Indiadom: Inhumanitet i Norge

4.4K visninger
3 minutter lesetid
48

Etableringen av en altomfattende “tantestat” har vært en årsak til bekymring for mange fornuftige, rett-tenkende borgere av Den europeiske union (EU).

I Storbritannia, for å sitere bare ett eksempel, er det sinne og forbitrelse over måten pågrepede ulovlige innvandrere har vært i stand til å avverge deportasjon ved å påberope seg EUs menneskerettighets lovgivning. Den såkalte retten til familieliv har blitt brukt av dem som har brutt loven for å hindre konstituerende nasjoner fra å utvise dem.

Så absurd er situasjonen at ulovlige innvandrere var i stand til å påberope seg å eie en katt og medlemskap i en lokal cricket klubb for å opptjene seg retten til å bo i et land hvor de hadde overskredet sin gjestestatus.

Det er mot dette bisarre bakteppe av en over-regulert stat, fylt med umotivert standardisering av dagliglivet, at vi må se det merkelige når det gjelder Anurup og Sagarika Bhattacharya, indiske statsborgere bosatt i den norske byen Stavanger.

I mai 2011 tok Barnevernets avdeling i byen parets to barn, en sønn i alderen to og en datter som knapt var fem måneder gamle og overførte dem statlig omsorg, frihetsstraff. Bhattacharyas ble anklaget for forsømmelser av foreldreansvaret.

Hva var gjort feil av Bhattacharyas’ene, en normal middelklasse familie hvor mannen jobber som en geo-forsker med Halliburton, et velkjent amerikansk selskap? I domstolene hvor saken ble hørt, var beretningen om foreldrenes uaktsomhet gitt. Disse inkluderte fravær av separate rom for barna, mangel på passende leketøy, fraværet av en eget stellebord for bleieskift og det faktum at sønnen sov i samme seng som foreldrene, og ble matet for hånd – som angivelig var “tvungen fôring “. Moren var også skyldig i amming av datteren på en uegnet måte.

Ifølge en rapport i en indisk avis, som sitert fra dokumenter ved domsmyndiget i Oslo, hevdet myndighetene i retten “at når moren ammet barnet, satt hun på fanget uten å holde henne, holde hodet mot brystet, men ikke nær henne med kroppen “.

Sammen med det faktum at mor hadde innrømmet en gang å gitt sønnen sin en ørefik – en forbudt handling etter norsk lov – konkluderte barnevernet med at moren ikke klarte å ivareta barnas følelsesmessige behov. Barnas beste, følte de, var bedre tjent ved å plassere dem i fosterhjem.

Byretten i Stavanger avtalte med Barnevernet og sende barna til fosterhjem. Som en handling av generøsitet, tillot de foreldrene å se sine barn – hvorav en var fortsatt ammet – to ganger hvert år for to timer. I en ytterligere revisjon hos Fylkesnemda for Barnesaker i Barnevernet har det nå blitt sagt at barna må forbli i fosterhjem til de er 18 år, men ville få lov til å tilbringe tre timer hvert år med sine foreldre i tre separate besøk av en time hver.

Denne umenneskeligheten av den norske stat overstiger enhver forstand. Hva som har skjedd med Bhattacharyas er ikke bare et resultat av den perverterte tankegang myndighetene har som tror de vet bedre enn de naturlige foreldre til barn.

Det er også et resultat av at insulære europeerne ikke vet og ikke bryr seg om å sette pris på det faktum det er ikke noen spesiell foreskrevet måte å oppdra barn på. At et barn ikke har et eget rom og det faktum at bleien ble endret på sengen i stedet for på et bord av en fastsatt størrelse er bagatellmessige problemer. Disse har mer å gjøre med foreldrenes økonomiske prioriteringer enn et forsøk på å forsettlig skade barna følelsesmessig.

Indiske barn pleier rutinemessig dele seng med foreldre eller besteforeldre. Dette er ofte en funksjon av plass eller dele følelsesmessig nærhet, og de har ikke resultert i at India har blitt en nasjon av emosjonelt traumatiserte.

Like viktig, om fôring et barn for hånd utgjør en umenneskelig handling av tvangsforing, ville mer enn 95 prosent av indiske foreldre bli funnet skyldig i grusomhet. Norge kan ikke diktere hvordan en indisk familie velger å spise. Ved denne absurde logikk, bør Vestlige i India informeres om at toalettpapir er uhygieniske og miljøvennlig usunne!

Som mange velstående, men isolerte land, har myndighetene i Norge en irriterende følelse av helligjørelse, i den tro at deres vaner, skikker og livssyn er de eneste veiene til velvære. Der er ingen synlig sunn fornuft i å finne ut hva som er rett og galt.

I barneoppdragelse saker, er hva norske myndigheter krever ikke følelsesmessig næring, men homogenisering. Dette er kjennetegnet av ethvert totalitært system som mener barna tilhører primært staten. Norge er ikke en totalitær stat, men dens sosiale koder passer helt med sjekklister for å skape ensartethet.

Det er oppmuntrende at Indias regjering har reagert på følelsen av raseri i hjemmet ved å kalle den norske ambassadøren til Sør-Blokken. Det sies at en løsning kan være at besteforeldrene gir en hjelpende hånd til Bhattacharya paret med barna.

Med andre ord vil Norge redde ansikt ved at dets myndigheter slipper å innrømme at det som skjedde med Bhattacharyas familien var et grovt brudd på deres menneskerettigheter, særlig deres rett til et familieliv og deres rett til å bevare sin kulturelle praksis. India har en moralsk plikt til å redde to av sine barn som har blitt ofre for rettslig bortføring.

Kilde:
http://www.deccanchronicle.com/columnists/swapan-dasgupta/inhumanity-norway

Andre lignende i India:
A child’s nightmare called Norway
http://www.thehindubusinessline.com/opinion/article2854163.ece

Swapan Dasgupta

Swapan Dasgupta er en senior konservativ Indisk journalist som var sjefsredaktør for India Today ukesmagasin til 2003.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

48 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Russisk kritikk mot norsk barnevern http://www.nrk.no/verden/russisk-kritikk-mot-norsk-barnevern-1.12045438 Sitat: Den russiske barneombudsmannen beskylder Norge for terror, og hevder at norske myndigheter i 55 tilfeller har begått overgrep mot russiske foreldre. ..

“Det er forskjell på folkelig ansvarlig og kriminelt uansvarlig skuespill. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2014/10/alberto-riveras-avsloringer-om-jesuitt-ordenen-og-den-virkelige-historien/comment-page-3/#comment-111916

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Sveits er tabu i bl.a. Norge bortsett fra informasjon om deres swiss knife og watches

Another Victim of Swiss Discrimination on Spanish Father in Solothurn +

Quote: GABRIEL MORALES: Tel.++41-76-5452185 gabrielmorales@quickline.ch or magcizuchwil@gmail.com Let`s get organised against injustice of Switzerland

Why nazi swastika on jewish house? Beth Habad, Loubawitch & Haya Mouchka + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1954&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Human Trafficking Children – Child Protective Services (CPS) Quota – Remove Your Children – CPS Cashing In On “Child Abuse” – Going Rate: $3300.00 Per Month http://www.abeldanger.net/2014/05/human-trafficking-children-child.html * Ovesettelses-funksjon øverst på siden *

Quote: Source: D.C. Clothesline http://www.dcclothesline.com/2014/05/22/special-report-cps-sponsored-child-abductions-cps-insiders-blow-whistle/ Special Report on CPS Sponsored Child Abductions: CPS Insiders Blow the Whistle. May 22, 2014 by Dave Hodges http://www.dcclothesline.com/author/dave-hodges/ I am presently in touch with two former CPS agents, one senior analyst for a war college and two mainstream publications who are investigating many of the same allegations that I am going to bring forth in the next two articles. For now, I am not publishing names, however, this may soon change and names and exact positions may indeed be identified. Disturbing Reports from CPS Insiders. I was recently contacted by a pair of former CPS agents who became thoroughly disgusted with the present state of affairs. Initially, I was told that “Dave, you are spot on with your assessment regarding the nature and intent of CPS’s planned enforcement of the concern’s delineated in the manual entitled, “Child Neglect: A Guide for Prevention Assessment, and Intervention”. One of the CPS agents proceeded to use the term “concerns” because this manual merely provides a very subjective coverage of the “definition” of neglect/abuse/children and its subsequent impact. The issues detailed in this “user manual” will be enforced using Obamacare as a legal means to carry out what amounts to tyranny. This is exactly what I recently reported on my website. The Prime Directive of CPS Is To Steal Children ..

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Oppslag fotografert og logget Flatåsen 7. mars 2014, publiseres av allmenne hensyn og for om mulig å finne ut mer om det som her er skrevet, sitat:

“Barnevern er ofte rasisme/fascisme, de ødelegger hele familier. 4 kvinner tok dine liv her i Trondheim før jul pga overgrep av barnevernet. 60 barn i barnevernets varetekt har blitt misbrukt seksuelt her i Tr.h. Rettssikkerheten i barnevernsaker = null. Barnevern = maktmisbruk og blitt en million-butikk for mange. Basert på falske rykter kan barna hentes inn uten lov og dom. Du som er forelder får ikke engang være tilstede for å bli hørt. Man blir behandlet verre enn den verste kjeltring selv om man er uskyldig”

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1

Digressivt,
Ukraine Revolution, Maidan, Yanukovych Palace, Holodomor, Crimea, Right Sector & Crisis Actors +

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Fant enda et aktuelt oppslag på Flatåsen idag, skrevet med svart tusj på en vegg, noe jeg synes er helt greit, en godt synlig uttrykksmåte fra en person som beskriver et stort kulturelt og kriminelt problem som eksisterer i Norge og som er en omfattende del av dagens offentlige administrasjon, som fører til sykdom og død, sorg og alskens sosiale problemer for mange barn og voksne samt enorme utgifter for de og samfunnet i sin helhet, sitat:

“Hvem tar ansvar den dag barna skal ut av fosterhjem? Barnevernet har sørget for at bånd til biologiske foreldre har blitt brudt. Rotløshet og rusmisbruk blir konsekvensen, og da er det ingen hjelp og få”

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Norges skam http://www.aftenbladet.no/meninger/kommentar/Norges-skam-3195457.html

Sitat: Dramaet som utspant seg natt til i går, er så fjernt fra alle våre forestillinger om vårt eget land at vi har vanskelig for å ta det inn over oss. For slikt skjer ikke i Norge, gjør det vel? O, DET GJØR DET. I demokratiske Norge kommer politiet midt på natten, knuser et vindu og drar fire sovende barn ut av sengevarmen. Det spiller ikke noen rolle at de to yngste er født her og at de to eldste har bodd her så godt som hele livet. I går natt tok Norge livet fra fire uskyldige barn. Ut av Norge, bort fra alt de kjenner, fra landet der de yngste er født og der alle fire har sine røtter dypt plantet. Det drar seg mot valg i Norge, og den rød-grønne regjeringen har behov for å tøffe seg. En politisk ledelse som vekker små barn om natten, setter dem på et fly og sender dem til et sted der de aldri før har vært, er ikke tøff. Den er ynkelig. ..

Det var vel ingen politiske partitopper som blånektet på overgrepet så pill råttent som det har blitt her i landet

“Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-90836 * «Jeg kan ikke finne et eneste seriøst politisk parti eller monarki etter å ha studert følgende fatale kompleks ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/vg-nett-fusker-med-meningsmalinger/comment-page-3/#comment-97627

“Kort sagt knyttet til samme selskap ble en person spurt av meg sommeren 2012, på ca halv meters avstand: «Tar du bilder av oss?» ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/regjeringskvartalet-rariteter-under-22-juli-terroren/comment-page-4/#comment-99321

MAJA
Abonnent
11 år siden

Psykolog Magne Raundalen og Professor Tore Willy Mørck m.flere hat utarbeidet ett nytt prinsipp som skla minimalisere det biologiske prinsipp , Dette er prinsippet om om tilknytning- og relasjonskvalitet og prinsippetom barns medvirkning . Disse mener at niologiske foreldre er ute av stand til å gi sine barn den beste utvikling , dette er selvfølgelig barneminister Inga Marte Thorkildsen meget takknemlig for , for nå skal hun nemlig også sjekke de mødre som er gravide slik at barnevernet kan frata dem barn mye tidligere .
SVs May Hansen skrev en artikkel for to dager siden im hvor mye større rettsikkerhet barna nå skulle få og at det er ett godt samfunn som tar vare på barna , fordi foreldrene idag er så psykisk syke og rusbelastet ifølge SV . Hun påstår at dette er det beste barnevernsløftet som er blitt gitt på 20 år:
Ettsamfunns evne til å sikre barn og unge trygge oppvekstvilkår er densterkeste indikasjonen på ett samfunns velferdsnivå. Barn simvokser opp i Norge vokser opp i tryggeste land . Men også i Norge erdet også barn som vokser oppunderforhold som kan skade deres helseog utvikling . Derfor er det avgjørende at vi har ett godt og robustbarnevernsom kan komme tidlig inn ig gi nødvendig hjelp til barn ogfamilien .

Selvom vi har ett godt barnevern i Norge , er det behov for forbedringersom vi nå tar tak i .

Derforer vi i gang med det størtse barnevernsløftet på 20 år . Detkommunale barnevernet har så langt fått 850 nye stillinger ogover100 millioner til kompetansehevende tiltak .

Fredag5 april la Barne-, Likestillings- og Inkluderingsminister Inga MarteThorkildsen flere lovendringer og tiltak som oppføring ogregjeringens barnevernsløft .

Barnevernsløfterbetyr bedre beskyttelse av barn gjennom flere ressurser , nyorganisering og styrking av barns posisjon .

Vivil sikre barns rett til å bli hørt og at de får medvirke gjennomhele prossessen .

Detinnføres blandt annet mulighet til at barna kan knytte seg til enegen tillitsperson , som kan følge barna gjennom forløpet ibarnevernet.

Detskal sikres tettere samarbeide mellom stat og kommuner , mellomkommuner og mellom etater og det skal sikres sterkere fagmiljøer ogbedre kompetanse .

Vislår fast at barnets beste skal vœre det overordnede prinsipp forbarnevernets praksis.

Viinnfører også 2 nye faglige prinsipper som skal bidra til å nåmålet om barnets beste .

Detteer prinsippet om om tilknytning- og relasjonskvalitet og prinsippetom barns medvirkning .

Vibidrar med nye kvalitetsmål og faglige anbefalinger som vil bidratil å høyne kvaliteten på barnevernets arbeid.

IØstfold fylke er det allerede kommet på plass 42,6 øremerkedestillingersiden 2011 .

Barnevernsløftethar allerede bidratt til å snu en negativ trend , som har vart overmange år .

Medendringene som nå gjøres , skal flere barn få rett hjelp til retttid .

MedSV i regjering gjør vi en viktig forskjell for barn og unge .

May Hansen, ØstfoldSvs førtsekandidat til “Stortinget”:https://www.facebook.com/notes/may-harriet-seppola/det-st%C3%B8rste-barnevernsl%C3%B8ftet-p%C3%A5-20-%C3%A5r-/10151531435629826
Jeg har skrevet ett tilsvar til henen og fikk beskjed for første gang på 2 år at redaktøren ønsket å trykke mitt tilsvar til henne:
Svar på innlegg i Smaalenene 10.04.13 Det største barnevernsløftet på 20 år.

May Hansen , Svs førstekandidat til Stortinget skriver på Debattsiden i Smaalenene avis 10.04.13
sitat: « Ett samfunns evne til å sikre barn og unge trygge oppvekstvilkår er den sterkeste indikasjonen på ett samfunns velferdsnivå.
Barn som vokser opp i Norge , sier hun videre , vokser muligens opp i verdens tryggeste land .
Hvor trygge er norske barn når de opplever at politiet og barnevernet truer seg inn i hjemmene deres, legger mor og far i golvet som usle forbrytere når de prøver å forsvare sine barm .

Grunnlovens § 102 sier : « Hus-inkvisisjoner skal ikke finne sted uten i ktiminelle tilfelle».
Antallet barn som er under forskjellige tiltak i barnevernet er nå ca. 53000 .

Er dette framgang i ett land hvor det påståes skal vœre åpent og demokratisk ?

Og hvordan går det så med disse barna som havner under barnevernets omsorg.

I alt døde 702 barnevernbarn i perioden 1990-2001….
Rapporten gir resultater fra en analyse av barnevernbarnas helse i Norge. Det er benyttet spesialbestilte data fra SSB for perioden 1990-2002. Prosjektets design er longitudinelt. I alt var 99.000 barn og unge i barneverntiltak i løpet av denne «perioden»:http://www.nibr.no/pub10

Tross flere hundre milliarder kroner til disposisjon, mest gjennom NAV, klarer ikke statens omsorgsapparat å hjelpe eksempelvis familier som faller utenom de vedtatte normene eller har  spesielle behov, slik som aleneforeldre, som  i dag må leve i fattigdom i ett av verdens rikeste «land»:http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/til-barnets-beste-staten-som-omsorgsperson/

 Fra det tidspunkt fylkesnemdene ble oppnevnt , økte omsorgsovertakelsene med 400 % , til tross for at fylkesnemda ikke er en domstol , og kan ikke avsi dom som innebœrer omsorgsovertakelse, i det EMK setter krav på at slike vedtak bare kan fattes av domstoler, slike vedtak er derfor ikke «gyldige»:http://www.samfunnsmagasinet.no/Arkiv-2013/Art-Mar-2013/210313.Driver-landets-fylkesnemnder-med-ulovlig-domstols-virksomhet.ht

Menneskerettsjurist Marius Reikeraas uttaler følgende:
Jeg har ikke lagt skjul på at jeg synes det er et skremmende lavt kunnskapsnivå om grunnleggende menneskerettigheter i Norge. Konsekvensene av manglende kunnskapsnivå, er at mange føler at livet ødelegges og den byråkratiske holdningen til enkeltindividet bare forsterker følelsen av å bli utsatt for offentlige overgrep.

De som trenger støtte og håp, opplever isteden å bli krenket og ydmyket. Situasjonen er dramatisk. Det sitter tusenvis av mennesker i dette landet, som opplever smerte og fortvilelse over et system der man føler seg fullstendig «overkjørt»:http://www.riksavisen.no/?p=4446

Og når de så har mistet alt i livet , blir det også forlangt at de skal betale oppfostringskostnader for barn som de har mistet omsorgen «for»:http://www.regjeringen.no/nb/dep/bld/dok/lover_regler/forskrifter/2006/forskrift-om-fastsetting-og-endring-av-o.html?id=92617

Kjernefamilien er samfunnets minste byggesten, og benevnes også som samfunnets grunncelle.

Vi kan kun bygge landet vårt ved å verne om kjernefamilien, mor, far og barn, som altså er den absolutt minste enhet i byggingen og bevaringen av «Det norske hus» – samfunnets «grunncelle»:http://www.norgespartiet.no/kjernefamilien/186-kjernefamilien.htm

Psykiater Jarl Jølstad skrev en artikkel så tidlig som 2002 i “Suicidologi” nr. 1 om pasienter som led av depresjon og sterke suicidale tendenser at dette bunnet i at barn ble fratatt sine foreldre, selv om bortplasseringen er kortvarig.

Barnevernet og andre tilsatte har laget seg en stor og kollektiv livsløgn som de fastholder at barna har bedre av å bli flyttet “fra ett i deres øyne dårlig hjem” og langtidsplassert i et “velfungerende fosterhjem”.

Det foreligger ingen forskning på hvordan barn opplever denne adskillelsen.
Denne livsløgnen blir delt av svært mange psykologer og psykiatere i barnevernområdet, departementet og oppfatningen til NOVA.
Den svenske forskeren Bo Vinnerljung har skrevet en avhandling om sine egne erfaringer på dette området og kom til den konklusjon at barn taklet bedre “ett såkalt dårlig hjemmemiljø” fremfor å bli flyttet til helt «fremmede»:http://www.norgespartiet.no/component/content/article/190.html

May-Harriet Seppola
Åsgårdveien 167
1850 Mysen
http://www.norgespartiet.no
http://www.norgespartiet.no/barnevern/187-barnehandel-i-norge.html
Ingen trenger å undre seg lengre over hva denne nedbrytingen av familien er .
Grunnloven blir konsekvent satt til side for dette politiske instrumentet til den marxist- kommunistiske satsstyrelsen.

Dette er ett ledd i planen for hvordan eliten skal samle verdens nasjoner og enkeltmennesker under deres lederskap.

Det er derfor nødvendig å vise til hva Arbeiderpartiets nestleder og varaordfører i 1923, Professor og Historiker Edvard Bull, nedfelte i skrift, i boks form .

Han skriver følgende i sin bok i 1923

“Vi skal gjøre skolen verdslig, liksom sykepleien og begravelsen, ekteskapet og fødsels- registreringen.

Vi skal sloss uforsonlig med den bestående offisielle lutherdom, som med andre fordummende sekter.

Vi skal ha en pågående og hensynsløs kirkepolitikk, fordi vi mener at religionen i og for seg er en privatsak. Barna skal gjøres til sosialister og det er lœrerne som skal gjøre dem til det.

Skal vi skape den sosialistiske skole, må vi ha makten i skolestyrene og i kommunestyrene og bruke vår makt hensynsløst.

Vi vil bort fra alt det barbariske og fra den usunne lœre og moral, som barna lœrer gjennom religionsundervisningen. Skolepolitikk er klassepolitikk.”

Etter å ha lest ovenfor hva Professor Bull skrev i sin bok i 1923, får en både forståelse for, og bekreftelse på AP sin fundamenterte og ødeleggende framferd av det norske samfunnet. Når samfunnets grunncelle – familien- systematisk ødelegges på denne måten via deres politiske verktøy- Barnevernet – er det fordi det er ett ledd i avnasjonaliseringen og avviklingen av velferdsstaten Norge.

Det henger nøye sammen med det Globalistiske flertall som idag besitter vår nasjonalforsamling – Stortinget – ca 140 stortingsrepresentanter er Globalister.

Dette er ett ledd i planen for hvordan disse Gale Globale, denne internasjonale eliten skal samle verdens nasjoner og enkeltmennesker under sitt lederskap.

Landets superglobalister Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre er idag de 2 mest fremtredende offentlige representanter for disse Gale Globale sitt strev etter å få Norge under EU og Globalismens vinger.

Her kommer de 7 punktene som er deres overordnede rettesnøre.

Avskaffelse av monarkiet og all regjering.

Avskaffelse av privat eiendom.

Avskaffelse av arv.

Avskaffelse av patriotisme og nasjonalisme.

Avskaffelse av familien, ekteskap og moralitet og innføring av kollektiv kontrollert utdannelse.

Avskaffelse av all religion.

Opprettelse av En Ny Verdensorden med En “Verdensregjering”:http://www.norgespartiet.no/component/content/article/196.html

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Child protection services is big business for mafia http://postimg.org/image/bngormot5/ In facebook http://tinyurl.com/crpxcap

“Father Of Snatched Baby Speaks Out ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/til-barnets-beste-staten-som-omsorgsperson/comment-page-11/#comment-97509

Name & Shame Social Workers http://nameshamesocialworkers.blogspot.no/
Alliance of Parents against the State https://www.facebook.com/AllianceOfParentsAgainstTheState
The Community (Communitarian) Trap http://suggarynicedeath.blogspot.no/
Child Stealing By The State – The Bonnie Lewis Case http://www.ukcolumn.org/article/child-stealing-state-bonnie-lewis-case
The County Councils Network child and property stealing operations division http://www.countycouncilsnetwork.org.uk/

“Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-90836

Vårt lands verfisert gjennomkorrupte rettssystem inklusive frimureri vil bli skanser som må bekjempes bl.a. fordi dette komplekset inklusive advokater mm har store inntekter direkte og indirekte fra det vi her ser av menneskehandel. Omsetninga i UK ligger over 20 milliarder pund/år (176 milliarder kr/år), noen har estimert over 32 milliarder pund/år (281.6 milliarder kr/år) alt etter hva som regnes med, dvs insentivet til korrupsjon er absolutt og massivt og dermed også overgrep mot barn, foreldre, familier og samfunnet i sin helhet

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

BREV TIL BUFETAT – REGION SØR http://mossepuls.origo.no/-/bulletin/show/772143_brev-til-bufetat-region-soer Sitat: Som bakgrunn for dette brev , henviser jeg til en artikkel i Fœdrelandsvennen der en representant for Bufetats inntaks – og fosterhjemsrekruttering i Kristiansand , som uttaler at “biologiske foreldre får for lite oppfølging og at det antall spebarn i tiltak er fordoblet siden 1995 og at fosterforeldre søker om spebarn lenge før de er født. Med andre ord, her ligger bestillingengene av barn klare mens de fremdeles er i mors liv. I våre saker har vi flere tilfeller fra Kristiansandområdet med sjokkerende opplevelser av foreldre og barn , og jeg har virkelig problemer med å øyne at dette har noe som helst med barnets beste å gjøre . En av sakene fra Kristiansand, gjelder en familie som ble behandlet på en grusom måte, det politiet opptrådte provoserende ved at det var mellom 16-20 politifolk med ladd håndvåpen som pekte på barnas far mens den eldste gutten var vitne til dette i en alder av 12 år . Familien levde ett godt liv og prioriterte barna . Historien kan leses her https://www.facebook.com/groups/svalland/doc/211413652222191/ ..

“Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-90836

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Bianca Rytter skriver, sitat: “styrt av ulovlige en del av regjeringer storting vaksine medisin narko rus forgifter tvangs dopere barnevern forskere mafia myndigheter mafia kommuner mafia grupper foreninger organisasjoner penge firmaer ulovlige nettverk dommstoler som styrer mennesker sperring knebling tlf data media tv penger ?”

Mitt svar, ja, og vel så det, på namdalsk pill råttent

Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 * Hvorfor utviser skepsis.no Jørgen Skavlan og Asbjørn Dyrendal m. fl. beviselig farlig inkompetanse? http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1813&start=1 * Hvorfor ble de viktigste bevisene ikke presentert i rettssaken mot Anders Behring Breivik { anders breivik site:nyhetsspeilet.no https://www.google.no/search?q=anders+breivik+site%3Anyhetsspeilet.no } , Norges monstermafia { stay behind hans gaarder https://www.google.no/search?q=stay+behind+hans+gaarder } * Åpenbart tverrpolitisk svindel mot det norske folk med fler, **** Cirkus mullah Krekar & co **** http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8146 * Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1783&start=1 * Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1782&start=1

«.. Emne: Informasjon, nyhetstips, hvorfor utviser disse profilerte personene beviselig inkompetanse?, takk ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/arets-pilleselger-2012-jorgen-skavlan/comment-page-3/#comment-90316

Asbjørn Dyrendal: «Det er en sammensvergelse!», Kritisk masse 2010, Chateau Neuf + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=101#M8553

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Aftenposten fyrer for angrep på Syria over hele forsiden med farger idag: “Ifølge rapporter massakrerer syriske sikkerhetsstyrker sivile…”

Hva kan motivet være for noe så meningsløst? Motivet for “rapportene” er åpenbart: Å skape vestlig aksept a la Libya og Irak for NATO-fillebombing med påfølgende overtagelse av Syria – som ennå står imot NWO-trollet.

Halvparten av Aftenpostenene var usolgt på stativet i butikken like før stengetid idag. Et tegn på at folk har fått nok av A-postens agenda-propaganda?

Hvorfor skriver ikke Aftenposten om noe av all INHUMANITEN i Norge? Barnefjerning, psykiatri, MK Ultra, pasienter som får mikrobølgebestrålt mat osv osv.

Er ikke det litt INHUMANT av A-posten?

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Custody row: Grandparents to protest at Norway embassy in Delhi http://www.ndtv.com/article/india/custody-row-grandparents-to-protest-at-norway-embassy-in-delhi-177461&cp

Quote: Kolkata: The grandparents of three -year-old Abhigyan and one-year-old Aishwarya, the two Indian children who were taken away from their parents in May last year by the Norwegian child welfare services, have decided to bring the custody battle to Delhi. They say they will sit on a four-day dharna outside the Norway embassy in Delhi from February 27 to protest against the delay in the handing over of the children to their uncle. “We have decided that we will stage a dharna in front of the Norway Embassy from February 27 to March 1. We appeal to the citizens of India and Delhi to join us in our effort. The process that the Norway government has followed is really shameful. They are delaying the process and I doubt the care being bestowed upon the children by the government,” the children’s maternal grandfather Monotosh Chakraborty told NDTV. ..

Mortemann
Mortemann
Abonnent
12 år siden

“Velferdsmodellen” i vårt samfunn er en bløff. Dens egentlige hensikt er å forføre innbyggerne inn i systemer som tar fra dem makt over eget liv. Denne makten overføres til Staten og Deres allierte. De som takker nei til denne “velferden” oppdager ofte dette. Og takker du nei til barnevernets tjenester, kan konsekvensene bli dramatiske.

Det blir vanskeligere å hjelpe medmennesker i vårt system etterhvert som den norske “velferdsmodellen” utvikler seg. Den tar kvelertak på alle som ønsker å være til reell hjelp for sine medborgere. Vi får oftere og oftere beskjed om å ligge unna, og heller tilkalle statens profesjonelle aktører. Trosser du dette, kan du risikere straffeforfølgelse, fordi du ikke har meldt fra til de rette myndigheter.

Er det fordi myndighetene vil at befolkningen skal sikres den beste behandling og oppfølging som er å oppdrive? Det hevder de selv.
Eller er det fordi myndighetene ønsker kontroll over og monopol på et marked? Det tror jeg!

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Aftenposten skriver idag om barnevernet som fratar mor et barn. Moren gjør et “eksperiment” og blir selv anbefalt som fosterforelder.

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/Fratatt-barn–anbefalt-som-fosterhjem-6752807.html#.TyjR0JhqLro

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Are Our Children Safe? An Investigation Of Politics & Suicide Risks – Brian Gerrish http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=151#M7915

Quote:

Brian Gerrish speaking at Samlet Social Club in Swansea about the attack on our children, while a Socialist rent-a-mob demonstrates outside.
– Original upload by http://www.youtube.com/user/ukcolumn
.
Relatert, en annen side av samme tankesmie som omtales,
Obama’s War Incited by CNN, Al Jazeera & Co Leaves Thousands of Libyan Children Handicapped or Dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=151#M7897

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Angående en av organisasjonene, bedriftene, som Brian Gerrish beskriver, som driver med selvmords-problematikk for barn og neuro-linguistic programming i såkalt hjelpearbeid, nlp; deler av en e-post jeg har sendt:

+{

Subject: Siaradwn Ni Handbook, Are Our Children Safe? An Investigation Of Politics & Suicide Risks – Brian Gerrish

Look at logo http://i44.tinypic.com/24yr2j9.gif in handbook http://www.mhmbcb.com/Siaradwn%20Ni%20Handbook.pdf , it’s 666 there, do you see it?
..
These new world order maniacs often use 666, and they are, as you know, our and our childrens enemies, totally dangerous organizations and people

Another organization with 666 in logo, up to the left http://www.weforum.org/
..

}+

Jeg understreker at referert foredrag i forrige kommentar er særdeles viktig

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Å hjelpe mennesker, og å vise godhet, innebærer også å vise varme og kjærlighet. Mennesker som ikke får dette, har det sjeldent godt.

Mennesker i det vestlige samfunn gir nærhet og kjærlighet til sine nære. Noen av dem har arbeid i en eller annen institusjon, og jobber i snitt 8 timer hver dag, og ofte på skift. Er det nærliggende å tro at de klarer å utsondre den samme varme, nærhet og kjærlighet til brukere på slike institusjoner?

Av alle løgner og visvas som er blitt skrevet opp gjennom historien, så er kanskje den viktigste setning dette:

Vær mot andre som du ønsker at de skal være mot deg

I Norge bruker man gjerne begrepet “brukere” for mennesker som er i en langvarig nødhavn, og “personell” for de som skal passe på/kontrollere dem.

Det var ikke meningen at mennesker skulle leve under slike omstendigheter. Institusjonalisering dreier seg om definisjonsmaktens sannhet på hva som er til det beste for mennesker. Institusjonene er basert på en illusorisk nestekjærlighet.
Barnehager, skoler, sosiale boliger, eldrehjem, mottak for asylsøkere……

Det var ikke slik de skulle leve. Omgitt av mur og metall, og av mennesker som er betalt for å “passe” på dem/kontrollere dem.

De flest har fått kjenne institusjonaliseringen på kroppen, men ofte i en mildere form, enn våre brødre og søstre fra andre nasjoner.

De asylsøkere som kommer til Norge, hvor de blir forledet til å tro at Staten vil dem vel, fordi UDI ødsler ut ca. 200 millioner til private mottak som putter alle pengene i egne lommer, blir forvirret. De er glad for å kunne overleve, men sørger fordi de kun eksisterer, og ikke kan kjenne at de lever. De er omgitt av materialismens avfall, og av dårlig luft som de må puste inn.

Stigmatisert av indoktrinerte nordmenn, som er blitt opplært til å tro at deres kultur, sedvane og kutyme, samt måte å tenke på, er den eneste riktige. Nordmenn som har mistet sin spiritualitet, til fordel for Cæsars brød og sirkus.

En glimrende splitt og hersk metode, som repeterer seg til det mørkere kjedsommelige, og hvor den uendelige debattreligionens
skvaldring bare sørger for ytterligere forverret tilstand, i forhold til å forstå, og ikke fordømme eller stigmatisere. Slik at problemene bare snakkes ihjel.

Det kan hende at mennesker med ren sjel i vårt samfunn er så heldige å reinkarneres i et senere liv, for dette livets omgivelser har urene maktsjeler tilsmusset. Man må bare sørge for at man ikke blir gjenfødt som en døgnflue på en regnværsdag, neste gang mirakelet skjer. Norge er blitt et mørkere samsara.

Sauron i sitt høye tårn har vendt sitt øye som skuer ut over hele Midgard. Vi venter på at Frodo skal få kastet ringen ned i Orodruin.

Mens han kjemper, bør de nordmenn som har våknet opp fra den mørke dogmatiske illusjon, som sier at magi og kosmisk kraft ikke eksisterer, nå lære seg at den magien faktisk eksisterer i beste velgående. Den har eksistert siden tidenes morgen. Illuminati har holdt dette skjult så lenge de kan. Det er ikke bare Thorvald Stoltenberg som har enerett på denne magien (og, han er en okkultist). Kraften har en mørk, og en lys side. Første steg til magiens lyse side, kan være meditasjon, og å få åpnet det 3. øyet. Dette kan likevel være svært farlig, uten en mester. Gandolini anbefales ei til en utrenet person. En annen måte, kan være å finne sin skytsengel. Gjennom sjamanisme. Samene i Norge vet mye om dette. Ved den spirituelle krigstromme som helst skal gå i ca. 180 slag i minuttet, kan man i sin indre reise i en skog, i en grotte, eller i et dypt kjern eller vann finne et hjelpedyr. Spør dette dyret om hjelp og veiledning.

Kampen er ikke tapt ennå. Den kan likevel ikke vinnes før vi forstår at innvandrere i de aller fleste tilfeller er på samme lag som oss. Dette er verdens største lag. Laget heter: Menneskeheten.
Den må reise seg mot Sauron. Dette kan vi KUN få til, ved å bli ekte spirituelle vesener. Slik vil vårt mektige lys til slutt blende Saurons øye.

Magien:

Som Kan brukes på denne måten:

Den kan også brukes slik:

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/synnoeve-vil-gaa-i-fengsel-3577301.html

Eller slik:

Eller slik:

Eller slik:
http://www.youtube.com/watch?v=f_UgWzVv9Dg

Eller slik:

Det er ingen rett/galt i forhold til denne mektige (LYSE) kraften.

Sauron frykter denne, for hvis nordmenn og resten av menneskeheten finner ut av at de er utstyrt med antenne (kronen), det 3. øyet (i pannen), og 5 punkter til i kroppen, samt åpner disse, så er det over og ut, for hans ekle øye.

VÅKNE OPP:

http://www.youtube.com/watch?v=zn7MqG9cQBg

(med mindre Anonoymous er ytterligere en løgn fra Sauron)
Nevertheless:
Menneskeheten er ingen løgn. Vi er blitt ført bak lyset. Nå er det på tide å snu denne situasjonen til vår fordel. Til Moder Jords fordel. Biene dør, og alle hellige skapninger er i ferd med å forsvinne. Med orkenes (politikernes) velsignelse.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Anonymous sier bl.a. ‘.. we never forgive ..’ , det er satanistisk og ikke kristent, glem dem for godt, de er et falsum, driver kun med infiltrasjon og skyggeboksing

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Du har et viktig poeng. Jeg har lenge lurt på om Anonymous er nok en taktisk løgn fra eliten. Mange av deres videoer på youtube er særdeles velproduserte og eksklusive. De er bearbeidet i studio, og de bruker temmelig avanserte speech synthesizere, med både pitch, og god stemme- kvalitet. Avisen le Monde Diplomatique, som er oversatt, og tilgjengelig i Norge, har “anonymous” masken som logo. Hvis jeg ikke tar feil, så er dette symbolet fra 1700- tallet. D.v.s fra den franske revolusjon. Vet Falcon mer om dette? Litt allright å finne ut av bad guys/good guys.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Politiet innvolvert i systematisk barnekidnapping og bortføring etter “ordre” fra den allmektige norske Staten (SATAN): Barn saksøker barnevernet :D
“Under oppsyn av politiet blir han ført bort
En blid 13-åring var på påsketur med mor og sine to brødre. Snart blir livet til den 13 år gamle gutten snudd opp ned. To dager etter ferien skjer det som gutten har fryktet. Mot slutten av skoledagen møter plutselig barnevernet og politiet opp på skolen. 13-åringen blir hentet ut av klasserommet. Han blir holdt i begge armene av læreren og en dame fra barnevernet. Under oppsyn av politiet fører de ham inn i en bil.
De kjører rett til flyplassen. Han flys til Stavanger og fraktes videre til Jæren.
I en e-post beskriver gutten hvordan han har det.
«Jeg går jo glipp av ALT nå skole, venner, høytider-ALT! ORKER IKKE MER NÅ! Jeg MÅ HJEM NÅ! Har det helt GRUSOMT NÅ!»
– Mener beslutningen er riktig
Gutten har tidligere slitt med sykdom. Moren var uenig med barnevernet om hvilke behandling gutten trengte. Da moren ikke ville følge barnevernets anbefaling, havnet til slutt omsorgen for gutten hos barnevernet.
– Når vi gjennomfører en slik beslutning er det fordi vi mener den er riktig, sier Finn Strand, kommunaldirektør for helse og inkludering i Bergen kommune.
– Dere har ikke gjennomført Fylkesnamnda sitt vedtak. Gutten er ikke i fosterhjem og han går ikke på sin vanlige skole. Han er ikke i sitt nærmiljø?
– Nei, men midlertidig plassert og et godt tiltak og skal i fosterhjem og barnevernet har tilrettelagt for fosterhjem, sier Strand.
I de seks ukene på institusjonen har gutten sovet lite og grått mye. Han har problemer med å spise, og har tatt av 14 kilo. Gutten selv mener at ingen har tatt hensyn til hans ønsker, selv om barneloven slår fast at han har krav på å bli hørt.”
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/gutt-13-gaar-til-sak-mot-barnevernet-i-bergen-3519023.html

Eksistensen og fortsettelse av Trussel- og utpressingsetaten (Barnevern) er et bevis på at Norge virkelig er den siste sovjetstaten :D
Hvorfor er det absolutt ingen som reagerer når flere tusen norske barn blir årlig bortført og tvangsinnlagt i forsterhjem mot barnets og foreldrenes “ønsker”? Er statens pedofile overgripernes (fosterforeldres) “ønsker” mer verdt enn biologiske foreldres? :D

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
12 år siden

Forfatteren sier: Norge er ikke en totalitær stat. Dette stemmer nok for den halvparten som ikke faller utenfor den rigide A4 rammen, de som er i full jobb, gifter seg, får 2,3 barn, stemmer på et av samtlige bandittpartier på tinget, og drikker seg full hver helg, og ellers bare glaner på søppel tv.
For den andre halvparten er Norge så absolutt en totalitær stat.
(og videre sier jo David Icke det så fint, at vi har blitt kondisjonert til å bli vårt eget politi)
Haziri:
Jeg har selv kjempet mot barnevernet i snart 20 år, husk at de har fått forlenget sitt jerngrep til “barnet” er 23 år!!!
Jeg ville måtte skrive bok om jeg skulle fortelle om alt jeg har värt utsatt for. Djevlene startet allerede FØR barnet ble født, og ifølge lov og sunn fornuft skal ikke en blivende mor plages i svangerskapet. Men loven gjelder ikke for dette monsteret av en institusjon.
Jeg har värt frastjålet alle mine møbler og eiendeler av BV!!
Jeg har blitt tvangsdeportert, (!) og forsøkt sultet ihjel, regelrett!!!
Siste stikk fra Barnevernet. Da BV tapte en rettssak for en tid tilbake, hvor de skulle sende barnet på tvangsarbeid i tre år (!!!!!) (ren korrupsjon og ekkoet fra Stalins Gulag er virkelig nærliggende ) ( meg hadde de utestengt ved å LYVE til barnet og moren at jeg hadde godkjent tvangs-interneringen!!) sa advokaten til moren. -Du må regne med hevn, for vedkommende sitter også i den kommunale administrasjon. Og ganske riktig. Året etter fikk moren en helt urettferdig og helt uriktig straffeskatt på ikke mindre enn 70 000!!!!
Nå sitter hun blakk og må ernære seg ved hjelp fra familie, venner og bekjente!!!
Selv MÅTTE jeg godta all trakasseringen for barnevernssjefen og sosialsjefen var en og samme person. (!)
De knekte meg totalt psykisk, og jeg tror ikke jeg noen gang kommer til å fungere noenlunde normalt i samfunnet.
Så til deg Ilir, jeg har mött så mange skjebner og tragedier og jeg har kjent barnevernets klo, og jeg önsker det til helvete!!!!! Så får du bare leve i illusjonen din om barnevernet. For det er intet annet enn en illusjon.
Kan til sist nevne at også våre russiske naboer har hatt en artikkel i nettutgaven av Pravda hvor søkelyset på stjeling og deportering av russere med barn i Norge anses väre satt i system.
Dette er djevelens industri, og intet annet slik barnevernet operer blant de mindre bemidlete som er fritt vilt for soldatene som er ute på røvertokt for sine arbeidsgivere. Fiffen!!!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Cosmomind
12 år siden

Enig. Barnevern jobber for “pengenes” beste . Dvs. ressurssterke tidligere dømte pedofile overgripere kan kjøpe Barneverns byråkrater som “lovlig” leverer minst 10,000 norske barn årlig på henda til disse “utnyttere” satt i system :D
http://www.knut.com/2010/08/barnevernets_fosterhjemsmillionerer/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

300,000 til 400,000 per barn, ikke rart det blir korrupt, et slikt beløp er ikke støtte, det er butikk. Legg merke til at vårt politiske system er lagt opp slik at vi tildels har fått institusjonalisert korrupsjon, betales over skatteseddelen for alle. Er dette litt av årsakene og samtidig symptomer?:

Stay behind – Norges skjulte statlige monster-mafia http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/stay-behind-%E2%80%93-norges-skjulte-statlige-monster-mafia/

Nytt nasjonalt vaksineregister – vaksinepresset øker http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/

Karma skapes bl.a. av å vise til noen hva deres meninger og handlinger fører til. I dagens samfunn hvor myndigheter og massemedia formidler silet og relativt sukkersøt informasjon ift realitetene, og massemedia fõres med samme type informasjon fra nyhetsbyråer samt kun utøver undersøkende journalistikk innen på forhånd utvalgte kategorier, er folket nødt til å gi dem informasjon i mange samfunnsviktige saker som de planlagt unngår å ta inn over seg og formidle til folket http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/karma-er-ikke-a-spoke-med/comment-page-2/#comment-81658

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  Cosmomind
12 år siden

Cosmomind: Det høres forferdelig ut det du har opplevd og jeg føler med deg. Nå er jeg ganske sikker på at det ligger flere grunner til mange av disse hendelsene som du har beskrevet, men det skal jeg ikke uttale meg om. Jeg presiserer at barnevernet kan bli bedre. Problemet her er at dere er veldig dømmende utifra enkelte hendelser og i tillegg så sprer dere frykt blant mennesker som kanskje trenger hjelp av nettopp barnevernet. Du er blindet av hat og frykt… hvem av oss er det som egentlig lever i en illusjon?

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  ilir
12 år siden

@ilir! Jeg forstår nok hvor du vil med å antyde at det finnes flere grunner til at jeg har opplevd det jeg har, men om du virkelig mener at jeg fremstår som en person som skulle fortjene det jeg har opplevd så får det bli din sak.
Klikk på linken til arifkarim ovenfor kommentaren din så får du et lite innblikk i hvordan dagens BV faktisk fungerer. BV er den eneste sak jeg vet om som forener folk i fra ytterste høyre til ytterste venstre. Der eksisterer MANGE grupper som jobber mot dette undertrykkende systemet.
Hadde dette värt bare “enkelte hendelser” som du så fint sier det så hadde saken värt en annen. Men slik er det dessverre ikke i virkeligheten.
Spre frykt!!! Ja, jeg vil på det sterkeste advare folk mot å f.eks oppsøke sosialkontoret i en vanskelig situasjon. Finn på noe annet. Tøy loven om så skal være. Ja, jeg vil gå lengre, kommer du fra arbeiderklassen, sett ikke et eneste barn til verden, knip igjen, bruk kondom, la ikke noen bli født inn til en verden der dine barn vil bli dømt fra fødsel til død til fattig dommen og til evig undertrykkelse.
Jeg hater ingen, og frykter heller ingen.
Jeg har bare ikke tro på de maktstrukturer som holder folk nede, og da i særs grad den strukturelle vold som undertrykker de som kom for sent til jorden til å oppleve at de faktisk fikk en rimelig sjanse til å bli til noe.
Men dette er politikk, og det er et område hvor altfor mange diskuterer uten å ha peiling på hvilket samfunn de selv lever i. Den diskusjonen tar jeg derfor ikke her, den er altfor kompleks til det, og dessuten altfor infisert av misoppfatninger fordi folk faktisk ikke studerer idehistorie, men slenger ut synsing i hytt og pine.

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  Cosmomind
12 år siden

“Jeg forstår nok hvor du vil med å antyde at det finnes flere grunner til at jeg har opplevd det jeg har, men om du virkelig mener at jeg fremstår som en person som skulle fortjene det jeg har opplevd så får det bli din sak.”

Jeg kan ikke fatte or begripe hvordan du klarer å komme frem til denne setningen! Poenget mitt var at det alltid er to sider av samme sak og jeg hadde aldri slukt til meg alt du sier og gjort meg opp en mening i forhold til barnevernet eller noe som helst annet. Det hadde i isåfall vært meget uintelligent av meg! Les selv på hva du skriver, det er ikke vanskelig å skjønne at det ligger mye mere ting bak den storien.

Cosmomind, la oss si at alt det du sier, alt det hatet og frykta du skriver her stemmer… Hva har du gjort for å forandre dette? For at din neste ikke skal oppleve det samme? For at barnevernet eller noen andre “djevler” som dere kaller det skal bli til det bedre? Jeg går selvfølgelig ut ifra at du ikke vil at dette skal skje med andre, og at du har klart å gjøre en forandring til det bedre for oss alle…

“Spre frykt!!! Ja, jeg vil på det sterkeste advare folk mot å f.eks oppsøke sosialkontoret i en vanskelig situasjon. Finn på noe annet. Tøy loven om så skal være. Ja, jeg vil gå lengre, kommer du fra arbeiderklassen, sett ikke et eneste barn til verden, knip igjen, bruk kondom, la ikke noen bli født inn til en verden der dine barn vil bli dømt fra fødsel til død til fattig dommen og til evig undertrykkelse”
Nei du sprer ikke frykt men bare kjærlighet og glede :)

Jeg er ikke på noe som helst måte ute for å ta deg Cosmo. Faktisk så er du hjertelig velkommen hos meg hvis du vil ha litt hjelp mot aggresjonen og hatet ditt.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Cosmomind
12 år siden

ilir: Siden du helt riktig holder fast på at det ligger mere bak historien så kan jeg jo fortelle deg at det gjør det selvsagt. Hørt om yrkesforbud? Kort fortalt: Du taler ikke de “folkevalgte” midt i mot, du kaller ikke en spade for en spade innenfor byråkratiet eller innenfor fagbevegelsen, uten at du blir straffet for det.
Men jeg angrer ikke, selv om det har kostet meg en “livstidsdom” på mere enn tyve års utestenging fra det som samtlige borgere i Norge nyter godt av en eller flere ganger i løpet av sitt liv. Illusjonen om demokrati og at du kan si hva du vil er dessverre heller intet annet enn en illusjon.
Selv om jeg skriver @ilir så taler jeg ikke til deg som person, bare dine meninger. Jeg sprer ikke frykt og hat. Jeg legger ut kommentarer her av og til fordi jeg støtter intensjonen bak NyS hoved “parole”.
“Se igjennom illusjonene og bli fri.” Jeg prøver selvsagt å slå inn en kile i din illusjon, men jeg forsøker å spre realisme til de som orker å lese akkurat mine kommentarer og jeg forsøker etter fattig evne å få frem sannheter som ikke Main Stream Media alltid klarer å få frem.
Du spør hva jeg har gjort for å hjelpe andre og antyder indirekte at jeg kun sprer hat og frykt.
Jeg taler aldri om min fortid om jeg ikke blir “tvunget” til det.
Men jeg kan jo nevne en liten ting. Jeg lånte for mere enn ett år siden kroner fem tusen til en alenemor som var plaget av BV for å hjelpe henne ut av BVs klør. (og hvor mange andre ville gjort akkurat det??)
Resultatet er at jeg kanskje må se langt etter de pengene fordi jeg ble forbannet når jeg ikke fikk tilbake pengene, i små rater på 250 pr mnd og skrev en mail i sinne til talsmannen for denne kvinnen.
Alenemorens selvutnevnte (?) “fullmektige” truet da meg med besøk fra en viss by i Norge, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for jeg vil ikke uten videre kontakte barnevernet for å høre om det virkelig er slik at dersom jeg kontakter alenemoren så gjør jeg noe “ulovlig” som kan få konsekvenser for meg. (og dermed også kompromittere alenemoren som antagelig ikke vet noe om disputten med hennes “fullmektige”)
Men jeg akter ikke å gi meg, men venter i det lengste for å se om det er noe jeg kan gjøre uten å skade akkurat den jeg syns så umåtelig synd på…..
Kanskje ikke så mye å skryte av at jeg låner penger til et fremmed menneske, men det var da et lite forsøk på å gi noen andre medmennesker en solidarisk handstrekning.
At du til slutt forsøker å gjøre meg til en pasient som skal komme til deg for å bli helbredet sier jo litt om din grunnholdning.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

“I fjor ble 12.492 barn flyttet bort fra sine biologiske foreldre av barnevernet. Det blir trolig flere i år.
Til sammenligning ble 11.355 barn flyttet fra sine hjem i 2009. Tallene for 2011 vil først foreligge i februar, men rapportering for første halvår i 2011 viser en fortsatt vekst i antallet meldinger til barnevernet, skriver VG Nett. ”
http://www.dagsavisen.no/innenriks/article526349.ece

“Fra år 2000 og fram til i dag har minst 52 barnevernsbarn blitt utsatt for massive overgrep mens de skulle ha fått en trygg oppvekst under barnevernets beskyttelse, viser kartlegging.
Til sammen 42 offentlig oppnevnte omsorgspersoner, det vil si fosterforeldre og støttekontakter, er i denne perioden dømt for overgrep, viser en kartlegging Adresseavisen har gjennomført.

Tallene er bare toppen av et isfjell, mener førstestatsadvokat Bjørn K. Soknes. Norske myndigheter har ingen slik oversikt, og avisens tall er dermed det nærmeste man kan komme.

Om lag 80 prosent av alle sedelighetssaker blir henlagt. Av sakene som kommer opp for retten, ender cirka 30 prosent med frifinnelse. Dommene forteller om overgripere som har manipulert og truet spesielt sårbare barn. I mange dommer er det dokumentert manglende tilsyn og oppfølging fra barnevernet.”
http://www.dagsavisen.no/innenriks/article524679.ece

Barnevern = organisert pedofili! Hahaha :D

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Relatert,
Sovereign Solutions: Charlotte Thomson Iserbyt http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1407&start=1#M3644

Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Relatert, hvordan? Forklar med egne ord enn å spamme timer fra videoklipp lenket til “ditt” forum :D

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Du kan få en kortversjon som dekker litt av det samme, handler om planlagt fordumming og slavedriving av menneskeheten, gjennom utdannelsessystemet, hvorfor det gis vaksiner og kjemikalier i mat, luft, drikke og farmasøytiske produkter, eugenics, oppløsning av familien står sentralt, organisasjonene som utøver disse agendaene er infiltrert i politiske administrasjoner, institusjoner, organisasjoner og bedrifter med mer:

Alan Watt – The Impact of Science on Society http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=276#M4613

MAJA
Abonnent
12 år siden

Jeg takker så mye for en flott artikkel , takk og pris for at myndighetene i India setter mere pris på sine innbyggere enne hva som gjøres i Norge.

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  MAJA
12 år siden

Maja, det finnes flere millioner av gatebarn i India, og 70 % av befolkningen bor på landsbygda under harde kår. Takk og pris for at myndighetene i Norge setter mere pris sine innbyggere enn hva India gjør. :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  ilir
12 år siden

Forholdene i India skal ikke være bestemmende for hva det såkalte barnevernet gjør i Norge, korrupsjon og vanstyre et sted kan ikke unnskyldes fordi det er mye verre andre steder. Vi bor ikke i India, vi bor her under rigid, korrupt og utenlandsk mafiastyre

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Det var heller aldri mitt poeng Falcon…

MAJA
Abonnent
12 år siden

Barnevernet i Norge er en tragedie, jeg ser at en leser har konkludert med at barnevernet gjør en god jobb , noe som deles av en del menensker som ikke ønsker å e hva som skjer i Norge .
Ae etter år blir erstatninger utbetalt til barnevernsofre som har lidd sterk overlast p.g.a seksuelle overgrep, j og psykoske overgrep. mYNDIGHETENE har bare kommet til erstatningsåret 1980 , de tar flere og flere barn, fordi dette har blitt en industri, her i Norge handles med levende barn , noe det tjenes enormt på , detet blir godtatt av samtlige politikere , departement .
49800 barn er under barnevernets grep , og det er hovedsaklig enslige foreldre eller foreldre med lav lønn som blir fratatt sine barn .
Disse barna blir solgt til fosterforeldre som får opptill 80000 pr. mnd ifølge rapporten fra Barnevernspanelet og hvem blir barna gitt til , jo til politi, barnevernspedagoger , psykologer, advokater m.m , fosterforeldre som jobber i barnevernets system for å oppdra barna i statens ånd , den mest effektive måten er å undergrave samfunnet ved å frata barna , da blir de ett lydig redskap for “staten”:http://norgespartiet.no/component/content/article/196.html
Barnevernet bruker politi som sine lydige undersåtter til å bryte inn i hjem , legge foreldrene i lenker og stjele deres barn .
Her er en grotesk historie om hvordan barnevernet jobber utfra ett anonymt bekymringsmelding:
Den 19. 12. 2008 omringet politiet huset vårt ca kl 14.00. De stilte opp med en styrke på 16 til 20 politimenn og kvinner mot oss som er en fredelig barnefamilie med tre barn.

De ringte på dørklokken og til hustelefonen, men vi nektet å åpne døren. Da gikk de til aksjon med spesialverktøy og brøt opp døren og stormet inn i huset med hele sin styrke.

Vi oppholdt oss da ovenpå alle 5. Harald prøvde å gjemme barna: guttene i et kott sammen med meg, og jenta i en svær TV kartong.

Etter å ha tatt seg inn i første etasje, stormet politigjengen opp trappen til andre etasje iført både skjold, hjelm og skarpladde maskinpistoler.

Det var 2 bevæpnede politimenn og mange flere politimenn i sivile klær samt en uniformert kvinnelig politi.

Politiet satte håndjern på Harald, og mens han satt i stua stod 3 politimenn og pekte på ham med sine skarpladde maskinpistoler.

Vår sønn Samuel sto og så på det hele mens han ristet og skalv i hele kroppen sin. Jeg kom hen til ham og strøk litt på hodet hans og kalte ham ved navn: “Samuel, Samuel”. Jeg tror om vi gjør det minste motstand vil de skyte oss på “flekken”:https://www.facebook.com/groups/svalland/doc/211413652222191/ .

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  MAJA
12 år siden

Istedenfor å bare komme med uttalelser om ting jeg egentlig ikke har greie på. eller meninger basert på andres meninger så gjorde jeg det som jeg alltid gjør, nemlig å undersøke selv hvordan barn blir tatt i mot, og hvordan de har det i f.eks barneverns institusjoner. Disse bevisene som blir frambrakt i denne saken er for det meste uttalelser fra foreldrene, og foreldrene kan i utgangspunktet si hva de vi, uten at barnevernet har lov til å fortelle sannheten pga taushetsplikt.

Som sagt så er ikke barnevernet perfekt i Norge men de får mye mere kritikk enn det de fortjener. Det er mange hendelser som har skjedd under barnevernet som er meningsløst og urettferdig, men de langt ifra så ille som “dere” skal ha det til.

MAJA
Abonnent
Svar til  ilir
12 år siden

Jeg imøteser dine dokumentasjoner på det gode de gjør, jeg sitter personlig å jobber med de som er utsatt av å bli fratatt barn på idiotiske grunnlag , når det kommer hvordan disse sakene blir undersøkt , jan du se her:
Saksbehandlingen foregår på følgende måte –

Den enkelte barnevernsarbeider avgjør fritt om samtaler med impliserte parter tas over telefon eller ved personlig fremmøte.

I stor grad benyttes telefon.

Den avhørte foreholdes ingen rettigheter og heller ikke mulige konsekvenser av saken.

Ofte nevnes det ikke engang at de opplysninger som gis, blir skrevet ned og brukt i saken. Man får ikke opplest hva saksbehandler skriver ned, og opplysningen blir ofte nedskrevet uten at det blir stilt ett eneste kontrollspørsmål.

Den informasjon som innhentes, nedskrives på en måte, som synes å vœre av sterk subjektiv karakter, preget av den enkelte saksbehandlers oppfatning.

Informasjonen blir ofte i stor grad sortert ut fra hva den enkelte saksbehandler anser for å vœre relevant.

I barnevernssaker bygges det ofte på annen-, tredje- og fjerdehånds-opplysninger og ikke sjelden på anonyme meldinger.

Anonyme meldinger er det umulig å forsvare seg “mot”:http://norgespartiet.no/component/content/article/193.html.
I poltisaker er det slik at man får opplest anklagepunktene og er man enige kan man underskrive etter først å ha lest dette først, dete skjer ikke i barnevernssaker , der samtlige helsemyndiigheter er kjøpt opp som angivere .

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  MAJA
12 år siden

Det er tusenvis av barn og familier som har fått hjelp av barnevernet. Jeg skulle gjerne ha kommer med dokumentasjon fra deres side men av naturlige årsaker så velger de fleste å ikke fortelle hvilke situasjoner de har vært opp i ,og hva barnevernet har gjort for å hjelpe dem.

Påstandene dine som du har skrevet over stemmer ikke overens med virkeligheten. Snarere tvert imot, ofte så tar det for langt tid før de får lov å gjøre noe som helst.

Foreldre som har utsatt barnet for ulike typer omsorgssvikt velger heller å stå frem med usannheter til naboer eller media fremfor å fortelle at de har gjort en dårlig jobb som foreldre. Tror dere virkelig at barna ble fratatt fra foreldrene pga de matet dem med hendene? Forøvrig så fikk barnevernet medhold i at det forelå alvorlig omsorgssvikt.

Barnevernet kan alltids bli bedre, det er ikke noe tvil om det. Men siden dere er så eksperter på dette feltet så regner jeg med at dere har en bedre løsning? Hva ville dere ha gjort hvis dere fant ut at jeg slo barnet mitt? Å spre frykt derimot det er dere veldig flinke til :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  MAJA
12 år siden

Situasjonen i barnevernet er som ifm big pharma, de gjør alt fra meget bra til tragiske overgrep. Artikkelen ovenfor handler om et tilfelle som mange synes å se er et overgrep og derfor satt fokus på for om mulig å bøte på skadene som oppstått og fremtvinge forbedringer i framtidige bv-saker. Det som er bra trenger ikke kritikk men passer best i taler på f.eks. årets julebord

J.J. Cale – I Got the Same Old Blues http://www.youtube.com/watch?v=DYUVZpBuuT4

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  MAJA
12 år siden

“Jeg skulle gjerne ha kommer med dokumentasjon fra deres side men av naturlige årsaker så velger de fleste å ikke fortelle hvilke situasjoner de har vært opp i ,og hva barnevernet har gjort for å hjelpe dem. ”
Ja, er det ikke beleilig å kunne påberope seg taushetsplikt for Barnevernsansatte? Da blir ting lannnnggt vanskelige å lage statistikk ut av.

Omkring 50.000 barn er i dag under Barnevernets “kontroll”. Det skal betyr at det finnes omkring 30.000 dårlige/uegnede foreldrepar i Norge. Det synes jeg høres mistenkelig mye ut. Hvis det virkelig står så dårlig til er det noe veldig galt med samfunnet. Når det er sagt er det mange som ikke burde ha lagd barn, iallefall ikke med den partneren.

“Disse bevisene som blir frambrakt i denne saken er for det meste uttalelser fra foreldrene, og foreldrene kan i utgangspunktet si hva de vi, uten at barnevernet har lov til å fortelle sannheten pga taushetsplikt. ” I rettsaker sier også Barnevernsansatte hva de vil, og du kan vedde på at de beskytter seg selv, sin avgjørelse og sitt system, uansett legitimitet.

Under studietiden jobbet jeg som forskningsassistent for SINTEF Helse, der jeg blant annet registrerte svar fra respondenter i undersøkelser. Den ene omhandlet seksuelle overgrep mot barn med fysiske eller mentale handikapp. Undersøkelsen viste at 1 av 4 barn i slik tilstand hadde blitt utsatt for overgrep, og de aller flest skjedde på instittusjoner godkjente av Barnevernet. Overgripere befinner seg selvfølgelig der barn er mest sårbare og utsatte.

“Hva ville dere ha gjort hvis dere fant ut at jeg slo barnet mitt?” Jeg ville ha banket deg opp så kraftig at du ikke ville gjort det en gang til. Hvis det likevel skulle skje, ville jeg most deg nok en gang, denne gangen med sikkerhet om at du fysisk var i ustand til flere ugjerninger. Heldigvis slipper jeg det, for sånn er vel ikke du…

Jeg vil legge til at de aller flest mennesker, også i Barnevernet, gjør så godt de kan, med gode intensjoner, men de vikles inn i et system, med indoktrineringer fra utdannelse og organisatorisk og økonomisk press som ofte overkjører den enkeltes intgritet. Derfor bærer det galt av sted.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  ilir
12 år siden

Mafiaer som bl.a. er integrert i politiske og offentlige institusjoner i UK og fler land, opererer internasjonalt med menneskehandel. Det er derfor påkrevd at vi samarbeider internasjonalt for å bekjempe denne aktive trusselen og terroren: Brian Gerrish – Blowing The Whistle conference [23rd October 2011] http://www.youtube.com/watch?v=8b7ujQ0-KsA&feature=share

Brian Gerrish http://www.google.no/search?q=Brian+Gerrish

ukcolumn http://www.ukcolumn.org/

Abel Danger http://abeldanger.net

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Balle clorin: “Omkring 50.000 barn er i dag under Barnevernets «kontroll». Det skal betyr at det finnes omkring 30.000 dårlige/uegnede foreldrepar i Norge. Det synes jeg høres mistenkelig mye ut.”
De mest vanligste tiltaka av disse 50000 sakene som har vært i barnevernet var såkalte hjelpetiltak, der foreldre fikk råd og veiledning. Ofte så er det foreldrene selv som tar kontakt med barnevernet av ulike grunner.

” I rettsaker sier også Barnevernsansatte hva de vil, og du kan vedde på at de beskytter seg selv, sin avgjørelse og sitt system, uansett legitimitet.”
Det er helt sikkert noen løgnere og svikere i barnevernet og stort sett over alt, men jeg vil tro at de fleste som går inn for å jobbe for barnevernet gjør det nettopp for å hjelpe, ikke skade.

“Jeg ville ha banket deg opp så kraftig at du ikke ville gjort det en gang til. Hvis det likevel skulle skje, ville jeg most deg nok en gang, denne gangen med sikkerhet om at du fysisk var i ustand til flere ugjerninger.”
He he, der har du jo løsninga, vi møter vold med vold! At ikke normale oppegående mennesker ikke har tenkt på dette før :)

“Under studietiden jobbet jeg som forskningsassistent for SINTEF Helse, der jeg blant annet registrerte svar fra respondenter i undersøkelser. Den ene omhandlet seksuelle overgrep mot barn med fysiske eller mentale handikapp. Undersøkelsen viste at 1 av 4 barn i slik tilstand hadde blitt utsatt for overgrep, og de aller flest skjedde på instittusjoner godkjente av Barnevernet.”
VI er alle klar over at det foregår omsorgssvikt også under barnevernet og det synes jeg er utrolig trist. Ting må bli bedre, det må skje en enda større forandring for at dette ikke skal skje med barna våre. Forresten, kan du dokumentere at 1 av 4 barn har blitt uttatt for slike overgrep? 1 av 4 barn?? Lite troverdig men uansett så skulle det aldri ha forekommet noen form for omsorgssvikt i barnevernet!

« Forrige artikkel

Orden utav kaos

Neste artikkel »

Gullet som glitrer…

48
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x