/

NASAs beste UFO-video

14.2K visninger
1 minutt lesetid
10

Tror du ikke på UFO-er eller har egentlig aldri blitt overbevist? Ta en titt på den meget fascinerende videoen som har sneket seg ut fra NASA og gjør deg opp en ny mening.

En søndag den 26. februar 1996 satte romfartøyet Columbia ut en eksperimentell forankringslinje (tether) ut i kretsløp. Eksperimentet ble kalt Tethered Satellite System (TSS-1R) og hensikten var å forsøke å generere elektrisitet ved å utnytte jordklodens magnetfelt. På grunn av sterk overbelastning så rev forankringslinjen seg vekk fra romfartøyet som resulterte i et mislykket eksperiment.


Et nærbilde av enden på forankringslinjen (til venstre) som en satellitt er tilknyttet.

Utallige flyvende objekter

Astronautene ble bedt om å slå av sine UV-kamera av NASAs bakkestasjon, men de fortsatte allikevel å filme hele fire timer i etterhånd. Det som gjør “The Tether Incident” meget spesiell er de utallige uidentifiserte flyvende objektene (UFO) som helt tydelig er synlig på NASA sitt opptak. NASA selv avviser dette som romskrot og ispartikler.

Elektrodynamiske forankringslinjer kobler romfartøy til andre romsonder i kretsløp og er designet til å benytte jordas magnetfelt i stedet for kjemisk drivstoff for fremdrift. Noen forankringslinjer er spunnet rundt sin egen akse for gyrostabilitet og må derfor motstå vridninger.

Datagenerert tegning av en forankringslinje i kretsløp.

Perfekt referansepunkt på dimensjoner

Forankringslinjen du ser i videoen er hele 20 kilometer lang. Dermed har du en perfekt referanse på dimensjoner når du observerer objektene som passerer forankringslinjen, med unntak av at man ikke vet hvor langt unna i bakgrunnen de er.

Bevis

Videoklippet “NASAs beste UFO-video” er hentet fra DVD-filmen Evidence: The Case for NASA UFOs som har langt bedre kvalitet på videoopptaket enn hva du ser på YouTube. Filmen er forøvrig sponset av skuespilleren Dan Akroyd som står bak denne dokumentarfilmen.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Når vi først snakker om UFO-problematikken – les denne artikkelen om Rudolf Hess: http://www.veteranstoday.com/2011/08/13/130485/

“Certain documents Hess brought with him to Britain were to be sealed until 2017 but when the seal was broken in 1991-92 they were missing. Edvard Bene_, head of the Czechoslovak Government in Exile and his intelligence chief Franti_ek Moravec, who worked with SO1/PWE, speculated that British Intelligence used Haushofer’s reply to Violet Roberts as a means to trap Hess.

“The fact that the files concerning Hess will be kept closed to the public until 2016 does allow the debate to continue, since without these files the existing theories cannot be fully verified.”

Hvorfor ble Hess satt i en slik nesten total isolasjon i all denne tiden etter krigen? Hvorfor ble andre høytstående tyske nazister omsider frisluppet fra fengsel, men ikke Hess? Begikk han virkelig selvmord? Hva var det man var så redd for at omverdenen skulle finne ut i forbindelse med de dokumentene Hess hadde med seg til England?

Artikkelen begynner med allment kjente fakta om Hess og går videre til å ta opp ting av en mer mystisk natur.

“I offer an alternative guess – that Hess was kept from informing the world what he knew, was contained in the UFO files in his possession. His briefcase contained something else that is still being kept securely under lock and key. That “something” is widely believed to have been the secrets of Third Reich space exploration.

After all, Hess was the one who was in charge of Hitler’s Antarctic projects that were mysteriously stopped in 1938 when a curtain descended on what, exactly, was found or done beneath the ice – mind-boggling technical advances, raced with great fervor to production once World War II broke out, astounding inventions then known as Flying Saucers, called UFOs today. I speculate, as many do, that Hess might well have meant to offer to factions friendly to the Third Reich within the British government a roadmap to the stars.”

Terje
Terje
Abonnent
14 år siden

Man ser det ikke før man tror det!
Om man skal klare å få dette til å bli besøk fra utenomjordiske, må man ha både god fantasi og unngå å tenke på andre løsninger… To nøkkelord som burde få de fleste over på riktig forklaring: optikk og eksponering.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Terje
14 år siden

Beklager Terje S men her er en video fra youtube som bevis på at et fartøy tar en kontrollert unnamanøver;

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Nå var det først og fremst filmen i artikkelen jeg siktet til!

Ang. din link.. bevis for kontrollert unnamanøver? -tja, med god fantasi, ja klart! Her er samme med litt mer, http://www.youtube.com/watch?v=DxaegClR05I&feature=related er det ikke påfallende at alle “fartøyene” skifter retning samtidig?

Den enkleste forklaringen er oftest den beste! Mange (utenomjordiske) fartøyer forandrer retning samtidig som resultat av et angrep eller noe, ELLER partikkler av noe slag nær kamera, forandrer retning etter en eller annet “utblåsing” fra romfergen? http://www.debunker.com/texts/sts48_ufo.html

northpower
northpower
Abonnent
14 år siden

det ser ut som vanlege rom skrot som svever i bane rundt jorda det der.
alt skrotet svever i rette linjer og gjenskinnet frå sola får dei til å skinne ekstremt mykje, spessielt då kamera kun får inn uv stråler. ein ser og noko som snurrer og derfor ikkje får samme vinkel til sola heile tiden og derfor blinker.
Eg meiner det ikkje er ein utenomjordisk romfartøy før me ser at den skifte dramatisk retning uten grunn

Tombraider
Tombraider
Abonnent
15 år siden

Jeg er 99% av tiden på engelskspråklige sider men synes det er en befrielse og kunne skrive på eget språk så blir lett irritert når isme ikke engang gidder å bruke googletranslate.
Er selv av den mening at disse video opptakene fra NASA kommer til å stå i framtidige referanser som den gangen NASA glapp og folk for alvor forsto de hele tide hadde blitt ført bak lyset.
Sereda er ikke årsaken til at dette kom frem i lyset men en behaglig studio-teknikker fra Canada som heter Martin Stubbs som var hekta på romfart,ikke ufo.
Uten hans hobby med å lagre alt som ble sendt fra astronautene ville vi aldri ha hørt et knyst om dette.

Cathrine A
Cathrine A
Abonnent
15 år siden

Her er en annen opptakelse fra en senere misjon.
Man ser tydelig at det er tale om samme type Ufo’er som på STS-85 misjonen.
http://www.youtube.com/watch?v=l_zMaSPPdpQ

Cathrine A
Cathrine A
Abonnent
15 år siden

Anmeldensen fra Amazon er ikke noen god anmeldelse av videoen i det hele tatt. Det er et rent angrep på Seredas person og har intet med fakta å gjøre.

Videoen er en “Smoking Gun” og er favorittvideoen til astronautene på Nasa. Videoen er tatt opp av Nasa og er kommentert av Nasa selv. Der er ingen tvil om at dette er spektakulært.

Dette er fra 1995 og lignende finner man fra 1996 og 1997 opptatt av Nasa. Disse Ufoer kan kun sees på Ultraviolett film og er altså ikke vanligvis synlige. Det er derfor greit å merke seg at lyset på filmen er UV og derfor ikke viser hele lysspekteret.

Vårt menneskelige synsfeldt er begrenset i et snevert område og vi ser ikke IR- og UV-lys medmindre det blir filmet og konvertert. Dette er årsaken til at Nato har en militært bestemmelse som forbyr produksjon av fotoapparater som kan ta inn lavt IR-lys samt høyt UV-lys… Da vi dermed ville sett litt av hvert som ikke militæret og Patocratene er interessert i at vi skal se.

At dette skal være filmet i havet fordi Sereda bruker ordet “swimming” – hvilket er et vanlig ord Ufoister bruker, når vi betrakter flytende fartøy er totalt ignorant og har ingen mening. Denne film er tatt opp av Nasa selv. Det er Nasa operatørenes egne kommentarer.

Dette gjør også at filmkritikken fra Amazon.com er helt på jordet. Det fokuseres i kritikken av filmen på Seredas personlige holdning og religiøsitet. Vi lever i et land med religiøs frihet. Noen ville kalle ufoene i denne filmen for englene, fordi det i testamentet refereres til erkeenglene som “hjulene på himmelen”… Dette endrer ikke at filmen og opptaket er SPEKTAKULÆRT!

Takk for denne video… Resten kan dere finne ut ved å søke på “The Smoking Gun” på nettet. Lykke til med angst for ufoer. Dette var kult!!!

Cathrine

Tharu
Tharu
Abonnent
15 år siden

Hvorfor bruker han ordet “swimming” ca 3 min og 44-48 s. ute i videoen?! Det ser ut som om dette er filmet i dypet og ikke i rommet..

isme
isme
Abonnent
15 år siden

Tankevekkende video, men ikke overbevisende.

Fant følgende anmeldelse på Amazon som gir en god anmeldelse av videoen. Det virker som den følger en typisk konspirasjonsteoretikertidslinje: den starter med noe som kan virke overbevisende, men går over til noe som passer galehuset med en blanding av religion og egenkomponerte konklusjoner.

I will admit that this movie was good in showing evidence for the existence of UFOs and aliens (during the first half). I do believe that UFOs exist and that the government is hiding that fact from us, but the points David Sereda make in this movie that are completely ridiculous. David Sereda seems to be a very intelligent man and knows what he is talking about, but the conclusions that he reaches at the end of the documentary are absurd and unbelievable.

Throughout the movie, David Sereda shows videos that were taken by NASA during their live broadcasts that have alleged UFOs in them. Some of the videos are astounding and seem to be good evidence that “something” is going on that NASA does not want the American people to know about. David Sereda examines each video and gives very good evidence to suggest that the recordings are of UFOs. Later in the movie, he presents new scientific theories that explain how space travel would be possible, especially for an advanced race of extraterrestrials.

The problem with the documentary is that in the last half, David Sereda goes off the deep end with his ideas and theories. In one part of the documentary he examines what he calls “The Tether Incident.” NASA Scientists are looking at a Tether that had broken off and floated out into space during an experiment, and while they are looking at it, many UFOs can be seen passing by the Tether. The UFOs look like “Dropa Stones” according to David Sereda, and in his opinion are alien spacecraft. He then offers several other explanations for what the UFOs may be according to NASA scientists and some other people. Their explanations anger him so much that he spends around ten to fifteen minutes dangling a key in front of a video camera outside what appears to be his garage. He bashes all of the people who disagree with his explanation of the video. “The Tether Incident” is a very intriguing video, but I do not necessarily believe that it is the definitive proof of the existence of aliens (what is in the video may not even be UFOs, it is not clear enough), nor does it provide even a pinch of evidence that he uses to come to his final conclusions.

Sereda spends the last third of this movie slowing “The Tether Incident” video down frame by frame, and blowing the image up which completely distorts the picture. He goes on to say that anyone can clearly see a spiraling center in the “Dropa Stone” shaped object, and that the spiraling center is some kind of “black hole” engine that can make the alien craft move faster than the speed of light. The evidence is not clear whatsoever. There are moments when watching the documentary where I seriously thought Sereda had to be joking. He takes the “evidence” even further by saying that since it is shaped like a “Dropa Stone,” it must be connected to Dropa Stones. He explains what Dropa Stones are and the crazy theories behind them, and says that amphibious aliens from the Sirius system are coming to Earth in “water ball” spacecraft by the millions. He then connects that to Egypt where he begins to suggest that these aliens are half men-half fish (mermaids), and helped the Egyptians not only build the pyramids, but turn Egypt into a rich tropical paradise. He then suggests that since Moses was able to part the Red Sea in the Bible, he was an alien, and since Jesus performed miracles also related to water, that Jesus may have been an alien.

Evidence: The Case for NASA UFOs is one of the worst documentaries I have ever seen. If you are looking for an entertaining documentary related to UFOs and Aliens do not watch this movie. It is three hours of watching David Sereda in front of a chalk board lecturing. Honestly, because the last half of the movie was so insane, it would be impossible to believe a word that Sereda said throughout the first half of the movie. In order to believe it, one would have to go back and do all of the research themselves, and would defeat the purpose of watching Evidence: The Case for NASA UFOs in the first place.

« Forrige artikkel

Area 51 avslørt

Neste artikkel »

George W. Bush arrestert

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x