M-sonen i Russland: Hessdalen x10

6K visninger
2 minutter lesetid
3

Denne siste av artiklene i serien: ”Utenomjordiske avsløringer i Russland”, omhandler M- sonen også kalt M-s-triangelet, Perm Anomalous Zone, eller Molebka sonen. Dette mystiske området som er på ca. 70 km2, befinner seg i Ural området 270 km fra Ekaterinaburg, i nærheten av landsbyen Molebka.

Unikt område

M- sonen som ble oppdaget i 1989, er mest kjent for sitt enorme antall UFO observasjoner. I følge det russiske telegrambyrået ITAR TASS, skal romskip ha landet her og folk skal ha hatt kontakt med representanter fra andre sivilisasjoner. Den russiske forfatteren Alexander Myagchenkov, mannen bak boken: “UFO – Unannounced visit”, forteller at hendelsene som har funnet sted i dette området er vanskelige å fatte og at de ikke kan sammenlignes med noe som har skjedd ellers i verden.

M- sone området
M- sone området

 

Oppløftende virkning

Den indre ro og det psykiske løftet de fleste får når de kommer dit, gjør at mange får lyst til å dra tilbake. Noe annet positivt som enkelte også opplever, er at de mottar healing, altså blir kvitt diverse helseproblemer. Noen healere drar også til M-sonen for selv å få ladet opp batteriene(!).

 

Nye evner – nye muligheter

Den russiske journalisten og kosmonauten Pavel Mukhortov, er et utrolig eksempel på hva som kan skje med enkelte som besøker dette området. Etter å ha blitt dimittert fra hæren av helsemessige årsaker, ble han senere journalist og kom i den forbindelse bort i informasjon om M-sonen. Han ble så fascinert av de merkelige kreftene og energiene som ble rapportert, at han bestemte seg for å dra dit for selv å finne ut. Noe han raskt oppdaget, var at KGB også hadde fattet interesse for området. Det gjorde ham enda mer ivrig etter å dra dit for å undersøke. Da han så kom til denne fjerntliggende og isolerte regionen, registrerte han umiddelbart en spesiell energi. Dette var et veldig merkelig sted! Enkelte i reisefølget hans ble umiddelbart syke og selv kom han i et veldig følelsesmessig opprør. Under oppholdet fikk Mukhortov også tatt en del bilder av underlige farkoster på himmelen. Da han så kom tilbake til Moskva, var han fullstendig forandret, blant annet hadde han fått mye ny kunnskap om fysikk og romfart. Kort tid etter meldte han seg som elev ved Romfartsakademiet og ble etter hvert romfarer. Selv hevder han at besøket i M-triangelet forandret livet hans fullstendig og at han ble gitt evner som oversteg hans villeste forventninger.

 

Besøkt over lengre tid?

Dette området har i tillegg til mange beretninger om kontakt med utenomjordiske, også spor av tidligere sivilisasjoner. Denne videoen viser blant annet rester av en urgammel avansert sivilisasjon, sannsynligvis av utenomjordisk opprinnelse.

 

Kraftfullt ley-line krysspunkt

Den kraftfulle energien de fleste som besøker dette området registrerer, skyldes etter all sannsynlighet at det befinner seg i større knutepunkt på det globale ley-line nettverket. Kjennetegnet for steder hvor en rekke linjer krysser hverandre, er at de har en svært positiv og oppløftende virkning på vår bevissthet. Det viser seg at utenomjordiske sivilisasjoner velger å besøke vår verden nettopp på slike plasser. I følge den paranormale etterforskeren Philip Imbrogno har jordens magnetfelt helt spesielle egenskaper(enten sterkere eller svakere)på slike hotspots for utenomjordisk aktivitet. Dette ser ut til å gjøre dem velegnede for besøk fra andre verdener. Avebury, Stonehenge og Silbury Hill i kornsirkelfylket Wiltshire, er at annet eksempel på et slikt ley-line knutepunkt.

Video fra M- sonen som viser ulike fenomen, lyskuler, etc:

https://www.youtube.com/watch?v=QW5Y-DJ7CyU

 

De besøkende hedres med egen statue

I Molebka ble det i 2011 avduket en trestatue av en utenomjording, lagd av en lokal kunstner. Som det fremgår av denne videosnutten, var dette en stor begivenhet:

https://www.youtube.com/watch?v=uHINkRPiijA

 

Kilder

  1. Yakimov, Valery. My experience with observations of UFO and anomalous phenomena in Perm Anomalous Zone(M-zone, M-triangle). http://phantomsandmonsters.wikifoundry.com/page/M-zone,+M-triangle+-+Russia

  2. http://www.ufoevidence.org/documents/doc451.htm

  3. Imbrogno, Philip J. Interdimensional Universe: The New Science of UFOs, Paranormal Phenomena and Otherdimensional Beings.

  4. Silva, Freddy. Secrets in the fields.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Radiukalis45
Radiukalis45
Anonym
9 år siden

Se intervjuet med Bill Cooper fra 1999. Romvesenteorien er en gimmick for å skjule hvilken teknologi Russland og USA lenge har hatt for utvikling av avanserte fly, med delvise militære formål.
Allerede Viktor Schauberger startet utviklingen av “runde tallerkner” av flyformer i 1922-23.
Da krigen var over gikk mange av forskerne i nazi-Tyskland over til USA og Sovjet, og det ble som vi alle vet mye hemmelighold rundt militærforskning i begge land, av konkurransemessige årsaker.

Bord som står stille i luften uten føtter er utviklet av japanske hobbyforskere allerede på 90-tallet. Selve teknologien det er å utnytte magnetiske felter til å manøvrere fly er ikke nytt, og ikke spesielt avansert.

Det er dog svært mye penger i jetfuel og bensinbilindustrien….

Den neste påfunnede fienden for illuminati-fascismen som regjerer verdens politiske og økonomiske og militære ledelser, blir nok fantasifostre de framstiller som romvesener. En ny form for inside job. For å skape panikk og dermed en enkel jobb med å danne et totalitært samfunn.

Linker:
http://www.youtube.com/watch?v=w-uTEIHqTuk (cooper)

http://www.youtube.com/watch?v=gV-iQf3pPhc

(tysk om Schauberger)

Russisk dokumentar med engelsk tekst om tyskernes flybaser i Antarktis:

« Forrige artikkel

Utenomjordiske avsløringer i Russland, del 2

Neste artikkel »

Utenomjordisk weekend i Bergen

3
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x