/

Bob Lazar: Ble fløyteblåser for å redde livet

8.6K visninger
3 minutter lesetid
16

I 1989 ble det vist et oppsiktsvekkende intervju på lokal-TV i Nevada. Som ut av ingensteder hadde en ukjent person ved navn Robert (Bob) Lazar dukket opp i et TV-studio i Las Vegas og fortalte om sitt arbeid.

Robert (Bob) Lazar
Robert (Bob) Lazar

Lazar fortalte at han hadde høy teknisk utdannelse, at han engang hadde møtt og fått en anbefaling fra Dr. Edvard Teller, en kjent vitenskapsmann med kontakter i mange maktsirkler, og at hans daværende arbeid pågikk et sted i ørkenen nord for Las Vegas ved navn S4. Hans arbeid dreide seg om å undersøke flyvedyktige objekter med ukjent teknologisk virkemåte. På spørsmål om det dreide seg om UFOer  presiserte Lazar at UFO-er betyr U-identifiserte objekter, hvilket objektene ikke var siden han arbeidet med dem daglig. Flying discs var betegnelsen innsidere som han selv benyttet på romskipene.

Lazar bekreftet at romskipene var av utenomjordisk opprinnelse, han visste ikke hvorfor de var havnet i S4 og at hans oppgave var å foreta såkalt “backengineering” (reverse engineering) på objektene. Dette dreier seg om å undersøke et foreliggende objekt med en ukjent teknologi og funksjonalitet for å avdekke dens virkemåte.

Han redegjorde så i detalj for mer eller mindre ukjente tekniske begreper som antigravity, gravity amplifier, anti-matter, anti-matter reactor, ZPE, vacuum magnet field, torsion field, levitation og Element 115.

Her er et meget informativt studio-intervju med den frittalende Bob Lazar i  møte med en nøktern og grundig forberedt intervjuer:

Del 1    Del 2   Del 3   Del 4   Del 5   Del 6

Uansett om man velger å tro på det Lazar fortalte om sitt arbeid eller ikke, så behersker han tydeligvis kaskader av avansert kunnskap om fysikk og teknologi, kanhende nok til å starte en teknologisk revolusjon. Eksempler på dette er at  han mener å ha forstått gravitasjonens natur; “gravity is a wave, and it can be accessed and amplified” (et tema selv Einstein måtte oppgi å finne ut av) samt at han kjenner til antigravity-teknologi, som fremdriftssystemet i discene han studerte benyttet.

Antigravity drevet disc av typen Bob Lazar ble kjent med, kjent som "The Bob Lazar Sports Model". Den er ca 9 meter i diameter med antimatter reactor og gravity amplifier plassert i bunnen.
Antigravity drevet disc av typen Bob Lazar arbeidet med, kalt "The Bob Lazar Sports Model". Den er ca 10 meter i diameter med antimatter reactor og gravity amplifier plassert i bunnen.

Antigravity-teknologi gjør romfart ut av solsystemet mulig, fordi lyshastigheten ikke lenger vil utgjøre en begrensning (tid/fart/distanse), pga. krumningen av rommet som antigravity-teknologien muliggjør.

Det som ikke fremgikk av det oppsiktsvekkende programmet da Lazar første gang fortalte om sitt topphemmelige arbeid var hans motiv for plutselig å ville gå ut med dette. Han hadde tatt lett på de strenge reglene knyttet til hemmeligholdet av alien disc craft, ved å ta med noen venner på discspotting for å se på flyvetester noen onsdags ettermiddager etter mørkets frembrudd, som fant sted på Area51 ikke så langt unna S4. Etter at han en gang ble stoppet av sikkerhetsvakter utenfor Area 51 og avkrevd identifikasjon under en slik utflukt var han etter å ha kommet hjem blitt oppringt av sin sjef som hadde meddelt ham at han ikke behøvde å komme på jobb mer. Så hadde sjefen lagt til: “- Do you have any idea about what we will have to do with you now ?” Lazar hadde svart ” – No”, hvoretter røret ble lagt på i den andre enden.

Warning - Danger - You can be killed - Welcome to Area 51 !
Warning - Danger - You can be killed Welcome to Area 51 !

Etter  å ha summet seg oppfattet Lazar situasjonen som at hans liv var i fare og han bestemte seg for å gå ut offentlig med informasjon om arbeidet sitt som en utvei for å redde livet: Å  komme seg i sikkerhet i søkelyset,  en fremgangsmåte som er blitt kalt “å ta en Bob Lazar”.

Lazar resonnerte som så at ettersom titusenvis av mennesker ville se og høre ham på TV ville svært mange også få høre om det dersom han ble drept kort tid etter å ha fortalt om reverse engineering of alien disc craft. Om så skjedde ville folk tenke at “Aha – han ble drept fordi han snakket sant. Nå kjenner vi også sannheten om at det finnes ekte utenomjordiske romskip i Area51 og S4 og et hemmelig korps som er licenced to kill for å holde dette skjult”. Siden en slik fremgangsmåte ville bidra til at hemmeligheten ble kjent vurderte Lazar at de hemmelige myndighetene med licence to kill ville velge å la Lazar leve.

Bob Lazar lever fremdeles, 20 år etter at han “tok en Bob Lazar” og ble fløyteblåser for å redde livet. Han har understreket at grunnen til at han gikk ut og fortalte om det han holdt på med ikke var en altruistisk holdning i retning av at menneskeheten har krav på å kjenne til romskipene og eksistensen av utenomjordisk liv el. l. Han har selv sagt at han gjorde det av rent egoistiske sikkerhetsmotiver.

Bob Lazar arbeider nå med innovative applikasjoner av hyper-høyteknologi, så som fri energi; “free energy”. Dette er hemmeligholdt teknologi som kan bidra til å løse verdens energi- og miljøproblemer, dersom informasjon om teknologien frigjøres og offentlige myndigheter legger forholdene til rette for dette.

Her er en kortfilm med Bob Lazar kalt The Lazar Tape.

Bob Lazar snakker ikke lenger om sitt tidligere arbeid i S4, som pågikk i omkring  6 måneder i 1989.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Interessant artikkel Hans. Ved å studere tegningen av dette skipet, så kan man jo bli litt skuffet over de ytterst primitive doningene vi kjører med, og som har 4 jul.
Og man kan bli noe skuffet over det meste, egentlig. Spesielt når vi forstår at vi kunne hatt en helt annen fantastisk verden.
Pytt, sann. Det er glemt om 100 år. Da er vi daue, som resten av den forpestede silda i havet. Takket være vatikanet.

Jeg lenker til en snutt: Top Secret Files: Roswell
Dette er av det useriøse/populistiske slaget. Likevel finner jeg det interessant at UFO manien i USA later til å være basert på: “The greys”.

http://www.youtube.com/watch?v=_WbMbMclNks

Snak om å bli rundlurt:-)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Vel tror det vil fungere om du installerer en downloadhelper/apps til youtube, hvor du ganske raskt kan laste ned lydfilen i eks mp3/4 format. Det vil vises som et icon foran subject line på youtube.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/
Overfør gjerne filen til din mp3 el. og du slipper å sitte klistret til pcèn hele tiden.

Forøvrig tror jeg mye avhenger av om vi kollektivt er klar for denne type teknologi Lazar snakker om, selv om noen sikkert allerede er det. Årsaken blir på en måte forklart her.
A New You Part 1

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Humanoid Stand-ins of World Leaders
– Dr. Peter Beter

In a lecture, available on YouTube, Alex Collier, reknown Contactee, informs his audience to listen to the lectures by Dr. Beter.

However, Mr. Collier informed the listeners that Dr. Beter was misinformed, it was NOT the Russians but Alien Forces infiltrating positions of power throughout the world.

For a treasury of Dr. Beter’s audio files visit: http://www.peterdavidbeter.com/

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Gunghoo

“jeg mener det må være synlige beviser i feks. Våpen industrien eller virksomhet som kan støtte en illusjon om energimangel, en slik høyteknologi i hendene på de rette må jo kunne genere mer penger og makt til til eliten.”

Ja jeg er helt enig. Synlige beviser er kanskje noe man vegrer seg for å “frigi”. Likevel er det kanskje indisier på at det finnes våpen som bruker en annen energi enn den rent klassiske “nuts & bolts” teknologien man er vant til. Du kan feks kose deg med denne nettsiden:

http://www.drjudywood.com (noe dårlig layout men med ytterst tankevekkende innhold)

Gunghoo
Gunghoo
Abonnent
15 år siden

Beamer

jeg er enig i det du sier om hvorfor fri energi blr holdt tilbake,
men jeg mener det må være synlige beviser i feks. Våpen industrien eller virksomhet som kan støtte en illusjon om energimangel, en slik høyteknologi i hendene på de rette må jo kunne genere mer penger og makt til til eliten. feks. medisin industrien, men som sagkt det er lite av det, kansje de gir oss vanlige disse tingene i små doser, slik som du nevner , teflon , laser ,fiberoptikk osv.

Og ja det er veldig spennende tanker

Gunghoo

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Gunghoo

Grunnen sier seg vel selv:

Antigravitasjon og fri energi vil bety slutten på energimangel. Om du grundig undersøker strukturene i vårt samfunn vil du se at hele vår tilværelse og økonomi er fundert på forestillingen om at det er knapphet på energi. Om du erkjenner dette vil du samtidig se at fordeling av makt og rikdom er sterkt korrelert med hvem som kontrollerer tilgangen på energi. Følgelig er det sterke krefter som jobber for å beholde status quo, altså at fri energi i overskuelig fremtid ikke blir gjort tilgjengelig for den gemene hop. Verden blir aldri den samme med fri energi. Hvor interessert er da makten i Norge, eller Vesten forøvrig, i at olje blir overflødig?

Som et eks: Om man ser på verdens største oljeselskap ExxonMobil (http://en.wikipedia.org/wiki/Exxon_Mobil), sjekker deres omsetning og overskudd, ser på antall ansatte (tenk også på deres familier), forestiller deg hvor mange underleverandører de holder liv i og forestiller deg hvor mange mennesker totoalt i verden hvis økonomi og levestandard er avhengig av å opprettholde avhengigheten av olje, da ser du hvilke krefter det er snakk om.

Til ettertanke: Det blir sagt at produkter som bl.a teflon, fiberobtikk, laser og mikrochiper er produkter som er utledet av reverse-engineered krasjlandete ufo-er. Holdbarheten i disse påstandene kan diskuteres, men det er uansett spennende tanker.

Gunghoo
Gunghoo
Abonnent
15 år siden

Det finnes sikkert mange sivile selskaper rundt om på kloden som ville brukt en formue for kunskapen som Bob Lazar og hans like sier de har.

Hvorfor har ikke vi hørt om noen som har fått anlednig til å virkelig produsere noe av det som de sier de har kunskap om

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Lars

Det finnes ikke en eneste whistleblower det IKKE er sådd tvil om. Spørsmålet du kanskje kan stille deg er om det er slik at ALLE som har en historie å fortelle som avviker fra mainstream er tvilsomme personer, eller om man kan spore et mønster av diskredittering av de som tørr å stikke hodet frem.

Lars
Lars
Abonnent
15 år siden

Det er sådd seriøse tvil om hvor autentisk Bob Lazars historie er:

http://www.v-j-enterprises.com/sflazar.html

http://video.google.com/videoplay?docid=-3784289676855035647

http://raidersnewsupdate.blogspot.com/2005/05/have-scientists-just-proven-bob-lazar.html

Jeg skulle ønske dette ble reflektert i artikkelen da det ville ha gitt den mer tyngde.

Terje
Skribent
15 år siden

This Monday’s guest, on the only commercial free UFO radio show
on 104.4 FM is Dr. Edgar Mitchell, who talks more about “Aliens Have Landed!!,… in fact they have crashed!”

Listen FREE – Every Monday – http://www.RobSimone.com

Mitchell, who was part of the 1971 Apollo 14 moon mission, asserts that extraterrestrial life exists, and that the truth is being concealed by the U.S. and other governments.

This interview will include new revelations about the government’s UFO cover-up and secret NASA psychic experiments and his SPI work with Uri Geller

go to: http://www.robsimone.com

Mike Cechanowicz
Forfatter
15 år siden

Betimelig innslagg som gir støtte til Dagbladets artikkel 21.4.
http://www.dagbladet.no/2009/04/21/nyheter/utenriks/nasa/romfart/verdensrommet/5846939/
om astrouaut som kommer ut med det han vet om ET-intelligens. For den som tror eller tenker at denne informasjon er langt ute på en gyngende gren, anbefales å ta en titt på “The Disclosure Project” – også en pressekonferanse der over 200 høyt betrodde mennesker som arbeider innen militæret m.m. forteller om det de vet – bl. a. at USA har kartlagt 57 ET-raser. Også Hoaglands bok som kom ut i november i fjor – The Dark Side of NASA som dekker det nasa skjuler – bl.a. om Ruiner på Månen.

Det er ikke spørsmål om vi er alene i universet. Spørsmålet er når styresmakten våkner opp til den forståelsen av at de ikke lenger kan skjule det de vet uten at det går ut over dem selv.

Innsikten i alternative energikilder er nok til å skape en ny industrirevolusjon dersom dette ble kjent – snakk om å få fart på økonomien igjen.

Takk for artikkelen – akkurat dette filmklippet var nytt for meg.

« Forrige artikkel

9/11 addendum

Neste artikkel »

Nyhetsspeilet TV: Chemtrails-aktivister i 1. mai-toget

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x