/

Utenomjordisk besøk eller massebedrag?

18.9K visninger
5 minutter lesetid
233

Er du klar for en falsk utenomjordisk invasjon? Teknologien du ser er alltid 50-100 år gammel. Hvor langt har millitæret utviklet seg egentlig? Visste du at Nazi-Tyskland eksperimenterte med anti-gravitasjonsfartøy på 30-40-tallet? Hvor kom teknologien fra? Helt siden mennesket malte på vegger i huler har jorden blitt besøkt av «de som kom ned fra himmelen».

De fleste i samfunnet snubler gjennom hverdagen med hundretusen tanker som «rekker jeg toget ?», «klarer jeg prøven ?», «blir jeg suksessfull i livet ?» eller  «mmm mcdonalds !» med blikket festet i bakken og storgleder seg til å komme hjem fra jobb for å skru av hjernen og se på Paradise Hotel. Hadde de bare sett opp mot himmelen engang i blant og tømt hodet for tanker og heller observert flyene som legger igjen en åker med kunstige skyer, eller stjernen som blinker i 4 forskjellige farger om natta mens den roterer, hadde kanskje virkeligheten vært mer interessant enn TV.

Det skjer oftere og oftere, flere og flere ser uforklarlige observasjoner på nattehimmelen. Mine kamerater har en ny historie å fortelle hver gang. Stjerner som plutselig akselererer, trekantformete fly, firkantede fly med vinger, selv har jeg sett en stjerne som plutselig dukket opp, lyste i 5 sekunder og ble borte igjen. Jeg har også sett en tykk orange stråle som fosset nedover i to sekunder før den forsvant, det er som man ikke tror det når man hører det fra andre, men når man ser det selv med sine egne øyne, så kan ingen fortelle deg at det var en optisk illusjon.

Hensikten med denne artikkelen er å vise til private opptak lagt ut på Youtube.  Kunnskap er ikke konklusjoner, vi er på jorden for å stille spørsmål. Vær åpen  for alt, spørsmålet er hvordan kan vi skille ekte UFO-er fra falske ? I 1991 viste NASA et opptak fra deres egen romstasjon hvor en UFO blir beskutt fra jorden. UFOen flyktet og 20år senere har vi fortsatt ikke blitt hevnangrepet av ondsinnede UFOer.

Maktelitens utallige forsøk på verdensregjering har forent menneskene rundt oppkonstruerte fiender, konflikter mellom -ismer, krigen mot terror, og nå det siste; krigen mot deg og din påvirkning på moder jord. Flere aviser som aftenposten og dagbladet har skrevet om «økte jordskjelv og vulkanutbrudd kan skyldes menneskeskapte klimaendringer», men de forteller deg ikke at HAARP i Norge kan utløse kontrollerte naturkatastrofer. Klimahysteriet har mislykkes, Al Gore ble saksøkt av 30.000 vitenskapsmenn og jorden blir kaldere, ikke varmere. Klimatoppmøtet’s hensikt var å lure gjennom en verdensregjering og kapitulering av nasjonenes suverenitet, men flere hundre tusen demonstrerte i København og enda en av nwo’s planer ble avslørt i Climategate. Hva er det neste de gale globale vil finne på?

 

Hva er project Bluebeam?

Project Blue Beam dreier seg om å forene alle nasjoner, religioner og folkeslag under et overnaturlig bedrag, ved å prosjektere Jesu tilbakekomst på himmelen, eller et besøk av ondsinnede vesener som vi gjennom 40år med hollywood propaganda har blitt oppfostret til å tro er blodsugende igler. Den nye V serien som går på norsk tv er med på mentalkondisjoneringen, frykten for invasjon er tilstede og opprettholdes med vitenskapdiktaturets egne profeter. Stephen Hawking var i dagbladet for en uke siden og advarte om at det kan finnes ondsinnede UFOer der ute.

Det spørsmålet jeg stiller meg er: hvis en sivilisasjon som er langt mer utviklet og hundretusener av år foran oss i tid, har kommet så langt at de kan trosse lysets hastighet og reise millioner av lysår til andre galakser og solsystemer, så kan de ikke ha en destruktiv tankegang lik den som råder på jordkloden? Da ville de vel ha ødelagt seg selv før de kom så langt med å mestre universet og fysikkens lover, være i harmoni med sine vesener, bygget stjerneflåter og satt ut på en reise for å utforske universet?

Teknologien makteliten hersker over, er allerede på plass i ditt nærmiljø, på et hustak står det en mobilmast som sender ELF bølger. Frekvensområdet på disse lavfrekvente bølgene ligner den din hjerne kringkaster og mottar. En del av CIA’s forskninger på hjernen i Gaustad psykriatri på 30-tallet finansiert av en av de mektigste i familiedynastiet David Rockefeller, var med på å kartlegge følelsesspekteret og tankefrekvenser, slik at offeret kunne tankekontrolleres uten å være klar over eksterne påvirkninger gjennom elektromagnetiske bølger. En vil da tro det er ens egen bevissthet som produserer tankene, bildene, eller lydene en hører.

 

Om du kan høre Jesus eller Muhammed eller Buddha eller den nye profeten som har blitt annonsert fra Share International ved navn Maitreya(William Cooper advarte i 91 om falske profeter aka anti-christ «maitreya») som vil forene alle religioner og be oss tilbe de forente nasjoner (FN), så lurer du sikkert på hvor stemmene kommer fra? Ingen ting er overbevisende nok uten levende bilder siden du ikke tror på noe før du ser det. Velkommen til massebedragets vitenskapelige alder.

Husker du spiralshowet i Tromsø som forbløffet en hel verden under Obama sitt besøk i Norge? Russerne ble tilslutt tvunget til å innrømme at det var en missiloppskyting som gikk berserk. Se for deg en nyttårsaften-rakett som går opp i luften, brekker stangen som holder den stabil og begynner å spinne rundt og rundt, hvor ofte kan det faktisk skje ? Visste du at det er flere lignende videoklipp som norske medier ikke ville vise, på tross av oppfordringer og mailtips fra Nyhetsspeilet?

Spiralen i Tromsø var lokalisert rett over et av tre HAARP annlegg i verden. Ramsfjorden’s strømlogg viste økt forbruk i tidsrommet lysshowet varte, og det kan ha skapt et hull i stratosfæren som lagde et kuldesjokk over hele verden der appelsiner i Florida fikk et lag med is rundt seg. Uvanlige tider vi lever i blir plutselig ikke så uvanlig lenger når noen leker gud over planeten.

Så hva er disse spiralene? Noen mener det åpner wormholes og intergalaktiske UFOer reiser igjennom portalene, men trenger de jordisk atmosfære og gravitasjonsfelt? Hvorfor ikke åpne ormehull utenfor Jupiter eller bak Mars? Hvorfor avsløre seg selv for saueflokken de angivelig har ført bak lyset i flere tusen år? Jeg tror alt vi ser idag er menneskeskapte millitærprosjekter og eksperimenter. Norge har siden 1920tallet vært Usa’s valp og tillat uncle sam å bruke norsk jord og befolkningen som et forsøkslabratorium.

Her er flere millitære prosjekter og eksperimenter som NASA skjuler for oss:

Kan den pågående chemtrails-sprayingen i verden være med på å skjule den økende UFO-aktiviteten? Når et 30talls fly dukker opp og drar dyna over øynene våres, så vet vi egentlig ingen ting om hva som foregår der oppe under  langvarige overskyede perioder. Hvem vet, kansje det foregår en stjernekrig, eller masse-bortføringer? Spør du meg, tror jeg de driver øvelser, og forbereder seg sakte på en falsk UFO-invasjon. Satelitter med holografiske våpen ombord kan prosjektere ovenifra-ned hologrammer på himmelen, vi får bare håpe teknologien får systemfeil og windows blåskjerm så moderskipene over oss skurrer som Tv-apparater på 60tallet.

Dette er hva de viser oss, det blir spennende å se hva de skjuler.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

233 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Sykt mye chemtrails over Drammen ida, også. Ser ut som om staten ikke «tåler» dagslyset… :)
«Fake» innvasjonen er rimelig å tro, kommer til å skje samtidig som børser verden over kollapser som korthus. Siste uke var verst siden kollapsen av 2008. Og svikonomer har ikke noe forklaring på hvorfor det skjer. Ikke så rart når de ikke rakk å se utenfor de indoktrinerte «tøffe» bøkene sine under utdanningen. :D
Jeg ser en lys fremtid for mennesker, fordi stadig flere er blitt vekket fra The Matrix. Ser også på offentlige debatt-steder, at folk snakker mer rasjonell om sine tilstander, enn det media programmeringen forteller oss. Ha en fin helg, alle sammen! :)

Pilgrim
Pilgrim
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Hvorfor børser kollapser er ikke spesielt vanskelig å forklare: Det finnes en aldeles ENORM «skjult» økonomi innefor diverse derivativer – anslått av noen til å i sum totalt utgjøre en million milliarder dollar – og disse pengene er ikke sikret i noe som helst. Det er bare luft. F.eks. Goldman Sachs har jekket opp sin balanse til 35.000% – noe som tilsvarer omtrent det samme som at du skulle kunne legge en tusenlapp i banken som sikkerhet for et lån på 35 millioner kroner. Det lyser «betalingsproblemer» lang vei av en sånn avtale, eller hva?

Hva forrige uke angår, les dette:

http://www.suntimes.com/business/2250624,CST-NWS-curious09.article

Jungelape
Jungelape
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Jeg ser «stjerner» som beveger seg over himmelen nesten vær gang jeg observerer stjernehimmelen.. De svinger utenom andre stjerner etc. Noen flyr fortere enn andre. Jeg og mine nermeste venner har vært vitner til masse uforklarlig.
Jeg blir ikke overasket av noe lenger…=)

Slater
Slater
Abonnent
Svar til  Jungelape
13 år siden

Stjerner som rører på seg er som oftest satelitter

El Chino
El Chino
Abonnent
13 år siden

Ja, ja. Her var det mye å ta tak i. Jeg nøyer meg med påstanden om s.k. «holografiske våpen». Jeg vet hva et hologram er. Men hva er den teknologiske metoden for å lage våpen med det? Håper på et kvalifisert og fornuftig svar.

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Utrolig bra artikkel Armin:) David Icke mener jo at eliten er reptiler. Cathy O`Brien (Trance Formation of America) sa at George Bush brukte hologram for å få henne til å tro at han var en reptil.

simon7
simon7
Anonym
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Tror du selv han at George Bush brukte hologram for å lure folk til å tro han var en reptil ? Det er en stund siden Reptilene hersket på jorden, ca 65millioner år.

CircleOfLife
CircleOfLife
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

«Armin Bahrami sier:
09. 05. 2010 klokken 13:38

Syns vi skal stå for respekt for alle religioner, dvs også ateister som ikke tror på noe som ikke kan bevises, men respekter andre som har hatt en religiøs opplevelse, og vær glad i dine medmennesker uansett om de tror eller ikke tror, for vi er, og vi er det sammen. »

Må bare høre me dæ om du virkelig mene det på helt særiøst?

Du respekterer altså at muslimer skal se ned på alle som ikke er muslimer, at menn på 50 år skal gifte seg med jenter på 9 år, æresdrap, steining av medmennesker og voldtekt. Ta en titt i den hellige boka og sjekk logikken din. Står da klart og tydelig i koranen at man ikke er medmennesker med de som ikke lyder koranen.

30% muslimer i oslo nå ser jo ut som en lys framtid… Regner med at dette blir tadd som en trussel og at inlegget blir sletta, men holder meg jo til fakta.

Håper dette er en tankevekker Armin. Ingen hemmelighet at muslimer besitter mindre intelligens en andre folkeslag.

Alt som lever dør og det gjelder for hele universet, ikke rart man kriger for å heve seg over andre det er et bilde fra naturen.

Skal hoppe gjennom stargaten min å smake litt spaceweed mye bedre en den skiten på jorda iallefall stinker hær…

Ellers så får alle på nyhetsspeilet kose seg med lsd folkene på project camelot og ha et fint liv, det som teller.

Nyhetsspeilet kunne jo kanskje skifta navn til manifest.

Kjedelig planet jorda altså, liker meg bedre hos the pinkmen på pluto.

CircleOfLife
CircleOfLife
Abonnent
Svar til  CircleOfLife
13 år siden

Må bare høre me dæ om du virkelig mene det på helt særiøst?

Mente vell om du virkelig mente det på alvor :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  El Chino
13 år siden

El Chino, du spør om “holografiske våpen” det er bare å google eller søke info om project bluebeam, jeg har blitt frarøvet lyd på min pc, så jeg kan ikke selv søke opp videoer om emnet som er bra, men ser jo at det ligger inne iallfall 2 vidoer i artikkelen her om nettopp Bluebeam.. og regner med de er bra. Det er viktig å være klar over dette, for her skal bedraget av massene kuliminere.. og det blir «show» både på himmelen og inni folks hoder, og det er riktig som Armin skriver her, at dette er vel hva de har eksperimentert og øvd seg på på Gaustad og andre sykehus og med mind control mot stakkars intetanende mennesker siden første verdenskrig iallfall..
Mind control – world control, bare google i vei så finner du masse..
Et godt sted å begynne er her:

http://www.educate-yourself.org

http://www.educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

At aliens har vært planlagt å være det endelige og siste fiendebilde for å samle massene, har lenge vært kjent og lekket av mange..
Man må som kjent ha en ytre fiende for å samle alle, og om ALLE skal samles så må de tegne et fiendebilde utenfor oss..dvs utenfor jorden..
Det blir sikkert litt av et show, de har øvd seg lenge på så mange vis..

El Chino
El Chino
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Nå spurte jeg om den tekniske bakgrunnen for «holografiske våpen» og fikk til svar at det var ment som en metafor for «et falskt trusselbilde». Det er et typisk svar fra NWO-gærninger å snakke seg bort fra saken. Dere er glad å bruke slike fremmede begrep. Er det for å virke mere overbevisende?

Den eneste seriøse referansen til «holografic weapon» var EOTech [1] som faktisk produserer lasersikter basert på hologram. Men å plassere slike lasersikter i satellitter som artikkelen hentyder virker litt meningsløst; det er bedre måter å sikte mot et mål fra verdensrommet på.

Nei, jeg gidder ikke kaste bort tid på å lese om tøv som prosjekt Bluebeam.

[1] http://en.wikipedia.org/wiki/EOTech

Tarzan
Tarzan
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

http://www.educate-yourself.org

En side full med vrøvl og tøv skrevet av personer som ikke vet hvordan verden fungerer.
Hvis du tror på dette som står her er din konklusjon allerede tatt. Her er bare masse spekulasjon og påstander. Det er ingen bevis for noe som helst.

Dermed tror du på dette fordi du tror jeg må være sånn. Hvis du kaller det sannhetssøker, er du en lettmanipulert hykler.

Tullball skrevet av privatpersoner med paranoide forestillinger.

Tror jeg skal melde meg inn i David Icke forum o.l og konstruere noen konspiratoriske fakta. For hvis noe skrives der, så er det jo fakta……..

Evidensen
Evidensen
Abonnent
Svar til  Singoalla
10 år siden

Så du ble frarøvet lyden din på pc? du mistet den ikke altså men noen tok den fra deg bevisst?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  El Chino
13 år siden

Å spre frykt blant saueflokken er vel ett av svarene. Jeg så en «end time» film for et par år siden som fortalte at en falsk messias ville vise seg et eller annet hellig sted i Jerusalem. Gjennom et hologram ville han stå fram og hevde at han var gud. Det endte ihvertfall med at folk løp i alle retninger og en kamp mellom det gode og onde oppstod.

Problemet for verdensherskerne er at saueflokken har begynt å våkne og undrer seg over alle disse syke påfunnene. Tror ikke vår fantasi strekker til for å forstå hva disse kreftene er i stand til.

Jeg velger å være skeptisk til alt og åpen for alt og se hva som skjer. Jeg husker hva Mike Myers sa om filmen Austin Powers…»Det handler om det onde som til slutt avlører seg selv – som det alltid gjør». Eller noe sånt:-)

Så er det jo passende at vi er i tigerens år. Tigeren observerer og bruker minst mulig energi, men tar seg av de utfordringene som evt. oppstår. Avsløringer kommer på løpende bånd og vi har begynt å samle løse tråder. Spennende!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  El Chino
13 år siden

Til nyhetsspeilets redaksjon.
Det er langt på tide å rydde opp i både søppel-kommentarer og bilder som gjenspeiler brukernes syke fantasi på debil-nivå.
Jeg som leser finner meg ikke i gå gjennom intet-betydende tull, inter-personlige oppgjør, like fullt som å se motbydelige bilder av bikkjer som rir på barn, homseknulling eller Brown som voldtar barn.

La El Chino flytte sammen med sitt yndlingsbilde til Jan Simonsens blogg, der er det hans nivå, men spar meg for syke hannen/hunnens fantasi.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Armin: Er det slik at alle kommentarene slettes om man sletter en profil, fra redaksjonens side? Trodde kommentarene ble stående, er det ikke slik?

Er enig i at vi bør forøke å vise toleranse og kjærlighet for alle mennesker og religioner, og jeg kan meget vel se ateismen som en religion. Alles meninger fortjener respekt, samtidig bør man forvente det samme tilbake, at man ikke møter hån og manglende toleranse tilbake, og du vet det er vår oppgave å belyse hva NWO-kreftene holder på med, finansierer og planlegger. Det er ingent tvil om at de bruker mye ressurser på å skape, propagandere og opprettholde forkjellige ismer og systemer, og også innenfor det religiøse området, dette har alltid vært brukt til massiv mind control av alle makt-havere, lenge før man fikk noen mind-control teknologi.

Og ateismen er skapt og brukt bevisst for å fremmedgjøre folk fra seg selv og sin egen sjel, og Gud, slik sett er den faktisk farlig og rammer mange flere enn som rammes av noen religiøs sekt.. gjennomsyrer i Norge skolevesnet hvor barna til alle går osv.. dette er faktisk en alvorlig faktor..

Det er et gammelt ord og leveregel i Norge som sier at man det er to ting man ikke bør diskutere: Religion og politikk.. fordi da blir man lett uvenner..
Det kan være kloke ord, samtidig så er det nettopp det mange av oss som er våkne vil dele og diskutere og om det var forbudt her på NS, så ville det ikke bli mye debatt.. dette er viktige virkemidler for maktkreftene og har alltid vært. derfor er det viktig å diskutere, dele og si vår mening også om det, men det beste er om man har nådd det nivå at man kan vise respekt for andres syn. Kan man ikke det, så er man ikke kommet så langt, uansett hva man tror selv. Men det er viktig å advare hverandre om man ser at NWO-kreftene er inne et sted på religionens område f eks og bruker dette til å bedra og styre gode mennesker. I dag er det mye mind control i religionene, ikke bare innen new age, men innen alle religioner, misbrukes det folk tror på, til å lage indre stemmer og bilder som vi kan manipuleres ut fra.

Mind control er en stor fare i dag, uansett religion og det tilpasses hver enkelts religion.. så det vil være Buddha som snakker til en buddist, Jesus til kristne osv, men det kan altså være fake utgaver av disse personene. Men intet er nytt under solen egentlig, djevelen kan utgi seg for å være en lysets engel, sier Bibelen og i følge noen teorier innen Kabbalah, så tok selv «Moderen» feil, av det hun trodde var Faderens lys og ble istedet et med et falsk lys – fallet – som førte til at vi alle falt ned her i materiens verden.. bare en måte å se fallet på.. For Moder er også materie, Moder Jord, moder universi alle kulturer.. Det var et feminint aspekt som falt og ble materie eller manifestert.

Pilgrim
Pilgrim
Abonnent
Svar til  El Chino
13 år siden

Tenk «psykologisk krigføring». F.eks. er ikke atomvåpen laget for å brukes, de er bare «fugleskremsler». Hvor mye bedre (og billigere) er det ikke da å skremme publikum med diverse antydninger om at man har enda mye mer avanserte og farlige saker «på lur»? Tenk litt over saken. «Konspirasjonsteorier» er definitivt et snedig psy-op-våpen som får folk til å kaste bort tid på å forske på alskens sludder heller enn å fokusere på de virkelige problemer.

Pilgrim
Pilgrim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

For meg blir det kognitiv dissonans å snakke om fremtiden i fortidsform. Men man kan jo si at nåtiden kommer fra fremtiden like så godt som at den kommer fra fortiden.

Sant å si har jeg ikke lest noe som helst på denne siden tidligere, jeg registrerte meg bare for å legge igjen en kommentar/krittikk til 9/11-artikkelen.

Men du kan si at jeg umiddelbart gjenkjente den der «50-100 år foran i teknologi» strofen fra D.B. Cooper. I det hele tatt er det meste jeg har lest her i dag oppgulp av ting jeg har sett på diverse amerikanske nettsteder for mange år siden.

Hva «de virkelige problemene» angår så er det fortsatt slik at det er viljen til å drepe som er det drepende fenomen, ikke våpenet. En trent morder kan utrette mer skade med en bic-penn enn hva en gjennomsnittsperson kan få til med et skytevåpen. Det samme kan man forsåvidt si om en smart forfatter.

Det er mye «tro» ute og går her. Selv er jeg en skeptiker. Men jeg forstår at det finnes alvorlige politiske problemer i verden. Bl.a. det at «makten» lever av frykt og uvitenhet.

Reason
Reason
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Vent litt, hvem er det du mener blir holdt i sjakk av atomvåpen? Du mener at nasjoner bare er en fasade, og at det er en annen makt som nå hersker over hele kloden. Med andre ord snakker du ikke om at det er nasjoner som holder hverandre i sjakk med atomvåpen, men at det er enkeltindivider som blir holdt i sjakk av frykt for atomvåpen? Akkurat det virker vel litt merkelig, hva? :-) Og hvis du ikke ser hvorfor må du bare si ifra, så skal jeg prøve å være litt flinkere å forklare.

simon7
simon7
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg er føler ikke meg hemmet i hverdagen pga frykt for atombomber.
Er det mange andre som gjør det?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Det er begynt å dukke opp UFO-motiver i ulike reklamer nå !

Bare de siste dagene har jeg sett to «vanlige» reklamer med UFO-elementer.

Den ene av dem er fra H & M, med «blinkende» UFOer…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

El chino: Forsøkte å gi et ærlig svar ang hvor du kunne finne infoen du spurte etter, også det tekniske, men om du ikke gidder, så forstår jeg ikke hvorfor du spør, ditt svar var ikke så vennlig og veldig forutinntatt..

Lille snille ulven: Det har pågått i lang tid, disse forberedelsene paralellt med andre fiendebilder, frem mot det endelige.. bøker, blader, filmen, minc control-abductions som skjer oppi folks hoder, men oppleves reelt nok. Barneleker utformet som ufos og aliens for vårt fokus og tidlige tilvenning..
Men mulig det øker, vi får bare følge med :-)

El Chino
El Chino
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Og motivet fra NWO (hva enn det nå virkelig er?) eller andre for å produsere et mystisk hologram på himmelen er? Et bilde av satan, Jesus en UFO el.l. skal liksom få oss til å føle oss skikkelig redde? Få oss til å bli omvendt i en fart?

Jeg er overbevist om at hele denne konspirasjonsteorien om Bluebeam er en dårlig spøk kokt i hop på et ‘nachspiel’. Hvor er bevisene? Tror dere at tusenvis av NASA ansatte greier å holde noe slikt hemmelig om det hadde vært sant?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  El Chino
13 år siden

Hva er motivet for alt annet de gjør? Skremsler og messiaser, oppfyllelser av profetier mange tror på med hensikt bør være åpenbart at kan tjene sine hensikter ellers hadde de vel ikke holdt på med dette i år etter år.. dvs århundrer.. ikke med hologram-teknologi men med mange slags bedrag for å øke sin makt og sine pengebeholdninger, det er vel det ultimate motiv, og så vil de ha full kontroll over alt og alle, så syke er de. Det er hensikten med all overvåkning, mind control og det meste annet.. full styring over alt og alle, depopulasjon osv. Tror du hører til dem som ikke tror på noe uansett hva man legger frem, vær da salig i din vantro, og ferdig med saken. Det er ikke noe problem for andre enn deg selv, om du vil lukke øynene og ikke være forbedt når dette begynner å skje, det vil ramme alle..

Forøvrig har de øvd seg på å projisere bilder av både Maria Jesu mor visse steder og også Jesus, dvs falske bilder av disse.. det lurer mange samt at de projiserte et bilde av selveste Gud fader til president Jimmi Carter.. det var kjekt.. for han ble som leire i deres hender, dvs «gud» befalte og Amerikas president gjorde selvsagt som «gud» ville.. Bush fikk sine ordre om å invadere Irak fra «gud» sa han, direkte.. vel det er ikke min Gud, som ber noen om å gå til krig, men du ser kanskje at teknologien var kjekk å bruke, bl a til slike formål.. for manipulasjon, bedrag og befestelse av egen makt, f eks.

Terje
Skribent
Svar til  El Chino
13 år siden

El chino sa: Jeg er overbevist om at hele denne konspirasjonsteorien om Bluebeam er en dårlig spøk kokt i hop på et ‘nachspiel’. Hvor er bevisene? Tror dere at tusenvis av NASA ansatte greier å holde noe slikt hemmelig om det hadde vært sant?

For det første er det ikke 1000 vis av NASA folk som er involvert i dette for det andre finnes det folk som har «sladret» og for det tredje jo større bedraget er lettere å holde skjult. Du er faktisk et levende bevis for det siste, det er for fantastisk til å være sant. Ergo er du blitt løpegutt for NWO for du stiller ikke de riktige spørsmålene. Om flere hadde stilt riktige spørsmål ville det resultert i at sannheten til slutt hadde kommet ut. Men siden de fleste er som deg kan de holde på som de vil for dere står jo for latterliggjøringen av oss.

Terje
Skribent
Svar til  Terje
13 år siden

Kan se El chino velger å hoppe bukk over svar som han ikke vet hva han skal svare på.

Rain
Rain
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Så hvorfor går NWO og gutta gjennom så mye trøbbel for å lage et slikt system som vi alle kan se vil kun føre til en mer eller mindre post-apokalyptisk verden full av religiøse kriger der det er umulig å få kontroll over mer din egen bakgård? Er det slik at de ikke har mind control teknologi (HAARP) likevel? Bluebeam er ikke for fantastisk til å være sant, det er for -dumt- til å være sant.

vrang
vrang
Abonnent
13 år siden

Vel, jeg gadd å lese linken, men forblir like uklok på teknologien bake dette. Den sier kun at satelitter skal projisere hologrammer på et lag av natrium i atmosfæren. Også litt gnåling om mikrobølger og lavfrekvent stråling da selvsagt.
Vis meg målinger som bekrefter at det finnes et natriumlag i atmosfæren, og jeg skal tro dere.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Glem det. Fant denne denne http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_layer . Og nå skjønner jeg hvorifra disse sinnsyke bluebeam-teoriene stammer fra.

SMQ
SMQ
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Nåja, wikipedia er jo et upålitelig kilde, men idag linkes det dit som om det er absolutte fakta og intet annet man finner der.

Dangers of wikipedia
http://tinyurl.com/om5rhh

Why commercial Wikis don’t work
http://tinyurl.com/36lnvgx

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Mener du at i 2010 så kan vi ikke få til å prosjektere et bilde på himmelen?

(3D TV er snart standard i alle hjem, men våre aller beste vitenskapsfolk klarer ikke å sende et bilde opp på himmelen…. Pussige greier.)

El Chino
El Chino
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Det er sikkert mulig. Men om en ting er mulig er det vel ikke nødvendigvis sant at det blir gjort? Hvorfor kjøre dyre prosjekter som dette om nytten er tvilsom? Igjen ber jeg om bevis. Dere har egentlig bare Serge Monasts tøvete «rapport» fra 1994 å bygge på.

Terje
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

tenner du på sånt?…………………………………..

Leeeeeeeeeeeeeeeeeer

issat
issat
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Påan igjen med person angrep Armin ?
Prøv gjerne å være litt saklig når det pågår en diskusjon, men etter erfaring e vist det svært vanskelig får dæ….

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

«Mener du at i 2010 så kan vi ikke få til å prosjektere et bilde på himmelen?»

Et helt klart JA. At man skal kunne projisere en hel invasjon på himmelen synlig fra hver minste krok på jorden + lyd på samtlige språk som stråles inn i skallen din er ganske vanvittige påstander når det forligger 0 – null dokumentasjon på at slik teknologi eksiterer. Og Ikke finnes det noe dokumentasjon på hvordan slik teknologi skulle vært konstruert heller.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Vrang: Du får grave å se hva du finner selv, vrang, vi kan ikke gjøre det for deg.
Inntil da får du leve salig i den tro du måtte ha. Det er ingen andres problem :-)
I «silent war» gjøres det meste uten beviser, og det er liksom meningen..
Men har du nok brikker så er det ikke vanskelig å se at 1 + 1 = 2, om du bare ikke legger vrangsiden til hele tiden, så ville du sett det :-)

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Her er det ikke jeg som lever i salig tro. Jeg foretrekke å vite. Jeg har prøvd å grave og fant ingenting. Absolutt ingenting. Hvorfor kan dere ikke legge fram det dere har gravd opp da? Å skylde på at dette er topphemmelig holder heller ikke.
Jeg ser en god del prøver å forklare en slik kinoforestilling som en kombinasjon H.A.A.R.P, chemtrails og ukjent satelitteknologi. HAARP kan jeg faktisk litt om, så den kan jeg glatt avfeie. Så sitter vi igjen med chemtrails som er vissvass og satelitter vi ikke aner noe som helst om. Jeg greier altså ikke å se noen brikker som kan legges sammen til hverken det ene eller det andre.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Er det ikke litt rart at så mange mennesker finner og konkluderer helt annerledes da vrang? Og hva er vitsen med å glatt avfeie alt mulig?
Gir det deg en personig tilfredsstillelse å sitte her og være vrang og til og med kalle deg vrang for å benekte all info som folk her deler og stemple oss?

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Jeg tviler på at det «så mange» mennesker som tror på dette. Vitsen med å avfeie er for å gjøre plass til mer korrekte beskrivelser av virkeligheten. F.eks kan ikke HAARP brukes som forklaring i dette tilfellet på lik linje med at en brødrister heller ikke kan benyttes. Jeg vet hva HAARP er og jeg vet hva en brødrister er. Ingen av disse kan projisere utenomjordiske invasjoner på himmelen.

Resten av innlegget er dine ord.

SMQ
SMQ
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Ikke være så vanskelig nåda vrang.

Forresten heter det ikke chemtrails, men cloud reflectivity modification. Det er noe politikerne har kokt ihop for å redde oss alle fra global oppvarming.

Lesestoff. Siste er fra cfr.org

http://tinyurl.com/39ar9dt
http://tinyurl.com/n56ue9

Og når det kommer til teknisk innsikt tror jeg du må se deg om etter andre beitemarker. Her sier man bare «de ligger 50 år forran oss i tid», men den tekniske kunnskapen skribentene her besitter er minimal. Om lydkortet fucker seg er det CIA, går datamaskina tregt eller mange minus stemmer på NS er det cointelpro og idag lager man vindmøller til kommersielt bruk (produksjon av strøm) som roterer 100 gang i sekundet.

Liksom litt mangelfult.. omtrent som teoriene…

SMQ
SMQ
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Hum, lite konstruktivt hvis man har tid å slå ihjel, men hver sin lyst antar jeg :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  vrang
13 år siden

Her kan du se hvem som sprayer oss SMQ

En whistleblower har levert denne infoen

http://www.infowars.com/evergreen-air-and-a-secret-chemtrail-facility/

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Trodde faktisk at Mind control var noe man hadde gitt opp å debunke.. da en del debunkere har sagt at det ikke går an lenger å nekte for denne teknologis eksistens.. og det er lett å søke seg frem til hauger av dokumentasjon, og praksis viser det samme.. men du benekter det altså :-)
Det vil jeg faktisk påstå er å være salig i sin TRO, etter all den dokumentasjon og fakta som er gitt her på dette.. bare kikk litt rundt i diverse artikler og videoer om saken. Om du fremdeles vil benekte realitetene, versågod..

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

«Trodde faktisk at Mind control var noe man hadde gitt opp å debunke.. da en del debunkere har sagt at det ikke går an lenger å nekte for denne teknologis eksistens..»

Det var dagens (nattens) ! Hva i all verden har fått deg til å tro det? Gi meg noen eksempler på slike debunkere er du snill. Du får det til å høres ut som jeg er en av de få som enda ikke har latt meg overbevise. Og at det er gitt masse dokumentasjon og fakta her er tull. Derimot er det mye synsing og spekulering, og det er noe helt annet.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Det er utrolig mye du ikke har fått med deg, vrang, og jeg kan ikke hjelpe deg.
Sannheten må du søke selv, både inni deg selv og utenfor. Lykke til

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Jeg har lett på utsiden av meg selv, og jeg betviler at jeg finner slik projeksjonsteknologi inni meg selv.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kjapp kommentar til videoklippene:

Reagan bruker «aliens» som et metafor for a-våpen, en felles fiende vi alle må stå alliert imot. Han snakker selvsagt ikke om vesner fra det ytre rom.

American dad med skjulte budskap? Skal dette liksom være seriøs dokumentasjon på project bluebeam?????

Krusifikset er en refleksjon i vinduet. Det framgår ikke minst når du flere ganger i løpet av videoen ser «skikkelsen» mellom kameraet og huset i bakgrunnen. Dette er altså ikke noe som skjer «in the sky».

Pyramiden over Moskva er grundig debunket rundt om på nett. Beste innvendingen er selvsagt at ikke andre rapporterte hendelsen, hverken privatpersoner eller media. Og det til tross for at den angivelig var synlig i mange timer.

Resten gadd jeg og rett og slett ikke se.

Thunder
Thunder
Abonnent
13 år siden

Hva med en debatt om ISS (Skylab) og ET-antenner som aldri har funnet noe tegn på liv. Hvorfor pøse disse uendelige milliardene av dollar inn i dyrking av potteplanter i «rommet» og avlytting av ingenting? Er ISS det siste stuntet for å korsfeste oss mennesker? Ser jo ut som et kors. Hvor kommer alle disse milliardene av dollar fra? Vi er jo bare i overkant av 6 milliarder mennesker, og de aller fleste har knapt nok til smør på brødskiva!

Jeg tror ufoer og slike mystiske ting er laget for å få fokus borte fra ting som ligger rett foran nesa på oss. Akkurat som ufoene i kunstverkene tar fokus vekk i fra budskapet til maleren eller videoen tar bort budskapet fra musikken. Tryllekunstrere og magikere kan dette.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Her har du ei liste over «potteplanteprosjekter» + en gooood del mer forskning som drives på ISS. Kikk på fotnotene for nærmere informasjon. Her er det nok å lese på mens du slikker bunn av smørpakka di.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Ja det var jo litt av en smørbrødliste;-) Bakterievekst i nullgravitason og en del potteplanter ja…Da er jo verden snart reddet da Vrang.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Grunnforskning, har du aldri hørt om det? Håper ikke du er så arrogant at du avfeier prosjektene som uviktige fordi du ikke forstår innholdet av dem (som jeg selvsagt ikke forstår selv heller). Og som du ser handler det om en lang rekke eksperimenter av annen karakter enn potteplantene du har hengt deg opp i.
Her er en grov oversikt over aktuelle områder man forsker innen:

Biology, Cardiovascular Function, Cell and Molecular Biology, Developmental Biology, Endocrinology and Metabolism, Exobiology, Fluid Balance and Kidney Function, Human Factors, Human Physiology, Immunology and Haematology, Medicine/Health, Microbiology, Muscle/skeletal system, Neurobiology, Neuroscience, Plant Biology and Physiology, Psychological aspects, Radiation Biology, Respiratory Function,
Aggregation Phenomena, Atmospheric physics, Combustion, Electromagnetics, Fluid physics, Foams, Fundamental physics, Metal alloys, Morphological Stability and Microstructures, Plasma physics, Properties of organic compounds, Protein Crystal Growth, Radiation dosimetry, Solution Growth, Space Technology, Technology, Materials Science, osv osv osv…

Og her har du en side som tar for seg «spinnoff»-produkter fra NASA forskning generellt: http://www.sti.nasa.gov/tto/
Kikk litt på arkivene så kanskje du ser nytteverdien allikevel.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Svarer her på det du skrev:
09. 05. 2010 klokken 04:38

Kort sagt er det vel hvordan nullgravitasjon påvirker mennesker, dyr og planter.

Hvis du ser på det de har skrevet om bakgrunnen for Spinnoff-kampanjen, så ser du at det er en propagandakampanje rettet mot media for å rettferdigjøre bruken av skattebetalernes penger. Nasa har litt forklaringsproblemer og har hatt det veldig lenge.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Nullgravitasjonens påvirkning er en blant flere ting som studeres ja, i tilegg til en rekke andre ting.

«NASA’s Spinoff publication accomplishes several goals. First, it is a convincing justification for the continued expenditure of NASA funds. It serves as a tool to educate the media and the general public by informing them about the benefits and dispelling the myth of wasted taxpayer dollars. It reinforces interest in space exploration. It demonstrates the possibility to apply aerospace technology in different environments. It highlights the ingenuity of American inventors, entrepreneurs, and application engineers, and the willingness of a government agency to assist them. And finally, it continues to ensure global competitiveness and technological leadership by the United States.»

Og hva er galt med en kampanje som belyser resultatene av NASA’s forskning når folk går rundt å tror at driver bullshit og sløser penger? Hvilken bedrift ville ikke gjort det? Er det ikke det dere vil ha da, innsyn? Innsyn i hva spenna går til samt hva man sitter igjen med? Kall det propaganda, kall det salgskampanje, kall det reklamebrosjyre….det endrer ikke det faktum at mye av teknologien vi ser rundt oss er resultat av romforskning. Innen medisinsk screening er f.eks NASA en pioner. Det er noe å tenke på neste gang du må få skallen skannet for svulster.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Ser du skriver en rekke andre ting. Er det mange andre faktorer enn gravitajson der oppe som vi ikke kan forske på her nede? Jeg har ikke tenkt å la noen få «skanne» min skalle. Ser ut som du sluker alt av det disse serverer. Nei takk, dette kjøper jeg ikke.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Du forstår åpenbart ikke hensikten med forskning innen mikrogravitasjon. Ved å «fjerne» tyngdekraften er det lettere å forstå hvordan andre prosesser fungerer, da den ikke vil virke inn som en «forstyrrende» element. Så på spørsmålet ditt om det er mange andre faktorer man kan forske på der oppe enn her nede, så er svaret JA. Det er jo nettopp derfor de ønsker slik forskning.
En side med litt enkel info:
http://www.nasa.gov/centers/marshall/news/background/facts/microgravity.html
http://www.microgravity.com/tutorial.html

Den dagen du får en solid stein i hodet tipper jeg du prissetter å få hodet scannet…eller kanskje om du mot all formodning skulle utvikle epileptiske anfall. Da holder det ikke med sølvvann.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Ja, men igjen var gravitasjon faktoren, men det er greit. Fint at du prøver å opplyse meg om temaet. Tenkte på at vi kunne diskutere ting som alle visste fantes, men ordspråket ditt ble ikke bedre da heller. Du kommer med noen puncher hele tiden. Mitt hode skal ikke scannes, så er det sagt. Om det kommer en stein dalende, så håper jeg NASA kan gi meg tips om hvordan jeg skal få stoppet den.

Hvis du kan slutte med sleivspark, så kan vi fortsette. Er det ikke mulig å skape nullgravitasjonsmaskin på jorda?

Theories resulting from studies of superfluid helium in microgravity can help to understand many other systems. Scientists can use these theories to better understand the formation of weather systems such as tornadoes and hurricanes, how water seeps through soil, and how cracks propagate in metals.

Kan jo hende de har noen baktanker med dette f. eks.?
Regner ikke med at du er enig i det, men du er vel enig i at ved å forstå menes hvordan kan vi lage?

Thunder
Thunder
Abonnent
13 år siden

El Chino

Jeg må innrømme at når jeg så profilbildet så tenkte jeg umiddelbart at det var forferdelig teit og uppassende. Men så illustrerer det vel egentlig hvordan verden er. Oss mennesker som kaster oss ned i blinde og ber til gud mens vi blir tatt bak av satan.

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Ikke Gud, Mammon !

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Ja, men da gjelder det mest i den vestlige verden vil jeg tro.

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Spiller ingen rolle hvor. Der Mammon er presentert, er Mammon tilbedt.
Jeg tenkte mer på el chino

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education SUCKS, and it’s the same reason it will never ever ever be fixed. It’s never going to get any better, don’t look for it, be happy with what you’ve got…BECAUSE THE OWNERS OF THIS COUNTRY DON’T WANT THAT. I’m talking about the real owners now…the REAAL owners. The big wealthy business interests that control things and make all the important decisions.»..

«Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice . . . you don’t. You have no choice. You have OWNERS. They OWN *you*. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought, and paid for the Senate, the Congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies, so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying . . . lobbying, to get what they want . . . Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I’ll tell you what they don’t want . . . they don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that . . . that doesn’t help them. That’s against their interests. That’s right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table and think about how badly they’re getting ***** by a system that threw them overboard 30 *****’ years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers . . . Obedient workers, people who are just smart enough to run the machines and do the paperwork. And just dumb enough to passively accept all these increasingly ***** jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your *****’ retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it . . . they’ll get it all from you sooner or later cause they own this *****’ place. It’s a big club and you ain’t in it. You and I are not in The big club. By the way, it’s the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head with their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table has tilted folks. The game is rigged and nobody seems to notice. Nobody seems to care. Good honest hard-working people . . . white collar, blue collar it doesn’t matter what color shirt you have on. Good honest hard-working people continue, these are people of modest means . . . continue to elect these rich ***** who don’t give a ***** about you. They don’t give a ***** about you . . . they don’t give a ***** about you. They don’t care about you at all . . . at all . . . at all, and nobody seems to notice. Nobody seems to care. That’s what the owners count on. The fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that’s being jammed up their ***** everyday, because the owners of this country know the truth. It’s called the American Dream, ’cause you have to be asleep to believe it . . .”

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Thunder sa: Hva med en debatt om ISS (Skylab) og ET-antenner som aldri har funnet noe tegn på liv. Osv

Aner ikke hvem du er eller hva du står for, men du har noen poenger og gode spørsmål her i dine to kommentarer ovenfor, og jeg er delvis enig, men bare delvis. Hva er det som får deg til å tro at du og jeg ville fått vite om det dersom de faktik mottok signaler fra andre intelligenser fra det ytre rom?
Det ville vi bare fått vite om det hadde passet visse folks agenda og når de mente at tiden var inne for å bruke det kortet.. etter deres plan.. Hele poenget for alle de som er opptatt av UFOs, er at alt dette er stemplet top secret, above top secret osv, og holdes skjult for folket. Hvorvidt dette er tilfellet eller ei, har jeg ikke tatt noe bastant stilling til. Jeg har selv hatt 2 ufo-opplevelser og i begge tilfeller var det flere enn meg tilstede som delte samme opplevelse og er vitner. Men UFO, betyr bare uidentifisert flygende objekt.. det kan være så mange ting, som også har opphav på jorden, både av hemmelig jordisk fysisk teknologi, eller bedrag med blue beam eller mind control teknologi, eller det kan være vesner fra andre dimensjoner, jordens indre eller hva et jeg, det behøver ikke være utenomjordinger.. uhyggelige abductions er så og si alltid mind contol, altså manipulerte opplevelser som foregår inni folks hoder, ikke dermed mindre reelle for de som opplever dette.. men det er ikke aliens.. men jordisk teknologi..

Har selv har valgt å ikke fokusere så mye på temaet, for jeg er til dels enig med deg i at det kan ta fokus vekk fra ting som er mer presserende å ordne opp i her på jord.. og kan slik være en avledningsmanøver for noen.. Det er også en kjent sak at Rockefeller og co er inne og finansierer en god del også innen dette miljøet.. bare det er grunn nok til en god porsjon skepsis, likeså det planlagte fiendebildet osv

Men når alt det er sagt vil jeg også si, at personer som jeg stoler på og har full tillit til, har gått dypere inn i dette enn meg, og kommet til at det faktisk er et cover up.. eller flere..en person som jeg kjenner og har tillit til har til og med jobbet for Nasa en gang i tiden med å ta imot slike signaler, og da de faktisk fikk inn reelle signaler tok andre instanser over og la ned gruppen..
Det er flere her på NS som vet hva jeg snakker om her, bl a redaktøren, som kjenner samme pålitelige person, men jeg unnlater å nevne navn her.
Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde forteller også mye i diverse videoer og intervjuer og jeg vet at hun også er en pålitelig person som snakker sant..

Så sier du videre: Oss mennesker som kaster oss ned i blinde og ber til gud mens vi blir tatt bak av satan. Vel.. mulig det er slik, i en del tilfeller ja. Verden vil bedras.. profilbildet er dog noe blasfemisk mot islam vil jeg tro..
Tror det kan være inspirert av en bok med såkalte sataniske vers..

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kjære Singoalla

Jeg ønsket bare at en av artikkelforfatterne i Nyhetsspeilet kanskje kunne lage en artikkel/tråd omkring dette. Da var det egentlig med tanke på temaet mind control. Hvordan de sender ut søpla si. Svære antenner, radarstasjoner, ISS. Jeg vet hva UFO står for og har hatt mine opplevelser både med tanke på mind control og UFO-opplevelser. Når jeg skrev ET-antenner som aldri har funnet noe tegn på liv, så burde det vært skrevet med hermetegn». Da forstår du det kanskje annerledes. Er ikke muslim, men ble provosert av bilde til El Chino, rart du ikke fikk med deg det…Jeg skrev: Jeg må innrømme at når jeg så profilbildet så tenkte jeg umiddelbart at det var forferdelig teit og uppassende. På den andre side viser det hvordan menneskene har lukket øynene for det som skjer rundt seg. Om de ber til gud, ser på Paradise Hotel, drikker seg full er det samme. Lurt blir man uansett. Om du kaller det Rockefeller, NWO, Satan=Geit.

Liker ikke vestlig propaganda som rakker ned på andres religioner eller rase. For meg er alle brødre og søstre. Noen litt mer mind-controlerte enn andre:-) Tror vi er enige om mye, men det er vel ikke så mange som vet alle svarene. Mind-control og andre dimensjoner er jeg 100% overbevist om at finnes.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Thunder: Tusen takk for dine tanker som du deler her og tidligere. Beklager om jeg misforstod noe, det er ikke alltid så greit å forstå hverandre på grunnlage av noen bokstaver mot hvit bakgrunn.. uten tonefall, kroppspråk osv. jo, jeg fikk med meg det du skrev om profilbildet og hadde vel en lignende reaksjon selv. Er enig i at alle er våre brødre og søstre, er interessert i å høre og lære fra alle religioner og kulturer, og synes det er unødvendig å støte noen på det området. Må innrømme at jeg er ikke så glad i Muhammed og Koranen som jeg er i en del andre hellige skrifter osv, for jeg har ikke funnet slike skatter der, som mange andre steder. Som mystiker har jeg mye mer sans for sufisme og dervisjene og slikt fra den kulturen, og jeg elsker elsker Mawlānā Jalāl-ad-Dīn Muhammad Rūmī , så det veier opp litt og alle kulturer har sine vismen og kvinner.. sine lærere.. hvor er våre som kom til det Nordiske folk? Ble de ikke hørt eller ble de glemt? Som jeg har sagt før er det noen som mener at det kan ha vært Goethe og Steiner.. og jeg holder muligheten åpen for det, har lært mye av dem. Og jeg så dine poenger, ang profilbildet… helt klart :-)

El Chino: Har ikke lyd på min pc og kan ikke se hva som sies på den video du har lagt inn, men jeg VET at Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde er en svært pålitelig person rett og slett fordi jeg har kjent henne meget godt i mer enn 10 år. Så enkelt er det. Hun har alltid vært en kontroversiell pioneer, som sitter med mye inside info og på et veldig høyt nivå. Der lyset er sterkest, er også behovet for å sverte sterkest. Rauni-Leena har blitt utsatt for sverting og karakterdrap mer enn de fleste opp gjennom årene, så man bør ikke tro alt man leser hverken om henne eller andre. Har selv forsøkt å bidra til å rette opp desinfo om henne på wikipedia som har vært der i mange år, vi la inn korrekt info men det blir bare redigert bort og løgnene kommer tilbake, samt at frimurerne som er ivrigst til å redigere teksten om henne der, får priser for sin desinfo.. så det er en syk verden.

At influensa-epidemier osv konstrueres i laboratorier av US-virus program og andre, med komersielle hensikter og for å oppfylle NWO-agendas er er et faktum slik jeg ser det. At du velger å være ignorant er ditt valg.

Vi lever i hver vår verden og jeg har ikke tenkt å bruke energi på å omvende deg hverken religiøst eller på annet vis. Din uvitenhet og manglende kontakt med din egen sjel, burde bekymre deg lang mer enn det bekymrer meg.
Du har behov for å velge et profilbilde som håner og gjør narr av andre mennesker og deres religion, selv om også jeg kan se et poeng der.

At du er ateist røper bare at du har slukt mengder av fremmdgjørende propaganda fra de samme krefter som skapte ismene og muligens også religionene, samt at du ikke har kontakt med din egen sjel en gang.. eller ikke har noen, eller ikke har utviklet det nivået i deg. Det er trist, men ikke mitt problem.

Dermed gir jeg deg helt rett i dine antagelser. Når du dør, vil du antagelig bare bli til jord, din kropp og resten vil gå tilbake dit det kom fra, ditt astral-legeme til det kollektive ubevisste, og det som gav deg liv går tilbake til det mange kaller Gud, uten noen individuelle spor av deg. Noe mer har du ikke, så slik sett vil din ateisme være helt korrekt i ditt tilfelle.
Da er det heller ikke så rart at du mangler innsikt til å kunne se noe som helst poeng eller verdi med slikt som religioner, Gud osv. Du vil få RETT, siden det er viktig for deg, din ateisme vil bli oppfylt, for din egen del, men det er ikke dermed sagt at det gjelder alle..

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Bra! Arrester meg gjerne på det jeg skriver som du er uenig med meg i også:-) Så lover jeg en høflig å saklig diskusjon. Enig om det med svineinfluensaen også jeg. Når det gjelder mind-control, så mener jeg egentlig at faren er over. Kampen var over allerede i begynnelsen av 2009, uten at noen merket det. Ikke en gang de som skulle gjøre oss til slaver. Hvis ikke det hadde skjedd noen innblanding den gangen, så ville(tror jeg) vi ikke vært i stand til å skrive innlegg her på NS. Vi er passet på, heldigvis og det finnes en grense og den ble nådd. At folk lever med tykke mørke solbriller på, tar vi med knusende ro:-) Jeg var akkurat sånn selv, men jeg er jaggu glad for at jeg fant en alternativ vei. Oppvåkningen tar litt tid, men alle kommer etterhvert. Handler om programmering dette og ved å holde på det gamle trygge uten å søke nytt, blir man der. Bevisene blir så tydelig etterhvert at alle kan se.

El Chino
El Chino
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Om du har stor tillit til Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde er din sak. Men at hun f.eks. påstår at Donald Rumsfeldt o.a. har interesse av å «skape» svineinfluensa-epidemien med det formål å begrense befolkningsveksten! Dette er bare latterlig og injurierende. Eller kanskje ikke; med hennes «track-record» har hun mistet all injurierende kraft og kontakt med virkeligheten. Se hennes uhyrlige påstander her:

http://www.youtube.com/watch?v=M8Zrxui9n94

Om mitt profilbilde? Det var bare et morsomt bilde som illustrerer det grunnleggende tåpelige med *all* religion. Og islam spesielt. Jeg er ateist; prøv å omvende meg :-) At i deres metaforverden setter likhetstegn mellom geita og satan eller Mammon, sier mere om dere. Men en god metafor var det; hadde ikke tenkt på det.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  El Chino
13 år siden

At Rumsfeldt hadde egeninteresse av å «pushe» svineinfluensahysteriet er det jo ingen tvil om. Mange politiske figurer i Washington har tilknytning til den farmasøytiske industrien akkurat slik som det er her på berget. Det er enorme summer det er snakk om, og mange tjente seg søkkrike på svineinfluensaen.

Er derimot enig i at befolkningsreduksjon er en litt drøy påstand. Det dreier seg om profitt.

Er forøvrig også enig i at en holografisk rominvasjon inspirert av V nok er å undervurdere folks evne til å være kritisk til informasjon de får fra offentlig hold. For det første ville prosjektet ha vært så gigantisk at alt for mange personer hadde måtte vært insidere, for det andre er det å se rare ting på himmelen blitt så vanlig nå at det knapt hadde blitt en like stor «suksess» som Orson Welles radioshow i 1938. Den første reaksjonen til folk hadde ikke vært «PANIKK!!!» men «sikkert ikke ekte». Vi er bortskjemte med visuelle effekter. Tviler på at jeg hadde blitt imponert over en holografisk projisjon av romfartøy, med eller uten mind-control bølger.

Problemet med «virkeligheten» er at den ikke kan være objektiv. Det å tviholde på den offisielle versjonen av den grenser for mange til å være en trosretning, hvor det man selv observerer og opplever blir avskrevet som en feiloppfatning til fordel for det etablerte verdensbildet. Jeg håper du ikke er en av disse, men heller en nysgjerrig og åpen mann/kvinne med troen på at Vitenskapen er veien til kunnskap og sannhet.

For det er den.

Det er bare det at de svarene som Vitenskapen har nå i 2010 er svært preget av et verdenssyn hvor man skiller det naturlige fra det unaturlige eller overnaturlige.

Da er det ikke rart man griper etter halmstrå for å forklare alt det folk opplever som ikke stemmer med den etablerte vitenskapen.

For det er jo innelysende at det ikke kan eksistere noe slikt som noe overnaturlig – noe utenfor virkeligheten. Alt som eksisterer, all materie, er innenfor de fysiske lover. Alt som eksisterer er fysisk – også tankene våre og hukommelsen vår. Fremtid og fortid. Lys er fysisk. Potensiale er fysisk. Et menneskes intensjoner er fysisk.

Så når tusenvis av mennesker verden rundt, året rundt, observerer objekter som beveger seg på måter som bryter de fysiske lover slik vi kjenner dem er det også innelysende at disse lovene er feilaktige. For alt har sin naturlige forklaring.

I så måte er det underlig å se oppvakte mennesker kreere forklaringer på diverse fenomener som er _mer_ usannsynlige enn at utenomjordiske/ekstradimmensjonale vesener observerer oss og av og til gjør en inngripen. Eksistensen av vesener på andre planeter er mattematisk sannsynlig, Tilstedeværelsen av disse her på jorden er også sannsynlig så lenge man ikke begrenser deres evne til å komme seg hit med å ekstrapolere vår manglende evne til å komme oss dit. Hvorfor kjempe så hardt for å redusere menneskets eksistens til «nuts & bolts»?

Sirus
Sirus
Abonnent
13 år siden

Takk for bra info,Armin!

Vi blir advart sterkt mot dette over og over igjen i bibelen:

«The Bible warns of signs and wonders that will be performed at the end of time to deceive if possible the very elect. The thunderous events of our time in the revelation of forces through the new age movement and the Marian movement are portrayed in this lecture in multimedia format. The teachings of the apparitions as they pertain to the commandments of the church are contrasted with those of the Bible. The two perspectives of the end time conflicting powers regarding the book of Revelation are contrasted. Where is it all leading and what is the grand finale? Includes a look at Lourdes and Fatima, the book Thunder of Justice, and Marian miracles around the world.»

http://amazingdiscoveries.tv/media/146/233-232K/

«The coming of Christ at the end of the age has been prophesied in the Bible and for centuries people have been awaiting this great event. What does the Bible really teach about the coming of Christ and how does it compare to the array of teachings abroad in the world today? Is there a secret rapture? What happens to the dead when Christ returns? These questions and more are answered in this eye-opening study, and God’s final intervention in the affairs of men to vindicate those who have stood for truth and righteousness is clearly portrayed.»

http://amazingdiscoveries.tv/media/147/234-232K/

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Jeg er enig i at den er veldig drøy. (Krever temmelig mye arbeid å få til.) Og sier ikke at jeg «kjøper» hele historien. Sier bare det at teknologi for å prosjektere et bilde opp på himmelen, det tror jeg finns. Og muligheten til å sende stemmer inn i hodet på folk har man visst hatt siden 1950 tallet.

C
C
Abonnent
13 år siden

God artikkel Armin!
Har selv tenkt scenarioet for flere år tilbake, det skulle neimen ikke fordundre meg om de ville prestere noe slikt. Tenk bare hvordan det ble «projisert» på «live tv» at denne magikeren «gikk igjennnom» den kinesiske mur! Et show uten like, med forskere og leger og ditt og datt som målte pulsen han GJENNOM muren!

Jeg tror det enkelt ville kunne la seg gjøre å skape en gigantisk illusjon over en av hovedstadene våre, (kanskje London 2012), med nok skjulte sensorer/projektorer eller hva det nå er de bruker, litt usynlig tilskudd i drikkevannet som gjør tiljgjengelig frekvenspåvirkning og et overbevisende nok hologram med dertilhørende politikere, millitære og media som en del av suppa.
Vi hadde blitt lurt, tror du ikke?
Og hvis det så faktisk var hemmeligproduserte runde, blinkende UFO-romskip fra topphemmelige millitære prosjekter som deltok i «himmelshowet» så ville nok de fleste tatt dette for god fisk?

Jeg er litt bekymret. Det er nå omtrent 30 år siden jeg så «UFO» for første gang. Og den var SVÆR, NÆR og uten særlig tvil en del av et millitært prosjekt da intet stod i aviser eller noe. Og det er flere år siden jeg ble oppmerksom på youtube-klippet med Hitler & Mussolinis fabrikker med anti-gravity forsøkene svevende i bakgrunnen av disse to diktatorene… Dette var på midten av 30-tallet.
På 50-tallet var USAs budsjett på ET-forskning fem ganger større en det totale miiitærbudsjettet…
Russland hadde på 60 tallet (var det ikke?) verdens første (og eneste til nå?) offentlige pressemelding om at de hadde fanget levende aliens etter et kræsj, og nyheten gikk verden rundt før den ble dysset ned.
Japan har verdens største UFO-akademi med topp-topp-forskere og voldsomme kriterier for inntak.
Kirgisistan har brukt nylig flere millioner dollar på å bygge et velkomstsenter for utenomjordiske!?

Det er nok altfor vanskelig å overbevise skeptikerene om at myndigheter der ute vil kunne ønske seg å iscenesette en «invasjon» og skape en ondskapsfull alien-trussel.
I allefall når vi kjenner til at dersom det kommer utenomjordiske eller intergalaktiske vesner hit så vi de garantert være vennligsinnede og tilby en vei til fred og samarbeid.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Jaaå, er det slik det skal bli? Dersom man ser en UFO eller en Alien så er det altså garantert en amerikaner, eller etter eller annet sykt topphemmelig militærprojekt. Så nå er altså slik at alle de som har sett og eller hørt noe fra utenomjordiske bare må belage seg på at det er påhitt fra noen luringer i militærstaben et eller annet sted.
Kan ikke vi alienfanatikere og UFO-fundamentalister få ha våre opplevelser i fred uten at det skal komme noen fra Nyhetsspeilet å kaste grus på våre helligste øyeblikk i våre liv. :D
Konklusjon: Dersom du ser en alien: Stikk! (Og det kan tolkes på to måter, he he)

Terje
Terje
Abonnent
13 år siden

Jeg har store problemer med å ta nyhetsspeilet seriøst, ikke fordi mye utrolig saker «avdekkes», men fordi saker som har helt naturlige forklaringer tilstadighet trekkes frem som uforklarlige. Spiralen over norge har ingenting med utenomjordiske eller ormhull å gjøre, det er ren fysikk.
Datasimulering av en rakett som spinner

-raketter som brukes til rom- og atmosfæreforskning, eller krigføring, bruker ikke styrepinner som nyttårsraketter… http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/2009/12/12/another-russian-rocket-spiral-lights-up-the-sky/ Derfor er ikke media interessert i andre opptak, fenomenet er kjent.

» Hadde de bare sett opp mot himmelen engang i blant og TØMT HODET FOR TANKER og heller observert flyene som legger igjen en åker med kunstige skyer, eller stjernen som blinker i 4 forskjellige farger om natta mens den roterer, hadde kanskje virkeligheten vært mer interessant enn TV.» Anbefaler å bruke tankene, bruk den kunnskapen du har, eller burde hatt…, Bruk moderne kunnskaper om fysikk, kjemi, matematikk, optikk, osv. når du skal vurdere det du observerer.

Mulig jeg har sagt det før her på speilet, men har man ikke alle fakta, og tilstrekkelig forståelse for mulige naturlige forklaringer, om en sak eller hendelse, så kan man ikke hoppe til de mest utrolige forklaringene. Man må tenke kritisk ellers tar fantasien over.

http://www.youtube.com/watch?v=eUB4j0n2UDU

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Når man har lest litt her inne på nyhetsspeilet, er det et par holdninger som utrkystalliserer seg blant andre lesere. Armin leverer her et stereotypisk eksempel på hvordan en konspirasjonsteoretiker, dommedagsprofet, Illuminati-hysteriker, ja kall det hva du vil, avfeier ethvert motargument mot sin _tro_(velger å benytte ordet tro, og det burde vel neppe behøve noen videre forklaring). Totalbildet som oppstår etter en par artiklers lesning, er at nyhetsspeilet svikter sitt eget formål.

La oss se nærmere på dette.
Artiklene i seg selv er urovekkende – ikke fordi de forsøker å avsløre noe enestående i kjent konspirasjonsteoretikerstil – men fordi teoriene som presenteres, framstilles fra et totalt ukritisk perspektiv. Dette kan man hevde at er å svikte enhver konspirasjonsteoris formål, da de fleste teoriene som tilbes her inne, opprinnelig har sprunget ut fra et kritisk vitenskapelig verdensbilde.

Den neste urovekkende faktoren, er at personer eller undersøkelser som blir referert i artiklene, ofte tillegges urimelige meninger eller konklusjoner, som ikke står i stil med de faktiske uttalelsene eller resultatene. I tillegg blir ukyndig personell tillagt tyngde på lik linje med en annerkjent harvard-professor. Dette er beklagelig, ettersom indikerer at konklusjonene er fabrikkert på forhånd.

Ved litt lesning vil det vise seg at artiklene kun er toppen av spekulasjons-fjellet. I kommentarfeltene blir man møtt med særdeles bombastiske meninger, og grenseløs synsing, som umulig kan ha rot i annet enn den villeste fantasi.

For å sette prikken over idiotien, har klientellet som vanker her, både kvakksalvere og lesere, utviklet en uhemmet forkjærlighet for begreper hverken de selv, eller andre, kan forklare. Disse brukes selvsagt kontinuerlig og tillegges enorm faglig tyngde.

Det er vel bare å håpe at i framtiden svares det med argumenter, fremfor å avfeie en påstand dramatisk med en tolinjet kommentar. Det er ikke arrogansen som er problemet, dette kommer kun som en vennlig oppmuntring, da slike tolinjerskommentarer har en tendens til å sette skriveren i et intellektuelt dårlig lys.

Som «avis» skal dere til slutt vite at dere er gjenstand for forskrekkelig mye humor i diverse kretser.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
13 år siden

arrogantkverrulant :-D Jeg bare ler av dette.. et stort stort smil til deg,
med stadig nye navn står dere på..
Det er rett og slett MORSOMT å høre hvordan dere ser på oss..
En god latter forlenger livet.. :-D
morsomt navn du har valgt også..

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
13 år siden

Flott illustrasjon på en «to-linjers» singoalla.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Til Terje s:
Hvorfor hakker jødedominerte media, frekk nok for innkreving av lisensbetaling, om gammelt «holocaust»-løgn eller «krig-mot-terror» da, selv om fenomener er for lengst avslørt?
Vet du at det meste av «moderne kunnskapers fremskritt», er ikke noe annet enn modeller skapt av fantasi?
Visste du at elementare partikler er tettpakkete felt?
Enhver tanke skaper et felt som viderefortettes ved sammenrulling til det som kalles «materie».
Hele denne verden er et produkt av fantasi og intet annet.
«Moderne vitenskap» kan ikke fornekte helvetes eksistens lenger.
Stadig flere kvantefysikkere blir enige om at helvete eksisterer i et felt sjeler havner i etter døden.
Selv om det er snakk om annen type eksistens, så pines de som fortjener det, like reelt.
Se denne videoen om touchable holography: http://www.alab.t.u-tokyo.ac.jp/~siggraph/09/TouchableHolography/SIGGRAPH09-TH.html

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Språk er en forundelig ting, oppbygd av -i dette tilfellet- ord. Ord kan settes sammen i setninger og gi mening, i dette tilfellet mange ord med lite mening, -mulig det bare er jeg som ikke skjønner det.

Moderne kunnskap er et resultat av moderne vitenskap, som i mange tilfeller begynner som en fantasi. Fantasien blir så avkreftet eller bekreftet ved å settes på prøve.

Hadde vært interessant med en link til påstanden -«“Moderne vitenskap” kan ikke fornekte helvetes eksistens lenger.
Stadig flere kvantefysikkere blir enige om at helvete eksisterer i et felt sjeler havner i etter døden.!

Videoen du linker til var interessant, takker for den:-) -men ser ikke helt sammenhengen til det andre du prøver å si.

Pilgrim
Pilgrim
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Jeg vil utfordre enhver som mener å vite noe om saken til å komme med bare ett eneste navn på bare EN eneste «kvantefysiker» som mener at «helvete er et felt som sjeler havner i etter døden». Bare en eneste en! Ett navn! (Gjerne en link også men dette er ikke nødvendig. Jeg skal klare å spore opp vedkommende rimelig raskt dersom han – eller hun – har akademiske akkreditiver nok til å kunne kalles fysiker.)

Terje
Skribent
Svar til  Terje
13 år siden

Er det noen som tenker kritisk er det oss alternative. PS om man ikke hadde hatt fantasi vill vi heller ikke hatt utvikling.

Pilgrim
Pilgrim
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Terje, du har et poeng der. Men du må jo innrømme at ikke all «utvikling» er av det gode. Du kan også f.eks. si at dersom vi ikke hadde hatt fantasi så hadde vi heller ikke hatt atomvåpen – og da heller ikke FRYKTEN for atomvåpen som bl.a. brukes til å rettferdiggjøre alskens annet svineri.

Det å si at «de alternative» er kritiske er som å si at en horebukk er kysk. Det er en urimelig påstand. Jeg forstår at du mener «i overført betydning» (derved at man er kritisk til myndigheters og andre maktinstitusjoners propaganda), men kritisk tenkning handler om et disiplinert forhold til informasjon hvor man ikke uten videre aksepterer noen former for påstander uten kildekritikk og solid bevisførsel.

«Du skal ikke tro, du skal vite.»

El Chino
El Chino
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Om man skal fremlegge bare en god ide er det en fordel at man har mange gode ideer i utgangspunktet; ideer fundert i virkeligheten. Vitenskap og utvikling dreier seg til stor grad om å utvikle slike gode ideer og teorier i et fellesskap hvor de kan testes og gjenskapes av uavhengige kritiske forskergrupper. Konspirasjonsteorier kan oftest ikke det; her er nesten alle «forskere» enig om at det foreligger en konspirasjon i utgangspunktet. Da blir det hele bare en privat klubb på siden av det etablerte «main-stream» forskermiljøet.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
13 år siden

Det finnes garantert intelligent liv en eller annen plass ute i verdensrommet. Og tro noe annet er på grensen til arroganse.
Men det betyr ikke at romvesnet «Gukkxl» kommer til jordkloden rundt fellesferien for å eksprimentere på meg eller naboen.

Persnolig er jeg glad vi har Nasa. Hadde det ikke vært for denne organisasjonen, ville vi vært uten en god del nyttig teknologi og fremskritt.

Jeg er også overbevist om at mennesker ser det man vil se. Om jeg tenner på en brødrister, kaster den ut fra en luftballong, ville nok noen mennesker også se besøk fra det ytre rom. Men rent teoretisk, er dette en Ufo :)

Iforhold til religion. Jeg tror på meg selv. Om det faktisk eksisterte en gud, hadde jeg ikke hatt mye til overs for denne guden. Han gjør isåfall en elendig jobb, og burde stilt seg i kø hos Nav….

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Gud er ikke død.. Han vil bare ikke engasjere seg :-)

Det handler om bl a årsak og virkning, Mr Oslo.
Vi falt ned i materien og må leve her under karma-lovene inntil vi har lært våre lekser og gjort opp hele vår karmiske gjeld.. det kan være en lang vei..
For oss alle og vi er alle på vei, forhåpentlig om det ikke lages så mye negativt karma på jorden både individuelt og kollektivt at vi selv utsletter oss selv og den fantastiske planeten vi har fått i gaver for å kunne få en del liv her for å utvikle oss. Det er i så fall vi selv som gjør dette, konsekvensene av menneskenes egne handlinger, valg og uforstand, vi kan ikke skylde på hverken Gud eller Satan, vi er satt her for å forstå og finne ut av tingene selv..

Forøvrig interessant at de som forfekter skepsis meninger her inne alltid er ateister, men det er en del av skeptisismen forstår jeg uten at jeg vet om du hører hjemme der, mr Oslo, så det er sagt, mente bare generelt at de fleste «protestantene» her inne er ateister, og da mener jeg ikke kristne protestanter men verdslige protestanter…

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Hvordan kan du tro på noe slikt?

«Vi falt ned i materien og må leve her under karma-lovene inntil vi har lært våre lekser og gjort opp hele vår karmiske gjeld.. det kan være en lang vei..»

Hvis du skal karakterisere ditt verdenssyn, plassere deg i en gruppe, hva ville du tilhørt?
Hvilke vitenskapelige argumenter baserer du din slike påstander på?
(Evt, ettersom du blander inn én gud, hvilken tekst i jødedommen, kristendommen eller islam tolker du slike påstander fra?)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
13 år siden

arrogantkverrulant: Har ikke tid til å krangle med en arrogantkverrulant, og iallfall ikke om eksistensielle spørsmål ! Life is too short!
Det jeg refererer til er ganskje gjengs innen mange trosretninger, bl a gnostisisme, kabbalah osv. Kan garantere at det er HELT GRESK for alle skeptikere som vil forstå alt ut fra hjerne og materie.. helt uforståelig, som du selv sier! Vi lever i hver vår verden..
De som finner mening og forståelse i hva jeg sier, tar imot.
De som ikke forstår, forstår ikke og kan ikke forstå uansett hvor mye man forklarer for det er dem ikke gitt å forstå. Du kan ikke gå bortenfor der du ikke har begynt, og kilde for de kloke ordene er de gamle runene til våre forfedre..

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Ethvert «teknisk fremskritt» omsettes omgående til militær misbruk, et normalt menneske ikke kunne være glad for.
Teknologi og «fremskritt» var ikke Nasa`s fortjeneste, men byttehandel med utenomjordiske sivilisasjoner.
Jøde Tsiolkovsky fra ruseland og Nikola Tesla innrømmet at ferdige tekniske løsninger, t.o.m. tegninger ble plantet inn i deres hode.
Angående elendig oppfølging av ekskrementet på Jorden er jeg helt enig med deg.
Enten er de ansvarlige kriminelt slurvete, eller forsov de avgjørende vendepunkt og er hjelpeløse selv mot spredt ondskap nå.

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

«Teknologi og “fremskritt” var ikke Nasa`s fortjeneste, men byttehandel med utenomjordiske sivilisasjoner.»

Jeg vil se god argumentasjon og begrunnelse(vitenskapelig, vel og merke) før du fastslår noe slikt.

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

glemte forøvrig å nevne at det andre leddet i siste setning i ditt innlegg umulig kan gjelde, dersom det er kristendommens, jødedommens eller islams gud du snakker om: Det heter seg vel nemlig slik, at gud er allmektig.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
13 år siden

For deg er vitenskap det som forholder seg kun til materie og det fysiske, det blir feil om man vet at det er flere dimensjoner og lag i vårt væren.
Nei, jeg har som sagt ikke tid.. Gud kan ikke forstås med hjernen og det fysiske, og det er noe vi må bruke hele livet på alle sammen. Kan ikke forklares i en fart. Søk selv svarene finnes inni deg vet du.. prøv å google osv.
Respekter at jeg ikke har tid, vær så snill. Lykke til med kveruleringen…

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
13 år siden

Om vi har en gud som ikke engasjerer seg, bør han fratre sin stilling med umiddelbar virkning.

Jeg er ateist. Og det vil jeg nok alltid være. Jeg respekterer de som tror på noe guddommelig, men personlig tror jeg mennesket «finner opp» guder, fordi vi trenger noe å forholde seg til. En virkelighetsflukt. Det er enklere å gi en gud skylden for faenskap, en å ta ansvaret selv. Generellt i livet, altså.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Mr Oslo: Hvem skal ha jobben med å få Gud til å fratre fra sin stilling da?
Du snakker ut fra hjerne og forstand, men ikke alt kan forstås ut fra det.
Ville det ikke vært fint å hatt kontakt med din egen sjel?
Der finnes mye spennende er jeg sikker på..
Å søke innover og bli kjent med egen sjel er det motsatte av flukt.
Det er de som ikke gjør det som flykter..
Men ansvaret må vi altså ta selv..
For hver tanke ord og gjerning vi gjør..
Der er vi enige faktisk..
At Gud finnes er dermed ingen å skylde på,
ansvaret bærer vi faktisk helt selv.
Vi har en fri vilje eller bør ha det.
Og derfor har vi selvråderett her på jord..
og må ta konsekvensene av dette..
Det er realitetene..

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Problemet er akkurat den frie viljen uten grenser.
Om det var en skaper som har skapt sjeler, burde Den vite hva disse sjelene var i stand til.
Å skape fri vilje uten å sette grenser var uansvarlig, mildt sagt.

Om det er karmaloven som sørger for at levende mennesker blir boret hull i for moro skyld, at levende bikkjer blir stekt i mikrobølgeovner, og barn blir voldtatt av pedofile eller partert til organsalg, er ingen formildende omstendighet for den som lot det skje for første gang, spør du meg.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Nå overrasker du meg, Bin Laden,
er du en opprører mot Gud?

At vi høster som vi sår det kan vi se,
men det lages også nytt karma hver dag, som igjen må gjøres opp osv.
Det er mye lidelse på jord og det er gjennom den vi utvikler oss, bl a.
Det gjør vondt.. og det er mye grotesk her på jord ja.
Men om du tror Bibelen har noe for seg så lover den,
at det vil bli satt en stopper for elendigheten, men det blir nok verre først..

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Enig. Om det fantes en gud, godtar denne guden kriger, voldtekter, tortur og annen faenskap. Det finnes det uansett ingen unnskyldning for. Gud eller ei.

Singoalla, du mener det er en god ting, at vi utvikler oss gjennom lidelse? Prøv å forklar dette til et barn som ikke har fått mat på 14 dager, eller går rundt som barnesoldat, og dreper i rus. Tror dette indivet gir en «tommel ned» om du begynner å snakke om karmalover.

Mr Oslo: Hvem skal ha jobben med å få Gud til å fratre fra sin stilling da?
Svar : Jeg tror ikke på gud, så blir vanskelig, men om det fantes en gud, og jeg hadde truffet gud, skulle jeg pinadø fortalt guddomeligheten et alvorsord.

Religion har mye bra i seg, men utrolig synd at det skjer dobbelt så mye ondskap i dets navn. Altså. I min verden, er religion et onde.

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

For det første er dine synspunkt et sammensurium av bombastiske påstander du ikke kan hverken argumentere eller føre bevis for. For det andre er det et undermoment i din «forklaring» jeg reagerer på:
«Å søke innover og bli kjent med egen sjel er det motsatte av flukt.
Det er de som ikke gjør det som flykter..»
Dette er jo klart en subjektivistisk betraktning, som forsåvidt er i tråd med den vitenskapelige metode for observasjon; men her skal det tillegges at i vitenskapen har vi i nå 105 år vært kjent med begrepet relativitet; ergo, fra mitt ståsted, eller Mr Oslos ståsted, vil det være hevet over enhver tvil at det er du som flykter, ettersom du «vender deg innover og blir kjent med din egen sjel», framfor å møte realitetene på utsiden.

Michelle
Skribent
13 år siden

takk for et kjempeinteressant og viktig tema, så mange utrolig brae kommentarer her også at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne!

Jeg har hørt at de positive aliensene ute i universet har lenge vært i dialog med makteliten på jorden. Sånn jeg tenker det så har det i tusener av år vært negative aliens her på jorden og styrt, både over og spesielt under bakken. De positive aliensene har teknologi som overgår alt av negativt om de virkelig vil komme. Men jorden er blitt et sted der både litt snille og litt positive energier møtes. Channie West sier at man har ikke de aller aller slemmeste her på jorden, fordi da ville alt vært ødelagt for lenge siden, men de positive aliensene har mange mange ganger måttet reddet jorden fra totale katastrofer. Det handler mye om å redde selve jorden selv, da jorden sliter av all forurensningen som holder den nede på lavere frekvens enn den kunne vært oppe på nå.

Jeg har også hørt at myndighetene forbreder sammen med de negative aliensene å lage et show, der Obama skal bli forgudet som en helt etter det..

Jeg tror man kan lett skille positive fra negative aliens, da jeg har hørt at de positive aldri dreper noe levende og hverken planter eller dyr, man kan også se det på hvor mekaninsk romskipene er, holder de på med militære våpen og micro-chips er det definitivt ikke bra!

De negative aliensene er veldig interessert i vår teknologi og skape en verden på jorden der menneskene blir mer og mer roboter og micro-chipet, mind-controlled gjennom bøker eller media, de vil styre oss som dyr blir kontrollert på jorden. De positive aliensene har mere tankene på healing, glede, åndelig musikk, kjærlighet, frihet, jobber med de store tingene i universet, øke frekenser, tilgivelse, forberede oss innvendig til å våkne selv av vår egen frie vilje..

Det forundrer meg fortsatt hvordan menneskene etter organisering fra myndigheter har fått en verden der vi bruker enormt med energi, tid og penger på ikke bare militære, alt er jo på en måte militær/kontroll agenda, men også tid på forskning, medisiner, nye kjemikalier osv. Men tenk om bare litt av denne energien hadde gått til å bygge vannbrønner, fordele mat, plante frukttrær..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Takk for god info og tanker Michelle. Jeg tenker at gode og onde energier og vesner finnes uansett om man kaller dem aliens eller annet, og blanding også i mange slags vesner blant annet mennesker..

Ut fra det du skriver ser det dessverre ut til at makt-eliten har alliert seg med disse negative du beskriver og mange mener at de også har fått en del teknologi fra disse i bytte med annet.. kanskje mennesker, hvem vet.. en del folk forsvinner osv og blir aldri etterforsket eller funnet osv.

Det er en ekstremt viktig kamp nå for det som er oss mennesker, human beeings, at vi ikke blir forandret til noe annet, til cyborgs.. altså en fusjon mellom menneske og teknologi. Det er dette de negative kreftene jobber for og dette er NWO-s agenda. Det er ekstremt viktig å forstå og jobbe i mot for å kunne bevare human beeings, mennesker som ikke er robotifisert, som art, og dette er noe av det mest skremmende som finnes, Michelle.. som noen forsøker å lure og bedra oss inn i her, av fusjon med teknologi..
Her må vi stå imot med nebb og klør, poter og fjær og hva det måtte være, og ikke minst må vi bruke den sterkeste kraften i universet – kjærligheten :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Takk, jeg ELSKER alltid kommentarene dine, masse klemmer&healing&glede!!!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Takk i lige måde, du søte søte søte Michelle ;-)
Håper vi kan stå sammen i kampen mot å bli cyborger..

Det er så grusomt at jeg orker nesten ikke å tenke på temaet,
men samtidig må vi våge å vite for å kunne beskytte oss og stå imot..
Og her må vi alliere oss med alle gode krefter og vesner på Moder Jord..
Dyr, planter, fugl og fisk, gode mennesker, elementærvesner og ikke minst de helt fantastiske trærne, må ikke bli undervurdert.. nisser, dverger, alver osv. Jeg tuller ikke, vi må alliere oss med rubb og rake mot NWO-kreftene..
Når vi er ute i naturen kan vi velsigne alt vi ser via våre øyne og andre sanser,
om vi ser en liten fugl eller noe annet. Bli ett med energiene i et tre og i Moder Jord som helhet, og virkelig be om kraft, styrke hjelp og allianser, fra alle gode krefter mot de negative ødeleggenda krefter uansett hvem de er og hva negativt vi gjør. Det haster, og la oss alle forsøke å gjøre dette når vi er ute denne sommeren, både alene og sammen med andre.. ok?
Ved å ELSLKE MODER JORD, GAIA og alle hennes skapninger, kan vi knytte vår bevissthet til dem og sammen med naturens alle krefter er vi sterke.. mot alle fremmedgjørende makter og alt som er kunstig og uharmonisk..NWO-kreftene har villet fremmedgjøre oss fra kraften i oss selv og naturen.
Det må vi ta tilbake, finne tilbake til vår egen kraft, sjel og vår moder natur..
Her tror jeg du kan ha en oppgave, med det vakre hjertet som jeg et du har :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

med det vakre hjertet som jeg vet du har, v manglet.
om noen kan rette så slett denne.. sorry..

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

fra meg til alle og spesielt til vår snille Singoalla

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Det er mildt sagt å foretrekke at det framlegges begrunnelser, fortrinnsvis vitenskapelige, før man kommer med slike utspill. Videre er det interessant å vite hvem i all verden du har hørt noe slikt fra. Vedkommende bør vurdere sin psykiske helse.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
13 år siden

Det ligger jo i navnet arrogantkverrulant,en psykisk lidelse av selvforakt,det er vitenskapelig begrunnet..så kveruler med deg selv du,det er så mye mer inntresangt for deg..

Hermis
Hermis
Abonnent
13 år siden

Her har en russisk politiker fått besøk ;)

http://www.kjendis.no/2010/05/09/kjendis/sjakk/romvesener/11648445/

« Forrige artikkel

Hvis Norge visste hva Israel gjør

Neste artikkel »

3000 år gammelt helikopter avbildet i Egypt?

233
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x