/

Zbigniew Brzezinski – krigsguden fra Washington

7326 visninger
11 minutter lesetid
74

I den TV-siviliserte vestlige verden eksisterer det en falsk tro på at en president har makt i 8 år. Man tror at en hvilken som helst «American dreamer» fra gata kan bli valgt over natta til å regjere verdens ledende og maktstrebende militære imperium på egen hånd, som øverste beslutningstaker.

Det er som regel de som ser på Oprah, ser på MTV, reality shows, Idol, America Got Talent og «Are you smarter than a fifth grader» som opprettholder dette falske virkelighetsbildet, og   «vi-velger -vår- stjerne» demokrati, der hvem som helst kan oppfylle sine drømmer, og hvor  til og med svarte mennesker kan bli president.

Disse menneskene tror verdensbefolkningen håndteres med nye og rene, blodfrie hender,  etter at én leder går av og en ny mann klatrer opp på tronen.

Hvordan hadde du reagert om du fikk vite at presidentene i USA har vært styrt av en skyggeregjering? Og at enkelte har stått bak hver president som har blitt valgt?  Ville du da reagert som om en president satt med makten i 50 år?

Det er på tide å reagere. Våkne opp til den virkelige verden hvor politikere er profesjonelle løgnere, klovner, et midlertidlig ansikt å skylde på for de grådige katastrofe-kapitalistene. De som arbeider i skyggene og som forsøker å innføre en sosialistisk totalitær verdensorden hvor menneskets oppgave i livet er » å shoppe til hjertet stopper»,  i håp om å konsumere oss ut av finanskriser, hjelpe jordskjelvrammede HAARP-ofre, betale skatt for luften du puster ut, eller for krigen som koster halve nasjonens skatteinntekter.  Slik øker private foretningsmenn sin formue og makt slik at de kan regjere over de mange, mens majoriteten av samfunnet dopes ned på fryktelige terrorhendelser, triste nyheter, blodbad et eller annet sted i verden,  kontrollerte klimakatastrofer, og biologisk krigføring .  Noen av mange teknikker for å paralysere oss til å underkaste oss blind tro på våre nye guder i Washington som vi ber til om å få være i fred  i vårt lille hjørne i verden, og om å skjerme og beskytte oss så vi kan leve i våre komfortsoner på sofaen i fred og trygghet fra alt det onde som skjer i resten av verden.

Fra intervjuet: «In an area of east from Suez to west of Sinjan, to south of Russia, to south north Kazakzthan down to the Indian Ocean there is a population of 600 million. And i am now sad to say, that we are the principle protagonists»

Vær forsiktig med å la deg lure av det sleipe gliset til Brzezinski. Mannen er tvers igjennom ond. Han er en menneskehater, massemorder, og en depopulasjonsist. For han er mennesker statistikk og tall, og et virus som vokser ut av kontroll.

Bak store geopolitiske maktskiftene er dette slangemennesket en vanlig mistenkt.

Videolenke: http://www.youtube.com/watch?v=bfikRg2jE6o

Zbigniew Brzezinski har vært en skyggekriger bak presidentskapet i over 50år. En krigsforbryter som var «National security advisor» for president Carter og  idag jobber han som seniorrådgiver for Obama. Han var med på å starte Trilateralkommisjonen på femti-tallet, og har siden vært en pest og plage for planeten han er født på.

Obama er farligere enn Hitler. En hel verden forguder mannen, noe som gjør det vansklig for mennesker å si nei til USA's endeløse kriger. USA trengte en klovn for å distrahere oss fra Bush/Cheyney administrasjonens faenskap. Obama er kun et ansikt uten makt. Brzezinski er hans mentor.
Obama er farligere enn Hitler. En hel verden forguder mannen, noe som gjør det vanskelig for mennesker å si nei eller kritisere USA's endeløse kriger. USA trengte en trendy klovn for å distrahere oss fra Bush/Cheney administrasjonens faenskap. Da CFR-Obama ble valgt glemte en hel verden den urett USA daglig gjør.

Zbrenskiew tok sine ordre fra prins Bernhard av Nederland som styrte Bilderbergruppen, og David Rockefeller som etablerte CFR(Council on Foreign Relations).
Disse gruppene er i virkeligheten ansvarlige for første og andre verdenskrig. Folk flest tror de vi ser på TV styrer vår verden, men det er de du aldri ser som har absolutt makt. Disse hemmelige nettverkene av grådige og rike industrialister trengte å skape kriger, «order out of chaos»(splitt og hersk) som det står på dollarseddelen, slik at verden ville gå lei krig og tap av millioner av mennesker og et livsnødvendig behov for fred og samhold ble mer ettertraktet enn  Jesu gjenkomst. Resultatet ble en verdensregjering gjennom de forente nasjoner; FN.

Prescott Bush(CFR medlem og Skulls & Bones) bestefaren til den den siste bushie, har lenge vært den ukjente støttespilleren til Hitler og Sovjetunionen.

Prescott finansierte Hitler med millioner fra Bank of Harrimans på 20tallet,

Brzezinski tok over jobben til Hitler og Mussolini, og sammen med Henry Kissinger var deres oppgaver  å destabilisere Sovjet og skape en ny verdensfiende.

Hitler ble beordret til å antenne «Reichstagsbygningen»  for så å peke  på kommunistene. Historien gjentok seg da George Bush jr. måtte sitte i et klasserom å lese en bok opp ned den 11 september, i det han fikk beskjeden hvisket i øret; «Its been done»

Ganske ironisk at den amerikanske regjering hjalp fienden å unnslippe ansvarsforfølgelse for sitt teknologiske bidrag til menneskeutslettelse. Operation Paperclip la grunnlaget for den kalde krigen. USA finansierte Hitlers forskningsprosjekter; de skulle på ingen som helst måte falle i hendene på Sovjet.

Brezinski sin oppgave var å lage et grønt belte rundt Sovjetunionen etter nazismens fall for å holde våpenfabrikkenes hjul i akselerasjon. Han var med på å danne et fiendtlig bilde rundt Sovjet slik at et NATO kunne bli opprettet som en forsvarsallianse mot den røde armé. USA angrep Sovjet med «falsk-flagg» krigføring via Mujahedin og Taliban i Afghanistan som Brezinski bevæåpnet og overlot til Osama Bin Laden,- som var CIA’s agent under navnet «Tim Osman».

Mr.Z og Tim Osman(Osama bin laden) i Afghanistan 1979. En av Usa's mange proxy-kriger.

Sovjetunionens fall var planlagt før det ble iverksatt. USA trengte en ny verdensfiende da Sovjet falt i 1991. Iran ble valgt til denne oppgaven i 1953 da den demokratisk valgte statsministeren Mossadegh ble kuppet av CIA og MI6. Kledd som pro-Mossadegh tilhengere, tente de på kinoer, kafeer og mosker for å mobilisere store folkemengder ut på gatene for å demonstrere mot Mossadegh.

Iran ønsket å nasjonalisere oljen, dette nektet Winston Churchill som mente at fortjenesten og overskuddet skulle komme briter på en cafe i London til gode og ikke det iranske folk. Shahen ble innsatt og Iran var under diktatorisk monarki i 30 år med CIA trent hemmelig politi (SAVAK) som torturerte og drepte sine fiender.

Zbrenskiew og Henry Kissinger var involvert i 1979 revolusjonen da de igjen kuppet shahen og innsatte Ayatollah Khomeini som var en større diktator enn sin forgjenger. En ny verdensfiende var født og islam var utpekt som den store stygge skjeggete ulven.

Zbrenskiew og Donald Rumsfeld ga Saddam Hussein kjemiske våpen i 1980.
Ronald Reagen hadde beordret Saddam til å angripe Iran noen få måneder etter den islamske revolusjonen. Iran måtte tape, og en krig var med på å gi Khomeini  fotfeste i landet. Folk flest har idag en oppfattning om at alle i Iran ville ha islam, dette er feil. Revolusjonen begynte å blomstre i 75-76 og de fleste revolusjonære var marxistleninister, sosial-demokrater og anti-imperialister som mente at vesten hadde spist Iran fra insiden og at shahen var en nikkedukke for Israel og USA.

Donald Rumsfeld og Mr.Z møter Saddam i 1983 for å overlevere masseødeleggelsesvåpen. Saddam drepte flere hundre tusen kurdere og iranere med sennepgass, uten at den vestlige verden reagerte som da Bush anklaget Saddam for å ha masseødeleggelsesvåpen i 2003.

Ronald viste at en krig ville stoppe den demokratiske utviklingen i Iran. Han beordret Saddam til en krig mot Iran som varte i 8 år. For Khomeini var det en drømmesituasjon, han erklærte alle motstandere av regimet som spioner fra Irak og slo ned all motstand.Den islamske republikken levde videre i 30år før revolusjonens barn strømte ut i gatene i 2009 for en omkamp mot de uønskede kreftene som undertrykker iraneres frihet med relgiøs overbevisning som det politisk korrekte.

Iran-Contras skandalen handlet om våpensalg mellom 2 fiender i strid med hverandre. Opposisjonskandidaten Moussavi var involvert i våpenhandel med USA. Moussavi var veldig aktiv under revolusjonen og har vært med på å massakrere flere hundre tidligere av kongens offiserer.

Han var statsminister for Khomeini fra 1981-1989. Så trakk han seg ut av politikken i 20 år, før han kom tilbake som Irans nye redning på en hvit hest. Er denne mannen troverdig?

Ghorbanafir var en iraner i exil, en CIA-informant og personen som dro i de fleste snorer, foretok pengetransaksjoner og sørget for at Iran-Contras avtalen ble gjennomført. Han er av vesten hyllet som en veldig samarbeidsvillig venn, spesielt av Michael Ledeen, terrorisme-rådgiver for Pentagon på tidspunktet, og globalist. Det er av stor bekymring at moderate krefter i America med tilknytning til Ledeen’s «demokratiske instutisjoner» har vært en av Mir-Amir Moussavi’s valgkamp bidragsyter.

Moussavi erklærte valgseier i forkant av Ahmedinejad: en vanlig CIA-taktikk i land hvor de ønsker å «bytte ut» ledere, uten å gå til krig, men å engasjere folket til å gjøre jobben for dem. På denne måten var det vanskeligere for Ahmedinejad å telle opp stemmene sine og folk var allerede ute i gatene og feiret.

Valgfuskanklagelsene og opptøyene i etterkant har vært nøye planlagt av den øverste leder Khamenei. Det finnes muslimske frimurerlosjer og mørke sekter med tilknytning til Illuminati, og det er en stor mulighet for at Khamenei er en relgiøs fanatiker som på samme måte som vestlige religiøse fanatikere(kristen-dommedags-evangelister) og ultra-sionister ønsker en konfrontasjon mellom alle verdens nasjoner. Her settes profetene på prøve, et kappløp mot dommedag for å hente hjem sine messias, jesus eller el-madhi.

Når USA skarpet sin krigsretorikk mot Irak i 2003 begynte de å se mot Nord-Korea som en atomtrussel. I motsetning til Irak har de ikke olje, men kun gulrøtter og ginseng, og Iran var derfor et mer attraktivt bytte med store oljereserver. Iran ble i 2003 helt uoppfordret plassert i «ondskapens akse» av selveste massemorderen George Bush.

Ahmedinejad ble valgt som president i  2004 og inntok en rolle som østens Fidel Castro. Han talte mot sionistene, han nevnte Rothschild, og kritiserte USA for sin imperialistiske tankegang som har brent en halv verden de siste 100årene. Jeg likte denne mannen for hans mot og vakre ord mot de jeg anser som mine fiender idag. Han har aldri sagt «Wipe Israel of the map»; han har faktisk vært en veldig velformulert og høflig politiker som besøkte Colombia University, ville debattere Bush, har bedt om fred og forsoning med Israel og han ansatte Esfandiar Mashaei som sin første visepresident i juni 2009, noe som fikk den øverste leder til å reagere voldsomt og forlange hans avgang.

Sitatene som ikke var fiendtlige nok fra Illuminati og sionistenes side?

  • «Today, Iran is friends with the American and Israeli people. No nation in the world is our enemy.»
  • «No nation in the world is our enemy, Iran is a friend of the nation in the United States and in Israel, and this is an honor. We view the American nation as one with the greatest nations of the world.»
  • «The position that I have always taken is that Palestinians must continue to fight for their rights and the return of their land»
  • «No Iranian government official would ever acknowledge the Zionist regime (Israel). … We oppose the Zionist regime, but we have no problem with the people residing in the occupied lands.»

Denne revolusjonen kom på et tidspunkt hvor Israel og Usa har i flere år presset det iranske folk med sanksjoner etter sanksjoner, og opptøyene og volden mot opposisjonen var godt distrubert i vestlige medier iforhold til andre valgfusk som kun varte en dag i media. Mexico i 2008, og Afghanistan 2009.

Det kan hende Ahmedinejad faktisk vant valget. Det er også mulig at han tapte valget. Jeg tror ikke alt er så svart og hvitt, man må ikke være for Ahmedinedjad om man kritiserer Israel, England og USA’s innblanding i denne revolusjonen når de har vært det 2 ganger tidligere. Vi må se på gråsonene for å forstå hva som skjer nå. Det er utrolig komplisert. Kan dette ha vært planlagt for 60 år siden? The grand Chessboard boken til Brezienski omhandler nettop dette. Global amerikansk dominans i EURASIA. De har kuppet stater og skapt borgerkriger i over femti år over hele verden sånn at ingen kan være frie idag.

Iran er hjertet i konflikten som vil utløse en tredje verdenskrig.

Kina og Russland vil stille seg bak Iran om Israel/USA angriper. Russland trenger krig like mye som USA trenger det for å stimulere økonomien. Samtidig som krig er den letteste veien til global befolkningsreduksjon.

Israel har forberedt seg på en mulig bakkeinvasjon. Okkupasjonen i Gaza har blitt automatisert med robot-maskingevær vakttårn som dreper alt som rører på seg fra et lagerhus på den andre siden av landet. Det ser ut som soldatene trekkes ut av Gaza og står klare til utenlandsk invasjon.

Israel har også sendt ut 9 millioner gassmasker til alle landets beboere selv om Gaza aller Vestbredden ikke har noen form for kjemisk våpen som kan nå Israels innbyggere. Kan et mulig angrep på atomreaktorene skyte radioaktivt støv opp i luften som vil falle på Israel og drepe de som ikke er beskyttet?

En annen ting jeg bekymrer meg for er at NATO soldatene i Afghanistan kjeder seg. Det er ingen ting å gjøre bortsett fra å skyte sivile og passe på opiumsfeltene. Hvorfor trappet Obama opp krigen i Afghanistan? Hvorfor sendte han 40.000 nye soldater ifjor kort tid etter at han ble valgt, og 40.000 nye soldater nå for en måned siden? Hvorfor har Irak fått flere soldater og et økende antall private leiemordere som preger by-bildet?

Iran ligger midt mellom Afghanistan og Irak, og er omringet.

Alt som skal til for at dette kan eskalere til uovervinnelige proporsjoner, er et falsk-flagg angrep av større kaliber enn 9-11. En atomeksplosjon i USA er ikke utenkelig for en satanistisk menneskeofringskult som Skulls & Bones, lucifer dyrkere i frimurerlosjer, og andre hemmelige nettverk som ønsker verdensdominans.

Jeg kan også ta feil og at Ahmedinejad faktisk er i strid med sine øverste ledere for å redde oss fra sionistene, ultrakapitalistene, krigshaukene i Washington, og Rothschild’s sentralbanker. Iran startet oljebørs i 2005 og er nå en av 3 land i verden med salg av olje i egen-kapital. De er venner med Chavez og Brazil’s Lula, og andre nasjoner som også er imot USA’s krigskultur-imperalisme.

En ting er sikkert, Iran har ikke angrepet et naboland på over 300år.

Jeg ser ingen forskjell på en kriger-imam som hjernevasker «selvmordsbombere» til å drepe uskyldige menneskeliv, og en «politiker» som beordrer sin nasjons unge menn til å dø for sitt fedreland – its the same shit. “Statsterrorisme” er helt klart det som dreper mest, og er et fremmedord i den nordiske kultur. Vår storebror “Uncle Sam”  har siden andre verdenskrig  utført 161 tilfeller av globale intervensjoner med politisk vold, ifølge boken til William Blum “The Rouge State, A guide to the worlds only superpower”  Her er en liste over:  CIA’s intervensjoner siden 1945

USA må stoppes før verden utslettes. En av grunnene til at de ønsker å gå til krig er for å kvele den nasjonale oppblomstringen av patrioter og dissidenter som er i ferd med å overkaste et tyrannisk styre, og starte på den andre amerikanske revolusjonen.

9-11 var, er og forblir en inside job for evig om vi ikke gjør dette til vår viktigste kamp i 2010. De virkelige terroristene må bli avslørt så de ikke dytter oss inn i en ny æra med militære ekspansjoner mot uskyldige nasjoner.

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

74 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Otto
13 år siden
Otto
13 år siden
Svar til  Otto

Relatert til artikkelenes tema, Sovereign Solutions: Charlotte Thomson Iserbyt, med mer

Etter det jeg kan se, i dag politisk fange, utsatt for justismord grunnet sitt samfunnsnyttige arbeide, ritz Springmeier Jailed until 2012 – Update – may be paroled in 2010

SMQ
SMQ
13 år siden
Svar til  Otto

Litt mer dokumentasjon…

http://www.trilateral.org/AnnMtgs/trialog/trlglist.htm

Her finner du nedlastbare publikasjoner fra trilateral commission fra 1973 og fram til idag.

Og for hva som er relevant, last ned den nederste fra 73, se øverst til høyre…

tothestars
tothestars
13 år siden

Bra artikkel. Sagt mange ganger før riktignok men kan ikke sies ofte nok.

Quote:» De virkelige terroristene må bli avslørt»
De er avslørt.
Bevisene er der for alle som vil se det. Regn ikke med hjelp fra massmediene, domstoler og statsapparatet (de kommer om de kommer)
men fortsett å spre info.
Be the change you want to see in the world :D

Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden

Flott artikkel. Den burde vært pensum på alle skoler.
Når det gjelder Ahmadinejad, så kan det vel mest sannsynlig hende at han er Irans utgave av Obama, en mer polert utgave av en president med en annen finesse enn før-i tråd med et moderne samfunns økte forventninger til innhold, men med den samme agendaen allikevel.
Du sammelikner Ahmadinejad med Castro. Hvis du virkelig vil se noen som er trent til å grave seg ned i et retorisk blindspor, så se på Castro. I 60 år har han gjentatt de samme flosklene, uten fornyelse, på samme tid som desperasjonen til alle cubanere øker. Jeg har så langt ikke sett noe særlig annet enn dølgte hentydninger til at Castro er utdannet av jesuittmunker og at han har en forbindelse til Club of Rome. Allikevel tenker mange cubanere at det må foreligge en implisitt avtale mellom USA og Cuba om å opprettholde et status quo til begge styresmakters beste,-og jeg ser i alle fall ingen annen forklaring. Å tro at Castro er en politisk loner med en uavhengig agenda går ikke hjem hos meg.

Falcon
Falcon
7 år siden

Leuren Moret – The Story Of Fidel Castro and The Jesuits Connection + http://tinyurl.com/ntqp7hv

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

frodo
frodo
13 år siden

Artikkelen din slår litt i alle retninger, men det virker for meg som du støtter regimet i Iran. Er dette virkelig riktig? Hvem er du egentlig Armin??

frodo
frodo
13 år siden
Svar til  Freemind

Litt morsomt at du snakker om gråsoner. Du mener jo at alle disse konspirasjonsteoriene dine er «bevist». Du skriver skråsikkert om NWO,911 insidejobben og diverse andre morsomme konspirasjoner , mens du er opptatt av gråsonene når det kommer til tyranniet i Iran!

Du bør lese desperate rop fra Iranerne via twitter og diverse videoer som er publisert under radaren til regimet. Kanskje høre litt på den Iranske konsulen som søkte asyl i Norge idag?

Jeg tror du har gått deg vill i konspirasjonene dine Armin.

Å snakke om gråsone når det gjelder lidelsene til det iranske folk blir bare for latterlig. Det er ikke alltid din fiendes fiende er din venn.

Uenur
Uenur
13 år siden
Svar til  frodo

Ahmedinedjad er en maktsyk fjott,blottet for gråsoner,likeså det totalitære tyranniserende prestestyret i staten Iran.Basta. Det eneste positive med det er at det er ganske så åpent ut i verden hvordan de vil ha det.Det er mer enn vi kan si om våre såkallte vestlige «demokratier». Her gjemmer Ahmedinedjad`s likesinnede seg bak prangene taler,og som frontfigurer for «frie» partier.

Jostein Wold
13 år siden

Det er alltid 3 sider av en sak: Min, Din og Sannheten. Du er nok inne på mye det er sannhet i, men tilogmed den blir jo farget av ditt syn på virkeligheten. Det jeg tenker: Skaper vi virkelig en forandring med å spre ut dette, eller blir mennesker mottagelig for det når de er klar på sine måter? Jeg tror til tider vi bare er med på å skape enda mer paranoia og frykt, derfor har jeg satt meg litt ut på sidelinjen, blitt litt mer kritisk, men samtidig kan jeg stå med føttene på begge sider og ha et nøytralt blikk. Iran har sine svin på skogen de og, og det har jammen meg usa også,..men hvorfor ikke fokusere på det GODE som også skjer i verden, hele tiden. Glem ikke at verden er et magisk og vidunderlig vakkert sted, og at alle tanker er med på å skape denne verden. Tenk positivt og vakkert, det kan ha mer å si enn vi tror.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Brzezinski er en farlig representant for krefter som ønsker verdensherredømme i gammel imperialisttradisjon gjennom voldelige provokasjoner, militær delokkupasjon osv. NATO anses å være verktøyet for denne svært kriminelle operasjonen.

Årsaken til at Obama ennå sender mengder av nye soldater til Afghanistan er at det planlegges å «ta» Pakistan, i henhold til Brzezinski’s chessboard-planer. (Afghanistan: 28 mill. mennesker, dvs. før NATO ankom. Pakistan: 164 millioner).

Det som kalles «Taliban» og «Al-Qaida» var opprinnelig organisert av USA/CIA. Idag inkluderer dette selvmordsbombere (manchurian candidates) som USA benytter i Pakistan. En god del av det som kalles «Taliban» er ikke Taliban, men lokale geriljagrupper som avskyr NATO-okkupanentene etter alle deres ugjerninger og vil ha dem vekk. Her er et eksempel på en NATO-ugjerning av nyere dato: 7 ubevæpnede aghanske ungdommer ble påsatt håndjern og deretter skutt av amerikanske soldater:

«On New Year’s Day 2010, The Times (London) and other ‘mainstream’ media reported the furious response of Afghani security chiefs to the cold-blooded murders of at least eight children and teachers during a night raid in Eastern Afghanistan – an outrage that triggered justified mass protests across Afghanistan at the barbarity of these assassinations. The high Afghani officials demanded that the United States must hand over the gunmen who perpetrated these atrocities.

The Afghan National Security Council (modelled along US and Soviet lines), chaired by President Karzai, demanded that ‘those responsible for the deaths of those innocent youths must be handed over to the Afghan Government’. Mr Karzai’s office elaborated: ‘International forces entered the area and killed ten youths, eight of them school students inside two rooms in a house, without encountering any armed resistance’.

The local headmaster, Rahman Jan Ehsas, told The Times that ‘seven of the children were handcuffed before they were shot. A local farm labourer and a shepherd boy were also killed’.
Although (inevitably) a Western official commented that ‘there’s no doubt that there were insurgents in there, and there may well have been an insurgent leader in the house’, he added: ‘But that doesn’t justify executing eight children who were all enrolled in local schools’.»

http://worldreports.org/news/257_operation_stillpoint_to_destroy_america_stopped

Hvorfor ble denne groteske krigsforbrytelsen begått ? For å provosere afghanerne til økt våpenmotstand slik at Brzezinski’s voldsspiral holdes varm slik at TV2 og Aftenposten skal kunne rapportere om «økt motstand fra Taliban, Obama ber Stoltenberg om hjelp i Afghanistan ved å sende flere soldater» ?

Tror norske politikere og journalister ennå at NATO-soldatene i Afghanistan er sendt dit av godhjertede makthavere for å bedrive brønnboring og helsestasjoner ?

kaotiker
kaotiker
12 år siden
Svar til  Freemind

Hvilken konspirasjonsteori skulle det være?

Mono Montana
Mono Montana
13 år siden

Kan ikke si at jeg beundrer noen av verdens ledere. Ang Ahmadinejad, Chavez og Morales har de ikke noen lett oppgave. Men de er tøff nok til å sette seg opp mot den vestlige verden.
Det rare er at når disse slenger med leppa blir det tatt som en alvorlig trussel, mens når en vestlig politiker gjør det samme, blir det betraktet som en forsnakkelse.

Det er veldig lett for oss å kritisere andre kulturer og deres styresett, og det snakkes om at enkelte land ikke er samarbeidsvillig. I mange tilfeller går dette samarbeidet ut på å akseptere lover og regler fra den vestlige verden, eller sagt på en annen måte «frivillig tvang»

Kritikken av Iran, kommer stort sett fra land som ikke er i stand til å feie for egen dør. Burde ikke USA feks gjøre noe med sin egen krimminalitet og fattigdom.
Merkelig nok er det land som er rike på naturressurser som får vestlig demokrati tredd nedover ørene, og vil de ikke! bruker man bomber og kuler til å overtale dem.
Man kan lure på om det er atombombe og regime man vil til livs, eller om den egentlige grunnen er oljereservene man vil ha tak i ?

Egentlig er vel faren for at Nord Korea vil bruke atomvåpen større, en at Iran vil anvende et slikt remedie. Saken er vel heller den, at dersom Iran får A-våpen blir det umulig for andre nasjoner å ta kontroll over oljereservene!

Blir ikke forundret om vestlig konspirasjon fra myndighetenes side vil omfatte Venezuela, Bolivia og Equador som terroriststater og fare for verdensfreden.
Felles for disse landene er at de har kjeppjaget vestlig kapitalisme ut av landene, og de sitter på enorme mengder av naturressurser. Ingen av disse landene vil underskrive på agenda 21 fra FN, og overlate sine ressurser til den vestlige verden.

Venezuela har olje, det har også Eqator, men de vil la den ligge. Bolivia har verdens største forekomst av Litium som er en viktig ingrediens i den nye grønne teknologien, samt enorme mengder naturgass som befinner seg nær grensen til Paraguay, hvor Bushfamiliens tilfeldigvis har en kjøkkenhage på 400 000 mål, med rettighet over verdens største vannreserve.

Paraguay er jo også et populært sted for krigsforbrytere og økonomiske kjeltringer. Store deler av den globale eliten har skaffet seg jordflekker i sørlige del av Søramerika, og vil vel samles der dersom den nordlige halvkule blir radioaktiv. Det er også et Haarp anlegg i Peru (Jicamarca)

Er det en tilfeldighet at NATO og USA globalt utplasserer sine baser i nærheten av naturressurser?
Mulig jeg er litt konspiratorisk, men når vi oversvømmes av tilfeldigheter daglig, blir spørsmålet om det egentlig er tilfeldig!

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  Mono Montana

OAJ, du har så rett så rett. Naturressurser tiltrekker seg USAs mørke maktelite (de som camper i Bohemian Grove) og alle deres nyttige idioter hvorav mange blir kvalme av det de må være med på med de færreste klarer å komme seg ut for å fortelle verden hva som egentlig skjer i USA/CIA/NATO-regi. Her er et unntak: Confessions of a Covert Black Ops Agent.

Denne mannen har ikke noe behov for å dikte opp eller smøre på, virkeligheten er ille nok som den er, og selv hadde han sikkert ønsket at den var bedre…:

«Confessions of a Covert Black Ops Agent

Meaning, you can get away with anything, nothing is illegal because no one knows about it, or the few who do are either in on it or have a vested interest in keeping quiet. Whether you’re runnin’ guns, weapons, drugs, gold, diamonds, women, children, it just doesn’t matter. As long as the old guard gets their resources, it’s all good. And in the end, it’s all about power.

The people who really run this planet know that natural resources (oil, water, coltan, cobalt, etc.) are the key. The «War on Terror» is just a front for a geo-strategic resource grab on a massive scale. Even the wars in Northern Africa are all about exploitation of resources. Once the good ole CIA boys at Bechtel did their NASA satellite studies of the Democratic Republic of Congo’s (DRC) mineral resources and discovered that it was the «richest patch of earth on the planet,» all hell broke loose! They figured out that the DRC has 80% of the world’s coltan, among many other vital resources. Without coltan, you can’t have any technology that requires a computer chip: computers, cell phones, satellites and weapon systems, of course. So Bechtel, the CitiBank boys, the World Bank, IMF and various covert elements have been supplying brutal regime after brutal regime in the region. Well over four million and counting have died there.

Same thing with oil in the Middle East.

Do you think they really give a shit about Iraqi freedom?
We worked hard to make you believe that, but c’mon, they don’t give a shit about the Iraqi people. They’ve killed about a MILLION of them! And that’s NOT an exaggeration! They sure as hell give a shit about Iraqi oil though.

They also care about Saudi oil, and have a nice deal with a dictatorship that brutally oppresses their people. If freedom and democracy are the issue, how about freeing the Saudi people? Why do you think 15 of the 9/11 terrorists came from Saudi Arabia? We support a regime that oppresses those people. We support them because they cooperate on the oil front. So, why strike back at them? Let’s hit Iraq. They don’t give us any oil – let’s get’em!
If you look at the history of covert special operations, it’s all about securing a piece of land that has some valuable resource. Once the resource is identified, special ops figures out the most efficient way to suppress or extinguish the population that is unfortunate enough to live near it.

Then the big companies come in, from the United Fruit Company to the Bechtels and Halliburtons of the world. That is the way it has been and still is, from John D. Rockefeller and Allen Dulles right through Kissinger, Bush Sr. and Cheney. Millions of innocent civilians have been slaughtered. Let me repeat that: Millions of innocent civilians have been slaughtered. And I’m not kidding you. These are evil motherfuckers and they are no friends of ours. These things don’t have anything to do with protecting the US people or standing up for freedom and democracy. They don’t give a shit about the average American.»

http://theuniversalseduction.com/articles/confessions-of-a-covert-black-ops-agent

Balle Clorin
Balle Clorin
13 år siden

En artikkel etter min smak: saklig og ganske nøytal i språkbruken.

The Grand Chessboard har blitt fulgt opp av mange bøker og tanker, blant annet «The Project for The New American Century». Her er dokumentaren til boken:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3776750618788792499&ei=nzFXS4GbE8Ku-Aaxwtz8Dg&q=new+american+century&hl=en&emb=1

I Boken «Confession of an Economic Hitman» fortelles det om hvordan det opereres for å få kontroll over et land. Her er dokumentaren, med hovedpersonen selv.

http://video.google.com/videoplay?docid=808526880666247652&ei=CDJXS6-uCIKf-AbJkdCKCQ&q=confession+of+an+economic+hitman&hl=en&emb=1

Det er riktig som det sies i en kommentar over, USA går der det er naturressurser. De trenger olje, og importerer i dag mellom 70 og 80 % av oljen. Når vi vet at det stadig finnes færre store oljefunn, har olje blitt en knapphetsfaktor. Vi vet også at det kreves energi for å skape vekst, og alle land ønsker dette, blir det kamp om ressursene. I følge dokumentaren «End of Surburbia» har man i dag ikke nok energi til å erstatte dagens infrastruktur med en ny en. Dette er et gigantproblem for de som baserer sin produksjon, oppvarming og lys på energi fra olje og gass.

I disse dager auksjoneres det ut flere oljefelt i Irak. Lurer på hva irakerne selv synes om dette. Lurer også på hvor pengene tar veien? Jeg har mine mistanker om at irakerne får se svært lite av disse, om noen i det hele tatt. Det er ikke med begeistring jeg ser norske selskaper er med i budrundene. Jeg synes det er rart norsk presse ikke selv har stilt seg disse spørsmålene. Nei, forresten, jeg synes ikke det er rart likevel…

Pateox
Pateox
13 år siden

“order out of chaos”(splitt og hersk)» –

Order out of chaos = Orden ut av kaos. Splitt og hersk = Divide and conquer. *Betydningen blir helt anderledes, så følte jeg måtte kommentere på det, værtfall med tanke på det var i artikkelen ;).

Foresten : Jeg ser at folk føler man skaper mer paranoia og frykt for og ta det eksemplet ; Jeg føler det er litt feil det du sier der, det går endel på hvordan man ordlegger seg og hvordan hensikter man har bak det man sier. For jeg prater med en endel antall ukjente mennesker nesten værdag som har hørt mye om dette, eller som viser stor interesse for det. Imed at ikke alle er blitt inndoktrinerte i «Samfunnet av frykt» selvom mange lever i den boksen såklart. Men poenget mitt er uansett at vi burde ikke stoppe og prate og diskutere/spekulere/informere om dette, for det er så sinnsykt mye og prate om, man trenger ikke starte en samtale med : Viste du at W.H.O vil utslette 80% av jordens befolkning ?. Det vil bare bli sett på som «drøyt» osv. Man må velge de mer «lette» temaene, hvor bevisene for misbruk osv er så store at de må bare åpne øynene rett og slett.

Jeg syntes folk «våkner» vær dag, men er det rart i når man har snakket om NWO osv så lenge, og mange har blitt kallt gale etc. Og nå kommer dem og pusher det akuratt som alle har sagt.

Stå på Armin og Alle andre Truth seekers :)

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Her er en liten oversikt over president Obama’s overordnede.

USA styres som det er pekt på i artikkelen av en hemmelig regjering, bestående av ”lag på lag” med inngrodde makstrukturer som ikke tåler lys, noe a la trollet i eventyret. Her er noen av de viktigste skjulte maktinstansene som Obama må forholde seg til:

– CFR (The Council of Foreign Relations, etablert av Rockefeller-klanen i 1922. Mange amerikanske presidenter og ikke minst president-rådgivere har blitt rekruttert herfra. Obamas kone Michelle er medlem av The Chicago Council on Global Affairs, som er en del av CFR)

– CIA, en viktig edderkopp innenfor amerikansk maktutøvelse og maktmisbruk

– Malteserordenen, The Sovereign Military Order of Malta (SMOM); Vatikanets ene militære fløy. Svært mange mektige menn innenfor USAs militærvesen, etterretning og næringsliv er SMOM-medlemmer, kalt Knights (Riddere). The Knights of Malta er navnet på SMOM som benyttes av innvidde i det daglige. (Professor ved Universitetet i Oslo, Janne Haaland Matlary er forøvrig ”dame”, dvs. kvinnelig medlem i SMOM. Dette er nok en av årsakene til at betydningen av hemmelige selskaper for historiens gang og maktutøvelse holdes utenfor pensum i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, som bestyres av Haaland Matlary med jesuittisk jerndisiplin.)

– Jesuitt-ordenen; Vatikanets andre militære fløy. Georgetown University i Washington DC er et viktig arnested, for ikke å si «rottereir» for jesuittene i USA og deres infiltrasjon og maktutøvelse i det amerikanske samfunnet. Bl.a. har jesuitten Michael Chertoff makten i det skremmende maktorganet Departement of Homeland Security (som bl.a. bestyrer FEMA Camps, USAs GULag infrastruktur, hva den nå ev. er tenkt benyttet til)

– Vatikanet med sine to paver; «Den Hvite Paven” og ”Den Sorte Paven”, jesuittgeneralen som er Vatikanets og dermed den katolske kirkens virkelige overhode. At jesuittene er så frekke å fronte sin orden bak Jesu navn når de i praksis står for de motsatte verdier av hva Jesus forfektet, viser deres sanne natur; hykleri, løgn, svik, drap, bedrag og onde gjerninger er deres fremste kjennemerker. Vatikanet har nå 2 sorte paver; «2 generaler»: Den nye frontfiguren Adolfo Nikolás og den gamle satanisten Peter-Hans Kolvenbach. (For mer info om den onde Kolvenbach og hans ugjerninger se f.eks. http://www.vaticanassassins.org eller http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/11-september-den-virkelige-historien/ )

– The Comittee of 300.
Se f.eks. “The conspirators hierarchy – The Committee of 300” som kan leses fritt her:
http://www.scribd.com/doc/3272600/Dr-John-Coleman-The-Conspirators-Hierarchy-The-Committee-of-300

– The Club of Rome.

– Illuminati; det hemmelighetsfulle globale brorskapet som bl.a. kontrollerer en stor del av verdens sentralbanker, bankvesen, farmasiindustri og media (TV-stasjoner og aviser). Illuminati har også stor innflytelse over det amerikanske rettsvesenet og det globale frimurervesenet.

– Bilderberg-gruppen; «den skjulte verdensregjeringen», hvor Henry Kissinger har vært en toneangivende drivkraft i mange år. Det hevdes at Obama var en hemmelig snarvisitt innom Bilderberg-møtet i juni 2008, som ble arrangert i USA, litt utenfor Washington DC. Denne påstanden ble ikke tilbakevist av Obamas kontor.

– Rockefellerne, under ledelse av David Rockefeller, still going i en alder av 94 år. Rockefellerne er en av de 13 viktigste Illuminati-familiene, og har trukket i mange tråder bak USAs hemmelige regjering de siste 50 årene. I denne tiden har Rockefellerne hatt to fryktinngydende ”dobermannpinchere” for politisk maktmisbruk og renkespill. Den ene er Henry Kissinger, bl.a. kjent for mottoet ”The illegal we do at once, the unconstitutional just takes a little more time”. Den andre er Zbigniew Brzezinski.

Obama har knyttet sin mentor Zbigniew Brzezinski til seg som ”sikkerhetspolitisk rådgiver”. Var dette motivert utifra et ønske ”om å gi noe tilbake til ZB etter alt han har gjort for Obama inkl. adgang til presidentstolen” («payback») eller kanhende motivert utifra mottoet ”keep your friends close and your enemies even closer” ?

JFKs svar på å ha fått mafiaen til å hjelpe ham til makten var å iverksette en klappjakt på ”organised crime” i regi av sin bror justisminister Robert.

For at rettferdigheten omsider skal skje fyldest i USA bør vel Obama nå iverksette en klappjakt på nasjonens største kriminelle som ennå er på frifot: George H.W. Bush, Dick Cheney, Henry Kissinger, Alan Greenspan, Henry Paulson osv.

En indikasjon på at dette kan være i gjære er at Obama den 16. desember 2009 ved å signere Executive Order 13524 ga INTERPOL full immunitet for å etterforske korrupsjon og andre forbrytelser innenfor USAs statsapparat ! Et nødvendig håndgrep for å komme rundt det hyperkorrupte og
Illumiminati/frimurerstyrte amerikanske rettsapparatet, som ikke var i stand til å foreta et eneste relevant forhør, for ikke å si pågripelse, etter 11. september 2001.

It’s time to start kicking ass; ”Go Barack, Go !”
http://i49.tinypic.com/2pt5bbp.jpg

Thor
Thor
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Takk Hans for linken til boken (committee of 300):) Utrolig at vi lar oss styre av galninger..(kommet til side 42)

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Tror ikke vi skal ønske alt for mye velkommen dette Internpol engasjement med ‘full immunitet’. En bør se litt på historien til denne ‘institusjon’

The ‘International Conference of Rome for the Social Defense Against Anarchists’
http://www.cas.sc.edu/socy/faculty/deflem/zwildbeasts.htm

Må tro hvem som blir kalt ‘anarkist’ i dagens bilde? Armin med megafonen sin?

De komme ikke til å ta en eneste korrupt politker av betydning. Det er bare skalkeskjulet og unnskyldningen, fordi de skal være klar til å ta ut demonstranter i USA (når de finner ut at de har blitt lurt ennå en gang – av Obamas demagogi), slik at det amerikanske politi slipper å bruke makt mot sine egne folk, hvilket mange av dem vil ha problemer med……….

Kissinger sa for lenge siden at en dag vil internasjonale politistyrker innta Los Angeles.

Obama Surrenders U.S. Sovereignty: His INTERPOL Executive Order
http://www.resistnet.com/forum/topics/obama-surrenders-us-9?page=1

Sosialist sionistene strammer grepet med dette…..

ArneLo
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Det ser ut til at psykopatene begynner å bli nervøse for all sannhet som flytter rundt:
1. Government might ban conspiracy theorizing.
This means that you are not allowed to ask any questions. You must believe everything that is represented to you how it is without asking any questions you must believe the government, if you do ask questions you will be jailed? This is bizarre.

2. Government might impose some kind of tax, financial or otherwise, on those who disseminate such theories.

Barack Obama’s regulatory czar, Cass Sunstein: Ban conspiracy theories

Mike Cechanowicz
Skribent
13 år siden

En flott og ryddig artikkel fra din hånd Armin. Verden styres av psykopater, det er det ingen tvil om. Neste steget er å sette fokus på løsninger. Stå på. Ditt forfatterskap blir bedre dag for dag.

ye
ye
13 år siden

Belysningen av Brzezinski’s rolle i politikken er viktig. Veldig bra, Armin.

Her er noe mer som peker på hvilken påvirkning han har på verdenspolitikken og som hans sønn Mark er iferd med å etterfølge:

Pope John Paul II was close friends with Zbigniew Brzezinski, the Polish-born national security adviser to President Jimmy Carter, partly because both had a common Polish heritage (though this caused the Soviets to suspect the Vatican of «fixing» the election of Karol Wojtyla, which occurred during the Carter presidency).

Similarly to John Paul and Brzezinski, Benedict and Kissinger are close in age and were both born in Bavaria (a Jew, Kissinger and his family fled Nazi Germany before World War II).

In recent years, other figures invited to share their expertise with the Holy See have included Paul Wolfowitz, a former President Bush adviser and now president of the World Bank; Michel Camdessus, the former director of the International Monetary Fund; American economist Jeffrey Sachs and
Hans Tietmeyer, former governor of Germany’s central bank.

http://www.redicecreations.com/article.php?id=75
http://www.ncregister.com/site/article/1370/

Two of the most respected figures in American foreign policy are Zbigniew Brzezinski and Brent Scowcroft — both former National Security Advisors under markedly different administrations.

In «America and the World» they dissect, in spontaneous and unscripted conversations moderated by David Ignatius, the most significant foreign policy challenges facing the U.S.: the Middle East, Russia, China, Europe, the Developing World, the changing nature of power in a globalized world, and what Brzezinski has called the «global political awakening.»

http://asp.newamerica.net/publications/books/america_and_world

Atlantic Council president and CEO Frederick Kempe interviewed Zbigniew Brzezinski, former National Security Advisor to President Jimmy Carter and a member of the Atlantic Council International Advisory Board, for Freedom’s Challenge, a publication commemorating the 20th anniversary of the fall of the Berlin Wall.

Important contributions by the Council include:
-identifying and shaping responses to major issues facing the Atlantic Alliance and transatlantic relations;
-building consensus on U.S. policy towards Russia, China, Japan, Korea, and Taiwan;
-promoting balanced responses to growing energy needs and environmental protection;
d-rafting roadmaps for U.S. policy towards the Balkans, Africa, Cuba, Iraq, Iran, and Libya;
-engaging students from across the Euro-Atlantic area in the processes of NATO transformation and enlargement

http://www.acus.org/new_atlanticist/zbigniew-brzezinski-end-cold-war

Mark Brzezinski.
At age 37, the son of Jimmy Carter’s national security adviser, Zbigniew Brzezinski, Mark is himself a veteran of the Clinton White House National Security Council. Today, he’s a lawyer in Washington, D.C., and he spends much of his time hammering out a future foreign-policy platform for his party.

http://www.newamerica.net/publications/articles/2003/soon_the_dems_will_be_forced_out_of_hiding

The New America Foundation

Hvem finansierer denne stiftelsen (årlige bidrag):
$1,000,000+
The Rockefeller Foundation
$250,000-$999,999
The Ford Foundation
The Bill and Melinda Gates Foundation

http://www.newamerica.net/about/funding

Boken som anbefales av New American Foundation i likhet med «America and the World» med Zbigniew Brzezinski og Brent Scowcroft:

«The Second World – Empires and Influence in the New Global Order »

http://asp.newamerica.net/publications/books/second_world

Her er planen for neste skritt for opprettelsen av NWO ved union av EU og USA, januar 2010:

Forging a Strategic U.S.-EU Partnership

http://www.acus.org/publication/forging-strategic-us-eu-partnership

J.Johansen
Skribent
13 år siden

Jeg mener å ha lest et sted at i sin ungdom før han fikk den anseelige alder å kunne bli pave, så jobbet pave Johannes Paul for I.B. Farben som selger …….Vi vet jo hvilken rolle de spilte under andre verdenskrig, og hvem som stod bak dem..

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Var det ikke giftgass av type Zyklon B som unge Karel Wojtyla (senere Pave Johannes Paul II / Pope John Paul II) drev og pushet til nazistene ?

Pave Johannes Paul var «nær venn» av Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, George H.W. Bush, Bill Clinton osv.

Her er et bilde fra Karel Wojtyla’s begravelse: http://www.smh.com.au/ffximage/2005/04/07/8snap_pope_wideweb__430x261.jpg

Jeg ser få katolikker på første rad, men desto flere satanister…

BelzeBob
13 år siden

Zyklon B var et desinfeksjonsmiddel. Som ble brukt ikke bare i Nazi-Tlyskland, men over hele Europa.

Man kan riktignok varme opp Zyklon B pulveret og lage blåsyregass, men mye mer effektive giftgasser var tilgjengelige allerede i første verdenskrig.

Naziene brukte Zyklon B for å holde leirene rene. Ikke for å drepe noen. Tvert imot. (Yes, Zyklon B ble bestilt fra et Amerikansk firm

Balle Clorin
Balle Clorin
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Om Zyklon B får de som kan det strides.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B

I følge boken «Fredikstad Syndromet», skulle det på DE-NA-FO-fabrikken produseres Zuklon B, ikke bare for tyske konsentrasjonsleire, men også for en som skulle opprettes utenfor Fredrikstad. Pga sabotsasje ble ikke dette noe av, men sabotørene ble tatt, drept og i media uthengt som nazister. Boken følger pengene, for enorme verdier ble ført ut av landet av de som skulle lede produksjonen av Zyklon B. Siste stoppested i boken er Vatikanet…

Det skal legges til at boken er en blanding av fiksjon og virkelighet, men utgangspunktet for historien er sann.

evilbug
evilbug
13 år siden

Jeg velger å holde sionister, jesuitter og annet ute, og gjør dette enkelt.
Den vestlige »eliten» bør innse at folk gjerne vil leve i sine respektive suverene land, og at den veien de har tatt ikke bærer frukter. De er selv skyld i at Iran har blitt som det har blitt, med allt det sviket de har påført dette landet. Og nå forsøker de selvsagt å ta Iran tilbake med enda mer svik, innfiltrasjon og intervensjon.
Denne »eliten» kan umulig tenke særlig langt frem, når den dagen kommer, at dagens motstandere av presteregimet forstår at de har blitt lurt til å revolusjonere – med deres eget blod til spille. Rundlurt av agenter.
Vel.. de trenger vel ikke tenke så langt frem muligens, siden de har slike »fantastiske planer» for oss alle.
Hvis »eliten» virkelig var ute etter en forandring i Iran, hvorfor ikke invitere dem med på forskjellige forskningsprogrammer osv, istedet? Hvorfor ikke la dem lage sin egen modul til ISS, eller bidra med den planlagte Marsreisen? Dere vet; vise frem håndbaken og forsikre om at vi faktisk greier å la Iran få være i fred. Vise litt respekt. Når man viser respekt, får man gjerne det samme igjen, og da får jo Irans prestestyre ingen grunn til å knuge folk lenger. Det vil gå opp i røyk helt av seg selv. Det er egentlig så jævlig enkelt.
Man får de vaffal ikke på gli hvis man skal lage trøbbel for dem stadig vekk, med infernalskt heslig maktsyke og blodtørst som grunnlag..

Kjetil S
13 år siden
Svar til  evilbug

Angående Iran, Chavez mener tydeligvis at USA ved bruk av HAARP skapte jordskjelvet i Haiti som en «test». Det virkelige målet er å ødelegge Iran, og så okkupere det…

Den opprinnelige artikkelen er fjernet, men her er et cache fra google:

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2F74.125.113.132%2Fsearch%3Fq%3Dcache%3AcTKGLoe2ilIJ%3Awww.vive.gob.ve%2Finf_art.php%253Fid_not%253D15428%2526id_s%253D6%2526id_ss%253D2

Kjetil S
13 år siden
Svar til  Freemind

For å være helt ærlig, jeg er jammen ikke sikker på om HAARP faktisk KAN lage jordskjelv. Jeg er åpen for at det er mulig, men samtidig noe skeptisk. Noe som kanskje er sunt, ikke vet jeg.

Det jeg VET er at OM det er slik at denne teknologien eksisterer, kan man være sikker på at det er i de klandestine miljøene i USA den er tatt i bruk. Og da er det nesten 100% sikkert at det ikke er for fredlige formål. Og at det ikke finnes noen betenkeligheter med å slakte ned en halv mill mennesker eller så, om ikke mer, for å oppnå sine mål. Og om målet er Iran, ja da synes jeg synd på det iranske folk. Virkelig!

LunaLuma
LunaLuma
13 år siden
Svar til  Freemind

Er det persisk oversatt til latinske bokstaver? Eivallah… noe med Gud?

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Freemind

Er det persisk? I så fall hva betyr det?! :)

lyset
lyset
13 år siden

Vel når skal vi de «illuminated» folk begynne og spre dette på alvor da armin? Logg deg på youtube =)

Neo
Neo
13 år siden

På bildet i artikkelen ser Obama ser ut som Tittentei etter en sydentur ;)

Neo
Neo
13 år siden

ALLA VILL TILL HIMLEN

kan du inte byta ut ditt namn så byt planet
du kan bli en stjärna som dom aldrig kan ta ner
tänk att hänga högst där uppe, titta ner på folk å le
ja vill du vill

en lycklig människa vet aldrig om på vem han slår
han vet att spegeln är den bästa vän han nånsin får
han tittar en gång till å john wayne har blivit 2
ja vill du vill
alla vill till himlen å åka limousine förstås alla vill till himlen till himlen

å jesus gick på vattnet det e nått visst me den iden
med 2 tomma händer byggde han sin månraket
en enkel man som du å jag fast med något bättre maneer
ja vill du vill
alla vill till himlen å åka limousine förstås alla vill till himlen till himlen
alla vill till himlen å åka limousine förstås alla vill till himlen till himlen

du köper din väg till himlen
du betalar kontant i himlen
du köper din väg till himlen

kan du inte byta ut ditt liv så byt kanal
lyckan bytes ut lika lätt som ideal
alla vill till himlen å åka limousine förstås alla vill till himlen till himlen

Neo
Neo
13 år siden

JAG ÄR EN IDIOT

Jag kom hit ner till jorden en kall natt i mars
Jag kom från ett land där du också vart
Jag ställde mig i ledet och DOM sa så här:
Nu lämnar du oss aldrig det här blir ditt livs sista färd

Inga änglar sjöng den natten när jag började gå,
en kugghjulspojke utan mål
Hand i hand gick vi lika rädda allihop
Ibland försökte vi prata men oftast blev det bara något ord

Jag är en av alla människor i vårt land
Jag bär en sten på väg mot ingenstans
Jag är en av alla människor i vårt land
Jag är naken, du ser rakt igenom mig

Det är så många människor som fallit där jag gått
I den eviga vintern har jag begått så många brott
Alla skuggor längs vägarna är människor jag mött
Alla de som jag lämnat när de legat i diket och förblött

Jag är en idiot som aldrig förstått
att förråda en vän är det värsta av brott
Jag skrattar inte längre, jag mår illa när jag ler
Jag lämnade dig till vargarna och bara gick min väg

Jag är en av alla människor i vårt land
Jag bär en sten på väg mot ingenstans
Jag är en av alla människor i vårt land
Jag är naken, du ser rakt igenom mig
och mina ögon

Nu har snön täckt över alla mina spår
Jag går inte längre där ni andra går
Jag har skurit av min tunga, ni skulle ändå inte förstå
Jag har byggt en mur omkring mig, nu står jag här och ser på

Jag är en av alla människor i vårt land
Jag bär en sten på väg mot ingenstans
Jag är en av alla människor i vårt land
Jag är naken, du ser rakt igenom mig

Jag är en idiot…

Jag är en idiot…

Jag är en idiot…

En idiot…

Neo
Neo
13 år siden

Håper det er ok med litt rock’n roll på morgenen ;)

http://www.youtube.com/watch?v=A_VDeZRIzKg

« Forrige artikkel

HAARP et geofysisk våpen

Neste artikkel »

Nyhetsspeilet TV: Fakkeltog mot Pelsnæringen