NATO rapporten: “An Assessment” – utenomjordisk dynamitt!

6.5K visninger
4 minutter lesetid
5

 I år er det 50 år siden denne topphemmelige rapporten med oppsiktsvekkende konklusjoner om utenomjordisk besøk ble publisert. Den var dog forbeholdt de som hadde Cosmic Clearance, den høyeste sikkerhetsklarering innen Nato. 

Bakgrunn

Russland og mange NATO land hadde en rekke ganger på 50 og på begynnelsen av 60-tallet, observert tallerkenformede fartøy, noen ganger enkeltvis andre ganger i formasjon. Begge parter trodde: 1. De tilhørte motparten. 2. Det var et nytt våpensystem som var under utprøving. Siden dette var under den kalde krigen, fikk det å finne mest mulig om dette, høyeste prioritet.  Militære/etterretningstjenesten i alle Nato land samt de beste vitenskapsmenn fra de mest prestisjetunge universiteter samarbeidet så i tre år om å kartlegge og undersøke. I 1964 kom rapporten:” An Assessment: An Evaluation of a Possible Military Threat to Allied Forces in Europe. #3 Cosmic Top Secret.”(1).

 

Hvem lekket denne informasjonen?

Kilden er den tidligere militærmannen Robert Orel Dean som i kraft av sin Cosmic Clearance sikkerhetsklarering, fikk tilgang til denne rapporten. Etter å ha lest den ble han først sjokkert, så fascinert. Som han selv beskriver: ”I became a raving nut trying to find out more”. Siden 1992 har han vært dedikert til oppgaven med å informere så mange som mulig om myndigheters kjennskap til UFOer og utenomjordisk liv.

 

Hva var konklusjonene?

A. Fire ulike grupper av utenomjordiske holder oppsyn med oss og har gjort det over lenge tid, minst 200 år, sannsynligvis mye lengre.

En av dem er mennesker som oss og kan sitte ved siden av en på bussen uten å vekke oppsikt.

En annen rase har samme kroppsform som vår, men hudfargen er grå-blek.

Den tredje rasen har stort hode, spede lemmer og liten kropp.

Den fjerde rasen er en reptilrase med vertikale pupiller og firfirsle aktig hud.

Kommentar når det gjelder den tredje typen: Dette samsvarer med beskrivelsen av rasen de grå. Senere har det kommet informasjon om at en rekke raser kan ha dette utseendet, uten at de nødvendigvis er negative og driver med bortføring.

B. Ingenting tyder på at noen av disse er fiendtlig innstilt.

C. Ved hjelp av overflygninger og ulike manøvrer viser de oss hva de er i stand til.

D. Det ser ut til at det er satt i verk et nøye uttenkt plan som starter med overflygninger, deretter landing og til slutt kontakt.

 

Kommentar, punkt B: Ulike andre kilder hevder noe annet, særlig når det gjelder reptilians. Blant annet hevder Robert Scott Lemriel, som for øvrig er en av foreleserne på høstens UFO konferanse i Bergen, i sin bok: ”The Seres Agenda”, at dette var en av rasene USA gjorde avtale med i 1954. Avtalen gikk ut på at reptilians fikk anledning til å bortføre og eksperimentere med et begrenset antall mennesker mot at USA fikk motta utenomjordsk teknologi. Mye tyder på at de grå som ofte rapporteres i forbindelse med bortføring, kun er biologiske kloner/roboter og at det er reptilians som står i kulissene og trekker i trådene.

Robert Scott Lemriel
Robert Scott Lemriel

I følge Lemriel, møtte Eisenhower en representant fra det som kalles The Galactic Federation på det første av de to møtene i 1954. Vi fikk tilbud om å bli tatt opp i deres organisasjon samt hjelp til å utrydde fattigdom og bedre forholdene for alle på denne planeten, mot at vi kvittet oss med alt av atomvåpen. Dette tilbudet ble avslått.

Varsleren Milton William(Bill)Cooper bekrefter det samme når det gjelder disse to møtene i sin bok; Behold a Pale Horse(2).

 

Deans konklusjoner

”This is The Greatest Story in Human History”.

”Det vil ikke komme noen avsløring med det første. Dette er simpelthen for stort og omfattende”.

”Fenomenet bortføring er reelt”.

”Møtene mellom Eisenhower og to grupper av utenomjordiske var reelle. I 1954 var et det to slike møter, et på Mucoc(senere kalt Edwards) og senere og et på Holloman Air Force base”.

”For 40 år siden utviklet vi Zero Point energi, Antigravity og fartøy som kan bevege seg raskere enn lysets hastighet. Det er helt sikkert at vi har vært både på månen og på Mars. Dessuten har noen av oss og besøkt andre solsystem”.

“Jeg er overbevist om at dersom myndigheter over hele verden informerte befolkningen om det de vet, hadde vi fått mer hjelp av utenomjordiske enn vi er i stand til å forestille oss”.

”Menneskeheten har vært utsatt for kontinuerlig genetisk manipulering. Dette pågår fremdeles”.

“Fakta er simpelthen: Vi er ikke alene og det har vi tilsynelatende heller aldri vært. Det er og har vært det jeg kaller en intim forbindelse mellom avansert utenomjordisk intelligens og oss selv. Denne intime forbindelsen er nettopp sakens kjerne”.

”Hele menneskeheten er på vei til å forandre seg fra å være tenåring til å bli voksen. Heldigvis for oss, har vi noen venner der ute på et veldig høyt nivå som ønsker å se at vi klarer oss gjennom denne forandringsprosessen”.

”En gruppe av besøkende ser nøyaktig ut som oss og noen av dem går faktisk blant oss som vanlige mennesker”. Se Friendship W 56 saken.

Her beskriver Dean alle detaljene i rapporten:

Cosmic Top Secret – Robert (Bob) Dean

 

 

Da Dean endte tjenesten i 1976, var antallet raser registrert av de militære, kommet opp i 12. En annen konklusjon var at de mest avanserte av disse er interdimensjonale.

 

: Omnec Onec. Interdimensjonal besøkende fra Venus som kommer til Bergen i høst.
Omnec Onec. Interdimensjonal besøkende fra Venus som kommer til Bergen i høst.

 

Robert Dean talks about Alien life

 

Deans egne kontakter

Dean har selv i mange år hatt kontakt med utenomjordiske. Som en del av denne kontakten, har han fra tid til annen gjennomgått medisinske undersøkelser om bord på fartøyene deres. Rasen som har stått for dette er høye og tynne. På spørsmål om han har blitt bortført, svarer han. ”Jeg kaller det heller en invitasjon”.

 

Kilder

1. Assessment: An Evaluation of a Possible Military Threat to Allied Forces in Europe #3 Cosmic Top Secret.” http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/cosmic_topsecret02.htm

2. Cooper, Milton William. Behold a Pale Horse. Light Technology Publishing, 1991.

3. Cosmic conversation: http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/cosmic_topsecret01.htm

4. Our Galactic Family: Transcript of Graham Dewyea’s Interview with Bob Dean http://goldenageofgaia.com/disclosure/et-ufo-disclosure/our-galactic-family-transcript-of-graham-dewyeas-interview-with-bob-dean/

5. Bob Dean: Transcript of informal conversation, 25 February 2009 http://www.projectcamelot.org/lang/en/bob_dean_25_feb_2009_en.html

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
4 år siden

Folkets vilje førte til bl a Adolf Hitler, Napoleon og Sovjetsystemet. Ikke noe imponerende resultat

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
9 år siden

Jeg tror dere overvurderer det “bredere” publikum kraftig. De er hverken interesserte eller hadde utgjort noen endringskraft for noe positivt, om de hadde visst og akseptert.

Du kan sammenligne det med en gruppe stammefolk i de mest avsidesliggende deler av Mato Grosso i Brasil. Reis dit og fortell dem om at mennesker bor i milliardtall på kloden og en stor andel i storbyer.

Hva ville stammefolkene fått ut av dette? Ville det endret hva som skjer i byene utenfor deres liv?

Ja da er det bare å slette kommentaren. Det er jo interessant at et såkalt frihetskjempende-og opplysende- nettsted, praktiserer en så ekstrem sensur som den dere opplyser om nedenfor her.
Selv mainstream media gjør ikke det.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Bob “Real Deal” Dean er en real og oppriktig person. Han har vært modig – og betalt en høy pris for det – ved å gå ut med den viktige informasjonen som han fikk se og lese i sin tid i det kriminelle rottereiret NATO.

Men i hvilken grad er han blitt lyttet til av et bredere publikum? Informasjonen er svært viktig og Bob Dean farer ikke med sludder. Mao. foreligger det et omfattende nettverk av organisasjoner som står sammen i å hindre oss i å få tilgang til viktig info om livet på og utenfor Jorden. Hvor lenge vil folk gidde å gi de mange statlige løgn-instansene (Luftforsvaret, etterretningen, media osv.) sin tiilit og fortsatt finansiering gjennom sine skattepenger…?

Det er vel på tide at det nå trekkes en linje i sanden og forlanges at sannheten kommer på bordet – sannheten om utenomjordiske besøk, som skjules bak høye murer av sikkerhetsklareringer…sikkerhetsklareringer som forøvrig er kontrollert av private aktører…

Forøvrig har visstnok Thorvald Stoltenberg, mangeårig bilderberger, trilateral-kommisjons-medlem og tidl. norsk forsvarsminister ved flere anledninger skrytt av at han har hatt Cosmic Clearance…

Legg ellers merke til hvor spirituell Bob Dean er, ikke så vanlig for en ex-militær av hans generasjon. Jeg anser at hans livsholdning i stor grad er blitt formet av hans utenomjordiske innsikter og kontakter.

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

‘Cooper, Milton William. Behold a Pale Horse’ oppgis som en av kildene her. Det er interessant siden samme mann i et intervju i 1999 uttaler at hele UFO-informasjonen er en gimmick av USAs militære forsvarsledelse og skyggeregjeringsorganene. Dette for å skjule at mennesket har utviklet avansert teknologi selv, samt en mulig falsk fiende (“aliens”) brukt i vanlig stil av NATO for å skape panikk og hente støtte til totalitære utviklinger.

Sannheten kan naturligvis være ennå mer absurd for alt vi vet.

« Forrige artikkel

Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 3

Neste artikkel »

Utenomjordiske avsløringer i Russland, del 1

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x