/

The Alien Interview – Live alien på live film

21.2K visninger
3 minutter lesetid
167

Finnes intelligent utenomjordisk liv? Hvis det finnes – finnes det bevis – i et format som vi selv kan vurdere? Og hvis vi får presentert bevis på utenomjordisk liv – vil vi da tro det vi ser eller vil vi velge å avvise det fordi vi ikke kan tro at det vi ser er virkelig?

Nyhetsspeilet presenterer her det velkjente videoklippet ”The Alien Interview”. Innslaget viser en levende alien fra 35:45. ”Intervjuet” fungerer telepatisk, men noe stemmer ikke og seansen får en overraskende slutt som vises i klippet.

Dette historiske videoklippet er fra januar 1991, og filmingen skal ha funnet sted i det underjordiske anlegget (”kaninhullet”) ved navn S4, som befinner seg i Nevada om lag 25 kilometer sørvest for det mer kjente anlegget Area 51.

Videoklippet kom til offentligheten i 1996, ved at en person som opptrådte under dekknavnet ”Victor” kontaktet innehaveren av et filmselskap og presenterte videoen for ham. Victor viser også at han har mye innsideinformasjon om det topphemmelige programmet som omfattet samkvem mellom mennesker og aliens (som bl.a. den kjente mikrobiologen Dan Burisch også har deltatt i, se f.eks. her), noe som også er en indikasjon på at filmklippet er autentisk.

Fløyteblåseren Bob Lazar arbeidet også i S4, som driftes av marinens etterretning, Department of Naval Intelligence, «DNI» som det står til venstre i teksten under filmen.

ID-kort for Robert Lazar mens han arbeidet på det topphemmelige anlegget S4 i Nevada. (Legg merke til at det står «S4» i nedre venstre hjørne). Den offisielle arbeidsgiveren U.S. Department of Naval Intelligence forkortes «DNI». Det står DNI til venstre i teksten i video-klippet.

11 år senere – i 2008 – lar Victor igjen seg intervjue. Det er en svært skuffet Victor som kommenterer den likeglade mottagelsen som hans grensesprengende video-bevis har fått, ikke minst blant de mange UFO-forskerne («Ufologists»), som ikke har tatt seg bryet med å undersøke alle sider ved The Alien Interview for å få slått fast om det er ekte eller ei. Han gjør det også klart at de utenomjordiske ble mishandlet av menneskene (dvs. amerikanere med høy sikkerhetsklarering) og at de ikke lenger er på jorden som del av topphemmelige amerikanske programmer. Victor ymter om at de utenomjordiske har hatt et budskap til menneskeheten, og at dette ikke er blitt tatt på alvor i den grad det er blitt forstått, og at tiden nå er i ferd med å renne ut her på jorden…

Alien Interview – Victor Returns 11 Years Later (Part 1 of 2).

I slutten av del 2 av «11 år etter-intervjuet» gir Victor fra seg ulike elementer av innsideinformasjon som han gir uttrykk for å ha hatt tilgang til. Han nevner bl.a. at tidl. visepresident Dick Cheney «vet det som er verd å vite» om det topphemmelige utenomjordiske programmet og han gjør et poeng ut av hvor tidligere forsvarsminister Donald Rumsfeld befant seg den 23. mars 2008. Han skisserer også at jordens «endetidsscenario» nå er nær, uten at han spesifikt gjør det klart om dette er informasjon som er kommet fra aliens.

Alien Interview – Victor Returns 11 Years Later (Part 2 of 2).

I 1997 ble Victor intervjuet av den kjente UFO-journalisten Art Bell, og her redegjør han for ulike omstendigheter rundt alien-klippet, inkl. hvordan han fikk tak i det. Han nevner også at «kaninhullbasene» S4 og Area51 ikke lenger huser utenomjordisk liv.

For del 5, klikk her

For del 6, klikk her

For del 7, klikk her

For del 8, klikk her

Flyvning-historikeren Michael Schratt (som har «black projects» – mao. topphemmelige prosjekter knyttet til avansert fly-teknologi som spesialområde)  har i nyere tid fått tilgang til de ulike nivåene i det nedlagte underjordiske komplekset S4 i Nevada-ørkenen. I denne oppsiktsvekkende videoen forteller Schratt om den berømte alien ved navn J-ROD (basert på info fra Dan Burisch). J-ROD levde i det underjordiske anlegget S4 i over 4o år.

Det topphemmelige prosjektet het Project Aquarius og dreide seg om kontakt mellom mennesker og romvesener/aliens – på jorden.

Etter ca. 3 minutter i videoen vises enkelte tegninger fra innsiden av det engang så superhemmelige S4-komplekset. Enkelte av temaene som Michael Schratt berører omhandler også S4.

J-ROD (JAROD), utenomjordisk med kult-status i det topphemmelige miljøet i USA som er omtalt i video-klippet med Michael Schratt. En av hans tidligere arbeidskolleger har beskrevet ham slik: «“I am a retired Air Force major. I worked with JAROD. We called him the ‘puppet master’. The most perfect non-human being in the universe. He actually had a good sense of humor. He could imitate anyone’s voice. A very clever creature.” Forøvrig har både Bill Uhouse (1924-2009) og Dan Burisch (f. 1964) møtt J-ROD – som selv kalte seg Chi’el’ah – gjennom sitt arbeid. J-ROD befinner seg ikke lenger på jorden. Tegningen er utført av Bill Uhouse, som arbeidet med utvikling av simulatorer for «rundfly-flyvning» i S4.

Videoen nederst viser et utdrag fra en konferanse i Zürich i 2009 der mikrobiologen Dan Burisch forteller om J-ROD (hvis virkelige navn var chi’el’ah). Burisch sier bl.a.  «The J-ROD that I was exposed to..

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

167 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Det fins t.o.m klipp av Roswell-romvesner, uten at jeg vet om klippet er autentisk eller ikke?

Døm selv! :)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Autentisk eller ei. Det er ganske enkelt; enten er vi alene. Eller vi har alltid vært del av en større universiell community. Hvis så, er det så utenkelig at bad-aliens har taken over, med all sin tekno-manipulerende konspirative know-how.

Og hva vil det si å være det motsatte. Det er kanskje prøvelsen nå, å forstå den siden som har motstått og forstått the other side? Det er kanskje derfor de er,…the other side? Hva er det

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Jeg vet at det er flere teorier rundt UFO-fenomenet og «romvesner» tilkoblingen til alt dette. Problemet er at hvis disse såkalte romvesner er så pass intelligente som Jewwood liker å vise, må jo det bety at de er fullt istand til å ta kontakt med FN, istedenfor terrorforsvaret i USA med beryktende historie av hemmeligheter.
Jeg er også enig med skeptikere at det er fullstendig ulogisk av «romvesner», etter å ha reist flere lysårs avstand til å nå oss, og så sette igang med rampestreker som utenomjordisk bortføring, lemlestelse av dyr og mennesker, ødeleggelse av åker ved laging av kornsirkler, uprovesert flygning over forbudte flysoner osv.
Etter å ha studert ufo-fenomenet i flere år kom jeg til følgende 3 forklaringer:
1) Det er 100 % jordisk teknologi, først startet av nazistene etter påskudd fra de okkulte thule og vril samfunn:
http://discaircraft.greyfalcon.us/JFM.htm
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/8139811/Nazi-spaceship-film-sparks-UFO-debate.html

Denne hypotesen er mest troverdig da etter 1940-tallet har ufoaktiviteten akselerert ift. fortiden:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UFO_sightings

2) Det er snakk om interdimensjonale vesner, altså vesner som bor på samme planet, men er fra en annen dimensjon. Denne hypotesen kan forklare hvorfor de antatte «romvesnene» har så lite lyst å danne en formell kontakt med menneskeledere, og hvorfor de plutselig dukker opp et sted og så forsvinner minutter senere:
http://www.youtube.com/watch?v=sthUYzBFIV8

Den kan også forklare «gamle astronaut» teorier, der interdimensjonale vesner ble gitt status av «guder» av primitive mennesker pga deres teknologisk overlegenhet:
http://en.wikipedia.org/wiki/Interdimensional_hypothesis

3) Den siste hypotese er minst troverdig, men kan lenkes til både første og andre hypotesen:
Hulejord-hypotesen. Det er snakk om avanserte sivilisasjoner som bor under overflate sivilisasjon, og de kan nås via enkelte åpninger forkjellige steder på jord, primært ved jordens geografiske poler. Hitler sendte en ekspedisjon til Antarktis og fjerne østen til Himalaya i håp om å finne en slik åpning. Det er mulig at etter atomvåpen-sprengninger har disse underjordiske sivilisasjoner blitt tvunget til å handle med «oss» og derfor ble mange av de dokumenterte UFO-observasjoner etter 1945 skjedd rundt omkring USAs største atomvåpen-lagre og rakettskytings baser:

http://www.reuters.com/article/2010/09/15/idUS166901+15-Sep-2010+PRN20100915

Så der har dere noe å fordøye folkens. Pass godt på at at eliten liker å selge utenomjordiske hypoteser mest, siden de selv vet at det er muligens et løgn og svindel. Hvordan kan det ha seg at milliardervis av år med fraskilt evolusjon har brakt med seg utenomjordiske vesner som er så identisk med oss selv: 2 øyne, 2 ører, en nese osv :D
Det er ulogisk med tanke på den måten evolusjon fungerer naturlig. Disse reklamerte romvesnene er langt mer jordiske enn det vi blir fortalt fra «fløyteblåsere» ;)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Jeg har sans for din kritiske vinkling Arif. Ville ikke det være den ultimate illusjon. All alien/ufo-historier, er menneskeskapt. (Bare for å erverve makt?) Det er makt i å beherske luftrommet time/space, eller gi uttrykk for å gjøre det. Bare det å kunne bevege seg i fra kontinent til kontinent med teknologi som til enhver tid synes utenkelig, og overraskende. For ikke å si fra planet til planet.

Tilbake til dine teorier, og mitt utg.pkt. Enten alene, eller not. Alene, så er all alien/ufo-.stories skapt av oss. Og da faller alle reptil og ellers inter/intra-dimensjonale teorier i fisk. Eller er alien en bevisthet som kan ta former som vi ikke forstår. Alien form, hvordan forstå det. Hvis vi benekter det, og ikke gir det kredibilitet. Hva er alien?

Ikke alene, har vi hvor mange alternativer for mulige «virkeligheter»? Kan det da være mulig i «deres» opplevelse av tid og rom, at det vi opplever som tusener av år, for dem er kun…kort tid. Hva om de er egentlig masters som flyter i sin tilværelse og kommer tilbake for å se om vi er klar for avansement.

Hva om de som nå går under eliten, ikke har kontakt med det vi tror er «bad» guys, men en annen outcast bad-energy. Hvor mange har forlatt jorden i troen om hva er hva? Og blitt «sluset» inn i den samme gamle mølla. Om hva er hva. Hva om «hva» er hva du gjør det.

Midsummer, streaming. Eller var det …dreaming:) (Hiver en kubbe på bålet)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  arifkarim
12 år siden

Kommentar til Arifkarim,
1) Med unntak av anunnakiene fra Nibiru kan vi gå ut fra at ALLE ET-grupper som besøker oss behersker det å skifte mellom forskjellige densiteter eller frekvensplan, ellers ville de ikke ha hatt TID til reise fra sin planet til Jorden.
2) At US-UK har utviklet disse flate triangulære flyene (som mange vil tro er romskip), og i tillegg har diverse «muséer» med modeller/eksemplarer som de ikke får til å virke, betyr ikke at da må ALLE ufo-rapporter være observasjoner av jordisk teknologi. UFO-rapporter kan være observasjoner av begge deler.

AssFaltum
AssFaltum
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Ja selvfølgelig, ET må jo reise i flere lysår om de skal nå jorden.
For det kan jo ikke være slik at de kan ta snarveier gjennom «wormhole», om de skulle ha 1milliard års forsprang i teknologi.

Alvorlig talt, vi mennesker er tilbakestående sammenlignet med andre intelligente utenjordiske vesener.
Det finnes idag ingen tvil om at ET er på riktig, ref til alle pensjonerte tidl amerikanske offentlige ansatte som den senere tiden har vitnet.

Vi har helt andre ting å bekymre oss for nå.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Hvis dette er en spesialeffekt-produksjon a la Flåklypa Grand Prix

var det et pussig påfunn å sende inn de der sykepleierskene på slutten.

Det ville jo være et animasjonsmessig C-moment som trolig hadde en krevende teknisk utførelse som ville gjøre det lettere å bli avslørt. Og hvordan kom produsentene i det hele tatt på en sånn ide hvis målet var å lure flest mulig?

Det ville jo være mye mindre teknisk krevende å vise ryggen til en alien som monotont og stakkato spaserte bort til sin UFO som stod parkert i skyggen ikke så godt synlig.

Skjønner godt at ingen har giddet å anbefale denne mini-filmen på Facebook. Hvor uinteressant er vel ikke det som muligens er en usexy grå alien sammenlignet med deltagerne på Paradise Hotel? http://connect.in.com/paradise-hotel-2/photos-1-1-1-f89dc5abcc41eb79b3fd2257a0149866.html

Hva med å introdusere en ny TV-serie som het COSMIC HOTEL, der halvparten av deltagerne er mennesker og den andre halvparten aliens? Selv om det kanskje ikke ble så mye dating og sjekking så ville nå jeg synes at det ville vært interessant å følge med, liksom bare for å se hva som skjedde mellom deltagerne.

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Seriøst! Du tror vel ikke dette er ekte? Denne er like ekte som «Alien Autopsy» filmen fra begynnelsen av 90 tallet. Alt vi ser er en svart bakgrumm og et ansikt som kan være en maske. Vi ser ingen kropp, armer eller lignende.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Starwolf
12 år siden

Du som kaller deg Stjerne-Ulv – hvorfor kan ikke dette være ekte?

Det er en kjent sak at det har levd aliens i S4. (Google «S4 alien» eller «S4 alien craft»).

Selv om «alien autopsy» og mengder av annet UFO-junk er faket betyr det ikke at alt er faket. Vi er ikke alene i universet og at aliens har vært på jorden bør ikke være en bombe for deg som kaller deg StarWolf.

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Som tidligere «believer» så tro meg. Jeg har sett det meste og leste det meste. faktiskt det blwe så mye utrolig som visstnok hadde skjedd at jeg begynte å tvile fordi….

Alt vi sitter igjen med er amatørmessige opptak, uskarpe bilder, og vitneforklaringer fra folk som tydligvis har helt andre motiver. Påstander om at alt dette er skjult, men intet skjer når såkalte whistleblowers outer strengt hemmelig informasjon. Hvorfor er f.eks ikke Lasar m.f. satt i arresten? Selv Lasars påståtte utdannelse finnes det ikke spor av på noen av de skolene han angivelig har mottatt sin høye utdannelse.

Om det er liv der ute? Helt klart, men om de har kommet hit? Det har jeg faktiskt aldri sett bevis for.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
12 år siden

DU kan jo bare se deg i speilet så får du bevisene dine på at vi er blitt besøkt av Aliens Stjerneulv :)

Ifølge historiske dokumenter i kileskift fra sumererene er så er vi adamer, en slaverase skapt av Annunakiene for 420 000 år siden

Seff har vi blitt besøkt til alle tider, man ser i Peru der Nazcalinjene ligger at hele fjelltopper er borte, hullbelte på mange mange kilometer viser at enorme maskiner har opperert der og grav mineraler, man finner over 500 enorme pyramider over hele verden, mange under vann

Olmekene bygde verdens største underverk Cholula pyramiden på 4.5 millioner kubikk lenge før mayene ankom stedet
Giza pyramiden er til gjengjeld «bare» 2.3 millioner kubikk

Olmekene selv sier at de var kjempene som fra himmelen til jorden kom som bygde pyramidene

Men seff det kan jo godt være at Sumererene brukte hundrevis av år og millioner av timer med kileskrift på steintavler bare for at dem ville dra en spøk for skepsisforumet dem regnet med ville dukke opp noen tusen år senere

At samtlige pyramider er bygd av studenter fra ulike skepsis forum i verden for å lure sannhetssøker miljøet skal en heller ikke se bort fra

At det er funnet gullgruver i Afrika og andre steder i verden som er flere hundre tusen år gamle betyr bare at apekattene før i tiden var mer glad i gull enn bananer

Alt tyder på at vi er amøber som er blitt til fisker som så er blitt til apekatter og så mennesker, alt er telfeldig, livet er meningsløst og jorden er eneste planet i universet med liv, med en liten mulighet for at det kan være microorganisme liv på en av de andre 300 000 000 000 000 000 000 planetene der ute i følge verdens fremste forskere og vitenskapsmenn, det er heller ikke foutsetning for liv på de billiarder av andre universene i multiverset

Når vi dør så er vi død, bevisthet er en diagnose på skrullinger :) he he

Mar
Mar
Abonnent
12 år siden

Jeg anbefaler dere på hvilken som helst søkemotor etter ordet nephilim.
Ellers anbefales denne bloggen:

http://newagedeception.blogspot.com/2010/06/alien-deception-of-last-days-nephilim.html

Terje
Terje
Abonnent
12 år siden

Er det i det hele tatt noe som ikke taes for god fisk her inne på nyhetsspeilet? -vel, untatt offisielle ting da!

Virkelig Alien? nope!

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Terje
12 år siden

Er dette selvironi eller selvforrakt?

Du er jo også «her inne på nyhetsspeilet», så jeg kan ikke se noe annet enn at du selv sier du tar alt for god fisk, men med unntak av offesielle ting, og videre spør andre «her inne på nyhetsspeilet» om de deler din virkelighetsoppfattelse.

Jeg forstår i grunn ikke problemstillingen.

Hva som er offesielt eller ikke kommer an på hvilken part i saken man spør, samtidig som at almengyldige teorier/påstander gjerne endrer seg over tid innad i partene. Ut i fra ordlyden gir du inntrykk av at det kun er `en part som med legitimitet kan pårope seg retten å innha den offesielle historien. Det er feil. Det du sikter etter er «almengyldig i vestlige land». Historien om de 19 kaprerene rundt 911 er eksempelvis ikke almengyldige eller offesiell i mange land utenfor vesten. Men i grunn er 911 et dårlig eksempel, siden det aldri rakk å bli hverken almengyldig eller offesiell før boblen sprakk.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Tror det er selvironi Sigr, Terje fikk en pluss tommel av meg siden han klarte å få meg til å trekke på smilebåndet her :) he he

Kanskje Terje S er komiker …………… Bip Bip … take me to your leader

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Hehe, nei ingen av delene, bare et oppriktig spørsmål med en duft av ironi og oppgitthet:-P
Med «her inne på nyhetsspeilet» mente jeg igrunn bar det som skrives i artiklene, men det er jo klart den passer for majoriteten i kommentarfeltet også ;-)
Man må jo nødvendigvis innom her for å lese, så da sier det seg selv at det ikke gjelder alle, meg inkludert;o)
Når man ser hva som blir publisert, må man jo spørre om det i det hele tatt blir vurdert på forhånd, eller om absolutt alt kommer «på trykk» -derav, om alt blir tatt for god fisk…

Takk for tommel opp smurfen, ikke lett å få det «her inne» uten å bevisst skrive det som majoriteten ønsker å høre.

Michelle
Skribent
12 år siden

Når menneskene skjønner at jorden vi bor på har en kjempestor sjel og aura, og at stjernene på himmelen er aliens, levende, tenkende, og da skjønner at alt er energi, alt er lys og lever; da blir det rart å forestille seg at vi kunne bli hypnotisert til å tro at det var mulig at bare vi mennesker hadde følelser og var alene i et uendelig univers..

Jostein
Jostein
Abonnent
12 år siden

Nå.20 år etter at Hubble teleskopet ble sent opp,har samtlige kameraer blitt byttet ut med UV-kameraer. Disse kameraene fanger opp bilder som går utenfor vår synsevne,dvs de fanger opp energi som vibrerer på et høyere energiplan,som f eks rønken,gamma og ultraviolett…der er flere dimensjoner enn disse også. Disse frekvensen kan ikke vi se med i vår 3-D verden.

I -96 ble disse bildene fanget opp av astronauter som jobber på en romstasjon i forbindelese med testing av en typ «dynamo» som skulle trekke ut energi fra rommet.
Slike kameraer er ikke salgbare for det kommersielle markedet…og hvorfor det? Hmmm…da skulle vi nok sett mange videoer
og bilder av ting vi ikke var men vi skulle se.
Jeg trur videoen taler for seg selv,og at dette ikke har noe som helst med menneskeskapte farkoster. Enkelte av farkostene har diameter på opp til 2-3 kilometer,vi snakker ikke om en jumbojet her.
Selv har jeg hele den 2,5 timer lange DVDen av hendelsen og utredningen som David Sereda gjør.

http://www.youtube.com/watch?v=o-F_wfFPdMw

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Jostein
12 år siden

Hubble «ser» ikke bare UV, her er noen av bølgelengdene http://www.spacetelescope.org/static/about/img/instrumentcomparisons.gif

Hubble ser ikke andre dimensjoner, det ser bare lys i andre bølgelengder enn det smale båndet vi gjør, men verden er den samme.
Du kan kjøpe deg både uv og ir kamera, løp å kjøp, men ikke forvent å se ufoer i str. opp til 2-3 km, de finnes ikke, selv om David Sereda har innbilt deg det.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

«Du kan kjøpe deg både uv og ir kamera, løp å kjøp, men ikke forvent å se ufoer i str. opp til 2-3 km, de finnes ikke, selv om David Sereda har innbilt deg det.»

Tosk, det postes flere hundre klipp av ufoer fra amatører og profesjonelle folk med uv, ir og vanlig menneskesyn kamera, hverdag. Kom deg ut av mainstream boblen før den tar deg :D
http://www.youtube.com/watch?v=t5yPnWBlKxk

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Forklar gjerne følgende trekant-ufoer tatt i nattsyn med IR-kamera:
http://www.youtube.com/watch?v=j3IQyJnGEyU

:D

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Og hvor mange av disse er i str. 2-3 km? At han vil se noe han ikke vet hva er, er vel kanskje helt sikkert, men det betyr ikke at det kan regnes for å være en ufo, og hvertfall ikke utenomjordisk av type intelligent styrt…

Trekantufoen i siste klipp, hvorfor er du sikker på et dette er et uidentifisert objekt? Det at du ikke vet hva det er, betyr ikke automatisk at det er uidentifisert! Det kan dreie seg om et identifisert fly, lysene kan være ir formasjonslys dersom det er et militært fly…, mulighetene er så mange flere enn at dette dreier seg om en ufo(sågar sånne evenukker fra nibiru eller hva det nå heter) -det er greit å si at man ikke vet hva det er, uten å derfra påstå å vite hva det er…

anhelina darko
anhelina darko
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Det er snodig, at de som sier leger og skolemedisin er late og ikke bryr seg, og konkluderer med at dersom det ikke kan forklares, så er det virus, er de samme som sier at dersom et flyvende objekt som vises på en youtube ikke kan forklares, så er det en UFO……………

Hvor har det blitt av etterretteligheten folkens?

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Kanskje denne fantastiske kornsirklen som dukket opp i Italia nå kan gi noen svar :)

Kornsirkel, Symbol for sumerisk Gud Sistnevnte Ea, Vises i Poirino Italia

http://www.thebigwobble.com/2011/06/crop-formation-symbol-for-sumerian-god.html

Den Poirino 2011 inneholder noen kodet informasjon. Blant annet inneholder den ytre kanten navnene «Sistnevnte Ea», kodet i ASCII. Dette er navnene på en sumerisk gud: Lord of the jord, guden for vann, skaperen av menneskeheten

En ny ASCII-kode ble trukket i avlinger ved Poirino, Italia den 20. juni 2011, og ser ut til å identifisere beskjære kunstneren som «Ea» eller «Sistnevnte» som var en høy, blond, utenomjordisk gud i gamle Sumeria.

En ny beskjære bildet som dukket opp i nærheten Poirino, Italia på 20 juni 2011 viser på sitt senter en stor syv-spiss stjernen, som tydelig ligner en annen stjerne-lignende beskjære bildet fra Lane enden ned i det sørlige England i juli 2005. At 2005 beskjære bildet spådde utbrudd av kometen 17p Holmes to år senere i oktober 2007. Kunne en annen kometaktivitet utbrudd være nært forestående?
Enda mer interessant, er en serie på syv stråler langs utsiden av den nye beskjære bildet ved Poirino skrevet i åtte-bits ASCII-kode, og synes å identifisere beskjære kunstneren som «Ea» eller «Sistnevnte», som var en høy blond ekstra -jordiske guden i gamle Sumeria. Ifølge gamle legender, skapte han og Innanna moderne mennesker ved hybridizing sperm fra den mannlige gudene med egg hentet fra lokale urbefolkningen, som allerede levde på jorden for titusener av år siden

Vidoen av rombasen som ble sett av millioner på 2 dager ble øyebliklig fjernet

Folk som har brut avansert fotosoftware og analysert rombasen er ikke i tvil om at den er ekte men er den Alien, Nazi eller NASA, NASA kan vi utelukke siden den ikke er retusjert på Google, Nazi samarbeider med NASA så da kan vi utelkke det også, mao så er det Alien romstasjon på Mars

http://www.youtube.com/watch?v=sTJt0LJZG2k

Denne videoen er fjernet av bruker står det men mye tyder vel på at det er CIA som har «slettet» selve brukerene som lastet opp vidoen av funnet sitt på Mars

Sout Park har jo også en fin episode om en hodelus koloni der en lus begynner å tenke selv og sier at vi lever på et levdende organisme, denne lusen som mener at deres verden er en levende organisme med egen bevistehet blir seff hånet og latterliggjort av de andre før han blir skutt

Det er vel det samme skeptikerene gjorde med de som hevdet at jorden var rund og de som mener at planeten vår har bevisthet

Som i alle Illuminati filmer så er jo her en moral også

Hodelusene formerer seg og øker sin velstand helt til deres verden med egen bevisthet ikke klarer mer og bruker lusegift shampo :( :'(

På mandag vil vi nesten bli truffet av en astroide som NASA fant for noen dager siden, den vil pasere bare 11 000 km fra oss ( månene er 400 000 km unna )

Den er helt ufarlig og skulle den endre litt bane så vil den mest sannsynlig brenne opp før den når jorden på samme måte som i Tunguska i 1908 :)

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/06/23/newly-discovered-small-asteroid-will-make-close-zip-past-earth-on-june-27/

matata
matata
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Veldig heftig med automatisk oversettelse …

… og veldig begeistret kan en bli når saken er at man kan finne å få til akkurat det en ønsker å finne å få til.

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

«Den Poirino 2011 inneholder noen kodet informasjon. Blant annet inneholder den ytre kanten navnene “Sistnevnte Ea”, kodet i ASCII. Dette er navnene på en sumerisk gud: Lord of the jord, guden for vann, skaperen av menneskeheten»

Noen spesielt god grunn til at romlingene viderebringer hilsninger fra sumeriske guder vha binær ASCII i stedet for kileskrift?

mrbazooka
mrbazooka
Abonnent
12 år siden

Ta en titt på dette da

matata
matata
Abonnent
Svar til  mrbazooka
12 år siden

Det er jo akkurat det jeg sier jo: Man kan få til akkurat det en ønsker å få til.

Beklager, men YouTube KAN være noe av de mest useriøse kilder som finnes!

UFO,s finnes på en eller annen måte, men ikke på YouTube!

mrbazooka
mrbazooka
Abonnent
Svar til  matata
12 år siden

Jeg er som er skeptisk til mye, men dette klippet ser ganske ekte ut for meg… men hva vet jeg..

mrbazooka
mrbazooka
Abonnent
Svar til  mrbazooka
12 år siden

hvis mann laster den ned og se den på tven, vil du ser mer detaljer. mye som skjer..

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  mrbazooka
12 år siden

Selv i HD, er det vanskelig å skille mellom ekte og falsk klipp av antatte UFO-er. Kameraprodusenter har allerede kommet med 3D-kameraer og dermed blir man kvitt store deler av disinfo-idioter som er bare ute å lage narr av «troende» ved å poste falske, redigerte klipp :D
Neste gang en påstår å ha filmet UFO, be ham å sende materialet i originalt MVC (3d-video og 3d-lyd) eller MOP (3d-bilde) format:
http://3dvision-blog.com/sony-vegas-pro-10-0d-with-mvc-support-is-now-officially-available/

På den måten slipper man lett latterliggjøring fra nektis-leire som i årevis har proklamert 2d-bilder av UFO-er som linseeffekter, naturfenomener, ballonger, fugler, lyn, gasser eller rett og slett så enkelt som: hoax :D

Hvis 3D er fremtiden, må også fremtidens UFO-er tas i 3D-format. Dermed blir det utrolig enkelt å finne avstanden og størrelsen på det ukjente flygende objektet. Redigerte 3d-filer skal ikke tas for godfisk. Kun de som kommer direkte fra minnebrikken til 3D-kameraer ;)

Michelle
Skribent
Svar til  mrbazooka
12 år siden

FANTASTiSK HERLiG!!!!!!!
Hjerteligst TAKK, ser mer enn helt ekte ut for meg ialefall.-)

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  mrbazooka
12 år siden

Og her er forklaringen på at UFO over London-videoen er falsk http://www.youtube.com/watch?v=7N9HAH3lBeY

Michelle
Skribent
Svar til  Starwolf
12 år siden

Jeg vet UFOer eksisterer fordi jeg kjenner flere som har sett de, men takk for denne videoen, det er bra å få avslørt de falske videoene, jeg syntes det var noe muffins at YT lot videoen få så mange seere så fort, det er jo opp igjennom årene uansett så mange offisielle vitner, filmer og bilder likevel.-)

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Jeg VET også at det finnes UFO. Men snakker vi om samme sak?

For meg er UFO noe som ligger i navnet, uidentifisert ukjent objekt eller (optisk) fenomen observatøren ikke kan forkare. Når objektet er påvist som fugl/fly/hjulkapsel/lampeskjerm/fly/værbalong eller ikkejordisk flyvende farkost/fremkomstmiddel opphører det å være en UFO.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Slapp av Starwolf, vi prater om det samme.-)
Utenomjordisk Flygande Object.-)

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Michelle, la oss holde oss til den opprinnelige definisjonen av UFO, Uindentifisert Flyvende Objekt elelrs blir det bare rør.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Vi kan ikke det når UFO nå også brukes om identifiserte flygende objekter også med personell etc UFO omfatter altså langt større begreper enn uidentifisert, husk språket er i utvikling og ord kan skifte mening.-)

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Jodda, UFO har omtrent blitt synonymt med romskip/fartøy av utenomjordisk opprinnelse. Men hva vi har sett av videoer her i det siste passer ikke med den «nye» definisjonen fordi det IKKE er bevist at de er utenomjordiske.

Michelle
Skribent
12 år siden

Hvor er kloke Smurfen vår a? Er det her du er snille Smurfen?:
http://www.vgtv.no/#!id=41894

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Det ser ut som en UFO flyr forbi fra høyre mot venstre etter 6 min. 14 sek. i del 2 av Victor Returns 11 Years Later!

matata
matata
Abonnent
12 år siden

Tror at for noen av oss som liksom er helt sikker på at rundt omkring i universet finnes liv – høyyyt utviklet og viderekommet, blir på en måte slike ting som ”The Alien Interview” en slags tilbakestående måte å presentere evidence på.

Eller kanskje en framgangsmåte eller mangel på nøkternhet som krenker ens overbevisning.

Hvis den godeste Gaarder vil forsøke å overbevise folk som tviler, syns jeg han kanskje skulle begynne å lete andre steder enn på YouTube.

Ufo,s som besøker menneskene på Jorden, flyvende gjenstander og mystiske lys som beveger seg, tilsynelatende utenfor de fysiske lover, – hvorfor kommer de aldri ut av sine farkoster og sier hei og håndhilser på de fremmøtte.

Neida, men på YouTube sitter dem i mørket med mystiske lyder av musikk og blir filmet.

Hvis utenomjordisk inteligens er real, tror jeg det må være noe helt annet enn vi tenker oss. Kanskje utenom vår fatteevne – kanskje fra utenfor dette univers, eller fra andre dimensjoner? Hvem vet, men der er noe … og dem lar seg ikke tas «til fange” av mennesker – tror jeg.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

UFO i daglys, tatt på direktetv, er jo ikke nytt. Lignende har skjedd i Tyrkia også:

SÅ kan man jo spekulere om det er snakk om hologram eller om det virkelig er noe «fysisk» ved dagens fleste UFO-obervasjoner ;)

anhelina darko
anhelina darko
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Hans,

Hvordan kan du si at dette er en ubestridelig UFO?
Tuller du bare, eller mener du fortsatt at en dårlig filmet youtube er evidens for troverdigheten i innholdet?

Hva mener du i så fall om denne:
http://www.youtube.com/watch?v=RTLVMKtn0Ew

Det som skremmer meg mest med den slags påstander som du kommer med her, er at du fremlegger hva som helst som om det skulle vært uten tvil at dette er en sannhet, noe som overbeviser en del lesere, på tross av at du VET at det selvsagt er rom for feil og at mange har det moro med å lage b-kvalitet youtuber fordi det gir en opplevelse av realisme som er ufarget.
Det blir på samme måte som for eksempel «Blair Witch Project» som ble laget som en dokumentarfilm, og halve USA trodde det var nettopp det det var.

Hva skal til for at du skal legge inn en margin som gjør at man kan få lov til å tenke selv og finne ut av hvorvidt det er sant eller ikke, i stedet for å publisere slike ting og prøve å massesuggerere folk til å tro på det du sier?

Vær forsiktig, for noen mennesker starter tunge kulter basert på «sannheter» som kommer frem av slike påstander. Ref. Hale Bopp og lignende episoder gjennom historien.

Kun ment som en oppfordring for å holde seriøsiteten på forumet høyere.

ola
ola
Abonnent
Svar til  anhelina darko
12 år siden

Ikke godt og si hvilke videoer som er ekte og hvilke som er falske, men ekte videoer av UFO’er og ET-v’er finnes. Så at folk påstår på det sikre at det finnes er ikke noe farlig. Det som er farlig er mennesker som hardnakket benekter veldig mye som veldig mange har sett og filmet.

Inteligente romvesner finnes, og de har vært og er sannsynligvis her nå.
Jeg kan påstå dette fordi jeg har sett en ET-v ikke mindre enn 50meter unna, i ca 2 min. Om du eller noen andre tror meg eller velger å gjøre narr av meg betyr ingenting for meg, fordi jeg vet hva jeg så. Og det er viktig at folk er klar over det så ikke vi en dag får «The God Shock» som Erich Von Daniken skriver om.

anhelina darko
anhelina darko
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Så, det du sier, UFO, er at siden noen mener at Ufoer med romvesener finnes, så er det greit å lyve, drive massesuggesjon og påvirke massene med usanne historier, siden det er mulig at det kan være sant at noen andre lignende historier er sanne?

Merkelig holdning til sannheten av noen som kaller seg truthers!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

«Jeg kan påstå dette fordi jeg har sett en ET-v ikke mindre enn 50meter unna, i ca 2 min.»

Kan vi få vite mer om denne hendelsen, eller skal vi ikke-vitende ta denne påstanden din som godfisk? :D

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

hehe du er igang med å forandre på hva jeg sier igjen? ;)

Hvem bestemmer hvilke filmer som er ekte og hvilke som er falske?
selfvølgelig er nok de fleste på youtube falske, men det kommer helt ann på, bare fordi noen sier den er falsk gjør den ikke falsk, og vice versa.
Det er veldig mye filmer av UFO’er andre steder enn youtube, og de fleste som ser de har nok ikke kamera med seg, det sier seg selv at det blir dårlige bilder med mobilkamera på natta osv. Og veldig mange som ser UFO’er forteller det nok ikke til så mange, jeg sa det kun til mamma når jeg så en ET-v i 1996, og det er først i år jeg har begynt å fortelle det til folk.

Det er værre å juge og drive massesuggesjon ved å fortelle at det ikke finnes inteligente romvesner på denne planeten, enn det er å påstå at en film på youtube av noe som 100% sikkert finnes på denne planeten men mulig den videoen er falsk. Det er nå min mening.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

afrikarim, jeg kan skrive ned hva som skjedde igjen i morgen, nå skal jeg sove. men jeg har lagt det ut et annet sted her, men tar vel lengre tid å finne enn det tar å vente på at jeg har sovet ferdig og skrevet det i morgen:)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

@ UFO
eller du kan poste den her på paranormal.no:
http://www.paranormal.no/forum/phpbb3/viewtopic.php?f=33&t=22757

Forumet er for likesinnede som deg, de som har sett / erfart UFO på nært hold :D

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

afrikarim: Den gang jeg så en UFO (ET-v) var i 1996, jeg var 13 år og gikk på 4H, jeg hadde valgt friluftsliv det året, og vi var på Tiurleik på våren, det var første natta, vi lå på rekke og rad og sov med beina i retning en slak liten dal med lyng.
Så på morgenkvisten, kanskje 4-5 tiden, hadde ikke klokke eller mobil på den tiden, våknet jeg av en svak lyd, en slags summe lyd, som en trafostasjon bare litt dypere lyd, så kikket jeg til høyre, og der kom det noe flygende veldig sakte fra høyre og mot venstre i den lille dalen, jeg blir helt skjelven men sitter helt stille og følger med, på det nærmeste, når den var rett foran meg var den ca 50m ifra.
Den var laget av et slags svart grovt metal, grunnflaten var vel omtrent en likebent trekant, den hadde ingen propeller, rotorer, jetmotorer eller bevegelige deler på utsiden, men den hadde et veldig hvit lys under og den hadde noe rødaktig lys på seg. Fra siden var UFO’en også en slags trekant, men gikk litt opp der det ville vært naturlig for en/to personer å sitte.
Jeg så ingen vinduer, men det var ikke samme svarte grove metallet der vi ville hatt vinduer. Bak var det noe mere hvitt lys men så forsvant den.
Jeg har aldri funnet noe menneskelaget fly/helikopter som ligner noe, eller kan fly så sakte og så stille, stealth flyet kan ligne litt på grunnflaten, men ikke noe mer enn det.

Jeg sa det ikke til de andre på turen, ikke som jeg husker nå iallefall. Kun til mamma, og tror ingen av de andre var våkene, da har iallefall de også vært stille om det.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ola
12 år siden

Misuner deg den opplevelsen UFO :)

Kansje det var noen av kjempene som er funnet nå som var ombord i skipet du så :)

http://www.eutimes.net/2011/06/cemetery-of-giant-creatures-found-in-central-africa/

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Ja, når jeg tenker tilbake på det så får jeg sommerfugler i magen, for det er ikke snakk om noe lysende kule på lang avstand, så det er liksom ikke tvil, jeg har prøvd å forklare det bort, men det går ikke. Jeg er veldig glad for den opplevelsen, så jeg har noe håndfast i denne verden av løgner og illusjoner.
Så for meg personlig er det ingen tvil. Og når jeg, og millioner av andre har sett det, så har selvfølgelig div regjeringer eller militære eller div byråer rundt omkring sett det.
Men hvorfor holder de det hemmelig?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

«Men hvorfor holder de det hemmelig?»
De vil ikke innrømme at de allerede har denne teknologien i sorte prosjekter :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ola
12 år siden

Det hersker liten tvil om at du har rett der Arif :)

Svina skal hemligholde alt men vi som betaler lønne deres skal ikke få lov til å være anomym på nett engang

Denmark Police Propose Ban On Anonymous Internet Use

http://www.huffingtonpost.com/2011/06/23/denmark-anonymous-internet-ban_n_883339.html

Vi får vel snart gjøre som i Hellas, Egypt og resten av Europa for å innføre demokrati igjen :)

Her er litt mer om den kommende alien invasjonen, IT teknologi og prosjekt blue beam :)

http://video.google.com/videoplay?docid=-2061006209912828289&hl=en#

anhelina darko
anhelina darko
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Er ikke meningen å vri på det du sier UFO, men når du er uklar, så må jeg jo tolke det dit jeg leser det.

Det siste tolker jeg som at du synes det er greit at noen lyver, så lenge de lyver om noe du tror på, mens hvis andre lyver om noe du er skeptisk til, så er det ikke greit……

Jeg har store problemer med å forstå moralen i dette. Skal man velge hva man skal tro på med terningkast, eller skal man bruke hodet, legge sammen to pluss to, og prøve å vise at man har en viss integritet når man viser holdninger til ting?

Hvis jeg sier at jeg generellt ikke tror på UFO som Michelle definerer det, men at jeg gjerne tror at det finnes fartøyer som er under test som kan gjøre at folk tror det er utenomjordisk teknologi siden det er hemmeligholdt, så føler JEG at min tolkning av dette er skrekkelig mye mer realistisk enn at det er utenomjordiske vesener som forviller seg inn i et skogholt hvor UFO er på telttur og tilfeldigvis blir observatør av teknologi fra en rase som er oss langt overlegen, men som alikevel er dumme nok til å la seg avsløre av bønder på tur?????

Så spør noen, hvorfor holdes i så fall slik teknologi hemmelig?

DET er temmelig innlysende, og man trenger vel ikke være rakettforsker for å forstå at å eie kunnskapen om slik teknologi gir et ENORMT forsprang innen våpenteknologisk utvikling og krigføring.

På den annen side, så er også det temmelig urealistisk, med tanke på at vi fortsatt sender folk i jagerfly for å bombe og skyte på mål, i stedet for å bruke disse fantastiske militære flyvende objektene som tydeligvis både er raskere enn ALT annet på jorden, og kan bevege seg i mønstre som bryter med fysiske lover.

Igjen, hvor blir det av etterretteligheten her? Jeg sliter med å forstå poenget med å publisere artikler og påstander om «fakta» som vises frem på youtube, og synes det er trist og totalt umoralsk at noen synes det er greit at ting som er falske fremlegges som fakta, siden det høyst sannsynlig alikevel representerer noe som noen tror på.

Hvis JEG tror på en ting og du noe annet, så ser du vel at denne holdningen vil føre til total moralsk forfall, og en total kaotisk verden basert på løgn, lureri og misbruk av potensiell makt, siden kun EN kan ha rett i en sak!

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Det du kommer med her Anhelina Darko: så føler JEG at min tolkning av dette er skrekkelig mye mer realistisk enn at det er utenomjordiske vesener som forviller seg inn i et skogholt hvor UFO er på telttur og tilfeldigvis blir observatør av teknologi fra en rase som er oss langt overlegen, men som alikevel er dumme nok til å la seg avsløre av bønder på tur????? Sitat slutt.

Det er typisk hersketeknikk som er standar å bruke for naive mennesker med litt lukka hjerne, hvorfor er det bare hillbillies og innavl som ser UFO’er langt ute på bygda osv? stusselig tankegang. Men du som er ekspert på romvesner da Anhelina, kan ikke du fortelle meg hvor romvesnene burde kjøre/fly siden de kjører på feil sted. Hva gjør de egentlig her? det burde du jo vite siden du viste den jeg så hadde forvilla seg inn på feil sted der det var noen bønder på tur.

Jeg anbefaler deg på det sterkeste og se noen dokumentarer eller lese noen bøker om UFO observasjoner, og hvem som har observert det, det er langt ifra bare bønder og hillbillies.

Anhelina skriver: Det siste tolker jeg som at du synes det er greit at noen lyver, så lenge de lyver om noe du tror på, mens hvis andre lyver om noe du er skeptisk til, så er det ikke greit……

Her driter du deg ut igjen, du lurte på det samme noen kommentarer over og jeg svarte og du fortsetter å tro jeg mener det er greit å juge.
Du må skjønne det at DU TAR FEIL, jeg har rett, og millioner andre har rett, det finnes andre inteligente romvesner, derfor blir det FEIL å påstå at det ikke finnes. Det er ikke bare en mening noen har, det er fakta, og jeg er ganske sikker på vi bor i/på samme verden, ERGO Det er inteligente romvesner på din verden også. Selvom du personlig ikke har sett de eller fartøyene dems.
Jeg er ikke noe spesiell jeg, siden jeg har sett et av fartøyene dems, jeg har bare hatt griseflaks :D

Så du frøken Anhelina, vennligst bli litt mer åpen og se sannheten for det den er, ikke det du vil den skal være

e
e
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
2 år siden

svaret kommer 9 år for sent bare:

Sound of Jupiter. Den synger så vakkert. Man kan reise langt i hjertet og sinn.

(Drops of Jupiter)

«But tell me
Did the wind sweep you off your feet?
Did you finally get the chance to
Dance along the light of day
And head back to the Milky Way

Tell me
Did Venus blow your mind
Was it everything you wanted to find?
And did you miss me while you were looking for yourself out there?»

Hørt om mannen som var så redd for å fly at han aldri landet? lol. Så synd at vi aldri fikk tatt den soy latte´n da.
R.I.P. Hans Kristian; mannen med det sterke blikket.

ps.
Hukommelse/Minnet er et mysterie som strekker seg langt forbi universets hjerte. Og det lever i alle cellene våre.
Det lever videre når kroppene dør, hvem vet hvor sjelen og sinnet reiser når man er ferdig med jordlivet?
Kanskje sitter du der oppe på en sky og titter ned på oss her inne i speilet og riste på hodet og ler av oss tullingene?
Eller kan hende fikk du den turen til Jupiter, som du drømte om? I så fall ble det vel litt lenger enn en weekendtur da :)
Kanskje flyr disse orda gjennom det store blå himmel-havet og finner deg der, over på den andre siden?
Jeg vet ikke mye om verken livet eller livet etter døden, men jeg er blitt skjenket en lys hemmelighet. Og det er at det alltid venter en stor skatt på alle gyldne riddere som måtte forlate dette jordlivet for tidlig. En belønning for alt det vi med tungt hjerte mistet og måtte forlate før vi var klare. Alt kommer til sin tid.

e.

anhelina darko
anhelina darko
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Hadde vært artig om du kunne svart på spørsmålet mitt Hans.

anhelina darko
anhelina darko
Abonnent
Svar til  anhelina darko
12 år siden

takker for tommel ned for å stille et spørsmål…..

Er det ikke lov å stille spørsmål til artikkelforfatteren?

ola
ola
Abonnent
12 år siden

SE HER: UFO’er (ET-v) over London 24 Juni :) :)

Fet video

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10088233

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Hvis du gidder å ta deg bryet så kan du jo også sjekke denne http://www.youtube.com/watch?v=7N9HAH3lBeY

desafi0
desafi0
Abonnent
12 år siden

@ahelina darko alt som flyr på himmelen som ikke kan forklares er jo UFO for fæn… U F O det er en forkortelse.. Må jeg si hva det er forkortelse for også?

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  desafi0
12 år siden

Ikke alle ufoer som vises på film er flyvende ting som ikke kan forklares! og er dermed ikke UFO;-) Så desafi0, når du ser en ufo på youtube så er det høyst sannsynlig ikke en ufo;-)

desafi0
desafi0
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Snakket jeg om youtube!? «alt som flyr på himmelen»

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  desafi0
12 år siden

joa, men det meste havner jo på youtube;-)

Nå er det jo svært lite av alt som flyr på himmelen vi ikke kan forklare…

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

«Are you a lizzard Mr. Rumsfeld» :)
http://www.youtube.com/watch?v=dK8Y2nO_8TM&feature=share

Tore23
Tore23
Abonnent
12 år siden

Att folk kan tro att det er ein alien fra ein annen planet di ser på den filmen der!
Er heilt utrolig, om det så skulle være ein alien, eller ein levende skapning, så burde jo vedkommende blinket med augene.

Di er jo fra ein annen planet, di er ikkje like som oss vil kanskje noken sei,
Men uansett, annen planet eller ikkje, om di ikkje har utvikkla auger av glass, så må di jo ha ein form for fuktighet på augene, pluss det hadde jo vært ganske upraktisk med tanke på att di ville jo fått store mengder støv på augene, og fått ting, som greiner etc borti heile tiden, og mesteparten hadde sikkert blitt blinde, og rasen død ut!

Tenk litt over det.

Michelle
Skribent
Svar til  Tore23
12 år siden

Visse aliens kan ha mere insektsliknende øyner. De kan også ha en gjennomsiktig hinne over øynene. Jeg har også hørt at mange av de ikke tåler lyset fra solen. Jeg er helt sikker på at de har visse aliens-raser av mere negative sorter nede i de mange bunkersene. Disse vesnene er over i rang til de forskjelige hierarkipyramidene på jorden. De har også en kontrollerende alien inne i et hemmelig rom i FN bygningen, som de rådfører seg med.

Tore23
Tore23
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Må berre spør eg, prøver du med vilje og få folk som tror på konspirasjoner med hvertfall noe snev av bevis, til og bli satt i eit dårlig lys? eller tror du på det du sier på eit seriøst plan?

De har også en kontrollerende alien inne i et hemmelig rom i FN bygningen, som de rådfører seg med.

Dette er jo heilt sjukt, og det finnes ikkje noe beviser for det, du kan heller ikkje bruke sunn fornuft til og overbevise deg selv!
Om eg skulle sagt att eg var ein alien, ville du da trodd på det, selv uten att du kunne lagt deg til eit slags overbevisning av fakta/sjanse/tilfeldigheter osv?

Michelle
Skribent
Svar til  Tore23
12 år siden

Velger du å heller tro på hjernevaskingen til myndigheter som leder kriger, fremfor å høre på alle sannhetsvitnene som ikke tjener fem øre på å fortelle?

Jeg har vært overbevist om alt dette i noen år nå, egentlig alltid visst at vi ikke er alene seff, og det er fortsatt ubegripelig at noen fortsatt tror vi er det, jeg fatter det bare ikke, men eneste forklaringen må være mind-control og at jeg selv har satt av den nødvendige tiden til å etterforske ting på egenhånd, og således avprogrammert meg selv.

Tore23
Tore23
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

For alt eg veit så finnes det liv andre plasser i unniverset, men di har nok aldri vært på joden, på samme måte som me aldri kommer til og komme særlig lengre enn det me har kommet.

Men om di skulle hatt en annen type grunnstoffer enn oss, og metaler eller matrialer som tåler varme/kulde på ein ennen måte enn det matrialene på jorden gjør, så….. trur eg fortsatt ikkje det har vært liv fra andre planeter på jorda.

Di eineste «bevisene» for det, er folk sine forklaringer, videoer på youtube som som funker like godt til bevis som snæ på ein tv skjerm.

Og du sier det ikkje er noe og tjene på dette alien/Ufo hysteriett? det er hvertfall berre tull, aliens holder jo på og bli ein slags religion for mange, folk setter sinn lit til att aliens skal komme og redde di osv, og med den type livs stil, kommer ofte allternativ medisin/livsstil, som det ligger masse!! penger i.
Eg sier ikkje att allternativ medisin er noe tull (For det har eg ingen erfaring med), men penger er det i det,
som med alt annet!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Tore23
12 år siden

Redde og redde Tore he he :)

http://www.youtube.com/watch?v=gq4izhwg3Mo&feature=related

Du bør vel kanskje gjøre gjemmeleksa di før du angriper andre eller har du lest i VG at det aldri har vært besøkende på jorden ?

Det som blir så latterlig er at folk som bruker tiden sin på såper, realty og sport kommer inn hit og forteller folk som har brukt tusenvis av timer på og fordype seg i temaet med å si dem tar feil he he

De fleste som hevder dem er apekatter ser max 5 min på Ancient Aliens serien så skjønner dem at vi er besøkt i årtusner ( Borsett fra strutsene da som stikker hodet i jorden for at dem frykter fakta )
Serien varer foresten i ca 20 timer :)

Ancient Aliens – The Mission 1 of 9

http://www.youtube.com/watch?v=_I5BYcI0DPw

Men men vist det føles behaglig å tro at vi er en telfeldighet som oppsto av seg selv som er totalt uten meninger så greit nok, fortsett og tro på det men ikke kom til meg og grin til høsten ;)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Apropos alien-life.

«A team of anthropologists found a mysterious burial in the jungle near the city of Kigali Rwanda (Central Africa). The remains belong to gigantic creatures that bear little resemblance to humans. Head of research group believes that they could be visitors from another planet who died as a result of a catastrophe.

http://english.pravda.ru/science/mysteries/24-06-2011/118302-giants_cemetery-0/

Neh, gå heller hit. Så får du den riktige historien. Hes-story
http://www.si.edu/

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

«Dette flyet kan nå alle mål i verden på under en time
USA vil teste verdens raskeste fly i dag.
(Dagbladet): I dag vil det amerikanske forsvaret teste verdens hittil raskeste fly: Det ubemannede Falcon Hypersonic Technology Vehicle 2 (HTV-2), melder Guardian.

Flyet er så raskt at potensielt vil bruker mindre enn en time fra London til Sydney i Australia.

Den mulige topphastigheten er svimlende: 20 ganger lydens hastighet (Mach).

Dette er ikke et fly som starter på en vanlig rullebane.

Flyet vil skytes opp til grensen av jordas atmosfære på en rakett fra Vandenberg Air Force Base i California. Der vil flyet kobles av raketten og på vei ned til jorda skal det komme opp i topphastigheten.»
http://www.dagbladet.no/2011/08/11/nyheter/utenriks/fly/rekord/rask/17634463/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Ja å nå har de mistet kontakt med det.

Forskerne skal ha mistet kontakten med verdens raskeste fly.
http://www.dagbladet.no/2011/08/11/nyheter/utenriks/usa/17641658/

Får håpe ikke «terrorister har fått tak i våpenet, unnskyld, flyet.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

SIkkert «aliens» har kidnappet den :D

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Hvor smart var det å sende opp dette våpenet når vi har hatt den kraftigste solstormen på mange år??

Det var vel ikke så smart?

– Det er røntgenstrålingen i lysblaffet som kan skape problemer for radiokommunikasjon og GPS, forteller Brekke, mens protonskyen kan ødelegge satellitter i rommet og skade astronauter.
http://www.storm.no/nyheter/giganteksplosjon-paa-solen-akkurat-naa-3554543.html

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Kanskje er «flyhistorien» bare en bakdør for noe mye mer spennende eksperiment vi dødelige ikke skal vite om? :D

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden
ola
ola
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Det ser litt ut som Millenium Falcon :) mulig det er en UFO :)

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Et fly som blir skutt opp til den ytterste atmosfære ved hjelp av en rakett.

Hva er det som er så revolusjonerende med det da – annet enn at flyet i sin glideflukt blir verdens raskeste …

Men for USA, som har stående styrker i ”halve” verden og med over og undervannsbåter på alle verdens hav, med både korte og langdistanseraketter, har vel den militære slagstyrken ingen betydning til eller fra med dette flyet.

-kan nå alle mål i hele verden på under én time … Ja, og hva så?

Onkel Sam har vel aldri slått på de minste trommene nei.
Men likevel høres dette noe rart og nytteløst ut – så rart at det nesten skurrer.

« Forrige artikkel

Ny integrert forståelse av menneskets historie

Neste artikkel »

Rockefellers NWO-planer avslørt av Aaron Russo

167
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x