En «varsler» spøker om tankekontroll av befolkningen

26073 visninger
16 minutter lesetid
239

Galehjem, mentalinstitusjon, og psykiatrisk avdeling er fangereiret til gale vitenskapsmenn, hvor «pasienter» spesielt foreldreløse barn, blir utsatt for eksperimenter, lobotomering, sterilisering og elektrodeimplantering, for forskning, utvikling og til destruktiv bruk mot menneskeheten som er erkefienden til det militære industrikomplekset og den rike, maktsyke eliten.

De første forsøkene på erobring av menneskets sinn  med fysiske midler går tilbake til 1920-30tallet. Da ble elektroder brukt for å finne metoder for elektronisk stimulering av nervesystemet, utført av Dr. E. L. Chaffee og R. U. Light i 1934.

Tanken om å gjøre dette til et «stille-våpen» for å massekontrollere mennesker ble unnfanget og adoptert av forsvaret for videre utvikling.  De begynte å forske på hvordan dette lot seg gjøre, uten bruk av elektroder, slik at man kunne tankekontrollere individer på lengre avstand, uten ledninger og uten spor, sånn at dukketeaterets offer ikke kunne se strengene som vaier over hodet.

I 1953  ber direktøren for National Institute of Mental Health (NIMH) John C. Lillth  om å presentere sine forskningsresultater rundt bruk av elektroder til å stimulere glede og smertesenteret i hjernen direkte, for CIA, FBI, NSA og diverse andre militære etteretningstjenester, men han nektet.

Han svarte: «Dr. Antione Redmond, using our techniques in Paris, has demonstrated that this method of stimulation on the brain can be applied to the human without help of the neurosurgeon … This means that anybody with the proper apparatus can carry this out covertly, with no external signs that electrodes have been used in that person. I feel that if this technique got into the hands of a secret agency, they would have total control over a human being and be able to change his beliefs extremely quickly, leaving little evidence of what they had done.»

Ved bruk av EM (elektromagnetisk stråling), og lavfrekvente bølger (ELF), kan ekstern påvirkningskraft induseres i hjernen og etterligne naturlige hjernebølgelengdemønstre og endre sinnstemmning på én, eller flere personer samtidig.

En trist og skammelig historie som få  i Norge er klar over idag, er «Rockefeller Foundation» og Folkehelseinstituttets «gode rolle» på 1930-tallet. På Gaustad mentalsykehus var leger, psykiatere og politikere involvert i rasehygiene  overfor innvandrere som romanifolket og taterne. De ble utsatt for lobotomering, og hjernen ble utstyrt med frekvensmålere som registrerte hvilke følelser som sendte hvilke elektroniske frekvenser.

Følelsesspekteret ble registrert, og idag vet de hvilke signaler (hz)  hat, angst, depresjon, sinne, agitasjon, sjalusi, og frykt sender ut fra hjernen, slik at disse frekvensene  en dag kan bli sendt tilbake til hjernen for tankekontroll.

Det har også blitt utført andre bevisste eksperimenter på individer i militær hensikt. I en studie fikk 100 fengselsinnsatte i Oregon og Washington mellom 1963 og 1971,  testiklene dosert med stråling for å se hvor sterk dose som vil føre til sterilisering.  Prosjektet var finansiert av «Atomic Energy Comission» for en kostnad på 1.5 $millioner.

Nå som du kjenner til bakgrunnen for, og eksistensen av slike våpen, er det lettere for meg å presentere min falske varsler og hvorfor jeg valgte å «tro» på ham.

Varsleren tok kontakt i oktober,2009. Jeg var lenge usikker på om informasjonen stemte, og lurte på om det var en falsk kilde utplassert i konspirasjonsmiljøet for å få oss til å virke «litt paranoide».

En av grunnene til at jeg ventet 4-5 måneder med å ta kontakt er et salgstriks fra jobbingen som account manager. Gi en pris, og vent på svar, ikke la “stillheten” skape ubehag, vent til du får et svar. Og i dette tilfellet fikk jeg ingen lyd helt til jeg kontaktet varsleren etter 4 måneder.

Jeg fikk 3 eposter og kontakten varte i 3-4dager før det ble brutt fra min side. Så de forskjellige epostene er ikke over lengere tidsperioder. Denne gruppen som står bak komplottet er sammensatt av studenter på NTNU på oppdrag fra skepsis.no og Asbjørn Dyrendhal som har et mål å latterligjøre «annerledes tenkende» alternative nyhetsblekker som konfronterer medienes monopol på virkeligheten.

Her har jeg blitt utsatt for mer enn bare guttestreker på barnerommet. Personen som står bak spøken har mye rett i det han skriver for at jeg kan avskrive dette som tull. Ja, fysikken og “detaljene”, men agendaet er reellt og planene om å tankekontrollere befolkningen har eksistert lenge før denne eposten dukket opp i inboksen min.. Les boken til Per-aslak Ertresvåg for mer info.

Det jeg har skrevet i artikkelen før brevet er faktisk sant. Så spørsmålet er hvorfor ønsker noen å latterligjøre dette? Jeg tror Freakforum.no sjefen har bånd til frimurere, jeg har sett et par diskusjoner der inne hvor flere erklærer åpentlyst at de er frimurere… Her er jeg faktisk glad for at de tok denne spøken på meg :D det beviser at de er i krig mot oss, på alle mulige måter, og dokumentet «white wesir» som ble skrevet tror jeg er ekte nok for å ta seriøst. Jeg tar denne spøken som en seier, og bekrefter det vi alle vet at noen er ute etter å skade vårt rykte som det eneste alternative til medienes monopol på virkeligheten.

Sterilisering og Passifisering er siste kortet i illuminati-kortstokken for å nøytralisere den globale motstanden mot denne globale eliten.

Jeg tror faktisk denne spøken er mer reell nå enn jeg trodde før. Takk for at dere avslører dere selv.

Her avslører «varsleren» hvorfor han gjorde dette. Personen mener «israel-kritikk» er jødehat, kuren til kreft er tullprat, chemtrails på radio er vanærende, og mye annet jeg har skrevet om er farlig og direkte paranoia.
http://freak.no/forum/showthread.php?t=152113

Paranoia er ikke noe annet enn 100% bevvisthet, takk.

Jeg gikk inn i tråden for å svare for meg og etter 30minutter får jeg denne følgende meldingen.

Mailen jeg fikk begynte sånn:

Jeg har en beskjed til deg

Hei Armin,

Jeg kontakter deg anonymt fordi jeg er redd for min egen karriere såvel som min egen sikkerhet. Jeg vet ikke riktig hva som foregår, men jeg tror det er det beste for alle parter om du ikke vet nøyaktig hvem jeg er. Jeg er en norskutdannet sivilingeniør med kraftproduksjon som hovedfelt. Jobben min involverer blant annet evaluering av ulike prosjekter innenfor produksjon og transport av energi – jeg har, i forskjellig rekkefølge jobbet med kraftlinjer, induksjonsbaserte generatorer (vannkraft, vindkraft og så videre) og lagring av radioaktivt materiale.

Noen prosjekter, som de radioaktive materialene har jeg kun vært med å evaluere fra et sikkerhetsperspektiv. Der faller også de siste prosjektene med vindmøller inn. Jeg har blitt bedt om å se på ulike tegninger og implementasjoner, for tekniske betraktninger og sikkerhetsmessige betraktninger. Vanligvis er dette ganske greit, jeg får tegningene og blir bedt om å signere en NDA (non-disclosure agreement) om bedriftshemmeligheter som materialtyper osv. For seks måneder siden fikk jeg derimot et sett tegninger og modeller jeg skulle undersøke og da var prosedyren en HELT annen. Jeg kunne kun jobbe med materialet i deres egne lokaler i et annet land, på et lukket rom uten adgang til verken mobiltelefon eller internett. Jeg måtte også underskrive kontrakter, mens jeg ble filmet, hvor jeg blant annet bandt meg juridisk til å ikke engang å nevne NDA-avtalen! Jeg har underskrevet en NDA-avtale som sier at jeg ikke har lov til å si at jeg har en NDA-avtale. Jeg vet ikke engang riktig hvor jeg jobbet, bare at det var langt under jorden (heisturen tok lang tid, selv om jeg ikke merket noen merkbar akselerasjon).

Designet på vindmøllene var drastisk annerledes enn noe jeg har sett tidligere. Vanligvis er vindmøller en ganske enkel konstruksjon, hvor en stav får dreiemoment fra den aerodynamiske utformingen på propellene. Det er selvsagt litt mer komplisert enn som så, men det er mange fellesnevnere at jeg fikk en sikkelig bakoversveis når jeg så det nye designet. Det tok meg flere uker å i det hele tatt forstå hvordan de skulle lage strøm, langt mindre hvorfor det virket. Mange av komponentene var fullstendig ukjente, selv for en som har lang erfaring med både kommersiell elektronikk og teoretisk fysikk. Blant komponentene jeg derimot synes å kjenne igjen var satelittsender/mottaker, noe som lignet på en elektronisk geigerteller (måler radioaktivitet) og nok maskinvare til å gjennomføre store beregninger. En enkelt vindmølle av denne typen ville ha nok beregningskraft til å erstatte en hel superdatamaskin-park av typen som brukes for å beregne værmeldinger eller aksjekurser. Dette er dyr teknologi og i tillegg var det en rekke deler som tilsynelatende hadde ingenting med verken teknologi jeg har sett (og i ettertid har jeg prøvd hardt på å finne ut hva dette kan være, uten å finne noen gode svar hos verken kollegaer eller i litteraturen) eller produksjon av strøm! Krystaller dekket med barium koblet til glassaktige sfærer, ledninger som tilsynelatende ikke var koblet fast til noe og forseglede bokser jeg ikke hadde mulighet til å åpne.

Etter en stund stilte jeg en forsiktige spørsmål – jeg skulle tross alt komme med godkjenning av teknologien, enda jeg ikke riktig kunne forstå den – men da ble det gjort ganske så klart for meg at jeg kom til å godkjenne prototypen, enten jeg ville eller ei. Mitt navn ville stå på rapporten uansett. Jeg vet ikke engang hvordan den ble seende ut til slutt, jeg vet bare at jeg ikke kan stå inne for den. Jeg vet at flere andre skulle jobbe med godkjenning på det samme prosjektet, men jeg tviler på at noen av dem har kommet med en faglig uttalelse som er noe annet enn fabrikert løgn.

Jeg er redd vindmøllene har to formål, og ingen av dem handler om strømproduksjon.

1) De er forholdsvis lette å plassere ganske nærme bosetningsområder og tilfartsveier. Atomkraft, spenningsledninger og mobilmaster har fått stor negativ oppmerksomhet på grunn av det elektromagnetiske potensialet både for å skade og for å kontrollere menneskesinnet. Dette er bekymringer fagfolk vet godt om, men som holdes skjult fordi vi frykter å diskrediteres og bli arbeidsløse med en gang vi stiller oss kritiske til maxwells likninger og exxonmobiles forskere. Skepsisen er derfor stor for å plassere disse tingene i nærheten av der folk bor, men vindmøller har nå fått godkjent-stempelet som følge av den erklærte klimakrisa.

http://www.nve.no/Global/Publikasjoner/Publikasjoner%202005/Rapport%202005/Rapp%2017-2005.pdf side 35 sier ganske klart at det finnes muligheter for å sette opp vindmøller over hele Norge, unntatt østlandet, hvor populasjonskontrollen uansett er god siden myndighetene kan bygge nøyaktig hva de vil under trikkelinjene, T-banen og i de større bygningene.

2) De genererer såpass mye elektromagnetisk stråling at det er lett å nå langt med strålingen. En vindmølle kan nå en rotasjon på over 100Hz, noe som er mer enn nok til å generere så kraftige elektromagnetiske felt som man bare ønsker. I tillegg er det lett å avvise skeptisisme med at den elektromagnetiske strålingen er «en harmløs forventet effekt» – nøyaktig disse ordene vil bli brukt når utbyggingen presses frem, med klimaskremsel og propaganda. Jeg kom over en av dine artikler da jeg prøvde å finne noen i Norge som var klar over EM-utfordringene vi møter hver eneste dag.

Jeg frykter jeg har avslørt for mye, men det får så være. Noen må vite realiteten hvis jeg skulle bli presset til stillhet. Noen deler av historien har med vilje vært vag fordi jeg er redd for at det skal bli for lett å finne ut akkurat hvem jeg er. Kanskje bryr de seg ikke – kanskje vil dette bare bli avfeid som sprøyt – men jeg vet ikke hvilke tiltak de vil ta hvis dette lekker ut og de vet hvem jeg er. Kanskje vil jeg bare miste jobben pga kontraktbrudd, eller noe langt verre.

Stå på. Jeg tror sånne som deg kan klare å bringe Norge ut av mørket. Du gjør en flott jobb. Bare vær forsiktig. Alle har en toleransegrense – også de som sitter med makten.

Mine første tanker

De siste 4-5 årene har et massivt antall nye mobilmaster dukket opp langs motorveier, på hustak, i bybildet,  rundt blokker og boligområder. Den offisielle dekkhistorien er oppgradering av mobilnettet som ellers virket perfekt, men dette nye systemet kan i virkeligheten bli brukt til noe helt annet. Big Brother har noe langt mer ondsinnet i tankene;  du skal ikke lenger overvåkes med datalagringsdirektivet, men du skal også tankekontrolleres.

Hvordan skal urbane områder kontrolleres? Det store langstrakte landet, bygdesamfunn og kystområder, ikke alle i Norge bor i storbyene, hvordan kan de kontrolleres?

En glimrende dekkoperasjon er å gjemme ELF-sendere i vindmøller, som vi alle vet vil bli tvangsakseptert som en følge av «klima-kuren» og «klimahysteriet» samt et scenario med mangel på kraft og skyhøye strømpriser, så vil den stadig kriserammede norske befolkningen bli nødt til å godta enorme nye vindturbiner som denne her, for å løse et selvskapt problem:

http://www.dagbladet.no/2010/02/12/nyheter/miljo/energi/energipolitikk/olje_og_energidepartementet/10358635/

Ny mail noen dager senere

(noe av innholdet er sladdet bort for varslerens sikkerhet)

Hei igjen

Jeg tror folk har en rett til å vite dette, særlig siden noe må gjøres SNART hvis det skal være håp om å stanse prosessen. Fra et forslag blir lagt frem til det gjennomføres er det svært kort tid. Vi trenger underskrifter og oppstyr sånn at de ikke tør å gjennomføre planene sine… Hvis det er noe mer du lurer om, bare spør.

Det virker kanskje litt paranoid, men i møtene mine med ansvarspersonene under evalueringsprosessen fikk jeg gåsehud hver gang de snakket. Dette var farlige mennesker som ikke hadde et spor humor eller mål utover å få jobben gjort. Kanskje blir vi alle en gang slik? Det er en skremmende tanke som gir meg troen på at jeg må gjøre noe før det er for sent.

Jeg tror jeg har et etisk ansvar for å få dette publisert. Mens jeg ikke fikk lov til å ta kopier eller notater i arbeidet mitt med tegningene, så husker jeg fremdeles mye av de tekniske detaljene – det skal litt til å glemme sånt. Blant annet kan jeg nevne at de tre rotorbladene (vindmøllen ser helt vanlig ut fra utsiden) skulle ha en vekt på over 300 kilo hver. Vanligvis pleier de å være langt lettere og nesten et tonn vekt, i tillegg til rotasjonskreftene, på en enkel aksling er ikke noe konvensjonelle materialer (armert stål, krysset aluminium osv) vil kunne støtte opp om over lang tid. Det må rett og slett brukes noen materialer som ikke finnes i masseproduksjon. Nanokarbonstål vil for eksempel kunne brukes, men det koster mange tusen kroner for grammet og meg bekjent er det ingen etablerte teknikker for å bygge med det heller. Dette er ikke mitt felt, så det kan jo hende det har skjedd fremskritt på det området, men det er i alle fall besynderlig for utstyr som skal settes opp i tredje kvartal 2010 (godkjenningspapirene må være klare ett år i forveien). Vanligvis blir det forsinkelser, men jeg regner med at dette blir en realitet innen noen år uansett.

Du tar en stor risiko ved å publisere dette, men jeg tror du er trygg nettopp fordi du har publisert så mye materiell allerede. Hvis du hadde forsvunnet hadde jeg fått en endelig bekreftelse på at ting går sikkelig galt. Vær forsiktig, og ikke bruk mobiltelefoner med mindre du må – i teorien har de mer enn nok energi i batteriet som plutselig kan lades ut på en elektromagnetisk impuls, noe som er veldokumentert i litteraturen. Jeg innser at dette høres ganske paranoid ut, og jeg tror jo selvsagt ikke at det kommer til å skje noe så lenge neddyssing er så mye lettere enn konfrontasjon, men for en som har sett ligningene bak det hele er det lett å innse at verden ligger åpen for de med evnene uten etikken.

Ny mail utveksling

Jeg har prøvd å skrive det viktigste til deg i den tidligere e-posten. Det absolutt viktigste er at vindmøllene som snart kommer til å bli erklært for viktige vil ha et annet formål – slik at folk kan protestere og forstå hva som foregår. Alvoret i saken er det viktigste – vi står ovenfor massiv utrulling av utstyr vi kun kan spekulere i virkemåtene bak. Jeg tror mind control og bestråling bare er toppen av isberget for hva så avansert teknologi er i stand til. Jeg har ingen tvil om at de kan skape panikk, raseri eller apati blant store deler av befolkningen i tillegg til å påvirke enkeltpersoner mer direkte. Jeg har ikke sett noe jeg selv kan knytte til hologrammer el(PROJECT BLUEBEAM?). men det var som sagt mange systemer jeg ikke hadde full forståelse for som kan være alt fra harmløse ting til livsfarlige strålingskilder. Jeg fikk aldri se prototypen i bruk, kun frakoblet strøm og kommunikasjon.

Jeg vet ikke nøyaktig hvordan alt virker, men jeg tror et faradaybur vil være i stand til å stanse i alle fall store deler av strålingen. http://en.wikipedia.org/wiki/Faraday_cage – noe som ikke er alt for vanskelig å skaffe seg hvis man har plass til det.

Jeg må innrømme at jeg ikke riktig vet hva bakmennene ønsker å oppnå. Du ser ut til å vite mye mer enn meg om området – i stor grad trodde jeg på den offisielle historien til dette skjedde… Jeg vet at det finnes en gruppe NTH og UiO-alumni innenfor teknologifag som opererer i det skjulte. Jeg ble spurt av en representant en gang om en del ting, bla. om ikke det burde eksistere grenser på hvor mange mennesker som finnes på jorden, men til slutt bestemte jeg meg for å ikke involvere meg. Det føltes ikke riktig. Jeg vet ikke om denne gruppen direkte er en del av noe større, men alle jeg kjenner som har gode karrierer har vært medlem, selv de mindre flinke. Flinke folk som ikke blir med ender opp med mindre gode jobber. Kanskje er det bare nettverksbygging som skjer, eller så driver de med noe mer, men det er definitivt en gruppe som frimurerne som har klart å holde seg utenfor offentlighetens søkelys. Ikke så rart kanskje, siden alle arbeidsgivere innen ingeniørfaget enten er medlem eller jobber for noen som er det…

Vindmøllene jeg så på var ett fellesdesign for klasse A-F, dvs alle størrelsesordener. Du hadde alt fra små vindmøller (10m diameter) til gigantiske vindmøller (250m) hvor forskjellen stort sett var knyttet til forankringsmekanismene i bakken (en stor vindmølle må ha en enorm motvekt for å ikke rives løs når vinden blåser hardt). De kan plasseres hvor som helst, med unntak av i sentrum av storbyer som Oslo (hvor det gjerne er mer enn nok EM-sendere fra før…)

Hold meg oppdatert!

Mail terminert.

Det gikk en stund før kontakten ble gjenopptatt. Ikke fordi jeg var redd for å gå ut med informasjonen, men jeg hadde en god del saker og artikler jeg jobbet med, demonstrasjoner, aksjoner og lignende, og  den kanskje viktigste saken i menneskehetens tid ble derfor  satt på vent for riktig anledning.

Idag er en ny type våpen tatt i bruk og er operativ etter flere tiårs forskning, og resultatene har ført til massegraver på Riis kirkegård. Flere tusen foreldreløse barn rundt om i Europa har også blitt drept for det vi nå skal oppleve på et globalt nivå.

Våpen som er karakterisert som «ikke-dødelige»,  skal spare liv uten å tape en krig. De er øremerket for bruk mot sivile opptøyer, demonstrasjoner, og massemønstringer hvor målet enkelt og greit er å kontrollere befolkningen istedenfor utslettelse.

Hele verden er på vei mot et globalt opprør mot et globalt domene. Island, Hellas, Italia, G20 demonstrasjoner, og andre hendelser som forekommer daglig indikerer at en global makt er i ferd med å miste sin autoritet når folk strømmer ut i gatene og krever lokalt selvstyre!

Hva hvis hele nasjonen skal passifiseres, slik at ønsket om å gjøre motstand i et undertrykket samfunn skal forsvinne? Hva hvis opprøret ikke forholder seg i en samlet demonstrasjon, men på t-banen, på vei til skolen, mens du sitter på nettet, møter kompiser, eller går deg en tur i butikken, og tenker på revolusjon mot tyranniske krefter som gjemmer seg bak et demokratisk slør? Kan du tenke deg at det er flere hundre millioner mennesker som venter på at noe skal skje, noen skal «tenne gnisten», en PR-stunt fra en profilert person eller et nyhetsanker som bryter trolldommen og roper myndighetene er korrupte!  Med en massiv elektromagnetisk storm vil bare de som ser med sine hjerter være i stand til å «se» klart og nasjonen vil bli passifisert med kreft og andre ting å tenke på, samtidig som en hel del vil bli steriliserte som en del av «Bilderberg-gruppens endelige agenda»: global befolkningsreduksjon.

Den nye verdensorden som vi kaller det, var fullt klar over konsekvensene de ville møte på når de la fram planene for 9-11, Irak-krigen, og den falske krigen mot terror og motstanden mot en verdensregjering. De har tross alt gitt oss Internett som Jay Rockefeller angret på i senatet da han sa at de aldri skulle lansert dette omnipotente verktøyet som førte en hel undertrykket verden sammen.

Det er derfor «krigsguden» Zbigniew Brzezinski i 1970, skrev en bok mens han var rådgiver i National security for President Jimmy Carter. I «between two ages» skriver han at værvåpen vil bli den nye ledende strategiske krigføringen.

«Technology will make available to leaders of major nations a variety of techniques for conducting secret warfare…» Han skrev også: «Accurately timed, artificially excited electronic strokes could lead to a pattern of oscillations that produce relatively high power levels over certain regions of the Earth … one could develop a system that would seriously impair the brain performance of a very large population in selected regions over an extended period.»

(Sitert fra Baker’s «ELF Psychotronic Tyranny».)

Et annet mulig scenario kan være et nytt «terrorangrep»,  en ny falsk flagg terroraksjon fra CIA, PST, MOSSAD rettet mot europeiske byer. I forkant og etterkant vil vi så kunne oppleve at befolkningen hisses opp med sinnstemninger og at hele byen går berserk overfor «muslimene».

Sjokkerende dokumenter fra varsleren

Jeg har søkt etter hva eller hvem denne «White Wesir» gruppen kan være. Alt jeg kom fram til var en egyptisk gud (Osiris) Denne gruppen oppfører seg som selvutskrevne guder over menneskeheten, dette er ondskapsfulle planer på svart og hvitt fra et av de mange hemmelige samfunn som med en usynlig hånd styrer vår planet.

Det er ikke rart at nyfødte barn gråter når de blir født. Sjelen våkner opp i en fengselsplanet, og gråter i flere uker før den til slutt får en jordisk bevissthet i dette galehuset.


2

direktøren for National Institute of Mental Health (NIMH)

3

Les også: https://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/en-elektromagnetisk-take-har-lagt-seg-over-folket/

51244596

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

239 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Tove
Tove
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Huttetu !! Takk for alle modige mennesker med etikke i orden. En stor takk.

Jeg er faktisk forskrekket, trodde jeg var komme over det værste, men dette må jeg nok bruke litt tid på å fordøye. Når det er sagt vil jeg dele en erfaring.

For at den enkelte ikke skal undervurdere seg selv, og få kjennskap til at det er mulig å besytte seg selv. Faktisk også mot stråling. Healing er det samme som kvantemedisin, jeg vil påstå at kvantemedisin er healing på boks!

Jeg er utdannet healer b.la.og jobber med en universiell energi, dvs det er flere typer, jeg kan ikke sette navn på dem men jeg kan føle forskjell på de enkelte. I energi arbei er det mange som bruker pendel for å avdekke hvor i energifeltet vårt det er stagnasjon eller disharmoni. Den er gjerne laget av messing, og gjerne med en krystall i enden som er perfekt balansert. Denne pendelen vil da svinge med/ mot eller forbli hengende helt i ro.

Min kurskollega hadde en kveld satt seg ned og med tanke kraft bygget en forsvars boble rundt seg, hun forestillte seg at hun satt inne i en boble av glass, og alt som var skadelig og nedbrytende for henne ble bedt om å sprette ut i universet igjen å bli til noe positivt til det beste for almennheten, mens hun bad om at alt som var bra fikk slippe gjennom. Dagen etter skulle hun til en behandler som brukte nettopp en pendel for å avdekke hvor problemene satt. Hun jobbet og sjekket og sjekket igjen. Så sa hun, så merkelig, dette har jeg aldri opplevet før. Jeg får absolutt ingen utslag på deg jeg. Hvorpå min kurskollega, satt seg opp å utbrøt lykkelig, hurra, det virker, det virker. Nå er det ikke min jobb å prøve å overbevise noen om noe som helst. Men dele en erfaring med de som vil ha den.

Jeg kan selvsagt ikke dokumentere dette på noe slags vis. Men føler det passer å nevne noe jeg leste på Pro.Camelot i sin tid. Admiral Hoover (tror jeg han het) avslørte i et intervju på sitt dødsleie.Som ansvalig for romprogrammet til NASA. NASA s største hemmelighet er ikke romfartsteknologien, det er hvor stor kraft hvert enkelt menneske er i besittelse av ! (hvis noen vet navn og årstall, samt kilde henvisning til dette sitatet blir jeg taknemlig, jeg finner det nemlig ikke igjen.)

Tove
Tove
13 år siden
Svar til  Tove

Fant noe her, helt nederst på siden ved den røde tekstboksen.

http://projectcamelot.org/lang/en/bill_ryan_kerry_cassidy_paranexus_transcript_en.html

Roselia
Roselia
13 år siden
Svar til  Tove

Skulle akkurat til å skrive om det du nevner her Tove….=)
Ang.artikkelen, ingenting forundrer meg lenger….hm…
Vi har kraftfulle og egne redskap vi kan ta i bruk….også enkelt…Try it….
Forfattere fra hele verden skriver /er innom dette emnet her : å bestemme over sitt eget energifelt UANNSETT hva som sendes mot deg, men det er klart mange bryr seg ikke, tror ikke, og ser ikke behovet for beskyttelse og frykten er ikke der….

Men som de vise sier: frykt ikke og du vil ikke få noe å frykte…
Himmelens rike er det mektigste riket i hele universet og vi får mere hjelp enn vi har det minste anelse om…
Tjohei, takk og lov for det < 3
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
The mind is everything. What you think you become.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Buddha

Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Nå har jeg leset den reviderte artikkelen og: Dette var den mest puslete og ynkelige lille prank jeg noengang har sett. Det enkleste, for de aller enkleste hjernene, er å utvise skepsis overfor alt som faller utenfor rammen av et akseptert paradigme – både latteren og applausen sitter så løst, dette er jo hjemmebane for de fleste. Nyhetsspeilet er for meg i en helt annen liga gjennom å tørre og utfordre de drøvtygde argumentasjonsrekkene. Skepsis er skapfilosofering for sengevætere.

Frederik
Frederik
13 år siden

Det er ikke uten grunn at jeg forlater Oslo om noen mnd.

Dit jeg flytter er det foreløpig langt unna mobilmaster og (vindmøller?).

Varsleren har nok rett Armin, du må passe deg så du ikke får

spesialbehandling. Først må tilstrekkelig mange nok vekkes som kan ta over

stafettpinnen.

baugen
baugen
13 år siden
Svar til  Frederik

Et selskap stiftet i Singapor ved navn Amega Global har flere produkter basert s.k. «nullpunkt energi». Ett av dem sies beskytte mot allslags bestrålninger!
Finn ut via Google om nullpunkt energi og Amega!

baugen
baugen
13 år siden
Svar til  baugen

Nullpunktenergi

– fremtidens uendelige kraftressurs?

Er det mulig å utnytte den energimengden noen fysikere hevder finnes i det tomme rom? Er den fornybar og kraftigere enn kjernekraft? Det tror elektronikkingeniør Jørn Erik Ommang.

LEIF HAALAND
– Det er bevist at den såkalte nullpunktenergien eksisterer, hevder Ommang. Han viser til at Patentkontoret i USA godkjenner nullpunkt-energi (NPE) som en reell utnyttbar energikilde.
Siden 1978 har Jørn Erik Ommang arbeidet med forskning og utvikling av energiteknologi. Han har vært forskningsdirektør i et britisk selskap for utvikling av nullpunktenergi (NPE), parallelt med at han arbeidet som konsulent i Statoil, Shell og Norsk Hydro.

Ufattelig
– Kvantemekanisk elektromagnetisk nullpunktenergi (NPE) fra det tomme rom, er beregnet å ha enorm energitetthet, så stor at man i et volum tilsvarende en kaffekopp har nok energi til å fordampe alle hav på kloden.
Ifølge Ommang har blant andre den amerikanske fysiker John Archibald Wheeler ved Universitetet i Texas beregnet dette.
Dette kan falle en vanlig leser tungt for brystet, men Ommang henviser ufortrødent til eksperimenter i USA, Tyskland, Sveits, Japan – og Norge. Disse har faktisk gitt mer energi ut enn det blir tilført, selv om man trekker fra for målefeil.
En rekke patenterte og patentsøkte innretninger skal ha generert elektrisk kraft i størrelsesorden fra 100W til 9kW direkte fra NPE.

http://web.tu.no/nyheter/arkiv/?id=1997/46/s8688/s8688.html

Mike Cechanowicz
Skribent
13 år siden
Svar til  baugen

Takk for tipset . jeg kjenner Jørn Erik fra den tiden jeg først startet 0-point forskningen i slutten av 80-tallet. Ja- nullpunkt energi kommer – toro ikke det har så mye med det armin skriver om da.

Tove
Tove
13 år siden
Svar til  baugen

Er det det samme som blir kalt antimaterie?

Otto
13 år siden
Svar til  Frederik
Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Befriende med en ekte fløyteblåser fra Norges tekniske miljø. All ære til ham eller henne, som gir håp for dem som kommer til å fortsette å bo i dette landet.

Tror det er all grunn til å ta de her planene om tankekontroll/mind control på alvor.

Det som er så patetisk i situasjonen er at norske politikere og myndigheter, de vi er blitt lært opp til å tro på at er der for å ivareta våre interesser, trolig vil nekte å forholde seg til den alvorlige problematikken som reises i denne artikkelen.

Spørsmålet vi da må reise oss er:

– I hvilken grad er norske politiker tankekontrollert ? (Jeg tenker bl.a. på zombie-Jens, monster-Støre (monStøre) og MK Ultra Siv ?

– Det må finnes metodikk for å teste ut i hvilken grad norske ledere oppfører seg som mennesker, og mulighet for å avsette dem på flekken, av hensyn til vår alles SIKKERHET (sikkerhet på ordentlig) dersom de gir utslag på testen ved å vise seg å være uten egen bevissthet i gjerningsøyeblikket.

Norske journalister er det vel ikke noe særlig håp om at vil fungere som fløyteblåsere (selv om han der på Nettavisen er et lys i mørket), journalistene har vel både tabu-lister, frimurerinstrukser, egen tankekontroll (mao. at de selv er manipulert og ikke vet bedre enn det de presterer å skrive) og frykten (ikke risikoen – frykten) for å miste jobben ved det spedeste forsøk på å utvise litt samfunnsansvar å ta hensyn til…

bin Laden
bin Laden
13 år siden

Petter Nome var den første som forstod at noe var i veien med hele gjengen, at insektet Kjell-Magne var lobotomert.
For å kunne avsette en lobotomert broiler, må du endre grunnloven.
Man kan ikke gjøre dette alene, og ved første forsøk å slå seg sammen vil overvåkingsorganer blåse fløyte som signal til propaganda-medier å starte heksejakt på «kuppmakere».
Lojale småborgere vil hylle påpasselige overvåkere for godt arbeid og gi sin fulle støtte til sendig av terrorister til ledige plasser på Guantanamo.

I gamle profetier står det at masser vil følge falske «profeter» i siste dager.
Cechanowicz plasserer her kopierte sitater fra andres bøker, overstrødd med sionistenes symboler, david-stjerner, og publikum applauderer i glede og begeistring slik det applauderte for Hitler eller Olmert under Gaza-massakren.

Djevlenes makt er den at de har et felles pervers mål.
Sammen er de sterke til å splitte.
Menneskeheten mangler en felles alternativ ide´.

Tove
Tove
13 år siden

Jeg kom plutselig på en ting. Det står jo en gedigen vindmøllepark i Longyearbyen. Er det det jeg tror det er?

Det er jo NASA sine, sammen med Eiscat antenna !Hvor lang rekkevidde har de, de står forøvrig vendt mot Russernes by Barentsburg, sett sånn ved første øyekast.

Tufsetom
Tufsetom
13 år siden
Svar til  Tove

Nei, det er vindmøller.

Tove
Tove
13 år siden
Svar til  Tove

Beklager må dementere. Det er ingen vindmøllepark på Svalbard, bare en skog med parabolantenner.
Da lurer jeg på hvorfor du svarte som du gjorde Tufsetom. Følgefeil ?

Singoalla
Singoalla
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Veldig glad for å høre at folk er så våkne i USA og kjemper imot.
Kamuflasjen er oppfinnsom som du beskriver, også i Norge, bare se rundt.

Ang den etterlyste kompetansen ang stråling i Norge, mener jeg at den rette person å kontakte er Sissel Halmøy i Miljøvernforbundet…

http://www.nmf.no/render.aspx?pageId=4&articleId=1436

Dette er en strålende dyktig og seriøs kvinne, kvinne med enorm fagkunnskap på feltet som hun presenterer med både tyngde og humor..

Midt oppi den situasjonen vi har med stadig mer elektromagnetisk stråling, så tok Stoltenberg-regjeringen bort støtten til organisasjonen FELO, organisasjonen for de el-ømfintlige som blir syke av all strålingen..

Kurt Oddekalv var smart nok til å ansette hos seg denne strålende kvinne som har så mye kunnskap.. har hatt gleden av å høre henne på flere foredrag og hun er nesten for god til å være sann :-)

Ville vært svært nyttig for mange, om dere laget et intervu og en artikkel om emnet, med denne eneren på området – for som hun sier:

Strålevernet beskytter kun strålingen… ikke menneskene :-)

sjokomelk
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Kurt Oddekalv? Smart? Snakker vi her om den Kurt Oddekalv som mente at misformet fisk som hadde rømt fra fiskemærer ville få misformede barn? I så fall tillater jeg meg å tvile på klokskapen.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Det handler seff ikke om profitt lenger Armin
Norsk laks er tilført enorme mengder antibiotika i tiår, det funka så dårligt at nå blir laksen tilført noen av dem alle farligeste giftene vi kjenner til, ynskyldingen er at dem bare skal drepe lusene på fisken
Rart i grunnen for på Øygarden utenfor Bergen så driver dem stinte oppdrett som er små fisk som spiser lusa på fisken og lever av det
Det vill ikke oppdretsanleggene til fiskeriministren ha selv om det er lang billigere og mye mer effektiv en gift
Det er på ingen måte telfeldig at gift-jens ansatte norges største oppdretter som fiskeri minister
Personlig går jeg store runder rundt laksehyllen når jeg er i butikken, man kan aldri være for trygg på hvor nært giften virker
Som Lars og var inne på trådløse nettverk i hjemmet kjører på samme frekvenz som microbølgeovner 2.4 GHZ samme frekvens som vannet for at maten skal bli varm?
av milliarder av muligheter så velger dem akkurat den frekvenzen på trådløse nettverk som er skadlig for oss ?
Det er neppe telfeldigt…….
Ekstrem farlig GMO mm blir tvunget i oss mens ufarlige naturprodukter blir forbudt…. hmmm…..
Er det meningen vi skal stilletiende gotdta dette her frem til vår og våres barn død eller skal vi …………..

Tufsetom
Tufsetom
13 år siden
Svar til  Tove

Hehe ja var kanskje litt for kjapp på avtrekkern begge to. Det er om ikke annet planlagt en vindmøllepark i longyearbyen.

http://www.bellona.no/norwegian_import_area/energi/fossil/nord/svalbard/22100

Tove
Tove
13 år siden
Svar til  Tufsetom

Ja Tufsetom, jeg har lest det og antok…no hard feelings..

Sledge Hammer
Sledge Hammer
13 år siden

Hvor etterrettelig er dette?

Jeg har mine tvil mht. om varsleren er en ingeniør og om det som han skriver er korrekt.

Han skriver som følger:

«De genererer såpass mye elektromagnetisk stråling at det er lett å nå langt med strålingen. En vindmølle kan nå en rotasjon på over 100Hz, noe som er mer enn nok til å generere så kraftige elektromagnetiske felt som man bare ønsker.».

Yes, and so what? Enhver stor generator har vel noe lekkasje av magnetisme og elektrisk felt. Folk jobber jo inntil de store generatorene på norske kraftverk hele tiden uten å ta skade av det. Jeg har stått helt inntil de store generatorene på Lyses kraftverk i Lysebotn. Hverken jeg eller andre tok noen skade av det, selv om noe elektromagnetisk lekkasje kanskje er til stede.

«Blant annet kan jeg nevne at de tre rotorbladene (vindmøllen ser helt vanlig ut fra utsiden) skulle ha en vekt på over 300 kilo hver. Vanligvis pleier de å være langt lettere og nesten et tonn vekt, i tillegg til rotasjonskreftene, på en enkel aksling er ikke noe konvensjonelle materialer (armert stål, krysset aluminium osv) vil kunne støtte opp om over lang tid. Det må rett og slett brukes noen materialer som ikke finnes i masseproduksjon».

Hva slags tøys er dette? Rotorblader som er for tunge for vindmøllene, eksotiske materialer og bla bla. 300 kg for et rotorblad er ikke mye og dessuten så bringes det ingen dokumentasjon på hvorfor disse slulle overbelaste vindmølla». Porpeller på store båper veier vel både 10 til 20 tonn uten at de er for tunge for akslingen og uten at det benyttes eksotiske materialer. Hva slagt tull er det «varsleren» farer med.

«De er forholdsvis lette å plassere ganske nærme bosetningsområder og tilfartsveier. Atomkraft, spenningsledninger og mobilmaster har fått stor negativ oppmerksomhet på grunn av det elektromagnetiske potensialet både for å skade og for å kontrollere menneskesinnet. Dette er bekymringer fagfolk vet godt om, men som holdes skjult fordi vi frykter å diskrediteres og bli arbeidsløse med en gang vi stiller oss kritiske til maxwells likninger».

Jeg håper da virkelig at «varsleren» får sparken som ingeniør dersom han betviler Maxwells ligninger. Disse ligningene er jo 100% akspeterte og korrekte ligninger som brukes for å beskrive og beregne elektriske felt. Enhver elektro- og sterkstrøms ingeniør må nok både tro på og kunne bruke Maxwells ligninger ganske godt. Jeg husler dem også fra mitt ingeniør studie og det var ingen studenter som var så teite at de tvilte på dem.

Hele «varslerens» e-mail virker suspekt. kanskej det er noe i det han skriver, men beskjedene hans virker lite troverdige. Utsagnene hans tyder også på at han ikke er en utdannet ingeniør.

Arcturus
Arcturus
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Sukk… har du ikke engang giddet å lese deg litt opp på vindmøller i forkant av artikkelen?

Sitat:
«Rotorvingene overfører kraften fra vinden via drivakselen og girboksen til en generator i maskinhuset. Vingene kan vris slik at de gir størst mulig effekt enten det blåser lite eller mye. De fleste store vindturbinene som er installert i Norge har en rotordiameter på omlag 80 meter. Hver enkelt rotorvinge veier ca. 9 tonn.»

http://www.vindkraft.no/Default.aspx?ID=160

SkeptiskJA
SkeptiskJA
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

9. desember 2008 vedtok Europa-parlamentet direktivet om fornybar energi som skal gi medlemslandene 20 prosent fornybar energi i 2020. Vedtaket er en del av EUs 20-20-20-målsetting som Norge vil følge opp.

Tusenvis av bedrifter over hele Europa, inkludert Norge, forbereder seg på ”deadline” for EU-målsettingene som er 2012.

EU-vedtaket er juridisk bindene for de 27 medlemslandene, og det vil utløse et enormt marked. I alt 1 370 TWh fornybar energi skal bygges ut i de 27 medlemslandene fram til 2020. Hvert enkelt land skal innen 2010 utarbeide konkrete planer for å oppfylle målsettingene.

Vindkraften skal økes fra 82 TWh i dag til 477 TWh i 2020. Det betyr rundt
3 000 store vindmøller årlig i perioden 2012-2020 i EU-området.

Siemens er størst på vindkraft offshore i verden og vil sammen med Vestas, Enercon, Gamesa og andre leverandører få et ”mega- marked” framover. Det samme gjelder selskaper som leverer ”innmaten” i vindmøllene, som for eksempel ABB, som har mer enn 35 prosent av det globale markedet for generatorer, trafoer og mellomspenningsanlegg i vindmøllene. ABB Divisjon Kraftprodukter i Skien produserer bl.a. mellomspenningsanlegg som brukes i vindmøller, solcelleanlegg og andre formål over hele verden.

ArneLo
13 år siden
Svar til  SkeptiskJA

Siemens ja.

«Contemporary scholars are continuing to learn about the extent to which Siemens, and every major German business in the Thirties and Forties, was implicated in the brutality of Nazi economic policies, most egregiously through the abuse of forced and slave laborers. Siemens ran factories at Ravensbrück and in the Auschwitz subcamp of Bobrek, among others, and the company supplied electrical parts to other concentration and death camps. In the camp factories, abysmal living and working conditions were ubiquitous: malnutrition and death were not uncommon. Recent scholarship has established how, despite German industry’s repeated denials, these camp factories were created, run, and supplied by the SS in conjunction with company officials — sometimes high-level employees»

http://www.adl.org/Braun/dim_13_2_forgetting_print.asp

Sledge Hammer
Sledge Hammer
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Neida, jeg er ikke ute på å latterliggjøre hverken Nyhetsspeilet, «varsleren», eller deg. Jeg reagerer her på at en person utgir seg for å være sivilingeniør tydeligvis ikke uttrykker seg slik som en utdannet ingeniør med godkjent vitnemål ville ha gjort. «Varsleren» uttrykker seg så dårlig og så dilletantisk om tekniske termer at jeg mistenker at han er en plattenslager.

Jeg tror heller ikke at du, Armin, har teknisk og matematisk utdannelse. Jeg tviler derfor på at du er kvalifisert til å ta stilling til tekniske problemstillinger som ingeniører jobber med. Jeg for min del er både en utdannet ingeniør (en av de dårligste studentene ved Høyskolesenteret i Rogaland i 1980) og jeg har også et godt utviklet bullshit filter. Jeg tviler derfor på at det som «varsleren» bringer til torgs er efterrettelig. At myndightetene våre er gale nok til å bruke et potensielt elektromagnetisk våpen mot sitt egen folk tviler jeg ikke på, men det betyr ikke nødvendigvis at alt det som «varsleren» sier er korrekt og autentisk.

Maxwells ligninger dekker forholdet mellom strøm, magnetisme og elektriske felter. Jeg er en petroleumsingeniør og har ikke jobbet så mye med med maxwells ligninger, men jeg husker dem fra faget Elektromagnetisme. Jeg kan gå god for at Maxwell er et av verdens største genier på lik linje med for eksempel Newton. Ingen fysikere eller matematikere ved sine fulle fem har noensinne kunne påvise en feil i Maxwells ligninger og det er utenkelig for en sivilingeniør å tvile på dem. Ingen ingeniører er så dumme.

Se link til mer info om maxwells ligninger her:

http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell's_equations

De som sjekker opp linken og leser litt om Maxwells ligninger vil fort skjønne at dette er ikke noe for dilletanter. Dette er tungt stoff for fysikere og dyktige matematikere.

Men for all del, jeg gjør ikke narr av dere. Mye av det som skrives i Nyhetsspeilet er korrket, men dere skiller ikke alttid så godt mellom skit og kanel.

Sledge Hammer
Sledge Hammer
13 år siden
Svar til  Sledge Hammer

Linken til Maxwells ligninger ble helt feil.

Jeg håper at korrekt link kommer frem her:

http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell's_equations

Hvisa det ikke fungerer, så bare lim hele linken, inkludert skrifen bak apostrofen, inn i kommandofeltet

Forsker
Forsker
13 år siden
Svar til  Sledge Hammer

Hehe, ja han var ene og alene litt av et geni, like geni som Einstein var. En bror hugd i sten.

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  Sledge Hammer

«Jeg har stått helt inntil de store generatorene på Lyses kraftverk i Lysebotn.»

Mine spørsmål til deg er besvarte!
Takk!

Uenur
Uenur
13 år siden

Ot,dette.bare et spørsmål: Er det noe feil på den andre artikkelen » Er vitenskapen styrt av paradigmer, dogmer, eller NWO-direktiver?» Min maskin nekter plent å fremvise den.PCen nuller ut,og går til skrivebordet.Det er sånt den skal gjøre om det finnes «usynlige» virus el.i det jeg forsøker å åpne.
Kan dere dobbeltskjekke artikkelen,og se om den har noen usynlige vedlegg?
Ellers framifrå artikkel Armin.Dette er alt annet enn umulig,Det er mange som har lurt på hvorfor det er så om å gjøre å fremme en energiressurs som vindmøller.Ikke er de lønnsomme,for de produserer svært lite strøm i forhold til de voldsomme investeringene.
Prinsippiellt har jeg ikke hatt noe annet enn ev. estetiske innvendinger i mot dem tildligere,men det kan med dette se ut som om det er på tide å revurdere..

Otto
13 år siden
Svar til  Uenur

Prøv en annen nettleser, firefox.com, apple.com/safari/ etc. Hvis du anvender windows, oppgrader med ev. manglende oppgraderinger. Hvis du anvender Norton antivirus, det er et virus. Prøv avast.com gratis antivirus, lekker sak, ev. free.avg.com. Installer ccleaner.com på PCen og rydd, også i registry som er andre funksjon i listen, og reboot. Så blir det kanskje prime time, hvis ikke, gi Bill Gates sparken hvis du anvender Windows. Forsåvidt, han fortjener sparken uansett, ref. nylig foredrag med ‘i love vaccines’ & ‘we are too many’.

Some patents, for mind control, noen patenter, for tankestyring

Uenur
Uenur
13 år siden
Svar til  Otto

Alt dette,el lignende er forlengst gjort,så det er nok noe annet…

issat
issat
13 år siden

«Designet på vindmøllene var drastisk annerledes enn noe jeg har sett tidligere. Vanligvis er vindmøller en ganske enkel konstruksjon, hvor en stav får dreiemoment fra den aerodynamiske utformingen på propellene. Det er selvsagt litt mer komplisert enn som så, men det er mange fellesnevnere at jeg fikk en sikkelig bakoversveis når jeg så det nye designet. Det tok meg flere uker å i det hele tatt forstå hvordan de skulle lage strøm, langt mindre hvorfor det virket. Mange av komponentene var fullstendig ukjente, selv for en som har lang erfaring med både kommersiell elektronikk og teoretisk fysikk. Blant komponentene jeg derimot synes å kjenne igjen var satelittsender/mottaker, noe som lignet på en elektronisk geigerteller (måler radioaktivitet) og nok maskinvare til å gjennomføre store beregninger. En enkelt vindmølle av denne typen ville ha nok beregningskraft til å erstatte en hel superdatamaskin-park av typen som brukes for å beregne værmeldinger eller aksjekurser. Dette er dyr teknologi og i tillegg var det en rekke deler som tilsynelatende hadde ingenting med verken teknologi jeg har sett (og i ettertid har jeg prøvd hardt på å finne ut hva dette kan være, uten å finne noen gode svar hos verken kollegaer eller i litteraturen) eller produksjon av strøm! Krystaller dekket med barium koblet til glassaktige sfærer, ledninger som tilsynelatende ikke var koblet fast til noe og forseglede bokser jeg ikke hadde mulighet til å åpne»

Seriøst ? Hvorfor i all verden ville noen ansette noen som ikke har kompetanse med mekanikken i møllene ?
Er som å be en baby skur sammen en DvD spiller som er splittet……
Nei Armin Bahrim, «Varslern» er nok en tulling som har sett 1 for mange filmer om at staten prøver å ta over landet…..
Og til folk som er redd for at det skal skje, gogo suicide! Vi trenger virkelig ikke tullinger som går rundt å har noia hverdag, da har samfunnet mer bruk får dere 6 fot under bakken.

issat
issat
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Og du mener ikke denne «varslere» sliter litt nå da ? Trur du ikke White Wesire mafiaen har en small sak i å finne ut hvem han er ? Han har allerede avslørt alt får mye med tanke på alt han forteller.
Jeg har ingen ting imot andres meninger, men når slike saker blir gravd fram blir det litt over grensen.
Og jeg må bare unnskylde meg for mine harde meninger.
En ting til, jeg er verken imot eller får tanken at verdens stater og eliter prøver og få bort overbefolkningen, men syns det blir litt drøyt at de skal plante lav frekvens sendere i møllene.
Man må ta ALT med en klype salt, og vis du leser denne artikkelen Armin flere en engang så inser du hvor mye ingenør feil og hvor mye han faktisk er villig til å avsløre i forhold til hvor redd han er at han skal bli oppdaget.

Men men, noen må føre fram slike teorier ogå ;)

ExBlackOpsOmegaUnit
ExBlackOpsOmegaUnit
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Sorry as, men må bare si min mening.

Svarene du Armin gir dem som mener denne varsleren ikke virker helt troverdig, og ellers det du har skrevet om denne saken, viser tydelig at du har blitt lurt. Deretter har du i et panisk forsøk prøvd å bløffe deg ut av blemma, i stedet for å ta det som en mann. Lure lurerne du liksom. Må si at din troverdighet som sannhetsøker, gikk i dass med dine løgner i ettertid. Alle de teite stuntene du har hatt fore deg i det siste, har gjort mer skade på konspirasjons teori miljøet, enn fjolsene på skepsis.no noen gang vil få til. Vil anbefale deg å ta deg en laaang pause, gjøre litt skikkelig research, og komme krypende tilbake, med lua i hånden om 1-2 år, når du har gjort hjemmeleksen din. Inntil videre er du en større mistenkt som dis-info sabotør, en de betalte blogger-psykopatene Repvik of Frekke.

PS: Blir innlegget slettet, kan dere like godt slette hele kontoen.

Lykke til, og god bedring Armin.

Otto
13 år siden
Svar til  issat

issat, du er her på feil villspor, kommentaren ikke reelt brukelig til noe som helst annet enn å fornærme en eller fler personer, og uten dokumentasjon.

Jim Keith – Mind Control

issat
issat
13 år siden
Svar til  Otto

Jeg kan være enig med deg, det er både arrogant og egoistisk av meg å skrive noe slikt. Men det er min mening.
Jeg har absolutt ingenting imot at folk har slike tanker og faktisk tar valg i livet med bakgrunn av slike ting.
Men når det begynner å berører den intet vitende menneske som ikke kan ta saker med en klype salt så syns jeg det blir litt drøyt.

Cosmomind
Cosmomind
13 år siden

Jeg har aldri forstått denne forherligelse av noe så stygt i landskapet som vindmølleparker som attpåtil ikke er særlig effektive. Nå har uskjønnheten fått en ny dimensjon!!!! :)

HAy-RA
HAy-RA
13 år siden
Svar til  Cosmomind

Vindmøllepark på smøla kan bli stengt fordi den spiser havørn.
http://www.tk.no/nyheter/article2100428.ece

Ellers var den en vindmøllepart i møre og romsdal som måtte legges ned fordi kommunen ikke hadde råd til å subsidiere den lengere.

Vi har nok av fornybar energi.
Problemet er bare det at den eksporteres til utlandet slik at prisen presses opp.

Otto
13 år siden

Realitetene overgår, med stor margin, hva de fleste fatter og vet , The Kay Griggs interviews

Thor
Thor
13 år siden
Svar til  Otto

Stopp Otto, jeg rekker ikke over alt!!!:) Bra linker Otto..:)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Thor

Enig det Thor :)
Otto støvsuger verden for konspirasjoner og er et geni der
Men desverre så er jeg tildelt alt for lite tid her nede så rekker ikke over alt så sant ikke døgnet får 48 timer snart, men etter chileskjelvet eller Nibiru så er døgnet blitt enda kortere grunnet isdanssyndromet desverre :(
Så det jeg gjør er og la andre gjøre jobben så tar jeg dem som får flest tomler og prøver og sette av tid til dem :)

Otto
13 år siden

Realitetene overgår hva de fleste fatter og vet , med stor margin, The Kay Griggs interviews

Singoalla
Singoalla
13 år siden

Er det så vanskelig å forstå at 2 + 2 er 4?

Hva er på trappene nå? Hva propaganderes hardest for tiden,
spesielt i visse miljøer? 2012 og bevissthetsendring..

Har stor respekt for Mayakalenderen og ønsker en positiv bevissthetsendring i befolkningen velkommen, men jeg VET at alt dette er kuppet av NWO kreftene for lengst. Deres bevissthetsendring er på trappene.
Bare se på all propagandaen og forstå hva de legger opp til.

Mind control i praksis, dreier seg om nettopp dette, endring og påvirkning av menneskers bevissthet og adferd.. overstyring, super-computers satt i «guds» sted, noen leker gud.. Bibelen profeterte dette – at noen ville sette seg i «guds sted». Guds sted er også inni oss – i vår bevissthet..

Bevissthetsendringen vil bli forsøkt gjort elektromagnetisk, med nettopp slik teknologi som her beskrives! Dette har jeg forsøkt si lenge..Vær forsiktig, vær våkne.. Kan dette forhindres? I så fall, hvordan beskytte oss mot den varslede og propaganderte NWO-bevissthetsendringen som skal skje ved hjelp av denne elektromagnetiske teknologi? Mind control – world control..

Takk for denne interessante artikkel og verdifulle informasjon fra en modig varsler, takk til både varseren og til deg Armin som bringer dette videre.

Var ikke klar over at vindmøller også brukes slik.. skal disse settes inn i lokalmiljøet også i urbane strøk?

Vindmøller er også ødeleggende for fugler, bl annet ørner, Otto..
De stolte ørnene ligger døde i hopetall ved foten av disse vindmøllene..

Panthera leo
Panthera leo
13 år siden

Ang den nye krigføringa ved hjelp av veret:

http://www.thehorizonproject.com/earthquakes.cfm

Suspekt? Tilfeldig? Eller kan det faktisk ha noko med polvandringa/skifte som er nokre tusen år på overtid?

Panthera leo
Panthera leo
13 år siden

No var meinga med mitt innlegg å antyde at HAARP kunne vore skyldig.

Held forresten med å lese Tragedy & Hope: A History of the World in Our Time, Carroll Quigley. Reknar med du har høyrd om denne boka, å i motsatt ikkje, sett av tid til denne over 1300 sider lange boka om samfunn og bankutviklinga sidan tidenes morgen. Boka e skreve i 1966.

Ein mann som deg, og alle andre som brukar tid her inne, vil ha stor glede av den. Den set ting virkeleg i perspektiv. I vår favør, that is.

Minali
Minali
13 år siden
Svar til  Panthera leo

**************************************************************
«Blant annet kan jeg nevne at de tre rotorbladene (vindmøllen ser helt vanlig ut fra utsiden) skulle ha en vekt på over 300 kilo hver. Vanligvis pleier de å være langt lettere og nesten et tonn vekt, i tillegg til rotasjonskreftene, på en enkel aksling er ikke noe konvensjonelle materialer (armert stål, krysset aluminium osv) vil kunne støtte opp om over lang tid. Det må rett og slett brukes noen materialer som ikke finnes i masseproduksjon. Nanokarbonstål vil for eksempel kunne brukes, men det koster mange tusen kroner for grammet og meg bekjent er det ingen etablerte teknikker for å bygge med det heller.»

***********************************************************************
Denne artikkelen synes jeg lukter stygt av å være et setup fra brevskriveren som har til hensikt å konstruere en konspirasjonsteori for å se hvor mange som biter på.
Brevskriveren kan ihvertfall umulig være noen ingeniør med sine påstander om akselbelastninger og rotorvekter.
Det er ikke uvanlig at et rotorblad på en vindmølle veier flere tonn.

Jeg tipper at denne personen sitter og gotter seg as we speak og følger godt med på denne tråden.

Panthera leo
Panthera leo
13 år siden
Svar til  Minali

Eg stussa nok over fleire ting eg og, etter nærare ettertanke. Dess færre whistle blowers dess meir kritisk må ein vere.

Eg er redd den kritiske sansen din Armin kanskje har blitt liggande att ved sengekanten dei dagane du har brukt tid på denne. Det generelle språket var også litt for «simpelt» til å vere skreve av ein sivilingeniør med så lang erfaring.

Kjetil S
13 år siden
Svar til  Minali

Minali

Støtter deg i ditt syn. Fikk inntrykk av at det hele var oppdiktet. Altså, mind-controll gjennom vindmøller?? Man skal altså bruke X antall milliarder for å sette opp vindmøller for å kontrollere befolkningen… når hele landet er overlesset med mobilmaster, tv-master etc.

Nei dette henger ikke på greip…

J.Johansen
Skribent
13 år siden

Det står under Norway, 3.jpg

«Possible conflicts with nature conservation in some rural areas, can be allivated by creating power outages and other issues emphasizing the need for localized power production. It is not believed there will be great opposition once the pacification is underway.»

Dette stemmer ihvertfall. Det er nettopp slått tilbake og stoppet et slikt stort vindmølleprosjekt hvor jeg kommer fra. Men flere andre blir realisert. Nå straffes folkeaksjonen for å stoppe dem med høye priser på strøm, fordi det ikke er nok strøm sier de!

Til informasjon så er det her på Vestlandet i perioder kr. 11,- per kW mot normalt 30/40 øre i enkelte områder nå – midt i kuldeperiode som gamlekarene ikke kan huske det har vært før. På Østlandet er det ikke samme, siden det er annet prisområde, men mange her vil få sjokk når strømregningen kommer denne gang. Det er skapt en ‘mangel av strøm’ i markedet (stor eksport for småpenger til EU, mens vi skal betale mye for den samme strømmen importert tilbake – RAN!), som gjør at strømprisene er så høye. Send gjerne takkebrev til politkerne ‘deres’, for å være så flink å ordne så høye strømregninger for dem de representerer. Flinke.

Dette bekrefter planen som han sendte. Også at Østlandet har ikke behov for denne type ‘passifiseringsverktøy’ siden de på Østlandet kan passifiseres på annet vis. De har vel ikke apparat til å takle protestene på strømprisene fra hele landet samtidig, slik at dette må gjøres områdebasert (forskjellige prisområder for strøm).

Planen virker. Skap et problem. Få folk til å protestere på problemet. Gi dem løsningen (hegeliansk dialektikk). VestNorge roper om mer kraftproduksjon for å få ned prisene nå. De vil få mer strømproduksjon, men jeg er ikke sikker på at de vil like bakdelen med den produksjonen, om det denne varsler fremkommer med stemmer.

Maarit M. Hanssen
Skribent
13 år siden

Armin, WOW,
du fikk vel bakoversveis når du fikk den mailen fra ingeniøren.

Det er tre ting som slo meg:
-NATO ( N6 clearance, SIGINT signalintelligence, alt EM )
-PENTAGON ( N6 clearance, SIGINT )
-CIA ( Central Information Warfare )

De sier at under 50.000 mennesker er for få for å få effekt av » beroligende, sløvende » signaler. Her i Drammen er det noe over 50.000 innbyggere. Hvis vi holder oss til Moder Jord og evolusjon så vil ca. 2% reagere. 1000 individer her i Drammen blir fra og med 1. juni plutselig sterile, sløve, psykotiske, aggressive osv. alt etter hvilken frekvens blir brukt. I Skandinavia og Baltikum er det for få innbyggere utenom de store byene, sier de, derfor denne spesial skreddersydde » Northern-European White Wesir Project » med djevelvindmøller.

sjokomelk
13 år siden

Vet ikke helt hvorfor, men jeg begyyner å tenke på Cervantes og mannen fra La Mancha nå… :D

Uenur
Uenur
13 år siden

Nyttig innføring om hvordan ulver i fåreklær gjør det,eller var det muligens får i ulveklær.Hvorfor The Truth Tovement har problemer med å nå ut.
http://www.erichufschmid.net/TFC/by_Hufschmid11Oct2005.htm

Vandalf
Vandalf
13 år siden

Enig med Minali.

Dette høres ut som en prank, ja. Jeg sendte link til artikkelen til en kompis som er sivilingeniør og han oppsummerte artikkelen på følgende syrlige måte;

– Mulig «varsleren» har rett i sine påstander da de er vanskelige å bevise/motbevise, men en ting var han sikker på og det er at vedkommende er ikke noe i nærheten av å være ingeniør, og ser ut til å ha meget begrenset teknisk innsikt.

Sigr Huginsson
Skribent
13 år siden

Sterile?
Hvor hentet du det i fra?

Uansett: LES DETTE!

Wesir (Osiris) is one of the most important of the Netjeru (gods), and King of the Duat (underworld). The Wesir mythology is some of the most complex of the Egyptian beliefs. His various attributes and stories accrued over time as his cult gained in popularity and universality. His name means «the place of the eye» and from early times was a chthonic diety, also symbolizing FERTILITY. He is usually portrayed mummiform, his hands free of wrappings and holding the crook and flail and wearing the atef crown.

His flesh is shown as white, symbolizing the linen mummy wrappings, or green for resurrection (the sprouting of the grain in the spring), or black to symbolize the Black Land, the alluvial richness associated with fertility.
http://www.geotours-eg.com/abcpharaons.htm

Osiris is often depicted in white mummy wrappings and with his skin white or black, alluding to the realm of the dead, or green as a symbol of resurrection.
http://www.realmagick.com/articles/09/409.html

Northern-European White Wesir Project» kan i grove trekk bety:
Det Nord-Europeiske døds-prosjekt.

Det lukter litt rart av hele greia, men jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det.

Forfatteren av dokumentene har utvilsomt godt kjennskap til Egyptisk mytologi og navnet i seg selv er temmelig makabert, siden det antydes at det dreier seg om et dødsprosjekt i kontekst av fruktbarhet.

Mens forfatter av epost på sin side snakker om manipulering av hjernen ved bruk av EM (som også er et EU-direktiv Norge er underlagt)

Men i og med at epost-forfatteren ikke legger vekt på navnet, tyder det på at det ikke er en og samme person som driver gjøn. For meg virker det som henvendelsen ikke er på fleip, men at personen selv ikke har en minste anelse om hva han har rotet seg bort i.

Singoalla
Singoalla
13 år siden

Sterilitet?
Elektromagnetisk stråling kan påviselig føre til både, sterilitet, infertilitet, impotens, kreft i testikler og alle mulige andre steder om man f eks bærer mobilen på kroppen, vil svulster etter en tid oppstå nettopp der. Dette skjer ikke raskt, men f eks etter 10 år osv.. kreft vil eksplodere over tid..

Det er ikke nok med at menn kan få fullstendig ødelagt sitt seksualliv, få kreft osv, testikkelkreft er den desidert vanligste kreft-form blant unge menn og vil øke eksplosivt i årene som kommer.. Leger og andre advarer oss ikke selv om årsaken til alle svulstene slike steder, og ved høyre øre der folk holder sin mobil, osv osv, bør være åpenbare.. kirurger kaller det «mobilsvulst».

Dyr så tilsynelatende normale ut, i flere ledd/generasjoner, inntil 4-5 generasjon, de så også normale ut da men var totalt infertile!

Dvs, det som vi gjør med mobiler i dag, vil gjøre det umulig for våre etterkommere å formere seg, etter noen generasjoner.
Dette er dokumentert bl a i denne kjente og meget seriøse rapporten:

http://www.bioinitiative.org/

European Parliament Recommends BioInitiative Safety Limits for Cell Phones

Belgium Created: 18 Sep 2008 University of Albany, Institute for Health and the Environment – The European Parliament has voted 522 to 16 to recommend tighter safety standards for cell phones. In light of the growing body of scientific evidence implicating cell phone use with brain tumors, the Parliament says, “The limits on exposure to electromagnetic fields [EMFs] which have been set for the general public are obsolete.”

The European Parliament “is greatly concerned at the Bio-Initiative international report concerning EMFs, which summarises over 1500 studies on that topic and which points in its conclusions to the health risks posed by emissions from mobile-telephony devices such as mobile telephones, UMTS, WiFi, WiMax and Bluetooth, and also DECT landline telephones.” Further, it points out the need to “address vulnerable groups such as pregnant women, newborn babies and children.”

The Mid-Term Review of the European Environmental and Health Action Plan recommends 36 specific points for improving human health. It points to changes that can improve air and water quality, and reduce exposures to toxic chemicals and EMFs that have been linked to health risks.

BioInitiative author Dr. Martin Blank, Columbia University professor and researcher in bioelectromagnetics says, “Cells in the body react to EMFs as potentially harmful, just like to other environmental toxins such as heavy metals and toxic chemicals. The DNA in living cells recognizes EMFs at very low levels of exposure, and produces a biochemical stress response. The scientific evidence tells us that our safety standards are inadequate, and that we must protect ourselves from exposure to EMFs due to powerlines, cell phones and the like.”

Lennart Hardell, MD, PhD and Professor at University Hospital in Orebro, Sweden who wrote on brain tumors and cell phones in the BioInitiative Report, says, “The evidence for risks from prolonged cell phone and cordless phone use is quite strong when you look at people who have used these devices for 10 years or longer, and when they are used mainly on one side of the head.” At a conference in London last week, Dr. Hardell noted that exposure to children poses even greater risk than to adults, a fact of concern since so many children now regularly use cell phones.

Noting the already lowered exposure limits of some European countries the EU Parliament is now calling on the EU Council to amend Recommendation 1999/519/EC for all equipment producing emissions in the 0.1 MHz to 300 GHz frequency range. This would include cell phones as well as other wireless devices. Wireless technologies that rely on microwave radiation to send emails and voice communication are thousands of times stronger than levels reported to cause some health impacts.

Reports: Mid-Term Review of the European Environment and Health Action Plan 2004-2010, September 4, 2008
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+TA+P6-TA-2008-0410+0+DOC+XML+V0//EN#def_1_8

BioInitiative: A Rationale for a Biologically-based Public Exposure Standard for Electromagnetic Fields (ELF and RF) August 31, 2007

http://www.bioinitiative.org

« Forrige artikkel

Malteserordenen – monstermakt i fordums drakt

Neste artikkel »

Vitenskapen: Paradigmer, dogmer og skjulte direktiver