Atomvåpen og kjernekraft: Advarsler fra våre utenomjordiske venner

12.1K visninger
4 minutter lesetid
26

Hovedbekymringen for andre sivilisasjoner som holder oppsyn med oss, ser ut til å være vårt arsenal av atomvåpen og vår bruk av kjernekraft. Denne artikkelen vil gi noen eksempler på metoder de bruker for å formidle følgende budskap: ”Kvitt dere med alt av atomvåpen!”

Valiant Thor sitt oppdrag

I disse dager foregår det en filmatisering av Venusianeren Valiant Thors opphold i Pentagon fra 1957-60, hvor han blant annet møtte den daværende president Dwight Eisenhower. Hans viktigste oppfordring til presidenten var nettopp at vi måtte endre vår farlige kurs og avslutte all utvikling av atomvåpen.

Her forteller Frank Stranges(1927-2008), mannen bak boken: ”Stranger at the Pentagon”, om Valiant Thor:

https://www.youtube.com/watch?v=E3tfuAPuT2o

 

Informasjon fra Craig Campobasso, regissøren som står bak filmatiseringen av Stranges sin bok:

Pågått siden 2. verdenskrig

På 50-tallet formidlet både George Adamski (1), George Van Tassel og Daniel Fry (2) som alle var kontaktpersoner for våre Space Friends, deres bekymring om våre atomvåpen. Som nevnt i artikkelen her på Nys om van Tassel, var USAs utvikling av hydrogenbomben årsaken til demonstrasjoner i form av flere overflygninger av utenomjordiske fartøy over Washington DC i løpet av juli 1952(den første hydrogenbomben ble sprengt av amerikanerne i oktober samme år).

Ghost Rockets

Som nevnt i en tidligere artikkel om fenomenet Ghost rockets, ser dette også ut til være en advarsel til oss. Den 5. november 2014, hadde ABC Nyheter denne reportasjen: “Mystiske ildkuler sett av tusenvis“.

¨

Våre kosmiske naboer prøver altså igjen og igjen og på ulike måter å få oss til å endre kurs!

 

Atomrakettene virker ikke!

Den 27. september 2010, ble det holdt en veldig uvanlig pressekonferanse i The National Press Club i Washington DC. Mannen bak den var Robert Hastings, som i mange år har samlet informasjon om hva som har foregått (og fremdeles foregår), på baser hvor det lagres atomraketter. Formålet med pressekonferansen var å legge frem informasjon om at tallerkenformede fartøy gang på gang hadde plassert seg over slike steder og satt utskytningsmekanismen for rakettene ut av spill. En rekke tidligere militære tjenestemenn avla sine vitneprov om slike hendelser, blant annet kaptein Robert Salas, som på 60 tallet tjenestegjorde på Malmstrom basen i Montana hvor dette skjedde. (3), (4) (5).

Her er hele pressekonferansen, som for øvrig ble streamet live av CNN:

https://www.youtube.com/watch?v=LiUMC-vnhHI

Ikke kun  i USA

Hastings sin etterforskning har særlig foregått i USA, men det finnes altså pålitelig informasjon om at dette og har funnet sted i andre land, blant annet i Russland. Han hevder også at dette er noe som stadig vekk skjer, altså at det fremdeles pågår, men på grunn av det ekstreme hemmeligholdet omkring alt som har med besøk av utenomjordiske, er den kun en liten del av disse hendelsene vi har fått vite om og da via lekkasjer fra tidligere militære. Sitat fra ham: “Jeg tror at land som har atomvåpen, på denne måten blir advart om at de leker med ilden”.

Hastings sin bok
Hastings sin bok

.                                                        

I følge Hastings, var det ingen nyhetsmedier som fulgte opp pressekonferansen i 2010 ved å ta kontakt med ham etterpå. Sitat fra ham: ”Det er som om den aldri har funnet sted. Veldig frustrerende og skuffende”(6).  Se også artikkelen: “UFOer og utenomjordisk liv: Medias øredøvende taushet“.

 

Hva skjer neste år?

Vil til slutt lette litt på sløret og nevne at Robert Hastings blir en av foreleserne på neste års UFO konferanse som finner sted fra 2.-4. oktober på Stiklestad i Nord-Trøndelag. Konferansen vil ha som tema: ”Besøk fra andre verdener”, og fra januar vil oppdatert informasjon være tilgjengelig på nettstedet ufo-konferanse.com. Da starter også billettsalget:-)

 

Kilder: 

  1. George Adamski(1891- 1965)                                                                                                     http/www.educatinghumanity.com/2011/10/adamski-george-18911965-professor.html
  2. Alan’s Message To Men of Earth                                                                                                                          http://gratisenergi.se/menearth.htm
  3. Retired USAF_ officer talks about aliens and nukes the UFO cabal and his abduction experience.                             http://www.openminds.tv/retired-usaf-officer-talks-about-aliens-and-nukes-the-ufo-cabal-and-his-abduction-experience-1190/24599
  4. UFOs: Nuclear Missile Warheads Shut Down. Insiders Account of UFO Shutting Down 18 Nuclear Warheads.       http://www.wanttoknow.info/ufos/ufos_nuclear_missiles_warheads_shutdown
  5. The Malmstrom AFB UFO/Missile Incident.                                                                http://www.cufon.org/cufon/malmstrom/malm1.htm
  6. Intervju med Robert Hastings i magasinet: “UFOs Ets and Science”, mars 2012.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

26 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
siv
siv
Abonnent
9 år siden

jeg reagerer bare på bilde av atombomben og hodeskallen. det har seg slik at nøyaktig 7 mnd etter den første åndelige beskjeden så dukket hodeskallen opp og en atombombe sammen med tallet fire. tallet 11 var også med. jeg husker ikke helt hvordan men jeg ble ledet til en artikkel på numerologen som handlet om et sted jeg ikke husker navnet på og stedet bar preg av tallet fire eller seks og et kors. det gikk historier om utenomjordiske som hadde vært der for underlige ting fant sted der. jeg vet ikke om denne åndelige beskjeden som kom for rundt et år siden har med meg personlig å gjøre eller om den strekker seg utover det. hvem vet

Thunder
Thunder
Abonnent
9 år siden

Jeg har sett Viking Serpent og må kommententere effektene i filmen. Det er med en gang tydelig å se at man ønsker å få seeren i en spesiell mystisk stemning. Jeg må få kommentere dette, for da er ikke dette info, men manipulasjon. Hvorfor i all verden åpner det hele med reporteren som filmes i mørket? Legg merke til lyd og den trollske stemningen. Hvorfor dukker sauer opp her og der? Sheeple?
Joda, hytte på fjellet, sauer, fjorder og fjell og de onde vikingene som drepte, voldtok og kom med krigsbytte og gull. Det er vel ikke helt riktig bilde av vikingene. Dette handler da heller ikke om viking serpent, men kristen serpent. Vikingene bygget ihvertfall ikke disse bygningene. Nå må det ikke bli slik at alle som tenner bål tilber baal eller belzebaal. Det må heller ikke bli slik at et pentagram er knyttet til en slange eller gud. Det er selvfølgelig hva man selv legger i det. Kors, cross eller kryss har jo nummer 6. Det var tre kors ved korsfestelsen, altså 666. St George merket dyret. St Georges kors er frimurerkorset. Som tempelridder innen frimurerordenen tar man altså imot dette merket i hånden og i pannen. Man har også ligget i kisten og stått opp igjen.

Tronfjellet er 1666 moh og man påstår omkretsen på sirkelen kan regnes om til 666 miles. For å gjøre det hele mer mystisk bruker man hellig geometri til å finne frem til pentagrammet. Det er bare å trekke streker mellom punkter. Ingen hokus pokus. Hellig geometri i pentagram burde ikke være fokus her. Pentagrammet er jo spesielt i seg selv, sammen med tallene. Så er det jo spesielt at voksne mennesker kan tilbe slanger, drager, baal, solen og Baphomet, om det er det de sier.

Jeg så linken til Hugtun TV og kommentarer og spekulasjoner på om dette pentagrammet lå som en talisman og som en forbannelse over riket. Jeg kobler dette sammen med artikkelen til Mona Andersson hvor hun forklarer hvordan kirken var et symbol på kvinnen og det feminine. Det var jo før kirken hadde spir og fallos, obelisker og monolitter. Det er blitt veldig ubalanse mellom det feminine og maskuline. Om det er en forbannelse så må det være akkurat det som Mona Andersson snakker om. Vår tapte kultur, historie, språk og det feminine i troen. Jesus handler egentlig om det motsatte, for han talte om nestekjærlighet, tilgivelse og omsorg for alle. Religionen handler om å demonisere kvinnen. Eva, dronningen av Saba og Maria Magdalena og mange, mange flere. Uansett hva man kaller den, er Sirius et symbol på moderenergi. Isis, Maria, Frigg eller hva som helst innen mytologi. Jeg kjenner ikke Egyptisk mytologi veldig godt, men hvorfor i all verden hater så mange Isis? Har de noen grunn til det? Hvorfor heter verdens mest beryktede og hatede terrorgruppe ISIS? Hvorfor er det en artikkel i VG i dag om hunden Isis som må avlives? Dog star, Isis. Det er bare en grunn og det er å holde det feminine nede og spre hat og frykt for å holde hele menneskeheten nede. Hva med Set eller Anubis? De må selvfølgelig kalle Kirken for hore og Babylon for hore, Maria som hore, alle forstår vel hvorfor. Man må forstå at kulturer og sivilisajoner faller når det feminine blir beseiret. Da blir det jo krig og kaos. Det er altså ikke en Tomaskirke, men en Mariakirke. Det er ikke noe galt med moderen, men ormeyngelen som kryper rundt og vil ha tilbedelse og underkastelse.

Remi
Remi
Abonnent
9 år siden

Ancient Aliens oppdatering og viktig info!

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Remi
9 år siden

Remi
Det er spennende og interessant å høre på deg. Du lurte meg litt da jeg trykket på linken for å høre om Ancient Aliens. Om du skrev oppdatering om Gud og engler/demoner hadde jeg fulgt linken med større interesse. Jeg antar du ikke tror jeg har evne til å sortere med hjerte for å finne sannhet, at jeg vil bli forført?

Når jeg vil se Ancient Aliens så vil jeg normalt velge å lukke videoer som denne. Jeg valgte allikevel å se mange av dine videoer og synes det er spennende stoff.
Du snakker om Nefilim og gigantene som aliens og du beskriver de som ikke av denne verden. Ikke født av kvinner, men som en ånd som parasitt på mennesker. Som forfører gjennom tanker. Man kan vel ikke avfeie levende vesener på andre planeter av den grunn? Du sier engler har kropper og om man skal tolke Bibelen bokstavelig så fløy disse over menneskene. Jeg ville nok beskrive det som en UFO. Hvis du ble rykket opp i skyene ville jeg sannsynligvis ha kallt deg for UFO:)

Det er flere emner jeg ønsker å diskutere tolkning av tekstene. Billedlig eller bokstavelig. Jeg synes jo selv jordens døtre er vakre, betyr det at en Nefilim/demon prøver å kaste meg ut i synd? Det er ikke dermed sagt at jeg vil ha sex med dem, men det var nok annerledes før. Så jeg gjenkjenner vel Noas dager i dette med misforstått seksualkraft. Det er denne kraften mellom to sjeler jeg synes er spennende nå. Hjelp av Gud til å finne den sjelelige utkårede som elsker alle sider, de mørke, de dumme og de klomsete også. Det du nevner om Salomo og liljene. Han fant den ekte kjærligheten utkledd som en fattig og mistet alt da den dro sin vei. Slik er det vel også i dag, at man forelsker seg i det trygge, pengene, karrieren og status? Det er ihvertfall det som kan leses av Hollywoods agenda. Det resulterer i mange brudd og ødelagte drømmer. Derfor har jeg heller aldri bedt om penger, men hvordan være lykkelig som fattig. Jeg ser ingen verdier i penger og makt, de står bare i veien for ekte kjærlighet.

Jeg vil gjerne diskutere det okkulte med deg. Få trollene frem i lyset. Jeg har nok den oppfatningen at det meste av forførelsene kommer igjennom TV. Den sender direkte i resonans til hjernen gjennom sansene. Vi er spesielt knyttet til synsansen og hva vi ser på skjermen blir vår virkelighet. Det påvirker alt vi gjør. Det gjør at kristne og andre mennesker går til krig og dreper. Det er det største frafall fra Jesu ord og det alvorligste brudd på budet om nestekjærlighet. Krf og kristne fortapt og forført over hele verden i tro på en skapt illusjon om en alien threat. TV2 gjentok “se hva som skjer” en million ganger og folk tror virkelig. Hadde de trodd på Gud, var ikke dette mulig. Man hater ikke, man dreper ikke og man lever ikke i frykt om man tror på ordene som er skrevet. Men når man leser hva man tror og ikke tror hva man leser kan man lett havne i krigen.

Remi
Remi
Abonnent
9 år siden

For de som søker sannheten:

Robert Dave Myrland
Abonnent
9 år siden

222-555-777!!!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
9 år siden

Doku-drama, som NRK viste i går:hva skjer om England blir utsatt for A-bombe-angrep. http://tv.nrk.no/program/KOID25008014/tema-den-kalde-krigen-krigsspelet

Det interessante er hvilke paraleller det henvises til.

Robert Dave Myrland
Abonnent
9 år siden

BBC Documentary Magnetic Storm: https://www.youtube.com/watch?v=Q6s-r0Ryhz4 hvor “forskerne” stiller seg uforståelig til hva som skjer med planeten. Jeg har ovenfor her forklar det dem ikke har svar på og vennligst si fra om det er noe som ikke blir forstått, slik at jeg kan få klarhet i om jeg trenger å forklare dypere eller bruke andre “forklaring metoder”.

Og så vil jeg påpeke at E=MC2 er FEIL. E2=MC2 er korrekt. MC2=E2.

Smurfen har rett om tankemanifestet, materie er en tanke. Materie er skapt av tanke energien som er veldig kraftig kollektivt. Man kan gå inn på dette dypere om ønskelig. Når man forstår at når gravitasjon er fra oven, et press fra utenfra og inn pga tanke frekvenser. Når en planet skapes så komprimeres karbon og en del andre legemer som skapes ved hjelp av frekvenser, dvs et slags lys mønster (tanken) som arrangerer energien inn på rett måte for å sette sammen atomstrukturen på en slik måte at det utvikles hydrogen, oksygen, med mere. Ved veldig dens kompresjon skapes materie fordi at energi har masse og det er lys-mønsteret som er ansvarlig for dette. Et lys-mønster er rett og slett mønsteret alt fra lys og nedgradert lys til lyd som har en vis frekvens og frekvens skaper mønster alt fra hvilken frekvens det er så vil mønsteret forandres etter frekvensbildet, dvs lys mønsteret. Man kan se at lyd, dvs degradert lys skaper mønster og forskjellige mønster ut fra forskjellige frekvenser her

Når en planet skapes og eller en sol skapes så dannes det i senter av planeten eller solen en diamantformet stein som har piezo elektriske egenskaper. PGA at universet har slike egenskaper så vil energi gå i bane rundt sin egen akse.

Dette betyr at energien aldri forlater sitt egent univers.

Jeg er på sporet men er også avsporet! Hva jeg mener med dette ar at jeg er ikke sikker på hva dere vil vite. Dere må spørre for å få svar…

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

I første omgang er det lett å avvise dette med numerologi. At naturen er strukturert i forhold til visse tall og kombinasjoner og ikke er tilfeldig. Man forestiller seg lett at naturen er mer tilfeldig. Men hvis man forestiller seg at noen har skapt denne virkeligheten vi lever i og at disse skaperne ikke er allmektige, bare veldig mektige, så vil de kanskje ha brukt en begrenset mengde med formler, og ikke et uendelig antall, i konstruksjonen av dette universet. Da vil man kanskje kunne finne igjen disse begrensede strukturene i form av tall og tallkombinasjoner. Noen sa til meg en gang: se på klokken på veggen: Noen har skapt den. Se på universet på samme måte: Noen har konstruert det. Og de trenger ikke være allmektige. Det er bare noe vi forestiller oss i den ynkelige situasjon vi befinner oss i nå for tiden.
Hvis man snur litt på det så kan man vel også si det er vår forestillingsevne og bevissthet som bestemmer hvordan man opplever at verden er. så da spørs det etter hvilken formler noen har greid å manipulere vår bevissthet, og våre kroppslige gener og dermed sanseapparatene våre.
Jeg må innrømme at Smurfen har satt meg litt på gli her , men jeg skulle ønske han kunne komme med en mer utfyllende artikkel og klargjøre disse ideene mer, For jeg skjønner ikke alt du skriver smurfen, so f.eks 22/7 =27_27-27 og 333333=9 osv. jeg må ha dette mer inn med teskjeer. Men jeg syns det er veldig interessant.
Selv har jeg også tenkt mye på om ikke disse krigene i Irak var for å få hånd om historiske verdier som kan være veldig betydningsfulle for disse esoteriske religiøse losjene som jeg er overbevist om styrer denne verden.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Rabalder
9 år siden

Det er egentlig utrolig lett og logisk … …..27, 27, 27, 27, 27, 27, 27, 27, 27 =999999999 …. for de så finnes ikke tallet 27, de ser bare tallet 9, grunnen til de er at 2+7=9 :)

Ingenting er tilfeldig, data blir matet inn i super datamaskiner som kjører algoritmer, alt skal passe inn i en hendelse for å få den perfekt, den ene hendelsen skal føre frem til neste som et dominospill …

Som et eksempel kan vi ta at Martin Luther King jr som ble drept 4. april 1968 i Memphis, Tennessee, ser man litt nærmere på hendelsen så ser man at Obama var 6.66 år gammel den datoen.

Så hvorfor denne maniske greia med at alt må stemme med tall ? Tall er makt, utfører man hendelser på tripple eller doble tall og helst master tall som 11, 22 og 33 så forsterker man kraften i hendelsen.

De fleste husker kanskje en hendelse der man sprengte tårn 1, 2 og 7 (127=1 ) pluss et pentagram i USA den 9.11 med resultat at 2993 mennesker (inkludert 19 terroristspøkelser ) Egentlig en liten fillehendelse, 3000 personer er ikke mer en USA dreper hver eneste dag i en lang rekke nasjoner på kloden, bare i Irak så de drept de 1,4 millioner og antallet stiger forsatt. uten at det er noe big deal som fører til noen presseoppslag.
Mao så får man en sjokk effekt i massene med å utføre hendelser på slike datoer, Mao så forsterker man selve kraften i hendelsene, JFK 22.11. Madrid 11.3, London bombene 7.7, vår 22.7 osv osv .. .mao alle hendelser som kommer på master-tall datoer setter et sjokk i folk så de fylles med frykt og mister all evne til logisk tenking

Dette er jo Terje Wulfsberg artikkel og den handler om Aliens så har ikke tenkt å ta så mye om tall her så en egen artikkel om Numrologi hadde så klart vært på sin plass, skal se om jeg får tid til å skrive en, for de som ikke orker å vente så er alt forklart ned til minste detalj i artiklene til Numerologen. :)

Husk også at alle tall er bokstaver og motsatt, der du ser tall ser de bokstaver, der du ser bokstaver ser de tall.

Vi kan se på super suksessen til Ylvis Brødrene og deres The Fox …….der du ser Fox og tenker på en rev så ser de tallet 666 pga at F et 6 tallet i Alfabetet og teller man opp til 9 så starter man på nytt med bokstav nr 10 som et 1 tall og da ser man de tre bokstavene i FOX er alle som en bokstav nr 6. :) Derav FOX News, Fox ditt og FOX datt .. ……. det fleste burde vel stille seg et spørsmål når man kaller en TV kanal for Reve-nytt ;) hehe ( Forøvrig så er FOX News Rothchilds kanal. )

BBC=223 osv ..

Du ser i media at det står 2 642 572 913 154 mennesker lever under fattigdomsgrense i en eller annen artikkel i main stream.

De derimot ser at det står Bombe på Island pga at alle bokstaver er tall. sånn kommuniserer de med hverandre rett foran nesa på deg ..

Bombe på Island
26425 72 913154

Skal det krypteres enda bedre så endrer de bokstavene slik at bokstaven du ser egentlig er den som kommer foran ) A=B, B=C, C=D osv ….

Når du ser navnet ISIS i Media så ser de tallet 11 ( ISIS=9191, 1+9=10. ta alltid bort null, null eksistere ikke, mao så får du 11 )

Hele tiden bruker de Pytagoras, her kan du selv teste ut neste gang du ser litt merkelige tallkombinasjoner i artikler og linker .. :)

http://4.bp.blogspot.com/-AbLyygMb5Zc/UYURljh1kFI/AAAAAAAAANg/AbzGnT7UGc4/s1600/photo%5B2%5D.jpg

IMF Sjef Christine Lagarde holdt en tale om Numerologi i Januar, vel hun gikk på en smell og nå er hun ikke så populær blant sine egne .. ..
I talen snakket hun om G7, vel det fantes ikke noe G7 i Januar, kun G8, G7 ble det først 3 mnd etterpå da Russland ble sparket ut, mao så er det du ser i Russland bare et spill. At Russland skulle sparkes ut har vært planlagt hele tiden.

G7 er også Dyret med 7 hoder i Åpenbaringen.

Occult Message in Speech by Christine Lagarde of IMF

Hun snakker også om Lunar New Year, Lunar New Year er Black Moon, Black moon finnes ikke i astronomi og astrologi, kun hos okkulte selskaper, black moon betyr at man har 2 nymåner i samme mnd, den siste nymånen eller 4 i et kvartal, vi hadde Black Moon i januar. Black moon er det motsatte av Blå Måne. :)

Hun snakker også om 11.11, det er i morgen, 11.11 kl 11 så ble 1 verdenskrig avsluttet i 1918 for 96 år siden, kan det være en fin dato å starte en ny ?

Ikke vet jeg, men det ser jo ikke så bra ut det som skjer der borte nå … en liten gnist og poff.

Dangerous Crossroads: NATO Plans Large Scale Military Deployments On Russia’s Doorstep!

http://www.youtube.com/watch?v=pREg4FnTD0E&list=UUFjOi1ZpZVErr8EYxg8t1dQ

En annen måte å sjekke kraften i et tall på er å regne slik, du seer tallene 484154827 som blir 4+8=12, 4+1=5, 5+4=9, 8+2=10 ( fjern alltid null ) 1 og så 7
Da får vi 125917 som igjen blir = 3148=412=5+2=7, mao kraften i tallet ligger i 7 :)

Dette var kortversjon, håper du ble litt klokere Rabalder. :)

Anne-Lise H
Anne-Lise H
Abonnent
Svar til  smurfen
9 år siden

Ja hva skal man si ? Jeg tok deg på ordet og gikk inn i det med et åpent sinn som jeg lovet, må innrømme at jeg er litt i WOW modus her etter å ha lest intenst siden i går og sett på en del på kildene dine.
Sitter med følelsen av å ha vært innestengt i et mørkt rom og nå begynner veggene å falle sammen der en helt ny verden i ferd med å åpenbare seg.

Er ikke frelst enda, men er svært fascinert av dette med Numerologi og de Georgia Guidestones greiene.

Må innrømme at jeg aldri hadde hørt om disse creepy Georgia Guidestones før, prøvde å lese litt på Wikipedia uten at jeg ble så mye klokere av det, er det noen som har flere kilder jeg kan lese meg opp på ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Vist der er sånn at det er personene som driver med dette her som også har opprettet skepsis gruppene våre så er det i grunn logisk at de rekrutterer medlemmer som kan gå ut å fornekte og debunke så de kan ha kunnskapen for seg selv.

Rabalder oppfordret deg Smurfen til å skrive en artikkel om numerologi, noe jeg støtter han i, dette vil jeg gjerne lære mer om. : – )

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Anne-Lise H
9 år siden

Tja ……nå har jo Numerologen allerede 100 artikler, det blir litt som å oppdage kruttet på nytt å skrive samme artikkel på Speilet.

Denne er fin som en start. :)

http://www.numerologensverden.no/hva-er-numerologi/

Etterpå kan du lese denne fantastiske artikkel her om de nye barna som blir kalt både indigobarn, stjernebarn, krystallbarn og så videre.
Disse barna er ofte synsk, kan heale, se aura, se de som ikke er med oss lenger, se fremtiden og føler umiddelbart hvordan andre har det.
Mange blir dessverre diagnostert med ADHD, asbergers, autisme m.m., og medisineringen kan føre til at de mister sensitiviteten og evnene sine.:(

http://www.numerologensverden.no/barna-vare-baerere-av-den-nye-tids-intelligens/

Angående Georgia Guidestones så googler du deg lett frem til masse bra info, mulig det er noen andre av leserne her som kan bidra med noen bra linker. :)

Her kan du se ritualet der kuben ble knust.

http://www.liveleak.com/view?i=00e_1411853243&comments=1

En skepper prøvde så klart å ta på seg æren for kuben som forventet, men ble avslørt som bløffmaker etter få minutter :)

DEBUNKED: “I Placed the Georgia Guidestones CUBE” IN FULL CAMERA VIEW??

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Anne-Lise H
9 år siden

Jeg liker det du skriver her Smurfen. Det var veldig interessant.
Jeg har jo sett disse tallene 111,222,333… Og har vært bevisst dette en stund. Jeg har ikke tenkt på tallenes betydning. Jeg har vel sett på det som en syklus fra 1 til 9 og 9 til 1. En reise hvor man får innsikt og kunnskap, men allikevel kommer tilbake til utgangspunktet. Ikke at jeg vet så mye, men for min egen del. Det er slik jeg opplever det. Det er interressant med tallenes betydning, men det hadde vært fint om man fikk innsikt i hvordan man fant betydningen og hvem som laget læren.

Det var igjennom oppdagelsen av disse tallrekkene og at de “tilfeldigvis” dukket opp stadig at jeg oppdaget at det var en skjult kommunikasjon rundt oss. Fra tallene gikk det videre til musikk, dyr og mennesker. Jeg lærte den samme aha- opplevelsen fra tallene igjennom å høre det samme flere ganger, se samme dyr flere ganger, samme navn og samme musikk bla. Etterhvert trengte jeg ikke å høre det oppleve flere ganger, da intuisjonen ble mer og mer utviklet og tegnene lettere å oppfatte. Det er vanskelig å forklare, men det er som om det går opp et lys og gir forståelse. Man undres hvor dum man har vært som ikke forstod dette tidligere, men alt til sin tid og man må gå skrittene for å forstå. Noen ganger liker man en sang spesielt godt, da er det viktig å forstå teksten eller deler av den som gir deg mening. Musikk er veldig viktig for meg. Nå er det Pink med Sober som smalt til i hodet. Jeg finner videoen og teksten og ser om det er noe som sier meg noe og det har ikke med rusproblemer å gjøre. Det er litt sånn også når det gjelder livets hemmeligheter, man savner kanskje bare det å leve og ikke tenke så mye. For det er der man havner til slutt. Å skape en verden som er bra for alle og bare leve. Kjenne på følelser og bare nyte livet på godt og ondt. Man finner kanskje at verden er en illusjon og at vi sammen kan skape en illusjon som ligner
Paradis.

Det er mye fokus på endetid, dommedag og helvete på jord i disse dager. Jeg er veldig lei av det og det påvirker handlingene mine. Det er følelser. Som da jeg ble irritert på Falcon og skittkasting i alternativmiljøet. Jeg bled forbannet av en manipulerende og lite opplysende video som ble lagt ut. Jeg bestemte meg for å finne sannheten og ta den som snakket usant og oppfordre til noe rettslig. En kvinne snakket til meg om en rystende barnevernsak på den tiden. Jeg søker på internett og finner noen videoer om barnevern og maktovergrep og Falcon hadde lagt dem ut. Abel Danger vs Alex Jones ble ikke så viktig, jeg bryr meg rett og slett ikke. Jeg elsker det engasjementet, men også det engasjementet Jones hadde i Waco og for småborgere i Texas.så det er om å være bevisst på “tilfeldighetene” man opplever og hva man kan lære. Er det noen som har sagt noe spesielt, oppført seg “rart” eller er det noe som har gjentatt seg?

En skepsiser på gli i hundred monkey teori og du klarer det Smurfen :-)
Hver stemme har et enormt potensial. Det vet jo de illuminert hjernevaskerne.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Anne-Lise H
9 år siden

Nå har det gått en uke Thunder og folk har fått tid til se gjennom linker og kilder ….da er vi klar for stepp 2. :)

For å forklare på en veldig enkel måte så ser Illuminati på verden som en bondegård, de er bøndene og vi er dyrene. empati og menneskelige lidelser er et ikke eksisterende tema, verden skal drives som en fabrikk med å skape de dyrene som er best egnet for bøndene ved hjelp av Transhumanisme.
Transhumanismen brukes også til å kontrollere dyrene samt oppgradere seg selv til guder.

Sett av 42 min til denne her så forstår man hva Georgia Guidestones er og agendaen bak, tallet 33 er alfa og omega for de “opplyste”

Real Secrets of the Georgia Guidestones and more!The Elite’s Age of the Great Work

https://www.youtube.com/watch?v=Y7pBMCwGbSM&src_vid=mI5RNbIGg90&feature=iv&annotation_id=channel%3A5436b683-0000-2830-99b4-001a113f5dde

Skal man forstå verden så for guds skyld hold deg langt unna Abel Danger, Alex Jones og de gutta der, start med å les deg opp på psykopati, når du skjønner hva psykopati er så faller resten av brikkene på plass av seg selv.

Alt er tall, men noen tall er mektigere enn andre, øverst troner 666, solens tall, så kommer 333 og deretter 22.7 ( 22/7=3.14 ) PI, det magiske universelle tallet som de blå-blodige i Englenes land er manisk opptatt av. ( England )

De fleste av leserne, brukerne og skribentene på Speilet har en imponerende kunnskap om vår fortid og nåtid, men kunnskapen om fremtiden er kanskje ikke helt oppgradert hos alle har jeg et inntrykk av, personlig så føler jeg meg litt ferdig med fortid og nåtid. det er fremtiden som er spennende. :)

En sak som har vekt stor internasjonal oppmerksomhet er det Norske Pentagrammet, her i landet har det knapt nok vært skrevet en notis om det ..
Etterhvert som Vatikanet la under seg nye sivilisasjoner så plantet de enorme pentagrammer over for å holde befolkningen nede og ta bort energiene som gjør oss til dem vi egentlig er.

Kanskje ikke noen stor bombe at Vatikanet ønsket å undertrykke befolkningen i nasjonene de la under seg, men det som er interessant er hvordan i all verden de kunne lage enorme perfekte pentagrammer som strekker seg over 1000 km og hvordan de kunne plassere monumenter nøyaktig 666 moh ved den kunnskapen de offisielt hadde for 1000 år siden.
Noe som burde vært komplett umulig før vi fikk dagens GPS teknologi.

Svaret er at noen av de gamle halvgudene forsatt opererer i det skjulte som en makt bak makten og styrer vår utvikling.

Kodeordet er 322 Igigis, men den historien får vi ta en annen dag.

Her er en kortversjon på 10 min på Hugtun Tv : Det Norske Pentagram Rigmor Åstum.

For de som vil fordype seg litt så er her en på 6X15 min :)

The Viking Serpent 1 of 6

https://www.youtube.com/watch?v=UtH-ihAd4XU

De fleste har lest om Rosetta de siste dagene, man hva betyr Rosetta egentlig ;) ?

Svaret har du her. ingenting er tilfeldig. ;)

Sackcloth&Ashes AMBITION ANNUIT COEPTIS

Siden Numerologi opptar stadig flere så legger jeg ut noen linker til artikler som jeg anbefaler. :)

http://www.numerologensverden.no/svart-sol-rod-mane-og-den-8-tetrade-pa-stjernehimmelen-i-2014-2015/

http://www.numerologensverden.no/fordypning-mestertall-11-22-og-33/

http://www.numerologensverden.no/skeptisk/ Numerologi ble forbudt som VITENSKAP på Kirkemøtet i Nicea i år 325.

http://www.numerologensverden.no/den-33-paralell/

http://www.numerologensverden.no/kornsirkler-numerologi-og-hellig-geometri/

http://www.numerologensverden.no/de-engelske-engler/

Ved hjelp av Numrologi så kunne Åse slå fast mange mnd i forveien at lille George Alexander Louis ville bli fødd den 22.7. :)

Solomons første tempel stod i 33 år, og Kong David regjerte i Jerusalem i 33 år.

http://www.numerologensverden.no/dopes-prins-george-den-23-oktober/

http://www.numerologensverden.no/vatikanstatens-bruk-av-numerologi/

http://www.numerologensverden.no/stonehenge-pyramiden-mona-lisa-og-tallet-72-2/

http://www.numerologensverden.no/den-hellige-gral/

Dette var dagens tall leksjon, siden det er Lørdag så får vi legge til litt transhumanistisk kosemusikk :)

D.O.P.E. ft Twice: I’m a Machine (Like a robot)

https://www.youtube.com/watch?v=mJT_yQn08yk

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Anne-Lise H
9 år siden

Smurrfen sier: -men det som er interessant er hvordan i all verden de kunne lage enorme perfekte pentagrammer som strekker seg over 1000 km og hvordan de kunne plassere monumenter nøyaktig 666 moh ved den kunnskapen de offisielt hadde for 1000 år siden.
Noe som burde vært komplett umulig før vi fikk dagens GPS teknologi. Sitat slutt.

CillaBee sier:
21. 04. 2012, kl. 07:29

«ST THOMAS-KIRKEN.. PÅ FILEFJELL.. EN PYRAMIDEFORMET MERKELIG BYGNING DEDISERT TIL THOMAS BECKET OG MULIGENS OGSÅ DISIPPELEN TOMAS, Kirken ligger nyaktig 666 moh»

Kirken ligger IKKE nøyaktig 666 moh. Ca. 980 moh er mer riktig.

2Q11 sier:
22. 04. 2012, kl. 00:49

-astronomisk forutseende var de slik at smurfen fikk sine ord i behold:

toppen på spiret på St.Thomas kirken på Filefjell ca
996,3 moh=
6.66e-9 AU (astronomisk enhet) !
http://no.omregner.com/lengde/

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/den-nye-jorden-pa-en-to-eller-tre/comment-page-1/#comment-84851

-Iliuka sier likevel at det meste vil være gjort i løpet av dette året og det neste.

Det er virkelig en spennende tid vi lever i!
18.04.2012 15:58 (Oppdatert 26.04.2012 21:39)

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/den-nye-jorden-pa-en-to-eller-tre/

Hvem som fører hvem bak lyset og forsøker å illuminere, kan hver og en gjøre seg opp sin egen mening om,,

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Anne-Lise H
9 år siden

Jeg skal se på linkene Smurfen :-)
Jeg har sett på noe av dette før, men man får alltid nye vinkler og ny forståelse.
Det er vel slik at linjene på kartet er satt av Greenwich og London så det er vel ikke så rart at de passerer og inneholder frimurertall og frimurersteder. Jorden inneholder bevis på høyt utviklede sivilisasjoner. Jeg tror det har skjedd en kollaps i bevisstheten igjennom krig eller katastrofe. Det er som du sier tegn på at noen sitter med kunnskap og har gjort det i lang tid. Pyramidene står der som et under. Hvis de var hugget ut av et fjell som allerede var der trenger man ikke spekulere på hvordan de feaktet steinene dit. Vi vet jo at Giza platået er stein. Jeg har ikke telt, men det sies at de illuminerte kalksteinene som en gang prydet pyramiden hadde en sum på 144000. Som er et kjent bibelsk tall, om dette stemmer vet jeg rett og slett ikke. En annen ting er gamle detaljerte kart som beskriver i detalj hele jordkloden. Google “500 year old map” og les om kart som er laget av allerede eksisterende kart. Igjen må jeg påpeke at jeg vet ingenting om dette er riktig. Jeg ble født inn i denne verden som et null og blitt fortalt det meste, senere fant jeg ut at det er best å være skeptisk til det meste. Om jeg tar feil eller mine kilder er feil gjør ingenting. Jeg vil bare ha sannhet og leser og hører på det meste, så blir det dot connecting til et fullstendig bilde til slutt. Vatikanet skjuler nok mye av vår historie i sine mørke kjellere. Alexandria ble brent og store deler verdens kulturskatter er blitt slettet.

Det er tegn på en kollaps i den kollektive bevisstheten. Uansett om man ser tall og hellig geometri, så må det ligge en tanke bak. Om det er Big Bang eller Darwinisme så kommer man ikke utenom tanken. Det er der Gud ligger. Jeg er eller jeg er at jeg er betyr bevissthet. Jeg tenker defor er jeg. Det skiller meg fra en menneskeskapt robot. Jeg har min bevissthet og tanke om egen eksistens som alt annet. Man kan finne formler, atomer og tall i stein, men det ligger en tanke og en bevissthet bak som har bestemt at slik skal det være. Man er altså ingenting uten tankene og sansene. Verden eksisterer kun fordi den oppfattes av våre sanser som spinner tankene. TV kan ikke eksistere, det er ikke mulig, men den er iressonans til sansene som oppfatter jordfrekvensen og omdanner vibrasjoner til å manipulere sansene. Tesla ble vel beskyldt for trolldom når han viste frem radiostyring. Det er ikke så lenge siden. Nå radiostyres massene igjennom TV. Den kan manipulere adferd. Barn lærer at det er greit å ty til vold. Man lærer å hate mennesker man aldri har møtt. Det ligger ikke lenger en tanke bak disse handlingene, det er ren programmering. Å stå i kø for å sikre seg en Iphone er ren manipulering, de vet ikke engang hvorfor de er der. Hyling og skriking foran musikkidoler, kongelige, skuespillere er programmerte følelser. ADHD er fra TV og er kaos i virkelighetsoppfatning. De vil skape en illusjon om en verden i oppløsning, de vil fore oss krig og rykter om krig. De vil skape frykt og få oss til å handle deretter. Løsningen er krig og vold. Advarer de om sterke bilder, så er det kun for å forsterke reaksjonen. Den meste opplagte falske reportasjen blir til virkelighet. Det eneste som trengs er å advare mot sterke bilder. Er det ikke interessant at XXL hadde laget sin russer homohat propagandareklame før lekene startet? Innslag der 5 russere sparker en homo som ligger nede og hele Russland er homohatere? Eller 2-3 russere som hopper på og knuser en stemmeurne for å hindre ukrainere fra å stemme. Var ikke det nok til å tro at hele valget var manipulert gjennom frykt og vold? At valget til slutt ble ugyldig?

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  smurfen
9 år siden

22 innbudte gjester , 7 faddere for lilleprinsen:
Seven godparents were named. In the picture below, starting at the left on the top row: William van Cutsem (longtime friend of Prince William’s), Julia Samuel (friend of the late Princess Diana), Jamie Lowther-Pinkerton (former private secretary to William, Kate and Harry), Emilia Jardine-Paterson (went to school with Kate at Marlborough College). Bottom row, from left: Zara Tindall (Prince William’s cousin and daughter of Princess Anne), Earl Grosvenor and Oliver Baker (friend of William and Kate’s from St. Andrews University).
http://www.bbc.co.uk/news/uk-24636263
Og her er alternative identiteter til samme personer:
http://postimg.org/image/y8ja42ziv/
Dermed er allerede tallet 77 22/7 for høyt. Flere i minus når en kryper ned i hvert enkelt kaninhull, som ingen ende har, og er i nettverk. Bildene taler for seg, hver og en må tenke selv, kun et lite dypdykk:
http://www.nyhetsspeilet.no/2014/01/aardalsdrapene-og-hathviskerne-2/comment-page-2/#comment-107431

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
9 år siden

Her skal det sies at jeg har skånet grieg (shipping) og carlsen (chess)..
Sjakk
Mitt tilsvar/forsvar relatert til denne kommentaren
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/comment-page-39/#comment-108966
ser ut til ¨være slettet. Og det sier det meste..
I stedet for i feighetens navn å slette, kan dere ikke bare motbevise eller be meg om bedre dokumentasjon, så skal dere få det.
RedfordMATTschild
http://postimg.org/image/v1urjwozr/

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

Er det fra dette at man sier “Katten har 9 liv” ?

smurfen
Redaksjonen
9 år siden

Aliens, Aliens, Aliens :)

Har 2 nyheter å servere denne artikkel her, en god og en dårlig.

I 2006 kom jeg over informasjon som jeg syns var for skremmende å dele, selv til dere her inne, men nå som løsningen er her så kan jeg dele den ..

22.3 1980 så satte 5 Frimurere opp Georgia Guidestones ( 2.33 graders Murere og 3.32 graders murere.)

Georgia Guidestones er selve oppskriften på deres nye 1000 års æra ( NWO ), myten sier at fremtiden er ikke banket inn i stein …. feil …. det er nettopp det den er.
Som sikkert alle vet her så handler alt om tallet 33 for Frimurertoppene i Illuminati.
Men la oss gå noen år lenger tilbake, ca 200 000 år og se på hvordan alt startet i tiden da Anu, sjefs-guden på Nibiru sendte Enki av gårde til Jorden som de omtale som Ki, for å finne gull, Anu Nna Ki. Enkis halvbror Enlil som ikke akkurat var bestevenn med Enki var også med på ekspedisjonen, Sønnene til Enlil (Enlil var også kjent som Jahve og Lucifer), er Ninurta og måneguden Nanner Sin (Allah). Det å grave etter gull var slitsomt, de trengte noen til å utføre jobben for seg, så de gjennomførte et genmodifisering program som førte til at homo sapiens så dagens lys. Etter x antall år med prøving og feiling fikk de kreert den perfekte slaverase, såkalte Admuer.

Adamuene var ikke av de smarteste, når kveldene kom ble de ført tilbake til området sitt der de bodde. Enlil var lite glad for at hans far Anu hadde gitt sin halvbror Enki og hans sønn ansvaret for ekspedisjonen. Enlil prøvde å sabotere hydbridprogrammet og var kritisk til det Og fra den tid av fikk han et meget anstrengt forhold til denne nye hybriden, homo sapiens. Senere prøvde Enlil å utslette homo sapiens ved det som er kjent som vannflommen. Menneskene ble derimot reddet av Enlils halvbror Enki. Likevel var sønnene til Enlil Ninurta og Nannar Sin (Allah) med på å undervise homo sapiens i kunnskap om Jorden og Kosmos. Satanistene ser ikke på seg selv som onde, snarere motsatt, de tilber Lysbringeneren Lucifer som gav menneskene mye kunnskap. Men når man ser hvor mye av denne kunnskapen har ført oss hen i dag der kloden er på randen av stupet, så spørs det om ikke Enki hadde rett i å holde Adamuene nede som en lydig rase som burde holdt seg til å grave gull og bygge infrastrukturer..

Anu tok også i bruk selve genmodifiseringen for å skape en rase nr 2, en herskerase ved navnet Nefilimere som var en slags formenn som pisket oss i gang, Nefilimerne var fremstil med å gi dem DNA fra Anunnakienes egen blods-linje, de var stor kjemper, svært intelligente, overnaturlige evner med fult ut aktivert Kongekjertel og de var svært onde å krigerske, det er denne blods-linjen super eliten hevder seg å ha i dag, noe som er grunnen til at de kun gifter seg med sine egne i så nær familie som mulig. som alle har sett så omgir de seg med Anunnaki symboler overalt, du finner ikke en losje i dag uten at Nibiru bildet troner øverst i inngangen ..den bevingede planet.

Det startet i Sør Afrika, så Sumeria, videre til Babylon og så Egypt, videre til Hellas og så Rom og derfra til Vatikanet der vi er nå.

Men tilbake til Georgia Guidestones som ble satt opp 22.1-1980 og tallet 33. Georgia Guidestones har et hull i midten som peker nøyaktig på stedet der Ebola startet i Guinea, dette er det 33 utbruddet av Ebola 666 år etter Svartedauden starta i 1348, går vi 33 år, 3 mnd, 3 uker og 33 dager etter at Georgia Guidestones ble satt opp så havner vi på deres hellige dato 11.3 -2014 som er datoen da det 33 utbruddet av Ebola offisielt startet i Guinea, tar vi derimot 33 år, 33 mnd, 33, uker og 33 dager så får vi datoen 9.11-2016. som også er grunnen til de er manisk opptatt av de tallet, den datoen skal deres nye verdensorden være på plass for det er også datoen de gamle Anunnaki gudene skal returnere, da skal de serveres en verden med en leder, en religion, et språk og en valuta. og …..en befolkning på 500 millioner slaver, ( Middelklassen skal bort. )

I høst så kom det opp en hjørnestein ( Grunnstein ) ved siden av hullet som peker mot Guinea og 500 000 000 mennesker på andre siden, man kunne se 2 sider der det sto 20 på ene siden og 14 på andre siden, noen dager etterpå så ble steinen tatt bort og knust, men ikke før den var vist frem og vi fikk nye tall … da dukket tallene 16 og 8 også opp, og bokstavene MM på undersiden og MAJ på oversiden.
Koden for Ebola er 8, bokstaven for Ebola Z og fargekoden for Ebola er grønn.
Mao så skal de fra 11.3-2014 og frem til 9.11-2016 redusere oss ned til 500 millioner med Ebola.

Men der er ikke Ebola som skal ta knekken på oss men vaksinen mot Ebola som inneholder noe dritt som er sakte virkende og vil føre til at du få en slags rabbies lignende sykdom etter 3-6 mnd, så begynner militær og politi å jakte oss ned i byene. ikke så ulikt det vi ser i filmen World War Z

World War Z – Trailer 1 – Official [HD]

Er du forsatt ikke overbevist så forklarte Obama et til minste detalj på Halloween, også hva bokstavene MM står for.

( Er du skremt så ikke se denne dekodingen på 5 min. )

OBAMAWEEN Part 1: “M&Ms for the Kids” & EBOLA “Mini Microbe” the Day After 1st EBOLA Death!

http://www.youtube.com/watch?v=BJM4Pq8DPLM&list=UUxgB6grGSx3bcB3vlcy7Tfg

Mao, dette er planene deres, noe de har planlangt i detalj helt siden Anunnakiene forlot planeten vår av ukjente grunner, ( Det aller meste av Nefilim rasen røk i floden )

De fleste har nok fått med seg at den 3.11 nå så åpnet One World Trade Senter, 2 bygg blir erstattet med 1 som symboliserer Yin/Yang mann og kvinne blir smeltet sammen til en hermafroditt som Baphomet.

Crazy! Statue of ‘Anubis’, Egyptian God of the Dead, Erected At Denver New World Airport!

http://www.youtube.com/watch?v=9MYsJgsUEYc&list=UUFjOi1ZpZVErr8EYxg8t1dQ

Men så kommer den gode nyheten som vår usedvanlig oppegående Robert fra Erra vet alt om, det finnes over 50 ET raser som jevnlig har besøkt oss og noen av dem griper inn i vår fri vilje hver gang vi står på stupet av utslettelse som atomkriger, sol-stormer, super vulkaner osv …..de som observerer oss i sigarformede skip, joda det vil komme noe humper på veien som litt naturkatastrofer og sånt men når har vi ikke opplevd det ? Det har vi hatt til alle tider her i Viking landet..

En ny æra vil starte for menneskeheten 9.11-2016, en gylden æra som vil vare i mange tusen år, VÅR ÆRA, ikke deres, våre venner der ute vil bidra og lede oss, et samfunn uten ledere der alle bidrar, ikke en håndfull psykopater med Nefilim blod i seg.

Meningen var å dra denne kommentaren lenger til en egen artikkel, men får ta denne i kortversjon siden siden tiden er knapp og Terje Wulfsberg artikkel kom som bestilt.

Når vaksinen kommer og Ebola blir luftbåren i 2015 så sverg til Sølv-vann og/eller annen helsekost og for guds skyld holdt dere langt unna vaksinen, eliten og media vil komme med kraftige angrep på sølv-vann og andre helsekost produkter som beskytter mot Ebola, ikke la dere lure til å forgifte deres selv, kanskje blir det også tvangsmedisinering slik vi ser i Kenya nå, men vår venner der ute er i gang med å sende oss høyere frekvenser som øker våre vibrasjoner og en global vekkelse-bølge er godt i gang i gang over hele kloden nå, folke våkner i milliontall og tar til gatene mot makta. dette skal vi klare, eneste dere trenger å gjør er forhindre at frykten slipper til og senker dere ned på et selvdestruktivt nivå.

Vi er 7.2 milliarder, de er en liten håndfull gamlinger med en snitt alder på 100 år.

Gled dere, snart skal vi bli de vi var ment for å bli. :D

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1315479/Aliens-interfered-weapons-UFOs-deactivating-nuclear-missiles.html

Dr Mikkel Ko Ko sier at jordendringene alt er startet for alvor i USA.

http://worldtruth.tv/we-are-in-the-bullseye-expert-warns-by-midweek-all-hells-going-to-break-loose/

Anne-Lise H
Anne-Lise H
Abonnent
Svar til  smurfen
9 år siden

Som skeptker var min første tanke at han her må ha ramlet ned fra et tre med hodet først da jeg leste dette her …….Men på en annen side så skal jeg prøve noe nytt, nemlig å gå inn i dette med et åpent sinn, Det vi trenger er ikke viljen til å tro, men ønsket om å finne ut sa en kok mann engang.

Det er forsåvigt sundt å være skeptisk, men dumt å være så skeptisk at man går glipp av de gylne mulighetene, har sett litt gjennom linker her og har et ønske om å vite mer før jeg fordømmer noen, kan du eller noen av dere andre her inne hjelpe meg på vei med flere kilder som kan underbygge fakta i påstendene over. ?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Anne-Lise H
9 år siden

Som ihuga sannhetssøker og Ekte skeptiker med trykk på kritiske tenking og sunn skepsis så var mine første tanke at en skepper som påstår hun har et åpent sinn er like troverdig som en prostituert som påstår at hun er jomfru.

Men for all del, jeg dømmer ingen så du skal få svaret du søker og vel så det. :)

Det handler om helheten, allerede som 4-5 åring var jeg ekstremt opptatt av Dinasaurer, UFO og Planeter. som 7-8 åring begynte jeg å lese en rekke bøker av Erich von Daniken, favorittene mine var: Tilbake til stjernene : om mulighetene for det umulige. hva gudene sådde : prosjekter og spor efter utenomjordiske intelligenser, Erindringer om fremtiden : om fortidens uløste gåter, sener kom flere bøker jeg likte godt som : Gåten om de greske gudene : fra Atlantis til Delfi, Fortidens kjemper : alt var annerledes da steinene ble reist og Dagen da gudene kom : 11. august 3114 f. Kr.

De siste 10 år så har jeg sett ca 40-50 minidokumentarer daglig i tillegg til like mange artikler fra 2 til 15 min, samt følger alt av de store nyhetkanalene/undergrunnskanalene ute på WWW, informasjon som er mer en 24 timer gammel er uinteressant.

For at jeg ikke skal poste så mange artikler at veggen her ser ut som en telefon katalog så skal du få linker til noen av de beste kanalene så du kan sette deg inn i stoffet, men la oss først forklare hvorfor kunnskap er så viktig. :)

Den fysisk virkelighet er en illusjon – at vi er en del av et intelligent utformet kosmisk dataprogram som manifesteres av digitale koder. Hellig geometri, frekvens og vibrasjon definerer vår eksistens. Vår genetiske hukommelse utløses av disse digitale kodene til spesielle tidspunkter i våre liv. De vekker sinnet for forandringen og utviklingen av bevissthet. :)

Alt vibrerer og alt er energi. Vi lever i et hav av energi hvor alt vibrerer. Du vibrerer. Du er et vibrerende sendetårn. Det som setter opp din vibrasjon er dine tanker og følelser. Vår kropp er fartøyet vi bruker for å nagivere i dette havet av energi.
Forsking viser oss at vi er elektromagnetiske vesener som produserer elektromagnetiske enheter når vi tenker og føler. Hjernen og hjertet er de organene i kroppen som skaper sterke elektromagnetiske felt. Disse påvirker atomene som utgjør den fysiske verden. Hjertet er det organet i kroppen som skaper de kraftigste elektromagnetiske feltene. Når vi derfor engasjerer oss i det vi ønsker skal skje med lidenskap, entusiasme og glede skaper vi sterke elektromagnetisk felt som igjen bidrar til å skape vår virkelighet – materie.

Energi blir materie slik Einstein viste oss, men det krever enormt mye energi for at den skal bli til materie og ergo er det viktig å være lidenskapelig opptatt av det man ønsker skal skje i sitt liv. Vi skaper med andre ord vår virkelighet med det vi tenker og føler. ;)

Alle har et enormt potensiale i seg til å bli mer enn det man tror er mulig. Men siden de fleste ikke er bevisste på at vi faktisk skaper vår egen virkelighet med det vi tenker og føler begrenser mange seg selv.
De fleste mennesker er ikke klar over at de skaper sin egen virkelighet minutt for minutt med det de tenker og føler. De går på autopilot og lar det underbevisste sinn være i førersetet. Nyere forskning viser at så mye som 97% av våre beslutningsprosesser styres av det underbevisste sinn. Vi er med andre ord ubevisste skapere av vår virkelighet og ubevisste med-skapere av vår verden.

27.7 starten den 5 tidsalder, The Golden Age, en ny ære, vår æra, men mektige krefter ønsker å kuppe den og gjøre den til sin egen æra, det er årsaken til at verdensbildet blir fylt med terrortrusler, ebola, krig og annen dritt for å skape frykt nevroser som sender folk ned i lavere vibrasjoner så de ikke makter å tenke klart, polariseringen er allerede godt i gang, man har så klart ikke noe annet å frykte enn frykten selv, frykt, egoisme og hat senker vibrasjonene der en blir dratt inn i et negativt mønster der man legger sin lit til nettopp personene som sprer frykten, dermed blir enn redusert til en slags viljeløs zombie som blindt adlyder de psykotiske elementene, makta er livredde for at folk skal våkne, de vet jo utmerket godt at når folk våkner så vil de miste all makt samt de enorme formuene sine, en bitteliten elite av mektige familiedynastier som utgjør 0.01 eier 80% av verden, de vil så klart ha de siste 20% til oss 99.99 % også, nå er de desperate og desperate psykopater tyr alltid til desperate handlinger, mao så kan vi forvente litt av hvert fra den kanten i tiden fremover .. . ;)

Først av alt så ønsker jeg at du leser artiklene til den mest oppegående Numerologen siden Pythagoras nemlig Åse Steinsland sine ca 100 artikler om Numerologi, ikke bry deg med at de er mange og lange, har du først lest en så klarer du ikke å stoppe før du har lest alle ;)

Du kan starte her :)

http://www.numerologensverden.no/hemmeligheter-fra-sumer-menneskehetens-vugge/

Alle de store tenkerne i verden skjønte at nøkkelen til å forstå universet ligger i tallene, Som Tesla så, man kan ikke forstå universet uten å forstå tallene 3,6 og 9.

Samme med Newton, Nostradamus, Arkimedes, Poseidonios, Aristarkhos, ja nær sagt alt av de store :)

Når du er ferdig med Åse sine artikler så ser du de hundrevis av filmene fra denne kanalen her .. for å se at alt er tall.

http://www.youtube.com/user/Enterthe5t4rz/videos

Så kan du se på MR Cati sine flere hundre filmer der han dekoder de kryptiske meldingene fra de “opplyste”

http://www.youtube.com/user/MrCati/videos

Når du er ferdig med det så starter det som virkelig er gøy, lær deg å tenk likt som de opplyste i Illuminati, forstå dem isteden for å fornekt dem, lær deg å se det samme som de ser.
Huske at Illuminati medlemmer tenker ikke som andre, de ser ting med helt andre øyner, der du ser tallet 27, 18 mm så ser de 11 eller 666 (2+7=11 ) 9+9+9=999 som et er palidom for 666 ) Alt det du ser har en helt annen menig for dem :)

Lær deg om hjemligheten bak skapelsens kube. :)

http://www.youtube.com/user/nicholson1968/videos?view=0&flow=grid

Som du ser her så har hver eneste stor hendelse i verden tallsynkronitet ;)

http://www.numerologensverden.no/2222-3333-4444-7777-mystiske-tallsynkroniteter-i-tiden-mellom-sentrale-hendelser/

3333 dager fra Scandinavian-star brannen til Orderud-saken.
4444 dager mellom Orderud-drapene og terror i Oslo/Utøya.
7777 dager fra Scandinavian-Star brannen til terroren i Oslo/ Utøya. (1111 uker)
2222 dager mellom Alexander-Kielland ulykken og Tsjernobyl-ulykken.
444 dager etter at Nederland fikk ny konge den 30.04.2013/4, så styrtet en Boeing 777 og 193 nederlendere omkom.
333 dager mellom jordskjelv og tsunami i Japan 11.03.2011 og jordskjelv på Phillipinene den 06.02.2012.
222 dager mellom Åsta-ulykken og Kursk-ulykken
550 dager før Agnes Müllers forsvinning, forsvant Anna Medvedeva (26) som ble drept av eks-samboeren 14. oktober 2012 da hun møtte han for at han skulle ha samvær med felles barn.

Når du er ferdig med å gå gjennom kildene så forstår du tallet 33 og du er en sann opplyst som ikke vil be om fakta som kan underbygge kildene i påstandene over. :)

Ha en nydelig søndag og kos deg med kunnskapen, og følger du mitt råd så blir du en av oss innen noen uker eller uker ;)

Som de står så klokt i Bibel :)

Lær deg å telle dine dager, så skal du få visdom i hjertet. ;)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  smurfen
9 år siden

Mennesker forholder seg til titallssystemet, samt opp gjennom historien til flere andre tallsystemer. Men det blir merkelig å hevde at naturen har et spesielt forhold til titallssystemet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
9 år siden

Hva snakker du om ? jeg har ikke nevnd titallsystemet, jeg snakker om 9.

For naturen og Illuminati så eksisterer ikke titallssystemet, de snakker kun i 9, null finnes ikke .. universet jobber i 9. tallet som elsker å gjentas seg selv.

Verden tror forsatt at PI er irrasjonell. Det er den jo langt i fra, 22/7=27-27-27-27-27 eller 999999. 9 går igjen i tid og rom, 3333333333=9, så 33 er en avleder. Det er tallet 9 det dreier seg om. 22/7 enkelt forklart som PI. Vi har delt tid inn i 6 deler. år, måneder, dager, timer, minutter og sekunder.
Når man bruker 22/7 som PI så finner vi igjen en harmonisk rytme bak 3,14.
142857, 142857, 142857, 142857, 142857, 142857, 142857, …

Les deg opp på kildene så kan du prøve deg igjen etterpå :)

Robert Dave Myrland
Abonnent
9 år siden

Det spaltete atom medfører et antinaturlig legme som ikke hører hjemme i naturen på noen måte. Det er ekstremt lite og har ingen naturlig grunnfrekvens og ødelegger materie slik som stein og lignende masser. Man kan se dette under kjernekraftverkene og spesielt stein og sand under reaktorens betong gulv blir til pulver. Det samme skjer med reaktor tuben som i følge en venn av meg ved navn Tim Smith som er ansatt i et firma som bytter reaktor tubene hver 6mnd. I følge han så kan man slå med en slegge på disse så mye man vil når de er nye, etter 6mnd kan man bruke en mindre hammer og ødelegge tuben uten problem, etter 12mnd sier han den faller fra hverandre med svært lite støt.

Stein, sand, berg faller fra hverandre pga dette fremmede legeme.

O3 (Ozon) binder seg med dette fremende legemet fra spaltingen av atomer og danner en tungt negativ ladet plasma.

Denne plasma er på så måte et nytt fremmendlegeme, en ny energi form som ikke er naturlig og hører ikke hjemme noe sted i naturen.

E2=MC2 Energien dras ned i dypet på planeten, dette pga innkommende elektromagnetisk energi som går i loop gjennom krystall steinen i sentrum av planeten.

Energien blir på så måte formet om til materie i dypet på planeten og former materie med nye frekvenser, disse frekvensene er totalt unaturlig og forstyrrer energi opptaket av krystall steinen i senter av planeten.

Videre så rekker en liten prosent av denne plasma inn til krystall steinen og gjør at denne blir grønn, svakt grønn først og så bare mere og mere mørkegrønn, helt til slutt om ikke kjernekraftverkene stopper vil den bli svart.

Dette gjør at energi opptaket til krystall steinen blir mindre da mindre lys i det elektromagnetiske spekter slippes inn i steinen pga at den ikke er klar lengre, derved er det mindre energi konvertert og ut energien er den som utgjør gravitasjonen og mye annet som å beskytte oss mot sol-stormer og andre kosmiske mikrobølger.

Jeg har tidligere forklart dette her på NhS men da i en mye dypere forklaring på saken, jeg repeterer litt nå for å påminne om realiteter menneskene nå må begynne å ta innover seg selv for det haster.

Se blant annet dokumentaren Magnetic Storm så begynner dere å skjønne alvoret og at vår planet har nå svært dårlig helse og fortsetter dette så kan man risikere at krystall steinen i senter blir helt svart, og det er i så fall døden for oss mennesker om det skulle skje.

Jeg har gjort mitt beste mange ganger for å få ut haste melding på dette, årevis tilbake… Ingen tar meg seriøst nok? På tide med litt gjennomgang av fakta…

På dokumentaren Magnetic Storm så sier forskerne at de skjønner ikke hvorfor jordas magnetfelt er på hurtig nedgang, de bruker ord som rapid decay, mm. og de prøver å forklare at den den “magnetiske” 6000 grader varme jern kule i senter av planeten har begynt å rotere med mindre hastighet eller lignende. Men om de matematisk regner på det så kommer spørsmålet de må svare på for å fullføre sin teori og det er hvordan forklare hvor all energi kommer fra for å rotere den såkalte jern klump fra, hvordan kan de påstå noe sånt når matematikk vil vise at det er umulig å overkomme en slik friksjon involvert og når de attpåtil klarer å prestere å si at lavaen kommer fra sentrum ja da henger ingenting på greip lengre, om laven er fra senter og så tykk som den er, hvordan i huleste kan du finne frem matematikk som skal bortforklare at selv på 6000 grader som antatt overkomme en relativ seg masse og dens friksjon til et annet legeme som jern? Dette har ikke noe med virkeligheten å gjøre og naturen er mye enklere og mye mere logisk en som så.

Det enkleste løsningen er at det er ingenting som roterer, det er nok at planeten i seg selv roterer rundt sola og sin egen akse, det holder i massevis.

Lava oppstår på helt andre måter en dette, krystall steinen har et varme bånd, dvs et kraftfelt som er utrolig sterkt og fører til at på litt dyp så møtes disse energier med lysets hastighet eller over og dette fører til at massene varmes opp til høye temperaturer. Når energi utenfra tilfører planeten mere energi en vanlig fra div rettinger så blir varmebåndet varmere og dette kan føre til vulkansk aktivitet på visse områder, dette beror på hvorfra energien fra utenfra kommer fra og hvor den hovedsaklig treffer planeten. Husk at gravitasjon er energi fra oven.

På solen så er kraftfeltet så utrolig kraftig at dette tvinger varmebånds diameteren til å være over bakken i stedet for under bakken som det er på jorda. På sola så er varmebåndet langt utenfor sol overflata og pga dette så er sola varmet fra utsiden og inn og på innsiden er det like kalt som bakken du står på når du snakker med noen på Rema 1000 en varm sommerdag. Nå har jeg også forklart det sol-forskere ikke klarer å forklare og det er hvorfor det er 6000C på solas overflate mens mange millioner grader langt over sol overflaten. Sola varmes fra det ovenstående varmebånd som er et resultat av enorme mengder energi som konverteres kontinuerlig fra energiplan 2, dvs ZPE som det heter her.

Med en gang dere skjønner sannheten at vår sol og vår planet er kald i sentrum og at det er en krystall stein i senter av både sol og planet så vil dere også starte å ta innover dere at krystall steinens piezo elektriske effekt konverterer energi kontinuerlig og at resultatet er gravitasjon og en hel rekke andre energi former og frekvenser og når det er forstått så håper jeg at resten blir forstått med hvor utrolig farlig det med atomspalting er, det ødelegger krystall steinen i sentrum sagte men sikkert. Hvilket i verste fall kan føre til at begge krystall steinene mister kontakten med hverandre, dvs at solas krystall stein og jordas krystall stein kan miste kontakten med hverandre, når det skjer så vil planeten starte å drifte ut og få en større bane rundt sola og går det for langt så vil planeten komme lengre ut en Mars sin bane og det er også risk at planeten kan bli dradd inn av Jupiter om den skulle bli veldig skadet, det eller eventuelt kollidere med månen eller mars, mm eller også forlate solsystemet.

Min intensjon med denne post er at jeg synes det bør legges vekt på å forstå naturen, for gjør man det blir det enklere å forstå hvorfor nettopp dette som Terje har lagt ut er kjempe viktig og det bør absolutt taes ALVORLIG for vi er i deep shit som det er og jeg håper at dere begynner å ta det jeg også har strevd lenge med å si og det er nettopp det samme, jeg har advart om dette siden 2006.

« Forrige artikkel

Omnec Onec kommer til Oslo

Neste artikkel »

Avsløringer fra en NASA ansatt

26
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x