Finn terroristen her!

Homeland Security ser på våpeneiere som mulige terrorister

2.1K visninger
3 minutter lesetid

Normalt ville jeg aldri ha skrevet om denne nyheten om hvordan det går for seg “over dammen”. Min respons er heller for å vise deg hvordan massene blir hold nede ved en massiv propagandaangrep som består av løgn fra start til slutt. Meningen er å styre ved frykt og beskytte styringsmaktens posisjon som hersker over massene. Jeg tillater meg å dele min oversettelse av noen linjer fra kilden først, så en liten analyse etterpå.

Kilde: www.prisonplanet.com

En “Department of Homeland Security” intelligens rapport setter likhetstegn mellom våpeneiere med voldelige terrorister og stater som lagrer våpen i frykt for en ny lov fra Obama administrasjonen som forbyr våpen. En nylig oppdaget dokument er den siste i en lang serie av treningsmanualer der den regjeringen ser på millioner av amerikanske borgere som mulige terrorister som er en trussel til gjennomføring av lov og orden. (OBS. Retten til å bære våpen i USA er nedfelt i konstitusjonen.)

Den DHS kaster så inn “anti-regjeringskonspirasjonsteorier” og bekymringer om en “One World Order” som enda en annen potensial grobunn for voldelig terrorisme. Dokumentet setter fokus på økonomien, arbeidsledighet, tap av U.S. integritet og bevegelsen mot en global styringsmakt som høyreekstremister prater om på Internett.

Borgere som uttrykker bekymring rundt konsentrasjonsleiere, ulovelig innvandring, økonomien og unntakstilstand er også trekk som impliserer potensialet for terrorist aktivitet.

STOP – ta en dyp pust. Tenk deg litt om. Amerikanske tradisjoner er bygget på å kaste fra seg undertrykkende skattelegging og undertrykkelse av friheter – den gangen fra England. De amerikanske grunnleggerne, etter dagens regler og politiske definisjoner er faktisk terrorister. Det er sant at mange amerikanske borgere har gått til innkjøp av våpen og ammunisjon etter at 20 millioner ulovelige innvandrere har flommet inn over grensene, etter at Bush regjeringen har ribbet landet for sine konstitusjonelle rettighetene uten en eneste form for rettslig gjennomgang. Det er grunn til at den gjennomsnitts amerikaneren skal være bekymret når staten bygger og ruster opp enorme mengder med konsentrasjonsleiere i hver eneste stat, at Homeland Security driver og lage massegraver – i Georgia.

Det er sant at amerikanske borgere har 25% arbeidsledighet, mens de ser at kriminelle elementer som faktisk har igangsatt den økonomiske krakk – har fått belønninger med trillioner av doller, mens mannen på gata har mistet jobb, hus og andre verdier. Det er også sant at HMS, som før var styrt av en mann med dobbel statsborgerskap i Israel, er også vist meget dårlig evne til å sørge for omsorg for et folk i nød. Istedenfor virker de som en arrogant maktovergriper på de som har minst og trenger mest.

Hele terror krigen, den økonomiske katastrofen som raser over hele verden, arbeidsledighet, solgte infrastrukturer til private interesser og alt det andre som gjennomsnitts amerikaneren må gjennomgå – blant annet å ble elektronisk avkledd når de flyr fra stat til stat – er en konsekvens av en uhyggelig undertrykkende statsmakt. Det er ikke annet enn en ny overgrep å fortelle verden at disse mennesker skal tenkes på som terrorister – som om de er styrt av religiøs fanatisme. Nei det er staten selv som skaper en situasjon som er uhyggelig brennbar og farlig. Jeg stiller spørsmålet, ”Er dette smittsomt”?

Obama lovet massene “change” uten å si noe om hva som skulle forandre seg og hvordan. Nå viser det seg at endringen blir heller, “Same shit, different label”. Min amerikanske far har viet mesteparten av sitt voksne liv som sikkerhetsforsker og ingineer for General Motors i Detroit. Han lever alene og er over 70 år. Når General Motors går konkurs – slik som dagens nyheter forteller om, har han ingen pensjon. Jeg har ikke sett at staten har snakket om en “bailout” for folk som min gode far som aldri har jukset noen for noe.

Det store spørsmålet her er – hvem er det som er mest fortjent til å bære merkelappen “terrorist”? Merkelapper er så veldig forførende – Jeg lurer på hva min gode far vil si når han blir kalt en ”Anti-regjeringskonspirasjons terrorist” når det går opp for ham hva hans regjeringen har gjort for ham? Nå forstår jeg godt når de proklamerer at faren for terror er overhengende stor!

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

9/11 addendum

Neste artikkel »

Vaksinering er ikke immunisering

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x