HAARP et geofysisk våpen

34.3K visninger
7 minutter lesetid
701

Mange tror at HAARP er et mystisk anlegg som i beste fall ikke eksisterer. Men slik er det ikke. HAARP er et kraftig geofysisk våpen som kan benyttes destruktivt på global basis.

Russland var det første landet som allerede i 1920-årene syslet med dette våpenets teknologi og bygget sitt eget HAARP-anlegg. Dette heter SURA og var ferdigstilt allerede i 1981. SURA ligger cirka 100 kilometer øst for Nizhny Novgorod i en liten by i Vasilsursk.

Russiske vitenskapsmenn har dermed mest erfaring med denne teknologien som de mente var så farlig at de utfordret FN til å forby teknologien fordi den var farligere enn atomvåpen. FN forsøkte å forby den allerede på 1970-tallet, men lyktes ikke.

SURA stråler 190 MW. Det ryktes at SURA-aktiviteten var årsaken til Tsjernobyl-atomkatastrofen  26. april 1986. Det ryktes også (uttalt av blant annet den amerikanske meterologen Scott Stevens) at russernes SURA-aktivitet var årsaken til orkanen Katrina som ødela store deler av byen New Orleans i USA 29. august 2005.

Tre ulike HAARP-anlegg

Det er tre forskjellige HAARP-anlegg i verden, som har kapasitet som geofysiske og meterologiske våpen. I tillegg til SURA i Russland så har vi EISCAT i Tromsø  og HAARP i Alaska.

EISCAT i Tromsø ble bygd av den tyske Max Planck-institusjonen på 1970-tallet og var det ledende HAARP-anlegget før anlegget i Alaska ble påbegynt  i 1993. EISCAT-radarene ligger i Ramfjordmoen i Tromsø og Longyearbyen på Svalbard. EISCAT er akronym for European Incoherent SCAT-er. Anleggene ligger i tillegg til i Norge, i Kiruna i Sverige og i Sodankylä i Finland. Medlemslandene er Norge, Sverige, Finland, Storbritannia, Tyskland, Japan og Kina med tett samarbeid med Ukraina i de siste par år. Organisasjonen eies av forskningsråd i medlemsland. Radaren i Ramfjordmoen sender med 224 MHz.

Radarene har følgende arbeidsoppgaver ihht Wikipedia:

 • oppførsel og energibalanse på høye breddegrader, herunder romvær
 • plasmafysikk og dynamiske prosesser i jordas nære verdensrom
 • trender i atmosfæren og ionosfæren, også langsiktige trender og globale endringer
 • egenskaper og dynamikk i det interplanetære rom
 • parametrisering av disse prosessene og utvikling av teknikker for å forutsi disse

En global trussel

USA hadde militærpolitiske mål for sitt HAARP-anlegg. Star Wars-teknologien skulle flytte krigen over til rommet og man trengte en ny romkrigteknologi. Oppgaven til HAARP i Alaska skulle være å kunne avskjære interkontinentale fiendtlige raketter. Amerikansk vitenskapsmann Bernard J Eastlund fikk  patent på teknologien i 1985, som han kalte for ”Method and Apparatus for Altering a Region in the Earth`s Atmosphere, Ionosphere and/or Magnetosphere”.

USA Marine begynte så å bygge HAARP i 1993 med ferdigstillelse i 2001. Anlegget skal være aktivt til 2017. Innen 2020 skal Pentagon, USAs forsvarsdepartement, etter planen ”eie” og kontrollere verdens miljø og verdens vær. Våpen som HAARP er tiltenkt en rolle i denne politikken.

Den russiske avisen Pravda har på sine nettsider to artikler om HAARP: ”HAARP Poses Global Threat” (15.01.2003) og ”USA and Russia supposedly develop secret meteorological weapons” (30.09.2005). Artiklene behandler HAARP som et meget farlig våpensystem og insisterer at disse våpensystemene må bannlyses av sivilisasjonen.

Manipulerer atmosfære og magnetosfære

Det sies at HAARP-anleggene i tillegg til jordens atmosfæriske forhold kan forandre jordens magnetosfære og gravitasjon. Jeg tror ikke at HAARP kan gjøre det direkte, men HAARP kan trigge forhold som forsterker jordens atmosfæriske og magnetosfæriske uregelmessigheter, som så lager  katastrofene og jordskjelvene.

HAARP kan dermed forsterke disse uregelmessighetene og naturlige variasjonene. Resultatet blir store menneskelige tragedier og kollaps av værmønstre på jorden og i verste fall kollaps av verdens økonomi. Kollaps av værmønstre kan bidra med å ødelegge avlingene slik at det blir knapphet av mat på kort og lang sikt.

Militært beskyttet

HAARP anlegg i Alaska er beskyttet med flyforbud over anleggsarealet og U.S. Marine har installert Air-Defence System Patriot på området. Det handler om å beskytte en av verdens mest hemmelige aktiviteter. I følge Pravda kan HAARP:

”(HAARP) is capable of causing artificial aurora borealis, it can also jam radar stations of early ballistic missile detection systems, communicate with submarines in the ocean and even detect secret underground complexes of the enemy. Radiofrequency emission is capable of piercing through the ground and examine hideaways and tunnels, it can burn out electronics and destroy space satellites. The equipment can also impact the atmosphere and thus cause changes in weather. HAARP is allegedly used for causing natural disasters simiral to Hurricanes Katrina and Rita.”

Det er viktig å forstå at flere hundre russiske vitenskapsmenn, samt vitenskapsmenn fra andre nasjoner er helt enige i at HAARP har denne kapasiteten. Nå påstår russiske vitenskapsmenn at SURA-anlegget ikke har deltatt i denne forskningen siden Sovjetunionens kollaps. Det er det som hevdes. Russerne vier nå oppmerksomheten til  forskning på interaksjonen mellom naturlige katastrofer og uregelmessigheter i jordens ionosfære og magnetosfære.

Hemmelig geofysisk våpentesting

Flere vitenskapsmenn verden over mente at alle de uforutsigbare naturkatastrofene i Asia og i Europa i 2002 måtte ha en felles kilde. Noen av dem mente at denne kilden var HAARP. At det handlet om hemmelige våpenutprøvninger med geofysiske våpen. Derfor tok det russiske State Duma initiativ overfor president Putin og FN å bannlyse denne typen av våpenutprøvninger.

Det russiske parlamentet diskuterte i det minste fabrikasjon og mulig bruk av geofysiske våpen åpent, i løpet av et år. Pravda skriver videre at Sovjetunionen og USA på 1970-tallet ble enige om en avtale for å forby denne type forskning for militær bruk, men til tross for avtalen fortsatte forskning i hemmelighet i begge land.

”The owners of this weapon area ble to program floods, twisters and storms, even earthquakes in any region of the planet. It is also possible to paralyze civil and military electric surveillance systems, and even to affect the mentality of whole nations”, skriver Pravda videre.

Nå snakker russiske vitenskapsmenn om at militære forskere ennå ikke har brukt hele kapasiteten til HAARP, og at hvis de gjør det så vil det forårsake en global katastrofe. De sier at teknologien for akkurat dette er på plass og anlegget (HAARP i Alaska) er der. Det samme gjelder anlegget (EISCAT ) i Norge.

Skadelige funksjoner

I 1995, året når Alaska HAARP-anlegget begynte sine tester, gav Dr Nick Begich og Jeane Manning ut en liten bok om HAARP: ”Angels don`t play this HAARP. Advances in Tesla technology”. Begich og Manning hadde oppdaget at HAARP var blant topp 10 på verdens underrapporterte nyheter. De ønsket å skrive en bok, som tok sikt på å informere publikum om denne hemmelige teknologien.

De oppdaget at HAARP kan:

 • Bryte ned menneskets mentale prosesser.
 • Blokkere alle globale kommunikasjonssystemer.
 • Endre værmønstre over store områder.
 • Forstyrre trekkfugler og vandrearters mønstre.
 • Påvirke din helse negativt.
 • Unaturlig påvirke jordklodens øvre atmosfære.

Begich og Manning skriver, at deres hensikt er ikke å skremme, men spre informasjon slik at mennesker kan gjøre opp sin egen mening om HAARP. Og ikke minst mobilisere venner og bekjente. Det er på tide å åpne en diskusjon og gjøre publikum oppmerksom på problemet, skriver de i introduksjonen av boken. I dag er boken deres klassiker blant HAARP-litteratur og anbefales på det sterkestes for interesserte.

For norske forhold kan jeg anbefale min egen bok ”Tors hammer” hvor jeg tar opp en mulig bruk av HAARP-våpen på norsk jord de siste fem årene. Jeg er overbevist om at den norske regjeringen er bevisst HAARP-våpen og skjuler bruk av den blant gloser om sivil forskning. EISCAT får penger av regjeringen gjennom Norsk Forskningsråd. Vi bør gjøre publikum oppmerksomme på det faktum at skattepengene blir brukt til avansert hemmelig våpenteknologi.

Siste jordskjelv

Mens jeg skriver dette (den 13. januar 2010) så kommer det nyheter om en kraftig jordskjelv ( 7,3 Richters skala ) på Haiti sent i går kveld norsk tid. Det tikker inn nyheter om opp i mot 500.000 døde i denne forferdelige katastrofen. Innen 24 timer etter det inntrufne kommer det meldinger på Internet at mystiske ”HAARP-lys” ble sett i himmelen ved jordskjelvstedet i forkanten. ”HAARP-lys” er rosa lysfenomener og rosa sky på himmelen akkurat før jordskjelvet tar til. Det samme skjedde i Kina ved det siste store jordskjelvet der den 12. mai 2008.

Samtidig må vi se på muligheten for at disse fenomenene er basert på naturlige årsaker. Det vil si endringer på grunn av den globale oppvarmingen hele solsystemet er utsatt for og som naturlig nok vil medføre en rekke jordendringer. Haiti kan være den første i en rekke slike endringer videre fremover uten at HAARP nødvendigvis er årsaken i alle slike tilfeller.

Hemmelighetene kommer frem i lyset

Vi lever i en tid hvor hemmeligheter blir avslørt. Slik vil det bli også med HAARP. Menneskeheten forbereder seg på å få vite elitens hemmelige planer for menneskeheten. Disse planene er ikke og har ikke vært gode. HAARP er skapt for å ta knekken på moder jord ved å angripe jordens økosystemer og fysiske systemer slik som atmosfære, magnetosfære og gravitasjon.

HAARP påvirker økosystemene slik at dyreliv vil bli tapt på jorden. Fysiske systemer slik som miljø og vær blir angrepet ved hjelp av hemmelig teknologi. Men hemmelighetene vil bli avslørt i prosessen, som begynner akkurat nå i 2010. Den 12.januar 2010 skrev Aftenpostens nettavis en artikkel om HAARP med tittelen ”Norge får skylden for ekstremvinter i verden”. Artikkelen siterte nettavisen Pakistan Daily som skrev den 8. januar en artikkel som påpekte at norsk EISCAT er skyldig for vinterens ekstremvær i Europa, USA og Asia. Om det skyldes bruk av HAARP eller kommer av naturlige globale endringer vites ikke.

Hva kan vi gjøre i Norge for å bekjempe EISCAT-anleggene i Tromsø og på Svalbard? Første oppgave er å informere det norske folk om HAARP på norsk jord og avsløre hva denne teknologien er kapabel til. Vi må protestere mot regjeringen, som med vitende vilje støtter  EISCAT-organisasjonen økonomisk. Til slutt må vi informere media på samme måte som vaksinekampanjen gjorde gjennom de største avisene og gjennom TV og radio. En gruppe aktivister burde reise til Ramfjordmoen i Tromsø for å besøke EISCAT-anleggene med protester.

Adresser og telefonnumre:

EISCAT
Ramfjordmoen
9027 Ramfjordbotn
Tlf. 776 20730

EISCAT
P.B.432
N-9171 Longyearbyen
Tlf. 790 21236

EISCAT Director Dr. Esa Turunen ( finsk )
Esa.Turunen@eiscat.se

Maarit M. Hanssen

er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

701 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Øyvind
Øyvind
Anonym
2 år siden

Nå da..
http://wheredidthetowersgo.com/
https://www.drjudywood.com/wp/
Sven Inge; fint om du slipper inn mine kommentarer på speilet.

Øyvind
Øyvind
Anonym
2 år siden

Hei Maarit.
Nå ser vi main stream mediene “hyller” den offisielle Muslims & Airplanes historien – også i Norge.
De opprettholder “the muslim bogey man” historien. Kjempe smart samtidig som de tok ut sine “egne” CIA Afghanere (håndplukket utsending med militære transportfly), til oss i Vestlige Europa og selvsagt også til USA.
Det kommer mere False Flag angrep hvor de legger skylden på muslimer igjen.
Se boken til Dr Judy Wood og sammenstill hennes dokumenterte hendelser 9/11-2001 med dine egne data angående Haarp og skapelsen av orkaner (statiske felt). Sjekk også Dr Wood sine dokumentasjoner om Hurricane Erin som kom i rett retning av New York frem til morgenen 9/11-2001. Deretter stod den stille i ett døgn utenfor New York (det var da ett enormt statisk felt langt inn i USA), før den snudde og reiste nord øst i Atlanterhavet og ble bare til en liten kuling før den forsvant helt noen dager senere.
http://www.wheredidthetowersgo.com http://www.drjudywood.com
Klarer ikke lime inn bilde, men sjekk nettsidene ovenfor..

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Det er tydelige HAARP-mønstre i skyformasjonene idag.

Hvor lenge skal HAARP-herpingen av vårt vær og klima få pågå?

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Snowden-avsløringer om HAARP:
http://www.secretsofthefed.com/snowden-reveals-haarps-clobal-assassination-agenda-w-video/

HAARP er utvilsomt en monster-maskin som befinner seg i feil hender og misbrukes i det stille uten å etterlate seg spor…

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Første del av presentasjonen på torsdag (8. mai) på Unity er viet HAARP-teknologien inkl. det norske EISCAT-anlegget. Begge anleggene er klimaforstyrrere i verdensklasse.

Denne presentasjonen vil trolig være den mest detaljerte (og samtidig lettfattelige) som hittil er blitt gitt i Norge om det alvorlige teknisk-vitenskapelige temaet HAARP..

Hvis du er opptatt av livsvilkårene på Jorden og hva som bør gjøres for å beskytte livet på Jorden mot “gale vitenskapsmenn” sin hodeløse tukling med livsvilkårene på Jorden, anbefales du å komme.

Tingene er IKKE under kontroll, det er på tide å våkne opp…

Her er praktisk info om arrangementet: http://unity.no/mudah/index.php?kategori=arrangementer&id=4636

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Many chemtrail airplanes are spraying the skies over and round Trondheim today, from early morning, these nazi-marx criminal UN, NATO, NASA and bankers lunatics control the weather, creates extreme weather like typhoons, earthquakes, droughts and rain

HAARP, High Frequency Active Auroral Research Program, Tesla, military weapon and civil applications http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1907&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

The new government greeted by the country’s sheeple http://www.youtube.com/watch?v=ZByOyeS8E7E

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Many chemtrail airplanes spraying in Trondheim Norway, March 12 2014 http://www.youtube.com/watch?v=69T7Gohx1qU

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Earthquake Strikes Crimea; Russian Troops Blame U.S. HAARP -Saying U.S. “Used a Weapon of Mass Destruction against Russian Military”

According to sources on the scene, Russian military surveillance detected INTENSE bursts of electromagnetic long-waves prior to the earthquake. They say the bursts were specifically timed and repetitive in nature, which caused a resonance in the ground, triggering the earthquake.

They claim this was a deliberate attack by the United States and are using frightening language to describe it. One spokesman said bluntly “The earthquake in Crimea was caused by the use of a weapon of mass destruction by the United States against the Russian Army.”

http://www.theweepingeagle.com/2014/03/earthquake-strikes-crimea-russian.html

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Denne filmen blander sammen to helt forskjellige frekvenser.
HAARP “High Frequency” , Dr. Agnew used LOW Frequency.
Skulle høy frekvens bølger føre til jordsjelv må en forklarere hvorfor sol-lys ikke utløser jordsjelv normalt, kun ved meget høye EMP forstyrrelser (solstormer m.m.) og da er forsinkelsen 24-48 timer, så det medfører at vi med de rette måleinstrumentene kan forutse store jordskjelv 24-48 timer i forkant. (koster noen 10 talls mill å sette opp hvis noen er intressert )

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Maarit M. Hanssen ,det jeg er uenig i er jordsjelv, at de klarer å påviirke været er vel alle enig om, også dem i, Tromsø, Så kommer en til jordsjelv, hvis en klarer å forandre energi strønnnebe i topplagene rudt jorden,,så kan en toretisk klare å lage ukontrollerte jordskjelvv i etterkanta. (24-48 timer) men i utganspunktet er det rein teori, (tok lang tid å finne ut av at det var mulig(

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Glemm Norge tromsø, tror ikke de klarrer å skape noe, det har faktisk ikke nok effekt, energi aleine.Likte det du fortalte om Fensfjorden, Mongstad og ingen målinger i sjøen, Det blir målinger i sjøen de kommer de ikke unna , så takk.

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

Helt enig Maarit.
Dessverre en ny tragedie hvor giftige slanger har satt sine dype avslørende spor, i hvertfall opplagt for den som vet bevegelsesmønsteret til serpents/snakes/slanger/orm. Med all respekt, dette kan ikke vente:

Flagstaff
”Lowellobservatoriet ble bygget i Flagstaff i 1894 av Percival Lowell. Det var ved dette observatoriet at det som da ble regna som solsystemets niende planet, Pluto, ble oppdaget i 1930.”
http://no.wikipedia.org/wiki/Flagstaff
”Denne siden ble sist endret 1. mai 2012 kl. 19:30.”

Percival Lowell
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Percival Lowell (13. mars 1855 – 12. november 1916) var en amerikansk astronom.
Han var overbevist om at det var kanaler på mars, og står bak oppdagelsen av asteroiden 793 Arizona
http://no.wikipedia.org/wiki/Percival_Lowell
Denne siden ble sist endret 3. mar 2012 kl. 12:03.

– Jeg så gjennom bildene for andre gang da jeg så de gåtefulle spiralene. Da ble jeg ganske overrasket, forteller han.
– Spiralene blir først synlige når du virkelig zoomer inn. De forsvinner lett inn i resten av landskapet på Mars.
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.8109946

Vakker slangevirvel knipsa på Mars
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.8026853

Meiner Vikingsondane likevel fann liv på Mars
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.8072172

Forskere er på sporet av flytende vann på Mars
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7738781

“Svømming under Sommer-OL 2012
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Svømming under Sommer-OL 2012 vil finne sted i perioden 28. juli til 10.august. Det vil bli konkurrert i 34 forskjellige øvelser, 17 for menn og 17 for kvinner. To av øvelsene er i åpent vann (10 km), mens de resterende vil finne sted i et 50-meters langt basseng.
Innendørsøvelsene vil finne sted i Aquatics Centre, mens utendørsøvelsene vil finne sted i The Serpentine i Hyde Park[1].
http://no.wikipedia.org/wiki/Sv%C3%B8mming_under_Sommer-OL_2012
Denne siden ble sist endret 30. apr 2012 kl. 16:34.”

http://en.wikipedia.org/wiki/Serpentine_%28lake%29
This page was last modified on 30 April 2012 at 19:30.

http://no.wikipedia.org/wiki/Serpentine_%28innsj%C3%B8%29
Denne siden ble sist endret 30. apr 2012 kl. 23:30.

“by Zen Gardner”
“Are you kidding me? This is too weird to pass up. Is this idiotic tribute to confusion waltzing towards the gladiator’s arena of human sacrifice or what? What the hell is this thing?”
“The ArcelorMittal Orbit is a 115 metres (377 ft) high observation tower in the Olympic Park in Stratford, London. The steel sculpture is Britain’s largest piece of public art, and is a permanent, lasting legacy of London’s hosting of the 2012 Summer Olympics, assisting in the post-Olympics regeneration of the Stratford area. Sited between the Olympic Stadium and the Aquatics Centre, allows visitors to view the whole Olympic Park from two observation platforms.”
http://www.zengardner.com/the-olympic-orbit-monument-to-chaos/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Dette er nå et av svært mange “kollapser” innen idretten, beklageligvis. Jeg antar at vi vil se enda flere av disse i fremtiden. Om dette skyldes stråling, tilsetningsstoffer, fettmangel, doping, vaksiner, overtrening e.l er jeg derimot usikker på. Sannsynligvis er det en kombinasjon.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

På Facebook ble det opplyst at Nyhetsspeilet er oppegående igjen. Etter flere klikk på oppdatere har jeg endelig greid å komme meg inn her, men i flere dager har jeg ikke lyktes, og ingen tiltak på egen PC har hjulpet. Jeg ser det har kommet nye artikler og kommentarer så jeg stiller spørsmål ved om det er bare noen som blokkeres for tiden?

Det er plutselige dødsfall i dyreidretten også, under siste Finnmarksløp døde flere hunder, og plutelige dødsfall skjer også i andre hundeløp og hestesporten. Som Balle sier er det sannsynligvis flere faktorer som spiller inn og ingen har vel gransket dette?

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/finnmarkslopet/1.8054302

http://nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7119890

Glucifer
Glucifer
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden
Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Tsunamivarsel etter stort jordskjelv utenfor Indonesia
Målte 8,9 på jordskjelvskalaen.
http://www.dagbladet.no/2012/04/11/nyheter/jordskjelv/utenriks/tsunami/21059882/

Tor Magnus
Tor Magnus
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Omtrent samme strålingen du får fra å spise en banan altså. Har du forresten sjekket hvor mye feilvisning den har? Alle målere har en anslått mengde feilvisning, selv termometeret du har på veggen har en viss mengde feilmåling. Vanligvis så har bruksanvisningen ett sånn +-0.1uSv for eksempel. Kjekt å vite hvor nøyaktig den er.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Her har du en grov oversikt over strålingsmengde ved diverse strålingskilder Maarit : http://xkcd.com/radiation/

« Forrige artikkel

Hvem eier virkeligheten?

Neste artikkel »

Zbigniew Brzezinski – krigsguden fra Washington

701
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x