En “varsler” spøker om tankekontroll av befolkningen

26.1K visninger
16 minutter lesetid
239

Galehjem, mentalinstitusjon, og psykiatrisk avdeling er fangereiret til gale vitenskapsmenn, hvor “pasienter” spesielt foreldreløse barn, blir utsatt for eksperimenter, lobotomering, sterilisering og elektrodeimplantering, for forskning, utvikling og til destruktiv bruk mot menneskeheten som er erkefienden til det militære industrikomplekset og den rike, maktsyke eliten.

De første forsøkene på erobring av menneskets sinn  med fysiske midler går tilbake til 1920-30tallet. Da ble elektroder brukt for å finne metoder for elektronisk stimulering av nervesystemet, utført av Dr. E. L. Chaffee og R. U. Light i 1934.

Tanken om å gjøre dette til et “stille-våpen” for å massekontrollere mennesker ble unnfanget og adoptert av forsvaret for videre utvikling.  De begynte å forske på hvordan dette lot seg gjøre, uten bruk av elektroder, slik at man kunne tankekontrollere individer på lengre avstand, uten ledninger og uten spor, sånn at dukketeaterets offer ikke kunne se strengene som vaier over hodet.

I 1953  ber direktøren for National Institute of Mental Health (NIMH) John C. Lillth  om å presentere sine forskningsresultater rundt bruk av elektroder til å stimulere glede og smertesenteret i hjernen direkte, for CIA, FBI, NSA og diverse andre militære etteretningstjenester, men han nektet.

Han svarte: “Dr. Antione Redmond, using our techniques in Paris, has demonstrated that this method of stimulation on the brain can be applied to the human without help of the neurosurgeon … This means that anybody with the proper apparatus can carry this out covertly, with no external signs that electrodes have been used in that person. I feel that if this technique got into the hands of a secret agency, they would have total control over a human being and be able to change his beliefs extremely quickly, leaving little evidence of what they had done.”

Ved bruk av EM (elektromagnetisk stråling), og lavfrekvente bølger (ELF), kan ekstern påvirkningskraft induseres i hjernen og etterligne naturlige hjernebølgelengdemønstre og endre sinnstemmning på én, eller flere personer samtidig.

En trist og skammelig historie som få  i Norge er klar over idag, er “Rockefeller Foundation” og Folkehelseinstituttets “gode rolle” på 1930-tallet. På Gaustad mentalsykehus var leger, psykiatere og politikere involvert i rasehygiene  overfor innvandrere som romanifolket og taterne. De ble utsatt for lobotomering, og hjernen ble utstyrt med frekvensmålere som registrerte hvilke følelser som sendte hvilke elektroniske frekvenser.

Følelsesspekteret ble registrert, og idag vet de hvilke signaler (hz)  hat, angst, depresjon, sinne, agitasjon, sjalusi, og frykt sender ut fra hjernen, slik at disse frekvensene  en dag kan bli sendt tilbake til hjernen for tankekontroll.

Det har også blitt utført andre bevisste eksperimenter på individer i militær hensikt. I en studie fikk 100 fengselsinnsatte i Oregon og Washington mellom 1963 og 1971,  testiklene dosert med stråling for å se hvor sterk dose som vil føre til sterilisering.  Prosjektet var finansiert av “Atomic Energy Comission” for en kostnad på 1.5 $millioner.

Nå som du kjenner til bakgrunnen for, og eksistensen av slike våpen, er det lettere for meg å presentere min falske varsler og hvorfor jeg valgte å “tro” på ham.

Varsleren tok kontakt i oktober,2009. Jeg var lenge usikker på om informasjonen stemte, og lurte på om det var en falsk kilde utplassert i konspirasjonsmiljøet for å få oss til å virke “litt paranoide”.

En av grunnene til at jeg ventet 4-5 måneder med å ta kontakt er et salgstriks fra jobbingen som account manager. Gi en pris, og vent på svar, ikke la “stillheten” skape ubehag, vent til du får et svar. Og i dette tilfellet fikk jeg ingen lyd helt til jeg kontaktet varsleren etter 4 måneder.

Jeg fikk 3 eposter og kontakten varte i 3-4dager før det ble brutt fra min side. Så de forskjellige epostene er ikke over lengere tidsperioder. Denne gruppen som står bak komplottet er sammensatt av studenter på NTNU på oppdrag fra skepsis.no og Asbjørn Dyrendhal som har et mål å latterligjøre “annerledes tenkende” alternative nyhetsblekker som konfronterer medienes monopol på virkeligheten.

Her har jeg blitt utsatt for mer enn bare guttestreker på barnerommet. Personen som står bak spøken har mye rett i det han skriver for at jeg kan avskrive dette som tull. Ja, fysikken og “detaljene”, men agendaet er reellt og planene om å tankekontrollere befolkningen har eksistert lenge før denne eposten dukket opp i inboksen min.. Les boken til Per-aslak Ertresvåg for mer info.

Det jeg har skrevet i artikkelen før brevet er faktisk sant. Så spørsmålet er hvorfor ønsker noen å latterligjøre dette? Jeg tror Freakforum.no sjefen har bånd til frimurere, jeg har sett et par diskusjoner der inne hvor flere erklærer åpentlyst at de er frimurere… Her er jeg faktisk glad for at de tok denne spøken på meg :D det beviser at de er i krig mot oss, på alle mulige måter, og dokumentet “white wesir” som ble skrevet tror jeg er ekte nok for å ta seriøst. Jeg tar denne spøken som en seier, og bekrefter det vi alle vet at noen er ute etter å skade vårt rykte som det eneste alternative til medienes monopol på virkeligheten.

Sterilisering og Passifisering er siste kortet i illuminati-kortstokken for å nøytralisere den globale motstanden mot denne globale eliten.

Jeg tror faktisk denne spøken er mer reell nå enn jeg trodde før. Takk for at dere avslører dere selv.

Her avslører “varsleren” hvorfor han gjorde dette. Personen mener “israel-kritikk” er jødehat, kuren til kreft er tullprat, chemtrails på radio er vanærende, og mye annet jeg har skrevet om er farlig og direkte paranoia.
http://freak.no/forum/showthread.php?t=152113

Paranoia er ikke noe annet enn 100% bevvisthet, takk.

Jeg gikk inn i tråden for å svare for meg og etter 30minutter får jeg denne følgende meldingen.

Mailen jeg fikk begynte sånn:

Jeg har en beskjed til deg

Hei Armin,

Jeg kontakter deg anonymt fordi jeg er redd for min egen karriere såvel som min egen sikkerhet. Jeg vet ikke riktig hva som foregår, men jeg tror det er det beste for alle parter om du ikke vet nøyaktig hvem jeg er. Jeg er en norskutdannet sivilingeniør med kraftproduksjon som hovedfelt. Jobben min involverer blant annet evaluering av ulike prosjekter innenfor produksjon og transport av energi – jeg har, i forskjellig rekkefølge jobbet med kraftlinjer, induksjonsbaserte generatorer (vannkraft, vindkraft og så videre) og lagring av radioaktivt materiale.

Noen prosjekter, som de radioaktive materialene har jeg kun vært med å evaluere fra et sikkerhetsperspektiv. Der faller også de siste prosjektene med vindmøller inn. Jeg har blitt bedt om å se på ulike tegninger og implementasjoner, for tekniske betraktninger og sikkerhetsmessige betraktninger. Vanligvis er dette ganske greit, jeg får tegningene og blir bedt om å signere en NDA (non-disclosure agreement) om bedriftshemmeligheter som materialtyper osv. For seks måneder siden fikk jeg derimot et sett tegninger og modeller jeg skulle undersøke og da var prosedyren en HELT annen. Jeg kunne kun jobbe med materialet i deres egne lokaler i et annet land, på et lukket rom uten adgang til verken mobiltelefon eller internett. Jeg måtte også underskrive kontrakter, mens jeg ble filmet, hvor jeg blant annet bandt meg juridisk til å ikke engang å nevne NDA-avtalen! Jeg har underskrevet en NDA-avtale som sier at jeg ikke har lov til å si at jeg har en NDA-avtale. Jeg vet ikke engang riktig hvor jeg jobbet, bare at det var langt under jorden (heisturen tok lang tid, selv om jeg ikke merket noen merkbar akselerasjon).

Designet på vindmøllene var drastisk annerledes enn noe jeg har sett tidligere. Vanligvis er vindmøller en ganske enkel konstruksjon, hvor en stav får dreiemoment fra den aerodynamiske utformingen på propellene. Det er selvsagt litt mer komplisert enn som så, men det er mange fellesnevnere at jeg fikk en sikkelig bakoversveis når jeg så det nye designet. Det tok meg flere uker å i det hele tatt forstå hvordan de skulle lage strøm, langt mindre hvorfor det virket. Mange av komponentene var fullstendig ukjente, selv for en som har lang erfaring med både kommersiell elektronikk og teoretisk fysikk. Blant komponentene jeg derimot synes å kjenne igjen var satelittsender/mottaker, noe som lignet på en elektronisk geigerteller (måler radioaktivitet) og nok maskinvare til å gjennomføre store beregninger. En enkelt vindmølle av denne typen ville ha nok beregningskraft til å erstatte en hel superdatamaskin-park av typen som brukes for å beregne værmeldinger eller aksjekurser. Dette er dyr teknologi og i tillegg var det en rekke deler som tilsynelatende hadde ingenting med verken teknologi jeg har sett (og i ettertid har jeg prøvd hardt på å finne ut hva dette kan være, uten å finne noen gode svar hos verken kollegaer eller i litteraturen) eller produksjon av strøm! Krystaller dekket med barium koblet til glassaktige sfærer, ledninger som tilsynelatende ikke var koblet fast til noe og forseglede bokser jeg ikke hadde mulighet til å åpne.

Etter en stund stilte jeg en forsiktige spørsmål – jeg skulle tross alt komme med godkjenning av teknologien, enda jeg ikke riktig kunne forstå den – men da ble det gjort ganske så klart for meg at jeg kom til å godkjenne prototypen, enten jeg ville eller ei. Mitt navn ville stå på rapporten uansett. Jeg vet ikke engang hvordan den ble seende ut til slutt, jeg vet bare at jeg ikke kan stå inne for den. Jeg vet at flere andre skulle jobbe med godkjenning på det samme prosjektet, men jeg tviler på at noen av dem har kommet med en faglig uttalelse som er noe annet enn fabrikert løgn.

Jeg er redd vindmøllene har to formål, og ingen av dem handler om strømproduksjon.

1) De er forholdsvis lette å plassere ganske nærme bosetningsområder og tilfartsveier. Atomkraft, spenningsledninger og mobilmaster har fått stor negativ oppmerksomhet på grunn av det elektromagnetiske potensialet både for å skade og for å kontrollere menneskesinnet. Dette er bekymringer fagfolk vet godt om, men som holdes skjult fordi vi frykter å diskrediteres og bli arbeidsløse med en gang vi stiller oss kritiske til maxwells likninger og exxonmobiles forskere. Skepsisen er derfor stor for å plassere disse tingene i nærheten av der folk bor, men vindmøller har nå fått godkjent-stempelet som følge av den erklærte klimakrisa.

http://www.nve.no/Global/Publikasjoner/Publikasjoner%202005/Rapport%202005/Rapp%2017-2005.pdf side 35 sier ganske klart at det finnes muligheter for å sette opp vindmøller over hele Norge, unntatt østlandet, hvor populasjonskontrollen uansett er god siden myndighetene kan bygge nøyaktig hva de vil under trikkelinjene, T-banen og i de større bygningene.

2) De genererer såpass mye elektromagnetisk stråling at det er lett å nå langt med strålingen. En vindmølle kan nå en rotasjon på over 100Hz, noe som er mer enn nok til å generere så kraftige elektromagnetiske felt som man bare ønsker. I tillegg er det lett å avvise skeptisisme med at den elektromagnetiske strålingen er “en harmløs forventet effekt” – nøyaktig disse ordene vil bli brukt når utbyggingen presses frem, med klimaskremsel og propaganda. Jeg kom over en av dine artikler da jeg prøvde å finne noen i Norge som var klar over EM-utfordringene vi møter hver eneste dag.

Jeg frykter jeg har avslørt for mye, men det får så være. Noen må vite realiteten hvis jeg skulle bli presset til stillhet. Noen deler av historien har med vilje vært vag fordi jeg er redd for at det skal bli for lett å finne ut akkurat hvem jeg er. Kanskje bryr de seg ikke – kanskje vil dette bare bli avfeid som sprøyt – men jeg vet ikke hvilke tiltak de vil ta hvis dette lekker ut og de vet hvem jeg er. Kanskje vil jeg bare miste jobben pga kontraktbrudd, eller noe langt verre.

Stå på. Jeg tror sånne som deg kan klare å bringe Norge ut av mørket. Du gjør en flott jobb. Bare vær forsiktig. Alle har en toleransegrense – også de som sitter med makten.

Mine første tanker

De siste 4-5 årene har et massivt antall nye mobilmaster dukket opp langs motorveier, på hustak, i bybildet,  rundt blokker og boligområder. Den offisielle dekkhistorien er oppgradering av mobilnettet som ellers virket perfekt, men dette nye systemet kan i virkeligheten bli brukt til noe helt annet. Big Brother har noe langt mer ondsinnet i tankene;  du skal ikke lenger overvåkes med datalagringsdirektivet, men du skal også tankekontrolleres.

Hvordan skal urbane områder kontrolleres? Det store langstrakte landet, bygdesamfunn og kystområder, ikke alle i Norge bor i storbyene, hvordan kan de kontrolleres?

En glimrende dekkoperasjon er å gjemme ELF-sendere i vindmøller, som vi alle vet vil bli tvangsakseptert som en følge av “klima-kuren” og “klimahysteriet” samt et scenario med mangel på kraft og skyhøye strømpriser, så vil den stadig kriserammede norske befolkningen bli nødt til å godta enorme nye vindturbiner som denne her, for å løse et selvskapt problem:

http://www.dagbladet.no/2010/02/12/nyheter/miljo/energi/energipolitikk/olje_og_energidepartementet/10358635/

Ny mail noen dager senere

(noe av innholdet er sladdet bort for varslerens sikkerhet)

Hei igjen

Jeg tror folk har en rett til å vite dette, særlig siden noe må gjøres SNART hvis det skal være håp om å stanse prosessen. Fra et forslag blir lagt frem til det gjennomføres er det svært kort tid. Vi trenger underskrifter og oppstyr sånn at de ikke tør å gjennomføre planene sine… Hvis det er noe mer du lurer om, bare spør.

Det virker kanskje litt paranoid, men i møtene mine med ansvarspersonene under evalueringsprosessen fikk jeg gåsehud hver gang de snakket. Dette var farlige mennesker som ikke hadde et spor humor eller mål utover å få jobben gjort. Kanskje blir vi alle en gang slik? Det er en skremmende tanke som gir meg troen på at jeg må gjøre noe før det er for sent.

Jeg tror jeg har et etisk ansvar for å få dette publisert. Mens jeg ikke fikk lov til å ta kopier eller notater i arbeidet mitt med tegningene, så husker jeg fremdeles mye av de tekniske detaljene – det skal litt til å glemme sånt. Blant annet kan jeg nevne at de tre rotorbladene (vindmøllen ser helt vanlig ut fra utsiden) skulle ha en vekt på over 300 kilo hver. Vanligvis pleier de å være langt lettere og nesten et tonn vekt, i tillegg til rotasjonskreftene, på en enkel aksling er ikke noe konvensjonelle materialer (armert stål, krysset aluminium osv) vil kunne støtte opp om over lang tid. Det må rett og slett brukes noen materialer som ikke finnes i masseproduksjon. Nanokarbonstål vil for eksempel kunne brukes, men det koster mange tusen kroner for grammet og meg bekjent er det ingen etablerte teknikker for å bygge med det heller. Dette er ikke mitt felt, så det kan jo hende det har skjedd fremskritt på det området, men det er i alle fall besynderlig for utstyr som skal settes opp i tredje kvartal 2010 (godkjenningspapirene må være klare ett år i forveien). Vanligvis blir det forsinkelser, men jeg regner med at dette blir en realitet innen noen år uansett.

Du tar en stor risiko ved å publisere dette, men jeg tror du er trygg nettopp fordi du har publisert så mye materiell allerede. Hvis du hadde forsvunnet hadde jeg fått en endelig bekreftelse på at ting går sikkelig galt. Vær forsiktig, og ikke bruk mobiltelefoner med mindre du må – i teorien har de mer enn nok energi i batteriet som plutselig kan lades ut på en elektromagnetisk impuls, noe som er veldokumentert i litteraturen. Jeg innser at dette høres ganske paranoid ut, og jeg tror jo selvsagt ikke at det kommer til å skje noe så lenge neddyssing er så mye lettere enn konfrontasjon, men for en som har sett ligningene bak det hele er det lett å innse at verden ligger åpen for de med evnene uten etikken.

Ny mail utveksling

Jeg har prøvd å skrive det viktigste til deg i den tidligere e-posten. Det absolutt viktigste er at vindmøllene som snart kommer til å bli erklært for viktige vil ha et annet formål – slik at folk kan protestere og forstå hva som foregår. Alvoret i saken er det viktigste – vi står ovenfor massiv utrulling av utstyr vi kun kan spekulere i virkemåtene bak. Jeg tror mind control og bestråling bare er toppen av isberget for hva så avansert teknologi er i stand til. Jeg har ingen tvil om at de kan skape panikk, raseri eller apati blant store deler av befolkningen i tillegg til å påvirke enkeltpersoner mer direkte. Jeg har ikke sett noe jeg selv kan knytte til hologrammer el(PROJECT BLUEBEAM?). men det var som sagt mange systemer jeg ikke hadde full forståelse for som kan være alt fra harmløse ting til livsfarlige strålingskilder. Jeg fikk aldri se prototypen i bruk, kun frakoblet strøm og kommunikasjon.

Jeg vet ikke nøyaktig hvordan alt virker, men jeg tror et faradaybur vil være i stand til å stanse i alle fall store deler av strålingen. http://en.wikipedia.org/wiki/Faraday_cage – noe som ikke er alt for vanskelig å skaffe seg hvis man har plass til det.

Jeg må innrømme at jeg ikke riktig vet hva bakmennene ønsker å oppnå. Du ser ut til å vite mye mer enn meg om området – i stor grad trodde jeg på den offisielle historien til dette skjedde… Jeg vet at det finnes en gruppe NTH og UiO-alumni innenfor teknologifag som opererer i det skjulte. Jeg ble spurt av en representant en gang om en del ting, bla. om ikke det burde eksistere grenser på hvor mange mennesker som finnes på jorden, men til slutt bestemte jeg meg for å ikke involvere meg. Det føltes ikke riktig. Jeg vet ikke om denne gruppen direkte er en del av noe større, men alle jeg kjenner som har gode karrierer har vært medlem, selv de mindre flinke. Flinke folk som ikke blir med ender opp med mindre gode jobber. Kanskje er det bare nettverksbygging som skjer, eller så driver de med noe mer, men det er definitivt en gruppe som frimurerne som har klart å holde seg utenfor offentlighetens søkelys. Ikke så rart kanskje, siden alle arbeidsgivere innen ingeniørfaget enten er medlem eller jobber for noen som er det…

Vindmøllene jeg så på var ett fellesdesign for klasse A-F, dvs alle størrelsesordener. Du hadde alt fra små vindmøller (10m diameter) til gigantiske vindmøller (250m) hvor forskjellen stort sett var knyttet til forankringsmekanismene i bakken (en stor vindmølle må ha en enorm motvekt for å ikke rives løs når vinden blåser hardt). De kan plasseres hvor som helst, med unntak av i sentrum av storbyer som Oslo (hvor det gjerne er mer enn nok EM-sendere fra før…)

Hold meg oppdatert!

Mail terminert.

Det gikk en stund før kontakten ble gjenopptatt. Ikke fordi jeg var redd for å gå ut med informasjonen, men jeg hadde en god del saker og artikler jeg jobbet med, demonstrasjoner, aksjoner og lignende, og  den kanskje viktigste saken i menneskehetens tid ble derfor  satt på vent for riktig anledning.

Idag er en ny type våpen tatt i bruk og er operativ etter flere tiårs forskning, og resultatene har ført til massegraver på Riis kirkegård. Flere tusen foreldreløse barn rundt om i Europa har også blitt drept for det vi nå skal oppleve på et globalt nivå.

Våpen som er karakterisert som “ikke-dødelige”,  skal spare liv uten å tape en krig. De er øremerket for bruk mot sivile opptøyer, demonstrasjoner, og massemønstringer hvor målet enkelt og greit er å kontrollere befolkningen istedenfor utslettelse.

Hele verden er på vei mot et globalt opprør mot et globalt domene. Island, Hellas, Italia, G20 demonstrasjoner, og andre hendelser som forekommer daglig indikerer at en global makt er i ferd med å miste sin autoritet når folk strømmer ut i gatene og krever lokalt selvstyre!

Hva hvis hele nasjonen skal passifiseres, slik at ønsket om å gjøre motstand i et undertrykket samfunn skal forsvinne? Hva hvis opprøret ikke forholder seg i en samlet demonstrasjon, men på t-banen, på vei til skolen, mens du sitter på nettet, møter kompiser, eller går deg en tur i butikken, og tenker på revolusjon mot tyranniske krefter som gjemmer seg bak et demokratisk slør? Kan du tenke deg at det er flere hundre millioner mennesker som venter på at noe skal skje, noen skal “tenne gnisten”, en PR-stunt fra en profilert person eller et nyhetsanker som bryter trolldommen og roper myndighetene er korrupte!  Med en massiv elektromagnetisk storm vil bare de som ser med sine hjerter være i stand til å “se” klart og nasjonen vil bli passifisert med kreft og andre ting å tenke på, samtidig som en hel del vil bli steriliserte som en del av “Bilderberg-gruppens endelige agenda”: global befolkningsreduksjon.

Den nye verdensorden som vi kaller det, var fullt klar over konsekvensene de ville møte på når de la fram planene for 9-11, Irak-krigen, og den falske krigen mot terror og motstanden mot en verdensregjering. De har tross alt gitt oss Internett som Jay Rockefeller angret på i senatet da han sa at de aldri skulle lansert dette omnipotente verktøyet som førte en hel undertrykket verden sammen.

Det er derfor “krigsgudenZbigniew Brzezinski i 1970, skrev en bok mens han var rådgiver i National security for President Jimmy Carter. I “between two ages” skriver han at værvåpen vil bli den nye ledende strategiske krigføringen.

“Technology will make available to leaders of major nations a variety of techniques for conducting secret warfare…” Han skrev også: “Accurately timed, artificially excited electronic strokes could lead to a pattern of oscillations that produce relatively high power levels over certain regions of the Earth … one could develop a system that would seriously impair the brain performance of a very large population in selected regions over an extended period.”

(Sitert fra Baker’s “ELF Psychotronic Tyranny”.)

Et annet mulig scenario kan være et nytt “terrorangrep”,  en ny falsk flagg terroraksjon fra CIA, PST, MOSSAD rettet mot europeiske byer. I forkant og etterkant vil vi så kunne oppleve at befolkningen hisses opp med sinnstemninger og at hele byen går berserk overfor “muslimene”.

Sjokkerende dokumenter fra varsleren

Jeg har søkt etter hva eller hvem denne “White Wesir” gruppen kan være. Alt jeg kom fram til var en egyptisk gud (Osiris) Denne gruppen oppfører seg som selvutskrevne guder over menneskeheten, dette er ondskapsfulle planer på svart og hvitt fra et av de mange hemmelige samfunn som med en usynlig hånd styrer vår planet.

Det er ikke rart at nyfødte barn gråter når de blir født. Sjelen våkner opp i en fengselsplanet, og gråter i flere uker før den til slutt får en jordisk bevissthet i dette galehuset.


2

direktøren for National Institute of Mental Health (NIMH)

3

Les også: https://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/en-elektromagnetisk-take-har-lagt-seg-over-folket/

51244596

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

239 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg må innrømme at jeg blir noe kritisk i forhold til slike artikler som dette:
http://www.dagbladet.no/2013/01/10/nyheter/utenriks/astronomi/verdensrommet/vitenskap/25139871/

Og dette:
http://www.aftenposten.no/okonomi/Den-perfekte-storm-truer-verdensokonomien-7086135.html

Vi kan til stadig se unormale fenomen på himmelen, antakelig generert med HAARP og chemtrails.

Stiller et åpent spørsmål ved hvorvidt eliten fremdeles vil gjennomføre operasjon bluebeam og false flag alien invasjon, og at de har begynt å “forberede oss” på at vi bør åpne øynene for “en litt annen verden”.

Richard Dolan er skeptisk til at bluebeam prosjektet er gjennomførbart.
Selv foretrekker jeg flere troverdige kilder, før jeg forkaster bluebeam som en realitet.

“Anonymous” advarsel mot bluebeam, lagt ut på youtube i 2010

At vi potensielt står overfor utenomjordiske som skal bistå Jordas frigjøring, javel. Men jeg tror det ikke før jeg får se det, rent fysisk, og ikke i form av potensielle hologrammer, og lese om det i propaganda.

Lillian Sivertsen
Forfatter
12 år siden

Jeg er så utrolig stolt over denne artikkelen her. Dette er selveste beviset på Nyhetsspeilets troverdighet. Hvorfor?

Forfatteren viser gjennom hele sin håndtering av denne saken:

Han bryr seg om personen.
Han tror på personen.
Han strekker seg så langt som overhodet mulig, for å møte denne enkeltsjelen – som kommer med en opprivende historie og som virker være sjokkert og redd.
Han er i dialog med ham over lengre tid og velger fra første til siste stund og støtte dette “ensomme” “livredde” sangfuglen.

Nyhetsspeilet gjorde ALT riktig i denne situasjonen. ALT !

Hvis jeg satt med informasjon om håreisende, skremmende, “neste ikke til å tro ” forferdelige konspirasjoner, så vet jeg pga av denne artikkelen at det ville være trygt for meg å kontakt “nyhetsspeilet.” De ville trodd på meg så langt det var mulig og de ville støttet meg akkurat slik som de støttet denne personen, som egentlig bare farte med løgn. Hvem kunne vite det?

Det er svært sjelden at “NORMALE” mennesker handler som denne “viktigperen” gjorde, og hele saken forteller nok mye mer om vedkommendes mangel på troverdighet, enn Nyhetsspeilet sin. Denne personen har nok også et generelt svekket tillitsforhold til hele verden omkring seg, i forhold til seg selv – og i sin omgang med andre. Spesielt vil det vise seg hvis vedkommende skulle havne i en ULV ULV situasjon (for dem som har lest eventyret).

Det er i sannhet dette vedkommende som har skjemt seg ut, og ikke Nyhetsspeilet ,eller forfatter Armin Bahrami, som tvert i mot har styrket sin egen og Nyhetsspeilets troverdighet som en nyhetsportal av “folket- for folket.”

Derfor vil jeg på mange måter takke deg, falske sangfugl, og så vil jeg takke deg kjære fofatter, for at du til tross for alt – møtte dette vedkommende på samme måten som alle mennesker fortjener å bli møtt på!!

Derfor gir jeg denne artikkelen og saken og forfatteren og den falske fløyteblåseren – ikke bare seks stjerner, men alle stjernen i melkeveien.

Tusen takk :) :) :)

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

De er vel heller maktelitens nyttige idioter.Uansett hvordan jeg vrenger og vrir på det så er jeg ute av stand til å tro at de er betalte.de fleste av dem. De fleste av dem gjenspeiler vel heller et slags tverrsnitt av befolkningen.Flertallet tror dessverre at absolutt alt som diskuteres på slike fora som Nyhetsspeilet er ren bambus! Nå tror vel også jeg at en hel del av det er akkurat det,men det forsvarer ikke det faktum at den såkallte “makteliten” er noe nervøse for slike fora. Da er det neppe faren for “væpna revulosjon” de er mest redde for.. Tiden vil vise hva som er rett og galt,men et sånt forum bør det i det ekte demokratiets navn bli gitt plass for.
Det er de alternativt tenkende som driver verden framover i rett retning.Aldri har vel konservativt tenkende brakt en ny tanke til menneskeheten.Konservativt betyr bare mer av det som har vært.

Terje
Skribent
Svar til  Uenur
14 år siden

Jeg sier ikke de er betalt av makteliten, dette er helt vanlige folk på gata som har et mål å det er å knuse oss. De vet ikke at de gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å gå ut på den måten mange av de gjør. De ser på oss som mentalt forstyrrede personer, mange av de mener vi utgjør en farlig trussel i samfunnet. Denne personen som jeg ref til tror vi er tikkende bomber som er bevæpnet til tennene, det er bare et tidsspørsmål før vi går ut å skyter folk.

Problemet er at når disse utfolder seg på nett er det mange som velger å legge ned kampen eller finner seg andre steder å diskutere. det er viktig at folk diskuterer der det er folk og VGD er en slik plass hvor en når mange.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

Du skal se det blir de som går bevepnet ut i gatene for å forsvare seg i mot oss,som ikke gjør annet galt enn å gi uttrykk for meningene våre via nettsteder.Hvem er paranoid da? :-)

Terje
Skribent
14 år siden

Det finnes enkelte personer ute på nette som har til sin livsoppgave å knuse oss alternative tenkere. Jeg tror ikke de vil lykkes med dette men de skaper så pass mye støy at de klarer å spore av debatten og noen velger å droppe helt ut av debatten pga av slike personer.

Dette er et stort problem, de latterliggjør personer, avsporer debatten og får folk til å holde kjeft. Jeg oppfordrer alle som er alternative tenker om å debattere mot disse personene, gi de mest mulig motstand, sett de opp mot veggen. Problemet vårt er at de vinner lett i en debatt pga av mangelen på konkrete beviser som almenheten godtar. Mye av konspirasjonsteoriene vi er opptatt av er umulig å bevise. Man kan ta 911 som et eksempel her sitter vi på en masse indisier men ingen beviser altså lett å motbevise.

Jeg har VGD eller VG som debatt kanal der er det to tre stykker som gjør hva de kan for å lage kvalme, det verste er VG sletter innlegg som tar for seg disse personene. De stenger hele tråder, de mener det er personhets eller spaming. Nå kan det virke som om noen av disse trøbbelmakkerne jobber som mod å de går rett inn å sletter tråder uten å gi beskjed om hva grunnen til slettingen er.
IImam: er en av disse trøbbelmakkerne på vgd. Han produserer videoer til youtube påstår at konspirasjon-teoretikerne står bak 100000 vis av mord.
Her er en video som denne llmamen Har lagt ut han kaller seg for 911 kongen på youtube.

Greit å vite hva enkelte personer holder på med i fritiden sin. De har som livsoppgave å knuse oss. slike personer er farlige. De er maktelitens løpegutter.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Capteinfrekke burde virkelig få seg noen nye fritids interesser, litt innsikt og kritisk tankegang.

Han bruker denne samtalen til å bevise at Armin lar seg bestikke, bahahahaha. http://sensurspeilet.blogspot.com/2010/04/armin-er-villig-til-la-seg-bestikke-av.html

For det første hvis han skulle latt seg bestikke, hvorfor skulle han be om mindre enn det han ble tilbudt?

For det andre så antar han at armin bet på, en latterlig antagelse.

Og hvis vi antar det usannsynlige scenarioet at faktisk han bet på, så ville jo enhver som er interessert i å avdekke sannenheten og ikke er redd takket ja til dette tilbudet, ettersom i gitt tilfelle kunne potensielt ført til saftige avsløringer og bevis.

CFF er virkelig noe for seg selv

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Dette er pinlig.
De skriver omtrent like krøkkete engelsk som deg, Armin. “Messageboys”?
Jeg sitter igjen med en mistanke om at det er du som har skrevet hele denne mailutvekslingen.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Couriers?

Tideman
Tideman
Abonnent
14 år siden

“Armin,

du har omtrent like mykje truverdighet som teksten på dassvegger. Eller litt mindre, når eg tenker meg om. Det er greit demonstrert her at du ikkje har fnugg av peiling på fysikk (enkel fysikk tilseier at 100 omdreininger per sekund vil gi enorme problemer om du kommer opp i så lite som ti meter vingespenn), og at du ikkje har sjekka fakta i det du publiserer. Problemet er ikkje direkte innholdet i artikkelen, men at en kvar med bestått karakter i 2FY vil vere i stand til å avsløre det som svada fra ende til annen.

Elementær kildekritikk, som å sjekke vekta på blada på vindmøller, enkel fysikk som å regne på tettheta til materialer, sjekke rotasjonshastighet vs. hastighet på tuppen av blada etc etc. ville debunka det som svada. Du greide ikkje det. Det er enkelt og greit en lærepenge i elementær kildekritikk, og elementær kritisk sans. Og du feila på begge.” – Slashdot

Godt oppsummert, og noe til ettertanke for de av dere som aktivt følger med på nyhetene her.

Otto
Abonnent
Svar til  Tideman
14 år siden

Det er oppsiktvekkende at mainstream media beviselig mangler gangsyn totalt i enkelte sammenhenger, tar ett til to år før de oppdager viktige opplysninger, og også da går det farlig tregt, for mange en katastrofe, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine.

Men omsider, Svininfluensan – var det bluff?, sakte sakte.

Arcturus
Arcturus
Abonnent
14 år siden

For å ta de siste først; jeg betviler ikke MK Utra, og om jeg har linket til riktig artikkel (er på en håpløs maskin akkurat nå), så er det heller ikke artikkelens mening å gjøre det.

Men i akkurat dette tilfellet var det sannsynligvis snakk om forgiftning av meldrøye.

Jeg skal se nærmere på det fra min egen maskin (sukk og sukk over vedfyrt kommunikasjon).

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Arcturus
14 år siden

“Men i akkurat dette tilfellet var det sannsynligvis snakk om forgiftning av meldrøye. ”

Det er definitivt en mer plausibel forklaring, det kan jeg være enig i. Derfor skal det bli interessant å se nærmere på hvilke beviser som fremlegges for teorien.

Likefullt når det kommer til CIA så kjenner deres kreativitet ingen grenser når det kommer til lyssky virksomhet og cover ups.

Her er ellers en priceless snutt av britiske soldater på LSD;

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Det er nok mange som godter seg over at Nyhetsspeilet gikk på pranken fra “varsleren” og som samtidig har fått bekreftet sine fordommer om konspirasjonsjegerne som noen godtroende fjols.

Jeg kan forstå hvorfor sett i lys av hvordan man har håndtert denne pranken feks ved å gå til frontalangrep på hele NTNU i en annen artikkel.

Det er fullstendig dødfødt å gjøre noe slikt. Da bør man heller bringe debatten inn på sakens kjerne igjen og det er Mindcontroll.

En ekte skeptiker vil måtte erkjenne at mindcontroll som fenomen ikke er noe som kun befinner seg i konspirasjonsjegernes hoder. Det er høyst reelle programmer som har påført enkeltpersoner og grupper av mennesker (feks psykiatriske pasienter, soldater, hele landsbyer ) grove menneskeretslige krenkelser, helt hårreisende lidelser og til og med død.

Problemet med å skulle avdekke slike pågående programmer er at de selvsagt er hemmelige, avskjært fra demokratisk kontroll og innsikt og dermed vanskelige å bevise. Det betyr jo på ingen måte at de ikke eksisterer. På meg virker det dessverre som om de såkalte skeptikerne er mer opptatt av å avkle konspirasjonsjegerne fremfor å avdekke reelle konspirasjoner som jo vitterlig finnes i rikt monn. Dette blir igjen tatt som en bekreftelse på at skeptikerne er alt fra betalte desinformatører til onde frimurere og satanister. Og det er jo som å helle bensin på bålet da skeptikerne får bekreftet sine antagelser om konspirasjonsjegerne som loonies med hang til fri diktning fremfor faktabasert informasjonsformidling, og skittkastingen fra begge leire får fortsette.

Jeg har lurt litt på hvorfor skeptikerne synes å være mer ute etter å avkle konspirasjonsjegere fremfor å avdekke reelle konspirasjoner, og min konklusjon er at det er en vesentlig lettere oppgave å avkle en teori om en konspirasjon fremfor å faktisk avdekke konspirasjonen og verifisere den.

Det er vel ingen oppegående mennesker som i dag vil benekte at det har eksistert ulike mindcontroll programmer rundt omkring i vår forkvaklede verden. CIA’s mange programer er relativt godt dokumentert både gjennom nedgraderte dokumenter og vitneprov. Så man trenger ikke diskutere hvorvidt mindcontroll som fenomen har eksistert. Og disse programmene har funnet noen helt vanvittig groteske uttrykk, se feks disse linkene;

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=591707

som bygger på denne;

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/7415082/French-bread-spiked-with-LSD-in-CIA-experiment.html

“In 1951, a quiet, picturesque village in southern France was suddenly and mysteriously struck down with mass insanity and hallucinations. At least five people died, dozens were interned in asylums and hundreds afflicted. ”

Heftige saker!

Spørsmålet blir da om og på hvilken måte slike programmer eksisterer i dag. Her føler jeg at konspirsjonsjegerne for lett lar seg trollbinde av spektakulære, men dårlig dokumenterte teorier, samtidig som skeptikerne synes mer opptatt av å avkle konspirasjonsjegerne (forøvrig en lett oppgave), fremfor å bruke sine skeptiske nådegåver til å avdekke eventuelle pågående overgrep mot enkeltindivider og grupper.

Jeg har vanskelig for å tro at feks USA ikke lenger bedriver kontroversielle programmer for å ta kontroll over menneskesinnet. Så langt har de jo ikke lykkes i særlig grad, så oppgaven må vel kunne sies å være uløst, heldigvis.

( å kunne fucke opp et sinn er ikke det samme som å ta kontroll over det, vesentlig forskjell…)

Det hadde derfor vært fint om diskusjonen kunne dreid seg om mindcontroll og ikke om hvem som lurte hvem i denne saken…

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Vandalf sier:
13. 03. 2010 klokken 12:19

Det er nok mange som godter seg over at Nyhetsspeilet gikk på pranken fra “varsleren” og som samtidig har fått bekreftet sine fordommer om konspirasjonsjegerne som noen godtroende fjols.

Nettopp det var vel også hensikten med den omtalte aksjonen?
Var du en av de som godtet deg over dette, Vandalf?
Et ærlig svar, ville vært av interesse.. ;-)

Leste med interesse første del av ditt innlegg her og ble positivt overrasket. Når det gjelder temaet Mind Control, som også kalles “Biggest secret” – så er ingen andre tema på kloden mer tabu eller mer target for desinfo, benektning og debunking. Ikke lett å forstå hvordan du kan konkludere med at aktørene i dette har gitt opp, denne forskningen! Istedet har det vært hevdet at teknologiene kom på avveier, at det er mafia osv som fucker opp sinnene. Om det er sant, eller ei, våger jeg ikke påstå noe om, i så fall er mafia tungt inne i Norsk psykiatri og sykehus.. Man kan vel kalle legemiddelindustrien en slags mafia muligens.. og de samme aktørene som alltid har vært der har fortsatt og er tungt inne. Det eneste som har skjedd er at alt er blitt trådløst.. man bruker kjemikalier, implantater og stråling istedet for ledninger og drill.

De stoppet ikke opp, uhyggelighetene har fortsatt, dessverre. Den som søker finner, også ang dette. Greit å være uenig også, ingen tid til krangel fra min side. Oppløftende at du skriver at ingen oppegående person benekter Mind Control i dag. Men uvitenheten er stor blant allmennheten omkring dette tema.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Trinity
14 år siden

Jeg konkluderer ikke med at “aktørene i dette har gitt opp”.

Tvert imot;

“Jeg har vanskelig for å tro at feks USA ikke lenger bedriver kontroversielle programmer for å ta kontroll over menneskesinnet.”

Og selvsagt godtet jeg meg ikke over at speilet gikk på limpinnen. Jeg synes det er trist at gode intensjoner blir latterliggjort, men det er da også lett å forstå når man ser hvor enkelt denne pranken kunne vært avslørt.

Det er fare på ferde dersom lysten til å avsløre konspirasjoner er så stor at man mister gangsynet i prosessen.

Jeg er skeptisk av natur (på skepsis.no mener de sikkert noe annet all den tid mine eneste bidrag på den siden har vært forsvar av speilet). Når jeg så heller tilbringer tid på dette forumet så skyldes det at til tross for til tider elendig kvalitet på det som publiseres her (etter min mening) så deler jeg intensjonen, et ønske om noe bedre for folk flest. Hårete mål, men det har min fulle tilslutning. Jeg sier ikke at brukere av skepsis.no ikke deler slike visjoner, det gjør de helt sikkert, jeg tror bare det noen ganger kan være greit å være litt open minded (dog uten at hjernen faller ut), og her er Nyhetsspeilet herlig befriende for min del ihvertfall.

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Godt. Takk for svar, Vandalf ;-)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Jeg tror skeptikere og konspirasjonsteoretikere (for å bruke merkelapper) kunne vært knallgode team. Noen må våge å stille kontroversielle spørsmål, lansere det som for folk flest virker som absurde teorier, men man trenger også krefter som kan støtte opp om slike teorier med substans og fakta. Ikke alle konspirasjonsteorier er hold i, samtidig som andre igjen stikker dypere enn selv den villeste fantasi.

Det hadde jo vært hyggelig om skeptikerne kunne bruke sine velutviklede debunkingsegenskaper til også å dekonstruere propaganda fra statlig hold. Det er jo ikke akkurat mangelvare på slik propaganda, slik jeg ser det vel og merke.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Du har seff helt rett igjen Vadalf :)
Man trenger ikke rare hjernen for og klare og å avkle en teori om en konspirasjon siden dem er godt skjult og undratt offenetligheten
La oss se på utspillet til NTNU gutta som et frisk pust av humor inn i en alvorlig debatt og ta lærdom av det og komme oss videre
Det at debunkerene sitter og ler av utspillet er vel akkurat det samme som og skyte seg selv i foten å sitte og le av det
Det er like mye dem som oss selv og resten av befolkningen vi advarer og beskytter med og avsløre konspirasjoner
Det og fått dem på samme lag ville vært det klart beste for sammen kunne vi blitt 10 ganger sterkere mot farene vi står ovenfor

For min del gidder jeg ikke bruke tid og krefter på en barnehage debatt om hvem som lurte hvem
Fakta er at vi alle blir lurt vist vi forsetter en total usaklig debatt, det tener kun dem styrende krefter som vil at vi skal gjøre akkuratt det så dem sitter og ler så dem griner over hvor lette vi er og styre og maipulere til og gjøre akkurat det dem vil

La oss heller tenne noen lys for noen mørke sinn :)

Arcturus
Arcturus
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden
Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Arcturus
14 år siden

Her kan det være på sin plass å sitere en av kommentarene i linken din;

“I have no intention of defending the conspiracy premise, but dismissing it for references to “diethylamide” is almost as ludicrous.”

Jeg har ikke lest boken som artikkelen bygger på, det har neppe kjemikeren i linken du viser til heller gjort. Det må vel være rimelig å anta at den har flere beviser for påstandene enn de som refereres til i artikkelen jeg linker til.

Reality check, Arcturus:

Du tror vel ikke at mindcontrollprogrammer kun er konspirasjonsteorier?

“CIA documents suggest that “chemical, biological and radiological” means were investigated for the purpose of mind control as part of MK-ULTRA.”

http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKULTRA

BioNiC
BioNiC
Abonnent
14 år siden

Vindmøller! Hehe. Genialt og 10 av 10 for humor ;-)

“In some village in La Mancha, whose name I do not care to recall, there dwelt not so long ago a gentleman of the type wont to keep an unused lance, an old shield, a skinny old horse, and a greyhound for racing. “

millicent
millicent
Abonnent
14 år siden

Herregud.
Er dere ikke flaue.
Hvor er dementiet og beklagelsen for å ha foret leserne sine med løgn.
Mainstream media hadde sparket journalisten som hadde servert leserne sine slikt sprøyt. TSK TSK. :-D

vidar
vidar
Abonnent
Svar til  millicent
14 år siden

spam spam spam. hva med å åpne øynene til alle medias og toppolitikeres løgner? som faktisk er løgner som har ført til enorme konsekvenser og tap av millioner av menneskeliv? og som kanskje er litt viktigere enn dette? men det er nok mye lettere for deg å angripe de små fremfor de store, eller hva? det føles godt å rakke ned på andre, ikke sant, uten å løfte en eneste finger sjæl?

sjokomelk
Abonnent
Svar til  vidar
14 år siden

Har du belegg for å påstå at media og politikere spiller på lag og bevisst fører folk bak lyset? Løgner som har ført til “enorme konsekvenser” (hva nå det måtte være) og tap av millioner av menneskeliv?

Motargumentet ditt faller på sin egen urimelighet. Det er greit at Nyhetsspeilet lyver fordi alle andre gjør det? Hvordan er i så fall Nyhetsspeilet bedre enn de de bekjemper?

“Slåss ikke mot monstre, da du selv kan ende opp som et monster. Hvis du stirrer inn i avgrunnen vil avgrunnen også stirre inn i deg” -Nietzche (?)

vidar
vidar
Abonnent
Svar til  sjokomelk
14 år siden

Jeg har belegg for å påstå det ja. de to krigene i irak og afghanistan er noen av de nyeste eksemplene. krigen mot terror som egentlig er en krig mot frihet er et annet godt eksempel. alle disse krigene har ført til enorme konsekvenser og tap av millioner av menneskeliv. bevisene disse krigene er startet på er høyst tvilsomme og i all sannsynlighet basert på løgn. om du studerer sør og latin-amerikansk historie vil du se at amerikanske statsløgner har ført til at hele kontinenter har fått reversert og utsatt demokratiske prosesser med flere tiår.

anbefaler forresten denne videoen for å se hvordan løgner har ført til erodering av demokratiske prosesser på det afrikanske kontinentet også, et ellers ukjent kapittel for mange.

edward griffin – katanga.

http://video.google.com/videoplay?docid=-527956831065413624#

smurfen
Redaksjonen
Svar til  sjokomelk
14 år siden

Tuller du sjokomelk eller er du sprute gæren ?
Allerde i 48 så tok AP over det meste av media i norge
ææææ…… hva skulle være hensikten med det vist det ikke var for og kanskje muligens dra aldri så lite bittelitte granne fordeler av og eie informasjonen ut til massene ?
At du i det hele tatt er i stand til og si noe sånt drar deg og din troverdighet lodrett ned i dritten eller så har du en svært svært rar sans for humor..

http://no.wikipedia.org/wiki/A-pressen

sjokomelk
Abonnent
Svar til  sjokomelk
14 år siden

Vidar: Det ble løyet om WMD i Irak, mest sannsynlig ble det løyet om Afghanistan også. Noen av løgnene fra USA’s regjering ble gjentatt på papegøyevis av en del medier, andre forholdt seg noe mer skeptiske. Kan ikke helt si jeg ser at media og regjeringen SAMARBEIDET om dette, selv om en del media nok forholdt seg ganske så ukritiske til opplysningene de ble foret med.

Smurfen: Ser at aksjene til A-pressen ble lagt ut for salg i 1995, og at LO har en eierandel på 45%. 10% eies av fritt ord! Ifølge wikipesia, som av seriøse fagfolk ikke regnes som verdens mest etterrettelige kilde. Så også på listen over aviser A-pressen faktisk eide. Mye lokalaviser, noen regionsaviser. Ikke helt den propagandaknyttneven du framstiller det som. Og uansett trenger det ikke være en agenda bak eierskapet selv om du liker å tro det.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  millicent
14 år siden

millicent – jeg er enig i at vi bør stille krav til redaksjonen i Nyhetsspeilet. Jeg hadde aldri giddet å bruke tid over tid på et nettsted hvis redaksjonen var slappe i fisken og dessuten en gjeng med lurendreiere.

Jeg synes likevel at vi bør fokusere på de faktiske forhold i denne saken:
Jeg mener å huske at artikkelforfatter, som etter diverse måneders nøling, la ut “varsler-informasjonen” allerede i innledningen (i den opprinnelige artikkelen) la inn et forbehold om at “det er mulig at denne meldingen er falsk…men vi velger likevel å publisere den”.

Videre at med en gang redaksjonen slo fast at meldingen var falsk så ble dette umiddelbart kommunisert til oss lesere av Speilet. Dette kalles Å SPILLE MED ÅPNE KORT eller TRANSPARENS. Det er ingen skam å snu – og Nyhetsspeilet snudde så snart de faktiske forhold ble brakt på det rene.

Fra min egen virksomhet med “netterretning”, utforsking av virkelighetens sannheter via nettet så har jeg gjentatte ganger erfart at det flyter rundt av desinfo på nettet. Å skille desinfo fra info er ofte en skikkelig vanskelig oppgave. Det Nyhetsspeilet gjorde er å invitere oss lesere – som jeg anser for å være en del av Speilet også (hva hadde Speilet vært uten besøkende osv.) til å delta i arbeidet med å finne ut om “varsler-informasjonen” var av samfunnsmessig viktighet eller ikke. Jobben er nå gjort i fellesskap, prosessen har brakt frem ny info som tidligere ikke var kjent, og vi kan nå lene oss tilbake og ta imot det som måtte være av vindmøller uten å engste oss for at det ville være trojanske møller som vi måtte kjempe mot under trusel om å bli stemplet som kollektivt paranoide. Mission completed.

Så til det du skriver Mr. Millicent:
“Mainstream media hadde sparket journalisten som hadde servert leserne sine slikt sprøyt.” Hallo i luken – hvilken virkelighet lever du i ??

Har du ikke fått med deg at mainstream media lever høyt på å fore oss med løgner og desinformasjon fortløpende uten at det kommer så mye som et dementi i kjølvannet ?! Å sparke løgn-journalister ?! No way – de er jo de nyttigste idiotene i hele media-Norge og de som er sikret mot kommende runde av stol-leken.

Her er litt eksempler for å friske opp i ditt internminne millicent:
– Så sent som i år har flere norske media skrevet at Osama bin Laden har kommet med nye trusler (eller var det klima-anbefalinger). Allerede i 2002 var bin Laden dønn død, jeg har ikke fått med meg at de nevnte media har kuvendt og innrømmet denne mega-blemma.

– I perioden 2001-2010 har media hevdet at “fanatiske muslimske selvmordsterrorister” fikk WTC-tårnene til å falle til jorden. Nå har det seg slik at tårnene ble sprent i fillebiter og en flybrann eller to ville aldri ha kunnet forårsake det vi var kollektivt vitne til dengang. Dementi eller sparking ?

– I fjor høst anbefalte mainstream media sterkt at folk tok den “ufarlige” svineinfluensavaksinen. Det viser seg nå at svine-sprøyta var
1. unødvendig og 2. helseskadelig for noen.
Jeg har ikke fått med meg dementiet fra de avisene som lurte titusener til å få i seg sprøytegiften som de ennå går rundt med i kroppen “fordi at avisene ikke visste bedre” (enn å stole på giftløgnerne i WHO og FHI osv.)

Hvor mange flere eksempler trenger du ?

All ære til Speilet for at de la inn de riktige forbeholdene og inviterte oss alle til å være med på en mulig debunking. Speilet har ikke ønsket å holde noe skjult eller å lure noen opp i stry. Mainstream media derimot…

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Skeptiker angående 2012 er det mange som er her.Også jeg,men å si at det mangler bevis for at noe vil skje,er på sett og vis feil,det er bare det at det er trosbaserte bevis,men enn håndfaste.Vi kan velge å tro på alle eller noen av de kildene som mener å ha sett fremtiden i 2012,eller vi kan la være.Rent vitenskapelig sett,vil ikke noe utenom det vanlige skje,og derfor er det en håpløs diskusjon i utgangspunktet.Det som er uvanlig med årstallet,er det overveldenede antallet spådommer om akkurat hva som vil skje.-Tilbake til trosbaserte bevis. Det er ikke å forvente at mennesker med en realfaglig bakgrunn og høyere utdannelse kjøper lett inn i 2012 teoriene.
Skal noe skje i 2012,er det nærmeste vi kan komme for å finne støtte for påstandene,statistiske beregninger.Dette om vi ser helt vekk i fra “troen på at noe vil skje”. Vi kan benytte historien for å ev.vise til lignende insidenter i fortiden og beregne hva som skjedde i forhold til datidens profetier.-Hørte jeg “rom for tolkning”.Selvfølgelig er det det,men det er som nevnt det nærmeste vi kommer.Mennesker med blind og eksklutiv tro på den til en hver tid rådende vitenskapelige sannhet,og mennesker som rett og slett er i stand til å bare tro,vil ha tungt for å dra lasset sammen.-Likevel er det det de burde ha gjort,for det er slik vi kan gå videre som hele mennesker,og som hel menneskehet.
Det er jo lov å drømme….

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Uenur
14 år siden

Uenur;
Det håndfaste vi vet skal skje er det er Olympiade i Rothschilds hovedstad London i 2012. Alt det andre er vel mye tåkelegging ja, enig i det, og det meste grenser til vås som kommer fra alle disse ‘kanaliseringer’ og annet, som utgjør den nye verdensordens religion, men det er jo bare min personlige mening da. En genial måte å instruere og diktere til almuen ‘den rette lære’ er jo disse ‘kanaliseringer’. Kudos.

Eminent form for tankekontroll.

ZION

Bildetekst: Bilde av London Olympiaden’s logo. Nederste del av bildet er logoen stokket om, slik at den viser ordet; ZION.

Da skal de feire at Zion prosjektet er gjennomført, den nye verdensorden implementert, som Arbeiderpartiets grand-old-dad Håkon Lie blant andre har innrømmet har vært det dominerende prosjektet deres i politikken etter andre verdenskrig.
http://www.riksavisen.no/?p=777

Da er tiden for den gamle verdensorden forbi, vil være historie, sammen med menneskets frihet til å tilbe de guder de vil. Deretter er det denne verdens guder som gjerne vil tilbes.

Da er det tiden ‘for the age of Aquarius’.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Ord blir fattige.

baugen
baugen
Abonnent
14 år siden

Jeg er også skeptiker. Kan man si folk i Østerrike en gang i 30-årene var for lite skeptisk? Les klippet nedunder:

The author of this article lives in South Dakota and appears to be very active in attempting to maintain our freedom. I encourage everybody to read this article and pass it along. I see so many parallels in this country–are we going to sit by and watch it happen? Spread the word; also contact your congressional reps; vote them out if they don’t do what they should. If you don’t want to be bothered, then you’re part of the problem! Google Kitty Werthmann and you will see articles and videos.

http://lornakismet.files.wordpress.com/2010/01/werthmann1.jpg

This Truly is the Greatest Country in the World. Don’t Let Freedom Slip Away

By: Kitty Werthmann

What I am about to tell you is something you’ve probably never heard or will ever read in history books.

I believe that I am an eyewitness to history. I cannot tell you that Hitler took Austria by tanks and guns; it would distort history. We elected him by a landslide – 98% of the vote.. I’ve never read that in any American publications.

Everyone thinks that Hitler just rolled in with his tanks and took Austria by force.

In 1938, Austria was in deep Depression. Nearly one-third of our workforce was unemployed.. We had 25% inflation and 25% bank loan interest rates.

Farmers and business people were declaring bankruptcy daily. Young people were going from house to house begging for food. Not that they didn’t want to work; there simply weren’t any jobs. My mother was a Christian woman and believed in helping people in need. Every day we cooked a big kettle of soup and baked bread to feed those poor, hungry people – about 30 daily.

The Communist Party and the National Socialist Party were fighting each other. Blocks and blocks of cities like Vienna , Linz , and Graz were destroyed. The people became desperate and petitioned the government to let them decide what kind of government they wanted.

We looked to our neighbor on the north, Germany , where Hitler had been in power since 1933. We had been told that they didn’t have unemployment or crime, and they had a high standard of living. Nothing was ever said about persecution of any group — Jewish or otherwise. We were led to believe that everyone was happy. We wanted the same way of life in Austria . We were promised that a vote for Hitler would mean the end of unemployment and help for the family. Hitler also said that businesses would be assisted, and farmers would get their farms back. Ninety-eight percent of the population voted to annex Austria to Germany and have Hitler for our ruler.

We were overjoyed, and for three days we danced in the streets and had candlelight parades. The new government opened up big field kitchens and everyone was fed.

After the election, German officials were appointed, and like a miracle, we suddenly had law and order. Three or four weeks later, everyone was employed. The government made sure that a lot of work was created through the Public Work Service.

Hitler decided we should have equal rights for women. Before this, it was a custom that married Austrian women did not work outside the home. An able-bodied husband would be looked down on if he couldn’t support his family. Many women in the teaching profession were elated that they could retain the jobs they previously had been required to give up for marriage.

Hitler Targets Education – Eliminates Religious Instruction for Children:

Our education was nationalized. I attended a very good public school.. The population was predominantly Catholic, so we had religion in our schools. The day we elected Hitler (March 13, 1938), I walked into my schoolroom to find the crucifix replaced by Hitler’s picture hanging next to a Nazi flag. Our teacher, a very devout woman, stood up and told the class we wouldn’t pray or have religion anymore. Instead, we sang “Deutschland, Deutschland, Uber Alles,” and had physical education.

Sunday became National Youth Day with compulsory attendance. Parents were not pleased about the sudden change in curriculum. They were told that if they did not send us, they would receive a stiff letter of warning the first time. The second time they would be fined the equivalent of $300, and the third time they would be subject to jail. The first two hours consisted of political indoctrination. The rest of the day we had sports. As time went along, we loved it. Oh, we had so much fun and got our sports equipment free. We would go home and gleefully tell our parents about the wonderful time we had.

My mother was very unhappy. When the next term started, she took me out of public school and put me in a convent. I told her she couldn’t do that and she told me that someday when I grew up, I would be grateful. There was a very good curriculum, but hardly any fun – no sports, and no political indoctrination. I hated it at first but felt I could tolerate it. Every once in a while, on holidays, I went home. I would go back to my old friends and ask what was going on and what they were doing. Their loose lifestyle was very alarming to me. They lived without religion. By that time unwed mothers were glorified for having a baby for Hitler. It seemed strange to me that our society changed so suddenly. As time went along, I realized what a great deed my mother did so that I wasn’t exposed to that kind of humanistic philosophy.

Equal Rights Hits Home:

In 1939, the war started and a food bank was established. All food was rationed and could only be purchased using food stamps. At the same time, a full-employment law was passed which meant if you didn’t work, you didn’t get a ration card, and if you didn’t have a card, you starved to death. Women who stayed home to raise their families didn’t have any marketable skills and often had to take jobs more suited for men.

Soon after this, the draft was implemented. It was compulsory for young people, male and female, to give one year to the labor corps. During the day, the girls worked on the farms, and at night they returned to their barracks for military training just like the boys. They were trained to be anti-aircraft gunners and participated in the signal corps. After the labor corps, they were not discharged but were used in the front lines. When I go back to Austria to visit my family and friends, most of these women are emotional cripples because they just were not equipped to handle the horrors of combat.

Three months before I turned 18, I was severely injured in an air raid attack. I nearly had a leg amputated, so I was spared having to go into the labor corps and into military service.

Hitler Restructured the Family Through Daycare:

When the mothers had to go out into the work force, the government immediately established child care centers. You could take your children ages 4 weeks to school age and leave them there around-the-clock, 7 days a week, under the total care of the government. The state raised a whole generation of children.. There were no motherly women to take care of the children, just people highly trained in child psychology. By this time, no one talked about equal rights. We knew we had been had.

Health Care and Small Business Suffer Under Government Controls:

Before Hitler, we had very good medical care. Many American doctors trained at the University of Vienna . After Hitler, health care was socialized, free for everyone. Doctors were salaried by the government. The problem was, since it was free, the people were going to the doctors for everything. When the good doctor arrived at his office at 8 a.m., 40 people were already waiting and, at the same time, the hospitals were full. If you needed elective surgery, you had to wait a year or two for your turn. There was no money for research as it was poured into socialized medicine. Research at the medical schools literally stopped, so the best doctors left Austria and emigrated to other countries.

As for healthcare, our tax rates went up to 80% of our income. Newlyweds immediately received a $1,000 loan from the government to establish a household. We had big programs for families. All day care and education were free. High schools were taken over by the government and college tuition was subsidized. Everyone was entitled to free handouts, such as food stamps, clothing, and housing.

We had another agency designed to monitor business. My brother-in-law owned a restaurant that had square tables. Government officials told him he had to replace them with round tables because people might bump themselves on the corners. Then they said he had to have additional bathroom facilities. It was just a small dairy business with a snack bar. He couldn’t meet all the demands. Soon, he went out of business. If the government owned the large businesses and not many small ones existed, it could be in control.

We had consumer protection. We were told how to shop and what to buy. Free enterprise was essentially abolished. We had a planning agency specially designed for farmers. The agents would go to the farms, count the live-stock, then tell the farmers what to produce, and how to produce it.

“Mercy Killing” Redefined:

In 1944, I was a student teacher in a small village in the Alps . The villagers were surrounded by mountain passes which, in the winter, were closed off with snow, causing people to be isolated. So people intermarried and offspring were sometimes retarded. When I arrived, I was told there were 15 mentally retarded adults, but they were all useful and did good manual work. I knew one, named Vincent, very well. He was a janitor of the school. One day I looked out the window and saw Vincent and others getting into a van. I asked my superior where they were going. She said to an institution where the State Health Department would teach them a trade, and to read and write. The families were required to sign papers with a little clause that they could not visit for 6 months. They were told visits would interfere with the program and might cause homesickness.

As time passed, letters started to dribble back saying these people died a natural, merciful death. The villagers were not fooled. We suspected what was happening. Those people left in excellent physical health and all died within 6 months. We called this euthanasia.

The Final Steps – Gun Laws:

Next came gun registration.. People were getting injured by guns. Hitler said that the real way to catch criminals (we still had a few) was by matching serial numbers on guns. Most citizens were law abiding and dutifully marched to the police station to register their firearms. Not long after-wards, the police said that it was best for everyone to turn in their guns. The authorities already knew who had them, so it was futile not to comply voluntarily.

No more freedom of speech. Anyone who said something against the government was taken away. We knew many people who were arrested, not only Jews, but also priests and ministers who spoke up.

Totalitarianism didn’t come quickly, it took 5 years from 1938 until 1943, to realize full dictatorship in Austria . Had it happened overnight, my countrymen would have fought to

the last breath. Instead, we had creeping gradualism.

Now, our only weapons were broom handles. The whole idea sounds almost unbelievable that the state, little by little eroded our freedom.

After World War II, Russian troops occupied Austria . Women were raped, preteen to elderly. The press never wrote about this either. When the Soviets left in 1955, they took everything that they could, dismantling whole factories in the process. They sawed down whole orchards of fruit, and what they couldn’t destroy, they burned. We called it The Burned Earth. Most of the population barricaded themselves in their houses. Women hid in their cellars for 6 weeks as the troops mobilized. Those who couldn’t, paid the price. There is a monument in Vienna today, dedicated to those women who were massacred by the Russians. This is an eye witness account.

“It’s true..those of us who sailed past the Statue of Liberty came to a country of unbelievable freedom and opportunity.

America Truly is the Greatest Country in the World. Don’t Let Freedom Slip Away,

“After America , There is No Place to Go”

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Det er vel bare og kaste bort tid på og svare deg a187, ikke er jeg sikker på om det var min kommentar du svarte på heller utifra kommentaren din
Du fremstiller brukerene av Nyhetsspeilet som EN gjeng, det er seff helt feil, det er ikke en eneste en som leser NS som har samme meninger og tanker om alt, vi er alle selvtenkende enkeltindivider med sterke og mindre sterke meninger..
Da vil jeg nesten påstå at dem fra NTNU minner mye mer om en sekt med liktenkende individer ute av stand til og tro på andre sannheter en dem som kommer fra egne profeter
Om du vil kalle det NWO eller noe annet er helt opp til deg selv
Noen kaller det superborgerskap andre dem super rike osv
Faka er uansett at den økte globaliseringen vi ser vil føre til en verdenregjering innen kort tid på lik linje med at EU er blitt en nasjon med egen grunlov
EU er ikke noe demokrati selv om mange prøver og hjernevaske oss til og tro det motsatte
bare 2 land hadde folkeavstemming om EU og dem stemte nei, nei ble ikke godtatt
Samme med euro, 2 land hadde folkeavstemning og dem stemte nei, Lisboa avtalen likeså, 1 land hadde folkeavstemning og dem stemte nei og det ble ikke akseptert
Norge stemte nei til EU, det ble heller ikke akseptert så da tredde dem EØS avtalen over hodet på oss som på mange måte er et skjult EU medlemsskap
EØS avtalen ble sagt og være en ren handelsavtale for og så selge fisken vår til EU
Vel vi ser nå at samtlige EU direktiver nå blit tredd ned over hodet på oss, som regel får vi ikke vite noe før etter at dem er tredd i kraft sånn som med lyspæredirektivet mm

Det med Hitler og andre topp politikere er jeg helt enig med deg, med store talegaver gir dem oss falske gaver og løfter og vi biter på hver gang
Som sagt den som ikke lærer av historien er dømt til og gjenta den
Man ser det hver eneste dag, meg fagre ord om at dem vil beskytte oss mot ikke eksisterende farer så mister vi mer og mer av vår frihet og dem øker sin makt og lommebok tilsvarende
2012 handler om mye mer en flyvende hester med basuner
Nostradamus advarte oss mot faren fra Hitler, vi ville ikke lytte og alle vet hvorden det gikk, rundt 2012 er det 1000 vis av flere advarsler så vist vi ikke lytter denne gangen så er det nok for sent
En hule med plass til 2 millioner er jeg enig i at det skal vel godt gjørest og bygge med hundretusener av arbeidere samt et enormt matlager som skal rekke i 4-5 år
2012 handler om så mye mye mer en det og huskt at 2012 kommer like mye fra dem du represeterer, det er da over 20 år siden at forskerene gikk ut og advarte mot at magnetfeltet svekker seg og er i ferd med og snu samt at vi kan forvente ekstreme solstormer rundt 2011/2012, den siste tiden så har det heller vært roligt fra den kanten, man ser bare at det intreffer det dem sa ville intreffe denne tiden her
Siden dette er info Eliten har fått for lenge siden så er ikke teorien om undejordiske, undersjøiske eller måne bonkerser så fjernt, av historisk erfaring så vet vi at dem driter i oss og tenker kun på seg selv i faresituvasjoner så at dem vil redde 2 millioner passer ikke helt inn
Gjengen din krangler også seg i mellom så busta flyr, allerede før den globala kattastrofevinteren så hevdet over 30 000 forskere at den globale oppvarmingen bare var et hoax, rundt 9/11 så er det vel like mange forskere på begge sider som krangler om hver sin teori
2012 handler om en rekke teorier så vi trenger hverandre for og finne svarene vi søker
Det en ikke kan komme bortifra er at vi står ovenfor svært vansklige tider fremover
Nå skal ikke jeg fylle opp hele komentarfeltet med alle farene, det får bli opp til hver enkelt hva dem vil se
Men fakta er at det stemmer 100% frem til nå det som både forskere, vitenskapsmenn og profetier mm har advart mot
Det er bare tull og krangle om hvem som har rett og hvem som ikke har rett, det tener ingen, mange NTNU folk liker og kunne fortelle at det ikke eksiterer noen farer fremover og at alt er akkurat sånn som det skal være, når vi advarer så er dem på plass for og fortelle at det er ingenting som er farlig i verden
Men det er jo bare en del av profetiene, folk skal settes opp folk, grupper mot grupper, rike mot rike, alt skal bli snudd opp ned
En rekke falske profeter skal vilede oss, falske profeter skal hylles av massene
Vel nå er vi der at tiden er inne for og samlest og dra vogna videre sammen
Intriger oss imellom tener kun dem som bevist setter oss opp mot hverandre
Det og ikke lytte til advarsler og lytte til råd fra dem som har advart oss i tusenvis av år vil kun føre til vårs egen undergang
Vi ser nå en akslerering av kriger, sult, sykdommer, jordskjelv, økonomisk kolaps, ekstremvær osv, vi er stort sett enige om at det skyldest oss selv, dem fleste på NS mener detter er bevist politikk, dem fra NTNU mm mener det er reultat av feilslått politikk
Enten man er fra NTNU, bonde fra Kina eller hva som helst så har vi alle samme fiender og det er dem vi må stå samlet mot samt og finne løsninger sammen som vi alle kan leve med
Tiden for og advare er over, nå er det tiden for og finne felles løsninger
Det som en gang gjorde oss til mennesker var empati, fri vilje og det og vise mennesklighet, la oss stare der igjen og jobbe for hverandre og ikke for oss selv
La oss gjøre det motsatte av det våre falske profeter manipulerer oss til og gjøre
det og bygge opp fremfor og rive ned er en god start og begynne
Vi står ovenfor kun 2 valg, vi kan velge og forsette og krangle og være nyttige idioter fremover mot vår undergang eller vi kan samle oss og samle all vår peronlige visdom og lære til en stor sannhet til det beste for oss alle og komme oss videre mot en vakker verden full av endeløs kjærlighet og inteligens som vi kan gi videre til våre barn
Vi besitter alle vår egen unike inteligens, klarer vi og slå sammen all vår inteligens og forene den med både høyre og venstre hjernehavldel så er det bare fantasien som setter grenser for hvor langt vi kan nå
Isteden for og jobbe mot hverandre så skal vi jobbe sammen for hverandre
10 sammen maur kan nedlegge en mus, en million maur kan sammen felle en løve
En person kan bygge et hus på få mnd, en million mennesker kan bygge en by

La oss igjen bli til det vi ble ment for og være :)

a187
a187
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Mhm akay akay. La oss starte!

a) Du er faktisk det eneste som har prøvd å svare meg litt sakelig og ikke kommer med helt på jordet påstander.
Grunnen til at jeg faktisk omtaler bruker av NS for en gjeng er jo kort og godt fordi at store deler av dere frykter 2012 og mener det er en kjempeplott som er under arbeid mot jorden akkurat nå. Det henger ikke på greip, ikke logisk eller bevis messig. Det er bare døde påstander, og du MÅ innrømme at 90% av kildene forkjempere for denne teorien kommer med. Er enten Youtube, andre konspirasjons teorier og mennesker som ikke har noe relevant bakgrunn for å svare på dette. Mye av spredningen av denne teorien går på folkemunn og dødfødte argumenter. Og dette vet jeg at du er klar over!

Eneste jeg vil se:
Er en nøytral kilde som faktisk tar for seg fakta og teoriene og undersøker dette grundig!

Du tar for deg EU saken, greit nok. Dette er en spennende debatt som gjelder Norges interesser utad. Både økonomiske,handels og forsvarsinteresser faller inn under EU. Norge gjordet saken rimelig simpelt og demokratisk. Vi hadde en folkeavstemning. Folket stemte imot EU, vi gikk ikke inn i EU. Akkurat som det skal være!

Videre til EØS.
EØS er en vinn-vinn avtale for Norge, som vi har tjent godt på. Denne avtalen regulerer samhandel og andre økonomiske forhold innen EU landene. Som gir oss like rettigheter som andre EU land. Kan nesten si det slik at vi fikk det gode fra EU og klarte å avstå fra det dårlige. EØS avtalen sikrer at vi kan eksportere våre artikler til EU land og ta en del av konkurransen.

Du må nesten spesifisere litt på hvilke EU direktiver som blir påtvunget oss, fordi jeg er ikke helt med her!

Og ærlig lyspæredirektivet er jo egentlig bare en positiv ordning som gjør at vi får mer lys av mindre strøm. Hva er galt med den?

b)
Over til Michel de Nostradame, du nevner at hans spådommer spådde om Hitler. Jeg vet ikke om du har lest boken til Nostradamus men hvis du leser oversettelsen. Så vil det første du legge merke til at hvor vage disse spådommene er. De kan nesten brukes til alt og ingenting. Det er ikke noe konkret liksom. Det er i ettertid at du faktisk han synse og si ” Han spådde det” fordi da kan du bruke en aktuelle hendelse sammen med spådommene. Så vil det se ganske riktig ut.
Kort og godt, de spådommene er såpass vage og gråe at de egentlig ikke direkte spår noe som helst!

Du må gjerne legge til flere nøytrale og troverdige bevis for 2012 katastrofen! Så kan vi analysere dem sammen.

c)
Bra at du faktisk avfeier en million hule. For dette er faktisk helt uaktuelt å konstruere uten at folk legger merke til dette.

d)
2012, handler egentlig bare om årsskiftet mellom 2011 og 2012. Min spådom er at ingenting spesielt vil skje og folkene på denne nettsiden vil føle seg rimelig skutt og starte nye konspirasjonsteorier og si at 2012 var egentlig en hoax og sannheten er år 2016. Tror jeg da.

Ekstreme sol stormer? Du vet jo at forskere for 20 år siden hadde ikke samme instrumenter som de har nå. Pr dags dato har vi egne spesielle satellitter som måler og analyserer aktiviteten på solen.

Anbefaler deg å lese om SOHO prosjektet som er en aktiv prosjekt.
http://sohowww.nascom.nasa.gov/about/docs/SOHO_Fact_Sheet.pdf

e)
Morsomme delen.
Greit la oss snakke om “eliten” og teorien om mulige tilfluktsrom for elite-menneskene.

Først kan vi ta for oss. Eliten, når du tenker eliten hvem mener du egentlig da?

Jeg kan starte med å fortelle min teori da. Jeg er fullt klar over at det finnes planer om å beskytte eliten og ledelsen i tilfelle krig og katastrofe. Men jeg tror vi har ganske så forskjellige definisjoner av ordet eliten. Jeg har selv militærfaglig bakgrunn, og vet derfor at i tilfelle krig eller katastrofe så evakuerer man ledelsen til et tryggere området sånn at de kan organisere divisjoner,brigader,bataljoner til videre arbeid. Sist gang dette skjedde var under 2.verdenskrig da “eliten” eller ledelsen som blir korrekt ord. Da ble de evakuert til sikre omgivelser sånn at de kunne organisere motstand mot fienden.

Dette legger jeg i ordet eliten, men velger å bruke ordet ledelse. Det krever mye ressurser til å organisere store folkemengder.
Akkurat dette tror jeg skille oss betraktelig.

Du mener visstnok det er en annen “elite” som driver å organiserer sin egen evakuering. Og der blir jeg satt ut. Hvem er denne eliten? Har du noe konkret fakta om dem? Hvordan vet du at de eksisterer? Hvorfor skal de evakueres? Hvem skal de evakueres av? Hva skal de evakueres for?

Klarer å svare ordentlig, nøytralt og med kilder så skal jeg vurdere denne teorien deres. Fram til da. Så vil jeg fortsette å VITE at dette er tull.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  a187
14 år siden

Takk for flott seriøst svar a187 :)
Med Eliten så er vi noelunde enige om hvem det gjelder og som du sier ved en fare situvasjon så blir dem evakuert for og drifte samfunnet fra et annet sted eller etter at faren er over
Det fins en rekke millitære bunkerse som kan beskytte mot A-Bomber, biologiske og kjemiske angrep for et lite antall personer, men seff ikke for 2 millioner i flere år

Det fins vel mer teorier om 2012 en du har hår på hodet, men stort sett er dem ikke så veldig ulike
Dem fleste på NS prøver og bidra til og skille ut teoriene som er rene ønsketenkninger og fri fantasi fra falske profeter til dem som faktisk er dem reelle som vi dereter skal bruke til og forberede oss på det som kommer ..
Bevisene på 2012 trenger en da ikke youtube til, du finner ikke en eneste avis lenger der du ikke finner dine beviser, dem står der hver eneste dag for dem som vil se
Island og Hellas ligger nede for telling, dem andre kommer snart etter..
Opptøyer, kaos ser vi allerede, sult og sykdommer kommer, kriger vil seff også oppstå som følge av at land kolapser økonomisk
Ekstreme “naturkatastofer” er blitt mere reglen en untaket nå og fører også til sult, sykdommer og masser som vandrer
En enorm mengde avlinger er blitt ødlagt av kuldebølgen på den nordlige halvkule denne vinteren som også vil føre til økte matvarepriser og sult til sommeren

Direktivene jeg nevndte er blandt annet post og tele direktivet, datalagringsdirektivet, codex alimentarius og en rekke andre direktiver og lover som ikke har noe med fiskeavtalen til EØS og gjøre

Men dette ble litt kjedlig kanskje så får legge ved noe litt mere spennende :)
300 forskere gikk for 3 år siden ut og advarte alle toppledere i verden mot gigatntiske superstormer rundt 2011/2012 ( Kilde Vi-Menn )
Det er ikke noe hemlighet at en rekke etater og store firmaer lager prosedyrer og tar bacuppløsninger på sensetiv data osv …
gigantiske solstormer er helt ufarligt for mennesker men vil utseltte all teknologi som eliten er avhenig av for og kontrolere oss
allerede i uken før og etter årskiftet nå så begynte solen og våkne til liv med enorme stormer som blandt annet gav mye fint nordlys nordpå
Dette er jo og være eller ikke være for eliten så allerede i 48 begynte dem og utvikle alienteknologi
I Nevada ørkenen på Area 51 er ble det etter den økte solaktiviteten observert et stort antall enorme talerkner (UFO ) og UFO baser og landingsplasser
Nå ser vi dem har lagt seg rundt sola i stort antall for og forhindre at solstormer bryter ut og sola har blitt ganske død igjen etter det :)

Alt ligger av beviser der ute i hundrevis av filmer men siden du ikke vil ha youtube linker så legger jeg ikke ut noen til deg men til dem andre som ikke viste om dette her ;)

http://www.youtube.com/watch?v=4QbccNTgdAM&feature=related

http://www.esa.int/esaCP/ASESO2AKOYC_Protecting_0.html

Kjetil S
Skribent
Svar til  a187
14 år siden

a187

Dette er ikke riktig: “a) Du er faktisk det eneste som har prøvd å svare meg litt sakelig og ikke kommer med helt på jordet påstander.”

Jeg skrev dette til deg tidligere, altså et forsøk på saklig debatt: Vært kult om du hadde svart her også :)
_________________

Vel, om akkurat DU er så veldig pubertal kan jeg ikke vite. Jeg synes imidlertid at freakforumet har sterke innslag av pubertal atferd. Men, la oss ta en saklig debatt:

Dine spm:
Og hvorfor går dere utifra det verste alltid?
HVORFOR skal statens strålevern juge?
Hvorfor MÅ det alltid være en jevla konspirasjon?

Alt MÅ ikke være en konspirasjon. Strålevernet lyver ikke nødvendigvis. Det er ikke poenget. Jeg har bare den innstilling at jeg er skeptisk til absolutt ALT jeg blir fortalt, enten det kommer fra offentlig hold (faktisk særlig da), fra selgere, fra vitenskapen (http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200910/cmselect/cmsctech/memo/climatedata/uc3902.htm), fra politikere, fra “alternativmedia”, fra mainstream media etc. Dette betyr ikke at jeg er paranoid eller en konspirasjons-nutcase. Tvert om, jeg bedriver det alle, særlig mennesker med noenlunde utdannelse, burde bedrive: Kildekritikk.

Jeg anerkjenner at der det er mennesker involvert finnes det en agenda. Hvilke mennesker har IKKE en personlig agenda? Svært få mennesker er altruistiske, 100% ærlige og oppriktige. Jeg anerkjenner at der det finnes makt, der finnes maktmisbruk. Jeg anerkjenner at de som har makt, aldri gir denne fra seg frivillig og gjør hva som helst for å beholde sin makt og status. Jeg anerkjenner Machiavellis prinsipper. Jeg anerkjenner Max Webers postulater om byråkratiet. Etc etc. Kombinert gjør dette at man skal være relativt hjerneskadet om man lever i den villfarelse at det “politisk korrekte” er det korrekte. Hvordan KAN det være det korrekte?

Spørsmålet du burde stille deg er: Hvordan kan det ha seg at flere og flere blir skeptiske til “det politisk korrekte”? Vi lever i et stadig mer opplyst samfunn. Kan det være at opplysningen fører til at maskene faller? Er det kanskje derfor man i disse dager opplever et sterkere og sterkere press på å få regulert Internet? (http://www.information.dk/226459)

Eller er du kanskje av den oppfatning at alt som er “offentlig godkjent” er sant? At det aldri noensinne har eksistert skjulte agendaer? At det aldri har hendt at myndighetene har løyet til sin befolkning?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Hvorfor er det i heading valgt å skrive “varsler” i anførselstegn? Hvorfor er det i headingen valgt å skrive at denne varsleren “spøker” om…? Er det fordi dette er en ikke-sak?

WilhelmG
WilhelmG
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
14 år siden

Yepp, om du leser saken fra begynnelse til slutt vil det fremkomme av den redigerte versjonen. En eller annen 1.års Ingeniørstudent som i sitt egosentoniske virkelighetsbilde ønsket å vise hele verden hvor “flink” han er. Åpenbart en pubertal fjott, og jeg utfordrer herved vedkommende til å stille opp på en Mensatest med meg. Er du med? : )
Det mest geniale med denne “varsleren” er selvsagt at når han om en måned eller to stryker på eksamen på ingeniørstudiet og derved ikke kan inkassere årets 60 stp, har han iallefall en forklaringsmodell på hvorfor det gikk galt. Han anvendte sin fulle intellektuelle kapasitet på vårsemesteret på å lure Armin.
I såfall – godt prioritert.

baugen
baugen
Abonnent
14 år siden

Et spørsmål til a187: Hvorfor blir ikke Cathy O’Brien saksøkt for ærekrenkelser, tror du?

“Bush (SR) attempted to sell Cheney on the idea of pedophelia through graphic descriptions of having sex with Kelly. Both were already sexually aroused from drugs and anticipation.” (side 196 i “TranceFormation of America.)

Side 116: “As was customary with Project Monarch slaves, her marriage to her handler equated to marriage to her mind-control owner, U.S. Senator Arlen Spector. The “wedding” I was forced to participate in was for pornography purposes only, and it took place in Arlen Spector’s Conneaut Lake house in Pennsylvania.” (Arlen Spector kan ofte ses på TV f.t.)

(side 172) “When Bill and Bob Bennett together sexually assaulted my daughter , Kelly, and me at the Bohemian Grove in1986, I had already known Bill Bennett as a mind-control programmer for some time.” (Bill Bennett har skrevet “Book of Virtues” men unngikk å nevne pedofili som dyd! Jeg unersøkte!)

(side 124) “I carried out the drug transaction as ordered, the whole deal lasting a couple of minutes. A buffet was spread in the courtyard of The White House Inn at 4:00 PM just as Buffett said it woul be. But due to the food and water deprivation necessary to maintain my mind-controlled trance, Houston forbid me from carrying out this last part of (Jimmy) Buffett’s instructiones.”

(side 103) “As Byrd’s “own little witch” (sex slave) I would also become involved in covert government operations.” (Senator Robert Byrd er den eldste senatoren f.t. Han var i sin ungdom medlem av KKK!)

a187—kunne du hjelpe til å få noen av disse kjeltringene arrestert? Kan du få norske aviser interressert?

sjokomelk
Abonnent
Svar til  baugen
14 år siden

Kanskje Cathy O’Brien har blitt diagnostisert som en person med paranoide vrangforestillinger? Å saksøke en slik person for æreskrenkelser blir litt feil, så lenge det er klart at vedkommende ikke er ved sine fulle fem.

« Forrige artikkel

Malteserordenen – monstermakt i fordums drakt

Neste artikkel »

Vitenskapen: Paradigmer, dogmer og skjulte direktiver

239
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x