no/lokalt/jaeren/971701/ndash_Rettssystemet_glemmer_ofrene.html

http://bousnett.com/rune/webBooks/synn%C3%B8vetaft%C3%B8shistorie.pdf

http://stomm-blog.blogspot.com/2008/05/psykiatri-og-menneskerettigheter.html

http://agderavisen.com/article.php?story=20090113085628203

http://www.barnasrett.no/tema/barne_ungdomshjem.htm

http://debatt.sol.no/content/barnevaernet-odelegger-ungene

http://www.hvamenerpartiene.com/saker/kemnerpraksis.htm

Skal jeg ramse opp flere linker inn til “sannhetene i et nøtteskall” Moha vil jeg bli sittendes her resten av natten og dagene fremover! Det har jeg ikke tid til.

Lise

Ingunn Sigurdsdatter
Svar til  moha
14 år siden

Nei Moha, det gjør de ikke. de ansvarlige blir på ingen måte straffet, det er hele poroblemet. I enkelte tilfeller ja, men ofte ikke.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
14 år siden

Du kaller marionett-broilerregime “våre stortingspolitikere og regjering”.
Du prøver å lure populasjon under ditt partis banner med nye fine ord.
Så lenge du ønsker å samarbeide med systemet, er du avslørt.
Du forstår utmerket godt at uansett hvem stupid-velgere stemmer på, så gir de makta til djevelen. De legitimerer faenskap på Jorda ved å gi sin mandat til Røde hunder eller besatte FrPère. Pest er ikke bedre enn kolera.
Alle dere som støtter systemet med deres deltakelse, er av samme stamme.

Det er mange PST- og synagoges agenter som prøver å plante falske ideer og villede diskusjon på tullete spor her på forumet.
Ignorer fandens anstrengelser, men tenk på effektive måter motarbeide faen på. Avsløringer av fakta faen prøver å feie under teppe, er veldig bra.
Underskriftskampanjer “Norge ut av NATO, NATO ut på månen” og “Staten Palestina nå!” med streikevakter rundt Broilerhuset kunne tvinge faen til handling om det ble samlet noen hundretusener av underskrifter.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  bin Laden
14 år siden

Så demokrati er djevelens verk? Er det det du sier?

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

VELDIG BRA ARTIKKEL MED DETALJERT INFORMASJON Armin!

Selv har jeg bare dette å si, AT DET IKKE FINNES NOEN MENNESKRETTIGHETER IGJEN FOR FOLKET HER HJEMME ELLER I ANDRE UNDERTRYKTE LAND SOM BLANT ANNET AFGHANISTAN.

De menneskerettighetene som finnes for deg og meg og resten av våre medmennesker som inntil nå har vært slaver under både Stoltenbergregjeringen, regjeringer før han (her i landet) under Bush, Obama og en rekke andre UDEMOKRATISKE regjeringsmakter i denne korrupte og onde verden, er svært begrensede rettigheter som først og fremst tilfaller de som nøyer seg med mindre, de som burde hatt mye mer i både erstatning og oppreising for de grove krenkelsene de har vært utsatt for men som gir opp og istedet har går med på at ondskapens elite (de som sitter bak og styrer sine egne rettigheter som blant annet er regjeringen og frimurerfolk) kan skalte og valte med lovfestede menneskeretigheter som de vil!

Jeg har et Borgerrettighetsparti som du vet Armin og iblant har jeg problemer med å fortelle folk om hva dette partiet virkelig står for og vil gå frem mot!
Mange mennesker der ute ønsker store forandringer i vårt samfunn men skepsisen er der fortsatt , der jeg stadig vekk får spørsmål som: ” Men hvordan skal vi klare å stoppe faenskapen og urtettferdigheten som rammer så mange av landets borgere da? Så lenge Stoltenberg har makt, har vi jo lite vi skulle ha sagt!!!” Men folk har jo selv gitt han makt og fyrer fortsatt oppunder han, som han skulle være den største guruen av dem alle!

Jeg selv prøver selvsagt å ytre meg forsiktig til disse menneskene som så gjerne vil inn i BRP som medlemmer og samtidig være med på å skape forandringer til det bedre for folket og samfunnet vi lever i. Det er bare det, at kjører man ikke et knallhardt løp mot disse partiene og den politikken som har vært med på å drive Norge inn i den eneste stor ruinhaugen som det vi ser vårt land om kort tid vil bli, gjør vi ikke noe mer isammen om å STOPPE Jens og hans udemokratiske kontrollpolitikk, vel så har man bare seg selv å takke den dagen de fleste av oss står på gata , uten noen rettigheter i det hele tatt, uten noen som bryr seg. og uten at vi noensinne vil klare å karre oss opp på et nogenlundeoverlevelsesdyktig nivå igjen!

Er det slik vi skal fortsett å sitte med hendene i kors og bare vente på at Stoltenberg og hans disipler tilintetgjør vårt land og landets befolkning?

Folk kan kalle meg for utålmodig og agressiv med hensyn til min motstand til Stoltenberg regjering-. TAKK sier jeg til dere som har kalt meg det. Jeg har grunn god nok på vegne av svært mange forsømte av mine medmennesker her i landet og min egen familie å rette KRAFTIG KRITIKK mot Jens Stoltenberg , mot Siv Jensen og hennes politikk, for det hun selv er opptatt av og for den menneskegruppen som faller henne best om hjertet! Og Høyre, Krf, SP og Venstre. Hva har de fått til “så bra” på disse årene som godtlønnede politikere at det ikke finnes stor fattigdom, stor stoffmisbruk, stort sykdomsantall og store psykiske lidelser her i landet???? Har de klart å gi mennesker den backupen og de rettigheten de har krav på for å føle seg lykkelige, frisk og oppegående i dette såkalte “velferdssamfunnet og “demokratiet!!!!”

Og nå snakker Stoltenberg og kompani om deres nye helsereform som er lagt ut som deres neste plan og “taktiske lurendreier trekk” langt , langt ut i tid, helt frem til 2012??? Han smiler og de smiler stort denne Stoltenberg og disse regjeringskollegaene hans på Dagblad – bidet! Folk tenker igjen. “Han er jo så sympatisk denne karen Stoltenberg da, og de løftene han kommer med kommer han sikkert også til å holde!” Har han holdt så mange av hans valgløfter dere påstår dette?

Svært få har skjønt hvorfor han igjen trekker ut tiden og nå nevner år 2012?

Stoltenberg har igjen sikret seg god tid til å å gjøre andre ting enn å bry seg om landets fremtid og befolkningens liv, helse og overlevelsesmulighet – i fremtiden!

La oss få i sving en stor menneskerretighetsdemonstrasjon Armin!

Jeg kan forkynne mye gjennom partisiden og HULK sin hjemmeside og også appellere til folk jeg fra før av kjenner om at disse stiller opp med sine innslag-. Mange vil nok være skeptiske til en demonstrasjon men dette må til skal vi alle besteforeldre, mødre, fedre, unge, barn .- ja til og med dyrene i vårt samfunn gå i møte en fremtid der vi får tilbake våre rettmessige rettigheter, vår frihet, vår rett til å kunne eie en bolig og klare oss nogenlunde økonomisk bra uten å slite oss ihjel og vår rett til å være medeiere av denne jorden vi trår og står på.

Jeg oppfordrer alle der ute til å komme inn her og fortelle at dere er leie av å slite vettet av dere økonomisk og sosialt for å klare å overleve mentalt! At dere også er FOR at vi alle går igang med en landsomfattende meneskerettighetsaksjon med alle type bidrag, om det så er gateteater, spiler inge rolle. Det viktigste er at våre stortingspolitiker og regjering nå en gang for alle FORSTÅR at de har SVIKTET landets befolkning STORT med dere feilpolitikk og usynliggjørelse av alvorlig problematikk i dette norske samfunn i en årrekke!

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP
http://www.borgerretighetspartiet.no
og HULK (help for youth in serious lifecrises)
http://www.hulk.no

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Jeg tror du skal være klar over at du uansett har en rettighet igjen her i landet. Du fikk lov til å skrive det du gjorde, og du fikk lov til å google det du ville.

Jeg tror også du skal være klar over at en av de mest effektive taktikkene for å kontrollere en befolkning er å gi dem så lite mat at de sliter seg ut på å skaffe det. I Norge har vi så mye ressurser at folk kan skrive hva de vil på internett. Det er en ganske forskjellig situasjon fra de som aldri har sett en PC og ikke kan skrive i det hele tatt.

Gi PCen din til en person på Haiti, og la ham skrive hva han vil.

Ingunn Sigurdsdatter
Svar til  Quark
14 år siden

Hei Quark,-jeg tror diu skriver fra “den andre siden”, det ståstedet vi alle hadde før vi begynte denne ferden ned i kaninhullet. Jeg trodde også at jeg bodde i verdens beste land, -og dengang ville jeg tenkt at Nyhetsspeilet står for den mest ekstreme fantaisme ever. Men, det var før jeg så Zeitgeist, og Endgame og Loose Change og alle disse filmene. Før det hadde jeg alltid vært opptatt av historie, særlig i Latin Amerika, og jeg visste mye om CIAs engasjement-og jeg var alltid frustrert over at så få andre kjente til den vanvittige kynismen som styrer USAs utenrikspolitikk-men, jeg tenkte ikke så mye over det. Nå derimot føler jeg at jorda brenner uten oss; flagget brenner-og det haster. Når du først har fått den aha-opplevelsen de fleste som skriver her inne har fått, så vil du se strukturer og sammenhenger du ikke hadde en anelse om at fantes-for hvordan skulle du kunne vite det. I avisene står det jo ikke noe om disse tingene overhodet. Jeg vil derfor utfordre deg til følgende: se Zeitgeist er du snill, og kom så tilbake etter det. Og ja, jeg har gått på universitetet i syv år,-jeg tror ikke at alle sannheter finnes på YouTube. Jeg håper du forstår at jeg kommer i fred:)), ikke for å vinne en diskusjon eller liknende:)

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Ingunn Sigurdsdatter
14 år siden

Jeg er svært så enig med deg Ingunn,med det forbeholdet at når vi begynner å undersøke,og vi begynner å forske,så har dette stoffet sin egen akselerrasjon.Dette betyr at det ofte synes å være slik at det er akkurat NÅ det gjelder,fordi det er like før noe skal skje.Jeg må si;at heldigvis så er det skjelden slik.Det vi frykter mest,skjer ikke øyeblikkelig bare fordi vi har blitt klar over at faren er der.”Noe” skjer hele tiden,og det er vel de små skrittene som blir tatt,nærmest umerkelig for oss “dødelige”,vi må være mest på vakt over for.Sluttsummen kan bli skremmende,og det er akkurat den vi frykter skal inntreffe,men som nevnt,ikke alt vil skje på en dag,og i nær framtid-nødvendigvis..
Om vi leser den alternative presse fra 30 år tilbake,så hadde de det like travelt de også.Alle skribenter og kommentatorer var nærmest unisont enige om at “they” ville lede oss rett i fortapelsen i nær framtid.Altså dager og mnd fra utgivelsesdato.Dette skjedde ikke den gangen heller,men alt gikk sakte den gale veien,og gjør det enda.Det haster med å stoppe dette langsomme toget av udemokratiske elementer,men det har det gjort i 100 år allerede,og det vil også haste om enda 100 år,men det er egentlig et spørsmål om hva vi er villige til å gå med på av samfunnsutvikling i de landene vi skal bo i.-Og det er ikke så uvesentlig det da..

Ingunn Sigurdsdatter
Svar til  Ingunn Sigurdsdatter
14 år siden

Uenur, jeg er så enig med deg i mye, og jeg tror også at vi må passe oss for å integrere uroen og feberen i våre egne sinn. Det er like viktig å finne og beholde vår egen ro oppi alt dette. Men, jeg tror det haster på en annen måte enn før. Mye skjer i annen skala, og de store strukturene er mye, mye tydeligere enn før. Vi har hatt kataklysmiske kriger før, men ikke med det samme potensialet som nå-og ikke med et så utbredt forsøk på mind control og overvåkning som nå. Jeg tror en av de største farene er “the electronic cage” som de har tenkt å senke ned over tankene våre-det må vi unngå. Noe om hastigheten: bare i fjor skjedde dette: opprulling rundt The Feds underslag av 9 (?) trillioner dollar,-de ble bare borte, vaksineskandalen som påviste massiv korrupsjon på et nivå vi ikke har kunnet forestille oss (og da snakker jeg ikke om innkjøp av vaksiner og at farmasiindustrien tjener penger, men om det faktum at enkelte stillinger i sentrale posisjoner rett og slett har blitt annektert av Illuminati. Det er umulig å se det på annen måte), en klimaskandale av et uforståelig omfang og med implikasjoner som er hinsides det de fleste vil kunne forestille seg, invasjon av Afghanistan, nå Haiti med et militært formål, Europa har blitt ett land og alle land her har overdratt sin nasjonale suverenitet gjennom Lisboaavtalen-selv om ikke så mange ennå vet at det er det som har skjedd-og EU forsøker nå å gjøre det som har vært målet i lang tid: bygge opp sin egen hær. land og stater går spå p si konkurs, california, hellas, og mange er på vei mot det samme,-USA er på vei. Vi ser uforklarlige fenomen i universet,-det mest spektakulære så nær jorden var lysfenomenet i Nord Norge. Men ellers så skjer det mye rundt demagnetisering av planeter, mm. Jeg tror vi lever i en helt annerledes tid.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Selv vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte når jeg ser at du sammenligner Norge med Afghanistan. Prøv å leve en uke som kvinne i Afghanistan. Etter to dager kommer du til å gråte blod og ofre barn for å komme hjem til Norge.

Quark
Quark
Abonnent
14 år siden

Jeg ser at i ditt idealsamfunn kan man si hva man vil om de man er uenig med. Unge soldater er hjernevasket bare fordi de er uenig med deg? Motparten kunne med like stor troverdighet si det samme om disse ungene som skulle dele ut antivaksinefoldere.

Ydmykhet er å innse at folk kan komme frem til andre konklusjoner uten at det er noe galt med dem.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Quark
14 år siden

ikke “om de man er uenig med”, men om den saken man er uenig i.
Hjernevasking er det dødeligste våpenet faen har.
Når en blir ferdig hjernevasket, vil en dø og drepe for faen og hans ideer, uten betenkeligheter.
Ideelt samfunn burde tillate alle å komme med sine argumenter og FAKTA, burde tillate åpen debatt.
I dagen verden eier jøden 95% av massepropaganda-medier og har full kontroll over påfyll i sauhode.
KGB forsket på og fant ut at 80% (!) av tobent populasjon er potensielle zombier som svelger enhver propaganda. 15% vurderer andres påstander med en viss skepsis, og kun 5% er umulig å hjernevaske.
De unge kvinne- og barnemorderne du prøver å ta under din beskyttelse, er ikke nødvendigvis lurte stakkarer, mange er kyniske lykkejegere på jakt etter lettjente blodpenger.
Bare kom med hvilke som helst konklusjoner hvis de ikke skader andre. Jeg klarer å se over deg om du er en homse, f.eks., men du må ikke påtvinge din sykelige legning på førte sider av propagandamedier. Hjemme kan du gjøre hva du vil hvis det er frivillig fra den andre sykes side.
Men hvis du krever at jeg må ydmykt akseptere jøde-vestlige drap og terror, tortur, plyndring og ødeleggelse av jordkloden min, så skal jeg prøve å vise deg din plass under himmelen.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  bin Laden
14 år siden

Jeg orker ikke å ta inn over meg et innlegg som er til de grader preget av hat. Det er ikke hat det er snakk om, det er å kunne overbevise andre.

Jeg tviler ikke på at det er godt å få skrevet det, men det du skriver overbeviser ingen. Du bruker ordet “jøde”, men hadde jeg byttet ut det med noe annet hadde du kanskje hoppet i stolen og vært enig. Likevel hadde ingenblitt klokere av det, for hatet er det samme

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Quark
14 år siden

Helt enig med deg her, Quark.

bin ladens innlegg fremstår for meg som usammenhengende babbel, men jeg vil likevel bemerke følgende;

Om jeg forstår deg rett vel og merke (ikke lett når du skriver som du gjør, men men);

Mener du homofil legning er sykelig?

Sorry bin laden, men vi lever ikke i middelalderen nå lenger. Du må gjerne mislike at mennesker av samme kønn velger å leve sammen, men å trekke inn sykdomsbegreper her… SHAME ON YOU!

Videre er det sludder og pølsevev at

“80% (!) av tobent populasjon er potensielle zombier som svelger enhver propaganda. 15% vurderer andres påstander med en viss skepsis, og kun 5% er umulig å hjernevaske.”

Derson du setter deg inn i CIA’s mindcontroll programmer (som fortsatt pågår om enn i mer sofistikerte former enn på 60 – 70tallet), så vil du se at det er EKSTREMT krevende å hjernevaske eller zombiefisere et menenske. Selv ikke massiv bruk av medikamenter, elektrosjokk, sanseberøving osv viser seg å gjøre nytten.

RonY
RonY
Abonnent
14 år siden

En ting jeg funderer på, hvis at et menneske kan se på f.eks videoen som innebærer politivold, fra köben møtet. Og det florerer lignende videoer på nettet. Og det blir sett at hundre tusenvis, hvorfor sitter vi da fortsatt tilbake lent i god stolen, og slapper av med kim’s i fanget å dahls i hånda?

Innerst inne veit en stor prosent av “mainstream” people, at verden er fuck’d. Men egoismen som er bygget opp, samt ignoransen som holder den vedlike er faretruende stor hos de fleste som lever i en “moderne” verden.

Ingen grunn til å være redd for monster under senga som barn, når det finnes mennesker som thorvald, jens, siv, støre, bush, clinton, rockefeller, rothschild, gates å hele gjengen som lurker rundt i sine palasser og dyrker allskens ondskap.

Kjempe jobb Armin!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  RonY
14 år siden

Det var godt spørsmål – hvorfor sitter mette sauer i godstoler og tygger fôret sitt så lenge faenskap angår andres skinn.
Det var en til som lurte på det samme en gang før i historien.
Fordi de ikke forstår sammenhengen, kanskje. De tror sikkert at ulven blir mett etter å ha spist en nabosau.

I tillegg jobber faen med saken og splitter for å herske.
TV-zombiapparat klistrer på hjernen på sofa`n konkurranseinstinkt via robinson- og øvrig drittekspedisjoner. Sladre, manipuler andre eller bli spist.
Selv vet faen solidaritetens makt.
Uansett hva faen fra deres rekker blir tatt for, så har Broilerhuset tillit til dem likevel. En for alle og alle for en.
De ville være maktesløse om 100 tusen gikk fredelig med hver sitt råttent egg og mistet det ved forbipassering av Broilerhuset eller synagogen som huser sionist-formannen og lobbyist for sionistisk misdannelse “israel”.
Dette i protest mot mishandling av demonstranter i Køben, i Tyskland m.m.

Det må opparbeides varslingssystem for synkronisering av slike aksjoner.
Yankees lærte ukrainere under oransje-revolusjonen å bruke varsling ved organisering i grupper på 10 personer som sendte hverandre SMS.
Husker dere hvordan 40 tusen ungdommer ble samlet til demonstrasjon som stoppet Kjell-Magnes planer om norsk Irak-invasjon?

« Forrige artikkel

Krenkelser av menneskerettigheter i Norge

Neste artikkel »

Journalister – maktens sprellemenn

70
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x