/

Dagen før avsløringen

9.3K visninger
2 minutter lesetid
20

Den norskproduserte dokumentarfilmen Dagen før avsløringen (2010) belyser først høydepunktene av observerte romskip siden 1940-tallet, for så å nevne noen av implikasjonene herav.

Terje Toftenes og New Paradigm Films

Det norske film­produksjonsselskapet New Paradigm Films med Terje Toftenes i spissen utga i 2010 deres tredje ET/UFO-dokumentar, Dagen før avsløringen [The Day Before Disclosure]. Filmen er 110 minutter lang, og DVD’en kan nå kjøpes i norsk, engelsk, tysk og japansk utgave. DVD’en med norsk tale koster $35.

 

Teamet bak filmen består av Terje Toftenes, Truls Toftenes og Ragnhild Løken. I 2005 utga de en dokumentar om kornsirkler, Kornsirkler: Visittkort fra det ukjente [Crop Circles: Crossovers from Another Dimension] (DVD, 75 min.), og i 2009 kom Portalen: Lys­fenomenene i Hessdalen (DVD, 60 min.).

 

Dagen før avsløringen har blitt en meget fin, stemningsfull og estetisk dokumentarfilm. Det er lett å fornemme bidraget fra Truls Toftenes som grafisk designer når det gjelder valg av bakgrunner, lyssetting og farger, samt behagelig bakgrunnsmusikk. Terje Toftenes, som  bl.a. har rollen som forteller, fremstår som et harmonisk menneske med en behagelig stemme. De fleste kjente størrelser i det inter­nasjonale ET/UFO-miljøet har blitt intervjuet.

Terje Toftenes

 

Part I og II

Part I (1-26 min) og Part II (27-1:03min) er en gjennomgang av UFO-høydepunktene fra 1940-tallet og frem til i dag. Disse høydepunktene er imidlertid av en slik karakter at termen ”UFO” (Uidenti­fisert Flyvende Objekt) blir villedende. For ca. 95 % av de tilfeller som blir klassifisert som ”UFO”, er denne klassifikasjonen god nok. Men for de gjen­værende 5 % er denne termen misvisende, fordi det flyvende objektet blir observert enten tilstrekkelig lenge, eller tilstrekkelig nært, eller av tilstrekkelig erfarne og profesjonelle personer (piloter og offiserer) til å bli identifisert som et utenomjordisk fartøy (ETV). Det er disse 5 % av tilfellene som skepsis’erne og debunkerne alltid prøver å ignorere, samtidig som de prøver å fremstå som edruelige eksperter i media ved å fokusere på de øvrige 95 % av tilfeller der de kan komme med sine prosaiske, astronomiske og meteorologiske forklaringer.

 

Part III

Part III (1:04-1:39) er desidert den mest interessante delen for dem av oss som allerede er overbeviste om eksistensen av genuine ET/V-tilfeller. I denne delen er fokus mer på implikasjonene av ET/V-fenomenene.

 • Om det US-styrte sannhetsforbudet (eng.: ”truth embargo”) om ET/V-fenomener som de fleste stater i verden synes å ha godtatt og underkastet seg, uten at landenes befolkninger kjenner til avtalen. [Ang. den sensuren som NRK er underlagt, se Frank Aunes artikkel NRK nektes UFO-innslag med Robbie Williams].

– Mye av vår forståelse av Vestens historie siden 1940-tallet må omskrives. Mens flere av personene som intervjues, og særlig Robert Dean som hevder han hadde Cosmic Top Secret Clearance innen NATO, prater mye om hvordan amerikansk etterretning og det amerikanske militærvesenet nærmest ble tvunget til å gjøre de valgene de har gjort siden Roswell-hendelsen i 1947, og at disse valgene angivelig har hatt som intensjon å være til befolk­ningens beste, savnet jeg diskusjon om det oligarkiske nettverket i USA som står over etterretningsvesenet og militær­vesenet, og som trolig handlet ut fra ekstremt selviske og nærmest psykopatiske motiver. Det vi trenger er en erkjennelse av dette oligarkiske nettverket som den styrende hånd, og hvordan dette nettverket med etterretningsvesenet som sin tjener har styrt media, akademia og kulturen. 

 • Alien abductions. David Jacobs og Budd Hopkins (1931-2011) forteller om deres erfaringer som hypnoterapeuter, og en kvinne som har opplevd abductions forteller om sine opplevelser. Om zetaenes hybridprogram.
 • Steven M. Greer og Terje Toftenes runder filmen av med at ET/V-emnet ikke bare garan­terer teknologiske paradigmeskifter (som f.eks. inkluderer erkjennelsen av fri energi- teknologi) og biologiske paradigmeskifter (som f.eks. inkluderer erkjennelsen av at universet er full av biologiske vesener med teknologi og kulturer som står langt over oss), men som også garanterer erkjennelsen av Bevissthetsparadigmet: At bevisstheten er tilværelsens primære dimensjon som forener absolutt alle levende vesener i Kosmos.

 

Kilder og ressurser

 • Rolf Kenneths ET/V-portal

 •  

  *************************************************

  Rolf Kenneth Myhre

  Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken "Åndsvitenskapelige visjoner". I februar 2013 utga han boken "Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk", og i august 2013 kom boken "ET/V-erfaringer 1947-2013". Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.

  0 0 stemmer
  Artikkelvurdering
  Varsle om nye kommentarer
  Varsle om
  guest

  20 Kommentarer
  Nyeste
  Eldste Mest populær
  Inline Feedbacks
  Vis alle kommentarer
  AssFaltum
  AssFaltum
  Abonnent
  13 år siden

  Journalisten Jaime Maussan har mange bra tv-programmer.
  Men…. er det mange som vet hvem “Captain Bill” er??, han har svarene på det aller meste (alt vil jeg si).
  Brasilianeren “Captain Bill” er maskin-ingeniør (samme yrke som meg faktisk), han har også tjenestegjort i den brasilianske hæren.
  For 30 år siden ble han vitne til at en ET-fange ble ført ombord i et fly med destinasjon USA, han sier ET ble ikledd en uniformsjakke og altså ført ombord i flyet.
  Etter denne opplevelsen endret han synet på det aller meste her i livet, og so0m han sier…. “ET m/uniform var det undeligste han hadde sett noen gang”.
  “Captain Bill” gjør et grundig arbeid i å opplyse menneskeheten (han endret mitt syn totalt), og vil anbefale alle interesserte i å gå inn på youtube, søk på
  “Answer from an alien from andromeda-galaxy”, her presenterer han en serie som er verdt å se/høre på.

  Gunghoo
  Gunghoo
  Abonnent
  13 år siden

  Kjempe bra film dette, jeg forventer at kvaliteten paa foto bevisene blir bare bedre og bedre ettehvert som utvilkingen av kameraer ol. blir bedre og bedre,

  Lurer paa hva som skjer naar det dukker opp slike bevis at selv den mest hardcore ufo nekteren ikke kan finne feil, tiden naermer seg

  ajoar
  ajoar
  Abonnent
  Svar til  Gunghoo
  13 år siden

  Dilemmaet med bedre teknisk utstyr er at det også blir lettere å forfalske bevis. Idag kan enhver med et konsum kamera + en pc produsere forbløffende gode bilder og video.

  Skulle heller ønske at de som eventuelt besøker oss kunne ta ordentlig kontakt og ikke vente på at vi skal kunne ta gode nok bilder/video, da må vi være på rett sted til rett tid, noe som ofte viser seg vanskelig.
  Et mer “folkelig” spørsmål er jo hvorfor de ikke lander et skip på en fotballarena eller annet åpent sted her i Norge, og gjerne legger igjen gjenstander, et manifest, ett eller anna som forteller hvem de er og hvorfor de er her. Burde egentlig ikke være vanskelig. Det Norske forsvaret vil ikke kunne skyte dem ned i et så tett befolket område. Dessuten besitter de (aliens) sikkert teknologi som kan kamuflere dem slik at de uansett kan minimere risikoen for påført skade.

  Men de lander ikke, de introduserer ikke seg selv for folk flest på en slik måte at det ikke går ann å bortforklare det. Er vi mennesker ikke klare for det? Blir vi traumatisert av det? Kanskje, kommer jo ann på hvor intelligent de velger å introdusere seg på. Noen hevder de har studert/fulgt med oss i århundrer, da burde de kjenne oss godt. Men likevel kan det virke som om de ikke vil si klart og tydelig at de er her, de leker litt katt og mus med oss, vil ikke at vi skal vite for mye.

  Hvis de her så må det være en grunn til denne strategien.

  Dermed vedlikeholdes denne “konkurransen” mellom skeptikere og troende om de gode/dårlige/eller ikke-ekstisterende bevis.
  Noen hevder at de har tatt kontakt med enkelte myndigheter. Det lover vel egentlig ikke godt, for de (aliens) godtar da at enkelte av politikere holder dette hemmelig, evt de bryr seg ikke om at den menige befolkning ikke får vite. Vil det si at det er både “gode og dårlige” aliens, akkurat som oss mennesker? Altså er det slik at formidable tekniske fremskritt ikke nødvendigvis medfører økt emapti/etikk/moral?

  Hvis raser fra andre solsystem besøker oss, har baser her, har fulgt oss over lang tid, da er det grunner til at de holder sitt nærvær “litt dunkelt” Dette er ikke tilfeldig. Så all verdens gode kameraer eller ikke har kanskje ikke så mye å si når alt kommer til alt. Hvis de er her, så vil de likevel at vi ikke skal vite for mye. En kan spekulere på hvorfor.

  ola
  ola
  Abonnent
  Svar til  Rolf Kenneth Myhre
  13 år siden

  Det er akkurat som menneskelige dyrefotografer naturfotografer osv, de får ikke lov til å blande seg inn i dyrenes verden, fks ved å redde et dyr som sliter.

  ajoar
  ajoar
  Abonnent
  Svar til  Rolf Kenneth Myhre
  13 år siden

  Jo, jeg har lest mye om 3D/4D begreper. De skaper logikk hvis en finner tilhørighet i dem. Det er helt ok. Men det er uansett mange ulike meninger om hvorfor ET’ene er her. Utallige bøker og filmer er laget om emnet. Så hvem eier sannheten? Kommer ann på hvem du spør.

  Så hevdes det sterkt at enkelte politikere og/eller miljø med politisk og millitær inflytelse, samt organisasjoner som NASA, ESA etc også hemmeligholder info.
  Spørsmålet er jo hva slags info besitter de, er det en grunn til at de evt holder det hemmelig? har ET’ene bestemt at de ikke skal offentligjøre info?

  Diskusjonen om hva myndigheter evt skjuler er ensidig basert på at befolkningen skal holdes uvitende fordi myndigheter har bestemt det.
  Trenger det nødvendigvis være slik? Er det politikere vi må legge skylda på for dette? Hvilket ansvar har evt ET’ene for dette?

  RKM sier: “En av disse standardene er at vi på 3D-planet skal få være FRI til å bestemme vårt eget verdensbilde. En slik frihet tas fra oss dersom ET’ene tvinger oss til å erkjenne dem.”

  Hvis dette er riktig da kan vi jo ikke beskylde noen andre enn ET for at det er de som bevisst tilbakeholder info for at vi fritt skal kunne danne våre egne synspunkter på vår virkelighet. Dette tiltross for at de tilsynelatende viser seg med transportmidlene sine og vet at dette skaper usikkerhet og reiser mange spørsmål. Kunne de ikke bare holde seg usynlige da, så fikk vi ha vårt 3D verdensbilde for oss selv.

  Ingen får gode svar før de som besøker oss forteller oss hvorfor de er her, evt alltid har vært her og hvorfor de på en måte ønsker å skjule seg. Inntil da florerer spekulasjonene, teoriene, forfalskede vitnesbyrd, bilder, video etc etc. Hva er sant og hva er ikke. Men personlig tror jeg at hvis ET er her, ulike raser, så er strategien de har valgt bevisst, det trenger nødvendigvis ikke være negativt, men denne strategien virker forvirrende og skaper spørsmål som gir usikkerhet.

  ye
  ye
  Abonnent
  13 år siden

  “Den russiske marinen har gjennom historien fått inn mange rapporter om nærkontakt med UFO-er fra sine soldater.”

  “I 1982 trente en gruppe dykkere fra den russiske marinen i Baikal. Ved 50 meters dyp møtte de på en gruppe humanoider iført sølvdresser. De forsøkte å pågripe de ukjente sølvdress-dykkerne, men det hele endte i tragedie. Tre av syv dykkere døde i prosessen, og de resterende fire ble alle alvorlig skadet……”

  http://www.storm.no/nyheter/2834536

  Hmm, hva skal en tro om dette? At russerne må ta en UfoWickedLeaks?

  arifkarim
  arifkarim
  Abonnent
  13 år siden

  Hehe. Faktum som både skeptikere og konspirasjonsforskere ignorerer er akkurat hvorfor 1940-tallet ble gjennombruddsåret for UFO-er? Vi hadde kameraer, fly, radio, fjernsyn, telefon, alt mulig av det tekniske før 1940 også, så hvorfor akkurat 1940-tallet ble det store pradigmeskifte for UFO-alder? Trolig var det våre nazi-venner som spilte bak i kulissene:
  “Germany Haunebu project.
  technologies that make no sense in World War 2

  Project Haunebu in doing by some people who joined the SS E-IV (Entwicklungsstelle 4) and led by Viktor Schauberger in the year 1939 trying to make electro-magnetic-gravitic engine, upgraded from Hans Coler’s free energy machine into energy converter coupled Van De Graaf band generator and Marconi vortex dynamo to generate an electromagnetic field capable of rotation effect on the gravitational mass and shrink.”
  http://paperkrap.blogspot.com/2010/08/haunebu-project.html

  Mer info:

  Kanskje våre jordnære skeptiske fiender må begynne å grave mer i historien om nazi ufoer, enn å debunke alt av det historiske avviket som hoax, og nåtidens avviket som psykologisk problem som trengs en behandling? :D
  UFOer har en mye jordnært og ren vitenskapelig bakgrunn enn hva SK og KT “ønsker” å forestille seg ;)

  ajoar
  ajoar
  Abonnent
  13 år siden

  God introdusjon til en god dokumentar. Synes spesielt siste del var bra, da den også tar opp “konflikten” mange mennesker, ulike organisasjoner og ikke minst politikere vil måtte forholde seg til hvis det viser seg at vi har hatt besøk av ulike andre raser i lang tid. Å avsløre/stadfeste dette må, som det sies gjøres på en klok måte. Å orientere en hel verdensbefolkning om dette blir mildt sagt en utfordring. Raser med overlegen teknologi, som kan observere oss, uten at vi ser dem, eller har noen som helst kontroll på hva de foretar seg er skremmende. Slikt kan uten tvil føre til panikk og paranoiditet. Hvem er disse rasene, hva vil de med oss, er de vennlige, kan vi stole på dem…alt dette blir spørsmål som på ett eller anna vis også må besvares. Spennende tider vi går i møte.

  ye
  ye
  Abonnent
  13 år siden

  Uenighet om hva som skal fortelles er årsaken til manglende disclosure er tema i artikkelen til Michael E. Salla, PhD:

  “The uncertainty over the motivations and behavior of the Grey ETs appears to have played a large role in the government decision not to disclose ETs’ presence and the Greada Treaty Eisenhower signed with them. The following passage from an ‘alleged official document’ leaked to UFO researchers describes the official secrecy policy adopted in April 1954, two months after Eisenhower had ‘First Contact’ with ETs who were spurned by the Eisenhower administration:

  “Any encounter with entities known to be of extra-terrestrial origin is to be considered to be a matter of national security and therefore classified TOP SECRET. Under no circumstances is the general public or the public press to learn of the existence of these entities. The official government policy is that such creatures do not exist, and that no agency of the federal government is now engaged in any study of ETs or their artifacts. Any deviation from this stated policy is absolutely forbidden. “[33] [Lies, lies and more lies–ed.]

  Penalties for disclosing classified information concerning ETs are quite severe. In December 1953, the Joint Chiefs of Staff issued Army-Navy-Air Force publication 146 that made the unauthorized release of information concerning UFOs a crime under the Espionage Act, punishable by up to 10 years in prison and a $10,000 fine. [34] According to Robert Dean, this draconian penalty is what prevents most former military servicemen from coming forward to disclose information. [35]

  The strategies for dealing with those former servicemen, corporate employees or witnesses brave or ‘foolish’ enough to come forward to reveal classified information is to intimidate, silence, eliminate or discredit these individuals. This policy involves such strategies as removing all public records of former military service men or corporate employees, forcing individuals to make retractions, deliberately distorting statements of individuals, or discrediting individuals. Bob Lazar, for example, claimed to be a former physicist employed with reverse engineering extraterrestrial craft. He described the disappearance of all his university and public records indicating how military-intelligence agencies actively discredit whistleblowers. [36]

  In cases of witnesses cited so far–Cooper, Schneider, Lear, Wolf–all have been subjected to some or all of these strategies, thereby making it difficult for anyone to reach firm conclusions about their testimonies. Since the creation of controversy, uncertainty, and confusion is the modus operandi of military-intelligence agencies in maintaining secrecy of the extraterrestrial presence, then the testimonies of former officials/employees/witnesses need to be considered on their merits. While issues of credibility, credentials, dis-information are important in the study of the extraterrestrial presence, a rigorous methodology for dealing with the efforts of military-intelligence agencies to discredit, intimidate or create controversy around particular witnesses, has yet to be developed.”

  Michael E. Salla, PhD http://www.exopolitics.org

  Hele artikkelen som første gang ble publisert januar 2004:
  http://www.abidemiracles.com/56789.htm

  MortenB
  MortenB
  Abonnent
  Svar til  Rolf Kenneth Myhre
  13 år siden

  “Disclosure” skjer ikke før vi alle kan se “UFO”ene hele tiden. Eliten som ønsker å kontrollere (NWO) oss prøver desperat å fortelle oss at de er mest intelligent, har mest kunnskap, best teknologi og de beste våpnene. Da passer ikke UFOene inn som helt tydelig besitter MYE mer av alt dette + den spirituelle delen. Så da blir det fornekting og latterliggjøring, og da er selvfølgelig skeptikerne og det som gjør ting for penger og makt (nødvendigvis ikke de samme) gode å ha !

  kalinkamaen
  kalinkamaen
  Abonnent
  Svar til  Rolf Kenneth Myhre
  13 år siden

  Jeg har faktisk tro på at vi ikke er så langt vekke fra en disclosure. Når du ser på utviklingen av hvor mange folk som har åpnet øynene rundt om i verden. Der jeg selv mener Norge har et stykke igjen, Så vil dette bare akslerer i tiden fremover. Mer vi vet, mer feiltrinn gjør eliten. Mer feiltrinn eliten gjør, fler våkner opp til sannheten. Dette akslererer for hver dag.

  Kali

  BelzeBob
  Abonnent
  13 år siden

  Bra dokumentar. Spesielt interessant var innslaget fra Hessdalen. Mon tro om filmskaperen er her på NS avogtil?

  UFO-fenomenet er nok enormt stort. Så utrolig mange mennesker har sett disse objektene – og samtidig er det et ikke-emne i MSM. Håper disclosure kommer snart. Det er på høy tid.

  ye
  ye
  Abonnent
  13 år siden

  Intenst lys og lysobjekter på himmelen ved vulkan i Japan 13.mars.

  Er det noen som har mer info om det rare vi ser på dette opptaket fra værobservasjonskameraet?

  UFO (?) Emerges at Sakurajima, Japan [Full-length] – WEIRD/Space-warp – March 13, 2011

  Takk for info om filmen til Toftenes, Myhre.

  Bange Anelser
  Abonnent
  13 år siden

  Jeg så denne filmen på nett like etter at den ble gjort tilgjengelig, og det er uten tvil den beste dokumentarfilmen jeg har sett.
  Utrolig fint å se så mange av de som kan dette temaet samlet i en film. Det er en viktig film som jeg gjerne sett vist på riksdekkene TV en gang.

  MortenB
  MortenB
  Abonnent
  13 år siden

  Å lage en slik dokumentar kan ikke være enkelt, de som ikke tror det finnes andre planeter med mennesker på vil vel uansett ikke tro på det, og de som forlengst er overbevist eller alltid har visst det vil så denne med et ønske om å vite mer. Så da blir det nesten umulig… (Har ikke sett filmen enda)

  Men en ting er sikkert, de som ønsker å manipulerer og herske over oss ønsker ihvertfall ikke at filmen skal bli kjent, men heller lagres sammen med “Smaken av hund”.

  En av de siste “kjente” personene som snakker er en minister i USA, Louis Farrakhan. Intervjuet med han som Jaime Maussan har gjort er absolutt verd å se :
  http://www.youtube.com/watch?v=pP7Ioa2iO-Y

  Maarit M. Hanssen
  Forfatter
  13 år siden

  Jeg så på denne fantastiske norske dokumentaren / filmen på torsdagskvelden. Toftenes har fått med seg de absolutt mest viktigste personene innen ETs. Det som er fantastisk er at astronaut Edgar Mitchell uttaler slik på en bastant måte om eksistensen av ETs, skikkelig overbevisende. Har han fått spesialtillatelse fra selveste Presidenten å uttale seg slik i all offentlighet? Mån tro. Ellers blir det jo påstått at alle, absolutt alle offentlige personer har livslang taushetsplikt om ETs.
  Om dere skulle se på en eneste en ET-dokumentar, så se denne !!!

  « Forrige artikkel

  Påskeoverture; Bortenfor armageddon

  Neste artikkel »

  Utenomjordisk liv og teknologi – hva vet vi?

  20
  0
  Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
  ()
  x