/

Zbigniew Brzezinski – krigsguden fra Washington

7.4K visninger
11 minutter lesetid
74

I den TV-siviliserte vestlige verden eksisterer det en falsk tro på at en president har makt i 8 år. Man tror at en hvilken som helst “American dreamer” fra gata kan bli valgt over natta til å regjere verdens ledende og maktstrebende militære imperium på egen hånd, som øverste beslutningstaker.

Det er som regel de som ser på Oprah, ser på MTV, reality shows, Idol, America Got Talent og “Are you smarter than a fifth grader” som opprettholder dette falske virkelighetsbildet, og   “vi-velger -vår- stjerne” demokrati, der hvem som helst kan oppfylle sine drømmer, og hvor  til og med svarte mennesker kan bli president.

Disse menneskene tror verdensbefolkningen håndteres med nye og rene, blodfrie hender,  etter at én leder går av og en ny mann klatrer opp på tronen.

Hvordan hadde du reagert om du fikk vite at presidentene i USA har vært styrt av en skyggeregjering? Og at enkelte har stått bak hver president som har blitt valgt?  Ville du da reagert som om en president satt med makten i 50 år?

Det er på tide å reagere. Våkne opp til den virkelige verden hvor politikere er profesjonelle løgnere, klovner, et midlertidlig ansikt å skylde på for de grådige katastrofe-kapitalistene. De som arbeider i skyggene og som forsøker å innføre en sosialistisk totalitær verdensorden hvor menneskets oppgave i livet er ” å shoppe til hjertet stopper”,  i håp om å konsumere oss ut av finanskriser, hjelpe jordskjelvrammede HAARP-ofre, betale skatt for luften du puster ut, eller for krigen som koster halve nasjonens skatteinntekter.  Slik øker private foretningsmenn sin formue og makt slik at de kan regjere over de mange, mens majoriteten av samfunnet dopes ned på fryktelige terrorhendelser, triste nyheter, blodbad et eller annet sted i verden,  kontrollerte klimakatastrofer, og biologisk krigføring .  Noen av mange teknikker for å paralysere oss til å underkaste oss blind tro på våre nye guder i Washington som vi ber til om å få være i fred  i vårt lille hjørne i verden, og om å skjerme og beskytte oss så vi kan leve i våre komfortsoner på sofaen i fred og trygghet fra alt det onde som skjer i resten av verden.

Fra intervjuet: “In an area of east from Suez to west of Sinjan, to south of Russia, to south north Kazakzthan down to the Indian Ocean there is a population of 600 million. And i am now sad to say, that we are the principle protagonists”

Vær forsiktig med å la deg lure av det sleipe gliset til Brzezinski. Mannen er tvers igjennom ond. Han er en menneskehater, massemorder, og en depopulasjonsist. For han er mennesker statistikk og tall, og et virus som vokser ut av kontroll.

Bak store geopolitiske maktskiftene er dette slangemennesket en vanlig mistenkt.

Videolenke: http://www.youtube.com/watch?v=bfikRg2jE6o

Zbigniew Brzezinski har vært en skyggekriger bak presidentskapet i over 50år. En krigsforbryter som var “National security advisor” for president Carter og  idag jobber han som seniorrådgiver for Obama. Han var med på å starte Trilateralkommisjonen på femti-tallet, og har siden vært en pest og plage for planeten han er født på.

Obama er farligere enn Hitler. En hel verden forguder mannen, noe som gjør det vansklig for mennesker å si nei til USA's endeløse kriger. USA trengte en klovn for å distrahere oss fra Bush/Cheyney administrasjonens faenskap. Obama er kun et ansikt uten makt. Brzezinski er hans mentor.
Obama er farligere enn Hitler. En hel verden forguder mannen, noe som gjør det vanskelig for mennesker å si nei eller kritisere USA's endeløse kriger. USA trengte en trendy klovn for å distrahere oss fra Bush/Cheney administrasjonens faenskap. Da CFR-Obama ble valgt glemte en hel verden den urett USA daglig gjør.

Zbrenskiew tok sine ordre fra prins Bernhard av Nederland som styrte Bilderbergruppen, og David Rockefeller som etablerte CFR(Council on Foreign Relations).
Disse gruppene er i virkeligheten ansvarlige for første og andre verdenskrig. Folk flest tror de vi ser på TV styrer vår verden, men det er de du aldri ser som har absolutt makt. Disse hemmelige nettverkene av grådige og rike industrialister trengte å skape kriger, “order out of chaos”(splitt og hersk) som det står på dollarseddelen, slik at verden ville gå lei krig og tap av millioner av mennesker og et livsnødvendig behov for fred og samhold ble mer ettertraktet enn  Jesu gjenkomst. Resultatet ble en verdensregjering gjennom de forente nasjoner; FN.

Prescott Bush(CFR medlem og Skulls & Bones) bestefaren til den den siste bushie, har lenge vært den ukjente støttespilleren til Hitler og Sovjetunionen.

Prescott finansierte Hitler med millioner fra Bank of Harrimans på 20tallet,

Brzezinski tok over jobben til Hitler og Mussolini, og sammen med Henry Kissinger var deres oppgaver  å destabilisere Sovjet og skape en ny verdensfiende.

Hitler ble beordret til å antenne “Reichstagsbygningen”  for så å peke  på kommunistene. Historien gjentok seg da George Bush jr. måtte sitte i et klasserom å lese en bok opp ned den 11 september, i det han fikk beskjeden hvisket i øret; “Its been done”

Ganske ironisk at den amerikanske regjering hjalp fienden å unnslippe ansvarsforfølgelse for sitt teknologiske bidrag til menneskeutslettelse. Operation Paperclip la grunnlaget for den kalde krigen. USA finansierte Hitlers forskningsprosjekter; de skulle på ingen som helst måte falle i hendene på Sovjet.

Brezinski sin oppgave var å lage et grønt belte rundt Sovjetunionen etter nazismens fall for å holde våpenfabrikkenes hjul i akselerasjon. Han var med på å danne et fiendtlig bilde rundt Sovjet slik at et NATO kunne bli opprettet som en forsvarsallianse mot den røde armé. USA angrep Sovjet med “falsk-flagg” krigføring via Mujahedin og Taliban i Afghanistan som Brezinski bevæåpnet og overlot til Osama Bin Laden,- som var CIA’s agent under navnet “Tim Osman”.

Mr.Z og Tim Osman(Osama bin laden) i Afghanistan 1979. En av Usa's mange proxy-kriger.

Sovjetunionens fall var planlagt før det ble iverksatt. USA trengte en ny verdensfiende da Sovjet falt i 1991. Iran ble valgt til denne oppgaven i 1953 da den demokratisk valgte statsministeren Mossadegh ble kuppet av CIA og MI6. Kledd som pro-Mossadegh tilhengere, tente de på kinoer, kafeer og mosker for å mobilisere store folkemengder ut på gatene for å demonstrere mot Mossadegh.

Iran ønsket å nasjonalisere oljen, dette nektet Winston Churchill som mente at fortjenesten og overskuddet skulle komme briter på en cafe i London til gode og ikke det iranske folk. Shahen ble innsatt og Iran var under diktatorisk monarki i 30 år med CIA trent hemmelig politi (SAVAK) som torturerte og drepte sine fiender.

Zbrenskiew og Henry Kissinger var involvert i 1979 revolusjonen da de igjen kuppet shahen og innsatte Ayatollah Khomeini som var en større diktator enn sin forgjenger. En ny verdensfiende var født og islam var utpekt som den store stygge skjeggete ulven.

Zbrenskiew og Donald Rumsfeld ga Saddam Hussein kjemiske våpen i 1980.
Ronald Reagen hadde beordret Saddam til å angripe Iran noen få måneder etter den islamske revolusjonen. Iran måtte tape, og en krig var med på å gi Khomeini  fotfeste i landet. Folk flest har idag en oppfattning om at alle i Iran ville ha islam, dette er feil. Revolusjonen begynte å blomstre i 75-76 og de fleste revolusjonære var marxistleninister, sosial-demokrater og anti-imperialister som mente at vesten hadde spist Iran fra insiden og at shahen var en nikkedukke for Israel og USA.

Donald Rumsfeld og Mr.Z møter Saddam i 1983 for å overlevere masseødeleggelsesvåpen. Saddam drepte flere hundre tusen kurdere og iranere med sennepgass, uten at den vestlige verden reagerte som da Bush anklaget Saddam for å ha masseødeleggelsesvåpen i 2003.

Ronald viste at en krig ville stoppe den demokratiske utviklingen i Iran. Han beordret Saddam til en krig mot Iran som varte i 8 år. For Khomeini var det en drømmesituasjon, han erklærte alle motstandere av regimet som spioner fra Irak og slo ned all motstand.Den islamske republikken levde videre i 30år før revolusjonens barn strømte ut i gatene i 2009 for en omkamp mot de uønskede kreftene som undertrykker iraneres frihet med relgiøs overbevisning som det politisk korrekte.

Iran-Contras skandalen handlet om våpensalg mellom 2 fiender i strid med hverandre. Opposisjonskandidaten Moussavi var involvert i våpenhandel med USA. Moussavi var veldig aktiv under revolusjonen og har vært med på å massakrere flere hundre tidligere av kongens offiserer.

Han var statsminister for Khomeini fra 1981-1989. Så trakk han seg ut av politikken i 20 år, før han kom tilbake som Irans nye redning på en hvit hest. Er denne mannen troverdig?

Ghorbanafir var en iraner i exil, en CIA-informant og personen som dro i de fleste snorer, foretok pengetransaksjoner og sørget for at Iran-Contras avtalen ble gjennomført. Han er av vesten hyllet som en veldig samarbeidsvillig venn, spesielt av Michael Ledeen, terrorisme-rådgiver for Pentagon på tidspunktet, og globalist. Det er av stor bekymring at moderate krefter i America med tilknytning til Ledeen’s “demokratiske instutisjoner” har vært en av Mir-Amir Moussavi’s valgkamp bidragsyter.

Moussavi erklærte valgseier i forkant av Ahmedinejad: en vanlig CIA-taktikk i land hvor de ønsker å “bytte ut” ledere, uten å gå til krig, men å engasjere folket til å gjøre jobben for dem. På denne måten var det vanskeligere for Ahmedinejad å telle opp stemmene sine og folk var allerede ute i gatene og feiret.

Valgfuskanklagelsene og opptøyene i etterkant har vært nøye planlagt av den øverste leder Khamenei. Det finnes muslimske frimurerlosjer og mørke sekter med tilknytning til Illuminati, og det er en stor mulighet for at Khamenei er en relgiøs fanatiker som på samme måte som vestlige religiøse fanatikere(kristen-dommedags-evangelister) og ultra-sionister ønsker en konfrontasjon mellom alle verdens nasjoner. Her settes profetene på prøve, et kappløp mot dommedag for å hente hjem sine messias, jesus eller el-madhi.

Når USA skarpet sin krigsretorikk mot Irak i 2003 begynte de å se mot Nord-Korea som en atomtrussel. I motsetning til Irak har de ikke olje, men kun gulrøtter og ginseng, og Iran var derfor et mer attraktivt bytte med store oljereserver. Iran ble i 2003 helt uoppfordret plassert i “ondskapens akse” av selveste massemorderen George Bush.

Ahmedinejad ble valgt som president i  2004 og inntok en rolle som østens Fidel Castro. Han talte mot sionistene, han nevnte Rothschild, og kritiserte USA for sin imperialistiske tankegang som har brent en halv verden de siste 100årene. Jeg likte denne mannen for hans mot og vakre ord mot de jeg anser som mine fiender idag. Han har aldri sagt “Wipe Israel of the map”; han har faktisk vært en veldig velformulert og høflig politiker som besøkte Colombia University, ville debattere Bush, har bedt om fred og forsoning med Israel og han ansatte Esfandiar Mashaei som sin første visepresident i juni 2009, noe som fikk den øverste leder til å reagere voldsomt og forlange hans avgang.

Sitatene som ikke var fiendtlige nok fra Illuminati og sionistenes side?

  • “Today, Iran is friends with the American and Israeli people. No nation in the world is our enemy.”
  • “No nation in the world is our enemy, Iran is a friend of the nation in the United States and in Israel, and this is an honor. We view the American nation as one with the greatest nations of the world.”
  • “The position that I have always taken is that Palestinians must continue to fight for their rights and the return of their land”
  • “No Iranian government official would ever acknowledge the Zionist regime (Israel). … We oppose the Zionist regime, but we have no problem with the people residing in the occupied lands.”

Denne revolusjonen kom på et tidspunkt hvor Israel og Usa har i flere år presset det iranske folk med sanksjoner etter sanksjoner, og opptøyene og volden mot opposisjonen var godt distrubert i vestlige medier iforhold til andre valgfusk som kun varte en dag i media. Mexico i 2008, og Afghanistan 2009.

Det kan hende Ahmedinejad faktisk vant valget. Det er også mulig at han tapte valget. Jeg tror ikke alt er så svart og hvitt, man må ikke være for Ahmedinedjad om man kritiserer Israel, England og USA’s innblanding i denne revolusjonen når de har vært det 2 ganger tidligere. Vi må se på gråsonene for å forstå hva som skjer nå. Det er utrolig komplisert. Kan dette ha vært planlagt for 60 år siden? The grand Chessboard boken til Brezienski omhandler nettop dette. Global amerikansk dominans i EURASIA. De har kuppet stater og skapt borgerkriger i over femti år over hele verden sånn at ingen kan være frie idag.

Iran er hjertet i konflikten som vil utløse en tredje verdenskrig.

Kina og Russland vil stille seg bak Iran om Israel/USA angriper. Russland trenger krig like mye som USA trenger det for å stimulere økonomien. Samtidig som krig er den letteste veien til global befolkningsreduksjon.

Israel har forberedt seg på en mulig bakkeinvasjon. Okkupasjonen i Gaza har blitt automatisert med robot-maskingevær vakttårn som dreper alt som rører på seg fra et lagerhus på den andre siden av landet. Det ser ut som soldatene trekkes ut av Gaza og står klare til utenlandsk invasjon.

Israel har også sendt ut 9 millioner gassmasker til alle landets beboere selv om Gaza aller Vestbredden ikke har noen form for kjemisk våpen som kan nå Israels innbyggere. Kan et mulig angrep på atomreaktorene skyte radioaktivt støv opp i luften som vil falle på Israel og drepe de som ikke er beskyttet?

En annen ting jeg bekymrer meg for er at NATO soldatene i Afghanistan kjeder seg. Det er ingen ting å gjøre bortsett fra å skyte sivile og passe på opiumsfeltene. Hvorfor trappet Obama opp krigen i Afghanistan? Hvorfor sendte han 40.000 nye soldater ifjor kort tid etter at han ble valgt, og 40.000 nye soldater nå for en måned siden? Hvorfor har Irak fått flere soldater og et økende antall private leiemordere som preger by-bildet?

Iran ligger midt mellom Afghanistan og Irak, og er omringet.

Alt som skal til for at dette kan eskalere til uovervinnelige proporsjoner, er et falsk-flagg angrep av større kaliber enn 9-11. En atomeksplosjon i USA er ikke utenkelig for en satanistisk menneskeofringskult som Skulls & Bones, lucifer dyrkere i frimurerlosjer, og andre hemmelige nettverk som ønsker verdensdominans.

Jeg kan også ta feil og at Ahmedinejad faktisk er i strid med sine øverste ledere for å redde oss fra sionistene, ultrakapitalistene, krigshaukene i Washington, og Rothschild’s sentralbanker. Iran startet oljebørs i 2005 og er nå en av 3 land i verden med salg av olje i egen-kapital. De er venner med Chavez og Brazil’s Lula, og andre nasjoner som også er imot USA’s krigskultur-imperalisme.

En ting er sikkert, Iran har ikke angrepet et naboland på over 300år.

Jeg ser ingen forskjell på en kriger-imam som hjernevasker “selvmordsbombere” til å drepe uskyldige menneskeliv, og en “politiker” som beordrer sin nasjons unge menn til å dø for sitt fedreland – its the same shit. “Statsterrorisme” er helt klart det som dreper mest, og er et fremmedord i den nordiske kultur. Vår storebror “Uncle Sam”  har siden andre verdenskrig  utført 161 tilfeller av globale intervensjoner med politisk vold, ifølge boken til William Blum “The Rouge State, A guide to the worlds only superpower”  Her er en liste over:  CIA’s intervensjoner siden 1945

USA må stoppes før verden utslettes. En av grunnene til at de ønsker å gå til krig er for å kvele den nasjonale oppblomstringen av patrioter og dissidenter som er i ferd med å overkaste et tyrannisk styre, og starte på den andre amerikanske revolusjonen.

9-11 var, er og forblir en inside job for evig om vi ikke gjør dette til vår viktigste kamp i 2010. De virkelige terroristene må bli avslørt så de ikke dytter oss inn i en ny æra med militære ekspansjoner mot uskyldige nasjoner.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

74 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hagen Øy-Vind
Hagen Øy-Vind
Anonym
6 år siden

Det tror jeg ingenting på. Ser ut at det var planlagt regissert artikkel. Selv jeg, Satan, har intet kontakt med mine menneskefar og kvinnemor fordi de hevdet det var min diagnose som hadde skylden og de arbeider aktivt i skjul å holde min sykdommen varm. Jeg mistenker at de samarbeider med mørkets krefter, blant annet Sovjetunion, KGB, POT, CIA, NSA, FBI, PST, Erna Solberg-regjering, AP-regjering, partiet Rødt, og så videre.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Lunch With Zbigniew Brzezinski http://www.slate.com/articles/news_and_politics/ft/2012/01/zbigniew_brzezinski_discusses_his_concerns_over_obama_s_asia_policy_.2.html

Quote:
+{
The former national security adviser explains why he’s worried about Obama’s approach to China. .. “The Chinese are really good at diplomacy – and even at making their interlocutors feel very uncomfortable,” Brzezinski says. “Sometimes they look at you while you’re making a point and they start laughing. And you’re saying to yourself, ‘Am I really a fool? What am I saying that’s so ridiculous?’ I very early on realised that their negotiating technique is a form of masterful manipulation. I was also struck by how well informed the top Chinese leaders are about the world,” he says. “And then you watch one of our Republican presidential debates … ” Brzezinski does not feel it necessary to complete the sentence but he later adds: “The GOP field is just embarrassing.” ..
}+

Zbigniew Brzezinski i youtube http://www.youtube.com/results?search_query=Zbigniew+Brzezinski

Relatert,
The Pentagons New Map – Thomas Barnett lecture http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=326#M5252

Digresjon,
Peter Gabriel-Sledgehammer

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Zbigniew Brzezinksi: 8 Geopolitically Endangered Species That Will Suffer From America’s Decline http://stratrisks.com/geostrat/3476

Dr. John Coleman Breaks Down The Committee of 300 on Alex Jones http://www.youtube.com/watch?v=t83CX0W7e6g&list=PL8B3E1DA27FC9AED8

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Princeton University Exposes Diebold Flaws http://www.youtube.com/watch?v=aZws98jw67g

Quote:

Main Findings The main findings of our study are:

1. Malicious software running on a single voting machine can steal votes with little if any risk of detection. The malicious software can modify all of the records, audit logs, and counters kept by the voting machine, so that even careful forensic examination of these records will find nothing amiss. We have constructed demonstration software that carries out this vote-stealing attack.

..

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
ye
ye
Abonnent
13 år siden

Derfor fikk vi altså Facebook!

Ser man at det til og med har stått i VG/Dagbladet (da MÅ det jo være sant !) at lederen for Facebook oppfordrer folk til å legge mer ut om livet sitt på veggen. Han må jo selvfølgelig oppfordre til det i og med at Facebook var representert på Bilderbergmøtet nå i Sveits og ledelsen fikk sine ordre derfra til å følge opp planen skissert i Brzezinski sin bok, Brzezinski som samarbeidet nært med Bilderberg prins Bernhard av Nederland.

Zbigniew Brzezinski
“Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the citizen. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities.” – From Zbig’s book, BETWEEN TWO AGES.

Hentet fra http://www.jackmclamb.org/
under:

OPERATION VAMPIRE KILLER 2000

American Police Action Plan for Stopping
World Government Rule

Published by:
Police Against the New World Order

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  ye
13 år siden

– Facebook tidenes mest skremmende spionmaskin.
http://www.dagensit.no/article2133277.ece

In an interview with Russia Today (RT), Julian Assange called Facebook the “most appalling spying machine that has ever been invented.”
http://www.huffingtonpost.com/2011/05/02/julian-assange-facebook-is-spy-machine_n_856313.html

“We don’t respond to pressure, we respond to compulsory legal process,” a Facebook spokesperson told Forbes. “There has never been a time we have been pressured to turn over data — we fight every time we believe the legal process is insufficient.

“The legal standards for compelling a company to turn over data are determined by the laws of the country, and we respect that standard,” the Facebook rep told Forbes on Tuesday.
http://www.huffingtonpost.com/2011/05/03/facebook-julian-assange-_n_857197.html

Det eneste man hadde trengt da er et organ som samler data om alt og alle, men vent litt, DLD funker vel bra til det
Mark Zuckerberg?

http://en.wikipedia.org/wiki/Facebook#Political_impact

US$13.5 billion (2011)[5]
http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Zuckerberg

Why Facebook is Worth $50 Billion
http://blogs.wsj.com/financial-adviser/2011/01/05/why-facebook-is-worth-50-billion/

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Dette er vel strengt takk ikke en konspirasjonsteori lenger.Det har det vel heller ikke vært på nærmere femti år.Omtrent like lenge som det har vært kjent.
Det som har vært teorier til dags dato,er hvilke nazister det var snakk om.Mange var tidlig rimelig kjente i offentligheten,men de langt fleste var,og er ukjente for utenomverdenen.

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Brzezinski’s bok “The Grand Chessboard” kan lastes ned fritt her i pdf-format:
http://sandiego.indymedia.org/media/2006/10/119973.pdf

Så er det bare å sammenligne grusomhetene som Obama nå begår i Afghanistan, Pakistan, Kirgisia osv. med det som Brzezinski, Obama’s mentor gjennom mange år, omtalte i boka si.

Sannelig er det mange “tilfeldige” sammentreff – er det ikke rart…?

En mulig forklaring er at det nå er payback-time for “Bombama”, på tide å yte gjentjenester for de som fikk Obama plassert i presidentstolen som deres (strå)mann. At amerikanske soldater og lokalbefolkningen i landene ofres i prosessen er helt og fullt akseptabelt for “fredsprisvinner” Barack Obama…samt for de norske avisene Aftenposten, VG, Dagbladet, Dagens Næringsliv, Dagsavisen osv. for ikke å glemme NRK- og TV2-nyhetene.

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Zbigniew Brzezinski skriver sin bok “Between Two Ages” om værmodifikasjon – eller HAARP som det også heter.

“Technology will make available, to the leaders of major nations, techniques for conducting secret warfare, of which only a bare minimum of the security forces need be appraised… Techniques of weather modification could be employed to produce prolonged periods of drought or storm. ”

Boken Between Two Ages – America’s Role in the Technetronic Era ble utgitt i 1970 Var det ikke mistenkelig særskilt fremsynt av Brzezinski? Eller hadde han like mye insideinfo som George Orwell, alias Eric Arthur Blair, om planen en “Global verden i fred og harmoni” – eller et totalitært verdensdiktatur som det også kan hete.

Hva mener så Brzezinski med uttrykket “technetronic-era” ? Her er hans definisjon fra boka:

“The post-industrial society is becoming a “technetronic” society: a society that is shaped culturally, psychologically, socially, and economically by the impact of technology and electronics—particularly in the area of computers and communications.”

Kan det muligens bety at vi formes med stråling også, som fra mobil, trådlåst nettverk, antennemaster, TETRA ?

Brzezinski snakker om kontroll av mennesker:

“Speaking of a future at most only decades away, an experimenter in intelligence control asserted, “I foresee a time when we shall have the means and therefore, inevitably, the temptation to manipulate the behavior and intellectual functioning of all the people through environmental and biochemical manipulation of the brain.”

Kan det være at Brzezinski GJERNE ser for seg at han og de selv-selekterte elitist-ego-materialist-makt-elskende vennene hans får full styringskontroll over massene av folk lik en sildestim i ringnot? Sannsynligvis, ja.

Men de skal få slite….

Hentet fra disse sidene:

Daniel Kemp:
http://www.earthemperor.com/2008/11/18/between-two-ages-americas-role-in-the-technetronic-era-by-zbigniew-brzezinski/

MICHAEL C. RUPPERT, narkotika etterforsker som avslørte at CIA er involvert i narkohandel for å finansiere hemmelige operasjoner i Midt-Østen.

Bok :

Crossing the Rubicon: The Decline of the American Empire at the End of the Age of Oil.

Artikkel:

A War in the Planning for Four Years

HOW STUPID DO THEY THINK WE ARE?

Zbigniew Brzezinski and the CFR Put War Plans In a 1997 Book –
It Is “A Blueprint for World Dictatorship,” Says a Former German Defense and NATO Official Who Warned of Global Domination in 1984, in an Exclusive Interview With FTW (fromthewilderness.com)

http://www.fromthewilderness.com/free/ww3/zbig.html

Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

Her er Zbigniew Brzezinski’s sprellemann, o’store Obama:

Helt ‘fantastisk’ at store deler av verden ser opp til denne mannen…’den karismatiske og velartikulerte Obama’, som nrk etc liker å kalle ham. Obama er en puppet satt inn av folk som Brzezinski. Kan dere ikke se? Det er jo så opplagt at alt han sier og gjør er å repetere det han blir kommandert til. Når telepromter’n og ørepluggene svikter, så står han der, som bambi på isen.

Hva er det med slike politikere? Vår ‘kjære’ statsminister opptrer på eksakt samme måte, stotrende og ute av stand til å fullføre en setning eller et resonnement.

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

Hei alle sammen.
I dag fikk jeg og min frue besøk, midt i middagen, av en mann som påstod han var fra lisenspolitiet…,; Oops, sorry, jeg mener “lisenskontrollen”.

“Mr Smith” spurte meg om jeg hadde mottakerutstyr for å ta ned TV-signaler.

Jeg gikk ut og møtte ham på trappen, lukket døren bak meg, og sa høflig at det har jeg vel ikke? Det har jeg jo sendt melding om at jeg ikke har?

Men så jablet han videre om et nummer på et skjema jeg fikk i hånda, om at Matrix vil ha beskjed om jeg går til innkjøp av bla bla bla. Det var da jeg falt ut, og ladet Micro Uzi’en og sa. “TV? Den står der ute i snøen. Vil du ha’en?” :o)

Han var litt kjapp i vendingen, og gikk raskt. Heldigvis. Jeg hadde ikke et ord å utveksle med den personen.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Neo
14 år siden

Herlig historie Neo

Det er for meg åpenbart at det blir vanskeligere og vanskeligere å kommunisere med “de lavere vibrasjoner”. Akkurat som om jeg ser og hører at de snakker, men jeg forstår ikke hva de sier….

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
14 år siden

Var håpefull da Obama ble valgt, men ble fort skuffet da de samme personene i kulissene fremdeles var der.

Synes standup komikeren Dag Sørås var forutsigende 2 uker før Obama tok setet. Noe vulgært, men smilebandet ble nå strekt ut alikavel.

Dag Sørås- Obama=håp og forandring

ArneLo
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Eller CoIntelPro?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Dont ruin the joy,….nei jeg er helt enig. Jeg vet ikke hvor kredibel Fulford er. Hans historier er altid nesten helt for utrolig. Men fascinerende ¨å lytte til og innimellom er det pålitelig info. Takk for link Johansen

ArneLo
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

En ubehagelig sannhet er bedre enn en behagelig løgn ;-)

ArneLo
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Hvis du vil ha noe interesant å lytte på så anbefaler jeg podcastene til sott.net.
De finner du her. Jeg har flere års erfaringer med denne gjengen og de virker genuint fokuserte på den objektive sannheten. Den virkelige eksistensen? De hevder ikke å ha alle svarene men jeg vet de er på sporet. :-)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Sannheten? Sannheten er vel at vi aldri vil finne sannheten. Den er så farget av ståsted og innfallsvinkel, og er stadig i bevegelse. Sant i går kan være løgn i dag p.g.a ny informasjon, om det ikke er desinformasjon. Og jeg skal ikke nevne religiøse “sannheter”. Men vi har vel noen faste ankringspkt. som ikke kan rokkes. Så sannheten blir nok et subjektivt jakt-prosjekt. Men hey,…takk for link. Bring what you got

ArneLo
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Nei, du har vel dessverre rett i det.

Men vi kan prøve å være så objektive som mulig når vi ser på verden. Forsøke å gjøre sitt ego og ønsketenkninger mindre når enn analyserer virkeligheten.

Kort fortalt: Sannhet er objektivitet.

What is Truth?
Assume that there is such a thing as “the Universe’. If you reject this assumption, then all that I am going to write below is useless. I am considering such a possibility, I am taking it into account. Now, “We” are part of this Universe, but only a small part. Our perception of the world, our concepts, our vocabulary, our programming, both inborn and genetically conditioned, but also that which is modified or built from scratch by our interactions with what we call the “external world”, all of them carry the stamp of this “smallness” of us vis a vis the greatness of the Universe. They are stamped with the marks of chaos and uncertainty, of randomness, of the whole history of development of life and of civilization. Not always are we objective. Sometimes we are objective when we judge others, but we cease to be objective when it comes to judging ourselves.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

good one Arne, men vi toucher det absolutte kriterium for vår søken. Hvilken info kan vi stole på, hva er disinfo og regelrett løgn? Vi vet jo nå at vi stort sett er blitt løyet til og må bygge ny basis for hvilke kriterium vi vil tillegge….sannhet. F.eks finnes aliens, om det finnes aliens er de demonisk og er ufos også demonisk. Hvordan kan du skille demonisk fra det motsatte når det kan utgi seg for å være nottopp det. Hvordan spiller dette inn i religiøse skrifter og hva gjør det med det kosmologiske verdensbildet.

Forresten påstår Fulford at the FEDs days are up,….i wanna believe. Kan jeg vite,… bare når jeg har bevis

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Jeg sitter med en hestehov her nå Lynx og river av blader…. Demoner…. snille Aliens…demoner … snille Aliens….. lurer på hva jeg ender opp med… ;)
Eneste sannheten en kan være helt sikker på er balanseloven
Alt i universet har sine motsetninger og må ha sine motsetninger for i hele tatt og kunne eksistere
Har man gode Aliens så kan du være sikker på at det eksisterer onde Aliens også
Mange noelunde snille og en liten andel ekstremt onde kan og være tilfelle for og oprettholde balansen
Demoner og onde Aliens går vel ut på det samme skulle jeg tro ………

Kjetil S
Skribent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Jeg har også store problemer med Fulford. Mulig han har rett, mulig ikke. Har fulgt med på postene hans en stund, men kjenner jeg ikke helt klarer å fri meg fra tanken på at det til tider føles som intelligent oppspinn det han kommer med. Likevel føler jeg jeg også at han er “ekte” om dere skjønner hva jeg mener. Blir han foret med sannheter godt iblandet med løgner?

ArneLo
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Blir han foret med sannheter godt iblandet med løgner?
Ja, det er jo klassisk CoIntelPro det. For noen år siden så proklamerte han den globale elitens død innen to uker.. ! De ser forsatt rimelig oppegående ut.

Så slik jeg ser det er han enten en naiv tulling som forsatt tror på “kildene” sine eller så er han CoIntelPro….

Han mener også at asiatisk mafia vil gi menneskeheten evig liv…? Jaja, med en god dose ønsketenkning så kan det kanskje se slik ut?

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
14 år siden

Litt off topic!
Jeg synes at Nyhetsspeilet begynner å bli et godt alternativ til Main Stream.
Den positive forandringen jeg legger merke til er at deres skribenter, er på vei med mer tankevekkere en bastante konklusjoner.

Personlig mener jeg at en del av oppvåkningen er å tenke selv. Nyhetsspeilet har den viktige funksjon å spre de første såkorn.

Til deg Armin, av dine skriverier, Du har utrolig mange gode poenger, men tidligere har du knust dem med individuelle konklusjoner.
Med denne artikkelen har du tatt et steg fremover. Litt ris og ros, men du verden jeg er glad for at vi har personer som deg, og staben i Nyhetsspeilet/Bakkemannskapet.

Et godt eksempel er motstanden mot vaksinering, hvor mange land sitter med store beholdniger av H1N1 vaksiner. Hva vi ser i dag er, at globalt sett er det mindre dødlighet av H1n1, kontra vanlig influensa.
Er ikke utenkelig tanke at dersom vi alle hadde tatt vaksinen, ville farmasøytindustrien og WHO bruke det som statistik, og hevde at de hadde averget en humanitær global katastrofe.

Konspirasjon! javel, men følger man pengene, dukker de samme velkjente personene opp i siste ledd., det være seg våpen, mat og medisin.
Man kan jo med det samme spørre seg selv, om disse CO2 kvotene som blir børsnotert, kanskje mer er et forsøk på å opprettholde dagens kapitalisme?
En ting føler jeg meg sikker på, og det er at investorer vil ikke putte inn midler i negativ avkastning, og trenger derfor nye økonomiske områder.

Når jeg leser om hvor viktig finansbransjen er og at de er verdiskapere, er min oppfatning den at de er formidlere til mulig verdiskapning, videre spiser de fyllet på pizzaen, og lar den tørre deigmassen bli igjen til oss!

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

Håper det er ok med litt rock’n roll på morgenen ;)

http://www.youtube.com/watch?v=A_VDeZRIzKg

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

JAG ÄR EN IDIOT

Jag kom hit ner till jorden en kall natt i mars
Jag kom från ett land där du också vart
Jag ställde mig i ledet och DOM sa så här:
Nu lämnar du oss aldrig det här blir ditt livs sista färd

Inga änglar sjöng den natten när jag började gå,
en kugghjulspojke utan mål
Hand i hand gick vi lika rädda allihop
Ibland försökte vi prata men oftast blev det bara något ord

Jag är en av alla människor i vårt land
Jag bär en sten på väg mot ingenstans
Jag är en av alla människor i vårt land
Jag är naken, du ser rakt igenom mig

Det är så många människor som fallit där jag gått
I den eviga vintern har jag begått så många brott
Alla skuggor längs vägarna är människor jag mött
Alla de som jag lämnat när de legat i diket och förblött

Jag är en idiot som aldrig förstått
att förråda en vän är det värsta av brott
Jag skrattar inte längre, jag mår illa när jag ler
Jag lämnade dig till vargarna och bara gick min väg

Jag är en av alla människor i vårt land
Jag bär en sten på väg mot ingenstans
Jag är en av alla människor i vårt land
Jag är naken, du ser rakt igenom mig
och mina ögon

Nu har snön täckt över alla mina spår
Jag går inte längre där ni andra går
Jag har skurit av min tunga, ni skulle ändå inte förstå
Jag har byggt en mur omkring mig, nu står jag här och ser på

Jag är en av alla människor i vårt land
Jag bär en sten på väg mot ingenstans
Jag är en av alla människor i vårt land
Jag är naken, du ser rakt igenom mig

Jag är en idiot…

Jag är en idiot…

Jag är en idiot…

En idiot…

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

ALLA VILL TILL HIMLEN

kan du inte byta ut ditt namn så byt planet
du kan bli en stjärna som dom aldrig kan ta ner
tänk att hänga högst där uppe, titta ner på folk å le
ja vill du vill

en lycklig människa vet aldrig om på vem han slår
han vet att spegeln är den bästa vän han nånsin får
han tittar en gång till å john wayne har blivit 2
ja vill du vill
alla vill till himlen å åka limousine förstås alla vill till himlen till himlen

å jesus gick på vattnet det e nått visst me den iden
med 2 tomma händer byggde han sin månraket
en enkel man som du å jag fast med något bättre maneer
ja vill du vill
alla vill till himlen å åka limousine förstås alla vill till himlen till himlen
alla vill till himlen å åka limousine förstås alla vill till himlen till himlen

du köper din väg till himlen
du betalar kontant i himlen
du köper din väg till himlen

kan du inte byta ut ditt liv så byt kanal
lyckan bytes ut lika lätt som ideal
alla vill till himlen å åka limousine förstås alla vill till himlen till himlen

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

På bildet i artikkelen ser Obama ser ut som Tittentei etter en sydentur ;)

« Forrige artikkel

HAARP et geofysisk våpen

Neste artikkel »

Nyhetsspeilet TV: Fakkeltog mot Pelsnæringen

74
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x