Niels Harrit (t.v) intervjues i dansk fjernsyn.
/

9/11 addendum

6.7K visninger
1 minutt lesetid
147

Eller skal vi si: “Velkommen etter”? Uansett er det hyggelig når andre når fram til samme konklusjon som en selv. Dette er altså et intervju med Niels Harrit, som sammen med 8 andre forskere har publisert et forskningsarbeid som konkluderer med at sprengstoff med sikkerhet var involvert under 9/11.

Om noen da fortsatt skulle være i tvil om det.

Takk til Mike for tips om denne!

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

147 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Rebekah Roth on “Methodical Illusion”, Her Brilliant New Book Exposing The Lies Of 9/11 https://www.youtube.com/watch?v=xWBgLeYKfzA

Google { Methodical Illusion Rebekah Roth https://www.google.no/search?q=Methodical+Illusion+Rebekah+Roth }, youtube { Methodical Illusion Rebekah Roth https://www.google.no/search?q=Methodical+Illusion+Rebekah+Roth }

Abel Danger Global Private Intel Agency on livestream, Fri Apr, 24 2015 8:00 PM — Fri Apr, 24 2015 9:30 PM CET http://livestream.com/abeldanger/events/3984251 & http://livestream.com/abeldanger/events/3989850 Quote: Marine Links Serco’s 4-Minute Onion Router To Clinton Base-One Hack, Black-Hand Uranium Track. Field McConnell has linked Serco’s use of the onion router network for 4-minute warning of ballistic missile attacks on the “Five Eyes” countries to the alleged hack by Base One Technologies of a Clinton Foundation server in the Clinton Family home in Chappaqua, NY, and the Black Hand* navigators allegedly hired by Base One (a State Department front company) to track uranium shipments for Serco shareholders. McConnell claims that the U.S Naval Research Lab reassigned its onion-router patents to Serco’s Base One protégé which allegedly installed the 4-minute warning system on Hillary Clinton’s server and configured the Black Hand networks needed to track and eliminate threats to Serco shareholders’ assets as they moved through the global, drug and weapons trades. While in London, England on Saturday, 11 April, 2015, Field McConnell was urged by a publisher to write his life story and his book, “Honor Thy Parents” will be available on Amazon.com by 11 September, 2015. Kristine Marcy?

Shot-down 4U9525 unites France & Germany http://eu-chronicle.eu/2015/04/shot-down-4u9525-unites-france-germany/
Livestream Abel_Danger_Defending_Andreas_Lubitz + https://www.youtube.com/watch?v=sybHqTrfG0I&list=PLqQQFOVUZBLgjnxfuXT0rX-uON_bIXykl

Der Nicht- Abschaltbare- Auto Pilot, Wie U9525 zur Drohne wurde

Field McConnell: «Pilots Are Not Buying The Andreas Lubitz Story. It Doesn’t Add Up!» https://www.youtube.com/watch?v=7OcR7HZIIRI&index=1&list=PLqQQFOVUZBLivUlPvLwoYvcPa1nFuzFXj
Field McConnell On Germanwings Flight 9525~Sunday Wire 3-29-2015 https://www.youtube.com/watch?v=kuKPJDb2hZU&index=2&list=PLqQQFOVUZBLivUlPvLwoYvcPa1nFuzFXj
Field McConnell – Boeing Uninterruptible Auto Pilot Used On 9/11 Planes, Impossible To Hijack! https://www.youtube.com/watch?v=l5NnBQJ5at4&list=PLqQQFOVUZBLgcpfBSkMAdGc2W0EXW5UXz

Google { germanwings site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=germanwings+site%3Aabeldanger.net , black hand site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=black+hand+site%3Aabeldanger.net , hsbc site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=hsbc+site%3Aabeldanger.net , hebdo site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=hebdo+site%3Aabeldanger.net , satan site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=satan+site%3Aabeldanger.net , serco site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=serco+site%3Aabeldanger.net , isis site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=isis+site%3Aabeldanger.net , syria site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=syria+site:abeldanger.net }

DoomWatch, UK Column and British Constitution Group Spring Conference 2015, Field McConnell interview Telford + https://www.youtube.com/watch?v=qXA-I0Ad-ko&list=PLqQQFOVUZBLhxQkWbiKg6kpugCG8wDfqQ

Flight Attendants: Many Colleagues Dead From Aerotoxic Syndrome, Airlines Continue Cover Up! + https://www.youtube.com/watch?v=yysBTf-YMK4&index=4&list=PLqQQFOVUZBLgb3CbYfO-jPz3ugeZBO5vl

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

2. linje skal være

Google { Methodical Illusion Rebekah Roth https://www.google.no/search?q=Methodical+Illusion+Rebekah+Roth }, youtube { Methodical Illusion Rebekah Roth https://www.youtube.com/results?search_query=Methodical+Illusion+Rebekah+Roth }

SkeptiskJA
SkeptiskJA
Abonnent
14 år siden

Bill Cooper sa vel dette i Juni 2001 ja, dere kan høre Cooper her:

http://www.youtube.com/watch?v=EPcia9hQohY

SkeptiskJA
SkeptiskJA
Abonnent
14 år siden

Convar, sier at noen sannsynligvis visste sånn omtrent når flyene ville krasje inn i World Trade Center, og forsøkte å utnytte denne kunnskapen.

Were criminals responsible for the sharp rise in credit card transactions that moved through some computer systems at the WTC shortly before the planes hit the twin towers?

Or was it coincidence that unusually large sums of money, perhaps more than $100 million, were rushed through the computers as the disaster unfolded?

A world leader in retrieving data, German-based firm Convar is trying to answer those questions and help credit card companies,
Using a pioneering laser scanning technology to find data on damaged computer hard drives and main frames found in the rubble of the World Trade Center and other nearby collapsed buildings, Convar has recovered information from 32 computers that support assumptions of dirty doomsday dealings.

“The suspicion is that inside information about the attack was used to send financial transaction commands and authorisations in the belief that amid all the chaos the criminals would have, at the very least, a good head start,” said Convar director Peter Henschel.

Richard Wagner, a data retrieval expert at the company, said illegal transfers of more than $100 million might have been made immediately before and during the disaster.

“There is a suspicion that some people had advance knowledge of the approximate time of the plane crashes in order to move out amounts exceeding $100 million,” Wagner said. “They thought that the records of their transactions could not be traced after the main frames were destroyed.”

In June, 2002, Convar was purchased by security firm Kroll Inc., which employs a number of former FBI and CIA officials, and has a reputation for serving as a cut-out of US Intelligence.

Interestingly, in August of 2001, it was then-Managing Director of Kroll, Jerome Hauer, who arranged for former FBI special agent John O’Neill, to be hired as chief of security at the World Trade Center.

Besides being in Kroll’s service on September 11, Hauer was also running Rudolph Giuliani’s “Office of Emergency Management,” and its hardened “command and control” bunker on the 22nd floor of WTC 7.

– De trodde at sporene etter overføringene ville viskes ut når datamaskinene ble ødelagt, sier Wagner.

For to år siden utviklet imidlertid Convar en laserteknologi som gjør det mulig å berge slik informasjon for mellom 170.000 og 270.000 kroner per datamaskin.

Convar arbeider nå sammen med FBI for å spore opp de som stod bak transaksjonene.

– Vi hjelper FBI å finne ut hva som skjedde med datamaskinene 11. september. Jeg er sikker på at vi kommer til å finne ut hva som skjedde med pengene, sier Henschel.

http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/1.574284

Kaja
Kaja
Abonnent
14 år siden

Jeg håper at dere kan ta dere tid til å se på dette videoklippet, som bare er på 2.26 minutter.

Det er til sammen fire klipp som viser angrepene på World Trade Center, men på de tre første klippene kan man ikke se noe fly, bare eksplosjoner. Reporterne nevner heller ikke noe om fly, men bare at det er eksplosjoner i tårnet.

Det siste klippet viser et fly, men det er så dårlig faket at det er opplagt at det er lagt til i ettertid.

Her er videoen: http://www.youtube.com/watch?v=BJkO26ZGNZY

Otto
Abonnent
Svar til  Kaja
14 år siden

Har vært en del av temaet i noen år. Videoklipp er ikke til å stole på, kan redigeres i sanntid og ettertid. Det som har betydning er bevisførsel, 911 the criminal enterprise and its pattern, med mer.

Otto
Abonnent
14 år siden

Captain Sherlock solves 9/11 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=326#M5084 , Field McConnell, David Hawkins, captainsherlock.com, Hawks’ CAFE

Otto
Abonnent
14 år siden

Analyse utført og presentert av Hawks’ CAFE, 911 pattern of the crimes, signs, times mp4 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=326#M5065 . Hawks’ CAFE i yahoo groups http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/ .

Glædelig jul og lyksalig nytt år ønskes alle skribenter og lesere. Tips, også til meg selv, ut på tur i flott natur :)

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Independent Investigation Into Pentagon Attack Show “Monstrous Lies”

“The government claims the plane flew on this flight path and hit the building. The eyewitnesses in all of the most critical vantage points, on the other hand, independently, unanimously, and unequivocally report a drastically different flight path, proving that the plane absolutely could not have hit the light poles or the building.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

skjønner ikke vitsen med å avsløre alt dette tullet nå etter 8 år? Det som bør diskuteres idag er å hvordan av dekke / avsløre lignenede “hoax” fra statens side med engang… slik at flere millioner mennesker slipper å bli rundt lurt igjen!

ArneLo
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Jeg skjønner ikke at jeg legger ut en lenke til et bra stykke arbeide ang. 911 skal hindre deg i å gjøre det du tror må prioriteres…. :-)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Hei,
Jeg mente ikke å degradere arbeidet ditt… :)
Det er bare at jeg er lei av å se folk kommer med nye påstander hvert eneste år om hva som “virkelig” hendte rundt 9/11 2001. De fleste av oss har jo skjønt det meste om bakgrunnen, derfor er det viktigere å “unngå” slike “hoax” i fremtiden enn å diskutere om det som skjedde i fortiden.
Et eksempel:
Før 9/11 var det kanskje millionervis av “konspirasjonsteoretikere” som mente / påstod at direkte opptak av måne-landing var en stor “hoax”. Allikevel trodde nesten hele verden på 9/11 “angrepene”! Det jeg prøver å si her at vi lærer aldri av våre tidligere feil og går i samme fella igjen og igjen.
Hadde vi fått klare tegn fra “noen” dagen etter 9/11 at hele det “terror” tullet var et spøk, kunne jo man hindret krigen i Afghanistan og Iraq. Akkurat som en tidlig oppvåkning rundt svineinfluensa gift-vaksinen førte til at såkalte epidemien er nå “utsatt” til neste år. Hehe :) Makt eliten får nå finne på nye måter å “skremme” oss….

ArneLo
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Hm. jeg fikk ikke trykket svar til deg så jeg legger det her.

Jeg kan enda ikke se noen sammenheng mellom å vise folk historien og avsløre nye hoax. Det er milevis i forskjell på konkrete øyevitneskildringer som helt klart motbeviser den offisielle konspirasjoneteorien ang. 911 og ville spekulasjoner ang. månelandingen. Og siden 911 var min egen røde pille så kommer jeg nok til å forsette å bringe til torgs seriøse artikler som trøfter denne viktige hendelsen i moderne historie.

Samtidig så kommer jeg til å gjøre mitt beste for å avsløre nye hoax fra psykopatene. Slik som global oppvarming, svineinfluensa og elektromagnetisk ståling. Ja lista er desverre veldig lang i disse dager……

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Jeg har aldri sett en nyhetsside med så mange intelligente menn i hele mitt liv!

Hadde jeg kunne, så hadde jeg lagt inn ti poeng til de fleste av dere her.

Bilde SirLanccelot har lagt ut link til her, viser mer enn noensinne hva slags farlig spill verdens politkere står for og som nok mange mennesker etter hvert vil åpne øynene opp for. Det tar bare litt tid men utviklingen er i gang på det åndelige plan opplever jeg selv. Jeg opplever det spesielt med alle de unge som til daglig kontakter org. HULK (som jeg er leder for) der alle forteller meg at de ønsker svar på hvorfor de føler seg som “fremmede på en fremmed planet!” Hva kan jeg svare? Jeg har jo selv følt det samme..!

ArneLo
Abonnent
14 år siden

9/11 FEMA videographer at Ground Zero goes public

FEMA was mobilized within minutes, whereas it took ten days for it to deploy to New Orleans to respond to Hurricane Katrina, even with abundant advance warning! It was odd to me that all cameras were so fiercely prohibited within the secured perimeter of Ground Zero, that the entire area was declared a crime scene and yet the “evidence” within that crime scene was so rapidly removed and destroyed. And then it was very odd to me when I learned that FEMA and several other federal agencies had already moved into position at their command center at Pier 92 on September 10th, one day before the attacks!

http://www.voltairenet.org/article160636.html

ArneLo
Abonnent
15 år siden

41 U.S. Counter-Terrorism and Intelligence Agency Veterans Challenge the Official Account of 9/11

Official Account of 9/11:“Terribly Flawed,” “Laced with Contradictions,” “a Joke,” “a Cover-up”

http://www.voltairenet.org/article160100.html

patryk
patryk
Abonnent
15 år siden

O Eyvind

Ett spørsmål fra sidelinjen…

“Jeg påstår at den offisielle teorien stemmer overens med alle framlagte bevis.”

La meg få dette rett, du er da en konspirasjonsteoretiker. I utgangspunktet ser jeg ikke noe galt i å akseptere konspirasjonsteorier (som feks: det at Bin-laden og hans konspirasjon var skyldig, eller at topplederne i USA misbrukte sin makt for enten å bygge på denne konspirasjonsteorien til å “bygge på” sin utenriks politikk, eller tilfredstille wallstreet, eller for den del den konspirasjonsteorien som sier at regjeringen i USA gjorde 911 selv).

Alle disse teoriene har 2 ting til felles, de inkluderer bevis som vil støtte disse teoriene, og de inkludere ukjente faktorer som setter spørsmålstegn ved alle av 911 teoriene, den offisielle er intet unntak. Sist og ikke minst kan vi nå etter nesten 8 år etter 911 bygge oss en skisse over hvordan “krig mot terror” har utviklet seg, både økonomisk så vel som politisk.

Siden 911, har usa okkupert 2 land (nå 3, de har ikke myndighet til å være i pakistan, rent teknisk er det ett brudd på loven).

Det nå mye snakk om å akselere dette ved å også gå inn i Iran, i tillegg legge press på Russland og dets uoffisielle alierte i søramerika.

Her er mitt spørsmål, hvor mange land må USA okkupere for at det blir bevis nok ? For meg var 2 nok, jeg kunne leve med den første og akseptere at USA måtte gi en respons hvis vi aksepterer den offisielle konspirasjonsteorien at USA kjemper for fred, og påsidelinjen om vi aksepterer israels påstand at arabere er tobeinede dyr som ikke forstår annet språk enn vold (dette var beskrivelsen av palestinerne av en av Israels tidl. statsministere).

5 ? 6 ? 10 ?

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Repvik

Og der står vi. Du hevder det ene, jeg det andre. Jeg trekker ikke i tvil din intelligens eller evne til logisk tenking. Jeg bare mener og tror at de beviser du sitter på ikke er den objektive sannhet, at det finnes en annen sannhet. Og vice versa. Lenger kommer vi ikke. Er du enig?

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Mardi

Ja det var spådd så tidlig at bbc varslet det hadde falt nesten en halvtime før det faktisk falt: http://www.youtube.com/watch?v=PNK1V6S2cbo

Så den må ha vært SKIKKELIG skadet! I motsetning til wtc 5 og 6 som nesten ikke ble skadet i det hele tatt… Jaaaa

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Patryk

Du har selvsagt mye rett her. Det er politikk, makt og penger det handler om. Og ikke minst: who benefits?

Mardi

Når det gjelder historieforfalsking: USA støttet ikke Mujahedeen for å ta sovjet. CIA skapte Mujahedeen, inkl bin Laden, for å krige mot Sovjet. Al Qaeda var benevnelsen CIA brukte på databasen som inneholdt navnene på Mujahedeen krigerne, eller som Robin Cook sier det:

“Bin Laden was, though, a product of a monumental miscalculation by western security agencies. Throughout the 80s he was armed by the CIA and funded by the Saudis to wage jihad against the Russian occupation of Afghanistan. Al-Qaida, literally “the database”, was originally the computer file of the thousands of mujahideen who were recruited and trained with help from the CIA to defeat the Russians” (http://www.guardian.co.uk/uk/2005/jul/08/july7.development)

Det er i denne skygge-politikken, i maktspillet, i de hemmelige tjenstene og deres false-flag operations, black budget science og deres finansiering, i grådigheten og kynismen i og rundt de skjulte maktgrupperingene at man finner svarene på 9/11 spørsmålet. Ikke i spørsmålet rundt øyenvitner eller ikke, flyrester eller ikke, fritt fall eller ikke, thermite eller ikke, missiler eller ikke…

mardi
mardi
Abonnent
15 år siden

men viktigst av alt. hvordan i all verden fikk de plassert sprengstoffet der?

mardi
mardi
Abonnent
15 år siden

Det er såre enkelt:

-Wtc 7 faller ikek i fritt fall
-Wtc ble spådd å rase sammen av folk på stedet før det raste sammen
-East Penthouse raser lenge før resten, noe som ikke ville forekommet i en kontrollert demolering
-WTC var en stålkonstruksjon, og stålkonstruksjoner har en lei tendens til å bli svekket i branner som får brenne ukontrollert i flere timer. Mao kom fallet helt som foventet
-For detaljer på hvordan den progressive kollapsen utviklet seg kan man lese NIST sin rapport. Er det noe man mener er feil der, har man lov å motbevise det. Enda ingen som har gjort det.

mardi
mardi
Abonnent
15 år siden

Ops, glemte at man ikke kan stole på NIST.

« Forrige artikkel

Pressens manglende evne til selvransakelse

Neste artikkel »

Homeland Security ser på våpeneiere som mulige terrorister

147
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x