Fremragende internasjonale UFO-forskere til Norge i høst

9859 visninger
7 minutter lesetid
77

Over hele verden øker nå trykket mot vestlige lands korrupte myndigheter som har holdt sannheten om utenomjordisk liv og teknologi skjult. Nyhetsspeilet presenterer her 4 foredrag i Norge (3 i Oslo og ett i Bergen) som  vil omhandle ulike sider ved eksistensen av utenomjordisk liv og den massive operasjonen for hemmelighold som har pågått i mer enn 50 år (The Alien Coverup).

Timothy Good – verdens mest erfarne UFO-etterforsker kommer til Bergen

Timothy Good har mer enn 50 års erfaring, har intervjuet astronauter, personer innen militær etterretning, piloter, vitenskapsfolk og politikere, hatt kontakt med de mest kjente contactees for Space Brothers som Howard Menger og George Adamski, omfattende media eksponering og medvirkning i flere UFO dokumentarer, konsulent ved amerikanske UFO høringer i kongressen, forfatter av 12 bøker om UFO fenomenet.

Timothy Good fra England er kanskje verdens mest erfarne og nøkterne UFO-forsker. Hans oppsiktsvekkende funn er vel verd å lytte til.

Timothy Good sin interesse for UFO fenomenet ble vekket i 1955 da han som 13 åring kom over en bok av Major Donald Keyhoe som beskrev UFO observasjoner gjort både av militære og sivile piloter. For øvrig hadde han allerede på dette tidspunktet en glødende interesse for fly og luftfart. Da han noen år senere leste en bok av Edward Ruppelt, bestemte han seg for selv å etterforske fenomenet.

 Edward Ruppelt (1923-1960), amerikansk etterretningsoffiser, leder av Project Blue Book og mannen bak benevnelsen UFO. Han døde av hjerteinfarkt, kun 37 år gammel, og mye tyder på at det var forårsaket av de enorme psykiske påkjenningene han ble utsatt fra sin tidligere arbeidsgiver, etter at han i sin bok: Report on Unidentified Flying Objects som utkom i 1956, hevdet at UFO fenomenet kunne være reelt og at vi får besøk fra andre sivilisasjoner. I 1959 kom andre uTimothy Goodave av denne boken hvor Ruppelt gikk tilbake på mye av det han hevdet i den første uTimothy Goodaven.

Timothy Goods første bok: Above Top Secret: ”The Worldwide UFO Cover-up”, utkom i 1987 og ble raskt en bestselger. Siden kom de på rekke og rad over en 20 års periode frem til 2007 med hans nyeste bok: ”Need to Know: UFOs, the Military and Intelligence”. 

I dette intervjuet bekrefter Good blant annen at Adamskis møte med Orthon i et ørkenområde i California i 1952 var reelt, samt at han refererer dokumentasjon som underbygger autentisiteten til Adamskis omstridte UFO fotografier og filmer. Good har ved en rekke anledninger selv møtt utenomjordiske, noe han og kommer inn på i dette intervjuet.  En annen viktig ting han etter hvert oppdaget, er at mange av dem til forveksling ligner oss.

A Room 101 Interview with Timothy Good

Noe av det mest betydningsfulle Good har avdekket, står beskrevet i siste kapittel av hans bok: ”Unearthly Disclosure”. Her gis informasjon fra amerikansk etterretningspersonell som forteller at utenomjordiske sivilisasjoner lenge har hatt baser på vår planet. Flere slike skal finnes i USA, en skal være i Pine Gap i Australia, to i Stillehavsområdet, en i Bermuda området og en i Karibien. Individer fra en rekke ulike sivilisasjoner skal befinne seg i disse basene og mange av dem ligner som sagt oss mennesker.

Intervju med den italienske forfatteren og UFO etterforskeren Paola Harris hvor TIMOTHY GOOD forteller om dette: ”Human looking Aliens among us”.

Timothy Good nevner også i sine foredrag at både ulike lands myndigheter og vanlige mennesker har kontinuerlig kontakt med utenomjordiske sivilisasjoner. Dessuten at USAs myndigheter representert av president Eisenhower hadde tre møter med forskjellige typer ETs allerede på 1950-tallet.

Timothy Good er en av foredragsholderne til høstens UFO konferanse som skal være fra 5.-7. oktober i Bergen. Han vil holde to foredrag, et av dem om den italienske Friendship W56 saken.  Good rakk å gjøre to intervjuer med Stefano Breccia (1945-2012), forfatteren av boken Mass Contacts, før han døde i mars i år.  TIMOTHY GOOD vil derfor kunne bidra med ny informasjon som kaster mer lys over den svært interessante Friendship saken.

 

The X-Conference: Beyond Top Secret – Timothy Good LIVE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nettsteder for UFO-konferansen: http://ufokonferanser.com (speilside: http://ufokonferanse.com)

 

 

Richard Dolan holder foredrag i Oslo 9. september

USAs mest anerkjente UFO-forsker og historiker Richard Dolan, holder foredrag i Oslo om Hvordan myndighetene har klart å skjule sannheten om utenomjordisk besøk.

Den utenomjordiske dekkoperasjonen (The Alien Coverup) som i mange tiår er styrt fra USA har også omfattet land som Norge. Den mørke materien som Dolan har avdekket gir også viktige nøkler til å forstå den dype korrupsjonen og intellektuelle uredeligheten som fremdeles hersker innenfor media, akademia og myndigheter, ikke bare i USA, men også i Norge.

Her er noen videoer med den fargerike Richard Dolan:

 

Richard Dolan Interview Part 1, 2  og 3 – UFOs

 

Viktige UFO-beviser er offentlige dokumenter som bekrefter eksistensen av utenomjordiske UFOer. Her er Richard Dolans «12 på topp offisielle UFO-bekreftelser«:

Twelve Government Documents That Take UFOs Seriously

http://keyholepublishing.com/Leading-UFO-Documents.html

Den muntre og underholdende UFO-forskeren Richard Dolan holder foredrag i Oslo søndag 9. september om hvordan myndighetene har klart å holde sannheten om utenomjordisk liv skjult for oss

 

En artikkel av Richard Dolan ligger her

Hans Gaarder avslører utenomjordisk liv og teknologi (DISCLOSURE) 25. sept. i Oslo

Nyhetsspeilet-redaktør og frittstående forsker Hans Gaarder holder sitt kritikerroste DISCLOSURE-foredrag 25. september kl. 19-21 på Unity i Oslo.

I løpet av 2 timer avsløres eksistensen av utenomjordisk liv og teknologi, og noe av aktiviteten som har foregått i USA i løpet av flere tiår på dette topphemmelige området.

Bevisføringen byr på autentiske  bilder, videoklipp, topphemmelige dokumenter og mye mer.

Av innholdet:

–          Innledning med «konseptualisering»;

Påvisning av hvor snevert samfunnet har definert våre mentale rammer for hva som oppfattes som «mulig»

–          Nøkkelinformasjon om Roswell-hendelsen i 1947

–          The Alien Coverup fra begynnelsen

–          Kingman-UFOen i 1953

–          Utdrag fra topphemmelig MJ12 manual og presentasjon av MJ12 medlemmer

–          Vitnemål (video) fra personer som har arbeidet med utenomjordisk teknologi og aliens

–          Glimt fra den superhemmelige basen S4 i Nevada

–          Menneskelig bruk av utenomjordisk teknologi

–          Metoder og teknologi for langdistanse romfart

–          Finansiering av black projects via black budgets

–          Amerikanske presidenters posisjoner i forhold til Disclosure

–          Utenomjordisk liv og teknologi som underholdning på film

 

Motto for foredraget er: Selv om virkeligheten overgår fantasien så er det likevel virkeligheten.

Vel møtt til en kosmisk aften – mer virkelig og mer underholdende enn kino…

For praktisk info, klikk her.

 

Foredragsholderne på den store UFO-konferansen i Bergen i mai i år. Fra v. Terje Toftenes (arrangør av Dolan-foredraget i sept.), Rauni-Leena Luukanen Kilde, Rob McDonald (Nederland), Gary Heseltine (Storbritannia), Ann-Kristin Normann (arrangør), Pia Knudsen (Exopolitics Danmark), Hans Gaarder (Nyhetsspeilet), Kjell Arne Høviskeland (NETI) og Terje Wulfsberg (arrangør).

Terje Wulfsberg holder foredrag om UFOer og kornsirkler i Oslo 6. september

Terje Wulfsberg (til h. på bildet over) er med-arrangør og foredragsholder på UFO-konferansene i Bergen i mai og i oktober i år.

Foredraget i Oslo vil bl.a. omhandle kornsirklene og deres store betydning. Hvem står bak og hvorfor?  Gjennomgang av ulike forutsigelser som beskriver en svært spesiell hendelse som etter all sannsynlighet vil finne sted i desember 2012. I følge informasjon, blant annet i form av budskap i en rekke kornsirkler, vil denne begivenheten fungere som en vekker for oss og føre til positive endringer til beste for alle.

Terje vil ta for seg informasjon som både kan kaste lys over den tiden vi nå befinner oss i og som kan forberede oss på hendelser i forbindelse med Mayakalenderens avslutning.

For praktisk info om Wulfsberg foredrag i Oslo, klikk her.

 

Nettsteder http://ufologi.net og http://ufokonferanse.com

 

Den utenomjordiske dekkoperasjonen kles stadig mer naken…

Stadig flere opplyste mennesker i Norge og verden forøvrig presser nå på for å få hull på den gedigne verkebyllen som er kjent som The Alien Coverup – Den Utenomjordiske Dekkoperasjonen.

Det viktigste enkelt-momentet som forhindrer DISCLOSURE og at sannheten om utenomjordisk liv og teknologi skal bli kjent er at utenomjordiske romfartøyer IKKE benytter brennstoff type bensin som fremdriftssystem. Energien som benyttes (antigravity, electrogravitics m.v.) har det til felles at de kan karakteriseres som FRI ENERGI.

Konsekvensene av at sannheten om utenomjordisk teknologi blir kjent vil bl.a. være at kjennskap til utnyttelse av fri energi som energikilde vil føre til at behovet for petroleumsprodukter faller bort, først gradvis og så raskere. Mao. bye bye til miljøproblemer, halv-absurde CO2-avgifter og bensin til 15 kroner literen.

THEY vil ikke at du og jeg skal ha tilgang på fri energi – som vil føre til at den globale makteliten raskt vil miste sin makt og at vi vil kunne leve vesentlig friere og bedre enn idag. Hva foretrekker du? Status quo eller fri energi…?

Motkreftene mot å sette den utenomjordiske sannheten fri er bl.a. Norges regjering (Jens vet nok men vil ikke at du skal vite), Stortinget (uvitende politikere som ikke vil vite), Norges militære etterretning (lydige agenter for det europeiske coverup-organet NATO – med eller uten frimurer-tilknytning), PST,  norske Bilderbergere, NATO, NTNU, NRK, TV2, Aftenposten, Bergens Tidende,  UFO Norge (sic) og Henry Kissinger. Samt CIA og NSA. Dessuten  norske lokalaviser og Bonniers-kontrollerte «vitenskapelige» magasiner.

Men kampen kommer vi til å vinne – og «seieren for sannheten» er nå nesten innen rekkevidde. Det som mangler er ditt bidrag og ditt engasjement for å få hull på det morass av løgn og svik som Den Utenomjordiske Dekkoperasjonen har forårsaket. Blir du med å bidra? Vi kan bare vinne –

 

 

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

77 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Det blir litt for dumt å kalle folk som jobber innen vitenskap dogmatiske. Vitenskap jobber hele tiden mot å lære mer og finne nye teorier.
Jeg var derimot en gang inne på din hjemmeside uten å finne en eneste forskningsrapport.

MortenB
MortenB
10 år siden
Svar til  Bartis

Vitenskapen jobber kontinuerlig med det De som betaler dem bestemmer. Og det kan vi selvsagt tro er oss, men sannheten er at det meste av forskning er betalt av multinasjonale selskaper og da er agenda bestemt på forhånd. Den vesle forskningen som skjer i offentlig regi er svært liten, og også den er styrt av politikere som har interesse av «status quo» i for av aksjer, bekjentskaper, hemmelige organisasjoner og lignende, og, mye av den er betalt av industrien.
Og multinasjonale selskaper ser på all forandring som en uting og dårlig butikk. Spesielt teknologi som vil gjøre Deres produkter utdaterte blir nådeløst behandlet for å hindre at det blir allemannseie. Kun om ny teknologi kan gi eliten (aksje-eierne i multinasjonale selskap) mere makt og styrke deres posisjon kan den bli godtatt, men da bare om de har full kontroll.

Ja, bare vær skeptisk, men jeg anbefaler deg å sette deg inn i hvordan et aksjeselskap fungerer og hvordan en stor bedrift faktisk blir drevet.

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  MortenB

Jeg kjenner til at grådighet finnes i store selskaper, men det er jo også ganske synlig, og blir også avslørt.
Derimot er det å hevde at vitenskapen begrenses, litt for søkt for meg. Det finnes da store fremskritt på veldig mange plan.
Det ser mer ut for meg som at du baserer deg på spekulasjoner, enn fakta.

ola
ola
10 år siden
Svar til  MortenB

Ja bartis det er skikkelige fremskritt i vitenskapen, du får nå 84″ LED 3D tv’er, og tynnere og tynnere mobiler og ipader, vi er en fantastisk rase wohooo..Og alle de fantastiske fremskritta vi har når det gjelder GMO og sparepærer, får ikke si bensinmotoren blir bedre og bedre.. yeah!! Og hva med de fantastiske PC’ene, de blir raskere og raskere, så de klikker oftere og oftere.. all hyllest til vitenskapen

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  MortenB

UFO: Hva med biologi, fysikk, medisin, kosmologi, astronomi, osv?

ola
ola
10 år siden
Svar til  MortenB

jeg nevnte bare noen eksempler på unødvendig forskning, det er også mye bra forskning, men mye av forskningen blir holdt hemmelig med tanke på å tjene mere penger, og få solgt ut og brukt opp ting som allerede er laget.
Ingenting galt i å forske på menneskekroppen, men hvorfor skal vi forandre alle gener og sile ut foster pga DNA.
Forskning på roboter forstår jeg absolutt ikke, det er så mange arbeidsledige rundt om i verden, hvorfor skal vi bytte ut de få som har jobb med roboter? da må isåfall roboten få full lønn, og den personen som ble erstattet av roboten få lønna til roboten.
Det er så utrolig mye idiotisk man forsker på, at det blir vanskelig å ta hele miljøet seriøst, men enkelt forskere kan man nok ta seriøst, kommer ann på dems personlige meninger og tro.

Anti-Gravity og teleportering, deep space travel er ting som er mye viktigere å forske på, men det blir ikke gjort, fordi de mest sannsynlig allerede har alle disse tingene klare til bruk (i bruk?).

Geir Raastad
Geir Raastad
10 år siden
Svar til  MortenB

UFO,
hvorfor fokuserte du på det du kaller «unødvendig forskning»?

Hvis du ikke mener å diskreditere forskningsmiljøene som generelt, så er det kanskje smart å være litt mer balansert?

Geir Raastad
Geir Raastad
10 år siden
Svar til  MortenB

Alle som kan litt om forskning vet at det forskes på mye mer enn det som kommer ut som forbrukerprodukter fra de store teknologiselskapene.

At et privateid selskap som har teknologi som base, og som har profitt innen utvikling av forbrukerteknologi er da ikke noe galt vel?

At du ikke er interessert i produktene, og at de ikke har noe med menneskeverd å gjøre er noe helt annet.

Store internasjonale forskningsmiljøer forsker ikke på tynnere mobiler og flatskjermer.

Teleportering og deep space travel er viktigere sier du? Jaha, hvorfor det?
Du vil altså ikke at man skal forandre genene, men det er helt greit å dele opp et menneske i enkeltmolekyler og transportere de som elektriske signaler for å gjenoppbygge de igjen på den andre siden?
Ja, det åpner virkelig muligheten for filtrering av både sykdom og andre genetiske modifikasjoner, så jeg er litt overasket over at du synes det er ok.

Trix
Trix
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Tvilsomt! I foredraget til Thimoty sier han at årsaken til at «aliens» ikke avslører seg for menneskeheten ligger i at folk blir vettskremt og han nevner to dårlige eksempler hvor ett av de går ut på at bilister blir vettskremt når man flyr over hodene på bilister på motorveien????. Foor en latterlig idiotisk påstand! Det er komisk å høre at det er derfor de ikke har tatt kontakt? Er de tilbakestående kanskje? Dette blir for dumt å bruke tid på.
Nok en bokselger fra usa! Kom med noe bedre.

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  Trix
ola
ola
10 år siden
Svar til  Trix

Jeg kjenner flere som jeg vet hadde blitt lagt inn på K eller tatt sitt eget liv vis Aliens hadde vist seg for alle.

Geir Raastad
Geir Raastad
10 år siden
Svar til  ola

Hvorfor skulle folk ville ta sitt eget liv dersom Aliens hadde vist seg?

1. Hvis Aliens vil oss godt, så er det vel ingenting å frykte
2. Hvis Aliens vil oss vondt, så har de alt å vinne på å vise seg, siden så mange vil dø bare av å se de.

det er noe manglende logikk her!

Drone
Drone
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Ny her på forumet. Jeg leser med stor interesse dine påstander. Jeg er selv ufo-interessert, men synes ikke det er det minste rart at Wahl og Holmestrand mener det de mener. Grunnen til at de kan si at «Kalvig er på kant med det vitenskapelige miljøet» er at vitenskapen, kunnskap som er bygget opp av vitenskapelig metode, ikke uten videre kan godta dette som faktum uten objektive bevis, som er blitt verifisert, igjen og igjen. For oss ufo interesserte, er bevisets stilling vår byrde. Det er vi som ved hjelp av korrekt argumentasjon, vitenskapelig metode, logisk deduksjon, må overbevise de uinnvidde at dette fenomenet, sannsynligvis eksisterer (basert på de mengdene informasjon som foreligger). Mer kan vi ikke be om. Dere bør også applaudere vitenskapens fremskritt. Som Andreas Wahl sa på forrige folkeopplysnings program: «Hvis noe viser seg å faktisk virke, i f.eks dobbeltblinde randomiserte studier, da vil det tas opp i vitenskapen, og brukes som behandling, og dermed slutte å være alternativ medisin». På samme måte må UFO fenomenet bli «Disclosed» for offentligheten, på en måte som fjerner enhver tvil. Til det skjer, er det bare oss som leter etter bevis som finner det, mens skeptikerne vil holde det hele på avstand. Slik det debatteres her på Nyhetsspeilet virker det mot sin hensikt, og dere gjør interessen, eller «fagfeltet» til latter.

Geir Raastad
Geir Raastad
10 år siden
Svar til  Drone

bra sagt Drone…..

susej
susej
10 år siden

Utenomjordisk liv er utvilsomt noe vi må leve med og akseptere. Vi er ikke alene, men vår kunnskap og vår begrensende 4-dimensjonale oppfatnongsevne stenger for utsikten så og si. Sammen med hva den klassiske vitenskap sier er mulig blir det for mange vanskelig og ofte umulig å akseptere sannheter vi ikke kan dokumentere med vår begrensede innsikt.

Spørsmålet blir derfor ikke om utenomjordisk liv finnes, men hva dette er og hvordan det berører våre liv både nå og på «den annen side». Er det dette korte jordiske livet vi bør konsentere oss om, eller er det hva som eventuellt følger etter den fysiske død. Vårt li her på jorden er så forsvinnende kort og tilsynelatende meningsløst sett i et evig perspektiv.

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  susej

Det er plausibelt at det finnes liv andre steder i universet. Det er mindre plausibelt at de kommuniserer via kornsirkler i stedet for andre former for kommunikasjon. Det er også lite trolig at de har flydd hit, samtidig som de ikke viser seg.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
10 år siden
Svar til  Bartis

Bartis,
Vårt grunnsyn er ikke gjenstand for diskusjon:
http://www.nyhetsspeilet.no/paradigmer/

Detaljene innenfor våre paradigmer kan imidlertid diskuteres.

Bartis
Bartis
10 år siden

Det bekrefter vel i alle fall at dere ikke er åpne.

Geir Raastad
Geir Raastad
10 år siden

Rolf Kenneth,

Kan du gi en klar redegjørelse på hva som er «vårt grunnsyn» for oss lesere?

Det virker nemlig temmelig sprikende på meg.

Du har redegjort for din tro på skepsisbloggen, men gir ingen forklaring på grunnsynet, annet enn at du tror på noe en person sier, men ikke på noe en annen person sier.

Dette virker ikke på meg som et sterkt grunnsyn, men som en defensiv mekanismen for å unngå konfrontasjon som kan ryste grunnvollene i det du kaller grunnsyn.

Hvis man ikke kan diskutere grunnsynet, så er hensikten med å ha et åpent diskusjonsforum bort.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
10 år siden

Raastad,
Jeg forstår ikke hva som er uklart. Vi HAR en faglig profil, basert på (for oss) noen helt opplagte konklusjoner og innsikter. Disse konklusjoner og innsikter er utgangspunkt for vår videre utforskning og nyansering av Virkeligheten.

For oss vil det være fullstendog meningsløst, samt bortkastet tid og energi, å diskutere gyldigheten av vår faglige profil med en hver person som mener denne er ugyldig.

Hvis noen ikke aksepterer vårt grunnsyn, så har de kommet til feil magasin, og deres innvendinger mot vårt grunnsyn hører ikke hjemme i kommentarfeltene under våre artikler. Konstruktiv kritikk av av artiklene er velkommen, men kritikken må være innenfor vårt grunnsyn.

Så, for å si det med Patrick Swayze i rollen som dørvakt: «It’s my way or the highway!»

Geir Raastad
Geir Raastad
10 år siden

Rolf Kenneth,

Der ble alt klart.

hvis jeg forstår deg rett, så er invitasjonen du ga meg og andre fra Skepsisbloggen altså bare en lurendreier invitasjon.

Du ba oss om å komme hit og diskutere med deg videre her inne, og da snakket vi om grunnsynet ditt i forhold til Zeta.
Nå forteller du meg at temaet ikke er til diskusjon, og at vi ikke er velkommen til å diskutere nettopp grunnsynet, for da bryter vi med reglene som er satt.

Dette kaller jeg IKKE et åpent diskusjonsforum, og invitasjonen din er bare en bløff.

Veldig synd, da jeg synes det er svært interessant å diskutere nettopp grunnsynet til folk som mener ting som er helt på tvers av mine egne meninger, kontra å diskutere ting innad i en gruppe hvor man er enig om å være enige på forhånd.

Jeg synes ikke dette er hverken inkluderende eller veldig intellektuelt, og håper du vil gjøre et unntak og starte en skikkelig diskusjon hvor det kun er usaklige kommentarer som blir fjernet, og ikke utspill som kan påvirke grunnsynet ditt.

Som alle andre mennesker sikkert har opplevd det, så har du garantert også bevitnet omvendelse?
Det skjer både innen religion og overtro, både til og fra, og i alle retninger.

Hvis man skal stå inne for å være åpen for alle muligheter, så er den ekskluderende holdningen til diskusjon av grunnsyn destruktiv og forkaster enhver potensiell diskusjon med en som har annet grunnsyn enn deg selv, uten at det kun vil ende opp med hagling av kommentarer som den ene parten ikke vil besvare.

lykke til med det, men det er etter mitt syn tegn på at motstand og motgang ikke bygger karakter for en altier.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
10 år siden

Raastad,
Den invitasjonen, hvor jeg ber andre om å komme til NyS for å ha en diskusjon på et grunnleggende ABC-nivå om hvorvidt vi har evidens for ET og romskip, har jeg lyst se.

Geir Raastad
Geir Raastad
10 år siden

Rolf Kenneth,

problemet med å diskutere med deg, er at du ikke diskuterer. Du fremlegger informasjon fra kilder, og er ikke interessert i vinklinger, og sier selv nå at grunnsynet ikke er oppe som tema for diskusjon.

Så er du altså da så firkantet at du kun er villig til å diskutere temaet du selv har valgt innenfor de rammene du selv har satt.

Ergo, så er du ikke interessert i å diskutere på premisser som er nødvendige for oss som har annet grunnsyn enn deg, og viser klart at det er helt bortkastet å diskutere.

I tillegg, så har vi mange mange åpne spørsmål direkte til deg på bloggen, hvor du plukker du det du ønsker, og elegant hopper over de spørsmålene som du ikke ønsker.

Personlig tror jeg årsaken er at du er redd for at grunnsynet ditt blir rokkert om du besvarer spørsmålene, men det er ingen påstand, bare en mening.

Beklager hvis jeg har oppfattet invitasjonen din feil, men det blir latterlig at du, som flere andre, oppfordrer folk til å åpne øynene og være åpne, mens sensur og filtrering av input er et vesentlig sterkere virkemiddel for deg selv.

Uforståelig, og frustrerende, men selvsagt ditt eget valg.

Jeg er fortsatt spent på svarene på hvorfor disse kataklysmene ikke har inntruffet, hvorfor Nibiru ikke synes på himmelen, hvorfor stjernene og månen er der de alltid har vært og mye mer, men våger ikke engang å håpe på at du kommer med et svar som «Ja, du har helt rett….. jeg tok visst feil» eller «Zetaene har fart med løgn» eller enda bedre «Jeg har endelig skjønt at Nancy Lieder er en svindler og Zetaene eksisterer ikke»….

Svarene vi får, er som alltid, at vi må være utdannet astronom for å se om stjernebildene er som før, eller kanskje NATO har plassert en rullefilm i verdensrommet for å lure oss til å tro det…

sorry about the rant, men unnvikelser fra essensielle spørsmål i en diskusjon er patetisk, og skaper en trang til å ramse opp alt på en gang.

slett gjerne innlegget, men la meg få beholde retten til å skrive innlegg…. ;)

MortenB
MortenB
10 år siden
Svar til  Bartis

Dette har du selvsagt rett til å mene, men jeg ønsker ikke å diskutere dette med deg (og oppfordrer alle andre til det samme) da det ikke har noen hensikt, det du mener vil du fortsette å mene uansett hva jeg eller andre sier. Det har du rett til så fortsett med det, punktum :)

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  MortenB

Jeg baserer meg på beviser og fakta, ikke hva noen hevder er sant. Om dere hadde sittet på reelle beviser og dokumentasjon, hadde jeg kunne revurdert. At du ikke er villig til å diskutere med meg, i tillegg til å fraråde andre å gjøre det, tolker jeg som et lite nederlag for deres sak.

Uffda
Uffda
10 år siden
Svar til  susej

Religioner har hindret oss i å oppdage forbindelser mellom oss og universet, selv om Bibelen er full av henvisninger til sol og stjerner.
Det som er viktig å forstå er at meningen var at vi skulle leve i en dynamisk harmoni med universet, ikke adskilt fra vårt hjem av undertrykkende religioner.
Vi har mye å ta igjen ift utviklingspotensiale av egen bevissthet, før vi i det hele er klar til å beskjeftige oss med eventuelle galaktiske farkoster.

Derfor: Star Sign osv… (men det er vel ingen som gidder å lytte)

Eller også mm.
Pegasus The Discovery

Bartis
Bartis
10 år siden

Dersom det dekkes over av myndigheten i hele verden (eller er det kun den vestlige?), hvorfor tillater da de samme myndighetene at dere og disse forfatterne skriver fritt om det? Hvorfor beslaglegger de ikke materiellet deres?
Mystiske greier…

Overvaaker
Overvaaker
10 år siden
Svar til  Bartis

Der har du noe du kunne gått inn i og kansje studert nærmere bartis?

Funnet ut hvorfor myndighetene ikke bare beslaglegger alt som har ordet UFO i seg.

Der kom det et opp et genialt spørsmål jeg vil gruble over resten av livet kansje.

ola
ola
10 år siden
Svar til  Bartis

Du bartis du bartis, omtrent hver eneste kommentar jeg ser av deg er jo helt på trynet. skriver du ned ting uten å tenke først? Jeg tror ikke du har tenkt noe særlig over noe som helst, du virker fortsatt som en trangsynt stakkar uten mulighet til å reflektere eller tenke på de virkelige store ting.

Men du lurer på hvorfor myndighetene tilater det? De gjør igrunn ikke det, vis du forteller til staten (politiet, NAV osv) at du har sett aliens eller romskip fra andre planeter her, så har du ikke noe muligheter til et vanlig liv i Norge.

Et annet svar på de idiotiske spørsmålene dine som du aldri klarer å gruble over i et par minutter selv engang. Myndighetene behøver ikke jobbe så hardt imot folk som snakker om og har sett UFO’er, de trenger bare benekte det innimellom, uansett mengde med bevis, og så ordner folk som deg resten ved å provosere/stille idiotiske spørsmål/benekte det uten basis osv. Jeg hvet ennå ikke hva som er galt med deg personlig, men du har nok aldri opplevd noe, ingen livserfaring og du er nok vokst opp i en skepsisfamilie.

Er du en av de som dypt inne i hjertet ditt HVET at alt som noengang er gjort eller sagt på spillefilm ALDRI kan skje i virkeligheten eller aldri har skjedd i virkeligheten bare fordi du har sett det på film? Jeg kjenner mange slike stusslige personer skjønner du. De er omtrent så ekstreme at vis de ser en bil kjøre på en film, så tror de folk som mener det går ann å kjøre bil på ordentlig er syke i hode og ikke klarer skille fantasi og virkelighet.. men man kan jo bare gå ut og åpne øynene.

Beslaglegger matriell? Jeg har sett et romskip fra en annen planet på denne planeten, jeg vet hva jeg så, hadde du vært der med meg hadde du vært like sikker som meg, det har faktisk satt en stopper på livet mitt, og jeg skulle nesten ønske jeg aldri hadde sett det, (jeg skal prøve å forklare hvorfor for deg, vis du klarer å henge med) Jeg så et «lite» romskip i 1996, langt ute i skogen på tiurleik med 4H, jeg hvet ikke hvorfor det fløy der det fløy, og hvorfor jeg skulle våkne på natta bare for å se det, alt jeg vet er at jeg så det, hørte det og følte det, jeg prøvde i mange år å glemme det eller bortforklare det, jeg har søkt og søkt og søkt etter menneskeskapte fly og helikopter osv, det er ingenting som ligner eller er laget av slikt matriell, som kan fly slik, humme slikt og oppføre seg slikt. Noe mer jeg har kommet frem til angående observasjonen min er at det romskipet er alt for lite til å ha kjørt fra en annen planet og hit alene, det var endel av et større skip. Hvordan kan man beslaglegge slike info? jo man kan ikke det, du kan ikke beslaglegge info, eller drepe ideer, selvom NWO er veldig intressert i å gjøre det (tenker da på hjernevasking, manipulering, medisiner osv (Hvor du tydligvis er blitt et offer))

Det er ikke myndigheter i hele verden som dekker over, men her i den vestlige verden er det storstilt cover-up av romvesner og deres innflytelse på vår historie og vårt liv.

Blei langt svar, og jeg har ingen forhåpninger om at det skal gjøre noe med deg bartis, men jeg har vært der du er, og jeg hvet det er du som kommer til å utvikle deg, det er bare en liten hendelse som skal til for at du skjønner hele greia.

hagbart
hagbart
10 år siden
Svar til  ola

Ærlig talt, makan til personangrep har jeg aldri sett tidligere. Bartis traff deg tydeligvis rett i stoltheten. Slapp litt av, for dette var over grensen til patetisk.

Når mennesker tror de ser et utenomjordisk romskip, går den opprinnelige, jordiske forklaringen gjennom lag på lag med forventninger, fordommer, erfaringer, kulturell ballast, religiøs tro, ønsketenkning, sosialt press, osv., helt til personen ser det som klar, objektiv sannhet. Derfor krever ekstraordinære påstander ekstraordinære bevis. En øyenvitneskildring er ikke det, uansett hvor mye du «vet» at det er sant innerst inne.

ola
ola
10 år siden
Svar til  hagbart

Hvor er personangrepa? Jeg har diskutert med bartis flere ganger og hvet hva slags type han er. Og jeg har flere ganger sagt at jeg forventer ikke at noen skal bli sikre på at romvesner er på denne planeten pga min observasjon, men det er mer enn nok bevis og troverdige vitneutsag der ute til at man ikke burde tvile, men man må finne det selv, man kan ikke forvente at man får informasjonen nedlastet i hjernen, eller vente til noen oppfinnere lager en dings som kan laste informasjon ned i hjernen din.
Men bartis er ikke intressert i å lære, han er her bare for å kverulere og lage kvalm.

kaotiker
kaotiker
10 år siden
Svar til  hagbart

«Du bartis du bartis, omtrent hver eneste kommentar jeg ser av deg er jo helt på trynet. skriver du ned ting uten å tenke først? Jeg tror ikke du har tenkt noe særlig over noe som helst, du virker fortsatt som en trangsynt stakkar uten mulighet til å reflektere eller tenke på de virkelige store ting.»

Allerede i første avsnitt finner jeg et personangrep.

hagbart
hagbart
10 år siden
Svar til  hagbart

Du er nok fullt klar over hva du skriver, så du trenger neppe hjelp med å finne usakligheter og smålige bemerkninger i ditt eget innlegg.

Alt du vet om bartis er det han skriver på dette nettstedet. Å derfra trekke slutningen at han «aldri har opplevd noe», at det er noe galt med han som person, og karakteristikker av familien hans, går ikke an.

Denne tendensen til å komme med konklusjoner som overhodet ikke følger av premissene er dessverre et kjennetegn på hvordan mange her opererer.

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  ola

Et langt personangrep, hvor du argumenter mot en masse stråmenn. Men det er vel som det pleier.
Jeg gidder ikke si så mye om raljeringa di. Dere kommer med påstander, da må dere også legge frem bevis. Men du og en del andre her har en tendens til å hevde at det må være nok å «tenke» seg til at det dere sier stemmer. Slik er det ikke. Jeg kan ikke se at dere kan føle dere så trygge på deres egne oppfatninger heller, da jeg oftest møtes av personangrep. Det gjør meg ikke så mye, for meg bekrefter det bare at dere ikke har noe overbevisende å komme med. Du sier jo nå som før at det finnes mengder med bevis, men presenter ikke et eneste. Du sier at jeg avviser uten basis, men jeg blir jo bare presentert påstander.

«Hvordan kan man beslaglegge slike info?» Jeg sier ikke at man kan beslaglegge en opplevelse.(…) Jeg mener hvorfor man ikke stopper dere fra å skrive og hvorfor de ikke beslaglegger «bevisene» som ufo-ekspertene viser frem på forelesningene.

«Det er ikke myndigheter i hele verden som dekker over, men her i den vestlige verden er det storstilt cover-up av romvesner og deres innflytelse på vår historie og vårt liv.» Hvorfor avslører ikke da de andre myndighetene dette? De burde vel også sitte på materiell?

ola
ola
10 år siden
Svar til  Bartis

Nå kommer et personangrep til, ifølge dere skeptikere da, for dere tåler ikke høre en dritt fra andre folk. Jeg kjenner en hel haug med folk som dere skeptikere, og fy faen så mye dritt og usakligheter jeg får høre fra de, jeg har diskutert med politikere, snut, nav, skeptikere osv, jeg har aldri hørt de har noe fornuftig å komme med, de blir alltid målbundet, fordi de har ikke egne meninger og de klarer ikke undersøke ting selv, de bare hører på den statlige propagandaen og tviholder på den «faktan» de kommer med, akkurat som dere.

Hadde vi diskutert face 2 face hadde du ikke hatt sjans, og det vet du, vi kan godt prøve en gang, mitt navn er Øystein UFO Heigård, Jeg kommer fra Horten, jeg har ikke noe sted å bo akkurat nå, så jeg holder til i skogen i Hedmark, men fortell meg hvem du er så kan vi prøve å møtes for en diskusjon,.Bartis. Jeg vedder på at når du tok div eksamener så brukte du hjelpemidlene du kan bruke på eksamen? DVS all mulig slags hjelpemidler som de fleste andre gjør, og som er en del av grunnen til at utdanninga i Norge blir dårligere og dårligere.
Jeg stiller deg noen spørsmål, og jeg kommer til å bli sykt overasket vis du svarer, for du svarer ALDRI på spørsmål.

Hvorfor kan ikke du søke etter info selv? Hvorfor skal vi servere deg alt? Hvet du ikke hva du skal søke på for eksempel?

Jeg lurer på noe annet også, du vet jo at politikere, snut, NAV osv lyver? det er veldig viktig at du er klar over at de juger, og det er lettere enn å stå på et bein å finne ut at de faktisk juger, det er antageligvis over 1 million eksempler på det bare i Norge. Så HVIS du er klar over at de juger (Jeg vet du er klar over det, men jeg er ikke sikker på om du vil innrømme det) så lurer jeg på hvorfor du stoler på de? det samme gjelder statsansatte og «forskere» i andre land. Hvorfor stole på de som har blitt tatt i løgn flere ganger og som har en jobb som innvolverer drap, manipulering, løgn osv? Men slike folk som dere klarer faen ikke stole på en eneste privatperson som forteller sannheten, selvom den privatperson aldri har jugd eller blitt tatt for å juge eller andre ting før og kun taper på å fortelle det..
Hvor er logikken? kan du vær så vær så vær så vær så snill og svare meg for EN GANGS SKYLD??? pleeeeeeaaase jeg ber deg!!!!!

Du tror det at noen blir sinna når du kaller dem løgnere betyr at de er løgnere? Hadde du kjent meg hadde du visst at de eneste gangene jeg klikker er når noen forteller meg eller antyder at jeg er en løgner når jeg ikke ljuger.

Jeg forventer ikke en dritt svar fra deg bartis, eller hagbart. Jeg vet dere ikke har like store baller som meg, og jeg vet dere er her for å lage kvalm og faenskap, ikke for å lære eller utforske. så kom dere vekk fra Nyhetsspeilet, kan ikke folk som tror på det vi diskuterer her på nyhetsspeilet, eller er intressert i å lære noe som helst være her, ikke slike amøber som dere som bare lager kvalm

Hilsen Øystein UFO Heigård

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  Bartis

UFO: Jeg svare jo på spørsmålene dine når det er ting jeg kan svare på. Problemet er at du blir så sinna og går til angrep på meg som person, sånn som du også gjør her, hvor du tar opp hvordan jeg tok eksamener, uten at du vet noe om min utdannelse.

Svar på dine spørsmål:
Jeg søker selv, og det eneste jeg finner er dårlige bilder og spekulasjoner. Derfor ber jeg om dokumentasjon her hvor jeg kan få svar. Dere burde jo også kanskje sitter på info om nettsteder som er bedre enn de jeg finner på egenhånd. I tillegg er det rart for meg at nesten alle her inne ber meg lete selv eller tenke selv, dersom det er så mange bevis, og det er så åpenbart.

Jeg vet i alle fall at noen politikere lyver. Jeg vet også at det ofte blir avslørt og skrevet om i media. Som da Bush hevdet Irak hadde MØV. Men ALLE ljuger ikke om alt, og det å tro at alt de sier er løgn er like dumt som å tro alt er sant. Ditt resonnement rundt politikere og privatpersoner, holder ikke vann. Hvordan vet man jeg hvem som aldri har løyet? Dessuten sier jeg ikke at du ljuger, jeg tror bare det at det er en annen forklaring på hva du så. JEg sier IKKE at jeg kan komme med en annen forklaring. Men basert på bevis og info rundt den typen fenomen, kan jeg ikke se at det er noe troverdighet for besøk fra verdensrommet.

Å ønske skeptiker vekk virker litt rart hvis målet er «oppvåkning».

ola
ola
10 år siden
Svar til  Bartis

du må begynne å lese mere nøye, legg merke til spørsmålstegn og formuleringer, jeg påstår ikke noe om deg, men jeg lurer på og tror/regner med.

Jeg har sagt snart tusen ganger at jeg ikke kan bevise observasjonen min, når jeg forteller om den kan du velge å tro meg, eller ignorere, når du sier ting som: Dessuten sier jeg ikke at du ljuger, jeg tror bare det at det er en annen forklaring på hva du så. sitat slutt.

Jeg har tenkt på det i uttalige timer, og det er desverre ingen annen forklaring bortsett fra at det kan ha vært et hemmelig prosjekt, men med den teknologien og det metallet den var laget av så er de nødt til å ha hatt hjelp av aliens. og det har jeg fortalt deg før, så ved å si det du sier antyder du at jeg ljuger eller har sett syner eller sett feil (jeg hvet ikke hvordan man kan se noe så tydelig så lenge og se feil).

Jeg er fullt klar over at ikke alt de sier er løgn, men de fleste av dem er tatt i løgn flere ganger og er pr definisjon ikke til å stole på, ifølge staten selv.
Hadde de jugd om absolutt alt hadde de blitt avsatt rimelig fort, derfor må de pakke det inn så godtroende folk godtar det de sier. Derfor må man være obs på slike folk, og ikke stole på alt de sier frem til de blir tatt, men vær skeptisk (feil ordvalg kanskje? hehe) til alt de sier.

Jeg er faktisk ikke sinna, selvom det sikkert ser sånn ut, men jeg har en hælvettes adrenalinproduksjon (ingenting å gjøre med sier legen) så jeg blir veldig gira, men blir seff sinna vis noen kaller meg løgner og blir veldig oppgitt når folk ikke forstår.

Det er endel land som har gitt ut info (England, Mexico, Russland osv), og i veldig mange land er det vanlig tro blant sivilbefolkninga at det har vært aliens på denne planeten før, der er man heller unormal viss man ikke tror/hvet det.

Jeg har ikke min egen pc her, fordi jeg har ikke noe sted å bo, men når jeg en eller annen gang får den opp igjen så skal jeg finne linker til mange sider, og dokumentarer, dokumenter osv. Men i mellomtiden kan du bla igjenom kommentar felta på div tråder om UFO’er og Ancient Aliens så vil du finne endel bra. Men du må også være klar over Frimureriet, NWO, Bilderberg, CFR, comitee of 300, jesuitter, Federal Reserve Act av 1913 osv også. Fordi det er ikke hundrevis av grupper som slåss om det samme og mot hverandre, de samarbeider mot menneskeheten alle de som hvet og som styrer.

ola
ola
10 år siden
Svar til  Bartis

grunn til at det også kommer ut i media innimellom når noen er tatt for å juge er fordi slike gærne konspirasjonssider/folk rundt om i verden finner ut om det, og det blir fler og fler som finner ut av det så de er bare nødt til å skrive det for å beholde troverdigheten, de ofrer sine egne også.

Her er litt historie du kan lese om ville konspirasjoner.

http://www.cracked.com/article_19884_6-insane-conspiracy-theories-that-actually-happened.html

Balle Clorin
Balle Clorin
10 år siden
Svar til  Bartis

Nei, det er ikke mystisk i det hele tatt. Så lenge du og dine likesinnede stoler på myndighetene og deres autoriteter er det ingen vits i å hindre utgivelser av bøker ect. Dessuten kan det godt hende at bøker har blitt stoppet. Når folk sier at de har fått belagt materiell, avfeies dette som nonses fra myndighetene, og dermed avfeies det også fra deg.

Bare se når det dukker opp en kornsirkel, så er militæret på plass og avstenger området og beslaglegger evt opptak før de fleste har fått tenkt seg om.

Jostein
Jostein
10 år siden

Bra artikkel,og godt at informasjonen om konferansene blir lagt ut her. Det er jo faktisk et av de største temaer i disse dager,og det kommer bare til å øke i omfang. Jeg har selv opplevd disse såkalte «lyskulene» (som helt sikkert er noe annet enn lyskuler),som lager kornsirkler rundt om i verden vært år. Fantastisk og merkelig syn.
Ikke lett å svare på hva vi bør konsentrere oss om i dette livet vi har valgt å leve her på jorda,men kanskje en blanding av begge verdener? Vi er jo her for å erfare det vi allerede vet, i den andre frekvensen,så det handler vel om å huske hvem vi egentlig er….?

Legger ved en video som jeg selv synes er oppvåkende og får en god følelse av.

Mono Montana
Mono Montana
10 år siden

Utfra Huffington post og Daily mail, vil det komme avsløringer den 22 september ved National Atomic Testing Museum i USA.

http://www.huffingtonpost.com/2012/09/01/ufo-secrets-revealed_n_1843040.html?utm_hp_ref=fb&src=sp&comm_ref=false

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2197053/National-Atomic-Testing-Museum-Area-51-UFO-secrets-revealed-Smithsonian-Institute-speakers.html

Vitneutsagn fra piloter og grounnd comando center, kan bli interessant?

MortenB
MortenB
10 år siden

Jeg tror grunnen til at de utenfra i liten grad har kontaktet oss er at deres jobb er å passe på planeten (vel, noen av dem) og de er forbudt å ha direkte kontakt med oss, med få unntak der dette har en spesiell hensikt. Dessuten, skulle noe skje med dem her vil de komme inn i inkarnasjons-syklusen på Jorda, noe de overhodet ikke ønsker da de ser på vår planet som en av de mest ufrie slaveplaneter som finnes.
De ganger myndigheter er blitt kontakter eller de mange som forteller om utenomjordisk kontakt er blitt kontaktet, har nok dette skjedd med et stort usynlig sikkerhetsopplegg.

MortenB
MortenB
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Tok en liten kikke på siden og jeg mener at den siste saken «triangular craft over Belgium, taken during the spring of 1990» er et skip som «Draconians» eller «Hydra» reptilene bruker. Altså, folk som bor her på Jorda og ikke et skip noen vil ønske kontakt med…

Ordet UFO brukes da ikke av mange «hemmelige» tjenester da de har kunnskap om hvem sine skip de er snakk om. Det blir da ikke uidentifisert, og dessuten flyr de jo heller ikke.

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Håper du ikke anser et kritisk blikk på dine artikler som irrelevant.

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Jeg sier jo at det ikke finnes hverken dokumentasjon på eller beviser for utenomjordisk besøk, og artikkelen din er basert på spekulasjoner. Da skal liksom ikke det være grunn nok til skepsis?

ola
ola
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Det finnes bartis, og utrolig mange troverdige vitner som har jobbet med aliens, romskip og cover-ups, men det er antageligvis ingen artifakter rundt om i verden hvor det står stemplet «made in alienland» på. Andre artefakter og romskip som kan fjerne all tvil er ikke tilgjengelig for allmenheten.
Men det er utrolig mye der ute som man kan gå igjennom, tusenvis av timer med reel info, men det er sikkert hundretusenvis av timer med falsk info også, så man er nødt til å ha noe mellom øra, slik at man kan se sammenhengen mellom forskjellige hendelser og vitneutsagn, coverup-versjoner, gamle skrifter, matematiske muligheter, hemmelig prosjekter, offisielle historier osv.

Det er to grunner til at du ikke tror, ingenting mer, EN fordi du ikke har sett det selv (Skeptikere tror somregel de er veldig spesielle, og vis ikke de har sett det selv har ingen andre heller. sjalusi eller? )
TO. Fordi vestens regjeringer (hovedsaklig USA) benekter dette, hadde de kommet ut med sannheten så hadde ikke du stått så hardnakket på at vi er skrullinger og du er den ene rene sannhet, du hadde nok bare aldri blitt hørt fra igjen under nicket bartis.

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Hvilke hendelser? Hvilke hemmelige prosjekter? Hvilke matematiske muligheter?

Skal du fortelle meg hvorfor jeg ikke tror?
For det første tror jeg på ting jeg ikke har sett selv. Det er fordi noen er flinke med publisering og dokumentasjon. De spekulerer ikke, og de hevder aldri å sitte på den absolutte sannheten.
Hva myndigheter hevder har ingenting med mitt standpunkt å gjøre. Jeg har heller ikke kalt noen for skrullinger, det er mer din stil.

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Hehe, som vanlig ingenting å komme med. UFO: Du har aldri kommet med noe som har et eneste fnugg av troverdighet. Bare personangrep.
Jeg har sagt det før: jeg søker på nettet for å se hva som finnes der, men det er ingenting som overbeviser.
Din troverdighet har også nå nådd et lavpunkt. Hadde det du fortalt vært sant, hadde du klart å beherske deg. Men du tyr til de mest patetisk former for personangrep. Når du sier at det er sammehenger mellom : «forskjellige hendelser og vitneutsagn, coverup-versjoner, gamle skrifter, matematiske muligheter, hemmelig prosjekter, offisielle historier osv.», burde du klare å vise til noe. Det at du ikke gjør det, viser bare at du selv ikke klarer å finne noe.
Det er deg det er synd på.
Du får kose deg i skogen.

smurfen
Moderator
10 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Tror du kaster perler for svin nå UfO ;)

På over en million septiker kommentarer her så finner du ikke en eneste en der en septiker svarer : OK den kilden aksepterer jeg

Som de står i punkt 1 i boka deres: Skrik opp og krev kilder på alt for deretter å hån og latterliggjør alt som legges frem

Så mao så sparer du tid å krefter med bare å ignorer de kvalme oppstøtene deres

Istedet for å bli sinna så må vi heller prøve å forstå dem, studere deres tankemønster å hjelpe dem :)

Diagnosen kverulantparanoia kan dessverre ikke medisineres, siden diagnosen ofte kommer av vond barndom med autoritær mor, mye mobbing og frykten for det ukjente så er en reboot av hjernen eneste håp

http://snl.no/.sml_artikkel/kverulantparanoia

Men det er ikke bare du som er sinna, Presidenten i Irland er rasende på samme gjeng ;)

http://www.upworthy.com/a-tea-partier-decided-to-pick-a-fight-with-a-foreign-president-it-didnt-go-so-we?g=2

Her er forresten en fin film om de beste UFO observasjonene i august

Best Of UFO Sightings Of August 2012

http://www.youtube.com/watch?v=sFfzGV9g-N0&feature=player_embedded

MortenB
MortenB
10 år siden
Svar til  Bartis

Bartis, du liker visst bare å krangle. Om du påstår at det ikke er bevist at det finnes UFO eller folk utenfor denne kloden, så er nok virkeligheten at ingen ting faktisk er «100% bevist». Dine meninger er det noen som har gitt deg også, TV, skole, aviser, familie, bekjente, osv. Men dette er jo også en gjenfortelling av synspunkt og er absolutt ikke noe bevis, bare personer som gjenforteller en virkelighet de er blitt fortalt.
Absolutt alt kan manipuleres med og derfor finnes det ikke noe bevis, verken den ene eller andre veien. Vel, nå er det nok «mørke kjellere» i mange land som inneholder bevis, men det kan vi glemme å få tilgang til.

bjornt
bjornt
10 år siden

Ufo sier:
» men med den teknologien og det metallet den var laget av så er de nødt til å ha hatt hjelp av aliens. »

Jeg er interessert i å høre mer om dette metallet!
Hvilke grunnstoffer inngikk i denne legeringen?
Hvilken egenskap ved metallet (legeringen) var det som viste at man var nødt til å ha hatt hjelp av aliens?

-bjornt

ola
ola
10 år siden
Svar til  bjornt

Det har jeg ikke peil på, men jeg har jobbet med metall, og jeg har sett veldig mye forskjellige, men ikke en slik overflate den hadde.

idiotisk forsøk på latterligjøring.

Bartis
Bartis
10 år siden
Svar til  ola

Du har ikke peil, men er veldig sikker. Du begrunner det med at du har jobbet med metall og sett mange typer metall. Beklager, det er ikke nok til å overbevise.

MortenB
MortenB
10 år siden
Svar til  bjornt

«Billy» Meier leverte en bit av en Pleiadisk «UFO» til IBM for analyser i 1979. Informasjon om analyseresultatet finnes masse om på nettet, også orginalrapporten fra IBM skal være der et sted. Noe info her http://billymeierufocase.com/metaldeconstructionupdate.html

Typisk nok, etter Meier mottok analyse rapporten, «forsvant» biten fra IBM’s lab og er ikke funnet igjen…

Sørgelig nok, da Peiadene avbrutte kontakten med Meier ca. i 1977 har han fortsatt å gi ut informasjon som om han har kontakter fortsatt. Om det er de som flyttet til han som er årsaken vet jeg ikke, men at de har kalt opp gården i Sveits til «SEMJASE-SILVER-STAR-CENTER, krever mye penger for all informasjon de gir ut og snakker om «Church of Semjase», så er vel dette noe en bør holde seg langt unna. All informasjon etter den påståtte ulykken som Semjase hadde mener jeg er falsk

kjemisk
kjemisk
10 år siden

Jeg har alltid vært litt skepsis til UFO og slike ting.
men i kveld såg jeg flere lys bevege seg på himmelen. Et lys beveget seg i rett bane, for så brått å svinge ca.90 grader og fortsette med ca samme fart.
Et lys beveget seg med en vanvittig fart, jeg såg bare et glimt av det da det beveget seg vestover.
Men hele utsikten ble sperret da det fløy 2-3 småfly frem og tilbake over her og sannsynligvis sprayet. Det var en åpning på himmelen som de hadde glemt å stenge før kvelden.
Kanskje en av grunnene til at de sprayer er for å skjule hva som beger seg på himmelen?
Tror jeg må sette meg mer inn i disse UFO-tingene :)

bardun
bardun
10 år siden
Svar til  kjemisk

Hvorfor har du ikke en link til en utjube videosnutt nå … som kan bekrefte dine syner?

kjemisk
kjemisk
10 år siden

Bardun
Det er fordi du skal ha mer å lure på :)

Menneske
Menneske
10 år siden

Kjemisk. Jeg har observert de samme tingene som deg. «Det var en åpning på himmelen som de hadde glemt å stenge før kvelden».

Jeg får bare bekrefte nøyaktig samme observasjon. Chemtrails har etter mine oppfatninger mange ulike funksjoner. Og noen ganger har jeg lurt på om sprayingen ikke bare stammer fra menneskeskapte aktiviteter. Med tanke på at «metall- liknenede skyer» oppstår fra ingenting (selv uten å ha sett chemtrails- fly), så har jeg lurt på om det finnes en rase over våre hoder, som styrer og steller med skyer, vær og vind ( i samarbeid med mennesker). Hva man kan observere over våre hoder, er temmelig uvant for oss. Og det jeg nå har skrevet, er lett å angripe fra debunkere, og lett å betvile generelt. Men hvis flere våger å komme på banen, og hvis flere får filmet hva de ser, så kan dette bli interessant.
Jeg har observert en rekke uidentifiserte objekter over kraftverk og strømledninger i Norge. Fin måte å «fylle tanken på» ?

Lenker til UFO Moon Rising Earth Shattering NASA Lies
(fleip/fakta?- Jeg aner faktisk ikke)

del 1. http://www.youtube.com/watch?v=MEEhoCHpUMc

del2. http://www.youtube.com/watch?v=0XhrMrCtY30

del3. http://www.youtube.com/watch?v=-eAUhL3oE3s

del4. http://www.youtube.com/watch?v=CaSO13-ssBU

del5. http://www.youtube.com/watch?v=5TsmzpVKDBU

del6. http://www.youtube.com/watch?v=6u0OpdeqjyY

del7. http://www.youtube.com/watch?v=cahAL9gqPPU

bardun
bardun
10 år siden

Ganske morsomt Gaarder, at du sender epost med trussel om utestengelse på grunnlag av en kverulerende og infantil kommentar? Særlig når nettstedet ikke på noen måte er fritt for verken kverulering eller infantilitet. Men deg om det! Kanskje årsaken er en litt annen – at «medlemmer» som ikke helt innordner seg «sektens» regler, ikke er velkommen?

Det er helt greit. Jeg har egentlig aldri følt meg «hjemme» her så bare du og utesteng meg. Jeg kommer ikke til å ta det tungt i det hele tatt.

Takk for meg!

Mvh
Bardun

Hellwege
10 år siden

UFO War: Chinese And US Navy Off San Francisco

http://beforeitsnews.com/alternative/2012/09/ufo-war-chinese-and-us-navy-off-san-francisco-2468262.html

I see two patterns emerging:

(1) The “Shadow Government,” under instructions from a beleaguered and desperate Cabal command structure were attempting to finally pull off “Operation Blue Beam” with an assault upon the West Coast — most likely using the “Battle for Los Angeles” scenario because, yes, they’re THAT unimaginative.

(2) Real off-worlders are playing “Catch me if you can” to traumatize the “authorities” into calling back much needed naval reinforcements now preoccupied with a ridiculous and completely unnecessary engagement near the Straits of Hormuz leaving the Netanyahu government to find out the efficacy of Iran’s military on their own.

Yes, it does seem far-fetched if you’ve never
seen such anomalies in the skies above your heads but, if you have, as have the people of Mexico, Brazil, and–son of a gun–CHINA, then it’s not that really far-fetched at all. Somebody is shaking somebody down to draw off capability and capacity. When was the last time you heard the U.S. playing nice with the Chinese Navy? If an alien presence wanted to take us out, why would they putz around with the antique hardware native to this planet? Why wouldn’t they just send 10,000 ships and millions of warriors to just take us all out and be done with it. What! They can come clear across the Galaxy from home worlds hundreds of light years from here but they can’t take out a rag-tag contingent of conventional war ships in a “We mean business” display of bravado and sheer technological superiority?

Who is the US government trying to kid? We’re all so much more sophisticated than we were when Orson Wells read “War of the Worlds” on the Mercury Theater back in 1935. Today, we have “Star Trek” and “Star Wars,” “Farscape,” and “Buck Rogers in the 25th Century! And, oh yeah, we also have “Battle for Los Angeles!”.

2012 Prepare for the Alien Invasion? First Contact?

Menneske
Menneske
10 år siden

«For the first time, the legendary 2006 Russian documentary ‘Third Reich – Operation UFO’ in its entirety, fully translated into English and available for free viewing. Many thanks to Irina Du Toit for the translation and the saucer people for the subtitles.

The film explores the historical mysteries and rumours of a Nazi secret base in Antarctica, the 1947 flying saucer attack on Admiral Byrd’s ill-fated ‘Operation Highjump’ expedition and the occult origins of Third Reich anti-gravity engines, flying discs and ancient Atlantean technologies viewed through the lens of perhaps the three most mysterious twentieth century German organisations of all: the ‘Thule Society, ‘Vril Society’ and the ‘Ahnenerbe’

One of the core themes of the film is the alleged existence of ‘Base 211’, the legendary underground Nazi base in the Antarctica. Drawing upon the pre-war Nazi interest in Antarctica and the creation of ‘New Swabia’; the testimony of German U-Boat submarine commanders and the alleged disappearance of thousands of Nazi scientists and engineers at the end of the war, personnel that cannot be accounted for by the Vatican and Odessa ‘rat lines’ or American ‘Operation Paperclip’ activities. In addition, the film analyses the actual geo-physical possibilities of an underground base in Antarctica»

Menneske
Menneske
10 år siden

Richard Dolan Secret Space Program Conference Amsterdam 2011
Interessant foredrag. Vi ser opptak fra hva jeg anser som konflikter i rommet. Dolan snakker om en del andre ting, som det store hemmeligholdet, og at det finnes flere utenomjordiske kollektiv som er svært interessert i oss mennesker. Ikke minst om globale krav om e-n-d-r-i-n-g av styre og stell på Jorda.

Her er en annen webside som holder fokus på UFO disclosure project. Fløyteblåsere fra Pentagon uttaler seg om extra terrestrials.
Richard Dolan «deltar» også på denne websiden.

http://2012thebigpicture.wordpress.com/2012/08/02/confirmed-by-nasa-ufo-footage-from-iss-real/

Jeg vet ikke hvor troverdig dette er, det får tiden fremover vise.

Chiefen
Chiefen
10 år siden

Trivelig med nytt om emnet
Er ny på forumet og er glad jeg fant noen som ikke følger main stream
Har surfet litt you tube i det siste da en venn av meg som er meget
interressert i emnet ufo og galakser penset meg inn på området.
Det som plager meg mest er at det hvær gang noen skal vise
frem bekreftelse på at aliens finnes og er blit filmet så er det de samme
«vesener» som vi har sett fra hollywood …
Jeg forventer å se noe jeg ikke har «sett før» av både aliens og deres
fremkomstmidler. Men at astronauter m.fl. har sett farkoster som de ikke kan forklare hva er, er ikke rart i det hele tatt. For om vi skulle være alene i dette
universet er for meg helt uforståelig. Like lite forståelig som at twin towers datt av seg selv. Den jevne mann har visst ikke forstått hva betong armert med
stål står for…Samtidig som en har stål kolonner i massevis ..
Vel vel,- verden vil bedras og de » høye herrer» er visst overbevist om at vi
er en gjeng med total mangel av evne til å tenke selv.
Derfor er de overbevist om at de kan gjøre som de vil.
Men sannheten kommer for en dag,- akkurat som sannheten ang.
mordet på JFK. Men er det gått alt for langt ??
Snart er ww3 i gang. Follow the money
Ha ett godt nytt år :-)

Maarit M. Hanssen
Skribent
10 år siden
Svar til  Chiefen

For annen gang i løpet av et døgn kjære Chiefen : jeg tror ikke på at den tredje verdenskrigen begynner under Obamas periode.

Obama har fått fredsprisen i 2009, noe han selv var lettere forbauset over.

Noen skriver i kommentatorsteder at den tredje verdenskrigen har allerede begynt. Det menes kanskje den usynlige krigen mot menneskeheten.

Velkommen til Nyhetsspeilet. Godt Nytt År til deg også.

Falcon
Falcon
10 år siden

3. verdenskrigs har mange definisjoner, mange alternative planer i prosjektet som kontinuerlig endres, og har vært igang helt siden 2. verdenskrig sluttet, alt etter hvordan man definerer den. Nå foregår en av de blodigste overgrepene i Syria, like etter denne like store katastrofen hvor også norske jagerflyvere m.fl. deltok i regelrette massakre på alt som rørte seg inklusive barn, Obama’s war incited by CNN, Al Jazeera & Co leaves thousands of libyan children handicapped or dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

« Forrige artikkel

Ancient Aliens: Sesong 4

Neste artikkel »

Informasjon om jorda fra Andromeda