merkelige lyssøyler
Disse lyssøylene dukket opp i Minsk 30. desember 2015. Foto: Alexander Tarasevich

Merkelige lyssøyler dukker opp over hele verden

11.4K visninger
3 minutter lesetid
8

I 2015 så oppstod et ukjent fenomen hvor det på en rekke steder over hele verden begynte det å dukke opp merkelige lyssøyler. Det startet i august/september 2015 og fenomenet har bare økt i omfang siden den gang. Nå i de siste ukene har det tatt helt av.

Myndighetene prøver å skjule sannheten. Fra den kanten kommer det en rekke bortforklaringer som at det er nordlys, lys som reflekteres i iskrystaller, stammeritualer og mye annet rart.

En rekke teorier

Noen av bildene som er lagt ut er klart fake, men det store flertallet er ekte og kan ikke forklares. Teoriene er mange. Et svekket magnetfelt som kan tyde på at vi nærmer oss et polskifte kan være en forklaring. Noen mener at det er starten på en oppgradering til 5. dimensjon og innledningen til en ny æra.

Noen tror den rette forklaringen er at det er den Bibelske forklaringen om at sanne kristne blir hentet opp før verden kastes ut i kaos i 7 år, noe som også underbygges av alle de uforklarlige basunlydene som også har dukket opp over hele verden de siste år. Noen tror at lyssøylene stammer fra ufo-er. Hva tror du?

https://www.youtube.com/watch?v=AbiI3cXfnu4

Sees overalt på planeten

Disse lyssøylene som vi har sett i økende omfang etterhvert som vi har gått inn i 2016 er observert i Kina, USA, Storbritannia, Canada og nå sist i New Zealand. I New Zealand skapte fenomenet stor forvirring og bekymring blant de innfødte.

Myndighetene på New Zealand var raskt ute med en forklaring/bortforklaring. Det var et stammeritual utført av Maorie folket sa de, men Maorie folket selv sier at de aldri har utført noe ritual eller har noe slike skikker.

Da fenomenet inntraff i Oslo var forklaringen iskrystaller og at det ikke var noe uvanlig fenomen, men ingen væreksperter her i landet kan huske at noe sånt har inntruffet før.

Enorm økning i hologram lysshow

Det siste året så vi har vært vitne til en rekke hologram lysshow, blant annet i 2016-utgaven av Grammy Awards. Vi så også holgram lysshow på Empire State bygningen på Manhattan i NY (Kali) og et Fiat Lux lysshow på Vatikanet. Vi har også sett en enorm økning i hologram-show i resten av verden.

sdfgadsfgsdgsdg sdfasfafasf

I Japan er virtuelle 3D-artister begynt å ta over for ekte artister. 3D-artisten Hatsune Miku er blitt verdenskjent og er blitt en av de store stjernene i Japan de senere år. Her er et liveshow med Hatsune Miku.

Verdenseliten med hologram på Nuclear Security Summit 2014

Selv verdenslederne har tatt teknologien i bruk. Her er hele verdenseliten samlet rundt et rundt bord med egyptiske hieroglyfer for å vise at de dyrker de Egyptiske gudene Osiris, Jomfru ISIS og det lille Horus barnet med en 666 3D-pyramide i midten.

Offisiell forklaring: Nordlys ned til bakken…

C. Ervana som har lagt ut filmen øverst sier at alle bilder og filmer et tatt av forskjellige fotografer over hele verden. Dette bildet her er fra Nord Irland og ble tatt 6. mars i år. Lokale myndigheter sa det skyldes nordlys, men nordlys når ikke ned til bakken. Ja, så sant det ikke er noe alvorlig feil med magnetfeltet vårt da.

lyssøyler
Fra Nord-Irland 6. mars 2016.

Her fra Oslo 6 januar i år.

gsgdgafg
Fra Oslo 6. januar 2016.

Ingen Photoshoppping

DAHBBO har tatt en test med avansert software for å se om lyssøylene kunne være “Photoshoppet”, men det var de ikke. Lyssøylene var ekte.

Global uttesting av Project Blue Beam?

Noen tror det kan dreie seg om Project Blue Beam og at dette er tester på en kommende fake alien invasjon slik FN har lovet oss. Dette hevdes å skulle inntreffe til høsten for å samle verden mot en felles fiende, noe som så klart ikke eksisterer i virkeligheten.

Her er “fake alien invasion”-oppskriften forklart av James Corbett samt hvordan testen Rockefeller kjørte i 1938 ble en braksuksess. 30. oktober 1938 testet de ut fake aliens-programmet med å kamuflere et radioshow med navnet “The War of the Worlds” som en nyhetssending, noe som skapte total panikk blant befolkningen over hele USA.

https://www.youtube.com/watch?v=pM4tkJGSSaU

Flere kilder

Nedenfor ser du flere lenker om fenomenet med lyssøyler, så får folk komme med teorier i kommentarfeltet eller gjøre seg opp sine egne meninger om hva dette kan skyldes.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/vaer-og-uvaer/svaert-sjeldent-lysfenomen-over-oslo/a/23591656/

http://ufosightingshotspot.blogspot.no/2015/08/strange-beams-of-lights-are-seen-all.html

http://allnewspipeline.com/Strange_Beams_Of_Light.php

http://www.telegraph.co.uk/news/newsvideo/weirdnewsvideo/11692319/Spooky-beam-of-light-appears-in-the-sky.html

http://www.ufointernationalproject.com/ufo-photos-and-videos/strange-beam-light-power-plant-explosion-aliens/

https://en.wikipedia.org/wiki/The_War_of_the_Worlds_(radio_drama)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
3 år siden

Dette er selvfølgelig et naturfenomen. Lyset på bakken brytes på en annerledes måte pga fuktighet og tåke og lufttrykk . Søylene dannes og ser ut som de strekker seg mot himmelen.

Maarit M.Hanssen
Forfatter
8 år siden

Smurfen, jeg tror, at dette lyset er resultat av HAARP-eksperimentet. Sjefene på HAARP og EISCAT i Tromsø sverget på, at de skal kunne dra NORDLYSET ned på Jorden i et forsøk for å “temme” magnetfeltet. De tror, at det kan ekstraheres energi av nordlys på den måten, alternativ energi i deres vokabulær. De tror, at de kan temme naturkreftene på denne måten og kaller Moder Jord for hor, som trenger en omgang i ny og ne. Jeg tror de kan tro om igjen.

Trond
Anonym
8 år siden

Disse lyssøylene har jeg sett siden jeg var liten gutt på tidlig 90 tallet. Ikke noe nytt. Hvertfall ikke for meg.

Lars Audun
Anonym
8 år siden

Mye interessant som skjer med det elektromagnetiske feltet denne tiden. Forskere har bl.a. nettopp påvist et svakt magnetisk felt rundt Venus, noe som tilsier at Gaia beveger seg sakte nærmere solen.

A N
A N
Anonym
Svar til  Lars Audun
8 år siden
Gry Schmelling
Gry Schmelling
Abonnent
8 år siden

Dock finns det ny extremt stark ficklampa utvecklad av amerikanska militären. En sådan skulle kunna generera en sådan ljuspelare, menar någon, som jag visat artikeln till. Men att lyckas skicka så vertikala ljuspelare upp på så många ställen verkar osannolikt, anser jag. Någon verklig förklaring saknas fortfarande. Märkligt och intressant är det i alla fall…

Lars Sletten
Lars Sletten
Abonnent
Svar til  Gry Schmelling
8 år siden

Ja Gry,det kan være en forklaring,teknologien utvikler seg,og ikke alt blir delt med offentligheten,Det vet vel du som er Svensk.
Det er ihvertfall et spennende emne og håper vi får svar på dette etterhvert.Det samme med menneskets opprinnelse ,og hvordan Egypterne og andre klarte å bygge disse enorme steinbyggerprosjektene uten maskiner og teknologi.

Lars Sletten
Lars Sletten
Abonnent
8 år siden

Ja det er mye mulig det finnes noe der ute,synes det er en god del uforklarelige saker,men teknologien her på Jorden utvikler seg og det kryr av svindlere,man skal også være forsiktig med å uttrykke at mann tror på slikt, så man ikke havner på lukket avdeling,men når jeg leser om div pyramider rundt om i verden,og ser stein arbeidet som ble utført der så må det etter min mening ligge en forklaring bak,som bør utforskes mer og kan kanskje gi oss noen svar og verdifull teknologi i fremtiden, og kanskje nærmere svar på menneskets opprinnelse.Verdens havene er jo også enorme u utforskede områder som kan gi oss mange svar.mye av historien om menneskets opprinnelse og opphav er klart feil etter min mening.Nå er det også Religion som har fjernet og holdt tilbake info om funn gjennom tidene for at historien skall sammenføyes med religionene.

« Forrige artikkel

X-Files-skaperen: Vi er veldig nære sannheten

Neste artikkel »

Wingmakers – en røverhistorie fra virkeligheten

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x