ET-mumie funnet i Peru

11.1K visninger
3 minutter lesetid
16

En antropolog har funnet en mumie av et barn i Peru, som han konkluderer må være av utenomjordisk opprinnelse. ZetaTalk bekrefter at mumien er av utenomjordisk opprinnelse, og antyder at det er av en anunnaki (den sume­riske betegnelsen på dem som i fortiden besøkte Jorden fra Nibiru).

 

Mumien

Den 17. november 2011 publiserte det peruanske online-magasinet RPP Nacional artikkelen Cusco: Hallan momia no humana en Andahuaylillas, según antropólogo. Antropologen Renato Davila – som arbeider ved Private Museum of Andean Rituals i byen Andahuaylillas i Quispicanchi-provinsen i Cuzco-regionen – annonserte oppdagelsen av en mumie med ”ikke-menneskelige” trekk. Davila har konkludert at mumien ikke kan være Homo sapiens, og må være av utenomjordisk opprin­n­else. Artikkelen inkluderer seks gode nærbilder, tatt fra forskjellige vinkler, av mumien. Samme dag kom en forkortet engelsk versjon i online-magasinet Peru this Week, der overskriften var ‘Non-human’ mummy found in Peru highlands. Ingen informasjon ble gitt om hvor eller hvordan mumien ble funnet. 

Ifølge Davila har oppdagelsen blitt bekreftet av spanske og russiske spesialister. Til den lokale radiostasjonen RPP uttalte Davila at selve kroppen var 50 cm lang, hadde triangulær hodeform, uproporsjonale øyehuler, jeksler, og en fontanell. ”Fontanell” er betegnelse på de to åpninger mellom skallens ben som er hos spedbarn: Den store, fremre og den lille, bakre. Davila hevdet at de uvanlige trekkene representerer et enormt gap til den menneskelige anatomi. 

Bilde 1: av høyresiden forfra.

 

Bilde 2: av venstresiden forfra.Bilde 3: av venstresiden forfra.

 

Bilde 3: av venstresiden forfra.

 

ZetaTalk kommenterer

ZetaTalk kommenterte mumien i ZT Chat 19. november 2011 med disse ordene: 

”Dette er en berettiget utenomjordisk hodeskalle og skjelett. Ulikhetene, sammenlignet med menneske­lige hodeskaller, er ikke bare den forlengete skallen, men også revnen ned på midten av forhodet, som ikke finnes på menneskelige skaller. Størrelsen på hjørne­tennene er likedan uproporsjonalt store sammenlignet med plassen satt av til alle de andre tennene. Over 121 cm høy, dette var ikke et deformert [Homo sapiens] barn. Deformitetene passer heller ikke inn med dem som er vanlige hos mennesker. Det er en årsak til at legender som inspirerer fortellinger som Indiana Jones og Krystallskallen finnes. Disse var hominoide gjester til Sør- og Mellom-Amerika, høyaktet. Således, hvis et legeme ved forglemmelse ble liggende igjen, ble det omsorgsfullt begravet.”

  

Sitchin om anunnakiene i Sør-Amerika

Zecharia Sitchin (1920-2010) sitt livsverk, i form av 14 bøker, var å gi oss en ny versjon av menneskets historie der anunnakienes tilstedeværelse og overordnete betydning for utvik­lingen av den menneskelige kultur kommer til sin rett. Sitchin har tidligere blitt presentert her på Nyhetsspeilet, En hyllest til Zecharia Sitchin (feb. 2010). Min web-bok Menneskets historie: integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk er et sammendrag av Sitchins arbeid, supplert og integrert med innsiktene fra Velikovsky og ZetaTalk. 

I 1990 ga Sitchin ut sin fjerde bok, The Lost Realms, som beskriver anunnakienes virksomhet i Sør- og Mellom-Amerika. En artikkel basert på denne boken er under arbeid, men et sammendrag av bokens kapitler kan leses i mitt vedlegg Kilder og ressurser.  

Bokomslag

 

Sitchin (1990) konkluderte at de megalittiske strukturene og artefaktene ved Tiwanaku, Cusco og Chavin de Huantar er ruinene av metallurgiske sentre som ble bygget av anunnakiene senest i det tredje årtusen f.Kr. Han identifiserte skaperguden Vira­cocha med anunnakien Ishkur/Adad. Da anunnakiene forlot Jorden, muligens ca. 1600 f.Kr., utviklet de innfødte sine egne primitive kulturer ved ruinene av de metallurgiske sentrene. Inkaene (1020-1533 e.Kr.) overtok fra eldre kulturer myter og legender som gikk helt tilbake til det første Cusco-kongedømmet (her datert til ca. 2400 f.Kr.), som de betraktet som deres egen opprinnelse. Sitchin beskriver de megalittiske kompleksene ved Tiwanaku, Cusco, Machu Picchu og Chavin de Huantar; og tar utgangspunkt i historikeren Fernando Montesinos (1593-1655) sin kulturkronologi for Cuzco-regionen. 

Navnet Cusco brukes om flere lokaliteter. Cusco er navnet på den byen som den legendariske Manco Capac, hybridsønn av anunnakien Viracocha, opprettet ca. 2400 f.Kr. Byen ble senere hovedstaden i Inka-riket, og er i dag er hovedstaden i Cuzco-regionen. Cusco er også navnet på én av de 13 provinsene i Cuzco-regionen, og navnet på én av de mange distriktene i Cusco-provinsen. Det er derfor ikke så lett å vite hvilken lokalitet det spesifikt siktes til når bare Cusco oppgis (den tredje bokstaven i navnet skrives noen ganger med s, andre ganger med z).

 

Akademisk tabu

ET-mumien som ble oppdaget av antropologen Renato Davila i november 2011 er en arkeologisk sensasjon hvis betydning er vanskelig å beskrive med ord. Mumien er samtidig en vitenskapelig sensasjon som revolusjonerer vår oppfatning av historien og hele vårt verdens­bilde. Er det noen grunn til å forvente at akademia og media vil gi mumien offisiell aner­kjennelse som utenomjordisk? Nei, fortsatt råder en global konspirasjon blant myndighetene, opprinnelig iverksatt av USAs superhemmelige organ MJ12 (1947-2000), at alle funn og all evidens for utenomjordisk intelligens og deres artefakter (romfartøy og monumenter) skal holdes strengt hemmelig for befolkningene. Som om ikke dette er nok, er det å nevne Nibiru eller Planet X i disse dager ekstra sensitivt, grunnet frykten for et snarlig nærmøte mellom Nibiru og Jorden som kan utløse globale kataklysmer. Et lite skjelett av en stakkarslig nibiruaner kommer således i krysningspunktet mellom to sterke tabusoner! 

 

Se også RKM-artikkelen
Starchild Skull DNA-testet: ikke fra Jorden!

  

******************************************************************

 

Rolf Kenneth Myhre

Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken "Åndsvitenskapelige visjoner". I februar 2013 utga han boken "Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk", og i august 2013 kom boken "ET/V-erfaringer 1947-2013". Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Bartis
Bartis
Abonnent
12 år siden

Dere må virkelig begynne å sjekke flere kilder. I Peru var det vanlig blant enkelte stammer å forme hodeskallene fra de var små. En stamme hadde den skegleformede varianten, en annen hadde flatt hode. Dette var ikke alltid like heldig og man fikk etter hvert forbudt det. Tegn etter disse tradisjonene i dag ser man på hattene de bruker. Noen steder er de skjegleformede, andre steder flate på toppen. Dette fikk jeg vite da jeg var i Peru i fjor i forbindelse med at guiden fortalte om opprinnelsen til hattene en del brukte
http://wiki.bmezine.com/index.php/Cranial_Binding.
http://en.wikipedia.org/wiki/Artificial_cranial_deformation

BlackRoseRippin
BlackRoseRippin
Abonnent
12 år siden

Det første som poppet opp i hodet mitt da jeg leste Peru i tillegg til dette rare skjelettet var et rituale de gamle indianerne som bodde der utførte. De fant en ung gutt som de så på som lederen deres, så bant de to planker til sidene av hodet på babyen, så hodetformen ble “tvunget” til å vokse oppover siden det ikke kunne vokse utover. Mange døde jo av dette i en ung alder, men det var hvertfall det jeg tenkte. Bra artikkel :)

Enok
Abonnent
12 år siden

@R.K Myhre
Takker for svaret og god info !
Håper du ikke missforstår dette som kritikk,for det er det alldeles ikke.
Temaet har opptatt meg i en lang tid,men føler kunnskapen min rundt fysiologi og medisin,begrenser seg til å stille spørsmål,mer enn å prøve å kategorisere.

Det er en kjent sak at menneskeheten har modifisert barns hodeskaller i mange årtusner.Dette ved bruk av innstrumenter og verktøy. Dette har arkeologer funnet rundt i hele verden.
Australia,Sibir,Malta,Egypt,Danmark,Nederland,Tyskland,Afrika,Midt Østen og mange flere.

Og på Papua New Guinea,praktiseres dette den dag idag
http://www.wespenre.com/graphics/SkullBinding060611.jpg

Også mayafolket praktiserte dette på sine små.
I linken R.K Myhre postet her i siste post,vises bilde av nettopp dette instrumentet som de mener ble benyttet.
bildelink : http://en.wikipedia.org/wiki/File:Maya_cranial_deformation.gif

Spørsmålet jeg stiller meg,er hvorfor?
Som jeg ser det kan det være en rituell handling,kanskje for å hedre/etterligne
sine “guder/forfedre”. Det er jo påfallende at dette forekommer globalt,på en tid da menneskeheten(ifølge vitenskapen), ikke hadde kontakt med folk på andre kontinent.

ajax
ajax
Abonnent
12 år siden

Flere slike skaller her: http://www.ufodisclosure.com/skulls.shtml
Mener bestemt å huske fra en bok at museet i Lima har en slik skalle i den offesielle utstillingen. Hodeformen på diverse avbildede eldre faraoer viser også en liknende hodeform med forstørret kranium. Halsene er også lange og tynne på bildene og hoftepartiet noe ekstremt. Slavene fra samme periode avbildes “normalt”.

Enok
Abonnent
12 år siden

Dette kan vel også godt være Hydrocephalus,(vannhode).
Det er en diagnose vi i Norge har vi ca 150 operasjoner i året,og 2 av 1000 blir årlig født med dette her i landet.
Man kjenner også til dette fra bl.a oldtidens Egypts litteratur,

Men se her,nyfødt med hode på over 2 kg:
http://www.mid-day.com/news/2011/jan/100111-Abnormal-baby-born-Gujarat-Gondal-Sonal-Waghela.htm

Og her, wiki Hydrocephalus :
http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrocephalus

Jeg sier ikke at,DET ER det,
men kan ikke unngå å trekke disse linjene.

Hva tror dere om det ,kan det være noe i dette?

Starwolf
Starwolf
Abonnent
12 år siden

nancy skriver (kopiert fra artikkelteksten)
“Ulikhetene, sammenlignet med menneske­lige hodeskaller, er ikke bare den forlengete skallen, men også revnen ned på midten av forhodet, som ikke finnes på menneskelige skaller.”

Hun skriver som hun har vett til. hvis man ser på følgende link: http://www.tutorvista.com/content/biology/biology-iv/locomotion-animals/skull.php finner man “revnen” Nancy refererer til. Disse revnene lukker seg ettersom barnet blir eldre. Faktiskt så er ikke kraniet helt lukket før ved ved 9 – 18 måneders alderen. Kjenner man på toppen av hodet til en baby vil man kjenne at det er helt bløtt og ingen skalleben som beskytter hjernen.

Tennenes størrelse er missvisende fordi mye av tannen vil være skjult av tannkjøtt. gamle mennesker som fortsatt har sine naturlige tenner kan se ut som de har noen skikkelige hestenner noen ganger rett og slett fordi tannkjøttet ofte trekker seg tilbake i høy alder, noe som eksponerer mer av tannen.

Og Visjon18s bildet viser en tydelig deformasjon av hodet til ett menneskebarn.

Hvis man ser på denne linken så ser hva hva ansiktet på mars egentlig er http://www.esa.int/esaMI/Mars_Express/SEM09F8LURE_1.html
En optisk ilusjon.

denne artikkelen var særdeles svakt underbygd. Jeg vedder en pose twist på at en DNA analyse vil vise at dette er ett menneske.

Bange Anelser
Abonnent
12 år siden

Hva med å ta en enkel DNA prøve av denne mumien? Scanning og røntgen?
Grundige undersøkelser?
Ville ikke det gitt et ganske sikkert svar?

Eller ville det vært litt for skummelt? Kanskje vi hadde fått noen svar som vitenskapen ville sett på som ‘ubehagelige’..?

discodisco
Abonnent
12 år siden

Ikke for å være ekkel eller noe, men har du vurdert andre forklaringer til denne deformiteten? Hydrocephalus, f.eks.?

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  discodisco
12 år siden

Hva med gamle Egyptiske statuer og bilder med folk med samme hodeform (og noen uten).
Dette er innlysende “utenomjordisk”. Skjønt, det er vel de fleste av oss på Jorda også, vi kommer fra 22 steder.

discodisco
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Vel, jeg vil ikke ta stilling til om egyptiske statuer og bilder er av utenomjordiske. Jeg var mer interessert i å vite hva Myhre legger til grunn for å så bastant kunne hevde at dette er en alien, og ikke et deformert menneske.
Jeg ser han skriver at han har jobbet som medisinsk forfatter, uten at det gir meg noe svar på spørsmålet.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  discodisco
12 år siden

discodisco sier.
.. kunne hevde at dette er en alien,og ikke et deformert menneske.

Mole.
Stiller du samme spørsmål ved disse kraniene også discodisco?
http://en.wikipedia.org/wiki/La_Chapelle-aux-Saints_1
comment image
https://www.msu.edu/~heslipst/contents/ANP440/neanderthalensis.htm
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4251299.stm

discodisco
Abonnent
Svar til  discodisco
12 år siden

Du lurer på om jeg stiller spørsmål om neandertalere og cro-magnon er en alien og ikke et deformert menneske (homo sapiens, formoder jeg)?
Vel, jeg tror ikke det er noen av delene, siden jeg tror på evolusjon og karbondateringer.
Jeg skjønner uansett ikke helt hva det har med saken og gjøre. Jeg lurer på hva Myhre legger til grunn, og hadde satt stor pris på om han kunne utdypt. Slikt sett er det ganske uinteressant hva jeg mener.

Men beklager at jeg stilte spørsmål. Jeg håper jeg ikke har såret deg på noe vis, Mole. Det skal uansett aldri skje igjen. Fra nå av skal jeg ta alt som skrives her inne for god fisk!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  discodisco
12 år siden

Det er bra du har tro discodisco, fortsett med det, som et kjent uttrykk kan tro flytte fjell.

Karbondateringer sier ingenting om hva eller hvilke sykdommer som et eventuelt kranie måtte gi uttrykk for, enten det er lite eller stort.

Still heller forskerne spørsmålene om hvordan de kommer frem til sine konklusjoner.

Timeline
Skull, found in 1886 in Spy, Belgium

Frontal bone of a neanderthal child from the cave of La Garigüela

Skull from La Chapelle aux Saints
semi-frontal view of a neanderthal skull from Gibraltar

1829: Neanderthal skulls were discovered in Engis, in present-day Belgium.

1848: Neanderthal skull found in Forbes’ Quarry, Gibraltar. Called “an ancient human” at the time.

1856: Johann Karl Fuhlrott first recognized the fossil called “Neanderthal man”, discovered in Neanderthal, a valley near Mettmann in what is now North Rhine-Westphalia, Germany.

1880: The mandible of a Neanderthal child was found in a secure context and associated with cultural debris, including hearths, Mousterian tools, and bones of extinct animals.

1886: Two nearly perfect skeletons of a man and woman were found at Spy, Belgium at the depth of 16 ft with numerous Mousterian-type implements.

1899: Hundreds of Neanderthal bones were described in stratigraphic position in association with cultural remains and extinct animal bones.

1908: A nearly complete Neanderthal skeleton was discovered in association with Mousterian tools and bones of extinct animals.

1925: Francis Turville-Petre finds the ‘Galilee Man’ or ‘Galilee Skull’ in the Zuttiyeh Cave in Wadi Amud in Palestine (now Israel).

1953–1957: Ralph Solecki uncovered nine Neanderthal skeletons in Shanidar Cave in northern Iraq.

1975: Erik Trinkaus’s study of Neanderthal feet confirmed they walked like modern humans.

1987: Thermoluminescence results from Israeli fossils date Neanderthals at Kebara to 60,000 BP and humans at Qafzeh to 90,000 BP. These dates were confirmed by electron spin resonance (ESR) dates for Qafzeh (90,000 BP) and Es Skhul (80,000 BP).

1991: ESR dates showed the Tabun Neanderthal was contemporaneous with modern humans from Skhul and Qafzeh.

1993: A 127.000 years old DNA is found on the child of Sclayn, found in Scladina (fr), Belgium.

1997: Matthias Krings et al. are the first to amplify Neanderthal mitochondrial DNA (mtDNA) using a specimen from Feldhofer grotto in the Neander valley.[28]

2000: Igor Ovchinnikov, Kirsten Liden, William Goodman et al. retrieved DNA from a Late Neanderthal (29,000 BP) infant from Mezmaiskaya Cave in the Caucasus.[29]

2005: The Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology launched a project to reconstruct the Neanderthal genome.

2006: The Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology announced it planned to work with Connecticut-based 454 Life Sciences to reconstruct the Neanderthal genome.

2009: The Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology announced the “first draft” of a complete Neanderthal genome is completed.[30]

2010: Comparison of Neanderthal genome with modern humans from Africa and Eurasia shows that 1–4% of modern non-African human genome might come from the Neanderthals.[3][4]

2010: Discovery of Neanderthal tools far away from the influence of Homo sapiens indicate that the species might have been able to create and evolve tools on its own, and therefore be more intelligent than previously thought.
Furthermore, it was proposed that the Neanderthals might be more closely related to Homo sapiens than previously thought and that may in fact be a sub species of it.[31] Evidence has more recently emerged that these artefacts are likely of Homo sapiens origin.[32]
http://en.wikipedia.org/wiki/Neanderthal#Timeline

Still mer spørsmål det er det`man lærer av, men ikke spis konklusjoner like ivrig.

Hvordan vet du at “personen” til venstre ikke led av en spesiell sykdom som gjorde at det ble formet slik?
http://www.cbc.ca/gfx/images/news/topstories/2011/10/24/li-620-cro-magnon-neanderthal-skull-8331412.jpg

Tror du ikke at hodeskallen til Jaw er annerledes formert enn din på grunn av et eller annet?
http://www.spatcave.com/chiller4-00/calkeil.JPG
http://saladdaystv.com/wp-content/uploads/2011/02/12.jpg

eller Roy L. Dennis.

Er troen på en evulosjon begrenset til jordklodens atmosfære?

« Forrige artikkel

Asteroiden 2005 YU55 passerte 9.11

Neste artikkel »

Hva er ”Ghost Rockets”?

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x