Fremragende internasjonale UFO-forskere til Norge i høst

9.9K visninger
7 minutter lesetid
77

Over hele verden øker nå trykket mot vestlige lands korrupte myndigheter som har holdt sannheten om utenomjordisk liv og teknologi skjult. Nyhetsspeilet presenterer her 4 foredrag i Norge (3 i Oslo og ett i Bergen) som  vil omhandle ulike sider ved eksistensen av utenomjordisk liv og den massive operasjonen for hemmelighold som har pågått i mer enn 50 år (The Alien Coverup).

Timothy Good – verdens mest erfarne UFO-etterforsker kommer til Bergen

Timothy Good har mer enn 50 års erfaring, har intervjuet astronauter, personer innen militær etterretning, piloter, vitenskapsfolk og politikere, hatt kontakt med de mest kjente contactees for Space Brothers som Howard Menger og George Adamski, omfattende media eksponering og medvirkning i flere UFO dokumentarer, konsulent ved amerikanske UFO høringer i kongressen, forfatter av 12 bøker om UFO fenomenet.

Timothy Good fra England er kanskje verdens mest erfarne og nøkterne UFO-forsker. Hans oppsiktsvekkende funn er vel verd å lytte til.

Timothy Good sin interesse for UFO fenomenet ble vekket i 1955 da han som 13 åring kom over en bok av Major Donald Keyhoe som beskrev UFO observasjoner gjort både av militære og sivile piloter. For øvrig hadde han allerede på dette tidspunktet en glødende interesse for fly og luftfart. Da han noen år senere leste en bok av Edward Ruppelt, bestemte han seg for selv å etterforske fenomenet.

 Edward Ruppelt (1923-1960), amerikansk etterretningsoffiser, leder av Project Blue Book og mannen bak benevnelsen UFO. Han døde av hjerteinfarkt, kun 37 år gammel, og mye tyder på at det var forårsaket av de enorme psykiske påkjenningene han ble utsatt fra sin tidligere arbeidsgiver, etter at han i sin bok: Report on Unidentified Flying Objects som utkom i 1956, hevdet at UFO fenomenet kunne være reelt og at vi får besøk fra andre sivilisasjoner. I 1959 kom andre uTimothy Goodave av denne boken hvor Ruppelt gikk tilbake på mye av det han hevdet i den første uTimothy Goodaven.

Timothy Goods første bok: Above Top Secret: ”The Worldwide UFO Cover-up”, utkom i 1987 og ble raskt en bestselger. Siden kom de på rekke og rad over en 20 års periode frem til 2007 med hans nyeste bok: ”Need to Know: UFOs, the Military and Intelligence”. 

I dette intervjuet bekrefter Good blant annen at Adamskis møte med Orthon i et ørkenområde i California i 1952 var reelt, samt at han refererer dokumentasjon som underbygger autentisiteten til Adamskis omstridte UFO fotografier og filmer. Good har ved en rekke anledninger selv møtt utenomjordiske, noe han og kommer inn på i dette intervjuet.  En annen viktig ting han etter hvert oppdaget, er at mange av dem til forveksling ligner oss.

A Room 101 Interview with Timothy Good

Noe av det mest betydningsfulle Good har avdekket, står beskrevet i siste kapittel av hans bok: ”Unearthly Disclosure”. Her gis informasjon fra amerikansk etterretningspersonell som forteller at utenomjordiske sivilisasjoner lenge har hatt baser på vår planet. Flere slike skal finnes i USA, en skal være i Pine Gap i Australia, to i Stillehavsområdet, en i Bermuda området og en i Karibien. Individer fra en rekke ulike sivilisasjoner skal befinne seg i disse basene og mange av dem ligner som sagt oss mennesker.

Intervju med den italienske forfatteren og UFO etterforskeren Paola Harris hvor TIMOTHY GOOD forteller om dette: ”Human looking Aliens among us”.

Timothy Good nevner også i sine foredrag at både ulike lands myndigheter og vanlige mennesker har kontinuerlig kontakt med utenomjordiske sivilisasjoner. Dessuten at USAs myndigheter representert av president Eisenhower hadde tre møter med forskjellige typer ETs allerede på 1950-tallet.

Timothy Good er en av foredragsholderne til høstens UFO konferanse som skal være fra 5.-7. oktober i Bergen. Han vil holde to foredrag, et av dem om den italienske Friendship W56 saken.  Good rakk å gjøre to intervjuer med Stefano Breccia (1945-2012), forfatteren av boken Mass Contacts, før han døde i mars i år.  TIMOTHY GOOD vil derfor kunne bidra med ny informasjon som kaster mer lys over den svært interessante Friendship saken.

 

The X-Conference: Beyond Top Secret – Timothy Good LIVE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nettsteder for UFO-konferansen: http://ufokonferanser.com (speilside: http://ufokonferanse.com)

 

 

Richard Dolan holder foredrag i Oslo 9. september

USAs mest anerkjente UFO-forsker og historiker Richard Dolan, holder foredrag i Oslo om Hvordan myndighetene har klart å skjule sannheten om utenomjordisk besøk.

Den utenomjordiske dekkoperasjonen (The Alien Coverup) som i mange tiår er styrt fra USA har også omfattet land som Norge. Den mørke materien som Dolan har avdekket gir også viktige nøkler til å forstå den dype korrupsjonen og intellektuelle uredeligheten som fremdeles hersker innenfor media, akademia og myndigheter, ikke bare i USA, men også i Norge.

Her er noen videoer med den fargerike Richard Dolan:

 

Richard Dolan Interview Part 1, 2  og 3 – UFOs

 

Viktige UFO-beviser er offentlige dokumenter som bekrefter eksistensen av utenomjordiske UFOer. Her er Richard Dolans “12 på topp offisielle UFO-bekreftelser“:

Twelve Government Documents That Take UFOs Seriously

http://keyholepublishing.com/Leading-UFO-Documents.html

Den muntre og underholdende UFO-forskeren Richard Dolan holder foredrag i Oslo søndag 9. september om hvordan myndighetene har klart å holde sannheten om utenomjordisk liv skjult for oss

 

En artikkel av Richard Dolan ligger her

Hans Gaarder avslører utenomjordisk liv og teknologi (DISCLOSURE) 25. sept. i Oslo

Nyhetsspeilet-redaktør og frittstående forsker Hans Gaarder holder sitt kritikerroste DISCLOSURE-foredrag 25. september kl. 19-21 på Unity i Oslo.

I løpet av 2 timer avsløres eksistensen av utenomjordisk liv og teknologi, og noe av aktiviteten som har foregått i USA i løpet av flere tiår på dette topphemmelige området.

Bevisføringen byr på autentiske  bilder, videoklipp, topphemmelige dokumenter og mye mer.

Av innholdet:

–          Innledning med “konseptualisering”;

Påvisning av hvor snevert samfunnet har definert våre mentale rammer for hva som oppfattes som “mulig

–          Nøkkelinformasjon om Roswell-hendelsen i 1947

–          The Alien Coverup fra begynnelsen

–          Kingman-UFOen i 1953

–          Utdrag fra topphemmelig MJ12 manual og presentasjon av MJ12 medlemmer

–          Vitnemål (video) fra personer som har arbeidet med utenomjordisk teknologi og aliens

–          Glimt fra den superhemmelige basen S4 i Nevada

–          Menneskelig bruk av utenomjordisk teknologi

–          Metoder og teknologi for langdistanse romfart

–          Finansiering av black projects via black budgets

–          Amerikanske presidenters posisjoner i forhold til Disclosure

–          Utenomjordisk liv og teknologi som underholdning på film

 

Motto for foredraget er: Selv om virkeligheten overgår fantasien så er det likevel virkeligheten.

Vel møtt til en kosmisk aften – mer virkelig og mer underholdende enn kino…

For praktisk info, klikk her.

 

Foredragsholderne på den store UFO-konferansen i Bergen i mai i år. Fra v. Terje Toftenes (arrangør av Dolan-foredraget i sept.), Rauni-Leena Luukanen Kilde, Rob McDonald (Nederland), Gary Heseltine (Storbritannia), Ann-Kristin Normann (arrangør), Pia Knudsen (Exopolitics Danmark), Hans Gaarder (Nyhetsspeilet), Kjell Arne Høviskeland (NETI) og Terje Wulfsberg (arrangør).

Terje Wulfsberg holder foredrag om UFOer og kornsirkler i Oslo 6. september

Terje Wulfsberg (til h. på bildet over) er med-arrangør og foredragsholder på UFO-konferansene i Bergen i mai og i oktober i år.

Foredraget i Oslo vil bl.a. omhandle kornsirklene og deres store betydning. Hvem står bak og hvorfor?  Gjennomgang av ulike forutsigelser som beskriver en svært spesiell hendelse som etter all sannsynlighet vil finne sted i desember 2012. I følge informasjon, blant annet i form av budskap i en rekke kornsirkler, vil denne begivenheten fungere som en vekker for oss og føre til positive endringer til beste for alle.

Terje vil ta for seg informasjon som både kan kaste lys over den tiden vi nå befinner oss i og som kan forberede oss på hendelser i forbindelse med Mayakalenderens avslutning.

For praktisk info om Wulfsberg foredrag i Oslo, klikk her.

 

Nettsteder http://ufologi.net og http://ufokonferanse.com

 

Den utenomjordiske dekkoperasjonen kles stadig mer naken…

Stadig flere opplyste mennesker i Norge og verden forøvrig presser nå på for å få hull på den gedigne verkebyllen som er kjent som The Alien Coverup – Den Utenomjordiske Dekkoperasjonen.

Det viktigste enkelt-momentet som forhindrer DISCLOSURE og at sannheten om utenomjordisk liv og teknologi skal bli kjent er at utenomjordiske romfartøyer IKKE benytter brennstoff type bensin som fremdriftssystem. Energien som benyttes (antigravity, electrogravitics m.v.) har det til felles at de kan karakteriseres som FRI ENERGI.

Konsekvensene av at sannheten om utenomjordisk teknologi blir kjent vil bl.a. være at kjennskap til utnyttelse av fri energi som energikilde vil føre til at behovet for petroleumsprodukter faller bort, først gradvis og så raskere. Mao. bye bye til miljøproblemer, halv-absurde CO2-avgifter og bensin til 15 kroner literen.

THEY vil ikke at du og jeg skal ha tilgang på fri energi – som vil føre til at den globale makteliten raskt vil miste sin makt og at vi vil kunne leve vesentlig friere og bedre enn idag. Hva foretrekker du? Status quo eller fri energi…?

Motkreftene mot å sette den utenomjordiske sannheten fri er bl.a. Norges regjering (Jens vet nok men vil ikke at du skal vite), Stortinget (uvitende politikere som ikke vil vite), Norges militære etterretning (lydige agenter for det europeiske coverup-organet NATO – med eller uten frimurer-tilknytning), PST,  norske Bilderbergere, NATO, NTNU, NRK, TV2, Aftenposten, Bergens Tidende,  UFO Norge (sic) og Henry Kissinger. Samt CIA og NSA. Dessuten  norske lokalaviser og Bonniers-kontrollerte “vitenskapelige” magasiner.

Men kampen kommer vi til å vinne – og “seieren for sannheten” er nå nesten innen rekkevidde. Det som mangler er ditt bidrag og ditt engasjement for å få hull på det morass av løgn og svik som Den Utenomjordiske Dekkoperasjonen har forårsaket. Blir du med å bidra? Vi kan bare vinne –

 

 

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

77 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Ser logoen til Adressa, Adresseavisen, der, de er relativt UFO, snakker og skriver norsk men er beviselig ikke norsk og har aldri vært det, mange har lidd og dødd pga de, og samme skjer idag ifm hele nazi-marx pressen i landet

http://postimg.org/image/8fxo27t7v/ I facebook

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Velkommen til forumet, Chief.
Mainstream sucks for sitting ducks.
Men vi er ikke stillesittende offerlam. Snarere tvert imot.
Jeg håper da at både dine og mine forventninger ikke vil være forgjeves, Chief.
Hittil er det vel noe tidlig å få noe særlig innblikk i utenomjordiskes “jordiske gods”, slik som fremkomstmidler og annen teknologi. Vi er vel ikke akkurat dem som kan si “få se deres identifikasjonspapirer, takk”. Nå ser jeg at jeg er blitt subtilt korrigert av Gaarder i forb. med at jo, det ER liv laga der ute. Ikke meg imot, i grunn. Derfor tenkte jeg at jeg kunne hause opp dette spennende eventyret med enda flere opptak av ET`s som jeg finner interessante. Du får kose deg med dem, Chief. Jeg finner opptakene troverdige, Så får du selv gjøre deg opp dine formeninger. Godt vi lever i et fritt land, og kan mene hva vi vil. På en måte.

Incredible NASA UFOs

NASA Can’t Find MIR Space Station Amongst Dozens of UFOs
http://www.youtube.com/watch?v=AyIIS-9OGWo

UFO NASA’s unexplained tether overload incident

Denne er spesiell:
UFO filmed during NASA Space Shuttle STS-80 Mission

NASA TOP SECRET -THE BEST UFO TAPES
http://www.youtube.com/watch?v=C_g0huyWnAE

NASA’s Alien Anomalies caught on film
http://www.youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc

Incredible NASA UFOs 2012

Innslag med Reagans tale om StarWars programmet, med mange av de samme klipp som over:
The Best of NASA UFO Videos — includes the VORTEX clip
http://www.youtube.com/watch?v=GT_Lb6hWpuI

Selv er jeg noe usikker på hva den 3. verdenskrig innebærer.
Basert på det materialet vi ser over her, så kan det innebære den endelige krig mot en meget farlig og destruktiv ideologi og trosretning som vi kan se her:

“Norge er et fritt land, bestående av ufrie mennesker”
Henrik Ibsen
Frimurer

“Et demokrati er to ulver og en sau som stemmer over hva de skal ha til middag”.
Thomas Jefferson
Frimurer.

“It must be thoroughly understood that the lost land will never be won back by solemn appeals to the God, nor by hopes in any League of Nations, but only by the force of arms.”
Adolf Hitler
Frimurer

Glory is fleeting, but obscurity is forever.
Napoleon
Frimurer

I am tired of talk that comes to nothing. It makes my heart sick when I remember all the good words and all the broken promises. There has been too much talking by men who had no right to talk.
It does not require many words to speak the truth.

Chief Joseph, Nez Perce (Nimiputimt)

I can forgive, but I will never forget
Menneske

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

UFO over Russia Amazing Clear Footage – January 7 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5ocMpW_oSnI

“Et atombombemål hvis illuminati, british bankers’ association m.fl., vil, for de har kontrollert alle sider av makt som kan regnes med i mange generasjoner ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/eiscat-og-haarp-er-ferdigstilt-som-vapen-i-2013/comment-page-4/#comment-93828

Chiefen
Chiefen
Abonnent
11 år siden

Trivelig med nytt om emnet
Er ny på forumet og er glad jeg fant noen som ikke følger main stream
Har surfet litt you tube i det siste da en venn av meg som er meget
interressert i emnet ufo og galakser penset meg inn på området.
Det som plager meg mest er at det hvær gang noen skal vise
frem bekreftelse på at aliens finnes og er blit filmet så er det de samme
“vesener” som vi har sett fra hollywood …
Jeg forventer å se noe jeg ikke har “sett før” av både aliens og deres
fremkomstmidler. Men at astronauter m.fl. har sett farkoster som de ikke kan forklare hva er, er ikke rart i det hele tatt. For om vi skulle være alene i dette
universet er for meg helt uforståelig. Like lite forståelig som at twin towers datt av seg selv. Den jevne mann har visst ikke forstått hva betong armert med
stål står for…Samtidig som en har stål kolonner i massevis ..
Vel vel,- verden vil bedras og de ” høye herrer” er visst overbevist om at vi
er en gjeng med total mangel av evne til å tenke selv.
Derfor er de overbevist om at de kan gjøre som de vil.
Men sannheten kommer for en dag,- akkurat som sannheten ang.
mordet på JFK. Men er det gått alt for langt ??
Snart er ww3 i gang. Follow the money
Ha ett godt nytt år :-)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Chiefen
11 år siden

For annen gang i løpet av et døgn kjære Chiefen : jeg tror ikke på at den tredje verdenskrigen begynner under Obamas periode.

Obama har fått fredsprisen i 2009, noe han selv var lettere forbauset over.

Noen skriver i kommentatorsteder at den tredje verdenskrigen har allerede begynt. Det menes kanskje den usynlige krigen mot menneskeheten.

Velkommen til Nyhetsspeilet. Godt Nytt År til deg også.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

3. verdenskrigs har mange definisjoner, mange alternative planer i prosjektet som kontinuerlig endres, og har vært igang helt siden 2. verdenskrig sluttet, alt etter hvordan man definerer den. Nå foregår en av de blodigste overgrepene i Syria, like etter denne like store katastrofen hvor også norske jagerflyvere m.fl. deltok i regelrette massakre på alt som rørte seg inklusive barn, Obama’s war incited by CNN, Al Jazeera & Co leaves thousands of libyan children handicapped or dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Richard Dolan Secret Space Program Conference Amsterdam 2011
Interessant foredrag. Vi ser opptak fra hva jeg anser som konflikter i rommet. Dolan snakker om en del andre ting, som det store hemmeligholdet, og at det finnes flere utenomjordiske kollektiv som er svært interessert i oss mennesker. Ikke minst om globale krav om e-n-d-r-i-n-g av styre og stell på Jorda.

Her er en annen webside som holder fokus på UFO disclosure project. Fløyteblåsere fra Pentagon uttaler seg om extra terrestrials.
Richard Dolan “deltar” også på denne websiden.

http://2012thebigpicture.wordpress.com/2012/08/02/confirmed-by-nasa-ufo-footage-from-iss-real/

Jeg vet ikke hvor troverdig dette er, det får tiden fremover vise.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

“For the first time, the legendary 2006 Russian documentary ‘Third Reich – Operation UFO’ in its entirety, fully translated into English and available for free viewing. Many thanks to Irina Du Toit for the translation and the saucer people for the subtitles.

The film explores the historical mysteries and rumours of a Nazi secret base in Antarctica, the 1947 flying saucer attack on Admiral Byrd’s ill-fated ‘Operation Highjump’ expedition and the occult origins of Third Reich anti-gravity engines, flying discs and ancient Atlantean technologies viewed through the lens of perhaps the three most mysterious twentieth century German organisations of all: the ‘Thule Society, ‘Vril Society’ and the ‘Ahnenerbe’

One of the core themes of the film is the alleged existence of ‘Base 211’, the legendary underground Nazi base in the Antarctica. Drawing upon the pre-war Nazi interest in Antarctica and the creation of ‘New Swabia’; the testimony of German U-Boat submarine commanders and the alleged disappearance of thousands of Nazi scientists and engineers at the end of the war, personnel that cannot be accounted for by the Vatican and Odessa ‘rat lines’ or American ‘Operation Paperclip’ activities. In addition, the film analyses the actual geo-physical possibilities of an underground base in Antarctica”

Hellwege
Abonnent
11 år siden

UFO War: Chinese And US Navy Off San Francisco

http://beforeitsnews.com/alternative/2012/09/ufo-war-chinese-and-us-navy-off-san-francisco-2468262.html

I see two patterns emerging:

(1) The “Shadow Government,” under instructions from a beleaguered and desperate Cabal command structure were attempting to finally pull off “Operation Blue Beam” with an assault upon the West Coast — most likely using the “Battle for Los Angeles” scenario because, yes, they’re THAT unimaginative.

(2) Real off-worlders are playing “Catch me if you can” to traumatize the “authorities” into calling back much needed naval reinforcements now preoccupied with a ridiculous and completely unnecessary engagement near the Straits of Hormuz leaving the Netanyahu government to find out the efficacy of Iran’s military on their own.

Yes, it does seem far-fetched if you’ve never
seen such anomalies in the skies above your heads but, if you have, as have the people of Mexico, Brazil, and–son of a gun–CHINA, then it’s not that really far-fetched at all. Somebody is shaking somebody down to draw off capability and capacity. When was the last time you heard the U.S. playing nice with the Chinese Navy? If an alien presence wanted to take us out, why would they putz around with the antique hardware native to this planet? Why wouldn’t they just send 10,000 ships and millions of warriors to just take us all out and be done with it. What! They can come clear across the Galaxy from home worlds hundreds of light years from here but they can’t take out a rag-tag contingent of conventional war ships in a “We mean business” display of bravado and sheer technological superiority?

Who is the US government trying to kid? We’re all so much more sophisticated than we were when Orson Wells read “War of the Worlds” on the Mercury Theater back in 1935. Today, we have “Star Trek” and “Star Wars,” “Farscape,” and “Buck Rogers in the 25th Century! And, oh yeah, we also have “Battle for Los Angeles!”.

2012 Prepare for the Alien Invasion? First Contact?

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

Ganske morsomt Gaarder, at du sender epost med trussel om utestengelse på grunnlag av en kverulerende og infantil kommentar? Særlig når nettstedet ikke på noen måte er fritt for verken kverulering eller infantilitet. Men deg om det! Kanskje årsaken er en litt annen – at «medlemmer» som ikke helt innordner seg «sektens» regler, ikke er velkommen?

Det er helt greit. Jeg har egentlig aldri følt meg «hjemme» her så bare du og utesteng meg. Jeg kommer ikke til å ta det tungt i det hele tatt.

Takk for meg!

Mvh
Bardun

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Kjemisk. Jeg har observert de samme tingene som deg. “Det var en åpning på himmelen som de hadde glemt å stenge før kvelden”.

Jeg får bare bekrefte nøyaktig samme observasjon. Chemtrails har etter mine oppfatninger mange ulike funksjoner. Og noen ganger har jeg lurt på om sprayingen ikke bare stammer fra menneskeskapte aktiviteter. Med tanke på at “metall- liknenede skyer” oppstår fra ingenting (selv uten å ha sett chemtrails- fly), så har jeg lurt på om det finnes en rase over våre hoder, som styrer og steller med skyer, vær og vind ( i samarbeid med mennesker). Hva man kan observere over våre hoder, er temmelig uvant for oss. Og det jeg nå har skrevet, er lett å angripe fra debunkere, og lett å betvile generelt. Men hvis flere våger å komme på banen, og hvis flere får filmet hva de ser, så kan dette bli interessant.
Jeg har observert en rekke uidentifiserte objekter over kraftverk og strømledninger i Norge. Fin måte å “fylle tanken på” ?

Lenker til UFO Moon Rising Earth Shattering NASA Lies
(fleip/fakta?- Jeg aner faktisk ikke)

del 1. http://www.youtube.com/watch?v=MEEhoCHpUMc

del2. http://www.youtube.com/watch?v=0XhrMrCtY30

del3. http://www.youtube.com/watch?v=-eAUhL3oE3s

del4. http://www.youtube.com/watch?v=CaSO13-ssBU

del5. http://www.youtube.com/watch?v=5TsmzpVKDBU

del6. http://www.youtube.com/watch?v=6u0OpdeqjyY

del7. http://www.youtube.com/watch?v=cahAL9gqPPU

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Bardun
Det er fordi du skal ha mer å lure på :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Jeg har alltid vært litt skepsis til UFO og slike ting.
men i kveld såg jeg flere lys bevege seg på himmelen. Et lys beveget seg i rett bane, for så brått å svinge ca.90 grader og fortsette med ca samme fart.
Et lys beveget seg med en vanvittig fart, jeg såg bare et glimt av det da det beveget seg vestover.
Men hele utsikten ble sperret da det fløy 2-3 småfly frem og tilbake over her og sannsynligvis sprayet. Det var en åpning på himmelen som de hadde glemt å stenge før kvelden.
Kanskje en av grunnene til at de sprayer er for å skjule hva som beger seg på himmelen?
Tror jeg må sette meg mer inn i disse UFO-tingene :)

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Hvorfor har du ikke en link til en utjube videosnutt nå … som kan bekrefte dine syner?

bjornt
bjornt
Abonnent
11 år siden

Ufo sier:
” men med den teknologien og det metallet den var laget av så er de nødt til å ha hatt hjelp av aliens. ”

Jeg er interessert i å høre mer om dette metallet!
Hvilke grunnstoffer inngikk i denne legeringen?
Hvilken egenskap ved metallet (legeringen) var det som viste at man var nødt til å ha hatt hjelp av aliens?

-bjornt

ola
ola
Abonnent
Svar til  bjornt
11 år siden

Det har jeg ikke peil på, men jeg har jobbet med metall, og jeg har sett veldig mye forskjellige, men ikke en slik overflate den hadde.

idiotisk forsøk på latterligjøring.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Du har ikke peil, men er veldig sikker. Du begrunner det med at du har jobbet med metall og sett mange typer metall. Beklager, det er ikke nok til å overbevise.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  bjornt
11 år siden

“Billy” Meier leverte en bit av en Pleiadisk “UFO” til IBM for analyser i 1979. Informasjon om analyseresultatet finnes masse om på nettet, også orginalrapporten fra IBM skal være der et sted. Noe info her http://billymeierufocase.com/metaldeconstructionupdate.html

Typisk nok, etter Meier mottok analyse rapporten, “forsvant” biten fra IBM’s lab og er ikke funnet igjen…

Sørgelig nok, da Peiadene avbrutte kontakten med Meier ca. i 1977 har han fortsatt å gi ut informasjon som om han har kontakter fortsatt. Om det er de som flyttet til han som er årsaken vet jeg ikke, men at de har kalt opp gården i Sveits til “SEMJASE-SILVER-STAR-CENTER, krever mye penger for all informasjon de gir ut og snakker om “Church of Semjase”, så er vel dette noe en bør holde seg langt unna. All informasjon etter den påståtte ulykken som Semjase hadde mener jeg er falsk

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Tok en liten kikke på siden og jeg mener at den siste saken “triangular craft over Belgium, taken during the spring of 1990” er et skip som “Draconians” eller “Hydra” reptilene bruker. Altså, folk som bor her på Jorda og ikke et skip noen vil ønske kontakt med…

Ordet UFO brukes da ikke av mange “hemmelige” tjenester da de har kunnskap om hvem sine skip de er snakk om. Det blir da ikke uidentifisert, og dessuten flyr de jo heller ikke.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Håper du ikke anser et kritisk blikk på dine artikler som irrelevant.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Jeg sier jo at det ikke finnes hverken dokumentasjon på eller beviser for utenomjordisk besøk, og artikkelen din er basert på spekulasjoner. Da skal liksom ikke det være grunn nok til skepsis?

ola
ola
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Det finnes bartis, og utrolig mange troverdige vitner som har jobbet med aliens, romskip og cover-ups, men det er antageligvis ingen artifakter rundt om i verden hvor det står stemplet “made in alienland” på. Andre artefakter og romskip som kan fjerne all tvil er ikke tilgjengelig for allmenheten.
Men det er utrolig mye der ute som man kan gå igjennom, tusenvis av timer med reel info, men det er sikkert hundretusenvis av timer med falsk info også, så man er nødt til å ha noe mellom øra, slik at man kan se sammenhengen mellom forskjellige hendelser og vitneutsagn, coverup-versjoner, gamle skrifter, matematiske muligheter, hemmelig prosjekter, offisielle historier osv.

Det er to grunner til at du ikke tror, ingenting mer, EN fordi du ikke har sett det selv (Skeptikere tror somregel de er veldig spesielle, og vis ikke de har sett det selv har ingen andre heller. sjalusi eller? )
TO. Fordi vestens regjeringer (hovedsaklig USA) benekter dette, hadde de kommet ut med sannheten så hadde ikke du stått så hardnakket på at vi er skrullinger og du er den ene rene sannhet, du hadde nok bare aldri blitt hørt fra igjen under nicket bartis.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hvilke hendelser? Hvilke hemmelige prosjekter? Hvilke matematiske muligheter?

Skal du fortelle meg hvorfor jeg ikke tror?
For det første tror jeg på ting jeg ikke har sett selv. Det er fordi noen er flinke med publisering og dokumentasjon. De spekulerer ikke, og de hevder aldri å sitte på den absolutte sannheten.
Hva myndigheter hevder har ingenting med mitt standpunkt å gjøre. Jeg har heller ikke kalt noen for skrullinger, det er mer din stil.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hehe, som vanlig ingenting å komme med. UFO: Du har aldri kommet med noe som har et eneste fnugg av troverdighet. Bare personangrep.
Jeg har sagt det før: jeg søker på nettet for å se hva som finnes der, men det er ingenting som overbeviser.
Din troverdighet har også nå nådd et lavpunkt. Hadde det du fortalt vært sant, hadde du klart å beherske deg. Men du tyr til de mest patetisk former for personangrep. Når du sier at det er sammehenger mellom : “forskjellige hendelser og vitneutsagn, coverup-versjoner, gamle skrifter, matematiske muligheter, hemmelig prosjekter, offisielle historier osv.”, burde du klare å vise til noe. Det at du ikke gjør det, viser bare at du selv ikke klarer å finne noe.
Det er deg det er synd på.
Du får kose deg i skogen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Tror du kaster perler for svin nå UfO ;)

På over en million septiker kommentarer her så finner du ikke en eneste en der en septiker svarer : OK den kilden aksepterer jeg

Som de står i punkt 1 i boka deres: Skrik opp og krev kilder på alt for deretter å hån og latterliggjør alt som legges frem

Så mao så sparer du tid å krefter med bare å ignorer de kvalme oppstøtene deres

Istedet for å bli sinna så må vi heller prøve å forstå dem, studere deres tankemønster å hjelpe dem :)

Diagnosen kverulantparanoia kan dessverre ikke medisineres, siden diagnosen ofte kommer av vond barndom med autoritær mor, mye mobbing og frykten for det ukjente så er en reboot av hjernen eneste håp

http://snl.no/.sml_artikkel/kverulantparanoia

Men det er ikke bare du som er sinna, Presidenten i Irland er rasende på samme gjeng ;)

http://www.upworthy.com/a-tea-partier-decided-to-pick-a-fight-with-a-foreign-president-it-didnt-go-so-we?g=2

Her er forresten en fin film om de beste UFO observasjonene i august

Best Of UFO Sightings Of August 2012

http://www.youtube.com/watch?v=sFfzGV9g-N0&feature=player_embedded

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Bartis
11 år siden

Bartis, du liker visst bare å krangle. Om du påstår at det ikke er bevist at det finnes UFO eller folk utenfor denne kloden, så er nok virkeligheten at ingen ting faktisk er “100% bevist”. Dine meninger er det noen som har gitt deg også, TV, skole, aviser, familie, bekjente, osv. Men dette er jo også en gjenfortelling av synspunkt og er absolutt ikke noe bevis, bare personer som gjenforteller en virkelighet de er blitt fortalt.
Absolutt alt kan manipuleres med og derfor finnes det ikke noe bevis, verken den ene eller andre veien. Vel, nå er det nok “mørke kjellere” i mange land som inneholder bevis, men det kan vi glemme å få tilgang til.

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

Jeg tror grunnen til at de utenfra i liten grad har kontaktet oss er at deres jobb er å passe på planeten (vel, noen av dem) og de er forbudt å ha direkte kontakt med oss, med få unntak der dette har en spesiell hensikt. Dessuten, skulle noe skje med dem her vil de komme inn i inkarnasjons-syklusen på Jorda, noe de overhodet ikke ønsker da de ser på vår planet som en av de mest ufrie slaveplaneter som finnes.
De ganger myndigheter er blitt kontakter eller de mange som forteller om utenomjordisk kontakt er blitt kontaktet, har nok dette skjedd med et stort usynlig sikkerhetsopplegg.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
11 år siden

Utfra Huffington post og Daily mail, vil det komme avsløringer den 22 september ved National Atomic Testing Museum i USA.

http://www.huffingtonpost.com/2012/09/01/ufo-secrets-revealed_n_1843040.html?utm_hp_ref=fb&src=sp&comm_ref=false

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2197053/National-Atomic-Testing-Museum-Area-51-UFO-secrets-revealed-Smithsonian-Institute-speakers.html

Vitneutsagn fra piloter og grounnd comando center, kan bli interessant?

« Forrige artikkel

Ancient Aliens: Sesong 4

Neste artikkel »

Informasjon om jorda fra Andromeda

77
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x