Utenomjordisk weekend i Bergen

6.9K visninger
8 minutter lesetid
20

I løpet av denne helgen får en stifte bekjentskap med foredragsholdere som enten kommer fra andre verdener eller som har hatt langvarig kontakt med utenomjordiske. Etter hva vi kjenner til, er det første gang et slikt arrangement finner sted. Her følger en presentasjon av foreleserne.

Charles James Hall- via Skype

Charles James Hall
Charles James Hall

Hall er mest kjent for sin informasjon om rasen ‘The Tall Whites’ som han møtte omtrent daglig da han tjenestegjorde som vær observatør i det amerikanske militæret på 60-tallet. Under tjenesten var han i lange perioder alene i et øde ørkenområde kalt Indian Springs gunnery ranges i Nevada hvor The Tall Whites holder til. De ser ut som oss, men er høyere og har helt kritthvit hud. Hall har også hatt kontakt med to andre raser, en av dem kaller han: “Norwegians with 24 teeth”. Dette er mennesker som oss og Charles hevder at noen av dem faktisk holder til her i Norge!

Oppdatering 12. september. Av sikkerhetsmessige grunner får ikke Hall lov å forlate USA.  Hans ene foredrag: “Friends among us,  Norwegians with 24 teeth”, vil derfor bli via Skype.  Kan love at dette blir en godbit!                                       Halls andre foredrag vil bli erstattet av et av Helena Steiner-Hornsteyn med tittel: “Strangers among us and their influence”. (Se info lengre nede).

Opplevelsene Hall har hatt med utenomjordiske, er beskrevet i de meget velskrevne og underholdende bøkene: ”Millennial Hospitality 1-5”. Anbefales!

 

 

Hall er vitenskapsmann, nærmere bestemt kjernefysiker, og mannen bak: “The Hall Photon Theory”. Den forklarer hvordan det er mulig å reise raskere enn lysets hastighet.

 

Omnec Onec

Omnec Onec
Omnec Onec

I sin selvbiografi “From Venus I Came” forklarer hun: “Fordi jeg kom til planeten jorden da jeg var barn og egentlig er født på Venus hvor livet befinner seg i en annen dimensjon, har jeg vært i stand til å beholde den kunnskap og viten som jeg som sjel har samlet opp og erfart over mange inkarnasjoner, både på jorden og i andre dimensjoner. Det er grunnen til at jeg forteller det jeg faktisk vet, og ikke kun det jeg har hørt eller lest om. Hun forklarer i detalj hvordan og hvorfor hun som barn fikk mulighet til å senke sin vibrasjon og manifestere et fysisk legeme i den hensikt å fullføre sine inkarnasjonssykler her på jorden, samt etter hvert arbeide som en åndelig lærer.

Omnecs foredrag:

Omnec Onec – The Woman from Venus (Introduction into her biography and spiritual mission). The History of the Venusians and their connection to Earth.

Foredrag 2:

The Spiritual Transformation and the Future of the Earth. Venusian Spirituality – Unconditional Love, the Journey of Soul, the Creator. Questions & Answers.

Se og artikkelen: Omnec Onec – kvinnen fra Venus?

 

Luis Fernando Mostajo Maertens

Luis Fernando Mostajo Maertens
Luis Fernando Mostajo Maertens

Luis Fernando Mostajo Maertens fra La Paz i Bolivia har siden han var 13 år hatt mange fysiske møter med sine utenomjordiske guider og regnes som en av de viktigste ET kontakter i vår tid. Til sammen har han utgitt fem bøker, der han deler sine utenomjordiske kontakt erfaringer og informasjonen han mottar.

Hans foredrag  vil bli på spansk, med simultanoversettelse til norsk.

Foredrag 1:                                                                                                                                                                                                                     

The Venusian Guides and their Contact in the Cordillera de los Andes and Titicaca Lake – their message and their prophecy from 2002 till 2025.

Foredrag 2:  

The Great White Brotherhood and the Magical Lines of Force in Europe and in the world.

På mandagen, altså dagen etter selv konferansen, vil det bli en workshop med Maertens kalt:

Forberedelse til kontakt. Varighet 6 timer.

Se og artikkelen: Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 1.

Robert Scott Lemriel

Robert Scott Lemriel
Robert Scott Lemriel

Lemriel fått sin inspirasjon og viten ved hjelp av en rekke erfaringer som ut av-kroppen-reiser inn i parallelle og høyere dimensjonale virkeligheter, samt kontakt med utenomjordiske, noe som fant sted både i oppveksten og i løpet av hans voksne liv.  Her dreier det seg altså om direkte erfaring i motsetning til det å tro eller å konstruere teorier.

Etter over førti år med omfattende eksperimentell forskning, har R. Scott Lemriel valgt å legge frem det han har avslørt og kommet frem til i ’romanen’: “The Seres Agenda”. For første gang avslører han hvordan planeten vår er i ferd med å bli positivt forvandlet istedenfor å fortsette på den destruktive kursen vi er på i dag. En av årsakene til dette er en beslutning gjort av individer som ikke er fra denne verden, men som har mulighet for å influere på den nåværende ødeleggende utviklingen.

Lemriel brenner genuint for å dele det han har erfart og som han er veldig takknemlig for å ha oppdaget. For å få med seg det Lemriel kommer med på konferansen, er den en stor fordel at en på forhånd har lest hans bok: “The Seres Agenda”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xNCe8p3uCyI

Lemrel er også omtalt i artikkelen: Kommer sivilisasjonen vår til å bli fullstendig forandret?

Jerry Wills

Jerry Wills
Jerry Wills

Sitat fra artikkelen: Utenomjordiske blant oss”: Jerry Wills fra Tau Ceti: ”I følge informasjon Jerry Wills fikk da han i oppveksten ble kontaktet av utenomjordiske, kom han hit i et romskip da han var knapt et år gammel og ble så plassert i et tomt hus i militærforlegningen Fort Knox. Etter noen timer ble han funnet av en militærpatrulje og deretter adoptert av et barnløst ektepar. I hans dåpsattest står det for øvrig at han er født på Fort Knox 11. september 1953. Vi kan gå ut fra at menneskene fra Tau Ceti på forhånd visste at dette ville gå etter planen og hvordan det hele ville utvikle seg.”

I foredraget: “Earthbound”, vil han forklare mer inngående om sin bakgrunn:

”This lecture covers a 60 year span of time in the life of Jerry Wills. During this time there were numerous encounters with extraterrestrials who made good on their promise to teach and watch over him until adulthood. What was it like to feel you are not from Earth? What issues were experienced, and what abilities helped through those times? Where was he from, and why was he brought here? Is there a message for us we might finally be ready to receive? These questions and others are answered”…

Wills sitt andre foredrag vil bli:

“Extraterrestrial Encounters in South America”. Together with his wife Kathy, Jerry Wills has explored many remote areas of South America. During those adventures there have been many UFO stories related to them by those who live there. Many of these stories have never been heard beyond the vast mountains and jungles. On several occasions there were personal sightings. During a period of 3 years Jerry was commonly meeting with representatives of an extraterrestrial group living in the Andes who had befriended him during one of his trips into the Peruvian Andes. During this rare public lecture you will hear details of those contacts, details of encounters others reported during their adventures, and information Jerry and Kathy have found leading them to believe there were possibly influences upon ancient cultures in South America originating from the stars. What they have pieced together is certainly unconventional and unique.

Her forteller Wills litt om hva han har tenkt å bidra med på konferansen:

 

Som det og fremgår av videoen, vil Wills avslutte konferansen med en healing session, kalt:

”An evening with Jerry Wills”. Mer informasjon om dette finnes i konferanseprogrammet.

 

Helena Steiner- Hornsteyn

Helena Steiner-Hornsteyn
Helena Steiner-Hornsteyn

Helena er fra Sverige, men er nå bosatt i Florida. Hun er rangert som en av verdens fire fremste intuitive healing coaches og presenterer workshops og seminarer for personlig transformasjon over hele verden. Hun har og blitt invitert til å snakke i FN en rekke ganger. Forfatter av bøkene: “Constant Awakening og Who am I, where am I going?” og dessuten skaperen av Wave form Power-Meditasjon som har til hensikt å gå direkte til ens underbevissthet og rense den.

Hennes innsikt har bidratt til å hjelpe mange til å løse sine personlige problemer, både på fysiske så vel som åndelige nivåer. Hun liker spesielt å arbeide med kvinnegrupper og ser et utrolig behov for kvinner til å øke sitt egenverd. På grunn av sin forbindelse med naturen gjennom å gi og pleie LIV, har kvinner fabelaktige gudegitte, men skjulte åndelige krefter. Helena Margareta har brukt sine bemerkelsesverdige åndelige gaver til å hjelpe andre og alle har muligheten til å aktivere sin indre kraft og til å berike sin tilværelse. Helena er også grunnleggeren av Institute of Positive Living i Berlin og Zurich, og fra 2002 grunnlegger og administrerende direktør i ACTIVALE. Hensikten med ACTIVALE er å hjelpe enkeltpersoner til å finne lykke og harmoni i livet, slik at de kan bidra til en lykkelig og fredelig verden.

Hennes utenomjordiske kontakter

“Jeg har hatt kontakter av ulike slag i hele mitt liv. Den siste var for et år siden og jeg vet aldri når den neste blir. Det ligger i familien min, datteren min og barnebarnet mitt har og denne kontakten. I Nord Värmland hvor jeg kommer fra, har folk i generasjoner sett “lys på himmelen” og “light landings” i skogene. Alt mitt arbeid og det jeg kan, kommer fra mine kontakter med utenomjordiske. Dette harmonerer også godt med mitt arbeid med Self-Healing, forbindelse med ditt Høyere Selv ved hjelp av dine egne indre krefter”.

 

Enrique Villanueva – intervju via Skype

Enrique Villanueva
Enrique Villanueva

Enrique Villanueva er opprinnelig fra Peru, men er i dag bosatt i California. Han hadde sin første UFO observasjon da han var 7 år gammel og har siden hatt mange kontakter med utenomjordiske. En meget bemerkelsesverdig side ved hans bakgrunn, er at han i en periode på 2 år levde uten å spise – dvs han drakk kun vann og tok inn energi ved å stirre på solen på en helt spesiell måte (sungazing). Villenueva har til sammen skrevet fire bøker hvor han forteller om sine ulike erfaringer og opplevelser. I intervjuet som vil vare ca. en time, vil han dele tanker og erfaringer med oss omkring sine møter med utenomjordiske.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QLaqjQtU23o

Noen sitater: “I følge utenomjordiske er ikke kontakten med dem viktigst, men din egen forberedelse. Det er altså en invitasjon fra dem om at vi bør utvide vår bevissthet. Straks du kommer dit, følger kontakten med dem. De venter på at vi skal nå det nivået og som følge av det, får du dine erfaringer. De er allerede her. Vi trenger ikke spesielle ambassadører for å møte dem, for hver enkelt av oss kan fungere som en slik”.

All informasjon om konferansen finnes på: http://ufo-konferanse.com

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

20 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Her er UFO-konferansen i Bergen omtalt i det tyske Bild med tekst og bilder. Bild (Bild- Zeiting) er et veletablert tysk magasin med millioner av lesere…:

http://www.bild.de/news/ausland/ufo/kongress-in-bergen-38206546.bild.html

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

There are multitudes of cultures and societies that exist throughout the vastness of space, and these societies and cultures have been on and off this planet from the very beginning. It is not just that we, the Pleiadians, have come to assist; we are only one grouping from one star system.

Barbara Marciniak: ”Bringers of the Dawn”

http://cdn.preterhuman.net/texts/religion.occult.new_age/occult_library/Marciniak_B-Bringers_of_the_Dawn.pdf

Remi
Remi
Abonnent
9 år siden

Sannheten om de “utenomjordiske”. :

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Remi
9 år siden

Matt24 Trumpet and Fig Tree – for a change…

Religious Children Of Hell

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
9 år siden

Follow up>>> Unpredictable Uranus Is Back

ExoGirl
ExoGirl
Abonnent
9 år siden

jeg skal prøve å få med meg dette! føler meg i kontakt med universet og ser ofte i mitt indre ting som ikke er jordiske og er langt utenfor min fantasi. har ikke hatt nærkontakt (ennå) men har observert det jeg vil kalle UFO flere ganger. er sikker på at de er iblant oss.

MortenB
MortenB
Abonnent
9 år siden

For meg er budskapet disse menneskene presenterer det interessante, ikke like mye UFO’en, eller fartøyet de eventuelt he har reist med, eller deres rase/slekt måtte ha. Det er selvsagt interessant det også, men det blir omtrent som når en går på gata i Bergen og ser en Tesla modell S, P85, som jo fanger blikket mer enn en BMW eller lignende, men det er jo ikke like viktig som livet i seg selv.
Så billetter er bestilt, dette må jeg få med :)

bjornt
bjornt
Abonnent
9 år siden

Det slår meg når jeg leser om folk som har kontakt med utenomjordiske, at de aldri har noe interessant å meddele. Det en får høre er fullstendig ukontrollerbare “opplysninger”, gernerelt pjatt om at menneskeheten må ta
seg sammen, eller utsagn om hendelser i fremtiden, som aldri inntreffer.

Jeg har et forslag:
Få noen som har kontakt med utenomjordiske til å be dem å levere et bevis for en setning i matematikken som enda ikke er bevist (eller motbevist). De kan f.eks. f.eks. bevise (eller motbevise) Goldbachs formodning: “Alle partall større enn 2 kan skrives som en sum av to primtall”.

Hvis dette er for vanskelig for disse avanserte vesenene, kan de gå på Wikipedia og finne en lang liste med uløste matematiske problemer. Noen av dem må man vel anta at de har løst. De er jo så langt foran oss.

Hvis noen leverer et slikt bevis, vil det virke langt mer sannsynlig at de virkelig er i kontakt med utejomjordiske og ikke bare fantaserer. Det som er kommet fram til nå er ikke særlig overbevisende.

bjørnt

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  bjornt
9 år siden

bjornt – kanskje har du funnet frem til feil kilder i forhold til ditt ønske om å få harde fakta og gjerne litt underholdning på kjøpet…

Jeg vil anbefale Charles Halls vitnemål (Hall kommer også til å holde foredrag i Bergen i oktober).

Hvis du vil ha én viktig opplysning – som bl.a. Hall leverer – så er det at lyshastigheten på ingen måte er noen begrensning for gjennomsnittlig hastighet for utenomjordisk langdistanse romfart. Einstein tok feil med sin påstand om lyshastigheten som en absolutt begrensning for “hastighet”. Dette er noe som “alle” innenfor USAs militær-industrielle kompleks MIEC (Military Industrial Extraterrestrial Complex) er klar over.

Dessuten leverer Hall på sin likefremme måte kostelige beretninger om alien menn iført mørke solbriller ved spillebordet i Las Vegas omgitt av CIA guards på alle kanter og alien ladys som har forvillet seg inn i en kjolebutikk “på stripa” for aller første gang på jakt etter noe lekkert å iføre seg.

Det er ofte de mest fantastiske beretningene som ligger nærmest sannheten – og der er også underholdningsverdien høyest… :)

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Påstandenden om at Einstein tok feil her gjør lite inntrykk på meg. Den har heller ikke gjort noe intrykk på verdens fysikere. Reativitetsteorien er et av fundametene for moderne fysikk, og det er aldri gjort noe eksperimernt som er i strid med den.

Hvis ” «alle» innenfor USAs militær-industrielle kompleks” vet at Einstein tok feil her, er det da rart at dette ikke har lekket ut til verdens fysikere?

For et par år siden var det mye støy omkring et eksperiment som viste at nøytrinoer gikk for fort fra Cern til en lab i Italia. Det viste seg til slutt, som alle trodde det ville gjøre, at det var en feil i eksperimentet. (Med en USB-kontakt hvis jeg ikke husker feil).

At Einstein tok feil her er ingen opplysning fra utenomgjordiske, det er bare en ny påstand, lagt fram uten noen form for bevis.

bjørnt

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  bjornt
9 år siden

MIEC – Det Militær-Industrielle kompleks besitter teknologi som ligger 10-1000 år foran “vanlig” teknologi.

Tiltakene har lenge vært sterke for å hindre tidenes SVIK mot menneskeheten i å bli kjent. (Teknologi-overføringen fra tvilsomme utenomjordiske til USAs kvasi-statlige BLACK GOVERNMENT som skjøt fart i 1950-årene).

Ta høyde for at det innenfor dagens såkalte “vitenskap” (slik dette bl.a. praktiseres ved diverse universiteter, ikke minst her i norge) eksisterer en betydelig grad av “rigide former for tro” – som det ikke er forenlig med posisjon, renommé og karriere å ta hull på. Mao. at et underliggende ønske om en bevaring av status quo for “grunnleggende vitenskap” er noe “som sitter i veggene” mange steder.

Jeg ringte f.eks. et par stykker på Institutt for Teoretisk Astrofysikk ved Universitetet i Oslo for å slå av en liten fagprat. En av dem var en professor som hadde studier av gravitasjon (og anti-gravitasjon hvis jeg ikke husker helt feil) på sin CV som lå på nettet. Men med en gang jeg nevnte anti-gravitasjon (som er et område jeg liker godt) så fikk han det travelt med å avslutte samtalen og å legge på røret…

Ta også høyde for at arbeidet til mange forskere ville bli vesentlig mindre meningsfylt dersom de oppdager at de befinner seg i en sandkasse med bøtte og spade, fordi svarene på det som de får betalt for å søke etter forlengst foreligger andre steder…

Jeg avrunder denne lille dialogen med dette rådet: Ta høyde for at ALIEN SCIENCE ikke er som Jordens såkalte etablerte vitenskap. Og at den første har utviklet seg veeesentlig lenger…

(Ikke så rart kanskje, med tanke på at mange galaktiske sivilisasjoner har holdt på med romfart i millionvis av år, mens Jordens mennesker for drøye 100 år siden knapt nok trodde at det var mulig for mennesker å bli i stand til å fly ved hjelp av teknologi).

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Omnec Onec, den elskverdige kvinnen fra Venus, som vil være en av foredragsholderne på konferansen i Bergen, har tidligere publisert denne artikkelen på Nyhetsspeilet:

http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/den-ukjente-historien-om-vart-solsystem/

Undertittelen er DEN SPIRITUELLE TRANSFORMASJONEN AV JORDEN, og dette er omhandlet i den andre delen av artikkelen.

Dette er høyst aktuell info for oss som lever her på Jorden idag, hvorav noen, bevisst eller ubevisst, kan ha stilt seg spørsmålet: “Hva er det egentlig som skjer; hvilke endringsprosesser er det som nå foregår på Jorden på ulike plan…?”

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

har btw selv sett Ufo 2 ganger, begge gangene i fjellet innover Lysefjorden…siste gangen svevet en svær lysende ting over meg, pga lyset vanskelig å si formen, men litt oval kanskje..siste så jeg sammen med en tidligere lærer i fysikk på univ i Trondheim..den dag idag har selv han ingen forklaring på det vi så. Jeg har også vært med å dannet ufoforening på 90 tallet i stavanger, og jeg har kanskje 150-200 bøker om emnet, leser veldig mye om det..men mesteparten, 99.9% anser jeg som oppspinn og fantasi, lik 99 kanskje% av alle ufoopplevelser kan forklares..men hva den siste ene prosenten kan være, det vet jeg ikke..Jeg tror Ingen vet det egentlig, så jeg stiller meg åpen for det aller meste..men er også skeptisk til det aller meste av forklaringene

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

Jeg er opptatt av hva Jeg selv opplever og ser, innenfor Min oppfatning av virkeligheten rundt meg..og jeg Vet den formes daglig av mine tanker, også hva jeg blir påvirket av..men at noen andre sier noe fantastisk eller storartet, betyr ikke noe egentlig for min del

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

Jeg skal være helt nøytral nå, og hverken tro eller ikke tro på dette. Men, er dere noensinne skeptisk til hva dere leser? Jeg kjenner 2 personer fra Stavanger som daglig hevder å se Ufo, samt en sier selv han har vært på Jupiter flere ganger, og Månen 1 gang..han snakker også om at alle i regjeringen og sentrale posisjoner i Norge er reptiler, som han har sett reelt når de drikker blod. :-o
Ok, hva skal man tro om det, fordi fakta er, det er ikke stort rarere det, enn hva disse personene som skal ha foredrag på messa snakker om…små variasjoner kanskje ja, men fremdeles i et grenseland hvor vi egentlig ikke kan VITE at det de sier stemmer..vi må bare ta for god fisk at de ikke lyver, har dannet sine egne virkeligheter i hodet som faktisk er blitt Reelle.
Vær kritisk, og ikke tro bare fordi det er innenfor ens interessefelt…og det er det det meste her dreier seg om, hva en velger å TRO på

Kjell L
Kjell L
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
9 år siden

Jeg har nevnt jeg har sett Ufo, hva enn det var..dannet ufoforening, har hundrevis av bøker, så jeg er absolutt villig til å ta til meg ny informasjon. Men slik informasjon stammer som regel alltid fra ukjente personer, som enten hevder å være fra venus, mars eller et råd fra andromeda..spørsmålet er;
Er du villig til å være skeptisk til dette, sile infoen på det du ikke har noen mulighet til å vite stemmer, og avvise mesteparten av dette som svada? Det er like viktig noen ganger å være kritisk, som å blindt tro på alt som fortelles..

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Jeg holder nå på å lese Robert Scott Lemriels bok THE SERES AGENDA. (Leser den som Kindle-bok fra Amazon.com på egen PC – veldig hendig format – pris $10)

Jeg legger til grunn at boka er ”science faction”, mao. faktastoff som er basert på forfatteren Scott Lemriels egne opplevelser. Det er fantastisk grensesprengende og fascinerende stoff, ikke minst fordi boka inneholder så mye informasjon om Jorden og menneskenes liv på Jorden som ”noen” har lyktes i å holde skjult for oss så lenge.

Jeg leser boka for mine forsknings-formål; på jakt etter info-biter her og der som kan fungere som kryssreferanser eller fylle inn hvite flekker i DET UTENOMJORDISKE PUSLESPILLET.

Boka kan også leses som underholdning eller som en NYTTIG-OG-KJEKT-Å-KJENNE-TIL bok, beskrevet slik av en annen leser:

“The Seres Agenda had a feeling of urgency and truth that kept me reading far into the night! What is revealed literally impacts every living thing on the planet. I would recommend this book as a MUST read immediately simply because it is life changing and resonates at a thought provoking level.
This is the real deal!”

« Forrige artikkel

M-sonen i Russland: Hessdalen x10

Neste artikkel »

Omnec Onec kommer til Oslo

20
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x