Asteroiden 2005 YU55 passerte 9.11

6.5K visninger
1 minutt lesetid
39

Natt til onsdag 9. nov. passerte asteroiden 2005 YU55 nærmere jorden enn avstanden mellom jorden og månen.

Den er relativt stor, ca. 400 meter i diameter.  Ifølge Knut Jørgen Røed Ødegaard vil den være synlig over Norge gjennom kikkert ca kl. 00.30 i natt (onsdag 9. november 2011).

www.abcnyheter.no/nyheter/2011/11/06/stor-asteroide-passerer-jorden-natt-til-onsdag

Den som ønsker å speide etter 2005 YU55, bør se mot sør og først lokalisere månen i sørvest, deretter Jupiter, som for tiden er den sterkeste stjernen på himmelen, svært høyt oppe ved midnattstider og nær sørpunktet. Den bør komme til syne litt øst for Jupiter og sørpunktet.

Potensiell påvirkning

Avstanden til jorden er trygg. Den faller ikke i hodet på oss eller i sjøen. Men den kan påvirke det felles tyngdepunktet mellom jorden og månen, som er inne i jorden og 4670 meter ut fra jordens sentrum, og forskyve dette enda lenger ut. Det kan føre til jordskjelv.

En faktor til spiller en rolle her. Samtidig passerer det som astronomene kaller restene av Elenin. Iliuka sier om Elenin:

“Den passerede og så kommer den igjen den 8. dag under november.”

På spørsmål om den ikke har gått i oppløsning, svarte han: “Ei er der totalt korrekt.”

Og på spørsmål om Elenins størrelse nå:

“Der er av gigantiske opplevelser, for der finnes og materier der ennu ei kan skues. Således er der og for hva der tales Nibiru. Kono Ekatah.” Se side 17 i dette dokumentet http://www.iliuka.net/Visdomsord_rev/Visdomsord-Iliuka_2011-3.pdf.

En annen sak er at asteroiden 2005 YU55 og Elenin går inn i et større bilde. Asteroiden passerer ved månens sørlige node samtidig som både Merkur og Venus er ved månens nordlige node. Sørlig og nordlig node er 180 grader ifra hverandre. I praksis plasserer det jorden på linjen mellom disse to punktene. Astrologisk er sørlig node forbundet med fortid og nordlig node med framtid.

I tillegg er vinklene mellom de andre planetene i solsystemet overveiende rundt 150 grader. 150 grader er en kvinkunks, det mest ustabile aspektet astrologer kan se i et horoskop. Altså snakker vi om en destabilisering, ikke bare geologisk, men nær sagt på alle områder.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

39 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ola
ola
Abonnent
12 år siden

Jorden vil mest sannsynlig bli truffet av en litt stor asteroide 15 februar 2013

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/03/04/earth-will-likely-be-impacted-by-large-asteroid-february-15-16-2013/

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

muligens, ikke mest sannsynlig

AssFaltum
AssFaltum
Abonnent
12 år siden

Her er beviset på at Nibiru eksiterer.
For noen dager ble en kinesisk rakett skutt opp, dette ble vist på den statlige kinesiske tv.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  AssFaltum
12 år siden

Ja, det fårn si…. det var litt av et bevis!…..

AssFaltum
AssFaltum
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Helt ærlig, man kan sikkert le av dette, men……..
Kanalen driftes av en brasilianer som jeg har hatt litt kontakt med tidligere på et helt annet forum.
Han er maskiningeniør og har tjenestegjort i det brasilianske forsvaret, der han for 30 år siden med egne øyne var vitne til en alien som ble ført ombord i et fly og sendt videre til usa.
Jeg har fulgt med han fra starten av, og han har igjennom sine kontakter besvart mange spørsmål som jeg har hatt på hjertet. Absolutt alt jeg har lurt på har jeg fått et svar på, spørsmål som jeg alldri ville trodd noen kunnet svare så bra på.
Før man dømmer, følg med fra starten av dette.

mcfaen
mcfaen
Abonnent
12 år siden

“Men den kan påvirke det felles tyngdepunktet mellom jorden og månen, som er inne i jorden og 4670 meter ut fra jordens sentrum, og forskyve dette enda lenger ut. Det kan føre til jordskjelv.”

Her er du helt på bærtur xD

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
12 år siden

Tja. Kan en stein på størrelse med et hangarskip 325000 km unna påvirke noe som helst her på kloden? Neppe. Det finnes ikke fnugg av seriøse fagspesialister som engang gidder å svare på spørsmålet. Ingen har heller vært på banen ang. Nibiru, noe som Røed Ødegaard betrakter som et helt reélt astronomisk objekt, men bare på internett. Han gadd i alle fall levere én setning.
Jeg vet hva svaret til dette innlegget evt. blir: Ødegaard og hans medforskere er chippet, og har fått beskjed om å ikke si det til noen. Ingen i hele verden vil sladre. Ingen forskere i verden vil på noe tidspunkt røpe noe som helst i fylla. Yeah right.

bjornt
bjornt
Abonnent
12 år siden

“Liv Bjøringsøy sier:
08. 11. 2011 kl. 23:48
Takk Ursus. Jeg er usikker på hvor mye man kan stole på NASA når det gjelder objekter som kommer så nær jorden.”

Stoler du på NASA i noen annen sammenheng da?

bjornt

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  bjornt
12 år siden

Jeg stoler iallefall på NASA når det gjelder å skaffe seg tilgang til skattepenger

MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

I “channeled” informasjon fra SaLuSa, November 7, 2011 står det : “one is the arrival mid week of what has been incorrectly described as an asteroid. It is in fact an intelligently controlled craft, and it remains to be seen how it interacts with your Earth or Moon”

Nå skal vi selvsagt være klar over at slik informasjon ofte ikke er helt korrekt, blant annet fordi ego (og ønsker) til den som mottar informasjonen påvirker budskapet.
Likevel, i Dagbladet i dag står dette å lese “- Vi ser ting vi ikke forstår”
http://www.dagbladet.no/2011/11/09/nyheter/utenriks/astronomi/asteroider/verdensrommet/18949811/

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Artikkelforfatteren skriver:
Avstanden til jorden er trygg. Den faller ikke i hodet på oss eller i sjøen. Men den kan påvirke det felles tyngdepunktet mellom jorden og månen, som er inne i jorden og 4670 meter ut fra jordens sentrum, og forskyve dette enda lenger ut. Det kan føre til jordskjelv.

Du siterer Knut Jørgen Røed Ødegaard, men kan du også bekrefte at dine påstander også bifalles av nevnte ekspertise, eller på annen måte begrunne dine påstander?

Takk :-)

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

“Alternative” sider har gjerne en helt annen forklaring på alt som dukker opp på himmelen. Når det gjelder så til de grader konkrete, målbare objekter som vi her snakker om stoler jeg på den vitenskaplige siden.

Edward Alexander
Skribent
12 år siden

Her er en video presententasjon jeg lagde for et par dager siden, hvor jeg legger frem mine oppdagelser angående kometen Elenin og hvordan den hadde tilknytning til 911 angrepet – som i sin tur var et ofringsritual rettet mot kometen, samt beviser for hvor langt tilbake disse okkulte planene og preparasjonene går, helt til Colombus sin tid, reisen til Amerika, og oppstarten av USA bygd på okkulte og magiske prinsipper. Forholdsvis generell presentasjon av det mest viktigste uten å gå så veldig i dybden, enkel å se gjennom:

http://www.youtube.com/watch?v=CqKGqfHlr-I

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Edward Alexander
12 år siden

Hallo i luken! Problemet med slike intrikate postulater du her presenterer med eksakte datoer er at de peker mot gitte datoer og hendelser i nær fremtid (eller svært kort fortid) som lar seg lett kontrollere og dermed tilbakevises.

Smurfen her på NyS postulerte store hendelser 28. oktober, men ble helt stille etter at absolutt ingenting skjedde. Hans nye dato er nå 11.11.2011, og vi ser nå alle i spenning frem mot “de store hendelser” som skal vederfares oss denne grusomme dag.

Elenin er historie – den tålte ikke sin reise og er nå totalt oppløst.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
12 år siden

Nå tøyser du vel litt Maranata ?

Jeg har da vær her hele tiden siden 28.okt, jeg har tilogmed skrevet en rekke komentarer i 28. okt artiklen til Liv siden den tid så kanskje denne nettsiden er noe for deg ?

http://www.brilleland.no

28.okt var en startdato for kaftig øking i global kaos på godt og på vondt som Callemann og Iluka sa

Joda jeg tolket et pyramidekort som viste jordskjelv til muligens den datoen så der kan kan du sikkert filleriste meg litt :)

Konspirasjonsteorien din om at lydbølger ikke kan skape jordskjelv er kraftig debunket så du må nok krype til korset og slenge om deg med noen beklagelser til diverse brukere på NS

Skyting med seismikk har forårsaket en rekke enorme jordskjelv i Oklahoma og som du sikkert vet så er seismikk kraftige lydbølger som sendes langt ned i jordskoropen

http://www.thebigwobble.com/2011/11/oklahoma-man-made-earthquakes-56.html

Noe galt er det som skjer i Oklahoma siden dem har vekket gudenes vrede og opplever Apocalyptiske tilstander nå med Jordskjelv, hetebølger, frost, vind, hagl , torandoer og snø

http://www.storm.no/nyheter/se-uvaeret-som-herjer-i-oklahoma-3632187.html

På lørdag ble delstaten rammet av et kraftig jordskjelv, målt til 5,9 på Richters skala. Jordskjelvet, som var det største registrerte jordskjelvet i delstatens historie

Kanskje ikke så rart siden Oklahoma ligger langt unna de globale kjente jordskjelvsonene

Mye kan vel tyde på at det er Haarp gudene som herjer Oklahoma om dagene :)

11.11.11 er først og fremst datoen for deg og de andre troende som mener datoen symboliserer 666 som i de sataniske strekkodene

Mange kristne henviser til 9/11 verset i NT som lyder slik:

Åp 9,1-11 Da blåste den femte engelen i sin basun, og jeg så en stjerne/astroide som var falt til jorden. Den fikk nøkkelen til den bunnløse avgrunnen. Da han åpnet den, veltet røken ut, som om den kom fra en veldig ovn, og solen og luften ble formørket av røken. Så kom det gresshopper ut av røken. De kom ned på jorden og fikk makt til å stikke som skorpioner. De fikk ikke lov til å skade gresset eller plantene eller trærne. De skulle angripe menneskene som ikke hadde Guds merke på sine panner. De skulle ikke drepe dem, men plage dem i fem måneder med smerter som lignet dem som skyldes stikk av skorpioner. I de dagene vil menneskene forsøke å drepe seg selv, men de vil ikke være i stand til det – døden kommer ikke. De vil lengte etter å dø – men døden vil fly fra dem! Gresshoppene så ut som hester som var rustet til slag. De hadde noe som så ut som gylne kroner på hodet, og de hadde menneskeansikt. Håret var langt som kvinnehår, og tennene deres var som løvetenner. De hadde brystplater av jern, og vingene deres gav fra seg en lyd som minnet om en hær avvogner som raser fram til kamp. De hadde stikkende haler som skorpioner. Makten dehadde fått til å skade – den var gitt dem for fem måneder – lå i halene. Til konge over seg hadde de avgrunnens engel. På hebraisk heter han Abaddon, – på gresk Apollon. Stjernen/astroiden kan være et romskip som mange mener YU55 er
Gresshoppene som kom ut av røken, er ikke vanlige gresshopper, men demoner/aliens. Legg merke
til at disse demonene/aliensene fikk ikke lov å gjøre annet enn det Gud gav tillatelse til.
Abaddon, Apollon: Navnene betyr Ødeleggeren

På filmen Monica linket ut så kan det se ut som om YU55 er et slik romskip

http://www.youtube.com/watch?v=5QFcZTdzPEQ&feature=uploademail

Når det gjelder YU55 så spriker infoen i alle retninger
Haogland har vært i kontakt med topper i NASA og myndighetene som sier de vil bruke atomraketter mot YU55

Zeataene sier Haogland er desinfo agent og Haogland sier Zeta er desinfo

Selv er jeg skeptisk til begge

Elenin skulle bli et vakket skue ifølge NAZA der milliarder av mennesker satte seg på taket for å se men ikke en eneste en så noe komet, så kom YU55 der nesten like mange satte seg på taket for å se i natt men ingen så noen Astroide

Seff så har det aldri eksistert noen Elenin eller YU55, dem var bare skapt for å skape et kunstig fiendebilde

Main stream media som Dagbladet har krigstyper på førstesiden med : Stor astroide på vei mot jorda

http://www.dagbladet.no/2011/11/08/nyheter/utenriks/astronomi/asteroide/vitenskap/18931721/

For meg virker Dr Carol Rosin som den mest troverdige her

Da hun for mange mange tiår siden jobbet sammen med Werner Von Braun Hitlers V2 og NAZAs far ) i Rotschild industri så fikk hun vite at de skulle skape 5 liksom fiender

http://no.wikipedia.org/wiki/Werner_von_Braun

Den første var kommunistene, så skulle terroristene skapes som fiendebilde, etter det skulle diktatorer i araberlandene kjøres frem som fiendebilde, ikke lenge etter så var det kometer og astroider vi skulle skremmes med, men det siste og 5 fiendebilde som skulle skapes var truslen om en utenomjordiske innvasjon, en fake alien innvasjon med bluebeam som skulle komme like etter astroide/komet kortet

Bare siste året har det kommet over 20 alien filmer og mains stream media som ikke ville ta i ET med tang en gang skriver nå nesten daglig om det, UFO over London, UFO her og UFO der
Innen kort tid nå så vil vi få kontak med utenomjordisk liv sier Knut Jørgen Rød Jødegård i beste sendetid og det er han ikke alene om å si

Alt lades opp til at siste fake aliens kortet skal spilles ut :)

Dr. Carol Rosin: Staged Artificial ‘Alien Invasion’ and asteroide/comet threat. NWO final card

Alien Invasion Acclimatization

http://www.youtube.com/watch?v=IgL4xg7IW8U&feature=player_embedded

Ny metode kan finne liv på andre planeter
Forskere fortsetter jakten på romvesener ved å lete etter lyset fra utenomjordiske storbyer.

http://www.storm.no/nyheter/ny-metode-kan-finne-liv-paa-andre-planeter-3631723.html

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Jordskjelv ja, akkuratt – kommer det 11.11.2011 :-)

Og hvor da???

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

Interessant kommentar igjen fra deg broder. :-)

Ser du har funnet at Oklahoma nå har hatt sitt største registrerte jordskjelv, så det ser ut til at den framtida jeg har sett er den vi går i møte ja, altså den som inkluderte drapet på Gaddafi.

Beklagelser sitter langt inne hos maranata (useless) mens han bare fortsetter som før, han graver og spør og forventer svar fra oss andre, men sjøl lar han galant være å svare på de spørsmål som ikke klinger godt i ørene hans.

Jeg vet han leste denne kommentaren http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/10-ar-etter-william-coopers-dod/comment-page-2/#comment-75447 men han svarer meg ikke. Grunnen til at han ikke vil svare er fordi han gikk til angrep på meg, kalte meg ape jo :-) og han avfeide mine forhåndsvarsler selv om de viste seg å være helt riktige, men noen beklagelse fra den kanten kan vi nok likevel se langt etter.

Er faktisk mye som tyder på at flere kometer og asteroider er ikke eksisterende og noen er forkledde romskip som kan være produsert her på jorda også. Det er noe med månen i den forbindelse, månen skal være mer enn vi er blitt fortalt og noen mennesker her på jorda skal ha god kjennskap til det. Er den en base, et moderskip, det ble nemlig sagt at det er nå et moderskip større enn månen på vei hitover. Kanskje det er med det fartøyet Jesus skal hente useless og de andre som mener seg utvalgte? :-)

Zeta Talk er uten tvil elitens verktøy, hvorfor skulle de ellers avvise HAARP?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Ja hva vet jeg Maranata :)

Men det er mange som mener at det kommer et skjelv i LA i morgen, andre mener bestemt at Hoover dammen ryker i morgen for det vises på 100 $ sedlen på samme måte som WTC

Andre mener at bestemt at en ny alien hybrid rase blir fødd i morgen, noe som også Lady GaGa har vist gjennom sine musikk videoer

Det som er sikkert er at de elste mayaindianerene har samlet seg og gjennomfører en sermoni som skal samle de 13 krystall hodeskallene den 11.11.11

New Agere mener at det vil intreffe en global oppvåkning i morgen

En del troende tror det blir åpnet en port til helvette og mye skrømt kommer ut å plager oss, ja vi som ikke er beskyttet med merke som beskrevet i den hellige bok

Kan virke som om eliten tror på det siste for der har de alle som en tatt på seg et merke som ligner livmora til Lady GaGa som føder ett egg

Ja selv prins anticrist William ble rasende da noen ville nekte fotballspillere å ta på seg merke
De er sikkert inkludert i de 144 000…

http://fotball.aftenposten.no/england/article214622.ece?xtor=RSS-2

http://www.bt.no/nyheter/utenriks/Kan-utleveres-til-Sverige-2602640.html

http://e24.no/media/murdoch-framstilt-som-mafiaboss/20119567

Personlig syns jeg det er litt tidlig med innvasjon av negative aliens enda siden de enøyde Zion OL maskottene i London dro ut i rommet der de lovet å retunere før i 2012, men jeg stikker ut i hagen og graver noen aliens feller og legger ut noen spanske ryttere rundt huset dyppet i Aspartam for sikrets skyld :)

Edward Alexander
Skribent
Svar til  maranata
12 år siden

Såvidt jeg husker så presenterte jeg datoer fra fortiden, så disse begivenhetene har skjedd allerede. Alt fra Colombus tid og starten av USA for hundrevis av år siden, til dollardesignet som går et halvt århundre eller litt mer tilbake, 911 angrepet 2001, kometen elenin i september 2011 osv. Så da de er overstått allerede er det ingenting å tilbakebevise da det er historiske begivenheter som er veletablerte fakta.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden

Og her kan man se hvor stor skade ett treff ville ha forårsaket(i grove trekk, ikke detaljert)http://janus.astro.umd.edu/astro/impact/.
det er også mulig å endre innstillinge så man kan se hvor stor skade objekter av foskjellig størrelse og tetthet ville gjort.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden
Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Selvfølgelig har jeg ikke veid den. Men det sier seg selv at en asteroide som er 400 meter i diameter ikke veier mer enn en brøkdel av det jorda, eller for den saks skyld månen, veier.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden
Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden

Jordens og månens felles tybgdepunkt er ikke noe som kan flyttes på sånn uten videre, speielt ikke av en liten asteroide som veier ganske mange milliarder ganger mindre enn jorda.

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden

Uansett, så er vel dette rimelig irrelevant mtp jorskjelv, da månen har en ikke-geostasjonær ellipsebane – tyngdefellespunktet er med andre ord ikke statisk, ikke i forhold til systemet som helhet, og i alle fall ikke i forhold til jordskorpa.

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

“Asteroid YU55 Approach May be Closer Than What we Are Being Told:”

“Jeg er usikker på hvor mye man kan stole på NASA når det gjelder objekter som kommer så nær jorden.”

“I så fall er avstanden fra jorden større enn NASA hevder, og i så fall må kalkulasjonene på Ursus link ovenfor være riv ruskende gale.”

Helt grei analyse. Alle hobbyastronomer som følger himmellegemer som YU55 klarer enkelt å regne seg frem til avstanden, så jeg tviler sterkt på at NASA feilinformerer.

Ursus
Ursus
Abonnent
12 år siden

Asteroid YU55 Approach May be Closer Than What we Are Being Told:

http://www.myweathertech.com/2011/11/07/asteroid-yu55-aproach-may-be-closer-than-what-we-are-being-told/

Vi får se ;)

StarFleetCommand
StarFleetCommand
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Med en stjernekikkert, litt kunnskap om astronomi, mattekunnskaper og en datamaskin kan hvem som helst regne seg fram til avstanden. Så hvis NASA tar feil kan jeg garantere deg at all verdens hobbyastronomer hadde sagt ifra.

« Forrige artikkel

10 år siden William Coopers død

Neste artikkel »

ET-mumie funnet i Peru

39
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x