/

The Alien Interview – Live alien på live film

21.5K visninger
3 minutter lesetid
167

Finnes intelligent utenomjordisk liv? Hvis det finnes – finnes det bevis – i et format som vi selv kan vurdere? Og hvis vi får presentert bevis på utenomjordisk liv – vil vi da tro det vi ser eller vil vi velge å avvise det fordi vi ikke kan tro at det vi ser er virkelig?

Nyhetsspeilet presenterer her det velkjente videoklippet ”The Alien Interview”. Innslaget viser en levende alien. ”Intervjuet” fungerer telepatisk, men noe stemmer ikke og seansen får en overraskende slutt som vises i klippet.

Dette historiske videoklippet er fra januar 1991, og filmingen skal ha funnet sted i det underjordiske anlegget (”kaninhullet”) ved navn S4, som befinner seg i Nevada om lag 25 kilometer sørvest for det mer kjente anlegget Area 51.

Videoklippet kom til offentligheten i 1996, ved at en person som opptrådte under dekknavnet ”Victor” kontaktet innehaveren av et filmselskap og presenterte videoen for ham. Victor viser også at han har mye innsideinformasjon om det topphemmelige programmet som omfattet samkvem mellom mennesker og aliens (som bl.a. den kjente mikrobiologen Dan Burisch også har deltatt i, se f.eks. her), noe som også er en indikasjon på at filmklippet er autentisk.

Fløyteblåseren Bob Lazar arbeidet også i S4, som driftes av marinens etterretning, Department of Naval Intelligence, “DNI” som det står til venstre i teksten under filmen.

ID-kort for Robert Lazar mens han arbeidet på det topphemmelige anlegget S4 i Nevada. (Legg merke til at det står “S4” i nedre venstre hjørne). Den offisielle arbeidsgiveren U.S. Department of Naval Intelligence forkortes “DNI”. Det står DNI til venstre i teksten i video-klippet.

11 år senere – i 2008 – lar Victor igjen seg intervjue. Det er en svært skuffet Victor som kommenterer den likeglade mottagelsen som hans grensesprengende video-bevis har fått, ikke minst blant de mange UFO-forskerne (“Ufologists”), som ikke har tatt seg bryet med å undersøke alle sider ved The Alien Interview for å få slått fast om det er ekte eller ei. Han gjør det også klart at de utenomjordiske ble mishandlet av menneskene (dvs. amerikanere med høy sikkerhetsklarering) og at de ikke lenger er på jorden som del av topphemmelige amerikanske programmer. Victor ymter om at de utenomjordiske har hatt et budskap til menneskeheten, og at dette ikke er blitt tatt på alvor i den grad det er blitt forstått, og at tiden nå er i ferd med å renne ut her på jorden…

Alien Interview – Victor Returns 11 Years Later (Part 1 of 2).

I slutten av del 2 av “11 år etter-intervjuet” gir Victor fra seg ulike elementer av innsideinformasjon som han gir uttrykk for å ha hatt tilgang til. Han nevner bl.a. at tidl. visepresident Dick Cheney “vet det som er verd å vite” om det topphemmelige utenomjordiske programmet og han gjør et poeng ut av hvor tidligere forsvarsminister Donald Rumsfeld befant seg den 23. mars 2008. Han skisserer også at jordens “endetidsscenario” nå er nær, uten at han spesifikt gjør det klart om dette er informasjon som er kommet fra aliens.

Alien Interview – Victor Returns 11 Years Later (Part 2 of 2).

I 1997 ble Victor intervjuet av den kjente UFO-journalisten Art Bell, og her redegjør han for ulike omstendigheter rundt alien-klippet, inkl. hvordan han fikk tak i det. Han nevner også at “kaninhullbasene” S4 og Area51 ikke lenger huser utenomjordisk liv.

For del 5, klikk her

For del 6, klikk her

For del 7, klikk her

For del 8, klikk her

Flyvning-historikeren Michael Schratt (som har “black projects” – mao. topphemmelige prosjekter knyttet til avansert fly-teknologi som spesialområde)  har i nyere tid fått tilgang til de ulike nivåene i det nedlagte underjordiske komplekset S4 i Nevada-ørkenen. I denne oppsiktsvekkende videoen forteller Schratt om den berømte alien ved navn J-ROD (basert på info fra Dan Burisch). J-ROD levde i det underjordiske anlegget S4 i over 4o år.

Det topphemmelige prosjektet het Project Aquarius og dreide seg om kontakt mellom mennesker og romvesener/aliens – på jorden.

Etter ca. 3 minutter i videoen vises enkelte tegninger fra innsiden av det engang så superhemmelige S4-komplekset. Enkelte av temaene som Michael Schratt berører omhandler også S4.

J-ROD (JAROD), utenomjordisk med kult-status i det topphemmelige miljøet i USA som er omtalt i video-klippet med Michael Schratt. En av hans tidligere arbeidskolleger har beskrevet ham slik: ““I am a retired Air Force major. I worked with JAROD. We called him the ‘puppet master’. The most perfect non-human being in the universe. He actually had a good sense of humor. He could imitate anyone’s voice. A very clever creature.” Forøvrig har både Bill Uhouse (1924-2009) og Dan Burisch (f. 1964) møtt J-ROD – som selv kalte seg Chi’el’ah – gjennom sitt arbeid. J-ROD befinner seg ikke lenger på jorden. Tegningen er utført av Bill Uhouse, som arbeidet med utvikling av simulatorer for “rundfly-flyvning” i S4.

Videoen nederst viser et utdrag fra en konferanse i Zürich i 2009 der mikrobiologen Dan Burisch forteller om J-ROD (hvis virkelige navn var chi’el’ah). Burisch sier bl.a.  “The J-ROD that I was exposed to...”

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

167 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
eee
eee
Anonym
1 år siden

BYGDEDYRET ørtifem

Jeg hørte på bygda at BYGDEDYRET var ute å rant, å herregud så redde de blei, hvem var det som vant? Kæm var det som endte opp som skrapa fant? BYGDEYRET med den fæle stanken, og tenna på tørk, kunne det være herr Mørk? eller var det herr Morken? eller kom diagnsoa med storken? Dette bygdedyret var jo rene uhyret! Det var kanskje ho “Kunna” som spøy og fikk psykose av å ha planta feil diagnose?
Men tufsa som ble bete av dette udyret ho lo godt ho, for ho hadde forlengst gjennomskua den bedritne driften. “Å Russland Russland du goda”, sang tufsa, for lille Norge med fredsprisen måtte være riktig så brisen for ikke å få med seg den, at våre kjære upperclass nordmenn kjører russerbil i stor stil. Ja fysj og fysj! Det gikk rykter på bygda at, der røk faan mæ trøgda! For slikt harselang det tåler ikke DEM, for de som henger høyt er sure og liker ikke å ha det gøyt. No sku de tørke av ho fliret og sette ho på vann og brød. Så de ribbet tufsa for alle åndsverk og delte de mellom seg, og solgte sitt hærverk på åndsverk. For sånn går det når man spiller på slufsa og jodler imot BYGDEDYRETs trampende fot. DE planla å ta fra tufsa alle kattan, for det var det eneste ho hadde att, etter at d hadde drept hennes kjæreste skatt. Så vokt dem for BYGDEDYRET, for sånn kan det gå, når man har tråkka farken på tå, og tære blir blå.

Også var det han der tøtten, de kalte han bare for nøtten, for de mistenkte at han likte å leke med knøtten. Ryktene på bygda skulle ha det til, at det hele var skjult undre et pyramidespill. Nei men det går nå faan meg ikke an? Men jaggeu viste det seg å være delvis sant! Bortsett fra at ryktene om knøtta, var planta av kjerringa til han med gullbøtta.
De hadde satt ut rykter om at nøtten satt barnevakt, og hadde lekt med lekene te knøtten.
Denne historien er riktig så stygg, at den må komme ut i avisa, men ryktene skal ha det til at dolken ble en notis i Brønnøysunds avis. (Å ja, det kommer mer om denne historia)

Og så var det den der jækla hora som ingen forstod et ord av, ho som spilte på slurva for hele hurva, og vifta med fitta for Bård Tufta (Å uffda, det var bare ment som en spøk, denne hora har ikke rørt tufta!) Ho som satt å drømte om eventyr doktorn, og andre skrømt som lekte gjømt. Det var faan meg ikke til å tro, at den hore ikke hadde pult på flere tiår! Det kunne ikke være sant, det gikk faan meg ikke ant, hadde ho gjømt dom i skapet? BYGDEDYRET holdt på å bli sprø, og nå holdt det på å dø! Den jækla hora, hadde en riktig så god historia, for man blir ikke baker av å bake et brød, man blir ikke frisør av å vaske gulvet det klippern, man blir ikke skipper av å sitta på båten hans! Et eple kan falle jævlig langt fra stammen, det kan trille hele veien vekk fra alle sammen, som henger der sure over trestammen.

Når sola rant, stod de der å spant, for ord kan dele, skarpt som et sverd, og har man ordet på sin side, så kan man smile, for da gir man seg itte, på grunn av ei jækla fitte, for da vinner man likevel, selv om man blir sin frastjålet finaleplass.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Det er mange som blir utsatt for justismord og karakterdrap. Åndsran og frarøvelser av verste sort. Vi skal avdekke alle disse metodene, finne de røde trådene, og fellesnevnerne. Og vi skal sette fri sjelene, og passe på at de ypper rike må la skuta gå, og de som ikke no har, får slippe å sitte på bar.

Vi skal dele det vi har, finne nye måter å løse problemer på, det finnes alltids et svar.
(Hvis noen vil ha skjev utsitta lenestol med katteklør og markert av kattepiss, så versegod)
Bedre er å slå seg på lag, med andre. Jeg tåler å stå i det, til siste slag.

PS. BYGDEDYRET ER TIL SALGS! Er det noen som ønsker harselas om noe Spess?
NAV kanskje?

NB. EN BESKJED TIL FN:
HVOR ER FORSKRIFTEN OM ÅNDSVERN?
HVOR ER FORSKRIFTEN OM AT INGEN SKAL BLI FRARØVET SITT MINNE?
HVOR ER FORSKRIFETN OM AT INGEN KAN GJØRE MICROCHIP INNGREP UTEN SAMTYKKE?
HVOR ER FORSKRIFTEN OM AT INGEN SKAL DØMMES FOR SITT SLEKTSNAVN OG SIN GENETIKK?
HVOR ER FORSKRIFTEN OM AT MAN EIER SIN EGEN HISTORIE?
HVOR ER FORSKRIFTEN OM DYREVERN, AT DE IKKE SKAL BLANDES MED MENNESKERS DNA?
HVOR ER FORSKRIFTEN OM SLAVEHANDEL OG SLAVEMERKER?
HVOR ER FORSKRIFTEN OM OVERVERN AV STAT OG STATLIG VIRKSOMHET?
Staten skal holde mange i ørene, men noen må holde staten i ørene også, slik at rettigheter blir overholdt.

MIND CTRL
MIND CTRL
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

CHILD TRAFFICKING HORRORS: Former CIA Officer along with eyewitness testimony confirms the horrors being committed against 8 million innocent children including sex slavery, rape, torture, Adrenochroming, organ harvesting, ritual murder and breeding for Pedophile predators. 
How long do these innocent children survive within the child trafficking system? About 2 years, because they are raped so many times a day and because they are so abused they reach their expiration date in about 2 years and then they are killed with impunity or they are ritually murdered if that is what they were bred for. This is the greatest injustice of our time and few people know about it.  
The CIA is heavily involved in child sex trafficking along with government officials, law enforcement, politicians, elites, churches and child services . It is a multibillion dollar business soon to surpass the illegal drug trade. Every year 8 million children are trafficked.
In the United States alone 800,000 children yearly go missing, in the United Kingdom that number is 230,000 yearly, in Germany it is 100,000 yearly and in Canada it is 50,000 missing children every year and the numbers are growing.  
Worldwide it is estimated over 8 million children disappear and go missing every year without a trace. But they are not missing, they are being kidnapped, murdered, raped and tortured by sick individuals that we continue to allow to exist in our society. Pedophiles are the most evil people in the world because they prey upon the innocence of our children. 
We as humanity should be outraged by these atrocities against our children. In the United States people are breeding children to sell them with no documentation which makes it easier to kill them. Children are being cut open while they are alive and their organs are being sold for up to $225,000 dollars. 
Former CIA Officer confirms Pizzagate should be an eyeopener for the world. He goes on to say that there are Pedophiles at the highest levels of our government and inside our child protection services who facilitate child sex trafficking. 
He warns that there is a great cause for alarm. The Elite appear to be seeking to infect local and provincial law enforcement officers with a taste for Pedophilia. There appears to be a very deliberate attempt to push this interest in Pedophile movies including movies that include beastiality. We are seeing movies where military men are raping children including toddlers. Evidence shows these movies may have come from Afghanistan from U.S. soldiers.    
The center of gravity for taking down the Deep State is Pedophilia. Pedophilia is the induction glue of the Deep State. Pedophilia is how the Deep State recruits and controls its people, it is also the achilles heel of the Deep State. Once the public realizes that the government is not protecting their children, then everything else about the government will be called into question. 
For change to happen in our world the American public needs to get angry, says former CIA Officer. If the American public gets angry we will stop supporting dictators overseas and we will close all our military bases. There are one thousand U.S. military bases around the world and they are not there for national defense, they are there to smuggle guns, cash, gold, drugs and small children.   
U.S. Eyewitness testimony describes how the CIA used the MK-Ultra-RSA mind control program on her and her Mormon family for many years. The original CIA handler for her family may have been Josef Mengele brought over from Germany through the CIA Operation Paperclip.  
Her true story is about generational incest, abuse, CIA child porn distribution and Satanic ritual families that have no idea what they are involved in on a conscience level. It’s about mind wipes, controlling those that have the most to offer, it’s about how the priesthood, sacred societies, freemasonry and satanic pedophiliac agenda is widely used to control governments, religions and local police to do their bidding.  
The eyewitness survivor goes on to say that the darkness loves to hide behind the light and recalls what happened with a Mormon Bishop when she was a little girl. The Mormon Bishop attempted to rape, sacrifice and kill her little sisters in the Salt Lake City Utah Temple. What she saw and heard as a child traumatized her.  
This is her testimony, she heard the screams of her little sisters in the basement tunnels of the Temple. When she got close to her sisters she could also hear a newborn baby crying and as soon as she got near the entrance of the room the baby suddenly stopped crying. She saw her little 8 year old sister placed on a black altar with a red table cloth. As she got closer to her little sister she saw the Bishop dressed in a black and red robe, he was cutting out the heart of the little baby she heard crying earlier. She was frozen in fear and saw the Bishop take a bite out of the baby’s heart that he just cut out. At that moment she and her sisters ran away, barely escaping with their lives.

Ritualistic child abuse is the most hideous of all child abuse. The basic objective is to systemically terrorize children until they are forced to disassociate. This disassociating process causes the child to develop a new personality which is useful to the abuser and the child can no longer remember the initial terror which is a protection for the abuser. 
This has alway been about money and power she goes on to say, it’s about keeping the drug cartels, violent gangs, human trafficking sex trade, child trafficking, child porn industry and human slavery as alive and lucrative as possible.  
To give you an idea of the large sums of money involved she explains that some children are used in snuff films and dissected live for organ harvesting for planned parenthood and their body parts sold to hospitals for $90,000 to $225,000 depending on the organ. Children with great DNA are also sold to families who are willing to buy them.  
Many of us have heard of the excretion called Adrenochrome. The Satanist remove children’s adrenal glands right after they have been terrorized and right before they are killed in rituals to extract this liquid the Elites use to sustain their youth and extend their lives. All this is really happening to the most innocent of life, our precious innocent children.
They are suffering the most excruciating pain and being tortured in the worst possible ways. If we do nothing to stop this evil, we are guilty of these horrific atrocities. We must end this now.

eee
eee
Anonym
Svar til  MIND CTRL
1 år siden

Løsrevne fragnmenter:

“We changed the future” (Noe av det siste jeg plukket opp)

“They open your pinealgland and removed the Golden ratio” (Forskning?)

“Donorchild” (Aner ikke hva det er, men noe jeg plukket opp nylig i bønn, høres ikke bra ut)

“Cultural ritual sexual abuse and murder” (Noe i Afrika et sted, plukket opp i bønn)

Og noe som slavemerket, slavetrade. Det foregår i det skjulte.

MIND CTRL
MIND CTRL
Anonym
Svar til  MIND CTRL
1 år siden

eee
eee
Anonym
1 år siden

BYGDEDYRET NR ØRTI

Æ hørte på bygda at det va ei tøtte som skull takas av trøgda, før ho hadde visst nok pæng lell, kom de fram tell. Ho hadde jaggu til både smør, salt og sukker og honning og melka meir enn folk flest. Men jaggu vart ho klein då ho åpna brevet fra ho “Kunna” med den falske diagnose, som fot i hose. Men tøtta ho tørka a både føtta, fetta og fliret tå både “kunna” og “klein”, då ho flirte så det ralla utover jordet. Va ho nepa i skallen? Ho som song eit skaldekvad om snåsakallen, karen som hadde vett i skallen. Han hadde ikke mye vrangforestillinger når han bad på den gode kraften fra Vårherre, det var nå Anna me de to merrene. Javisst var de vise, dei to som ikke kunne nå anna enn å fise og synge ei stakkars kjærringvise.
Enn skal være forsiktig i disse ulvetider, (Ja pass deg no så du ikke får ei diagnose, bærre fordi du taler i gåter og ordspråker) for BYGDEDYRET har fråden om kjeften der det farer med teften og for å se om der er mer å rive i stykker med tann-kjeften. De jækla kjerringene fikk visst aldri nok, dei stal både sukkerskål og smørekopp, men sjå, var det ein sukkerbit att lell?
Tøtta ho planla å fare på rømmen, om ho berre kunne finne at kallen mot strømmen. Han som var så jævla forbanna, for alt han hadde mista alt for ho som ville dele nista. Rasende skreik han te guttaboys, æ skal faan mæ vise ho tøtta, den store æva blir bytta mot den store skæva. Jaggu skal æ riva av ho trusa og vise kolles en lage barn, for tørtrjokking og joikesang fra andre sida, det e faan ikke nok til å fø fram eit ban. For ryktene skulle ha det til at kallen og tøtta skulle ha en pjokk, men han hadde for helvette ikke forre på a. Det var bare i hennes fantasi, at ting kom på gli. Det han ikke visste, var at ho ville han filleriste, før dei hoppa i høyet og hadde det løyet. Han hadde mista troa, mista dei store orda, om han bare hadde hatt litt mot, og tru på den gode krafta. Men neida, tøtta skulle ikke havne i uføra, av det var det mer enn nok fra før. Og tilgivelsen hadde han allerede fått, for lenge sida. Det er alltid en vei ut av uføra, man må bare være litt tålmodig og ikke legge alt og alle for hat. Tøtta venta bare på boka ho vart lova, så var alt fryd og gammen.

For alle de som gir opp alt for å hjelpe noen. I love you, whoever/(who ulver lol) you are :)

Ps. Noen tips om kur for lyne (haha lyme) disease. Jeg har symptomer igjen og må ha en motgift har jeg hørt rykter om.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Ps. De kan beholde det de fikk, men den neste skatten er min. For jeg skal finne den store Olavsskatten, og den som finner vinnern :)

eee
eee
Anonym
1 år siden

Hvordan kan man slette innlegg her inne? Husker noen nevnte det en gang men jeg har glemt det

eee
eee
Anonym
1 år siden

PS, DETTE ER GAMMEL INFORMASJON:

Jeg tror en del av dette handler om DNA uetisk forskning. Det er i allefall noe av det jeg har snappet opp, at de føkker med DNA og blaner dyr og mennesker osv. Grufullt å se noen behandle et vesen på en slik måte. Det viser hvor vemmelige vi mennesker kan være. Alle vesen har rett på et fristed på denne kloden. Alle arter skal ha et friområde. Det betyr (Inntil Vårherre kommer og endrer alt til fred) så må det finnes vernet områder for hver art hvor det IKKE er lov for mennesker å ferdes, hvor det IKKE er lov til å fiske eller jakte. Hvor det IKKE er lov til å stjele honning og ta egg. (Jeg fikk inn noe i meditasjon for lenge siden noe om et sted (sensurert) hvor en av personalet hadde bytte om materialet (Organisk tror jeg) Dyreforsøk handlet dette om. Det handlet om at noen brukte de dyr som ble lagt igjen. Om jeg ikke misforstod. Det er mulig at dette gjelder et enkelt tilfelle.

Noe jeg fikk inn fra meditasjon tidligere (for lenge siden) ang Concord ulykke, noe med hydrolicpump. Vet ikke om dette er den gamle ulykka eller om det var en advarsel om en ny. (Men jeg får opp Concord acidene mye nå i det siste, bare den linja, virker som om det er noe informasjon som er holdt tilbake)
Men som typisk er som jeg har sakt før, er at når det dukker opp en flyulykke så dukker det opp en til. Jeg fikk inn noe om et skjevt rotorblad. Alle trodde de skulle på ferie. Vet ikke om det var noe som skulle se ut som en ulykke, eller faktisk var en ulykke. Sikkert en helikopterstyrt? Jeg har ikke sjekket opp mer om det men kanskje hører det til noe om en rotor og en gammel sak. Jeg tror muligens det var den som kanskje skulle bli/ble avverget, dersom det ikke var snakk om den gamle kjente saken. Jeg har forsøkt å finne passasjerliste, men fant den ikke.

Noe annet (eller det høre til samme historie) er noen som skulle bli lurt med til et sted, forsøkt “tvangsinnlagt” ved dom, tror det kan være den samme som ved påstand om senilitet, eller demens. Noe som er nøye planlagt. Det er snakk om noe som er skrevet, og redigert av noen andre, (Altså noen som har plantet/forandret noe falskt med vilje) med påstand om en diagnose. Jeg får inntrykk av at noen brukte en påstand om sinne og trusler, muligens samme sak. Noen som påstår at det er fremsatt trusler, og påstand om en tilstand, (Da muligens påstått demens o.l hvor det muligens skylder på arvelig diagnose) Nå kan det hende at jeg har misforstått en del, eller at den personen det gjaldt som har eller er misforstått.

Og noe om ditt digitale minne er redigert. (Det kan jo hende at dette er noe positivt, at noe feil ble rette opp, noe som ble misforstått)

Hvis det er noe som helst hold i dette, så kan det hende at det hører til det som jeg fikk inn tidligere angående det at noen som har “forandret våre samtaler” (Muligens meg og en annen, eller det er to andre det er snakk om, jeg aner ikke helt)

PS.
Igjen, jeg advarer mot såkalt klarsynt informasjon og informasjon mottatt via bønn, for er det noe man vet så er det at det er visse grupper der ute som liker å føkke med folk. Og i tillegg så er det stor sjanse for at det såkalte klarsynte inntar en en god blanding mellom drømmesvev og fakta. Dessuten er det aldri godt å si når det gjelder tid og linjer.

Og jeg minner om at meditasjon og hypnose kan være farlig, så hold dere langt unna det. Jeg snakker da ikke om enkelbønn/meditasjon.

Ps2.
Det kan også hende at hvis det er noe som helst fakta i dette, så er det muligens allerede endret. Det er i alle falle noe jeg fikk inn for lenge siden, at noe informasjon var på grunn av at noe skal avverges/endres.

Ps3.
Nå er det også som jeg har nevnt tidligere sli at såkalte klarsynte ikke nødvendigvis har rett hele tiden. Vanligvis er det en blanding. Selv snåsamannen hadde en del feil i sine “profetier”.

(Jeg betviler at det kan være min egen sak siden jeg ikke har fått noe brev, eller tlf, eller mail eller noen innkallelse til møte/avhør osv. Jeg regner jo med at rette folk har vett til å si fra dersom jeg gjør noe galt)

NB.
Man har rett til å verne om sin egen sak. (Man vet jo at for BYGDEDYRET så er sladder snadder)
Man har rett til fullt innsyn i sin egen sak. (Man må se om har fått falsk anklager mot seg)
Man har rett til å vitne i egen og andres saker.
Man har rett til å vitne.
ALLE HAR KRAV PÅ YTRINGSFRIHET.
Alle har rett til å forsøke å gjøre ting rett!
Alle har rett til å si beklager og forsøke å gjøre opp for seg.

..

BYGDEDYRET nummer 4?

Jeg vet om ei jente i skauen som ble fratatt den store æva, de sa den ble bytta ut mot den store RÆVA. For hu va så dårlig til beins men BYGDEDYRET skulle ha det te at de så a reke langs veien, både tidlig som seint. Og a hadde så mye smerter, at a akka seg så gale at kallen som satt med øret til veggen blei reint dårlig av gnalet. Og kjerringa som hadde ikke tatt seg er tår på tyvene år, men nå lå a der i brakka og tygde piller og jammen drakk a! For rykte sku ha det til at a var synsk men så blei a så synsk at a blei både sykelig vrangsynt, svynsk og brynsk. For BYGDEDYRET er sladder snadder, og hadde det nå enda holdt seg til det som var sant, men nånei, dette dyret viser ingen nåde. Det rykta seg at kjerringa måtte være heks, for noen hadde sett at hu kom fra ei ett, som var slavemerket. For alle peika de på ho. Hu måte ha spylt det i do? For alle såg jo at det var de to. Hadde bare kjerringa hatt vett til å holde tett, så hadde alt gått rett. Men nei, det var noe med et forsøk på dominanse som førte til sjenanse og endte med en romanse, men så fikk de faan kke være sammen, de to. Huttemegtu, for et styr, men for kjerringa så kom beinet i nasen tilbake, og du stygge satan, ho fikk blod på tann da ho så at alle mann hadde undertegna varselbrevet som rant ut i sand. Nok var nok sa kjerringa og bestemte seg for å bytte tilbake den store RÆVA, mot den store æva. Så hu brette opp arman, og tok tak i ….. (hehe, neida det var ikke stakan) hu gjorde reint bord, med alle orda om fyll og hor, og det Vårherre jor. Snipp snapp snute, så vart alt verdt strevet.

For Vårherre vet å gi lønn for strevet, om det står det skrevet, og som i gamle eventyr, kan Vårherre lære oss så mangt, Om vi bare hadde vett og forstand, til å forstå at ordet tilhører ham. Husk bare den om mannen som kom til dekka bord, om duken som forsvant foran auga på alle mann. Det handler om noe mer enn det vi tror.

Og husk bare på kallen som hadde vett i skallen og bytta bort kua og fikk fela igjen!

HUSK.
Alle kan gjøre feil!
Noen ganger går man over streken og da må man enten tåle steken eller man kan be om nåde. (Tilgi og bli tilgitt sier mercy loven)
Det er ingen vits i å straffe noen som har lært leksa si, da blir vi selv skyldige i karamaloven. (Og ja, jeg peker fingeren nesten alltid på meg selv inkludert)

PLOTT TWIST:
Ps. Å JODA, det ER meg som endte med den store ræva. Og æ har bytta tilbake den store Æva. Så hvem blir nestemann til å motta den store RÆVA?! (Å neida du, det var nok ikke så banalt, men det kunna gått riktig galt) LOL.

LOVE, LOVE, LOVE.

Om vi deler brødet broderlig så bryter vi borgen som omringer sorgen.

PS.
Jeg har rett til være vitne til den som trenger meg som vitne i rettssak/sak. Og alle har rett til å innkalle meg som vitne i sin sak, dersom de tror jeg har noe vett igjen.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Jeg får opp ordet “halerotor” Får se om det dukker opp noe mer, om det er en gammel sak, kanskje en flydel som ligger gravd ned i tang og tare?
Nytter ikke å tvinge frem noe, 99% vrangsynt nå. lol.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

AUSTINE TICE

Så nettopp på bildet hans og fikk noen nye innrykk.
At han ble holdt i en mine, at det var en eksplosjon. At han ble solgt til fienden.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Når det gjelder den halerotoren, og et skjevt blad og mangler et blad/løsnet blad (resten sensurert) aner jeg ikke hvilken ulykke, jeg fikk opp Beiarn og en mann, men har ikke peiling om det hører til det samme i det hele tatt, det var jo en flyulykke der, men sannsynligvis er det snakk om en helt annen ulykke, for de flyene har jo ikke halerotor?

Jeg har fått opp tidligere i meditasjon noe om “bak den gamle skolen” ved festningen, og noe bak Luftkrigsskolen, og den samiske skolen, (nylig noe om bak sjømannsskolen og nutec, helikoptervelt, aner ikke om dette har noe med en øvelse å gjøre, men det virker som om dette muligens kan handle om noe kommende eller nåtid) Jeg fikk opp noe om Lufthansa og tidligere noe om flysimulator, og noe om et program. Sikkert en gammel sak om er gammelt rettersted. (Noe om et program i en flysimulator)

Jeg vet ikke hvilken tidsepoke dette gjelder, men det var snakk om en slags henrettelse bak en skole. Jeg ville tatt med en snifferdogs og lett bak et par gamle skoler, kanskje noen ligger grave ned der, kanskje er det noen spor, eller kanskje er det så gammelt tilbake i tid at det ikke er noe å finne lenger.

Jeg er helt sikker på at dette er gamle saker, foruten om muligens den siste, men kanskje det kun handler om et program og ikke har noe med virkelige hendelser å gjøre? Jeg fikk inn noe om AI konstruert (ulykke) og justert program. En programvarefeil kanskje?

Men igjen, typisk når jeg ser på en flyulykke så kommer det en ny en og en ny en.

Men jeg så på Beiarn ulykka så fikk jeg noen inntrykk som ikke kan ha med den ulykka å gjøre men sikkert et program igjen. -Toutchdown before the incident- Ulykken, spor etter noe maskinelt-(Men bare en påstand?)-flyet ble stoppet pga. rotoren-flyet hanglet.

Noe om forsvarets retteprogram, og om noen som har forandret noens nummere og en sikkerhetskode.

Den jækla concorduluykken plager meg, det er et eller annet med den, noen (et skrømt som var med) som ikke får fred angående den. Jeg er 99% USYNSK nå (heldigvis) så jeg klarer ikke fange opp noe mer.

NB.
IGJEN, jeg advarer mot såkalte klarsynte inntrykk, det er et og annet gullkorn innimellom som kan stemme men det er mye fjas og drømmetøv innimellom, og blanding av saker, så kast det i søppelbøtta,

NB, IGJEN, man må skille mellom påstander og fakta og man må skille mellom et såkalt mediums påstander og inntrykkene de tar inn. Det jeg tar inne er ikke mine påstander, jeg forsøker å nullstille meg men jeg tror dessverre såkalt klarsynet er mye fjas og man blir ubevisst farget av tro og imagination noen ganger, men tydeligvis så glimter det til innimellom med at ting stemmer.

PS Jeg er ANTI ANTI ANTI henrettelser. Dersom du velger den metode så gjør du deg selv til bøddel. Og synderen lærer ikke noe. (Dette gjelder også OSS som er hissige i ordets forstand og hisser og freser ut sinne. Jeg husker en gang jeg snappet opp fra Jesu lære noe i den duren om at har du allerede tenkt det så har du gjort det. Jækla synd for min del om det stemmer)

Man må også ikke være så jævla strenge, alle gjør feil, man må gi sjanser og advarsler, ikke bare være snar på avtrekkeren. Ikke vær redd for skrømt, og ikke vær redd for skandaler, man kan ofte ordne ting på andre måter enn å lage støy. Noen ganger blir folk misforstått, hvor de har forsøkt eller forsøker å hjelpe og gjøre noe godt også blir det bare kræsj.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Ps. Ang disse rotorbladene, så våknet jeg opp med noe om at noen (Navn sensurert) hadde levert feil rotorblad, og noe med nødlanding og rotorblad byttet om. Aner ikke hvilken historie dette handler om.
(Muligens en påstand om at noen har levert feil blad flere ganger?)

Ps.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Ps. fra et annet emne til et nytt, så fikk jeg inn noe om en feil i en ættesaga, Olav den hellige, Olavsættens historie, kristendommens far i Norge, det er noe med en arv og slekt som har blitt rekna feil, noe som er bytta om. Om det er gjort med vilje eller om det er feil, vet jeg ikke. (Kanskje det bare handler om et slektstre)

Tror kanskje dette har noe å gjøre med Jorsal og Jarzu, det norrøne. (Norge og Island som ett)

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Jeg tror kanskje dette kan være noe som er avverget/oppdaget, eller muligens skal oppdages. Ps. Ang halerotor/rotorblad, det kan hende at det er snakk om en produksjonsfeil, en skjevhet i rotorblad. Eller en produksjonsfeil i programvaren i cockpit, (virker å være to ulike saker) Hvis det er en produksjonsfeil i rotor, vil jo alle fly få samme feil. Samme gjelder programvare infeksjon/virus eller skade eller feil produksjon. Alle fly i et selskap blir vel innstallert med samme programvare.

Kanskje bare et øvingsprogram.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

CONCORD ACCIDENT:

“En Brist”(I pumpa eller et speil, (kanskje systemet))
“Dekket”
“Avga for mye varme” (Var det noe annet som avgav for mye varme?)
“Svikt i systemet” (Det elektriske systemet tror jeg)
“Configured by …

“He comitted suecide”

Jeg får inntrykk av at det ikke var en ulykke, men planlagt. Jeg må si det virker for vilt, men likevel er det et sammenfall av hendelser. Dekket sprenges fordi det kjører på noe?
Og systemsvikt som slår ut to motorer og gjør så det elektriske hydrolog systemet ikke kan stenges ned? Snålt!
Hvordan klarer dekket å kjøre på en liten ting som ligger på flyplassen, og samtidig er det svikt i systemet?

Var det glasskår? kan et dekk eksplodere av varme av andre årsaker?
Hydropic pump systemet var det pumpa som fikk en brist av varmen, eksplosjonen?

Løsrevne fragmenter: flyulykker:

Tidligere da jeg la ut og fikk opp Lufthansa, så fik jeg også opp
“United Airlines”

“Turtall gikk opp”

Over Svartehavet-blad manglet-øvelse-slo rotoren av-forsvarets flymaskin-manglet en plass-flysetet var tomt. (sensurert)

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Noen snåle greier:

“(G… sensurert) diagnose program”
“I alle maskiner er det et minnekort”
“(Sensurert) hersketeknikk, søker (sensurert) historie”
“Din historikk på naboens retteprogram”
“Sensuret”
“De går på ditt eget nettverk og endrer din historie”
“Ditt digitale minne redigert”
“Nå kan alle finne … se hvor du bor”

Noe om noens brors nettverk og link sendt/plantet med pornografisk materiale. (Virker som om dette var noen som er lurt, satt opp, en som er brukt som er uskyldig. Redigert materiale.

“Noen som forlanget å se måten du gjør det på”

“De har skjult seg bak en påstand om at noe kriminelt lå bak”

“Team murder”
“De øvde lenge”

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Kanskje en brist i selve dekket?

Jeg tror det kan være noe som ble avverget, dette over her.

Glemte også en Clue om noe med den store hangaren. Men dette er nok gamle ting.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Nå kan det jo være en blanding: Jeg har jo sett på MH370 Malaysian Airlines ulykken tidligere. Også Concord ulykka, og litt om Torghatten ulykka, litt om ulykka i Beiarn, og begynte å sjekke helikopter ulykker hvor rotoren er nevnt. Så kan være en blanding. Jeg vil tro det meste er gammelt, og alt avverget. Men det virket som i alle fall en var ny.

Jeg fikk også noe inn noe om noen som har blitt forsøkt utpresset. Vet ikke om det er i sammenheng med flyulykke eller om det handler om noe annet. Jeg skal se nærmere på noen av disse. Særlig en som skal løses. Kanskje finne en flydel som mangler.

Dag Reidar Bye
Skribent
11 år siden

Finnes det noe grunnlag for å hevde at det som fremstilles som en alien i “The Alien Interview” ikke er en alien, men derimot ett gen-manipulert menneske?

I følge Doc Marquis har illuminati ordenen arbeidet målrettet mot det å fremstille aliens i mange år. Nå har de i følge ham klart det, ved hjelp av gen-manipulering. Doc Marquis er i følge ham selv tidligere “third degree witch” i illuminati. På 70-tallet gikk han selv rundt i labratorier og så alle forsøkene på å fremstille kunstige kroppsdeler. Bildene som ble offentliggjort for noen få år siden av mus med menneskeøre på ryggen er i realiteten en minst 30 år gammel nyhet, slik det pleier og være (av og til er differansen opp til 50 år.)

Illuminati ønsker i følge Doc Marquis å simulere ett falskt alien besøk på jorden. Disse skal så komme med ett budskap som hele menneskeheten kommer til å falle for. Deretter går en i gang med å bygge NWO, på illuminati sine premisser.

Illuminati har en arbeids metode som går ut på å undersøke absolutt alle forhold som på en eller annen måte kan utgjøre ett hinder for å få etableret NWO, absolutt ALLE forhold. Den kristne oppstandelsen i Johannes åpenbaring er i følge Doc Marquis ett av dem som er blitt grundig undersøkt.

Det er mange tolkninger av “the rapture” i Johannes åpenbaring, men i følge Doc Marquis skal dette leses som en hendelse der alle kristne plutselig forsvinner, for så å overlate resten av verden til sin egen undergang, endetiden, der en får syv år med kaos, kriger, lidelse og katastrofer, før en liten gruppe mennesker kan krype ut fra sine skjulesteder og danne grunnlaget for en ny verden, i ruinene av den gamle. (som da vil være noe helt annet en NWO) En vil da få en helt ny religion. Kristendommen vil ikke lenger være aktuell og en ny epoke har startet. (I Bibelen blir flere slike epoker skildret. Syndefloden er f.eks avslutningen på den første epoken.)

I følge Doc Marquis leser illuminati Johannes Åpenbaring på samme måte. Det at de kristne plutselig skal forsvinne fra jordens overflate er noe illuminat har sett på som ett problem som kan stanse planene deres, og problemet har blitt løst på følgende måte:

En konstruerer en allmenn bevissthet rundt fenomenet aliens og UFOer. I følge Doc Marquis begynte dette med “War of the Worlds” hørespillet til Orson Wells, som visstnok var Rockefeller finansiert. Dette var ett eksperiment for å se hvordan folk ville reagere under en eventuell alien invasjon, og eksperimentet gikk over all forventning. Folk fikk panikk (som igjen er en viktig forutsetning for “mind control”) I hele etterkrigs tiden har en ett kontinuerlig fokus på aliens og UFOer. Samtidig arbeider en målrettet med å skape gen-manipulerte mennesker som kan spille rollen som aliens i det kommende skuespillet som skal bidra til å dekke over “the rapture” hendelsen..

Dette skuespillet må starte etter at alle millionene med kristne plutselig forsvinner fra jordens overflate, dette for å unngå å gi Bibelen og Gud troverdighet og autoritet. Illuminatis mål er å overvinne begge deler. I følge Bibelen blir Lucifer som kjent tilslutt bekjempet. Illuminati ønsker naturlig nok at færrest mulig tror på dette. “The Rapture” hendelsen har derfor vært ett kjempeproblem for illuminati.

De som skal skje etter “the rapture” er at de gen-manipulerte alien lignende menneskene kommer i menneske skapte UFOer (som nå forsøkes holdes skjult), lander på jorden, går ut av romskipene og forteller at de millionene som nettopp har forsvunnet er blitt hentet opp til “the Mothership” for å gå gjennom en omskoleringsprosess. Siden de er kristne har de en del forestillinger som ikke er helt som de skal være. De som nå er på jorden har derimot de riktige forutsetningene for å bygge en ny verden. I følge Doc Marquis kommer absolutt alle til å falle for dette fordi en spiller på menneskets ego.

En vil få offentliggjort ny teknologi, som nå holdes skjult, og som vil bli fremstilt som utenomjordisk. Alle vil tro på det, og en går i gang med arbeidet for å skape en ny verden, som da i realiteten vil bli NWO, tusenårsriket, den nye verdensorden etc, og det vil skje på illuminatis premisser. De setter så inn Lucifer. Folk gjør etterhvert opprør og den syv år lange krigen er i gang.

Doc Marquis nevner også indirekte at kunnskapen om UFOer har kommet som ett resultat av kommunikasjon med demoner, der det viktigste grunnarbeidet ble gjort av okkulte ordner i nazi-Tyskland.

Han nevner også at kornsirklene blir utformet av demoner. Han forklarer her hvorfor flere av symbolene er demoniske, dvs identiske og beslektet med symboler, som han kjenner igjen fra sitt eget arbeid som heks innenfor illuminati. Nesten alle kornsirklene blir dannet like i nærheten av steinsirkler fra oldtiden, f.eks Stonehenge, som er gamle ofringsteder for mennesker der demoner er blitt påkalt, av Druider. Han viser også til Illuminati kortspillet til Steve Jackson der en også finner “Stonehenge”, “Crop Circles” og “Druids” kort. Lyskulene er også noe han gjenkjenner fra sitt eget arbeid med okkulte ritualer.

Mer om dette er å finne på disse DVDene:

http://www.itsagodthingproductions777.com/dvd9.shtml

http://www.itsagodthingproductions777.com/dvd10.shtml

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Utenomjordisk mumie funnet i Peru

http://www.vgtv.no/#!id=46415

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

så saklige motargumenter..
“Jeg har ikke sett en alien, så det kan ikke være det.”
“Vis det er en alien så er dette en science fiction film og det er det ikke”

Ikke godt og si hva det er, men menneske er det ikke.

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Men de andre grunnene til at antropologen mener det er et barn ignorerer vi….

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

To britiske turister skal ha filmet det som ligner et utenomjordisk vesen i den brasilianske jungelen.

– Opptaket kommer fra et område som har opplevd intens UFO-aktivitet. Det er ganske tydelig at romvesener er interessert i denne regionen på grunn av det biologiske mangfoldet, sier Cohen, ifølge The Sun.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/ny-viten/2011/10/24/her-blir-romvesenet-fanget-pa-film?autoplay=1

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

For dem som ikke har fått det med, så er det dommedag igjen på fredag.

(hilsen Harold Camping)

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

“En rekke kraftige smell kunne høres da UFOen angrep Gudbrandsdalen i natt”

… det kunne ikke være en gullletende fortropp av anunakier som ankom for å berede grunnen for ivasjonen?

smurfen
Redaksjonen
12 år siden
Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Hva var det de “angrep” da smurfen?
Og hvor er rapportene om skadeomfanget etter angrepet?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ghleo
12 år siden

Jeg vet at dere septikere ikke har lov til å klikke på linker på NS før Dyret Dal har gitt tillatelse men VG kan da ikke være så farlig å lese for dere vel Chleo ? :)

– Vi har heldigvis ikke fått inn melding om nedslagssted, og det tyder vel på at det eventuelt har slått ned oppe i fjellet, sier operasjonslederen.

Det gjenstår å se om det var UFOen som skjøt eller om det var den som ble skutt ned

Mange mener det er biter av Elenin som traff oss siden den skal være ved jorden i dagene her og siden NASA sa den gikk i fillebiter i starten på august

Sånn som alltid så komme det lattelige teorier fra forskere for å villede folk mens militære troppet plukket opp bitene etter UFOen :)

Ødegård har en latterlig teori om det det er en rekke metoritter med lang hale som har krasjet med jorden

He he :) selv en toåring ser at denne ildkulen ikkke har noe hale men det er jo en kjent sak at UFOer ikke har haler

http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article1712607.ece

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10022522

Men det er et faktum at det har vært en ekstrem økning i ildkuler på himmelen siste tiden, også med dølig utfall

Spørsmålet må jo bli hva som forårsaker alle ildkulene

Hva er det som er der ute som drar kometer, astroider mm ut av sine naturlige baner ?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

En rekke like UFO observasjoner som er avbildet i Adressa er også filmet flere andre steder i Norge siste dagene

UFO OVER NORWAY 10-16-11

http://www.youtube.com/watch?v=AShlQJn-eDg

UFO over Norway Oct 15 2011

http://www.youtube.com/watch?v=8iORtHd5rSc

Er det Annunakiene som jakter gull ?

Kanskje Robbie Williams har hele rett når han sier det skal regne satelitter, demoner, flodbølger og reptiler :)

Take That – The Flood, SOS – The Royal Variety Performance

http://www.youtube.com/watch?v=0PhUQeFhkSc&feature=related

http://www.thebigwobble.com/2011/10/rosat-decay-update.html

http://www.storm.no/nyheter/ildkule-over-norge-3614622.html

http://www.storm.no/nyheter/ny-satellitt-styrter-mot-jorden-3613854.html

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

“Er det Annunakiene som jakter gull ?”

Sikkert. Men er det så mye gull å finne her i gråsteinlandet? Og ikke har vi vel så mange alkymister heller som kan hjelpe disse stakkars annunakiene.

I Norges bank finnes i hvert fall ingen – der har alle som drev med alkymi blitt omskolert til børsmeglere.

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

The black Sheep: A Revisionist, er det deg det BelzeBob.

Men jeg kunne ikke finne deg på noen liste i linken du sendte gudfrid. :)

http://www.whale.to/b/holocaust_c.html

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Gudfrid

For meg er det ikke et stort poeng at Einstein var jøde. Det store poenget er at saker å ting tyder på at

1. Han var faktisk ikke særlig smart. Kom ikke inn på skoler, kunne ikke debattere med andre vitenskapsmenn osv.

2. Han var en plagiarist. Altså – han plagierte andres arbeid, som han gjerne ikke forstod selv, og tok æren for dette arbeidet.

At han var jøde/sionist gjør meg egentlig ikke noe særlig.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Løgneren Einstein hevdet også at lysets hastighet er den absolutte grense for hvor fort et objekt eller en skapning kan bevege seg.

Dette var et godt grunnlag for NASAs massive løgnvirksomhet for å få oss til å tro at vi er alene i galaksen og kan ikke ha hatt besøk av romfarende, fordi “avstandene er simpelthen for store”.

Både rom-krumming, wormhole excavation og ikke minst hyperspace travel knuser Einsteins store lille absolutte løgn – den som ennå doseres ved norske realfagfaktulteter til små støvkorn i universet.

Her er en gjettelek: Hvem ble kåret til FORRIGE ÅRHUNDRES NAVN – zionist-oppkomlingen Einstein eller det serbiske geniet Tesla, som sørget for å løfte levestandarden for flertallet av oss som bor på kloden med et kvantesprang?

Svaret finner du her: http://www.time.com/time/archive/collections/0,21428,c_einstein,00.shtml

Den lille minoriteten som har hørt om Tesla kan rekke opp hånden så lenge dere lar være å snakke om hans bragder til noen dere ikke kjenner…

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Det var zionisten Einstein som pushet USAs president i 1939 til å begynne å utvikle atombomben. Skal vi være Einstein takknemlig for dette – hva med japanerne i Hiroshima, bør de ha Einstein som sin helt?

Her er et utdrag fra brevet til Einstein: “Lets go nuke!”

“In the course of the last four months it has been made probable through the work of Joliot in France as well as Fermi and Szilard in America–that it may be possible to set up a nuclear chain reaction in a large mass of uranium, by which vast amounts of power and large quantities of new radium-like elements would be generated. Now it appears almost certain that this could be achieved in the immediate future.

This new phenomenon would also lead to the construction of bombs, and it is conceivable–though much less certain–that extremely powerful bombs of this type may thus be constructed. A single bomb of this type, carried by boat and exploded in a port, might very well destroy the whole port together with some of the surrounding territory.”

http://www.atomicarchive.com/Docs/Begin/Einstein.shtml

Justitia
Justitia
Abonnent
12 år siden

Belzebob: Eg har observert og tenkt det same i mange år. Kva er det med desse som vært kjøyrt fram med pr kampanjar og får alle dei flotte nøkkelposisjonane.. Kan ein finna felles-trekk? Kven er dei?

Eg tenkjer ikkje særskilt på Einstein, men generelle observasjonar..
Ja, mange av dei stel ifrå andre..
Rart å sjå at me har hatt dei same observarsjonane og tankane,
kver for oss, Belzebob. Då har det nok noko før seg.. trur du ikkje?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Justitia
12 år siden

Justitia

Ja. Men jeg takker også alternativmedia for det. Første gang jeg så spørsmålet “var Einstein en plagiarist?” var i Nexus Magazine for noen år siden. Jeg har aldri sett MSM stille spørsmål ved Einsteins geni.

Samme gjelder Holocaust. Uten David Cole’s “The truth behind the gates of Auschwitz” hadde jeg kanskje fremdeles gått rundt og trodd på den offisielle versjonen. Og uten Alex Jones’ og andres filmer om 9/11 hadde jeg kanskje fortsatt og trodd på den saken også.

Dette må være hovedgrunnen til at 90% av befolkningen fremdeles tror på det MSM forteller: de har enda ikke stiftet bekjentskap med alternativmedia.

Her diskuterer vi såkalte UFOer og romvesener.. Jeg tror denne saken stiller seg litt annerledes. Så utrolig mange mennesker har sett en UFO og/eller hatt såkalte paranormale opplevelser – og det er også en veldig naturlig ting å fundere på dette med muligheten for at vi blir besøkt av vesener fra andre verdener. Så jeg tror svært mange “vanlige” mennesker faktisk er veldig åpne når det gjelder denne tingen.

Samtidig er det et problem at myndighetene og MSM nekter å komme ut med relevant info om disse tingene. NASA-filmklippene som viser UFOer som flyr i formasjon o.l. burde jo selvfølgelig vises på Dagsrevyen i beste sendetid. Jeg kaller dette sensur.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Dette er en test.. kan noen her mislike Michel Newmans musikk fordi han er Jøde

http://www.youtube.com/watch?v=fZeA0PbjcdI&NR=1

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Vi er enige om at vi liker jøder. Både Woody Allen og Seinfeld er jøder:

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Bartis, vitenskapen finner ut nye ting hele tiden, vitenskapen er dessuten bygd på aksiomer/antagelser. Dokumentasjon er gyldig i et statisk univers, vi lever, alt er i forandring. Jeg tror ikke på Nibiru og tror ikke på politikerne. Jeg digger Einsteins relativitetsteori og har derfor skjønt at vår virkelighetsoppfatning er begrenset, partikler og antipartikler, univers og antiunivers, det er kult. Men vi kan sikkert alle la oss lure, youtube er full av tull, hvem tror du legger ut videoer om Niburu? Noen som liker å skremme oss, hvem har glede av det?

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Selvfølgelig finner vitenskapen ut ting hele tiden. Men at den er bygd på aksiomer og antagelser? Det er vel ikke helt riktig. Vitenskap må være etterprøvbar.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Etterprøvbar? Det er da vel ikke noe problem å komme opp med kontinuitet i løgn når fundamentet er falsk. Heller må du for alt i verden forsvare og viderebygge på den opprinnelses-løgnen som er basis for hele ditt paradigme.

Hvordan kan et slikt paradigme fortsette å ha levegrunnlag. Se på det som en livsform i seg selv. Drevet av grådighet, korrupsjon, forfalskning, trangsynthet, monopol, kameraderi og MAKT. En oppsumering som til forveksling minner sterkt om den globale elite som motabeider vår kommende bevissthets-endring.

Tilfeldig?

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Hva er det som er løgn? Vær litt mer konkret. Du vet visst ikke hva etterprøvbart betyr. Det vil si at man kan teste kunnskapen med mulighet for tilbakevisning av tidligere funn. Derfor vil “kontinuitet i løgn” ikke la seg gjennomføre.
At du, og tydeligvis de fleste stemmegiverne her, er helt ukritiske til udokumenterte påstander som er basert på nada, mens dere ikke tror på vitenskap, så er jo dette helt håpløst. Dere tror at alt er styrt av en liten gruppe mennesker, alt fra media til vitenskapen. Sannheten sitter derimot synske mennesker og ufaglærte på… Dere overvurderer dere selv og dere overvurderer den lille gruppen dere tror styrer verden.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Hva er løgn? At vitenskapen i alle henseende arbeider for menneskehetens beste;…. http://www.dagbladet.no/2011/08/30/nyheter/guatemalanere/syfilis/granskningskommisjon/usa/17890329/

Dette er eksempel på problemet jeg fokuserer på. Nå er dette et avdekket facts, hva med alle de Isfjell på hvert sitt område innenfor vitenskapen. Det angår natur-vitenskap og samfunns-vitenskap; http://www.freerepublic.com/focus/news/661973/posts

Som nevnt; vitenskap trenger ikke være en sannhet per se. Den kan som i den aktuelle artikkel være, fabrikert og i verste tilfelle. Manipulert av psykopatisk kultur og praksis. Man undres. Er ikke ondskap av alien opprinnelse.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Lynx: Å finne et slikt utklipp for å diskreditere vitenskap er ganske desperat. Man kan alltid finne eksempler på folk som utnytter andre mennesker. Det betyr ikke at vitenskap er løgn. Det du sa først var at det ikke er noe problem å komme opp med kontinuitet i løgn når fundamentet er falsk, men når spurt om hva som er løgn, svarer du noe på noe annet.
Siden du lenker til viser hvor ukritisk du er til dine kilder. Jeg er ikke like satt inn som deg i alle disse påstandene, men ICA-steinene har jeg hørt om. Flere av dem er forfalskninger. Men det har du vel ikke satt deg så mye inn i.
Evolusjon er heller ikke din sterke side. Fossilfunn viser klart en utvikling av arter, funn i dna og kromosomer viser det samme. Her kommer forskerne med forutsigelser basert på evolusjonsteorien. Dersom forutsigelsene ikke stemmer, vil teorien være motbevist. Det har hittil ikke skjedd. Noe som gjøre teorien veldig sterk. Evolusjon er dessuten fakta. Et godt eksempel er resistente bakterier.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Desperat Bartis. Jeg viser da bare til en dagsaktuell artikkel som illustrerer hva jeg mener er problemet med vitenskapen. Vitenskap i seg selv er flott det, og bør også prioriteres. Det er ikke i min kapasitet å diskreditere vitenskapen og deres modeller og inngående kunnskaps-tårn. Det har jeg ikke kunnskap til. Mitt ankepunkt er bruken av den, og hvem som i siste instans har dominans, eieskap og også monopol over den. Og nytter den til å fremtvinge ønskede resultater. Ofte med makt som i det avskyelige tilfellet i Guatemala. Men også på “oppdrag” fra interessenter som ønsker at historien skal utleveres på en spesiell måte. Nettopp for å skjule vårt kontroversielle opphav. Og derav ha fortrinn i forhold til resten av befolkningen, hva angår spirituelle/metafysiske spm. bl.a. Konspiratorisk? You bet.

Jeg tror vi i spm. om menneskets utvikling finner sannhet et sted midt i mellom evolusjon og instant boost, dvs. genetisk manipulasjon. Og da av extra-terrestiale visitører som har tuklet med det opprinnelige menneskets gen-pool eller sjelelige teknologi. At evolusjon er fakta, er ikke tema. Jeg stiller spm. ved hvordan mennesket plutselig over natta skapte fullbårne samfunn med alle institusjoner intakt, utviklet og kunne praktisere velutviklet jordbruk, hadde kunnskap om kosmos og planeters forhold til hverandre som i Sumer/Babylon bl.a. Fikk vi ikke hjelp mon tro, i denne plutselige utviklingen?

At det er en spesiell type mennesker som er forfordelt i disse spm. er ikke til å avskrive. De som i dag går under den globale elite var milliardærer so to speak flere tuser år siden. Og har senere befestet sitt hegemoni world-wide. Og er også toppsjiktet i alskens secret-societys hierarki som alle bærer preg av å være av extra-terrestial opprinnelse. Og det er jo strukturen som styrer denne verden. Den hierarkiske modell, med noen få på toppen. Og vi tror noen få ikke kan styre de mange. Nada problemo i denne verden. Når du har posisjon over den åndelige overbygning gjennom religion, og teknologisk dominans gjennom teknologi.

Pengene du ranet til deg tusener av år siden kommer godt med. Til å utbygge alle de tråder i edderkopp-nettverket som gir deg total kollektiv kontroll. Men vi are rising day by day. Antall folk som våkner til fakta, øker daglig og det er bare tidsspm. før den globale sataniske mafia ser sitt endelikt. Til det hadde jo vitenskapen kunne være en god alliert. Om vi benyttet den etisk riktig og in sync med vår psykologiske/sjelelige up-to speed nivå. Til nå blir vi tvunget inn i et tekno-tronisk mistropia vi ikke er psykologisk rede for. Hvem tjener på det? Noen i stjernebildet Orion kanskje.

Ting er ikke så jævla komplisert og fragmentarisk som enkelte vil ha det til. Ikke når du ser det hele bildet. Og kan arbeide for en endring hvor sannhet og disclosure har første-prioritet. Og ikke status, penger og MAKT. Senere kan vi bygge det Utopia, vi alle har en individuell drøm om. Til beste for ALLE.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Ja, desperat. Eksperimentering på mennesker har med ideologi å gjøre. Det er ikke et problem med vitenskapen vi snakker om da.
Du snakker om å skjule vårt kontroversielle opphav. Hva er det? Du har ikke noe grunnlag for å hevde dette.
Mennesker skapte ikke samfunn over natta. Mennesket er ca 200.000 år gammelt.
Dere er ikke våkne, dere drømmer dere bort. Hvis dere vet alt dette, hvorfor klarer dere ikke å bevise det? Hvorfor er ingen redde for å bli avslørt av dere?
Dersom dere hadde begynt å innse at infoen dere innhenter er skrevet av folk som dikter opp historier, kunne man kanskje snakket om en oppvåkning.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Gudfrid

I likhet med deg trodde jeg alltid på myten om at Einstein var slik en intelligent fyr. Men etter å ha lest en serie med artikler om Einstein ser jeg nå litt annerledes på det hele. Her kan du begynne: http://www.biblebelievers.org.au/einstein.htm

Litt irriterende bakgrunnsbilde, men det går jo an å lese. Søk ellers på einstein plagiarist.

Dette radioprogrammet er også bra: [audio src="http://mp3.oraclebroadcasting.com/Truth_Hertz/Truth_Hertz.2010-01-29_16k.mp3" /] Ja, Charlie kjefter og smeller veldig mye (“elite Jew pig bastards!” osv), men fyren er kunnskapsrik og har helt klart et hjerte av gull.

Jeg har ikke lenger noen som helst illusjon om at E=MC2 eller at lysets hastighet er konstant. Osv. Eller at Einstein var et geni. Jeg tror han egentlig var/er kun en slags PR-kampanje lansert av en viss gruppe mennesker for en viss agenda.

Et “geni” som ikke kommer inn på ingeniørskolen fordi han ikke består matte-testen som kreves for å komme inn på skolen? Et “geni” som får nobelpris for et papir som totalt mangler referanser og fotnoter? Et “geni” som ikke klarer å debattere andre vitenskapsmenn og derfor konsekvent unngår slike debatter? Et “geni” som i bunn og grunn blir erklært helgen, men “glemmer” å gjøre det klart at 99% av alt arbeidet “hans” egentlig var stjålet fra andre? Hmm..

Allikevel: jeg liker flere av Einsteins sitater. Om de virkelig kom fra han da. Denne med at det kan først bli fred når alle menn og kvinner nekter å utføre militærtjeneste er jo bra, for eksempel. Men Einstein er vel neppe alene om å ha skjønt dette.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Skjønner du ikke at det er Den onde eliten som forøker å sverte Einstein, slik at vi ikke skal skjønne hva slags muligheter det ligger i E=mc2… Og vet du egentlig noe som helst om disse mulighetene? Du er fanget i nettet BB, ikke jeg.
På samme måten forsøker de å få oss til å tro at Elenin er noe vi skal frykte, mens den kan være det motsatte.
Du også vet at alt er snudd oppned for å villede.
Nuff said!

BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Javel, ja.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

BB du er høyt elsket her, mange her som tror på deg fordi du er kul (og det er du jo også :-)), men for å finne ut om noe skurrer, kan det være lurt å spørre seg om det du leser er til det beste for utviklingen eller ei. Både Einstein, Reich og Tesla har lidd samme skjebne.. Eller hva tror du?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Reich ble korsfestet, Tesla ble tiet ihjel, Einstein ble båret på kongestol. Ikke samme skjebne i det hele tatt, slik jeg ser det.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Einstein was a hoax and fraud saddled on the scientific community to prevent them from learning too much and to promote Jews as being superior, sort of Nazism in reverse.

Dette er en setning fra linken du gav meg, jeg skjønner ingenting av disse jødegreiene, kan du forklare for meg?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Er det bashing Einstein day? Hva med at han ble anklaget for plagiat av relativitets-teorien. http://www.jewwatch.com/jew-leaders-einstein-hoax1.html

Den forklarer kanskje jødespm. gudfrid. Zionistene vet alltid å forfalske, plagiere og fremsette teorier og vitenskap som sin egen. Ligger likssom i de Ashkenazi gener på en måte. Genmanipulering vettu;)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

He he, digger ikke Einstein likevel! Tesla og Reich er mine store helter! Må bare nevne at fra disse bøkene jeg leser om Innbyggerne i “the hollow earth”, så står det mange steder at Tesla bor der, han klarte altså å rømme og lever enda :-)

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Hva er dette problemet med youtube?

Når det har seg slik at visse emner er tabu i MSM og derfor sjelden eller aldri blir tatt opp på en seriøs måte i TV og aviser, så blir man jo pent nødt til å henvise folk til et sted der de da f.eks kan få se en dokumentar om UFOer. Som den nye og svært gode norsk-produserte dokumentaren “The day before disclosure.”

Nå gjør jeg et google-søk: joda, denne kan du se på 1-2-3 enten på youtube, vimeo, eller på topdocumentaryfilms.com/day-before-disclosure/ Eller du kan laste den ned med BitTorrent. At den ikke vises på kino eller på TV betyr vel ikke at den “ikke er seriøs”?

Greit greit, vi kan jo si at vi pålegger oss å ha en slags religion som forbyr oss å klikke på youtube-lenker. Eller torrent. Men da er gjerne alternativet å ta fram visakortet og bestille DVDn hjem. Blir jo litt dyrt i lengden. Og hva om det bare er et kort klipp fra f.eks CNN vi vel se? Et klipp som ligger på youtube? Kan vi ikke se det fordi “youtube er dumt”?

For noe tøys.

skeptisque
skeptisque
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jeg tror du misforstår med vilje nå BelzeBob.

Det er ingenting galt med Youtube, men du kan ikke seriøst mene at FORDI noe ligger på youtube så er det sant??????

videoen med denne utenomjordiske karen som blir filmet i Area51 for eksempel er jo for svarte bare en video av en dvask fyr med digre øyne som tross alt ligner ALT som har blitt laget av spesialeffekter de siste 40 årene på film.

Steven Spielberg oppfant det trynet der…… det er bare teknikken som har blitt forbedret.

med sort/hvitt i mangelfull kvalitet så er det uante muligheter for juks.

Poenget mitt er bare såpass enkelt som at man ikke kan bruke en link til Youtube som BEVIS for at noe er sant.

At ting kan være interessant og gi gode følelser for sitt eget ståsted er heller ikke noe underbyggende for sannhet.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Problemet er ikke at det ligger på youtube, problemet er at det KUN ligger på youtube. Vel, det finnes vel en og annen side på nettet også, som ikke har så høy troverdighet.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

UFO sier:
29. 08. 2011 kl. 13:01

Det er nå en gang slik at romvesener ikke har kommet til jorda.

Kan du komme med kilder på dette?”

Jepp, Bartis, hvordan vet du egentlig dette? Pussig at du føler deg så skråsikker at du kan komme med en slik påstand.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Det finnes ingen beviser. Som jeg har sagt tidligere: at det finnes liv på andre planeter kan være meget mulig, siden det finnes her. Men at de har besøkt oss, uten at det finnes noe bevis, kan jeg ikke få meg til å tro. Men motbevis meg gjerne!

Bartis
Bartis
Abonnent
12 år siden

Det er rart å lese at kun seriøse og saklige kommentarer blir stående når hel konseptetet “Nyhetsspeilet” er useriøst. Ærlig talt, romvesenet ser ikke ekte ut for fem øre. “It’s kept dark for the comfort of the aliens”… Eller kanskje så man ikke skal se at de er folk som styrer den? Romvesenet har null mimikk og blunker aldri. Hva kan vi lese om artikkelforfatteren? Dette: “Som frittstående helseforsker med fysikk som grunnlag kom han frem til at det må finnes store mengder informasjon om helse, sykdom, sykdomsforebygging og helbredelse som blir hemmeligholdt av sterke krefter, bl.a. informasjon knyttet til biofysikk og frekvensers betydning for kropp og helse.” For en vits. Han har fattet en konklusjon som han tydeligvis ikke kan dokumentere eller bevise. Det kan neppe kalles forskning.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Hei Bartis

Jeg er så glemsk.. Kan du friske opp min hukommelse og ramse opp de 10 siste UFO-dokumentarene som har blitt vist på NRK i de siste par årene? Jeg vil jo gjerne vite hva seriøs forskning egentlig er. Nevn også noen gode artikler om UFOer som har vært i Aftenposten, VG, Dagbladet osv. Du vet: *seriøse* kilder. Artikler som virkelig går i dybden og der forskere på UFO-området intervjues, UFO-vitner intervjues, NASA-film analyseres osv. Helst artikler der UFOer ikke blandes sammen med formskiftende reptiler, 9/11 og sarkastisk/fårete humor.

Hvilke UFO-eksperter vil du anbefale? Hvilke UFO-saker har du studert? Har du selv sett en UFO? Fortell gjerne.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Sarkasmen din bommer litt. Jeg hevder ikke at dt finnes mer troverdige dokumentarer. Det er nå en gang slik at romvesener ikke har kommet til jorda. Jeg er åpen for at det finnes liv på andre planeter. Men at det livet har tatt seg hit er jeg lite overbevist om.
Ang. forskning kommenterer jeg artikkelforfatterens status. “Frittstående helseforsker” som egentlig er en siviløkonom. Han har kommet frem til at det må finnes informasjon om ditt og datt som hemmeligholdes av sterke krefter. Høres ut som konspirasjonsteori.
Det fascinerende med dere som svelger dette rått er hvor lite kritiske dere er til dette materiellet, mens dere ikke stoler på ting som kan dokumenteres.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Det er nå en gang slik at romvesener ikke har kommet til jorda.

Kan du komme med kilder på dette?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Eventyrlysten er vel begynnelsen til all dokumentasjon? Dokumentasjon er uansett bare gyldig innenfor visse gitte rammer og rammene er alltid i forandring. Vi er alle skeptiske og velger ut hva vi vil være skeptiske til, her på NS er de fleste skeptiske til den begrensede virkelighetsoppfatning. Når det er sagt synes jeg også at videoen her ikke akkurat overbeviser, men det er en million andre ting som gjør meg overbevist, heldigvis, ellers hadde livet mitt vært så kjedelig :-)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Du Bartis du Bartis. Ingenting er mer fornøyelig enn å se skeptikere som bråsikkert konstaterer sannheten for alle og enhver. Og intet gir mer tilfredshet enn å utfordre deres så bekveme, arrogante og smale forståelse av både planeten vi bor på. Og kosmos i sin helhet.

Du kan jo forklare dette resultatet; Star-Child skull. Lloyd Pye måtte gå til privat innsamling for å få scannet og undersøkt en anomalie skalle som ikke passet inn i noen vitenskapelig hypotese. Fordi den var ukjent for denne planeten.

Ingen “anerkjente” vitenskapelige institusjoner var interessert i dette funnet. Hvorfor det mon tro. Og hvilke implikasjoner har dette funnet på vitenskapelige institusjoners fortreffelighet og monopol på vår historie. Men fortsatt finnes vitenskaps-folk som er interessert i sannhet. Til slutt er det vitenskapen som vil bekrefte at alien-life har eksistert på jorden. For meg er dette prov nok. Om ikke en alien dukker opp, og vi vil erfare det med egne øyne.

skeptisque
skeptisque
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Du Lynx du Lynx,

Veritas betyr sannhet, gjør det ikke?

vel, din sannhet er ikke nødvendigvis forankret i noen virkelighet, så før du prøver deg med hersketeknikker, så bør du kanskje vise noen kilder som ikke er lagt frem på youtube?

Joda, det finnes mye bra på youtube, men at det finnes der har vel aldri vært noen kilde for at det er sant!

det er for lettvint å konkludere med det fantastiske.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

UFO: Skal jeg komme med kilder på noe som ikke har skjedd? Det finnes ingen beviser. Da er sannsynligheten for at det ikke har skjedd langt større enn at det har skjedd.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Gudfrid: Dokumentasjon er håndfaste bevis, som man kan få gjennom reell forskning. Å være skeptisk til “den begrensede virkelighetsoppfatning” høres ganske spesielt ut. Hva vet du om at menneskers virkelighetsoppfatning er begrenset? Å tro på Niburu og andre ting betyr ikke at man er mer åpen for “virkeligheter”, men at man er åpen for å bli lurt.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Lynx: Å hevde at jeg har en smal forståelse, mens du, som jeg regner med er en lekmann som meg selv, har en høyere forståelse er vel hva som er arrogant. I det legger jeg at min kunnskap er basert på hva vitenskap har funnet i forskningen, som er massevis av fantastiske oppdagelser, mens din kunnskap er basert på påstander satt frem av folk som prøver å tilpasse bevisene til det de ønsker å finne, eller som hevder å vite noe ingen andre har funnet ut, eller prøver å skjule.
Videoen du linker til må være en løgn. For noen uker siden så jeg et program på NatGeo hvor de som har denne skallen fikk den sjekket, via en såkalt alternativ guru, jeg tror det var denne Lloyd Pye. Guruen hadde den med til en tekniker som utførte en ordentlig DNA-test. Denne viste at morens DNA var menneskelig. Farens DNA kunne ikke bestemmes, eller sees. I ditt hode betyr det kanskje at faren kunne vært utenomjordisk. Men vurder da dette. Et menneske kan ikke forplante seg med en annen art på jorden, selv om vi har felles stamfar. Hvordan skulle da utenomjordiske kunne gjøre dette? Det jeg finner litt utrolig er hvordan dere drar fram de samme eksemplene gang på gang, selv om dere får dem forklart.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Nei arrogant Bartis er å komme til en alternativ side og stigmatisere søkende mennesker som både naive og virkelighetsfjerne tullinger. Og samtidig skulle vise til en vitenskap som daglig blir utfordret for sin utilstrekkelighet og åpenbare mangler og bevisforspillelse. Det er ikke min intensjon å være arrogant. Jeg synes imidlertid det er på sin plass å jekke dere skeptikere i deres totale underkastelse for et system som er pill-råttent og har et fundament som er av samme konspiratoriske mind-set vi har avdekket på speilet i årevis.

Hva mener jeg med det. Vitenskapelige institusjoner som Smithsonian Institute http://www.si.edu/ , er i eie og kontrollert av et system som bygger på den utdøende Darwinistiske lære. Andre funn som kan rokke ved den dogmatiske historie-forestilling om menneskets og samfunns utvikling blir ignorert, konfiskert og stjålet for å holde løgnen ved like. Hvem eier institusjonene?. Det er denne gruppe folk som vil ha monopol på vår felles historie, slik at de kan fortsette sin undertrykkelse av vårt opphav, og de mangler vi prøver å fulle hullene i. I denne sammenheng er Giza-platået og deres aktivitet et sentralt sted for å kunne forstå og bevise vår extra-terriale opprinnelse. Nå har nettopp deres håndtlanger og henchman Zahi Hawass fått sparken, som følge av den demokratiske bølgen og det er jo kun håp om at sannheten vil komme til overflaten snart.

Til da vil vi ikke få noen beviser per se, annet enn det vi selv må kunne ha lov til å fortolke og puzzle sammen med vår alternative-historie analyse. Om det da ikke skulle komme et skifte i bevissthet og tilnærming. Til den tid er det hjelp i de absolutte signaler å finne i nedtegnelser og old-tidsskrifter som f.eks. Bhagavad Ghita, Popul Vuh, Book of Enoch og tilmed Bibelen. Folk synes hatt god fantasi opp gjennom historien mener du kanskje. Så god, det kan neppe være tilfeldig at man finner samsvarigheter på alle kontinenter og kulturer. Uten at det skulle vært kontakt mellom dem i følge f-eks Smithsonians.

Det ville vært mer fantastisk og uforståelig om vi skulle være alene i dette giga-kosmos, og da uten å ha vært visitert x-antall ganger. Eller som mange mistenker. At enkelte her er manipulert inn i en spesiell rase, med ikke menneskelige kvaliteter og representerer denne kraft gjennom sin manipulerende mind-set. Selv om de ser like menneskelig ut som alle oss andre. Til slutt er vi kanskje alle aliens med komponenter fra flere forskjellige raser. Time will show.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Lynx: Vitenskapen utfordres hele tiden fordi den tester sine egne teorier. Det betyr ikke at det ikke finnes veldig mange ting som er fakta, og at teorier kan bli avvist. Men det er ikke det samme som at vitenskapen blir utfordret for sin “utilstrekkelighet”. Bli utfordret av hva? NS har aldri avdekket noe, de har funnet opp sine egne teorier basert på konspirasjoner og synsing.
Hva mener du med utdøende Darwinistiske lære? Snakker du om evolusjon? I så fall kan jeg fortelle deg at det langt i fra er en utdøende lære. Evolusjon er faktisk så viktig at dens lære kan brukes i flere grener av vitenskapelig forskning. Det er heller ingen tvil om at evolusjon har funnet sted.
Du er overbevist om besøk fra romvesener, men tenk på dette: Jorden er 4,5 milliarder år, de fleste arter som har bebodd planeten er utdødde, menneskene har kun vært her en kortere stund. Og funn i DNA og i kromosomfusjon er tydelige indikasjoner på at vi deler stamfar med sjimpanser. Så at vi er et resultat av påvirkning fra romvesener er usannsynlig. Hvorfor skulle utvikling på andre planeter gå fortere? Tror du intelligent liv har oppstått umiddelbart og at de har rukket å utvikle seg så lang at de har teknologi som ligger foran vår egen? De første dyrene på vår egen planet var jo dinosaurer, og planeten vår er faktisk så fiendtlig at bare få prosent er levelige områder. Andre planeter med liv trenger ikke å ha liv som ligner vårt. Det er også snakk om enorme avstander, som gjør det ekstremt krevende å reise.
Å kalle vitenskap dogmatisk er ekstremt ignorant. Vitenskap stiller spørsmål ved egen forskning hele tiden.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Bartis
12 år siden

Er du en sånn funny boy Bartis ?

Du tror ikke på aliens ? hehe

Det ironiske i det er at sånne som eg kommer til å løpe vettskremte rundt å gjemme seg for invaderende aliens

Hørt om noe som heter kunnskap ?
Det kan det være lurt å ta til seg før en er nedladente mot andre, akkurat nå er kunnskapsnivået ditt midt mellom en Dobberman og en Zombie

Vi andre har vist i tiår hva som skjer mens sånne som deg sørger for at det kan skje

Her kan du sette av noen minutter og se hvor dum du er :)

The 2012 NWO Agenda 15/15 ~ 9/11 in Reverse ~ Bringers of the False New Global Dawn Light Utopia

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

ha ha du må gjerne dele TRO om at du er i slekt med aper. Det er iallefall ikke min stamfar

Suddenly appearance? Genetic manipulation i say. Fra en extra-terristal force. Men har ikke survival of the fittest teorien tjent etablissementet til fulle. Den er basis i den Nazistiske raseteorien om the master race. Som jo selvfølgelig er opprinnelsen til den allerede ekstisterende sataniske illuminati-genealogi. Og noen få kan ikke kontrollere de mange. Ingen problem, dersom du besitter kunnskapen de andre ikke har. Ikke vil vedkjenne seg, og latterliggjør i alle sammenhenger for å forsvare sin fangevokter. Et kosmisk Stockholm-syndrom. Strange stuff. Hva er ikke opprinnelsen til ondskap enn; Alien?

skeptisque
skeptisque
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Ah, herlig klassisk dusteinnlegg fra smurfen.

la meg plukke det litt fra hverandre….

noen sitater fra den tydelig veldig smarte smurfen som ikke liker nedlatende toner:

“Er du en sånn funny boy Bartis ?”
For et flåsete spørsmål. hva forventer du av svar for noe slikt tull? usaklig og dum er det nærmeste jeg kommer forklaringen av deg.

“Du tror ikke på aliens ? hehe”
Skal du virkelig le av meningsmotstanderne dine?

“Det ironiske i det er at sånne som eg kommer til å løpe vettskremte rundt å gjemme seg for invaderende aliens”
Sånne som deg, sier smurfen. Når kommer disse aliensene da?

“Hørt om noe som heter kunnskap ?
Det kan det være lurt å ta til seg før en er nedladente mot andre, akkurat nå er kunnskapsnivået ditt midt mellom en Dobberman og en Zombie”
Fantastisk at det er mulig å skrive så nedlatende, og samtidig tråkke så i salaten med manglende intelligens.
Skal det skremme noen, smurfen? når du kaller de Zombie, Doberman(som skrives med en B) og kunnskapsløs!
hva med å være saklig for eksempel?

“Vi andre har vist i tiår hva som skjer mens sånne som deg sørger for at det kan skje”
Du som er så smart, smurfen; Hva med å lære seg nårsk?

“Her kan du sette av noen minutter og se hvor dum du er”
Gjentakelse på gjentakelse. Du ber altså folk om å ikke være nedlatende, samtidig kaller du folk dumme, og det etter å ha skrevet et innlegg som er like godt formulert som stilen til en 9 åring.
Er det slik å forstå at jeg må tolke dette dithen at du rett og slett er mindre begavet?

Nå er faktisk ikke hensikten med dette innlegget å angripe smurfen, men å poengtere hvor ille det er å få opplæring i saklighet fra en som er totalt fjern fra saklighet og etikette selv.

Skammelig, og et fantastisk lavmål. Håper aldri jeg møter en som deg.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Smurf: “Hørt om noe som heter kunnskap ?
Det kan det være lurt å ta til seg før en er nedladente mot andre, akkurat nå er kunnskapsnivået ditt midt mellom en Dobberman og en Zombie” Dette er ironi. Du hevder å ha kunnskap om visse ting, men klarer ikke å vise til noe av troverdig dokumentasjon eller bevis.
Hvis det er videoer av typen du her lenker til som har overbevist deg, må jeg si kildekritikken din er ganske fraværende.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Bartis: Har du ikke skjønt det enda? Konspi teoretikernes sikreste kilde er jo Youtube! Alt som er på youtube er sant så fremt det ikke snakker mot deres sak da, da er det dissinfo må vite ;) Jeg syns det er direkte morsomt å se disse såkalte “aliens” filmene hvor du ser at ting enten er datanimert, eller så er det så dårlig kvalitet på filmen at det er umulig å se hva det er for noe. Det med at disse UFO klippene er så dårlig kvalitet er jo egentlig litt mistenkelig siden med dagens kamera teknologi burde sørge for at kvaliteten er topp. Til og med jeg filmer bedre med kameraet på mobilen min ;)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Ghleo jeg er enig, denne videoen er pinlig dårlig, husker jeg syntes den burde slettes. Vi bør alle kunne forandre oss til det bedre og ikke altid måtte vinne en diskusjon av egogrunner.
MEN! vi ser ikke bare på youtube, de fleste her er svært beleste, vi er nerder innen vårt felt og har jo vår stolthet, vær snill å respekter det.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Bartis
12 år siden

Lynx, du skriver mye vås. Når det gjelder felles stamfar så er det grundig forsket på i genetikk. Det er slik at sjimpanser har 48 kromosomer, mennesket har 46. Mennesket kan ikke ha mistet 2 kromosomer, det ville vært fatalt. Så dersom mennesket skal ha en felles stamfar med sjimpansen må på det ha skjedd en fusjon mellom kromosomer. Dersom det ikke er tilfelle, er evolusjon feil. Det har ikke funnet sted. Så et slikt eksperiment har blitt gjort. Vet du hva de fant? Fusjonerte kromosomer.
Evolution er ikke noe man tror, det er basert på beviser, funn og observasjoner.
Videoen du lenker til er litt misvisende. Den kambriske “eksplosjonen” var over 80 millioner år. Sjekk vitenskapelige kilder, ikke bare kilder som vil motsi evolusjon pga ønsket om at mennesker er skapt av gud eller romvesener.

« Forrige artikkel

Ny integrert forståelse av menneskets historie

Neste artikkel »

Rockefellers NWO-planer avslørt av Aaron Russo

167
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x