/

Utenomjordisk besøk eller massebedrag?

18.9K visninger
5 minutter lesetid
233

Er du klar for en falsk utenomjordisk invasjon? Teknologien du ser er alltid 50-100 år gammel. Hvor langt har millitæret utviklet seg egentlig? Visste du at Nazi-Tyskland eksperimenterte med anti-gravitasjonsfartøy på 30-40-tallet? Hvor kom teknologien fra? Helt siden mennesket malte på vegger i huler har jorden blitt besøkt av “de som kom ned fra himmelen”.

De fleste i samfunnet snubler gjennom hverdagen med hundretusen tanker som “rekker jeg toget ?”, “klarer jeg prøven ?”, “blir jeg suksessfull i livet ?” eller  “mmm mcdonalds !” med blikket festet i bakken og storgleder seg til å komme hjem fra jobb for å skru av hjernen og se på Paradise Hotel. Hadde de bare sett opp mot himmelen engang i blant og tømt hodet for tanker og heller observert flyene som legger igjen en åker med kunstige skyer, eller stjernen som blinker i 4 forskjellige farger om natta mens den roterer, hadde kanskje virkeligheten vært mer interessant enn TV.

Det skjer oftere og oftere, flere og flere ser uforklarlige observasjoner på nattehimmelen. Mine kamerater har en ny historie å fortelle hver gang. Stjerner som plutselig akselererer, trekantformete fly, firkantede fly med vinger, selv har jeg sett en stjerne som plutselig dukket opp, lyste i 5 sekunder og ble borte igjen. Jeg har også sett en tykk orange stråle som fosset nedover i to sekunder før den forsvant, det er som man ikke tror det når man hører det fra andre, men når man ser det selv med sine egne øyne, så kan ingen fortelle deg at det var en optisk illusjon.

Hensikten med denne artikkelen er å vise til private opptak lagt ut på Youtube.  Kunnskap er ikke konklusjoner, vi er på jorden for å stille spørsmål. Vær åpen  for alt, spørsmålet er hvordan kan vi skille ekte UFO-er fra falske ? I 1991 viste NASA et opptak fra deres egen romstasjon hvor en UFO blir beskutt fra jorden. UFOen flyktet og 20år senere har vi fortsatt ikke blitt hevnangrepet av ondsinnede UFOer.

Maktelitens utallige forsøk på verdensregjering har forent menneskene rundt oppkonstruerte fiender, konflikter mellom -ismer, krigen mot terror, og nå det siste; krigen mot deg og din påvirkning på moder jord. Flere aviser som aftenposten og dagbladet har skrevet om “økte jordskjelv og vulkanutbrudd kan skyldes menneskeskapte klimaendringer”, men de forteller deg ikke at HAARP i Norge kan utløse kontrollerte naturkatastrofer. Klimahysteriet har mislykkes, Al Gore ble saksøkt av 30.000 vitenskapsmenn og jorden blir kaldere, ikke varmere. Klimatoppmøtet’s hensikt var å lure gjennom en verdensregjering og kapitulering av nasjonenes suverenitet, men flere hundre tusen demonstrerte i København og enda en av nwo’s planer ble avslørt i Climategate. Hva er det neste de gale globale vil finne på?

 

Hva er project Bluebeam?

Project Blue Beam dreier seg om å forene alle nasjoner, religioner og folkeslag under et overnaturlig bedrag, ved å prosjektere Jesu tilbakekomst på himmelen, eller et besøk av ondsinnede vesener som vi gjennom 40år med hollywood propaganda har blitt oppfostret til å tro er blodsugende igler. Den nye V serien som går på norsk tv er med på mentalkondisjoneringen, frykten for invasjon er tilstede og opprettholdes med vitenskapdiktaturets egne profeter. Stephen Hawking var i dagbladet for en uke siden og advarte om at det kan finnes ondsinnede UFOer der ute.

Det spørsmålet jeg stiller meg er: hvis en sivilisasjon som er langt mer utviklet og hundretusener av år foran oss i tid, har kommet så langt at de kan trosse lysets hastighet og reise millioner av lysår til andre galakser og solsystemer, så kan de ikke ha en destruktiv tankegang lik den som råder på jordkloden? Da ville de vel ha ødelagt seg selv før de kom så langt med å mestre universet og fysikkens lover, være i harmoni med sine vesener, bygget stjerneflåter og satt ut på en reise for å utforske universet?

Teknologien makteliten hersker over, er allerede på plass i ditt nærmiljø, på et hustak står det en mobilmast som sender ELF bølger. Frekvensområdet på disse lavfrekvente bølgene ligner den din hjerne kringkaster og mottar. En del av CIA’s forskninger på hjernen i Gaustad psykriatri på 30-tallet finansiert av en av de mektigste i familiedynastiet David Rockefeller, var med på å kartlegge følelsesspekteret og tankefrekvenser, slik at offeret kunne tankekontrolleres uten å være klar over eksterne påvirkninger gjennom elektromagnetiske bølger. En vil da tro det er ens egen bevissthet som produserer tankene, bildene, eller lydene en hører.

 

Om du kan høre Jesus eller Muhammed eller Buddha eller den nye profeten som har blitt annonsert fra Share International ved navn Maitreya(William Cooper advarte i 91 om falske profeter aka anti-christ “maitreya”) som vil forene alle religioner og be oss tilbe de forente nasjoner (FN), så lurer du sikkert på hvor stemmene kommer fra? Ingen ting er overbevisende nok uten levende bilder siden du ikke tror på noe før du ser det. Velkommen til massebedragets vitenskapelige alder.

Husker du spiralshowet i Tromsø som forbløffet en hel verden under Obama sitt besøk i Norge? Russerne ble tilslutt tvunget til å innrømme at det var en missiloppskyting som gikk berserk. Se for deg en nyttårsaften-rakett som går opp i luften, brekker stangen som holder den stabil og begynner å spinne rundt og rundt, hvor ofte kan det faktisk skje ? Visste du at det er flere lignende videoklipp som norske medier ikke ville vise, på tross av oppfordringer og mailtips fra Nyhetsspeilet?

Spiralen i Tromsø var lokalisert rett over et av tre HAARP annlegg i verden. Ramsfjorden’s strømlogg viste økt forbruk i tidsrommet lysshowet varte, og det kan ha skapt et hull i stratosfæren som lagde et kuldesjokk over hele verden der appelsiner i Florida fikk et lag med is rundt seg. Uvanlige tider vi lever i blir plutselig ikke så uvanlig lenger når noen leker gud over planeten.

Så hva er disse spiralene? Noen mener det åpner wormholes og intergalaktiske UFOer reiser igjennom portalene, men trenger de jordisk atmosfære og gravitasjonsfelt? Hvorfor ikke åpne ormehull utenfor Jupiter eller bak Mars? Hvorfor avsløre seg selv for saueflokken de angivelig har ført bak lyset i flere tusen år? Jeg tror alt vi ser idag er menneskeskapte millitærprosjekter og eksperimenter. Norge har siden 1920tallet vært Usa’s valp og tillat uncle sam å bruke norsk jord og befolkningen som et forsøkslabratorium.

Her er flere millitære prosjekter og eksperimenter som NASA skjuler for oss:

Kan den pågående chemtrails-sprayingen i verden være med på å skjule den økende UFO-aktiviteten? Når et 30talls fly dukker opp og drar dyna over øynene våres, så vet vi egentlig ingen ting om hva som foregår der oppe under  langvarige overskyede perioder. Hvem vet, kansje det foregår en stjernekrig, eller masse-bortføringer? Spør du meg, tror jeg de driver øvelser, og forbereder seg sakte på en falsk UFO-invasjon. Satelitter med holografiske våpen ombord kan prosjektere ovenifra-ned hologrammer på himmelen, vi får bare håpe teknologien får systemfeil og windows blåskjerm så moderskipene over oss skurrer som Tv-apparater på 60tallet.

Dette er hva de viser oss, det blir spennende å se hva de skjuler.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

233 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
1 år siden

Menneskeskapte UFO-er? Er “Project Blue Beam” en distraksjon fra krigen i Ukraina? UFO-er ikke lenger konspirasjonsteorier i MSM…

THE LAST CARD IS BEING PLAYED OUT NOW!!!! “ALIENS” ARE HERE 10FT TALL!!(fra 07:21): https://www.bitchute.com/video/jvrqA31Qp8Zh/
PROJECT BLUEBEAM (2023): https://www.bitchute.com/video/BrsA2YkSB7nd/


Mole
Mole
Abonnent
5 år siden

26 August 2001.
USA vil ha romkrig
Utnevnelsen av general Richard B. Myers til USAs neste forsvarssjef er et betydelig skritt for amerikansk militarisering av verdensrommet
Målet for den amerikanske militær satsing i verdensrommet er «global dominans», fastslår det amerikanske forsvarets romkommandoens plan fram til år 2020. Planen, eller «Visjonen for år 2020», ble presentert i april i år.
https://www.dagbladet.no/nyheter/usa-vil-ha-romkrig/65742170

This time has come!

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

“Hvis en sivilisasjon som er langt mer utviklet og hundretusener av år foran oss i tid, har kommet så langt at de kan trosse lysets hastighet og reise millioner av lysår til andre galakser og solsystemer, så kan de ikke ha en destruktiv tankegang lik den som råder på jordkloden? Da ville de vel ha ødelagt seg selv før de kom så langt med å mestre universet og fysikkens lover, være i harmoni med sine vesener, bygget stjerneflåter og satt ut på en reise for å utforske universet?

Resonnementet svikter. En sivilisasjon kan være teknologisk avansert uten å være vennligsinnet overfor andre sivilisasjoner. Selvoppholdelsesdriften er en sterk kraft og overskygger ofte alt annet. Se på nazi-Tyskland, de var teknoogiak avanserte men uten særlig medlidenhet med andre. La oss si at en annen langt mer avansert sivilisasjon oppdager oss. De tar seg tid til å studere oss og finner at vi er primitive og ser det slik at vi representerer en fare for resten av universet hvis vår krigslyst og grådighet skulle smitte over på andre befolkninger i andre deler av galaksen eller universet. De vurderer oss med andre ord som “a clear and present danger”. De har da flere muligheter, den ene er å ikke ta noen sjanser og utslette oss og si, “Good riddance!” En annen mulighet er å “ta en Jens” og bombe oss tilbake til steinalderen og håpe at vi vil ha lært. En tredje mulighet er å søke å influere oss slik at vi kommer på bedre tanker. Det er med andre ord flere muligheter. Men en ting er sikkert; de er ikke nødvendigvis i besittelse av en uendelig tålmodighet med oss. Jeg nevnte med hensikt ikke en fjerde mulighet; la oss være i fred og håpe på det beste. Dette fordi å håpe sannsynligvis ikke er et viktig ord i deres vokabular. ;) Det å håpe er noe en kan gjøre når man kjøper et lottolodd. Hvis en er litt mer jordnær, så er sjansene for uttelling adskilllig bedre hvis en satser på hardt arbeid!
Et godt spørsmål er: hva ville vi gjort i deres situasjon?

Evidensen
Evidensen
Abonnent
Svar til  Nitupsar
8 år siden

Nyhetsspeilet | Nitupsar kommenterte Utenomjordisk besøk eller massebedrag?meld meg av

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

..spørsmålet om hvem som skal ha autoriteten til å handle på vegne av menneskeheten..

FN vil ta på seg ansvaret med å lede et internasjonalt samarbeid som skal resultere i et globalt nettverk som skal kunne oppdage potensielle asteoridefarer så tidlig som mulig.

Mange fikk seg en støkk da en meteoritt eksploderte over Russland i februar og førte til over 900 personskader.

I ettertid fant man ut at meteoritten hadde løsnet fra en mye større asteroide, men ingen hadde oppdaget den på forhånd.

Det er helt uakseptabelt, mener en ekspertgruppe fra Association for Space Explorers (ASE), som har kommet med en anbefaling til FN.
http://www.nrk.no/verden/fn-vil-koordinere-asteroideforsvar-1.11327750

Snart halloween
….F E A R….
False flag…

Fn prøver hardt å få politisk slagkraft, makten kommer når en minst venter det, alt til sin tid FN/Forente Nasjoner.

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Dokumentarfilm prøver å bevise at vi ikke er alene i universet.
http://www.dagbladet.no/2013/04/09/nyheter/verdensrommet/romvesener/dokumentar/sirius/26577776/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Det endelige målet er å øke kraften på laserne slik at de kan opplyse og bestråle romskrotet slik at det brenner harmløst mens det faller gjennom den øvre delen av atmosfæren.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/03/11/vil-rydde-romskrot-med-laser

En slik laser kan da mange ødeleggende bruksområder i de rette hender.
Kan sikkert lage mange “tegn” på himmelen også.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden
Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

– Forestill deg øyeblikket når hele verden våkner til nyheten: Vi er ikke alene
NASA tror det er liv på andre planeter.
http://www.dagbladet.no/2014/07/18/nyheter/utenriks/verdensrommet/vitenskap/nasa/34386730/

Ja jeg kan forestille meg hvordan verden våkner til en slik nyhet, kaos og lett kontrollerbare folkemasser ligger i kjølevannet av en slik nyhet!

2. Tessaloniker 2

2 La dere ikke så lett bringe ut av fatning, og bli ikke skremt, verken av åndsbudskap, av påstander…. 3 La ingen villede dere på noen måte!…9….den lovløse har… sin kraft fra Satan og virker med stor makt og med under og falske tegn… 11 Derfor sender Gud over dem en villfarelse som gjør at de tror løgnen.

Apropos det å tro på en eventuell løgn!

Pope Francis says he would baptize aliens..
“If, for example, tomorrow an expedition of Martians came to us here and one said ‘I want to be baptised!’, what would happen?”
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-says-he-would-baptise-aliens-9360632.html

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

NASA er nazi løgnere, dagbladet er nazi løgnere, vatikanet er nazi løgnere, dets paver er nazi løgnere, Norge styres av nazister, selvfølgelig er vi ikke alene, men hva er problemet?

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

130 000 UFO-dokumenter tilgjengelig på nettet: – Jeg er overbevist om at noe stort foregår

http://www.dagbladet.no/2015/01/22/nyheter/utenriks/ufo/uforklarlige_hendelser/usa/37309982/

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

– 2013s største nyhet: «Vi er ikke alene

…..vil mest sannsynlig bli funnet og kunngjort i 2013, sier Geoff Marcy

Marcy får støtte fra en annen godt kjent forsker på planeter rundt andre stjerner enn vår egen sol, Abel Mendez ved Universitetet i Puerto Rico.

– Jeg tror den første tvillingen til jorden vil bli funnet neste år, sier Mendez …
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/-2013s-stoerste-nyhet-vi-er-ikke-alene-3955368.html

Skal bli spennende, store begivenheterr har en lei tendens til å påvirke menneskene og ikke minst, store begivenheter gjør store folkemasser lettere å påvirke.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Mole
11 år siden

Har også noen forskere utenfor Norges grenser begynt å lese Nyhetsspeilet? Denne artikkelen om at VI ER IKKE ALENE ble publisert her for 3 år siden…

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/uoffisiell-utenomjordisk-disclosure-har-pagatt-lenge/

Bevisene har foreligget lenge – plassert foran nesen til dem som har ønsket å se…

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

NASA: Hidden UFO Imagery Hacked

Veterans Today, working with Ricardo Baretzky, Operational Director of the Counter Intelligence Agency Asian desk has cracked NASA’s encryption block.
http://www.veteranstoday.com/2012/11/08/228582/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Etter at en ny video av et mistenkelig objekt i bevegelse ved månen er blitt lastet opp på Youtube, er UFO-diskusjonen i full gang igjen.

Videoen viser et nærbilde av månen. Plutselig dukker det opp et flyvende objekt som flyr forbi. Ett av det flyvende objektet har variabel fart og skifter retning.
http://www.dagbladet.no/2013/01/17/nyheter/astronomi/ufo/25281822/

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Nå viser det seg imidlertid at det amerikanske forsvaret hadde planer om å bygge en UFO i 1956.
http://www.itavisen.no/903664/ville-bygge-ekte-ufo

Recently declassified records from the Aeronautical Systems Division, USAF (RG 342 – Records of United States Air Force Commands, Activities, and Organizations) reveal some surprising, perhaps never-before-seen images:
http://blogs.archives.gov/ndc/?p=426

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

– Nei, dette er nok kondensstriper fra et fly, sannsynligvis opplyst av solnedgangen, sier Brænne til tv2.no.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/hva-er-denne-mystiske-gloedende-kulen-3879846.html

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

NAZISTENES TOPPHEMMELIGE SOLKANON SKULLE SMELTE BYER

Det som forbløffet amerikansk etterretning, skriver NY Times, var at selv om planene ikke kunne beskrives som annet enn fantastiske, var metoden til forskerne alt annet. De var tvert om sobre og vitenskapelige.

– Vi ble interessert i deres praktiske, ingeniørvitenskapelige sinn og avsmak for det fantastisk, sa en offiser i hærens våpentekniske avdeling etter avhørene.
http://www.side3.no/article3600305.ece

The best way to divert an asteroid from a potentially catastrophic collision course with Earth is to deploy a “swarm” of mirror-bearing satellites to focus a beam of sunlight onto its surface, scientists say.
http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/3309297/Mirror-satellites-could-divert-asteroid.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Pax_Americana_and_the_Weaponization_of_Space

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Offentlige tjenestemenn i Storbritannia foreslår å utnytte UFO-teknologi til landets forsvar dersom de får tak i det.

UFO-arkiv: – Aliens kan komme hit på ferie
http://www.dagbladet.no/2012/07/12/nyheter/universet/ufo/storbritannia/utenriks/22524112/

OL london 2012 passer jo bra.

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Tror det er en ULO: Liggende Uidentifisert Objekt.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Eh.. Uidentifisert Liggende Objekt, altså. :)

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

UFO – min ulvenese sier meg at det dreier seg om en vaskeekte UFO av utenomjordisk opphav.

Hva tror du, UFO?

ola
ola
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Jeg håper det er noe av utenomjordisk opphav, jeg vet med sikkerhet at de er her, så det er fult mulig, akkurat nå med den foreløpige infoen de har om den så er det jo nesten mer sannsynlig at det er noe utenomjordisk enn noe naturlig/menneskeskapt.

Veldig glad for at det er sivile svensker som har funnet dette, og ikke militæret av noe slag.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Glemte å skrive hva jeg tror det er da, jeg tror foreløpig at det er en UFO/USO av utenomjordisk opprinelse. Men har ikke store forhåpninger om at det blir noe disclosure av det, selvom det er på tide :)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/her-ser-nordmenn-ufoer-3787771.html
Ufo-Norge tror ikke på ufoer. Lederen Ole Jonny Brænne tror at ufoer er gamle og nye naturfenomener. Jeg skjønner ikke at folk gidder å kontakte denne organisasjonen. Selv er jeg medlem i NETI i stedet.
http://www.neti.ws/
NETI er åpent for at ufoer kan være utenomjordiske fartøyer derfor blir ikke organisasjonen nesten aldri kontaktet av MSM i spørsmålet om ufoer.
Ufo-Norges leder Brænne skrev i internett foran den store ufokonferanssen i Oslo i 1997 at de som deltok i konferanssen var ko-ko.

Bolla
Bolla
Abonnent
12 år siden

Jaha, var de redd for at sannheten om jødedommen, kristendommen og katolisismen skulle avsløres?
hehehe, tror gutta boys skjelver bra i buksene om dagen, alt jobber mot de liksom:-)

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

En av de største er at nazistene på 30-tallet utviklet flyvende tallerkener.

Nazi-Tysklands ville ambisjoner og hemmeligholdte våpeneksperimenter har fostret mange teorier og myter.

I 1939 hadde SS lagd sin egen flyvende tallerken, Haunebu 1, som i august 1939 visstnok hadde sin jomfrutur hvor den skal ha flydd fra Tyskland til Antarktis i 4.500 km/t.

Da Tyskland kapitulerte importerte USA store deler av SS-ingeniørene som hadde jobbet på V-rakettene. Hovedingeniøren bak V-2 og ‘Amerika Rakete’, Wernher von Braun, ble ansatt i NASA og utviklet bæreraketten Saturn V som i 1969 bidro til å lande mennesket på månen.
http://p3.no/filmpolitiet/2012/04/bor-det-nazister-pa-manen/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

– Hva tror dere selv det er?

…. et hemmelig, tysk våpen fra andre verdenskrig,

Vi samarbeider med et antall eksperter, som skal hjelpe oss med resultatene i etterkant, sier han.
– Men det er hva dere tror det er. Hva håper dere på?

– Et eventyr, og noe unikt.

Det kan jo være en flygende tallerken fra tyskerne.

Nekter å oppgi posisjonen
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.8173606

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Dersom de finner noe banebrytende så kan vi jo risikere at Rockefeller Foundation rykker inn og overtar styringen slik de gjorde etter at dødehavsrullene ble funnet stykkevis og delt! :D

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Svenske Ocean X Team har oppdaget et UFO-lignende 60 diameter stort objekt på bunnen av Østersjøen.

Objektet er også det merkeligste Lindberg har sett.

Han utelukker også at objektet har blitt til som følge av vulkansk aktivitet siden det aldri har vært noen aktive vulkaner i Østersjøen.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/06/17/ufo-lignende-objekt-oppdaget-i-oestersjoeen

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

The UFO-shaped object found at the bottom of the Baltic Sea… covered in soot, with ‘little fireplaces’ and lying at the end of a 1,000ft runway

Object is raised about 10 to 13ft above seabed and curved at the sides like a mushroom

It has a 60 metre diameter with an egg-shaped hole leading into it from the top
Hole is surrounded by an strange rock formation that expedition team can not explain

Stones are covered in something ‘resembling soot’ which has baffled experts
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2160297/Pictured-The-UFO-shaped-object-the-Baltic-Sea–covered-soot-little-fireplaces-lying-end-1-000ft-runway.html?ICO=most_read_module

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

dykket i Østersjøen: – Jeg kan ikke forklare det vi så
Dykkerne har undersøkt det mystiske fenomenet, og viser fram en stor soppformet objekt med sirkelformede hull.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/ufojegere-dykket-i-oestersjoeen-jeg-kan-ikke-forklare-det-vi-saa-3810216.html

ola
ola
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

spennende det her. Enten så er det noe som har styrtet, eller så er det noe fra det område der var over vannet, jeg vet ikke hvor lenge det er siden, men det gikk jo ann å gå fra Sverige til Finland over østersjøen der før, og sjøbunnen der holder på å heve seg mot havoverflaten igjen, men vet ikke hvor lang tid det er snakk om, men det må jo være hønngammalt vis det er fra det var over vann.
Gleder meg til de får undersøkt mer.

Men hva kan forårsake heving og senking av havbunn vis det ikke har vært vulkans aktivitet der? Det har jo vært det i Oslofjorden, og flere steder i Norge og i Russland, hvet ikke noe særlig om Sverige og Finland men har vel vært vulkansk aktivitet der også?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Den mystiske gjenstanden kortslutter elektrisk utstyr når dykkerne kommer nære.
http://www.side3.no/article3425342.ece

ola
ola
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Kortslutter elektrisk utstyr ja, er veldig spent på det greiene her.
Kan det være radioaktivt avfall gravd ned og skjult av en gammel ukjent sivilisasjon? Vi gjør jo det..

Kan det være restene av et eventuelt romskip som sprengte over tunguska i 1908? hvilke retning går sklimerkene på bunnen? har de retning tunguska?

Ville spekulasjoner, men ingenting er jo sikkert ennå :)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

UFO-jegere i Østersjøen: – Vi har funnet noe uvanlig

Vrakleder Peter Lindberg har uttalt at det kanskje kan være snakk om «en ny Stonehenge».
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/ufojegere-i-oestersjoeen-vi-har-funnet-noe-uvanlig-3802607.html

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Det er jo Millenium Falcon!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Den mystiske sirkelen på bunnen av Østersjøen kan være Hitlers hemmelige felle for sovjetiske ubåter, mener tidligere kaptein i den svenske ubåtsflåten, Anders Autellus.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/07/13/kan-vaere-hitlers-ubatfelle

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Kan finne Nazi-arkiv og spor fra en utdødd verden

Russiske forskere har boret seg 3769 meter igjennom Sydpol-isen – til en sjø som har vært isolert i 20 millioner år.

Selv om forskerne konsentrerer seg om livstegn har det også kommet spekulasjoner om at en gammel nazi-bunker skal befinne seg under isen.

Tidligere denne uka melde et statlig russisk nyhetsbyrå at det i denne bunkeren skal befinne seg ikke langt fra stedet forskerne nå har borret seg gjennom.

I bunkeren skal det angivelig befinne seg et arkiv som tilhørte Adolf Hitler. Mot slutten av andre verdenskrig skal nazistene nemlig ha begynt å bygge en base ved Vostok-innsjøen på Antarktis.

Arkivet skal ha kommet dit etter at tyskerne overga seg i 1945, med en ubåt, melder Dailymail.
http://www.dagbladet.no/2012/02/08/nyheter/utenriks/antarktis/vostok/forskning/20140715/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Ny teknologi for illusjoner:

NuFormer 3D Video Mapping – Gazprom, Vladivostok, Russia, September 2011

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Satellitt med “usynlighetskappe”
NORDLYSUSA har en spionsatellitt som kan gjøre seg usynlig i løpet av noen sekunder. Se “Harry Potter-trikset” her!
http://www.storm.no/nyheter/satellitt-med-usynlighetskappe-3637162.html

Så når noen ser et lys som slukker på himmelen nå er det bare nasa`s satelitter som aktiviseres?!?!

Kan se ut som lenken er død, eller artikkelen er fjernet.

no problem
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

bra info har sett dene 4 ganger selv var rimelig sikker på at det var en satelit men hadde litt problemer med at lysskine fra den putselig forsvant så jeg konkluderte med at det måtte værlitt kiipt for den astronauten som satt inn i sateliten og måtte slå av og på lys brytteren. sist gang jeg så den var novmber 2011 og der kom et stjerne skudd bak den så jeg antar at det hvar depri som flyger rundt der ute som sagt på youtube vidoen.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Ulv

Jeg liker Wernher Von Braun mye bedre enn jeg liker Peter Levenda. Hørte et intervju med PL og det var det verste sprøytet jeg har hørt. Jeg tror han bare finner på ting etterhvert som han prater/skriver.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Kanskje Peter Lagenda har en agenda, som å kunngjøre noe uviktig (for å skjule noe viktig el. l.) men det virker som han har gode kilder på det som skjedde i USA i tiden 1945-1960, som paperclip-nazistenes karrierer.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Ulv

Les hva Wikipedia, som er veldig anti-Nazi, skriver om Von Braun: http://en.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun Jeg tror dette ikke er langt fra sannheten. Gamle Wernher var først og fremst vitenskapsmann og hadde mindre interesse av det politiske, men han måtte nok bli med i SS for å gjøre det han ville gjøre.

Peter Levenda: jeg hørte et intervju på Coast 2 coast – “Secrets of the holy lance” eller noe sånt. Og jeg irriterte meg over at Levenda hele tiden lot være å svare på vesentlige spørsmål – han bare sa “dessverre kan jeg ikke si noe om dette” hver gang det kom et interessant spørsmål.

Jupp jupp – ingen benekter Project Paperclip og at Wernher var med der. Kanskje den viktigste fyren de importerte.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Men jo, det er sant at det å utvikle raketter som dreper folk ikke er en hyggelig sak. Her er en sang om Wernher Von Braun:

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

DARPA SUCCESSFULLY COMPLETES 3D HOLOGRAPHIC DISPLAY TECHNOLOGY DEMONSTRATION PROGRAM.
http://www.darpa.mil/NewsEvents/Releases/2011/2011/03/24_DARPA_Successfully_Completes_3D_Holographic_Display_Technology_Demonstration_Program.aspx

Teknologi utviklet for militæret.

Forskere og organisasjoner driver stadig og utvikler ulike former for holografiske visningsformater, og denne gangen har selveste DARPA kommet på banen med teknologi som i første omgang skal kunne benyttes av militære.
http://www.audiovisuelt.no/artikler/brillefritt_hologramsystem_i_3d/93370

Kan bli interressant.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

ORLY, France — An airport in France is experimenting with “virtual” boarding agents in a bid to jazz up its terminals with 21st century avatars who always smile, don’t need breaks and never go on strike.
http://www.huffingtonpost.com/2011/08/18/paris-orly-airport-tests-_n_930466.html
http://www.youtube.com/watch?v=3ZlFlrvW4Ds

« Forrige artikkel

Hvis Norge visste hva Israel gjør

Neste artikkel »

3000 år gammelt helikopter avbildet i Egypt?

233
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x